Forslag til besparelse på åben kørsel i Viborg Kommune til K14

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Forslag til besparelse på åben kørsel i Viborg Kommune til K14"

Transkript

1 Forslag til besparelse på åben kørsel i Viborg Kommune til K14 Herunder er der en oversigt over besparelsesforslag til indfrielse af Viborg Kommunes besparelseskrav på kr. pr. år. Forslagene har alle halv effekt i kalenderåret 2014 da ændringerne først træder i kraft ved køreplanskift den 29. juni Der er oplistet 25 forslag til besparelser - forslagene tager udgangspunkt i afgange med få kunder jf. tællinger eller bemærkninger fra de enkelte busselskaber. De 25 forslag rummer en besparelse på mere end de kr. pr. år, hvorfor der er mulighed for at vælge forslag til/fra. De første 11 besparelsesforslag er alle besparelser på bybusnettet, mens forslagene fra nr er besparelser på landruterne. Forslag 17 og 18 rummer udvidelser, som i større eller mindre omfang kompenserer for serviceforringelserne i forslag 13. Forslag Rutetype Besparelse 1 Bybus kr. pr. år. 2 Bybus kr. pr. dag 3 Bybus kr. pr. år. 4 Bybus kr. pr. år. 5 Bybus kr. pr. år. 6 Bybus kr. pr. år. 7 Bybus kr. pr. år. 8 Bybus kr. pr. år. 9 Bybus kr. pr. år. 10 Bybus kr. pr. år. 11 Bybus kr. pr. år. 12 Lokalrute kr. pr. år. 13 Lokalrute kr. pr. år. 14 Lokalrute kr. pr. år. 15 Lokalrute kr. pr. år. 16 Lokalrute kr. pr. år. 17 Lokalrute kr. pr. år. 18 Lokalrute kr. pr. år. (pr. ekstra afgang) 19 Lokalrute kr. pr. år. 20 Lokalrute kr. pr. år. 21 Lokalrute kr. pr. år. 22 Lokalrute kr. pr. år. 23 Lokalrute kr. pr. år. 24 Lokalrute kr. pr. år. 25 Lokalrute kr. pr. år.

2 Besparelse på Viborg Bybus: Forslag Rute Forslag/ønsker Konsekvenser ved implementering 1 Viborg Mere kørsel med minibus Der er jf. tællingerne ikke bybus - aften og weekend. problemer ved at udnytte en generelt bus med mindre kapacitet. 2 Viborg bybus - generelt Uden for Linje S1 & S2 s driftsperiode udnyttes minibussen til at køre flest mulige afgange på Linje 3 & 4. Kørsel efter ferieplanen frem for normalplanen på udvalgte dage (skolefridage). I Herning bybussystem køres der efter samme ferieplan som i Viborg, dog plus fredagen efter Kristi himmelfart. Der er ikke negative erfaringer med feriekørsel fredagen efter Kristi Himmelfartsdag i Herning. Ønskes der en større besparelse kan der også køres efter ferieplanen på andre dage der er dog ikke erfaringer med dette fra andre byer. 3 Linje 1 Afgang kl. 6:00 fra Trappetorvet til Storcentret kl nedlægges. Når minibussen indsættes på Linje 3/4 vil kunder, som rejser på tværs af Trappetorvet på den aktuelle afgang, skulle skifte bus på Trappetorvet. Indførelsen af flere dage med feriekørsel vil gøre køreplanen mindre overskuelig da kunderne skal huske flere ferieperioder i løbet af året. En generel tilretning af kørsel efter skolefridage vil gøre, at bybusnettet i højere grad tilgodeser uddannelsessøgende frem for pendlere og fritidsrejsende. Der er ikke udført tællinger på skolefridage, hvorfor antallet af kunder som generes ved ændringerne er ukendt. Der har i seneste tælling været 1 kunde på afgangen om fredagen mens der mandag og torsdag har været 0 kunder. Økonomisk Bemærkninger betydning kr. pr. år. Besparelse bunder i, at timeprisen på minibussen er 30,82 kr. lavere end på de almindelige bybusser kr. pr. dag Besparelsen vil stige jo flere dage, der køres efter ferieplanen kr. pr. år.

3 4 Linje 1 Det vurderes, ud fra bussernes realtidssystem, at der er basis for at stramme op i køretiden om aftnen og i weekenden. 5 Linje 2 Det vurderes, ud fra bussernes realtidssystem, at der er basis for at stramme op i køretiden på hverdage og i weekenden. Den sparede køretid kan alternativt anvendes til at betjene nye områder. 6 Linje 3 Den første afgang om morgenen på linje 3 fra Trappetorvet til Højparken har ingen på-/afstigninger før Falkevej. Afgangen afkortes således, at der startes på Falkevej frem for på Trappetorvet. 7 Linje 3 Det vurderes, ud fra bussernes realtidssystem, at der er basis for at stramme op i køretiden om aftnen og i weekenden. Den ene kunde kunne alternativ have taget linje S1 kl eller linje 1 kl og opnået samme forbindelse. En opstramning af køretiden vil give kunderne en hurtigere rejse på bekostning af uens minuttal hen over dagen. En opstramning af køretiden vil give kunderne en hurtigere rejse på bekostning af uens minuttal hen over dagen. Der har i tællingen ikke været kunder på den omtalte strækning, hvorfor der ikke forventes negative konsekvenser ved ændringen. En opstramning af køretiden vil give kunderne en hurtigere rejse på bekostning af uens minuttal hen over dagen kr. pr. år. Der er modtaget enkelte klager over kørselshastigheden om aftnen kr. pr. år. Der er modtaget enkelte klager over kørselshastigheden om aftnen kr. pr. år kr. pr. år. Der er modtaget enkelte klager over kørselshastigheden om aftnen. 8 Linje 3/4 Weekendkørslen reduceres således der efter kl. 17 er 1½ time mellem afgangene. Derudover udvides perioden, hvor Katrinehaven / Engelsborg kun betjenes i én Kunderne er allerede i dag bekendte med, at Katrinehaven/Engelsborg kun betjenes i én retning om aftnen i weekenden. Kunder på de enkelte afgange ved seneste kr. pr. år. Der har været kundehenvendelser om manglende korrespondance mellem Viborg Storcenter og Nordvest byen. Skal

4 retning. Linje 4 - Afgang kl fra Trappetorvet mod Katrinehaven og retur som Linje 3 med ankomst til Trappetorvet kl nedlægges. Linje 3 til/fra Højparken afgang kl og kl samles til én afgang kl Linje 3 til Engelsborg kl og kl samles til én afgang kl Linje 4 fra Katrinehaven kl og kl samles til én afgang kl tælling: Der har på afgangen på linje 3/4 været 3 kunder om lørdagen og 0 kunder om søndagen. Det er fortsat muligt at komme til/fra området via Linje 3 afgang kl , som forsætter som Linje 4. Der er i gennemsnit 3 kunder både lørdag og søndag på de 2 berørte ture. Kunderne skal samles på én afgang midt mellem de to gamle. Flere af kunderne vil alternativt kunne benytte linje 1 til Ellekonedalen og gå over gangbroen til Højparken. Der er 0-1 kunder kl og 2-3 kunder kl Der er 0 kunder kl og 2-3 kunder kl Kunderne skal samles på én afgang midt mellem de to gamle. Der er ikke umiddelbart alternative rejsemuligheder. ønskerne efterkommes skal der ske en generelt justering af linje 3 og linje 4 s afgangstider i weekenden uanset om dette besparelsesforslag gennemføres eller ej. 9 Linje 3/4 Sidste afgang på Linje 4 til Hamlen kl ændres til kl afgangen forsætter som noget nyt retur til Trappetorvet. Der blev fra køreplanskift K13 indsat en ekstra afgang om morgenen og om aftenen alle ugens dage tilpasset vagtskifte på institutionen På afgangen har der været 3 kunder om lørdagen og 4 kunder om søndagen. De vil nu alle skulle med en bus 30 minutter senere. Der har i den seneste tælling været 0 kunder om lørdagen og 3 kunder om søndagen - alle til/fra Katrinehaven. Fjernes forbindelserne vil det være til kr. pr. år.

5 Katrinehaven efter ønske fra kunder. Forslaget her fjernes disse afgange i weekenden. 10 Linje 4 Det vurderes, ud fra bussernes realtidssystem, at der er basis for at stramme op i køretiden om aftnen og i weekenden Det forventes at regionalrute 62 fra køreplanskift på udvalgte afgange kører via Viborg Gym & HF på vej til/fra Viborg. Ændringerne vil medføre, at kapaciteten/kørselsomfanget på rute 722 kan reduceres. gene for pendlere til/fra institutionen. Forslaget rummer derfor en risiko for at faste kunder til bybusnettet finder alternative rejsemuligheder, når bybussen ikke kan benyttes til/fra arbejde alle ugens dage. En opstramning af køretiden vil give kunderne en hurtigere rejse på bekostning af uens minuttal hen over dagen. Ændringen har ingen umiddelbare konsekvenser for kunderne til/fra Viborg Gym & HF kr. pr. år. Der er modtaget enkelte klager over kørselshastigheden om aftnen kr. pr. år. Besparelsen er en sideeffekt af ændringer i det regionale rutenet. Ændringen på rute 62 er et ønske fra skolen og eleverne på Viborg Gym & HF. Viborg Kommunes forvaltning har ligeledes ønsket disse ændringer på rute 62. Besparelse på lokalruter: Forslag Rute Forslag/ønsker Konsekvenser ved implementering /751 Al kørsel på lørdage foreslås /770 nedlagt. Lørdagskørsel på de 3 ruter køres af samme bus. Derfor bygger forslaget på en samlet fjernelse af lørdagskørslen på Ved seneste tælling var der på rute 751/770 7 kunder fordelt på 3 afgange i hver retning. Rute 711 havde 18 kunder fordelt på 5 afgange i hver retning til/fra Birgittelyst og Økonomisk Bemærkninger betydning kr. pr. år. Rute 53 er en regionalrute og er derfor ikke omfattet af Viborg-billetten.

6 alle ruterne. Det er dog muligt kun at fjerne lørdagskørslen på enten 711 eller 751/ Rute 711 ændres til kun at køre på skoledage Ruteføringen afkortes således der køres via Blichersvej i stedet for Bisballevej/Skelhøjevej Afgang kl fra Viborg vil fremover ikke køre via Hald Ege Skole. Almind. Rute 711 har yderligere kunder på strækningen Viborg/Hald Ege. Disse kunder vil dog som alternativ kunne benytte rute 53. Rute 53 kører på det meste af rute 711 s ruteføring dog ikke til Birgittelyst og Almind. Rute 717 kan ændres til at køre via Almind og Birgittelyst på skolefridage se forslag 17 og 18. Forslag 17 og 18 kompenserer kun delvist for tabet af afgange mellem Viborg og Almind/Birgittelyst. Der er ikke udført tællinger på skolefridage, hvorfor antallet af kunder som generes ved ændringerne er ukendt. Ændringerne må forventes at gøre rute mindre attraktiv for pendlere da serviceniveauet forringes markant. Almind og Birgittelyst har i dag 14 forbindelser til/fra Viborg på alle hverdage. Der er ingen kørselsberettigede elever på Bisballevej / Skelhøjevej. Ændringen vil derfor ikke medføre problemer i forhold til skolekørslen til/fra Hald Ege Skole. Kørslen via Hald Ege Skole blev indført da der var specialelever fra resten af kommunen, som skulle køres til skolen. Disse kr. pr. år. Rute 53 er en regionalrute og er derfor ikke omfattet af Viborg-billetten kr. pr. år kr. pr. år.

7 Afgang kl fra Viborg samt afgang kl fra Gråmose foreslås nedlagt. Afgangen har kun eksisteret siden køreplanskiftet den 30. juni Afgangene blev indført efter ønske fra Borgerforeningen i Thorningområdet Rute 717 udvides til at køre til Almind og Birgittelyst på skolefridage for at kompensere for konsekvenserne ved forslag 13. elever går ikke længere på Hald Ege Skole. Afgangen benyttes i dag derfor ikke af kunder/elever som ikke kan/må benytte alternative forbindelser med rute 53 eller rute 712 til Hald Ege og Hald Ege skole. Afgang kl havde 5 kunder fordelt på de 3 dage, der er blevet talt. Afgang kl havde 4 kunder fordelt på de 3 dage, der er blevet talt. Afgangen blev indført for at sikre pendlere og uddannelsessøgende en mulighed for at komme til/fra Viborg omkring kl. 18. Ruteføringen via Almind og Birgittelyst vil sikre disse byer betjening på skolefridage hvis forslag 13 gennemføres. Kunder til/fra Almind og Birgittelyst vil får færre afgange til/fra Viborg end de havde med rute 711. Ruteændringen vil betyde at rejsende mellem Viborg og byerne: Grundvad, Neder Hvam, Thorning, Knudstrup og Gråmose vil opleve at rejsetiden forøges pga. kørslen via Birgittelyst og Almind. Der er ikke udført tællinger på kr. pr. år. Afgangene har kun eksisteret i 4 mdr kr. pr. år.

8 Der indsættes ekstra afgange på rute 717, som kun kører mellem Viborg og Almind/Birgittelyst på skolefridage Herning Turist meddelte på entreprenørmødet, at der er meget få kunder på skolefridage. Skolefridagskørslen foreslås nedlagt Afgang kl fra Hammershøj foreslås nedlagt. (pga. skolereform). Afgang kl , og tilpasses den nye skolereform Afgang kl fra Vammen bibeholdes. Resten af afgangene på rute 754 kører ikke længere til Vammen. Afgang kl fra Vammen og afgang kl fra Ørum nedlægges Afgang kl kører ikke længere via Bjerringbro skolefridage, hvorfor antallet af kunder som generes ved ændringerne er ukendt. Forslaget kan sikre ekstra afgange som vil afbøde serviceforringelsen for byerne Almind og Birgittelyst hvis forslag 13 og 17 gennemføres. Ændringerne må forventes at gøre rute mindre attraktiv for pendlere, da serviceniveauet forringes markant. Der er ikke alternative ruter til/fra Vejrumbro, mens kunder til/fra Krog, Løvskal og Tindbæk skal med rute 771 og skifte bus i Bjerringbro eller Hammershøj for at opnå forbindelse til Viborg. Der er ikke udført tællinger på skolefridage, hvorfor antallet af kunder som generes ved ændringerne er ukendt. Ingen konsekvenser, da der ikke er elever som skal hjem fra Hammershøj skole før kl. 12. Ingen konsekvenser, da der kun er meget få eller ingen kunder til/fra Vammen eller på de to sidste afgange til/fra Ørum. Der er kun meget få eller ingen kunder fra Bjerringbro kr. pr. år. pr. afgang kr. pr. år kr. pr. år kr. pr. år kr. pr. år.

9 Gymnasium, da de elever som skal fra Bjerringbro Gymnasium kan benytte rute 73 og så skifte til rute 770 på Bjerringbro St Afgang kl fra Bjerringbro og afgang kl fra Viborg nedlægges. Begge afgange køre kun fredage Afgang kl fra Rødkærsbro og afgang kl fra Bjerringbro ændres til kun at køre på fredage Ruten kører via Bjerringbro Gymnasium på alle morgenture. Gymnasium som benytter afgangen på rute 770. De få som har behov for dette vil forsat via busskift på Bjerringbro St. kunne opnå forbindelse. Ingen konsekvenser, da der ved seneste tælling ikke har været kunder med på afgangene. Ingen konsekvenser, da der ingen kunder har været mandage-torsdage. Ifølge tællingerne er der kun få eller slet ingen kunder til Bjerringbro Gymnasium. Potentielle kunder kan alternativt benytte rute 73 fra Bjerringbro St. til Gymnasiet kr. pr. år. I tællingen fra 2012 var der hhv. 2 og 4 kunder på afgangene kl og kl kr. pr. år kr. pr. år.

Flere små justeringer af afg./ank. tider. Største ændring er, at på hverdage lægges alle afg. fra og med kl minutter senere.

Flere små justeringer af afg./ank. tider. Største ændring er, at på hverdage lægges alle afg. fra og med kl minutter senere. 711 Flere små justeringer af afg./ank. tider. Største ændring er, at på hverdage lægges alle afg. fra og med kl. 18.00 10 minutter senere. Tidligere oplyst: Køretiden udvides med 15 køreplantimer X 414

Læs mere

Generelt. Tekst til høring. Fakta og økonomi for høring. Høringssvar. Samlet forslag. Beslutning

Generelt. Tekst til høring. Fakta og økonomi for høring. Høringssvar. Samlet forslag. Beslutning Generelt Når der sammenlignes passagertal fra 2011 og 2012, skal der tages højde for, at der i tællingen for 2012 kun blev talt påstigere i myldretiden (morgenen og eftermiddag). Afstigere er blevet noteret

Læs mere

Ændringer til Viborg bybusser til køreplanskiftet juni 2010

Ændringer til Viborg bybusser til køreplanskiftet juni 2010 Ændringer til Viborg bybusser til køreplanskiftet juni 2010 Nærværende notat beskriver mulighederne for at gennemføre ændringer i det nuværende bybussystem i Viborg til køreplanskiftet juni 2010. Ændringerne

Læs mere

711 | Viborg - Hald Ege - Birgittelyst - Almind - Thorning - Gråmose | Gyldig 30~06~19 | MIDTTRAFIK

711 | Viborg - Hald Ege - Birgittelyst - Almind - Thorning - Gråmose | Gyldig 30~06~19 | MIDTTRAFIK Midttrafik Kundecenter Tlf. 70 210 230 711 Viborg - Hald Ege - Birgittelyst - Almind - Thorning - Gråmose Zone Viborg Rtb. Sct. Jørgens Vej Lyngvej/Koldingvej Søndre Skole af Egeskovcenteret Hald Ege Hald

Læs mere

Dato Journalnr Sagsbehandler Telefon Simon Skovly

Dato Journalnr Sagsbehandler  Telefon Simon Skovly [Udarbejdet til: Viborg Kommune] Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 25-10-2011 12.11.00 1-30-75-1-211-1-10 Simon Skovly ssk@midttrafik.dk 87 40 83 23 Notat - Viborg bybus 2012 i tal Notat Omlægning

Læs mere

Viborg Bybusser nyt bybusnet K10

Viborg Bybusser nyt bybusnet K10 Viborg Bybusser nyt bybusnet K10 I forbindelse med udbud af bybuskørslen i 2009, med driftsstart til køreplanskiftet 2010, ønsker Viborg Kommune et oplæg på moderniseringen af bybusbetjeningen i Viborg.

Læs mere

Regionsbesparelser Horsens Kommune

Regionsbesparelser Horsens Kommune Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 5. december 2018 1-30-76-201-1-17 Rikke Rasmussen rr@midttrafik.dk 21358096 Regionsbesparelser Horsens Kommune 104-105 Midttrafik afventer Region Midtjyllands

Læs mere

Omlægning af rute 112 vurdering efter høring

Omlægning af rute 112 vurdering efter høring Horsens Kommune ato agsbehandler e-mail Telefon 20. februar 2015 Rikke Rasmussen rr@midttrafik.dk 8740 8248 Omlægning af rute 112 vurdering efter høring Midttrafik har i samarbejde med Horsens kommune,

Læs mere

NT s forslag til besparelse samt til svar til de indkomne forslag til ændringer som NT har modtaget.

NT s forslag til besparelse samt til svar til de indkomne forslag til ændringer som NT har modtaget. NT s forslag til besparelse samt til svar til de indkomne forslag til ændringer som NT har modtaget. Bybus 1 og Bybus 2: Ændringer af køreplanen, hverdage: Mariagerfjord Kommune: Med udgangspunkt i at

Læs mere

BILAG TIL MØDE I: UP , pkt. 1

BILAG TIL MØDE I: UP , pkt. 1 Notat Omlægning af 203 mv. BILAG TIL MØDE I: UP 30.11.2006, pkt. 1 Nordjyllands Trafikselskab 12. november 2006/OS Notatet indeholder følgende: 1 Forslag til ændringer på rute 203, 212, 644, 645, 646,

Læs mere

Rute nr. Kunde Ønske Kommunes bemærkninger til det foreslåede Esbjerg Kommunes bemærkninger til Sydtrafik. 2. Lokalruter

Rute nr. Kunde Ønske Kommunes bemærkninger til det foreslåede Esbjerg Kommunes bemærkninger til Sydtrafik. 2. Lokalruter Rute nr. Kunde Ønske Kommunes bemærkninger til det foreslåede Esbjerg Kommunes bemærkninger til Sydtrafik 2.1 Busbetjening fra Hostrup og Kokspang til Hjerting/Skads via Esbjerg 240 Borgere fra Kokspang

Læs mere

Behandling af høringssvar

Behandling af høringssvar Behandling af høringssvar 100 Odder-Aarhus-Hornslet Høringsforslag Afledt af Trafikplan Aarhus 2017, hvor Letbanen blandt andet vil betjene flere af de større byer langs rute 100 mellem Odder-Aarhus og

Læs mere

Linje 4 er en af de store succeser i bybusnettet. Den bliver flittigt brugt af borgerne til og fra industriområderne.

Linje 4 er en af de store succeser i bybusnettet. Den bliver flittigt brugt af borgerne til og fra industriområderne. Dato: 15.april 2016 J-nr: 70-04-02-15-09 Kontaktperson: Sif Lind Rasmussen Direkte tlf.nr.:7660 8667 Notat Evaluering af Kolding Bybussystem Generelt Det er generelt Sydtrafiks opfattelse, at Koldings

Læs mere

Potentialer i Randers bybusser

Potentialer i Randers bybusser Randers kommune Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 8. januar 2016 1-30-75-1-205-1-12 Per Elbæk pel@midttrarfik.dk 2078 5588 Potentialer i Randers bybusser Midttrafik har i samarbejde med Randers

Læs mere

Velkommen til Orienteringsmøde på Føllegård om. Ny busbetjening Hillerød Vest

Velkommen til Orienteringsmøde på Føllegård om. Ny busbetjening Hillerød Vest Velkommen til Orienteringsmøde på Føllegård om Ny busbetjening Hillerød Vest Præsentation og program Ved Formand for Miljø- og Teknikudvalget Tue Tortzen Program 14. april kl. 17-18 - Baggrund, proces

Læs mere

Ruterne 11 Herning-Arnborg-Brande og 19 Herning Hammerum-Brande

Ruterne 11 Herning-Arnborg-Brande og 19 Herning Hammerum-Brande Ruterne 11 Herning-Arnborg-Brande og 19 Herning Hammerum-Brande Rute 11: Antallet af ture reduceres fra 9 til 3. Ruten betjener fremover strækningen Herning-Arnborg- Skarrild-Karstoft med 1 tur om tur

Læs mere

BILAG 1: GENNEMGANG AF DE ENKELTE RUTER. Indledning

BILAG 1: GENNEMGANG AF DE ENKELTE RUTER. Indledning BILAG 1: GENNEMGANG AF DE ENKELTE RUTER Indledning Bilaget indeholder en gennemgang af busbetjeningen i hvert af Nordfyn Kommunes skoledistrikter. Udover at redegøre for de ændringer, der foreslås gennemført

Læs mere

Rute 11 Herning Arnborg - Brande

Rute 11 Herning Arnborg - Brande Rute 11 Herning Arnborg - Brande Der indsættes en ny X busrute 911 på strækningen Herning-Brande-Billund. Følgende afgange fra Herning på rute 11 ændres: Kl. 8.30 ændres til 9.40. Kl. 13.40 kører kun til

Læs mere

Regnskab 2013 behandlet af Midttrafiks bestyrelse 4. april 2014

Regnskab 2013 behandlet af Midttrafiks bestyrelse 4. april 2014 Regnskab 2013 behandlet af Midttrafiks bestyrelse 4. april 2014 regnskab 2013, regnskab 2013, 3. kvartal Regnskab 2013 Difference budget minus regnskab Viborg Kommune Budget 2013 Busdrift (bilag 1) Udgifter

Læs mere

Forslag til ændringer på Holstebro Bybusser den 8. januar 2018

Forslag til ændringer på Holstebro Bybusser den 8. januar 2018 Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 2. juni 2017 1-30-75-1-216-2-12 Karin Sørensen ks@midttrafik.dk 87 40 83 26 Forslag til ændringer på Holstebro Bybusser den 8. januar 2018 Resume Holstebro Kommune

Læs mere

Oversigt beslutninger og konsekvenser for besparelser på regionale busruter

Oversigt beslutninger og konsekvenser for besparelser på regionale busruter Oversigt beslutninger og konsekvenser for besparelser på regionale busruter Rute Regional beslutning Konsekvens 11 Herning- Arnborg- Skarrild-Karstoft den kun kører i Herning Herning Kommune har ikke afgivet

Læs mere

Behandling af høringssvar

Behandling af høringssvar Behandling af høringssvar Herning Bybusser og 150 Herning-Gødstrup-Vildbjerg-Ørnhøj Dette ark beskriver generelle forhold for hele bybusnettet samt rute 150. Endvidere bliver høringssvar, som ikke kan

Læs mere

Godkendelse af Køreplanindstilling

Godkendelse af Køreplanindstilling Punkt 4. Godkendelse af Køreplanindstilling 2019-2020 2019-008618 Sundheds og Kulturudvalget indstiller, at byrådet godkender, at køreplanen for den kollektive trafik i Aalborg Kommune ændres og justeres

Læs mere

Giv os din mening om de kommende køreplaner

Giv os din mening om de kommende køreplaner 11. januar 2012 Pressemeddelelse Giv os din mening om de kommende køreplaner Midttrafik vil gerne høre kundernes mening om forslagene til nye køreplaner og ruteføringer for busruter og bybuslinjer, som

Læs mere

10 | Alle kommentarerne om kollektiv trafik i Vejle Kommune | Sydtrafik | 2010~2019

10 | Alle kommentarerne om kollektiv trafik i Vejle Kommune | Sydtrafik | 2010~2019 Bilag 1. Ønsker til køreplan 2014 Ønsker fra Skolerne Skolebusruter Skole Ønsker Bemærkninger Øster Nykirke skole, Vonge Fredag i uge 41 samt sidste skoledag inden sommerferien kl. 11.30. Forventer som

Læs mere

Notat: Betjening af Karup lufthavn

Notat: Betjening af Karup lufthavn Notat: Betjening af Karup lufthavn Generelt: Bestyrelsen for Karup Lufthavn har bedt Midttrafik udarbejde notat med forslag til betjening af lufthavnen fra hovedbyer indenfor ejerkredsen. Notatet skal

Læs mere

Nyt bybusnet Træder i kraft juni 2015

Nyt bybusnet Træder i kraft juni 2015 LOGO1TH_LS_POSrød Nyt bybusnet Træder i kraft juni 2015 1 2 Busserne starter tidligere om morgenen og slutter senere om aftenen Derfor nye bybusruter Se de vigtigste forbedringer og nye tiltag Det nuværende

Læs mere

Forslag til Budget Revideret budget

Forslag til Budget Revideret budget Forslag til Budget - Revideret Busdrift (bilag 1 og 2) Viborg Kommune Regnskab Budget Budget, september Budget, revideret Difference Udgifter 49.346.751 47.257.000 45.065.000 46.204.000 1.139.000 Indtægter

Læs mere

Forslag til køreplan 2015-16 for buskørslen i Hedensted Kommune.

Forslag til køreplan 2015-16 for buskørslen i Hedensted Kommune. Notatark Sagsnr. 13.05.22-P00-1-14 Sagsbehandler Lars Oksbjerre 12.2.2015 Indstillingsnotat Forslag til køreplan 2015-16 for buskørslen i Hedensted Kommune. Beslutningstema Udvalget for Fritid & Fællesskab

Læs mere

Regional Udvikling. Bilag til punkt 1. Status på omlægning af det regionale rutenet i Region Midtjylland.

Regional Udvikling. Bilag til punkt 1. Status på omlægning af det regionale rutenet i Region Midtjylland. Regional Udvikling Bilag til punkt 1. Status på omlægning af det regionale rutenet i Region Midtjylland. - Opgørelse over besparelser for ture med få passagerer Udvalget for kollektiv trafik og det regionale

Læs mere

Linje 8 Horsens omlægning af ruteføringen grundet udvidelse ved Rema 1000s lager

Linje 8 Horsens omlægning af ruteføringen grundet udvidelse ved Rema 1000s lager Horsens Kommune Dato Sagsbehandler e-mail Telefon 19. februar 2015 Rikke Rasmussen rr@midttrafik.dk 8740 8248 Ændringer på bybusnettet i Horsens grundet ændringer i forløb og trafikale forhold Siden omlægningen

Læs mere

Forudsætninger for forventet regnskab efter 1. kvartal for Viborg Kommune:

Forudsætninger for forventet regnskab efter 1. kvartal for Viborg Kommune: Viborg Kommune Viborg Kommune regnskab Forbrug 0. kvartal 2018 1. kvartal 2018 Busdrift 218101 Kørselsudgifter 46.101.000 12.625.810 27% 45.992.848 46.058.000-43.000 218105 Bus IT og øvrige udgifter 892.000

Læs mere

Godkendelse af Køreplanindstilling

Godkendelse af Køreplanindstilling Punkt 8. Godkendelse af Køreplanindstilling 2019-2020 2019-008618 Sundheds og Kulturudvalget indstiller, at byrådet godkender, at køreplanen for den kollektive trafik i Aalborg Kommune ændres og justeres

Læs mere

Notat I forbindelse med budgetlægningen

Notat I forbindelse med budgetlægningen Trafik og Veje Dato: 11 08-2017 Sagsnr.: Sagsbehandler: vphls Notat I forbindelse med budgetlægningen 2018-2021 Dato: 11. august 2017 Kopi til: Emne: Rutetilpasninger på den regionale kollektive trafik

Læs mere

Ruteforløb Bemærkninger Skøn for udgift til minimumsbetjening

Ruteforløb Bemærkninger Skøn for udgift til minimumsbetjening Forslag til udvidet ansvar til Region Midtjylland for kørsel med elever til ungdomsuddannelserne. Juni 2010 På baggrund af kommunernes, KKR s, uddannelsesinstitutioners m.fl. bemærkninger til trafikstyregruppens

Læs mere

Notat vedr. konsekvenser for Viborg Kommune af Region Midtjyllands forslag til ændringer i det regionale rutenet 2009-2011

Notat vedr. konsekvenser for Viborg Kommune af Region Midtjyllands forslag til ændringer i det regionale rutenet 2009-2011 Notat vedr. konsekvenser for Viborg Kommune af Region Midtjyllands forslag til ændringer i det regionale rutenet 2009-2011 1. Indledning Med udgangspunkt i den regionale administrations forslag til gennemførelse

Læs mere

Høring af køreplanindstilling 2019/2020

Høring af køreplanindstilling 2019/2020 Punkt 3. Høring af køreplanindstilling 2019/2020 2019-008618 har fået fremsendt forslag til køreplan 2019/2020 i høring. Jan Øhlenschlæger fremlægger sagen. fastlægger herefter sit høringssvar. Beslutning:

Læs mere

Region Midtjylland. Gennemførelse af ændringer i det regionale rutenet. Bilag. til Regionsrådets møde den 20. februar 2008. Punkt nr.

Region Midtjylland. Gennemførelse af ændringer i det regionale rutenet. Bilag. til Regionsrådets møde den 20. februar 2008. Punkt nr. Region Midtjylland Gennemførelse af ændringer i det regionale rutenet Bilag til Regionsrådets møde den 20. februar 2008 Punkt nr. 32 TEKNIK OG MILJØ Region Midtjylland Skottenborg 26 8800 Viborg

Læs mere

Herning bybusser Køreplanskift juni 2013

Herning bybusser Køreplanskift juni 2013 8. februar 2013 Edith Blynning Herning bybusser Køreplanskift juni 2013 Rute ændring, beskrivelse, gennemgang og behandling af høringssvar for Herning Bybusser Linje 1A Gullestrup Ændring af ruteføring:

Læs mere

Spørgsmål & Svar. ny trafikplan SPØRGSMÅL OM LOKALE ÆNDRINGER I FASE 2 (SOMMER 2012)

Spørgsmål & Svar. ny trafikplan SPØRGSMÅL OM LOKALE ÆNDRINGER I FASE 2 (SOMMER 2012) Spørgsmål & Svar ny trafikplan Vi arbejder stadig på de nye køreplaner, og der kan fortsat ske ændringer bl.a. som følge af politiske beslutninger. Informationerne opdateres på sydtrafik.dk i takt med,

Læs mere

I brev af 7. november 2008 har Midttrafik fremsendt forslag til besparelser på det regionale rutenet fra køreplanskiftet i juni 2009.

I brev af 7. november 2008 har Midttrafik fremsendt forslag til besparelser på det regionale rutenet fra køreplanskiftet i juni 2009. Midttrafik Mail: hni@midttrafik.dk Kopi til: Region Midtjylland Mail: Peter.Hermansen@ru.rm.dk Trafik og Anlæg Torvegade 7 8450 Hammel Tlf. 8964 1010 Fax 8664 6399 favrskov@favrskov.dk www.favrskov.dk

Læs mere

Kollektiv Trafikplan Horsens 2017 Høringsbehandling - Bilag 1

Kollektiv Trafikplan Horsens 2017 Høringsbehandling - Bilag 1 Kollektiv Trafikplan Horsens 2017 Høringsbehandling - Bilag 1 Horsens Kommune har i forbindelse med høringen af Kollektiv Trafikplan Horsens 2017 modtaget i alt 45 høringssvar, herunder fra Horsens Business,

Læs mere

OVERSIGT OVER KØREPLANSÆNDRINGER PÅ REGIONALE RUTER PR. 13. DECEMBER 2015.

OVERSIGT OVER KØREPLANSÆNDRINGER PÅ REGIONALE RUTER PR. 13. DECEMBER 2015. OVERSIGT OVER KØREPLANSÆNDRINGER PÅ REGIONALE RUTER PR. 13. DECEMBER 2015. ÆNDRET LINJEFØRING ØGET FREKVENS Rute 43, Vejle Billund Lufthavn Billund. Nuværende frekvens: 17/8/7 (hverdage/lørdage/søndage)

Læs mere

Midttrafik SYD Rute Ma-fr Lø Sø Økonomi 400 kr./t 104 Følgende ture er tynde og kan nedlægges:

Midttrafik SYD Rute Ma-fr Lø Sø Økonomi 400 kr./t 104 Følgende ture er tynde og kan nedlægges: Besparelsespotentiale for tynde ture på de regionale ruter i region Midtjylland. Midttrafik SYD Rute Ma-fr Lø Sø Økonomi 400 kr./t 104 105 Juelsminde-Horsens kl. 21.55 (3) Horsens-Juelsminde kl. 22.53

Læs mere

Trafikbestilling Gennemgang af spareforslag

Trafikbestilling Gennemgang af spareforslag Trafikbestilling 2019 - Gennemgang af spareforslag Trafikbestilling 2019 Kommunens budget: 42,9 mio. kr Udgift: TBG 2019, Movia: 47,5 mio. kr. + Flextur (LandFlex): 1,2 mio. kr. Samlet udgift: 48,7 mio.

Læs mere

NYT BYBUSNET I RANDERS Status og høring

NYT BYBUSNET I RANDERS Status og høring NYT BYBUSNET I RANDERS Status og høring Baggrund Randers Kommune har bedt Midttrafik undersøge potentialerne ved en mere grundlæggende ændring af principperne for bybusnettet i Randers. Midttrafik har

Læs mere

TRAFIKPLAN 2017 Horsens Kommune Forslag

TRAFIKPLAN 2017 Horsens Kommune Forslag TRAFIKPLAN 2017 Horsens Kommune Forslag Se forslag til ændringer her 1 2 HORSENS KOMMUNE TRAFIKPLAN 2017 Med baggrund i betjeningsomfanget, passagertællinger, demografiske data, placering af virksomheder

Læs mere

Behandling af høringssvar

Behandling af høringssvar Behandling af høringssvar 200 Skanderborg-Hørning-Aarhus-Hinnerup-(Hammel) Høringsforslag Både rute 109 og rute 200 har fået justeret køretider pga. forsinkelser. For at stabilisere køreplanen yderligere,

Læs mere

Notat Betjening af Åbyskov med bybussystemet i Svendborg

Notat Betjening af Åbyskov med bybussystemet i Svendborg FynBus 11. juli 2014 PLAN SAZ/SJ Notat Betjening af Åbyskov med bybussystemet i Svendborg Baggrund FynBus har den 1. juli modtaget Notat vedr. muligheder for justeringer i den kollektive (Åbyskov og Troense).

Læs mere

Midttrafik har nu gennemgået jeres udkast til togkøreplanerne for K11.

Midttrafik har nu gennemgået jeres udkast til togkøreplanerne for K11. Trafikudvalget 2009-10 TRU alm. del Spørgsmål 1254 Offentligt Fra: Karin Sørensen Sendt: 31. maj 2010 09:19 Til: 'britta.indraccolo@arriva.dk' Emne: Bemærkninger til togkøreplanerne Midttrafik har nu gennemgået

Læs mere

BILAG 1: HOVEDFORSLAG. 1 Ændring i nummerering af lokalruterne Distrikt Faaborg skolerne Distrikt Brobyskolerne...

BILAG 1: HOVEDFORSLAG. 1 Ændring i nummerering af lokalruterne Distrikt Faaborg skolerne Distrikt Brobyskolerne... BILAG 1: HOVEDFORSLAG 1 Ændring i nummerering af lokalruterne... 3 2 Distrikt Faaborg skolerne... 4 2.1 Ændringer i distriktets rutenet fra skoleåret 2014... 5 2.2 Ringetider i distrikt, Faaborg skolerne...

Læs mere

Forslag til Trafikbestilling 2016

Forslag til Trafikbestilling 2016 HØRINGSOPLÆG/ 5. marts 2015 Forslag til Trafikbestilling 2016 Frederikssund Kommune ønsker at forbedre den kollektive trafik i kommunen. Derfor har Byrådet besluttet at sende en række ændringsforslag til

Læs mere

Trafikbestilling Gennemgang af spareforslag

Trafikbestilling Gennemgang af spareforslag Trafikbestilling 2019 - Gennemgang af spareforslag Trafikbestilling 2019 Kommunens budget: 42,9 mio. kr Udgift: TBG 2019, Movia: 47,5 mio. kr. + Flextur (LandFlex): 1,2 mio. kr. Samlet udgift: 48,7 mio.

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Oplæg til kollektiv trafikplan. Langeland Kommune. Notat fra FynBus/COWI. 1 Baggrund

Indholdsfortegnelse. Oplæg til kollektiv trafikplan. Langeland Kommune. Notat fra FynBus/COWI. 1 Baggrund Langeland Kommune Oplæg til kollektiv trafikplan Notat fra FynBus/COWI COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby Telefon 45 97 22 11 Telefax 45 97 22 12 wwwcowidk Indholdsfortegnelse 1 Baggrund 1 2 Oplægget

Læs mere

Forudsætninger for forventet regnskab efter 3. kvartal for Viborg Kommune:

Forudsætninger for forventet regnskab efter 3. kvartal for Viborg Kommune: Viborg Kommune Viborg Kommune regnskab Regnskab 2017 Budget 2018 Forbrug Busdrift 218101 Kørselsudgifter 45.463.430 46.101.000 26.352.233 57% 46.249.000 46.592.000 491.000 218105 Bus IT og øvrige udgifter

Læs mere

Høringsblad Rute 501, 502, 503, 504, 505: Havndal Skole - Grønhøjskolen Forslag i høring

Høringsblad Rute 501, 502, 503, 504, 505: Havndal Skole - Grønhøjskolen Forslag i høring Rute 501, 502, 503, 504, 505: Havndal Skole - Grønhøjskolen Forslag i høring Havndal Skole Ringetid kl. 7.40. Opsamling i Havndal skoles distrikt henholdsvis øst og vest. Skoledistriktet er udvidet til

Læs mere

Baggrund. Opgradering af linje 229E og 239 til R-net linje. Notat. Til: Kopi til: 15. februar 2010

Baggrund. Opgradering af linje 229E og 239 til R-net linje. Notat. Til: Kopi til: 15. februar 2010 Notat Til: Kopi til: Sagsnummer Sagsbehandler SJ Direkte 36 13 17 10 Fax SJ@moviatrafik.dk CVR nr: 29 89 65 69 EAN nr: 5798000016798 15. februar 2010 Notat vedrørende omlægning af bustrafikken i Hornsherred

Læs mere

Bybussystemet er i grove træk bygget op som illustreret i figur 1.

Bybussystemet er i grove træk bygget op som illustreret i figur 1. Dato: 18. januar 2017 J. nr.: 70-04-02-22-16 Kontaktperson: Sif Lind Rasmussen Direkte tlf.nr.: 7660 8667 Korrespondanceanalyse Kolding Kommune Formål Formålet med analysen er at få belyst mulighederne

Læs mere

SAMSØ KOMMUNE DEN FREMTIDIGE KOLLEKTIVE TRAFIK PÅ SAMSØ 1. DECEMBER 2016

SAMSØ KOMMUNE DEN FREMTIDIGE KOLLEKTIVE TRAFIK PÅ SAMSØ 1. DECEMBER 2016 KOMMUNE DEN FREMTIDIGE KOLLEKTIVE TRAFIK PÅ SAMSØ 1 AGENDA 1. NUVÆRENDE KØREPLAN FOR LINJE 131 VIGTIGE KARAKTERISTIKA 2. FORSLAG TIL NY KØREPLAN FOR LINJE 131 FORDELE/ULEMPER I FORHOLD TIL EKSISTERENDE

Læs mere

Høringsblad. 2) Ønske om afg. hhv. kl. 10 og kl. 11 fra Østbirk til Horsens. (1)

Høringsblad. 2) Ønske om afg. hhv. kl. 10 og kl. 11 fra Østbirk til Horsens. (1) 112 Horsens - Østbirk - Voerladegård Afg. kl. 13.50 fra Horsens på hverdage ændres til 13.57, for at opnå forbindelse fra bybuslinje 5. Afg. kl. 10.00 fra Vestbirk på lørdage ændres til kl. 9.55. Der er

Læs mere

Ulla Merete Riel. Johanne Høgsholm Sendt: 25. september :20 Til: Fra: Johanne Høgsholm Emne: Forslag til ændring af linje 333 pr.

Ulla Merete Riel. Johanne Høgsholm Sendt: 25. september :20 Til: Fra: Johanne Høgsholm Emne: Forslag til ændring af linje 333 pr. Ulla Merete Riel Fra: Johanne Høgsholm Sendt: 25. september 2008 17:20 Til: Johanne Høgsholm Emne: Forslag til ændring af linje 333 pr. januar 2009 Vedhæftede filer: Forslag til ændring af linje 333 pr

Læs mere

Strøtanker om trafikplan i Viborg Kommune. Drøftelse i Teknisk Udvalg

Strøtanker om trafikplan i Viborg Kommune. Drøftelse i Teknisk Udvalg Strøtanker om trafikplan i Viborg Kommune Drøftelse i Teknisk Udvalg Strøtanker om trafikplan i Viborg Kommune Udfordringen Der sker i disse år store ændringer i samfundet også indenfor den måde, hvorpå

Læs mere

G00 15/900 Åben sag Sagsgang: MTU

G00 15/900 Åben sag Sagsgang: MTU Midttrafiks høring 2015, rute 352 og bybusrute 2 13.05.00.G00 15/900 Åben sag Sagsgang: MTU Sagsfremstilling Midttrafik har haft køreplanerne, som træder i kraft 28. juni 2015 i høring. Høringen er afviklet

Læs mere

Bilag Bilag 1: Servicemål for kollektivtrafik Bilag 2: Serviceniveau skolebuskørsel Bilag 3: Ordforklaring

Bilag Bilag 1: Servicemål for kollektivtrafik Bilag 2: Serviceniveau skolebuskørsel Bilag 3: Ordforklaring Bilag Bilag 1: Servicemål for kollektivtrafik Bilag 2: Serviceniveau skolebuskørsel Bilag 3: Ordforklaring 2 3 5 6 Bilag Bilag 1, 2 og 3 kan læses i bjælken over foto. 2 / 6 Bilag 1: Servicemål for kollektivtrafik

Læs mere

TRAFIKPLAN FOR silkeborg KOMMUNE

TRAFIKPLAN FOR silkeborg KOMMUNE TRAFIKPLAN FOR Silkeborg KOMMUNE Silkeborg Kommune Visioner og servicemål for Silkeborg Kommune Silkeborg Kommune ønsker, at den kollektive trafik er med til at binde kommunen bedre sammen. Derfor vil

Læs mere

Notat Oplæg til fremtidig kollektiv trafik på Langeland

Notat Oplæg til fremtidig kollektiv trafik på Langeland FynBus 8. december 2009 PLAN SAZ/SJ Notat Oplæg til fremtidig kollektiv trafik på Langeland FynBus er i henhold til "Lov om trafikselskaber" ved at udarbejde en samlet plan for den kollektive trafik på

Læs mere

De foreslåede ændringer kan gennemføres inden for driftsbudgettet til kollektiv trafik.

De foreslåede ændringer kan gennemføres inden for driftsbudgettet til kollektiv trafik. Notatark Sagsnr. 13.05.22-P00-1-15 Sagsbehandler Lars Oksbjerre 22.2.2016 Indstillingsnotat Kollektiv trafik køreplanperiode K2016-17 Udvalget skal tage stilling til foreslåede ændringer i Midttrafiks

Læs mere

Julenatbus | 53 | Viborg - Karup - Kølvrå - Herning | Gyldig 29~11~19 | MIDTTRAFIK

Julenatbus | 53 | Viborg - Karup - Kølvrå - Herning | Gyldig 29~11~19 | MIDTTRAFIK Midttrafik Kundecenter Tlf. 70 210 230 53N Natbus Viborg - Karup - Kølvrå - Herning Zone Nat efter fredag og lørdag Trappetorvet af 0.00 1.30 2.30 3.30 Viborg Rtb. Sct. Jørgens Vej Hald Ege Skelhøje Frederiks

Læs mere

Behandling af høringssvar

Behandling af høringssvar Behandling af høringssvar Rute 200 Skanderborg-Aarhus-Hinnerup/Hammel Høringsforslag I forbindelse med Trafikplan Aarhus 2017, som skal træde i kraft når letbanen kører næste år, foreslås afgangene på

Læs mere

Stevns Kommune. Overblik og skitser forud for trafikbestilling 2019

Stevns Kommune. Overblik og skitser forud for trafikbestilling 2019 Stevns Kommune Overblik og skitser forud for trafikbestilling 2019 Trafikbestillingsprocessen Hvorfor tale om processen Vi bliver jævnligt spurgt Der sker løbende personudskiftninger Vigtigt at vi alle

Læs mere

Ovenstående princip, vil ifølge forslag 2, gennemføres bybusser, der betjener områderne:

Ovenstående princip, vil ifølge forslag 2, gennemføres bybusser, der betjener områderne: BILAG 2 Tilpassede regionale køreplaner På hovedstrækningerne i Odense kører der både bybusser og regionalbusser. Ved at takte køreplanen i perioden 13.30-17.30 på hverdage, vil antallet af afgange kunne

Læs mere

Notat. Til: Ballerup Kommune. Kopi til: 3. december 2015. Arbejdsprogram for trafikbestilling 2017 i Ballerup Kommune

Notat. Til: Ballerup Kommune. Kopi til: 3. december 2015. Arbejdsprogram for trafikbestilling 2017 i Ballerup Kommune Notat Til: Ballerup Kommune Kopi til: Sagsnummer Sagsbehandler KAV Direkte +45 36 13 17 76 Fax - kav@moviatrafik.dk CVR nr: 29 89 65 69 EAN nr: 5798000016798 3. december 2015 Arbejdsprogram for trafikbestilling

Læs mere

Til: Ballerup Kommune. Kopi til: 13. marts Trafikbestilling 2017 i Ballerup Kommune

Til: Ballerup Kommune. Kopi til: 13. marts Trafikbestilling 2017 i Ballerup Kommune Til: Ballerup Kommune Kopi til: Egedal Kommune; TOR; SRM; MKL Sagsnummer Sagsbehandler KAV Direkte +45 36 13 17 76 Fax - kav@moviatrafik.dk CVR nr: 29 89 65 69 EAN nr: 5798000016798 13. marts 2016 Trafikbestilling

Læs mere

BILAG Trafik, Vej & Park

BILAG Trafik, Vej & Park BILAG Trafik, Vej & Park MOVIA TRAFIKBESTILLING 2015 Bilag til dagsordenspunkt for beslutning om MOVIA Trafikbestilling 2015. Målsætningen er, at de indstillede forslag kan iværksættes medio august 2014.

Læs mere

Forslag til budget Politisk høring

Forslag til budget Politisk høring Viborg Kommune Viborg Kommune Forslag til budget 2019 - Politisk høring Regnskab 2017 Budget 2018 Difference (budget 19 ift. budget 18) Busdrift 218101 Kørselsudgifter 45.463.430 46.101.000 46.667.000

Læs mere

Referat. Aalborg Byråd. Mødet den kl Aalborg Kongres og Kulturcenter, Latinerstuen 1. sal

Referat. Aalborg Byråd. Mødet den kl Aalborg Kongres og Kulturcenter, Latinerstuen 1. sal Referat AALBORG BYRÅD Aalborg Byråd Mødet den 10.04.2019 kl. 08.00-16.00 Aalborg Kongres og Kulturcenter, Latinerstuen 1. sal Indholdsfortegnelse Åben 1 Godkendelse af dagsorden 1 2 Godkendelse af Køreplanindstilling

Læs mere

Kollektiv trafik. Genoptagelse af punkt om ruteændring af rute 179, 283 og Åben sag

Kollektiv trafik. Genoptagelse af punkt om ruteændring af rute 179, 283 og Åben sag Teknik- og Miljøudvalget 10-01-2017 Kollektiv trafik. Genoptagelse af punkt om ruteændring af rute 179, 283 og 284 - Åben sag Sagnr.: 16/9242 Sagsansvarlig: VAGN PEDERSEN J.nr.: 13.05.22 G00 Sagen afgøres

Læs mere

Spørgsmål i forbindelse med køreplanskiftet 2011 i Sydtrafiks område

Spørgsmål i forbindelse med køreplanskiftet 2011 i Sydtrafiks område Spørgsmål i forbindelse med køreplanskiftet 2011 i Sydtrafiks område Baggrund Sydtrafik udarbejdede i 2009 sin første trafikplan (8-siders resumé vedlagt som bilag). Trafikplanen bygger i væsentlig grad

Læs mere

Aftale vedr. koordinering af offentlig servicetrafik og skolekørsel i Brønderslev kommune

Aftale vedr. koordinering af offentlig servicetrafik og skolekørsel i Brønderslev kommune Nordjyllands Trafikselskab 27. august 2007/OS Aftale vedr. koordinering af offentlig servicetrafik og skolekørsel i Brønderslev kommune Aftalen indgås mellem Brønderslev Kommune og NT og omfatter analyse

Læs mere

Den behovsstyrede kørsel omfatter telekørsel, den individuelle handicapkørsel (lovpligtige), Midttur og kan-kørsel for Midttrafik.

Den behovsstyrede kørsel omfatter telekørsel, den individuelle handicapkørsel (lovpligtige), Midttur og kan-kørsel for Midttrafik. Bilag 2: Behovsstyret kørsel Den behovsstyrede kørsel omfatter telekørsel, den individuelle handicapkørsel (lovpligtige), Midttur og kan-kørsel for. Telekørsel Telekørslen er en del af den offentlige servicetrafik

Læs mere

Forslag til Trafikbestilling 2016 fremgår i prioriteret rækkefølge af nedenstående oversigt. De angivne beløb er baseret på et overslag:

Forslag til Trafikbestilling 2016 fremgår i prioriteret rækkefølge af nedenstående oversigt. De angivne beløb er baseret på et overslag: NOTAT/bnorm/7. april 2015/ Sags nr.13.05.16-p00-2-14 Trafikbestilling 2016 Frederikssund Kommune skal hvert år inden den 1. maj afgive en trafikbestilling til Movia med de ændringer, kommunen ønsker at

Læs mere

Forslag til budget Administrativ høring

Forslag til budget Administrativ høring Viborg Kommune Viborg Kommune Forslag til budget - Administrativ høring Regnskab 2017 Budget 2018 Difference (budget 19 ift. budget 18) Busdrift 218101 Kørselsudgifter 45.463.430 46.101.000 46.667.000

Læs mere

Formålet med det lokale trafiksystem i Faaborg-Midtfyn kommune er primært at befordre skoleelever til og fra skole.

Formålet med det lokale trafiksystem i Faaborg-Midtfyn kommune er primært at befordre skoleelever til og fra skole. : Kollektiv trafik i Faaborg-Midtfyn Kommune 2014-2015 Indledning Formålet med det lokale trafiksystem i Faaborg-Midtfyn kommune er primært at befordre skoleelever til og fra skole. Systemet har gennemgået

Læs mere

Besparelsesforslag. Til NMU Vedr. kollektiv trafik Fra Center for Ejendomme & Drift, BAT

Besparelsesforslag. Til NMU Vedr. kollektiv trafik Fra Center for Ejendomme & Drift, BAT Besparelsesforslag Til NMU Vedr. kollektiv trafik Fra Center for Ejendomme & Drift, BAT Forslag nr. 01 Rute 1,3 og 4 - afgange kl. 9 fra Rønne udgår på hverdage i vinterkøreplan Mindre udgift 211.800 494.200

Læs mere

Åben dagsorden Teknik- og Miljøudvalget Teknik- & Miljøsekretariatet

Åben dagsorden Teknik- og Miljøudvalget Teknik- & Miljøsekretariatet Åben dagsorden Teknik- og Miljøudvalget 2014-2017 Teknik- & Miljøsekretariatet Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 08:30 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Hjørring Rådhus - Lokale 049 Fraværende: Bemærkninger

Læs mere

Viborg Kommune - Regnskab 2017

Viborg Kommune - Regnskab 2017 Viborg Kommune Viborg Kommune - Regnskab 3. kvartal Regnskab Difference Buskørsel Kørselsudgifter 46.247.000 45.566.000 45.463.430-783.570 Bus-IT og øvrige udgifter 849.000 775.000 746.380-102.620 Busudgifter

Læs mere

Folkeskolereformen trådte i kraft skoleåret , og havde stor betydning for tilrettelæggelsen af det lokale trafiksystem i kommunen.

Folkeskolereformen trådte i kraft skoleåret , og havde stor betydning for tilrettelæggelsen af det lokale trafiksystem i kommunen. NOTAT: Kollektiv trafik i Faaborg-Midtfyn Kommune 2016-2017 Indledning Folkeskolereformen trådte i kraft skoleåret 2014-2015, og havde stor betydning for tilrettelæggelsen af det lokale trafiksystem i

Læs mere

Rådgivning Nordsjælland

Rådgivning Nordsjælland Kommune/region Allerød Egedal Fredensborg Resultatet af Trafikbestilling 2015- maj 2014 Rådgivning Nordsjælland Der oprettes en ny linje 338E Allerød st. Vassingerød. Linjen kører med halvtimedrift i myldretiderne

Læs mere

Indstilling og indsigelse fra Ejby vedrørende ændring af bus 245

Indstilling og indsigelse fra Ejby vedrørende ændring af bus 245 Indstilling og indsigelse fra Ejby vedrørende ændring af bus 245 Vi fra Ejby Borgerforening, medlemmer af Kollektiv Trafik borgergruppen for Ejby og bestyrelsesmedlem i SF kommer med følgende indstilling

Læs mere

BUSDRIFT I HALSNÆS KOMMUNE INDHOLD. 1 Baggrund. 1 Baggrund 1. 2 Princip for ændret drift 2

BUSDRIFT I HALSNÆS KOMMUNE INDHOLD. 1 Baggrund. 1 Baggrund 1. 2 Princip for ændret drift 2 CARSTENHALSNÆS KOMMUNE BUSDRIFT I HALSNÆS KOMMUNE ADRESSE COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk NOTAT INDHOLD 1 Baggrund 1 2 Princip for ændret

Læs mere

Kontornotits. Emne: Orientering af TU d. 6. juni 2016 vedr. køreplanændringer for køreplanåret 2016/2017

Kontornotits. Emne: Orientering af TU d. 6. juni 2016 vedr. køreplanændringer for køreplanåret 2016/2017 Kontornotits By- og Udviklingsforvaltningen Trafik Dato 25. maj 2016 Sagsnr. 15/5128 Løbenr. 92316/16 Sagsbehandler Karina Mortensen Direkte telefon 79 79 14 26 E-mail moka@kolding.dk Emne: Orientering

Læs mere

Sagsbehandler/ bnorm Dato/ 2.februar 2012

Sagsbehandler/ bnorm Dato/ 2.februar 2012 Sagsbehandler/ bnorm Dato/ 2.februar 2012 Notat/ Busnettet i Frederikssund Kommune Følgende notat er en gennemgang af de enkelte buslinjers funktion i kommunens samlede busnet. For hver buslinje er beskrevet:

Læs mere

Baggrund Betjening af Mørkhøj Betjening af Mørkhøj, Ruteforslag Betjening af Mørkhøj, Ruteforslag

Baggrund Betjening af Mørkhøj Betjening af Mørkhøj, Ruteforslag Betjening af Mørkhøj, Ruteforslag Notat Til: Nikolai Hansen Kopi til: Sagsnummer Sagsbehandler KAV Direkte +45 36 13 17 76 Fax - kav@moviatrafik.dk CVR nr: 29 89 65 69 EAN nr: 5798000016798 15. januar 2015 Bybus Gladsaxe økonomioverslag

Læs mere

Kollektiv trafikplan for Randers Kommune Bilag

Kollektiv trafikplan for Randers Kommune Bilag Bilag Juni 2009 Kollektiv trafikplan for Randers Kommune Bilag Juni 2009 Side 1 Indholdsfortegnelse Figur 1: Det samlede busnet i Randers Kommune Bybusser...4 Figur 2: Det samlede busnet i Randers Kommune.

Læs mere

FAQ Køreplanskift for bybusserne i Aarhus 17. december 2017

FAQ Køreplanskift for bybusserne i Aarhus 17. december 2017 FAQ Køreplanskift for bybusserne i Aarhus 17. december 2017 GENEREL INFO: Hvorfor skifter bybusserne køreplaner? Midttrafik har i samarbejde med Aarhus Kommune besluttet, at Aarhus bybusser skifter køreplaner

Læs mere

Notat Forslag til justeringer, ruter og køreplaner Kollektiv trafik i Svendborg Kommune

Notat Forslag til justeringer, ruter og køreplaner Kollektiv trafik i Svendborg Kommune FynBus 29. april 2013-1 - PLAN SAZ/SJ Notat Forslag til justeringer, ruter og køreplaner Kollektiv trafik i Svendborg Kommune Indledning Dette notat beskriver FynBus forslag til justeringer i Svendborg

Læs mere

Viborg 3 | Højparken - Trappetorvet - Engelsborg | Gyldig 30~06~19 | MIDTTRAFIK

Viborg 3 | Højparken - Trappetorvet - Engelsborg | Gyldig 30~06~19 | MIDTTRAFIK Midttrafik Kundecenter Tlf. 70 210 230 3 Højparken - Trappetorvet - Engelsborg Zone Højparken Kærsangervej/Rørsangervej Fuglebakken Falkevej/Holstebrovej Viborg Rtb./Banegårds Alle Boyesgade Vægtertorvet

Læs mere

912X | Aarhus - Skanderborg - Horsens - Billund Lufthavn | Gyldig 30~06~19 | MIDTTRAFIK

912X | Aarhus - Skanderborg - Horsens - Billund Lufthavn | Gyldig 30~06~19 | MIDTTRAFIK 912X Aarhus - Skanderborg - Horsens - Billund Lufthavn (Billund Airport) Zone 301Aarhus Rutebilstation af 3.00 4.30 301Aarhus Banegårdsplads an 3.01 4.31 301Aarhus Banegårdsplads af 3.03 4.32 340 Skanderborg

Læs mere

950X | Aalborg - Løgstør - (Rønbjerg) | Gyldig 11~08~19 | NORDJYLLANDSTRAFIKSELSKAB

950X | Aalborg - Løgstør - (Rønbjerg) | Gyldig 11~08~19 | NORDJYLLANDSTRAFIKSELSKAB 950X Aalborg - Nibe - Løgstør - (Ranum - Rønbjerg) Aalborg Busterminal af... a 6.25 7.00 Sygehus Syd Firkløvervej Nibe (Anlægsvej) Nibe (Sønderbakken) Løgstør Busterminal Løgstør Busterminal af...............

Læs mere

Der forventes en samlet passagereffekt på passagerer og en besparelse på mio. kr.

Der forventes en samlet passagereffekt på passagerer og en besparelse på mio. kr. Notat Til: Frederikssund Kommune Dokumentnummer 555579 Dato 3101 2018 Sagsbehandler: JLB Direkte: +45 36 13 16 83 CVR nr: 29 89 65 69 EAN nr: 5798000016798 Transportplanprojektet Anbefaling for linje 315

Læs mere