Tilbudskatalog. Vi tager os blandt andet af.. Faste tilbudspriser på VVS-ydelser. Vi leverer og montering til fast pris.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tilbudskatalog. Vi tager os blandt andet af.. Faste tilbudspriser på VVS-ydelser. Vi leverer og montering til fast pris."

Transkript

1 Tilbudskatalog Faste tilbudspriser på VVS-ydelser. Vi leverer og montering til fast pris. Åben kataloget og se om vi har et tilbud der dækker lige præcis dit behov. Vi tager os blandt andet af.. Oktober 2014

2

3

4 Claus' Gas & Vand er en lille lokal VVS-virksomhed, som er blevet etableret af VVS- Installatør Claus Ostenfeldt. Vi holder til i det nordvestlige København. Vores hjemegn er området omkring Nørrebro, Nordvest, Brønshøj-Husum, Vanløse og Bispebjerg, men vi betjener gerne hele Storkøbenhavn. Her tager vi en kærlige hånd om dine Gas- & VVS-installationer og behandler dit hjem med respekt, for vi vil jo gerne have at i invitere os ind igen og anbefaler os videre til jeres venner og bekendte. I kan ringe til mester selv på , på alle hverdage kl Han kan være optaget af hårdt fysisk arbejde, så han ikke når at svare, men så lægger i bare en besked, og så vil han ringe tilbage lige så snart han får langt værktøjet eller snakketøjet fra sig. Claus Ostenfeldt, Mester & Autoriseret VVS-Installatør

5 Navn: Claus Gas og Vand ApS CVR-Nr: Aut.-Nr: VFUL Tlf: Mail: Web Telefontid: Hverdage: Arbejdstid: Mandag: Tirsdag: Onsdag: Torsdag: Fredag:

6 Der er jo blevet moderne at sådan et verdensfirma skal have en socialpolitik "Corporate Social Responsibility" og den galej er vi naturligvis også hoppet på, så her kommer den. Filantropi: Som borgere her på jorden føler vi et medansvar for vores medmenneskers ve og vel. Derfor ønsker vi at bidrage hvor vi kan. Virksomheden vil således donere 10 % af årets overskud til filantropi. Hvilke gode formål der skal have gavn af alle disse penge har vi endnu ikke fundet ud af. Virksomheden vil der udover i visse tilfælde, hvis tiden er til det, vælge at udføre arbejde uden beregning, for underfinansierede sociale projekter. Det kan f.eks. dreje sig om projekter for udenlandske hjemløse, shelters for handlede kvinder, væresteder for hjemløse eller for stofmisbrugere. Mulighederne er mange. Hovedkravet er blot at det sociale projekt er underfinansieret og derfor kun kan få løst opgaven ved vores hjælp. Det vil derfor altid bero på en konkret vurdering. Lige som at opgaven vil blive løst på et tidspunkt som vi vælger, dvs. et tidspunkt hvor vi har hul i kalenderen. Personalepolitik: Vi bruger halvdelen af vores vågne tid på arbejdet. Derfor er det også vigtigt, at vi nyder livet lige så meget når vi arbejder, som når vi har fri. Det kræver frihed og værdighed i arbejdet. Vi vil sikre en ordentlig tone i virksomheden, så alle uanset deres køn, sexualitet eller etnicitet, kan føle sig hjemme som en del af fællesskabet. Vi forpligtiger os til at sikre, at samtlige underentreprenører som vi eventuelt skulle antage, vil arbejde under almene danske overenskomster. Selv har vi igennem Tekniq, overenskomst med det overenskomstbærende fagforbund Blik og Rør. Og så vil 10 % af årets overskud, naturligvis blive uddelt som en akkord/bonus til virksomhedens medarbejdere. Arbejdssikkerhed: Det er et fag med mange skader og megen nedslidning. Dem og det vil vi gerne undgå. Virksomheden vil derfor, udover de lovgivningsmæssige krav, tage arbejdssikkerheden skridtet videre. Vi vil kigge helt ned i detaljerne på de enkelte arbejdsopgaver og se hvordan vi helt konkret kan lave yderligere forbedringer. Mester Claus har selv fået slidt sine hænder i stykker, så det er noget der ligger ham meget på sinde.

7 Vi kommer ikke ud på kundebesøg for at lave tilbud, på mindre sager. Det koster typisk mester omkring 2 timers arbejde, at køre ud og besigtige, for efterfølgende at beregne et tilbud. Vi bestræber os derfor i stedet på, at kunne afgive hurtige tilbud eller prisoverslag, på baggrund af kundens fotos og skriftelige, samt telefoniske, forklaringer. Hvis man har en større sag, vil vi dog gerne lave et helt konkret kalkuleret tilbud. Men da det er meget tidskrævende og omkostningsfuldt, at beregne og formulere disse tilbud, skal det dreje sig om sager af en hvis størrelse. Alt arbejde som ikke er på tilbud, køre efter en fast timepris: Kr 480 ekskl. moms Kr 600 inkl. moms Der faktureres i hele og halve timer. Vi har valgt ikke at have nogen tillæg ud over timeprisen. Det har vi gjort for at tydeliggøre vores prisniveau over for kunderne. Mange virksomheder har valgt at lægge et hav af tillæg oven i timeprisen, såsom servicevognstillæg, værktøjstillæg, hjælpematerialetillæg, affaldstillæg m.m. Vi mener at alle disse tillæg er med til at sløre den reelle pris over for kunden. Vi har som alle andre forretninger her i landet en avance på vores varer. Materialeavancerne er det der betaler for værktøjet, materialespildet, lageret, reklamationer samt vores garanti på det leverede og monterede. Vi mener selv at vores avancer er betydeligt lavere end vores konkurrenters, men det er jo bare vores påstand. Det er noget som man reelt kun kan vurdere ved at sammenligne fakturaer fra de forskellige virksomheder. Så i sidste ende handler det om tillid

8 Vi tilbyder fast service på ejendommes Varme-, Vand-, Afløbs- og Gasinstallationer. Når vi kender en ejendoms installationer og har nøgler til ejendommen, spares der meget tid og dermed penge. Samtidigt vil den øgede viden om ejendommen, sikre en bedre og mere stabil drift af ejendommens installationer. Ved større renoveringer eller udskiftninger i ejendommene, vil vi opstille tilbud. Vi kan blandt andet tage os at driften, vedligeholdelsen og renoveringerne af: Varmecentralen, herunder optimering af denne Vandinstallationer, Her under regulering og udskiftning af vandrør Varmeinstallationer, Her under regulering, udskiftninger og service. Faldstammer og afløb, her under rensninger og udskiftninger

9 Vi vil løbende udvide mængden at faste tilbud på diverse VVS-opgaver. Alle vores tilbud har deres eget nummer, så det er nemt at bestille uden misforståelser. Vores tilbudspriser er gældende i Københavns, Frederiksberg, Gladsaxe og Gentofte kommuner. Er arbejdsstedet længere væk kan vi desværre være nødsaget til at lægge den ekstra køretid til. Den vil så, i så fald, blive faktureret i halve og hele timer. Indtil videre har vi faste tilbud inden for følgende kategorier:

10

11 Det er i dag blevet et almindeligt krav ved mange handler med andelslejligheder at der bliver lavet et VVS-eftersyn af lejligheden. Lejlighedens vand-, afløbs-, ventilations- og varmeinstallationer vil blive gennemgået og en vurderingsrapport vil blive fremsendt. 6. VVS-eftersyn af Andelslejlighed Pris: Kr. 900 (Kr. 720 eks. moms)

12 Vi vil løbende udvide mængden at faste tilbud på diverse installations-opgaver i køkkener. Har man et specielt ønske, eller skal der trækkes vandrør, laves afløb eller opsættes emhætte kan vi kontaktes for et konkret tilbud Indtil videre har vi faste tilbud inden for følgende kategorier:

13 Til det enkelte køkkenarmatur kan der tilkøbes nye køkkenvaske 19. Johansen Blue Pris: Kr (Kr eks. moms) 20. Johansen Object Pris: Kr (Kr eks. moms) 21. Johansen Luxor Pris: Kr (Kr eks. moms) 22. Johansen Antique Pris: Kr (Kr eks. moms) 23. Johansen Future Pris: Kr (Kr eks. moms) 24. Johansen Future med høj svingtud Pris: Kr (Kr eks. moms) 25. Grohe Eurosmart Cosmopolitan Pris: Kr (Kr eks. moms) 26. Grohe Eurosmart Pris: Kr (Kr eks. moms) 27. Grohe Eurosmart, lav. Pris: Kr (Kr eks. moms) 28. Ideal Standard Skanmix Pris: Kr (Kr eks. moms)

14 19. Johansen Blue køkkenbatteri Pris: Kr (Kr eks. moms) Udskiftning af dit gamle køkkenarmatur med dette armatur, samt levering og montering af de til opgaven nødvendige materialer. Der skal være trukket vand hen under Tilkøb: 19a. Køkkenvask 480mm x 340mm med strainer Pris: Kr (Kr eks. moms) I alt: Kr (Kr eks. moms) køkkenarmatur, så tilbyder vi at vi lige så godt samtidigt kan sælge og montere en ny køkkenvask. En køkkenvask med hanehul til armaturet, således at man undgår vand på bordet. I stedet for en almindelig prop, bliver der monteret en strainer. Vi skærer selv hul i jeres bordplade og der bliver monteret ny vandlås Der skal være afløb under vasken og det skal være muligt for os at skære ud til vasken. Dvs at bordpladen skal være af træ, laminat eller lignende. Tilbuddet forudsætter samtidigt køb af køkkenarmatur.

15 20. Johansen Object køkkenbatteri Pris: Kr (Kr eks. moms) Udskiftning af dit gamle køkkenarmatur med dette armatur, samt levering og montering af de til opgaven nødvendige materialer. Der skal være trukket vand hen under Tilkøb: 20a. Køkkenvask 480mm x 340mm med strainer Pris: Kr (Kr eks. moms) I alt: Kr (Kr eks. moms) køkkenarmatur, så tilbyder vi at vi lige så godt samtidigt kan sælge og montere en ny køkkenvask. En køkkenvask med hanehul til armaturet, således at man undgår vand på bordet. I stedet for en almindelig prop, bliver der monteret en strainer. Vi skærer selv hul i jeres bordplade og der bliver monteret ny vandlås Der skal være afløb under vasken og det skal være muligt for os at skære ud til vasken. Dvs at bordpladen skal være af træ, laminat eller lignende. Tilbuddet forudsætter samtidigt køb af køkkenarmatur.

16 21. Johansen Luxor køkkenbatteri Pris: Kr (Kr eks. moms) Udskiftning af dit gamle køkkenarmatur med dette armatur, samt levering og montering af de til opgaven nødvendige materialer. Der skal være trukket vand hen under Tilkøb: 21a. Køkkenvask 480mm x 340mm med strainer Pris: Kr (Kr eks. moms) I alt: Kr (Kr eks. moms) køkkenarmatur, så tilbyder vi at vi lige så godt samtidigt kan sælge og montere en ny køkkenvask. En køkkenvask med hanehul til armaturet, således at man undgår vand på bordet. I stedet for en almindelig prop, bliver der monteret en strainer. Vi skærer selv hul i jeres bordplade og der bliver monteret ny vandlås Der skal være afløb under vasken og det skal være muligt for os at skære ud til vasken. Dvs at bordpladen skal være af træ, laminat eller lignende. Tilbuddet forudsætter samtidigt køb af køkkenarmatur.

17 22. Johansen Antique køkkenbatteri Pris: Kr (Kr eks. moms) Udskiftning af dit gamle køkkenarmatur med dette armatur, samt levering og montering af de til opgaven nødvendige materialer. Der skal være trukket vand hen under Tilkøb: 22a. Køkkenvask 480mm x 340mm med strainer Pris: Kr (Kr eks. moms) I alt: Kr (Kr eks. moms) køkkenarmatur, så tilbyder vi at vi lige så godt samtidigt kan sælge og montere en ny køkkenvask. En køkkenvask med hanehul til armaturet, således at man undgår vand på bordet. I stedet for en almindelig prop, bliver der monteret en strainer. Vi skærer selv hul i jeres bordplade og der bliver monteret ny vandlås Der skal være afløb under vasken og det skal være muligt for os at skære ud til vasken. Dvs at bordpladen skal være af træ, laminat eller lignende. Tilbuddet forudsætter samtidigt køb af køkkenarmatur.

18 23. Johansen Future køkkenbatteri med svingtud Pris: Kr (Kr eks. moms) Udskiftning af dit gamle køkkenarmatur med dette armatur, samt levering og montering af de til opgaven nødvendige materialer. Der skal være trukket vand hen under Tilkøb: 23a. Køkkenvask 480mm x 340mm med strainer Pris: Kr (Kr eks. moms) I alt: Kr (Kr eks. moms) køkkenarmatur, så tilbyder vi at vi lige så godt samtidigt kan sælge og montere en ny køkkenvask. En køkkenvask med hanehul til armaturet, således at man undgår vand på bordet. I stedet for en almindelig prop, bliver der monteret en strainer. Vi skærer selv hul i jeres bordplade og der bliver monteret ny vandlås Der skal være afløb under vasken og det skal være muligt for os at skære ud til vasken. Dvs at bordpladen skal være af træ, laminat eller lignende. Tilbuddet forudsætter samtidigt køb af køkkenarmatur.

19 24. Johansen Future køkkenbatteri med høj svingtud Pris: Kr (Kr eks. moms) Udskiftning af dit gamle køkkenarmatur med dette armatur, samt levering og montering af de til opgaven nødvendige materialer. Der skal være trukket vand hen under Tilkøb: 24a. Køkkenvask 480mm x 340mm med strainer Pris: Kr (Kr eks. moms) I alt: Kr (Kr eks. moms) køkkenarmatur, så tilbyder vi at vi lige så godt samtidigt kan sælge og montere en ny køkkenvask. En køkkenvask med hanehul til armaturet, således at man undgår vand på bordet. I stedet for en almindelig prop, bliver der monteret en strainer. Vi skærer selv hul i jeres bordplade og der bliver monteret ny vandlås Der skal være afløb under vasken og det skal være muligt for os at skære ud til vasken. Dvs at bordpladen skal være af træ, laminat eller lignende. Tilbuddet forudsætter samtidigt køb af køkkenarmatur.

20 25. Grohe Eurosmart Cosmopolitan 1-gr. Køkkenbatteri Pris: Kr (Kr eks. moms) Udskiftning af dit gamle køkkenarmatur med dette armatur, samt levering og montering af de til opgaven nødvendige materialer. Der skal være trukket vand hen under Tilkøb: 25a. Køkkenvask 480mm x 340mm med strainer Pris: Kr (Kr eks. moms) I alt: Kr (Kr eks. moms) køkkenarmatur, så tilbyder vi at vi lige så godt samtidigt kan sælge og montere en ny køkkenvask. En køkkenvask med hanehul til armaturet, således at man undgår vand på bordet. I stedet for en almindelig prop, bliver der monteret en strainer. Vi skærer selv hul i jeres bordplade og der bliver monteret ny vandlås Der skal være afløb under vasken og det skal være muligt for os at skære ud til vasken. Dvs at bordpladen skal være af træ, laminat eller lignende. Tilbuddet forudsætter samtidigt køb af køkkenarmatur.

21 26. Grohe Eurosmart køkkenbatteri, 1 grebs Pris: Kr (Kr eks. moms) Udskiftning af dit gamle køkkenarmatur med dette armatur, samt levering og montering af de til opgaven nødvendige materialer. Der skal være trukket vand hen under Tilkøb: 26a. Køkkenvask 480mm x 340mm med strainer Pris: Kr (Kr eks. moms) I alt: Kr (Kr eks. moms) køkkenarmatur, så tilbyder vi at vi lige så godt samtidigt kan sælge og montere en ny køkkenvask. En køkkenvask med hanehul til armaturet, således at man undgår vand på bordet. I stedet for en almindelig prop, bliver der monteret en strainer. Vi skærer selv hul i jeres bordplade og der bliver monteret ny vandlås Der skal være afløb under vasken og det skal være muligt for os at skære ud til vasken. Dvs at bordpladen skal være af træ, laminat eller lignende. Tilbuddet forudsætter samtidigt køb af køkkenarmatur.

22 27. Grohe Eurosmart køkkenbatteri, 1 grebs, lav. Pris: Kr (Kr eks. moms) Udskiftning af dit gamle køkkenarmatur med dette armatur, samt levering og montering af de til opgaven nødvendige materialer. Der skal være trukket vand hen under Tilkøb: 27a. Køkkenvask 480mm x 340mm med strainer Pris: Kr (Kr eks. moms) I alt: Kr (Kr eks. moms) køkkenarmatur, så tilbyder vi at vi lige så godt samtidigt kan sælge og montere en ny køkkenvask. En køkkenvask med hanehul til armaturet, således at man undgår vand på bordet. I stedet for en almindelig prop, bliver der monteret en strainer. Vi skærer selv hul i jeres bordplade og der bliver monteret ny vandlås Der skal være afløb under vasken og det skal være muligt for os at skære ud til vasken. Dvs at bordpladen skal være af træ, laminat eller lignende. Tilbuddet forudsætter samtidigt køb af køkkenarmatur.

23 28. Ideal Standard Skanmix Køkkenarmatur Pris: Kr (Kr eks. moms) Udskiftning af dit gamle køkkenarmatur med dette armatur, samt levering og montering af de til opgaven nødvendige materialer. Der skal være trukket vand hen under Tilkøb: 28a. Køkkenvask 480mm x 340mm med strainer Pris: Kr (Kr eks. moms) I alt: Kr (Kr eks. moms) køkkenarmatur, så tilbyder vi at vi lige så godt samtidigt kan sælge og montere en ny køkkenvask. En køkkenvask med hanehul til armaturet, således at man undgår vand på bordet. I stedet for en almindelig prop, bliver der monteret en strainer. Vi skærer selv hul i jeres bordplade og der bliver monteret ny vandlås Der skal være afløb under vasken og det skal være muligt for os at skære ud til vasken. Dvs at bordpladen skal være af træ, laminat eller lignende. Tilbuddet forudsætter samtidigt køb af køkkenarmatur.

24 Vi leverer og monterer håndvaskene inkl. de til opgaven nødvendige materialer. Vi skærer også selv hul i jeres bordplade og der vil blive monteret ny vandlås. 30. Juvel MK400 40x34 cm med prop Pris: Kr (Kr eks. moms) 31. Juvel K480 48x34 cm med strainer Pris: Kr (Kr eks. moms) 32. Juvel K400 40x34 cm med strainer Pris: Kr (Kr eks. moms)

25 30. Juvel MK400 40x34 cm med prop Pris: Kr (Kr eks. moms) Udskiftning af din gamle køkkenvask med denne vask, samt levering og montering af de til opgaven nødvendige materialer. Vi skærer selv hul i jeres bordplade og der vil blive monteret ny vandlås. Der skal være afløb under vasken og det skal være muligt for os at skære ud til vasken. Dvs at bordpladen skal være af træ, laminat eller lignende. 31. Juvel K480 48x34 cm med strainer Pris: Kr (Kr eks. moms) Udskiftning af din gamle køkkenvask med denne vask, samt levering og montering af de til opgaven nødvendige materialer. Vi skærer selv hul i jeres bordplade og der vil blive monteret ny vandlås. Der skal være afløb under vasken og det skal være muligt for os at skære ud til vasken. Dvs at bordpladen skal være af træ, laminat eller lignende.

26 32. Juvel K400 40x34 cm med strainer Pris: Kr (Kr eks. moms) Udskiftning af din gamle køkkenvask med denne vask, samt levering og montering af de til opgaven nødvendige materialer. Vi skærer selv hul i jeres bordplade og der vil blive monteret ny vandlås. Der skal være afløb under vasken og det skal være muligt for os at skære ud til vasken. Dvs at bordpladen skal være af træ, laminat eller lignende.

27 Hvis du mangler et sted at tilslutte din nye maskine, eller hvis du bare ønsker at lovliggøre din gamle installation, så er det dette tilbud du skal vælge. Vandskader hos underboen, har været et tilbagevenden problem i forbindelse med opvaske- eller vaskemaskiner i lejligheder, derfor er der i dag en lang række af krav der skal opfyldes, for dels at undgå vandskader, men også for at sikre at forsikringen dækker hvis uheldet skulle ske. Der skal være drypbakke, vandafbryder, kontraventil og en hane. Hvis man vælger vores tilbud, vil der blive monteret en spulehane med kontraventil på det kolde vandrør, under vasken. Maskinens afløb vil blive monteret på vaskens afløb. Tilbuddet inkluderer installering af alle nødvendige og krævede materialer. Vi kan desværre ikke lave strøm til maskinen, eller tage gamle hvidevarer med os. Der skal være trukket vand og afløb ved siden af maskinen og det skal være muligt at 7. Installering af Opvaske- eller Vaskemaskine Pris: Kr (Kr eks. moms)

28 Vi lave rigtigt mange gasinstallationer i Københavnske køkkener. Vi har derfor opstillet nogle standard priser, for dette arbejde. Vi levere ikke komfurer og vi kan heller ikke tage det gamle komfur med os. 47. Udskiftning af gaskomfur Pris: Kr (Kr. 800 eks. moms) til et andet med samme tilslutning, uden brug af yderligere materialer. Gasinstallationen skal være lovlig. 48. Ændring af gasinstallation Pris: Kr (Kr eks. moms) Fra gasmåler til komfur. Hvis der skal foretages ændringer for at udskifte komfuret, så er det dette tilbud. Installationen vil blive udført i kobber. Tilbuddet gælder for en installation med op til 4 meter rør. 49. Udskiftning af måler og montering af komfur Pris: Kr (Kr eks. moms) Udskiftning af gasmåler, samt opsætning af en helt ny gasinstallation, samt montering af gaskomfur. Installationen vil blive udført i kobber. Tilbuddet gælder for en installation med op til 4 meter rør. 50. Fjernelse af måler og installation Pris: Kr (Kr eks. moms) Hele installationen bliver fjernet og strengen afproppet Tilkøb af ekstra Rør. Pr. meter Tilkøb til tilbud 48 og 49, af ekstra rørlængder ud over de første 4 meter. Prisen er pr. påbegyndt meter. Pris: Kr. 350 (Kr. 280 eks. moms)

29 Vi vil løbende udvide mængden at faste tilbud på diverse installations-opgaver på badeværelser. Har man et specielt ønske, eller skal der laves nyt bad med gulvafløb kan vi kontaktes for et konkret tilbud. Indtil videre har vi faste tilbud inden for følgende kategorier:

30 Til det enkelte Håndvaskarmatur kan der tilkøbes nye Håndvaske 33. Johansen Object Pris: Kr (Kr eks. moms) 34. Johansen Luxor Pris: Kr (Kr eks. moms) 35. Johansen Junior Pris: Kr (Kr eks. moms) 36. Johansen Antique Pris: Kr (Kr eks. moms) 37. Grohe Eurosmart EcoJoy Pris: Kr (Kr eks. moms) 38. Hansgrohe Focus E Pris: Kr (Kr eks. moms) 39. Hansgrohe Talis S2 Pris: Kr (Kr eks. moms) 40. Børma Håndvask-/brusearmatur Pris: Kr (Kr eks. moms)

31 33. Johansen Object håndvaskbatteri med bundventil Pris: Kr (Kr eks. moms) Udskiftning af dit gamle håndvaskarmatur med dette armatur, samt levering og montering af de til opgaven nødvendige materialer. Der vil også blive monteret en ny bundventil med løftop-prop. Der skal være trukket vand hen under Tilkøb: 33a. Ifö Sign håndvask 415x320 mm, hvid Pris: Kr (Kr eks. moms) I alt: Kr (Kr eks. moms) håndvaskarmatur, så tilbyder vi at vi lige så godt samtidigt kan sælge og montere en ny håndvask. Der vil i den forbindelse blive monteret ny vandlås. Der skal være afløb under vasken. Bagvægen som de nye håndvaskbæringer skal monteres på, skal være af et fast solidt materiale. Tilbuddet forudsætter samtidigt køb af køkkenarmatur. Tilkøb: 33b. Ifö Cera håndvask 570x440 mm Hvid Pris: Kr (Kr eks. moms) I alt: Kr (Kr eks. moms) håndvaskarmatur, så tilbyder vi at vi lige så godt samtidigt kan sælge og montere en ny håndvask. Der vil i den forbindelse blive monteret ny vandlås. Der skal være afløb under vasken. Bagvægen som de nye håndvaskbæringer skal monteres på, skal være af et fast solidt materiale. Tilbuddet forudsætter samtidigt køb af køkkenarmatur.

32 34. Johansen Luxor håndvaskbatteri med bundventil Pris: Kr (Kr eks. moms) Udskiftning af dit gamle håndvaskarmatur med dette armatur, samt levering og montering af de til opgaven nødvendige materialer. Der vil også blive monteret en ny bundventil med løftop-prop. Der skal være trukket vand hen under Tilkøb: 34a. Ifö Sign håndvask 415x320 mm, hvid Pris: Kr (Kr eks. moms) I alt: Kr (Kr eks. moms) håndvaskarmatur, så tilbyder vi at vi lige så godt samtidigt kan sælge og montere en ny håndvask. Der vil i den forbindelse blive monteret ny vandlås. Der skal være afløb under vasken. Bagvægen som de nye håndvaskbæringer skal monteres på, skal være af et fast solidt materiale. Tilbuddet forudsætter samtidigt køb af køkkenarmatur. Tilkøb: 34b. Ifö Cera håndvask 570x440 mm Hvid Pris: Kr (Kr eks. moms) I alt: Kr (Kr eks. moms) håndvaskarmatur, så tilbyder vi at vi lige så godt samtidigt kan sælge og montere en ny håndvask. Der vil i den forbindelse blive monteret ny vandlås. Der skal være afløb under vasken. Bagvægen som de nye håndvaskbæringer skal monteres på, skal være af et fast solidt materiale. Tilbuddet forudsætter samtidigt køb af køkkenarmatur.

33 35. Johansen Junior håndvaskbatteri med bundventil Pris: Kr (Kr eks. moms) Udskiftning af dit gamle håndvaskarmatur med dette armatur, samt levering og montering af de til opgaven nødvendige materialer. Der vil også blive monteret en ny bundventil med løftop-prop. Der skal være trukket vand hen under Tilkøb: 35a. Ifö Sign håndvask 415x320 mm, hvid Pris: Kr (Kr eks. moms) I alt: Kr (Kr eks. moms) håndvaskarmatur, så tilbyder vi at vi lige så godt samtidigt kan sælge og montere en ny håndvask. Der vil i den forbindelse blive monteret ny vandlås. Der skal være afløb under vasken. Bagvægen som de nye håndvaskbæringer skal monteres på, skal være af et fast solidt materiale. Tilbuddet forudsætter samtidigt køb af køkkenarmatur. Tilkøb: 35b. Ifö Cera håndvask 570x440 mm Hvid Pris: Kr (Kr eks. moms) I alt: Kr (Kr eks. moms) håndvaskarmatur, så tilbyder vi at vi lige så godt samtidigt kan sælge og montere en ny håndvask. Der vil i den forbindelse blive monteret ny vandlås. Der skal være afløb under vasken. Bagvægen som de nye håndvaskbæringer skal monteres på, skal være af et fast solidt materiale. Tilbuddet forudsætter samtidigt køb af køkkenarmatur.

34 36. Johansen Antique håndvaskbatteri med bundventil Pris: Kr (Kr eks. moms) Udskiftning af dit gamle håndvaskarmatur med dette armatur, samt levering og montering af de til opgaven nødvendige materialer. Der vil også blive monteret en ny bundventil med løftop-prop. Der skal være trukket vand hen under Tilkøb: 36a. Ifö Sign håndvask 415x320 mm, hvid Pris: Kr (Kr eks. moms) I alt: Kr (Kr eks. moms) håndvaskarmatur, så tilbyder vi at vi lige så godt samtidigt kan sælge og montere en ny håndvask. Der vil i den forbindelse blive monteret ny vandlås. Der skal være afløb under vasken. Bagvægen som de nye håndvaskbæringer skal monteres på, skal være af et fast solidt materiale. Tilbuddet forudsætter samtidigt køb af køkkenarmatur. Tilkøb: 36b. Ifö Cera håndvask 570x440 mm Hvid Pris: Kr (Kr eks. moms) I alt: Kr (Kr eks. moms) håndvaskarmatur, så tilbyder vi at vi lige så godt samtidigt kan sælge og montere en ny håndvask. Der vil i den forbindelse blive monteret ny vandlås. Der skal være afløb under vasken. Bagvægen som de nye håndvaskbæringer skal monteres på, skal være af et fast solidt materiale. Tilbuddet forudsætter samtidigt køb af køkkenarmatur.

35 37. Grohe Eurosmart etgrebs håndvaskarmatur EcoJoy Pris: Kr (Kr eks. moms) Udskiftning af dit gamle håndvaskarmatur med dette armatur, samt levering og montering af de til opgaven nødvendige materialer. Der skal være trukket vand hen under Tilkøb: 37a. Ifö Sign håndvask 415x320 mm, hvid Pris: Kr (Kr eks. moms) I alt: Kr (Kr eks. moms) håndvaskarmatur, så tilbyder vi at vi lige så godt samtidigt kan sælge og montere en ny håndvask. Der vil i den forbindelse blive monteret ny vandlås. Der skal være afløb under vasken. Bagvægen som de nye håndvaskbæringer skal monteres på, skal være af et fast solidt materiale. Tilbuddet forudsætter samtidigt køb af køkkenarmatur. Tilkøb: 37b. Ifö Cera håndvask 570x440 mm Hvid Pris: Kr (Kr eks. moms) I alt: Kr (Kr eks. moms) håndvaskarmatur, så tilbyder vi at vi lige så godt samtidigt kan sælge og montere en ny håndvask. Der vil i den forbindelse blive monteret ny vandlås. Der skal være afløb under vasken. Bagvægen som de nye håndvaskbæringer skal monteres på, skal være af et fast solidt materiale. Tilbuddet forudsætter samtidigt køb af køkkenarmatur.

36 38. Hansgrohe Focus E håndvaskbatteri med løft-op ventil Pris: Kr (Kr eks. moms) Udskiftning af dit gamle håndvaskarmatur med dette armatur, samt levering og montering af de til opgaven nødvendige materialer. Der vil også blive monteret en ny bundventil med løftop-prop. Der skal være trukket vand hen under Tilkøb: 38a. Ifö Sign håndvask 415x320 mm, hvid Pris: Kr (Kr eks. moms) I alt: Kr (Kr eks. moms) håndvaskarmatur, så tilbyder vi at vi lige så godt samtidigt kan sælge og montere en ny håndvask. Der vil i den forbindelse blive monteret ny vandlås. Der skal være afløb under vasken. Bagvægen som de nye håndvaskbæringer skal monteres på, skal være af et fast solidt materiale. Tilbuddet forudsætter samtidigt køb af køkkenarmatur. Tilkøb: 38b. Ifö Cera håndvask 570x440 mm Hvid Pris: Kr (Kr eks. moms) I alt: Kr (Kr eks. moms) håndvaskarmatur, så tilbyder vi at vi lige så godt samtidigt kan sælge og montere en ny håndvask. Der vil i den forbindelse blive monteret ny vandlås. Der skal være afløb under vasken. Bagvægen som de nye håndvaskbæringer skal monteres på, skal være af et fast solidt materiale. Tilbuddet forudsætter samtidigt køb af køkkenarmatur.

37 39. Hansgrohe Talis S2 håndvaskbatteri med bundventil Pris: Kr (Kr eks. moms) Udskiftning af dit gamle håndvaskarmatur med dette armatur, samt levering og montering af de til opgaven nødvendige materialer. Der vil også blive monteret en ny bundventil med løftop-prop. Der skal være trukket vand hen under Tilkøb: 39a. Ifö Sign håndvask 415x320 mm, hvid Pris: Kr (Kr eks. moms) I alt: Kr (Kr eks. moms) håndvaskarmatur, så tilbyder vi at vi lige så godt samtidigt kan sælge og montere en ny håndvask. Der vil i den forbindelse blive monteret ny vandlås. Der skal være afløb under vasken. Bagvægen som de nye håndvaskbæringer skal monteres på, skal være af et fast solidt materiale. Tilbuddet forudsætter samtidigt køb af køkkenarmatur. Tilkøb: 39b. Ifö Cera håndvask 570x440 mm Hvid Pris: Kr (Kr eks. moms) I alt: Kr (Kr eks. moms) håndvaskarmatur, så tilbyder vi at vi lige så godt samtidigt kan sælge og montere en ny håndvask. Der vil i den forbindelse blive monteret ny vandlås. Der skal være afløb under vasken. Bagvægen som de nye håndvaskbæringer skal monteres på, skal være af et fast solidt materiale. Tilbuddet forudsætter samtidigt køb af køkkenarmatur.

38 40. Børma Standard Håndvask-/brusearmatur krom 2-grebs Pris: Kr (Kr eks. moms) Udskiftning af dit gamle håndvaskarmatur med dette armatur med bruseomskifter, samt levering og montering af de til opgaven nødvendige materialer. Der skal være trukket vand hen under Tilkøb: 40a. Ifö Sign håndvask 415x320 mm, hvid Pris: Kr (Kr eks. moms) I alt: Kr (Kr eks. moms) håndvaskarmatur, så tilbyder vi at vi lige så godt samtidigt kan sælge og montere en ny håndvask. Der vil i den forbindelse blive monteret ny vandlås. Der skal være afløb under vasken. Bagvægen som de nye håndvaskbæringer skal monteres på, skal være af et fast solidt materiale. Tilbuddet forudsætter samtidigt køb af køkkenarmatur. Tilkøb: 40b. Ifö Cera håndvask 570x440 mm Hvid Pris: Kr (Kr eks. moms) I alt: Kr (Kr eks. moms) håndvaskarmatur, så tilbyder vi at vi lige så godt samtidigt kan sælge og montere en ny håndvask. Der vil i den forbindelse blive monteret ny vandlås. Der skal være afløb under vasken. Bagvægen som de nye håndvaskbæringer skal monteres på, skal være af et fast solidt materiale. Tilbuddet forudsætter samtidigt køb af køkkenarmatur. Tilkøb: 40c. Hansgrohe Croma 100 Vario brusesæt Pris: Kr. 800 (Kr. 640 eks. moms) I alt: Kr (Kr eks. moms) a/b + 40c. Armatur + Vask + Brusesæt håndvaskarmatur med bruseomskifter, så tilbyder vi at vi lige så godt samtidigt kan sælge og montere en nyt brusesæt med stang, slange og hoved. Når vi nu alligevel er i gang Tilbuddet forudsætter samtidigt køb af armatur.

39 I alt: Kr (Kr eks. moms) Tlf: CVR: Aut. Nr: VFUL Vi lever og monterer håndvaske. Hvis man samtidigt med håndvasken, køber et nyt håndvaskarmatur af os bliver den enkelte håndvask langt billigere. Det skyldes at vi lader tidsbesparelsen komme kunden til gode. 41. Ifö Sign håndvask 415x320 mm Pris: Kr (Kr eks. moms) 41x. Tilbudspris ved samtidigt køb af armatur Pris: Kr (Kr eks. moms) 42. Ifö Cera x 440 mm Pris: Kr (Kr eks. moms) 42x. Tilbudspris ved samtidigt køb af armatur Pris: Kr (Kr eks. moms) 43. GB 5556 Nautic 560x430 mm Pris: Kr (Kr eks. moms) 43x. Tilbudspris ved samtidigt køb af armatur Pris: Kr (Kr eks. moms) 44. Ifö Icon 380x280 mm Pris: Kr (Kr eks. moms) 44x. Tilbudspris ved samtidigt køb af armatur Pris: Kr (Kr eks. moms) 45. Ifö Sign mm Pris: Kr (Kr eks. moms) 45x. Tilbudspris ved samtidigt køb af armatur Pris: Kr (Kr eks. moms) 46. Ifö Sign Art x520 mm Pris: Kr (Kr eks. moms) 46x. Tilbudspris ved samtidigt køb af armatur Pris: Kr (Kr eks. moms)

40 41. Ifö Sign 415x320 mm Pris: Kr (Kr eks. moms) Udskiftning af din gamle håndvask med denne vask, samt levering og montering af de til opgaven nødvendige materialer. Der vil også blive monteret en ny bundventil. Der skal være trukket vand og afløb hen under 41x. Tilbudspris ved samtidigt køb af Håndvaskarmatur Pris: Kr (Kr eks. moms) 42. Ifö Cera x 440 mm Pris: Kr (Kr eks. moms) Udskiftning af din gamle håndvask med denne vask, samt levering og montering af de til opgaven nødvendige materialer. Der vil også blive monteret en ny bundventil. Der skal være trukket vand og afløb hen under 42x. Tilbudspris ved samtidigt køb af Håndvaskarmatur Pris: Kr (Kr eks. moms)

41 43. GB 5556 Nautic 560x430 mm Pris: Kr (Kr eks. moms) Udskiftning af din gamle håndvask med denne vask, samt levering og montering af de til opgaven nødvendige materialer. Der vil også blive monteret en ny bundventil. Der skal være trukket vand og afløb hen under 43x. Tilbudspris ved samtidigt køb af Håndvaskarmatur Pris: Kr (Kr eks. moms) 44. Ifö Icon 380x280 mm Pris: Kr (Kr eks. moms) Udskiftning af din gamle håndvask med denne vask, samt levering og montering af de til opgaven nødvendige materialer. Der vil også blive monteret en ny bundventil. Der skal være trukket vand og afløb hen under 44x. Tilbudspris ved samtidigt køb af Håndvaskarmatur Pris: Kr (Kr eks. moms)

42 45. Ifö Sign mm Pris: Kr (Kr eks. moms) Udskiftning af din gamle håndvask med denne vask, samt levering og montering af de til opgaven nødvendige materialer. Der vil også blive monteret en ny bundventil. Der skal være trukket vand og afløb hen under 45x. Tilbudspris ved samtidigt køb af Håndvaskarmatur Pris: Kr (Kr eks. moms) 46. Ifö Sign Art x520 mm Pris: Kr (Kr eks. moms) Udskiftning af din gamle håndvask med denne vask, samt levering og montering af de til opgaven nødvendige materialer. Der vil også blive monteret en ny bundventil. Der skal være trukket vand og afløb hen under 46x. Tilbudspris ved samtidigt køb af Håndvaskarmatur Pris: Kr (Kr eks. moms)

43 Til det enkelte Brusearmatur kan der tilkøbes nye brusesæt med stang, slange og hoved. 9. Hansgrohe Ecostat 1001 SL Pris: Kr (Kr eks. moms) 10. Hansgrohe Ecostat Comfort Pris: Kr (Kr eks. moms) 11. Grohtherm 1000 Pris: Kr (Kr eks. moms) 12. Damixa TMC Pris: Kr (Kr eks. moms) 13. Johansen Object Pris: Kr (Kr. 960 eks. moms) 14. Johansen Antique Pris: Kr (Kr. 980 eks. moms) 15. Johansen Junior Pris: Kr (Kr eks. moms) 16. Johansen Term Pris: Kr (Kr eks. moms) 17. Alterna Objecta Pris: Kr (Kr. 860 eks. moms) 18. Alterna Iris Pris: Kr (Kr eks. moms)

44 9. Hansgrohe Ecostat 1001 SL brusetermostat Pris: Kr (Kr eks. moms) Udskiftning af dit gamle brusearmatur med dette armatur. Hansgrohe er et alment kendt, gammelt kvalitetsmærke. Der skal være trukket vand hen under Tilkøb: 9a. Hansgrohe Croma 100 Vario brusesæt Pris: Kr. 800 (Kr. 640 eks. moms) I alt: Kr (Kr eks. moms) brusearmatur, så tilbyder vi at vi lige så godt samtidigt kan sælge og montere en nyt brusesæt med stang, slange og hoved. Tilbuddet forudsætter samtidigt køb af brusearmatur.

45 10. Hansgrohe Ecostat Comfort brusetermostat Pris: Kr (Kr eks. moms) Udskiftning af dit gamle brusearmatur med dette armatur. Hansgrohe er et alment kendt, gammelt kvalitetsmærke. Der skal være trukket vand hen under Tilkøb: 10a. Hansgrohe Croma 100 Vario brusesæt Pris: Kr. 800 (Kr. 640 eks. moms) I alt: Kr (Kr eks. moms) brusearmatur, så tilbyder vi at vi lige så godt samtidigt kan sælge og montere en nyt brusesæt med stang, slange og hoved. Tilbuddet forudsætter samtidigt køb af brusearmatur.

46 11. Grohtherm 1000 brusetermostat Pris: Kr (Kr eks. moms) Udskiftning af dit gamle brusearmatur med dette armatur. "Grohe" blev startet af Hans Grohes søn og er i dag Europas største kvalitetsmærke inden for armaturer. Der skal være trukket vand hen under Tilkøb: 11a. Hansgrohe Croma 100 Vario brusesæt Pris: Kr. 800 (Kr. 640 eks. moms) I alt: Kr (Kr eks. moms) brusearmatur, så tilbyder vi at vi lige så godt samtidigt kan sælge og montere en nyt brusesæt med stang, slange og hoved. Tilbuddet forudsætter samtidigt køb af brusearmatur.

47 12. Damixa TMC brus Pris: Kr (Kr eks. moms) Udskiftning af dit gamle brusearmatur med dette armatur. Her har vi at gøre med en vaskeægte klassiker fra 1980'erne. Der skal være trukket vand hen under Tilkøb: 12a. Hansgrohe Croma 100 Vario brusesæt Pris: Kr. 800 (Kr. 640 eks. moms) I alt: Kr (Kr eks. moms) brusearmatur, så tilbyder vi at vi lige så godt samtidigt kan sælge og montere en nyt brusesæt med stang, slange og hoved. Tilbuddet forudsætter samtidigt køb af brusearmatur.

48 13. Johansen Object brusebatteri Pris: Kr (Kr. 960 eks. moms) Udskiftning af dit gamle brusearmatur med dette armatur. Der skal være trukket vand hen under Tilkøb: 13a. Hansgrohe Croma 100 Vario brusesæt Pris: Kr. 800 (Kr. 640 eks. moms) I alt: Kr (Kr eks. moms) brusearmatur, så tilbyder vi at vi lige så godt samtidigt kan sælge og montere en nyt brusesæt med stang, slange og hoved. Tilbuddet forudsætter samtidigt køb af brusearmatur.

49 14. Johansen Antique brusebatteri Pris: Kr (Kr. 980 eks. moms) Udskiftning af dit gamle brusearmatur med dette armatur. Der skal være trukket vand hen under Tilkøb: 14a. Hansgrohe Croma 100 Vario brusesæt Pris: Kr. 800 (Kr. 640 eks. moms) I alt: Kr (Kr eks. moms) brusearmatur, så tilbyder vi at vi lige så godt samtidigt kan sælge og montere en nyt brusesæt med stang, slange og hoved. Tilbuddet forudsætter samtidigt køb af brusearmatur.

50 15. Johansen Junior brusebatteri Pris: Kr (Kr eks. moms) Udskiftning af dit gamle brusearmatur med dette armatur. Der skal være trukket vand hen under Tilkøb: 15a. Hansgrohe Croma 100 Vario brusesæt Pris: Kr. 800 (Kr. 640 eks. moms) I alt: Kr (Kr eks. moms) brusearmatur, så tilbyder vi at vi lige så godt samtidigt kan sælge og montere en nyt brusesæt med stang, slange og hoved. Tilbuddet forudsætter samtidigt køb af brusearmatur.

51 16. Johansen Term termostatbatteri Pris: Kr (Kr eks. moms) Udskiftning af dit gamle brusearmatur med dette armatur. Der skal være trukket vand hen under Tilkøb: 16a. Hansgrohe Croma 100 Vario brusesæt Pris: Kr. 800 (Kr. 640 eks. moms) I alt: Kr (Kr eks. moms) brusearmatur, så tilbyder vi at vi lige så godt samtidigt kan sælge og montere en nyt brusesæt med stang, slange og hoved. Tilbuddet forudsætter samtidigt køb af brusearmatur.

52 17. Alterna Objecta brusearmatur Pris: Kr (Kr. 860 eks. moms) Udskiftning af dit gamle brusearmatur med dette armatur. Der skal være trukket vand hen under Tilkøb: 17a. Hansgrohe Croma 100 Vario brusesæt Pris: Kr. 800 (Kr. 640 eks. moms) I alt: Kr (Kr eks. moms) brusearmatur, så tilbyder vi at vi lige så godt samtidigt kan sælge og montere en nyt brusesæt med stang, slange og hoved. Tilbuddet forudsætter samtidigt køb af brusearmatur.

53 18. Alterna Iris termostatarmatur Pris: Kr (Kr eks. moms) Udskiftning af dit gamle brusearmatur med dette armatur. Der skal være trukket vand hen under Tilkøb: 18a. Hansgrohe Croma 100 Vario brusesæt Pris: Kr. 800 (Kr. 640 eks. moms) I alt: Kr (Kr eks. moms) brusearmatur, så tilbyder vi at vi lige så godt samtidigt kan sælge og montere en nyt brusesæt med stang, slange og hoved. Tilbuddet forudsætter samtidigt køb af brusearmatur.

54 Når man vælger toilet, er det meget vigtigt at man er opmærksom på om det pågældende toilet passer ind i rummet og på afløbet. Ellers risikere man at bestille et toilet som ikke kan monteres. Man kan eventuelt ringe og spørge Claus til råds inden man beslutter sig. 1. Ifö Sign 6860 Pris: Kr (Kr eks. moms) 2. Ifö Sign 6870 Pris: Kr (Kr eks. moms) 3. Ifö Sign 6862 Pris: Kr (Kr eks. moms) 4. Ifö Sign 6832 Pris: Kr (Kr eks. moms) 5. Ifö Sign 6875 Pris: Kr (Kr eks. moms)

55 1. Ifö Sign 6860 Pris: Kr (Kr eks. moms) Udskiftning af dit gamle toilet, med et nyt "Ifö Sign 6860 clean med indbygget S-lås, inkl. alle nødvendige materialer, samt et nyt SoftClose Pressalit sæde. Dette er det mest almindelig WC som passer ind de fleste steder. Vi gør selvfølgelig rent efter os og køre det gamle toilet på genbrugsstationen. Der skal være trukket vand og det skal være muligt at lukke for det. Der skal være et 100 mm toiletafløb i gulvet. Der skal være min. 100 mm fra midt af afløbet til væggen. Skal toilettet stå i et hjørne er det min. 165 mm 2. Ifö Sign 6870 Pris: Kr (Kr eks. moms) Udskiftning af dit gamle toilet med et nyt "Ifö Sign 6870 med åben S-lås, inkl. alle nødvendige materialer, samt et nyt SoftClose Pressalit sæde. Dette er et mere klassisk toilet som passer på gamle støbejernsafløb, der rager op over gulvet. Det kaldes også for en renoveringsmodel. Vi gør selvfølgelig rent efter os og køre det gamle toilet på genbrugsstationen. Der skal være trukket vand og det skal være muligt at lukke for det. Der skal være et 100 mm toiletafløb i gulvet. Der skal være min. 100 mm fra midt af afløbet til væggen. Skal toilettet stå i et hjørne er det min. 165 mm

56 3. Ifö Sign 6862 Pris: Kr (Kr eks. moms) Udskiftning af dit gamle toilet med et nyt "Ifö Sign 6862 med universal P-lås, inkl. alle nødvendige materialer, samt et nyt SoftClose Pressalit sæde. Dette toilet bruges på steder hvor afløbet ikke kommer direkte op af gulvet, eller hvor afløbet er for tæt på væggen. Vi gør selvfølgelig rent efter os og køre det gamle toilet på genbrugsstationen. Der skal være trukket vand og det skal være muligt at lukke for det. Der skal være et 100 mm afløbsrør ved toilettet. 4. Ifö Sign 6832 Pris: Kr (Kr eks. moms) Udskiftning af dit gamle toilet til et nyt "Ifö Sign 6832 kort model med indbygget S-lås, inkl. alle nødvendige materialer, samt et nyt SoftClose Pressalit sæde. Dette toilet er en kort model af den almindelige Den har en smallere cisterne end 6862 eren og bruges i små toiletter med lidt plads. Den er til gengæld også noget dyrere end Sign Vi gør selvfølgelig rent efter os og køre det gamle toilet på genbrugsstationen. Der skal være trukket vand og det skal være muligt at lukke for det. Der skal være et 100 mm afløbsrør ved toilettet.

57 5. Ifö Sign 6875 Pris: Kr (Kr eks. moms) Udskiftning af dit gamle væghængte toilet, til et nyt "Ifö Sign 6875" hængekloset, med et nyt SoftClose Pressalit sæde. Vi gør naturligvis rent efter os og køre det gamle toilet på genbrugsstationen.

58 Vi vil løbende udvide mængden at faste tilbud på diverse Varmeinstallations-opgaver. Har man et specielt ønske, eller skal der trækkes ny varmerør, skiftes pumper eller andet kan man kontakte os for et konkret tilbud Indtil videre har vi faste tilbud inden for følgende kategorier:

59 Der er rigtig mange penge at spare, ved en korrekt regulering af radiatorerne. Vi tilbyder at udskifte de gamle radiatorventiler med nye Danfoss ventiler med RA-2990 termostat-følere. Jo flere man skal have skiftet af gangen, desto billigere bliver det pr. stk, grundet den sparede arbejdstid. Mængderabatten gælder selv om man vælger forskellige størrelser. 51. ½ Danfoss Ventil For udskiftning af 1 ventil pr. stk: For udskiftning af 2-4 ventiler pr. stk: For udskiftning af 5-10 ventiler pr. stk: For udskiftning af ventiler pr. stk: Pris: Kr (Kr eks. moms) Pris: Kr (Kr eks. moms) Pris: Kr (Kr eks. moms) Pris: Kr (Kr eks. moms) For udskiftning af mere end 16 pr. stk: 52. ¾ Danfoss Ventil Pris: Kr (Kr eks. moms) For udskiftning af 1 ventil pr. stk: For udskiftning af 2-4 ventiler pr. stk: For udskiftning af 5-10 ventiler pr. stk: Pris: Kr (Kr eks. moms) Pris: Kr (Kr eks. moms) Pris: Kr (Kr eks. moms) For udskiftning af mere end 11 pr. stk: Danfoss Ventil Pris: Kr (Kr eks. moms) For udskiftning af 1 ventil pr. stk: For udskiftning af 2-4 ventiler pr. stk: For udskiftning af 5-10 ventiler pr. stk: For udskiftning af mere end 11 pr. stk: Pris: Kr (Kr eks. moms) Pris: Kr (Kr eks. moms) Pris: Kr (Kr eks. moms) Pris: Kr (Kr eks. moms)

60 Vi opsætter eller udskifter også radiatorer. Der vil blive opsat Rio radiatorer med Danfoss ventiler og RA-2990 termostat-følere. Kan man ikke se et tilbud på den ønskede radiator, kan man kontakte os for at få en pris. Jo flere man skal have skiftet af gangen, desto billigere bliver det pr. stk, grundet den sparede arbejdstid. Mængderabatten gælder selv om man vælger forskellige størrelser. 54. Rio Pk mm For udskiftning af 1 pr. stk: For udskiftning af 2-4 pr. stk: For udskiftning af 5-10 pr. stk: For udskiftning af pr. stk: Pris: Kr (Kr eks. moms) Pris: Kr (Kr eks. moms) Pris: Kr (Kr eks. moms) Pris: Kr (Kr eks. moms) For udskiftning af mere end 16 pr. stk: 55. Rio Pk mm Pris: Kr (Kr eks. moms) For udskiftning af 1 pr. stk: For udskiftning af 2-4 pr. stk: For udskiftning af 5-10 pr. stk: For udskiftning af pr. stk: For udskiftning af mere end 16 pr. stk: Pris: Kr (Kr eks. moms) Pris: Kr (Kr eks. moms) Pris: Kr (Kr eks. moms) Pris: Kr (Kr eks. moms) Pris: Kr (Kr eks. moms)

61 56. Rio Pk mm For udskiftning af 1 pr. stk: For udskiftning af 2-4 pr. stk: For udskiftning af 5-10 pr. stk: For udskiftning af pr. stk: Pris: Kr (Kr eks. moms) Pris: Kr (Kr eks. moms) Pris: Kr (Kr eks. moms) Pris: Kr (Kr eks. moms) For udskiftning af mere end 16 pr. stk: 57. Rio Pk mm Pris: Kr (Kr eks. moms) For udskiftning af 1 pr. stk: For udskiftning af 2-4 pr. stk: For udskiftning af 5-10 pr. stk: For udskiftning af pr. stk: Pris: Kr (Kr eks. moms) Pris: Kr (Kr eks. moms) Pris: Kr (Kr eks. moms) Pris: Kr (Kr eks. moms) For udskiftning af mere end 16 pr. stk: 58. Rio Pk mm Pris: Kr (Kr eks. moms) For udskiftning af 1 pr. stk: For udskiftning af 2-4 pr. stk: For udskiftning af 5-10 pr. stk: For udskiftning af pr. stk: For udskiftning af mere end 16 pr. stk: Pris: Kr (Kr eks. moms) Pris: Kr (Kr eks. moms) Pris: Kr (Kr eks. moms) Pris: Kr (Kr eks. moms) Pris: Kr (Kr eks. moms)

62 Vi vil løbende udvide mængden at faste tilbud på Blikkenslager-opgaver. Har man et specielt tag-ønske, et nyt skifertag eller andet, kan man kontakte os for et konkret tilbud. Indtil videre har vi faste tilbud inden for følgende kategorier:

63 Som blikkenslagere mener vi naturligvis at en tagrende bør laves i Zink eller i kobber. Vi har her opstillet nogle tilbud på Zinktagrender samt på Zinknedløb. Det er 59. Zinktagrender Str. 10 pr. meter rende Pris: Kr. 425 (Kr. 340 eks. moms) Inkl. rendejern, tude, gærringer. Det er en forudsætning at der er stillads, lift eller lignende. 60. Zinktagrender Str. 11 pr. meter rende Pris: Kr. 450 (Kr. 360 eks. moms) Inkl. rendejern, tude, gærringer. Det er en forudsætning at der er stillads, lift eller lignende. 61. Zinktagrender Str. 12 pr. meter rende Pris: Kr. 500 (Kr. 400 eks. moms) Inkl. rendejern, tude, gærringer. Det er en forudsætning at der er stillads, lift eller lignende. 62. Zinknedløb 76 mm op til 1½ plan pr. stk. Pris: Kr (Kr eks. moms) Inkl. hængselsstifter, nedførelser, brøndkraver m.m. 63. Zinknedløb 87 mm op til 1½ plan pr. stk. Pris: Kr (Kr eks. moms) Inkl. hængselsstifter, nedførelser, brøndkraver m.m.

64

Tilbudskatalog. Vi tager os blandt andet af.. Faste tilbudspriser på VVS-ydelser. Vi leverer og montering til fast pris.

Tilbudskatalog. Vi tager os blandt andet af.. Faste tilbudspriser på VVS-ydelser. Vi leverer og montering til fast pris. Tilbudskatalog Faste tilbudspriser på VVS-ydelser. Vi leverer og montering til fast pris. Åben kataloget og se om vi har et tilbud der dækker lige præcis dit behov. Vi tager os blandt andet af.. Januar

Læs mere

Priskatalog. Vi tager os blandt andet af.. Faste priser på VVS-ydelser. Vi leverer og montere til fast pris.

Priskatalog. Vi tager os blandt andet af.. Faste priser på VVS-ydelser. Vi leverer og montere til fast pris. Priskatalog Faste priser på VVS-ydelser. Vi leverer og montere til fast pris. Åben kataloget og se om vi har et tilbud der dækker lige præcis dit behov. Vi tager os blandt andet af.. Sommer 2015 Claus'

Læs mere

VVS: Sanitetsliste Sign./ Side JBC/ALO / 2 Tegn. nr. V.03 SAG: Randers Egnsteater, Talentskole Sag nr. 13.01.008 Dato 18.09.2014 Rev. 07.01.

VVS: Sanitetsliste Sign./ Side JBC/ALO / 2 Tegn. nr. V.03 SAG: Randers Egnsteater, Talentskole Sag nr. 13.01.008 Dato 18.09.2014 Rev. 07.01. VVS: Sanitetsliste Sign./ Side JBC/ALO / 2 SANITETSLISTE Efterfølgende specifikationer af sanitetsporcelæn, sanitetsgenstande, armaturer mv. skal danne grundlag for arbejdets udførelse. I arbejdet indgår

Læs mere

Trænger du til udskiftning i køkken og bad? vi både leverer og tilslutter:

Trænger du til udskiftning i køkken og bad? vi både leverer og tilslutter: - Én samlet løsning Trænger du til udskiftning i køkken og bad? vi både leverer og tilslutter: Hans Grohe køkkenarmatur Pris inkl. standard montering: 1990,- kr. Hans Grohe Brusersæt m/termostat Pris inkl.

Læs mere

Be inspired by Danish Design. Tradition. i e n m o d e r n e f o r m

Be inspired by Danish Design. Tradition. i e n m o d e r n e f o r m Be inspired by Danish Design Tradition i e n m o d e r n e f o r m Inspireret af den fransk-klassiske og romantiske landstil er de nye 1-grebs Tradition armaturer fra Damixa et perfekt eksempel på et klassisk

Læs mere

Boligkontoret Fredericia, afd. 318, Hans de Hofman gården Dato: 2014-02-20

Boligkontoret Fredericia, afd. 318, Hans de Hofman gården Dato: 2014-02-20 Boligkontoret Fredericia, afd. 318, Hans de Hofman gården Dato: 2014-02-20 Renovering Rev. dato: Version: Sag nr: 07785113A Jour.nr.: KC00360-2-LGJ.xlsm Bygherre: Boligkontoret Fredericia Vesterbrogade

Læs mere

Håndværkervej 40-46, 117-221. Afdeling 30. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen

Håndværkervej 40-46, 117-221. Afdeling 30. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Håndværkervej 40-46, 117-221 Afdeling 30 Råderet - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Om råderet Boligindretning optager mange beboere. Idéer og muligheder for at forandre boligerne

Læs mere

STILREN ELEGANCE. 22. Udgave 2016

STILREN ELEGANCE. 22. Udgave 2016 22. Udgave 2016 STILREN ELEGANCE WELLNESS H VER DAG Renhed i en ny dimension Et douchetoilet, der ser ud som et normalt WC. Geberit AquaClean Sela imponerer med sit strømlinede design og kan med garanti

Læs mere

Vurderingsmand. Jens Lind Arkitekt maa Jens Juels Gade 36 2100 København Ø. T: 35 26 88 28 E: jenslind@webspeed.dk E: j.lind@live.

Vurderingsmand. Jens Lind Arkitekt maa Jens Juels Gade 36 2100 København Ø. T: 35 26 88 28 E: jenslind@webspeed.dk E: j.lind@live. November 2012 Procedure for vurdering af lejlighed i forbindelse med salg. Tilføjelser/afvigelser i forhold til ABF s forbedringskatalog Boligforeningen Bispegaarden. 1. Efter at have indgivet sin skriftlige

Læs mere

Søparken, Lejerbo afd. 154. Beboernes råderet

Søparken, Lejerbo afd. 154. Beboernes råderet Søparken, Lejerbo afd. 154 Beboernes råderet Positivlisten På fire områder har beboeren uindskrænket ret uanset boligorganisationens eget råderetskatalog. Dette betegnes som positivlisten. Positivlisten

Læs mere

5.499,- 3.999,- 1.699,- Afhentningspris 1.699,- 1.699,- Afhentningspris 1.699,- 999,- 2.899,- 4.899,- 4.499,- 16. udgave 2014

5.499,- 3.999,- 1.699,- Afhentningspris 1.699,- 1.699,- Afhentningspris 1.699,- 999,- 2.899,- 4.899,- 4.499,- 16. udgave 2014 16. udgave 2014 2.499,- 3.999,- BØRMA GEOMETRI A2 HÅNDVASKBATTERI Med lige tud og med bundventil, i krom. 2.499,- 3.999,- BØRMA GEOMETRI A1 HÅNDVASKBATTERI Med lige tud og med bundventil, i krom. 2.599,-

Læs mere

Frejasvej 51-111. Afdeling 29. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen

Frejasvej 51-111. Afdeling 29. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Frejasvej 51-111 Afdeling 29 Råderet - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Om råderet Boligindretning optager mange beboere. Idéer og muligheder for at forandre boligerne synes uendelige.

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Nørreport Kollegiet afdeling 13

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Nørreport Kollegiet afdeling 13 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Nørreport Kollegiet afdeling 13 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 30 den 6. april 2016 kl. 14.00 på Kollegiekontoret. Til stede: Christian Larsen Signe Lind Kristine

Læs mere

VVS-ARBEJDE I HUSET SÅDAN OVERHOLDES AUTORISATIONSLOVEN

VVS-ARBEJDE I HUSET SÅDAN OVERHOLDES AUTORISATIONSLOVEN VVS-ARBEJDE I HUSET SÅDAN OVERHOLDES AUTORISATIONSLOVEN Gas- og vandinstallationer samt afløbsinstallationer over terrænhøjde og i bygninger må kun udføres og serviceres af virksomheder, der har opnået

Læs mere

VEDLIGEHOLDELSESPLAN

VEDLIGEHOLDELSESPLAN VEDLIGEHOLDELSESPLAN ANDELSBOLIGFORENINGEN HOLLUF HAVE III 5220 ODENSE SØ Side 1 af 22 INDHOLDSFORTEGNELSE 0.0 Generelt side 3 0.1 Baggrund 0.2 Grundlag for rapporten 0.3 Bygningsbeskrivelse 1.0 Udskiftnings-

Læs mere

Licitationen afholdes i overværelse af de bydende, der måtte ønske at deltage.

Licitationen afholdes i overværelse af de bydende, der måtte ønske at deltage. Tilbudslister: Team Ejendomme Direkte tlf.: 74 92 92 78 3187747474929260749292721300903 Mail: jf@toender.dk Sags id.: 82.00.00-G00-1-11 Dokument : 8. august 2011 Vedr. afgivelse af tilbud: Ved afgivelse

Læs mere

Om- og tilbygning af enfamiliehus, Gasse Høje 9, Skærbæk

Om- og tilbygning af enfamiliehus, Gasse Høje 9, Skærbæk 5.1 VVS-arbejder Kap.-side : 3.1-1 Entreprenørens ydelser Entreprisen omfatter alle omtalte arbejder og leverancer fuldt færdige til drift og regulativ opfyldte, såfremt de ikke udtrykkeligt er krævet

Læs mere

STANDARD PRODUKTSORTIMENT

STANDARD PRODUKTSORTIMENT STANDARD PRODUKTSORTIMENT Der tages forbehold for trykfejl. Kun gældende for HusCompagniets kunder. Dette katalog indeholder HusCompagniets standard-vvs, som også fremgår af jeres underskrevne materialevalg.

Læs mere

MONTAGESERVICE FAST PRIS - TRYGT OG ENKELT

MONTAGESERVICE FAST PRIS - TRYGT OG ENKELT MONTAGESERVICE FAST PRIS - TRYGT OG ENKELT Sådan fungerer det BAUHAUS Montageservice tilbyder montering og installering af udvalgte produkter som du har købt i BAUHAUS. Montageservice går i al sin enkelthed

Læs mere

ETAPE 1 - OMRÅDE 13 KVARTERET UNDER FORANDRING BASIS- OG TILKØBSKATALOG. Blok D

ETAPE 1 - OMRÅDE 13 KVARTERET UNDER FORANDRING BASIS- OG TILKØBSKATALOG. Blok D ETAPE 1 - OMRÅDE 13 BASIS- OG TILKØBSKATALOG Blok D KVARTERET UNDER FORANDRING Køkken D Lejligheder th er spejlvendte. Diget nr. 33, 35, 41, 43. Leddet nr. 5, 7, 13, 15 Kunde/Leveringsadresse: Butik: Info:

Læs mere

BYGNINGSDELSBESKRIVELSE

BYGNINGSDELSBESKRIVELSE Renovering af plejecenter krydsrum arkitekter side 1 af 6 BYGNINGSDELSBESKRIVELSE ARBEJDER BB.01 Nedtagning og bortskaffelse af eksisterende elementer m.v. BB.02 Køkkener: Levering og montering af nye

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 6 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Næstvedvej 315 Postnr./by: 4760 Vordingborg BBR-nr.: 390-020122 Energikonsulent: Kurt Mieritz Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma: Mieritz-Consulting

Læs mere

Baggesensvej 28-40. Afdeling 13 A. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen

Baggesensvej 28-40. Afdeling 13 A. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Baggesensvej 28-40 Afdeling 13 A Råderet - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Om råderet Boligindretning optager mange beboere. Idéer og muligheder for at forandre boligerne synes uendelige.

Læs mere

2.995, , , ,- Alle priser er inkl. moms A2 KØKKENARMATUR VVS : A2 KØKKENARMATUR VVS :

2.995, , , ,-   Alle priser er inkl. moms A2 KØKKENARMATUR VVS : A2 KØKKENARMATUR VVS : A2 KØKKENARMATUR VVS : 705514104 A2 KØKKENARMATUR VVS : 705539104 Keramiske ventiloverdele Høj svingtud med drejelig spids 5 års drypgaranti Keramiske ventiloverdele Høj svingtud 5 års drypgaranti 2.995,-

Læs mere

Bebyggelsen er tilsluttet SEAS-NVE A/S, Hovedgaden 36, 4520 Svinninge, Tlf. 70 29 29 29. Ved fejl skal varmemesteren kontaktes.

Bebyggelsen er tilsluttet SEAS-NVE A/S, Hovedgaden 36, 4520 Svinninge, Tlf. 70 29 29 29. Ved fejl skal varmemesteren kontaktes. INSTALLATIONER 2.1 TÆRKSTRØMSINSTALLATIONER STRØMFORSYNING Bebyggelsen er tilsluttet SEAS-NVE A/S, Hovedgaden 36, 4520 Svinninge, Tlf. 70 29 29 29. Ved fejl skal varmemesteren kontaktes. MÅLERSKABE For

Læs mere

Hjejlevej 32-34, 45-71 & Nattergalevej 2-16. Afdeling 17. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen

Hjejlevej 32-34, 45-71 & Nattergalevej 2-16. Afdeling 17. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Hjejlevej 32-34, 45-71 & Nattergalevej 2-16 Afdeling 17 Råderet - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Om råderet Boligindretning optager mange beboere. Idéer og muligheder for at forandre

Læs mere

Bilag 1. Generalforsamling A/B Lykkehøj 28. april 2015 Velkommen til A/B Lykkehøjs generalforsamling 2015. Særlig velkomst til de nye andelshavere som er kommet til i det forgangne år. Vi har inviteret

Læs mere

VVS nr VVS nr Leveret og monteret kr ,- Leveret og monteret kr ,-

VVS nr VVS nr Leveret og monteret kr ,- Leveret og monteret kr ,- Børma køkkenarmatur Børma håndvask/brusearmatur Med J-tud. Krom Uden bundventil. Krom VVS nr. 70 5504 104 VVS nr. 70 3514 104 Leveret og monteret kr. 1.795,- Leveret og monteret kr. 2.195,- Børma brusearmatur

Læs mere

www.bauhaus.dk Brusesæt og termostater

www.bauhaus.dk Brusesæt og termostater www.bauhaus.dk Brusesæt og termostater Priserne gælder fra lørdag d. 8. marts til og med fredag d. 1. august 2014 2 Brusestangssæt Tenedos Krom. Inkl. 200 mm hovedbruser, håndbruser, bruseslange og termostatarmatur.

Læs mere

Orientering om faldstammeprojektet. Udskiftning af sanitet

Orientering om faldstammeprojektet. Udskiftning af sanitet Ejerforeningen DOMUS VISTA PARK II Bestyrelsen Betty Nansens Allé 49, st. 2000 Frederiksberg E-mail: park2@nypost.dk 29. maj 2015 Orientering om faldstammeprojektet Udskiftning af sanitet I forbindelse

Læs mere

Standard EL-Installation:

Standard EL-Installation: Standard EL-Installation: Udvendigt placeret måler tavle med grå front Indvendig gruppe tavle med Automat sikringer & Hpf i Stikkontakter og afbrydere type LK FUGA hvid Lampe udtag Ø80 i hvid 1 stk. 230V

Læs mere

22 nyopførte rækkehuse til salg & udlejning

22 nyopførte rækkehuse til salg & udlejning 22 nyopførte rækkehuse til salg & udlejning Trankær Mosevej 31-73, 8310 Tranbjerg Etape 1 - Salg Fakta Type A: Antal Boligareal Grundareal Carport Udhus Indflytning Energimærke Pris 7 stk. 136 m2 min. 200

Læs mere

Årlig besparelse i energienheder

Årlig besparelse i energienheder SIDE 1 AF 5 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Sigynsvej 23 Postnr./by: 3140 Ålsgårde BBR-nr.: 217-19850 Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for at opnå besparelser.

Læs mere

Projekt beskrivelse. St. Kongensgade 110, 1264, KBH K

Projekt beskrivelse. St. Kongensgade 110, 1264, KBH K Projekt beskrivelse St. Kongensgade 110, 1264, KBH K Følgende arbejder på byggeriet er listet op nedenfor. Der skal tages højde for bygge-tekniske ændringer under renoveringen af ejendommen. Projektet

Læs mere

Landsbyens-energi Projektmøde i Halkær

Landsbyens-energi Projektmøde i Halkær Landsbyens-energi Projektmøde i Halkær Tirsdag den 26. januar 2016 Marianne Bender, Energitjenesten Nordjylland Landsbyens Energi Kort om projektet og dets tilbud Erfaringer indtil nu: Hvad vi finder ved

Læs mere

Frederiksberggade 64 68 & Bryndumsvej 2-8, 10 A B C. Afdeling 1. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen

Frederiksberggade 64 68 & Bryndumsvej 2-8, 10 A B C. Afdeling 1. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Side 1 af 6 Frederiksberggade 64 68 & Bryndumsvej 2-8, 10 A B C Afdeling 1 Råderet - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Om råderet Boligindretning optager mange beboere. Idéer og muligheder

Læs mere

BADEVÆRELSER. Dato:10.07.2015 KATALOG FOR BEBOERVALG

BADEVÆRELSER. Dato:10.07.2015 KATALOG FOR BEBOERVALG KATALOG FOR BEBOERVALG Dato:10.07.2015 BADEVÆRELSER Gælder for blok 116 og blok 1005 (prøveblokke) Kom og se prøver på fliser, brusere, vandhaner osv. i Galleriet ved afdelingsbestyrelsens kontor, Melissehaven

Læs mere

2.995, , , , , ,- Alle priser er inkl. moms A1 KØKKENARMATUR A2 KØKKENARMATUR VVS :

2.995, , , , , ,-   Alle priser er inkl. moms A1 KØKKENARMATUR A2 KØKKENARMATUR VVS : A1 KØKKENARMATUR VVS : 705723104 A2 KØKKENARMATUR VVS : 705514104 Keramiske ventiloverdele Høj svingtud med drejelig spids 5 års drypgaranti Keramisk kartouche Kan temperaturbegrænses Høj svingtud med

Læs mere

De angivne tilbagebetalingstider er beregnet som simpel tilbagebetalingstid, uden hensyn til renteudgifter og andre låneomkostninger.

De angivne tilbagebetalingstider er beregnet som simpel tilbagebetalingstid, uden hensyn til renteudgifter og andre låneomkostninger. SIDE 1 AF 7 Adresse: Skrænten 18 Postnr./by: 5540 Ullerslev BBR-nr.: 450-009739-003 Energikonsulent: Torben Stange Nielsen Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug og mulighederne for at opnå

Læs mere

UDBUDSANNONCE. Vandpris pr. m³, inkl. moms kr. 46,56 Brøndby Kommune Elpris pr. kwh, inkl. moms og afgifter kr. 2,5171 DONG Energy

UDBUDSANNONCE. Vandpris pr. m³, inkl. moms kr. 46,56 Brøndby Kommune Elpris pr. kwh, inkl. moms og afgifter kr. 2,5171 DONG Energy UDBUDSANNONCE Tranemosegård afd. 12, Gillesager/Lindeager, står for at skulle udskifte sine vaskerimaskiner. Interesserede leverandører inviteres hermed til at afgive tilbud i overensstemmelse med de i

Læs mere

Standardbeskrivelse og tilvalg

Standardbeskrivelse og tilvalg Standardbeskrivelse og tilvalg Flyvestation Værløse Østre Kvarter på Laanshøj Sirius Allé Østre Allé Sirius Allé Sirius Allé Østre Allé Østre Allé Flyvestation Værløse Udsigten N 1 3 57 59 153 m 2 D 122

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 6 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Postnr./by: Byagervej 78B 8330 Beder BBR-nr.: 751-828241 Energikonsulent: Ole Resting-Jeppesen Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma: Ole

Læs mere

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE RÅDERETSKATALOG for TOFTEGÅRDEN RÅDERET FORBEDRING OG ÆNDRING AF BOLIGEN Marts 2014 En lejer i en almennyttig bolig har ret til at udføre forbedringer af boligen Ifølge

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 7 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Kildeagervej 14 Postnr./by: 2690 Karlslunde BBR-nr.: 253-051639 Energikonsulent: Finn Albrechtsen Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma:

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug SIDE 1 AF 6 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Postnr./by: Oplyst varmeforbrug Sønderhavvej 10A 6340 Kruså BBR-nr.: 580-003034 Energikonsulent: Jakob Bøving Larsen Programversion: EK-Pro, Be06

Læs mere

FRA IDÉ TIL VIRKELIGHED

FRA IDÉ TIL VIRKELIGHED 20. udgave 2015 FRA IDÉ TIL VIRKELIGHED MASSER 3.999,-AF 5.499,LEVERET4.499,& MONTERET TILBUD Leveret Leveret & & monteret monteret Afhentningspris Et mesterværk i funktion og design Geberit AquaClean

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 6 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Postnr./by: Åvendingen 7 A 2700 Brønshøj BBR-nr.: 101-689603 Energikonsulent: Finn Albrechtsen Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma: Finn

Læs mere

Indflytning & vedligeholdelse

Indflytning & vedligeholdelse Kære lejer. Velkommen til din nye bolig. Forholdet mellem udlejer og lejer er reguleret af lejelovgivningen og af de forhold, der er aftalt i din lejekontrakt. Lovgivningen på området er imidlertid indviklet,

Læs mere

Prisliste. Square Reolen fra Kidi

Prisliste. Square Reolen fra Kidi Prisliste Alle priser er incl. moms forbehold for trykfejl og ændringer Square Reolen fra Kidi Oktober 2015 Reoler Alle reoler er incl. ophængsliste Dybde 34 cm Dybde 42 cm Dybde 20 cm Modul 01 1/1 Square

Læs mere

DECUBIMAT 360 / SURCON.

DECUBIMAT 360 / SURCON. Tlf.: 8655 7045 Fax: 8655 7145 DECUBIMAT 360 / SURCON. Juli 2014 Speciel luftpumpeaggregat og PU- vekseltryksmadras til understøttelse i forebyggelse- og behandling af tryksår m.m. Sår stadie I-II - Kategori

Læs mere

2.995, , , , , ,- Alle priser er inkl. moms A1 KØKKENARMATUR A2 KØKKENARMATUR VVS :

2.995, , , , , ,-   Alle priser er inkl. moms A1 KØKKENARMATUR A2 KØKKENARMATUR VVS : A1 KØKKENARMATUR VVS : 705723104 A2 KØKKENARMATUR VVS : 705514104 Keramiske ventiloverdele Høj svingtud med drejelig spids 5 års drypgaranti Keramisk kartouche Kan temperaturbegrænses Høj svingtud med

Læs mere

ARKITEKTFIRMAET FRIBORG OG LASSEN A/S

ARKITEKTFIRMAET FRIBORG OG LASSEN A/S VURDERING AF FORBEDRINGER OG LØSØRE I ANDELSBOLIG Sag nr. : 1660 Besigtigelse: 19.11.2010 GENERELLE OPLYSNINGER Myndighedstilladelser forevist for: Rapportdato: 19.11.2010 / 02.12.2010 Faktura fra EL-installatør

Læs mere

Kære beoer i Engparken Renovering etape 1A. Bolig type 4

Kære beoer i Engparken Renovering etape 1A. Bolig type 4 Kære beoer i Engparken Renovering etape 1A Bolig type 4 I forbindelse med renovering af jeres bolig i Engparken har I mulighed for at træffe nogle valg for jeres bolig. Nogle valg er prisneutrale benævnt

Læs mere

AFD. 50 GUSTAV THOSTRUPS VEJ

AFD. 50 GUSTAV THOSTRUPS VEJ Oktober 2015 AFD. 50 GUSTAV THOSTRUPS VEJ INDIVIDUEL KOLLEKTIV RÅDERETSARBEJDE - KØKKEN Indledning I din afdeling er der indhentet priser på renovering af køkkener. Dette er et individuelt tilbud til

Læs mere

KATALOG FOR BEBOERVALG REVIDERET MARTS 2017 BADEVÆRELSER

KATALOG FOR BEBOERVALG REVIDERET MARTS 2017 BADEVÆRELSER KATALOG FOR BEBOERVALG BADEVÆRELSER 1 INDHOLD VÆGFLISER...3 GULVKLINKER...3 HÅNDVASK...4 VANDHANE...4 BRUSEBATTERI...5 BRUSESTANGSÆT...5 KLAPSÆDE I BRUSENICHE...6 TOILET MED INDBYGGET BIDÉT...6 SKAB ELLER

Læs mere

Beboerinformation. Spørgsmål & Svar. Helhedsplanen for Møllevangen

Beboerinformation. Spørgsmål & Svar. Helhedsplanen for Møllevangen Beboerinformation Spørgsmål & Svar Helhedsplanen for Møllevangen Kære beboer Kære beboer i Møllevangen, Først vil vi sige tusind tak for det flotte fremmøde og store deltagelse i Informationsmøde/åbent

Læs mere

Energimærkning Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Postnr./by: BBR-nr.: Energimærkning nr.: Gyldigt 5 år fra: Energikonsulent: Firma:

Energimærkning Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Postnr./by: BBR-nr.: Energimærkning nr.: Gyldigt 5 år fra: Energikonsulent: Firma: SIDE 1 AF 5 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Sandbakkevej 19 Postnr./by: 8500 Grenaa BBR-nr.: 707-076127 Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for at opnå besparelser.

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Dansk Bürstnerklub

Bestyrelsesmøde i Dansk Bürstnerklub Lørdag, den 20. november 2010 Side 1 Mødested/tid: Fraværende: Møde via mail Ingen 1. Referat fra sidste møde. Er udsendt til bestyrelsen og gjort tilgængeligt på hjemmesiden. 2. Orientering ved formanden

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J. nr. 10018

SKØNSERKLÆRING J. nr. 10018 SKØNSERKLÆRING J. nr. 10018 Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: Den byggesagkyndiges forklaring: 1. Mur under tag i begge gavle er ikke afsluttet, hvorfor dyr og fugle kan

Læs mere

Thorvaldsensvej 71 7000 Fredericia

Thorvaldsensvej 71 7000 Fredericia Thorvaldsensvej 71 7000 Fredericia Bygningsgennemgang februar 2015 INGENIØR NE A/S CVR nr. 7801 5217 www.ingenior-ne.dk post@ingenior-ne.dk Hovedkontor Østre Havnevej 4 6700 Esbjerg Tlf. +45 7518 0111

Læs mere

Rønnekrogen 9 Sag nr. 5447 2.0 - Omfangsbeskrivelse VVS d. 11.03.2016

Rønnekrogen 9 Sag nr. 5447 2.0 - Omfangsbeskrivelse VVS d. 11.03.2016 Rønnekrogen 9 Sag nr. 5447 2.0 - Omfangsbeskrivelse VVS d. 11.03.2016 Arbejder omfatter: Arbejdet omfatter: Komplet ny installation for brugsvand tilsluttet eksisterende vandmåler. Komplet nye varmeinstallation

Læs mere

Armaturer for storkøkken, levnedsmiddelindustri, hospital, klinikker m.m.

Armaturer for storkøkken, levnedsmiddelindustri, hospital, klinikker m.m. Side 4-1 VA godkendte storkøkkenarmaturer Armaturer for storkøkken, levnedsmiddelindustri, hospital, klinikker m.m. Side 4-2 Storkøkken armaturer to grebs GASTRO GASTRO GASTRO et huls to grebs to huls

Læs mere

BEBOERINFORMATION OM RENOVERING OG MODERNISERING AF BADEVÆRELSER PÅ TORVALD KØHLSVEJ 16-48

BEBOERINFORMATION OM RENOVERING OG MODERNISERING AF BADEVÆRELSER PÅ TORVALD KØHLSVEJ 16-48 30. SEPTEMBER 2015 DOMI BOLIG AFD. 10 BEBOERINFORMATION OM RENOVERING OG MODERNISERING AF BADEVÆRELSER PÅ TORVALD KØHLSVEJ 16-48 ATTENTION: If you don t understand Danish, and you have questions to this

Læs mere

SANITETSPRODUKTER TIL PLEJESEKTOREN

SANITETSPRODUKTER TIL PLEJESEKTOREN ARMATURER & SANITETSPORCELÆN - til plejesektoren SANITETSPRODUKTER TIL PLEJESEKTOREN Du sidder lige nu med kataloget over Ideal Standards produktprogram indenfor armaturer og sanitetsporcelæn, som specielt

Læs mere

Energimærkning SIDE 1 AF 8

Energimærkning SIDE 1 AF 8 SIDE 1 AF 8 Adresse: Postnr./by: BBR-nr.: Østerkobbel 1 6400 Sønderborg 540-028333-001 Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for at opnå besparelser, fordeling af ejendommens

Læs mere

Toilet 1 (WC1) WC skål fastgøres til gulv og tilsluttes vand og afløb. Afløb tilsluttes faldstamme/kloak. Der fuges mellem WC skål og gulv.

Toilet 1 (WC1) WC skål fastgøres til gulv og tilsluttes vand og afløb. Afløb tilsluttes faldstamme/kloak. Der fuges mellem WC skål og gulv. SANITET - GENERELT Efterfølgende specifikationer af sanitetsporcelæn, sanitetsgenstande, armaturer m.v. skal danne grundlag for arbejdets udførelse. I arbejdet indgår levering og montering af de i sanitetslisten

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug. Årlig besparelse i energienheder. 1 Isolere gulv mod kælder 451 m³ Naturgas 3240 kr. 72730 kr. 22.

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug. Årlig besparelse i energienheder. 1 Isolere gulv mod kælder 451 m³ Naturgas 3240 kr. 72730 kr. 22. SIDE 1 AF 7 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Søndermarksvej 1A Postnr./by: 6560 Sommersted BBR-nr.: 510-018840 Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for at opnå

Læs mere

Referat fra møde med afdelingsbestyrelsen

Referat fra møde med afdelingsbestyrelsen Referat fra møde med afdelingsbestyrelsen Afdeling 1-6065-6084 Händelsvej/Grønrisvej Mødedato: 8. november 2012 Til stede: Kim Bilevits, Birthe Mortensen, Dorthe Nielsen. Fra administrationen: Benny Sciegienny

Læs mere

MATERIALEBESKRIVELSE. 9 Ejerboliger Sofiendal Enge, Aalborg

MATERIALEBESKRIVELSE. 9 Ejerboliger Sofiendal Enge, Aalborg MATERIALEBESKRIVELSE 9 Ejerboliger Sofiendal Enge, Aalborg GENERELT OM PROCEDURE M.V. På de næste sider kan du læse om boligens konstruktioner, de materialer som indgår i boligen, og ikke mindst om de

Læs mere

Strukturprogram og app for alle med kognitive udfordringer

Strukturprogram og app for alle med kognitive udfordringer Strukturprogram og app for alle med kognitive udfordringer Struktur der passer til brugerens niveau og behov Struktur der kan tages med overalt Gør brugeren selvhjulpen og øger selvtilliden Giver ro og

Læs mere

Strukturprogram og app for alle med kognitive udfordringer

Strukturprogram og app for alle med kognitive udfordringer Strukturprogram og app for alle med kognitive udfordringer Struktur der passer til brugerens niveau og behov Struktur der kan tages med overalt Gør brugeren selvhjulpen og øger selvtilliden Giver ro og

Læs mere

Ekstraordinær. Forringelse. Ingen værdi. opretning. Fradrag

Ekstraordinær. Forringelse. Ingen værdi. opretning. Fradrag AFSKRIVNINGSREGLER På de efterfølgende sider bringer vi ABF-håndbogens katalog over forbedringer og løsøre. Heraf fremgår de anvisninger AST s bestyrelse bruger som vejledning ved vurderingen. Enkelte

Læs mere

Inspirationskatalog DK

Inspirationskatalog DK Inspirationskatalog DK INDHOLD landingsbatterier 04-33 rus 34-53 Vask 54-57 Toiletter 58-65 ademiljøer 66-71 Radiatorer 72-75 Stregtegninger 76-81 SEKO er din stærke GDS samarbejdspartner indenfor VVS

Læs mere

Narvikvej 17-245. Afdeling 40. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen

Narvikvej 17-245. Afdeling 40. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Narvikvej 17-245 Afdeling 40 Råderet - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Om råderet Boligindretning optager mange beboere. Idéer og muligheder for at forandre boligerne synes uendelige.

Læs mere

Renoveringen i den enkelte lejlighed vil have en varighed på 8 uger og overordnet forløbe efter følgende plan:

Renoveringen i den enkelte lejlighed vil have en varighed på 8 uger og overordnet forløbe efter følgende plan: Nestlégården, afd. 312 Renovering af bad og køkken Lejerorientering december 2012. Efter det afholdte afdelingsmøde i september måned påbegyndte teknikerne projektarbejdet for den kommende badeværelses-

Læs mere

Velkommen til TAK. FSBbolig. Blågården og Prater. Boligkontoret Blågårds Plads 19 DK-2200 København N

Velkommen til TAK. FSBbolig. Blågården og Prater. Boligkontoret Blågårds Plads 19 DK-2200 København N Velkommen til TAK FSBbolig Blågården og Prater Boligkontoret Blågårds Plads 19 DK-2200 København N På Boligkontoret er vi Borehammer 1 Driftsleder 1 Ejendomsmester På Boligkontoret har vi borehamre, som

Læs mere

Håndbog for VVS-Installatører. Svendborg

Håndbog for VVS-Installatører. Svendborg Håndbog for VVS-Installatører Svendborg Forord Denne pjece er til autoriserede VVS-installatører, som dagligt arbejder med vand-installationer. Vi har samlet en kort beskrivelse af de gældende regler om

Læs mere

Venstre side: Nedrivning af faldstammer udført Nedrivning af vandledninger udført Ny faldstamme i køkken pågår Nye vandledninger i køkken pågår.

Venstre side: Nedrivning af faldstammer udført Nedrivning af vandledninger udført Ny faldstamme i køkken pågår Nye vandledninger i køkken pågår. REFERAT 15. oktober 2009 Projekt nr. 805016 TWFI PROJEKT : A/B Lindstrand MØDE : Byggemøde nr. 6 EMNE STED : Byggemøde : A/B Lindstrand MØDEDATO : 14.10.2009 DELTAGERE : Jan Andersen Jagtvejens VVS JA

Læs mere

De angivne tilbagebetalingstider er beregnet som simpel tilbagebetalingstid, uden hensyn til renteudgifter og andre låneomkostninger.

De angivne tilbagebetalingstider er beregnet som simpel tilbagebetalingstid, uden hensyn til renteudgifter og andre låneomkostninger. SIDE 1 AF 7 Adresse: Postnr./by: Birkeparken 228B 5240 Odense NØ BBR-nr.: 461-439462-043 Energikonsulent: Torben Stange Nielsen Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug og mulighederne for

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 5 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Stadionvej 6 Postnr./by: 4684 Holmegaard BBR-nr.: 370-007727 Energikonsulent: Jesper Elin Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma: Botjek

Læs mere

BRUGSANVISNING. Denne brugsvejledning skal opbevares også til fremtidig brug.

BRUGSANVISNING. Denne brugsvejledning skal opbevares også til fremtidig brug. BRUGSANVISNING Denne brugsvejledning skal opbevares også til fremtidig brug. INDEKS.: Side 2 = Opstilling Side 3 Betjening af maskinen Side 4 = Montering af skæresæt Side 5 = Fejlårsager Side 6 = Garanti

Læs mere

Hansgrohe Sortiment Kvalitet til køkken og bad

Hansgrohe Sortiment Kvalitet til køkken og bad Hansgrohe Sortiment 2019 Kvalitet til køkken og bad Standardpakken - Focus - god Håndvaskarmatur Focus 70 1-grebs håndvaskarmatur med løft-op bundventil. Krom. HG nr. 31730000 VVS nr. 702122004 Focus 70

Læs mere

Betaler du for meget for varmen?

Betaler du for meget for varmen? Betaler du for meget for varmen? Det kan der gøres noget ved Udnyt varmen bedre, og undgå tillæg Ny prissætning gør varmeregningen mere retfærdig Tidligere har varmeprisen kun været baseret på den mængde

Læs mere

FRIHEDEN TIL SELV AT DESIGNE.

FRIHEDEN TIL SELV AT DESIGNE. Axor Bouroullec FRIHEDEN TIL SELV AT DESIGNE. De franske brødre Ronan og Erwan Bouroullec er blandt de mest eftertragtede designere i den internationale møbelindustri. Deres fi losofi er: Produkterne

Læs mere

Mejeriparken III, Hjallerup MATERIALE-BESKRIVELSE Fjerritslev, 01.07.2008 Kortfattet beskrivelse af konstruktioner, materialer og udstyr for nøglefærdigt byggeri beliggende Mejeriparken, Hjallerup Boligerne

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 6 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Tunderup Strandvej 14 Postnr./by: 4800 Nykøbing F BBR-nr.: 376-024367 Energikonsulent: Preben Funch Hallberg Programversion: EK-Pro, Be06 version

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug SIDE 1 AF 6 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Havrevænget 1 Postnr./by: 6100 Haderslev BBR-nr.: 510-005463 Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for at opnå besparelser.

Læs mere

VURDERINGER STANDARDBETINGELSER OG PRISER ARKITEKTFIRMAET FRIBORG OG LASSEN A/S VESTERBROGADE 124B 1620 KBH V WWW.FRIBORG-LASSEN.DK TLF.

VURDERINGER STANDARDBETINGELSER OG PRISER ARKITEKTFIRMAET FRIBORG OG LASSEN A/S VESTERBROGADE 124B 1620 KBH V WWW.FRIBORG-LASSEN.DK TLF. VURDERINGER STANDARDBETINGELSER OG PRISER ARKITEKTFIRMAET FRIBORG OG LASSEN A/S VESTERBROGADE 124B 1620 KBH V WWW.FRIBORG-LASSEN.DK TLF. 3325 4400 VURDERINGER STANDARDBETINGELSER OG PRISER ALMINDELIGE

Læs mere

Råderet inde i boligen

Råderet inde i boligen Råderet inde i boligen Reglerne er beskrevet i Bekendtgørelse om drift af almene boliger m.v. af 23. juni 2005 - Nr. 627 i ' 82 til og med ' 95. Alle forbedringer er tilladt Ifølge bekendtgørelsen er alle

Læs mere

BBR-nr.: 851-570950 Energimærkning nr.: 200004038 Gyldigt 5 år fra: 17-12-2007 Energikonsulent: Peter Mailund Thomsen Firma: OBH Ingeniørservice A/S

BBR-nr.: 851-570950 Energimærkning nr.: 200004038 Gyldigt 5 år fra: 17-12-2007 Energikonsulent: Peter Mailund Thomsen Firma: OBH Ingeniørservice A/S SIDE 1 AF 6 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Dalgasgade 27 Postnr./by: 9000 Aalborg BBR-nr.: 851-570950 Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for at opnå besparelser,

Læs mere

Årlig. Tilbage- Forslag til forbedring. energienheder. 4,53 MWh fjernvarme 13,67 MWh fjernvarme

Årlig. Tilbage- Forslag til forbedring. energienheder. 4,53 MWh fjernvarme 13,67 MWh fjernvarme SIDE 1 AF 10 Adresse: Ringkøbingvej 6 Postnr./by: Oplyst varmeforbrug 8000 Århus C BBR-nr.: 751-378688-001 Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for at opnå besparelser, fordeling

Læs mere

Energimærke. Adresse: Dr. Lassens Gade 7 Postnr./by:

Energimærke. Adresse: Dr. Lassens Gade 7 Postnr./by: SIDE 1 AF 9 Adresse: Dr. Lassens Gade 7 Postnr./by: Oplyst varmeforbrug 8900 Randers C BBR-nr.: 730-009955-001 Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for at opnå besparelser,

Læs mere

Prisliste. Square Reolen fra Kidi

Prisliste. Square Reolen fra Kidi Prisliste Alle priser er incl. moms forbehold for trykfejl og ændringer Nkr. Square Reolen fra Kidi Oktober 2015 Reoler Alle reoler er incl. ophængsliste Dybde 34 cm Dybde 42 cm Dybde 20 cm Modul 01 1/1

Læs mere

2.995, , , , , ,- Alle priser er inkl. moms A1 KØKKENARMATUR A2 KØKKENARMATUR VVS :

2.995, , , , , ,-   Alle priser er inkl. moms A1 KØKKENARMATUR A2 KØKKENARMATUR VVS : A1 KØKKENARMATUR VVS : 705723104 A2 KØKKENARMATUR VVS : 705514104 Keramiske ventiloverdele Høj svingtud med drejelig spids 5 års drypgaranti Keramisk kartouche Kan temperaturbegrænses Høj svingtud med

Læs mere

Sneppevej 1-35, 4-34. Afdeling 9. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen

Sneppevej 1-35, 4-34. Afdeling 9. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Sneppevej 1-35, 4-34 Afdeling 9 Råderet - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Om råderet Boligindretning optager mange beboere. Idéer og muligheder for at forandre boligerne synes uendelige.

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 6 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Arnakkegårds Alle 46 Postnr./by: 4390 Vipperød BBR-nr.: 316-008220 Energikonsulent: Stig Tange Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma: factum2

Læs mere

BBR-nr.: 580-024287 Energimærkning nr.: 200013170 Gyldigt 5 år fra: 01-05-2009 Energikonsulent: Kai Verner Jessen Firma: OBH Ingeniørservice A/S

BBR-nr.: 580-024287 Energimærkning nr.: 200013170 Gyldigt 5 år fra: 01-05-2009 Energikonsulent: Kai Verner Jessen Firma: OBH Ingeniørservice A/S SIDE 1 AF 6 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Rugkobbel 182 Postnr./by: 6200 Aabenraa BBR-nr.: 580-024287 Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for at opnå besparelser,

Læs mere

VURDERING VURDERING AF ANDELSLEJLIGHED. AB Svendboghus 303-0048-02 Svendborggade 6 04 TH 2100 København Ø. Bygningsrådgivning

VURDERING VURDERING AF ANDELSLEJLIGHED. AB Svendboghus 303-0048-02 Svendborggade 6 04 TH 2100 København Ø. Bygningsrådgivning VURDERING Bygningsrådgivning 1 VURDERING AF ANDELSLEJLIGHED AB Svendboghus 303-0048-02 Svendborggade 6 04 TH 2100 København Ø Forventet Salgsdato: 01.September 2010. 1.Udgave 13 Juli 2010 klokken 09.00.

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING Generalforsamling 2010

BESTYRELSENS BERETNING Generalforsamling 2010 BESTYRELSENS BERETNING Generalforsamling 2010 Så er der gået endnu et år, på trods af, at der stadig er 365 døgn med 24 timer i hvert døgn, føles det som om det var i går vi havde generalforsamling 2009.

Læs mere

Projekt: Halmodellens energioptimeringspulje Ansøgt: 16-03-2016 (Puljecenter + Hjemmeside) Status: Vurderet - Materiale ok ID #: 80-2

Projekt: Halmodellens energioptimeringspulje Ansøgt: 16-03-2016 (Puljecenter + Hjemmeside) Status: Vurderet - Materiale ok ID #: 80-2 Ansøgt: 16-03-2016 (Puljecenter + Hjemmeside) ID #: 80-2 le@elmerdahl.dk Horne Hallen CVR-nr. 62989718 Lars El merdahl Telefon 24235980 Mobil 24235980 Udskiftning af elastiske fuger i ydervæg-elementer

Læs mere