Ekspeditionsplan. Ekspedition Jagten på de skjulte byer Hans Erik Rasmussens kommentarer til ekspeditionsplanen og nødvendige tilladelser

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ekspeditionsplan. Ekspedition Jagten på de skjulte byer Hans Erik Rasmussens kommentarer til ekspeditionsplanen og nødvendige tilladelser"

Transkript

1 1 PAITITI Jagten på den skjulte by List of PAX Ekspeditionsplan 19R-758_V-02 Name SURNAME Passport Passport exp. Birthday Sex Nationality 1 Ole BENDTZEN M Danish 2 Adam Christoffer KNUTH M Danish 3 Lasse Rahbek PETERSEN M Danish 4 Morten BASTHOLM M Danish Kommentarer per Kommentarer per Ekspedition Jagten på de skjulte byer Hans Erik Rasmussens kommentarer til ekspeditionsplanen og nødvendige tilladelser Ekspeditionens opbygning Nærværende ekspeditionsplan er bygget op, så følgende elementer er tilgodeset bedst muligt: - Efterhånden som ekspeditionen skrider frem, har Ole og Christoffer mulighed for at opdage stadig mere spektakulære terrasser og bygninger fra inkatiden og præinkatiden. Sluttende på det firkantede bjerg i Megantoni. - Geografisk bevæger ekspeditionen sig naturligt fra bjergene med inkaernes gamle hovedstad Cusco til Amazonjunglen, hvor overleveringen siger, at Paititi er skjult. Ole og Christoffer bliver dermed udfordret både på smalle bjergstier i meget spektakulære bjerge og i tæt jungle. - Undervejs benytter Ole og Christoffer følgende transportmidler: 4WD, vandrestøvler, ridehest, båd Reservatet Santuario Nacional Megantoni Reservatet beskytter et stort jungleområde, der er fuldstændig uberørt af den moderne verdens mennesker. I reservatets indre lever indianske folk i såkaldt frivillig isolation. De ved, at der findes en moderne verden. De var i en første sporadisk, men meget negativ kontakt med den (os) under gummiboomet i starten af 1900-tallet. Derfor trak de sig tilbage i junglen, hvor de stadig lever uden kontakt med vores moderne verden. De er ikke modstandsdygtige overfor vores sygdomme, og kan derfor i yderste konsekvens dø, hvis de i kontakten med os smittes med eksempelvis influenza. Tilladelse til den indre del af Santuario Nacional Megantoni, hvor det firkantede bjerg ligger og hvor indianergrupperne i frivillig isolation lever, er ifølge mail på vej. Reserva territorial Kugapakori Nahua Nanti y otros Dette reservat ligger umiddelbart nord for Megantoni, og omfatter en del af det område, som I skal bevæge jer gennem på jeres vej op ad Río Timpia. Også i dette reservat lever medlemmer af folket nanti, der er i begyndende kontakt med vores verden. I 2015 døde mange børn af kighoste i dette område.

2 2 Hvad angår oprindelige reservaters ukrænkelighed, fastlægger PIACI-lovens artikel 5 blandt andet følgende begrænsninger: a) Befolkningsbosættelser må ikke oprettes andre end de oprindelige folk, der bor i dens indre; b) Det er forbudt at udføre enhver anden aktivitet end de oprindelige indbyggers brug og sædvaner; Tilladelse og plan Da det nu lader til, at tilladelsen er på vej, mener jeg, at vi skal holde os til den plan, som er i denne ekspeditionsplan. Filmtilladelse til arkæologiske steder Alle arkæologiske steder i Peru. Deriblandt Choquequirao, ruinerne over Maizal og Espíritu Pampa er beskyttet af det peruanske kulturministerie. For at filme kræver myndighederne, at man indhenter tilladelse. Tilladelse til at lande med fly og helikopter i Timpia. Timpia er et indiansk samfund, hvor de indfødte ledere skal give tilladelse til, at vi i givet fald lander med helikopter. Ekspeditionens tidsramme Tiden er en af ekspeditionens store udfordringer. På grund af faren for, at Ole og Christoffer ikke når frem til det firkantede bjerg, er det vigtigt, at de inden opdager andre terrasser og bygninger fra inkatiden. De steder (Choquequirao, Maizal og Espíritu Pampa) hvor det er muligt, er det kun muligt at nå til fods ad stier i et terræn med højdeforskelle fra 1500 til 4600 meter over havet. Jeg har gjort mit ypperste for at presse programmet så meget sammen som muligt, når der samtidig skal være luft til at filme. Inden I kommer har Christian været på en forberedelsestur for at tjekke op på de steder, som I skal besøge. Vær derfor opmærksom på, at vi kan lave ændringer i planen.

3 Kort 3

4 4 Ekspeditionsplan september 2019 Fly Danmark - Lima - Cusco Flight Kastrup Airport CPH, Copenhagen Charles de G. Airport CDG, Paris Company: AIR FRANCE Flight No.: AF 1351 Departure: 06:10 Flight time: 2 h. 05 min. Arrival: 08:15 Tidspunkter kan variere. Se nøjagtige flytider på billetten. Flight Charles de G. Airport CDG, Paris Lima LIM Flight no.: AF 0480 Departure: 10:35 Flight time: 12 h. 25 min. Arrival: 16:00 Note: Check nøjagtige flytider på billet og skærme i lufthavn. Flight Lima LIM Cusco CUZ Company: LATAM Flight No.: LA 2069 Departure: 17:42 Flight time: 1 h. 21 min. Arrival: 19:03 Note: Check nøjagtige flytider på billet og skærme i lufthavn. Transfer lufthavn Cusco Hotel Vores lokale medarbejder henter jer i lufthavnen og kører jer til jeres hotel i byen.

5 5 Møde med Hans Erik Rasmussens peruanske agent Yuri Aguilar Når I ankommer med bus, tog eller fly til Cusco, bliver I modtaget af Yuri Aguilar, der ejer det bureau, som er vores centrale samarbejdspartner i Peru. Under ekspeditionen er Yuri back up på kontoret i Cusco. Yuri Aguilar. Hotel Oblitas, Cusco Calle Plateros 358, Cusco Et enkelt mellemklassehotel med en lille indergård. Hotellet ligger cirka 80 meter fra den centrale plaza. Eller lignende hotel i samme prisklasse Indergården på Hotel Oblitas.

6 6 Så snart I lander i Cusco, mødes I med Christian Peña, der under hele ekspeditionen er bindeleddet mellem filmholdet og de lokale hjælpere Christian Peña. Christian Peña er uddannet bjergguide og deler sin tid mellem at lede vandreture og koordinere de ture, som Hans Erik Rasmussen og han arrangerer. Christians familie stammer fra landsbyen Cachora, hvor man starter vandreturen ind til inkabyen Choquequirao. Mange medlemmer i den store familie arbejder for de grupper der vandrer ind til Choquequirao, så de har virkelig stor erfaring. Nogle i familien er bønder, der dyrker deres marker mellem Cachora og Choquequirao. Christian har været i Danmark på besøg og han taler engelsk. Han har stor viden om og interesse i de ekspeditioner, der er gennemført i bjergene omkring Cusco og inkabyerne.

7 september 2019 Cusco Morgenmad på hotel Læs om Cusco Hjertet i Cusco er Plaza de Armas, Våbenpladsen, der er omkranset af toetages bygninger med balkoner, hvorfra man på caféer nyder udsigten over den smukke plads, der var centrum i Inkariget. I de nærliggende gader er der mure fra inkaernes paladser, gode restauranter og spændende museer. Oven for byen ligger fæstnings- og tempelkomplekset Sacsayhuamán. Højde over havet: meter. Plaza de Armas i Cusco. Soltemplet Et besøg i Soltemplet er et must. Se beskrivelse i Jagten på den skjulte by. Kopi af solskiven i Soltemplet, der ifølge legenden blev skjult i Paititi. Hotel Oblitas, Cusco

8 september 2019 Cusco Morgenmad på hotel Inkamure i gaderne, Museet Hiram Bingham, Markedsgader, Gade med inkamur fra et palads. Markedsgade. Hotel Oblitas, Cusco

9 9 Ayahuascaceremoni De shamaner jeg kender ønsker ikke at lave en ceremoni med ayahuasca, hvor formålet er at den skal filmes. Jeg har kontakt til en sydafrikaner, der har været tilknyttet en ayahuascacenter, som en bekendt af mig har været på. Han har tilbudt sig jeg kender ham ikke. For mig vil det ikke virke særlig autentisk. En anden har også tilbudt sig, men ham siger min mavefornemmelse, ikke skal bruges. Jeg har talt med Christian om det. Vi foreslår i stedet, at en ægte, indiansk shaman fra højlandet på en bjergtop udenfor Cusco laver en offerceremoni, der skal sikre apu ernes gudernes, beskyttelse af jeres rejse. Offerbålet regnes som Morderjords mund, der optager offergaverne, og røgen bringer budskabet op til guderne. Dette er meget autentisk for bjergene. På Choquequirao vil I også opleve en Ushnu, ceremoniel platform til ofringer og ceremonier. Jeg vedhæfter et billede fra en ceremoni, som jeg deltog i sidste år. Shamaner udfører offerritual.

10 september 2019 Cusco - Cachora - start vandring til Santa Rosa Alta Kørsel i 2 stk. 4x4 Cusco Cachora Start på vandringen gennem Vilcabambabjergene I forlader Cusco og kører de knap 200 kilometer til den lille by Cachora. Udsigt fra vejen mellem Cusco og Cachora. Vandring til Santa Rosa Alta Efter et kort stop i Cachora fortsætter I yderligere cirka 10 kilometer til det sted, hvor vejen slutter. Her starter I vandringen ned mod Apurimacfloden (den øvre Amazonflod). På den anden side fortsætter I op til lejrplads på Santa Rosa Alta. Se beskrivelse i Jagten på den skjulte by. I vandrer ned til Apurimacfloden på venstre side og op på højre side.

11 11 NY RUIN Inka Raqay Inkaens bygning Christians familie opdagede for 20 år siden bygninger fra inkatiden og fra før inkatiden på en bjergside overfor Cachora. De har besøgt stedet nogle gange, og Kulturministeriet har besøgt stedet, men det er aldrig blevet hverken ryddet eller beskrevet, og meget få kender til det. Christians farfar og onkel navngav det. Dette sted er rigtig godt at have i baghånden. Umiddelbart er det ikke muligt at vandre fra Inka Raqay til Choquequirao, selv om det ligger på samme bjergside. Vi har haft nogle fra Christians familie oppe og tage nogle billeder. Jeg har selv haft i tankerne at lave en ekspedition til stedet og få klarlagt, hvor stort det er. Nogle siger 1 hektar. Ander op til seks hektar. Inka Raqay.

12 Inka Raqay er i det røde felt. 12

13 13 RUIN Hvem af jer ønsker Ekspeditionen fra Cachora til Choquequirao, Maizal, og Huancacalle inkluderer: - 8 dage / 7 nætter - 7 nætter i privat telt - Oppusteligt liggeunderlag - 7 x morgenmad - 8 x frokost - 7 x eftermiddagssnack - 7 x aftensmad - Engelsktalende guide og koordinator - Kok der tilbereder alle måltider - Pakdyr til bagage og udstyr - Ridehest / ridemuldyr til hver af de fire ekspeditionsdeltagere - Nødvendige antal lokale hjælpere til udstyr, deltagere og dyr. Sandsynligvis cirka 8 personer - Løn, forplejning m.m. til alle lokale hjælpere. Egne soveposer september 2019 Vandring Santa Rosa Alta - Choquequirao Vandring Santa Rosa Alta - Choquequirao I fortsætter op ad bjergsiden til bebyggelsen Marampata. Derfra videre ad peruansk vandret til inkabyen Choquequirao. Se beskrivelse i Jagten på den skjulte by. Omkring inkabyen Choquequirao er det langt fra alt, som er fundet.

14 september 2019 Optagelse Choquequirao Jagt efter skjulte terrasser og bygninger på Choquequirao Lamaterrasserne nedenfor Choquequirao er interessante. Lamaterrasser på Choquequirao. På Choquequirao går I på jagt efter uopdagede ruiner og terrasser på den skovklædte bjergside. NOTE Denne dag kan eventuelt koncerteres til en ekstra dag ovenfor Maizal. Christian og I afgør det på stedet.

15 september 2019 Vandring Choquequirao Maizal Vandring Choquequirao Maizal Vandring til Maizal. El Don i huset har engang fortalt Hans Erik, at der er ruiner fra før inkatiden på bjerget og huset. Vi har aldrig været der. Hans Erik med en gruppe på ruten mellem Choquequirao og Maizal september 2019 Optagelse ruiner over Maizal Jagt efter skjulte terrasser og bygninger på bjergtoppen over Maizal Tilgroede ruiner. NOTE Don Valentin, der har den lille ejendom Maizal, har for nylig fortalt, at der muligvis er flere områder med bygninger end vi tidligere har fået at vide. Muligvis vil det derfor give mening, at bruger mere tid end én dag.

16 september 2019 Vandring Maizal Yanama Vandring Maizal Yanama Vandring over det meter høje pas San Juan til den lille by Yanama. Hvis der skal skæres dage, er det muligt på en lang dag at køre i 4x4 til Espíritu Pampa. På vej mod den lille by Yanama.

17 september 2019 Vandring Yanama hule Vandring Yanama Hule i smal dal Vandringen fører jer dybere ind Vilcabambabjergene. Dybere ind i Vilcabamba. NOTE Hvis vi vælger, at I skal bruge mere tid på Maizal eller Espíritu Pampa, kan det være nødvendigt, at I kører i bil fra Yanama til Espíritu Pampa. Denne og næste dags vandring vil derfor blive konverteret til dette.

18 september 2019 Vandring Hule Huancacalle kørsel mod Espíritu Pampa Vandring Hule i smal dal byen Huancacalle Vandringen i dag fører ad original kongelig inkavej. Når I kommer til det sted, hvor en kørevej starter, holder 1 eller 2 biler og venter på jer. De kører jer tættest muligt på Espíritu Pampa. Inkluderet dag er: - Bil med chauffør dag - Alle måltider dag 11 - Overnatning i telt. Hotel hvis muligt Den originale inkavej.

19 september 2019 Kørsel mod Espíritu Pampa Kørsel mod Espíritu Pampa Dagen er afsat til kørsel og mulig vandring til Espíritu Pampa inkaernes sidste hovedstad i junglen. På vej mod Espíritu Pampa september 2019 Optagelse Espíritu Pampa Optagelse på Espíritu Pampa Dagen er afsat til at finde og filme skjulte inkabygninger. Inkluderet dag er: - Alle måltider - Overnatning i telt - Bil og båd til Timpia

20 september 2019 Optagelse Espíritu Pampa Optagelse på Espíritu Pampa Dagen er afsat til at finde og filme skjulte inkabygninger. Espíritu Pampa. NOTE Christian har besøgt Espíritu Pampa for et par dage siden. Kulturministeriet har indledt udgravninger efter fundet af en grav for få år siden. Færre områder er derfor uberørte. Det betyder, at fokus bør flyttes til Maizal og det nye sted Inka Raqay..

21 september 2019 Espíritu Pampa Timpia Kørsel og sejlads Espíritu Pampa Timpía Kørsel i 4x4 og efterfølgende sejlads ned gennem kløften Pongo de Mainique ad Urubambafloden til Timpía. I sejler i åben bådmed påhængsmotor. Kløften Pongo de Mainique har stærk strøm september 2019 Timpia Klargøring af ekspedition i Comunidad Nativa Timpia Kvinde og barn i Comunidad Nativa Timpia. NOTE Øvre Timpia landsby Få kilometer op ad floden Timpia ligger den Øvre Timpia, der i modsætning til Timpia ved flodmundingen (som har militær og mission) er en ren indiansk bebyggelse, hvor den lokale høvding skal give tilladelse til adgang. Vi er ved at undersøge, hvordan I får den.

22 22 Kørsel og sejlads fra Espiritu Pampa til Timpia. Timpia ligger i bufferzonedelen af Santuario Nacional Megantoni. Mellem Timpia og det kvadratiske bjerg (Cerro cuadrado) kommer I ind i det meget lukkede del af reservatet Santuario Nacional Megantoni.

23 september 2019 Vandring mod bjerg Kommentarer til ekspeditionen ind mod det firkantede bjerg Vi beregner cirka 10 lokale bærere og sandsynligvis en myndighedsperson til at hjælpe ekspeditionen. Kano ved Comunidad Nativa Timpia september 2019 Vandring mod bjerg NOTE OM TILLADELSE OG BESKYTTELSE AF INDFØDTE FOLK Hans Erik har været i kontakt med den tidligere ansvarlige for Santuario Nacional Megantoni. Han siger, at det ikke er muligt at få tilladelse til reservatet. Han skriver: Vi er sikre på, at hvis vi bliver konsulteret, forklarer vi, at det i en zone med streng beskyttelse ikke er muligt at udføre nogen anden type aktiviteter bortset fra overvågning og kontrol, og adgangen er kun til humanitære sager til befolkninger isoleret og indledende kontakt. En del af Río Timpia, hvor I også skal bevæge jer, ligger i reservatet Reserva territorial Kugapakori Nahua Nanti y otros, der beskytter indfødte folk i frivillig isolation og begyndende kontakt. 28. marts 2018 bad organisationen AIDESP for indfødte folk, at Kultrministeriet (der administrerer reservatet) øjeblikkelig stopper tilpasningen og tilnærmelsen til de indfødte folk i reservatet. Sejlads / vandring Hængekøje til sidste del af turen september 2019 Vandring mod bjerg september 2019 Vandring mod bjerg

24 oktober 2019 Vandring mod bjerg Medlemmer af folket nanti, der lever i Megantoni. Denne gruppe er i begyndende kontakt med den moderne verden oktober 2019 Vandring mod bjerg oktober 2019 Bjerg oktober 2019 Bjerg oktober 2019 Bjerg oktober 2019 Vandring tilbage oktober 2019 Vandring tilbage oktober 2019 Vandring tilbage

25 oktober 2019 Vandring tilbage oktober 2019 Vandring tilbage oktober 2019 Kørsel Timpia - Cusco Dag er inkluderet: - Sejlads Timpia Ivochote hvor vejen starter - Hotel i Quillabamba - Kørsel Ivochote Cusco - Hotel i Cusco - Alle måltider oktober 2019 Kørsel Timpia Cusco oktober 2019 Fly Cusco - Lima - Mod Europa oktober 2019 Ankomst Danmark eftermiddag oktober 2019

Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud

Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Kundenavn Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) Destination NAVN 18R-559_V-01 Rejseperiode April maj 2018 Dato

Læs mere

Rejseplan og tilbud Gældende i 10 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud

Rejseplan og tilbud Gældende i 10 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Rejseplan og tilbud Gældende i 10 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Kundenavn Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) Destination HUNDTOFTE 18R-535_V-01 OG v-02 Machu Picchu, Cusco,

Læs mere

Detaljeret Rejseplan

Detaljeret Rejseplan Detaljeret Rejseplan Kundenavn Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) Destination TUBORG 19R-752_V-01 Peru med Inkastien Inkastien på vej mod Machu Picchu. Rejseplan for rundrejse 2. oktober 2019

Læs mere

Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud

Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Kundenavn Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) Destination REVES 19R-742_V-01, V-02 og V-03 Peru med Inkastien

Læs mere

Rejseplan dag for dag

Rejseplan dag for dag Kundenavn Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) Destination Rejseperiode Rejseplan dag for dag Kamilla Bergström AAGREN 19R-745_V-02 Peru med Inkastien 29. juni 20. juli Dato for produktion af rejseplan

Læs mere

CHOQUEQUIRAO MACHU PICCHU

CHOQUEQUIRAO MACHU PICCHU 6 E. LIG AFGANG APRIL - NOVEMBER CHOQUEQUIRAO MACHU PICCHU VANDRETUR MED TRE INKABYER DET ULTIMATIVE ALTERNATIV TIL INKASTIEN KORT FORTALT REJSEKODE: VSE-037 01 02 03 04 Kørsel fra Cusco til startsted

Læs mere

KLASSISK INKASTIEN TIL MACHU PICCHU

KLASSISK INKASTIEN TIL MACHU PICCHU 4 DAGE I INTERNATIONAL GRUPPE KLASSISK INKASTIEN TIL MACHU PICCHU DEN KLASSISKE VANDRETUR 4 DAGE LANGE TUR TIL INKAENS HELLIGE BY FIRE UGENTLIGE AFGANGE MARTS - JANUAR Fra 5.290 KR. KORT FORTALT REJSEKODE:

Læs mere

Rejseplan med detaljer

Rejseplan med detaljer Rejseplan med detaljer 10. august 2019 DK Lima Cusco Flight Kastrup Airport CPH, Copenhagen Charles de G. Airport CDG, Paris Company: AIR FRANCE Flight No.: AF 1351 Departure: 06:10 Flight time: 2 h. 05

Læs mere

KLASSISK INKASTIEN TIL MACHU PICCHU

KLASSISK INKASTIEN TIL MACHU PICCHU 4 DAGE I INTERNATIONAL GRUPPE KLASSISK INKASTIEN TIL MACHU PICCHU DEN KLASSISKE 4 DAGE LANGE VANDRETUR TIL INKAENS HELLIGE BY FIRE UGENTLIGE AFGANGE MARTS - JANUAR Fra 5.700 KR. KORT FORTALT REJSEKODE:

Læs mere

LEV LOKALT PÅ TAQUILE

LEV LOKALT PÅ TAQUILE 3 DAGE ÅRET RUNDT LEV LOKALT PÅ TAQUILE BO PRIVAT HOS DEN INDIANSKE BEFOLKNING MED BESØG PÅ UROINDIANERNES FLYDENDE SIVØER 01 BESØG DE FLYDENDE SIVØER OG SEJL I SIVBÅD I hentes på hotellet og kører den

Læs mere

Spirituel rejse til Peru uden sprogskole -

Spirituel rejse til Peru uden sprogskole - Kundenavn Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) Spirituel rejse til Peru uden sprogskole - SVANE 19R-719_V-06 Rundrejse - 3 personer i delt trippleværelse under rejsen med hele gruppen 37.700 kr.

Læs mere

CHOQUEQUIRAO - MACHU PICCHU

CHOQUEQUIRAO - MACHU PICCHU DAGLIG AFGANG APRIL - NOVEMBER CHOQUEQUIRAO - MACHU PICCHU STORSLÅET VANDRETUR AD INKASTIER DET ULTIMATIVE ALTERNATIV TIL INKASTIEN VANDRING AD INKASTIER CHOQUEQUIRAO TIL MACHU PICCHU 1 KORT FORTALT REJSEKODE:

Læs mere

Spirituel rejse til Peru -

Spirituel rejse til Peru - Kundenavn Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) Spirituel rejse til Peru - SVANE 19R-719_V-02 Rundrejse anslået pris Per person ved 3 personer i delt trippleværelse 34.500 kr.* * Prisen mangler

Læs mere

Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud

Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Kundenavn Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) Destination MADSEN 19R-737_V-01 Rejseperiode Dato for produktion

Læs mere

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring Maraton i Tórshavn Drømmer I om en aktiv oplevelse udover det sædvanlige? Nu ha I muligheden for at løbe Tórshavn Marathon på smukke Færøerne. Udover maraton er der også mulighed for at løbe eller gå et

Læs mere

Rejseplan of tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud

Rejseplan of tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Rejseplan of tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Kundenavn Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) Destination NAVN 19R-747_V-01 Peru med Inkastien Rejseperiode

Læs mere

Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud

Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Kundenavn Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) Destination KIILERICH 18R-560_V-01 Peru Rejseperiode Maj 2018

Læs mere

28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. mandag den 1. april 13

28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. mandag den 1. april 13 Temarejse 28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. Natur & kultur Oplev et lille samfund i det skotske højland tæt på stor natur. Fly til Edinburgh,

Læs mere

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada 15/16 dage; 19. juni 4./5. juli 2016 Denne rejse kombinerer en rundrejse i Alaska, med start i Alaskas hovedstad, Fairbanks, og

Læs mere

Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud

Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Kundenavn Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) Destination Henrik JØRGENSEN 18R-553_V-01 Peru Rejseperiode Juli

Læs mere

chile, Argentina & Rio

chile, Argentina & Rio 22 dages luksusrejse chile, Argentina & Rio vin, bjerge, gletsjere, storby & vandfald santiago, mendoza, buenos aires, Uruguay, Patagonien, iguazú, rio de janeiro Indhold 01 Afgang fra Billund Kl. 14:45

Læs mere

Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud

Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Kundenavn Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) Destination NAVN 18R-556_V-01 Peru Rejseperiode Juli 2016 Dato

Læs mere

Rejseplan OG TILBUD. Rejseplan med detaljer. Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) 19R-744_V-06. Rejseperiode 11. juli 4.

Rejseplan OG TILBUD. Rejseplan med detaljer. Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) 19R-744_V-06. Rejseperiode 11. juli 4. Kundenavn Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) Destination Rejseplan OG TILBUD ULLERICHS 19R-744_V-06 Peru Bolivia Colombia Rejseperiode 11. juli 4. august 2019 Rejseplan med detaljer 11. juli

Læs mere

4-6 DAGE. DAGLIG AFGANG ÅRET RUNDT PÅSKEØEN BLANDT STENSTATUER I STILLEHAVET AFREJSE FRA SANTIAGO DE CHILE

4-6 DAGE. DAGLIG AFGANG ÅRET RUNDT PÅSKEØEN BLANDT STENSTATUER I STILLEHAVET AFREJSE FRA SANTIAGO DE CHILE 4-6 E. LIG AFGANG ÅRET RUNDT PÅSKEØEN BLANDT STENSTATUER I STILLEHAVET AFREJSE FRA SANTIAGO DE CHILE KORT FORTALT REJSEKODE: VSE-040 01 02 03 04 Fly fra Santiago de Chile til lufthavnen Mataveri på Påskeøen.

Læs mere

Syngedrengene. I Dronningens Fodspor gennem Argentina

Syngedrengene. I Dronningens Fodspor gennem Argentina Syngedrengene I Dronningens Fodspor gennem Argentina Blandet børne- og ungdomskor vi møder i Buenos Aires. Rejsen i Dronningens Fodspor Rejsen, som den er beskrevet i denne rejseplan, følger i fodsporene

Læs mere

UDFORDRING OG VANDRING I PYRENÆERNE

UDFORDRING OG VANDRING I PYRENÆERNE 8 E MED AFREJSE 28. SEPTEMBER 2019 UDFORDRING OG VANDRING I PYRENÆERNE AFSKED MED DET GAMLE - SAMARBEJDE - UDFORDRING - UDSYN MÅLRETTEHED - OVERVINDE GRÆNSER - STYRKE - HJEMKOMST MED EVENTYRER, PSYKOTERAPEUT

Læs mere

8 dages cykelferie i Cuba

8 dages cykelferie i Cuba 8 dages cykelferie i Cuba Aktive og sjove oplevelser - garanterede afrejser Aktiv oplevelsesrejse til Cuba med 2 8 dages aktiv oplevelsesrejse Cykelture i Cuba Aktive kulturrejser i Cuba Tag med Svane

Læs mere

Spirituel rejse til Peru Med sprogskole -

Spirituel rejse til Peru Med sprogskole - Kundenavn Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) Spirituel rejse til Peru Med sprogskole - SVANE 19R-719_V-05 Rundrejse Per person ved med dobbeltværelse under sprogskolen - 3 personer i delt trippleværelse

Læs mere

Vandring i Himalaya Mt. Everest View

Vandring i Himalaya Mt. Everest View Vandring i Himalaya Mt. Everest View 21. oktober 2017 8. november 2017; 19 dage Denne rejse henvender sig til naturelskere, som godt kunne tænke sig at vandre i de mægtige Himalayabjerge. Alle med almindelig

Læs mere

VANDRETURE AD INKASTIER

VANDRETURE AD INKASTIER VANDRETURE AD INKASTIER 92 93 KORT OVER INKASTIER Vej Flod Jernbane Vandresti Kortudsnittet er markeret med blåt på det lille kort over Peru. 0 10 km. Huancacalle Vilcabamba Santa Teresa Machu Picchu Aguas

Læs mere

5 dage med vandring på is

5 dage med vandring på is 5 dage med vandring på is Indhold... 3 Turens højdepunkter... 3 Sværhedsgrad... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 2. Udsigt over indlandsisen... 6 Dag 3. Gletsjer-kanterne og vandring på

Læs mere

3 DAGE ÅRET RUNDT TAQUILE LEV LOKALT OG BESØG DE FLYDENDE SIVØER EN UNIK MULIGHED FOR AT LEVE LOKALT HOS EN OPRINDELIG KULTUR

3 DAGE ÅRET RUNDT TAQUILE LEV LOKALT OG BESØG DE FLYDENDE SIVØER EN UNIK MULIGHED FOR AT LEVE LOKALT HOS EN OPRINDELIG KULTUR 3 DAGE ÅRET RUNDT TAQUILE LEV LOKALT OG BESØG DE FLYDENDE SIVØER EN UNIK MULIGHED FOR AT LEVE LOKALT HOS EN OPRINDELIG KULTUR 01 ARQUIPA TIL TAQUILE I hentes af en minivan og køres den korte strækning

Læs mere

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains Togrejse tværs over Rocky Mountains En fantastisk togrejse der tager jer tværs over Rocky Mountains På denne 9-dages rejse skal I fra Calgary til Vancouver i tog. Udover en helt fantastisk udsigt undervejs

Læs mere

Fra Santiago de Compostela til Finisterre

Fra Santiago de Compostela til Finisterre Fra Santiago de Compostela til Finisterre Dato: 27 april - 3 maj 2018 Turleder: Gerda Weng + Kirsten Brandt, DVL I middelalderen vandrede pilgrimme fra hele Europa ad Camino Francés gennem Nordspanien

Læs mere

ERHVERVSSTUDIETUR TIL BRATISLAVA 2016

ERHVERVSSTUDIETUR TIL BRATISLAVA 2016 ERHVERVSSTUDIETUR TIL BRATISLAVA 2016 Dato: fredag d. 22. april til søndag d. 24. april 2016 Fredag d. 22.4.2016 Kl. 09:00 Direkte fly fra Billund med charter fly mod Bratislava /* Kl. 10:45 Ankomst til

Læs mere

Rejser til Peru. Vi arrangerer rejser for mindre selskaber på 12-14 personer. Ring for at høre nærmere

Rejser til Peru. Vi arrangerer rejser for mindre selskaber på 12-14 personer. Ring for at høre nærmere Rejser til Peru Vi arrangerer rejser for mindre selskaber på 12-14 personer. Ring for at høre nærmere Tilsagn om deltagelse på nedenstående rejser, inden den 6-5-2016, herefter skal der indbetales et depositum

Læs mere

Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018

Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018 Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018 1 Turen foregik i dagene 28. maj til og med 1. juni. Den var arrangeret af Lokalkomitéen for Ældre Sagen i Hundested, og Nancy Viborg var kontaktperson, og den blev

Læs mere

Flodkrydstogt på Donau - med fly

Flodkrydstogt på Donau - med fly Flodkrydstogt på Donau - med fly Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.145,- Højdepunkter Den gode mad om bord **** skib Stort udflugts inkluderet 3 smukke hovedstæder på ét og samme

Læs mere

MANDEREJSE PYRENÆERNE

MANDEREJSE PYRENÆERNE 7 E. 23. - 29. MAJ 2015 MANDEREJSE PYRENÆERNE VANDRETUR FOR MÆND MED EVENTYRER OG PSYKOTERAPEUT HANS ERIK RASMUSSEN AFSKED UDFORDRING UDSYN MÅLRETTETHED OVERSKRIDE GRÆNSER INDLEVELSE HJEMKOMST Indhold

Læs mere

Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2.

Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2. Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2. Dag 1. Ankomst til Palma de Mallorca Bus fra Lufthavnen til Hotel Marina i Puerto de

Læs mere

Over Ø og Land A Ferry tale vandring i Det Sydfynske Øhav

Over Ø og Land A Ferry tale vandring i Det Sydfynske Øhav Over Ø og Land A Ferry tale vandring i Det Sydfynske Øhav Øhop med vandring 5 Øer og 4 færger. Det Sydfynske Øhav er et af verdens største oversvømmede istidslandskaber... og er under fortsat forandring

Læs mere

Rejser til Peru. Tilsagn om deltagelse inden den 26-5-2014, herefter skal der indbetales et depositum på 50 % af turens pris.

Rejser til Peru. Tilsagn om deltagelse inden den 26-5-2014, herefter skal der indbetales et depositum på 50 % af turens pris. Rejser til Peru Tilsagn om deltagelse inden den 26-5-2014, herefter skal der indbetales et depositum på 50 % af turens pris. Tur 1. 2 24-06-2014 Lima 3 25-06-2014 Bus til Ica (Pingviner, søløver mm) 4

Læs mere

Skiekspedition på indlandsisen

Skiekspedition på indlandsisen Skiekspedition på indlandsisen Indhold... 3 Turens højdepunkter... 3 Sværhedsgrad... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 1. Narsarsuaq og bygden Qassiarsuk... 5 Dag 2. Qaleralik-fjorden...

Læs mere

DANSK STUDIE CENTER PERU, CUBA & COSTA RICA

DANSK STUDIE CENTER PERU, CUBA & COSTA RICA DANSK STUDIE CENTER PERU, CUBA & COSTA RICA Højskole i udlandet NYHED I 2012! C SHØJSKOLE I UDLANDET UDNYT DIT SABBATÅR PÅ BEDSTE VIS! Dansk Studie Center har specialiseret sig i højskoleophold i udlandet

Læs mere

machu picchu ORIGINAL INKAVEJ TID TIL REFLEKTION NÆRVÆR I GRUPPEN

machu picchu ORIGINAL INKAVEJ TID TIL REFLEKTION NÆRVÆR I GRUPPEN SE AFREJSER PÅ HJEMMESIDEN VANDRING AD INKASTIEr ayahuasca & yoga en udfordrende indre og ydre rejse med eventyrer og psykoterapeut Hans Erik Rasmussen CUSCO machu picchu CHOQUEQUIRAO ORIGINAL INKAVEJ

Læs mere

Mountain biking, hiking og kajak i den vilde natur

Mountain biking, hiking og kajak i den vilde natur Mountain biking, hiking og kajak i den vilde natur Indhold i den vilde natur... 3 Turens højdepunkter... 3 Sværhedsgrad... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 1. Med fly til Narsarsuaq og bådtransfer

Læs mere

8-dags rundrejse i Sydgrønland

8-dags rundrejse i Sydgrønland 8-dags rundrejse i Sydgrønland Indhold... 3 Turens højdepunkter:... 3 Sværhedsgrad:... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 1. Narsarsuaq - Qassiarsuk.... 5 Dag 2. Byen Narsaq og Qaleralik-lejren...

Læs mere

Detaljeret rejseprogram for: 29 november - 1 december, Cuso & Machu Picchu Tur

Detaljeret rejseprogram for: 29 november - 1 december, Cuso & Machu Picchu Tur Detaljeret rejseprogram for: 29 november - 1 december, Cuso & Machu Picchu Tur Cusco & Machu Picchu Tur 29. november 1. december Torsdag 29: Start på 2 dages tur til den Hellige Dal, dag 1: Maras & Moray

Læs mere

Rejseplan og tilbud Gældende i 10 dage fra dato for produktion af rejseplan

Rejseplan og tilbud Gældende i 10 dage fra dato for produktion af rejseplan Rejseplan og tilbud Gældende i 10 dage fra dato for produktion af rejseplan Kundenavn Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) Destination STANGERUP 18R-523_V-01_PERU Peru Rejseperiode 23. marts 11.

Læs mere

Transsibiriske Stor Tur

Transsibiriske Stor Tur Transsibiriske Stor Tur Moskva - Irkutsk - Ulan-Bator 13 dage / 12 nætter DAG 1. Ankomst i Moskva. Transfer til hotel. Velkomstdrink på hotellet. DAG 2. Morgenmad på hotellet. Byrundtur herunder et besøg

Læs mere

Dagsprogram. Søndag 20.9. (ca. 4½ t. inkl. pauser)

Dagsprogram. Søndag 20.9. (ca. 4½ t. inkl. pauser) Dagsprogram Lørdag 19.9. Afgang København kl. 14.30. Efter mellemlanding i Istanbul ankommer vi til Dalaman kl. 21.25 (måltider er ikke inkluderet på flyene). Transfer fra lufthavnen i Dalaman til pensionen

Læs mere

BESTIGNING AF AUSANGATE, M.

BESTIGNING AF AUSANGATE, M. 8 DAGE I PRIVAT GRUPPE BESTIGNING AF AUSANGATE, 6.410 M. INKAERNES HELLIGE BJERG I PERU MULIG AFGANG JUNI - AUGUST KORT FORTALT REJSEKODE: VSE-044 DAG 01 DAG 02 DAG 03 DAG 04 Kørsel fra Cusco til byen

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania Program til: Destination: Tanzania Varighed: 20 dage Program start: Sommer, 2016 * Program slut: Sommer, 2016 * * Datoerne er ikke fastlaget, dette er blot et eksempel, så derfor kan tidspunkterne for

Læs mere

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN Dato: august 2015 Det samlede tilbud bliver på i alt godt 13.000 DKK for to personer for 13 dage. 12 overnatninger med morgenmad og med fem arrangerede ture. Tilbuddet er

Læs mere

Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten

Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten På denne vandring får I muligheden for at opnå det, som mange drømmer om: At bestige enestående Mount Kilimanjaro, Afrikas højeste bjerg og verdens højeste enkeltstående

Læs mere

INKASTIEN TIL MACHU PICCHU

INKASTIEN TIL MACHU PICCHU 12 E MED LIG AFREJSE FRA MARTS TIL NOVEMBER INKASTIEN TIL MACHU PICCHU DEN KLASSISKE VANDRETUR TIL INKAENS HELLIGE BY. MED DEN HELLIGE DAL OG CUSCO I MØDER VORES MEDARBEJDER I CUSCO KORT FORTALT REJSEKODE:

Læs mere

Jul på Costa del Sol - Torremolinos

Jul på Costa del Sol - Torremolinos Jul på Costa del Sol - Torremolinos Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 3.745,- Højdepunkter Udflugt til Gibraltar Granada med Alhambra Malaga Den hvide by Mijas ****hotel i populære Torremolinos

Læs mere

PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni

PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni Pris for turen excl. drikkevarer Dobbeltværelse m/morgenbuffet og aftensmad Tillæg for Enkeltværelse 3.195.- kr. plus 250.- kr. Inkluderet

Læs mere

Rejse til det vilde natur i det østligste Rusland Kamchatka, Sakhalin og Kurilerne 23 dage

Rejse til det vilde natur i det østligste Rusland Kamchatka, Sakhalin og Kurilerne 23 dage Rejse til det vilde natur i det østligste Rusland Kamchatka, Sakhalin og Kurilerne 23 dage 1 dag. Afrejse Kastrup onsdag den 8. juli kl. 0.40. Alle tider er lokale tider. Tidsforskel +9 timer. 2 dag torsdag

Læs mere

Vandrebestigning af Mount Toubkal

Vandrebestigning af Mount Toubkal Vandrebestigning af Mount Toubkal Vandrebestigningen af Mount Toubkal følger de gamle muldyrspor gennem berberlandsbyer og frodige dale i den flotteste del af Atlas bjergene. Bestigningen af Mount Toukbal

Læs mere

Syngedrengene. I Dronningens Fodspor gennem Argentina

Syngedrengene. I Dronningens Fodspor gennem Argentina Syngedrengene I Dronningens Fodspor gennem Argentina Humahuaca i Nordvestargentina. Rejsens hovedpunkter - Samarbejde med blandet børne- og ungdomskor i Buenos Aires. Fælles koncert med det lokale kor.

Læs mere

Sjælsro. Den 29/8-5/9 2015. Den 29. August 5. September

Sjælsro. Den 29/8-5/9 2015. Den 29. August 5. September Sjælsro på Samos Den 29/8-5/9 2015 Den 29. August 5. September Oplev 8 dage Med Sjælsro til Samos med direkte fly til det dejlige familiedrevne Anema Hotel I Karlowasi. September en den perfekte måned

Læs mere

Stockholm - Storby og skærgård

Stockholm - Storby og skærgård Stockholm - Storby og skærgård Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.295,- Højdepunkter Skærgård og by Skansen og Vasa Museet Centralt beliggende hotel Middag første aften er inkluderet

Læs mere

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Altai Republikken i Sydsibirien, Pazyryk kurganer & den mægtige Yenisey`s kilde. 5 dage i det spektakulære Skt. Petersburg og Ermitagemuseum. 17 DAGE; 22.

Læs mere

Vandreferie Rundt om Mont Blanc

Vandreferie Rundt om Mont Blanc Vandreferie Rundt om Mont Blanc Mont Blanc massivet består af Mont Blanc (4.807 m) og er uden tvivl et af de smukkeste bjergmassiver i Alperne. På denne rundtur vil du både opleve Mont Blanc massivets

Læs mere

Thailand helt i nord. En rejsebeskrivelse fra Rejsecenter Djursland

Thailand helt i nord. En rejsebeskrivelse fra Rejsecenter Djursland Thailand helt i nord Rejs gennem nogle af de bedste landskaber Nord-Thailand har at byde på, besøg steder af kulturel og historisk betydning, såsom Wat Phradhat Doi Suthep, Long Neck Karen Padaung Village

Læs mere

Tag på safari med børnene

Tag på safari med børnene Tag på safari med børnene All inclusive Afrikarejse - perfekt for børnefamilier En grupperejse for min. 8 voksne - sammensat for familier med børn. Turen byder på safarioplevelser af de helt store, picnic

Læs mere

Sverige - Vandring ad Kungsleden

Sverige - Vandring ad Kungsleden Sverige - Vandring ad Kungsleden Den nordlige del af Kungsleden er nok den mest berømte del af Kongestien, som den hedder på dansk. Landskabet skifter konstant efterhånden som I bevæger jer igennem dalen

Læs mere

AMAZONAS I DET SYDLIGE PERU

AMAZONAS I DET SYDLIGE PERU AFREJSE HVER FRA APRIL TIL NOVEMBER AMAZONAS I DET SYDLIGE PERU RIO HEATH WILDLIFE CENTER OG SANDOVAL FORLÆNGELSE TIL RUNDREJSER KORT FORTALT REJSEKODE: VSE-021 01 02 03 04 05 Ankomst til Puerto Maldonado.

Læs mere

Rocky Mountains til fods

Rocky Mountains til fods Rocky Mountains til fods En rejse hvor I skal vandre i den smukke Canadiske natur Tag med på en aktiv rejse, hvor I kommer helt tæt på den Canadiske natur i Rocky Mountains. På denne aktive rejse får I

Læs mere

16 dage. 17. april - 2. maj 2015. ayahuasca i amazonas. Tag med på en pionerrejse til ayahuasca-receremonier hos shaman i amazonas XXX

16 dage. 17. april - 2. maj 2015. ayahuasca i amazonas. Tag med på en pionerrejse til ayahuasca-receremonier hos shaman i amazonas XXX 16 dage. 17. april - 2. maj 2015 i amazonas Tag med på en pionerrejse til -receremonier hos shaman i amazonas XXX Indhold 01 02 03 04 05 Afgang fra Danmark og ankomst til Lima. Historisk centrum og fly

Læs mere

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing Trans Mongolske Rute 2010 Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing 18 dage / 17 nætter Gruppe tur/ min 10 personer Denne rute er en anden type transsibiriske

Læs mere

LYSREJSE ISRAEL 2016

LYSREJSE ISRAEL 2016 1 LYSREJSE ISRAEL 2016 Dag 1 den 18. oktober 2016 Fly fra København kl. 6.50. Vi skal være der mindst 2 timer før afgang, så vi samles i lufthavnen kl. 4.30. Vi lander i Tel Aviv kl 12.30 Vi kører med

Læs mere

1 uge med hiking på is og kajak i Sydgrønland

1 uge med hiking på is og kajak i Sydgrønland 1 uge med hiking på is og kajak i Sydgrønland Indhold i Sydgrønland... 3 Turens højdepunkter:... 3 Sværhedsgrad... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 1. Narsarsuaq og byen Narsaq... 5 Dag

Læs mere

PUDS FORMEN OP...TÖLT I TOSCANA...!!

PUDS FORMEN OP...TÖLT I TOSCANA...!! PUDS FORMEN OP...TÖLT I TOSCANA...!! Turdatoer med rideture på islandske heste! d. 5.5. - 12.5.2016...Pris ca. 5,900 kr. (indkvartering dobbeltværelser. ) Der kan mod ekstra betaling fås enkeltværelser.

Læs mere

LYSREJSE ISRAEL 2016

LYSREJSE ISRAEL 2016 1 Israel Lysrejse 2016 LYSREJSE ISRAEL 2016 Dag 1 den 18. oktober 2016 Fly fra KBH kl. 6.30 vi lander i Tel Aviv kl 11.55. Mødetid i lufthavnen senest kl 4.30 Vi køre med bus til Kibbutz Harduf, hvor vi

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Kili safari 8 dage Kontakt os for pris Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari. Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha

Læs mere

2 uger med hiking på is og kajak i Sydgrønland

2 uger med hiking på is og kajak i Sydgrønland 2 uger med hiking på is og kajak i Sydgrønland Indhold i Sydgrønland... 3 Turens højdepunkter:... 3 Sværhedsgrad... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 1. Narsarsuaq og byen Narsaq... 5 Dag

Læs mere

Danske Biografer planlægger en 6 dages tur til Dubai, og vi har hermed fornøjelsen at fremsende nærmere information samt tilmeldingsblanket.

Danske Biografer planlægger en 6 dages tur til Dubai, og vi har hermed fornøjelsen at fremsende nærmere information samt tilmeldingsblanket. København, den 1. oktober 2009 Kære Kollega Med Danske Biografer til Dubai Danske Biografer planlægger en 6 dages tur til Dubai, og vi har hermed fornøjelsen at fremsende nærmere information samt tilmeldingsblanket.

Læs mere

2 uger med vandring Indhold

2 uger med vandring Indhold Indhold... 3 Turens højdepunkter... 3 Sværhedsgrad... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 1. Lejren i Qaleralik.... 5 Dag 2. Udsigt over indlandsisen... 6 Dag 3. Gletsjer-kanterne og vandring

Læs mere

Choquequirao til Machu Picchu Trekking 9 Dage

Choquequirao til Machu Picchu Trekking 9 Dage Choquequirao til Machu Picchu Trekking 9 Dage Denne trekking tager dig til ruinerne af den afsides inkaby, Choquequirao, og den gådefyldte og berømte forsvundne by Machu Picchu. 1 Side Velkommen til Machete

Læs mere

Dagsprogrammet. Dag 3 Efter morgenmaden forlader vi Ajloun for at køre videre til Madaba, hvor vi skal bo en nat på Mosaic City Hotel.

Dagsprogrammet. Dag 3 Efter morgenmaden forlader vi Ajloun for at køre videre til Madaba, hvor vi skal bo en nat på Mosaic City Hotel. Dagsprogrammet Dag 1 København Amman og bustransport til Ajloun, hvor vi skal have 2 overnatninger i den private Mount Birgish Camp. Vi ankommer sidst på eftermiddagen og får tid til at stifte bekendtskab

Læs mere

Rejseplan OG TILBUD Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud

Rejseplan OG TILBUD Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Rejseplan OG TILBUD Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Kundenavn Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) Destination ULLERICHS 19R-744_V-04 Peru Bolivia Colombia Rejseperiode

Læs mere

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE 19.-24. maj 2015 Gastronomi, vin og kulturrejse Barcelona & Catalonien I 1980 erne og 1990 erne kom en række revolutionære unge vinmagere

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 07.11.2019 10.11.2019 2.395,- Højdepunkter Festivitas i anledning af 30 års dagen for Murens fald Vi guider dig hen til de store steder.

Læs mere

Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud

Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Kundenavn Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) Destination NAVN 18R-549_V-02 Peru Rejseperiode August 2018 Dato

Læs mere

Studietur til Montpellier i forlængelse af generalforsamlingen 2017

Studietur til Montpellier i forlængelse af generalforsamlingen 2017 Studietur til Montpellier i forlængelse af generalforsamlingen 2017 som i år afholdes på Quality Hotel i Høje Taastrup, Carl Gustavs Gade 1, 2630 Taastrup onsdag den 26. april kl. 16.00. Efter bestyrelsen

Læs mere

Saalbach - Hinterglemm

Saalbach - Hinterglemm Saalbach - Hinterglemm Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.395,- Højdepunkter I von Trapps fodspor i Salzburg Den smukke og solrige Glemmtal Joker Card med masser af fordele bl.a.

Læs mere

Makedonien - kultur og vandring Flotte nationalparker

Makedonien - kultur og vandring Flotte nationalparker Makedonien - kultur og vandring Flotte nationalparker Makedonien ligger midt på Balkan, og selv om der ikke er en kystlinje, så giver 50 søer og 16 bjergtoppe over 2000 meter en varieret og flot natur.

Læs mere

NORGE - GRUPPEVANDRETUR MED DANSK VANDRELEDER DAGSVANDRING TIL PRÆDIKESTOLEN

NORGE - GRUPPEVANDRETUR MED DANSK VANDRELEDER DAGSVANDRING TIL PRÆDIKESTOLEN NORGE - GRUPPEVANDRETUR MED DANSK VANDRELEDER DAGSVANDRING TIL PRÆDIKESTOLEN Tæt ved Stavanger, og kun en halv dags sejlads fra Danmark, ligger den 42 km lange Lysefjord omkranset af 600 meter lodrette

Læs mere

DANSK STUDIE CENTER ARGENTINA, PERU & GALAPAGOS. Højskole i udlandet

DANSK STUDIE CENTER ARGENTINA, PERU & GALAPAGOS. Højskole i udlandet DANSK STUDIE CENTER ARGENTINA, PERU & GALAPAGOS Højskole i udlandet NYHED I 2014 2 C SHØJSKOLE I UDLANDET UDNYT DIT SABBATÅR PÅ BEDSTE VIS! Dansk Studie Center har specialiseret sig i højskoleophold i

Læs mere

Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh

Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh Denne rejse bringer os til to uberørte og sjældent besøgte delstater i den nordøstlige del af Indien, grænsende op til Tibet og Burma. Det er et af de sidste

Læs mere

Program TAORMIA. København, den 3. juni, 2015. VEDR.: Rejesfondens forårsturen til Sicilien den 28. april - 1. maj 2016.

Program TAORMIA. København, den 3. juni, 2015. VEDR.: Rejesfondens forårsturen til Sicilien den 28. april - 1. maj 2016. København, den 3. juni, 2015 VEDR.: Rejesfondens forårsturen til Sicilien den 28. april - 1. maj 2016. Program TAORMIA Taormina er Siciliens mest kendte destination. Allerede romerne opdagede Taormina

Læs mere

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013.

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. TURBESKRIVELSE 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. Individuelle rejser til Island. Vi mødes i Akurery lufthavn søndag eftermiddag d. 15 september. Som regel passer det med

Læs mere

VANDRING AD INKASTIER I PERU

VANDRING AD INKASTIER I PERU 23 E. 30. SEPTEMBER - 22. OKTOBER 2016 VANDRING AD INKASTIER I PERU KULTUR OG NATUR I BJERGE OG VED KYST GRUPPEREJSE MED REJSELEDER CALLE GRANHOLM VANDRING AD INKASTIER OG KYSTEN I PERU 1 Indhold 01 02

Læs mere

ØHOP PÅ FALKLANDSØERNE

ØHOP PÅ FALKLANDSØERNE 8 DAGE, SEPTEMBER - APRIL ØHOP PÅ FALKLANDSØERNE SEA LION ISLAND, PEBBLE ISLAND, EAST FALKLAND MED VOLUNTEER BAY OPLEV KONGEPINGVINER, SØELEFANTER OG MEGET MERE KORT FORTALT REJSEKODE: VSE-051 DAG 01 DAG

Læs mere

Masai Safari i Kenya ,- 8 dage. Ring

Masai Safari i Kenya ,- 8 dage. Ring Masai Safari i Kenya Ønsker I den ægte safarifølelse, hvor I kommer i nærkontakt med naturen, dyrene og lokalbefolkningen? Så er denne safaritur noget for jer! På denne safarirejse skal I bo på camps,

Læs mere

Regional Wonca Congress of Family and Community Medicine

Regional Wonca Congress of Family and Community Medicine Rejsen til Regional Wonca Congress of Family and Community Medicine Montevideo, Uruguay / 18. 21. Marts 2015 -med The Scandinavian Delegation of Family Physicians Teknisk arrangør: Trine-K Travel Design

Læs mere

Turplan. Aclass - Heritage Discovery 2 dage 1 nat. Dag 1. Dag 2

Turplan. Aclass - Heritage Discovery 2 dage 1 nat. Dag 1. Dag 2 Turplan Aclass - Heritage Discovery 2 dage 1 nat Dag 1 Kl. 08-8.30 Kl. 14.30 Kl. 16.00 Opsamling på dit hotel eller private adresse med minibus. Bussen holder et kort hvil halvvejs, hvor man kan strække

Læs mere

Tanzanias sydlige højdepunkter

Tanzanias sydlige højdepunkter Tanzanias sydlige højdepunkter Kom med på safari i Tanzania og besøg nogle af Afrikas mest fantastiske safariområder Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde

Læs mere