Poppel-Lærkenyt. Juni 2019

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Poppel-Lærkenyt. Juni 2019"

Transkript

1 Poppel-Lærkenyt. Juni 2019 Goddag og velkommen til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Velkommen til Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo, som ligger midt i en af lokalområdets skønne oaser, nemlig det naturskønne Bystævneparken. Jeg håber, at I som beboere hurtigt falder til, og at I får lyst til at benytte jer af vores mange tilbud om træning og aktivitet, og ikke mindst det gode og hyggelige hverdagsliv ude i afdelingerne. For ledelse og medarbejdere er det meget vigtigt, at Poppelbo og Lærkebo er et sted, hvor beboerne og deres pårørende oplever et fagligt kompetent og imødekommende personale, som understøtter den enkelte beboer i at være Herre i eget Liv længst muligt. Vi bestræber os på at se det enkelte menneske og det levede liv bag. Vi sætter en stor ære i at tage godt imod nye beboere og pårørende. Vi vil gerne være kendt for at arbejde med både hjerne og hjerte, og bl.a. derfor: Ser vi med og ved, at det væsentlige ofte er skjult for øjet Et vigtigt mål for vores samarbejde med jer og jeres pårørende er at skabe en helhjertet kontakt og en konstruktiv, meningsfyldt og etisk dialog, der fører til en tryg og inkluderende hverdag alle kan være tilfredse med. Skulle der opstå situationer, hvor dette mål ikke er helt så synligt, som det kunne ønskes, vil vi naturligvis gerne høre om det, så vi sammen kan finde den rette vej tilbage. Der kan findes mere om os og hverdagen på vores hjemmeside under aktiviteter Forstander Susanne Christensen.

2 Brevafstemning til folketingsvalget. Ud fra samme procedure som ved valg til EU, får beboere i Poppelbo og Lærkebo mulighed for at brevstemme til folketingsvalget. Det sker fredag den i både Poppelbo og Lærkebo De valgtilforordnede kommer ca. kl og brevafstemning foregår i de store spisestuer. Man skal medbringe sit valgkort, som bliver sendt til plejehjemmet. Hvis en beboer ikke har mulighed for at komme ned til spisestuen kommer de valgtilforordnede ud i boligen, men det er kun, der hvor det på ingen måde er muligt at beboeren selv kommer ned i spisestuen. Personalet er naturligvis behjælpelig med at følge både frem og tilbage. Grundlovsdag onsdag den hvor selve valget finder sted, lægges der op til valghygge i forbindelse med aftenkaffen. Der vil den aften være lidt ekstra lækker kage til kaffen og der serveres også en baily til kaffen. Der lægges op til at beboere og medarbejdere sammen følger valget på TV, og måske vil nogle afdelinger lave små konkurrencer der relaterer til valget. Hvis pårørende har lyst til at deltage i denne aftenhygge, er de naturligvis velkomne, men af hensyn til traktementet, er det vigtigt, at man melder sin ankomst til en af afdelingens ledere. Bystævneparkens store OL og efterfølgende midsommerfest. Også dette store traditionsrige arrangement ligger lige om hjørnet. Da vi de senere år har erfaret, at en lang aktiv dag med OL discipliner, karneval og midsommerfest med helstegt pattegris kan være lige i overkanten for beboere, vælger vi i år at dele arrangementet lidt op.

3 Tirsdag den og onsdag den vil der være mulighed for at deltage i en masse sjove, spændende, traditionsrige OL discipliner, og der kæmpes naturligvis om guld, sølv og broncemedaljer. Ol skydes i gang fra Springvandet ved Restaurant Stævnemødet tirsdag den kl Forstander Susanne Christensen vil holde åbningstalen. Kl begge dage, er der rig mulighed for at dyste mellem følgende aktiviteter, som er de samme begge dage. Alle beboere og brugere af aktivitetscenteret kan deltage uanset hvem der står for aktiviteten. Deltagelse er gratis, og man kan naturligvis også deltage som hepper / tilskuer. Aktivitet den Hvor foregår det Hvem står for aktiviteten Cykelløb ** Ud for Stævnemødet Pilehuset OL ringe Den runde græsplæne Pilehuset Petanque Ved Poppelbos højhus Egebo Rollatorstafet Ved Lærkebos Højhus Aktivitetscentret Vælte Dåser Den runde græsplæne Poppelbo / Lærkebo Huskespil Den runde græsplæne Poppelbo / Lærkebo ** både Pilehuset og Poppelbo har en el-cykel der kan køre med en kørestol foran, og dem vil vi tage med i år. Restaurant Stævnemødet sælger OL platter begge dage fra kl Sild, lille fiskefilet med remoulade, frikadelle med surt, 1 skive flæskesteg brie ost. Pris kr. 100,00. OL platter og bord bestilles på telefon senest fredag den Stævnemødet sælger naturligvis også både is, drikkevarer, kaffe og kage begge dage.

4 Tirsdag den holder vi midsommerfest. Denne aften byder på både flotte karvalsdansere, helstegt pattegris, dejlig musikalsk underholdning og masser af hyggeligt fællesskab med beboere, brugere ledere og medarbejdere fra Poppelbo, Lærkebo, Pilehuset og Aktivitetscenter Brønshøj. Den dag skal vi naturligvis også fejre alle de flotte resultater fra de 2 OL-dage. Der skal bl.a. overrækkes medaljer og velfortjent applaus til de mange dygtige vindere. Dagen program er: Kl starter karnevalsdanserne deres optog fra forpladsen foran restaurant Stævnemødet. Når optoget slutter, vil der være god mulighed for at få taget et billede sammen med de flotte dansere. Kl. Ca Velkomstdrink: Et glas bobler med snaks Kl. Ca Hovedret: Helstegt pattegris og grillede pølser med gammeldags kold kartoffelsalat og lækker brød. Dessert: Jordbær/rabarber dessert med flødeskum Hertil serveres naturligvis øl, vin og vand. Efter middagen er der kaffe, te og småkager samt båltale ved Charlotte Agger eller Susanne Christensen. Under hele middagen vil trubaduren Tom Frederiksen traditionen tro spille dejlig musik, og der vil også være plads til dans på græsset. Det hele foregår i teltene på græsset mellem Poppelbo og Lærkebo. Prisen er den almindelig betaling for det varme måltid ( 2 retter ) + kr. 50,00 som dækker drikkevarer, musik og lignende. Deadline for tilmelding er mandag den Tilmelding og betaling sker via den afdeling man bor på. Af pladsmæssige hensyn er der desværre kun plads til at tilbyde eventuelle ægtefæller at deltage. Prisen for ægtefæller vil være kr. 125,00, og deadline for tilmelding er den samme som ovenfor.

5 Spændende musikcafé arrangement. Fredag den 14. Juni har Poppelbo, Lærkebo og Aktivitetscenter Brønshøj og Pilehuset arrangeret en rigtig spændende Musikalsk Café. Musikcaféen foregår i Poppelbos store spisestue, og programmet er: Kl Kl Der serveres en dejlig frokostmenu bestående af Kartoffelmad med mayonaise, rå løg og friskklippet purløg. Spansk kartoffelæggekage med løg, rød peberfrugt og bacondrys. Hertil serveres en dejlig kold snaps og en øl eller vand. Her får vi besøg af en af Danmarks bedste Kim Larsen kopimusikere Anders Munch. Anders og en guitarist spiller 2 x 35 minutter og i Pausen serveres en kop kaffe, lækker æblekage og 1 baily. Anders Munch har begejstret publikum med sit Kim Larsen show i ca. 20 år, og lukker man øjnene er man faktisk i tvivl om, hvem der står på scenen, Kim eller Anders. Anders har turneret i Norge, Sverige, Færøerne og Tyskland, og han spiller rundt på diverse kræmmermarkeder og festivaler. Da vi er flere huse om at sætte dette arrangement på banen, vil der være et begrænset antal pladser, og der kræves tilmelding. Hver plejeafdeling i Poppelbo og Lærkebo har 8 pladser inklusiv plads til 1 medarbejder ACB har 6 pladser inklusiv plads til 1 medarbejder. Pilehuset har 8 pladser inklusiv plads til 1 medarbejder. Herudover deltager vores 3 aktivitetsmedarbejdere, forstander Susanne Christensen og souschef Eva Merri Steffen Hansen.

6 Af pladsmæssige hensyn kan vi desværre ikke tilbyde pårørende at deltage. Brugerbetaling er den almindelige betaling for frokost plus kr. 50,00 som dækker drikkevarer og musik. Deadline for tilmelding og betaling er mandag den Lidt gode historier om fællesskab. Det er sommer det er sol og det er søndag. Det var det også søndag den I Poppelbos højhus. Vera, en beboer, har fundet en gammel opskrift frem og der bliver nøje målt, skrællet og skåret. Resultatet var fantastisk. Mums en lækker kage. Herefter var flere beboere samlet i dagligstuen for at nyde den gode kage. Store Bededags kvæld blev der traditionen tro budt på varme hveder til aftenkaffen. I Lærkebo stuen havde de dækket fint op til aftenhygge allerede til aftensmaden. Det medførte en rigtig hyggelig Store Bededags aften, hvor flere beboere sad noget længere oppe end vanligt.

7 Når der er bowling på aktivitetslisten, samles rigtig mange beboere i gymnastiksalen. Ud over konkurrencemomentet, så er der også masser af fællesskab, latter og super god energi. I dette aktivitetskvartal bowles der 2 gange om ugen henholdsvis 1 gang Poppelbos og 1 gang Lærkebos gymnastiksal. Selv om næste kvartal vil være præget af meget udeliv, vil bowling sagtens kunne være med der. Der kan eks. bowles på asfalten op mod højhuset i Poppelbo. Spillet kan også lånes ude i afdelingerne, og dermed gavne det nære fællesskab og godt humør.

8 Mad fra bunden fra vores eget køkken. Tirsdag den 12. juni Igen i juni måned, vil vores egen dygtige køkkenmedarbejdere lave mad fra bunden. Vores kostfaglige leder er uddannet kok, og derudover er Jonna også uddannet kok. Jan og Nermana er ernæringsassistenter og Tor er professionsbachelor i sundhed og ernæring. Hovedret: Gammeldags kyllingesteg med pom rissole, grønsager og paprika sauce. Torsdag den 27. juni Dessert: Hjemmelavet is med frugt. Hovedret: Stegt flæsk med persillesauce, kartofler og rødbeder. Dessert: Jordbær med fløde. Begge dage vil personalet dække ekstra hyggeligt op og der lægges op til fællesskab og hyggeligt samvær. Bon appetit Vi stiler mod, at vi selv laver mad fra bunden 1 gang om ugen, men det vil ikke være muligt lige nu, da de faglærte medarbejdere på skift går på ferie. Til hverdag får vi jo den varme mad fra Københavns madservice A la Carte, dog tilbereder vi selv kartofler, ris, pasta og grønsager. Hvis saucen eks. er stuvet ærter og gulerødder, laver vi dog ikke selv grønsagerne, da de er nede i saucen. Det kolde frokostmåltid tilbereder vi altid selv, og vi laver så meget af vores pålæg som muligt selv. Eksempelvis bager vi leverpostej, steger fiskefrikadeller og almindelige frikadeller osv. osv. Det franskbrød der serveres om morgenen bager vi også selv. Samtidig følger vi Københavns Kommunes mål omkring brug økologiske råvarer.

9 starter den nye administrative afdelingsleder Som oplyst i månedsblad for maj måned fratræder administrativ afdelingsleder for højhuset Poppelbo og højhuset Lærkebo Brian Stegmann Nielsen med udgangen af maj måned. Det betyder at den nye administrative afdelingsleder Allan Hagbarth Lauridsen tiltræder den Allan kommer fra en gruppelederstilling i Gentofte Kommune, og han har bl.a. en uddannelse som social- og sundhedsassistent. Allan skal danne makkerpar med sygeplejefaglig afdelingsleder Morten Holmgren. Den første tid vil Allan være i introduktion, og det betyder bl.a. at han også vil være væk fra huset for at tilegne sig viden om eksempelvis vores vagtplansystem og det fælles medicinkort FMK, begge dele noget Allan skal bruge i sin daglige lederopgave. Fra den ser afdelingsledernes kontaktdata ud som følger. Plejehjem og afdeling Poppelbo og Lærkebo plejen højhuset Poppelbo og Lærkebo plejen stuen Poppelbo og Lærkebo plejen 1 sal Sygeplejefaglig afdelingsleder Sygeplejerske Morten Fabricius Holmgren Mail: DM2C@kk.dk Tlf Sygeplejerske Tina Holm Mail: AK8K@kk.dk Tlf Sygeplejerske Tina Nielsen Mail: JW1M@kk.dk Tlf Administrativ afdelingsleder So-su assistent Allan Hagbarth Lauridsen Mail: i11h@kk.dk Tlf So-su assistent Susanne Madsen Mail: s470@kk.dk Tlf Ergoterapeut Murat Celik Mail: DC3S@kk.dk Tlf Varmt velkommen til Allan

10 Klippekort Ekstra hjælp til dig som beboer. Hvad er formålet: Formålet med klippekort på plejehjem er at give dig ½ times ugentlig egen tid med din kontaktperson eller en anden medarbejder. Du bestemmer selv hvad tiden skal bruges til, det kan f.eks. være ½ time med din kontaktperson uden forstyrrelser, hjælp til at skabe nye kontakter eller at fastholde sociale relationer, gåture, restaurantbesøg osv. osv. Med klippekortet får du mere direkte medbestemmelse og indflydelse på dit eget hverdagsliv. FAKTA om klippekort: Du har 1 klip pr. uge, og dvs. 30 minutter du selv bestemmer over. Det er muligt at spare dine klip op. Dog højst op til tre timers samlet støtte hver sjette uge. Du kan slå dine klip sammen med andre beboeres klip, så der er mulighed for at lave aktiviteter i fællesskab. Klippekortet benyttes både i hverdage og weekender frem til kl Ved udgifter til entré eller lignende skal du som beboer kun betale for dig selv, plejehjemmet betaler for medarbejderen, dog indenfor en begrænset / aftalt ramme. Klip planlægges sammen med din kontaktperson og / eller afdelingens ledelse. Hvis du er i tvivl om dine muligheder, eller om du har klip til gode så tal med din kontaktperson eller lederne i den afdeling, hvor du bor. Det er også med dem du skal aftale, hvornår og hvordan dine ønsker kan realiseres. Ledelsen håber at denne ordning vil give dig mange gode oplevelser og hyggestunder med præcis det du ønsker at bruge dine klip til. Rigtig god fornøjelse og rigtig god sommer.

Poppel-Lærkenyt. Goddag og velkommen til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Forstander Susanne Christensen.

Poppel-Lærkenyt. Goddag og velkommen til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Forstander Susanne Christensen. Poppel-Lærkenyt. Marts 2019 Goddag og velkommen til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Velkommen til Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo, som ligger midt i en af lokalområdets skønne oaser,

Læs mere

Poppel-Lærkenyt. Maj 2019

Poppel-Lærkenyt. Maj 2019 Poppel-Lærkenyt. Maj 2019 Goddag og velkommen til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Velkommen til Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo, som ligger midt i en af lokalområdets skønne oaser, nemlig

Læs mere

Poppel-Lærkenyt. September 2019

Poppel-Lærkenyt. September 2019 Poppel-Lærkenyt. September 2019 Goddag og velkommen til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Velkommen til Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo, som ligger midt i en af lokalområdets skønne oaser,

Læs mere

Poppel-Lærkenyt. Oktober 2019

Poppel-Lærkenyt. Oktober 2019 Poppel-Lærkenyt. Oktober 2019 Goddag og velkommen til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Velkommen til Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo, som ligger midt i en af lokalområdets skønne oaser,

Læs mere

Poppel-Lærkenyt. 2019

Poppel-Lærkenyt. 2019 Poppel-Lærkenyt. 2019 April Goddag og velkommen til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Velkommen til Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo, som ligger midt i en af lokalområdets skønne oaser,

Læs mere

Goddag til nye beboere i Poppelbo og Lærkebo.

Goddag til nye beboere i Poppelbo og Lærkebo. Oktober 2017 Goddag til nye beboere i Poppelbo og Lærkebo. Velkommen til Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo, som ligger midt i en af lokalområdets skønne oaser, nemlig det naturskønne Bystævneparken. Jeg

Læs mere

Nytårskuren den

Nytårskuren den Poppel-Lærkenyt Januar 2019 Jeg vil gerne som det første benytte lejligheden til at ønske alle beboere, pårørende, ledere, medarbejdere, frivillige og andre samarbejdsparter et rigtigt godt nytår. 2018

Læs mere

Poppel- Lærkenyt. Goddag og velkommen til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Forstander Susanne Christensen.

Poppel- Lærkenyt. Goddag og velkommen til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Forstander Susanne Christensen. Poppel- Lærkenyt. December 2018 Goddag og velkommen til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Velkommen til Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo, som ligger midt i en af lokalområdets skønne oaser,

Læs mere

Poppel- Lærkenyt. Goddag til nye beboere og pårørende i Poppelbo. og Lærkebo. April og ved, at det væsentlige ofte er skjult for øjet

Poppel- Lærkenyt. Goddag til nye beboere og pårørende i Poppelbo. og Lærkebo. April og ved, at det væsentlige ofte er skjult for øjet Poppel- Lærkenyt April 2018 Goddag til nye beboere og pårørende i Poppelbo. og. Velkommen til Plejecentrene Poppelbo og, som ligger midt i en af lokalområdets skønne oaser, nemlig det naturskønne Bystævneparken.

Læs mere

Poppel-Lærkenyt. August 2019

Poppel-Lærkenyt. August 2019 Poppel-Lærkenyt. August 2019 Goddag og velkommen til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Velkommen til Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo, som ligger midt i en af lokalområdets skønne oaser,

Læs mere

Goddag til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo.

Goddag til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Februar 2018 Goddag til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Velkommen til Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo, som ligger midt i en af lokalområdets skønne oaser, nemlig det naturskønne Bystævneparken.

Læs mere

Juleavis 2018 Poppelbo og Lærkebo.

Juleavis 2018 Poppelbo og Lærkebo. Juleavis 2018 Poppelbo og Lærkebo Med denne juleavis vil ledelsen på Poppelbo og Lærkebo meget gerne synliggøre de mange større fælles arrangementer, der er i forbindelse med jul og nytår Pårørende er

Læs mere

Goddag til nye beboere i Poppelbo og Lærkebo.

Goddag til nye beboere i Poppelbo og Lærkebo. Juli 2017 Goddag til nye beboere i Poppelbo og Lærkebo. Velkommen til Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo, som ligger midt i en af lokalområdets skønne oaser, nemlig det naturskønne Bystævneparken. Jeg håber,

Læs mere

Poppel- Lærkenyt. Goddag og velkommen til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Forstander Susanne Christensen.

Poppel- Lærkenyt. Goddag og velkommen til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Forstander Susanne Christensen. Poppel- Lærkenyt Oktober 2018 Goddag og velkommen til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Velkommen til Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo, som ligger midt i en af lokalområdets skønne oaser,

Læs mere

Plejecentrene Poppelbo

Plejecentrene Poppelbo Arrangementer. December, jul og nytår Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo 2014 Kære beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo 1 Med denne folder vil vi meget gerne synliggøre de mange fælles arrangementer,

Læs mere

Goddag til nye beboere i Poppelbo og Lærkebo.

Goddag til nye beboere i Poppelbo og Lærkebo. September 2017 Goddag til nye beboere i Poppelbo og Lærkebo. Velkommen til Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo, som ligger midt i en af lokalområdets skønne oaser, nemlig det naturskønne Bystævneparken.

Læs mere

Poppel- Lærkenyt. Goddag og velkommen til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. CenterlederSusanne Christensen.

Poppel- Lærkenyt. Goddag og velkommen til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. CenterlederSusanne Christensen. Poppel- Lærkenyt September 2018 Goddag og velkommen til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Velkommen til Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo, som ligger midt i en af lokalområdets skønne oaser,

Læs mere

Ældrepolitikken og ny pårørendepolitik

Ældrepolitikken og ny pårørendepolitik November 2015 Dette blad er tilegnet beboere, pårørende og personale i Poppelbo og Lærkebo. Bladet uddeles gratis til alle beboere. Kan også læses på nedenstående hjemmesider. Centerleder Susanne Christensen

Læs mere

Det gør vi med manér med en uge der har fokus på: Sundhed Velvære Livskvalitet.

Det gør vi med manér med en uge der har fokus på: Sundhed Velvære Livskvalitet. Poppelbo, Lærkebo, Aktivitetscenter Brønshøj vil gerne skyde Københavns Kommunes 2 nye politikker i gang. Det er: Ældrepolitikken 2015 2018 Sundhedspolitikken 2015 2025. Det gør vi med manér med en uge

Læs mere

Maj 2018 Goddag til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. og ved, at det væsentlige ofte er skjult for øjet

Maj 2018 Goddag til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. og ved, at det væsentlige ofte er skjult for øjet Poppel- Lærkenyt Maj 2018 Goddag til nye beboere og pårørende i Poppelbo og. Velkommen til Plejecentrene Poppelbo og, som ligger midt i en af lokalområdets skønne oaser, nemlig det naturskønne Bystævneparken.

Læs mere

Lærkepp. Poppel- Lærkenyt- Juni Goddag til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo.

Lærkepp. Poppel- Lærkenyt- Juni Goddag til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Poppel- Lærkenyt- Juni 2018 Lærkepp Goddag til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Velkommen til Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo, som ligger midt i en af lokalområdets skønne oaser, nemlig

Læs mere

OMSORG OG SUNDHED MADSERVICE - TIL BORGERE PÅ PLEJECENTRE HER LAVER VI MAD, DU KAN LI`

OMSORG OG SUNDHED MADSERVICE - TIL BORGERE PÅ PLEJECENTRE HER LAVER VI MAD, DU KAN LI` OMSORG OG SUNDHED MADSERVICE - TIL BORGERE PÅ PLEJECENTRE HER LAVER VI MAD, DU KAN LI` 1 INDHOLD Kære beboer 3 Fra jord til bord 4 Den rigtige kost til dig 4 Menuplaner 5 Din kostpakke 6 Tilpasset mad

Læs mere

Referat af Bruger- Pårørenderådsmøde for Poppelbo og Lærkebo 2 / 2013

Referat af Bruger- Pårørenderådsmøde for Poppelbo og Lærkebo 2 / 2013 Referat af Bruger- Pårørenderådsmøde for Poppelbo og Lærkebo 2 / 2013 Den: 28.05.2013 kl. 14.00 15.30 centerleder Susanne Christensens kontor i Poppelbo Referent: souschef Anne Rygaard Ordstyrer: centerleder

Læs mere

Julen nærmer sig med raske skridt.

Julen nærmer sig med raske skridt. November 2014 Dette blad er tilegnet beboere, pårørende og personale i Poppelbo og Lærkebo. Kan også læses på nedenstående hjemmesider. Centerleder Susanne Christensen Ansvarshavende redaktør Tlf.: 38

Læs mere

Goddag til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo.

Goddag til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Marts 2018 Goddag til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Velkommen til Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo, som ligger midt i en af lokalområdets skønne oaser, nemlig det naturskønne Bystævneparken.

Læs mere

Personalet i Poppelbo ser også med hjertet og ved, at det væsentlige ofte er skjult for øjet September 2010

Personalet i Poppelbo ser også med hjertet og ved, at det væsentlige ofte er skjult for øjet September 2010 Personalet i Poppelbo ser også med hjertet og ved, at det væsentlige ofte er skjult for øjet September 2010 Centerleder Susanne Christensen Tlf.: 38 27 41 90 Mobil: 26 14 20 15 Mail: v944@suf.kk.dk Lidt

Læs mere

Uge-dag Tidsrum Aktivitet Sted Med-arbejder: Lærkebo Lærkebo 11.30-12-15 13.30 14.15. Ditte 11.30 12.15 Holdmotion

Uge-dag Tidsrum Aktivitet Sted Med-arbejder: Lærkebo Lærkebo 11.30-12-15 13.30 14.15. Ditte 11.30 12.15 Holdmotion 10.15 11.00 11.30-12-15 13.30 14.15 Styrketræning Poppelbos kælder 13.30 14.30 Motion for borgere med KOL 10.15-11.00 Stavgang / Walk and talk om det vi går forbi Udendørs Desuden er alle medlemmer naturligvis

Læs mere

Hovergården JUNI 2017

Hovergården JUNI 2017 Hovergården JUNI 2017 Pinsebrunch Torsdag den 1. juni kl. 10.30 12.00 Café Oasen Aage Ernstsen spiller på klaveret Pris 62.50 kr. Tilmelding i Café Oasen senest tirsdag den 30. maj eller tlf. nr. 3038

Læs mere

Lukkedage i juni Dato Helligdag Lukket Evt. bemærkning

Lukkedage i juni Dato Helligdag Lukket Evt. bemærkning juni 2015 Bladet kan også læses på aktivitetscentrets hjemmeside: www.aktivitetscenter.info Ledelse Funktion Navn Telefon Mail Centerleder og Ansvarshavende redaktør. Susanne Christensen Telefonnr. oplyses

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 fra 9.00-16.00

Læs mere

Dagens måltider. Her kan du se, hvad DKM kan servere for dig til dagens måltider, fødselsdage og særlige højtider.

Dagens måltider. Her kan du se, hvad DKM kan servere for dig til dagens måltider, fødselsdage og særlige højtider. Dagens måltider Her kan du se, hvad DKM kan servere for dig til dagens måltider, fødselsdage og særlige højtider. 2018 Velkommen til DKM Kære borger Vi vil gøre vores bedste for, at maden bliver et højdepunkt

Læs mere

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Julefrokosten den 11. december Caféens ugentlige menuer og alt om arrangementer og aktiviteter på Lokalcenteret kan ses på

Læs mere

MORMORS SOMMERCAFE MORMORS SOMMERCAFE. Strandvejen Hirtshals Tlf.:

MORMORS SOMMERCAFE MORMORS SOMMERCAFE. Strandvejen Hirtshals Tlf.: < MORMORS SOMMERCAFE Strandvejen 7 9850 Hirtshals Tlf.: 23288702 www.mormormad.menu MORMORS SOMMERCAFE Vi laver mad til enhver lejlighed, og du kan holde selskabet i vores lokaler eller bestille mad ud

Læs mere

Hovergården September 2018

Hovergården September 2018 Hovergården September 2018 Høstfest. D. 27 September kl 12.00 Menu: Helstegt pattegris med Flødekartofler Grønne bønner svøbt i bacon Rodfrugter Ovnkartofler Dessert: Hjemmelavet is med flødeskum, jordbær

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Kom til Hullehavn Camping (5806) og nyd pinsen. Traditionen tro afholdes der Pinsetræf på Hullehavn Camping ved Svaneke. Turen går til Bornholm en ø, der har alt.

Læs mere

Mad hjem til dig- Plejecentre. Madservice Viborg

Mad hjem til dig- Plejecentre. Madservice Viborg Mad hjem til dig- Plejecentre Madservice Viborg Velkommen og velbekomme Vi er glade for at kunne byde dig indenfor i Madservice Viborg. Velkommen til et køkken med gamle dyder, friske råvarer og mange

Læs mere

Fuglebakken Juni og juli 2019

Fuglebakken Juni og juli 2019 Fuglebakken Juni og juli 2019 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Juni dag

Læs mere

Fredag d. 7/6 Kl Brunch i Café oasen Husk tilmelding. Onsdag d. 12/6 Kl Gudstjeneste i Hover kirke - Husk tilmelding

Fredag d. 7/6 Kl Brunch i Café oasen Husk tilmelding. Onsdag d. 12/6 Kl Gudstjeneste i Hover kirke - Husk tilmelding Hovergården Juni 2019 Dato Tid Arrangement Uge 23 Torsdag d. 6/6 Kl. 13.30 Banko Torsdag d. 6/6 Frisør Sanne er i huset, ring for bestilling af tid på tlf. 2061 0972 Fredag d. 7/6 Kl. 10.30 Brunch i Café

Læs mere

Velkommen til Dagcenteret på Damgården

Velkommen til Dagcenteret på Damgården Velkommen til Dagcenteret på Damgården Plejecenter Øst Svendborg Kommune Velkommen til dagcenteret på Damgården Plejecenter Damgården er en del af Plejecenter Øst i Svendborg Kommune. Damgården er beliggende

Læs mere

Medarbejderne i køkkenet arbejder til stadighed på at give beboerne en god service, når restauranten besøges.

Medarbejderne i køkkenet arbejder til stadighed på at give beboerne en god service, når restauranten besøges. Restaurant Indholdsfortegnelse Forord... 3 Personalet i køkkenet... 3 Træffetid i køkkenet... 4 Middagsordning... 4 Gæster... 5 Frokost... 6 Smørrebrød/håndmad... 6 Luksus smørrebrød... 6 Platte... 6 Luksus

Læs mere

Forretter. Menukort. Kontakt Risa Ring på telefon 7445 3484, og hør nærmere om hvad jeg kan gøre for dig og dit arrangement.

Forretter. Menukort. Kontakt Risa Ring på telefon 7445 3484, og hør nærmere om hvad jeg kan gøre for dig og dit arrangement. Hos Risa? Egen forsamlingshus har i årtier dannet rammen om fester af alle slags for beboerne i lokalområdet. Vi har siden skiftet navn, men kvaliteten er stadig den du kender. Hos RIsa er det kun din

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Mad hjem til dig- Plejecentre. Madservice Viborg

Mad hjem til dig- Plejecentre. Madservice Viborg Mad hjem til dig- Plejecentre Madservice Viborg Velkommen og velbekomme Vi er glade for at kunne byde dig indenfor i Madservice Viborg. Velkommen til et køkken med gamle dyder, friske råvarer og mange

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

KOSTHÅNDBOG. Til beboere på Lions Park. I kosthåndbogen kan du læse om kosten som tilbydes i Lions Park plejecenter.

KOSTHÅNDBOG. Til beboere på Lions Park. I kosthåndbogen kan du læse om kosten som tilbydes i Lions Park plejecenter. KOSTHÅNDBOG Til beboere på Lions Park I kosthåndbogen kan du læse om kosten som tilbydes i Lions Park plejecenter. I Lions Park har vi eget køkken som selv fremstiller alt maden. Vi sætter en ære i at

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

Den Store Pakke. Festlig Præmiepakke! God Jul. Vi har samlet den perfekte julefrokost i én pakke!

Den Store Pakke. Festlig Præmiepakke! God Jul. Vi har samlet den perfekte julefrokost i én pakke! Til: Dig Fra: Den Store Pakke Vi har samlet den perfekte julefrokost i én pakke! Stor og lækker julebuffet, 1 times bowling, velkomstdrink, snackkurv, musik, natmad samt drikkevarer ad libitum (øl, vin

Læs mere

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august.

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Mikael 60231725 Børne diskotek - Martin 2065

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Rigtig Glædelig jul Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00 16.00 Tirsdag Fra 9.00 16.00 Onsdag fra 9.00

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier www.madkonceptet.dk Frokostordning Catering Om os vores værdier Kontakt os Frokostordning Få en oplevelse hver dag kl. 12

Læs mere

September Oktober 2017

September Oktober 2017 Hovergården September Oktober 2017 Børnegården Hover Fredag den 15. september og torsdag den 5. oktober kl. 10.30 Cafe`Oasen, får vi besøg af sangglade børn fra Børnegården Hover. Du er velkommen til at

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

Fredag d. 13/9 Kl Negle bar og Fredags bar i dagcentret. Fredag d. 20/9 Kl Huske kage dag - salg í Café oasen

Fredag d. 13/9 Kl Negle bar og Fredags bar i dagcentret. Fredag d. 20/9 Kl Huske kage dag - salg í Café oasen September 2019 Dato Tid Arrangement Uge 36 Onsdag d. 4/9 Kl. 12.00 Pandekagedag i Café oasen Torsdag d. 5/9 Kl. 13.30 Banko Fredag d. 6/9 Kl. 10.45 Film Badehotellet Uge 37 Onsdag d. 11/9 Kl. 13.45 Gudstjeneste

Læs mere

Bofællesskabet Stenlille

Bofællesskabet Stenlille Bofællesskabet Stenlille Nyhedsbrev vinter 2014 Vinteren går på hæld og vi begynder at glæde os over de små forårstegn. Heldigvis har vinteren ikke været slem i år. Der har kun været få dage, hvor det

Læs mere

April-Maj-Juni. Søbro Lokølcenter. Gårdhøvecøfåen. www. sa b rob ru g erraad. d k. hjemmeside - Sp e cielle øru angementer

April-Maj-Juni. Søbro Lokølcenter. Gårdhøvecøfåen. www. sa b rob ru g erraad. d k. hjemmeside - Sp e cielle øru angementer Søbro Lokølcenter Gårdhøvecøfåen Sp e cielle øru angementer April-Maj-Juni Festsalen den I3. marts med de mangefremmødte til cafåens ørrangement i forbindelse med revyen med "Gråspuryene" Caf6ens ugentlige

Læs mere

Restaurant Klubben DANIELLA ANGELIQUE DALSGÅRD MENUKORT

Restaurant Klubben DANIELLA ANGELIQUE DALSGÅRD MENUKORT Restaurant Klubben DANIELLA ANGELIQUE DALSGÅRD MENUKORT ~ Velkommen~ ~ Frokost~ Gælder indtil kl. 16.00 Biksemad 119,- Med bearnaisesauce og spejlæg. Dansk æggekage 119,- Med bacon, tomat, purløg, sennep

Læs mere

Aktiviteter Januar til Juni 2015

Aktiviteter Januar til Juni 2015 Aktiviteter Januar til Juni 2015 Gundorfslund Aktivitetscenter Gundorflund 32 9000 Aalborg Tlf: 9812 7600 Åbningstider hverdage kl. 09.00 16.00. FASTE AKTIVITETER Mandage: Kl. 10.00-11.30 Kl. 13.00-15.00

Læs mere

Plejecentre i Esbjerg Kommune

Plejecentre i Esbjerg Kommune Velkommen til Esbjerg Kommunes plejecentre Denne pjece giver dig information om tilbud og muligheder for hjælp, pleje, kost og aktiviteter på Esbjerg Kommunes plejecentre. Desuden kan du læse om, hvad

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 24 maj / april. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Festudvalget Avisen udkommer januar, marts, maj,

Læs mere

Aktiviteter med beboerne

Aktiviteter med beboerne Aktiviteter med beboerne Vinteren har stået på mange sjove, hyggelige og traditionsbåndende aktiviteter sammen med de skønne beboere i klynge 1. I december blev der hver dag hygget med kalendergaver, et

Læs mere

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 7, nr. 9 September 2017 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen Mon sommeren er forbi? I skrivende stund er der ret køligt og vådt og blæsende. Alligevel

Læs mere

Aften Menu. serveres alle dage fra 17.30 til 22.00. Forretter

Aften Menu. serveres alle dage fra 17.30 til 22.00. Forretter serveres alle dage fra 17.30 til 22.00 Forretter Dagens suppe med brød og smør - spørg venligst betjeningen 65- Rejecocktail, rejer serveret på sprød salat.. 74- Laksebombe, tilberedt af fersk og røget

Læs mere

Julens og nytårets arrangementer i Poppelbo og Lærkebo. 2017

Julens og nytårets arrangementer i Poppelbo og Lærkebo. 2017 Julens og nytårets arrangementer i Poppelbo og Lærkebo. 2017 1 God jul og godt nytår Kære beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo Med ne folder vil vi meget gerne synliggøre de mange større fælles arrangementer,

Læs mere

VELKOMMEN TIL OLLERUP PLEJECENTER

VELKOMMEN TIL OLLERUP PLEJECENTER VELKOMMEN TIL OLLERUP PLEJECENTER 1 Postadresse Plejecenter Vest Ollerup Plejecenter Svendborgvej 16 5762 Vester Skerninge Telefon Sektionsleder Berit Klit Larsen 20141138 Mobil Husets 20162693 Telefon

Læs mere

Kære beboere, pårørende og personale

Kære beboere, pårørende og personale Kære beboere, pårørende og personale Bølle er meget interesseret i at studere Violhusets fisk Holbergcentrets månedsnyt for marts 2015 Kære beboere, pårørende og personale Velkommen til marts måned. Når

Læs mere

Medarbejderne i køkkenet arbejder til stadighed på at give beboerne en god service, når restauranten besøges.

Medarbejderne i køkkenet arbejder til stadighed på at give beboerne en god service, når restauranten besøges. Restaurant Indholdsfortegnelse Forord... 3 Personalet i køkkenet... 3 Træffetid i køkkenet... 4 Middagsordning... 4 Gæster... 5 Frokost... 6 Smørrebrød/håndmad... 6 Luksus smørrebrød... 6 Frokostanretning...

Læs mere

Fuglebakken Januar Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen

Fuglebakken Januar Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Fuglebakken Januar 2019 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Januar Søndag

Læs mere

Vi har lokaler med plads til op til 200 personer og i hallen er der plads til hele 1300 siddende gæster. Vi har også mindre lokaler, der passer til

Vi har lokaler med plads til op til 200 personer og i hallen er der plads til hele 1300 siddende gæster. Vi har også mindre lokaler, der passer til Vi har lokaler med plads til op til 200 personer og i hallen er der plads til hele 1300 siddende gæster. Vi har også mindre lokaler, der passer til mindre kurser og arrangementer Dagskursus Kaffe/the med

Læs mere

SØNDAG D. 21. MAJ FREDAG D. 19. MAJ LØRDAG D. 20. MAJ

SØNDAG D. 21. MAJ FREDAG D. 19. MAJ LØRDAG D. 20. MAJ FREDAG D. 19. MAJ SØNDAG D. 21. MAJ Kl. 14.00 17.00: Kl. 15.00 19.00: Dansens dag Spisebilletter til gris sælges fra kl. 16.00 I løbet af søndagen får vi besøg af Haderslev Kommunes Sundhedsbus, Skibelund

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

Nyt fra Skovgården Maj 2017

Nyt fra Skovgården Maj 2017 Nyt fra Skovgården Maj 2017 Aktivitetscentret Skovgården Skovgården 1, 3500 Værløse skovgaarden@furesoe.dk www.skovgaarden.furesoe.dk Centerleder: Merete Harrig Aktivitetsværkstedet Åbningstider: Centret

Læs mere

Praktisk info om kost og ernæring

Praktisk info om kost og ernæring Kostpolitik på Liselund Liselund skal for den enkelte opleves som det bedste sted: At bo. At gæste. At arbejde. For at Liselund kan være det bedste sted at bo har ernæringstilstanden stor betydning for

Læs mere

OBS telt med varme i men stadig med kolde øl og sodavand Samt hyggehjørner indenfor og udenfor kom og se

OBS telt med varme i men stadig med kolde øl og sodavand Samt hyggehjørner indenfor og udenfor kom og se Kl. 18.00 Teltet åbner. Kl. 19.00 Borgerforeningen arrangerer Banko med kaffebord. Kl. 19.00 Fodbold serie 6 kamp Abild - Bolderslev Kl. 22.00 Teltet lukker. Kl. 16.00 Kl. 16.30 Kl. 18.00 Kl. 18.10 Pladsen

Læs mere

Program for NLD-lejr den 11.-13. oktober 2013

Program for NLD-lejr den 11.-13. oktober 2013 Program for NLD-lejr den 11.-13. oktober 2013 Så er det igen tid til at pakke familien, tandbørsterne og det gode humør NLD-lejren afholdes i naturskønne omgivelser i Fuglsø ved Mols Bjerge Ekstra luksus:

Læs mere

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15 Kære Hylkeborger, medborger, nabo Du sidder nu med programmet for Hylke Festuge 2015 i hånden, og vi håber, at du vil komme og bakke op om aktiviteterne og være med til at vise hvorfor, og fejre, at Hylke

Læs mere

Hovergården November 2018

Hovergården November 2018 Hovergården November 2018 MORTENS AND Kom og spis med i Café Oasen Fredag den 9 November Kl. 12.00 Andesteg med rødkål Brune og hvide kartofler skysovs Ris á la mande m. kirsebærsovs Kaffe & småkager 2

Læs mere

Aktiviteter 1. halvår 2016 Gundorfslund aktivitetscenter

Aktiviteter 1. halvår 2016 Gundorfslund aktivitetscenter Aktiviteter 1. halvår 2016 Gundorfslund aktivitetscenter Gundorfslund 32 9000 Aalborg Tlf 9812 7600 Åbningstider mandag-torsdag kl 9-16 Fredag kl 9-13 Faste aktiviteter Mandage Sundhed på en anden måde*

Læs mere

Telefonliste / åbningstider

Telefonliste / åbningstider Telefonliste / åbningstider Klub Skovbo Mandag kl. 19:00-21:30 Nørrevold 1A Mandagscafeen: kl. 16:00-19:00 Nørrevold 1A Marianne Tlf. 21 78 61 26 (VEST) Rie B. Tlf. 21 78 73 26 (VEST) Tilmelding senest

Læs mere

Den Store Pakke. Festlig Præmiepakke! God Jul. Vi har samlet den perfekte julefrokost i én pakke!

Den Store Pakke. Festlig Præmiepakke! God Jul. Vi har samlet den perfekte julefrokost i én pakke! Til: Dig Fra: Den Store Pakke Vi har samlet den perfekte julefrokost i én pakke! Stor og lækker julebuffet, 1 times bowling, velkomstdrink, snackkurv, musik, natmad samt drikkevarer ad libitum (øl, vin

Læs mere

Maj Sydtoften Grindsted Tlf.:

Maj Sydtoften Grindsted Tlf.: Maj 2017 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk http://billund.dk/cafehimmelblaa 1 Café Himmelblå Udgives af Café Himmelblå. Redaktion: Alice Henriksen (ansv.) Knud Erik Hansen

Læs mere

Program for NLD-lejr den 4.-6. april 2014

Program for NLD-lejr den 4.-6. april 2014 Program for NLD-lejr den 4.-6. april 2014 Så er det igen tid til at pakke familien, tandbørsterne og det gode humør. NLD-lejren afholdes i naturskønne omgivelser i Fuglsø ved Mols Bjerge Bogensholmlejren

Læs mere

BUFFET UFFET BUFFETKONFIRMATION BRUNCH OVERNATNING BUFFET BUFFET BUFFET BUFFET FET BUFFET BUFFET BUFFET BUFFET BUFFET BUFFET

BUFFET UFFET BUFFETKONFIRMATION BRUNCH OVERNATNING BUFFET BUFFET BUFFET BUFFET FET BUFFET BUFFET BUFFET BUFFET BUFFET BUFFET FET B Se også vores øvrige menuforslag og tilbud: FET FESTMENU FET UFFET FET B UFFET KONFIRMATION FET BRUNCH OVERNATNING FET FET B FET B FET B FET B FET B Ørstedvej 10, Jels. DK-6630 Rødding Telefon: +45

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Fra 9.00-16.00 fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00 Fredag

Læs mere

Juni 2015. Mærkedage: Grundlovsdag den 5. Sankt Hans den 23.

Juni 2015. Mærkedage: Grundlovsdag den 5. Sankt Hans den 23. Juni 2015 Juni er årets sjette måned. Den er opkaldt efter Jupiters hustru, Juno. Hun var ægteskabslykkens gudinde. Hun blev også kaldt Himlens og Jordens dronning. Ældre dansk navn: Skærsommer Mærkedage:

Læs mere

Hver fredag og lørdag

Hver fredag og lørdag Til: Dig Fra: Den Store Pakke Vi har samlet den perfekte julefrokost i én pakke! Stor og lækker julebuffet, 1 times bowling, velkomstdrink, snackkurv, musik, natmad samt drikkevarer ad libitum (øl, vin

Læs mere

Sophienyt. Telefontid : mandag torsdag kl. 08:00 til 11:00 og kl. 13:00 16.00 4849 4320 : Fredag kl. 08:00 til 11:00 og kl. 13:00 15.

Sophienyt. Telefontid : mandag torsdag kl. 08:00 til 11:00 og kl. 13:00 16.00 4849 4320 : Fredag kl. 08:00 til 11:00 og kl. 13:00 15. Sophienyt Februar 2015 Åbningstider: mandag torsdag kl. 08:00 til 17:00 fredag kl. 08:00 15.00 Kontoret : mandag torsdag kl. 08:00 til 16:00 fredag kl. 08:00 15.00 Telefontid : mandag torsdag kl. 08:00

Læs mere

Camp Personlig Udvikling

Camp Personlig Udvikling 5 Camp Personlig Udvikling Dronningens Ferieby 14.-16. september 2018 Camp Personlig Udvikling En weekend i musikkens tegn 5 Camp Personlig Udvikling Dronningens Ferieby 14.-16. september 2018 Camp Personlig

Læs mere

INTERNATIONAL HUSKEDAG ONSDAG D Horsens Kommune vil være Demensvenlig Kommune Mød op til de spændende arrangementer i uge 38 På gensyn

INTERNATIONAL HUSKEDAG ONSDAG D Horsens Kommune vil være Demensvenlig Kommune Mød op til de spændende arrangementer i uge 38 På gensyn INTERNATIONAL HUSKEDAG ONSDAG D. 21.09.2016 Horsens Kommune vil være Demensvenlig Kommune Mød op til de spændende arrangementer i uge 38 På gensyn 1 Program for: International Huskedag September 2016 Horsens

Læs mere

Margrethe Hjemmet er et plejehjem under. Foreningen til fremskaffelse af boliger til enlige. og ældre. Margrethe Hjemmet overgik til

Margrethe Hjemmet er et plejehjem under. Foreningen til fremskaffelse af boliger til enlige. og ældre. Margrethe Hjemmet overgik til 1 Margrethe Hjemmet Margrethe Hjemmet er et plejehjem under Foreningen til fremskaffelse af boliger til enlige og ældre. Margrethe Hjemmet overgik til foreningen den 1. januar 2004 fra Roskilde kommune

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Juni Byfest i Krejbjerg 2012

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Juni Byfest i Krejbjerg 2012 Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Juni 2012 Byfest i Krejbjerg 2012 16. 23. juni på sportspladsen, i forsamlingshuset og ved Nymølle 16. juni 11.30 Optog 12.00 Pladsen åbner

Læs mere

Frederiksborgvej 101, 3500 Værløse 44956838 / info@marina-en.dk www.marina-en.dk

Frederiksborgvej 101, 3500 Værløse 44956838 / info@marina-en.dk www.marina-en.dk B Lunch Selskab /kun i weekender fra kl. 1100 el. 1200 & buffet i Restauranten Inkl. eget lokale i 4 timer fra kl. 1100 Hjemmebagt brød - Franskbrød, surdejsbrød & rugbrød Croissanter & wienerbrød Dansk

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE, SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE, SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE, SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

Hovergården NYTTIGE TELEFONNUMRE: Dagcenter: Kørsel til dagcenter: Kan kontaktes fra kl man-fredag. Centerleder:

Hovergården NYTTIGE TELEFONNUMRE: Dagcenter: Kørsel til dagcenter: Kan kontaktes fra kl man-fredag. Centerleder: Hovergården NYTTIGE TELEFONNUMRE: Dagcenter: 4044 5034 Kørsel til dagcenter: 7681 2100 Kan kontaktes fra kl. 8.30 man-fredag Centerleder: 7681 7801 Hus 100: 7681 7812 Hus 102: 7681 7813 Café Oasen: 3038

Læs mere

Program for NLD-lejr den 5.-7. april 2013

Program for NLD-lejr den 5.-7. april 2013 Program for NLD-lejr den 5.-7. april 2013 Så er det igen tid til at pakke familien, tandbørsterne og det gode humør. NLD-lejren afholdes i naturskønne omgivelser i Fuglsø ved Mols Bjerge Bogensholmlejren

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Kvalifikation til Top november 2018 Ejby Hallen v. Køge

Kvalifikation til Top november 2018 Ejby Hallen v. Køge Hermed bydes deltagere, coaches, pårørende og ikke mindst vores 2 overdommere velkommen til sæsonens kvalifikation til Top 12. ØBTU og værtsklubben, Ejby BTK, glæder sig til at give alle en god weekend

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

Menuer Lions Park Birkerød

Menuer Lions Park Birkerød Menuer Lions Park Birkerød Folder med menuer rev. april 2016 Frokostplatter (min. 2 kuverter) Platte 1 (130 kr.) Marineret sild eller kryddersild Karrysalat Æg med rejer Frikadelle med surt Skinke med

Læs mere