FØR VASKEMASKINEN TAGES I BRUG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FØR VASKEMASKINEN TAGES I BRUG"

Transkript

1 BRUGSANVISNING FØR VASKEMASKINEN TAGES I BRUG FØRSTE VASK ADVARSLER OG GENERELLE RÅD VASKEMASKINEN OG DENS UDSTYR BØRNESIKRING VASKEMIDLER OG TILSÆTNINGSMIDLER UDTØMNING AF RESTERENDE VAND UDTAGNING AF FILTER VEDLIGEHOLDELSE OG RENGØRING FEJLFINDINGSOVERSIGT SERVICE TRANSPORT OG HÅNDTERING OPSTILLING

2 FØR VASKEMASKINEN TAGES I BRUG 1.Fjernelse af emballagen og kontrol Efter at vaskemaskinen er pakket ud, skal det kontrolleres, at den er ubeskadiget. I tvivlstilfælde må maskinen ikke anvendes. Kontakt Serviceafdelingen eller forhandleren. Hold emballagen (plastposer, polystyren osv.) uden for børns rækkevidde, da den er farligt legetøj. Hvis maskinen blev udsat for kulde før leveringen, skal den stå i rumtemperatur i nogle timer, før den sættes i gang. 2.Fjern transportboltene Maskinen er forsynet med transportbolte for at forhindre indvendige skader under transport. Inden vaskemaskinen tages i brug skal du fjerne transportboltene (se Opstilling / Fjern transportboltene ). 3.Opstilling af vaskemaskinen Opstil vaskemaskinen på et plant og stabilt gulv. Hvis opstilling sker på et eftergivende underlag, skal maskinen stilles i et hjørne. Juster fødderne for at sikre, at maskinen står stabilt på gulvet og er i vater (se Opstilling / Justering af fødderne ). Hvis installationen skal foretages på et trægulv eller et såkaldt flydende gulv (for eksempel parket eller laminat), skal maskinen anbringes på en 60 x 68 cm krydsfinerplade med en tykkelse på mindst 3 cm. Fastgør pladen til gulvet. 4.Vandtilførsel Forbind vandtilførselsslangen i henhold til gældende lokale regler (se Opstilling / Forbind vandtilførselsslangen og anvisninger på slangens pose). Vandforsyning: Kun koldt vand (medmindre andet angives på programoversigten) Vandhane: 3/4 slangeforbindelse med gevind Vandtryk: kpa (1-10 bar). Brug kun nye slanger til tilslutning af maskinen til vandforsyningen. Gamle slanger må ikke anvendes og skal kasseres. 5.Afløbsslange Tilslut afløbsslangen til den ventilerede hævert eller hæng U -bøjningen over kanten på vasken (se Opstilling / Tilslutning af afløbsslangen ). 6.Eltilslutning Tilslutning af strømforsyning skal udføres af en autoriseret elinstallatør i henhold til producentens anvisninger og gældende lovgivning. Specifikationer for spænding, strømforbrug og nødvendige sikringer findes på frontpanelet bag dørkarmen. Maskinens tilslutning til strømforsyningen må udelukkende udføres ved hjælp af et ekstrabeskyttet stik (Schuko) i henhold til gældende regler. Dette apparat skal ekstrabeskyttes, jvf. stærkstrømsreglementet. Producenten fralægger sig ethvert ansvar for skader på personer, dyr eller ting som direkte eller indirekte følge af manglende overholdelse af ovenstående anvisninger. Brug ikke forlængerledninger eller multistikdåser. Før der udføres nogen form for vedligeholdelse, skal maskinen slukkes og stikket tages ud af stikkontakten. Det skal sikres, at der efter maskinens installation altid er mulighed for at afbryde elforsyningen til maskinen - enten ved en stikkontakt, eller ved en 2-polet afbryder. Vaskemaskinen må ikke tages i brug, hvis den er blevet beskadiget under transporten. Kontakt Service. Tilslutning af nyt strømkabel skal foretages af Service. Anvend kun vaskemaskinen til husholdningsbrug.

3 FØRSTE VASK Det anbefales, at første vask foretages uden tøj. På denne måde fjernes eventuelt resterende vand fra den testvask, der er foretaget af producenten. 1.Åbn for vandhanen. 2.Luk vaskemaskinens luge. 3.Fyld en smule vaskemiddel i sæbeskuffen (ca. 30 ml). 4.Vælg et kort vaskeprogram (se programtabellen). 5.Tryk på Start/Pause -knappen. ADVARSLER OG GENERELLE RÅD 1.Emballage Emballagen består af 100 % genbrugsmateriale og er mærket med genbrugssymbolet. Følg de lokale regler ved bortskaffelse af emballagen. 2.Bortskaffelse af emballage og gamle maskiner Dette produkt er mærket i henhold til EUdirektiv 2002/96/EF om Kasseret elektrisk og elektronisk udstyr (WEEE). Ved at sikre, at dette produkt bliver skrottet korrekt, hjælper man med til at forhindre potentielle, negative konsekvenser for miljøet og folkesundheden, der kunne opstå gennem uhensigtsmæssig bortskaffelse af dette produkt. Symbolet på produktet eller på dokumenterne, der ledsager produktet, angiver, at produktet ikke må bortskaffes sammen med husholdningsaffaldet. Det skal i stedet afleveres på en genbrugsstation for elektrisk og elektronisk udstyr. Det skal skrottes i henhold til gældende lokale miljøregler for bortskaffelse af affald. For yderligere oplysninger om håndtering, genvinding og genbrug af dette produkt bedes man kontakte de lokale myndigheder, renovationsselskabet eller forretningen, hvor produktet er købt. Vaskemaskinen er fremstillet af genbrugsmaterialer. Vaskemaskinen skal kasseres i overensstemmelse med lokale regler for bortskaffelse af affald. Inden vaskemaskinen kasseres, skal stikket fjernes og strømkablet skæres af, så vaskemaskinen ikke kan benyttes. Endvidere bør alle sæberester fjernes fra sæbeautomaten, tromlen, afløbsslangen og pumpen, inden vaskemaskinen kasseres. Vaskemiddelresterne kan ellers trænge ned i grundvandet under ophugningsprocessen og forurene dette. 3.Børnesikring Maskinen må ikke betjenes af børn. Børn må aldrig lege med vaskemaskinen, kravle ind i tromlen, håndtere sokkelelementet eller dets indhold. 4.Sikkerhedsregler Der må IKKE anbringes andre apparater oven på vaskemaskinen (f.eks. tørretumblere, vandvarmere osv.). Vaskemaskinen er kun godkendt til indendørs brug. Opbevar aldrig brændbare væsker i nærheden af maskinen. Anvend aldrig filterdækslet, frontpanelet eller vaskemiddelskuffen til at løfte apparatet med. 5.Generelle råd Lad aldrig maskinen stå tændt, når den ikke skal benyttes. Luk for vandhanen. Før der udføres nogen form for rengøring eller vedligeholdelse, skal maskinen slukkes og stikket tages ud af stikkontakten. Tving aldrig lugen op. Om nødvendigt kan elkablet udskiftes med et tilsvarende kabel, der fås hos Service. Elkablet må kun udskiftes af en autoriseret elektriker. 6.EU-overensstemmelseserklæring Denne vaskemaskine er designet, produceret og distribueret i overensstemmelse med EU s sikkerhedskrav: 73/23/EØF Lavspændingsdirektivet 89/336/EØF EMC-direktivet 93/68/EØF CE-mærkningsdirektivet

4 VASKEMASKINEN OG DENS UDSTYR 1. Topplade 2. Betjeningspanel 3. Sæbeskuffe 4. Servicemærkat (på frontpanelet bag ved lugens karm) 5. Luge 6. Lugens håndtag Lugen åbnes ved at trække i håndtaget Luk lugen med et fast tryk (låsen klikker) 7. Justerbare fødder 8. Filter bag dækslet BØRNESIKRING Det glæder os, at du har valgt vores vaskemaskine med ekstra stor kapacitet og bred luge. Dine små børn vil muligvis også finde den spændende, så vi har truffet særlige forholdsregler for at beskytte børn, der beslutter at lege i eller rundt om maskinen. Disse forholdsregler har til formål at hjælpe travle forældre, men husk, at børn aldrig bør lege med maskinen, hvad enten den kører eller ej. Åbning af lugen Lugen har INGEN speciel blokering, så den kan åbnes indefra uden mange kræfter af et lille barn, hvis maskinen ikke kører. Hvis maskinen er sat i gang, er døren låst, så der ikke kan slynges varmt vand eller vasketøj ud. Blokering af lugen Når programmet er gået i gang, er lugen låst, og der skylles ca. 0,5 l vand ind i tromlen. Lugen kan derefter åbnes i nogle få sekunder, hvorpå den er låst, indtil programmet er færdigt. Advarselslampen Luge låst tændes, når lugen er låst. Hvis lugen skal åbnes under afviklingen af et program, trykkes der på knappen Start/Pause. Advarselslampen Luge låst slukkes, og kontrollampen Start/Pause blinker. Lugen kan nu åbnes. Maskinen kan startes igen ved at lukke lugen og trykke på knappen Start/Pause. Lugen kan aldrig åbnes på visse trin under vasken, f.eks. når vandet er meget varmt eller kan løbe ud. I disse tilfælde forbliver lugen låst, og advarselslampen Luge låst tændes igen, efter at der er blevet trykket på knappen Start/Pause. Hvis du stadig ubetinget skal have maskinen åbnet, må du ikke trække stikket ud, men skal trykke på knappen Nulstil. Så tømmes alt vandet ud, hvorefter lugen kan åbnes.

5 BØRNESIKRING Knappen Børnesikring Du kan forhindre børn i at tænde for maskinen ved at deaktivere knapperne. Dette gøres ved at TRYKKE på knappen Børnesikring og HOLDE DEN NEDE i 5 sekunder. Der tændes en kontrollampe, og alle knapper deaktiveres. Kun programvælgeren kan drejes, så maskinen i nødstilfælde kan standses øjeblikkelig. Dette gøres ved at dreje knappen til. Hvis maskinen allerede var i færd med at afvikle et program, da Børnesikringen blev slået til, vil programmet fortsætte normalt til slutningen, men det vil være umuligt at foretage nogen ændringer i programmet. Hvis der slukkes for maskinen, efter at der er trykket på knappen Børnesikring, vil det være umuligt at starte et nyt program. Hvis programvælgeren derefter drejes hen på et program, vil kontrollampen for Børnesikring blinke kort som tegn på, at børnesikringen er aktiveret. Børnesikringen kan til enhver tid afbrydes ved at TRYKKE på knappen Børnesikring IGEN og HOLDE den nede i 5 sekunder. Børnesikringsskruer (på dørens inderside) Aktivering af børnesikringen 1. Åbn lugen. 2. Ved hjælp af indsatsen i sæbeautomaten drejes plastikskruen under håndtaget ca. 180 imod uret. Skruen rager nu lidt ud, og døren kan ikke låses. Deaktivering af børnesikringen 1. Brug indsatsen i sæbeautomaten til at dreje skruen tilbage til dens oprindelige stilling med. Lugen kan nu atter lukkes. VASKEMIDLER OG TILSÆTNINGSMIDLER Påfyldning af vaske- og tilsætningsmidler Træk sæbeskuffen helt ud. Fyld vaskemiddel i: Rum Vaskemiddel til forvasken Rum Vaskemiddel til hovedvasken Pletfjerningsmiddel Blødgøringsmiddel (til vand med en hårdhed på 4) Ved anvendelse af flydende vaskemiddel sættes indsatsen i den forreste rille og ved brug af vaskepulver i den bageste rille (se markering). Rum Skyllemiddel Flydende blegemiddel Fyld kun skyllemiddel i op til Max -mærket. Luk sæbeskuffen i, til den klikker på plads. Brug af blegemiddel Vask vasketøjet ved det ønskede program (Bomuld, Syntetiske stoffer), og tilsæt en passende mængde blegemiddel til skyllemiddelskuffen (luk sæbeskuffen omhyggeligt). Straks efter programslut startes programmet Skyl og centrifugering for at fjerne eventuel resterende lugt af klor. Efter ønske kan der tilsættes skyllemiddel. Flydende vaskemiddelbenyt den forreste rille Skillerumsindsats Skillerumsindsats vaskepulverbenyt den bageste rille

6 Bemærk: Opbevar vaske- og tilsætningsmidler på et tørt sted uden for børns rækkevidde. Anvend kun afkalkningsmidler, farver eller blegemidler, der er egnet til brug i automatiske husholdningsvaskemaskiner. Afkalkningsmidler kan indeholde stoffer, der kan beskadige dele på vaskemaskinen. Anvend aldrig opløsningsmidler (såsom terpentin, rensebenzin etc.). Vask aldrig stoffer i maskinen, hvis de er behandlet med opløsningsmidler eller brændbare væsker. Der kan anvendes flydende vaskemiddel i Forvask fasen i programmer med denne mulighed. I dette tilfælde anvendes kun vaskemiddel i pulverform til hovedvasken. Ved anvendelse af koncentrerede blødgøringsmidler fortyndes der med vand op til MAX mærket i sæbeskuffen. For at modvirke fordelingsproblemer ved anvendelse af meget koncentrerede vaskemidler i flydende form eller pulverform, anvendes den specielle vaskebold, der leveres med vaskemidlet. Bolden lægges direkte i tromlen. Hvis du bruger vaskemiddel af geltypen, stilles indsatsen som til vaskepulver. Ved programmeret start må der kun benyttes vaskepulver. Vaskepulver bliver i sæbeautomaten, til programmet starter, men flydende vaskemiddel kan løbe ud af sæbeautomaten. Ved anvendelse af stivelse i pulverform skal du overholde producentens anvisninger og gå frem på følgende måde: 1. Vask vasketøjet med det ønskede vaskeprogram. 2. Bland derefter stivelsen i overensstemmelse med producentens anvisninger. 3. Vælg programmet Skyl og centrifugering, stil hastigheden på ca. 800 o/m, og start programmet. 4. Træk sæbeskuffen ud, til du kan se ca. 3 cm af rummet til hovedvask. 5. Hæld stivelsesopløsningen i rummet til hovedvask, mens vandet løber ind i sæbeskuffen. 6. Hvis der er rester af stivelse i sæbeskuffen, når programmet er færdigt, skal skuffen rengøres (se Vedligeholdelse og rengøring ).

7 UDTØMNING AF RESTERENDE VAND Udtømning af resterende vand Resterende vand skal udtømmes: før vaskemaskinen transporteres (ved flytning), når den opstilles på steder, hvor der er fare for frost, og før filteret fjernes. 1.Sluk for vaskemaskinen, og tag stikket ud af stikkontakten, før det resterende vand udtømmes. Kontrollér, at vandet er kølet af, før det udtømmes. 2.Drej kærven 180, så prikken peger mod den åbne lås. Du kan anvende indsatsen i vaskemiddelskuffen eller en mønt hertil. Dækslet åbner ned mod gulvet. 3.Fjern slangen, anbring en flad beholder nedenunder, og træk hætten af slangen. 4.Lad det resterende vand tømme ud, indtil der ikke kommer mere vand. Luk derefter slangen til udtømning af resterende vand. 5.Læg slangen tilbage i dækslet, luk dækslet til, og lås det med indsatsen fra vaskemiddelskuffen eller en mønt. Prikken peger mod den lukkede lås. 6.Hæld ca. 1 l vand ind i vaskemiddelskuffen for at reaktivere Økosystemet. Sæt ligeledes stikket tilbage i stikkontakten. 7.Nu kan vaskemaskinen fyldes og køre det ønskede vaskeprogram. 2/5 3 5

8 UDTAGNING AF FILTER Udtagning af filter Filteret skal tages ud, hvis: vaskemaskinen ikke tømmer vandet ud på almindelig vis, små genstande f. eks. knapper og mønter larmer i pumpen, og det skal efterses 2 til 3 gange årligt. Du skal fjerne resterende vand, inden filteret fjernes. Udfør trinnene i Udtømning af resterende vand, men kun op til punkt 4. Følg derefter nedenstående anvisninger. 1.Åbn filteret, men træk det ikke helt ud. Drej langsomt håndtaget imod uret, indtil vandet løber ud. Kontrollér, at vandet er kølet af, før det udtømmes. 2.Vent, til alt vandet er løbet ud. 3.Drej håndtaget helt rundt, og træk filteret ud. 4.Rengør filteret og filterkammeret. 5.Indsæt filteret med styretappen opad, og skru det til i urets retning. 6.Læg slangen tilbage i dækslet, luk dækslet til, og lås det med indsatsen fra vaskemiddelskuffen eller en mønt. Prikken peger mod den lukkede lås. 7.Hæld ca. 1 l vand ind i vaskemiddelskuffen for at reaktivere Økosystemet. Sæt ligeledes stikket tilbage i stikkontakten. 8.Nu kan vaskemaskinen fyldes og køre det ønskede vaskeprogram

9 VEDLIGEHOLDELSE OG RENGØRING Kabinet og betjeningspanel Rengør med neutrale rengøringsmidler og en fugtig klud (brug aldrig slibemidler eller opløsningsmidler). Tør efter med en blød klud. Det indvendige af maskinen Hvis man kun sjældent vasker ved 95 C, anbefales det med med mellemrum at køre et 95 C program uden tøj men med en lille smule vaskemiddel for at holde maskinen ren. Lugens pakning Rengør engang imellem vaskemaskinen med en fugtig klud. Kontrollér jævnligt pakningen for fremmedlegemer. Filter Kontrollér og rens filteret regelmæssigt, dog mindst to eller tre gange om året, se Udtagning af filter ). Vandtilførselsslange Kontrollér vandslangen jævnligt for at se, om den er skør eller har revner, og udskift den om nødvendigt med en ny af samme slags (fås hos Kundeservice eller en forhandler). Anvend ikke brændbare væsker til rengøring af maskinen. Sæbeskuffe Rengør vaskemiddelskuffen og -rummet regelmæssigt, mindst tre-fire gange årligt, for at forhindre ansamling af vaskemiddel. 1.Tryk udløseren i rummet til forvask ned, og træk skuffen ud. 2.Fjern indsatsen fra sæbeautomaten. 3.Rengør alle dele under rindende vand. 4.Monter igen de forskellige dele i sæbeautomaten, og skub atter denne ind i åbningen. Kontroller og rengør periodisk trådfiltrene i vandtilslutningen. 1.Luk for vandhanen. 2.Skru vandtilførselsslangen af vandhanen. 3.Rengør det indvendige filter. 4.Skru igen vandslangen på vandhanen. 5.Skru tilførselsslangen af vaskemaskinen. 6.Rengør trådfilteret i vaskemaskinen. 7.Skru igen tilførselsslangen på maskinen. 8.Åbn for vandhanen og kontroller, at alle forbindelser er vandtætte.

10 FEJLFINDINGSOVERSIGT Denne vaskemaskine er forsynet med automatiske sikkerhedsfunktioner, der registrerer og undersøger fejl på et tidligt tidspunkt og reagerer herefter. De fejl, der registreres, er ofte små nok til at kunne udbedres på et par minutter. For eksempel: Maskinen vil ikke starte, ingen lamper tændes. Undersøg om: stikket sidder korrekt i stikkontakten stikkontakten fungerer korrekt (prøv med en bordlampe eller lignende) der er valgt et program. Maskinen vil ikke starte, men Start/Pause -lampen blinker. Undersøg om: lugen er lukket korrekt (børnesikring) der er ændret program der er åbnet for vandforsyningen. Hvis ikke, åbnes der for vandhanen og trykkes på knappen Start/Pause. Vaskemaskinen stopper midt i et program. Undersøg om: Skyllestop -lampen lyser. Afslut denne specialfunktion ved at trykke på knappen igen der er valgt et andet program. Genvælg det ønskede program, og tryk på Start/Pause -knappen Start/Pause -lampen tændes. Tryk på Start/ Pause -knappen Vaskemaskinens sikkerhedssystem er blevet aktiveret. (Se tabellen med fejlbeskrivelser). Vaskemiddel og tilsætningsmidler vaskes ikke korrekt ind. Undersøg om: sæbeskuffens indsatser sidder forkert (se Vedligeholdelse og rengøring ) der er nok vand i maskinen. trådfilteret i vandtilslutningen kan være blokeret (se Vedligeholdelse og rengøring ). Vaskemaskinen ryster under centrifugering. Undersøg om: maskinen er i vater og støtter solidt på alle fire fødder (se Opstilling ), transportboltene er fjernet. Inden vaskemaskinen tages i brug skal du fjerne transportboltene (se Opstilling ). Efter endt vask er tøjet ikke centrifugeret ordentligt: Maskinen har et system, der registrerer og korrigerer eventuelle ubalancer. Hvis vasken består af enkelte, tunge stykker tøj (bademåtte, badekåbe osv.), kan dette system reducere centrifugeringshastigheden automatisk for at beskytte maskinen. Systemet kan endda helt stoppe centrifugeringen, hvis ubalancen stadig er for stor efter gentagne forsøg på centrifugering. Hvis vasketøjet stadig er for vådt efter centrifugeringen, kan man lægge flere stykker tøj i maskinen og derefter gentage centrifugeringen. Kraftig skumdannelse kan forhindre centrifugering. Kontrollér, om der er anvendt korrekt mængde vaskemiddel. Se, om centrifugeringshastigheden er blevet sat ned på 0. Intet vand eller utilstrækkeligt vandtryk til maskiner med sikkerhedsslange: Maskinen har en sikkerhedsslange, og sikkerhedsventilen har åbnet sig (rød indikator i sikkerhedsventilens skueglas; se Opstilling / Forbind vandtilførselsslangen ). I så fald skal den udskiftes med en ny sikkerhedsslange. Den angivne programtid på displayet for resterende tid hopper pludselig op eller ned med adskillige minutter, eller den viste programtid forlænges eller afkortes: Det er normalt for vaskemaskinen at tilpasse sig faktorer, som kan have indflydelse på vaskeprogrammets varighed, som f.eks.: for kraftig skumdannelse ubalance på grund af få, tunge stykker vasketøj lang opvarmningstid på grund af koldt tilførselsvand. På baggrund af den form for påvirkning beregnes den resterende programtid, og den opdateres efter behov. Herudover beregner vaskemaskinen mængden af tøj under vandtilførslen, og om nødvendigt justeres den oprindeligt angivne programtid tilsvarende.

11 Hvad gør man, hvis den automatiske sikkerhedsfunktion registrerer en fejlfunktion? Programmet stopper, og forskellige kontrollamper (hvis de findes) viser årsagen til fejlen. Tabel med fejlbeskrivelser Lille lampe tænder Digitalt display Fejlbeskrivelse Vandhane lukket FH Fejl ved vandtilførsel - FP Fejl ved udtømning - fra F4 til F21 eller 888 Fejl ved en elektrisk komponent Aquastop FA Fejl ved Aquastop-systemet a. Fejl ved vandtilførsel (intet, eller utilstrækkeligt vandtryk) Kontrollampen for Vandhane lukket lyser, og det digitale display viser FH. Sluk for maskinen ved at dreje programvælgeren til og tage stikket ud af stikkontakten. Undersøg om: der er åbent for vandhanen, og vandtrykket er tilstrækkeligt vandslangen er bøjet trådfilteret mellem hanen og slangen er rent (se Vedligeholdelse og rengøring / Trådfilter i vandtilslutning ), vandtilførselsslangen er frosset til. Sæt stikket i stikkontakten. Vælg det ønskede program igen, og tryk på knappen Start/Pause igen for at fortsætte med programmet (tilsæt ikke vaskemiddel igen til dette program) b.fejl ved udtømning Det digitale display viser FP. Sluk for maskinen ved at dreje programvælgeren til positionen, og tag stikket ud af stikkontakten. Undersøg om: afløbsslangen er bøjet (se Opstilling ), VIGTIGT: Lad vandet køle af, før det tømmes ud. afløbsslangen er frosset til. Sæt stikket i stikkontakten. Pumpen/filteret er tilstoppet (se Udtagning af filter / Udtømning af resterende vand ). VIGTIGT: Før vandet tømmes ud, skal man sikre sig at det er kølet af. Vælg atter det ønskede program, og tryk på Start/Pause -knappen igen for at fortsætte med programmet (tilsæt ikke vaskemiddel igen). Hvis fejlen opstår igen, kontaktes Service (se Service ). c. Fejl i et elektrisk modul Det digitale display viser F4 til F21 eller 888. Sæt programvælgeren på, vælg det ønskede program, og tryk igen på knappen Start/Pause. Programmet fortsætter. Hvis fejlen opstår igen, kontaktes Service (se Service ). d. Fejl ved Aquastop Der lyder et akustisk signal. Kontrollampen for Aquastop tændes. Det digitale display viser FA, og pumpen kører. Fejlen Aquastop kan være udløst af: for meget skumdannelse. en utæthed i maskinen, der løber vand ind i vandtanken. 1.Sluk for vaskemaskinen ved at dreje programvælgeren til, tage stikket ud af stikkontakten, og lukke vandhanen. 2.Kontakt Service, og beskriv fejlen (se Service ). 3.Hvis der ikke er trykket på knappen Start/ Pause, men maskinen begynder at tage vand ind, skal der lukkes for vandet, og Service kontaktes (se Service ).

12 SERVICE Før man kontakter Service: 1.Undersøg, om det er muligt selv at rette fejlen (se Fejlfindingsoversigt ). 2.Start programmet igen for at se, om fejlen er afhjulpet. 3.Hvis fejlen varer ved, kontaktes Service. Oplys venligst: Fejltypen. Maskin- og modelnummer samt servicekoden (nummeret efter ordet SERVICE). Servicemærkaten sidder på frontpanelet bag ved lugens karm. Fulde navn og adresse. Telefonnummer. Serviceafdelingens telefonnummer og adresse fremgår af garantibeviset, eller spørg den lokale forhandler. TRANSPORT OG HÅNDTERING 1.Tag stikket ud af stikkontakten. 2.Luk for vandhanen. 3.Kontrollér, at lugen og vaskemiddelskuffen er korrekt lukkede. 4.Afmonter tilførsels- og afløbsslangerne fra henholdsvis vandhane og afløb. 5.Tøm tilførsels- og afløbsslangerne fuldstændigt. 6.Monter altid transportboltene (se Opstilling / Fjern transportboltene ).

13 OPSTILLING Fjern transportboltene 1.Løsn de fire bolte med den medfølgende nøgle. 2.Skru bolten ud med hånden. 3.Grib fat om bolten, og fjern den igennem den store åbning. 4.Forsegl de opståede huller med de medfølgende plastikhætter. Dette gøres ved at sætte hætterne ind i den bredeste del af hullet og skubbe dem i pilens retning ind i den smalle rille, indtil de låses fast. 5.Gem transportboltene til senere brug. Når maskinen skal transporteres, skal transportboltene ALTID monteres: 1.Løft plastdækslerne med en skruetrækker, skub dem modsat pilens retning, og træk dem ud. 2.Indsæt transportboltene i omvendt rækkefølge.

14 Justering af fødderne Der kan kompenseres for små ujævnheder i gulvet ved at skrue vaskemaskinens fire fødder op eller ned (benyt aldrig træstykker, pap eller lignende materiale): 1.Vaskemaskinen skal opstilles horisontalt i bredde og dybde. Brug et vaterpas. 2.Løsn låseskruen med uret med den medfølgende nøgle. 3.Juster føddernes højde med fingrene. 4.Stram låsemøtrikken igen imod uret i forhold til vaskemaskinen. Hvis maskinen skal opstilles på et trægulv, bør man fordele vægten ved at anbringe den på en krydsfinerplade med målene 70 x 70 cm og med en tykkelse på mindst 3 cm. Skru pladen fast til gulvet.

15 Forbind vandtilførselsslangen 1.Skru omhyggeligt slangens omløber på vandhanen med fingrene. 2.Sørg for, at der ikke er knæk på slangen. 3.Kontrollér, at samlingerne er vandtætte ved at åbne helt for vandhanen. Maskinen må ikke tilsluttes et blandingsbatteri på en trykløs vandvarmer. Vaskemaskinen kan tilsluttes en hane uden kontraventil. Hvis flexslangen er beskadiget, skal strømforsyningen til vaskemaskinen straks afbrydes. Er tilførselsslangen for kort, erstattes den med en længere Aquastop -slange (fås fra Serviceafdelingen eller en specialforhandler). Monter den nye slange professionelt på vandhane og vaskemaskine. Bemærk, at sikkerhedsfunktionen Aquastop ikke garanteres, hvis slangens belægning er beskadiget. Sikkerhedsventilens skueglas Tilslutning af afløbsslangen 1.Tilslut afløbsslangen til den ventilerede hævert eller hæng U -bøjningen over kanten på vasken. 2.Sørg for, at der ikke er knæk på slangen. 3.Fastgør slangen, så den ikke kan falde ned, mens maskinen kører. Små håndvaske er ikke egnede til formålet. Hvis du har brug for en længere slange, skal denne være af samme type. Fastgør forbindelserne med klips. Maks. længde for afløbsslangen: 2,50 m Maks. udtømningshøjde: 1,25 m Min. udtømningshøjde: 0,70 m

16 Ecological Paper DK Printed in Germany 1/0407

FØR VASKEMASKINEN TAGES I BRUG ADVARSLER OG GENERELLE RÅD VASKEMASKINEN OG DENS UDSTYR VASKE- OG TILSÆTNINGSMIDLER TØMNING AF RESTERENDE VAND

FØR VASKEMASKINEN TAGES I BRUG ADVARSLER OG GENERELLE RÅD VASKEMASKINEN OG DENS UDSTYR VASKE- OG TILSÆTNINGSMIDLER TØMNING AF RESTERENDE VAND BRUGERVEJLEDNING DEFINITION AF BRUG FØR VASKEMASKINEN TAGES I BRUG FØRSTE VASK ADVARSLER OG GENERELLE RÅD VASKEMASKINEN OG DENS UDSTYR BØRNESIKRING VASKE- OG TILSÆTNINGSMIDLER TØMNING AF RESTERENDE VAND

Læs mere

30105896DK.fm Page 30 Monday, July 3, 2006 5:29 PM INDHOLDSFORTEGNELSE

30105896DK.fm Page 30 Monday, July 3, 2006 5:29 PM INDHOLDSFORTEGNELSE 30105896DK.fm Page 30 Monday, July 3, 2006 5:29 PM INDHOLDSFORTEGNELSE FØR VASKEMASKINEN TAGES I BRUG ADVARSLER OG GENERELLE RÅD VASKEMASKINEN OG DENS UDSTYR LUGE BØRNESIKRING (AFHÆNGIGT AF MODEL) INDEN

Læs mere

FØR VASKEMASKINEN TAGES I BRUG ADVARSLER OG GENERELLE RÅD VASKEMASKINEN OG DENS UDSTYR BØRNESIKRING (AFHÆNGIGT AF MODEL) FORBEREDELSE AF VASKETØJET

FØR VASKEMASKINEN TAGES I BRUG ADVARSLER OG GENERELLE RÅD VASKEMASKINEN OG DENS UDSTYR BØRNESIKRING (AFHÆNGIGT AF MODEL) FORBEREDELSE AF VASKETØJET 3da05369.fm Page 31 Wednesday, June 5, 2002 6:58 PM INDHOLD FØR VASKEMASKINEN TAGES I BRUG ADVARSLER OG GENERELLE RÅD VASKEMASKINEN OG DENS UDSTYR LUGE BØRNESIKRING (AFHÆNGIGT AF MODEL) INDEN FØRSTE VASKECYKLUS

Læs mere

FØR VASKEMASKINEN TAGES I BRUG

FØR VASKEMASKINEN TAGES I BRUG BRUGERVEJLEDNING FØR VASKEMASKINEN TAGES I BRUG FØRSTE VASK ADVARSLER OG GENERELLE RÅD MASKINEN OG DENS UDSTYR BØRNESIKRING VASKEMIDLER OG TILSÆTNINGSMIDLER PROGRAMMER UDTAGNING AF FILTER UDTØMNING AF

Læs mere

40105140bDK.fm Page 31 Tuesday, July 26, 2005 6:02 PM INDHOLDSFORTEGNELSE

40105140bDK.fm Page 31 Tuesday, July 26, 2005 6:02 PM INDHOLDSFORTEGNELSE 40105140bDK.fm Page 31 Tuesday, July 26, 2005 6:02 PM INDHOLDSFORTEGNELSE FØR VASKEMASKINEN TAGES I BRUG ADVARSLER OG GENERELLE RÅD VASKEMASKINEN OG DENS UDSTYR LUGE BØRNESIKRING INDEN FØRSTE VASKECYKLUS

Læs mere

IFU Delta-Domino_LR-HR-STEAM-DK NEW.fm Page 1 Monday, September 15, 2008 4:06 PM INDHOLDSFORTEGNELSE

IFU Delta-Domino_LR-HR-STEAM-DK NEW.fm Page 1 Monday, September 15, 2008 4:06 PM INDHOLDSFORTEGNELSE IFU Delta-Domino_LR-HR-STEAM-DK NEW.fm Page 1 Monday, September 15, 2008 4:06 PM INDHOLDSFORTEGNELSE DEFINITION AF BRUG FØR VASKEMASKINEN TAGES I BRUG ADVARSLER OG GENERELLE RÅD VASKEMASKINEN OG DENS UDSTYR

Læs mere

30105970DK.fm Page 1 Monday, September 11, 2006 4:19 PM INDHOLDSFORTEGNELSE

30105970DK.fm Page 1 Monday, September 11, 2006 4:19 PM INDHOLDSFORTEGNELSE 30105970DK.fm Page 1 Monday, September 11, 2006 4:19 PM INDHOLDSFORTEGNELSE FØR VASKEMASKINEN TAGES I BRUG ADVARSLER OG GENERELLE RÅD VASKEMASKINEN OG DENS UDSTYR LUGE BØRNESIKRING INDEN FØRSTE VASKECYKLUS

Læs mere

Før vaskemaskinen tages i brug

Før vaskemaskinen tages i brug Indhold Før vaskemaskinen tages i brug Tilbehør / medfølgende dele Installation Advarsler og generelle råd Vaskemaskinen og dens udstyr Luge Børnesikring Inden første vaskecyklus Forberedelse af vasken

Læs mere

FØR VASKEMASKINEN TAGES I BRUG

FØR VASKEMASKINEN TAGES I BRUG INDHOLDSFORTEGNELSE DEFINITION AF BRUG FØR VASKEMASKINEN TAGES I BRUG ADVARSLER OG GENERELLE RÅD VASKEMASKINEN OG DENS UDSTYR LUGE BØRNESIKRING INDEN FØRSTE VASK FORBEREDELSE AF VASK VASKE- OG TILSÆTNINGSMIDLER

Læs mere

30120035DK.fm Page 1 Monday, November 19, 2007 4:43 PM INDHOLDSFORTEGNELSE

30120035DK.fm Page 1 Monday, November 19, 2007 4:43 PM INDHOLDSFORTEGNELSE 30120035DK.fm Page 1 Monday, November 19, 2007 4:43 PM INDHOLDSFORTEGNELSE FØR VASKEMASKINEN TAGES I BRUG ADVARSLER OG GENERELLE RÅD OPSTILLING VASKEMASKINEN OG DENS UDSTYR LUGE INDEN FØRSTE VASK FORBEREDELSE

Læs mere

Indhold. Referencekort. Brugervejledning

Indhold. Referencekort. Brugervejledning Indhold Referencekort Programoversigt orberedelse af vasketøjet Valg af program og indstillinger Start og afslutning af et program Skift af program Afbrydelse af et program Daglig rengøring og vedligeholdelse

Læs mere

SIKKERHEDSFORANSTALTNINGER FØR TØRRETUMBLEREN TAGES I BRUG/TILSLUTNINGER SIDE 20

SIKKERHEDSFORANSTALTNINGER FØR TØRRETUMBLEREN TAGES I BRUG/TILSLUTNINGER SIDE 20 INDHOLD REFERENEKORT PROGRAMOVERSIGT FORBEREDELSE AF VASKETØJET VALG AF PROGRAM OG INDSTILLINGER START OG AFSLUTNING AF ET PROGRAM SKIFT AF PROGRAM AFBRYDELSE AF ET PROGRAM DAGLIG RENGØRING OG VEDLIGEHOLDELSE

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE FØR VASKEMASKINEN TAGES I BRUG ADVARSLER OG GENERELLE RÅD VASKEMASKINEN OG DENS UDSTYR VASKE- OG TILSÆTNINGSMIDLER

INDHOLDSFORTEGNELSE FØR VASKEMASKINEN TAGES I BRUG ADVARSLER OG GENERELLE RÅD VASKEMASKINEN OG DENS UDSTYR VASKE- OG TILSÆTNINGSMIDLER INDHOLDSFORTEGNELSE DEFINITION AF BRUG FØR VASKEMASKINEN TAGES I BRUG ADVARSLER OG GENERELLE RÅD VASKEMASKINEN OG DENS UDSTYR LUGE INDEN FØRSTE VASKECYKLUS FORBEREDELSE AF VASK VASKE- OG TILSÆTNINGSMIDLER

Læs mere

foretages af autoriseret installatør. Er der en stophane eller balofix samt stikkontakt

foretages af autoriseret installatør. Er der en stophane eller balofix samt stikkontakt Installationsvejledning VAQ Læs venligst denne vejledning før installation Indledning Sådan fungerer Quooker Quooker en består af en lille vandbeholder under køkkenvasken, som er sluttet til koldvandsledningen.

Læs mere

Før opvaskemaskinen tages i brug / Tilslutninger

Før opvaskemaskinen tages i brug / Tilslutninger Brugsanvisning Før opvaskemaskinen tages i brug / Tilslutninger Advarsler og generelle råd Påfyldning af salt Påfyldning af afspændingsmiddel Påfyldning af opvaskemiddel Rengøring og vedligeholdelse Før

Læs mere

INDHOLD REFERENCEKORT BRUGERVEJLEDNING PROGRAMOVERSIGT HÆFTE FORBEREDELSE AF VASKETØJET VALG AF PROGRAM OG INDSTILLINGER

INDHOLD REFERENCEKORT BRUGERVEJLEDNING PROGRAMOVERSIGT HÆFTE FORBEREDELSE AF VASKETØJET VALG AF PROGRAM OG INDSTILLINGER INDHOLD REFERENEKORT PROGRAMOVERSIGT FORBEREDELSE AF VASKETØJET VALG AF PROGRAM OG INDSTILLINGER START OG AFSLUTNING AF ET PROGRAM SKIFT AF PROGRAM AFBRYDELSE AF ET PROGRAM DAGLIG RENGØRING OG VEDLIGEHOLDELSE

Læs mere

INDHOLD DEFINITION AF BRUG FØR VASKEMASKINEN TAGES I BRUG ADVARSLER OG GENERELLE RÅD VASKEMASKINEN OG DENS UDSTYR INDEN FØRSTE VASK

INDHOLD DEFINITION AF BRUG FØR VASKEMASKINEN TAGES I BRUG ADVARSLER OG GENERELLE RÅD VASKEMASKINEN OG DENS UDSTYR INDEN FØRSTE VASK IFU-TL HR DK.fm Page 1 Friday, November 7, 2008 2:32 PM INDHOLD DEFINITION AF BRUG FØR VASKEMASKINEN TAGES I BRUG ADVARSLER OG GENERELLE RÅD VASKEMASKINEN OG DENS UDSTYR INDEN FØRSTE VASK FORBEREDELSE

Læs mere

FØR VASKEMASKINEN TAGES I BRUG

FØR VASKEMASKINEN TAGES I BRUG DEFINITION AF BRUG Denne vaskemaskine er udelukkende beregnet til vask og centrifugering af vasketøj, der er velegnet til vask i vaskemaskine, i de mængder, der er normale for private husholdninger. Overhold

Læs mere

DEFINITION AF BRUG FØR VASKEMASKINEN TAGES I BRUG

DEFINITION AF BRUG FØR VASKEMASKINEN TAGES I BRUG DEFINITION AF BRUG Denne vaskemaskine er udelukkende bestemt til at vaske og centrifugere tøj i en mængde, der er gængs i husholdningen. Overhold anvisningerne i denne brugervejledning, og programoversigten,

Læs mere

DEFINITION AF BRUG FØR VASKEMASKINEN TAGES I BRUG

DEFINITION AF BRUG FØR VASKEMASKINEN TAGES I BRUG DEFINITION AF BRUG Denne vaskemaskine er udelukkende bestemt til at vaske og centrifugere tøj i en mængde, der er gængs i husholdningen. Overhold anvisningerne i denne brugervejledning, i installationsvejledningen

Læs mere

DEFINITION AF BRUG FØR VASKEMASKINEN TAGES I BRUG. 1. Fjernelse af emballagen og kontrol

DEFINITION AF BRUG FØR VASKEMASKINEN TAGES I BRUG. 1. Fjernelse af emballagen og kontrol DEFINITION AF BRUG Denne vaskemaskine er udelukkende bestemt til at vaske og centrifugere tøj i en mængde, der er gængs i husholdningen. Overhold anvisningerne i denne brugervejledning og i programoversigten,

Læs mere

Fjerne transportsikringer

Fjerne transportsikringer Sikkerhedsanvisninger Leveringsomfang afhænger af model Vaskemaskinen er meget tung - vær forsigtig, når den skal løftes. Bemærk: Hvis vandet i slangerne er frosset, kan de knække/springe. Vaskemaskinen

Læs mere

INDEN IBRUGTAGNING AF TØRRETUMBLEREN / TILSLUTNINGER SIDE 20

INDEN IBRUGTAGNING AF TØRRETUMBLEREN / TILSLUTNINGER SIDE 20 INDHOLD REFERENEKORT PROGRAMOVERSIGT FORBEREDELSE AF VASKETØJET VALG AF PROGRAM OG INDSTILLINGER START OG AFSLUTNING AF ET PROGRAM SKIFT AF PROGRAM AFBRYDELSE AF ET PROGRAM DAGLIG RENGØRING OG VEDLIGEHOLDELSE

Læs mere

Fjerne transportsikringer. Vandtilslutning afhængigt af model

Fjerne transportsikringer. Vandtilslutning afhængigt af model Sikkerhedsanvisninger Leveringsomfang afhænger af model Vaskemaskinen er meget tung vær forsigtig, når den skal løftes. Pas på: Hvis vandet i slangerne er frosset, kan de knække/springe. Vaskemaskinen

Læs mere

Vedligeholdelse og rengøring

Vedligeholdelse og rengøring Miljømæssig korrekt bortskaffelse Vedligeholdelse og rengøring Vedligeholdelse og rengøring Kundeservice Bortskaf emballagen miljømæssigt korrekt. Dette apparat er klassificeret iht. det europæiske direktiv

Læs mere

Monterings- og brugsvejledning. 3N1 NeoTank. Tank til 3N1 kogende vandhane (98 C)

Monterings- og brugsvejledning. 3N1 NeoTank. Tank til 3N1 kogende vandhane (98 C) Monterings- og brugsvejledning 3N1 NeoTank Tank til 3N1 kogende vandhane (98 C) Hvad du bør vide, inden du begynder For sikker installation og brug af din nye NeoTank til din kogende vandhane (98 C), beder

Læs mere

Brugsanvisning. Mælkeskummer DA Brugsanvisning og sikkerhedsbestemmelser. Læs denne vejledning omhyggeligt. Kun til husholdningsbrug.

Brugsanvisning. Mælkeskummer DA Brugsanvisning og sikkerhedsbestemmelser. Læs denne vejledning omhyggeligt. Kun til husholdningsbrug. Brugsanvisning Mælkeskummer 423008 DA Brugsanvisning og sikkerhedsbestemmelser. Læs denne vejledning omhyggeligt. Kun til husholdningsbrug. g DANSK DANSK g SIKKERHEDSFORSKRIFTER Læs denne vejledning, da

Læs mere

FØR OPVASKEMASKINEN TAGES I BRUG/ TILSLUTNINGER

FØR OPVASKEMASKINEN TAGES I BRUG/ TILSLUTNINGER BRUGERVEJLEDNING FØR OPVASKEMASKINEN TAGES I BRUG/ TILSLUTNINGER ADVARSLER OG GENERELLE RÅD PÅFYLDNING AF SALT PÅFYLDNING AF AFSPÆNDINGSMIDDEL PÅFYLDNING AF OPVASKEMIDDEL RENGØRING OG VEDLIGEHOLDELSE 19

Læs mere

Fjerne transportsikringer

Fjerne transportsikringer Sikkerhedsanvisninger Leveringsomfang afhænger af model Vaskemaskinen er meget tung - vær forsigtig, når den skal løftes. Bemærk: Hvis vandet i slangerne er frosset, kan de knække/springe. Vaskemaskinen

Læs mere

Sundhed & Sikkerhed og Installationsvejledning

Sundhed & Sikkerhed og Installationsvejledning Sundhed & Sikkerhed og Installationsvejledning www.whirlpool.eu/register DANSK...s. 2 2 DANSK SUNDHED & SIKKERHED og INSTALLATIONSVEJLEDNING DA TAK FORDI DU HAR KØBT ET WHIRLPOOL PRODUKT. Med henblik på

Læs mere

551 mm. 497 mm. 20 mm. 447 mm. 455 mm. min. 450 mm. 595 mm. 8 mm 600 mm. min 550 mm B X2

551 mm. 497 mm. 20 mm. 447 mm. 455 mm. min. 450 mm. 595 mm. 8 mm 600 mm. min 550 mm B X2 A B C x 2 x 2 90 C 497 mm 551 mm 20 mm 455 mm 447 mm 595 mm min. 450 mm 8 mm 600 mm min 550 mm B X2 A C X2 SIKKERHEDSANVISNINGER Læs disse sikkerhedsanvisninger før apparatet tages i brug. Opbevar dem

Læs mere

Indhold. Referencekort. Brugervejledning

Indhold. Referencekort. Brugervejledning Indhold Referencekort Programoversigt Forberedelse af vasketøjet Valg af program og indstillinger Start og afslutning af et program Skift af program Afbrydelse af et program Daglig rengøring og vedligeholdelse

Læs mere

FØR VASKEMASKINEN TAGES I BRUG

FØR VASKEMASKINEN TAGES I BRUG 30106350DK.fm Page 1 Tuesday, February 9, 2010 5:05 PM DEFINITION AF BRUG Denne vaskemaskine er udelukkende beregnet til vask af vasketøj, der er velegnet til vask i vaskemaskine, i de mængder, der er

Læs mere

Vedligeholdelse og rengøring

Vedligeholdelse og rengøring Miljømæssig korrekt bortskaffelse Vedligeholdelse og rengøring Vedligeholdelse og rengøring Kundeservice Bortskaf emballagen miljømæssigt korrekt. Dette apparat er klassificeret iht. det europæiske direktiv

Læs mere

SIKKERHEDSFORANSTALTNINGER OG GENERELLE RÅD

SIKKERHEDSFORANSTALTNINGER OG GENERELLE RÅD BEREGNET BRUG Denne vaskemaskine er udelukkende beregnet til behandling af vasketøj, der er velegnet til vask i vaskemaskine i de mængder, der er normale for private husholdninger. Overhold anvisningerne

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE HURTIG VEJLEDNING BRUGERVEJLEDNING PROGRAMOVERSIGT HÆFTE

INDHOLDSFORTEGNELSE HURTIG VEJLEDNING BRUGERVEJLEDNING PROGRAMOVERSIGT HÆFTE INDHOLDSFORTEGNELSE HURTIG VEJLEDNING PROGRAMOVERSIGT FORBEREDELSE AF VASKETØJET VALG AF PROGRAM OG INDSTILLINGER START OG AFSLUTNING AF ET PROGRAM SKIFT AF PROGRAM AFBRYDELSE AF ET PROGRAM DAGLIG RENGØRING

Læs mere

Fjerne transportsikringer

Fjerne transportsikringer Sikkerhedsanvisninger Leveringsomfang afhænger af model Vaskemaskinen er meget tung - vær forsigtig, når den skal løftes. Bemærk: Hvis vandet i slangerne er frosset, kan de knække/springe. Vaskemaskinen

Læs mere

1 a b c d e f g 2 5 10 6 11 7 ( ) 12 3 8 B 13 4 9 A 14

1 a b c d e f g 2 5 10 6 11 7 ( ) 12 3 8 B 13 4 9 A 14 1 a b c d e f g 2 5 10 6 11 ( ) 7 3 8 B 12 13 4 9 A 14 BEREGNET ANVENDELSE Denne vaskemaskine er beregnet til udelukkende at vaske tøj i almindeligt omfang for husholdninger. Overhold anvisningerne i denne

Læs mere

BEREGNET ANVENDELSE ADVARSLER OG GENERELLE RÅD

BEREGNET ANVENDELSE ADVARSLER OG GENERELLE RÅD BEREGNET ANVENDELSE Denne vaskemaskine er beregnet til udelukkende at vaske tøj i almindeligt omfang for husholdninger. Overhold anvisningerne i denne brugervejledning og i programoversigten, når vaskemaskinen

Læs mere

Automatisk vaskemiddeldoseringsenhed AWD 10

Automatisk vaskemiddeldoseringsenhed AWD 10 Brugsanvisning Automatisk vaskemiddeldoseringsenhed AWD 10 da-dk Læs venligst brugsanvisningen inden opstilling, installation og ibrugtagning for at undgå skader på personer og produkt. M.-Nr. 07 969 050

Læs mere

39694172DK.fm Page 19 Wednesday, September 27, 2006 2:13 PM BRUGERVEJLEDNING

39694172DK.fm Page 19 Wednesday, September 27, 2006 2:13 PM BRUGERVEJLEDNING 39694172DK.fm Page 19 Wednesday, September 27, 2006 2:13 PM BRUGERVEJLEDNING FØR OPVASKEMASKINEN TAGES I BRUG/ TILSLUTNINGER ADVARSLER OG GENERELLE RÅD PÅFYLDNING AF SALT PÅFYLDNING AF AFSPÆNDINGSMIDDEL

Læs mere

Tårnventilator med FND-display MODELNR.: LF-45R 45

Tårnventilator med FND-display MODELNR.: LF-45R 45 Tårnventilator med FND-display MODELNR.: LF-45R 45 1 SIKKERHEDSBEMÆRKNINGER Tillykke med købet af denne ventilator. Produktet har gennemgået omfattende kvalitetssikring, og der er sørget for, at du modtager

Læs mere

Din brugermanual SAMSUNG P1253 http://da.yourpdfguides.com/dref/785766

Din brugermanual SAMSUNG P1253 http://da.yourpdfguides.com/dref/785766 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i SAMSUNG P1253 i brugermanualen (information, specifikationer,

Læs mere

Vask med display. Vejledning kodeudlæsning Læs hele vejledningen før der gøres yderligere!

Vask med display. Vejledning kodeudlæsning Læs hele vejledningen før der gøres yderligere! Vask med display Vejledning kodeudlæsning Læs hele vejledningen før der gøres yderligere! EWM21XX Panel eksempler EWM25XX EWM35XX Hurtigudlæsning af koder Hurtigudlæsning af koder kan bruges til at hjælpe

Læs mere

Installationsvejledning VAQ. Læs venligst denne vejledning før installation

Installationsvejledning VAQ. Læs venligst denne vejledning før installation Installationsvejledning VAQ Læs venligst denne vejledning før installation Indledning Sådan fungerer Quooker Quooker en består af en lille vandbeholder under køkkenvasken, som er sluttet til koldvandsledningen.

Læs mere

Din brugermanual SIEMENS WM260160 http://da.yourpdfguides.com/dref/3567048

Din brugermanual SIEMENS WM260160 http://da.yourpdfguides.com/dref/3567048 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

Brugervejledning. Kedel. Instruktioner inden ibrugtagning. Opbevar venligst denne brugervejledning til fremtidig reference.

Brugervejledning. Kedel. Instruktioner inden ibrugtagning. Opbevar venligst denne brugervejledning til fremtidig reference. Brugervejledning Kedel Instruktioner inden ibrugtagning. Opbevar venligst denne brugervejledning til fremtidig reference. 1. Vigtige instruktioner Læs disse instruktioner omhyggeligt, før du bruger apparatet

Læs mere

BRUGSANVISNING. Cavecool Primo Pearl CC160B

BRUGSANVISNING. Cavecool Primo Pearl CC160B BRUGSANVISNING Cavecool Primo Pearl CC160B WWW.CAVECOOL.COM 1 Generelt Læs informationerne i denne brugsanvisning, så De bliver bekendt med deres ny vinkøleskab så hurtigt som muligt og straks benytter

Læs mere

BRUGSANVISNING. Cavecool Joy Opal - CC06BM

BRUGSANVISNING. Cavecool Joy Opal - CC06BM BRUGSANVISNING Cavecool Joy Opal - CC06BM WWW.CAVECOOL.COM 1 Generelt Læs informationerne i denne brugsanvisning, så De bliver bekendt med deres ny vinkøleskab så hurtigt som muligt og straks benytter

Læs mere

Sundhed & Sikkerhed og Installationsvejledning

Sundhed & Sikkerhed og Installationsvejledning Sundhed & Sikkerhed og Installationsvejledning NSK Sundheds- og sikkerhedsvejledning 3 Installationsvejledning 6 2 SIKKERHEDSREGLER VIGTIGE OPLYSNINGER, DER SKAL LÆSES OG OVERHOLDES Læs disse sikkerhedsanvisninger

Læs mere

Sikkerhedsanvisninger Opstillingsflade Vaske-tørretumbleren er tung pas på når den løftes. OBS! Frosne slanger kan revne/briste. Vaske-tørretumbleren må ikke opstilles på et sted, hvor der er fare for

Læs mere

Installationsvejledning PRO3-VAQ B. Læs denne vejledning før installation

Installationsvejledning PRO3-VAQ B. Læs denne vejledning før installation Installationsvejledning PRO3-VAQ B Læs denne vejledning før installation Indledning Sådan fungerer Quooker Quooker systemet består af en vacuumisoleret vandbeholder og en Nordic hane til kogende vand eller

Læs mere

Installationsvejledning VAQ E Læs denne vejledning før installation

Installationsvejledning VAQ E Læs denne vejledning før installation Installationsvejledning VAQ E Læs denne vejledning før installation Indledning Sådan fungerer Quooker Quooker-systemet består af en lille vandbeholder under køkkenvasken, som er tilsluttet til hanen til

Læs mere

STØVSUGER BRUGERVEJLEDNING. HN 9888 Model JCV-7001. Læs denne brugervejledning grundigt før første brug og gem den til senere reference.

STØVSUGER BRUGERVEJLEDNING. HN 9888 Model JCV-7001. Læs denne brugervejledning grundigt før første brug og gem den til senere reference. STØVSUGER HN 9888 Model JCV-7001 BRUGERVEJLEDNING Læs denne brugervejledning grundigt før første brug og gem den til senere reference. Sikkerhedsinstruktioner Når De bruger støvsugeren, skal De altid tage

Læs mere

Dansk vejledning Elkedel PC-WKS1108

Dansk vejledning Elkedel PC-WKS1108 Dansk vejledning Elkedel PC-WKS1108 Produktoversigt: 1. Tud 2. Tryk for lukning 3. Låg 4. Knap til åbning af låg 5. Håndtag 6. Niveau MIN / MAX vandstand 7. Base enhed 8. 220V ledning 9. Tænd/Sluk 10.

Læs mere

INDHOLD HURTIG OVERSIGT BRUGERVEJLEDNING PROGRAMOVERSIGT FORBEREDELSE AF VASKETØJET VALG AF PROGRAM OG EKSTRAFUNKTIONER

INDHOLD HURTIG OVERSIGT BRUGERVEJLEDNING PROGRAMOVERSIGT FORBEREDELSE AF VASKETØJET VALG AF PROGRAM OG EKSTRAFUNKTIONER INDHOLD Læs denne brugervejledning HURTIG OVERSIGT FOREREDELSE AF VASKETØJET VALG AF PROGRAM OG EKSTRAFUNKTIONER START OG AFSLUTNING AF ET PROGRAM ÆNDRING AF ET PROGRAM PROGRAMOVERSIGT AFRYDELSE AF ET

Læs mere

SMARTE PRODUKTER TIL HJEMMET 3,5 KILOGRAM 250 WATT. DK Brugervejledning

SMARTE PRODUKTER TIL HJEMMET 3,5 KILOGRAM 250 WATT. DK Brugervejledning SMARTE PRODUKTER TIL HJEMMET 3,5 KILOGRAM 250 WATT DK Brugervejledning Vaskemaskine med centrifuge MW-120 1 DANSK Betjeningsvejledning Gennemlæs venligst denne vejledning grundigt for korrekt brug af vaskemaskinen.

Læs mere

Installationsvejledning COMBI+ Læs venligst denne vejledning før installation

Installationsvejledning COMBI+ Læs venligst denne vejledning før installation Installationsvejledning COMBI+ Læs venligst denne vejledning før installation Indledning Sådan fungerer Quooker COMBI+ Quooker COMBI+ er en køkkenløsning, som både giver kogende og varmt vand. Quooker

Læs mere

Model ZB06-25A LÆS BRUGERVEJLEDNINGEN GRUNDIGT IGENNEM, FØR STØVSUGEREN TAGES I BRUG. MÅ KUN ANVENDES SOM ANVIST.

Model ZB06-25A LÆS BRUGERVEJLEDNINGEN GRUNDIGT IGENNEM, FØR STØVSUGEREN TAGES I BRUG. MÅ KUN ANVENDES SOM ANVIST. Model ZB06-25A V I G T I G E S I K K E R H E D S I N F O R M A T I O N E R LÆS EN GRUNDIGT IGENNEM, FØR STØVSUGEREN TAGES I BRUG. MÅ KUN ANVENDES SOM ANVIST. INDHOLDSFORTEGNELSE VIGTIGE SIKKERHEDSREGLER...

Læs mere

STØVSUGER Model Nr.: 1738 BRUGSANVISNING

STØVSUGER Model Nr.: 1738 BRUGSANVISNING STØVSUGER Model Nr.: 1738 BRUGSANVISNING - 1 - VIGTIGE SIKKERHEDSFORSKRIFTER Ved brug af et elektrisk apparat skal grundlæggende sikkerhedsforskrifter altid følges, herunder følgende: LÆS ALLE INSTRUKTIONER

Læs mere

KØLESKAB WASCO K85A BRUGSANVISNING

KØLESKAB WASCO K85A BRUGSANVISNING KØLESKAB WASCO K85A BRUGSANVISNING Generel beskrivelse af køleskabet 1. Topplade 2. Termostat 3. Låg til grønsagsskuffe 4. Justerbar fod 5. Indsats til æg 6. Dørhylde 7. Flaskeholder 8. Flaskehylde Transport

Læs mere

Elkedel Brugsanvisning

Elkedel Brugsanvisning Tillykke med købet af denne elkedel! Læs venligst brugsanvisningen omhyggeligt, inden elkedelen tages i brug, og gem brugsanvisningen til fremtidig brug. Elkedel Brugsanvisning Model: MK-17S17C Sikkerhedsforanstaltninger

Læs mere

Olieradiator Model Nr.: 1487 230V~50Hz, 2000W

Olieradiator Model Nr.: 1487 230V~50Hz, 2000W Olieradiator Model Nr.: 1487 230V~50Hz, 2000W - 1 - ADVARSEL: LÆS DENNE BRUGSVEJLEDNING GRUNDIGT FØR BRUG Ved brug af elektriske apparater er det vigtigt at overholde de grundlæggende sikkerhedsforanstaltninger.

Læs mere

V 50/60Hz 700W

V 50/60Hz 700W STØVSUGER MODEL: VCS35B17 Best.nr. 5749 BRUGSANVISNING 220-240V 50/60Hz 700W Denne model er kun beregnet til brug i privat husholdning LÆS DENNE BRUGSANVISNING GRUNDIGT IGENNEM FØR STØVSUGEREN TAGES I

Læs mere

DIN ELEKTRONISKE VASKEMASKINE

DIN ELEKTRONISKE VASKEMASKINE DIN ELEKTRONISKE VASKEMASKINE DK Denne vaskemaskine er udstyret med en fuldelektronisk styring, hvilket åbner for et væld af muligheder. Herunder kan nævnes: nøjagtig bestemmelse af fyldning, Dynamic-Sense

Læs mere

KØRE ET PROGRAM. Læg vasketøjet løst i tromlen, så det bliver tørret ensartet helt igennem. Luk lugen. Stil programvælgeren på "Off" ("0").

KØRE ET PROGRAM. Læg vasketøjet løst i tromlen, så det bliver tørret ensartet helt igennem. Luk lugen. Stil programvælgeren på Off (0). KØRE ET PROGRAM Find mere information i den separate brugervejledning. Sortér vasketøjet efter vaskemærker Må ikke tørres i tørretumbler Egnet til tørring i tørretumbler ved lav temperatur Egnet til tørring

Læs mere

Din brugermanual ZANUSSI FJS1074C http://da.yourpdfguides.com/dref/661370

Din brugermanual ZANUSSI FJS1074C http://da.yourpdfguides.com/dref/661370 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

Brugsanvisning. Føntørrer

Brugsanvisning. Føntørrer Brugsanvisning Føntørrer DK 8 1 7 6 2 3 4 5 2 DK Føntørrer El-tilslutning Apparatet bør kun tilsluttes et stik, der er beskyttet mod jordfejl og installeret i overensstemmelse med el-regulativet. Vær opmærksom

Læs mere

IFU_Alpha_Sc1-mech_DK.fm Page 1 Wednesday, March 30, :50 PM INDHOLDSFORTEGNELSE

IFU_Alpha_Sc1-mech_DK.fm Page 1 Wednesday, March 30, :50 PM INDHOLDSFORTEGNELSE IFU_Alpha_Sc1-mech_DK.fm Page 1 Wednesday, March 30, 2005 6:50 PM INDHOLDSFORTEGNELSE FØR VASKEMASKINEN TAGES I BRUG FØRSTE VASK ADVARSLER OG GENERELLE RÅD VASKEMASKINEN OG DENS UDSTYR FORBEREDELSE AF

Læs mere

KDIX Monteringsvejledning

KDIX Monteringsvejledning KDIX 8810 Monteringsvejledning Sikkerhed vedrørende opvaskemaskine 4 Krav vedrørende installation 5 Anvisninger vedrørende installation 7 Sikkerhed vedrørende opvaskemaskine Din egen og andres sikkerhed

Læs mere

MONTERING, VEDLIGEHOLD OG BRUG AF EMHÆTTE

MONTERING, VEDLIGEHOLD OG BRUG AF EMHÆTTE MONTERING, VEDLIGEHOLD OG BRUG AF EMHÆTTE DU 85446 W DK - Monterings- og brugsanvisning Følg brugsanvisningen nøje. Producenten påtager sit intet ansvar for fejl, skader eller brand, som skyldes manglende

Læs mere

INDHOLD FØR VASKEMASKINEN TAGES I BRUG FØRSTE VASK ADVARSLER OG GENERELLE RÅD MASKINEN OG DENS UDSTYR FORBEREDELSE AF VASK VASKE- OG TILSÆTNINGSMIDLER

INDHOLD FØR VASKEMASKINEN TAGES I BRUG FØRSTE VASK ADVARSLER OG GENERELLE RÅD MASKINEN OG DENS UDSTYR FORBEREDELSE AF VASK VASKE- OG TILSÆTNINGSMIDLER 3da00028.fm5 Page 32 Wednesday, April 4, 2001 7:05 PM INDHOLD FØR VASKEMASKINEN TAGES I BRUG FØRSTE VASK ADVARSLER OG GENERELLE RÅD MASKINEN OG DENS UDSTYR FORBEREDELSE AF VASK VASKE- OG TILSÆTNINGSMIDLER

Læs mere

3dk10249.fm Page 1 Monday, May 24, :47 PM INDHOLDSFORTEGNELSE

3dk10249.fm Page 1 Monday, May 24, :47 PM INDHOLDSFORTEGNELSE 3dk1029.fm Page 1 Monday, May 2, 200 :7 PM INDHOLDSFORTEGNELSE FØR VASKEMASKINEN TAGES I BRUG FØRSTE VASK ADVARSLER OG GENERELLE RÅD VASKEMASKINEN OG DENS UDSTYR FORBEREDELSE AF VASK VASKE- OG TILSÆTNINGSMIDLER

Læs mere

41902021DK.fm Page 20 Wednesday, April 23, 2008 3:02 PM BRUGERVEJLEDNING

41902021DK.fm Page 20 Wednesday, April 23, 2008 3:02 PM BRUGERVEJLEDNING 41902021DK.fm Page 20 Wednesday, April 23, 2008 3:02 PM BRUGERVEJLEDNING INDEN DEN GLASKERAMISKE KOGESEKTION TAGES I BRUG MONTERING ELTILSLUTNING ENERGISPARERÅD OPLYSNINGER OM MILJØHENSYN SIKKERHEDSFORANSTALTNINGER

Læs mere

FØR OPVASKEMASKINEN TAGES I BRUG/ TILSLUTNINGER

FØR OPVASKEMASKINEN TAGES I BRUG/ TILSLUTNINGER BRUGERVEJLEDNING FØR OPVASKEMASKINEN TAGES I BRUG/ TILSLUTNINGER ADVARSLER OG GENERELLE RÅD PÅFYLDNING AF SALT PÅFYLDNING AF AFSPÆNDINGSMIDDEL PÅFYLDNING AF OPVASKEMIDDEL RENGØRING OG VEDLIGEHOLDELSE 19

Læs mere

ELEKTRISK TERRASSEVARMER

ELEKTRISK TERRASSEVARMER ELEKTRISK TERRASSEVARMER HN 12362 Brugervejledning Læs brugervejledningen omhyggeligt, før terrassevarmeren tages i brug, og gem den til senere brug. Pak terrassevarmeren ud og kontroller, at alle dele

Læs mere

DANSK Brugervejledning Side 4

DANSK Brugervejledning Side 4 Brugervejledning DANSK Brugervejledning Side 4 3 VIGTIGE ANVISNINGER VEDRØRENDE SIKKERHEDEN ADVARSEL: For at undgå fare på grund af ustabilitet skal placering eller montering af apparatet ske i overensstemmelse

Læs mere

94002-da.fm5 Page 21 Wednesday, September 26, :21 PM

94002-da.fm5 Page 21 Wednesday, September 26, :21 PM 94002-da.fm5 Page 21 Wednesday, September 26, 2001 6:21 PM RESUMÉ DK FØR OPVASKEMASKINEN TAGES I BRUG SIDE 22 OPLYSNINGER OM MILJØHENSYN SIDE 22 ADVARSLER OG GENERELLE RÅD SIDE 22 BESPARELSER PÅ ENERGI

Læs mere

INDHOLD REFERENCEKORT

INDHOLD REFERENCEKORT REFERENCEKORT INDHOLD PROGRAMOVERSIGT FOREREDELSE AF VASKETØJET VALG AF PROGRAM OG EKSTRAFUNKTIONER START OG AFSLUTNING AF ET PROGRAM ÆNDRING AF PROGRAM AFRYDELSE AF ET PROGRAM LÆS RUGERVEJLEDNINGEN! DAGLIG

Læs mere

Installationsvejledning VAQ E. Læs denne vejledning før installation

Installationsvejledning VAQ E. Læs denne vejledning før installation Installationsvejledning VAQ E Læs denne vejledning før installation Indledning Sådan fungerer Quooker Quooker-systemet består af en vakuumisoleret vandbeholder, som under køkkenvasken er tilsluttet til

Læs mere

CITRUS JUICER CJ 7280 DANSK

CITRUS JUICER CJ 7280 DANSK CITRUS JUICER CJ 7280 DANSK DA H A G B F E C D 3 SIKKERHED OG OPSÆTNING Inden ibrugtagning bedes du læse brugsanvisningen grundigt igennem. Følg alle sikkerhedsanvisninger for at undgå skader som følge

Læs mere

VENTILATOR PRO S Ø100 STANDARD

VENTILATOR PRO S Ø100 STANDARD VENTILATOR PRO S Ø100 STANDARD INSTRUKTIONSMANUAL Art nr 300210 EAN nr 5709133300333 Læs venligst denne manual grundigt igennem inden brug af ventilatoren. MÅ KUN INSTALLERES AF EN AUTORISERET ELINSTALLATØR!

Læs mere

TERRASSEVARMER 600 W

TERRASSEVARMER 600 W TERRASSEVARMER 600 W ART NR 350145 EAN NR 5709133350451 LÆS BRUGERMANUAL FØR BRUG ADVARSLER Terrassevarmeren kan blive varm ved brug. Rør ikke gitteret og hold børn og husdyr på sikker afstand. Denne terrassevarmer

Læs mere

VIGTIGE ANVISNINGER VEDRØRENDE SIKKERHEDEN DIN OG ANDRES SIKKERHED ER YDERST VIGTIG

VIGTIGE ANVISNINGER VEDRØRENDE SIKKERHEDEN DIN OG ANDRES SIKKERHED ER YDERST VIGTIG BRUGSANVISNING VIGTIGE ANVISNINGER VEDRØRENDE SIKKERHEDEN INDEN DU BENYTTER DEN GLASKERAMISKE KOGEPLADE MONTERING ELTILSLUTNING ENERGISPARERÅD MILJØBESKYTTELSE PLEJE OG VEDLIGEHOLDELSE AF DEN GLASKERAMISKE

Læs mere

V 50/60Hz 120W

V 50/60Hz 120W STØVSUGER MODEL: 17Z0C Best.nr. 1025 BRUGSANVISNING 220-240V 50/60Hz 120W Denne model er kun beregnet til brug i privat husholdning LÆS DENNE BRUGSANVISNING GRUNDIGT IGENNEM FØR STØVSUGEREN TAGES I BRUG

Læs mere

HURTIG VEJLEDNING FØR MASKINEN TAGES I BRUG:

HURTIG VEJLEDNING FØR MASKINEN TAGES I BRUG: HURTIG VEJLEDNING DK FØR MASKINEN TAGES I BRUG: VIGTIGT: DISSE INSTALLATIONSANVISNINGER BØR LÆSES NØJE. VIGTIGT: DISSE INSTALLATIONSANVISNINGER BØR LÆSES NØJE. Første vask uden tøj: 1. Åben for vandhanen.

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING INDHOLDSFORTEGNELSE

BRUGERVEJLEDNING INDHOLDSFORTEGNELSE INDHOLDSFORTEGNELSE VIGTIG information 2 Advarsler 2 Sikkerhedsforanstaltninger 3 Produktoversigt 4 Opsætning 4 Rørføringsforslag 5 Brug 6 Elektrisk diagram 6 Specifikationer 7 WEEE info. 7 1 VIGTIG information

Læs mere

V 50/60Hz 220W

V 50/60Hz 220W STØVSUGER MODEL: P5 Best.nr. 1315 BRUGSANVISNING 220-240V 50/60Hz 220W Denne model er kun beregnet til brug i privat husholdning LÆS DENNE BRUGSANVISNING GRUNDIGT IGENNEM FØR STØVSUGEREN TAGES I BRUG OG

Læs mere

INDEN DU BENYTTER DEN GLASKERAMISKE KOGEPLADE

INDEN DU BENYTTER DEN GLASKERAMISKE KOGEPLADE BRUGSANVISNING INDEN DU BENYTTER DEN GLASKERAMISKE KOGEPLADE MONTERING ELTILSLUTNING ENERGISPARERÅD MILJØBESKYTTELSE SIKKERHEDSFORANSTALTNINGER OG GENERELLE RÅD TILBEHØR TIL KOGESEKTIONEN PLEJE OG VEDLIGEHOLDELSE

Læs mere

VARMEBLÆSER 1000W / 2000 W

VARMEBLÆSER 1000W / 2000 W VARMEBLÆSER 1000W / 2000 W ART NR 330335 EAN NR 5709133330293 LÆS BRUGERMANUAL FØR BRUG. SIKKERHEDSANVISNINGER Læs brugermanualen grundigt igennem før brug. Varmeblæseren må kun tilsluttes 230V. Opbevares

Læs mere

Installationsvejledning COMBI. Læs venligst denne vejledning før installation

Installationsvejledning COMBI. Læs venligst denne vejledning før installation Installationsvejledning COMBI Læs venligst denne vejledning før installation Indledning Sådan fungerer Quooker COMBI Quooker COMBI er en vandbeholder med kogende (110 C) vand. Quooker COMBI består af en

Læs mere

Babymadsmaskine. Brugsanvisning. Art.nr K1500186-030 www.mydiluo.se Rev. P02, 2015-06-03

Babymadsmaskine. Brugsanvisning. Art.nr K1500186-030 www.mydiluo.se Rev. P02, 2015-06-03 Babymadsmaskine Brugsanvisning Art.nr K1500186-030 www.mydiluo.se Rev. P02, 2015-06-03 INDHOLD VIGTIG INFORMATION 2 HÅNDTERING 4 OVERSIGT OVER MASKINEN 5 FØR BRUG 8 ANVÄNDANDE 8 - Påfyldning af vand 8

Læs mere

BETJENING AF MASKINEN

BETJENING AF MASKINEN BETJENING AF MASKINEN Yderligere oplysninger (inklusive fejlfinding og service) kan findes i de enkelte kapitler i brugervejledningen. Sorter vasketøjet efter vaskemærker Må ikke tørretumbles Egnet til

Læs mere

Mivita. Forhandles af: Læs denne brugsanvisning omhyggeligt, før du bruger din espresso-kaffemaskine

Mivita. Forhandles af: Læs denne brugsanvisning omhyggeligt, før du bruger din espresso-kaffemaskine Forhandles af: Mivita Læs denne brugsanvisning omhyggeligt, før du bruger din espresso-kaffemaskine VIGTIGT: Opbevar nedenstående serienummer på din kaffemaskine til eventuel senere brug. Kun til husholdningsbrug.

Læs mere

BETJENINGSVEJLEDNING FOR PERCOSTAR KAFFEMASKINE

BETJENINGSVEJLEDNING FOR PERCOSTAR KAFFEMASKINE BETJENINGSVEJLEDNING FOR PERCOSTAR KAFFEMASKINE Dette apparat er i overensstemmelse med følgende direktiver: Fabrikanten forbeholder sig ret til ændring af maskinen eller indholdet af manualen, uden forudgående

Læs mere

Wasco affugter WASCO 10. Instruktionsbog. Læs og gem disse instruktioner for fremtidig brug

Wasco affugter WASCO 10. Instruktionsbog. Læs og gem disse instruktioner for fremtidig brug Wasco affugter Instruktionsbog WASCO 10 Læs og gem disse instruktioner for fremtidig brug Indholdsfortegnelse Vær venlig at give dig tid til at læse denne manual omhyggeligt før brug og gem den for fremtidig

Læs mere

RØREMASKINE SM-168 BRUGSANVISNNG

RØREMASKINE SM-168 BRUGSANVISNNG RØREMASKINE SM-168 BRUGSANVISNNG Tak fordi du valgte at købe dette SJÖBO kvalitetsprodukt. Inden brug bedes du læse brugsanvisningen grundigt igennem. Kassens indhold 1 stk. Røremaskine 1 stk. Skål 1 stk.

Læs mere

Din brugermanual ZANUSSI FLS854C

Din brugermanual ZANUSSI FLS854C Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

Basic Clean -robotstøvsuger

Basic Clean -robotstøvsuger Basic Clean -robotstøvsuger... Betjeningsvejledning M1 INDHOLDSFORTEGNELSE SIKKERHED ------------------------------------------------------------------------------ 2 * Sikkerhed * Batteri og genopladning

Læs mere

TERRASSEVARMER HN Brugervejledning

TERRASSEVARMER HN Brugervejledning TERRASSEVARMER HN 12356 Brugervejledning Læs denne brugervejledning omhyggeligt, før terrassevarmeren tages i brug. Gem brugervejledningen, så du senere kan slå op i den. Pak terrassevarmeren ud og kontroller,

Læs mere