Landzonetilladelse og dispensation fra åbeskyttelseslinje

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Landzonetilladelse og dispensation fra åbeskyttelseslinje"

Transkript

1 Torben Wissing Fruegade 15 C 4200 Slagelse Sendt digitalt Plan og Byg Byggeri Dahlsvej Korsør Tlf.: teknik@slagelse.dk Landzonetilladelse og dispensation fra åbeskyttelseslinje Slagelse Kommune giver hermed tilladelse til 2 lynhuse på ejendommen beliggende Oksebrovej 11, 4200 Slagelse matr. nr. 3a Skovsø By, Ottestrup og 21e Skovsø, Slagelse Jorder. Der er samtidig givet dispensation fra lokalplan til det vestlig beliggende lynhus. 24. november 2014 Sagsid.: Kontaktperson: Heidi Egø Kryl Dir. tlf. : Tilladelsen er meddelt på de vilkår, der er anført i næste afsnit. Der er en klagefrist på 4 uger fra offentliggørelsen af tilladelsen, og tilladelsen træder først i kraft, når klagefristen er udløbet. Kort nr. 1. Oversigtskort af området. Med blå skravering er vist åbeskyttelseslinjen og med rødt, gult, grønt og blåt beskyttede naturtyper.

2 Da ejendommen er beliggende i landzone, kræver det ansøgte landzonetilladelse. Slagelse Kommunes dispensation er desuden nødvendig, fordi det vestligt beliggende lynhus ligger indenfor åbeskyttelseslinjen. Side2/8 Landzonetilladelse Slagelse Kommune giver hermed i henhold til Planlovens 35, stk. 1 tilladelse til 2 lynhuse på matr. nr. 3a Skovsø By, Ottestrup og 21e Skovsø, Slagelse Jorder. Tilladelsen er meddelt på de vilkår, der er anført i næste afsnit. Der er en klagefrist på 4 uger fra offentliggørelsen af tilladelsen, og tilladelsen træder først i kraft, når klagefristen er udløbet. Tilladelsen må ikke udnyttes før klagefristen er udløbet. Hvis der bliver klaget, har klagen den virkning, at tilladelsen kun må udnyttes, hvis Natur- og Miljøklagenævnet bestemmer det. Hvis der bliver klaget over tilladelsen, vil kommunen orientere dig. Tilladelsen vedrører kun forholdet til landzonebestemmelserne i Planlovens kapitel 7. Andre nødvendige tilladelser skal søges hos de relevante myndigheder. Sagen videregives herfra til byggesagsbehandling. Tilladelsen falder bort, hvis den ikke er udnyttet inden 3 år fra datoen på dette brev, jf. 56, stk. 1 i Planloven. Vilkår for tilladelsen Tilladelsen er meddelt på følgende vilkår; projektet udføres som vist på tegningerne at lynhusene udføres i henhold til de i lokalplan 230 fastsatte materialer, farver og taghældning. Dispensation fra åbeskyttelseslinjen Kommunen giver dig hermed i henhold til 65, stk. 2 i naturbeskyttelsesloven dispensation til det vestligt beliggende lynhus på matr.nr. 21e Skovsø, Slagelse Jorder.

3 Der er en klagefrist på 4 uger fra din modtagelse af dette brev, og dispensationen træder først i kraft, når den klagefrist er udløbet. Hvis der bliver klaget til Natur- og Miljøklagenævnet over afgørelsen, skal nævnet tage stilling i sagen, før dispensationen kan udnyttes, jf. 87 i naturbeskyttelsesloven. Side3/8 Dispensationen vedrører kun forholdet til de generelle beskyttelsesbestemmelser i naturbeskyttelseslovens kapitel 2. Andre nødvendige tilladelser skal søges hos de relevante myndigheder. Dispensationen falder bort, hvis den ikke er udnyttet inden 3 år fra datoen på dette brev, jf. 66, stk. 2 i naturbeskyttelsesloven. I det følgende gøres der rede for afgørelsen og for, hvad der videre kan ske i sagen. Redegørelse Du har ansøgt Slagelse Kommune om; At etablere et lynhus på matr.nr. 21e Skovsø, Slagelse Jorder og et lynhus på matr. nr. 3a Skovsø By, Ottestrup. At lynhusene bliver 3,5 m x 3,5 m At lynhusene bliver 3,3 m høje med en facadehøjde på 2,4 m At bygningen udføres i trykimprægneret farve med sort paptag. Lynhuse opstilles på golfbaner for at give golfspillerne en mulighed for at søge ly i tilfælde af uvejr og dermed for at undgå, at spillere bliver ramt af lynnedslag Matrikel nr. 3a Skovsø er ligger indenfor følgende udpegninger; Lokalplan 230 Skovsø Naturpark, golfbane m.v. Kommuneplanramme 1.2 R4 Trelleborg Golfbane Landbrugsflade med det strategiske mål Vedligeholde (Nordrup Morænelandskab) Åbeskyttelseslinje lynhuset placeres udenfor denne Lavbundsarealer (Skovse Å ved Skovse) lynhuset placeres udenfor denne Naturnetværk kerneområde lynhuset placeres udenfor denne Beskyttede naturtyper - lynhuset placeres udenfor denne

4 Matrikel nr. 21e Skovsø er indenfor følgende udpegninger; Lokalplan 237 Skovsø Naturpark, golfbane m.v. - tillæg Kommuneplanramme 1.2 R4 Trelleborg Golfbane Ådal med det strategiske mål Beskyt (Gudum Å Smeltevandsdal) Åbeskyttelseslinje Naturnetværk kerneområde Lavbundsarealer (Skovse Å ved Skovse) Beskyttede naturtyper - lynhuset placeres udenfor denne Side4/8 Lokalplan nr. 230 Skovsø Naturpark, golfbane mv. har som formål at udforme en offentlig naturpark, hvori indgår en golfbane. Lokalplan 237 er et tillæg til denne lokalplan. Begge lokalplaner er landzonelokalplaner. I henhold til lokalplan 230 skal bygningsfacader etableres i teglstensmure eller træ. Udvendige bygningssider må kun fremtræde i farver dannet af hvidt, sort eller jordfarverne (okker, terra de sienna, umbra, engelskrødt, italienskrødt, dodenkop) eller sidstnævnte farvers blanding med hvid, gråt eller sort. Til tagflader skal anvendes røde vingetegl, tagpap med trekantlister i sort eller grå nuancer eller diagonalt lagt grå eternitskifer. Tage skal have en hældning på ml grader. Matr.nr. 3a (det østlige lynhus) er beliggende indenfor udpegningen landbrugsflade med det strategiske mål vedligeholde. På landbrugsflade kan beplantes, etableres nødvendig bebyggelse og anlæg under hensyntagen til det omgivne landskab samt landbrugets udviklingsmuligheder og arronderingsforhold. Byggeri skal som udgangspunkt tilpasses landskabets nøglekarakter og den lokale byggeskik. Matr.nr. 21e (det vestlige lynhus) er beliggende i et område, der er udpeget som beskyttet ådal. I beskyttede ådale kan ikke beplantes, opføres bebyggelse, tekniske anlæg og andre former for bygninger og anlæg, med mindre det er erhvervsmæssigt nødvendigt for den landbrugsmæssige drift. Dog kan der gives tilladelse til byggeri eller installationer, der medvirker til at formidle områdets kvaliteter. Al bebyggelse og anlæg skal tilpasses landskabets nøglekarakter og den lokale byggeskik. Beskyttelse af oplevelsen af den beskyttede ådal vil veje tungere end benyttelseshensyn.

5 I det konkrete tilfælde er der tale om en 12 m² bygning, der skal bruges som ly ved uvejr. Bygningen er opsat af hensyn til golfspillerne, men kan ved uvejr ligeledes bruges af naturparkens brugere. Side5/8 Der har ikke været gennemført naboorientering i medfør af Planlovens 35, stk. 5, da det ansøgte anses for at være af underordnet betydning for naboerne. Lynhusene placeres på en eksisterende golfbane. Ifølge Bekendtgørelse nr. 408 af 1. maj 2007 om udpegning og administration af internationale naturbeskyttelsesområder samt beskyttelse af visse arter skal myndighederne i forbindelse med administration af gældende lovgivning sikre, at der ikke sker forringelse af yngle- og rasteområder for en række strengt beskyttede dyrearter (opført på habitatdirektivets bilag IV). Kommunen er ikke bekendt med forekomst af bilag IV arter på arealet. Lynhus på matr.nr. 21e Skovsø, Slagelse Jorder I henhold til lokalplan må der udover et mindre klubhus til områdets brug ikke opføres bebyggelse i området. Opførelse af det vestligt beliggende lynhus kræver derfor dispensation fra lokalplanen. Opstilling af lynhuse til golfspillerne ønskes etableret af hensyn til spillernes sikkerhed og må anses for at være en naturlig del af golfbanen. Opstillingen af lynhuset er ikke i modstrid med lokalplanens formål eller dens anvendelse som golfbane og naturpark. Plan og Byg har derfor vurderet, at der kan gives dispensation til det vestlige lynhus. Der er ikke foretaget naboorientering i forbindelse med dispensationen. Lokalplanen udgøres af denne ene ubebyggede matrikel og ejer har i forbindelse med ansøgningen givet sin accept til placeringen. Det vestlige lynhus er samtidig beliggende indenfor åbeskyttelseslinjen omkring Skovse Å og kræver derfor dispensation fra naturbeskyttelseslovens 16. Bestemmelsen i naturbeskyttelseslovens 16 har til formål at bevare frit ind- og udsyn fra vandløb og bevare disse som markante landskabselementer. Vandløb er desuden vigtige biotoper, hvis omgivelser ofte fungerer som korridorer i landskabet for dyr og plantearter. Kommunen kan ifølge naturbeskyttelseslovens 65, stk. 2 dispensere fra bestemmelsen i 16.

6 I det konkrete tilfælde indgår golfbanen som en del af Skovsø naturpark, der indeholder store naturmæssige værdier. Naturområderne ligger i langs med Skovse Å, mens lynhuset placeres i tilknytning til en eksisterende skov ca.120 m fra åen. Åen er i dette område omgivet af skov langs åløbet, hvorfor indsynet til åen er begrænset. Med lynhusets placering umiddelbart op af en eksisterende beplantning vurderes det, at lynhuset ikke vil påvirke oplevelsen af ådalen. Side6/8 Kommunens vurdering Slagelse Kommune har i sin behandling bl.a. lagt vægt på; at lynhusene opføres af hensyn til golfspillernes sikkerhed at lynhusene opføres på en eksisterende golfbane at lynhusene placeres i tilknytning til eksisterende beplantning at det vestlige lynhus ikke vil påvirke oplevelsen af ådalen at lynhusene er placeret væk fra de store naturområder indenfor naturparken at der med denne afgørelse ikke tilsidesættes hensyn, som planloven skal varetage Forhold du skal være opmærksom på Opdager du en forurening i jorden, skal Kommunen underrettes, efter 21 i lov om miljøbeskyttelse. Hvis der findes spor af fortidsminder skal jordarbejdet standses, jf. museumslovens 27, og fortidsmindet skal straks anmeldes til Museum Vestsjælland, tlf eller på plan@vestmuseum.dk. Efter lovens 25 kan den, der udfører et jordarbejde, forud for igangsætning af arbejdet anmode det lokale kulturhistoriske museum om en udtalelse om, hvorvidt arbejdet indebærer risiko for ødelæggelse af fortidsminder. Sagen vil blive videregivet til byggesagsbehandling, når klagefristen er udløbet. Offentliggørelse I medfør af Planlovens 35, stk. 8 skal tilladelsen offentliggøres. Det sker ved offentliggørelse på kommunens hjemmeside torsdag den 27. november 2014.

7 Klagevejledning Afgørelsen efter planloven kan, jf. planlovens 58, stk. 1 og 59, påklages til Natur- og Miljøklagenævnet af: ansøger ejendommens ejer enhver med retlig interesse i sagens udfald Miljøministeren en berørt nationalparkfond oprettet efter lov om nationalparker landsdækkende foreninger, der som hovedformål har beskyttelsen af natur og miljø eller varetagelsen af væsentlige brugerinteresser inden for arealanvendelsen, på betingelse af at foreningen eller organisationen har vedtægter eller love, der dokumenterer dens formål, og repræsenterer mindst 100 medlemmer. Side7/8 Afgørelsen efter naturbeskyttelsesloven kan, jf. naturbeskyttelseslovens 78, stk. 1 og 86 påklages til Natur- og Miljøklagenævnet af: adressaten for afgørelsen, ejeren af den ejendom, som afgørelsen vedrører, offentlige myndigheder, en berørt nationalparkfond oprettet efter lov om nationalparker, lokale foreninger og organisationer, som har en væsentlig interesse i afgørelsen, landsdækkende foreninger og organisationer, hvis hovedformål er beskyttelse af natur og miljø, og landsdækkende foreninger og organisationer, som efter deres formål varetager væsentlige rekreative interesser, når afgørelsen berører sådanne interesser. En eventuel klage skal være skriftlig, gerne på mail til teknik@slagelse.dk. Du bedes anføre om klagen vedrører afgørelsen efter planloven eller naturbeskyttelsesloven. Klagen skal sendes til Slagelse Kommune og skal være modtaget af kommunen inden 4 uger fra offentliggørelsen. Hvis fristen udløber i weekenden eller på en helligdag, forlænges den til følgende hverdag. Klagen sendes videre til Natur- og Miljøklagenævnet sammen med det materiale, der er indgået i sagens behandling. Det er en betingelse for Natur- og Miljøklagenævnets behandling, at klager indbetaler et gebyr. Nævnet vil

8 sende klager en opkrævning på gebyret, når nævnet har modtaget klagen fra kommunen. Natur- og Miljøklagenævnet vil ikke påbegynde behandlingen af klagen, før gebyret er modtaget. Klagegebyret er pt. 500 kr. Vejledning om gebyrordningen kan findes på Natur- og Miljøklagenævnets hjemmeside Side8/8 Gebyret tilbagebetales, hvis klager får helt eller delvis medhold i sin klage. Hvis der klages, vil ansøger og ejer blive underrettet. Retssag til prøvelse af afgørelsen skal være anlagt senest 6 måneder efter, at afgørelsen er meddelt, jf. planlovens 62, stk. 1 og/eller 88, stk. 1 i naturbeskyttelsesloven. Med venlig hilsen Heidi Egø Kryl Landzone sagsbehandler Kopi af denne afgørelse er tilsendt; Slagelse Kommune, Entreprenørservice, Teglværksvej 4, 4220 Korsør Danmarks Naturfredningsforening Slagelse (dnslagelse-sager@dn.dk) Friluftsrådet, kreds Sydvestsjælland (sydvest@friluftsraadet.dk) Dansk Ornitologisk Forening (natur@dof.dk) Dansk Ornitologisk Forening (slagelse@dof.dk) Museum Vestsjælland (plan@vestmuseum.dk) Slagelse kommunes hjemmeside ( Byggeinformation (mxf@byggeinformation.dk)

Arkitektgruppen Slagelse A/S Nytorv 9B, 4. 4200 Slagelse. Landzonetilladelse og dispensation fra søbeskyttelseslinjen

Arkitektgruppen Slagelse A/S Nytorv 9B, 4. 4200 Slagelse. Landzonetilladelse og dispensation fra søbeskyttelseslinjen Arkitektgruppen Slagelse A/S Nytorv 9B, 4. 4200 Slagelse Teknik og Miljø Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse og dispensation fra søbeskyttelseslinjen

Læs mere

JH Rådgivning A/S Parkvænget 25 4200 Slagelse

JH Rådgivning A/S Parkvænget 25 4200 Slagelse JH Rådgivning A/S Parkvænget 25 4200 Slagelse Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse og dispensation fra naturbeskyttelseslovens

Læs mere

Landzonetilladelse. Center for Skole og Fritid Att. Kim Sannemand Larsen Smedegade 36 4200 Slagelse

Landzonetilladelse. Center for Skole og Fritid Att. Kim Sannemand Larsen Smedegade 36 4200 Slagelse Center for Skole og Fritid Att. Kim Sannemand Larsen Smedegade 36 4200 Slagelse Teknik og Miljø Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse Slagelse Kommune

Læs mere

Landzonetilladelse. Thomas Pipper Rennebjergvej 101 4242 Boeslunde Plan og Byg

Landzonetilladelse. Thomas Pipper Rennebjergvej 101 4242 Boeslunde Plan og Byg Thomas Pipper Rennebjergvej 101 4242 Boeslunde Plan og Byg Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse Slagelse Kommune giver hermed i henhold til Planlovens

Læs mere

Landzonetilladelse. Henrik Rostgaard Jensen Hyllestedvej 1 4261 Dalmose

Landzonetilladelse. Henrik Rostgaard Jensen Hyllestedvej 1 4261 Dalmose Henrik Rostgaard Jensen Hyllestedvej 1 4261 Dalmose Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse CVR nr.: 29 18 85 05 Slagelse

Læs mere

Landzonetilladelse. Marianne Morsø Thers Mejerivej 1 4200 Slagelse

Landzonetilladelse. Marianne Morsø Thers Mejerivej 1 4200 Slagelse Marianne Morsø Thers Mejerivej 1 4200 Slagelse Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse CVR nr.: 29 18 85 05 Slagelse Kommune

Læs mere

Landzonetilladelse. Allan Michael Pedersen Fladholtevej 18 4200 Slagelse

Landzonetilladelse. Allan Michael Pedersen Fladholtevej 18 4200 Slagelse Allan Michael Pedersen Fladholtevej 18 4200 Slagelse Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse CVR nr.: 29 18 85 05 Slagelse

Læs mere

Landzonetilladelse. Fonden Kallehavegård Neblevej 24 Neble 4242 Boeslunde

Landzonetilladelse. Fonden Kallehavegård Neblevej 24 Neble 4242 Boeslunde Fonden Kallehavegård Neblevej 24 Neble 4242 Boeslunde Plan og Byg Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse Slagelse Kommune giver hermed i henhold

Læs mere

Landzonetilladelse. Slagelse HundeCenter Slagelse Landevej 116 4241 Vemmelev

Landzonetilladelse. Slagelse HundeCenter Slagelse Landevej 116 4241 Vemmelev Slagelse HundeCenter Slagelse Landevej 116 4241 Vemmelev Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse CVR nr.: 29 18 85 05 Slagelse

Læs mere

Landzonetilladelse til at opstille en husstandsvindmølle KVA Vind 6 på Tingvej 12, 4241 Vemmelev. Matr. nr. 11b Stude by, Hemmeshøj

Landzonetilladelse til at opstille en husstandsvindmølle KVA Vind 6 på Tingvej 12, 4241 Vemmelev. Matr. nr. 11b Stude by, Hemmeshøj Niels Christian Vedel Müller Tingvej 12 4241 Vemmelev Teknik og Miljø Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse til at opstille en husstandsvindmølle

Læs mere

Landzonetilladelse. Tanja Borgmand Jørgensen Birkholm 4 4241 Vemmelev

Landzonetilladelse. Tanja Borgmand Jørgensen Birkholm 4 4241 Vemmelev Tanja Borgmand Jørgensen Birkholm 4 4241 Vemmelev Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse CVR nr.: 29 18 85 05 Slagelse Kommune

Læs mere

Landzonetilladelse. Troels Grum-Schwensen Arkitekt m.a.a. Designer MDD Østerbrogade 50, 4. tv. 2100 København Ø

Landzonetilladelse. Troels Grum-Schwensen Arkitekt m.a.a. Designer MDD Østerbrogade 50, 4. tv. 2100 København Ø Troels Grum-Schwensen Arkitekt m.a.a. Designer MDD Østerbrogade 50, 4. tv. 2100 København Ø Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse

Læs mere

Landzonetilladelse. Marie og Bjarke Hauerslev Müller Englandsvej 29, 1. sal 2300 København S Plan og Byg

Landzonetilladelse. Marie og Bjarke Hauerslev Müller Englandsvej 29, 1. sal 2300 København S Plan og Byg Marie og Bjarke Hauerslev Müller Englandsvej 29, 1. sal 2300 København S Plan og Byg Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse Slagelse Kommune giver

Læs mere

Landzonetilladelse. Skel.dk Landinspektører Ndr. Stationsvej 14B 4200 Slagelse. Att. Gitte Lysehøj.

Landzonetilladelse. Skel.dk Landinspektører Ndr. Stationsvej 14B 4200 Slagelse. Att. Gitte Lysehøj. Skel.dk Landinspektører Ndr. Stationsvej 14B 4200 Slagelse Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Att. Gitte Lysehøj. Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse CVR

Læs mere

Landzonetilladelse. Skel.dk Landinspektører Att. Robert Kovac Ndr. Stationsvej 14B 4200 Slagelse

Landzonetilladelse. Skel.dk Landinspektører Att. Robert Kovac Ndr. Stationsvej 14B 4200 Slagelse Skel.dk Landinspektører Att. Robert Kovac Ndr. Stationsvej 14B 4200 Slagelse Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse CVR nr.:

Læs mere

Landzonetilladelse. Jens Carsten Kilian Christiansen Jørgensmindevej 1 4200 Slagelse

Landzonetilladelse. Jens Carsten Kilian Christiansen Jørgensmindevej 1 4200 Slagelse Jens Carsten Kilian Christiansen Jørgensmindevej 1 4200 Slagelse Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse CVR nr.: 29 18 85

Læs mere

Landzonetilladelse. Heidi Braae Haxholm VVS og Kloak Aps Hvidovregårds Alle 25 2650 Hvidovre

Landzonetilladelse. Heidi Braae Haxholm VVS og Kloak Aps Hvidovregårds Alle 25 2650 Hvidovre Heidi Braae Haxholm VVS og Kloak Aps Hvidovregårds Alle 25 2650 Hvidovre Plan og Byg Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse Slagelse Kommune

Læs mere

Landzonetilladelse. Morten Palle Østergaard Hemmeshøjvej 19 4241 Vemmelev

Landzonetilladelse. Morten Palle Østergaard Hemmeshøjvej 19 4241 Vemmelev Morten Palle Østergaard Hemmeshøjvej 19 4241 Vemmelev Plan og Byg Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse Slagelse Kommune giver hermed i

Læs mere

Landzonetilladelse. Teis Bjørn Nielsen Holbergsgade 15 4200 Slagelse

Landzonetilladelse. Teis Bjørn Nielsen Holbergsgade 15 4200 Slagelse Teis Bjørn Nielsen Holbergsgade 15 4200 Slagelse Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse CVR nr.: 29 18 85 05 Slagelse Kommune

Læs mere

Landzonetilladelse. Matti Funch Dybkær 10 4230 Skælskør

Landzonetilladelse. Matti Funch Dybkær 10 4230 Skælskør Matti Funch Dybkær 10 4230 Skælskør Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse CVR nr.: 29 18 85 05 Slagelse Kommune giver hermed

Læs mere

Landzonetilladelse. Marzcia Techau Send via digital post Plan og Byg Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør

Landzonetilladelse. Marzcia Techau Send via digital post Plan og Byg Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Marzcia Techau Send via digital post Plan og Byg Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse Slagelse Kommune giver hermed i henhold til Planlovens

Læs mere

Landzonetilladelse. HusCompagniet Sjælland as Tinvej 14B 4100 Ringsted

Landzonetilladelse. HusCompagniet Sjælland as Tinvej 14B 4100 Ringsted HusCompagniet Sjælland as Tinvej 14B 4100 Ringsted Plan og Byg Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse Slagelse Kommune giver hermed i henhold

Læs mere

Landzonetilladelse. Torben Roepstorff Gammelgade 7, Skælskør

Landzonetilladelse. Torben Roepstorff Gammelgade 7, Skælskør Torben Roepstorff Gammelgade 7, 1. 4230 Skælskør Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse Slagelse Kommune giver hermed i henhold

Læs mere

Landzonetilladelse. Per Steve Kjærside Brovej Vemmelev

Landzonetilladelse. Per Steve Kjærside Brovej Vemmelev Per Steve Kjærside Brovej 1 4241 Vemmelev Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse CVR nr.: 29 18 85 05 Slagelse Kommune giver

Læs mere

Landzonetilladelse. Jesper Lund Larsen Løvegade 63, 2 tv Slagelse

Landzonetilladelse. Jesper Lund Larsen Løvegade 63, 2 tv Slagelse Jesper Lund Larsen Løvegade 63, 2 tv. 4200 Slagelse Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse Slagelse Kommune giver hermed

Læs mere

Landzonetilladelse. Eurodan-huse a/s Att. Erik Olkjær Hartung Langebjergvænget 10 4000 Roskilde

Landzonetilladelse. Eurodan-huse a/s Att. Erik Olkjær Hartung Langebjergvænget 10 4000 Roskilde Eurodan-huse a/s Att. Erik Olkjær Hartung Langebjergvænget 10 4000 Roskilde Plan og Byg Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse Slagelse Kommune giver

Læs mere

Landzonetilladelse. Telcon A/S att. Peer Justesen Ndr. Boulevard 93 6800 Varde

Landzonetilladelse. Telcon A/S att. Peer Justesen Ndr. Boulevard 93 6800 Varde Telcon A/S att. Peer Justesen Ndr. Boulevard 93 6800 Varde Plan og Byg Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse Slagelse Kommune giver hermed

Læs mere

Landzonetilladelse. Anja Lisa Møller Søndermarken 7 4200 Slagelse

Landzonetilladelse. Anja Lisa Møller Søndermarken 7 4200 Slagelse Anja Lisa Møller Søndermarken 7 4200 Slagelse Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse CVR nr.: 29 18 85 05 Slagelse Kommune

Læs mere

Landzonetilladelse. Brian Vedel Nielsen Sørbylillevej 7 4200 Slagelse

Landzonetilladelse. Brian Vedel Nielsen Sørbylillevej 7 4200 Slagelse Brian Vedel Nielsen Sørbylillevej 7 4200 Slagelse Plan og Byg Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse Slagelse Kommune giver hermed i henhold

Læs mere

Landzonetilladelse. Design-plan Norvangen 3 D opg.a 4220 Korsør

Landzonetilladelse. Design-plan Norvangen 3 D opg.a 4220 Korsør Design-plan Norvangen 3 D opg.a 4220 Korsør Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse CVR nr.: 29 18 85 05 Slagelse Kommune

Læs mere

Landzonetilladelse. Center for Kommunale Ejendomme Att. Henny Inger Nielsen Caspar Brands Plads 6 4220 Korsør

Landzonetilladelse. Center for Kommunale Ejendomme Att. Henny Inger Nielsen Caspar Brands Plads 6 4220 Korsør Center for Kommunale Ejendomme Att. Henny Inger Nielsen Caspar Brands Plads 6 4220 Korsør Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse

Læs mere

Landzonetilladelse. Kristina Bodal-Lauridsen Holmstrup Byvej Jyderup

Landzonetilladelse. Kristina Bodal-Lauridsen Holmstrup Byvej Jyderup Kristina Bodal-Lauridsen Holmstrup Byvej 3 4450 Jyderup Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse Slagelse Kommune giver hermed

Læs mere

Landzonetilladelse. M.I.C. Fonden Grønhøjvej 19 4242 Boeslunde Plan og Byg

Landzonetilladelse. M.I.C. Fonden Grønhøjvej 19 4242 Boeslunde Plan og Byg M.I.C. Fonden Grønhøjvej 19 4242 Boeslunde Plan og Byg Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse Slagelse Kommune giver hermed i henhold til Planlovens

Læs mere

Landzonetilladelse. Yoram Roshu Støvlebækvej 14 4200 Slagelse

Landzonetilladelse. Yoram Roshu Støvlebækvej 14 4200 Slagelse Yoram Roshu Støvlebækvej 14 4200 Slagelse Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse CVR nr.: 29 18 85 05 Slagelse Kommune giver

Læs mere

Landzonetilladelse. Christian Blichert, ATKINS

Landzonetilladelse. Christian Blichert, ATKINS Christian Blichert, ATKINS Plan og Byg Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse CVR nr.: 29 18 85 05 Slagelse Kommune giver hermed i henhold

Læs mere

Landzonetilladelse. Jesper Pedersen Slagstrupvej 38B 4200 Slagelse

Landzonetilladelse. Jesper Pedersen Slagstrupvej 38B 4200 Slagelse Jesper Pedersen Slagstrupvej 38B 4200 Slagelse Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse 8. januar 2014 Sagsid.: 2013-105543

Læs mere

Landzonetilladelse. Johnny Andersen Dyrhaugesvej Korsør

Landzonetilladelse. Johnny Andersen Dyrhaugesvej Korsør Johnny Andersen Dyrhaugesvej 19 4220 Korsør Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse Slagelse Kommune giver hermed i henhold

Læs mere

Landzonetilladelse. Jesper Guldbrandsen Klovbygade 33 4490 Jerslev Sj.

Landzonetilladelse. Jesper Guldbrandsen Klovbygade 33 4490 Jerslev Sj. Jesper Guldbrandsen Klovbygade 33 4490 Jerslev Sj. Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse CVR nr.: 29 18 85 05 Slagelse Kommune

Læs mere

Landzonetilladelse og dispensation fra åbeskyttelseslinjen

Landzonetilladelse og dispensation fra åbeskyttelseslinjen Leif Hansen Bildsøvej 185 4200 Slagelse Plan og Byg Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse og dispensation fra åbeskyttelseslinjen Slagelse

Læs mere

Landzonetilladelse. Tilladelsen er meddelt på de vilkår, der er anført i næste afsnit.

Landzonetilladelse. Tilladelsen er meddelt på de vilkår, der er anført i næste afsnit. Center for Miljø, Plan og Teknik Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse Slagelse Kommune giver hermed i henhold til Planlovens 35, stk. 1

Læs mere

Landzonetilladelse. Ove Hørup Rode Anne Solveig Hjelm Jensen Birkelyvej 6 4180 Sorø

Landzonetilladelse. Ove Hørup Rode Anne Solveig Hjelm Jensen Birkelyvej 6 4180 Sorø Ove Hørup Rode Anne Solveig Hjelm Jensen Birkelyvej 6 4180 Sorø Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse CVR nr.: 29 18 85

Læs mere

Steen Meldgaard Pedersen Søhusevej 30 4230 Skælskør. Landzonetilladelse og dispensation fra søbeskyttelseslinjen - naturbeskyttelseslovens

Steen Meldgaard Pedersen Søhusevej 30 4230 Skælskør. Landzonetilladelse og dispensation fra søbeskyttelseslinjen - naturbeskyttelseslovens Steen Meldgaard Pedersen Søhusevej 30 4230 Skælskør Teknik og Miljø Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse og dispensation fra søbeskyttelseslinjen

Læs mere

Landzonetilladelse. Den Selvejende institution Askehavegård Fuglagervej Slagelse. Att.: Bonnie Skovgaard Petersen

Landzonetilladelse. Den Selvejende institution Askehavegård Fuglagervej Slagelse. Att.: Bonnie Skovgaard Petersen Den Selvejende institution Askehavegård Fuglagervej 2 4200 Slagelse Att.: Bonnie Skovgaard Petersen Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse

Læs mere

Landzonetilladelse. Tilladelse

Landzonetilladelse. Tilladelse Returadresse: Postboks 50, 4400 Kalundborg Christiansen Aps Saltbækvej 127 4400 Kalundborg DATO 16. august 2013 SAGS NR. 326-2013-37547 BETJE N D IG SELV Landzonetilladelse Tilladelse til opførelse af

Læs mere

Landzonetilladelse. Jørgen Damgaard Sørensen Vollerupvej Slagelse

Landzonetilladelse. Jørgen Damgaard Sørensen Vollerupvej Slagelse Jørgen Damgaard Sørensen Vollerupvej 24 4200 Slagelse Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse Slagelse Kommune giver hermed

Læs mere

Landzonetilladelse. Skovsøhus Natur ApS Store Frederikslund 8 4200 Slagelse

Landzonetilladelse. Skovsøhus Natur ApS Store Frederikslund 8 4200 Slagelse Skovsøhus Natur ApS Store Frederikslund 8 4200 Slagelse Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse CVR nr.: 29 18 85 05 Slagelse

Læs mere

Landzonetilladelse til legeområde

Landzonetilladelse til legeområde Allan Michael Pedersen Fladholtevej 18 4200 Slagelse Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse til legeområde Slagelse Kommune

Læs mere

Landzonetilladelse til at opføre en carport på ejendommen matr.nr. 4c Snekkerup By, Vigersted, beliggende Snekkerupvej 64, 4140 Borup.

Landzonetilladelse til at opføre en carport på ejendommen matr.nr. 4c Snekkerup By, Vigersted, beliggende Snekkerupvej 64, 4140 Borup. Morten Albrektsen Snekkerupvej 64 4140 Borup Sendt på mail: albrektsenmorten@gmail.com Landzonetilladelse til at opføre en carport på ejendommen matr.nr. 4c Snekkerup By, Vigersted, beliggende Snekkerupvej

Læs mere

Landzonetilladelse. Tim Krogh Larsen Hyllestedvej Dalmose

Landzonetilladelse. Tim Krogh Larsen Hyllestedvej Dalmose Tim Krogh Larsen Hyllestedvej 25 4261 Dalmose Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse Slagelse Kommune giver hermed i henhold

Læs mere

Bygningen skal opføres, som ansøgt, i tilknytning til ejendommens eksisterende bygningsmasse.

Bygningen skal opføres, som ansøgt, i tilknytning til ejendommens eksisterende bygningsmasse. Kjeld Mortensen Abterp 1 6261 Bredebro Team Plan, Byg og Trafik Direkte tlf.: 74929244 Mail: jyha@toender.dk Sags id.: 01.03.03-P19-610-13 22-01-2014 Landzonetilladelse og dispensation fra skovbyggelinje

Læs mere

Landzonetilladelse. Anders Tamstrup Jensen Frederikslundvej Slagelse

Landzonetilladelse. Anders Tamstrup Jensen Frederikslundvej Slagelse Anders Tamstrup Jensen Frederikslundvej 20 4200 Slagelse Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse Slagelse Kommune giver hermed

Læs mere

Landzonetilladelse. Tilladelse

Landzonetilladelse. Tilladelse Returadresse: Postboks 50, 4400 Kalundborg Birgitte Mortensen Gl Skovvej 26 4470 Svebølle DATO 20. november 2014 SAGS NR. 326-2014-107797 BETJE N D IG SELV Landzonetilladelse Tilladelse til at anlægge

Læs mere

Tilladelse. Der er en klagefrist på 4 uger fra offentliggørelsen af tilladelsen, og tilladelsen træder først i kraft, når klagefristen er udløbet.

Tilladelse. Der er en klagefrist på 4 uger fra offentliggørelsen af tilladelsen, og tilladelsen træder først i kraft, når klagefristen er udløbet. Returadresse: Plan, Byg og Miljø Holbækvej 141B, 4400 Kalundborg Karsten Bjørn Jensen Helsingevej 31 Kr Helsinge 4281 Gørlev DATO 25. maj 2016 SAGSNR. 326-2016-23893 BETJEN DIG SELV www.kalundborg.dk Landzonetilladelse

Læs mere

Landzonetilladelse. Tilladelse

Landzonetilladelse. Tilladelse Returadresse: Postboks 50, 4400 Kalundborg Henrik Langtofte Larsen Søbanken 2 Jorløse 4470 Svebølle DATO 28. oktober 2015 SAGSNR. 326-2015-51444 BETJEN DIG SELV Landzonetilladelse Tilladelse til at opføre

Læs mere

Glenn Sandbeck Fjellebrovang 30 4100 Ringsted Sendt på mail: sandbeck@mail.com

Glenn Sandbeck Fjellebrovang 30 4100 Ringsted Sendt på mail: sandbeck@mail.com Glenn Sandbeck Fjellebrovang 30 4100 Ringsted Sendt på mail: sandbeck@mail.com Lovliggørende landzonetilladelse til opført garage- og udhusbygning på ejendommen matr.nr. 3ai Fjællebro, Kværkeby, beliggende

Læs mere

LBK nr. 587 af 27/5/2013 (Planloven) 2. LBK nr. 951 af 3/7/2013 (Naturbeskyttelsesloven) Sund & Bælt Holding A/S Vester Søgade 10 1601 København V

LBK nr. 587 af 27/5/2013 (Planloven) 2. LBK nr. 951 af 3/7/2013 (Naturbeskyttelsesloven) Sund & Bælt Holding A/S Vester Søgade 10 1601 København V Sund & Bælt Holding A/S Vester Søgade 10 1601 København V Att. Carsten Ehlers Thomsen Teknik og Miljø Miljø og Natur Dahlsvej 3 4220 Tlf. 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse

Læs mere

Landzonetilladelse. Tilladelse til at etablere en hundesvømmehal på ejendommen matr. nr. 11b, Sæby By, Sæby, beliggende Sæbyvej 17, 4270 Høng.

Landzonetilladelse. Tilladelse til at etablere en hundesvømmehal på ejendommen matr. nr. 11b, Sæby By, Sæby, beliggende Sæbyvej 17, 4270 Høng. Returadresse: Holbækvej 141B, 4400 Kalundborg Tim Theiss Axen Sæbyvej 17 4270 Høng DATO 29. april 2016 SAGSNR. 326-2016-9598 BETJEN DIG SELV Landzonetilladelse Tilladelse til at etablere en hundesvømmehal

Læs mere

Du har søgt om landzonetilladelse til at opføre et læskur på ejendommen

Du har søgt om landzonetilladelse til at opføre et læskur på ejendommen Niels Weinreich Dato: 20-11-2013 Lilleskovvej 25 Sagsb.: Milee 4350 Ugerløse Sagsnr.: 13/15688 Dir.tlf.: 72 36 41 50 E-mail: landzone@holb.dk LANDZONETILLADELSE Du har søgt om landzonetilladelse til at

Læs mere

Landzonetilladelse samt dispensation fra søbeskyttelseslinjen

Landzonetilladelse samt dispensation fra søbeskyttelseslinjen Design-Plan v. Johnny Andersen CVR: 25 21 42 42 Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse samt dispensation fra søbeskyttelseslinjen

Læs mere

Knud Thor Larsen. - Arvad Møllevej 3, 7330 Brande. 14. marts 2013. Bygge- og Miljøafdeling Centerparken 1

Knud Thor Larsen. - Arvad Møllevej 3, 7330 Brande. 14. marts 2013. Bygge- og Miljøafdeling Centerparken 1 Knud Thor Larsen Arvad Møllevej 3 7330 Brande 14. marts 2013 Landzonetilladelse til etablering af et overdækket privat svømmebassin - Arvad Møllevej 3, 7330 Brande Teknik- og miljøudvalget har den 5. marts

Læs mere

Hardy Brian Linneberg Chr.Winthers Vej 6 8600 Silkeborg. 28. november 2012

Hardy Brian Linneberg Chr.Winthers Vej 6 8600 Silkeborg. 28. november 2012 Hardy Brian Linneberg Chr.Winthers Vej 6 8600 Silkeborg 28. november 2012 Landzonetilladelse til lovliggørelse af et opført redskabsskur i tilknytning til jagthytte - Toftlundvej 15 B, 7430 Ikast Ikast-Brande

Læs mere

Natur, Miljø og Trafik Dispensation fra fortidsmindebeskyttelseslinjen

Natur, Miljø og Trafik Dispensation fra fortidsmindebeskyttelseslinjen Karen Bøgelund Brunbjergvej 4 4534 Hørve Den 28. maj 2015 Natur, Miljø og Trafik Dispensation fra fortidsmindebeskyttelseslinjen Odsherred Kommune har modtaget din ansøgning af 6. november 2014 om tilladelse

Læs mere

Landzonetilladelse. Tilladelse

Landzonetilladelse. Tilladelse Returadresse: Postboks 50, 4400 Kalundborg VICH 5335 ApS Slagelsevej 1 4460 Snertinge DATO 21. april 2016 SAGSNR. 326-2016-7738 BETJEN DIG SELV Landzonetilladelse Tilladelse til arealoverførsel af delnr.

Læs mere

Landzonetilladelse. Tilladelse

Landzonetilladelse. Tilladelse Returadresse: Postboks 50, 4400 Kalundborg Tina Klose Hjermind Flinterup Mark 14 Flinterup 4480 Store Fuglede DATO 19. juni 2015 SAGSNR. 326-2015-16117 BETJEN DIG SELV Landzonetilladelse Lovliggørende

Læs mere

Natur, Vej og Trafik Dahlsvej 3 4220 Korsør

Natur, Vej og Trafik Dahlsvej 3 4220 Korsør Natur, Vej og Trafik Dahlsvej 3 4220 Korsør Side1/6 Teknik og Miljø Natur, Vej og Trafik Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf. 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Dispensation fra naturbeskyttelseslovens

Læs mere

29-01-2014 13/10595. Sønderborg Kommune Plan. Rådhustorvet 10 6400 Sønderborg T 8872 4072 E planafdeling@sonderborg.dk www.sonderborgkommune.

29-01-2014 13/10595. Sønderborg Kommune Plan. Rådhustorvet 10 6400 Sønderborg T 8872 4072 E planafdeling@sonderborg.dk www.sonderborgkommune. 29-01-2014 13/10595 Landzonetilladelse til at opstille biler i forbindelse med autoværksted på ejendommen matr.nr. 29 Notmarkskov, Notmark, der ligger på adressen Svinget 8, 6440 Augustenborg. Sønderborg

Læs mere

Landzonetilladelse. Tilladelse til at opføre et halmfyr på ejendommen matr. nr. 8a, Dalby By, Kirke Helsinge, beliggende Fægangsvejen 4, 4281 Gørlev.

Landzonetilladelse. Tilladelse til at opføre et halmfyr på ejendommen matr. nr. 8a, Dalby By, Kirke Helsinge, beliggende Fægangsvejen 4, 4281 Gørlev. Returadresse: Postboks 50, 4400 Kalundborg TORNHØJGAARD ApS ATT: Pernille Graff Tybjergvej 20 4160 Herlufmagle DATO 3. oktober 2014 SAGS NR. 326-2014-119884 BETJE N D IG SELV Landzonetilladelse Tilladelse

Læs mere

19. august 2014 14/25741. Henriette Frölich Honninghul 3 Kær 6400 Sønderborg

19. august 2014 14/25741. Henriette Frölich Honninghul 3 Kær 6400 Sønderborg 19. august 2014 14/25741 Henriette Frölich Honninghul 3 Kær 6400 Sønderborg Landzonetilladelse til at genopføre lade og dispensation fra 9, stk.6 i lokalplan nr. 9-0109 for Kær-Ormstoft landsbyområde på

Læs mere

www.ikast-brande.dk IKAST-BRANDE SPILDEVAND A/S Att.: Lone Thestrup Europavej 2 7430 Ikast 4. april 2016

www.ikast-brande.dk IKAST-BRANDE SPILDEVAND A/S Att.: Lone Thestrup Europavej 2 7430 Ikast 4. april 2016 IKAST-BRANDE SPILDEVAND A/S Att.: Lone Thestrup Europavej 2 7430 Ikast 4. april 2016 Landzonetilladelse til etablering af et skur på matr. nr. 2l, Stensbjerg, Ikast, beliggende ved Hagelskærvej 42B, 7430

Læs mere

www.ikast-brande.dk Anders Skræddergaard Møller og Malene Møller Skræddergaard Skovbrynet 86 7330 Brande 20. april 2016

www.ikast-brande.dk Anders Skræddergaard Møller og Malene Møller Skræddergaard Skovbrynet 86 7330 Brande 20. april 2016 Anders Skræddergaard Møller og Malene Møller Skræddergaard Skovbrynet 86 7330 Brande 20. april 2016 Landzonetilladelse til etablering af et nyt enfamiliehus og garage med redskabsrum på matr. nr. 6s, Brandlund

Læs mere

Dispensation efter naturbeskyttelsesloven

Dispensation efter naturbeskyttelsesloven Jan og Kirsten Toplund Hedetoften 9 2680 Solrød Den 25. juni 2014 Dispensation efter naturbeskyttelsesloven Odsherred Kommune har modtaget dine ansøgninger af 4. marts og 8. april 2014 om byggetilladelse

Læs mere

Forsvarets Bygning og Etablisement Byggedivisions vedligeholdelsesteam Vest Flyvestation Karup Att: Søren Balle Bygning 466 Herningvej 30

Forsvarets Bygning og Etablisement Byggedivisions vedligeholdelsesteam Vest Flyvestation Karup Att: Søren Balle Bygning 466 Herningvej 30 Forsvarets Bygning og Etablisement Byggedivisions vedligeholdelsesteam Vest Flyvestation Karup Att: Søren Balle Bygning 466 Herningvej 30 1. november 2013 Landzonetilladelse til opførsel af kedelhus til

Læs mere

Astrid Brandt Rasmussen og Claus Bjerre Classensgade 11 C, st. 2100 København Ø

Astrid Brandt Rasmussen og Claus Bjerre Classensgade 11 C, st. 2100 København Ø Returadresse: Postboks 50, 4400 Kalundborg Astrid Brandt Rasmussen og Claus Bjerre Classensgade 11 C, st. 2100 København Ø DATO 16. marts 2015 SAGSNR. 326-2015-7274 BETJEN DIG SELV Landzonetilladelse Tilladelse

Læs mere

Thomas Albert Nielsen Engvej 7 Gludsted, 7361 Ejstrupholm. 5. september 2013

Thomas Albert Nielsen Engvej 7 Gludsted, 7361 Ejstrupholm. 5. september 2013 Thomas Albert Nielsen Engvej 7 Gludsted, 7361 Ejstrupholm 5. september 2013 Landzonetilladelse til opførelse af en ny carport med redskabsrum, Engvej 7, 7361 Ejstrupholm Ikast-Brande Kommune har behandlet

Læs mere

Landzonetilladelse. Arkitektfirmaet John Veje as Østergade 3 4230 Skælskør

Landzonetilladelse. Arkitektfirmaet John Veje as Østergade 3 4230 Skælskør Arkitektfirmaet John Veje as Østergade 3 4230 Skælskør Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse CVR nr.: 29 18 85 05 Slagelse

Læs mere

LANDZONETILLADELSE - HUSSTANDSVINDMØLLE

LANDZONETILLADELSE - HUSSTANDSVINDMØLLE Urhøj Smedje ApS Krogvejen 40 4281 Gørlev Att: Heidi Daggaard Johansen Sendt til: heidi@urhoj.dk 3. JULI 2013 LANDZONETILLADELSE - HUSSTANDSVINDMØLLE Matr. Nr. 42m, Grænge By, Toreby, Majbøllevej 166,

Læs mere

www.ikast-brande.dk Kennet Funder Bak Floritsvej 4 Florits 8765 Klovborg 4. marts 2015

www.ikast-brande.dk Kennet Funder Bak Floritsvej 4 Florits 8765 Klovborg 4. marts 2015 Kennet Funder Bak Floritsvej 4 Florits 8765 Klovborg 4. marts 2015 Landzonetilladelse til udvidelse af en maskinhal og lovliggørelse af et brændeskur, Floritsvej 4, 8765 Klovborg Ikast-Brande Kommune har

Læs mere

Landzonetilladelse. Tilladelse

Landzonetilladelse. Tilladelse Returadresse: Postboks 50, 4400 Kalundborg Ole Pedersen Kirkemosevej 13 4591 Føllenslev DATO 21. juli 2014 SAGS NR. 326-2014-102529 BETJE N D IG SELV Landzonetilladelse Tilladelse til at indrette Bed &

Læs mere

www.ikast-brande.dk HESTLUND EFTERSKOLE Skyggevej 21 7441 Bording 12. marts 2014

www.ikast-brande.dk HESTLUND EFTERSKOLE Skyggevej 21 7441 Bording 12. marts 2014 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande HESTLUND EFTERSKOLE Skyggevej 21 7441 Bording 12. marts 2014 Landzonetilladelse til lovliggørelse af skur - Skyggevej 21 A, 7441 Bording Ikast-Brande Kommune

Læs mere

Lovliggørende dispensation efter naturbeskyttelsesloven

Lovliggørende dispensation efter naturbeskyttelsesloven Else Rasmussen Bolbjergvej 6 Jyderup 4560 Vig Den 12. december 2013 Natur & Miljø Lovliggørende dispensation efter naturbeskyttelsesloven Odsherred Kommune har modtaget din ansøgning om lovliggørende byggetilladelse

Læs mere

Afgørelse Landzonetilladelse

Afgørelse Landzonetilladelse Haderslev Golfklub v. Lars Seide Olesen Viggo Carstenssensvej 7 6100 Haderslev 19. maj 2014 Sagsident: 14/15349 Sagsbehandler: Keld Roed Haderslev Kommune Plan og Byg Simmerstedvej 1A 1.sal 6100 Haderslev

Læs mere

Landzonetilladelse til etablering af en kunstig sø

Landzonetilladelse til etablering af en kunstig sø Plan Lundbakvej 5, Pandrup Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Dorte Ringgaard Direkte 7257 7893 dor@jammerbugt.dk 03-12-2007 Sagsnr.: 1849-23372 Landzonetilladelse til

Læs mere

Martin Gangelhoff Koux Virkelystvej 12 Krummerup 4250 Fuglebjerg. Klima og Planlægning

Martin Gangelhoff Koux Virkelystvej 12 Krummerup 4250 Fuglebjerg. Klima og Planlægning Martin Gangelhoff Koux Virkelystvej 12 Krummerup 4250 Fuglebjerg Klima og Planlægning Næstved Kommune www.næstved.dk Dato 26.6.2014 Sagsnr. 01.03.03-P19-5-14 Sagsbehandler tidom@naestved.dk d. tlf. 5588

Læs mere

BALLEGAARD EJENDOMSUDVIKLING A/S Nørregade 14 2 7100 Vejle E-mail: bj@ballegaard-gruppen.dk. 15. august 2014

BALLEGAARD EJENDOMSUDVIKLING A/S Nørregade 14 2 7100 Vejle E-mail: bj@ballegaard-gruppen.dk. 15. august 2014 BALLEGAARD EJENDOMSUDVIKLING A/S Nørregade 14 2 7100 Vejle E-mail: bj@ballegaard-gruppen.dk 15. august 2014 Lovliggørende landzonetilladelse til opdeling af et enfamiliehus til to lejligheder (med to lejemål)

Læs mere

02-10-2013 13/32083. Sønderborg Kommune har den 5. august 2013 modtaget din ansøgning om opførelse af redskabsskur.

02-10-2013 13/32083. Sønderborg Kommune har den 5. august 2013 modtaget din ansøgning om opførelse af redskabsskur. 02-10-2013 13/32083 Landzonetilladelse til opførelse af redskabsskur på ejendommen matr.nr. 288 Holm, Nordborg, der ligger på adressen Brønd 3, 6430 Nordborg Sønderborg Kommune har den 5. august 2013 modtaget

Læs mere

www.ikast-brande.dk Hans Jørgen Guldbrand Højgårdsvej 15 7330 Brande 16. marts 2015

www.ikast-brande.dk Hans Jørgen Guldbrand Højgårdsvej 15 7330 Brande 16. marts 2015 Hans Jørgen Guldbrand Højgårdsvej 15 7330 Brande 16. marts 2015 Landzonetilladelse til opførelse af et skur med solceller - Højgårdsvej 15, 7330 Brande Ikast-Brande Kommune har behandlet din ansøgning

Læs mere

Dispensation efter naturbeskyttelsesloven

Dispensation efter naturbeskyttelsesloven Mads Uldall og Nanna Skriver Helgolandsgade 13, 4. tv. 1653 København V (Sendt som e-mail til hl@yourhouse.dk) Den 5. august 2014 Dispensation efter naturbeskyttelsesloven Odsherred Kommune har modtaget

Læs mere

Landzonetilladelse og dispensation fra Naturbeskyttelsesloven til byggeri

Landzonetilladelse og dispensation fra Naturbeskyttelsesloven til byggeri Per Ole Nielsen Ulvehusvej 117 9440 Aabybro Plan Lundbakvej 5, Pandrup Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Lise Overby Nørgård Direkte 7257 7367 lio@jammerbugt.dk 16-05-2008

Læs mere

Tilladelse til byggeri på Sandmosevej 486

Tilladelse til byggeri på Sandmosevej 486 AMU Nordjylland Sofievej 61 9000 Ålborg Plan Lundbakvej 5, Pandrup Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Lise Overby Nørgård Direkte 7257 7367 lio@jammerbugt.dk 09-07-2010

Læs mere

www.ikast-brande.dk René Schau Larsen Vibevej 76 7330 Brande 29. juli 2015

www.ikast-brande.dk René Schau Larsen Vibevej 76 7330 Brande 29. juli 2015 René Schau Larsen Vibevej 76 7330 Brande 29. juli 2015 Landzonetilladelse til etablering af et nyt stuehus på matr. nr. 2c, Borup By, Brande, beliggende ved Sandfeldvej 23, 7330 Brande Ikast-Brande Kommune

Læs mere

Tilladelse til oprensning og udvidelse af sø, matr. nr. 12 a, Over Barrit By, Barrit

Tilladelse til oprensning og udvidelse af sø, matr. nr. 12 a, Over Barrit By, Barrit Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 Dora og Jørgen Krebs Randvej 8 7150 Barrit Lene Kofoed Dir: +4579755628 Mob: +4551724602 e-mail: Lene.Kofoed @Hedensted.dk Sagsnr. 01.05.08-P19-16-15 18.6.2015 Tilladelse

Læs mere

Vårvej 65, 9240 Nibe - økologisk fjerkræslagteri

Vårvej 65, 9240 Nibe - økologisk fjerkræslagteri #BREVFLE ROKKEDAHL LANDBRUG A/S Nymøllevej 126 B Kølby 9240 Nibe 16. februar 2016 Vårvej 65, 9240 Nibe - økologisk fjerkræslagteri Landzonetilladelse Aalborg Kommune meddeler hermed tilladelse efter planlovens

Læs mere

Klima og Planlægning. Chantelle McLean. Ladbyvej 37, 4700 Næstved. Sendt på mail

Klima og Planlægning. Chantelle McLean. Ladbyvej 37, 4700 Næstved. Sendt på mail Chantelle McLean Ladbyvej 37 4700 Næstved Sendt på mail Klima og Planlægning Næstved Kommune Rådmandshaven 20 4700 Næstved 5588 6110 www.næstved.dk Dato 12.4.2016 Sagsnr. 01.03.03-P19-17-16 Ejendomsnr.

Læs mere

Ejstrupholm Dambrug v/ Erik Hansen Løvbjergvej 23B 7361 Ejstrupholm. 8. september 2015

Ejstrupholm Dambrug v/ Erik Hansen Løvbjergvej 23B 7361 Ejstrupholm. 8. september 2015 Ejstrupholm Dambrug v/ Erik Hansen Løvbjergvej 23B 7361 Ejstrupholm 8. september 2015 Landzonetilladelse til udskiftning af en cryotank til oxygen på matr. nr. 10ba, Hallundbæk Gde., Ejstrup, beliggende

Læs mere

www.ikast-brande.dk Ikast-Brande kommune Ejendomsgruppen v/anja Murmann Birkkjær Centerparken 1 7330 Brande 4. april 2016

www.ikast-brande.dk Ikast-Brande kommune Ejendomsgruppen v/anja Murmann Birkkjær Centerparken 1 7330 Brande 4. april 2016 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Ikast-Brande kommune Ejendomsgruppen v/anja Murmann Birkkjær Centerparken 1 7330 Brande 4. april 2016 Landzonetilladelse til toiletbygning - Herningvej

Læs mere

www.ikast-brande.dk TYKSKOV VISTA A/S Risbjergvej 63 7330 Brande 27. april 2015

www.ikast-brande.dk TYKSKOV VISTA A/S Risbjergvej 63 7330 Brande 27. april 2015 TYKSKOV VISTA A/S Risbjergvej 63 7330 Brande 27. april 2015 Landzonetilladelse til genopførelse af et sommerhus på matr. nr. 4b, Lundfod By, Brande, beliggende ved Ejstrupholmvej 15, 7330 Brande Ikast-Brande

Læs mere

Landzonetilladelse og dispensation fra åbeskyttelseslinje til at udvide toiletbygning ved Højer Bådklubs klubhus, Havnevej 8A, Højer

Landzonetilladelse og dispensation fra åbeskyttelseslinje til at udvide toiletbygning ved Højer Bådklubs klubhus, Havnevej 8A, Højer Nationalpark Vadehavet Havnebyvej 30 6792 Rømø Team Plan, Byg og Trafik Direkte tlf.: +4574929243 Mail: pnh@toender.dk Sags id.: 01.03.03-P19-4-15 25. februar 2015 Landzonetilladelse og dispensation fra

Læs mere

Landzonetilladelse. Tilladelse

Landzonetilladelse. Tilladelse Returadresse: Plan, Byg og Miljø Postboks 50, 4400 Kalundborg Jan Pil Mørch Elme Alle 56, 1 th. 4220 Korsør DATO 30. juni 2015 SAGS NR. 326-2015-33821 BETJE N D IG SELV www.kalundborg.dk Landzonetilladelse

Læs mere

at solcellerne er refleksfri, at solcellerne opsættes i tæt forbindelse med taget og følger tagets hældning

at solcellerne er refleksfri, at solcellerne opsættes i tæt forbindelse med taget og følger tagets hældning Kaj Larsen VVS ApS Vangen 6 4500 Nykøbing Sj. Sendt på mail: KATHE@KAJLARSEN-VVS.DK Den 9. juli 2015 Landzonetilladelse og dispensation fra Naturbeskyttelseslovens 17 - byggesagsnr. 19-2 H/2 Odsherred

Læs mere