DRIFT OG VEDLIGEHOLDELSE AF VEJBELYSNINGSANLÆG OG SIGNALANLÆG I SKANDERBORG KOMMUNE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DRIFT OG VEDLIGEHOLDELSE AF VEJBELYSNINGSANLÆG OG SIGNALANLÆG I SKANDERBORG KOMMUNE"

Transkript

1 DECEMBER 2017 SKANDERBORG KOMMUNE DRIFT OG VEDLIGEHOLDELSE AF VEJBELYSNINGSANLÆG OG SIGNALANLÆG I SKANDERBORG KOMMUNE TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG)

2

3 ADRESSE COWI A/S Jens Chr. Skous Vej Aarhus C TLF FAX WWW cowi.dk DECEMBER 2017 SKANDERBORG KOMMUNE DRIFT OG VEDLIGEHOLDELSE AF VEJBELYSNINGSANLÆG OG SIGNALANLÆG I SKANDERBORG KOMMUNE PROJEKTNR. A DOKUMENTNR. A VERSION 1.0 UDGIVELSESDATO 4. december 2017 UDARBEJDET MDAD KONTROLLERET LRBO GODKENDT MDAD

4

5 DRIFT OG VEDLIGEHOLDELSE AF VEJBELYSNINGSANLÆG OG SIGNALANLÆG I SKANDERBORG KOMMUNE 5 INDHOLD A. TILBUDSARBEJDER 7 1 Administrative ydelser Administrative ydelser, vagtordning og beredskab mv. 8 2 Drift og vedligehold af vejbelysningsanlæg Gruppeudskiftning Sikkerhedseftersyn Udvidet sikkerhedseftersyn 10 3 Drift og vedligehold af signalanlæg Hovedeftersyn Halvårseftersyn 12 B. REGNINGSARBEJDER 13 4 Stipulerede ydelser Montør (normaltid) Montør (overtid) Montørbil Køretøj under 5 tons totalvægt med mandskabskurv og 1 fører Lastvogn m. 10 tons kran og fører Minigraver m. fører Tillæg til post for arbejde uden for normaltid 15 5 Udskiftning af vejbelysningsmateriel Udskiftning af 3-4 meter belysningsmast 16

6 6 DRIFT OG VEDLIGEHOLDELSE AF VEJBELYSNINGSANLÆG OG SIGNALANLÆG I SKANDERBORG KOMMUNE 5.2 Udskiftning af 5-6 meter belysningsmast Udskiftning af 7-9 meter belysningsmast Udskiftning af meter belysningsmast Fjernelse af 8-10 meter gittermast Fjernelse af 6-8 meter træmast Udskiftning af sikringsindsats Udskiftning af armaturtype A Udskiftning af armaturtype B Udskiftning af armaturtype C Udskiftning af armaturtype D Udskiftning af armaturtype E Etablering af kabeltracé 20 6 Udskiftning af signalmateriel Udskiftning af lav signalstander 4 meter Udskiftning af høj signalstander > 4 meter Udskiftning af klemmerække Udskiftning af 1-lys Udskiftning af 2-lys Udskiftning af 3-lys Udskiftning af 4-lys for cyklister 23

7 DRIFT OG VEDLIGEHOLDELSE AF VEJBELYSNINGSANLÆG OG SIGNALANLÆG I SKANDERBORG KOMMUNE 7 Tilbuds- og afregningsgrundlag Tilbuds- og afregningsgrundlaget (TAG) understøtter tilbudslisten (TBL) med forklaring på, hvilke ydelser der skal være indeholdt i prisen for de individuelle TBL poster. Arbejdet betales dels efter fast pris og dels efter regning. I det følgende er arbejderne henført til de to kategorier med betegnelserne A for tilbudsarbejder og B for regningsarbejder. A. Tilbudsarbejder. B. Regningsarbejder. A. TILBUDSARBEJDER 0.1 Generelt Tilbuds- og afregningsgrundlaget angiver generelle forudsætninger for fastsættelse af mængder i tilbudslisten samt almindelige og specielle bestemmelser vedrørende omfanget af ydelser under de enkelte poster og underposter. Priserne under de enkelte poster, henholdsvis underposter, skal omfatte samtlige ydelser til de pågældende arbejder, herunder alle for aftalens gennemførelse nødvendige biydelser, herunder miljømæssige foranstaltninger. Medmindre andet er anført, skal alle priser i TBL være gældende for hele kontraktperioden. Såfremt aftalen forlænges ud over kontraktperioden, skal de tilbudte enhedspriser også anvendes i denne periode. 0.2 Tilbudslistens poster Nedenfor angives specielle bestemmelser vedrørende mængdefastsættelser og ydelsesomfang for tilbudslistens enkelte poster henholdsvis underposter. De angivne numre refererer til tilbudslistens post-/underpostbetegnelser.

8 8 DRIFT OG VEDLIGEHOLDELSE AF VEJBELYSNINGSANLÆG OG SIGNALANLÆG I SKANDERBORG KOMMUNE 1 Administrative ydelser 1.1 Administrative ydelser, vagtordning og beredskab mv. Den faste sum omfatter alle ydelser samt udgifter til materiel i forbindelse med opretholdelse af 24 timers vagtordning og beredskab for vejbelysnings- og signalanlæg samt alle andre ydelser, der ikke naturligt kan forbindes med en af de øvrige poster for vejbelysnings- og signalanlæg jf. SAB. Posten indeholder bl.a. følgende ydelser: Administrative ydelser. 24 timers vagtordning. Håndtering af DriftWeb. Afhjælpning af fejl og mangler. Fejlfinding. Opbygning og opretholdelse af reservedelslager i nødvendigt omfang for vejbelysnings- og signaludstyr. Søgning af rådighedstilladelse og gravetilladelse. Mødeaktivitet. Hosting af anlægsdata. Vedligeholdelse af GIS data. Hvis der skal foretages yderligere reparationer i forbindelse med fejlfinding som f.eks. udskiftning af armaturer, sikringsindsatse, master og/eller opgravninger i forbindelse med kabelfejl udføres dette som regningsarbejde. Arbejder udført for tredjemand er ordregiver uvedkommende. Posten afregnes som en sum. Den faste årlige sum afregnes med 1/12 ved udgangen af hver måned på baggrund af leverandørens fremsendte faktura.

9 DRIFT OG VEDLIGEHOLDELSE AF VEJBELYSNINGSANLÆG OG SIGNALANLÆG I SKANDERBORG KOMMUNE 9 2 Drift og vedligehold af vejbelysningsanlæg 2.1 Gruppeudskiftning Enhedsprisen indeholder samtlige ydelser og arbejder i forbindelse med gruppeudskiftning af lyskilder, herunder bl.a. planlægning, lyskilder, arbejdsløn, materialer, kørsel, dokumentation samt udgifter til bortskaffelse af brugte materialer til godkendt deponi. For lysstofrørsarmaturer skal startere også skiftes. Posten afregnes som en sum for den 4 årige periode. 2.2 Sikkerhedseftersyn Enhedsprisen indeholder samtlige arbejder og ydelser i forbindelse med gennemførelse af sikkerhedseftersyn, herunder bl.a. planlægning, arbejdsløn, kørsel, dokumentation og alle nødvendige småmaterialer. Hvis der skal foretages yderligere reparationer i forbindelse med eftersynet som f.eks. udskiftning af armaturer, sikringsindsatse eller master udføres dette som regningsarbejde ligesom fejlfinding på anlæg skal udføres som regningsarbejde. Der kan ikke ske udbetaling, såfremt eftersyn ikke er gennemført iht. leverandørens arbejdsplan eller eftersynsrapporter ikke er udarbejdet og dokumenteret for ordregiver. Udvidelse af anlægsmængden inden for + 10 % af den samlede mængde på tilbudsdagen vil ikke berettige til ændringer i betalingen. Betaling for ændringer ud over dette fastsættes ved forhandling mellem parterne. Posten afregnes som en sum pr. år.

10 10 DRIFT OG VEDLIGEHOLDELSE AF VEJBELYSNINGSANLÆG OG SIGNALANLÆG I SKANDERBORG KOMMUNE 2.3 Udvidet sikkerhedseftersyn Enhedsprisen indeholder samtlige arbejder og ydelser i forbindelse med gennemførelse af udvidet sikkerhedseftersyn, herunder bl.a. planlægning, arbejdsløn, kørsel, dokumentation og alle nødvendige småmaterialer. Hvis der skal foretages yderligere reparationer i forbindelse med eftersynet som f.eks. udskiftning af armaturer, sikringsindsatse eller master udføres dette som regningsarbejde ligesom fejlfinding på anlæg skal udføres som regningsarbejde. Der kan ikke ske udbetaling såfremt eftersynet ikke er gennemført iht. leverandørens arbejdsplan eller eftersynsrapporter ikke er udarbejdet og dokumenteret for ordregiver. Udvidelse af anlægsmængden inden for + 10 % af den samlede mængde på tilbudsdagen vil ikke berettige til ændringer i betalingen. Betaling for ændringer ud over dette fastsættes ved forhandling mellem parterne. Posten afregnes som en sum for den 4 årige periode.

11 DRIFT OG VEDLIGEHOLDELSE AF VEJBELYSNINGSANLÆG OG SIGNALANLÆG I SKANDERBORG KOMMUNE 11 3 Drift og vedligehold af signalanlæg 3.1 Hovedeftersyn Enhedsprisen indeholder samtlige arbejder og ydelser i forbindelse med hovedeftersyn af signalanlæg, herunder bl.a. planlægning, arbejdsløn, kørsel, dokumentation og alle nødvendige småmaterialer. Posten skal ligeledes indeholde lyskilder til brug ved gruppeudskiftning samt bortskaffelse af brugte materialer. Hvis der skal foretages yderligere reparationer som f.eks. udskiftning af lanterner, fodgængertryk eller master udføres dette som regningsarbejde. Udbetaling kan kun ske, såfremt hovedeftersynsrapporter inkl. billeddokumentation er fremsendt elektronisk til ordregiver og godkendt af denne. Hovedeftersyn skal ligeledes være indlagt i meldedatabasen. Udvidelse af anlægsmængden inden for + 10 % af den samlede mængde på tilbudsdagen vil ikke berettige til ændringer i betalingen. Betaling for ændringer ud over dette fastsættes ved forhandling mellem parterne.

12 12 DRIFT OG VEDLIGEHOLDELSE AF VEJBELYSNINGSANLÆG OG SIGNALANLÆG I SKANDERBORG KOMMUNE 3.2 Halvårseftersyn Enhedsprisen indeholder samtlige arbejder og ydelser til halvårseftersyn, herunder bl.a. planlægning, arbejdsløn, kørsel, dokumentation og alle nødvendige småmaterialer. Hvis der skal foretages yderligere reparationer som f.eks. udskiftning af lanterner, fodgængertryk eller master udføres dette som regningsarbejde. Der kan ikke ske udbetaling såfremt eftersyn ikke er gennemført iht. leverandørens arbejdsplan eller eftersynsrapporter ikke er udarbejdet og dokumenteret for ordregiver. Udvidelse af anlægsmængden inden for + 10 % af den samlede mængde på tilbudsdagen vil ikke berettige til ændringer i betalingen. Betaling for ændringer ud over dette fastsættes ved forhandling mellem parterne.

13 DRIFT OG VEDLIGEHOLDELSE AF VEJBELYSNINGSANLÆG OG SIGNALANLÆG I SKANDERBORG KOMMUNE 13 B. REGNINGSARBEJDER Enhedspriserne kommer til anvendelse f.eks. hvor ordregiver ønsker udført driftsarbejder, der ikke er dækket af fastprisen i kontrakten. Ordregiver kan også lade mindre anlægsarbejder udføre under denne post, hvor sådanne arbejder ikke kræver selvstændigt tilbuds- eller udbudsrunde, og hvor arbejdet er en naturlig mindre del af den almindelige drift og vedligeholdelse. Der skal altid være mindst 1 elektrikeruddannet med på de enkelte arbejdsopgaver. Alle underposter under post 4-6 kan variere fra 0 og op til %. Udregnet på årsbasis og uden ændringer i enhedsprisen.

14 14 DRIFT OG VEDLIGEHOLDELSE AF VEJBELYSNINGSANLÆG OG SIGNALANLÆG I SKANDERBORG KOMMUNE 4 Stipulerede ydelser Honorering af timer for regningsarbejder sker først fra det øjeblik arbejdet påbegyndes på vejbelysnings- eller signalanlægget, uanset hvor i Skanderborg kommune arbejdet skal udføres. Entreprenørens interne transport imellem arbejdssteder skal indregnes i timeprisen og der sker kun afregning for dokumenteret forbrugt tid. 4.1 Montør (normaltid) Enhedsprisen indeholder timeprisen inkl. alle tillæg for en montør. Normaltid defineres som mandag torsdag fra kl til og fredag fra kl til maj, grundlovsdag, juleaftensdag og nytårsaftensdag er at betragte som almindelig hverdage, såfremt disse falder på hverdage. Posten afregnes efter antal forbrugte timer. 4.2 Montør (overtid) Enhedsprisen indeholder timeprisen inkl. alle tillæg for en montør. Overtid er defineret som hverdage uden for tidsrummet kl til kl (fredag fra kl ), lørdage samt alle søn- og helligdage. Posten afregnes efter antal forbrugte timer. 4.3 Montørbil Enhedsprisen indeholder timepris for en montørbil inkl. alle tillæg. Posten afregnes efter antal forbrugte timer.

15 DRIFT OG VEDLIGEHOLDELSE AF VEJBELYSNINGSANLÆG OG SIGNALANLÆG I SKANDERBORG KOMMUNE Køretøj under 5 tons totalvægt med mandskabskurv og 1 fører Enhedsprisen indeholder timepris for køretøj med fører inkl. alle tillæg. Posten afregnes efter antal forbrugte timer. 4.5 Lastvogn m. 10 tons kran og fører Enhedsprisen indeholder timepris for køretøj med fører inkl. alle tillæg. Posten afregnes efter antal forbrugte timer. 4.6 Minigraver m. fører Enhedsprisen indeholder timepris for minigraver med fører inkl. alle tillæg. Alle udgifter til transport og flytning af minigraver skal være indeholdt i prisen. Posten afregnes efter antal forbrugte timer. 4.7 Tillæg til post for arbejde uden for normaltid Enhedsprisen indeholder tillæg pr. time til posterne for arbejde uden for normaltid, jf. 4.1 Posten afregnes efter antal forbrugte timer.

16 16 DRIFT OG VEDLIGEHOLDELSE AF VEJBELYSNINGSANLÆG OG SIGNALANLÆG I SKANDERBORG KOMMUNE 5 Udskiftning af vejbelysningsmateriel Nedenstående poster anvendes ved bestilte udskiftninger af vejbelysningsmateriel. Samtlige priser skal indeholde omkostninger til korrekt skiltning i forbindelse med arbejderne. 5.1 Udskiftning af 3-4 meter belysningsmast Enhedsprisen indeholder samtlige arbejder og ydelser ved optagning og bortskaffelse af eksisterende mast inklusiv fundament samt levering og sætning af en ny stålmast inklusiv indjustering og etablering af fundament. Enhedsprisen indeholder bl.a. udgravning, sætning, tilfyldning, komprimering og reetablering samt bortskaffelse af overskudsjord til godkendt deponi. Enhedsprisen indeholder endvidere demontage af eksisterende forsyningskabel samt indsløjfning af den nye mast på eksisterende kabel inkl. materialer samt opførsel af kabler i masten. 5.2 Udskiftning af 5-6 meter belysningsmast Enhedsprisen indeholder samtlige arbejder og ydelser ved optagning og bortskaffelse af eksisterende mast inklusiv fundament samt levering og sætning af en ny stålmast inklusiv indjustering og etablering af fundament. Enhedsprisen indeholder bl.a. udgravning, sætning, tilfyldning, komprimering og reetablering samt bortskaffelse af overskudsjord til godkendt deponi.

17 DRIFT OG VEDLIGEHOLDELSE AF VEJBELYSNINGSANLÆG OG SIGNALANLÆG I SKANDERBORG KOMMUNE 17 Enhedsprisen indeholder endvidere demontage af eksisterende forsyningskabel samt indsløjfning af den nye mast på eksisterende kabel inkl. materialer samt opførsel af kabler i masten. 5.3 Udskiftning af 7-9 meter belysningsmast Enhedsprisen indeholder samtlige arbejder og ydelser ved optagning og bortskaffelse af eksisterende mast inklusiv fundament samt levering og sætning af en ny stålmast inklusiv indjustering og etablering af fundament. Enhedsprisen indeholder bl.a. udgravning, sætning, tilfyldning, komprimering og reetablering samt bortskaffelse af overskudsjord til godkendt deponi. Enhedsprisen indeholder endvidere demontage af eksisterende forsyningskabel samt indsløjfning af den nye mast på eksisterende kabel inkl. materialer samt opførsel af kabler i masten. 5.4 Udskiftning af meter belysningsmast Enhedsprisen indeholder samtlige arbejder og ydelser ved optagning og bortskaffelse af eksisterende mast inklusiv fundament samt levering og sætning af en ny stålmast inklusiv indjustering og etablering af fundament. Enhedsprisen indeholder bl.a. udgravning, sætning, tilfyldning, komprimering og reetablering samt bortskaffelse af overskudsjord til godkendt deponi. Enhedsprisen indeholder endvidere demontage af eksisterende forsyningskabel samt indsløjfning af den nye mast på eksisterende kabel inkl. materialer samt opførsel af kabler i masten.

18 18 DRIFT OG VEDLIGEHOLDELSE AF VEJBELYSNINGSANLÆG OG SIGNALANLÆG I SKANDERBORG KOMMUNE 5.5 Fjernelse af 8-10 meter gittermast Enhedsprisen indeholder samtlige arbejder og ydelser ved optagning og bortskaffelse af eksisterende gittermast. Enhedsprisen indeholder bl.a. udgravning, fjernelse og reetablering samt bortskaffelse af overskudsjord til godkendt deponi. 5.6 Fjernelse af 6-8 meter træmast Enhedsprisen indeholder samtlige arbejder og ydelser ved optagning og bortskaffelse af eksisterende træmast. Enhedsprisen indeholder bl.a. udgravning, fjernelse og reetablering samt bortskaffelse af overskudsjord til godkendt deponi. 5.7 Udskiftning af sikringsindsats Enhedsprisen indeholder samtlige arbejder og ydelser ved demontering af eksisterende sikringsindsats samt levering og montering af ny kl. II sikringsindsats inkl. skumklods under masteluge. Enhedsprisen skal indeholde eventuelle kabelforlængelser.

19 DRIFT OG VEDLIGEHOLDELSE AF VEJBELYSNINGSANLÆG OG SIGNALANLÆG I SKANDERBORG KOMMUNE Udskiftning af armaturtype A Enhedsprisen indeholder samtlige arbejder og ydelser ved demontering og bortskaffelse af eksisterende armatur samt levering og montering af et nyt armatur af type A. Enhedsprisen indeholder endvidere levering og montering af skumanordning på armaturkablet. 5.9 Udskiftning af armaturtype B Enhedsprisen indeholder samtlige arbejder og ydelser ved demontering og fjernelse af eksisterende armatur samt levering og montering af et nyt armatur af type B. Enhedsprisen indeholder endvidere levering og montering af skumanordning på armaturkablet Udskiftning af armaturtype C Enhedsprisen indeholder samtlige arbejder og ydelser ved demontering og fjernelse af eksisterende armatur samt levering og montering af et nyt armatur af type C. Enhedsprisen indeholder endvidere levering og montering af skumanordning på armaturkablet.

20 20 DRIFT OG VEDLIGEHOLDELSE AF VEJBELYSNINGSANLÆG OG SIGNALANLÆG I SKANDERBORG KOMMUNE 5.11 Udskiftning af armaturtype D Enhedsprisen indeholder samtlige arbejder og ydelser ved demontering og fjernelse af eksisterende armatur samt levering og montering af et nyt armatur af type D. Enhedsprisen indeholder endvidere levering og montering af skumanordning på armaturkablet Udskiftning af armaturtype E Enhedsprisen indeholder samtlige arbejder og ydelser ved demontering og fjernelse af eksisterende armatur samt levering og montering af et nyt armatur af type E. Enhedsprisen indeholder endvidere levering og montering af skumanordning på armaturkablet Etablering af kabeltracé Enhedsprisen indeholder samtlige arbejder og ydelser ved etablering af kabeltracé i flisebelægning samt levering og nedlægning af kabel og kabeldækbånd. Enhedsprisen indeholder bl.a. udgravning, tilfyldning, nedlægning af kablel og kabeldækbånd, komprimering og reetablering samt bortskaffelse af overskudsjord til godkendt deponi. Posten afregnes pr. m.

21 DRIFT OG VEDLIGEHOLDELSE AF VEJBELYSNINGSANLÆG OG SIGNALANLÆG I SKANDERBORG KOMMUNE 21 6 Udskiftning af signalmateriel Nedenstående poster anvendes ved bestilte udskiftninger af signalmateriel. Samtlige priser skal indeholde omkostninger til korrekt skiltning i forbindelse med arbejderne. 6.1 Udskiftning af lav signalstander 4 meter Enhedsprisen indeholder samtlige arbejder og ydelser ved optagning og bortskaffelse af eksisterende signalstander samt levering og sætning af en ny lav signalstander inklusiv indjustering og etablering af fundament. Enhedsprisen indeholder bl.a. udgravning, sætning, tilfyldning, komprimering og reetablering samt bortskaffelse af overskudsjord. Enhedsprisen indeholder endvidere indsløjfning af den nye mast på eksisterende kabel inkl. materialer samt opførsel af kabler i masten. 6.2 Udskiftning af høj signalstander > 4 meter Enhedsprisen indeholder samtlige arbejder og ydelser ved optagning og fjernelse af eksisterende signalstander samt levering og sætning af en ny høj signalstander inklusiv indjustering og etablering af fundament. Enhedsprisen indeholder bl.a. udgravning, sætning, tilfyldning, komprimering og reetablering samt bortskaffelse af overskudsjord. Enhedsprisen indeholder endvidere indsløjfning af den nye mast på eksisterende kabel inkl. materialer samt opførsel af kabler i masten.

22 22 DRIFT OG VEDLIGEHOLDELSE AF VEJBELYSNINGSANLÆG OG SIGNALANLÆG I SKANDERBORG KOMMUNE 6.3 Udskiftning af klemmerække Enhedsprisen indeholder samtlige arbejder og ydelser ved demontering og bortskaffelse af eksisterende klemmerække i signalstander samt levering og montering af ny klemmerække inklusiv fortrådning. 6.4 Udskiftning af 1-lys Enhedsprisen indeholder samtlige arbejder og ydelser ved demontering og bortskaffelse af eksisterende 1-lys samt levering og montering af et nyt 1-lys på signalstander. Enhedsprisen indeholder bl.a. også skygger, lyskilder, kabler og beslag. 6.5 Udskiftning af 2-lys Enhedsprisen indeholder samtlige arbejder og ydelser ved demontering og bortskaffelse af eksisterende 2-lys samt levering og montering af et nyt 2-lys på signalstander. Enhedsprisen indeholder bl.a. også skygger, lyskilder, kabler og beslag.

23 DRIFT OG VEDLIGEHOLDELSE AF VEJBELYSNINGSANLÆG OG SIGNALANLÆG I SKANDERBORG KOMMUNE Udskiftning af 3-lys Enhedsprisen indeholder samtlige arbejder og ydelser ved demontering og bortskaffelse af eksisterende 3-lys samt levering og montering af et nyt 3-lys på signalstander. Enhedsprisen indeholder bl.a. også skygger, lyskilder, kabler og beslag. 6.7 Udskiftning af 4-lys for cyklister Enhedsprisen indeholder samtlige arbejder og ydelser ved demontering og bortskaffelse af eksisterende 4-lys for cyklister samt levering og montering af et nyt 4-lys for cyklister på signalstander. Enhedsprisen indeholder bl.a. også skygger, lyskilder, kabler og beslag.

RENOVERING AF VEJBELYSNING I ARDEN BY

RENOVERING AF VEJBELYSNING I ARDEN BY MAJ 2017 MARIAGERFJORD KOMMUNE RENOVERING AF VEJBELYSNING I ARDEN BY TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG) ADRESSE COWI A/S Jens Chr. Skous Vej 9 8000 Aarhus C Danmark TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40

Læs mere

UDSKIFTNING AF ARMATURER I SYDDJURS KOMMUNE

UDSKIFTNING AF ARMATURER I SYDDJURS KOMMUNE APRIL 2016 SYDDJURS KOMMUNE UDSKIFTNING AF ARMATURER I SYDDJURS KOMMUNE TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG) ADRESSE COWI A/S Jens Chr. Skous Vej 9 8000 Aarhus C Danmark TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56

Læs mere

MAJ 2014 SKANDERBORG KOMMUNE BRØNDRENSNING TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG - TAG

MAJ 2014 SKANDERBORG KOMMUNE BRØNDRENSNING TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG - TAG MAJ 2014 SKANDERBORG KOMMUNE ADRESSE COWI A/S Havneparken 1 7100 Vejle TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk MAJ 2014 SKANDERBORG KOMMUNE PROJEKTNR. A032967 DOKUMENTNR. A032967-4B-D02 VERSION

Læs mere

Udbud af drift, vedligehold og energirenovering vejbelysning

Udbud af drift, vedligehold og energirenovering vejbelysning Lejre Kommune Center for Ejendomme og trafik Udbud af drift, vedligehold og energirenovering vejbelysning Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) 5314udb002-TAG_Rev1 Udført: ASE Kontrolleret: AHN Indholdsfortegnelse

Læs mere

Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG

Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG H05010.75 Belysningsentreprise H050 Kolding - Frøslev H05010 Ny TSA 65b; syd for Kolding E45 September 2016 TAG H05010.75 Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) Generelt

Læs mere

Offentligt udbud. Renovering af belysningsanlæg Drift og vedligeholdelse Levering af el til vejbelysningsanlæg. Kontraktbilag 4: Tilbudsliste

Offentligt udbud. Renovering af belysningsanlæg Drift og vedligeholdelse Levering af el til vejbelysningsanlæg. Kontraktbilag 4: Tilbudsliste Offentligt udbud Renovering af belysningsanlæg Drift og vedligeholdelse Levering af el til vejbelysningsanlæg Kontraktbilag 4: Tilbudsliste Juli 2014 Juli 2014 TILBUDSLISTE Kontraktbilag 4. Renovering

Læs mere

Levering styreapparater inkl. drift og vedligeholdelse BILAG 3: Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) Rev. D,

Levering styreapparater inkl. drift og vedligeholdelse BILAG 3: Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) Rev. D, Levering styreapparater inkl. drift og vedligeholdelse BILAG 3: Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) Rev. D, 20.05.2016 Niels Juels Gade 13 1022 København K vd@vd.dk EAN 5798000893450 Postboks 9018 Telefon

Læs mere

GLATFØREBEKÆMPELSE OG SNERYDNING

GLATFØREBEKÆMPELSE OG SNERYDNING AUGUST 2016 ODDER KOMMUNE GLATFØREBEKÆMPELSE OG SNERYDNING 2016-2019 ADRESSE COWI A/S Visionsvej 53 9000 Aalborg TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk ODDER KOMMUNE GLATFØREBEKÆMPELSE OG

Læs mere

UDBUD AF GLATFØREBEKÆMPELSE OG SNERYDNING GENUDBUD AF 9 RUTER

UDBUD AF GLATFØREBEKÆMPELSE OG SNERYDNING GENUDBUD AF 9 RUTER AUGUST 2016 NORDDJURS KOMMUNE UDBUD AF GLATFØREBEKÆMPELSE OG SNERYDNING 2016-2019 GENUDBUD AF 9 RUTER ADRESSE COWI A/S Visionsvej 53 9000 Aalborg TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk AUGUST

Læs mere

Udbud af drift, vedligehold og eventuel modernisering af vejbelysning

Udbud af drift, vedligehold og eventuel modernisering af vejbelysning Udbud af drift, vedligehold og eventuel modernisering af vejbelysning Bilag 3b Tilbuds- og afregningsgrundlag - TAG v. 1.1 Ringsted Kommune Teknik og Miljø Page 0 (13) Indhold 1 Generelt... 3 1.1 Tilbudslistens

Læs mere

GLATFØREBEKÆMPELSE OG SNERYDNING

GLATFØREBEKÆMPELSE OG SNERYDNING ADRESSE COWI A/S Visionsvej 53 9000 Aalborg TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk MAJ 2018 NORDFYNS KOMMUNE GLATFØREBEKÆMPELSE OG SNERYDNING 2018-2021 PROJEKTNR. A109508 DOKUMENTNR. A109508-02-08

Læs mere

Entreprise H714.07.20

Entreprise H714.07.20 Tilbuds og afregningsgrundlag (TAG) Entreprise H714.07.20 Jord- og belægningsarbejde H714.07 Cykelsti i Faaborg Maj 2013 Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) Generelt Tilbuds- og afregningsgrundlaget (TAG)

Læs mere

Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG

Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG Bro 030-066/68, Farøbroerne Renovering af SCADA/PLC November 2014 COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby Telefon 45 97 22 11 Telefax 45 97 22 12 www.cowi.dk Vejdirektoratet

Læs mere

DRIFT OG VEDLIGEHOLDELSE AF VEJBELYSNINGSANLÆG OG SIGNALANLÆG I SKANDERBORG KOMMUNE

DRIFT OG VEDLIGEHOLDELSE AF VEJBELYSNINGSANLÆG OG SIGNALANLÆG I SKANDERBORG KOMMUNE DECEMBER 2017 SKANDERBORG KOMMUNE DRIFT OG VEDLIGEHOLDELSE AF VEJBELYSNINGSANLÆG OG SIGNALANLÆG I SKANDERBORG KOMMUNE Rettelsesblad nr. 3 Projektnr A084185 Dokumentnr.: A084185-021 Revisionsnr.: 1.0 Udgivelsesdato:

Læs mere

Kommunens navn Afdeling hos Kommunen

Kommunens navn Afdeling hos Kommunen Kommunens navn Afdeling hos Kommunen Udbud af drift og vedligeholdelse, modernisering og separation af vejbelysningsanlæg Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) 5383udb005, Rev. 3, 30.06.2015 Kommunens navn

Læs mere

Udbud af asfaltarbejder 2018 IX

Udbud af asfaltarbejder 2018 IX Udbud af asfaltarbejder 2018 IX og Maj 2018 ENTREPRISE 46: M30, km 46,200 47,400 v.s., ved Herfølge ENTREPRISE 49: M60, km 90,660-92,252 h.s., ved Taulov ENTREPRISE 50: Hldv. 450, km 4,748-8,290, inkl.

Læs mere

Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG Asfaltarbejder 2019 IV Vedligehold (VED) og Belægningsarbejder (VED-BEL)

Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG Asfaltarbejder 2019 IV Vedligehold (VED) og Belægningsarbejder (VED-BEL) Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG Asfaltarbejder 2019 IV og Februar 2019 ENTREPRISE 12: Hldv. 133, km 6,888 9,700, inkl. P-plads, ved Nørreballe ENTREPRISE 13: Hldv. 107, km 10,880 11,721, ved Hundested

Læs mere

Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG AGGERS.R01 Geotekniske undersøgelser ved Aggersundbroen, Sallingsundbroen og Svendborgsundbroen.

Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG AGGERS.R01 Geotekniske undersøgelser ved Aggersundbroen, Sallingsundbroen og Svendborgsundbroen. Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG AGGERS.R01 Geotekniske undersøgelser ved Aggersundbroen, Sallingsundbroen og Svendborgsundbroen September 2014 1 af 3 TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG) TAG angiver

Læs mere

ENTREPRISE 1150.51. Beplantning af nabohaver TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG. Holbækmotorvejen M11 >>> Fløng - Roskilde Vest JANUAR 2011

ENTREPRISE 1150.51. Beplantning af nabohaver TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG. Holbækmotorvejen M11 >>> Fløng - Roskilde Vest JANUAR 2011 TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG ENTREPRISE 1150.51 Beplantning af nabohaver Holbækmotorvejen M11 >>> Fløng - Roskilde Vest JANUAR 2011 TILBUDSGIVER: NAVN: ADRESSE: INDHOLDSFORTEGNELSE INDHOLDSFORTEGNELSE...

Læs mere

GENMARKERING AF KØREBANE- AFMÆRKNING 2014-2017

GENMARKERING AF KØREBANE- AFMÆRKNING 2014-2017 TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG GENMARKERING AF KØREBANE- AFMÆRKNING 2014-2017 FEBRUAR 2014 DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 20. februar 2014 TILBUDS- OG AFREGNINGS- GRUNDLAG GENMARKERING AF KØREBANEAFMÆRKNING

Læs mere

Kommunens navn. Center for Bolig, Vej & Vand. Tilbudsliste - TBL. Rev. X, dd.mm.åååå. XXXXudb00X

Kommunens navn. Center for Bolig, Vej & Vand. Tilbudsliste - TBL. Rev. X, dd.mm.åååå. XXXXudb00X Kommunens navn Center for Bolig, Vej & Vand Udbud af modernisering, renovering og drift og vedligehold af vejbelysning Tilbudsliste TBL XXXXudb00X Rev. X, dd.mm.åååå Tilbudsgiver: Navn på Tilbudsgiver

Læs mere

CENTER FOR PARK & VEJ juni Vintertjeneste i Frederikshavn Kommune. Tilbuds- og afregningsgrundlag

CENTER FOR PARK & VEJ juni Vintertjeneste i Frederikshavn Kommune. Tilbuds- og afregningsgrundlag FREDERIKSHAVN KOMMUNE SAG EMN-2017-00902 CENTER FOR PARK & VEJ juni 2017 Vintertjeneste i Frederikshavn Kommune 1. GENERELT et (TAG) angiver retningslinjer ved ændring af arbejdet, prisregulering og betaling.

Læs mere

ENTREPRISE 1220.271. Oprensning af fokusarealer TILBUDS- OG AFREDNINGSGRUNDLAG. 12 København - Frederikssund >>> 1220 Motorring 4 - Tværvej N

ENTREPRISE 1220.271. Oprensning af fokusarealer TILBUDS- OG AFREDNINGSGRUNDLAG. 12 København - Frederikssund >>> 1220 Motorring 4 - Tværvej N TILBUDS- OG AFREDNINGSGRUNDLAG ENTREPRISE 1220.271 Oprensning af fokusarealer 12 København - Frederikssund >>> 1220 Motorring 4 - Tværvej N JUNI 2012 TILBUDSGIVER: NAVN: ADRESSE: 1220.271: TAG 1 af 4 Tilbuds-

Læs mere

AALBORG KOMMUNE REPARATION AF RENDESTENSBRØNDE AALBORG KOMMUNE Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG)

AALBORG KOMMUNE REPARATION AF RENDESTENSBRØNDE AALBORG KOMMUNE Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) AALBORG KOMMUNE By- og Landskabsforvaltningen Trafik og Veje Stigsborg Brygge 5 9400 Nørresundby REPARATION AF RENDESTENSBRØNDE AALBORG KOMMUNE 2016-2019 Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) Udbud Rev.

Læs mere

Udbud af drift, vedligehold og modernisering af vejbelysning

Udbud af drift, vedligehold og modernisering af vejbelysning Udbud af drift, vedligehold og modernisering af vejbelysning Bilag 3b Tilbuds- og afregningsgrundlag - TAG Sorø Kommune Teknik, Miljø og Drift, Plan, Byg og Trafik Bilag 3b TAG Page 0 (13) Sorø Kommune

Læs mere

UDBUD AF VINTERTJENESTE

UDBUD AF VINTERTJENESTE APRIL 2014 SYDDJURS KOMMUNE UDBUD AF VINTERTJENESTE 2014-2018 ADRESSE COWI A/S Havneparken 1 7100 Vejle TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk APRIL 2014 SYDDJURS KOMMUNE UDBUD AF VINTERTJENESTE

Læs mere

Odder Kommune. Vintertjeneste. Tilbuds og afregningsgrundlag (TAG) August 2012

Odder Kommune. Vintertjeneste. Tilbuds og afregningsgrundlag (TAG) August 2012 Vintertjeneste Tilbuds og afregningsgrundlag (TAG) August 2012 Vintertjeneste Tilbuds og afregningsgrundlag (TAG) August 2012 Dokument nr A030547_5_TAG_Odder_2012 Revision nr 10 Udgivelsesdato 17 august

Læs mere

Bro 030-0066/68 Farøbroerne

Bro 030-0066/68 Farøbroerne Vejdirektoratet Bro 030-0066/68 Farøbroerne Renovering af SCADA/PLC Tilbud og afregningsgrundlag (TAG) December 2014 COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby Telefon 45 97 22 11 Telefax 45 97 22 12 www.cowi.dk

Læs mere

Tilbuds- og afregningsgrundlag. Entreprise Støjskærme. 14 Helsingørmotorvejen >>> 1435 Hørsholm Syd - Øverødvej.

Tilbuds- og afregningsgrundlag. Entreprise Støjskærme. 14 Helsingørmotorvejen >>> 1435 Hørsholm Syd - Øverødvej. Tilbuds- og afregningsgrundlag Entreprise 1435.320 Støjskærme 14 Helsingørmotorvejen >>> 1435 Hørsholm Syd - Øverødvej november 2013 TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG) ENTREPRISE 1435.320 Støjskærme

Læs mere

TILBUDS- AFREGNINGS- OG BODSGRUNDLAG (TABG-ME-KB)

TILBUDS- AFREGNINGS- OG BODSGRUNDLAG (TABG-ME-KB) DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 21. maj 2012 TILBUDS- AFREGNINGS- OG BODSGRUNDLAG (TABG-ME-KB) MEKANISKE OG ELEKTRISKE INSTALLATIONER, rev. 1 Niels Juels Gade 13 1022 København K vd@vd.dk EAN

Læs mere

Udbud af vintertjeneste 20132016

Udbud af vintertjeneste 20132016 Udbud af vintertjeneste 20132016 Tilbuds og afregningsgrundlag (TAG) Februar 2013 Udbud af vintertjeneste 20132016 Tilbuds og afregningsgrundlag (TAG) Marts 2013 Dokument nr A0305472013104TAG Revision

Læs mere

Tilbuds- og afregningsgrundlag

Tilbuds- og afregningsgrundlag Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) Side 1 af 5 Tilbuds- og afregningsgrundlag INDHOLDSFORTEGNELSE 1. GENERELT... 2 2. RETNINGSLINIER FOR PRISREGULERINGER... 2 2.1 Regulering af tilbudssum ved ændring

Læs mere

AALBORG KOMMUNE VINTERTJENESTE AALBORG KOMMUNE LASTBILENTREPRISER. TILBUDS- og AFREGNINGSGRUNDLAG - TAG

AALBORG KOMMUNE VINTERTJENESTE AALBORG KOMMUNE LASTBILENTREPRISER. TILBUDS- og AFREGNINGSGRUNDLAG - TAG AALBORG KOMMUNE Entreprenør Hattemagervej 22 9000 Aalborg VINTERTJENESTE AALBORG KOMMUNE 2018 2021 LASTBILENTREPRISER TILBUDS- og AFREGNINGSGRUNDLAG - TAG Version 1.0 Maj 2018 TAG Lastbiler 2018-2021 SIDE

Læs mere

YDELSESBESKRIVELSE - SERVICE

YDELSESBESKRIVELSE - SERVICE Ydelsesbeskrivelse - Service Indholdsfortegnelse Dato: Marts 2018 YDELSESBESKRIVELSE - SERVICE Indholdsfortegnelse Side 1 ARBEJDSBESKRIVELSE SERVICE...1 1.1 VILKÅR...1 1.1.1 Opgavens omfang...1 1.2 ORDREGIVERENS

Læs mere

AALBORG KOMMUNE VINTERTJENESTE AALBORG KOMMUNE TRAKTORENTREPRISER. TILBUDS- og AFREGNINGSGRUNDLAG - TAG

AALBORG KOMMUNE VINTERTJENESTE AALBORG KOMMUNE TRAKTORENTREPRISER. TILBUDS- og AFREGNINGSGRUNDLAG - TAG AALBORG KOMMUNE Entreprenør Hattemagervej 22 9000 Aalborg VINTERTJENESTE AALBORG KOMMUNE 2018 2021 TRAKTORENTREPRISER TILBUDS- og AFREGNINGSGRUNDLAG - TAG Version 1.0 Maj 2018 INDHOLD TILBUD- OG AFREGNINGSGRUNDLAG...

Læs mere

TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG for GRØFTER OG RABATTER

TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG for GRØFTER OG RABATTER TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG for GRØFTER OG RABATTER UDBUD 2008 - vejdrift side 2 af 12 Indholdsfortegnelse: Generelt... 3 Prisregulering... 3 Betaling... 4 Prisfastsættelse... 5 Grøfteoprensning...

Læs mere

Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG Asfaltarbejder 2019 VI Vedligehold (VED) og Belægningsarbejder (VED-BEL)

Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG Asfaltarbejder 2019 VI Vedligehold (VED) og Belægningsarbejder (VED-BEL) Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG Asfaltarbejder 2019 VI og April 2019 ENTREPRISE 28: Hldv. 467, km 29,050 30,975, ved Aars ENTREPRISE 29: M52, km 236,700-243,300 v.s., excl. km 237,020 237,569 v.s.,

Læs mere

TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG) For VEDLIGEHOLD AF BEPLANTNINGER på vejstrækninger

TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG) For VEDLIGEHOLD AF BEPLANTNINGER på vejstrækninger TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG) For VEDLIGEHOLD AF BEPLANTNINGER på vejstrækninger UDBUD 2008 - Vejdrift side 2 af 8 Indholdsfortegnelse: Side GENERELT... 3 PRISREGULERING...3 BETALING... 4 PRISFASTSÆTTELSE...

Læs mere

Rebild Kommune VINTERTJENESTE. Tilbuds- og afregningsgrundlag. Juni 2015. Nellemann, Nielsen & Rauschenberger A/S

Rebild Kommune VINTERTJENESTE. Tilbuds- og afregningsgrundlag. Juni 2015. Nellemann, Nielsen & Rauschenberger A/S VINTERTJENESTE Juni 2015. Nellemann, Nielsen & Rauschenberger A/S INDHOLDSFORTEGNELSE 1. GENERELT... 2 1.1 Retningslinier ved ændring af en rutes udstrækning... 2 1.2 Retningslinier for prisregulering...

Læs mere

DRIFT OG VEDLIGEHOLDELSE AF VEJBELYSNINGSANLÆG OG SIGNALANLÆG I SKANDERBORG KOMMUNE

DRIFT OG VEDLIGEHOLDELSE AF VEJBELYSNINGSANLÆG OG SIGNALANLÆG I SKANDERBORG KOMMUNE DECEMBER 2017 SKANDERBORG KOMMUNE DRIFT OG VEDLIGEHOLDELSE AF VEJBELYSNINGSANLÆG OG SIGNALANLÆG I SKANDERBORG KOMMUNE SÆRLIG ARBEJDSBETINGELSER (SAB) ADRESSE COWI A/S Jens Chr. Skous Vej 9 8000 Aarhus

Læs mere

TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG For AUTOVÆRN

TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG For AUTOVÆRN TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG For AUTOVÆRN UDBUD 2008 - vejdrift side 2 af 10 Indholdsfortegnelse: Generelt... 3 Prisregulering... 3 Betaling... 4 Prisfastsættelse... 5 Autoværn... 6 Regningsarbejder...

Læs mere

DRIFT OG VEDLIGEHOLDELSE AF VEJBELYSNINGSANLÆG OG SIGNALANLÆG I SKANDERBORG KOMMUNE

DRIFT OG VEDLIGEHOLDELSE AF VEJBELYSNINGSANLÆG OG SIGNALANLÆG I SKANDERBORG KOMMUNE DECEMBER 2017 SKANDERBORG KOMMUNE DRIFT OG VEDLIGEHOLDELSE AF VEJBELYSNINGSANLÆG OG SIGNALANLÆG I SKANDERBORG KOMMUNE Rettelsesblad nr. 2 Projektnr A084185 Dokumentnr.: A084185-020 Revisionsnr.: 2.0 Udgivelsesdato:

Læs mere

TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG for BRØNDE og LEDNINGER

TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG for BRØNDE og LEDNINGER TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG for BRØNDE og LEDNINGER UDBUD 2008 - vejdrift side 2 af 9 Indholdsfortegnelse: Generelt... 3 Prisregulering... 3 Betaling... 4 Prisfastsættelse... 5 Brøndsugning... 6 Regningsarbejder...

Læs mere

RETTELSESBLAD/SUPPLERENDE MEDDELELSE NR. 5 ME-YS

RETTELSESBLAD/SUPPLERENDE MEDDELELSE NR. 5 ME-YS Dato 9. juni 2017 Sagsbehandler Anja Ernfelt Poulsen Mail aea@vd.dk Telefon +45 7244 3743 Dokument 17/04656-16 Side 1/7 Til de bydende RETTELSESBLAD/SUPPLERENDE MEDDELELSE NR. 5 ME-YS Udbud 2017 Mekaniske

Læs mere

Juni Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG)

Juni Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) Juni 2018 7. Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) UDBUDSMATERIALE for udførelse af vintertjenesten 2018 2022. Indholdsfortegnelse 1 GENERELT 3 1.1 Mængde fastsættelse og afregningsmængde 3 1.2 Retningslinjer

Læs mere

TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG For SKILTE

TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG For SKILTE TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG For SKILTE UDBUD 2008 - vejdrift side 2 af 12 Indholdsfortegnelse: Generelt... 3 Prisregulering... 3 Betaling... 4 Prisfastsættelse... 5 Skilte... 6 Regningsarbejder... 10

Læs mere

Entreprise H522.06.20

Entreprise H522.06.20 Tilbudsliste Entreprise H522.06.20 Jord- og belægningsarbejde H522 Ballerup Frederikssund - Kregme >>> H522.06 Stikrydsning på Ballerup Byvej juni 2012 Tilbudsgiver: navn: adresse: # Thomas Helsteds Vej

Læs mere

TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG For GRÆSSLÅNING på vejstrækninger

TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG For GRÆSSLÅNING på vejstrækninger TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG For GRÆSSLÅNING på vejstrækninger UDBUD 2008 - vejdrift side 2 af 13 Indholdsfortegnelse: Generelt... 3 Prisregulering... 3 Betaling... 4 Prisfastsættelse... 5 Græsslåning

Læs mere

Udbud af maskinel fejning og brøndtømning i Køge Kommune. Tilbudsliste (TBL), Tilbuds- og Afregningsgrundlag (TAG)

Udbud af maskinel fejning og brøndtømning i Køge Kommune. Tilbudsliste (TBL), Tilbuds- og Afregningsgrundlag (TAG) i Tilbudsliste (TBL), Tilbuds- og Afregningsgrundlag (TAG) Tilbudsliste (TBL) Undertegnede tilbyder at udføre de med entreprisen forbundne arbejder på det grundlag, som er angivet i udbudsmaterialet med

Læs mere

VEDLIGEHOLD AF VINTER- MATERIEL

VEDLIGEHOLD AF VINTER- MATERIEL TILBUD- OG AFREGNINGSGRUNDLAG VEDLIGEHOLD AF VINTER- MATERIEL SEPTEMBER 2012 Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) Side 1 af 8 Tilbuds- og afregningsgrundlag Indholdsfortegnelse 1. Generelt... 2 1. Vedligeholdscenter...

Læs mere

Ballerup Kommune. Udbud af vintervedligeholdelse. Vintervedligeholdelse - TAG. Februar Udgivelsesdato : 2 7. April 2016 Version : 1.

Ballerup Kommune. Udbud af vintervedligeholdelse. Vintervedligeholdelse - TAG. Februar Udgivelsesdato : 2 7. April 2016 Version : 1. Vintervedligeholdelse - Udgivelsesdato : 2 7. April 2016 Version : 1.0 Udarbejdet af : CLAW Kontrolleret af : MBF Godkendt af : LAG Vintervedligeholdelse - Side 2 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE 1. GENERELT 3

Læs mere

AB92 Entreprisekontrakt

AB92 Entreprisekontrakt AB92 Entreprisekontrakt Mellem Syddjurs Kommune Lundbergsvej 2 8400 Ebeltoft (herefter: bygherren) og [Entreprenør] [adr] Cvr. [cvr] (herefter: entreprenøren) er indgået nærværende entreprisekontrakt vedrørende:

Læs mere

UDVIDELSE AF CONTAINERPLADS

UDVIDELSE AF CONTAINERPLADS UDVIDELSE AF CONTAINERPLADS De indbydes hermed, på vegne af bygherren Samsø Kommune, Affaldscenter Harpesdal, til at afgive pris på ovennævnte entreprise, i henhold til Lov om indhentning af tilbud i bygge-

Læs mere

Gl. Skagen Kystsikring Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG)

Gl. Skagen Kystsikring Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) Gl. Skagen Kystsikring Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) Sagsnr. 13.050 Dok. Navn 5. Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) Version A Dato 2018.05.15 Rev. - Udarbejdet JH Kontrol ES Godkendt ES 1 Tilbuds-

Læs mere

Udbudsforskrifter. Vintertjeneste

Udbudsforskrifter. Vintertjeneste Udbudsforskrifter Drift Vintertjeneste Samlet vintertjeneste i et geografisk område Paradigma for tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG-P) Udgave Under udarbejdelse Til frivillig brug med henblik på erfaringsopsamling

Læs mere

Tilbuds- og afregningsgrundlag

Tilbuds- og afregningsgrundlag Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) Side 1 af 5 Tilbuds- og afregningsgrundlag INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE 1. GENERELT... 2 2. RETNINGSLINIER FOR PRISREGULERING... 2 1.1 Regulering af enhedspriser ved ændring

Læs mere

Marts Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG)

Marts Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) 7. Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) UDBUDSMATERIALE for udførelse af vintertjenesten 2018 2022. Indholdsfortegnelse 1 GENERELT 3 1.1 Mængde fastsættelse og afregningsmængde 3 1.2 Retningslinjer ved

Læs mere

TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG For DRIFT OG VEDLIGEHOLD AF SIDEANLÆG

TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG For DRIFT OG VEDLIGEHOLD AF SIDEANLÆG TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG For DRIFT OG VEDLIGEHOLD AF SIDEANLÆG Vejdirektoratet, Driftsområdet Side 2 af 8 Indholdsfortegnelse: Generelt... 3 Prisregulering... 3 Afregningsform - Targetpris med risikodeling...

Læs mere

Svendborg Kommune, Miljø, Klima og Teknik Kørebaneafmærkning 2015-2018

Svendborg Kommune, Miljø, Klima og Teknik Kørebaneafmærkning 2015-2018 1 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Aftalegrundlaget. 2 2. Kontraktperiode. 2 3. Fast pris og dennes betaling. 2 4. Dokumenter 2 5. Omfang af og ændringer i entreprisens omfang. 3 6. Fejl i projektet. 3 7. Regnefejl

Læs mere

DRIFT OG VEDLIGEHOLDELSE AF VEJBELYSNINGSANLÆG OG SIGNALANLÆG I SKANDERBORG KOMMUNE

DRIFT OG VEDLIGEHOLDELSE AF VEJBELYSNINGSANLÆG OG SIGNALANLÆG I SKANDERBORG KOMMUNE DECEMBER 2017 SKANDERBORG KOMMUNE DRIFT OG VEDLIGEHOLDELSE AF VEJBELYSNINGSANLÆG OG SIGNALANLÆG I SKANDERBORG KOMMUNE UDBUDSVILKÅR ADRESSE COWI A/S Jens Chr. Skous Vej 9 8000 Aarhus C TLF +45 56 40 00

Læs mere

Tilbudsliste TBL LYNG-SPU Renovering af Lyngbyvejens spuns September Revision 1

Tilbudsliste TBL LYNG-SPU Renovering af Lyngbyvejens spuns September Revision 1 Tilbudsliste TBL LYNG-SPU-2018-2020 Renovering af Lyngbyvejens spuns 2018 2020 September 2018 Revision 1 TBL Rev. 1 TILBUD LYNG-SPU_2018_2020 TILBUDSLISTE Undertegnede tilbyder at udføre nedenstående

Læs mere

Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) Udbud 2017 Løbende Vejdrift - Asfaltreparationer - Genmarkering. Marts 2017 TAG-LVD-AR&KA

Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) Udbud 2017 Løbende Vejdrift - Asfaltreparationer - Genmarkering. Marts 2017 TAG-LVD-AR&KA Tilbuds- og afregningsgrundlag () Udbud 2017 Løbende Vejdrift - Asfaltreparationer - Genmarkering Marts 2017 -LVD-AR&KA Side 2 af 9 INDHOLDSFORTEGNELSE TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG... 3 1 GENERELT...

Læs mere

Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG

Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG Entreprise 1220.500 Beplantning 12 København - Frederikssund 1220 Motorring 4 Tværvej N September 2015 Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) Generelt Tilbuds- og afregningsgrundlaget

Læs mere

Entreprise Vind- og støjskærm på Vejlefjordbroen. Tilbuds- og afregningsgrundlag. 60 Østjyske motorvej >>> 6063 Skærup - Vejle Nord

Entreprise Vind- og støjskærm på Vejlefjordbroen. Tilbuds- og afregningsgrundlag. 60 Østjyske motorvej >>> 6063 Skærup - Vejle Nord Tilbuds- og afregningsgrundlag Entreprise 6063.321 Vind- og støjskærm på Vejlefjordbroen 60 Østjyske motorvej >>> 6063 Skærup - Vejle Nord Juni 2012 Tilbudsgiver: navn: adresse: Tilbuds- og afregningsgrundlag

Læs mere

UDBUD AF VINTERTJENESTE 2014-2018

UDBUD AF VINTERTJENESTE 2014-2018 APRIL 14 LEJRE KOMMUNE UDBUD AF VINTERTJENESTE 14-18 TILBUDSLISTE - TBL ADRESSE COWI A/S Havneparken 1 71 Vejle TLF +45 56 4 FAX +45 56 4 99 99 WWW cowi.dk APRIL 14 LEJRE KOMMUNE UDBUD AF VINTERTJENESTE

Læs mere

NorthPestClean Testceller i depot ved Høfde 42, Lemvig

NorthPestClean Testceller i depot ved Høfde 42, Lemvig Testceller i depot ved Høfde 42, Lemvig Tilbudsliste (TBL) Januar 2011 -------------------------------------------- (Tilbudsgiver) Dokument nr.: 59501B-101 Revision nr.: 1 Udgivelsesdato: December 2010

Læs mere

FREMRYKKEDE AKTIVITETER

FREMRYKKEDE AKTIVITETER FREMRYKKEDE AKTIVITETER Femern Bælt-Forbindelsen TBL Tilbudsliste RAT B9G-304-4 TBL.xls TILBUD (side 1) I henhold til udbudsmateriale vedrørende Paddehegn, tilbyder undertegnede at udføre de i nærværende

Læs mere

INDKØB ELLER LEASING AF INDSAMLINGSKØRETØJER

INDKØB ELLER LEASING AF INDSAMLINGSKØRETØJER FEBRUAR 2018 FAXE AFFALD A/S INDKØB ELLER LEASING AF INDSAMLINGSKØRETØJER ADRESSE COWI A/S Havneparken 1 7100 Vejle TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk EU-UDBUD REVIDERET TILBUDSLISTE -

Læs mere

LAR Byggemodning af Rosinfelt - 13 grunde Tilbudsliste (TBL)

LAR Byggemodning af Rosinfelt - 13 grunde Tilbudsliste (TBL) LAR Byggemodning af Rosinfelt - 13 grunde Tilbudsliste (TBL) LAR Byggemodning af Rosinfelt - 13 grunde Tro og love erklæring LAR Byggemodning af Rosinfelt - 13 grunde I.h.t. Lovbekendtgørelse nr. 336 af

Læs mere

INDKØB AF MATERIEL INDHOLD. 1 Oplysninger om tilbudsgiver 3

INDKØB AF MATERIEL INDHOLD. 1 Oplysninger om tilbudsgiver 3 OKTOBER 2017 RINGSTED KOMMUNE INDKØB AF MATERIEL EU-UDBUD - TILBUDSLISTE - BILAG 1 ADRESSE COWI A/S Havneparken 1 7100 Vejle TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk INDHOLD 1 Oplysninger om

Læs mere

29. november 2011 GENERELT TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG) Entreprise Bygværksarbejder 2012

29. november 2011 GENERELT TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG) Entreprise Bygværksarbejder 2012 29. november 2011 GENERELT TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG) Entreprise Bygværksarbejder 2012 1 TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG) Generelt TAG angiver generelle forudsætninger for fastsættelse af

Læs mere

Bilag 5 TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG) Indholdsfortegnelse

Bilag 5 TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG) Indholdsfortegnelse Bilag 5 TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG) Indholdsfortegnelse Generelt... 2 Ad post 1: Klargørings-, og beredskabshonorarer... 3 Ad post 1.1: Klargøringshonorar... 3 Ad post 1.2: Beredskabshonorar...

Læs mere

TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG) Entreprise VSD-04. Skilte

TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG) Entreprise VSD-04. Skilte TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG) Skilte UDBUD 2008 - vejdrift side 2 af 14 Indholdsfortegnelse: Generelt... 3 Prisregulering... 3 Betaling... 4 Prisfastsættelse... 5 Skilte... 6 Regningsarbejder...

Læs mere

INDKØB AF MATERIEL INDHOLD. 1 Oplysninger om tilbudsgiver 3

INDKØB AF MATERIEL INDHOLD. 1 Oplysninger om tilbudsgiver 3 OKTOBER 207 RINGSTED KOMMUNE INDKØB AF MATERIEL EU-UDBUD. REVIDERET TILBUDSLISTE AF 7. NOVEMBER 207 - BILAG ADRESSE COWI A/S Havneparken 700 Vejle TLF +45 56400000 FAX +45 56409999 WWW cowi.dk INDHOLD

Læs mere

PARADIGME VINTERTJENESTE MED LASTBIL TAG UDBUD JULI 2017

PARADIGME VINTERTJENESTE MED LASTBIL TAG UDBUD JULI 2017 PARADIGME UDBUD JULI 2017 INDHOLDSFORTEGNELSE 1 GENERELT 3 1.1 Mængdefastsættelse og afregningsmængder 3 1.2 Indeksregulering 3 1.3 Regler for betaling 4 2 TILBUDSLISTENS POSTER 5 2 TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG

Læs mere

Udbudsforskrifter. Vintertjeneste

Udbudsforskrifter. Vintertjeneste Udbudsforskrifter Drift Vintertjeneste Vintertjeneste med lastbil Paradigma for tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG-P) Udgave Under udarbejdelse Til frivillig brug med henblik på erfaringsopsamling Til

Læs mere

DRIFT OG VEDLIGEHOLDELSE AF VEJBELYSNINGSANLÆG OG SIGNALANLÆG I SKANDERBORG KOMMUNE

DRIFT OG VEDLIGEHOLDELSE AF VEJBELYSNINGSANLÆG OG SIGNALANLÆG I SKANDERBORG KOMMUNE DECEMBER 2017 SKANDERBORG KOMMUNE DRIFT OG VEDLIGEHOLDELSE AF VEJBELYSNINGSANLÆG OG SIGNALANLÆG I SKANDERBORG KOMMUNE KONTRAKTUDKAST ADRESSE COWI A/S Jens Chr. Skous Vej 9 8000 Aarhus C TLF +45 56 40

Læs mere

Udbudsforskrifter. Vintertjeneste

Udbudsforskrifter. Vintertjeneste Udbudsforskrifter Drift Vintertjeneste Vintertjeneste med traktor Paradigma for tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG-P) Udgave Under udarbejdelse Til frivillig brug med henblik på erfaringsopsamling Til

Læs mere

UDBUD AF VINTERTJENESTE 2013-2015

UDBUD AF VINTERTJENESTE 2013-2015 JULI 2013 ESBJERG KOMMUNE UDBUD AF VINTERTJENESTE - TBL ADRESSE COWI A/S Stormgade 2 6700 Esbjerg TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk JULI 2013 ESBJERG KOMMUNE UDBUD AF VINTERTJENESTE -

Læs mere

Tilbuds- og afregningsgrundlag

Tilbuds- og afregningsgrundlag Odense Kommune, Natur, Miljø og Trafik Tlf. 6613 1372 Tilbuds- og afregningsgrundlag Side 1 af 6 Tilbuds- og afregningsgrundlag INDHOLDSFORTEGNELSE Side 1. GENERELT 2 2. RETNINGSLINIER VED ÆNDRING AF EN

Læs mere

DRIFT OG VEDLIGEHOLDELSE AF VEJBELYSNING I MARIAGERFJORD KOMMUNE

DRIFT OG VEDLIGEHOLDELSE AF VEJBELYSNING I MARIAGERFJORD KOMMUNE JUNI 2017 MARIAGERFJORD KOMMUNE DRIFT OG VEDLIGEHOLDELSE AF VEJBELYSNING I MARIAGERFJORD KOMMUNE AFTALEUDKAST ADRESSE COWI A/S Jens Chr. Skous Vej 9 8000 Aarhus C TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99

Læs mere

Marts Paradigme for kontrakt

Marts Paradigme for kontrakt 10. Paradigme for kontrakt UDBUDSMATERIALE for udførelse af vintertjenesten 2018 2022. Indholdsfortegnelse 1 PARTERNE 3 2 OPGAVEN 3 3 AFTALEBERETTIGEDE 3 4 UNDERENTREPRENØRER 4 5 KONTRAKTGRUNDLAG 4 6 KONTRAKTSUM

Læs mere

AALBORG KOMMUNE REPARATION AF RENDESTENSBRØNDE AALBORG KOMMUNE Tilbudsliste (TBL)

AALBORG KOMMUNE REPARATION AF RENDESTENSBRØNDE AALBORG KOMMUNE Tilbudsliste (TBL) AALBORG KOMMUNE By- og Landskabsforvaltningen Trafik & Veje - Veje og Infrastruktur Stigsborg Brygge 5 9400 Nørresundby REPARATION AF RENDESTENSBRØNDE AALBORG KOMMUNE 2017 2020 Tilbudsliste (TBL) Udbud

Læs mere

Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) Udbud 2017 Løbende Vejdrift - Autoværn. Marts 2017 TAG-LVD-AUTO

Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) Udbud 2017 Løbende Vejdrift - Autoværn. Marts 2017 TAG-LVD-AUTO Tilbuds- og afregningsgrundlag () Udbud 2017 Løbende - Autoværn Marts 2017 -LVD-AUTO Side 2 af 15 INDHOLDSFORTEGNELSE TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG... 3 1 GENERELT... 3 1.1 Mængdefastsættelse og afregningsmængder...

Læs mere

Storstrømsbroen Entreprise Totalentreprise

Storstrømsbroen Entreprise Totalentreprise TAG - Tilbuds- og afregningsgrundlag Storstrømsbroen Entreprise 93200.001 Totalentreprise Maj 2017 93200.001 Storstrømsbroen REV SIDE TAG - Tilbuds- og afregningsgrundlag 02 1 af 4 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Kravspecifikation. Drift og vedligehold af oplukkelige broer i København, El-installationer Maskininstallationer Hydraulikinstallationer.

Kravspecifikation. Drift og vedligehold af oplukkelige broer i København, El-installationer Maskininstallationer Hydraulikinstallationer. 02-11-2015 Sagsnr. 2015-0198257 Kravspecifikation Drift og vedligehold af oplukkelige broer i København, El-installationer Maskininstallationer Hydraulikinstallationer Side 1 af 6 Kravspecifikation til

Læs mere

Tilbudsliste. Entreprise 1052.075. København Køge >>> Greve S- Solrød S. Februar 2012. Tilbudsgiver: navn: adresse:

Tilbudsliste. Entreprise 1052.075. København Køge >>> Greve S- Solrød S. Februar 2012. Tilbudsgiver: navn: adresse: Tilbudsliste Entreprise 1052.075 ITS Installation København Køge >>> Greve S- Solrød S Februar 2012 Tilbudsgiver: navn: adresse: Tilbudsliste rev. 0 1052.075 ITS installation Side 1 TILBUDSLISTE [rev.

Læs mere

Tilbuds- og afregningsgrundlag

Tilbuds- og afregningsgrundlag Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) Side 1 af 6 Tilbuds- og afregningsgrundlag Indholdsfortegnelse 1. Generelt... 2 2. Priser... 3 Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) Side 2 af 6 1. Generelt Tilbuds-

Læs mere

Kontrakt indgået mellem. [Leverandøren] Københavns Kommune. Teknik- og Miljøforvaltningen. Center for Ressourcer Njalsgade 13 2300 København S

Kontrakt indgået mellem. [Leverandøren] Københavns Kommune. Teknik- og Miljøforvaltningen. Center for Ressourcer Njalsgade 13 2300 København S Teknik- og Miljøforvaltningen [dd.mm.åååå] Sagsnr. 2010-115960 Dokumentnr. xxxx Kontrakt indgået mellem [Leverandøren] og Københavns Kommune Teknik- og Miljøforvaltningen Center for Ressourcer Njalsgade

Læs mere

Udbudsforskrifter. Vintertjeneste

Udbudsforskrifter. Vintertjeneste Udbudsforskrifter Drift Vintertjeneste Vintertjeneste med håndarbejde og småmateriel Paradigma for tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG-P) Udgave Under udarbejdelse Til frivillig brug med henblik på erfaringsopsamling

Læs mere

Tilbudsliste. Haverslev Pendlerplads (TBL) Tro- og loveerklæring. B Y G H E R R E Dato: 9. august 2013

Tilbudsliste. Haverslev Pendlerplads (TBL) Tro- og loveerklæring. B Y G H E R R E Dato: 9. august 2013 Haverslev Pendlerplads Tilbudsliste (TBL) Bilag: Tro- og loveerklæring B Y G H E R R E Dato: 9. august 2013 Rebild Kommune v/mogens Busk Nielsen Center for Plan, Byg og Vej Hobrovej 88 9530 Støvring Tilbudsliste

Læs mere

Kontrakt om udførelse af glatførebekæmpelse og snerydning , Jammerbugt Kommune

Kontrakt om udførelse af glatførebekæmpelse og snerydning , Jammerbugt Kommune Kontrakt om udførelse af glatførebekæmpelse og snerydning 2017-2021, Jammerbugt Kommune 1 Parterne Mellem Jammerbugt Kommune Teknik- og Miljøforvaltningen Sigsgårdsvej 14 9490 Pandrup CVR: 29 18 94 39

Læs mere

SAMLET VEDLIGEHOLDSUDBUD 2013 Belægninger (BEL)

SAMLET VEDLIGEHOLDSUDBUD 2013 Belægninger (BEL) TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG SAMLET VEDLIGEHOLDSUDBUD 2013 Belægninger (BEL) SEPTEMBER 2013 Revideret den 3. januar 2014 Belægning (BEL) Side 2 af 9 TILBUDS- OG AFREGNINGS- GRUNDLAG BELÆGNINGER (BEL)

Læs mere

ENTREPRISE Vind- og støjskærm på Vejlefjordbroen TILBUDSLISTE. 60 Østjyske motorvej >>> 6063 Skærup - Vejle Nord JUNI 2012.

ENTREPRISE Vind- og støjskærm på Vejlefjordbroen TILBUDSLISTE. 60 Østjyske motorvej >>> 6063 Skærup - Vejle Nord JUNI 2012. TILBUDSLISTE ENTREPRISE 6063.321 Vind- og støjskærm på Vejlefjordbroen 60 Østjyske motorvej >>> 6063 Skærup - Vejle Nord JUNI 2012 Revision 1 TILBUDSGIVER: NAVN: ADRESSE: TILBUD - Samleside 1 TBL - 6063.321

Læs mere

Udbudsforskrifter. Vintertjeneste

Udbudsforskrifter. Vintertjeneste Udbudsforskrifter Drift Vintertjeneste Paradigma for betingelser Udgave Under udarbejdelse Til frivillig brug med henblik på erfaringsopsamling Til endelig behandling i Vejregelrådet Vejdirektoratet Vejregelrådet

Læs mere

UDBUD vejdrift side 1 af 9 TAG-Autoværn Entreprise VSJ TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG For AUTOVÆRN

UDBUD vejdrift side 1 af 9 TAG-Autoværn Entreprise VSJ TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG For AUTOVÆRN UDBUD 2008 - vejdrift side 1 af 9 TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG For AUTOVÆRN UDBUD 2008 - vejdrift side 2 af 9 Indholdsfortegnelse: Generelt... 3 Prisregulering... 3 Betaling... 4 Prisfastsættelse...

Læs mere

Tilbuds- afregnings- og bodsgrundlag Levering og montering af vejvisningstavler i danmark. april Tilbudsgiver: navn: adresse:

Tilbuds- afregnings- og bodsgrundlag Levering og montering af vejvisningstavler i danmark. april Tilbudsgiver: navn: adresse: Tilbuds- afregnings- og bodsgrundlag Levering og montering af vejvisningstavler i danmark april 2013 Tilbudsgiver: navn: adresse: April 2013 LEVERING OG MONTERING AF VEJVISNINGSTAVLER Side 1 af 14 TILBUDS-

Læs mere

Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG H Belægning og belysning

Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG H Belægning og belysning Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG H106.07.75 Belægning og belysning H106 Hillerød - Frederiksværk H106.07 Rundk. 5-Benet i Frederiksværk April 2017 01 01 01 Indretning, drift og rømning Tilbudslistens

Læs mere