Jeg vil gerne på vegne af DMI s cykeludvalg informere om det nye militære cykelmotionshold.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Jeg vil gerne på vegne af DMI s cykeludvalg informere om det nye militære cykelmotionshold."

Transkript

1 Kære Formand for garnisonens Idrætsforening. Jeg vil gerne på vegne af DMI s cykeludvalg informere om det nye militære cykelmotionshold. Navn: Danish Military Sports Federation Bike Team (DMSF Bike Team) Målsætning: Projektet har som målsætning at oprette et nationalt Motionscykelhold ved navn Danish Military Sports Federation Bike Team (DMSF Bike Team), og i det regi, cykle sig til opmærksomhed for organisationer som støtter og arbejder for soldater, og ikke mindst Forsvaret som helhed. Motionscykelholdet skal med sit virke, henlede opmærksomheden på de hjemvendte soldater (både tjenestegørende og ikke tjenestegørende, med og uden mén) og organisationer som støtter og arbejder for soldater, herunder Veteranhjemmene spredt rundt om i landet, samtidig med at deltagerne hermed forbedre deres fysiske og psykiske tilstand samt, og ikke mindst, styrker og fremmer, den hårdt prøvede korpsånd og professionel stolthed i forsvaret, samt promovere forsvaret som helhed. For at understrege hvilket fokus der er på ovenstående, vil jeg citere fra Hendes Majestæt Dronningens nytårshilsen til Forsvaret 2014, hvor Majestæten skriver: Der er ydet en stor og beundringsværdig indsats, en indsats som vi alle kan være stolte af, men indsatsen har også haft menneskelige omkostninger. Soldater er faldet, medens andre er kommet hjem med skader på krop eller sjæl. Dem må vi aldrig glemme Medlemmer: Alle ansatte under Forsvarsministeriet ressort, kan blive medlem af holdet. Eneste forudsætning er at man opfylder kravene til, og er medlem af en lokal idrætsforening under DMI paraplyen. Arrangører: Det forventes at Projektet kan gennemføres i DMI regi hvor Danish Military Sports Federation Bike Team, bliver integreret i DMI s cykeludvalg, med en frivillig og ulønnet bestyrelse som omdrejningspunkt og i øvrigt med hjælp fra frivillige ildsjæle. Det er væsentligt at den daglige træning foregår i en af forsvarets idrætsforeninger. Struktur: DMSF Bike Team påtænkes at bestå af 2 divisioner.

2 1. Division vil bestå af de motionscyklister som ønsker at styrke konditionen og for øvrigt havde nogle dejlige timer sammen med kollegaer, og andre på idrætsforeningens cykelhold, men dog også har planer om at deltage i et eller to arrangementer om året hvor man møder andre rytter fra hele landet og sammen cykler en lidt længer distance end man normalt gør. Måske kommer det til at foregå i udlandet. 2. Division vil bestå af mere ambitiøse rytter som udover det sociale miljø på et cykelhold, gerne vil udfordre sig selv og konkurrere med andre cykelryttere både nationale og internationalt. Minimumskrav til deltager og udstyr. 1 Division Motions holdet 2 Division Elite holdet Distancer > 500 km/år > 3000 km/år Materiel Løbs krav gerne Cykler gerne Cykler Cykler Cykler, skal benyttes Finansiering: Det er, som hovedregel, ikke tanken at projektet skal finansieres af en stor skare af sponsorer, vi vil, og har, rette henvendelse til nøje udvalgte sponsorer og fonde, I skrivende stund har vi fået positive tilbagemeldinger fra HOD, CS og HKKF, med henblik på at rejse den kapital som er nødvendigt for at opstarte og drive et sådant cykelhold. Vi vil ligeledes forsøge at finde støtte internt i forsvaret. Det betyder at den daglige træning i idrætsforeningen, ikke kommer til at belaste din idrætsforenings økonomi. Materiel: Medlemmer af Motionscykelholdet får mulighed for at købe cykler, køredragter, hjelm og sliddele, til en fordelagtig pris. (er allerede arrangeret) udført I militært layout. Layoutet invitere ikke til store sponsor reklamer, Sponsor logoer vil blive projekteret via hjemmeside, sponsortapet, brevpapir og andet. Projektets faser: Projektet er opdelt i tre uafhængige etaper, med forskellige målsætninger, og uafhængig økonomi, forstås på den måde at der efter hver fase, søges om midler til næste fase, ligesom man skal regne med en vis brugerbetaling. Økonomi: Vi har endnu ikke kunne udarbejde et egentlig budget for hele projekters 3 faser, kun for Fase 0.

3 Budgettet for fase 1. skal udarbejdes i fase 0 som starter primo 2015, i forbindelse med fase 1. planlægningen. Sponsorater: Som hovedregel skal sponsorater ikke anvendes til, og overdrages til, organisationerne, herunder Veteranhjemmene, men bruges til egenfinansiering af materiel og køredragter m.m. således at det bliver så attraktivt som muligt at blive en del af Danish Military Sports Federation Bike Team. Midler indsamlet fra Sponsorer og Fonde vi indgå i regnskabet på lige fod med brugerbetaling. Kommunikation: Der udpeges en kommunikationsansvarlig, hvis opgave består i at udbrede kendskabet til projektet bredt, samt at oprette en hjemmeside for herigennem at brede projektet mest muligt ud i det nationale som det internationale samfund, bl.a. ved hjælp af kendissers deltagelse i projektet/løb. Der anskaffes et antal Demo/test cykler og køredragter med henblik på udlån til Idrætsforeninger Cyklerne skal ligeledes kunne lånes ud til potentielle medarbejdere som ønsker at afprøve hvordan det er at cykle på en Racercykel i en gruppe. Yderligere oplysninger om holdet kan på nuværende tidspunkt, findes følgende steder: Facebook: DMSF Bike Team Shop: Og senere på holdets hjemmeside Fasebeskrivelse: Fase 0 Fase 0 skal bruges til planlægning og udarbejde af et egentlig projektbeskrivelse. Vi vil også i fase 0 igangsætte salget af materiel, her er tale om cykler, køredragter og hjelme, som bestilles ved brug af en webshop. (under opbygning) Vi skal ligeledes i fase 0, havde klarhed over i hvilket grad vi kan forvente støtte fra Forsvaret og andre, til de 3 faser. Pilotprojekt: For at klarlægge hvor stor interessen for Motionscykelholdet Danish Military Sports Federation Bike Team er, og for at henlede opmærksomheden på holdet, arrangere og afholder vi et motionsløb f.eks. startende ved Værnsfælles Forsvarskommando i Karup og sluttende i en by i midt Jylland (Århus). Erfaringerne fra dette motionsløb skal bruges som grundlag til den vider planlægning. År 1. Fase 1 Vi bruger et år til at træne, lokalt i Garnisonernes Idrætsforeninger. Træningsåret skal havde som målsætning at man i eftersommeren samme år kan gennemføre en

4 Danmarks tur hvor vi, på en lille uge køre fra Kaserne til Kaserne, by til by, primært i Jylland. Fra nord til syd eller omvendt. For at promovere projektet vil vi rette henvendelse til en række kendisser og opfordre dem til at deltage i enkelte etaper. Der kan evt. i Fase 1. blive tale om at sende et lille hold til USA, for at deltage i RAW (Race Across the West). Vi er allerede blevet inviteret til at deltage sammen med et hold fra den amerikanske søster organisation USMES (US Military Endurance Sports, (ikke budgetteret) Fase 2 År 2. Vi arrangere en cykeltur til i Tyskland, og/eller andre lande, (vi har kontakt til US Military Endurance Sport) hvor vi ligeledes får mulighed for at skabe internationale kontakter og samarbejde med andre landes cykelhold, og ellers efter samme koncept som Fase 1. Fase 2 kan måske også indeholde en USA tur. Der kan blive tale om at sende et hold til USA, for at deltage i RAAM (Race Across America). DMSF Bike Team er blevet inviteret til at deltage sammen med et hold fra den amerikanske søster organisation USMES (US Military Endurance Sports, Fase 3 År 3. Vi cykler til Paris fra Kaserne til Kaserne. Alternativ slår vi os sammen med Team Rynkeby og følger deres rute dog stadig med vores militære særpræg. Tidspunktet for ankomst til Paris vi være samme uge som Tour de France Vi udnytter de erfaringer vi har fået fra de to foregående faser, og cykler igennem Tyskland, Holland og Belgien med overnatning på kaserner. Perspektivering: Efter fase 3 vil motionscykelholdet stadig bestå og virke til gavn for forsvaret, soldater og medarbejder i forsvaret, ved bl.a. at udnytte de nationale og internationale kontakter, til at køre motionsløb over alt i Danmark og udlandet. Derudover vil for Motionscykelholdet Danish Military Sports Federation Bike Team udbrede kendskabet til danske soldater og motionscykelløb, til andre nationers militære hold. Vi vil invitere andre nationer til at deltage i de forskellige Danske løb, for derved at opnå et bredere kendskab til holdet, og ikke mindst, åbnes der herved muligheder for at køre løb i andre lande. Der vil hvert år blive arrangeret et fællesløb/tur af 3-5 dages varighed. Dette løb/tur vil blive forsøgt gennemført i udlandet, og gerne i samarbejde med udenlandske militære cykelhold.

5 Målet med denne tur vil, udover det sportslige, være det sociale og motionen. Da vil der blive kørt så alle kan være med og nyde samværet og motionen. Endvidere så er der indgået et samarbejde med en amerikansk organisation som hedder USMES. USMES er en organisation som den vi laver med DMSF Bike Team, og i det samarbejde er der allerede nu planlagt fælles løb i USA i 2016 og Holdet, DMSF Bike Team, er en del af DMI, og derfor er det også et krav at alle der vil være en del af holdet også er medlem af et DMI idrætsudvalg. At være under DMI paraplyen, betyder at vi kan trække på en vis form for støtte i forsvaret, i forbindelse med løb osv. At man er registreret under DMI giver endvidere den fordel, at man i det daglige kan mødes til fælles træning ved en garnison i nærheden af ens hjem. Vi ser gerne at vores budskab bliver bredt ud til alle i forsvaret og det er vores håb at du vil være os behjælpelig hermed ved at informere dine medlemmer i din Idrætsforening. Teamet, og det tilknytning til DMI, vil blive drøftet på det kommende DMI Orienteringsmøde den 10. april 2015 i Middelfart, hvor det er muligt for dig at stille spørgsmål og fremkomme med gode ideer til holdet. Med sportslig hilsen Henrik Hugger Formand Dansk Militært Idrætsforbund cykeludvalg Eksempler på holdes materiale:

Præsentation af Dameudvalget 2016 Ambitioner, fokusområder og info om udvalget

Præsentation af Dameudvalget 2016 Ambitioner, fokusområder og info om udvalget Præsentation af Dameudvalget 2016 Ambitioner, fokusområder og info om udvalget Af Dameudvalget, ved Tina Dideriksen 2016 ambitioner Damudvalget ønsker at rekruttere to medlemmer til udvalget gerne fra

Læs mere

Velkommen til cykling 2017

Velkommen til cykling 2017 Cykling 2017 Velkommen til cykling 2017 Sæsonstart den 26. marts kl. 9.00 Med denne folder vil vi gerne byde velkommen til en ny cykelsæson. Vildbjerg Motion er en motionsklub, der lægger vægt på bredden

Læs mere

Projekt beskrivelse Vedrørende ansøgning til Cyclocross Tårn

Projekt beskrivelse Vedrørende ansøgning til Cyclocross Tårn Projekt beskrivelse Vedrørende ansøgning til Cyclocross Tårn Viborg Cycling Dokumentet opdateret: 25-02-2015 14:05:00 Indholdsfortegnelse: 1. Formål med ansøgning...2 2. Viborg Cycling (baggrund)...2 3.

Læs mere

VI CYKLER TIL FORDEL FOR BØRN MED KRÆFT

VI CYKLER TIL FORDEL FOR BØRN MED KRÆFT VI CYKLER TIL FORDEL FOR BØRN MED KRÆFT Bliv en del af Team Rynkebys netværk på: www.team-rynkeby.dk/linkedin www.team-rynkeby.dk www.facebook.com/teamrynkeby Team Rynkeby en nordisk velgørenhedssucces

Læs mere

Velkommen til cykling 2016

Velkommen til cykling 2016 Cykling 2016 Velkommen til cykling 2016 Sæsonstart den 27. marts kl. 9.00 Med denne folder vil vi gerne byde velkommen til en ny cykelsæson. Vildbjerg Motion er en motionsklub, der lægger vægt på bredden

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN VEDTÆGTER FOR FORENINGEN Danish Military independent Social Fellowship Bike Team. i NAVN Foreningens navn er: Danish Military independent Social Fellowship, Bike Team. Forkortet: DMSF Bike Team. Hjemstedladresse:

Læs mere

LØKKEFONDENS DANMARKS TOUR

LØKKEFONDENS DANMARKS TOUR LØKKEFONDENS DANMARKS TOUR Er du mellem 16-19 år og har du brug for et afbræk fra hverdagen? 14 uger med cykeltræning, sunde vaner og personlige mål. HERNING Når matematikken er svær, tænker jeg på første

Læs mere

SPONSORAT ANSØGNING. Andreas Gustav Lunding Studsgaardsgade 14, 2 sal, 2100 KBH Ø

SPONSORAT ANSØGNING. Andreas Gustav Lunding Studsgaardsgade 14, 2 sal, 2100 KBH Ø SPONSORAT ANSØGNING Andreas Gustav Lunding +45 52406026 andreas.gustav.lunding@gmail.com Studsgaardsgade 14, 2 sal, 2100 KBH Ø /1 ANDREAS LUNDING DANSK 26 ÅR FRA HØRSHOLM Jeg begyndte at spille golf i

Læs mere

VI SÆTTER DRENGE PÅ DAGSORDENEN. LøkkeFondens projekter 2014-2015

VI SÆTTER DRENGE PÅ DAGSORDENEN. LøkkeFondens projekter 2014-2015 VI SÆTTER DRENGE PÅ DAGSORDENEN LøkkeFondens projekter 2014-2015 INTENSIV LÆRING Den 30. juni 2014 troppede 99 drenge op på LøkkeFondens DrengeAkademi. 99 drenge fra hver sin del af landet, men i samme

Læs mere

EVALUERING AF TEAM HERNING 2014/15

EVALUERING AF TEAM HERNING 2014/15 EVALUERING AF TEAM HERNING 2014/15 15. august 2015. 1 INDHOLD OM EVALUERINGEN 3 PROCESBESKRIVELSE AF EVALUERINGEN 4 SAMMENFATNING 5 ER PROJEKT TEAM HERNING 2014/2015 LYKKEDES? 5 HVILKE LANGTIDSVIRKNINGER

Læs mere

ANSØGNING OM TILSKUD TIL AFVIKLING AF UCI WORLD CYCLING TOUR COPENHAGEN GRAN FONDO 2015

ANSØGNING OM TILSKUD TIL AFVIKLING AF UCI WORLD CYCLING TOUR COPENHAGEN GRAN FONDO 2015 ANSØGNING OM TILSKUD TIL AFVIKLING AF UCI WORLD CYCLING TOUR COPENHAGEN GRAN FONDO 2015 Ansøgningsbeløb: 500.000 DKR Danmarks Cykle Union Side 1 af 6 UCI World Cycling Tour Copenhagen Gran Fondo 2015 Copenhagen

Læs mere

Ansøgning om samarbejdsaftale

Ansøgning om samarbejdsaftale Ansøgning om samarbejdsaftale Til: Horsens Kommune Denne ansøgning gælder følgende: 1) Råden over vejareal, jf. bilag 1 i forbindelse med afholdelsen af cykelløbet Race Around Denmark. 2) Økonomisk støtte

Læs mere

Ansøg om at komme med. Find os her. Få en fantastisk oplevelse og støt forskning i sclerose

Ansøg om at komme med. Find os her. Få en fantastisk oplevelse og støt forskning i sclerose Få en fantastisk oplevelse og støt forskning i sclerose Ansøg om at komme med Forberedelserne til Cykelnerven 2015 er i fuld gang. Men du kan stadigvæk nå at ansøge om at køre med. I 2014 var vi ca. 60

Læs mere

VELKOMMEN TIL ÅRSMØDE 2014 I BIF MOTION

VELKOMMEN TIL ÅRSMØDE 2014 I BIF MOTION VELKOMMEN TIL ÅRSMØDE 2014 I BIF MOTION Kl. 19.00 Velkomst AGENDA FOR AFTENEN AGENDA FOR AFTENEN Kl. 19.00 Velkomst Kl. 19.10 Årsberetning fra Motionsudvalget - Højdepunkter fra året der gik i BIF Motion

Læs mere

Hjerterytterne ønsker at skabe et koncept inden for cykelsporten, der giver motionscyklisten lyst til at kombinere motion og fællesskab med ønsket om

Hjerterytterne ønsker at skabe et koncept inden for cykelsporten, der giver motionscyklisten lyst til at kombinere motion og fællesskab med ønsket om Hjerterytterne ønsker at skabe et koncept inden for cykelsporten, der giver motionscyklisten lyst til at kombinere motion og fællesskab med ønsket om at gøre en forskel for andre at samle ind til hjertesagen.

Læs mere

VI KØRER FOR BØRN OG UNGE I MIDDELFART & FREDERICIA VELKOMMEN TIL INFOMØDE 2014

VI KØRER FOR BØRN OG UNGE I MIDDELFART & FREDERICIA VELKOMMEN TIL INFOMØDE 2014 VELKOMMEN TIL INFOMØDE 2014 PRÆSENTATION TEAM BEST OF LILLEBÆLT 2014 19.-28. juli 2014 PROGRAM 3 ÅR MED TEAM VESTJYSKBANK 1 ÅR MED TEAM GIRO HORSENS 1 ÅR MED TEAM BEST OF HORSENS VÆRDIER OG OPLEVELSEN

Læs mere

1. Motionsløb og cykling i samarbejde med Marseliskontoret

1. Motionsløb og cykling i samarbejde med Marseliskontoret Aktiviteter 1. Motionsløb og cykling i samarbejde med Marseliskontoret 02-06-2009: Intromøde omkring Marselisløbet med følgende aktiviteter - Konditionstest - Smoothie bar og info omkring sund kost - Generel

Læs mere

JOIN THE TEAM TEAM ROTARY FAVRSKOV Stærk lokal eksponering, sundhed og støtte til gode lokale, nationale og internationale formål.

JOIN THE TEAM TEAM ROTARY FAVRSKOV Stærk lokal eksponering, sundhed og støtte til gode lokale, nationale og internationale formål. TEAM ROTARY FAVRSKOV 2018 JOIN THE TEAM Stærk lokal eksponering, sundhed og støtte til gode lokale, nationale og internationale formål. Rotary klubberne i Favrskov Kommune er i 2018 for ottende år i træk

Læs mere

Team Roskilde Junior

Team Roskilde Junior Team Roskilde Junior Et dansk juniorteam som skaber bemærkelsesværdige resultater nationalt og internationalt If my mind can conceive it, and my heart can believe it - then I can achieve it. Muhammad Ali

Læs mere

Vamdrup Jagtforening. Den nye skydebane. Projektmappe

Vamdrup Jagtforening. Den nye skydebane. Projektmappe Vamdrup Jagtforening Den nye skydebane Projektmappe Øverst: Etape 1 da banen blev taget i brug Nederst: Etape 1 sommeren 2014 1 Denne mappe er en udførlig orientering om anlægningen af Vamdrup Jagtforenings

Læs mere

Kvalitet i opgaveløsningen

Kvalitet i opgaveløsningen Nationale opgaver 1N Støtte til Forsvaret Anmodninger fra Forsvaret skal tilfældene inden for rammerne af Forsvarskommandoens direktiv for Hjemmeværnets operative anvendelse samt respektive operative myndigheders

Læs mere

Velkommen i Hammerum Gjellerup Cykelklub

Velkommen i Hammerum Gjellerup Cykelklub Velkommen i Hammerum Gjellerup Cykelklub Hvem er vi Hammerum Gjellerup Cykelklub blev stifter i 1999. Har som formål at styrke interessen for motionscykling. Klubben er medlem af DCU s motionsafdeling.

Læs mere

Love og vedtægter. for. Jydske Dragonregiments. Idrætsforening

Love og vedtægter. for. Jydske Dragonregiments. Idrætsforening Love og vedtægter for Jydske Dragonregiments Idrætsforening FEB 2019 1. NAVN. Foreningens navn er Jydske Dragonregiments Idrætsforening (JDRI). Foreningen er stiftet 1. juni 1918, og er hjemmehørende i

Læs mere

CYKELNERVEN 2016 SPONSORKONCEPT

CYKELNERVEN 2016 SPONSORKONCEPT CYKELNERVEN 2016 SPONSORKONCEPT KAMPEN MOD SCLEROSE - EN HOLDINDSATS! CYKELNERVEN er Scleroseforeningens årlige event, som giver rytterne den ultimative sportslige udfordring på to hjul. Hvert år vil rytterne

Læs mere

IFK. Dansk Militært Idrætsforbunds Forbundsmesterskaber og Danish Military Open torsdag d. 18. til fredag d. 19. maj 2017

IFK. Dansk Militært Idrætsforbunds Forbundsmesterskaber og Danish Military Open torsdag d. 18. til fredag d. 19. maj 2017 IFK Dansk Militært Idrætsforbunds Forbundsmesterskaber og Danish Military Open 2017 torsdag d. 18. til fredag d. 19. maj 2017 Arrangør: Idrætsforeningen Flyvestation Karup 2 Som Chef for Helikopter Wing

Læs mere

Velkommen til Generalforsamling MTB Randers. Mandag d. 22. februar 2016

Velkommen til Generalforsamling MTB Randers. Mandag d. 22. februar 2016 Velkommen til Generalforsamling MTB Randers Mandag d. 22. februar 2016 Agenda 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Fremlæggelse af regnskab for 2015 til godkendelse 4. Fremlæggelse

Læs mere

Den gode triathlon-oplevelse

Den gode triathlon-oplevelse Den gode triathlon-oplevelse Du har nu besluttet dig for at du vil køre et triathlonstævne, og du har sikkert allerede gjort dig en del tanker om det. Uanset om man kører kort eller langt. Er ung eller

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

Dansk triatlon Forbunds Frivillighedsstrategi. Frivillighedsstrategi for. Dansk Triatlon Forbund

Dansk triatlon Forbunds Frivillighedsstrategi. Frivillighedsstrategi for. Dansk Triatlon Forbund Frivillighedsstrategi for Dansk Triatlon Forbund 2015 2020 Indholdsfortegnelse 1. Frivillighedsstrategi 1.1 Baggrund 1.2 Hvorfor frivillighedsstrategi 1.3 Mission 2. De frivillige 2.1 Baggrund 2.2 Hvorfor

Læs mere

WWW.HJAELPERYTTERNE.DK. Hjælperytterne støtter børn og voksne med gigtsygdomme via donationer til Gigtforeningen.

WWW.HJAELPERYTTERNE.DK. Hjælperytterne støtter børn og voksne med gigtsygdomme via donationer til Gigtforeningen. Hjælperytterne støtter børn og voksne med gigtsygdomme via donationer til Gigtforeningen. WWW.HJAELPERYTTERNE.DK» Gigt omfatter mere end 200 forskellige sygdomme og ca. 700.000 danske børn, unge og ældre

Læs mere

GENTOFTE I BEVÆGELSE IDRÆTS- OG BEVÆGELSESPOLITIK

GENTOFTE I BEVÆGELSE IDRÆTS- OG BEVÆGELSESPOLITIK GENTOFTE I BEVÆGELSE IDRÆTS- OG BEVÆGELSESPOLITIK 2017-2029 Foto Uber Images Das Büro Per Heegaard STT Foto Flemming P. Nielsen Udarbejdelse Gentofte Kommune Layout: Operate A/S Tryk Bording A/S Oplag:1000

Læs mere

SPONSORAT ANSØGNING. Andreas Gustav Lunding Studsgaardsgade 14, 2 sal, 2100 KBH Ø

SPONSORAT ANSØGNING. Andreas Gustav Lunding Studsgaardsgade 14, 2 sal, 2100 KBH Ø SPONSORAT ANSØGNING Andreas Gustav Lunding +45 52406026 andreas.gustav.lunding@gmail.com Studsgaardsgade 14, 2 sal, 2100 KBH Ø /1 ANDREAS LUNDING DANSK 26 ÅR FRA HØRSHOLM Jeg begyndte at spille golf i

Læs mere

WWW.TOURDEBORNHOLM.DK

WWW.TOURDEBORNHOLM.DK HANDICAP Tour de Bornholm 3. september 2011 P HANDICA m l o h n r o B e Tour d ALLE kan e! g delta Danmarks største og sjoveste sportsarrangement for handicappede. En uge med flere aktiviteter Danmarks

Læs mere

Bliv Sponsor for STØT. BL.a. de usynligt syge børn. Team Rotary Favrskov

Bliv Sponsor for STØT. BL.a. de usynligt syge børn. Team Rotary Favrskov Bliv Sponsor for Team Rotary Favrskov STØT BL.a. de usynligt syge børn 1.400 km fra Favrskov til Paris for at give støtte til velgørenhedsformål Team Rotary Favrskov har hvert år mellem 25 og 40 motionister

Læs mere

HØJ ELITEHÅNDBOLD Trivsel, ansvarlighed og fællesskab

HØJ ELITEHÅNDBOLD Trivsel, ansvarlighed og fællesskab HØJ ELITEHÅNDBOLD Trivsel, ansvarlighed og fællesskab Event og Sport Netværk Egedal Om HØJ Elitehåndbold HØJ Elitehåndbold er den professionelle afdeling af foreningen HØJ Håndbold. HØJ Elitehåndbold blev

Læs mere

CYKELNERVEN KONTAKT. Danmarks hårdeste velgørenhedsevent

CYKELNERVEN KONTAKT. Danmarks hårdeste velgørenhedsevent CYKELNERVEN Danmarks hårdeste velgørenhedsevent KONTAKT Scleroseforeningen Mosedalvej 15 2500 Valby Telefon: 36 46 36 46 E-mail: cykelnerven@scleroseforeningen.dk www.cykelnerven.dk Bare det at få lov

Læs mere

Melges.dk Sailing Team. DEN 487 Sponsoroplæg

Melges.dk Sailing Team. DEN 487 Sponsoroplæg Melges.dk Sailing Team DEN 487 Sponsoroplæg Melges.dk Sailing Team: Vision: dominere toppen af Melges 24 klassen Nystartet team bestående af fire meget erfarne sejlere Fokus på at promovere os selv og

Læs mere

Sponsorkoncept GUG BOLDKLUB

Sponsorkoncept GUG BOLDKLUB GUG Koncept 2012 14/03/12 16:29 Side 1 Sponsorkoncept GUG BOLDKLUB GUG Koncept 2012 14/03/12 16:29 Side 2 Gug Boldklub, der har fodbolden som interesseområde, er utvivlsomt lokalområdets mest synlige idrætsforening.

Læs mere

- Sponsoroplæg - Anders Tesgaard, RAAM. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor!

- Sponsoroplæg - Anders Tesgaard, RAAM. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! Anders Tesgaard, RAAM 6700 Esbjerg Cykling - Sponsoroplæg - Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! Se komplet sponsorprofil: sponsordb.dk/anders-tesgaard-raam Intro

Læs mere

ANSØGNINGSSKEMA Puljen for større kultur- og idrætsarrangementer

ANSØGNINGSSKEMA Puljen for større kultur- og idrætsarrangementer ANSØGNINGSSKEMA Puljen for større kultur- og idrætsarrangementer Foreningens/institutionens navn Projektets navn Projekts formål og idé Varde Cykelklub Kasserer Aase Hansen Skovløbervænget 47, 680 Varde

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

SAMARBEJDSAFTALE/AFTALE OM STØTTE

SAMARBEJDSAFTALE/AFTALE OM STØTTE J.nr. 118875 hls/mg/ka SAMARBEJDSAFTALE/AFTALE OM STØTTE Mellem Faaborg-Midtfyn Kommune Tinghøj Allé 2 5750 Ringe (Herefter benævnt FMK) og Foreningen Faaborg Outdoor Event (Herefter benævnt FOE) er der

Læs mere

VARK V a l l e n s b æ k R u l l e s k ø j t e k l u b

VARK V a l l e n s b æ k R u l l e s k ø j t e k l u b Kære Alle, Så er udendørssæsonen kommet godt i gang, og vi har afholdt et vellykket åbent hus arrangement, som også har givet anledning til nogle nye ansigter i klubben. Det er også den tid på året, hvor

Læs mere

Unge i fokus Konkurrence for Danmarks Idræts-Forbunds specialforbund om nye måder at gøre idrætten attraktiv for de årige Præmiesum kr.

Unge i fokus Konkurrence for Danmarks Idræts-Forbunds specialforbund om nye måder at gøre idrætten attraktiv for de årige Præmiesum kr. Unge i fokus Konkurrence for Danmarks Idræts-Forbunds specialforbund om nye måder at gøre idrætten attraktiv for de 10-18 årige Præmiesum 350.000 kr. Fremtidens børne- og ungdomsidræt Vi har brug for at

Læs mere

Bilag 4 DAI's kongres 11. november 2017 Budget Skitsebudget Skitsebudget I alt 2018 2019 2020 2018-2020 Danmarks Idrætsforbund 5.500.000 5.500.000 5.500.000 16.500.000 Fagforbund 18.000 18.000 18.000 54.000

Læs mere

FODBOLD EN FODBOLDKLUB FOR ALLE

FODBOLD EN FODBOLDKLUB FOR ALLE FODBOLD EN FODBOLDKLUB FOR ALLE Velkommen som sponsor i Gødvad GIF Fodbold Sammen gør vi en forskel Vi er en fodboldklub for alle - med tilbud til alle, uanset aldersgruppe, køn, økonomi, familiesituation

Læs mere

Velkommen Holstebro Cykle Club af 1960

Velkommen Holstebro Cykle Club af 1960 Velkommen Holstebro Cykle Club af 1960 Vi har samlet nogle af de spørgsmål som du måtte stå med hvis du overvejer at begynde i en Cykel Club. Der er sikkert mange andre ting du kunne ønske svar på, og

Læs mere

Mission - Vision - Værdier Flyvevåbnet

Mission - Vision - Værdier Flyvevåbnet Mission - Vision - Værdier Flyvevåbnet Flyvertaktisk Kommando Ledelsessekretariatet Herningvej 30 7490 Karup Produceret i 2013 Formål Denne folder informerer om Flyvevåbnets mission, vision og værdier.

Læs mere

Dansk Politiidrætsforbund. Aalborg Politi Idrætsforening. De Danske Politimesterskaber i. Landevejscykling. den 22. og 23. maj. Arrangør: PI-Aalborg

Dansk Politiidrætsforbund. Aalborg Politi Idrætsforening. De Danske Politimesterskaber i. Landevejscykling. den 22. og 23. maj. Arrangør: PI-Aalborg Dansk Politiidrætsforbund Aalborg Politi Idrætsforening De Danske Politimesterskaber i Landevejscykling den 22. og 23. maj Arrangør: PI-Aalborg Velkommen På vegne af Aalborg Politi Idrætsforening byder

Læs mere

VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF FODBOLD

VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF FODBOLD VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF FODBOLD På vegne af Næstved IF - Fodbold (NIF - Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen til NIF Fodbold. Samtidig udtrykker jeg min glæde over, at du har valgt at spille

Læs mere

Dansk Sejlunions Sportsklub Koncept Fokus på sportslige klubmiljøer

Dansk Sejlunions Sportsklub Koncept Fokus på sportslige klubmiljøer Dansk Sejlunions Sportsklub Koncept Fokus på sportslige klubmiljøer Indholdsfortegnelse Highlights 2 Beskrivelse af Sportsklub konceptet 3 3 Krav og anbefalinger 4 ressourcer og økonomi 5 Samarbejde og

Læs mere

Nyhedsbrev. Future Marts Indhold. Kære Forældre og Børn & Unge. Future træningen Holdinddeling ATK

Nyhedsbrev. Future Marts Indhold. Kære Forældre og Børn & Unge. Future træningen Holdinddeling ATK Nyhedsbrev Future Marts 2018 Indhold Future træningen Holdinddeling ATK Aktiviteter i 2018 Introduktionsdage Klubtur til Harzen Future fest Konkurrencer DCU Ungdomscup Shimano Liga H12 Kære Forældre og

Læs mere

Vi cykler til fordel for børn med kræft

Vi cykler til fordel for børn med kræft Vi cykler til fordel for børn med kræft Bliv en del af Team Rynkebys sponsornetværk www.team-rynkeby.dk www.team-rynkeby.com/likedin www.facebook.com/teamrynkeby Team Rynkeby er et nordisk velgørenhedsprojekt,

Læs mere

Team Rødovre Cykelklub

Team Rødovre Cykelklub Team Rødovre Cykelklub REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING 30 MARTS 2011 Onsdag den 30. marts 2011 kl. 19.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Team Rødovre Cykelklub i klublokalet Milestedet Nørrekær

Læs mere

IDRÆTTENS SOCIALE RUMMELIGHED. Arkitektur for fremtidens idrætstilbud til udsatte

IDRÆTTENS SOCIALE RUMMELIGHED. Arkitektur for fremtidens idrætstilbud til udsatte IDRÆTTENS SOCIALE RUMMELIGHED Arkitektur for fremtidens idrætstilbud til udsatte DANMARKS IDRÆTSFORBUND DIF GET2SPORT DIF HAR INTENSIVERET OG INVESTERET I INKLUSION AF UDSATTE GRUPPER I IDRÆTTEN DIF politisk

Læs mere

ERNÆRINGSPOLITIK. Danmarks Cykle Unions

ERNÆRINGSPOLITIK. Danmarks Cykle Unions Danmarks Cykle Unions ERNÆRINGSPOLITIK Vedtaget af Danmarks Cykle Unions bestyrelse d. 5. juni, 2019 Kontaktpersoner Danmarks Cykle Unions elitechef: Morten Bennekou, +45 40 15 30 23 Team Danmarks ernæringsfysiolog:

Læs mere

09-06-2015. Eventvurdering Velothon Copenhagen 2016. Sagsnr. 2015-0111599. Link til ansøgning. Dokumentnr. 2015-0111599-6

09-06-2015. Eventvurdering Velothon Copenhagen 2016. Sagsnr. 2015-0111599. Link til ansøgning. Dokumentnr. 2015-0111599-6 KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Fritid KBH NOTAT Eventvurdering Velothon Copenhagen 2016 Link til ansøgning Velothon er et ungt og international cykelløbs-koncept. Målet er at skabe

Læs mere

Lokalafdelingen for Nordsjælland Øst

Lokalafdelingen for Nordsjælland Øst E-mail Nyhedsbrev nr. 23 Kære medlem af Scleroseforeningens lokalafdeling Hermed fremsendes nogle informationer, som du kan have glæde af at kende. Cykelprojektet Helsingør-Paris 2013 28 cykelryttere sætter

Læs mere

NBC NYHEDSBREV AUGUST 2018

NBC NYHEDSBREV AUGUST 2018 NBC NYHEDSBREV AUGUST 2018 SOMMER Det er sagt før, men SIKKE EN SOMMER! Alle, der har været på landevejen uden følgebil, har nok oplevet at måtte imødegå dehydrering ved at lægge til ved en kirkes vandpost,

Læs mere

Nyhedsbrev. Future April Kære Forældre og Børn & Unge. Indhold

Nyhedsbrev. Future April Kære Forældre og Børn & Unge. Indhold Nyhedsbrev Future April 2019 Indhold Future træningen Holdinddeling ATK Aktiviteter i 2018 Introduktionsdage Klubtur til Næstved Klubtur til Harzen Future fest Klubtur til Slettestrand Konkurrencer DCU

Læs mere

Gardehusarregimentet. Kontaktofficeren

Gardehusarregimentet. Kontaktofficeren Kontaktofficeren Emner Hvilken støtte/muligheder der findes for den hjemvendte soldat? SSOP, KSO, HKKF Livlinen, Soldaterlegatet, Danske Veteranhjem, Veterankortet, Forsvarets Veterancenter. Rotation.

Læs mere

Vejledning. til idrætsforeninger om at indhente og håndtere. børneattester

Vejledning. til idrætsforeninger om at indhente og håndtere. børneattester Vejledning til idrætsforeninger om at indhente og håndtere børneattester Udgiver: Danmarks Idræts-Forbund, Danske Gymnastik- og Idrætsforeninger samt Dansk Firmaidrætsforbund Tekst: Jan Darfelt, Morten

Læs mere

Dansk Ride Forbunds Militaryudvalg

Dansk Ride Forbunds Militaryudvalg s Militaryudvalg Funktionsbeskrivelse 2015 Indholdsfortegnelse Militaryudvalget 2015... 3 Funktionsbeskrivelse for formanden... 4 Funktionsbeskrivelse for udviklings- og udbredelsesansvarlig... 6 Funktionsbeskrivelse

Læs mere

SPORT I FOLKESKOLEN. Team Danmarks koncept for samarbejde med kommunerne om Folkeskolen

SPORT I FOLKESKOLEN. Team Danmarks koncept for samarbejde med kommunerne om Folkeskolen SPORT I FOLKESKOLEN Team Danmarks koncept for samarbejde med kommunerne om Folkeskolen 1. Baggrund og formål Gennem flere år har Team Danmark samarbejdet med kommunerne om udvikling af den lokale idræt.

Læs mere

Gladsaxe Ishockey Oplæg til Eliteudvikling Udarbejdet af Gladsaxe Ishockey

Gladsaxe Ishockey Oplæg til Eliteudvikling Udarbejdet af Gladsaxe Ishockey Oplæg til Eliteudvikling Udarbejdet af Gladsaxe Ishockey Baggrund for konceptet: At ledelsen i Gladsaxe Ishockey har erfaret at det er svært at holde de gode talenter i sporten i gang, når de både skal

Læs mere

Vinderidéer Idrættens IdéLab 2019

Vinderidéer Idrættens IdéLab 2019 Vinderidéer Idrættens IdéLab 2019 Ungdommens Folkemøde 2019 5.-6. september 2019 På Ungdommens Folkemøde afholdte DGI workshoppen Idrættens IdéLab 2019, her deltog 270 elever fra hele landet. Seks runder

Læs mere

De tidligere år har vi lavet en gennemgang af, hvilke stævner m.m., der er gennemført i det forgangne år og det vil vi også gøre i år.

De tidligere år har vi lavet en gennemgang af, hvilke stævner m.m., der er gennemført i det forgangne år og det vil vi også gøre i år. Beretning for distrikt 4 for 2015 Først og fremmest vil bestyrelsen i distrikt 4 gerne ønske jer alle et rigtig godt nytår. Vi kan i distriktet være rigtig stolte af de mange aktiviteter som alle klubberne

Læs mere

Det var ikke en kronologisk gennemgang, for Fritz skiftede igennem hele aftenen fra fortid til

Det var ikke en kronologisk gennemgang, for Fritz skiftede igennem hele aftenen fra fortid til Den 15. februar havde ABC s venner inviteret til foredragsaften med Fritz Mogensen, og som et ekstra krydderi var det også lykkedes arrangørerne, at få en af Danmarks bedste vinterbane-ryttere, Marc Hester,

Læs mere

Referat af Orienteringsmøde 10. april 2015.

Referat af Orienteringsmøde 10. april 2015. DANSK MILITÆRT IDRÆTSFORBUND Protektor: Hans Kgl. Højhed Kronprinsen Medlem af Danmarks Idrætsforbund Ryvangs Alle 3-2100 København Ø. Tlf.: 39 15 18 45 E-post: dmif@dmif.dk www.dmif.dk Skr. nr. 108.3-045

Læs mere

Dansk Softball Forbund. Frivillighedsstrategi 2015-2017

Dansk Softball Forbund. Frivillighedsstrategi 2015-2017 Dansk Softball Forbund Frivillighedsstrategi 2015-2017 Dansk Softball Forbund har en lang tradition for at engagerede frivillige kræfter yder en utrolig stor indsats. De frivillige ildsjæle spiller en

Læs mere

Team Hjørring Infomøde 24 januar 2017

Team Hjørring Infomøde 24 januar 2017 Team Hjørring 2017 Infomøde 24 januar 2017 Velkomst Program Præsentation af nye rytter og servicehold Præsentation af nye sponsorer Hvad laver de på THY Gennemgang af turen og hoteller til Paris Kaffe

Læs mere

Veteranstrategi for Randers Kommune

Veteranstrategi for Randers Kommune Veteranstrategi for Randers Kommune Med veteranstrategien vil Randers Kommune anerkende veteraner for den indsats, de har ydet for det danske samfund som udsendt i internationale operationer. De fleste

Læs mere

Hjerteforeningen og Hjerterytterne Orienteringsmøde d.7 december 2016

Hjerteforeningen og Hjerterytterne Orienteringsmøde d.7 december 2016 Hjerteforeningen og Hjerterytterne Orienteringsmøde d.7 december 2016 Hjertesagen - kort fortalt Omkring 452.000 danskere lever med hjerte-kar-sygdom Hjerte-kar-sygdomme er verdens mest dødelige sygdom

Læs mere

Bliv kommerciel partner med Team Rynkeby Fonden

Bliv kommerciel partner med Team Rynkeby Fonden Bliv kommerciel med Team Rynkeby Fonden Bliv kommerciel Som kommerciel med Team Rynkeby Fonden er du med til at sikre en succesfuld gennemførelse af Team Rynkeby-projektet. Dine annoncekroner bliver således

Læs mere

herning ishockey klub

herning ishockey klub herning ishockey klub Fundraisers Bliv en del af Herning ishockey klub HIK en klub med lange og stolte traditioner HIK har siden starten i 1947 været omdrejningspunktet for udvikling af ishockeysporten

Læs mere

Planlagte nationale og internationale idrætskonkurrencer og -møder i 2017

Planlagte nationale og internationale idrætskonkurrencer og -møder i 2017 Bilag 2 til Idrætsbefaling nr. 01-2017 Planlagte nationale og internationale idrætskonkurrencer og -møder i 2017 Måned Dato Idrætsgren Konkurrence/møde MARTS 16 Volleyball Forbundsmesterskaber Fredericia

Læs mere

HÅNDBOLD. Kære håndboldspillere, forældre, frivillige m.fl.

HÅNDBOLD. Kære håndboldspillere, forældre, frivillige m.fl. Nyhedsbrev #1, side 1 ud af 5 #1, 2014/15 HÅNDBOLD Kære håndboldspillere, forældre, frivillige m.fl. Hermed et forsinket nyhedsbrev fra denne sæson, men stadig vigtige informationer for dig, som har et

Læs mere

TEAM GIV HÅB I dag er holdet en integreret del af Giv Håb - Børn, Unge & Sorg.

TEAM GIV HÅB I dag er holdet en integreret del af Giv Håb - Børn, Unge & Sorg. TEAM GIV HÅB 2020 Team Giv Håb er Børn, Unge & Sorgs velgørenhedscykelhold, der samler penge ind til fordel for de mange børn og unge i Danmark, der hvert år oplever, at deres mor, far, søster eller bror

Læs mere

DANSK SKØJTE UNION Ansvars- og Kompetence katalog

DANSK SKØJTE UNION Ansvars- og Kompetence katalog Dansk Skøjte Unions ansvars- og kompetence katalog er til enhver tid gældende for unionens arbejde. Udvalgene er i alle henseender ansvarlige over for unionens bestyrelse med hensyn til de af bestyrelsen

Læs mere

Dansk Atletik Forbund Forslag til politikkatalog 2012/2013

Dansk Atletik Forbund Forslag til politikkatalog 2012/2013 Dansk Atletik Forbund Forslag til politikkatalog 2012/2013 Vision Atletik i Danmark konkurrencesport og sund motion i ét samlet forbund Det betyder: Dansk Atletik Forbund er bredt anerkendt for at være

Læs mere

Talentprisen 2014 går til Viktor Anker

Talentprisen 2014 går til Viktor Anker Talentprisen - Næstved Idræts Union De nominerede til Talentprisen 2014 er: Anne Frimann, Næstved Roklub Josephine Bøgh, Næstved Sportsrideklub Viktor Anker, Næstved IF Fodbold Årets Talent er ubestrideligt

Læs mere

Et helt unikt koncept 2014

Et helt unikt koncept 2014 www.theartofpeace.dk Freedom Writers DK Et helt unikt koncept 2014 Alle har en historie Karate-familien, Esbjerg Oplever I, at en I holder af har lavt selvværd, bliver mobbet, laver kriminalitet, har problemer

Læs mere

Dansk Contender Klub Generalforsamling 31. august 2013 i Aarhus Referat

Dansk Contender Klub Generalforsamling 31. august 2013 i Aarhus Referat Dansk Contender Klub Generalforsamling 31. august 2013 i Aarhus Referat 1. Valg af ordstyrer og referent a. Søren Winther blev valgt som ordstyrer og Jon Møgelhøj blev valgt som referent. 2. Formandens

Læs mere

Status over implementering af veteranpolitikken Sag: 15/6630 Dok:

Status over implementering af veteranpolitikken Sag: 15/6630 Dok: Status over implementering af veteranpolitikken Sag: 15/6630 Dok: 101221-17 Overskrift Målsætning Delmål Status Anerkendelse Aktivt italesætte veteranernes og de s indsats Sker kontinuerligt i forbindelse

Læs mere

DANSK ATLETIK FORBUND EVENT-PROJEKTLEDER UDDANNELSE. Aldersgruppe: 15-25 år

DANSK ATLETIK FORBUND EVENT-PROJEKTLEDER UDDANNELSE. Aldersgruppe: 15-25 år 2016 Dansk Atletik Forbund Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby daf@dansk-atletik.dk - Tlf: +45 4326 2626 Aldersgruppe: 15-25 år Dansk Atletik Forbund er det nationale forbund for atletik, gang

Læs mere

Projekt: Frivillig i LIK

Projekt: Frivillig i LIK Evaluering af Frivillig i LIK med økonomisk støtte fra Udviklingspuljen Projekt: Frivillig i LIK Opstart: Januar 2016 (Støtte modtaget Marts 2016) Kontaktperson: Frivillig Ansvarlig: Linda Mogensen Frivillig@langaa-ik.dk

Læs mere

Cykel Score når chips sætter gang i cyklisterne

Cykel Score når chips sætter gang i cyklisterne Artikel til Vejforum 2011 Cykel Score når chips sætter gang i cyklisterne Civilingeniør Troels Andersen, Fredericia Kommune, troels.andersen@fredericia.dk CykelScore er et helt nyt kampagnekoncept til

Læs mere

Medlemsmøde i Næsby Cykel Motion. Tilbageblik på 2014 og kig ind i 2015

Medlemsmøde i Næsby Cykel Motion. Tilbageblik på 2014 og kig ind i 2015 Medlemsmøde i Næsby Cykel Motion Tilbageblik på 2014 og kig ind i 2015 1 Sunday, March 15, 2015 Agenda 1 Valg af ordstyrer 2 2 Aflæggelse af forretningsudvalgets beretning for 2014 2.1 Billeder tilbageblik

Læs mere

1. Organisation. Den nærmere organisering af [X-]Kommunes arbejde med eliteidræt er beskrevet i bilag 1.

1. Organisation. Den nærmere organisering af [X-]Kommunes arbejde med eliteidræt er beskrevet i bilag 1. Team Danmark og [X-]Kommune, herefter parterne, er blevet enige om denne samarbejdsaftale, som har til formål at fremme vilkårene for talentudvikling og eliteidræt i [X-]Kommune. Parterne som vedkender

Læs mere

- Sponsoroplæg - Nikolaj Jall, Ironman, RAAM. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor!

- Sponsoroplæg - Nikolaj Jall, Ironman, RAAM. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! Nikolaj Jall, Ironman, RAAM 2100 København Cykling Løb Triathlon - Sponsoroplæg - Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! Se komplet sponsorprofil: sponsordb.dk/nikolaj-jall-ironman-raam

Læs mere

Drejebog til arrangører

Drejebog til arrangører QuickTime and a decompressor are needed to see this picture. Drejebog til arrangører Vi er meget taknemmelige over, at I vil lægge frivillige kræfter i at arrangere dette sponsorcykelløb og støtte Folkekirkens

Læs mere

KOLDING SEJLKLUB UNGDOM

KOLDING SEJLKLUB UNGDOM 2 3 KOLDING SEJLKLUB UNGDOM Kolding Sejlklub Ungdom/KSU Ungdoms/Junior afdelingen blev til ved en generalforsamling i 1932. Ungdomsafdelingen har i dag både klublokaler, omklædnings- og baderum samt en

Læs mere

Vi cykler til fordel for

Vi cykler til fordel for Vi cykler til fordel for Støt Team Rynkeby Fondens arbejde Team Rynkeby er et europæisk velgørenhedsprojekt, der hvert år cykler til Paris for at samle penge ind til børn med kritisk sygdom. Projektet

Læs mere

Dansk Politiidrætsforbund Arrangør: Vejle PI DANSKE POLITIMESTERSKABER I LANDEVEJSCYKLING. 6. og 7. juni

Dansk Politiidrætsforbund Arrangør: Vejle PI DANSKE POLITIMESTERSKABER I LANDEVEJSCYKLING. 6. og 7. juni Dansk Politiidrætsforbund Arrangør: Vejle PI DANSKE POLITIMESTERSKABER I LANDEVEJSCYKLING 6. og 7. juni VELKOMMEN TIL DE DANSKE POLITIMESTERSKABER I LANDEVEJSCYKLING OG VELKOMMEN TIL SYDØSTJYLLANDS POLITIKREDS

Læs mere

Juniorudvalgsmøde 19/1 2015

Juniorudvalgsmøde 19/1 2015 Juniorudvalgsmøde 19/1 2015 Sted Til Stede : Hos Hans, Almuevej 7, Skanderborg : Hans Hussmann, Jens Ib Søborg, Ole Roed Bloch, Bjarne Alstrup (Bestyrelsen) og Henrik Meyer Thomsen (Referant) Ikke til

Læs mere

Forretningsmodel for Haderslev Ungdoms Håndbold (HUH)

Forretningsmodel for Haderslev Ungdoms Håndbold (HUH) Forretningsmodel for Haderslev Ungdoms Håndbold () Formål og målsætninger: Haderslev Ungdoms Håndbold () er et holdfællesskab af deltagne samarbejdsklubber. For tiden deltager Team Haderslev KFUM () og

Læs mere

LOVE for Aalborg Kaserners Idrætsforening FORENINGENS NAVN OG HJEMSTED

LOVE for Aalborg Kaserners Idrætsforening FORENINGENS NAVN OG HJEMSTED LOVE for Aalborg Kaserners Idrætsforening FORENINGENS NAVN OG HJEMSTED 1. NAVN. Foreningens navn er Aalborg Kaserners Idrætsforening (AKIF). Dens hjemsted er Aalborg Kaserner, 9400 Nørresundby. Foreningen

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00

Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00 Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00 1. Valg af dirigent og referent Niels Jensen blev valgt som dirigent. Ask Nørgaard blev valgt som referent. Dirigenten

Læs mere

NÅR ARBEJDSPLADSEN SÆTTER

NÅR ARBEJDSPLADSEN SÆTTER NÅR ARBEJDSPLADSEN SÆTTER SUNDHEDSFREMME PÅ DAGSORDENEN Sundhed handler om at være i stand til mestre de vilkår, livet byder. BST ser Sundhedsfremme på arbejdspladsen som balance og samspil mellem indsatser

Læs mere

Hvad er Formula SAE/Student?

Hvad er Formula SAE/Student? VIA HUNTERS SPONSORSHIP PROPOSAL 2017/2018 Hvad er Formula SAE/Student? Formula SAE er en designkonkurrence for studerende skabt af organisationen Society of Automotive Engineering (SAE), der tæller over

Læs mere