Erik Gustav Nielsen & Bente Nielsen Hørretvej Mårslet. Byggeteknisk rapport, Hørretvej 156, Mårslet sagsnummer

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Erik Gustav Nielsen & Bente Nielsen Hørretvej Mårslet. Byggeteknisk rapport, Hørretvej 156, Mårslet sagsnummer"

Transkript

1 Erik Gustav Nielsen & Bente Nielsen Hørretvej Mårslet Byggeteknisk rapport, Hørretvej 156, Mårslet sagsnummer Der er udarbejdet byggeteknisk rapport på ejendommen Hørretvej 156, Mårslet. Der er tale om en ældre landejendom med en ældre hovedbygning fra Der er desuden 2 staldbygning, hvoraf den ene er delvist med beboelse samt en større ridehal og en mindre overdækning. Ejendommen er besigtiget den Besigtigelse og byggeteknisk rapport er udarbejdet af bygningssagkyndig Claus Piet Høyer. Følgende bygninger er besigtiget: Bygning (1) A: Beboelse, år 1870, 350 m 2 beboelse samt kælder på 180 m 2 Bygning (2) B: Stald, år 1870 på 300 m 2. Bygning (3) C: Stald og beboelse, år 1870, 300 m 2, samt 124 m 2 beboelse på første sal. Bygning (4) C: Ridehus, år 1984, 740m 2 Bygning (5) D: Overdækning/ udhus på 30m 2. Følgende bygningsdele er ikke besigtiget: Bygning A: Skunkrum er besigtiget fra skunklemme og ca. 3 meter ind i skunke på grund af trænge adgangsforhold. Tagflader og tagrender m.m. er alene besigtiget fra terræn på grund af højde over terræn med undtagelse af sidebygning mod øst. Gulv under væg til væg tæpper er ikke besigtiget på hele første sal samt i trapperum. Sokkel og ydervægge mod syd ved/på terrasse er ikke besigtiget på grund af beplantning. Bygning C: Skunkrum og tagrum over boligdel er ikke besigtiget på grund af manglende adgang. Der tages følgende forbehold på alle bygninger med termoruder: Eventuelle synligt punkterede eller revnede termoruder fremgår af rapporten. Da vejrforhold og snavs kan gøre det vanskeligt at konstatere om en rude er punkteret, tages der forbehold for yderligere punkterede ruder.

2 Bygningsgennemgang Bygningernes tilstand er vurderet og givet en af følgende karakterer: K0: Kosmetiske skader K1: Mindre alvorlige skader K2: Alvorlige skader K3: Kritiske skader UN: Bør undersøges nærmere Skadens placering er noteret. Skadens omfang er vurderet og beskrevet. Kun bygningsdele med skader er medtaget i rapporten. På bygning A er der registreret følgende skader: Tagkonstruktion: 1.1 Tagbelægning Der er nogle skåret og afskallet tagsten mod øst på sidebygning. Flere teglsten ligger desuden med delvist åbne samlinger. Note: Tagkonstruktionen er med undertag, men der er risiko for indtrængen af regn og sne og dermed risiko for følgeskader på underliggende konstruktion Hætter/Aftræk Aftræk fra emhætte er uisoleret i tagrum og i skunkrum. Note: Der er ingen tegn på følgeskader. Aftræk fra emhætte er ikke ført til det fri, men ender i tagrummet. Note: Der er risiko for skadelig kondens i tagrummet og dermed risiko for følgeskader på omkringliggende bygningsdele. 1.6 Tagrender Tagrende mod øst er med deformationer og bagfald ved sidebygning. 1.8 Spær/lægter I tagrummet ses spor efter borebiller i tagkonstruktionen træværk. Der er stedvist områder med nedbrydning efter borebiller. Note: Der er er ikke konstateret følgeskader og forholdet er almindeligt forekommende i bygninger af denne alder.

3 1.10 Undertag Undertag er ikke ført til tagrender eller afsluttet med fodblik, konstateret over sidebygning mod øst. Note: Der ses ingen følgeskader og der vurderes ikke nærliggende risiko for følgeskader ved den pågældende løsning. Undertaget har et lille hul i tagrum mod nordvest. Gennemføring af skorsten i undertaget er desuden ikke tætsluttende. Note: Der er risiko for vandindtrængen i tagrummet Ventilation Tagrum er ikke tilstrækkeligt ventileret og undertag ses med skjolder og skimmeldannelse. Note: Forholdet indebærer risiko for fugtophobning og dermed yderligere følgeskader Isolering Isolering i skunkrum er delvist rodet/nedfalden, både mod nordøst og sydøst Skorsten Skorstenen er stedvist med afskalninger i puds og revner i tagrummet. Note: Yderligere skadesudvikling må påregnes. Ydervægge: 2.1 Ydermure Der er stedvist mindre revner i facader. En del revner skyldes sætninger i kampestenssokler. Note: Mindre bevægelser i murværk må påregnes samt løbende vedligehold. Døre og Vinduer: Andet Der er begyndende nedbrydning i mindre port til krybekælder mod øst samt i ældre vindue/karm i sokkel mod vest.

4 Fundamenter/sokler: 4.2 Sokkel Der er flere revner i sokkel og afskalninger i fuger i sokkel, se bl.a. ved krybekælder mod øst. Revner fortsætter stedvist op i murværk Note: Det skønnes at være ældre sætningsrevner, der vurderes at være uden betydning for bygningens stabilitet, men mindre bevægelser må påregnes, idet kampestenssokler normalt ikke er funderet i frostfri dybde. 4.3 Udvendig trappe Der er afskalninger i puds, skår og revner i klinker ved trappe til entre samt ved bagtrappe/terrasse mod haven Der er afskalninger i beton under terrasse mod haven samt blotlagt og rustangrebet armering i dækket. Noter: Yderligere skadesudvikling må påregnes. Kælder/krybekælder/terrændæk: 5.2 Vægge Vægge i kælder er stedvist med revner, afskalninger og fugtgennemslag/fugtopstigning. Flere steder er der større områder med afskalninger i puds. Note: Forholdet er almindeligt forekommende i ældre kældre, idet konstruktionen ikke er sikret mod opstigende grundfugt. Yderligere skadesudvikling må dog påregnes. 5.4 Etageadskillelse Der er opsat stålplader på underside af krybekælder mod øst. Note: Der er ingen tegn på følgeskader og plader er ikke helt tætsluttende, men man bør være opmærksom på at underbeklædning ikke skal være damptæt, for at undgå evt. fugtophobning/kondensdannelse i bjælkelaget. Vådrum, badeværelse, toilet og brygger: 6.1 Gulvkonstruktion Der er klinker med mangelfuld vedhæftning til underlaget i begge badeværelser på første sal, både i og uden for vådzonen. Note: Da forholdet er konstateret inden for det vandbelastede område, er der risiko for følgeskader i de omkringliggende konstruktioner. Der er klinker med mangelfuld vedhæftning til underlagt i toiletrum i stueplan.

5 6.2 Vægkonstruktion/-belægning Der er enkelte revner i beklædning i bruseniche i badeværelse i kælder. Pladebeklædning buler desuden ud mod tidligere sauna. Træbeklædning i sauna er stedvist med nedbrydning. Note: Da forholdet er konstateret inden for det vandbelastede område, er der risiko for følgeskader i de omkringliggende konstruktioner. 6.3 Fuger Der er fugeslip i bruseniche i badeværelse i kælder. Note: Da forholdet er konstateret inden for det vandbelastede område, er der risiko for følgeskader i de omkringliggende konstruktioner. Flisefuger i gulvet i forældrebadeværelse på første sal er delvist nedbrudte. 6.4 Gulvafløb Der er synlig betonkant mellem afløbsskål og rist i gulvafløb i bruseniche i badeværelse i kælder. Note: Da beton ikke er vandtæt giver det risiko for opfugtning af gulv omkring afløb og dermed risiko for følgeskader. Der er synlig betonkant mellem afløbsskål og rist i vaskerum i kælder Note: På grund af den lave vandbelastning i rummet, vurderes ikke nærliggende risiko for følgeskader. 6.5 Fald til gulvafløb Der er mindre lunke i gulv i bruseniche i forældrebadeværelse på første sal samt i badeværelse i kælder. Gulve: 7.1 Gulvkonstruktion Trægulve knirker og fjedrer ved belastning og er med aldersbetinget skævheder. 7.2 Gulvbelægning Der er flere klinker med mangelfuld vedhæftning til underlaget i kælderen. Enkelte klinker er revnet ved dør mellem trapperum og kælderkøkken. Trægulve i stueplan er stedvist med spor efter ældre borebillerangreb og ældre trægulve er med enkelte skader, bl.a i stue mod vest.

6 Indervægge: Indvendige vægge Der er enkelte revner i vægge, bl.a i stue mod vest og i trapperum. Der er nogle steder med løst puds og der er målt forhøjet fuget i massive ydervægge, bl.a i stue og i entre, men også i kontor på første sal. Note: Forholdet er almindeligt forekommende i ældre huse, idet konstruktionen, bl.a ikke er sikret mod opstigende grundfugt. Yderligere skadesudvikling og løbende vedligehold må derfor påregnes. 8.2 Vægbeklædninger Enkelte fliser på væg i køkken er med mangelfuld vedhæftning til underlaget. 8.3 Andet En flise/klinke er revnet i brændeovn/pejs i stue mod vest. Lofter/etageadskillelse: 9.2 Loftbeklædning Loftbeklædning har enkelte revner i pladesamlinger i badeværelser på første sal. 9-4 Loftlem Loftlem er uisoleret. Installationer: 11.1 vandinstallation Der er kondensdryp fra vandmåler og ventiler i vaskekælder/fyrrum. Karakter K varmeinstallation Der er stedvist rust på varmerør i vaskekælder/fyrrum. Karakter K1.

7 På bygning B er der registreret følgende skader: Tagkonstruktion: 1.1 Tagbelægning Der er enkelt revnet tagplader mod vest ved tagfod, ca. midt på tagfladen. Enkelte skifferplader er desuden delvist opløftet fra tagfladen mod sydvest. Note: Tagkonstruktionen er med undertag, men der er risiko for indtrængen af regn og sne og dermed risiko for følgeskader på underliggende konstruktion. 1.6 Tagrender Tagrender mod øst og mod vest er med bagfald. 1.8 Spær/lægter I tagrummet og i stald ses spor efter borebiller i tagkonstruktionen træværk. Der er stedvist områder med nedbrydning efter borebiller. Note: Der er er ikke konstateret følgeskader og forholdet er almindeligt forekommende i bygninger af denne alder Undertag Undertag er med skjolder og plamager Ydervægge: 2.1 Ydermure Der er stedvist enkelte revner i facader og løse fuger. En del revner skyldes sætninger i kampestenssokler. Der er mindre afskalninger i puds/mørtel ved murkamme mod nord. Note: Mindre bevægelser i murværk må påregnes samt løbende vedligehold. Der er revnedannelse i murværk over/ved port mod nordvest. Note: Yderligere skadesudvikling må påregnes. Døre og Vinduer: 3.1 Døre Der er stedvist nedbrydning i bund af døre og i porte Vinduer Der er nogle revnede og manglende ruder i ældre metalvinduer.

8 Fundamenter/sokler: 4.2 Sokkel Der er nogle revner i sokkel og afskalninger i fuger i sokkel. Revner fortsætter stedvist op i murværk Note: Det skønnes at være ældre sætningsrevner, der vurderes at være uden betydning for bygningens stabilitet, men mindre bevægelser må påregnes, idet kampestenssokler normalt ikke er funderet i frostfri dybde. Kælder/krybekælder/terrændæk: 5.1 Gulve Der er stedvist revner og afskalninger i betongulve. Gulve: 7.2 Gulvbelægning Der er nedbrydning i gulvbrædder i tagrum under udlagte plader. Indervægge: Indvendige vægge Der er enkelte revner i vægge, afskallet puds, fugtgennemslag og mindre skader 8.4 Andet Staldinventar er med brugsspor og skader.

9 På bygning C er der registreret følgende skader: Tagkonstruktion: 1.1 Tagbelægning Der er enkelte rygningsplader, som mangler delvist fastgørelse. Note: Der er ikke konstateret følgeskader. 1.5 Udvendigt træværk Der er nedbrydning i rem under dør/port fra tagrum mod vest. 1.6 Tagrender Tagrende mod vest er med bagfald. 1.8 Spær/lægter I tagrummet og i stald ses spor efter borebiller i tagkonstruktionen træværk. Der er stedvist områder med nedbrydning efter borebiller. Note: Der er er ikke konstateret følgeskader og forholdet er almindeligt forekommende i bygninger af denne alder. I staldområder er nogle betonbjælker i loftet med afskalninger og blotlagt armering. Note: Yderligere skadesudvikling må påregnes. Ydervægge: 2.1 Ydermure Der er stedvist enkelte revner i facader og løse fuger. En del revner skyldes sætninger i kampestenssokler. Note: Mindre bevægelser i murværk må påregnes samt løbende vedligehold. Der er afskalninger i teglsten gavl mod nord og der er områder med nedbrudte fuger og spor efter murbrier i facade mod øst. Note: Yderligere skadesudvikling må påregnes. Døre og Vinduer: 3.1 Døre Der er stedvist mindre nedbrydning i bund af døre og i porte. Dør til badeværelse på første sal er skæv og binder.

10 3.2 - Vinduer Der er nogle revnede og manglende ruder i ældre metalvinduer. Der er begyndende nedbrydning i tagvindue mod sydøst. 3.3 Fuger Der er fugeslip omkring dør/port mod sydøst. Fundamenter/sokler: 4.2 Sokkel Der er nogle revner i sokkel og afskalninger i fuger i sokkel. Revner fortsætter stedvist op i murværk Note: Det skønnes at være ældre sætningsrevner, der vurderes at være uden betydning for bygningens stabilitet, men mindre bevægelser må påregnes, idet kampestenssokler normalt ikke er funderet i frostfri dybde. Kælder/krybekælder/terrændæk: 5.1 Gulve Der er stedvist revner og afskalninger i betongulve. Vådrum, badeværelse, toilet og brygger: 6.1 Gulvkonstruktion Der er hul i vinyl under vask i badeværelse. Note: Da forholdet er konstateret uden for det vandbelastede område, vurderes der ikke nærliggende risiko for følgeskader i de omkringliggende konstruktioner. 6.7 Rumaftræk Der er ikke monteret fast rumaftræk fra badeværelse på første sal. Note: Der er dog et oplukkeligt vindue. Gulve: 7.1 Gulvkonstruktion Gulve på første fjedrer ved belastning og er med aldersbetinget skævheder. Indervægge: Indvendige vægge Der er enkelte revner i vægge, afskallet puds og mindre skader. Der er stedvist revner i pladesamlinger på første sal.

11 8.2 Andet Staldinventar er med brugsspor og skader. Trappe: Trappe til første sal er stejl. På bygning D er der registreret følgende skader: Tagkonstruktion: 1.5 Udvendigt træværk Der er nedbrydning i vindskede mod syd. Der er spor efter borebiller i vindskede mod nord. 1.6 Tagrender Tagrende mod øst er med bladfyld og er utæt ved begge tagnedløb. 1.8 Spær/lægter I tagkonstruktionen ses spor efter borebiller i tagkonstruktionen træværk. Note: Der er er ikke konstateret følgeskader og forholdet er almindeligt forekommende i bygninger af denne alder. Ydervægge: 2.2 Beklædninger Der er stedvist buler og ridser i stålplader. Døre og Vinduer: 3.1 Døre Der er nedbrydning dør mod sydvest. Skydedøre mod syd er med tæring i bunden. Indervægge: Indvendige vægge Der er enkelte skader i vægge/sider i ridehal.

12 På bygning E er der registreret følgende skader: Tagkonstruktion: 1.3 Inddækninger Der mangler inddækning mellem tagflade og ridehus. Note: Der ses ingen følgeskader. 1.6 Tagrender Der mangler tagrende på overdækning. Note: Der ses ingen følgeskader. Sammenfatning/Tilstandsbeskrivelse Ejendommen er en ældre ejendom oprindeligt fra 1870, dog med nyere ridehus fra Bygninger fremstår generelt i god stand, alderen taget i betragtning, og bærer præg af løbende vedligehold. Der er dog nogle forhold som skal udbedres førend almindeligt vedligehold kan opretholdes, bl.a. i tag og ydervægge. Ejendommen har grundet den høje alder, nogle konstruktionsmæssige udfordringer, bl.a fugt i vægge i stuehus, hvilket er almindeligt for en ejendom af denne alder og forholdet må påregnes som en del af den løbende vedligeholdelse. Med venlig hilsen Claus Piet Høyer

Max Nielsen Opkærsvej 5 8381 Tilst. Byggeteknisk rapport, sagsnummer 148990

Max Nielsen Opkærsvej 5 8381 Tilst. Byggeteknisk rapport, sagsnummer 148990 Max Nielsen Opkærsvej 5 8381 Tilst Byggeteknisk rapport, sagsnummer 148990 Der er udarbejdet byggeteknisk rapport på ejendommen Opkærsvej 5, 8381 Tilst. Der er tale om et stuehus til en landbrugsejendom

Læs mere

Eksempel på en tilstandsrapport hvor sælger måtte give et afslag i salgsprisen på grund af en afskrækkende tilstandsrapport.

Eksempel på en tilstandsrapport hvor sælger måtte give et afslag i salgsprisen på grund af en afskrækkende tilstandsrapport. 15. januar 2013 Ejendom 2 Eksempel på en tilstandsrapport hvor sælger måtte give et afslag i salgsprisen på grund af en afskrækkende tilstandsrapport. Boligen er opført i 1968 og er i 1 plan. Boligarealet

Læs mere

Byggeteknisk rapport for: Grydagervej 4 6600 Vejen

Byggeteknisk rapport for: Grydagervej 4 6600 Vejen Byggeteknisk rapport for: Grydagervej 4 6600 Vejen JN ARKITEKTUR ApS, Rosengade 1, 6600 Vejen, Tlf. 22996703, Mail: lp@jnarkitektur.dk Indholdsfortegnelse OPLYSNINGER OM RAPPORTENS UDFORMNING... 3 KARAKTERSKALA...

Læs mere

BYGGETEKNISK-RAPPORT Skadesregistrering

BYGGETEKNISK-RAPPORT Skadesregistrering Side: 1 af 8 Nebsmøllevej 70 4100 Ringsted BYGGETEKNISK-RAPPORT Skadesregistrering Stuehus Side: 2 af 8 INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Baggrund 3 2. Beskrivelse af bebyggelsen 3 3. Formål 4 4. Bygningsgennemgangen

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter: Bygning A: 1. Manglende tilstrækkelig ventilation i tagrum og langs skråvægge og i skunkrum. 2. Taghældning over bryggers og badeværelse er mindre end

Læs mere

BYGGETEKNISK GENNEMGANG

BYGGETEKNISK GENNEMGANG Dato:18-07-2019 BYGGETEKNISK GENNEMGANG Rapporten er udarbejdet af Boligeftersyn P/S, Per Henrik Lings Allé 4, 5. sal, 2100 København Ø og omhandler gennemgang af nedenstående ejendom: Sælger: MORSØ KOMMUNE

Læs mere

Bygning A (primære bygningsdele):

Bygning A (primære bygningsdele): Adresse: Ludvig Holsteins Alle 47 Post nr. og by: 2750 Ballerup Reference: Kim Hansen Prisindikation på K2 & 3 skader Bygning A (primære bygningsdele): 1. Tagkonstruktion/-belægning/skorsten Bygningsdel:

Læs mere

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT Bent Ole Laursen 1 EBS - TILLÆG TIL TILSTNDSRPPORT dresse: Kongensbrovej 8 8881 Thorsø Dato: 12-2-2015 Lb nr. Kommunenr./Ejendomsnr: 710-14738 Matr. nr./ejerlav 9e - idt, 8881 Thorsø EBS sagsnr. 49619

Læs mere

A/S TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT

A/S TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT 1 NRGi Rådgivning /S TILLÆG TIL TILSTNDSRPPORT dresse : Hædersdalvej 64 2650 Hvidovre Dato : 2010-08-27 Lb nr. Kommunenr./Ejendomsnr : 16736899 Matr. nr./ejerlav 4DF / Hvidovre By, Hvidovre NRGi sagsnr.

Læs mere

BEMÆRKNINGER TIL BYGNINGSGENNEMGANGEN. 1. Er der bygningsdele som er gjort utilgængelige? 2. Er der normalt tilgængelige bygningsdele som ikke har del

BEMÆRKNINGER TIL BYGNINGSGENNEMGANGEN. 1. Er der bygningsdele som er gjort utilgængelige? 2. Er der normalt tilgængelige bygningsdele som ikke har del BEMÆRKNINGER TIL BYGNINGSGENNEMGANGEN Bygn Bygn. 1. Er der bygningsdele som er gjort utilgængelige? del JA: NEJ: Bygn Bygn. 2. Er der normalt tilgængelige bygningsdele som ikke har del JA: NEJ: kunnet

Læs mere

Tillæg til tilstandsrapport

Tillæg til tilstandsrapport Tillæg til tilstandsrapport Adresse Dato Tilstandsrapport løbenr. Kommunenr./ Ejendomsnr. HE-konsulent Grønnemose Alle 59, 2860 Søborg 26. august 2015 H-15-02235-0186 159-50742 2235-Olekjølhede Som sælger

Læs mere

Bygningsrapport. Bygningsrapport for ejendommen: Randersvej 11 9550 Mariager. Sælger: Lone Kjelgaard Wessberg. Kommune- og ejendomsnr.

Bygningsrapport. Bygningsrapport for ejendommen: Randersvej 11 9550 Mariager. Sælger: Lone Kjelgaard Wessberg. Kommune- og ejendomsnr. Bygningsrapport Bygningsrapport for ejendommen: Randersvej 11 9550 Mariager Sælger: Lone Kjelgaard Wessberg dresse: Randersvej 11 Post nr. og by: 9550 Mariager Rapportdato: 03.10.2014 Sag nr.: B-2014-4908

Læs mere

Byggeteknisk tilstandsrapport

Byggeteknisk tilstandsrapport Byggeteknisk tilstandsrapport For ejendommen Klintevej 42, 4780 Stege Ejer: Helen Østergaard Besigtigelsesdato 23-11-2017 Rapportdato: 29-11-2017 Indledning og vigtige oplysninger: Rapporten er udført

Læs mere

HOLD ØJE MED OG HOLD DIT HUS EN VEJLEDNING TIL BYGNINGSSEJERE SKEMAER TIL BRUG VED EFTERSYN

HOLD ØJE MED OG HOLD DIT HUS EN VEJLEDNING TIL BYGNINGSSEJERE SKEMAER TIL BRUG VED EFTERSYN HOLD ØJE MED OG HOLD DIT HUS EN VEJLEDNING TIL BYGNINGSSEJERE SKEMAER TIL BRUG VED EFTERSYN TAGET 1.1 TAGDÆKNING Er der huller i tagdækning fx på grund af afblæste tagsten eller tagplader eller smuldrer

Læs mere

Haslev Svømmehal. Bygningsgennemgang. Udført D Af: Laurits Lykke Jensen

Haslev Svømmehal. Bygningsgennemgang. Udført D Af: Laurits Lykke Jensen Haslev Svømmehal Bygningsgennemgang Udført D. 28-9-2016 Af: Laurits Lykke Jensen Haslev svømmehal Svømmehal: Tagkonstruktion: Tagbelægning (Metaltag).. Udvendigt træværk: K2: Stern og underbeklædning stedvis

Læs mere

Bygningsrapport. Houtvedvej 23, 9500 Hobro

Bygningsrapport. Houtvedvej 23, 9500 Hobro Bygningsrapport Houtvedvej 23, 9500 Hobro Bygningsrapport for ejendommen: Houtvedvej 23, 9500 Hobro Sælger: John Ruddy Lassen dresse: Houtvedvej 23 Post nr. og by: 9500 Hobro Rapportdato: 20.06.2015 Sag

Læs mere

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT Karsten Larsen 1 EBS - TILLÆG TIL TILSTNDSRPPORT dresse: Solvænget 23 2960 Hørsholm Dato: 5-3-2016 Lb nr. Kommunenr./Ejendomsnr: 223-46495 Matr. nr./ejerlav 12nm EBS sagsnr. 65923 Rådgiver: Karsten Larsen

Læs mere

TILSTANDSRAPPORT-KLADDE

TILSTANDSRAPPORT-KLADDE Stamoplysninger Adresse: Postnr: BBR-oplysninger BBR-nummer: Martrikel nr.: By: TILSTANDSRAPPORT-KLADDE Besigtigelsesdato: Vejret: Følgende materiale forelå: BBR ejermeddelelse af: Andet: Andre dokumenter

Læs mere

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT Bo Halm ndersen 1 EBS - TILLÆG TIL TILSTNDSRPPORT dresse: Norgesmindevej 27 2900 Hellerup Dato: 17-11-2015 Lb nr. Kommunenr./Ejendomsnr: 101-399176 Matr. nr./ejerlav 4199 - UDENBYS KLÆDEBO KVRTER, KØBENHVN

Læs mere

Byggeteknisk gennemgang af. Væggerskildevej 16, 6971 Spjald. Kommunenr./Ejendomsnr.: 760-34191. Ejerlav: 30B Randbæk By, Brejning.

Byggeteknisk gennemgang af. Væggerskildevej 16, 6971 Spjald. Kommunenr./Ejendomsnr.: 760-34191. Ejerlav: 30B Randbæk By, Brejning. Beskikket bygningssagkyndig Mogens Christensen, Røjkumvej 6, 6971 Spjald. Tlf.nr. 97 38 14 84. Mobilnr. 20 43 14 79. Mail: mogenschristensen@familie.tele.dk Byggeteknisk gennemgang af Væggerskildevej 16,

Læs mere

Bygning A (primære bygningsdele):

Bygning A (primære bygningsdele): Adresse: Høstbuen 17 Post nr. og by: 2750 Ballerup Reference: Laust Hällberg Prisindikation på K2 & 3 skader Bygning A (primære bygningsdele): 1. Tagkonstruktion/-belægning/skorsten Bygningsdel: 1.1 Tagbelægning/rygning

Læs mere

BYGGETEKNISK RAPPORT for ejendommen Mjangvej 16 6470 Sydals

BYGGETEKNISK RAPPORT for ejendommen Mjangvej 16 6470 Sydals BYGGETEKNISK RAPPORT for ejendommen Mjangvej 16 6470 Sydals Kommune: 540 Sønderborg Ejendomsnummer: 17700 Matrikel: 86 Ejerlav: Hørup Ejerlav, Hørup Rekvirent Sønderborg Kommune, Bygninger Og Energi Rådhustorvet

Læs mere

Bygningsregistrering - Tilstand

Bygningsregistrering - Tilstand Bygningsregistrering - Tilstand E-NR. Ejendom 1028 Knabergården - Knabergården 1-5 - 9620 Aalestrup Nr. Bygningsdel Tilstand Genopretning Genopretning Genopretning Genopretning år 0-2 år 3-5 år 6-10 år

Læs mere

Driftbygninger Stald, og lade samt havestue er kun gennemgået i lettere omfang. Resterende bygninger ikke er gennemgået.

Driftbygninger Stald, og lade samt havestue er kun gennemgået i lettere omfang. Resterende bygninger ikke er gennemgået. Lis Lange og Preben Erland Hansen Almevej 15 3230 Græsted Tlf. 48 39 24 01 Mail egemose.alme@gmail.com Helsinge, d. 07. august 2017. ALMEVEJ 15, 3230 GRÆSTED Efter anmodning fra Lis og Preben har undertegnede

Læs mere

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT Michael Nørnberg Larsen 1 EBS - TILLÆG TIL TILSTNDSRPPORT dresse: Hedevej 26 4400 Kalundborg Dato: 3-7-2014 Lb nr. Kommunenr./Ejendomsnr: 326-18725 Matr. nr./ejerlav 5ey ÅRBY BY, ÅRBY EBS sagsnr. 42213

Læs mere

Bygning A (primære bygningsdele):

Bygning A (primære bygningsdele): Adresse: Roasvej 40 Post nr. og by: 2750 Ballerup Reference: Henrik Møgelgaard Prisindikation på K2 & 3 skader Bygning A (primære bygningsdele): 1. Tagkonstruktion/-belægning/skorsten Bygningsdel: 1.1

Læs mere

BYGGETEKNISK GENNEMGANG

BYGGETEKNISK GENNEMGANG Dato: 19-07-19 BYGGETEKNISK GENNEMGANG Rapporten er udarbejdet af Boligeftersyn P/S, Per Henrik Lings Allé 4, 5. sal, 2100 København Ø og omhandler gennemgang af nedenstående ejendom: Sælger: Morsø Kommune

Læs mere

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT Bjarne Jensen 1 EBS - TILLÆG TIL TILSTNDSRPPORT dresse: Themstrupvej 49 4690 Haslev Dato: 15-6-2015 Lb nr. Kommunenr./Ejendomsnr: 320-3068 Matr. nr./ejerlav 11fh Haslev By, Haslev EBS sagsnr. 55424 Rådgiver:

Læs mere

Vurdering af skader på bygninger i huseftersynsordningen. Version 4

Vurdering af skader på bygninger i huseftersynsordningen. Version 4 Vurdering af skader på bygninger i huseftersynsordningen Version 4 Denne oversigt indeholder en ikke udtømmende liste over bygningsskader og deres bedømmelse indenfor rammerne af huseftersynsordningen

Læs mere

TILSTANDSRAPPORT-KLADDE

TILSTANDSRAPPORT-KLADDE Stamoplysninger Adresse: Postnr: BBR-oplysninger BBR-nummer: Martrikel nr.: By: TILSTANDSRAPPORT-KLADDE Besigtigelsesdato: Vejret: Følgende materiale forelå: BBR ejermeddelelse af: Forsikringspolicenr:

Læs mere

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT Bo Halm ndersen 1 EBS - TILLÆG TIL TILSTNDSRPPORT dresse: Erantisvænget 6 3630 Jægerspris Dato: 1-6-2016 Lb nr. Kommunenr./Ejendomsnr: 250-13652 Matr. nr./ejerlav 7bæ, Nedre Dråby By, Dråby EBS sagsnr.

Læs mere

Bygningsrapport. Bygningsrapport for ejendommen: Randersvej 255, 8450 Hammel. Sælger: Kirsten Jakobsen. Adresse: Randersvej 255

Bygningsrapport. Bygningsrapport for ejendommen: Randersvej 255, 8450 Hammel. Sælger: Kirsten Jakobsen. Adresse: Randersvej 255 Bygningsrapport Bygningsrapport for ejendommen: Randersvej 255, 8450 Hammel Sælger: Kirsten Jakobsen Adresse: Randersvej 255 Post nr. og by: 8450 Hammel Rapportdato: 16-03-2015 Sag nr.: B-2015-6418 Kommune-

Læs mere

BYGGETEKNISK GENNEMGANG

BYGGETEKNISK GENNEMGANG YETEKNISK ENNEMN Sælger Carina Obreja Urupvej 1 4140 orup Køber/lejer Ejendom Urupvej 1 4140 orup Ejendom Matr. 1 D Ørninge y, orup Ejend.nr. 155803 Datoer esigtiget 09.04.2015 Ejendom generel beskrivelse

Læs mere

BYGGETEKNISK RAPPORT for ejendommen Peblingestien Nordborg

BYGGETEKNISK RAPPORT for ejendommen Peblingestien Nordborg BYGGETEKNISK RAPPORT for ejendommen Peblingestien 1 6430 Nordborg Kommune: 540 Sønderborg Ejendomsnummer: 13950 Matrikel: 1098 Ejerlav: Nordborg Sælger Sønderborg Kommune, Ejendomskontoret - By & Landskab

Læs mere

Solrød Kommune Teknik og Miljø Helle Post Ejby, den Solrød Center Solrød Strand

Solrød Kommune Teknik og Miljø Helle Post Ejby, den Solrød Center Solrød Strand Solrød Kommune Teknik og Miljø Helle Post Ejby, den 11.12.2018 Solrød Center 1 2680 Solrød Strand Vedr.: Østre Strandvej 26 og 28, Solrød Strand Besigtigelsesdato: 6.12.2018 Østre Strandvej 26: Bygningsbeskrivelse:

Læs mere

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT Michael Nørnberg Larsen 1 EBS - TILLÆG TIL TILSTNDSRPPORT dresse: Gl Røsnæsvej 37 4400 Kalunborg Dato: 25-5-2015 Lb nr. Kommunenr./Ejendomsnr: 326-24133 Matr. nr./ejerlav 76my KLUNDBORG MRKJORDER EBS sagsnr.

Læs mere

Tekniske faldgruber ved bygningsgennemgangen. Hvad skal man som bygningssagkyndig se efter?

Tekniske faldgruber ved bygningsgennemgangen. Hvad skal man som bygningssagkyndig se efter? Tekniske faldgruber ved bygningsgennemgangen Hvad skal man som bygningssagkyndig se efter? 1 Hvem er Eva Møller? Ansat i Statens Byggeforskningsinstitut i 5 år Har været med til at skrive SBi-anvisning

Læs mere

Tilstandsvurdering For ejendomme som ikke er omfattet af huseftersynsordningen

Tilstandsvurdering For ejendomme som ikke er omfattet af huseftersynsordningen Tilstandsvurdering for ejendommen Sælger Jenny Marie Jensen Adresse Veddingevej 18 Post nr. By 4550 Asnæs Kommunenr./Ejendomsnr. 306 Matrikel/Ejerlav: 3b/ Vedding By, Fårevejle Dato for gennemgang 21.5.2015

Læs mere

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT Bjarne Lundgaard 1 EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT Adresse: Møllevangen 119 8450 Hammel Dato: 31-8-2015 Lb nr. Kommunenr./Ejendomsnr: 710-6358 Matr. nr./ejerlav 7o Hammel By, Hammel. EBAS sagsnr. 59044

Læs mere

Tillæg til tilstandsrapport

Tillæg til tilstandsrapport Tillæg til tilstandsrapport Adresse Dato Tilstandsrapport løbenr. Kommunenr./ Ejendomsnr. HE- konsulent Jacob Bulls Alle 120, 2860 Søborg 01-12- 2014 H- 14-02517- 0329 159-62988 Morten Aagesen Som sælger

Læs mere

Bygningsrapport. Bygningsrapport for ejendommen: Adresse: Vittenvej 56. Rapportdato: 22-07-2014. Sag nr.: 4314. Kommune- og ejendomsnr.

Bygningsrapport. Bygningsrapport for ejendommen: Adresse: Vittenvej 56. Rapportdato: 22-07-2014. Sag nr.: 4314. Kommune- og ejendomsnr. Bygningsrapport Bygningsrapport for ejendommen: Sælger: Henning Thomsen dresse: Vittenvej 56 Post nr. og by: 8382 Hinnerup Rapportdato: 22-07-2014 Sag nr.: 4314 Kommune- og ejendomsnr.: 710-11796 Matrikel

Læs mere

Efter anmodning fra Torben og Mette har undertegnede besigtiget ovennævnte ejendom. Ejendommen er gennemgået den 11. oktober 2017.

Efter anmodning fra Torben og Mette har undertegnede besigtiget ovennævnte ejendom. Ejendommen er gennemgået den 11. oktober 2017. Torben Nielsen og Mette Dollerup Tlf. 40519531 Mail torben@toloni.com Helsinge, d. 11. oktober 2017. ALMEVEJ 75, 3250 TISVILDELEJE. Efter anmodning fra Torben og Mette har undertegnede besigtiget ovennævnte

Læs mere

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT nders Dahl Mogensen 1 EBS - TILLÆG TIL TILSTNDSRPPORT dresse: Havrevej 3 2765 Smørum Dato: 16-9-2015 Lb nr. Kommunenr./Ejendomsnr: 240-733 Matr. nr./ejerlav 4fæ, SMØRUMNEDRE BY, SMØRUM EBS sagsnr. 59621

Læs mere

Energi- & Ingeniørgruppen A/S

Energi- & Ingeniørgruppen A/S TILSTNDSRPPORT 1 Energi- & Ingeniørgruppen /S dresse : Frydenhøjparken 32 2650 Hvidovre TILLÆG TIL TILSTNDSRPPORT Dato : 2010-03-04 Lb nr. Kommunenr./Ejendomsnr : 16796506 Matr. nr./ejerla 18FT / vedøre

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 7129 Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: 1.Skimmelsvampe på vægge i køkken og gangen, konstateret fugt/vand i hulmur. 2. Opfugtning af murkrone og gavl mod syd. 3.Hjørne

Læs mere

BOTJEK-TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT

BOTJEK-TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT Side 1 af 5 BOTJEK-TILLÆG TIL TILSTNDSRPPORT dresse: Lundemarken 38 4400 Kalundborg Dato: 23.01.2014 Lb nr. H-14-01989-0015 Kommunenr./Ejendomsnr.: 326-22841 Matr. nr./ejerlav 1 DO Ladegården, Kalundborg

Læs mere

Sokkelkanten mod nord har revner, skævheder og løs puds. Bygningsdelen er korrekt beskrevet i tilstandsrapporten, hvorfor klagepunktet afvises.

Sokkelkanten mod nord har revner, skævheder og løs puds. Bygningsdelen er korrekt beskrevet i tilstandsrapporten, hvorfor klagepunktet afvises. Skønsmandens erklæring Bygning A: Oversigt over klagepunkter 1. Skader i sokkel. 2. Skader i udvendige trapper. 3. Gulv i vaskerum. 4. Fugt i viktualiekælder. 5. Skader i facader. 6. Skader i døre. 7.

Læs mere

Bygningsrapport. Bygningsrapport for ejendommen: Granslevvej 6, 8370 Hadsten. Sælger: Boet efter Ole Brunsbjerg. Adresse: Bragesvej 12

Bygningsrapport. Bygningsrapport for ejendommen: Granslevvej 6, 8370 Hadsten. Sælger: Boet efter Ole Brunsbjerg. Adresse: Bragesvej 12 Bygningsrapport Bygningsrapport for ejendommen: Granslevvej 6, 8370 Hadsten Sælger: Boet efter Ole Brunsbjerg Adresse: Bragesvej 12 Post nr. og by: 8680 Ry Rapportdato: 29-09-2015 Sag nr.: B-2015-8865

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 8097 Oversigt over klagepunkter: 1. Fundamenter og sokler 2. Yder- og indervægge 3. Vinduer og døre 4. Gulvkonstruktion og gulve 5. Tagkonstruktion 6. Bad/toilet og bryggers 7. VVS-installationer

Læs mere

Bygningsrapport. Bygningsrapport for ejendommen: Sømosevej 45, 9610 Nørgaer. Sælger: Boet efter Steen Sørensen v/helle Birgitte Jensen

Bygningsrapport. Bygningsrapport for ejendommen: Sømosevej 45, 9610 Nørgaer. Sælger: Boet efter Steen Sørensen v/helle Birgitte Jensen Bygningsrapport Bygningsrapport for ejendommen: Sømosevej 45, 9610 Nørgaer Sælger: Boet efter Steen Sørensen v/helle Birgitte Jensen dresse: Vingaardsgade 22 Post nr. og by: 9000 alborg Rapportdato: 29-09-2015

Læs mere

SKØNSERKLÆRING Journal nr

SKØNSERKLÆRING Journal nr SKØNSERKLÆRING Journal nr. 17.101 Besigtigelsesdato: 09.11.2017, kl. 10.00 Ejendommen: Klager: Beskikket bygningssagkyndig: Ansvarsforsikringsselskab: Tilstede ved skønsmødet: Bilag: Datering, navn og

Læs mere

TILSTANDSVURDERING. JA-Byggerådgivning. Generelt: Sælger har boet i huset i ca.2 är. Antal etager: Til stede var: Bolig areal: Ejer/sælger: Emne:

TILSTANDSVURDERING. JA-Byggerådgivning. Generelt: Sælger har boet i huset i ca.2 är. Antal etager: Til stede var: Bolig areal: Ejer/sælger: Emne: JA-Byggerådgivning TILSTANDSVURDERING Emne: Opførelsesår: Bebygget areal: Bolig areal: Antal etager: Beliggenhed: Ejer/sælger: Besigtigelse: Til stede var: Stuehus til landbrugsej endom t974. 161m2. 16I

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring 8092 Oversigt over klagepunkter: Vejret på besigtigelsestidspunktet: 1. Unøjagtig udfyldning af sælgeroplysninger. 2. Fugt i kælder. 3. Skade på trapper. 4. Råd i vinduer og døre samt punkterede ruder.

Læs mere

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT Kim Hoffmeister 1 EBS - TILLÆG TIL TILSTNDSRPPORT dresse: Brydehusvej 9 2750 Ballerup Dato: 28-7-2015 Lb nr. Kommunenr./Ejendomsnr: 151-5845 Matr. nr./ejerlav 8dr, Ballerup By, Ballerup EBS sagsnr. 57610

Læs mere

Uafsluttede sager for Andelshaverne.

Uafsluttede sager for Andelshaverne. Roskilde d.: 17/2/2013 Uafsluttede sager for Andelshaverne. Hus nr 2 Vinyl i vådrum. Behandling: Svejsninger og rørgennemføring efterses for skader. Vinylen kontrolleres for buler. Få buler i gulvet Hus

Læs mere

BESIGTIGELSE AF EKSIST. BYGNING

BESIGTIGELSE AF EKSIST. BYGNING SYDDJURS KOMMUNE PLANLÆGNING BESIGTIGELSE AF EKSIST. BYGNING GRIMSHOVEDVEJ 1, HELGENÆS NOVEMBER 2010 MOGENS VESTERSKOV RÅDGIVENDE INGENIØRFIRMA Strandvejen 7, 8400 Ebeltoft. Tlf. 86 34 24 91 - Fax. 86

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 9087 Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: 1. Køkken, sætninger i gulve, store fuger over køkkenbord i vægfliser, sætninger i gulve i bryggers. 2. Sætninger

Læs mere

BYGGETEKNISK RAPPORT for ejendommen Sandmarken Sønderborg

BYGGETEKNISK RAPPORT for ejendommen Sandmarken Sønderborg BYGGETEKNISK RAPPORT for ejendommen Sandmarken 3 6400 Sønderborg Kommune: 540 Sønderborg Ejendomsnummer: 15742 Matrikel: 448 Ejerlav: Nybøl Ejerlav, Nybøl Sælger Sønderborg Kommune, Ejendomskontoret -

Læs mere

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT Bjarne Jensen 1 EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT Adresse: Kallerupvej 180 4400 Kallundborg Dato: 10-9-2014 Lb nr. Kommunenr./Ejendomsnr: 326-22262 Matr. nr./ejerlav 5a Kallerup By, Raklev EBAS sagsnr.

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 13060 Besigtigelsesdato: 23.08.2013 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

Boligudvalget 2010-11 BOU alm. del Bilag 22 Offentligt

Boligudvalget 2010-11 BOU alm. del Bilag 22 Offentligt Boligudvalget 2010-11 BOU alm. del Bilag 22 Offentligt Mulig køber Tlf.: mail nr. Mail BYGKON Højbjerg, den 1. november 2010 Vedrørende Gxxxxvej, 8660 Skanderborg bygningsrapport Bygningsrapport omfattende

Læs mere

Byggeteknisk tilstandsrapport

Byggeteknisk tilstandsrapport Ejer: Naturstyrelsen Vestjylland Dato: 02-02-2015 Rapporten er udarbejdet af Boligeftersyn og omhandler gennemgang af: Bygning 1, iht. BBR-meddelelse pumpeanlæg Byggeteknisk tilstandsrapport Indledning

Læs mere

Tillæg til tilstandsrapport

Tillæg til tilstandsrapport Tillæg til tilstandsrapport Adresse Dato Tilstandsrapport løbenr. Kommunenr./ Ejendomsnr. HE-konsulent Mågevej 16, 4700 Næstved 19. januar 2015 H-15-02034-0007 370-018082 Benny Lillelund Som sælger eller

Læs mere

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT Connie Honoré Stobbe 1 EBS - TILLÆG TIL TILSTNDSRPPORT dresse: Hyllingeriis 233 4050 Skibby Dato: 7-4-2016 Lb nr. Kommunenr./Ejendomsnr: 250-18071 Matr. nr./ejerlav 35iu/Østby By, Selsø EBS sagsnr. 67638

Læs mere

RIGENSTRUP EKSEMPEL PÅ BYGGETEKNISK GENNEMGANG. Bygningssagkyndig. Udført af: Bygningsgennemgang. Flemming Rigenstrup Bygningsingeniør

RIGENSTRUP EKSEMPEL PÅ BYGGETEKNISK GENNEMGANG. Bygningssagkyndig. Udført af: Bygningsgennemgang. Flemming Rigenstrup Bygningsingeniør EKSEMPEL PÅ BYGGETEKNISK GENNEMGANG Udført af: Flemming Rigenstrup Bygningsingeniør Bygningsgennemgang Besigtigelse d. 07. oktober 2014 RIGENSTRUP Låsbygade 83 6000 Kolding 2020 9862 www.rigenstrup.dk

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 14032 Besigtigelsesdato: Torsdag den 15. maj 2014 kl. 9:00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16091 Besigtigelse den: 12. oktober 2016 kl. 10.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 8105 Oversigt over klagepunkter: Vejret på besigtigelsestidspunktet: 1. Synlige betonkanter i alle gulvafløb. 2. Revnet fliser i badeværelse, hule gulv- og vægfliser. 3. Oplagte

Læs mere

Energi- & Ingeniørgruppen A/S

Energi- & Ingeniørgruppen A/S TILSTNDSRPPORT 1 Energi- & Ingeniørgruppen /S dresse : llingvej 62 2650 Hvidovre TILLÆG TIL TILSTNDSRPPORT Dato : 2009-09-25 Lb nr. Kommunenr./Ejendomsnr : 1671742 Matr. nr./ejerla 10 DL / Hvidovre By,

Læs mere

Adresse: Internt sagsnummer:

Adresse: Internt sagsnummer: Sælgeroplysningsskema for ejendommen på: Adresse: Internt sagsnummer: Postnummer: By: Sælgers oplysninger om ejendommen Til sælger: Dine svar giver den bygningssagkyndige det bedst mulige grundlag for

Læs mere

BYGNINGSRAPPORT. Opførelses år: 1870 Om- eller tilbygget 2013 Antal etager: 1. Opførelses år: 1947 Om- eller tilbygget Antal etager: 1

BYGNINGSRAPPORT. Opførelses år: 1870 Om- eller tilbygget 2013 Antal etager: 1. Opførelses år: 1947 Om- eller tilbygget Antal etager: 1 BYG & LEV v/ Arkitekt M.A.A. Bjarne Lundgaard, Bragesvej 2, 8230 Åbyhøj mail@bygoglev.dk - Tlf. 8615 7877 - Fax. 8615 5084 - Bil. 2021 7877 - www.bygoglev.dk BYGNINGSRAPPORT Ejendommen. Adresse: Matr.

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr.: 13013

SKØNSERKLÆRING J.nr.: 13013 Besigtigelsesdato: 16.05.2013 SKØNSERKLÆRING J.nr.: 13013 Ejendommen: Klager: Beskikket bygningssagkyndig: Ansvarsforsikringsselskab: Tilstede ved skønsforretningen: Bilag: Datering, navn og underskrift:

Læs mere

A/S TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT

A/S TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT 1 NRGi Rådgivning /S TILLÆG TIL TILSTNDSRPPORT dresse : Skelbrovej 8 2650 Hvidovre Dato : 2010-06-25 Lb nr. Kommunenr./Ejendomsnr : 16767719 Matr. nr./ejerlav 6GG / Hvidovre By, Hvidovre NRGi sagsnr. 72427

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 7277 Oversigt over klagepunkter: 1. Revner i klinker på væg i badeværelse 2. Råd i dobbeltdør på 1. sal og råd i skydedør i stueetage 3. Afskalninger på sokkel 4. Træ gennemtæret

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11031

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11031 SKØNSERKLÆRING J.nr. 11031 Besigtigelse den: 6. juni 2011 kl. 15.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager) Klagers advokat: (I det følgende betegnet som klagers advokat) Beskikket bygningskyndig:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 9114 Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter: Vejret på besigtigelsestidspunktet: 1. Er væg i tagetage mod nord til badeværelse isoleret. 2. Er dampspærre i tagetage monteret

Læs mere

Byggeteknisk Rapport Sælger

Byggeteknisk Rapport Sælger Byggeteknisk Rapport Sælger Rapporten er udarbejdet 17-06-2017 af factum2 struer for: Kirketoft 3-9 7600 Struer Kommunenr./Ejendomsnr.: 671/3489 Matrikel/Ejerlav: 13a / ØSTERBY ASP Anvendelse af og kildehenvisning

Læs mere

Byggeteknisk tilstandsrapport

Byggeteknisk tilstandsrapport For ejendommen Klintegården Lundebjergvej 80, 3600 Frederikssund Frederikssund Kommune Dato: 19. maj 2014 Indhold: Vigtige oplysninger om huseftersynet Data for ejendommen Resumé af huseftersynet Registrering

Læs mere

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT Kim Hoffmeister 1 EBS - TILLÆG TIL TILSTNDSRPPORT dresse: Lindevangsvej 9 2950 Vedbæk Dato: 14-10-2015 Lb nr. Kommunenr./Ejendomsnr: 230-4315 Matr. nr./ejerlav 2af, Trørød By, Vedbæk EBS sagsnr. 60867

Læs mere

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT runo Seneka 1 ES - TILLÆG TIL TILSTNDSRPPORT dresse: Munkeskovvej 3-4690 Dato: 30-9-2015 Lb nr. Kommunenr./Ejendomsnr: 320-1749 Matr. nr./ejerlav Årløse Y, Terslev matr. nr 9d, 9h, 9f ES sagsnr. 60350

Læs mere

Adresse: Internt sagsnummer:

Adresse: Internt sagsnummer: Sælgeroplysningsskema vedrørende ejendommen beliggende: Adresse: Internt sagsnummer: Postnummer: By: Sælgers oplysninger om ejendommen Til sælger: Dine svar i spørgeskemaet giver den bygningssagkyndige

Læs mere

Tillæg til tilstandsrapport

Tillæg til tilstandsrapport Tillæg til tilstandsrapport Adresse Dato Tilstandsrapport løbenr. Kommunenr./ Ejendomsnr. HE-konsulent Kirkevænget 10, 4684 Holmegaard 12. februar 2015 H-15-02034-0034 370-007178 Benny Lillelund Som sælger

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 18/

SKØNSERKLÆRING J.nr. 18/ SKØNSERKLÆRING J.nr. 18/02460-23 Besigtigelsesdato: Tirsdag den 29. maj 2018 kl. 09:00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet

Læs mere

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT Steen Nelander 1 EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT Adresse: Solbakkevej 11 3630 Jægerspris Dato: 26-4-2016 Lb nr. Kommunenr./Ejendomsnr: 250-12766 Matr. nr./ejerlav 1g EBAS sagsnr. 68708 Rådgiver: Steen

Læs mere

Bygningsrapport. Bygningsrapport for ejendommen: Lyngbyvej 77, 8472 Sporup. Sælger: Pernille Byberg-Hansen. Adresse: Lyngbyvej 77

Bygningsrapport. Bygningsrapport for ejendommen: Lyngbyvej 77, 8472 Sporup. Sælger: Pernille Byberg-Hansen. Adresse: Lyngbyvej 77 Bygningsrapport Bygningsrapport for ejendommen: Lyngbyvej 77, 8472 Sporup Sælger: Pernille Byberg-Hansen dresse: Lyngbyvej 77 Post nr. og by: 8472 Sporup Rapportdato: 22-01-2015 Sag nr.: B-20145864 Kommune-

Læs mere

Ørbækgårds allé område 6. Udgave af 23-05-2005 Oplæg til tjekliste omkring mulige fejl i boligen

Ørbækgårds allé område 6. Udgave af 23-05-2005 Oplæg til tjekliste omkring mulige fejl i boligen Nærværende liste er alene at betragte som vejledning omkring punkter til kontrol af hver enkelt bolig. Der vil selvfølgelig være variationer grundet det individuelle tilvalg til hver bolig, som gør at

Læs mere

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT Svend Skude FT 1 EBS - TILLÆG TIL TILSTNDSRPPORT dresse: Rørsangervej 10 4683 Rønnede Dato: 2-10-2014 Lb nr. Kommunenr./Ejendomsnr: 320-11302 Matr. nr./ejerlav 16 dæ, Kongsted By, Kongsted EBS sagsnr.

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGEN CENTRUM - TOLDBODEN VEDLIGEHOLDELSESPLAN FOR 2015-2019. Side 1 af 19

ANDELSBOLIGFORENINGEN CENTRUM - TOLDBODEN VEDLIGEHOLDELSESPLAN FOR 2015-2019. Side 1 af 19 ANDELSBOLIGFORENINGEN CENTRUM - TOLDBODEN VEDLIGEHOLDELSESPLAN FOR 2015-2019 Side 1 af 19 Side 2 af 19 Indholdsfortegnelse Generelt.. 4 Bygningsdele.. 6 (12) Fundamenter 6 (21) Teglfacader/ ydervægge...

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. J.nr.: 12084. Besigtigelsesdato: Torsdag 04-10-2012. Ejendommen: Klager: Beskikket bygningssagkyndig: Ansvarsforsikringsselskab:

SKØNSERKLÆRING. J.nr.: 12084. Besigtigelsesdato: Torsdag 04-10-2012. Ejendommen: Klager: Beskikket bygningssagkyndig: Ansvarsforsikringsselskab: SKØNSERKLÆRING J.nr.: 12084 Besigtigelsesdato: Torsdag 04-10-2012 Ejendommen: Klager: Beskikket bygningssagkyndig: Ansvarsforsikringsselskab: Tilstede ved skønsforretningen: Bilag: Datering, navn og underskrift:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Besigtigelse den: 6. juli 2012 kl. 10.00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager)

SKØNSERKLÆRING. Besigtigelse den: 6. juli 2012 kl. 10.00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager) SKØNSERKLÆRING Besigtigelse den: 6. juli 2012 kl. 10.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager) Klagers advokat: (I det følgende betegnet som klagers advokat) Beskikket bygningskyndig:

Læs mere

Thorvaldsensvej 73 7000 Fredericia

Thorvaldsensvej 73 7000 Fredericia Thorvaldsensvej 73 7000 Fredericia Bygningsgennemgang februar 2015 INGENIØR NE A/S CVR nr. 7801 5217 www.ingenior-ne.dk post@ingenior-ne.dk Hovedkontor Østre Havnevej 4 6700 Esbjerg Tlf. +45 7518 0111

Læs mere

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT Bjarne Bilskov Jespersen 1 EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT Adresse: Kirkegade 3 8881 Thorsø Dato: 28-7-2015 Lb nr. Kommunenr./Ejendomsnr: 710-14607 Matr. nr./ejerlav 8g, Thorsø By, Thorsø EBAS sagsnr.

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 13067 Besigtigelse den: 16. september 2013 kl. 10.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager) Klagers advokat: (I det følgende betegnet som klagers advokat) Beskikket

Læs mere

Thorvaldsensvej 83 7000 Fredericia

Thorvaldsensvej 83 7000 Fredericia Thorvaldsensvej 83 7000 Fredericia Bygningsgennemgang februar 2015 INGENIØR NE A/S CVR nr. 7801 5217 www.ingenior-ne.dk post@ingenior-ne.dk Hovedkontor Østre Havnevej 4 6700 Esbjerg Tlf. +45 7518 0111

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring 1 SKØNSERKLÆRING J.nr. 16001 Besigtigelsesdato: 24. februar 2016 kl. 14.00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningssagkyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

Byggeteknisk tilstandsrapport

Byggeteknisk tilstandsrapport For ejendommen Åbrovej 6, Bjerring, 6100 Haderslev Ejer: Forsvarets Bygnings- og Etablissementstjeneste (FBE) Dato: 02.07.2013 Rapporten er udarbejdet af Boligeftersyn og omhandler gennemgang af: Bygning

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 8016 Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: Den bygningssagkyndiges forklaring: 1. Manglende udluftning under krybekælder. 2. Fugtskjolder på indvendige vægge. 3. Borebilleangreb,

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11042

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11042 Side 1 af 13 SKØNSERKLÆRING J.nr. 11042 Besigtigelsesdato: Onsdag 01-06-2011 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

Bygningsteknisk rapport For ejendomme som ikke er omfattet af huseftersynsordningen - lov 391

Bygningsteknisk rapport For ejendomme som ikke er omfattet af huseftersynsordningen - lov 391 ygningsteknisk rapport Tilstandsvurdering for ejendommen Sælger Vejle Kommune Adresse orgergade 4A, 4 og 4 Post nr. y 7100 Vejle Kommunenr./Ejendomsnr. 630/327 Matrikel/Ejerlav: 1Z/rejning y, Gaurslund

Læs mere

Bygningseftersyn Logbog

Bygningseftersyn Logbog Assens Kommune Side: 1 Bygningseftersyn Logbog Barløse Legestue Barløsevej 47 5610 Assens Assens Kommune Side: 2 BYGNINGS EFTERSYN - Logbog Ejendom: Barløse Legestue Opvarmning: Oliefyr Anvendelse: Ungdomsskole

Læs mere