K/S H-H F Mølle I (laugmølle) Udbudsmateriale i henhold til køberetsordningen i VE-loven

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "K/S H-H F Mølle I (laugmølle) Udbudsmateriale i henhold til køberetsordningen i VE-loven"

Transkript

1 K/S H-H F Mølle I (laugmølle) Udbudsmateriale i henhold til køberetsordningen i VE-loven

2 Indholdsfortegnelse 1. Generel information Opstiller og udbyder af kommanditandele iht. køberetsordningen i VE-loven Oplysninger om revisor og advokat Ledelsens prospekterklæring VindmØlleprojektet på Hirtshals Havn Baggrund for projektet Projektet Overordnede forhold Risici ved vindmølledrift Vedligehold Forsikringer Manglende gennemførsel af projektet Tidsplan, herunder frist for udnyttelse af køberetten Investors Økonomiske forhold Investors skattemæssige forhold Risikofaktorer Den uafhængige revisors prospekterklæring Bilag...39 z.

3 Nærværende udbudsmateriale omhandler kommanditandele i K/5 H-HF Mølle I i henhold til bestemmelserne i lov om fremme af vedvarende energi (VE-loven) omkring Køberetsordningen. 1. Generel information Ved vedtagelsen af lov nr af 27. december 2008 VE-loven udmøntede Folketinget dele af den energipolitiske aftale af 21. februar Et centralt mål med energiaftalen var at sikre udbygning med vedvarende energi. Til opfyldelse af dette formål blev der indført den såkaldte køberetsordning som dette udbudsmateriale angår. Der er efterfølgende foretaget flere ændringer i VE-loven, og gældende lovgivning ved dette udbudsmateriales offentliggørelse er lov nr. 356 af 4. april 2019 om fremme af vedvarende energi. Formålet med VE-loven er at fremme produktion af energi ved anvendelse af vedvarende energikilder i overensstemmelse med klima og miljømæssige samt samfundsøkonomiske hensyn med henblik på at nedbringe afhængigheden af fossile brændstoffer, sikre forsyningssikkerheden og reducere udledning af CO2 og andre drivhusgasser. Den ovennævnte køberetsordning indebærer, at vindmølleopstilleren skal udbyde mindst 20 % af projektets værdi i henhold til udbudsmaterialet som ejer-kommanditandele til enhver person over 18 år, som er bopælsregistreret i CPR på en adresse eller ejer en fritidsbolig, der ligger højest 4,5 km fra opstillingsstedet i den periode, hvor udbuddet afholdes, er berettiget til at afgive købstilbud. Ved ejerskab af fritidsboliger skal den pågældende have ejet fritidsboligen, i mindst 2 år før udbuddet annonceres, og fritidsboligen må ikke anvendes til erhvervsmæssig udlejning. Oversigtskort illustrerende 4,5 km zonen vedlægges som bilag Herefter er borgere, der på tidspunktet for udbuddet er fyldt 18 år og har fast bopæl i Hjørring Kommune, berettiget til at afgive købstilbud hvis borgeren har bopælsregistreret i CPR på en adresse eller ejer en fritidsbolig i Hjørring kommune. Ved ejerskab af fritidsboliger skal den pågældende have ejet fritidsboligen, i mindst 2 år før udbuddet annonceres, og fritidsboligen må ikke anvendes til erhvervsmæssig udlejning. Overstiger de indkomne bud ved budfristens udløb antallet af udbudte ejer-kommanditandele, imødekom mes først alle, der har afgivet bud inden for fortrinsretten med op til 50 ejer-kommanditandele hver. Hvis 3.

4 der er afgivet flere bud inden for fortrinsretten, end der er udbudte ejer-kommanditandele, anvendes fordelingsprincippet hvorefter først imødekommes alle, der har afgivet bud på mindst en ejer-kommanditandel, med en ejer-kommanditandel. Herefter imødekommes alle, der har afgivet bud på mindst to ejer-kommanditandele, med yderligere en ejer-kommanditandel osv., indtil alle bud på et givet antal ejer-kommanditandele eventuelt ikke kan imødekommes. De kommanditandele, der herefter ikke kan fordeles efter det beskrevne princip, fordeles efter lodtrækning, som foretages af Energistyrelsen. Dette fordelingsprincip anvendes tillige på den del af buddene fra personer omfattet af fortrinsretten, som overstiger 50 ejer-kommanditandele, og på bud fra personer, som ikke er omfattet af fortrinsretten. Ejer-kommanditandelene i henhold til nærværende udbudsmateriale udbydes således i kommanditandele i en størrelse som svarer til en årlig produktion på 1000 kwh. Ejer-kommanditandelene udbydes til kostpris. Udbudsmaterialet skal således tjene til brug for den økonomiske vurdering af, om køberetten ønskes udnyttet vedrørende opstilling af 4 vindmøller på Hirtshals Havn i Hjørring Kommune. Der vil blive afholdt offentligt møde i henhold til VE-lovens 15, stk. 6, hvor der redegøres for køberetsordningen. Energistyrelsen har godkendt, at dette udbudsmateriale bl.a. overholder de minimumskrav der fremgår af VE-lovens 13-17, jf. VE-lovens 13, stk Opstiller og udbyder af kommanditandele iht. køberetsordningen i VE-loven Udvikling og gennemførsel af dette projekt udføres af Opstiller: Havnefondens Byggeselskab ApS, CVR-NR , der ultimativt er ejet af Hirtshals Havnefond, CVR- N R Havnefondens Byggeselskab ApS har været ansvarlig for bl.a. forundersøgelser, forhandling af kontraktindgåelser, kontakt til myndigheder, kontakt til rådgivere m.v. med henblik på at hele projektet kunne blive en realitet. Omkostninger afholdt af Havnefondens Byggeselskab ApS er indeholdt i nedenstående budget og indgår i vindmøllernes kostpris.

5 Der opstilles 4 vindmøller i alt. I henhold til VE-loven skal der udbydes mindst 20% af det samlede vindmølleprojekt, jf. VE-lovens 13, stk. 3, 1. pkt. Ultimativ ejer af opstiller kommer således til at eje 3 møller og ultimativ ejer af opstiller kommer til at eje 20% af den første mølle, jf. VE-lovens udbudsregler. I henhold til køberetsordningen udbydes således 80% af vindmølle nr. 1 til offentligheden (den Østligste tætteste på Sigurd Espersens Vej) og dermed 20% af det samlede vindmølleprojekt. Kort over mølleplaceringen vedlægges som bilag 2. Den offentlige udbudte vindmølle er angivet som "VM1" i bilag 1. Den juridiske ejer af offentlighedsvindmøllen er K/S H-HF Mølle I, der er etableret til dette formål. Kommanditselskabets stiftelsesdokument og vedtægter vedlægges dette udbudsmateriale som hhv. bilag 3 og bilag 4. Der gøres i den forbindelse opmærksom på, at kommanditselskab oprindeligt er stiftet som K/S H- HF Mølle IV, men er efterfølgende blevet ændret til have navnet K/S H-HF Mølle I. 80 % af dette kommanditselskab (kommanditandele) udbydes til offentligheden med nærværende. I kommanditselskabet hæfter kommanditisterne personligt med deres forholdsmæssige kommanditandel af stamkapitalen, hvilket også fremgår af kommanditselskabets vedtægter, jf. nærmere nedenfor. Efter gennemførelse af køberetsordningen, hvorefter der er overblik over den samlede tegning af kommanditandele, gennemføres en forhøjelse af selskabets stamkapital svarende til vindmøllens kostpris. Der gøres særligt opmærksom på, at såfremt det måtte vise sig, at forudsætningerne for gennemførelse af det samlede projekt ikke kan opfyldes, skal afholdte omkostninger og påtagede forpligtelser dækkes forholdsmæssigt af de tegnende kommanditister. Dette kan medføre, at dele af det indbetalte kontantindskud, jf. nærmere nedenfor, skal bruges til dækning af dette økonomiske mellemværende. Dette vil medføre et tab for kommanditisterne. Ved tegning af kommanditandele accepterer kommanditisten denne risiko. Alle interesserede opfordres til at søge egen juridisk og økonomisk bistand fra uvildig advokat, revisor eller bank forinden beslutning om tegning af kommanditandele. 3. Oplysninger om revisor og advokat I forbindelse med attestering af udbudsmaterialet, har Opstiller anvendt følgende rådgivere: 5.

6 Revisor BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab Jeppe Aakjærs Vej Hobro Tlf Advokat HjulmandKaptain Advokatpartnerselskab Frederikshavnsvej Hjørring Tlf Repræsenteret af: Thomas Nielsen, statsautoriseret revisor Repræsenteret af: Søren Nørgaard Sørensen, advokat I det omfang der måtte være spørgsmål til materialet eller lignende, vil der kunne rettes henvendelse til ovenstående personer. 6.

7 4. Ledelsens prospekterklæring Ledelsen i Havnefondens Byggeselskab ApS har dags dato udarbejdet udbudsmateriale i forbindelse med udbud af kommanditandele i K/S H-HF Mølle I og kan, jf. VE-lovens 14 stk. 2, erklære sig om at udbudsmaterialet efter ledelsens overbevisning indeholder de oplysninger, der anses for fornødne for, at købsberettigede og deres rådgivere kan danne sig et velbegrundet skøn over udstederens aktiver og passiver, finansielle stilling, resultater og fremtidsudsigter samt over en eventuel garant og over de rettigheder, der er knyttet til de andele, der udbydes. Havnefondens Byggeselskab ApS Hirtshals, den 11/#72019 aus Roden Jensen Direktør Bundgårdsvej Hirtshals i Jz est er Lemmergaard Lunden yrelsesmedlem Allingdamvej Hirtshals Per Christensen Bestyrelsesmedlem Skansebakken Hirtshals

8 5. Vindmølleprojektet på Hirtshals Havn Dette udbudsmateriale er udarbejdet for at give indsigt i de økonomiske og skattemæssige forhold forud for tegning af kommanditandele i "K/S H-HF Mølle I"Hensigten med udbudsmaterialet er at give en beskrivelse af forretningsgrundlaget og forudsætningerne ved projektet samt endvidere for at skabe overblik over økonomien i projektet i de første 15 år af vindmøllernes levetid, jf. VE-lovens 13 stk. 4 Det understreges særligt for investorerne, at alle forhold i udbudsmaterialet vedrørende investering i vindmølleprojektet skal tages i betragtning i forbindelse med beslutning om investering, herunder de naturlige risici der er ved vindmølledrift, hvoraf nogle af disse er beskrevet i nærværende materiale. 6. Baggrund for projektet Dette udbudsmateriale omfatter opstilling af 4 vindmøller på Hirtshals Havn i Hjørring Kommune. Området er benævnt i forslag til lokalplan nr samt forslag til kommuneplantillæg nr. 4 til Kommuneplan For projektet er udarbejdet VVM-redegørelse. Forslag til lokalplan og kommuneplantillæg blev sendt i høring den 29. marts Høringsfristen udløb den 6. juni Lokalplanen og kommuneplantillæg blev vedtaget den 25. april 2018 af Hjørring Kommune. Den oprindelige VVM-tilladelse er offentliggjort på Hjørring Kommunes hjemmeside den 4. maj For nærmere information om vedtaget lokalplan se: For nærmere information om vedtaget kommuneplantillæg, se: pdf For nærmere information om vedtaget VVM-redegørelse, se: 7 bilag 3.pdf 8.

OFFENTLIGHEDSMØDE 14. AUGUST 2019 VINDMØLLER PÅ HIRTSHALS HAVN

OFFENTLIGHEDSMØDE 14. AUGUST 2019 VINDMØLLER PÅ HIRTSHALS HAVN OFFENTLIGHEDSMØDE 14. AUGUST 2019 VINDMØLLER PÅ HIRTSHALS HAVN 2 DAGSORDEN Velkomst v/jens Peter Lunden, formand for Hirtshals Havnefond Søren Nørgaard Sørensen, HjulmandKaptain, orienterer om de generelle

Læs mere

Værditabsordningen. Vindmøller ved Sønder Rubjerg og Vejby II Hjørring Kommune

Værditabsordningen. Vindmøller ved Sønder Rubjerg og Vejby II Hjørring Kommune Værditabsordningen Vindmøller ved Sønder Rubjerg og Vejby II Hjørring Kommune 1 Energistyrelsen Energistyrelsen Arbejder på at sikre Danske Borgere og virksomheder omkostningseffektiv og stabil forsyning

Læs mere

Vejledning om køberet til vindmølleandele for lokale borgere

Vejledning om køberet til vindmølleandele for lokale borgere Vejledning om køberet til vindmølleandele for lokale borgere Indhold 1. Indledning 2. Køberetsordningen kort 3. Der skal udbydes mindst 20 pct. af ejerskabet til nyopførte vindmøller 3.1. Hvilke vindmøller

Læs mere

Køberets- og værditabsordning for kystnære havmøller

Køberets- og værditabsordning for kystnære havmøller AARHUS UNIVERSITET Køberets- og værditabsordning for kystnære havmøller Dansk Energi s og Vindmølleindustrien s seminar den 27. maj 2013 Professor, dr.jur. Ellen Margrethe Basse, Juridisk Institut, School

Læs mere

Vindpark Thorup-Sletten. Bilag 2 Vedtægter for K/S Vindpark Thorup-Sletten Laug

Vindpark Thorup-Sletten. Bilag 2 Vedtægter for K/S Vindpark Thorup-Sletten Laug Vindpark Thorup-Sletten Bilag 2 Vedtægter for K/S Vindpark Thorup-Sletten Laug Vedtægter for K/S VINDPARK THORUP- SLETTEN LAUG CVR-nr. 39978563 ooo000ooo 1.0. NAVN 1.1. Selskabets navn er K/S Vindpark

Læs mere

Erfaringer med VE-loven og de 4 ordninger. 30. september 2009

Erfaringer med VE-loven og de 4 ordninger. 30. september 2009 Erfaringer med VE-loven og de 4 ordninger 30. september 2009 1 Erfaringer med VE-loven og de 4 ordninger De 4 ordninger overordnet Garantifonden Grøn Ordning Værditabsordningen Køberetsordningen 2 Fire

Læs mere

Vindmølle-ordninger. Køge Bugt området. 5. September 2011. Joachim Holten Palvig Vindmøllesekretariatet

Vindmølle-ordninger. Køge Bugt området. 5. September 2011. Joachim Holten Palvig Vindmøllesekretariatet Vindmølle-ordninger Køge Bugt området 5. September 2011 Joachim Holten Palvig Vindmøllesekretariatet VE-lovens 4 ordninger Garantifond Værditabsordning Køberetsordning Grøn ordning Garantifond Der kan

Læs mere

[...] over Energistyrelsen af 6. juli 2009 Afslag på ansøgning om dispensation fra tidsfristen i 42, stk. 4 i lov om fremme af vedvarende energi.

[...] over Energistyrelsen af 6. juli 2009 Afslag på ansøgning om dispensation fra tidsfristen i 42, stk. 4 i lov om fremme af vedvarende energi. (Vedvarende energi) Afgørelsen offentliggøres i anonymiseret form Frederiksborggade 15 1360 København K Besøgsadresse: Linnésgade 18, 3. sal 1361 København K Tlf 3395 5785 Fax 3395 5799 www.ekn.dk ekn@ekn.dk

Læs mere

Vejledning om. Køberetsordningen

Vejledning om. Køberetsordningen Vejledning om Køberetsordningen Indhold 1. Om køberetsordningen generelt... 3 2. Vindmølleprojekter omfattet af køberetsordningen... 3 3. Tidspunkt for udbuddet... 4 4. Udbudsperioden... 4 5. Information

Læs mere

Der afholdes fordebat om vindmølleprojekt "Skovengen" i perioden fra den 7. august 2015 til den 4. september 2015.

Der afholdes fordebat om vindmølleprojekt Skovengen i perioden fra den 7. august 2015 til den 4. september 2015. Vindmøllepark Skovengen Der afholdes fordebat om vindmølleprojekt "Skovengen" i perioden fra den 7. august 2015 til den 4. september 2015. I fordebatperioden har du mulighed for indsende synspunkter og

Læs mere

Værditabsordningen. Vindmøller ved Øster Hassing Kær Aalborg Kommune. Dato - Dok.nr. 1

Værditabsordningen. Vindmøller ved Øster Hassing Kær Aalborg Kommune. Dato - Dok.nr. 1 Værditabsordningen Vindmøller ved Øster Hassing Kær Aalborg Kommune Dato - Dok.nr. 1 Energinet.dk Selvstændig, offentlig virksomhed ejet af den danske stat ved klima-, energi- og bygningsministeriet Ejer

Læs mere

Vilkår for kystnære havmølleparker. Dansk Energi 27. maj 2013

Vilkår for kystnære havmølleparker. Dansk Energi 27. maj 2013 Vilkår for kystnære havmølleparker Dansk Energi 27. maj 2013 Kystnære områder i udbud I alt 450 MW Vesterhav Nord Sæby Hver park max. 200 MW Vesterhav Syd Sejerøbugten Bornholm Smålandsfarvandet To grundprincipper

Læs mere

Værditabsordningen. Vindmøller ved Nørrekær Enge II Vesthimmerland og Aalborg Kommune. Dato - Dok.nr. 1

Værditabsordningen. Vindmøller ved Nørrekær Enge II Vesthimmerland og Aalborg Kommune. Dato - Dok.nr. 1 Værditabsordningen Vindmøller ved Nørrekær Enge II Vesthimmerland og Aalborg Kommune Dato - Dok.nr. 1 1 Energinet.dk Selvstændig, offentlig virksomhed ejet af den danske stat ved energi-, forsynings- og

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Nørrekær Enge Vind K/S

VEDTÆGTER. for. Nørrekær Enge Vind K/S 18107-MKJ VEDTÆGTER for Nørrekær Enge Vind K/S 1. Navn 1.1 Selskabets navn er Nørrekær Enge Vind K/S. 2. Formål 2.1 Selskabets formål er at udvikle et vindmølleprojekt i Nørrekær Enge, herunder ved i muligt

Læs mere

Nævnsformand, dommer Poul Egan Professor, cand.jur. & Ph.D. Bent Ole Gram Mortensen Konsulent, civilingeniør Knut Berge

Nævnsformand, dommer Poul Egan Professor, cand.jur. & Ph.D. Bent Ole Gram Mortensen Konsulent, civilingeniør Knut Berge (Vedvarende energi) Afgørelsen offentliggøres i anonymiseret form Frederiksborggade 15 1360 København K Besøgsadresse: Linnésgade 18, 3. sal 1361 København K Tlf 3395 5785 Fax 3395 5799 www.ekn.dk ekn@ekn.dk

Læs mere

Solpark Flarup DEBATOPLÆG

Solpark Flarup DEBATOPLÆG Solpark Flarup DEBATOPLÆG December 2018 SOLCELLEOMRÅDE Foreslået placering af Solpark Flarup Baggrund for projektet Thisted Kommune har modtaget en ansøgning om at opføre en solcellepark ved Flarup, sydvest

Læs mere

Høringsudkast. Fremsat den {FREMSAT} af Klima-, Energi- og Bygningsministeren. Forslag. til

Høringsudkast. Fremsat den {FREMSAT} af Klima-, Energi- og Bygningsministeren. Forslag. til Høringsudkast Fremsat den {FREMSAT} af Klima-, Energi- og Bygningsministeren Forslag til Lov om ændring af lov om fremme af vedvarende energi, lov om elforsyning, ligningsloven og lov om ændring af lov

Læs mere

Lov om ændring af lov om fremme af vedvarende energi

Lov om ændring af lov om fremme af vedvarende energi LOV nr 1705 af 23/12/2016 (Gældende) Udskriftsdato: 2. marts 2017 Ministerium: Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet Journalnummer: Energi-, Forsynings- og Klimamin., Energistyrelsen, j.nr. 2015-5549

Læs mere

VE-loven vedtaget 30. maj 2013

VE-loven vedtaget 30. maj 2013 VE-loven vedtaget 30. maj 2013 De fire ordninger: Værditabsordning Forkøbsret for lokale Lokal grøn ordning Garantifond v. oprettelse af møllelav Nye regler i VE-loven Værditabsordning: Kun værditab ved

Læs mere

Vindmølleordninger. Dato - Dok.nr. Titel. Økonomiske ordninger der eksisterer i forbindelse med opsætning af vindmøller

Vindmølleordninger. Dato - Dok.nr. Titel. Økonomiske ordninger der eksisterer i forbindelse med opsætning af vindmøller Vindmølleordninger 1 Økonomiske ordninger der eksisterer i forbindelse med opsætning af vindmøller Ordningernes formål er at øge den lokale forankring og accept af nye vindmøller. Vindmølleordningerne

Læs mere

Værditabsordningen. Vindmøller ved Overgaard Randers Kommune

Værditabsordningen. Vindmøller ved Overgaard Randers Kommune Værditabsordningen Vindmøller ved Overgaard Randers Kommune 1 1 Energinet.dk Selvstændig, offentlig virksomhed ejet af den danske stat ved energi-, forsynings- og klimaministeriet Ejer og driver energiens

Læs mere

Køberetsordningen for kystnære havmøller

Køberetsordningen for kystnære havmøller Køberetsordningen for kystnære havmøller 29. Oktober kl. 14-16 450 MW kystnære havmøller Program Velkomst v/ Hanne Windemuller, ENS 14.10: 1-øres incitamentsmodellen og generelle spørgsmål v/lisbeth Nielsen,

Læs mere

Forslag. Lov om ændring af lov om fremme af vedvarende energi og forskellige

Forslag. Lov om ændring af lov om fremme af vedvarende energi og forskellige Ændret høringsudkast 28. november 2012 Fremsat den {FREMSAT} af Klima-, Energi- og Bygningsministeren Forslag til Lov om ændring af lov om fremme af vedvarende energi og forskellige andre love (Rammer

Læs mere

KOMMANDITSELSKABSKONTRAKT FOR. K/S Århus Bugt Linien

KOMMANDITSELSKABSKONTRAKT FOR. K/S Århus Bugt Linien Advokatfirmaet Espersen Tordenskjoldsgade 6 9900 Frederikshavn Tlf. 98 43 34 11 1202-0571 - LE/UJ KOMMANDITSELSKABSKONTRAKT FOR K/S Århus Bugt Linien 2 Mellem 3 er der d.d. indgået aftale om kommanditskab

Læs mere

Forslag. Lov om ændring af lov om fremme af vedvarende energi, lov om elforsyning og ligningsloven 1)

Forslag. Lov om ændring af lov om fremme af vedvarende energi, lov om elforsyning og ligningsloven 1) 2012/1 LSF 135 (Gældende) Udskriftsdato: 30. december 2018 Ministerium: Klima-, Energi- og Bygningsministeriet Journalnummer: Klima-, Energi- og Bygningsmin., Energistyrelsen, j.nr. 2203/1190-0125 Fremsat

Læs mere

Energiaftalen - Vind. Nye højere pristillæg til bl.a. vind. Den nye VE-lov

Energiaftalen - Vind. Nye højere pristillæg til bl.a. vind. Den nye VE-lov Energiaftalen - Vind Den nye VE-lov Nye højere pristillæg til bl.a. vind - 25 øre oven i markedsprisen i 22.000 fuldlasttimer+ 2,3 øre i ballanceomkostninger Fire nye ordninger til fremme af udbygningen

Læs mere

Tiltag til at fremme vedvarende energi

Tiltag til at fremme vedvarende energi Tiltag til at fremme vedvarende energi Lov om fremme af vedvarende energi (også kaldet VE-loven) indeholder 4 ordninger, som administreres af Energinet.dk: Garantiordning som garanterer lån til finansiering

Læs mere

Tønder kommune. Overbliksnotat om strukturering af lokalt medejerskab af vindmølleparker

Tønder kommune. Overbliksnotat om strukturering af lokalt medejerskab af vindmølleparker Tønder kommune Overbliksnotat om strukturering af lokalt medejerskab af vindmølleparker 22. maj 2013 Chefrevisor Erik Bendtsen, BDO Kommunernes revision Skattepartner Ole Sørensen, BDO skatteafdeling Introduktion

Læs mere

Forslag. Lov om ændring af lov om fremme af vedvarende energi, lov om elforsyning og ligningsloven 1) Lovforslag nr. L 135 Folketinget

Forslag. Lov om ændring af lov om fremme af vedvarende energi, lov om elforsyning og ligningsloven 1) Lovforslag nr. L 135 Folketinget Lovforslag nr. L 135 Folketinget 2012-13 Fremsat den 6. februar 2013 af Klima, Energi og Bygningsministeren Martin Lidegaard Forslag til Lov om ændring af lov om fremme af vedvarende energi, lov om elforsyning

Læs mere

PROSPEKT. Stiftelse af Klejtrup Udvikling ApS. J.nr. 129431-Jesper Bierregaard

PROSPEKT. Stiftelse af Klejtrup Udvikling ApS. J.nr. 129431-Jesper Bierregaard PROSPEKT VEDRØRENDE Stiftelse af Klejtrup Udvikling ApS : [dato] 129431-Jesper Bierregaard 2 af 12 1 Indhold 2 INDLEDNING... 3 2.1 Formål... 3 2.2 Ansvar og erklæringer... 3 3 UDBUDSOPLYSNINGER... 4 3.1

Læs mere

Bekendtgørelse af lov om fremme af vedvarende energi 1)

Bekendtgørelse af lov om fremme af vedvarende energi 1) LBK nr 122 af 06/02/2015 (Gældende) Udskriftsdato: 3. marts 2015 Ministerium: Klima-, Energi- og Bygningsministeriet Journalnummer: Klima-, Energi- og Bygningsmin., Energistyrelsen, j.nr. 6004/6018-0011

Læs mere

Vedtægter Aagaard Vindmøllelaug I/S

Vedtægter Aagaard Vindmøllelaug I/S Svendborg Rudkøbing Tlf. 6221 0101 post@borch advokater.dk Vedtægter Aagaard Vindmøllelaug I/S 1. NAVN 1.1 Interessentskabets navn er Aagaard Vindmøllelaug I/S. 1.2 Interessentskabets hjemsted er Kalundborg

Læs mere

Velkommen til informationsmøde om vindmøller

Velkommen til informationsmøde om vindmøller Velkommen til informationsmøde om vindmøller Informationsmøde - Ingen debat - Spørgsmål besvares gerne - Spørgsmål fremsendes skriftligt til: jens@vesterbaek.com Spørgsmål og svar vil efterfølgende blive

Læs mere

Godkendelse af annullering af Kommuneplantillæg og Lokalplan Vindmølleområde ved Øster Hassing Kær, landområde Hals (2.

Godkendelse af annullering af Kommuneplantillæg og Lokalplan Vindmølleområde ved Øster Hassing Kær, landområde Hals (2. Punkt 17. Godkendelse af annullering af Kommuneplantillæg 9.012 og Lokalplan 9-6-105. Vindmølleområde ved Øster Hassing Kær, landområde Hals (2. forelæggelse) 2014-18303 By- og Landskabsudvalget indstiller,

Læs mere

Rettelsesblad til Glostrup Kommunes udbudsmateriale for salg af villagrunde i Dysseaasen i Hvissinge Øst fra januar 2018

Rettelsesblad til Glostrup Kommunes udbudsmateriale for salg af villagrunde i Dysseaasen i Hvissinge Øst fra januar 2018 Rettelsesblad til Glostrup Kommunes udbudsmateriale for salg af villagrunde i Dysseaasen i Hvissinge Øst fra januar 2018 Rådhusparken 2 2600 Glostrup www.glostrup.dk I marts 2018 blev 21 af de i alt 25

Læs mere

Åbent referat Ekstraordinært møde Teknik- og Miljøudvalget Teknik- & Miljøsekretariatet

Åbent referat Ekstraordinært møde Teknik- og Miljøudvalget Teknik- & Miljøsekretariatet Åbent referat Ekstraordinært møde Teknik- og Miljøudvalget 2014-2017 Teknik- & Miljøsekretariatet Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 17:30 Mødet afsluttet: kl. 18:00 Mødested: Hjørring

Læs mere

Opførelsen af Køge Park udbydes som én samlet totalentreprisekontrakt, jf. nedenfor.

Opførelsen af Køge Park udbydes som én samlet totalentreprisekontrakt, jf. nedenfor. Advokatpartnerselskab Henrik Puggaard Advokat J.nr. 289785-3-1-GTH BILAG 9 TIL GRUNDKØBSAFTALEN Regler for gennemførelse af udbud af totalentreprisekontrakt 1. Udbudsforpligtelsen Til opfyldelse af Grundkøbsaftalens

Læs mere

Forslag. Lov om ændring af lov om fremme af vedvarende energi, lov om elforsyning og ligningsloven 1) Til lovforslag nr. L 135 Folketinget 2012-13

Forslag. Lov om ændring af lov om fremme af vedvarende energi, lov om elforsyning og ligningsloven 1) Til lovforslag nr. L 135 Folketinget 2012-13 Til lovforslag nr. L 135 Folketinget 2012-13 Efter afstemningen i Folketinget ved 2. behandling den 28. maj 2013 Forslag til Lov om ændring af lov om fremme af vedvarende energi, lov om elforsyning og

Læs mere

Folketinget - Skatteudvalget

Folketinget - Skatteudvalget Skatteudvalget 2010-11 L 74 Bilag 1 Offentligt J.nr. 2010-311-0056 Dato: 17. november 2010 Til Folketinget - Skatteudvalget Til udvalgets orientering vedlægges høringsskema samt de modtagne høringssvar

Læs mere

VE-loven vedtaget 30. maj 2013

VE-loven vedtaget 30. maj 2013 VE-loven vedtaget 30. maj 2013 De fire ordninger: Værditabsordning Forkøbsret for lokale Lokal grøn ordning Garantifond v. oprettelse af møllelav Værditabsordning Hvad kan der søge til og af hvem Fast

Læs mere

Borgermøde om vindmøller ved Tolstrup

Borgermøde om vindmøller ved Tolstrup Borgermøde om vindmøller ved Tolstrup Onsdag den 31. oktober 2018 Program 1. Velkommen v. Stine Damborg, formand for Klima og Miljøudvalget i 2. Proces for behandling af vindmølleprojekt v. 3. Vindmølleprojektet,

Læs mere

Debatoplæg Vindmøller ved Aunsbjerg

Debatoplæg Vindmøller ved Aunsbjerg Debatoplæg Vindmøller ved Aunsbjerg Debatperiode i 4 uger: Fra mandag den 5. januar 2015 til mandag den 2. februar 2015. Oplæg til debat om vindmøller ved Aunsbjerg Ecopartner Aps. og lodsejer Holger Preetzmann

Læs mere

Evaluering af køberetsordningen. i lov om fremme af vedvarende energi

Evaluering af køberetsordningen. i lov om fremme af vedvarende energi Klima-, Energi- og Bygningsudvalget 2011-12 KEB alm. del Bilag 68 Offentligt N O T AT Evaluering af køberetsordningen i i lov om fremme af vedvarende energi 28. oktober 2011 J.nr. 2110/1181-0241 Ref. bgi/jbe/hw

Læs mere

Bekendtgørelse af lov om fremme af vedvarende energi 1)2)

Bekendtgørelse af lov om fremme af vedvarende energi 1)2) LBK nr 119 af 09/02/2018 (Gældende) Udskriftsdato: 6. marts 2018 Ministerium: Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet Journalnummer: Energi-, Forsynings- og Klimamin., Energistyrelsen, j.nr. 2018-1485

Læs mere

Side 1/6. Kontor/afdeling Vedvarende Energi. Dato 22. februar J nr MALFL. Energistyrelsen. Amaliegade København K

Side 1/6. Kontor/afdeling Vedvarende Energi. Dato 22. februar J nr MALFL. Energistyrelsen. Amaliegade København K Kontor/afdeling Vedvarende Energi Dato 22. februar 2019 J nr. 2019-351 Notat vedr. Energistyrelsens behandling af Sønderborg Forsynings ansøgning, samt om muligheden for at inddrage hensynet til at undgå

Læs mere

Vedtægter for Nørrekær Enges Vindmølleforening

Vedtægter for Nørrekær Enges Vindmølleforening Vedtægter for Nørrekær Enges Vindmølleforening 1. Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Nørrekær Enges Vindmølleforening med hjemsted på formandens adresse. 2. Foreningens formål og opgaver

Læs mere

Debatoplæg om Vindmøller ved Lavensby

Debatoplæg om Vindmøller ved Lavensby Debatoplæg om Vindmøller ved Lavensby - Indkaldelse af forslag og idéer Debatperiode 6. februar til 6. marts 2013 Februar 2013 Vindmøller ved Lavensby Visualiseringen på forsiden viser 5 stk. vindmøller

Læs mere

Brændskovvej 15, 9382 Tylstrup, Tlf 98262122, Fax 98262123, www.dansk-vindenergi.dk, CVR-nr. 20238232

Brændskovvej 15, 9382 Tylstrup, Tlf 98262122, Fax 98262123, www.dansk-vindenergi.dk, CVR-nr. 20238232 Dansk Vindenergi ApS Brændskovvej 15, 9382 Tylstrup, Tlf 98262122, Fax 98262123, www.dansk-vindenergi.dk, CVR-nr. 20238232 Frederikshavn Kommune Att.: Lene Morthensen Rådhus Alle 100 9900 Frederikshavn

Læs mere

Vindpark Døstrup Vest. Bilag 2 Vedtægter for K/S Vindpark Døstrup Vest Laug

Vindpark Døstrup Vest. Bilag 2 Vedtægter for K/S Vindpark Døstrup Vest Laug Vindpark Døstrup Vest Bilag 2 Vedtægter for K/S Vindpark Døstrup Vest Laug Vedtægter for K/S VINDPARK DØSTRUP VEST LAUG CVR-nr. ooo000ooo 1.0. NAVN 1.1. Selskabets navn er K/S Vindpark Døstrup Vest Laug

Læs mere

Bekendtgørelse om prospekter ved første offentlige udbud mellem 100.000 euro og 2.500.000 euro af visse værdipapirer

Bekendtgørelse om prospekter ved første offentlige udbud mellem 100.000 euro og 2.500.000 euro af visse værdipapirer Bekendtgørelse om prospekter ved første offentlige udbud mellem 100.000 euro og 2.500.000 euro af visse værdipapirer I medfør af 43, stk. 3, 44, stk. 6, 46, stk. 2, og 93, stk. 3, i lov om værdipapirhandel

Læs mere

Erhvervs- og Selskabsstyrelsen forelagde herefter sagen for Revisorkommissionen, der i skrivelse af 16. juni 1997 bl.a.

Erhvervs- og Selskabsstyrelsen forelagde herefter sagen for Revisorkommissionen, der i skrivelse af 16. juni 1997 bl.a. Kendelse af 29. juni 1998. 97-162.893. Ikke dispensation til revisors medejerskab af 3 udlejningsejendomme. Lov om statsautoriserede revisorer 10. (Suzanne Helsteen, Christen Sørensen, Vagn Joensen) Advokat

Læs mere

AFTALE VEDRØRENDE OVERDRAGELSE AF KOMMANDIT- ANDELE OG ANPARTER

AFTALE VEDRØRENDE OVERDRAGELSE AF KOMMANDIT- ANDELE OG ANPARTER AFTALE VEDRØRENDE OVERDRAGELSE AF KOMMANDIT- ANDELE OG ANPARTER K/S Asschenfeldt, Lienausallee, Uetersen & Komplementarselskabet Lienausallee, Uetersen ApS Mellem HENRIK TØLBØLL Sælger Og Køber 1 PRÆAMBEL

Læs mere

Forslag. Lov om ændring af lov om fremme af vedvarende energi, lov om elforsyning og lov om Energinet. Lovforslag nr. L 190 Folketinget

Forslag. Lov om ændring af lov om fremme af vedvarende energi, lov om elforsyning og lov om Energinet. Lovforslag nr. L 190 Folketinget Lovforslag nr. L 190 Folketinget 2017-18 Fremsat den 21. marts 2018 af energi-, forsynings- og kliministeren (Lars Christian Lilleholt) Forslag til Lov om ændring af lov om fremme af vedvarende energi,

Læs mere

BILAG E PROJEKTKONTRAKT. mellem. Solar Park Næssundvej ApS. Næssundvej Køberetsselskab I/S

BILAG E PROJEKTKONTRAKT. mellem. Solar Park Næssundvej ApS. Næssundvej Køberetsselskab I/S BILAG E PROJEKTKONTRAKT mellem Solar Park Næssundvej ApS og Næssundvej Køberetsselskab I/S INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Formål... 3 2. Definitioner... 3 3. Projektstyring... 4 4. Gennemførelse af Projektet...

Læs mere

Velkommen. Borgermøde om. vindmøller på Hirtshals havn

Velkommen. Borgermøde om. vindmøller på Hirtshals havn Velkommen Borgermøde om vindmøller på Hirtshals havn Aftenens program 19:00 Velkomst og præsentation, tekniskdirektør Andreas Duus, Hjørring Kommune 19:05 Oplæg om Hirtshals Havns ansøgning ved formand

Læs mere

2-delt borgermøde: Forslag om vindmøller ved Øster Børsting. Tirsdag den 21. august 2012 kl.19 Velkommen!

2-delt borgermøde: Forslag om vindmøller ved Øster Børsting. Tirsdag den 21. august 2012 kl.19 Velkommen! 2-delt borgermøde: Forslag om vindmøller ved Øster Børsting Tirsdag den 21. august 2012 kl.19 Velkommen! Program Første del (fælles) Kl. 19.00 Kl. 19.10 Kl. 19.20 Kl. 19.45 Kl. 20.15 Velkommen v/ Jens

Læs mere

K/S Framnäs Köpcentrum, Lidköping

K/S Framnäs Köpcentrum, Lidköping K/S Framnäs Köpcentrum, Lidköping c/o InvestorService A/S Bredgade 34 A 1260 København K Årsrapport for 2017 (11. regnskabsår) CVR nr. 29 93 35 61 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære

Læs mere

Vindmøller ved Thorup - Sletten

Vindmøller ved Thorup - Sletten Vindmøller ved Thorup - Sletten Ideoplæg Indkaldelse af ideer og forslag fra den 15. august 2016 til den 12. september 2016 Invitation til borgermøde Der afholdes borgermøde den 22. august 2016, kl. 19-21

Læs mere

V E D T Æ G T E R for Damsgaarden ApS

V E D T Æ G T E R for Damsgaarden ApS V E D T Æ G T E R for Damsgaarden ApS 1 Navn Selskabets navn er Damsgaarden ApS. Selskabets hjemsted er Gribskov. 2 Formål Selskabets formål er at drive botilbud for psykisk handicappede. Formålet søges

Læs mere

Kommunen som investor i vindmølleprojekter. www.energiogmiljo.dk

Kommunen som investor i vindmølleprojekter. www.energiogmiljo.dk Kommunen som investor i vindmølleprojekter 1 Det vil jeg tale om Hjemmelsgrundlaget for kommunen som deltager i elproduktion Låneoptagelse og garantistillelse Modregningsreglerne Risikoafdækning Anvendelse

Læs mere

K/S HJØRRING TRAFIKCENTER C/O KAJ BUNDGAARD, SCT. KNUDS ALLÉ 27, 9800 HJØRRING

K/S HJØRRING TRAFIKCENTER C/O KAJ BUNDGAARD, SCT. KNUDS ALLÉ 27, 9800 HJØRRING Tlf.: 96 23 54 00 BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab hjoerring@bdo.dk Nørrebro 15, Box 140 www.bdo.dk DK-9800 Hjørring CVR-nr. 20 22 26 7020222670 K/S HJØRRING TRAFIKCENTER C/O KAJ BUNDGAARD, SCT.

Læs mere

Det regelsæt, som anvendes første år, er gældende i hele ejerperioden - og for eventuelle efterfølgende tilkøb.

Det regelsæt, som anvendes første år, er gældende i hele ejerperioden - og for eventuelle efterfølgende tilkøb. Deloitte & Touche 1 SKATTEMÆSSIG BEHANDLING AF VINDMØLLER I det følgende beskrives i hovedtræk den skattemæssige behandling af en investering i vindmøller i Havvindmølleparken på Samsø. Det skal understreges,

Læs mere

Udbud af Vejhuset Lillegade 2A, Greve landsby, 2670 Greve

Udbud af Vejhuset Lillegade 2A, Greve landsby, 2670 Greve Udbud af Vejhuset Lillegade 2A, Greve landsby, 2670 Greve Greve Kommune, juli 2019 Indhold 1. Indledning... 3 2. Den udbudte ejendom... 3 3. Planmæssige rammer... 3 3.1 Kommuneplanramme... 3 3.2 Lokalplan...

Læs mere

Debatoplæg. Vindmøller mellem Sdr. Rubjerg og Vejby. Forudgående offentlighed til den xx.xx Hjørring Kommune Teknik- & Miljøområdet

Debatoplæg. Vindmøller mellem Sdr. Rubjerg og Vejby. Forudgående offentlighed til den xx.xx Hjørring Kommune Teknik- & Miljøområdet Forudgående offentlighed til den xx.xx 2018 Debatoplæg Vindmøller mellem Sdr. Rubjerg og Vejby Foreløbigt foto visende 150 m høje vindmøller Skal tilrettes med 125 m høje vindmøller inden offentliggørelse

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr. 30 55 77 51 Ordinær generalforsamling i EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S ("Selskabet") afholdes tirsdag den 29. maj

Læs mere

JONAS BRUUN ADVOKATFIRMA NOTAT. Konditionsmæssigheden af DIFO s tilbud af 1. april 2008 vedrørende administrationen af internetdomænet.

JONAS BRUUN ADVOKATFIRMA NOTAT. Konditionsmæssigheden af DIFO s tilbud af 1. april 2008 vedrørende administrationen af internetdomænet. ADVOKATFIRMA ERIK KJÆR- HANSEN ADVOKAT BREDGADE 38 1260 KØBENHAVN K 8. maj 2008 NOTAT om Konditionsmæssigheden af DIFO s tilbud af 1. april 2008 vedrørende administrationen af internetdomænet.dk Indledning

Læs mere

Debatoplæg. Vindmøller mellem Sdr. Rubjerg og Vejby. Forudgående offentlighed til den 28. marts Hjørring Kommune Teknik- & Miljøområdet

Debatoplæg. Vindmøller mellem Sdr. Rubjerg og Vejby. Forudgående offentlighed til den 28. marts Hjørring Kommune Teknik- & Miljøområdet Forudgående offentlighed til den 28. marts 2018 Debatoplæg Vindmøller mellem Sdr. Rubjerg og Vejby Hjørring Kommune Teknik- & Miljøområdet Visualisering nr. 1. Projektets fi re 125 meter høje vindmøller

Læs mere

Borgermøde den 6. oktober 2015 Vindmøller langs den Midtjyske motorvej Ikast Brande og Vejle kommuner. Oplæg fra borgermøde I idefase

Borgermøde den 6. oktober 2015 Vindmøller langs den Midtjyske motorvej Ikast Brande og Vejle kommuner. Oplæg fra borgermøde I idefase Borgermøde den 6. oktober 2015 Vindmøller langs den Midtjyske motorvej Ikast Brande og Vejle kommuner Borgermøde den 6. oktober 2015 Kl. 19.00-19.10 Velkomst v/ borgmester Carsten Kissmeyer, Ikast-Brande

Læs mere

Deltag i debatten om nye vindmøller vest for Thorup

Deltag i debatten om nye vindmøller vest for Thorup Til borgere, interesseorganisationer og andre med interesse i det udlagte vindmølleområde Dato: 27. oktober 2014 Kultur, Plan og Fritid Torvegade 15 9670 Løgstør Sagsnr.: 820-2014-26025 Dokumentnr.: 820-2014-218744

Læs mere

Borgermøde om vindmøller ved Vinge

Borgermøde om vindmøller ved Vinge Borgermøde om vindmøller ved Vinge Torsdag den 27. juni 2019 Præsentation Fra vindmølleprojektet (bygherre og rådgiver): Andreas von Rosen, European Energy Mio Schrøder, PlanEnergi Morten Christensen,

Læs mere

Indstilling. Indkøb af bæredygtig energi og Aarhus som første WindMade kommune i verden. 1. Resume. Til Aarhus Byråd via Magistraten Teknik og Miljø

Indstilling. Indkøb af bæredygtig energi og Aarhus som første WindMade kommune i verden. 1. Resume. Til Aarhus Byråd via Magistraten Teknik og Miljø Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Teknik og Miljø Den 28. maj 2013 Indkøb af bæredygtig energi og Aarhus som første WindMade kommune i verden Denne indstilling skal fremme anvendelsen af vedvarende

Læs mere

AFV.SELSK. AF APS U/FRIV.LIKV HUMLEMARKEN 10, 9500 HOBRO 1. OKTOBER SEPTEMBER 2017

AFV.SELSK. AF APS U/FRIV.LIKV HUMLEMARKEN 10, 9500 HOBRO 1. OKTOBER SEPTEMBER 2017 Tlf.: 96 57 48 00 BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab hobro@bdo.dk Jeppe Aakjærs Vej 10 www.bdo.dk DK-9500 Hobro CVR-nr. 20 22 26 7020222670 AFV.SELSK. AF 23.01.2018 APS U/FRIV.LIKV HUMLEMARKEN

Læs mere

Bekendtgørelse af lov om fremme af vedvarende energi 1)

Bekendtgørelse af lov om fremme af vedvarende energi 1) LBK nr 1288 af 27/10/2016 (Gældende) Udskriftsdato: 1. marts 2017 Ministerium: Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet Journalnummer: Energi-, Forsynings- og Klimamin., Energistyrelsen, j.nr. 2016-7994

Læs mere

UDVIDELSE AF VINDMØLLEROJEKT NEJST ETAPE II

UDVIDELSE AF VINDMØLLEROJEKT NEJST ETAPE II Nejst Etape II - Brønderslev Kommune UDVIDELSE AF VINDMØLLEROJEKT NEJST ETAPE II 3 stk. Vestas V112 3,075 3,3 MW med en totalhøjde på 140 meter Beskrivelse af projektet 3 stk. Vestas V112 140 meter. Samme

Læs mere

Debatoplæg om vindmøller ved Holmen 2

Debatoplæg om vindmøller ved Holmen 2 Debatoplæg om vindmøller ved Holmen 2 Udvidelse af vindmøllepark ved Holmen Debatoplæg om Lokalplan nr. 400 og Tillæg nr. 62 til Kommuneplan 2013-2025 for Ringkøbing-Skjern Kommune Debatperiode: fra den

Læs mere

Åbent tillægsreferat Teknik- og Miljøudvalget Teknik- & Miljøsekretariatet

Åbent tillægsreferat Teknik- og Miljøudvalget Teknik- & Miljøsekretariatet Hjørring Kommune Side 1. Åbent tillægsreferat Teknik- og Miljøudvalget 2014-2017 Teknik- & Miljøsekretariatet Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 08:30 Mødet afsluttet: kl. 12:00 Mødested: Hjørring Rådhus -

Læs mere

Idéoplæg. Indkaldelse af idéer og forslag Havndal vedr. nye vindmøller ved Overgaard Dalbyover. fra til

Idéoplæg. Indkaldelse af idéer og forslag Havndal vedr. nye vindmøller ved Overgaard Dalbyover. fra til Idéoplæg Indkaldelse af idéer og forslag Havndal vedr. nye vindmøller Dalbyover geodatastyrelsen, Miljøministeriet Udbyhøj Råby Gjerlev Gassum Øster Tørslev fra 16.11.2016 Asferg Spentrup Fårup Mellerup

Læs mere

Bekendtgørelse af lov om fremme af vedvarende energi 1)2)

Bekendtgørelse af lov om fremme af vedvarende energi 1)2) LBK nr 1194 af 28/09/2018 Udskriftsdato: 16. juli 2019 Ministerium: Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet Journalnummer: Energi-, Forsynings- og Klimamin., Energistyrelsen, j.nr. 2018-1485 Senere ændringer

Læs mere

Tillæg 33. Silkeborg Kommuneplan

Tillæg 33. Silkeborg Kommuneplan Tillæg 33 Silkeborg Kommuneplan 2013-2025 Vedtaget af Silkeborg Byråd den 21. december 2015 Silkeborg Kommune offentliggør hermed Tillæg 33 til Kommuneplan 2013-2025. Silkeborg Byråd har 21. december 2015

Læs mere

Idéoplæg om Vindmøller ved Notmarkskov

Idéoplæg om Vindmøller ved Notmarkskov Idéoplæg om Vindmøller ved Notmarkskov - Indkaldelse af forslag og idéer Høringsperiode 27. marts til 24. april 2013 Marts 2013 Vindmøller ved Notmarkskov Forord I Sønderborg Kommune har vi med ProjectZero

Læs mere

Beskrivelse af vindmølleprojektet Kommuneplantillæg med planmæssige ændringer

Beskrivelse af vindmølleprojektet Kommuneplantillæg med planmæssige ændringer #BREVFLET# Aalborg Kommune, Plan og Udvikling Stigsborg Brygge 5, 9400 Nørresundby 14. november 2014 Deltag i debatten Nye vindmøller ved Øster Hassing Kær Aalborg Kommune har modtaget en ansøgning om

Læs mere

Det regelsæt, som anvendes første år, er gældende i hele ejerperioden - og for eventuelle efterfølgende tilkøb.

Det regelsæt, som anvendes første år, er gældende i hele ejerperioden - og for eventuelle efterfølgende tilkøb. l Delortte & Touche 1 SKATTEMÆSSIG BEHANDLING AF VINDMØLLER I det følgende beskrives i hovedtræk den skattemæssige behandling af en investering i vindmøller i Hawindmølleparken på Samsø. Det skal understreges,

Læs mere

Borgermøde om vindmøller ved Vinge

Borgermøde om vindmøller ved Vinge Borgermøde om vindmøller ved Vinge Torsdag den 27. september 2018 Det politiske grundlag Byrådets konstitueringsaftale: Det er vigtigt, at Viborg Kommune har en sammenhængende politik i forhold til energi,

Læs mere

VE-loven Lov nr. 641 af 12/06/2013

VE-loven Lov nr. 641 af 12/06/2013 VE-loven Lov nr. 641 af 12/06/2013 De fire ordninger: Værditabsordning Køberetsordning (forkøbsret for lokale) Lokal grøn ordning Garantifond v. oprettelse af møllelav Værditabsordning Hvad kan der søge

Læs mere

Vindmøller ved Bredlund. Oplæg til debat. Planlægning for to 150 m høje vindmøller

Vindmøller ved Bredlund. Oplæg til debat. Planlægning for to 150 m høje vindmøller Vindmøller ved Bredlund Oplæg til debat Planlægning for to 150 m høje vindmøller Juni 2015 Oplæg til debat om vindmøller ved Bredlund Møllerne visualiseret fra nordøst fra Godrumvej. SFP WIND Denmark ApS

Læs mere

VEDTÆGTER. for VESTFORSYNING VIND A/S. 1. Navn. 1.1 Selskabets navn er Vestforsyning Vind A/S. 1.2 Selskabets binavn er Gedmose II Vind A/S.

VEDTÆGTER. for VESTFORSYNING VIND A/S. 1. Navn. 1.1 Selskabets navn er Vestforsyning Vind A/S. 1.2 Selskabets binavn er Gedmose II Vind A/S. VEDTÆGTER for VESTFORSYNING VIND A/S 1. Navn 1.1 Selskabets navn er Vestforsyning Vind A/S. 1.2 Selskabets binavn er Gedmose II Vind A/S. 2. Hjemsted 2.1 Selskabets hjemsted er Holstebro Kommune. 3. Formål

Læs mere

3.1 Selskabets formål er at eje og drive vindmølleparken ved Gedmose i Holstebro Kommune samt hermed forbundet virksomhed.

3.1 Selskabets formål er at eje og drive vindmølleparken ved Gedmose i Holstebro Kommune samt hermed forbundet virksomhed. VEDTÆGTER for VESTFORSYNING VIND A/S 1. Navn 1.1 Selskabets navn er Vestforsyning Vind A/S (herefter benævnt Selskabet ). 1.2 Selskabets binavn er Gedmose II Vind A/S. 2. Hjemsted 2.1 Selskabets hjemsted

Læs mere

K/S Vesterbro 12 C, Aalborg

K/S Vesterbro 12 C, Aalborg K/S Vesterbro 12 C, Aalborg c/o Habro & Finansgruppen Fund Mamangement A/S Amaliegade 27 1256 København K Årsrapport for 2014 (14. regnskabsår) CVR nr. 26 17 85 41 Årsrapporten er fremlagt og godkendt

Læs mere

Lån & Spar Bank A/S ("Banken") offentliggør prospekt i forbindelse med fortegningsemission

Lån & Spar Bank A/S (Banken) offentliggør prospekt i forbindelse med fortegningsemission Nasdaq Copenhagen A/S Lån & Spar Bank A/S Højbro Plads 9-11 1200 København K CVR.nr. 13 53 85 30 Telefon 33 78 20 00 Telefax 33 78 20 01 E-mail lsb@lsb.dk www.lsb.dk Den 21. november 2018 IKKE TIL OFFENTLIGGØRELSE

Læs mere

SNB Private Equity II K/S CVR-nr

SNB Private Equity II K/S CVR-nr SNB Private Equity II K/S CVR-nr. 31 07 36 26 Årsrapport 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 16. marts 2015. Torben N. Sørensen Dirigent Indholdsfortegnelse

Læs mere

1. En beskrivelse af den alternative investeringsfonds investeringsstrategi og investeringsmålsætninger

1. En beskrivelse af den alternative investeringsfonds investeringsstrategi og investeringsmålsætninger OPLYSNINGER I HENHOLD TIL FAIF-LOVENS 62 Dette dokument skal oplyse investorer om risici i forbindelse med investering i Prime Office A/S. Dokumentet følger punkter, som disse er oplistet i 62 i lov om

Læs mere

ANNONCERINGSTEKST TIL IGANGSÆTNING AF UDBUDSPROCES FOR VINGE CENTRUM

ANNONCERINGSTEKST TIL IGANGSÆTNING AF UDBUDSPROCES FOR VINGE CENTRUM Horten Advokat Kristoffer Westberg Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf +45 3334 4000 Fax +45 3334 4001 J.nr. 160706 10. juni 2015 ANNONCERINGSTEKST TIL IGANGSÆTNING AF UDBUDSPROCES FOR VINGE CENTRUM

Læs mere

Lov om fremme af vedvarende energi 1)

Lov om fremme af vedvarende energi 1) 1 von 16 18.08.2009 15:56 LOV nr 1392 af 27/12/2008 Gældende Offentliggørelsesdato: 30-12-2008 Klima- og Energiministeriet Senere ændringer til forskriften LBK nr 224 af 16/03/2009 LOV nr 509 af 12/06/2009

Læs mere

Debatoplæg. Vindmøller ved Vandel i Vejle Kommune

Debatoplæg. Vindmøller ved Vandel i Vejle Kommune Debatoplæg Vindmøller ved Vandel i Vejle Kommune Kolofon: Debatoplæg til vindmøller ved Vandel i Vejle Kommune. Udgivet af Vejle Kommune, september 2012. Teknik og Miljø. Indledning Vejle Kommune har i

Læs mere

Vedtægter for nyt vindmøllelaug. 1 Navn og hjemsted. 2 - Formål. 3 - Interessenterne

Vedtægter for nyt vindmøllelaug. 1 Navn og hjemsted. 2 - Formål. 3 - Interessenterne VEJLEDENDE EKSEMPEL Vedtægter for nyt vindmøllelaug 1 Navn og hjemsted Interessentskabets navn er I/S. Interessentskabets hjemsted er Slagelse kommune. 2 - Formål Interessentskabets formål er at eje og

Læs mere

JKF HOBRO HOLDING APS HEGEDALSPARKEN 31, 9500 HOBRO 18. MAJ DECEMBER 2017

JKF HOBRO HOLDING APS HEGEDALSPARKEN 31, 9500 HOBRO 18. MAJ DECEMBER 2017 Tlf.: 96 57 48 00 BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab hobro@bdo.dk Jeppe Aakjærs Vej 10 www.bdo.dk DK-9500 Hobro CVR-nr. 20 22 26 7020222670 JKF HOBRO HOLDING APS HEGEDALSPARKEN 31, 9500 HOBRO ÅRSRAPPORT

Læs mere

Debatoplæg. Vindmølleplanlægning i Vejle Kommune

Debatoplæg. Vindmølleplanlægning i Vejle Kommune Debatoplæg Vindmølleplanlægning i Vejle Kommune Kolofon: Debatoplæg til vindmølleplanlægning for Vejle Kommune Udgivet af Vejle Kommune, august 2010 Redigeret af: Marianne Bjerre, Teknisk Forvaltning,

Læs mere

Betinget frivilligt købstilbud til aktionærerne i Danske Andelskassers Bank A/S

Betinget frivilligt købstilbud til aktionærerne i Danske Andelskassers Bank A/S Selskabsmeddelelse nr. 4 Betinget frivilligt købstilbud til aktionærerne i Danske Andelskassers Bank A/S MÅ IKKE OFFENTLIGGØRES, PUBLICERES ELLER UDLEVERES DIREKTE ELLER INDI- REKTE I ELLER TIL NOGEN JURISDIKTION,

Læs mere

Vedtægter for Vindmøllelaug Århus Bugt (VÅB)

Vedtægter for Vindmøllelaug Århus Bugt (VÅB) Vedtægter for Vindmøllelaug Århus Bugt (VÅB) 1: Navn og hjemsted. 1. lnteressentskabets navn er Vindmøllelaug Århus Bugt (VÅB) 2. VÅB's hjemsted er Århus Kommune. 2: Formål. 1. VÅB's formål er at medvirke

Læs mere

A.P. Møller - Mærsk A/S. Vedtægter

A.P. Møller - Mærsk A/S. Vedtægter A.P. Møller - Mærsk A/S Vedtægter Selskabets navn er A.P. Møller - Mærsk A/S. I. Almindelige bestemmelser Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene Aktieselskabet Dampskibsselskabet Svendborg

Læs mere