Furesø Kommune Regnskab 2018 Udvalg for skole og ungdomsuddannelse UDVALG FOR SKOLE OG UNGDOMSUDDANNELSE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Furesø Kommune Regnskab 2018 Udvalg for skole og ungdomsuddannelse UDVALG FOR SKOLE OG UNGDOMSUDDANNELSE"

Transkript

1 UDVALG FOR SKOLE OG UNGDOMSUDDANNELSE 1

2 U dvalg for skole og ungdomsuddannelse Udvalgets ansvarsområde omfatter: Undervisningsmæssige opgaver vedrørende folkeskolen, specialundervisning og anden specialpædagogisk indsats samt opgaver i relation til Ungdommens Uddannelsesvejledning Fritidstilbud for klassetrin fordelt på kommunale og private institutioner Furesø Ungdomsskole Der er kun og forbrug på et aktivitetsområde: Skoler og FFO Tabel 1 Udvalget for skole og ungdomsuddannelses regnskab Opr. Ompl. Till.bev. Korr. pris- og lønniveau og hele kr. netto* Regnskab Afvigelse ift. opr. Afvigelse ift. korr. Forbr.% ift. korr. Udgifter - i alt U ,1 Indtægter - i alt I , ,8 Drift og statsrefusion N ,8 Netto - i alt** Kilde: Økonomisystem OPUS, udtræk 19. marts 2019 Note *: Pga. afrunding til hele kr. samt brug af nettotal, kan der forekomme minimale afvigelser i sammentællingerne Note**: I tabellen indgår der ikke anlæg. Regnskabsresultat for Børne- og Skoleudvalgets oprindelige på drift og statsrefusion er på 471,4 mio. kr. (netto). I løbet af er udvalgets ramme ændret som følge af: Budgetoverførsler fra 2017 Budgetopfølgning I-II - Omplaceringer Udvalgets korrigerede på drift og statsrefusion er på 470,66 mio. kr. Det er sammensat af et udgifts på 539,2 mio. kr. og et indtægts på -64,9 mio. kr. Årets regnskabsresultat er 474,2 mio. kr. Samlet set giver det et merforbrug på 2,8 mio. kr. (netto) i forhold til det oprindelige og et merforbrug på 3,6 mio. kr. (netto) i forhold til det korrigerede. Merforbruget på 3,6 mio. kr. består af et merforbrug på 6,0 mio. kr. på udgiftssiden og en merindtægt på 2,4 mio. kr.

3 I tabel 2 fremgår de tillægsbevillinger, der er blevet givet i løbet af på udvalgets område. Tabel 2 - Tillægsbevillinger vedr. Hele kr. Bemærkning Beløb Overført fra 2017 til 623 Budgetopfølgning I pr. 31. marts Flytte fra USU til UDF til dækning af PPR funktionens opgaver i skolernes specialtilbud i forhold til elever med ADHD, autisme- og elever med tale/sprog vanskeligheder. - Flytte fra USU til UDF til Furesø Familiehus til betaling for de opgaver Furesø Familiehus udfører på Furesøskolen regulering af huslejeter Budgetopfølgning II pr. 30. juni Udmøntning af indkøbsbesparelse vedr. kørsel til specialundervisning PL midtvejsregulering -943 Tillægsbevillinger - i alt = opjustering af tet / - = nedjustering af tet Der er omplaceret 2,0 mio kr. fra USU til UDF primo. De private fritidstilbud er fra 2019 flyttet fra aktivitetsområde dagtilbud (UDF) til aktivitetsområde Skoler og FFO (USU). Budget til søskenderabat og fripladser til børn i private fritidstilbud, 2,0 mio. kr., er først blevet omplaceret primo, og figurerer derfor som omplacering.

4 Aktivitetsområde Skoler og FFO Tabel 3 Aktivitetsområdet Skole og FFO regnskab Opr. Ompl. pris- og lønniveau og hele kr. netto* Tillægsbev. Korr. Regnskab Afvigelse ift. opr. Afvigelse ift. korr. Udgifter - i alt U Indtægter i alt I , Netto i alt Skole/FFO fællesudgifter Fællesudgifter (bl.a. forældrebetaling, fripladser, søskendetilskud, ml.kommunale betalinger, tosprogs-pulje og statslige kompetenceudviklings-midler) Skolekonsulenter og Skole IT-konsulenter Skolebiblioteker Andelsforeningen af Syge- og hjemmeundervisning Befordring af elever i grundskolen Bidrag til statslige og private skoler Efterskoler og ungdomskostskoler Ungdommens Uddannelsesvejledning Specialundervisning og Special SFO Tilskud til private fritidstilbud Kompetencecenter for Inklusion og Læring (KIL) Skolelandbruget Skoler og FFO Lyngholmskolen og FFO Stavnsholtskolen og FFO Solvangskolen og FFO Hareskov Skole og FFO Lille Værløse Skole og FFO Syvstjerneskolen og FFO Søndersøskolen og FFO Egeskolen Furesø Ungdomsskole Kilde: Økonomisystem OPUS, trukket 19. marts 2019 Note *: Pga. afrunding til hele kr. samt brug af nettotal, kan der forekomme minimale afvigelser i sammentællingerne.

5 Skoler/FFO fællesudgifter / / / / Skoler- og FFO Fællesudgifter/Indtægter. Området vedrører følgende delområder: Fællesudgifter til skole og FFO (herunder mellemkommunale betalinger for skole og SFO samt forældrebetaling for FFO) Skolekonsulenter Skolebiblioteker Andelsforeningen af 1987 I var nettotet til Skoler- og FFO Fællesudgifter på -32,7 mio. kr. Udgiftstet var 24,4 mio. kr. og indtægtstet var 58,2 mio. kr. Regnskabsresultatet var på -32,2, mio. kr. netto, og der var dermed et merforbrug på 0,5 mio. kr. netto. Der har været merudgifter/mindreindtægter på 0,5 mio. kr. på de mellemkommunale betalinger på skoleområdet. Indtægter fra forældrebetaling i FFO har været 0,2 mio. kr. lavere end forventet Furesøs andel af udgifterne til Naturskolen har været på 0,1 mio. kr. højere end tet. Fællesudgifter her har ligeledes været et merforbrug på 0,1 mio. kr., bl.a. pga. udgifter til skolebestyrelsesseminar. Statslige kompetenceudviklingsmidler på folkeskoleområdet Her er der et mindreforbrug på 0,4 mio. kr., der overføres til Midlerne er til rådighed i perioden , hvorefter der sker en samlet afregning, hvor ikke-forbrugte midler skal tilbagebetales til staten. Syge- og hjemmeundervisning / I er tet til syge- og hjemmeundervisning på 0,9 mio. kr., og der er et mindreforbrug på 0,3 mio. kr. Udgifterne er primært til hospitalsundervisning. Udgifterne varierer meget fra år til år, da det ikke er muligt at forudsige, hvor mange elever der har behov for denne type undervisning. Befordring Befordring af elever i grundskolen Budgettet dækker både kørsel af børn til den almene undervisning og kørsel af elever til vidtgående specialundervisning. Befordring af elever har et korrigeret på 7,43 mio. kr. Området kommer ud af med et regnskabsresultat på 7,78 mio. kr. og dermed et merforbrug på 0,34 mio. kr. Bidrag til statslige og private skoler Budgettet dækker kommunens bidrag til staten for tilskud til undervisning af Furesø-elever, der modtager undervisning på statslige og private skole, herunder Marie Kruse Skole. Det korrigerede er 35,3 mio. kr. Årets regnskab er 35,8 mio. kr., hvilket giver et merforbrug på 0,5 mio. kr. Merforbruget skyldes primært, at der er kommet nogle regninger på plejebørn i privatskoler.

6 Efterskoler og ungdomskostskoler Budgettet dækker kommunens bidrag til staten for tilskud til undervisning af Furesø-elever, der modtager undervisning på efterskoler, ungdomshøjskoler, husholdningsskoler eller håndarbejdsskoler. Budgettet var 5,6 mio. kr. og regnskabet 5,2 mio. kr., dvs. et mindreforbrug på 0,4 mio. kr. Ungdommens Uddannelsesvejledningen Budgettet dækker uddannelsesvejledning til 6-25 årige og varetages af UU-Sjælsø, som Furesø Kommune yder et årligt tilskud til. Budget til Uddannelsesvejledningen er på 3,6 mio. kr., som dækker basisydelse, EGU-vejledning og mentorforløb. Der er et mindreforbrug på 0,2 mio. kr. Specialundervisning og special SFO / / Området består af: Udgifter til specialundervisning i kommunale og regionale specialskoler Special SFO Specialpædagogisk bistand Det korrigerede udgør i alt 40,8 mio. kr. Regnskabsresultatet er på 41,1 mio. kr., og der er således merudgifter på 0,3 mio. kr. Tilskud til private fritidstilbud Der er fire private fritidstilbud i Furesø Ko0mmune: Idrætten (0.-3. klassetrin og klassetrin) Furesøgård (4.-9. klassetrin) Fuglsang (0.-3. klassetrin) Solhøjgård (0.-3. klassetrin) Det samlede til private fritidstilbud var på 17,3 mio. kr. og indeholde også til fripladser og søskenderabat til børn i de private fritidstilbud. Regnskabet var 17,3 mio. kr., dvs. et merforbrug på 0,7 mio. kr. Merforbruget skyldes dels, at der har været indskrevet flere børn end teret, og dels et merforbrug på søskenderabat på 0,4 mio. kr. Merforbruget på søskenderabat modsvares af et tilsvarende mindreforbrug på søskenderabat vedr. private dagtilbud (Udvalg for dagtilbud og familier). Primo blev tet til private fritidstilbud flyttet fra UDF til USU, herunder til søskenderabat. Der blev flyttet 0,4 mio. kr. for lidt i forhold til hvad det faktiske forbrug blev. Dette vil der blive rettet op på til BOI Kompetencecenter for Inklusion og Læring (KIL) Her aflønnes leder og medarbejdere i KIL. Budgettet var i på 4,1 mio. kr., og der var et mindreforbrug på kr. Skolelandbruget Skolelandbrugets er på 1,8 mio. kr. Skolelandbruget slutter året med et merforbrug på

7 Folkeskolerne / / kr. Kommunens syv folkeskoler, 10. klasseskolen og skolernes tilhørende FFO har tilsammen et korrigeret på 380,1 mio. kr. Skolerne og FFO erne kom samlet set ud af med et regnskab på 382,3 mio. kr., svarende til et samlet merforbrug på 2,3 mio. kr. (netto). Det er primært Søndersøskolen og Hareskov Skole, der tilsammen har merforbrug på 2,0 mio. kr. Furesø Ungdomsskole Søndersøskolens merforbrug er på 1,4 mio. kr. Merforbruget skyldes dels, at elevtallet i nu 2 skoleår har væres disponeret for højt på Søndersøskolen i forhold til, hvor mange elever der faktisk kom. Herudover har der i været et stort vikarforbrug, på ca. 1 mio. kr. mere end disponeret. Da omfanget af merforbruget blev kendt, blev forbruget med det samme bremset op: vikar er skåret ned til et minimum, en ledig stilling blev ikke genbesat, og endvidere skæres der ned på forbrug på driftsrammen. Forvaltningen og Søndersøskolen har et tæt samarbejde om at indhente merforbruget. Hareskov Skoles merforbrug er på 0,6 mio. kr. Merforbruget skyldes dels langtidssyge-meldinger, dels at der har været særligt udfordrede elever, hvor der er blevet anvendt ekstra ressourcer, dels at udgifterne til ombygning af tidligere computerrum og overgang fra computere til bærbare sæt blev dyrere end forventet. Der er i gangsat initiativer til at nedbringe underskuddet i Tabel 5: Budget og regnskabsresultat (netto) for folkeskolerne i. I kr. Korr. Regnskabsresultat Mer-/mindreforbrug Lyngholmskolen + FFO Skole FFO Stavnsholtskolen + FFO Skole FFO Solvangskolen + FFO Skole FFO Hareskov Skole + FFO Skole FFO Lille Værløse Skole + FFO Skole FFO Syvstjerneskolen + FFO Skole FFO Søndersøskolen + FFO Skole FFO Egeskolen I ALT Kilde: Udtræk af KMD Opus Note 1: Skolerne havde flere indtægter (1,7 mio. kr.) end teret. Indtægterne er kantine- og café salg, statslige puljemidler, betaling for lejrskoler og sommerfester m.v. Merindtægterne er indregnet i skolernes nettoresultat på -2,3 mio. kr. Note 2: Pga. afrundinger kan der være differencer på kr I havde ungdomsskolen et på 3,6 mio. kr. Ungdomsskolen endte med et mindre forbrug på kr.

8

Udvalg for skole og ungdomsuddannelse Regnskabsrapporter 2018

Udvalg for skole og ungdomsuddannelse Regnskabsrapporter 2018 srapporter Profitcenterniveau Bilag b - Funktionsniveau Udgifter - i alt U 533.164 533.385 2.732-2.953 539.173-6.009 101 Indtægter - i alt I -62.564-61.956-732 124-64.927 2.363 102 Netto - i alt N 470.599

Læs mere

ørne- og Skoleudvalget

ørne- og Skoleudvalget B ørne- og Skoleudvalget s ansvarsområde omfatter: Dagtilbud for 0 6 årige, herunder kommunale, selvejende, private og puljeinstitutioner samt Dagplejen Sprogstimulering for tosprogede børn samt specialpædagogisk

Læs mere

2012-011725-7 Skoleudvalget Budgetopfølgning pr. 31. oktober 2012. Korrigeret budget med O/U 2012

2012-011725-7 Skoleudvalget Budgetopfølgning pr. 31. oktober 2012. Korrigeret budget med O/U 2012 212-11725-7 Skoleudvalget Budgetopfølgning pr. 31. oktober 212 1. Resume Drift Oprindeligt 212 med O/U 212 uden O/U 212 Forventet resultat (Ift. kor. uden O/U) Afvigelse I 1. kr. Drift i alt 386.975 392.486

Læs mere

Udvalg for skole og ungdomsuddannelse

Udvalg for skole og ungdomsuddannelse Udvalg for skole og ungdomsuddannelse BILAG 3d - USU 1.000 kr./-pl, netto Aktivitetsområde - Skole og FFO -2.228-2.204-1.449 1.696 1 Demografi skoleområdet -2.868-2.865-2.098 1.044 2 Demografi og styringsprincipper

Læs mere

Udvalget for Børn og Skole

Udvalget for Børn og Skole Udvalget for Børn og Skole - Vurdering Holder det korrigerede budget? På udvalget for Børn og Skole forventes et samlet merforbrug på 9,5 mio.kr. Det forventede merforbrug skyldes hovedsageligt Bidraget

Læs mere

Virksomhedsrapport - Skoleforvaltningen

Virksomhedsrapport - Skoleforvaltningen Virksomhedsrapport - Skoleforvaltningen Indholdsfortegnelse Overblik drift og anlæg 01 - Folkeskoler 02 - Fællesudgifter 04 - PPR 05 - DUS 06 - Befordring 07 - Specialundervisning i regionale tilbud 08

Læs mere

Virksomhedsrapport - Skoleforvaltningen

Virksomhedsrapport - Skoleforvaltningen Virksomhedsrapport - Skoleforvaltningen Indholdsfortegnelse Overblik drift og anlæg 01 - Folkeskoler 02 - Fællesudgifter 04 - PPR 05 - DUS 06 - Befordring 07 - Specialundervisning i regionale tilbud 08

Læs mere

Virksomhedsrapport - Skoleforvaltningen

Virksomhedsrapport - Skoleforvaltningen Virksomhedsrapport - Skoleforvaltningen Indholdsfortegnelse Overblik drift og anlæg 01 - Folkeskoler 02 - Fællesudgifter 04 - PPR 05 - DUS 06 - Befordring 07 - Specialundervisning i regionale tilbud 08

Læs mere

Månedlig budgetopfølgning. Vejen Kommune Forbrug pr. 30/

Månedlig budgetopfølgning. Vejen Kommune Forbrug pr. 30/ Månedlig budgetopfølgning Vejen Kommune Forbrug pr. 3/11 214 1-12-214 2 - månedlig budgetopfølgning Forbrugsoversigt Opr. Budget Tillægsbev. og omplac. Korr. budget Forbrug ultimo sidste mdr. Forbrugsprocent

Læs mere

Børne- og Skoleudvalget

Børne- og Skoleudvalget Børne- og Skoleudvalget Netto Børne- og Skoleudvalget 409.363 407.691-1.672-2.708 Anden undervisning og kultur 11.962 11.962 0 0 Dagtilbud til børn og unge 96.808 97.086 278 278 Folkeskolen 166.266 166.498

Læs mere

Regnskab Regnskab 2016

Regnskab Regnskab 2016 Bemærkninger til regnskab Politikområdet består af: Folkeskoler inkl. vidtgående specialundervisning, bygningsdrift af skolerne, SFO og dagbehandling udlagt til skolerne. Desuden indeholder området Ungdomsskolen,

Læs mere

Børne- og Familieudvalget Budgetopfølgning pr. 30. september 2018

Børne- og Familieudvalget Budgetopfølgning pr. 30. september 2018 Børne- og Familieudvalget Budgetopfølgning pr. 30. september 2018 2018 2017 Hele 1.000 kr. Oprindeligt Korrigeret Forbrug pr. 30. sept. regnskab afvigelse * Forbrug pr. 30. sept. Forbrugspct. Forbrugspct.

Læs mere

Regnskab Regnskab Anlæg

Regnskab Regnskab Anlæg Politikområdet består af: Folkeskoler inkl. vidtgående specialundervisning, bygningsdrift af skolerne, SFO og dagbehandling udlagt til skolerne. Desuden indeholder området Ungdomsskolen, Naturskolen og

Læs mere

BOP BUL

BOP BUL BOP 1 2018 BUL 10.04.18 Anita Iversen april 2018 stevns kommune 1 BUL Samlet overblik Samlet overblik på politikområder: Forventet overskud på rammeaftaler og lønsumsstyring Forventet merforbrug på øvrig

Læs mere

Børne- og Familieudvalget Budgetopfølgning pr. 31. marts 2019

Børne- og Familieudvalget Budgetopfølgning pr. 31. marts 2019 Børne- og Familieudvalget Budgetopfølgning pr. 2019 2019 2018 Noter Hele 1.000 kr. Oprindeligt Korrigeret regnskab rest * Drifts og statsrefusion 659.077 660.976 148.440 22,46 664.805-3.829 144.602 21,86

Læs mere

Udvalget for Børn og Skole

Udvalget for Børn og Skole Udvalget for Børn og Skole - Vurdering Holder det korrigerede budget? Herunder - hvordan går det med budgetimplementering? På udvalget for Børn og Skole forventes det, at forbruget er lig med det korrigeret

Læs mere

Korrigeret budget incl. Overførsler fra 2011 til. overførsler. Område =2-6

Korrigeret budget incl. Overførsler fra 2011 til. overførsler. Område =2-6 Afvigelse ml. seneste skøn og korr. budget ("- "=merforbrug) Skøn 31/8 Skøn 31/5 Skøn 31/3 Forbrug pr. 31/3-2012 Overførsler fra 2011 til 2012 Korrigeret budget incl. overførsler Oprindeligt budget Budgetopfølgning

Læs mere

Udvalget for Børn og Skole

Udvalget for Børn og Skole -2019 Vurdering Holder det korrigerede budget? Herunder - hvordan går det med budgetimplementering? På udvalget for Børn og Skole forventes der et mindreforbrug på 11,4 mio. kr. På politikområde Almene

Læs mere

Politisk budgetopfølgning pr. 30. juni 2012 bemærkninger - drift. Børne- og Familieudvalget

Politisk budgetopfølgning pr. 30. juni 2012 bemærkninger - drift. Børne- og Familieudvalget Politisk budgetopfølgning pr. 30. juni 2012 bemærkninger - drift Børne- og Familieudvalget Serviceområde 10, Dagtilbud for børn SO 10 Dagtilbud På serviceområde 10 forventes samlet et netto overskud på

Læs mere

Bilag 3c - Undervisningsudvalget, serviceudgifter

Bilag 3c - Undervisningsudvalget, serviceudgifter Servicerammeneutral skema Bilag 3c - Undervisningsudvalget, serviceudgifter Udvalg / Aktivitet / Opgave U/I Korr. Budget Forbrug september 3. FR Afvigelse Undervisningsudvalget (inkl. modposter på andre

Læs mere

Bilag: BR Pris x mængde forudsætninger for Udvalget Læring & Trivsel for Børn og Unge

Bilag: BR Pris x mængde forudsætninger for Udvalget Læring & Trivsel for Børn og Unge Bilag: BR2 2017 - Pris x mængde forudsætninger for Udvalget Læring & Trivsel for Børn og Unge Skoler 0.-9. klasse På Skoleområdet forventer vi et merforbrug på 2,6 mio. kr. Uddybende beskrivelse af afvigelser

Læs mere

Budget 2014: Overblik delpolitikområder Overordnede forudsætninger for delpolitikområderne Puljer på skoleområdet

Budget 2014: Overblik delpolitikområder Overordnede forudsætninger for delpolitikområderne Puljer på skoleområdet Skoler mv. Budget 2014: Overblik delpolitikområder Overordnede forudsætninger for delpolitikområderne Puljer på skoleområdet Ændret skolestruktur pr. 1. august 2013 Provenu ved ny skolestruktur (opgjort

Læs mere

Serviceudgifter Skoler 2.163,2-234, , ,8-218, ,8-17,6 Administration 36,8-0,5 36,3 38,1-0,4 37,7-1,4

Serviceudgifter Skoler 2.163,2-234, , ,8-218, ,8-17,6 Administration 36,8-0,5 36,3 38,1-0,4 37,7-1,4 Drifts- og anlægsregnskab for - sektoropdelt Beløb i mio. kr. Drift Regnskab Korrigeret Afvigelse Udgift Indtægt Netto Udgift Indtægt Netto Netto Skoler 2.163,2-234,0 1.929,2 2.164,8-218,0 1.946,8-17,6

Læs mere

1. Budgetområdet i hovedtal

1. Budgetområdet i hovedtal Regnskab Budgetområdet indeholder til folkeskolen, skolefritidsordninger, befordring af skolebørn, kommunens specialskoler, sprogstimulering af førskolebørn, bidrag til statslige og private skoler, efterskoler,

Læs mere

Virksomhedsrapport Skoleudvalget

Virksomhedsrapport Skoleudvalget Virksomhedsrapport Skoleudvalget Økonomisk ledelsesinformation Pr. 31. maj 217 Indholdsfortegnelse: Sektor Skoler Side 2 Funktion 3.22.1 - Folkeskoler Side 3 Funktion 3.22.4 - PPR Side 4 Funktion 3.22.5

Læs mere

Bilag: Pris x mængde forudsætninger for Udvalget Læring & trivsel

Bilag: Pris x mængde forudsætninger for Udvalget Læring & trivsel Bilag: Pris x mængde forudsætninger for Udvalget Læring & trivsel På de områder, hvor pris x mængde er forudsætningen for budgetlægningen, viser bilagstabellen: pris x mængde for korrigeret budget 2017

Læs mere

Børne- og Familieudvalget Budgetopfølgning pr. 30. juni Drifts og statsrefusion ,

Børne- og Familieudvalget Budgetopfølgning pr. 30. juni Drifts og statsrefusion , Børne- og Familieudvalget Budgetopfølgning pr. 2019 2019 2018 Noter Hele 1.000 kr. Oprindeligt budget Korrigeret budget Forventet regnskab Forventet rest budget* Drifts og statsrefusion 659.077 661.747

Læs mere

Budgetopfølgning pr. 31 marts 2015 Uddannelsesudvalget. Drift. Uddannelse i alt Område/1.000 kr.

Budgetopfølgning pr. 31 marts 2015 Uddannelsesudvalget. Drift. Uddannelse i alt Område/1.000 kr. Afvigelse mellem seneste skøn og korrigeret budget Ændring i forhold til seneste opfølgning 31/8 31/5 31/3 Forbrug pr. 31/3-2015 Korrigeret budget incl. overførsler Overførsler fra 2014 til 2015 Afvigelse

Læs mere

Virksomhedsrapport Skoleudvalget

Virksomhedsrapport Skoleudvalget Virksomhedsrapport Skoleudvalget Økonomisk ledelsesinformation Pr. 3. april 217 Indholdsfortegnelse: Sektor Skoler Side 2 Funktion 3.22.1 - Folkeskoler Side 3 Funktion 3.22.4 - PPR Side 4 Funktion 3.22.5

Læs mere

Furesø Kommune Regnskab 2018 Udvalg for digitalisering og innovation UDVALG FOR DIGITALISERING OG INNOVATION

Furesø Kommune Regnskab 2018 Udvalg for digitalisering og innovation UDVALG FOR DIGITALISERING OG INNOVATION UDVALG FOR DIGITALISERING OG INNOVATION 1 U valg for digitalisering og innovation Nedenfor fremgår udvalgets andel af de samlede nettodriftsudgifter og udvalgets andel af antal fuldtidsstillinger i kommunen.

Læs mere

Børn og Skoleudvalget

Børn og Skoleudvalget Børn og Skoleudvalget Kvartalsregnskab - pr. 30. september 2015 TØNDER KOMMUNE Kongevej 57 6270 Tønder Tlf.74 92 92 92 Mail: toender@toender.dk www.toender.dk Åbningstider: Mandag-tirsdag kl. 10-15 Torsdag

Læs mere

2. forventet regnskab - Serviceudgifter

2. forventet regnskab - Serviceudgifter Servicerammeneutral skema 2. forventet regnskab - Serviceudgifter Udvalg / Aktivitet / Opgave U/I Regnskab 14 i 15-priser Opr. Budget Ompl. TB Budget Korr. Budget Undervisningsudvalget (inkl. modposter

Læs mere

Resultat på drift. Skoler. Foreløbigt regnskab 2014 Børne-, Unge- og Familieudvalget Skoler. Samlet resultat: 373.608 387.677 368.540-19.

Resultat på drift. Skoler. Foreløbigt regnskab 2014 Børne-, Unge- og Familieudvalget Skoler. Samlet resultat: 373.608 387.677 368.540-19. Resultat på drift Skoler (tal i 1.000 kr.) Note Opr. Budget Korr. budget Regnskab 2014 Mer- /mindre forbrug (i f.t. korr. budget) Samlet resultat: 373.608 387.677 368.540-19.137 Budgetramme 1 373.608 387.677

Læs mere

Forventet regnskab kr.

Forventet regnskab kr. BUDGETOPFØLGNING 21 PR. 31.3.1 UDDANNELSE-, SOCIAL- OG KULTURUDVALGET 31.3.1 Politikområde 15 Uddannelse incl. SFO 145.678 37.937 149.74 3.396 16 Musik- og ungdomsskole 4.594 1.95 4.594 17 Børn og unge

Læs mere

Budgetkontrol pr. 1. oktober 2015

Budgetkontrol pr. 1. oktober 2015 Budgetkontrol pr. 1. oktober 10. BØRN OG UNGE I 1.000 kr. Afvigelse: - = mindreudgift eller merindtægt og += merudgift eller mindreindtægt FORKLARINGER TIL AFVIGELSER Oprindeligt Korrigeret Forbrug Forventet

Læs mere

Furesø Kommune Regnskab 2018 Udvalget for Dagtilbud og Familier UDVALG FOR DAGTILBUD OG FAMILIER

Furesø Kommune Regnskab 2018 Udvalget for Dagtilbud og Familier UDVALG FOR DAGTILBUD OG FAMILIER UDVALG FOR DAGTILBUD OG FAMILIER U dvalg for Dagtilbud og Familier s ansvarsområde omfatter: Dagplejen 4 kommunale områdeinstitutioner 2 selvejende børnehaver og 1 selvejende integreret institution Tilskud

Læs mere

Notat. 2. budgetopfølgning 2015 - Skoleudvalget. Pr. 30. april. Dato: 6. maj 2015 Sagsnr.: 2015-005282-1

Notat. 2. budgetopfølgning 2015 - Skoleudvalget. Pr. 30. april. Dato: 6. maj 2015 Sagsnr.: 2015-005282-1 Løn og Økonomi - Team Økonomi Middelfart Kommune Søndergade 65 5500 Middelfart www.middelfart.dk Telefon +45 8888 5500 Direkte +45 8888 5046 cvr.: 29189684 Dato: 6. maj 2015 Sagsnr.: 2015-005282-1 Morten.AastrupLaustsen@middelfart.dk

Læs mere

BUDGET 2019 OVERBLIK OG INDBLIK I SKOLEOMRÅDETS ØKONOMI. Maj 2019

BUDGET 2019 OVERBLIK OG INDBLIK I SKOLEOMRÅDETS ØKONOMI. Maj 2019 BUDGET 2019 OVERBLIK OG INDBLIK I SKOLEOMRÅDETS ØKONOMI Maj 2019 LÆSEVEJLEDNING Denne præsentation indeholder et overblik over budgettet på skoleområdet i Randers Kommune for 2019. Præsentationen skal

Læs mere

3. forventet regnskab - Serviceudgifter

3. forventet regnskab - Serviceudgifter skema 3. forventet regnskab - Serviceudgifter Udvalg / Aktivitet / Opgave U/I Regnskab 14 i 15-priser Opr. Budget Ompl. TB Budget Korr. Budget Forbrug ultimo september 3. FR Afvigelse Undervisningsudvalget

Læs mere

Bilag: Pris x mængde forudsætninger for Udvalget Læring & trivsel

Bilag: Pris x mængde forudsætninger for Udvalget Læring & trivsel Bilag: Pris x mængde forudsætninger for Udvalget Læring & trivsel På de områder, hvor pris x mængde er forudsætningen for budgetlægningen, viser bilagstabellen: pris x mængde for korrigeret budget 2017

Læs mere

Udvalget Læring & Trivsel for Børn og Unge

Udvalget Læring & Trivsel for Børn og Unge Udvalget Læring & Trivsel for Børn og Unge Ultimo august Holbæk Kommune årsresultat Ved budgetrevision 3 er forventningen til årets samlede resultat et overskud på 28,9 mio. kr. Der er flere faktorer,

Læs mere

Notat. 4. budgetopfølgning 2015 - Skoleudvalget. Pr. 30. september. Dato: 4. oktober 2015 Sagsnr.: 2015-010830-1

Notat. 4. budgetopfølgning 2015 - Skoleudvalget. Pr. 30. september. Dato: 4. oktober 2015 Sagsnr.: 2015-010830-1 Løn og Økonomi - Team Økonomi Middelfart Kommune Søndergade 65 5500 Middelfart www.middelfart.dk Telefon +45 8888 5500 Direkte +45 8888 5046 cvr.: 29189684 Dato: 4. oktober 2015 Sagsnr.: 2015-010830-1

Læs mere

Udvalget for Børn og Skole

Udvalget for Børn og Skole Udvalget for Børn og Skole -2018 Vurdering Holder det korrigerede budget? På udvalget for Børn og Skole forventes et samlet merforbrug på 9,2 mio. kr. Det forventede merforbrug skyldes hovedsageligt bidraget

Læs mere

Serviceudgifter Skoler 2.207,6-241, , ,8-226, ,0-15,9 Administration 34,2-0,4 33,8 36,6-0,4 36,2-2,4

Serviceudgifter Skoler 2.207,6-241, , ,8-226, ,0-15,9 Administration 34,2-0,4 33,8 36,6-0,4 36,2-2,4 Drifts- og anlægsregnskab for - sektoropdelt Beløb i mio. kr. Drift Regnskab Korrigeret Afvigelse Udgift Indtægt Netto Udgift Indtægt Netto Netto Skoler 2.207,6-241,5 1.966,1 2.208,8-226,8 1.982,0-15,9

Læs mere

Økonomivurdering 1. kvartal 2015 for Børne- og Ungdomsudvalget

Økonomivurdering 1. kvartal 2015 for Børne- og Ungdomsudvalget Økonomivurdering 1. kvartal 2015 for Børne- og Ungdomsudvalget Samlet viser økonomivurderingen for Børn og Ungdomsudvalget et mindreforbrug på 0,3 mio. kr. ekskl. overførsler fra regnskab 2014. Der er

Læs mere

Datadel kvalitetsrapport for skolerne i Furesø Kommune

Datadel kvalitetsrapport for skolerne i Furesø Kommune Datadel kvalitetsrapport for skolerne i Furesø Kommune 2012-13 Dette er datadelen af skolernes kvalitetsrapport for skoleåret 2012-13. Data er trukket fra en lang række kilder, og hvor det er muligt, er

Læs mere

Bilag til budgetopfølgningen ultimo december 2013 for børne- og ungdomsudvalget

Bilag til budgetopfølgningen ultimo december 2013 for børne- og ungdomsudvalget Bilag til budgetopfølgningen ultimo december 2013 for børne- og ungdomsudvalget Samlet oversigt Korrigeret Forventet Afvigelse* budget regnskab (Mio. kr.) Drift ekskl. overførte midler 667,4 663,0-4,4

Læs mere

Budgetopfølgning 31. marts 2009

Budgetopfølgning 31. marts 2009 Generelt Nærværende budgetopfølgning omfatter de budgetområder, der figurerer under afsnittet, og budgetopfølgningen vil blive forelagt på mødet i april. De øvrige budgetområder under vil blive forelagt

Læs mere

- heraf modpost på andre udvalg Udvalget ekskl. modposter

- heraf modpost på andre udvalg Udvalget ekskl. modposter skema 3. forventet regnskab - kun serviceudgifter Service- Udvalg / Aktivitet Opr. Budget TB Budget Korr. Forbrug Afvigelse R 13 i 14-priser 2014 Ompl. 2014 2014 Budget 2014 pr. 30/9 FR 2014 2014 TB 3.

Læs mere

Budgetopfølgning 30. juni 2008

Budgetopfølgning 30. juni 2008 Generelt Budgettet indenfor består af følgende: Undervisning PPR Dagpleje og daginstitutioner Børn og unge Sundhedsplejen Forbrug Oprindeligt Tillægs- Ompla- Korrigeret 1-6 budget bevilling cering budget

Læs mere

Bilag 3c - Undervisningsudvalget, samlet oversigt

Bilag 3c - Undervisningsudvalget, samlet oversigt Bilag 3c - Undervisningsudvalget, samlet oversigt Serviceudgifter (1.000 kr.) Korrigeret budget Forventet forbrug Udgiftsneutrale budgettilpasninger Nettoafvigelse Tillægsbevillinger 300 Skoler 431.716

Læs mere

Skoleåret 2015/16 tildeles ressourcer efter samme principper, som var gældende for skoleåret 2014/15.

Skoleåret 2015/16 tildeles ressourcer efter samme principper, som var gældende for skoleåret 2014/15. Skolernes ressourcefordeling for skoleåret 2015/16 Skoleåret 2015/16 tildeles ressourcer efter samme principper, som var gældende for skoleåret 2014/15. Der er dog indarbejdet en enkelt ændring i forhold

Læs mere

Budgetområde: 513 Skoler og fritidsområdet

Budgetområde: 513 Skoler og fritidsområdet Budgetområdet indeholder til folkeskolen, skolefritidsordninger, fritidsklubber, befordring af skolebørn, kommunens specialskoler, sprogstimulering af førskolebørn, bidrag til statslige og private skoler,

Læs mere

Forventet regnskab 1.000 kr. Forventet merudgift/ mindreindtægt

Forventet regnskab 1.000 kr. Forventet merudgift/ mindreindtægt UDDANNELSES-, SOCIAL- OG KULTURUDVALGET Uddannelse incl. SFO 142.521 36.443 141.321-1.200 Musik- og ungdomsskole 4.671 1.235 4.671 Børn og unge 99.209 21.521 97.745-1.464 Idrætshaller 1.010 267 1.010 Kultur

Læs mere

1. forventet regnskab - Serviceudgifter

1. forventet regnskab - Serviceudgifter Servicerammeneutral skema 1. forventet regnskab - Serviceudgifter Udvalg / Aktivitet / Opgave U/I Regnskab 15 i 16-priser Opr. Budget Ompl. TB Budget Korr. Budget Forbrug ultimo januar 1. FR Afvigelse

Læs mere

Økonomivurdering 2. kvartal 2015 for Børne- og Ungdomsudvalget

Økonomivurdering 2. kvartal 2015 for Børne- og Ungdomsudvalget Økonomivurdering 2. kvartal 2015 for Børne- og Ungdomsudvalget Samlet viser økonomivurderingen for Børn og Ungdomsudvalget et merforbrug på -11,5 mio. kr. inkl. overførsler fra regnskab 2014. Børn og unge

Læs mere

Børne- og Skoleudvalget. Budgetopfølgning pr. 30/4 2019

Børne- og Skoleudvalget. Budgetopfølgning pr. 30/4 2019 Børne- og Skoleudvalget Budgetopfølgning pr. 30/4 2019 Børne - og skoleudvalget 1/1-30/4-2019 Hele året Periodens Forbrug Oprindeligt Korrigeret Forventet Forventede Beløb i 1.000 kr. netto budget pr.

Læs mere

udgetoverførsler - drift

udgetoverførsler - drift B udgetoverførsler - drift Budgetoverførsler mellem og 2017 gives for så vidt angår driften rent teknisk som en omplacering, idet der i forbindelse med 2017 blev afsat en pulje på i alt 7,8 mio. kr. til

Læs mere

Børn- og Skoleudvalget

Børn- og Skoleudvalget Børn- og Skoleudvalget Drift i 1.000 kr. Oprindeligt budget 2013 Korrigeret budget 2013 Regnskab 2013 Afvigelse til oprindeligt budget *) Afvigelse til korr. Budget *) Uddannelse 353.155 350.504 339.193

Læs mere

På områder med overførselsadgang forventes det, at der samlet bliver overført et underskud på 3.716.000 kr.

På områder med overførselsadgang forventes det, at der samlet bliver overført et underskud på 3.716.000 kr. Samlenotat for Børn & Undervisning Budgetopfølgning pr. 30. september 2011 Sammenfatning. Samlet set viser budgetopfølgningen for Børn & Undervisning et forventet mindreforbrug på 886.000 kr. På nuværende

Læs mere

Økonomivurdering. 1. kvartal 2014

Økonomivurdering. 1. kvartal 2014 Økonomivurdering 1. kvartal 2014 Børn og Ungdomsudvalget Område Korr. budget inkl. overf. Forventet regnskab ØKV1 ØKV2 ØKV3 Afv. ØKV1 Børn med særlige behov 76,2 69,2-7,0 Spec. soc. område - myndighed

Læs mere

Økonomivurdering 1. kvartal 2019 for Børne- og Familie-udvalget

Økonomivurdering 1. kvartal 2019 for Børne- og Familie-udvalget Økonomivurdering 1. kvartal 2019 for Børne- og Familie-udvalget Resume Sektor Område Bemærkning Børn og unge med Specialiseret børne- og særlige behov ungeområde Merforbrug jævnfør disponeringen. Dagtilbud

Læs mere

Folkeskolen Budget Budgetbeskrivelse Folkeskoler

Folkeskolen Budget Budgetbeskrivelse Folkeskoler Budget 2017-2020 Budgetbeskrivelse Folkeskoler Side 1 af 8 1. Det overordnede budget Politikområdet Folkeskoler hører under Udvalget for Skole, Familie og børn, og har et samlet budget på 309,411 mio.

Læs mere

Politikområde 01-04. Forebyggende foranstaltninger for børn og unge 03 Forebyggelse, sundhed og særlig indsats

Politikområde 01-04. Forebyggende foranstaltninger for børn og unge 03 Forebyggelse, sundhed og særlig indsats Politikområde 01-04 Niveautype P2 P3 F1 Kontotekst 20 Børne- og kulturudvalg 01 Børnepasning 05 Sociale opgaver og beskæftigelse 10 Fælles formål 11 Dagpleje 13 Børnehaver 17 Særlige dagtilbud og særlige

Læs mere

Beskæftigelses- og Erhvervsudvalgets driftsområde omfatter følgende aktivitetsområder:

Beskæftigelses- og Erhvervsudvalgets driftsområde omfatter følgende aktivitetsområder: Furesø Kommune Tabel 1 regnskab Opr. Hele 1.000 kr. Ompl. Till. bev. Korr. ift. opr. ift. korr. Forbr.% ift. korr. Udgifter - i alt U 298.756-12.906 17.135 302.986 316.698-17.942-13.712 104,53 Indtægter

Læs mere

Budgetkontrol pr. 1. august 2018

Budgetkontrol pr. 1. august 2018 Budgetkontrol pr. 1. august 2018 Politikområde Børn og Unge i 1.000 kr. Korrigeret budget * Forbrug 31/7 Forventet regnskab Afvigelse i 2018 Aktivitetsområder 1 Anbringelser 114.653 77.517 129.921 15.268

Læs mere

Økonomivurdering 1. kvartal 2018 for Børne- og Familieudvalget

Økonomivurdering 1. kvartal 2018 for Børne- og Familieudvalget Økonomivurdering 1. kvartal 2018 for Børne- og Familieudvalget Resume Sektor Område Bemærkning Børn og unge med Specialiseret børne- og Vurderingen er lige nu et lille merforbrug særlige behov ungeområde

Læs mere

(i mio.kr.) Antal Budget 2007 Forbrug 31/8-07

(i mio.kr.) Antal Budget 2007 Forbrug 31/8-07 50.20. Undervisning (i mio.kr.) Antal Budget Forbrug 31/8-07 Budget 25 24 28 Svømmeundervisning 0,1 0,1 0,1 Syge.hjemme.Uv. 0,2 0,1 0,5 Befordring af elever 4,8 4,2 6,3 Bidrag private skoler 421 13,1 13,6

Læs mere

Derudover har det vist sig, at der ikke er behov for at bringe bufferpuljen på ca. 14 mio. kr. i spil. De penge bliver lagt i kassen.

Derudover har det vist sig, at der ikke er behov for at bringe bufferpuljen på ca. 14 mio. kr. i spil. De penge bliver lagt i kassen. Udvalget for Børn Budgetrevision 3 September Økonomisk overblik for Holbæk Kommune Ledigheden for de forsikrede ledige er fortsat faldende i Holbæk Kommune og mere end på landsplan. Det er den væsentligste

Læs mere

Økonomivurdering 2. kvartal 2018 for Børne- og Familieudvalget

Økonomivurdering 2. kvartal 2018 for Børne- og Familieudvalget Økonomivurdering 2. kvartal 2018 for Børne- og Familieudvalget Resume Sektor Område Bemærkning Børn og unge med særlige behov Dagtilbud Dagtilbud Specialiseret børne- og ungeområde Kommunale dagtilbud

Læs mere

BØRNE- OG SKOLEUDVALGET

BØRNE- OG SKOLEUDVALGET 1.000 kr./2017-pl, netto Nr. Forslag Budget 2017 Budget 2018 Budget 2019 Budget 2020 1 Center for tandregulering (CFT) - takststigning 48 77 108 149 2 Tandplejen 0-18 år (uden flygtninge) 120 120 120 120

Læs mere

- kun serviceudgifter Service- Udvalg / Aktivitet R 12 i 13 Opr. Omp.

- kun serviceudgifter Service- Udvalg / Aktivitet R 12 i 13 Opr. Omp. - kun serviceudgifter Service- Udvalg / Aktivitet R 12 i 13 Opr. Omp. Korr. Forbrug Afvigelse TB søges priser B 2013 B 2013 TB 2013 B 2013 pr. 30/6 FR 2013 R 13 2013 FR 2014 FR 2015 FR 2016 FR 2017 ramme-

Læs mere

BESKÆFTIGELSES-, UDDANNELSES-, SOCIAL-, KULTUR- OG ERHVERVSUDVALGET

BESKÆFTIGELSES-, UDDANNELSES-, SOCIAL-, KULTUR- OG ERHVERVSUDVALGET BESKÆFTIGELSES-, UDDANNELSES-, SOCIAL-, KULTUR- OG ERHVERVSUDVALGET Uddannelse incl. SFO 135.148 90.210 132.577-2.571 1.315 Musik- og ungdomsskole 5.436 3.341 5.086-350 -350 Børn og unge 96.689 63.714

Læs mere

Udvalget Læring & Trivsel for Børn og Unge

Udvalget Læring & Trivsel for Børn og Unge Udvalget Læring & Trivsel for Børn og Unge Budgetrevision 4 Oktober Holbæk Kommune Hele organisationen arbejder fortsat på at mindske forbruget med 35 mio.kr. og sikre, at der overføres omkring 64 mio.kr.

Læs mere

CBU-overblik. Budgetopfølgning pr. 31. maj 2018 Børn & Læringsudvalget. Drift

CBU-overblik. Budgetopfølgning pr. 31. maj 2018 Børn & Læringsudvalget. Drift Afvigelse mellem seneste skøn og korrigeret budget Ændring i forhold til seneste opfølgning Forbrug pr. 31/5-2018 Korrigeret budget incl. overførsler Overførsler fra sidste finansår Afvigelse mellem seneste

Læs mere

Folkeskolens økonomi i Dragør Kommune 2019

Folkeskolens økonomi i Dragør Kommune 2019 Folkeskolens økonomi i Dragør Kommune 2019 Forelagt Skoleudvalget den 12. september 2019 Den 20. august 2019 Afdelingen for Børn, Skole og Kultur, Dragør Kommune 1 Sammenfatning Dette notat indeholder

Læs mere

Børne- og Familieudvalget - budget 2018 med tillægsbevillinger

Børne- og Familieudvalget - budget 2018 med tillægsbevillinger Børne- og Familieudvalget - budget 2018 med tillægsbevillinger Drift + statsrefusion Oprindeligt budget u 810.617 i -139.211 r -13.842 Oprindeligt budget i alt 657.564 Tillægsbevillinger Byrådet den 1.

Læs mere

Samlet set forventes der rammeoverholdelse på Børne- og Skoleudvalgets område set i forhold til udvalgets korrigerede budget 2014.

Samlet set forventes der rammeoverholdelse på Børne- og Skoleudvalgets område set i forhold til udvalgets korrigerede budget 2014. Økonomi og Administration Sagsbehandler: Helle Ellemann Andersen Sagsnr. 00.30.14-G01-14-14 Dato:21.5.2014 Børne- og Skoleudvalget, budgetopfølgning pr. 30. april 2014 Børne- og Skoleudvalgets korrigerede

Læs mere

Note Område Beløb i kr. Uddannelsesudvalget 00 Serviceudgifter Overførsler Den centrale refusionsordning -114

Note Område Beløb i kr. Uddannelsesudvalget 00 Serviceudgifter Overførsler Den centrale refusionsordning -114 Regnskab 2017 Udvalg: Uddannelsesudvalget Note Område Beløb i 1.000 kr. Uddannelsesudvalget -7.137 00 Serviceudgifter -7.595 11 Overførsler 571 55 Den centrale refusionsordning -114 00 10 Skole- og klubområdet

Læs mere

Korrigeret budget incl. Overførsler fra 2011 til. overførsler. Område 1 2 3 4 5 6 7 8=2-7

Korrigeret budget incl. Overførsler fra 2011 til. overførsler. Område 1 2 3 4 5 6 7 8=2-7 Afvigelse ml. seneste skøn og korr. budget ("- "=merforbrug) Skøn 31/8 Skøn 31/5 Skøn 31/3 Forbrug pr. 31/8-2012 Overførsler fra 2011 til 2012 Korrigeret budget incl. overførsler Oprindeligt budget Budgetopfølgning

Læs mere

Notat. Bilagsnotat vedrørende 1. budgetopfølgning for budgetramme Pædagogisk Psykologisk Rådgivning

Notat. Bilagsnotat vedrørende 1. budgetopfølgning for budgetramme Pædagogisk Psykologisk Rådgivning BØRNE- OG UNGERÅDGIVNING Dato: 20. februar 2015 Tlf. dir.: 4477 1705 E-mail: Tel@balk.dk Kontakt: Christell Erichsen Notat Bilagsnotat vedrørende 1. budgetopfølgning for budgetramme 30.33 Pædagogisk Psykologisk

Læs mere

Udvalget for Børn. Budgetrevision 3 September 2015

Udvalget for Børn. Budgetrevision 3 September 2015 Udvalget for Børn revision 3 September Holbæk Kommune Koncernledelsen forventer at, kassetrækket samlet set bliver på 171,5 mio. kr. i år. Det er en forbedring på 27,8 mio. kr. i forhold til det forventede

Læs mere

Økonomivurdering. 3. kvartal 2014

Økonomivurdering. 3. kvartal 2014 Økonomivurdering 3. kvartal 2014 Børn og Ungdomsudvalget Område Korr. budget inkl. overf. Forventet regnskab ØKV1 ØKV2 ØKV3 Afv. ØKV3 Børn med særlige behov 76,2 69,2 68,7 65,5-10,7 Spec. soc. område -

Læs mere

Budgetkontrol september 2014 Udvalget for Børn og Unge

Budgetkontrol september 2014 Udvalget for Børn og Unge i alt Økonomisk oversigt (Mio. kr.) Løbende priser Vedtaget budget 2014 Korrigeret budget 2014 Forventet regnskab 2014 Afvigelse i forhold til korr. budget Drift Serviceudgifter i alt 942,8 954,5 932,1-22,4

Læs mere

Folkeskoler. Bemærkninger:

Folkeskoler. Bemærkninger: 144 Fagligt område: Politiske mål: Undervisning Hensigtserklæringer: Folkeskolen Den enkelte skole skal så vidt muligt tilbyde undervisning svarende til de vejledende timetal. Skolebesparelsen skal hæftes

Læs mere

GLADSAXE KOMMUNE NOTAT. Bilag 2, Bemærkninger til budgetopfølgningen 1. kvartal 2013, Børne- og Undervisningsudvalget. Økonomi og Analyse

GLADSAXE KOMMUNE NOTAT. Bilag 2, Bemærkninger til budgetopfølgningen 1. kvartal 2013, Børne- og Undervisningsudvalget. Økonomi og Analyse GLADSAXE KOMMUNE Økonomi og Analyse Bilag 2, Bemærkninger til opfølgningen 1. kvartal, Børne- og Undervisningsudvalget NOTAT Dato: 30. april I nærværende bilag beskrives opfølgningen for de enkelte områder.

Læs mere

Folkeskolen Budget Budgetbeskrivelse Folkeskoler

Folkeskolen Budget Budgetbeskrivelse Folkeskoler Budget 2019-2022 Budgetbeskrivelse Folkeskoler Side 1 af 7 1. Det overordnede budget Politikområdet Folkeskoler hører under Udvalget for Skole, Uddannelse og Dagtilbud og har et samlet budget på 318,3

Læs mere

Sammenfatning. Samlet set viser budgetopfølgningen for Børn & Undervisning et forventet mindreforbrug på 8,262 mio. kr.

Sammenfatning. Samlet set viser budgetopfølgningen for Børn & Undervisning et forventet mindreforbrug på 8,262 mio. kr. Samlenotat for Børn & Undervisning Budgetopfølgning pr. 30. juni Sammenfatning. Samlet set viser budgetopfølgningen for Børn & Undervisning et forventet mindreforbrug på 8,262 mio. kr. Resultatet på de

Læs mere

Anvendelsen af bevillingsbeløbet besluttes af Børne- og Skoleudvalget i overensstemmelse med de generelle retningslinjer for mål- og rammestyring.

Anvendelsen af bevillingsbeløbet besluttes af Børne- og Skoleudvalget i overensstemmelse med de generelle retningslinjer for mål- og rammestyring. REGNSKAB 2013 Udvalg Børne- og Skoleudvalget Bevillingsområde 30.33. Pædagogisk Psykologisk Rådgivning Udvalgets sammenfatning og vurdering Årets samlede regnskabsresultat på ramme 30.33 lyder på et mindreforbrug

Læs mere

Korrigeret budget incl. overførsler. Område =2-7

Korrigeret budget incl. overførsler. Område =2-7 Afvigelse ml. seneste skøn og korr. budget ("- "=merforbrug) Skøn 31/8 Skøn 31/5 Skøn 31/3 Forbrug pr. 31/5-2012 Overførsler fra 2011 til 2012 Korrigeret budget incl. overførsler Oprindeligt budget Budgetopfølgning

Læs mere

- kun serviceudgifter Service- Udvalg / Aktivitet R 12 i 13 Opr. Omp.

- kun serviceudgifter Service- Udvalg / Aktivitet R 12 i 13 Opr. Omp. - kun serviceudgifter Service- Udvalg / Aktivitet R 12 i 13 Opr. Omp. Korr. Forbrug Afvigelse TB søges priser B 2013 B 2013 TB 2013 B 2013 pr. 30/9 FR 2013 R 13 2013 FR 2014 FR 2015 FR 2016 FR 2017 ramme-

Læs mere

Udvalg Børne- og Skoleudvalget

Udvalg Børne- og Skoleudvalget REGNSKAB 2014 Udvalg Børne- og Skoleudvalget Bevillingsområde 30.33. Pædagogisk Psykologisk Rådgivning Udvalgets sammenfatning og vurdering Årets samlede regnskabsresultat på ramme 30.33 lyder på et mindreforbrug

Læs mere

BØRNE- OG SKOLEUDVALGET BEVILLINGSRAMME Bevillingsramme Øvrig folkeskolevirksomhed viser følgende for regnskabsåret 2016:

BØRNE- OG SKOLEUDVALGET BEVILLINGSRAMME Bevillingsramme Øvrig folkeskolevirksomhed viser følgende for regnskabsåret 2016: Bevillingsramme 30.32 Øvrig folkeskolevirksomhed Ansvarligt udvalg Børne og Skoleudvalget Sammendrag Bevillingsramme 30.32 Øvrig folkeskolevirksomhed viser følgende for regnskabsåret : Det vedtagne var

Læs mere

Datadel kvalitetsrapport for skolerne i Furesø Kommune 2011-12

Datadel kvalitetsrapport for skolerne i Furesø Kommune 2011-12 Datadel kvalitetsrapport for skolerne i Furesø Kommune 2011-12 Dette er datadelen af skolernes kvalitetsrapport for skoleåret 2011-12. Data er trukket fra en lang række kilder, og hvor det er muligt, er

Læs mere

Børne- og Uddannelsesudvalget

Børne- og Uddannelsesudvalget Børne- og Uddannelsesudvalget Børne- og Uddannelsesudvalgets oprindelige bevilling udgør 31 % af Assens Kommunes samlede. Bevillingen indeholder til: Sundhedspleje for mødre og småbørn, samt sundhedsundersøgelser

Læs mere

03.22.02 Serviceforanstaltninger (Drift af kolonier, Pædagogisk Center)

03.22.02 Serviceforanstaltninger (Drift af kolonier, Pædagogisk Center) REGNSKAB 2013 Udvalg Børne- og Skoleudvalget Bevillingsområde 30.32. Øvrig folkeskolevirksomhed Udvalgets sammenfatning og vurdering Da pædagogisk Center servicerer folkeskolerammen (ramme 30.30) og gruppeordningerne

Læs mere

Økonomivurdering 2. kvartal 2019 for Børne- og Familieudvalget

Økonomivurdering 2. kvartal 2019 for Børne- og Familieudvalget Økonomivurdering 2. kvartal 2019 for Børne- og Familieudvalget Resume Sektor Område Bemærkning Børn og unge med Specialiseret børne- og Merforbrug jævnfør disponeringen. særlige behov ungeområde Dagtilbud

Læs mere

Perspektivnotat. Faktabeskrivelse SERVICEOMRÅDE 10 DAGTILBUD FOR BØRN OG SERVICEOMRÅDE 12 FOLKE- OG UNGDOMSSKOLER

Perspektivnotat. Faktabeskrivelse SERVICEOMRÅDE 10 DAGTILBUD FOR BØRN OG SERVICEOMRÅDE 12 FOLKE- OG UNGDOMSSKOLER Faktabeskrivelse Center for Børn og Læring består af to serviceområder: SO 10 Dagtilbud for børn SO 12 Folke- og ungdomsskoler Den strukturelle beskrivelse af de to områder er opdelt efter serviceområde.

Læs mere

Forventet regnskab pr. ultimo juni 2018 Børne- og Skoleudvalget

Forventet regnskab pr. ultimo juni 2018 Børne- og Skoleudvalget Notat om: Forventet regnskab pr. ultimo juni for Børne- og Skoleudvalget Sagsbehandler: Rasmus Lerche Hansen Dato: 29-06- Til: Børne- og Skoleudvalget J. nr.: 00.30.14-K07-59-18 Forventet regnskab pr.

Læs mere

Økonomivurdering 3. kvartal 2015 for Børne- og Ungdomsudvalget

Økonomivurdering 3. kvartal 2015 for Børne- og Ungdomsudvalget Økonomivurdering 3. kvartal 2015 for Børne- og Ungdomsudvalget Samlet viser økonomivurderingen for Børn og Ungdomsudvalget et merforbrug på 9,4 mio. kr. inkl. overførsler fra regnskab 2014. Børn og unge

Læs mere