Kibæk Fjernvarme amba Forretningsorden

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kibæk Fjernvarme amba Forretningsorden"

Transkript

1 Kibæk Fjernvarme amba Forretningsorden

2 Indholdsfortegnelse. 1. Indledning. 2. Bestyrelsens konstituering. 3. Bestyrelsesmøder. 4. Formandens rolle. 5. Dagsorden. 6. Beslutninger. 7. Beslutningsprotokol. 8. Bestyrelsesmedlemmernes ret til information/informationspligt. 9. Revision 10. Bestyrelses- og direktionsansvarsforsikring. 11. Habilitet. 12. Tavshedspligt/fortrolighed. 13. Driftslederens rolle. 14. Indkøb 15. Sekretariatsbetjening af bestyrelsen. 16. Selskabets ledelse. 17. Ikrafttræden.

3 1. Indledning. Forretningsordenen indeholder nærmere bestemmelser om bestyrelsens og driftslederens opgaver og indbyrdes arbejdsfordeling/kompetencer. Forretningsordenen er et arbejdsdokument, der løbende vurderes og justeres i forhold til Kibæk Fjernvarmes behov. 2. Bestyrelsens konstituering. Bestyrelsens konstituering, herunder valg af formand, sker senest på det første møde efter den ordinære generalforsamling. Jf. i øvrigt vedtægterne for Kibæk Fjernvarme amba 3. Bestyrelsesmøder. Bestyrelsen afholder ordinære bestyrelsesmøder mindst 6 gange årligt, og i øvrigt når formanden finder det nødvendigt, eller begæres af et bestyrelsesmedlem eller driftslederen. Bestyrelsesmøderne afholdes på Kibæk Fjernvarmes kontor eller et andet af formanden afgivet sted. Der udarbejdes en mødeplan for et halv år ad gangen, for de ordinære bestyrelsesmøder. Dagsorden med tilhørende bilag udsendes senest 3 dage før mødet. Indkaldelse sker via . Ud over bestyrelsens medlemmer og driftslederen, er der mulighed for at også andet fast personale kan overvære i bestyrelsesmøderne hvis de ønsker det. Desuden kan efter behov indkaldes rådgivere m.v., selskabets revisor, rådgivende ingeniør og advokat kan på begæring af et bestyrelsesmedlem eller driftslederen deltage i bestyrelsesmøder. Udover egentlige fysiske møder kan der anvendes kommunikation via , træffes der via den vej konkrete beslutninger optages disse på dagsorden til det kommende ordinære møder som et orienteringspunkt. 4. Formandens rolle. Formandens rolle er at udarbejde dagsorden til bestyrelsesmøderne i samarbejde med driftslederen, samt lede bestyrelsens forhandlinger og repræsentere bestyrelsen udadtil. Desuden er formanden bemyndiget til at underskrive bindende kontrakter m.v. efter forudgående godkendelse af bestyrelsen. 5. Dagsorden. Dagsordens punkter skal give en kort sagsfremstilling på hvert punkt, og der vedlæges de nødvendige bilag til sikring af at bestyrelsesmedlemmerne inden mødet kan sætte sig ind i de enkelte sager som skal behandles. Det påhviler driftslederen at orientere bestyrelsen om værkets drift, økonomi, forsikringsdækning samt fremtidige udviklingsmuligheder. Der er opbygget en model med særlige nøgletal som forelægges hvert kvartal på et ordinært bestyrelsesmøde.

4 Ønsker et bestyrelsesmedlem punkter på dagsorden rettes der henvendelse til formanden som sørger for at punktet kommer på dagsordenen til det næste møde. Dagsorden bør altid indeholde: 1. Meddelerser fra formanden 2. Konkrete beslutningspunkter. 3. Orientering om værkets drift og økonomi. 4. Godkendelse og underskrift af beslutningsprotokollen. Desuden starter ordinære møder med et lukket punkt som ikke refereres vider f.eks. personsager, køb/salg af fast ejendom m. v. 6. Beslutninger. Bestyrelsen er beslutningsdygtig, når over halvdelen af samtlige bestyrelsesmedlemmer deltager i beslutningen. Står stemmerne lige, gør formandens eller i dennes forfald den som formand fungerende næstformands stemme udslaget. Der tilstræbes enighed i bestyrelsen. I særlig vigtige beslutninger eller hvis et bestyrelsesmedlem begærer dette anføres i protokollen begrundelsen for den trufne beslutning. Det anføres i beslutningsprotokollen med navns nævnelse hvilke medlemmer der ikke er enige i den trufne beslutning. 7. Beslutningsprotokol. Den bestyrelsesvalgte sekretær fører en beslutningsprotokol over de beslutninger som bestyrelsen træffer. Protokollen underskrives af de deltagene bestyrelsesmedlemmer. Kopi af protokollen udleveres umiddelbart efter mødet, til samtlige bestyrelsesmedlemmer, driftslederen samt efter behov til selskabets rådgivere. Det påhviler selskabets formand og driftsleder at sikre udførelsen af bestyrelsens beslutninger. 8. Bestyrelsesmedlemmernes ret til information/orienteringspligt. Bestyrelsesmedlemmerne kan ved henvendelse til formanden og i dennes forfald næstformanden og få oplysninger om forhold der har betydning for selskabets virksomhed. Bestyrelsesmedlemmer har pligt til at videregive oplysninger til bestyrelsen om forhold som kan have betydning for selskabets virksomhed.

5 9. Revision. Bestyrelsen vælger selskabets revisor. Selskabets eksterne revisor gennemgår min. en gang årligt selskabets økonomi, herunder regnskab samt revisionsprotokol. Desuden påses samtidig at bogføring, formueforvaltning og forretningsgange er betryggende. 10. Bestyrelses- og direktionsansvarsforsikring. Der er tegnet ovennævnte forsikring som dækker tidligere, nuværende og kommende bestyrelsesmedlemmer, herunder suppleanter, samt driftslederen. Jf. i øvrigt policens dækningsbestemmelser og dækningssummer. 11. Habilitet. Det påhviler det enkelte bestyrelsesmedlem at oplyse bestyrelsen om inhabilitet ved behandlinger af sager på bestyrelsesmødet eller i øvrigt generelt inhabilitet. 12. Tavshedspligt/fortrolighed. Alle oplysninger, mundtlige som skriftlige, herunder dokumentmateriale, som et bestyrelsesmedlem, driftsleder samt andre deltagere modtager, er fortrolige. Bestyrelsesmedlemmer har tavshedspligt med hensyn til alt, hvad de erfarer i deres egenskab af medlem af bestyrelsen, med mindre bestyrelsen har besluttet, at de pågældende oplysninger kan offentliggøre, f.eks. i bestyrelsens referat. Den samlede bestyrelse eller et bestyrelsesmedlem kan dog aldrig videregive følgende oplysninger: Personoplysninger (om personale, kunder m.v.) Oplysninger, som er egnede til at skade selskabet. Oplysninger, som kan skade selskabets samarbejdspartnere. Hvert enkelt bestyrelsesmedlem er ansvarlig for, at det materiale, han modtager, ikke kommer udenforstående i hænde. Fratræder et bestyrelsesmedlem, skal han til bestyrelsens formand tilbagelevere fortroligt materiale, han måtte være i besiddelse af, og som han har modtaget i sin egenskab af bestyrelsesmedlem, samt eventuelle genparter og kopier heraf. Måtte et bestyrelsesmedlem afgå ved døden, påhviler tilbageleveringspligten vedkommendes bo. 13. Driftslederens rolle Driftslederen ansætter og afskediger alle medarbejdere. Driftslederens pligter, rettigheder, kompetence og øvrige ansættelsesvilkår er fastlagt i driftslederens ansættelsesaftale.

6 Driftslederen varetager den daglige ledelse af selskabet, og skal dermed følge de retningslinjer og anvisninger, som bestyrelsen angiver. Den daglige ledelse omfatter ikke dispositioner, der efter selskabets forhold er af usædvanlig art eller stor betydning. Sådanne dispositioner kan driftslederen kun foretage efter særlig bemyndigelse fra bestyrelsen. Driftslederen kan disponere på selskabets vegne op til kr excl. Moms samt efterfølgende orientere bestyrelsen om de trufne beslutninger. Uopsættelige beslutninger ud over kr excl. Moms aftales med formanden eller i dennes forfald med næstformand, og beslutningerne orienteres efterfølgende på bestyrelsesmødet. 14. Indkøb På Kibæk Varmeværk skal vi købe ind efter princippet bedst og billigst, det vil sige at man samlet set skal købe den bedste mulige vare til den lavest mulige pris. Ved indkøb over kr excl. Moms skal der altid indhentes 2 eller flere flere tilbud. 15. Sekretariatsbetjening af bestyrelsen. Driftslederen varetager sekretariatsbetjeningen af bestyrelsen d.v.s. udsendelse af dagsorden med tilhørende bilag, beslutningsprotokollen, arkivering af protokol herunder bilag m.v. 16. Selskabets ledelse. Bestyrelsen ansætter og afskediger driftslederen. 17. Ikrafttræden. Forretningsorden træder i kraft den 1. november 2015.

Brande Fjernvarme amba. Forretningsorden

Brande Fjernvarme amba. Forretningsorden Brande Fjernvarme amba Forretningsorden Indholdsfortegnelse. 1. Indledning. 2. Bestyrelsens konstituering. 3. Bestyrelsesmøder. 4. Formandens rolle. 5. Dagsorden. 6. Beslutninger. 7. Beslutningsprotokol.

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I MAD TIL HVER DAG I/S

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I MAD TIL HVER DAG I/S FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I MAD TIL HVER DAG I/S INDHOLD 1. Bestyrelsens valg og sammensætning 1 2. Konstitution 1 3. Bestyrelsesmøder 1 4. Beslutningsprotokol 2 5. Bestyrelsens forpligtelser 2

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen i. Svendborg Kraftvarme A/S

Forretningsorden for bestyrelsen i. Svendborg Kraftvarme A/S Forretningsorden for bestyrelsen i Svendborg Kraftvarme A/S Juni 2014 1.0 Forretningsordenens hjemmel 1.1 Nærværende forretningsorden er oprettet i henhold til Lov om aktie- og anpartsselskaber, 130. 1.2

Læs mere

BESTYRELSENS FORRETNINGSORDEN I DEN OFFENTLIGE SELVEJENDE INSTITUTION TEAM DANMARK. (Godkendt på bestyrelsesmødet den 18.

BESTYRELSENS FORRETNINGSORDEN I DEN OFFENTLIGE SELVEJENDE INSTITUTION TEAM DANMARK. (Godkendt på bestyrelsesmødet den 18. BESTYRELSENS FORRETNINGSORDEN I DEN OFFENTLIGE SELVEJENDE INSTITUTION TEAM DANMARK (Godkendt på bestyrelsesmødet den 18. februar 2013) 1 Nærværende udgør forretningsordenen for bestyrelsen i den offentlige

Læs mere

BESTYRELSENS FORRETNINGSORDEN ANTI DOPING DANMARK

BESTYRELSENS FORRETNINGSORDEN ANTI DOPING DANMARK BESTYRELSENS FORRETNINGSORDEN I ANTI DOPING DANMARK 2 Revideret 2013 Nærværende udgør forretningsordenen for bestyrelsen i Anti Doping Danmark. Afholdelse af bestyrelsesmøder 1. 1.1 Bestyrelsen afholder

Læs mere

Bilag til punkt 6. Justering af bestyrelsens forretningsorden. (Godkendt på bestyrelsesmødet 4. april 2018)

Bilag til punkt 6. Justering af bestyrelsens forretningsorden. (Godkendt på bestyrelsesmødet 4. april 2018) Bilag til punkt 6. Justering af bestyrelsens forretningsorden. (Godkendt på bestyrelsesmødet 4. april 2018) 1 Nærværende udgør forretningsordenen for bestyrelsen i den offentlige selvejende institution

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen i Den selvejende institution Brandts

Forretningsorden for bestyrelsen i Den selvejende institution Brandts Forretningsorden for bestyrelsen i Den selvejende institution Brandts Konstitution Bestyrelsen er valgt/udpeget for 2 år ad gangen. Bestyrelsesmedlemmerne har forskudte valgperioder, som anført i vedtægterne,

Læs mere

FORRETNINGSORDEN. for bestyrelsen i Ullerød Vandværk a.m.b.a. Forretningsordenens hjemmel

FORRETNINGSORDEN. for bestyrelsen i Ullerød Vandværk a.m.b.a. Forretningsordenens hjemmel FORRETNINGSORDEN for bestyrelsen i Ullerød Vandværk a.m.b.a. 1. Forretningsordenens hjemmel Denne forretningsorden er oprettet i henhold til Ullerød Vandværks vedtægter af 27. april 2010. Originaleksemplaret

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen i LAG-Ringsted

Forretningsorden for bestyrelsen i LAG-Ringsted Forretningsorden for bestyrelsen i LAG-Ringsted Konstituering og afholdelse af bestyrelsesmøder: 1 Umiddelbart efter afholdelse af en ordinær generalforsamling eller en ekstraordinær generalforsamling,

Læs mere

F O R R E T N I N G S O R D E N for Organisationsbestyrelsen i Boligforeningen 3B

F O R R E T N I N G S O R D E N for Organisationsbestyrelsen i Boligforeningen 3B F O R R E T N I N G S O R D E N for Organisationsbestyrelsen i Boligforeningen 3B 1 Organisationsbestyrelsens ansvar Organisationsbestyrelsen har den overordnede ledelse af Boligforeningen 3B og dens afdelinger

Læs mere

Denne forretningsorden er oprettet i henhold til Andelsvandværket Helle Vests vedtægter af 22. februar 2011.

Denne forretningsorden er oprettet i henhold til Andelsvandværket Helle Vests vedtægter af 22. februar 2011. Forretningsorden for bestyrelsen i Andelsvandværket Helle Vest AMBA Forretningsordenens hjemmel Denne forretningsorden er oprettet i henhold til Andelsvandværket Helle Vests vedtægter af 22. februar 2011.

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen ved Støtteforening for Nationalpark Thy. KONSTITUERING 2 MØDEINDKALDELSE

Forretningsorden for bestyrelsen ved Støtteforening for Nationalpark Thy. KONSTITUERING 2 MØDEINDKALDELSE Forretningsorden for bestyrelsen ved Støtteforening for Nationalpark Thy. 1 KONSTITUERING 1. Senest 14 dage efter nyvalg afholdes konstituerende møde, hvor bestyrelsen vælger formand, næstformand, kasserer

Læs mere

BILAG 5. Forretningsorden. Side 1

BILAG 5. Forretningsorden. Side 1 BILAG 5 Forretningsorden Side 1 14. oktober2019 FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSE INDSAMLING PÅ TVÆRS I/S Side 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Konstituering...3 2. Mødeafholdelse...3 3. Dagsorden...3 4. Afvikling

Læs mere

2.2 Bestyrelsens møder afholdes efter formandens bestemmelse på fondens kontor eller et andet af formanden fastsat sted.

2.2 Bestyrelsens møder afholdes efter formandens bestemmelse på fondens kontor eller et andet af formanden fastsat sted. UDKAST 18. maj 2016 Sag 20251-001 ver.1 FORRETNINGSORDEN for ELLEN OG CARL TAFDRUPS MINDELEGAT Oprettet af advokat, fru Sonja Tafdrup Rohbeck CVR-Nr. 7302 9112 1. Konstituering 1.1 Bestyrelsen konstituerer

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN #BREVFLET# Bilag 1: Forretningsorden for bestyrelsen FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN i Center For Hjælpemidler og Velfærdsteknologi I/S Bestyrelsesmøder 1 Bestyrelsen udpeges for den kommunale valgperiode,

Læs mere

FORRETNINGSORDEN. for. Voldgiftsnævnet for bygge- og anlægsvirksomhed

FORRETNINGSORDEN. for. Voldgiftsnævnet for bygge- og anlægsvirksomhed FORRETNINGSORDEN for Voldgiftsnævnet for bygge- og anlægsvirksomhed 1.1 Forretningsordenens hjemmel 1 Denne forretningsorden oprettes i henhold til Statut for Voldgiftsnævnet for bygge- og anlægsvirksomhed,

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I Lynæs Havn.

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I Lynæs Havn. FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I Lynæs Havn. 1 AFHOLDELSE AF BESTYRELSESMØDER 1.1 Umiddelbart efter den ordinære generalforsamling - eller efter en ekstraordinær generalforsamling, hvor der er sket ændringer

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN. for. Grundejerforeningen Fjordparken

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN. for. Grundejerforeningen Fjordparken D01644843 FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN for Grundejerforeningen Fjordparken 1. Bestyrelsens møder, antal og indkaldelse. 1.1. Bestyrelsen holder mindst et møde pr. kvartal (ordinære bestyrelsesmøder).

Læs mere

Forretningsorden for ApS

Forretningsorden for ApS Forretningsorden for ApS Denne forretningsorden gælder for bestyrelsen i CVR nr.. 1.0 Konstituering 1.1 Bestyrelsen træder sammen for at konstituere sig umiddelbart efter den ordinære generalforsamling.

Læs mere

FORRETNINGSORDEN for bestyrelsen i Den Selvejende Institution Randers Egnsteater (fond)

FORRETNINGSORDEN for bestyrelsen i Den Selvejende Institution Randers Egnsteater (fond) J.nr. 027.015 JWG/gk (2012-04-16 - version 3) FORRETNINGSORDEN for bestyrelsen i Den Selvejende Institution Randers Egnsteater (fond) Side 1 af 9 INDHOLDSFORTEGNELSE: Forretningsordens formål.... 3 Tiltrædelse

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen på Haderslev Handelsskole

Forretningsorden for bestyrelsen på Haderslev Handelsskole Forretningsorden for bestyrelsen på I henhold til 14, stk. 1 i institutionens vedtægter fastsættes følgende forretningsorden: 1. Bestyrelsens opgaver og ansvar Bestyrelsesmedlemmer skal tilsammen bidrage

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN BØRNESKOLEN BIFROST

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN BØRNESKOLEN BIFROST FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN BØRNESKOLEN BIFROST 1 Forretningsordenens hjemmel Nærværende forretningsorden oprettes i henhold til Undervisningsministeriets standardvedtægt for frie grundskoler (januar

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen ved Professionshøjskolen University College Nordjylland

Forretningsorden for bestyrelsen ved Professionshøjskolen University College Nordjylland Forretningsorden for bestyrelsen ved Professionshøjskolen University College Nordjylland Dokumentdato: 27.03.2008 Dokumentansvarlig: MIC 1 Konstituering Bestyrelsen består af 14 medlemmer, der udpeges

Læs mere

F O R R E T N I N G S O R D E N

F O R R E T N I N G S O R D E N F O R R E T N I N G S O R D E N for Organisationsorganisationsbestyrelsen i Boligforeningen 3B 1 Organisationsbestyrelsens ansvar Organisationsbestyrelsen har den overordnede ledelse af Boligforeningen

Læs mere

INDSTILLING. 3. Godkendelse af forslag til forretningsorden

INDSTILLING. 3. Godkendelse af forslag til forretningsorden INDSTILLING 3. Godkendelse af forslag til forretningsorden Bestyrelsen skal i henhold til vedtægterne for Hovedstadens Beredskab 9.1 vedtage en forretningsorden for sit virke. Indstilling Det indstilles,

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen i Boligkontoret Århus

Forretningsorden for bestyrelsen i Boligkontoret Århus Århus, den 10. december 2008 Forretningsorden for bestyrelsen i Boligkontoret Århus Introduktion Valg til bestyrelsen sker hvert år på boligkontorets repræsentantskabsmøde. Valgperioden er højst 2 år.

Læs mere

D.s.i. Hedehuset Havnevej Mariager tlf: mail:

D.s.i. Hedehuset Havnevej Mariager tlf: mail: D.s.i. Hedehuset Havnevej 2 9550 Mariager tlf: 9854 1682 mail: hedehuset@hedehuset.dk F O R R E T N I N G S O R D E N for Bestyrelsen i D.s.i. Hedehuset. 1. Konstituering 1.1 På første møde efter 1.januar

Læs mere

På bestyrelsens første møde vælges en formand og en næstformand efter bestemmelsen i vedtægtens 12.

På bestyrelsens første møde vælges en formand og en næstformand efter bestemmelsen i vedtægtens 12. Forretningsorden for bestyrelsen for University College Sjælland I henhold til bekendtgørelse af lov om professionshøjskoler for videregående uddannelse nr. 215 af 27. februar 2013 og vedtægt for Professionshøjskolen

Læs mere

Forretningsorden. for. bestyrelsen XXX A/S. CVR-nr. XXXXXXXX. 1. Bestyrelsens første møde

Forretningsorden. for. bestyrelsen XXX A/S. CVR-nr. XXXXXXXX. 1. Bestyrelsens første møde Forretningsorden for bestyrelsen i XXX A/S CVR-nr. XXXXXXXX 1. Bestyrelsens første møde Bestyrelsen afholder sit første (konstituerende) møde umiddelbart efter generalforsamlingen. Mødet ledes af det bestyrelsesmedlem,

Læs mere

Forretningsorden. for. bestyrelsen. DNS i/s [Arbejdstitel]

Forretningsorden. for. bestyrelsen. DNS i/s [Arbejdstitel] Eksempel på Forretningsorden for løsningsforslag no. 1. Eksemplet på Forretningsorden kræver ikke ændringer i det udarbejdede DNS I/S aftalesæt. Løsningsforslag fremlagt på borgmestermødet den 28. august

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN OG DIREKTIONEN. Foreningen NLP. CVR. nr

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN OG DIREKTIONEN. Foreningen NLP. CVR. nr FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN OG DIREKTIONEN I Foreningen NLP CVR. nr. 36741422 1 BESTYRELSENS KONSTITUERING 1.1 Bestyrelsen træder sammen umiddelbart efter afholdelse af ordinært repræsentantskabsmøde

Læs mere

F O R R E T N I N G S O R D E N

F O R R E T N I N G S O R D E N F O R R E T N I N G S O R D E N Organisationsbestyrelsen i Boligforeningen 3B 1 Organisationsbestyrelsens ansvar Organisationsbestyrelsen har den overordnede ledelse af Boligforeningen 3B og dens afdelinger

Læs mere

FORRETNINGSORDEN. for bestyrelsen i. Fonden Roskilde Festival

FORRETNINGSORDEN. for bestyrelsen i. Fonden Roskilde Festival FORRETNINGSORDEN for bestyrelsen i Fonden Roskilde Festival 1. FORRETNINGSORDENENS HJEMMEL 1.01. Denne forretningsorden oprettes i henhold til vedtægternes 6.07. 1.02. Originaleksemplaret skal opbevares

Læs mere

FORRETNINGSORDEN for bestyrelsen for Danmarks Medie- og Journalisthøjskole

FORRETNINGSORDEN for bestyrelsen for Danmarks Medie- og Journalisthøjskole FORRETNINGSORDEN for bestyrelsen for Danmarks Medie- og Journalisthøjskole I medfør af 14, stk. 1, i vedtægt for Danmarks Medie- og Journalisthøjskole fastsættes herved følgende forretningsorden for højskolens

Læs mere

FORRETNINGSORDEN. Bestyrelsen for Professionshøjskolen UCC

FORRETNINGSORDEN. Bestyrelsen for Professionshøjskolen UCC FORRETNINGSORDEN Bestyrelsen for Professionshøjskolen UCC FORRETNINGSORDEN Bestyrelsen for Professionshøjskolen UCC Forretningsorden for Professionshøjskolen UCC's bestyrelse I medfør af 14 i vedtægt for

Læs mere

Forretningsorden. for bestyrelsen i AquaDjurs as

Forretningsorden. for bestyrelsen i AquaDjurs as Forretningsorden for bestyrelsen i AquaDjurs as Tiltrådt 17. juni 2014 Indholdsfortegnelse 1. Forretningsordenens hjemmel... 3 2. Aktiebesiddelse... 3 3. Tiltrædelse af forretningsorden... 3 4. Bestyrelsens

Læs mere

Forretningsorden for Haderslev Jægerforening. Denne forretningsorden supplerer Haderslev Jægerforenings vedtægter. 1 Konstituering 1.1 Umiddelbart efter generalforsamlingen, afholder bestyrelsen møde for

Læs mere

FORRETNINGSORDEN for bestyrelsen i Frederikshavn Forsyning A/S

FORRETNINGSORDEN for bestyrelsen i Frederikshavn Forsyning A/S FORRETNINGSORDEN for bestyrelsen i Frederikshavn Forsyning A/S INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Forretningsordenens hjemmel... 3 2. Aktiebesiddelse... 3 3. Bestyrelsens konstitution... 3 4. Tiltrædelse af forretningsorden...

Læs mere

Forretningsorden for VA s bestyrelse Juni 2010

Forretningsorden for VA s bestyrelse Juni 2010 Forretningsorden for VA s bestyrelse Juni 2010 Kap. 1. Organisationsbestyrelsens beføjelser 1. Bestyrelsens sammensætning Bestyrelsen består at 7 medlemmer. Ethvert medlem er stemmeberettiget. Derudover

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen for Professionshøjskolen Metropol

Forretningsorden for bestyrelsen for Professionshøjskolen Metropol 6.2 Forretningsorden for bestyrelsen for Professionshøjskolen Metropol 16. juni 2010 I henhold til 14 i Vedtægt for Professionshøjskolen Metropol fastsættes herved følgende forretningsorden for professionshøjskolens

Læs mere

FORRETNINGSORDEN. for bestyrelsen i Ullerød Vandværk A.m.b.a. Forretningsordenens hjemmel

FORRETNINGSORDEN. for bestyrelsen i Ullerød Vandværk A.m.b.a. Forretningsordenens hjemmel FORRETNINGSORDEN for bestyrelsen i Ullerød Vandværk A.m.b.a. 1. Forretningsordenens hjemmel Denne forretningsorden er oprettet i henhold til Ullerød Vandværks vedtægter af 27. april 2010. Originaleksemplaret

Læs mere

Danmarks Ishockey Union Danish Ice Hockey Association

Danmarks Ishockey Union Danish Ice Hockey Association Fodboldens Hus DBU Alle 1 DK-2605 Brøndby Phone: +45 4326 5464 Fax: +45 4326 5460 www.ishockey.dk www.al-bankligaen.dk ishockey@ishockey.dk FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I DANMARKS ISHOCKEY UNION 1.

Læs mere

Forretningsorden. for bestyrelsen i. Foreningen af Fodbold Divisionsklubber i Danmark

Forretningsorden. for bestyrelsen i. Foreningen af Fodbold Divisionsklubber i Danmark Forretningsorden for bestyrelsen i Foreningen af Fodbold Divisionsklubber i Danmark Forretningsorden for bestyrelsen i Foreningen af Fodbold Divisionsklubber i Danmark 1 Konstitution 1.1 Bestyrelsen, herunder

Læs mere

Godkendt forretningsorden for bestyrelsen i Vrist Pumpelag.

Godkendt forretningsorden for bestyrelsen i Vrist Pumpelag. Godkendt forretningsorden for bestyrelsen i Vrist Pumpelag. 1.0 Forretningsordenens hjemmel. 1.1 Forretningsordenen er godkendt af den ekstraordinære generalforsamling den 30. jan. 2012, i øvrigt jf. 13

Læs mere

Forretningsorden for Bestyrelsen for Fonden Geopark Odsherred

Forretningsorden for Bestyrelsen for Fonden Geopark Odsherred Forretningsorden for Bestyrelsen for Fonden Geopark Odsherred 1. Forretningsordenen 1.1. Bestyrelsen for fonden Geopark Odsherred skal som første punkt efter konstituering af bestyrelsen i umiddelbar forlængelse

Læs mere

Forretningsorden for afdelingsbestyrelsen i afdeling Nørreby

Forretningsorden for afdelingsbestyrelsen i afdeling Nørreby TaB Nørreby Juni 2017 Forretningsorden for afdelingsbestyrelsen i afdeling Nørreby 1. Formål Afdelingsbestyrelsen (omtales fremover bestyrelsen) skal arbejde for den bedst mulige trivsel i afdelingen.

Læs mere

Forretningsorden gældende for bestyrelsen i Grundejerforeningen for Agger nordre sommerhusområde

Forretningsorden gældende for bestyrelsen i Grundejerforeningen for Agger nordre sommerhusområde Forretningsorden gældende for bestyrelsen i Grundejerforeningen for Agger nordre sommerhusområde 1 Forretningsordenens hjemmel og formål Forretningsordenen er fastsat af bestyrelsen, og er kun gældende

Læs mere

Fonden Hedensted Centret

Fonden Hedensted Centret sam Forretningsorden Fonden Hedensted Centret Bestyrelsen for Hedensted Centret Februar 2017 Forretningsorden for Fonden Hedensted Centret 1 INDHOLD 1. Bestyrelsens sammensætning og udpegning... 3 2 Bestyrelsens

Læs mere

BBFS skolebestyrelsernes forretningsorden

BBFS skolebestyrelsernes forretningsorden BBFS skolebestyrelsernes forretningsorden Indhold Skolebestyrelsens arbejdsopgaver:... 2 Hvad kendetegner en god skolebestyrelse:... 2 Møder:... 2 Dagsorden:... 3 Beslutningsdygtighed:... 3 Valg af nye

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen for FrederiksbergFonden

Forretningsorden for bestyrelsen for FrederiksbergFonden 1 Forretningsorden for bestyrelsen for FrederiksbergFonden CVR-nummer 46206312 Udarbejdet i henhold til fondens fundats. 2 1. Fondens bestyrelse 1.1 Valg af bestyrelsens medlemmer 1.1.1 Bestyrelsens medlemmer

Læs mere

FORRETNINGSORDEN. for bestyrelsen i. Fonden Gjethuset

FORRETNINGSORDEN. for bestyrelsen i. Fonden Gjethuset FORRETNINGSORDEN for bestyrelsen i Fonden Gjethuset 2016 1. FORRETNINGSORDENENS HJEMMEL 1.01. Denne forretningsorden oprettes i henhold til vedtægternes 3. 1.02. Originaleksemplaret skal opbevares i Fondens

Læs mere

Bestyrelsens forretningsorden for Rudme Friskole, Børnehave og vuggestue

Bestyrelsens forretningsorden for Rudme Friskole, Børnehave og vuggestue Bestyrelsens forretningsorden for Rudme Friskole, Børnehave og vuggestue Foruden de bestemmelser, der er formuleret i de til enhver tid gældende Vedtægter for den selvejende institution Rudme Friskole,

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I FONDEN ELITEIDRÆT ÅRHUS Pr. 26/

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I FONDEN ELITEIDRÆT ÅRHUS Pr. 26/ FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I FONDEN ELITEIDRÆT ÅRHUS Pr. 26/10 2009 1. Formål og opgaver 1.1 Fondens vedtægtsbestemte formål er, at arbejde på at løfte eliteidrætten i Århus til højt nationalt og

Læs mere

FORRETNINGSORDEN. for bestyrelsen i. Fonden Gjethuset

FORRETNINGSORDEN. for bestyrelsen i. Fonden Gjethuset FORRETNINGSORDEN for bestyrelsen i Fonden Gjethuset 2016 1. FORRETNINGSORDENENS HJEMMEL 1.01. Denne forretningsorden oprettes i henhold til vedtægternes 3. 1.02. Denne forretningsorden er godkendt af Halsnæs

Læs mere

Forretningsorden for Hillerød Skytteforening (bestyrelsen)

Forretningsorden for Hillerød Skytteforening (bestyrelsen) Forretningsorden for Hillerød Skytteforening (bestyrelsen) Hillerød den 3. september 2018 1 Forretningsordenens hjemmel og fordeling 1.1 Hjemmel Denne forretningsorden er oprettet i henhold til vedtægternes

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen i Newfoundlandklubben i Danmark

Forretningsorden for bestyrelsen i Newfoundlandklubben i Danmark Forretningsorden for bestyrelsen i Newfoundlandklubben i Danmark Opdateret og godkendt i forbindelse med NFKs bestyrelsesmøde den 7.3.2010. Konstituering og afholdelse af bestyrelsesmøder: 1 Snarest efter

Læs mere

Bestyrelsens forretningsorden

Bestyrelsens forretningsorden marts 2010/jca Bestyrelsens forretningsorden 1. Hjemmel Iht. vedtægter 6 stk. 6a : Bestyrelsen fastlægger selv sin forretningsorden dog under hensyn til stk. 6b.6e. Henvisningerne i stk. 6b..6e er indarbejdet

Læs mere

Forretningsorden for Tuborgfondets bestyrelse

Forretningsorden for Tuborgfondets bestyrelse Forretningsorden for Tuborgfondets bestyrelse 1 Baggrund 1.1 Tuborgfondet har siden fusionen med Carlsbergfondet i 1991 været en særlig afdeling (Afdeling D) af Carlsbergfondet. Tuborgfondet er som følge

Læs mere

Forretningsorden for Københavns Universitets bestyrelse

Forretningsorden for Københavns Universitets bestyrelse Bestyrelsesmøde nr. 81, den 8. dec. 2015 Pkt. 11. Bilag 2 Forretningsorden for Københavns Universitets bestyrelse I medfør af 16, stk. 2 i vedtægt for Københavns Universitet fastsættes herved følgende

Læs mere

F O R R E T N I N G S O R D E N

F O R R E T N I N G S O R D E N F O R R E T N I N G S O R D E N Organisationsbestyrelsen i Boligforeningen 3B 1 Organisationsbestyrelsens ansvar Organisationsbestyrelsen har den overordnede ledelse af Boligforeningen 3B og dens afdelinger

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN Kapitel 1. Bestyrelsens beføjelser og ansvar 1 Bestyrelsens ansvar Bestyrelsen forestår den overordnede ledelse af organisationen. Den udøver de beføjelser og varetager

Læs mere

Nærværende udgør forretningsordenen for bestyrelsen i Anti Doping Danmark.

Nærværende udgør forretningsordenen for bestyrelsen i Anti Doping Danmark. 2 Revideret på bestyrelsesmøde den 8. juni 2017 Nærværende udgør forretningsordenen for bestyrelsen i Anti Doping Danmark. Afholdelse af bestyrelsesmøder 1. 1.1 Bestyrelsen afholder møder 4-5 gange om

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR ORGANISATIONSBESTYRELSEN ... Kap. 1 ORGANISATIONSBESTYRELSENS BEFØJELSER

FORRETNINGSORDEN FOR ORGANISATIONSBESTYRELSEN ... Kap. 1 ORGANISATIONSBESTYRELSENS BEFØJELSER SILKEBORG BOLIGSELSKAB FORRETNINGSORDEN FOR ORGANISATIONSBESTYRELSEN... Kap. 1 ORGANISATIONSBESTYRELSENS BEFØJELSER 1 Organisationsbestyrelsens ansvar Organisationsbestyrelsen forestår den overordnede

Læs mere

Forretningsorden for Københavns Universitets bestyrelse

Forretningsorden for Københavns Universitets bestyrelse Bestyrelsesmøde nr. 93, d. 30. januar 2018 Pkt. 4. Bilag 1 Forretningsorden for Københavns Universitets bestyrelse I medfør af 176, stk. 2 i vedtægt for Københavns Universitet fastsættes herved følgende

Læs mere

BOLIGFORENINGEN. Forretningsorden for organisationsbestyrelsen for Sobo. Sundsmarkvej 14 6400 Sønderborg

BOLIGFORENINGEN. Forretningsorden for organisationsbestyrelsen for Sobo. Sundsmarkvej 14 6400 Sønderborg BOLIGFORENINGEN Sundsmarkvej 14 6400 Sønderborg Telefon: 74 43 05 60 Internet: www.soebo.dk Forretningsorden for organisationsbestyrelsen for Sobo Kap. i Organisationsbestyrelsens beføjelser i Organisationsbestyrelsens

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I FONDEN OLUF NIELSEN CVR

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I FONDEN OLUF NIELSEN CVR FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I FONDEN OLUF NIELSEN CVR 11591299 - Forretningsorden danner sammen med vedtægterne grundlag for Fondens virke ONF administreres i samarbejde med Fonden Elite Idræt Aarhus.

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen på Viborg Fjernvarme

Forretningsorden for bestyrelsen på Viborg Fjernvarme Forretningsorden for bestyrelsen på Viborg Fjernvarme 1. Konstituerende møde Efter den årlige generalforsamling træder bestyrelsen sammen til konstituerende møde. Mødet indkaldes og ledes af det medlem,

Læs mere

Danmarks Medie- og Journalisthøjskole

Danmarks Medie- og Journalisthøjskole FORRETNINGSORDEN for Danmarks Medie- og Journalisthøjskoles bestyrelse I medfør af 14, stk. 1 i vedtægt for Danmarks Medie- og Journalisthøjskole fastsættes herved følgende forretningsorden for Danmarks

Læs mere

Fastsat i medfør af 18 i lov nr. 575 af 9. juni 2006 om institutioner for almengymnasiale uddannelser mv. og 14 i vedtægterne for Himmelev Gymnasium.

Fastsat i medfør af 18 i lov nr. 575 af 9. juni 2006 om institutioner for almengymnasiale uddannelser mv. og 14 i vedtægterne for Himmelev Gymnasium. Forretningsorden for bestyrelsen ved Himmelev Gymnasium Fastsat i medfør af 18 i lov nr. 575 af 9. juni 2006 om institutioner for almengymnasiale uddannelser mv. og 14 i vedtægterne for Himmelev Gymnasium.

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen for Nordfyns Gymnasium

Forretningsorden for bestyrelsen for Nordfyns Gymnasium Forretningsorden for bestyrelsen for Nordfyns Gymnasium Nærværende forretningsorden er fastsat i medfør af 18 i lov nr. 575 af 9. juni 2006 om institutioner for almengymnasiale uddannelser mv. og 14 i

Læs mere

Forretningsorden organisationsbestyrelsen i AL2bolig

Forretningsorden organisationsbestyrelsen i AL2bolig Forretningsorden organisationsbestyrelsen i AL2bolig Bestyrelsens ansvar Bestyrelsen har det overordnede ansvaret for ledelsen af organisationen og dens afdelinger. Bestyrelsen skal sikre en forsvarlig

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen på Gribskov Gymnasium

Forretningsorden for bestyrelsen på Gribskov Gymnasium Forretningsorden for bestyrelsen på Gribskov Gymnasium Fastsat i medfør af 18 i lov nr. 575 af 9. juni 2006 om institutioner for almengymnasiale uddannelser mv. og 14 i vedtægterne for Gribskov Gymnasium.

Læs mere

Iflg. aftale fremsendes hoslagt forretningsorden for bestyrelsen i Viby Andelsboligforening. Anette Degn :01 cc: Vedr.

Iflg. aftale fremsendes hoslagt forretningsorden for bestyrelsen i Viby Andelsboligforening. Anette Degn :01 cc: Vedr. Iflg. aftale fremsendes hoslagt forretningsorden for bestyrelsen i Viby Andelsboligforening. Med venlig hilsen Ole Maltesen ----- Videresendt af Ole Maltesen/VAB - 02-12-05 11:12 ----- Anette Degn Til:

Læs mere

Forretningsorden. UDKAST Aarhus oktober Energi Viborg Kraftvarme A/S CVR-nr Sagsnr phe/phe/jhp Dok.nr

Forretningsorden. UDKAST Aarhus oktober Energi Viborg Kraftvarme A/S CVR-nr Sagsnr phe/phe/jhp Dok.nr UDKAST Aarhus oktober 2017 Sagsnr. 021374-0003 phe/phe/jhp Forretningsorden Energi Viborg Kraftvarme A/S CVR-nr. 10 04 67 69 København Langelinie Allé 35 2100 København Ø Danmark Aarhus Værkmestergade

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN FOR THISTED GYMNASIUM & HF-KURSUS

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN FOR THISTED GYMNASIUM & HF-KURSUS FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN FOR THISTED GYMNASIUM & HF-KURSUS Fastsat i medfør af 18 i Lov nr. 575 af 9. juni 2006 om institutioner for almengymnasiale uddannelser mv. og 14 i vedtægten for Thisted

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 17. januar 2012 kl. 16:09. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere:

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 17. januar 2012 kl. 16:09. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: REFERAT AF BESTYRELSESMØDE Tirsdag, den 17. januar 2012 kl. 16:09 I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen Administrativ medarbejder Holger Skott

Læs mere

Fastsat i medfør af 18 i lov nr. 575 af 9. juni 2006 om institutioner for almengymnasiale uddannelser mv. og 14 i vedtægterne for Aurehøj Gymnasium.

Fastsat i medfør af 18 i lov nr. 575 af 9. juni 2006 om institutioner for almengymnasiale uddannelser mv. og 14 i vedtægterne for Aurehøj Gymnasium. Forretningsorden for bestyrelsen ved Aurehøj Gymnasium Bilag 1 Fastsat i medfør af 18 i lov nr. 575 af 9. juni 2006 om institutioner for almengymnasiale uddannelser mv. og 14 i vedtægterne for Aurehøj

Læs mere

Forretningsorden for Bevillingsnævnet i Ringsted Kommune

Forretningsorden for Bevillingsnævnet i Ringsted Kommune Forretningsorden for Bevillingsnævnet i Ringsted Kommune Side 1 af 5 Hjemmel og formål I henhold til lov om restaurationsvirksomhed og alkoholbevilling m.v. 10 stk. 3 er der nedsat et Bevillingsnævn til

Læs mere

Bestyrelsens Forretningsorden Greve Fodbold

Bestyrelsens Forretningsorden Greve Fodbold Greve Fodbold Bestyrelsens Forretningsorden Bestyrelsens Forretningsorden Greve Fodbold 1. Formål 1.1 Nærværende forretningsorden fastlægger rammerne for Greve Fodbolds bestyrelses ageren under iagttagelse

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I medfør af 4, stk. 2, i lov nr. 553 af 18. juni 2012 om Institut for Menneskerettigheder Danmarks Nationale Menneskerettighedsinstitution, hvorefter institutionens bestyrelse

Læs mere

FORRETNINGSORDEN 3. december For. bestyrelsen for Aage V. Jensen Naturfond

FORRETNINGSORDEN 3. december For. bestyrelsen for Aage V. Jensen Naturfond FORRETNINGSORDEN 3. december 2015 For bestyrelsen for Aage V. Jensen Naturfond Bestyrelsen for Aage V. Jensen Naturfond har fastsat denne forretningsorden for bestyrelsens arbejde. 1. Fondens bestyrelse

Læs mere

FORRETNINGSORDEN. for. bestyrelsen. for I/S NORDFORBRÆNDING. 6. december 2001

FORRETNINGSORDEN. for. bestyrelsen. for I/S NORDFORBRÆNDING. 6. december 2001 FORRETNINGSORDEN for bestyrelsen for I/S NORDFORBRÆNDING 6. december 2001 Side 1 Indhold Bestyrelsens konstituering... 3 Bestyrelsens møder... 3 Udsendelse af dagsorden... 4 Beslutningsdygtighed, mødeledelse

Læs mere

Tak for din mail af 29. september 2017 med bestyrelsens kommentarer til den seneste udgave af forretningsorden.

Tak for din mail af 29. september 2017 med bestyrelsens kommentarer til den seneste udgave af forretningsorden. Sendt per mail signe.breuning@roskildefestival.dk Fonden Roskilde Festival Havsteensvej 11 4000 Roskilde Att.: Signe Breuning Paragraf Plus Advokater Rådhusstræde 6, 2. sal 1466 København K +45 7199 4044

Læs mere

Forretningsorden for Virum gymnasiums bestyrelse

Forretningsorden for Virum gymnasiums bestyrelse Forretningsorden for Virum gymnasiums bestyrelse Denne forretningsorden er fastsat i medfør af lovbekendtgørelse nr. 1143 af 23. oktober 2017, med de ændringer, der følger af lov nr. 65 af 30. januar 2018

Læs mere

DCCR. Forretningsorden for Bestyrelsen for DCCR

DCCR. Forretningsorden for Bestyrelsen for DCCR DCCR Forretningsorden for Bestyrelsen for DCCR 1 Forretningsorden 1.1 Oprettelse og ændringer Nærværende forretningsorden er oprettet i overensstemmelse med gældende vedtægter for DCCR Ændringer i forretningsordenen

Læs mere

FORRETNINGSORDEN. I henhold til selskabslovens $ 114 må formanden ikke udføre hverv for selskabet som "arbejdende. $ 1.

FORRETNINGSORDEN. I henhold til selskabslovens $ 114 må formanden ikke udføre hverv for selskabet som arbejdende. $ 1. FORRETNINGSORDEN for bestyrelsen I Statens Ejendomssalg A/S (Freja ejendomme A/S) $ 1. Selskabets formål Selskabets formål er at overtage/erhverve faste ejendomme, hovedsageligt fra Den Danske Stat, med

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I DIREKTØR IB HENRIKSENS FOND

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I DIREKTØR IB HENRIKSENS FOND FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I DIREKTØR IB HENRIKSENS FOND CVR nr. 68 97 40 11 Side: 1 INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Bestyrelsens sammensætning og udpegning... 3 2. Bestyrelsens konstituering... 4 3. Retningslinjer

Læs mere

Forretningsorden. for bestyrelsen i Faaborg Vest Antenneforening

Forretningsorden. for bestyrelsen i Faaborg Vest Antenneforening Forretningsorden for bestyrelsen i Faaborg Vest Antenneforening 1 Bestyrelsens virksomhed 1.1 Denne forretningsorden gælder som supplement til bestemmelserne i foreningens vedtægter. Bestyrelsens virksomhed

Læs mere

1 medlem udpeget af lokale handicapforeninger, udpeget af musiske foreninger, kulturelle foreninger og øvrige foreninger.

1 medlem udpeget af lokale handicapforeninger, udpeget af musiske foreninger, kulturelle foreninger og øvrige foreninger. Forretningsorden for Fritidsrådet Konstitution m.v. 1. Fritidsrådet består i henhold til rådets vedtægt, 2, af 8 medlemmer. 2 medlemmer udpeget af Byrådet blandt Byrådets medlemmer, 2 medlemmer udpeget

Læs mere

Forretningsorden for Bestyrelsen ved SOSU C

Forretningsorden for Bestyrelsen ved SOSU C Forretningsorden for Bestyrelsen ved SOSU C I henhold til Vedtægternes 14 fastsætter bestyrelsen forretningsorden og instrukser for sit virke. Forretningsorden skal sikre, at bestyrelsen gennem sit arbejde

Læs mere

Forretningsorden. Bestyrelsen for Maskinmestrenes Forening. Godkendt den 02. september 2010

Forretningsorden. Bestyrelsen for Maskinmestrenes Forening. Godkendt den 02. september 2010 Forretningsorden Bestyrelsen for Maskinmestrenes Forening Godkendt den 02. september 2010 C:\Users\sb\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files\Content.Outlook\WD98V9XV\2010 09 06 Bestyrelsens

Læs mere

Bestyrelsens forretningsorden

Bestyrelsens forretningsorden Bestyrelsens forretningsorden ARC - I/S Amager Ressourcecenter Bestyrelsens forretningsorden I medfør af 11, stk. 2, i vedtægten fastsættes denne forretningsorden for bestyrelsen for ARC - I/S Amager

Læs mere

Forretningsorden for Movias bestyrelse

Forretningsorden for Movias bestyrelse Forretningsorden for Movias bestyrelse Gældende tekst Forslag til ny tekst A. Bestyrelsens møder 1 Bestyrelsen udøver sin virksomhed i møder. Der fastsættes inden 1. november en mødeplan for bestyrelsens

Læs mere

REBILD KOMMUNE FORRETNINGSORDEN

REBILD KOMMUNE FORRETNINGSORDEN REBILD KOMMUNE FORRETNINGSORDEN Udvalget For Kultur og Fritid Forretningsorden for fagudvalgene i Rebild Kommune 1. januar 2018 INDHOLDSFORTEGNELSE Konstituering...3 Udvalgets møder...3 Dagsorden, fremlæggelse...3

Læs mere

Error! Not a valid filename.

Error! Not a valid filename. Error! Not a valid filename. Advokat Hans Vestergaard 14.09.2005 Slotsgade 21-5100 Odense C Tlf. 66190066 J.nr. 17.11950/MI FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I GRUNDKORT FYN A/S ---------------------------------------------------------------

Læs mere

Forslag til forretningsorden for Sundheds- og Kulturudvalget.

Forslag til forretningsorden for Sundheds- og Kulturudvalget. Punkt 1. Forslag til forretningsorden for Sundheds- og Kulturudvalget. 2013-46831. Forvaltningen indstiller, at Sundheds- og Kulturudvalget godkender forslag til Forretningsorden for Sundheds- og Kulturudvalget.

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen ved Det kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering.

Forretningsorden for bestyrelsen ved Det kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering. Philip de Langes Allé 10 Tlf. 3268 6000 1435 København K Fax 3268 6111 Danmark info@kadk.dk Journalnr.: 002380 Enhed: Ledelsessekretariatet 15. august 2011 Initialer: MM Forretningsorden for bestyrelsen

Læs mere

BESTYRELSENS FORRETN I NGSORDEN

BESTYRELSENS FORRETN I NGSORDEN 25. oktober 2018 BESTYRELSENS FORRETN I NGSORDEN for I nvesteringsfonden for Udvikl ingslande IFU fonetningsorden - final - 20181025 lndhold 1. 2. 3. 4. 5. o. 7. 8. 9. 10. 11. 114. 12. Konstituering, medlemmer

Læs mere

Sagsfremstilling til møde i Viby Gymnasium og HF s bestyrelse den 1. marts Dagsordenspunkt: Forretningsorden for bestyrelsen.

Sagsfremstilling til møde i Viby Gymnasium og HF s bestyrelse den 1. marts Dagsordenspunkt: Forretningsorden for bestyrelsen. Sagsfremstilling til møde i Viby Gymnasium og HF s bestyrelse den 1. marts 2007 Punkt. 3 Dagsordenspunkt: Forretningsorden for bestyrelsen. Sagsfremstilling: Bestyrelsens forretningsorden fastsættes i

Læs mere