H/F Amager Strand

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "H/F Amager Strand www.haveforeningenamagerstrand.dk"

Transkript

1 H/F Amager Strand Grundlagt i 1958 Velkommen i H/F Amager Strand. Haveforeningen består af 178 haver, fordelt på begge sider af Vågestien, henholdsvis den store og den lille afdeling. Haveforeningens sæson løber fra den 1. april til udgange af oktober. I den store afdeling ligger foreningshuset, hvor bestyrelsen holder til i deres kontortid. I begge afdelinger, ved parkeringspladserne, findes der toiletbygninger, som bliver rengjort en gang om ugen. Haveforeningen ligger på et fredet område, hvor jorden er lejet af Københavns kommune og er blevet erklæret varigt i henhold til kolonihaveloven.

2 Bestyrelsen: Bestyrelsen består af en formand, en næstformand, en kasserer og to bestyrelsesmedlemmer, som vælges for to år af gangen, på generalforsamlingen. Derudover vælges der også, to revisorer, to bestyrelsessuppleanter samt to revisorsuppleanter. En liste over den siddende bestyrelse, kan ses på kontoret, samt på vores hjemmeside. Bestyrelsens kontortid mandage: I april måned er der kontortid mellem og for afhentning af parkeringstilladelser (se også afsnit om parkeringstilladelser) Fra maj til og med august er der kontortid mellem og I september og oktober måned er der kontortid mellem og Aviscontainer: Foreningen har to aviscontainere, en i den lille afdeling ved toiletbygningen og en i den store afdeling ved kontoret. Batteriopsamler: Foreningen har en batteriopsamler. Den findes ved kontoret i den store afdeling. Containere: Der vil i løbet af sæsonen komme containere til storskrald samt til haveaffald. Se vores hjemmeside eller opslag på foreningens opslagstavler. Containerne vil de pågældende datoer, være åbne mellem og Er containerne fyldte inden kl , må der ikke fyldes mere i. Endvidere henvises der til Vermlandsgade genbrugsstation. Det er IKKE tilladt, at komme med affald i bil/trailer, disse vil blive afvist. Dagrenovation: Der hentes dagrenovation en gang om ugen. Se ugedag på vores hjemmeside eller i vores nyhedsbrev. I de grå affaldsspande må der kun komme køkkenaffald.

3 Dyrehold: Der skal ansøges om tilladelse til, at holde hund eller kat. Ansøgning findes på hjemmesiden samt på kontoret. Alle hunde skal holdes i snor og evt. efterladenskaber skal samles op. Katte skal være øremærket/chippet. Det er tilladt at passe en hund/kat i en sammenhængende periode på 3 uger pr. sæson. Ekspektancelisten: (ventelisten) Når du er optaget, som medlem på ekspektancelisten, forpligtiger du dig til, senest den 1. juni, hvert år, at indbetale 100,- kr. på haveforeningens bankkonto. Hvis beløbet ikke er indbetalt senest den 1. juni, vil du automatisk blive slettet af listen. Det er det opskrevne medlems eget ansvar, at beløbet er indbetalt til tiden. På indbetalingen skal du oplyse medlemsnummer og navn. Hvis ikke disse oplysninger er anført, vil pengene blive afvist og du har dermed ikke betalt. Eksempel: MED213 Peter Hansen (medlemsnummer og navn). Du forpligtiger dig til, at holde øje med ekspektancelisten på H/F Amager Strands hjemmeside. Når din placering på ekspektancelisten er 50 eller derunder, skal du personligt møde op på kontoret, en mandag i maj måned, for at vise din indbetaling, samt for, at opdatere de data vi har på dig. (Bemærk, hvis en mandag i maj falder på en helligdag, vil der være lukket på kontoret den pågældende dag). Flag: Foreningen har to foreningsflagstænger, som passes af udvalgte medlemmer. Flaget hejses kl og tages ned igen ved solnedgang eller senest kl Har man en flagstang, opfordres man til at flage. Fodring af fugle: Af hensyn til rotter og vildkatte skal fodring af fugle ske i en højde af 120 cm. Fodring må aldrig ske på jorden. Forurening: Foreningen er grundlagt på en tidligere losseplads, I bedes derfor være opmærksomme på, at jorden visse steder kan være forurenet og ikke velegnet til dyrkning af grønsager. Højbede anbefales.

4 Fællesarbejde: Fællesarbejdet udføres 1 søndag i maj mellem og (hvis denne søndag falder den 1. maj, se da vores hjemmeside eller nyhedsbrev). For at holde vedligeholdelses udgifterne nede, er det vigtigt, at man møder op på fællesarbejdsdagen. Møder man ikke op den pågældende dag, kan man blive pålagt pligtarbejde på et andet tidspunkt af året. Se også under punkt 8 i H/F Amager Strands vedtægter. På fællesarbejdsdagen, vil vi efter endt arbejde, spise frokost sammen. Der vil i løbet af formiddagen blive bragt drikkevare ud. Generalforsamling: Den ordinære generalforsamling afholdes en gang årligt, den anden søndag i august måned. Indkaldelse til generalforsamlingen udsendes i henhold til gældende regler. Haveleje: Der betales haveleje 2 gange årligt. Havelejen vedtages på en generalforsamling. I havelejen ligger leje af grund, vand, renovation, vedligehold, administration, kontingenter m.m. Se gældende haveleje på vores hjemmeside. Havelejen er til forfald den og den Manglende betaling vil j.f. haveforeningens love og ordensbestemmelser, medføre opsigelse af foreningen. Havelåger: Hvert havelod må kun have en indgang/havelåge til sit havelod. Haveredskaber: Foreningen har trillebør placeret ved toiletbygningerne henholdsvis i den lille og den store afdeling. Hæk: Hækkene skal være klippet inden Sankt Hans og hækkens højde må ikke være over 1,80 m. Hækken skal holdes i en sådan stand, at den ikke vælter, især udover vejen. Der henstilles til, at man undlader, at klippe hæk på søn- og helligdage. Kontakt til bestyrelsen: Kontakten til bestyrelsen foregår i kontortiden om mandagen (se under kontortid). Derudover kan man i nødsituationer kontakte formanden eller kassereren på de opslåede telefonnumre. OBS telefonnumrene må kun benyttes i nødsituationer, det vil sige, problemer der ikke kan vente til kontortid, så som sprængte vandrør. Det er også muligt at maile til bestyrelsen på følgende adresse: bestyrelsen@haveforeningenamagerstrand.dk,

5 bemærk dog, at disse mails kun vil blive læst og besvaret i kontortiden om sommeren og en gang ugentligt om vinteren. Kørsel: De almindelige færdselsregler gælder også i haveforeningen. Det vil sige, at man ikke må køre mere end som skrevet på skiltene, 10 km i timen og at man ikke må køre imod ensretningen. Dette gælder også cyklister og knallertkørsel. Al unødig kørsel med motorkøretøjer samt knallerter skal undgås. Lys: Har man vejbelysning tilsluttet sin egen elmåler, skal lyset tændes 1. april hvert år og må først slukkes igen ved udgangen af oktober. El til vejbelysning modregnes i havelejen i oktober måned. Love og vedtægter: De gældende love og vedtægter findes på vores hjemmeside, eller fås ved henvendelse på kontoret. (de nuværende love og vedtægter er vedlagt) Naboskab: Gør nytte af hinandens hjælp, stil naboens skraldespand ind hvis de er på ferie og hold øje med hinandens haver. Ophold i haven: Vis hensyn til dine naboer. Undgå generende støj. Der henstilles til, at man undgår at benytte elektriske haveredskaber og værktøj på søn- og helligdage. Parkering: Det er muligt at blive opskrevet til en parkeringsplads i haveforeningen. For at blive skrevet op, skal man møde personligt på kontoret i kontortiden. Der findes fire former for parkeringstilladelser. En grøn parkeringstilladelse gives til medlemmer som bor i deres haver min. 3½ måned, en rød parkeringstilladelse gives til de frie pladser i den store afdeling og en blå parkeringstilladelse giver mulighed for at holde på de faste pladser, hvor der er sat en pose over nummeret eller hvor nummeret står på grøn. De gule tilladelser gives til håndværkere, som kan holde på ejerens plads, som i den periode må holde uden for foreningen. Hvis man har fået en grøn/rød parkeringstilladelse, er man forpligtiget til at holde pladsen fri for ukrudt, samt for dem med grøn tilladelse, at tildække nummeret med en pose eller sætte nummeret på grøn, hvis man i dage eller perioder ikke selv skal benytte pladsen. Det giver plads til alle med blå parkering.

6 Bemærk - Gæster og familiemedlemmer må ikke parkere inde i foreningen. Det er haveejerens ansvar at oplyse gæster og familiemedlemmer om, at de ikke må parkere i haveforeningen. Pinse: Pinse morgen (søndag) inviteres alle medlemmer til morgenmad i foreningshuset kl På denne dag sælger festudvalget lodder, hvor overskuddet går til den årlige sommerfest. Porte og låger: Porte og låger skal, efter ind- og udkørsel, være aflåste i tiden den 1. november til den 31. marts. Postkasser: Alle havelodder skal være forsynet med en postkasse ved havelågen. Præmiehaver: En gang årligt, i juni måned, udvælges de 8 pæneste haver til præmiering. Haverne udvælges af forrige års vindere. De 8 udvalgte haver, sendes til kolonihaveforbundet, som sender en havekonsulent ud for at vælge 4 af dem ud til at modtage kolonihaveforbundets præmie. De andre 4 får haveforeningens præmie på den efterfølgende generalforsamling. De haver der har fået kolonihaveforbundets præmie, inviteres til festmiddag i kolonihaveforbundets regi det følgende efterår. Ønsker man ikke at modtage præmie for sin have, skal man henvende sig på kontoret, hvor man så vil blive slettet. Radioapparater: Radioapparater må ikke benyttes i fri luft og skal i øvrigt dæmpes, så de ikke generer naboerne. Støj må indskrænkes til det mindst mulige. Standerhejsning: Årets standerhejsning er den første søndag i april måned. Se tidspunkt på vores hjemmeside eller i vores første nyhedsbrev. Til standerhejsningen bydes alle velkommen med en lille en til halsen. Tilbygning/nyt hus på grunden: Ny- og tilbygning skal ansøges på kontoret, dette gælder også huse bygget før Se også byggeregler på hjemmesiden. Udlejning af foreningshuset: Foreningshuset, eks. kontoret, er til udlejning for medlemmer i haveforeningen. Foreningshuset kan lejes i havesæsonen. For leje af huset, skal man møde op på kontoret for reservation. Nøglen hentes

7 ugen før på kontoret i kontortiden. Nøglen afleveres den efterfølgende mandag. (Se også vedlagte regler for udlejning ) Den gældende pris kan ses på vores hjemmeside eller ved kontakt på kontoret. Huset kan lånes gratis til arrangementer, i forbindelse med begravelse af medlemmer, til vejfester, til arrangementer i foreningsregi. Udlån af kolonihavehus: Det er ikke tilladt at låne/leje sit kolonihavehus ud. Ønsker man, at andre passer ens have mens man er på ferie, kontakt da bestyrelsen inden. Ukrudt: Enhver haveejer har pligt til at holde stykket fra hæk og ud til midten af vejen fri for ukrudt. Ligeledes skal haverne holdes i en velholdt stand. Vand. Åbning og lukning af vand: Der er lukket for vandet i vinterhalvåret. Dog findes der to frostfrie haner i foreningen. I den lille afdeling er hanen lige inden for den store låge, i den store afdeling er den placeret på Havlyngbuen, over for nr. 78. Bestyrelsen skal have mulighed for adgang til haverne når der skal åbnes og lukkes for vandet. Vanding: Regler for vanding vedtages på generalforsamlingen. Der må kun vandes med håndholdt vandslange mellem kl og kl Se også ordensreglerne. Det er ikke tilladt at vande græsplæner i henhold til Københavns kommunes vandingsregler. Vejene: Alle har pligt til, at holde vejen ud for sin have fri for huller, samt ukrudt ud til midten af vejen. Der må ikke hænge grene eller buske ud over vejen. Hækken skal være lodret og må ikke vælte ud over vejen. Vejfest: I løbet af sommeren holdes der vejfest på vejene. Hver vej står selv for at finde en dato og for at arrangere det. Foreningshuset kan reserveres gratis til dette formål (det er en god ide at reservere foreningshuset i tilfælde af regn). Vejnummerering: Hvert havelod skal være forsynet med et synligt husnummer.

H/F Amager Strand www.haveforeningenamagerstrand.dk

H/F Amager Strand www.haveforeningenamagerstrand.dk H/F Amager Strand www.haveforeningenamagerstrand.dk Grundlagt i 1958 Velkommen i H/F Amager Strand. Haveforeningen består af 178 haver, fordelt på begge sider af Vågestien, henholdsvis den store (med bagerste

Læs mere

Velkommen til Haveforeningen Amager Strand.

Velkommen til Haveforeningen Amager Strand. Velkommen til Haveforeningen Amager Strand. Grundlagt i 1958 Hjemmeside: www.haveforeningenamagerstrand.dk E-mail: bestyrelsen@haveforeningenamagerstrand.dk Huset er grønt, det hedder Bella-Vista vandet

Læs mere

Så nærmer tiden sig for en ny sæson i H/F Amager Strand og dermed også et informationsbrev fra bestyrelsen.

Så nærmer tiden sig for en ny sæson i H/F Amager Strand og dermed også et informationsbrev fra bestyrelsen. Så nærmer tiden sig for en ny sæson i H/F Amager Strand og dermed også et informationsbrev fra bestyrelsen. Der er kun en lille måned til portene bliver åbnet i foreningen, så her får du lidt information

Læs mere

ÅR 2017 INFORMATIONSBREV NR. 1

ÅR 2017 INFORMATIONSBREV NR. 1 ÅR 2017 INFORMATIONSBREV NR. 1 Så er det atter tid til et rigtigt informationsbrev fra bestyrelsen i H/F Amager Strand. Der er kun en lille måned til at portene bliver åbnet igen, så her får du lidt information

Læs mere

Ordensregler Haveforeningen Røde Mellemvej

Ordensregler Haveforeningen Røde Mellemvej Ordensregler Haveforeningen Røde Mellemvej Når man har en kolonihave er det et medlemskab af en forening. Man har meldt sig ind i et forpligtende fællesskab. Ordenreglerne er sociale spilleregler, som

Læs mere

Ordensregler. Brøndby Haveby afd.7

Ordensregler. Brøndby Haveby afd.7 Side 1/5 1 1.1 ne gælder for 1.2 Ved gentagne overtrædelser af ordensbestemmelserne kan 8 i vedtægterne træde i kraft. 1.3 Havelejeren er ansvarlig for enhver overtrædelse, der begås af havelejeren, dennes

Læs mere

Ordensreglement for Haveforeningen Hjortespring

Ordensreglement for Haveforeningen Hjortespring Ordensreglement for Haveforeningen Hjortespring Maj 2017 15. reviderede udgave 1. Medlemmer af Haveforeningen Hjortespring er til enhver tid pligtige til at overholde dette ordensreglement. Adgang til

Læs mere

Brøndby Haveby Afd. III

Brøndby Haveby Afd. III Ordensbestemmelser 2014 1 Ordensregler 1.1 Ved gentagne overtrædelser af ordensbestemmelserne træder 8 i vedtægterne i kraft. 1.2 Havelejeren er ansvarlig for enhver overtrædelse, der begås af havelejeren,

Læs mere

H. F. Ellebækhøj. Vedtægter for Haveforeningen Ellebækhøj Stiftet den 20. marts 1948.

H. F. Ellebækhøj. Vedtægter for Haveforeningen Ellebækhøj Stiftet den 20. marts 1948. H. F. Ellebækhøj Vedtægter for Haveforeningen Ellebækhøj Stiftet den 20. marts 1948. 1 Foreningens navn er Ellebækhøj stiftet den 20. marts 1948. Foreningen, som efter lov af 2001, har status som varige

Læs mere

Nyhedsbrev juni 2019

Nyhedsbrev juni 2019 Nyhedsbrev juni 2019 Velkommen til: Trine i have 30 Voldgiftssag Barslund vs. Islegaard: Der er desværre sket det, at vores voldgiftssag, der skulle have været for retten den 4-6. juli 2019, er blevet

Læs mere

Velkommen til haveforeningen Sønderbro.

Velkommen til haveforeningen Sønderbro. Velkommen til haveforeningen Sønderbro. Bestyrelsen ønsker dig velkommen i H/F Sønderbro som ny lejer Lidt om H/F Sønderbro H/F Sønderbro blev grundlagt i 1977, på en tidligere losseplads. Vi havde således

Læs mere

Søndervang nyt. Efterår 2008. H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info

Søndervang nyt. Efterår 2008. H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Søndervang nyt Efterår 2008 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Kære medlemmer August 2008 På generalforsamlingen lovede bestyrelsen at undersøge muligheden for, at de enkelte

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 26. maj 2013

Referat af ordinær generalforsamling 26. maj 2013 Referat af ordinær generalforsamling 26. maj 2013 39 haver var repræsenteret på generalforsamlingen på pladsen, hvor formand Kurt Bisgaard (have 64) bød velkommen. Kurt anmodede om et øjebliks stilhed,

Læs mere

FORÅRSBREV. Sæsonen 2006

FORÅRSBREV. Sæsonen 2006 FORÅRSBREV Sæsonen 2006 Kære medlemmer Så er der kun godt en måned til havesæsonen starter, derfor er det også tid til at udsende Søndervangs Forårsbrev. Jeg håber, at alle vil give sig tid til at læse

Læs mere

Bestyrelsen: Henvendelse ang. havesalg, ankesager, byggetilladelser og samletanke, skal ske til :

Bestyrelsen: Henvendelse ang. havesalg, ankesager, byggetilladelser og samletanke, skal ske til : Bestyrelsen: Henvendelse ang. havesalg, ankesager, byggetilladelser og samletanke, skal ske til : Formand: Hans Bøttcher Træffes Mandag kl. 17-20 Tlf. 51 89 52 11 Næstformand: Hans Chr. Kryger Henvendelse

Læs mere

Søndervang nyt. Efterår H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup

Søndervang nyt. Efterår H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup Søndervang nyt Efterår 2006 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup Kære medlemmer Her på sensommeren vil jeg gerne benytte lejligheden til at sige tak for en god sæson i Søndervang. Det har været

Læs mere

ORDENSREGLER. April 2014

ORDENSREGLER. April 2014 ORDENSREGLER April 2014 1 Generelt 1. Nærværende ordensregler kan ikke tilsidesætte bestemmelserne i vedtægter og byggeretningslinier. 2. Medlemmer er forpligtet til at kende og overholde vedtægter, ordensregler

Læs mere

1.1. Foreningens porte og toiletter åbnes og lukkes, når bestyrelsen skønner det nødvendigt.

1.1. Foreningens porte og toiletter åbnes og lukkes, når bestyrelsen skønner det nødvendigt. 1. Foreningen. 1.1. Foreningens porte og toiletter åbnes og lukkes, når bestyrelsen skønner det nødvendigt. Såfremt et medlem ønsker adgang til foreningen, når portene er lukket, kan man ved henvendelse

Læs mere

Brandforsikring Alle haver er med i foreningens kollektive brandforsikring. Årlig præmie opkræves med årsafregningen i januar (265 kr i 2019)

Brandforsikring Alle haver er med i foreningens kollektive brandforsikring. Årlig præmie opkræves med årsafregningen i januar (265 kr i 2019) Ørkilds ABC, 2019 En ufuldstændig samling af uskrevne regler og almen praksis. Gå ind på foreningens hjemmeside Vedtægter og lovstof for at se alle vedtægter. Badevognen Badevognen kan benyttes, hvis man

Læs mere

ORDENSREGLER. April 2016

ORDENSREGLER. April 2016 ORDENSREGLER April 2016 1 Generelt 1. Nærværende ordensregler kan ikke tilsidesætte bestemmelserne i vedtægter og byggeretningslinier. 2. Medlemmer er forpligtet til at kende og overholde vedtægter, ordensregler

Læs mere

Ordensregler for Haveforeningen Oldhøjen

Ordensregler for Haveforeningen Oldhøjen Ordensregler for Haveforeningen Oldhøjen Vedtaget på generalforsamlingen d. 25. marts 2007 Med ændring af 2.06 på generalforsamling 2011 og ændring af 1.06 og 3.03 på genforsamling 2014 1. Bestemmelser

Læs mere

Søndervang nyt. Efterår 2007. H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup

Søndervang nyt. Efterår 2007. H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup Søndervang nyt Efterår 2007 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup Kære medlemmer August 2007 Her på sensommeren vil jeg gerne benytte lejligheden til at sige tak for en god sæson i Søndervang.

Læs mere

ORDENSREGLER HF Marienlyst Revideret april 2018 Tidligere version revideret 2016

ORDENSREGLER HF Marienlyst Revideret april 2018 Tidligere version revideret 2016 ORDENSREGLER HF Marienlyst Revideret april 2018 Tidligere version revideret 2016 1 Generelt 1. Nærværende ordensregler kan ikke tilsidesætte bestemmelserne i vedtægter og byggeretningslinier. 2. Medlemmer

Læs mere

Referat Generalforsamling, HF Lille Nok 24. april 2016

Referat Generalforsamling, HF Lille Nok 24. april 2016 Referat Generalforsamling, HF Lille Nok 24. april 2016 1. Godkendelse af dagsorden Der blev budt velkommen i lokalerne på Sønderbro. 27 havelejere var fremmødt. 2. Valg af dirigent Christian (have 70)

Læs mere

Smørmosenyt. Nr. 1 Marts 2018 HF Smørmosen, Klausdalsbrovej 294, hus Søborg tlf www. hfsmørmosen.dk

Smørmosenyt. Nr. 1 Marts 2018 HF Smørmosen, Klausdalsbrovej 294, hus Søborg tlf www. hfsmørmosen.dk Smørmosenyt Nr. 1 Marts 2018 HF Smørmosen, Klausdalsbrovej 294, hus 140 2860 Søborg tlf. 23 48 02 94 www. hfsmørmosen.dk Arbejdsdage 2018 kl. 09:00 12:00 Dato: Kontoret har åbent kl. 10:00 11:00 alle søndage

Læs mere

Søndervang nyt Efterår 2013. H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info

Søndervang nyt Efterår 2013. H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Søndervang nyt Efterår 2013 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Kære medlemmer august 2013 Igen i år har vores havekonsulent Lise-Lotte Juul Jensen udtaget 4 haver til Kolonihaveforbundets

Læs mere

Oplyses skal også, at Fillip Lauersen i oktober måned udtrådte af bestyrelsen, suppleant Dan Heino Jensen, have 60 er derfor indtrådt.

Oplyses skal også, at Fillip Lauersen i oktober måned udtrådte af bestyrelsen, suppleant Dan Heino Jensen, have 60 er derfor indtrådt. Kære medlemmer Så er der kun godt en måned til havesæsonen starter, derfor er det også tid til at udsende Søndervangs forårsbrev, som jeg håber alle giver sig tid til at læse, da der er mange nyttige oplysninger

Læs mere

Hf. Maglehøj Praktiske Oplysninger 2015

Hf. Maglehøj Praktiske Oplysninger 2015 Hf. Maglehøj Praktiske Oplysninger 2015 Bestyrelsen: Formand: Hans Chr. Kryger Havesalg- Ankesager It. Træffes Mandag 18-20 tlf.: 51895211 Kasserer: Maria Næss-Schmidt Træffes Onsdag 18-20 tlf.: 91883261

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING H/F LILLE NOK Søndag den 29. april 2018, kl Sted: Perlen, HF Sønderbro, Artillerivej, 2300 København S

ORDINÆR GENERALFORSAMLING H/F LILLE NOK Søndag den 29. april 2018, kl Sted: Perlen, HF Sønderbro, Artillerivej, 2300 København S Indkaldelse til ORDINÆR GENERALFORSAMLING H/F LILLE NOK Søndag den 29. april 2018, kl. 13.00 Sted: Perlen, HF Sønderbro, Artillerivej, 2300 København S Dagsorden 1. Godkendelse af dagsordenen 2. Valg af

Læs mere

Livets gang i kolonihaveforeningen. Marienlund 1912

Livets gang i kolonihaveforeningen. Marienlund 1912 Livets gang i kolonihaveforeningen Marienlund 1912 Indholdsfortegnelse Velkommen i haveforeningen Marienlund 1912... 3 Haveforeninger i området... 3 Dit ansvar som havelejer... 3 Byggeregler... 4 Vedligeholdelse

Læs mere

Solstrålen. Solvangen 75 år. I år var året for vores 75-års jubilæum, og det blev fejret med maner.

Solstrålen. Solvangen 75 år. I år var året for vores 75-års jubilæum, og det blev fejret med maner. Solstrålen Solvangen 75 år. I år var året for vores 75-års jubilæum, og det blev fejret med maner. Vi havde en fantastisk dag med alt, hvad der hører sig til. Go mad, dejlige drikke, fremragende musik

Læs mere

Indkomne forslag til generalforsamlingen i Sommerbyen Ejbylund, lørdag d. 5. april 2014.

Indkomne forslag til generalforsamlingen i Sommerbyen Ejbylund, lørdag d. 5. april 2014. Indkomne forslag til generalforsamlingen i Sommerbyen Ejbylund, lørdag d. 5. april 2014. Bestyrelsen har indstillet følgende forslag til generalforsamlingen: Forslag nr. 1 Ændring af ordensregel nr. 7.

Læs mere

Velkommen til Gl. Østengaard

Velkommen til Gl. Østengaard Velkommen til Gl. Østengaard Dette er en velkomst guide til nye husejere i grundejerforeningen Gl. Østengaard samt et par nyttige informationer Indhold Velkommen... 2 Godt naboskab... 3 Oversigt over grundejerforeningen...

Læs mere

Søndervang nyt Efterår 2009

Søndervang nyt Efterår 2009 Søndervang nyt Efterår 2009 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Kære medlemmer august 2009 Så er der snart kun halvanden måned tilbage af denne sæson, ja tiden går hurtigt,

Læs mere

ORDENSREGLEMENT FOR. Haveforeningen SUNDBO Hammelstrupvej Valbyparken 2450 København SV

ORDENSREGLEMENT FOR. Haveforeningen SUNDBO Hammelstrupvej Valbyparken 2450 København SV Side 1 ORDENSREGLEMENT FOR Haveforeningen SUNDBO Hammelstrupvej Valbyparken 2450 København SV Anlagt af Københavns Kommune i Valbyparken den 25. november 1947 Ordensreglement vedtaget ved generalforsamlingen

Læs mere

Velkommen. til Haveforeningen Engly

Velkommen. til Haveforeningen Engly Velkommen til Haveforeningen Engly Velkommen til Haveforeningen Engly Når man køber hus i Engly, skal man godkendes af bestyrelsen. Det fremgår af Haveforeningen Englys vedtægter, som nye beboere forpligter

Læs mere

«Afdeling_nr» Alabu Bolig Afd. 46 Heravej Husorden

«Afdeling_nr» Alabu Bolig Afd. 46 Heravej Husorden «Afdeling_nr» Alabu Bolig Afd. 46 Heravej 117-145 Husorden Pr. 8. september 1999 Revideret 9. september 2009 Haveregler vedtaget pr. 16. september 2013 (Punkt 6 i husordenen tilrettet jfr. Haveregler)

Læs mere

VELKOMMEN TIL FLADSTRANDSPARKEN

VELKOMMEN TIL FLADSTRANDSPARKEN VELKOMMEN TIL FLADSTRANDSPARKEN HUSORDEN HUSORDEN SÅDAN VIL VI BO: Her i afdeling 30 Fladstrandsparken ønsker vi et godt naboskab. Vi bor tæt med naboer hele vejen rundt, og det er derfor af stor betydning

Læs mere

Stk. 2. Ordinær generalforsamling afholdes hvert år i januar kvartal, og indkaldes af bestyrelsen med mindst 3 ugers skriftlig varsel.

Stk. 2. Ordinær generalforsamling afholdes hvert år i januar kvartal, og indkaldes af bestyrelsen med mindst 3 ugers skriftlig varsel. Vedtægter for: Grundejerforeningen Møllely Indholdsoversigt: Foreningens navn Foreningens hjemsted Foreningens medlemmer Foreningens formål Kontingent og vejbidrag Regnskab Generalforsamling Generalforsamlingens

Læs mere

Søndervang nyt. Sommeren Spurvehøgen er set i have 50. H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup

Søndervang nyt. Sommeren Spurvehøgen er set i have 50. H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup Søndervang nyt Sommeren 2010 Spurvehøgen er set i have 50. H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Kære medlemmer juni 2010 Havesæsonen er i fuld gang, og vi har allerede slået

Læs mere

Søndervang nyt. Forår 2009. H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info

Søndervang nyt. Forår 2009. H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Søndervang nyt Forår 2009 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Februar 2009 Kære medlemmer Så er der kun godt en måned til havesæsonen starter, derfor er det også tid til at

Læs mere

Referart fra den ordinære generalforsamling H/F Sundbyvang 17. juni 2017

Referart fra den ordinære generalforsamling H/F Sundbyvang 17. juni 2017 Referart fra den ordinære generalforsamling H/F Sundbyvang 17. juni 2017 Dagsorden: 1. Velkomst v/formand Sebastian Francis Atkins 2. Valg af referent og dirigent 3. Formandens beretning 4. Regnskab 5.

Læs mere

Umanakparken - Arbejdernes Boligforening.

Umanakparken - Arbejdernes Boligforening. Umanakparken - Arbejdernes Boligforening. Orientering til nye og "gamle" beboere. Maj 2016. Bestyrelsen vil ønske alle beboere i Umanakparken en rigtig god og forhåbentlig solrig sommer. Bestyrelsen for

Læs mere

HUSORDEN Dannerhøj. 1 Bygninger

HUSORDEN Dannerhøj. 1 Bygninger Husorden afd.17 HUSORDEN Dannerhøj Denne husorden skal ses i sammenhæng med nødvendigheden af at opretholde faste regelsæt i en fælles bebyggelse som Dannerhøj, hvor mange mennesker bor så tæt sammen som

Læs mere

HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade

HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade Husorden afd.10 HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade Hensyn til dine naboer Det er enhver lejers pligt og i lejerens egen interesse at følge afdelingens forskrifter

Læs mere

Grundejerforeningen Dyssegårdsparken Flinteøksen 4, 4700 Næstved

Grundejerforeningen Dyssegårdsparken Flinteøksen 4, 4700 Næstved GÆLDENDE BESTEMMELSER FOR GRUNDEJERFORENINGEN DYSSEGÅRDSPARKEN Vedtaget den 21. marts 2017 Side 1 af 6 GÆLDENDE BESTEMMELSER FOR GRUNDEJERFORENINGEN DYSSEGÅRDSPARKEN 1. Et hvert medlem af Grundejerforeningen

Læs mere

NEWS R98. Batterier. Bestyrelsen. Ejerforeningen Sundby Ovef{b'ev Årgang 2005 nr. 3 Den 20. april 2005

NEWS R98. Batterier. Bestyrelsen. Ejerforeningen Sundby Ovef{b'ev Årgang 2005 nr. 3 Den 20. april 2005 NEWS Ejerforeningen Sundby Ovef{b'ev Årgang 2005 nr. 3 Den 20. april 2005 R98 Endnu en forringelse af servicen fra R98. Med udgangen af 2004 er R98 holdt op med at vaske affaldscontainerne gratis. (Vi

Læs mere

Ordensregler for H/F Energien, jf. vedtægternes 6. (Vedtaget på generalforsamling 10. august 2014)

Ordensregler for H/F Energien, jf. vedtægternes 6. (Vedtaget på generalforsamling 10. august 2014) Bekendtgørelse om ordensregler for H/F Energien. Dette dokument er en gennemskrivning og sproglig modernisering af foreningens ordensregler fra 1985, gennemskrevet med ændringer (især om ventelister og

Læs mere

ORDENSREGLER BOLIGGAARDEN AFDELING 32 STÆVNEN

ORDENSREGLER BOLIGGAARDEN AFDELING 32 STÆVNEN ORDENSREGLER BOLIGGAARDEN AFDELING 32 STÆVNEN Vedtaget på afdelingsmødet den 17. september 2015 Side 1 af 5 Affald 1. Der må ikke henlægges affald udenfor de dertil indrettede containere. 2. Af hygiejniske

Læs mere

GENERELT BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

GENERELT BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M. V.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN FÆRGEBAKKERNE ORØ

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN FÆRGEBAKKERNE ORØ VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN FÆRGEBAKKERNE ORØ Stk.1: Foreningens navn er Grundejerforeningen FÆRGEBAKKERNE. Dens hjemsted er Orø, Holbæk Kommune. 1 Stk. 2: Grundejerforeningens formål er at varetage

Læs mere

Søndervang nyt Efterår 2012

Søndervang nyt Efterår 2012 Søndervang nyt Efterår 2012 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Kære medlemmer august 2012 Årets præmiehaver er nu udtaget af vores havekonsulent Lise-Lotte Juul Jensen, og

Læs mere

Elstedgårde. Generalforsamling Onsdag d. 8. marts 2017 kl i Sognegården v/elsted Kirke. Velkommen. 1. Valg af dirigent og referent

Elstedgårde. Generalforsamling Onsdag d. 8. marts 2017 kl i Sognegården v/elsted Kirke. Velkommen. 1. Valg af dirigent og referent Elstedgårde Generalforsamling 2017 Onsdag d. 8. marts 2017 kl. 19.00 i Sognegården v/elsted Kirke Velkommen 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning 3. Regnskabsaflæggelse for 2016 4.

Læs mere

BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. GENERELT CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. GENERELT CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3

Læs mere

Velkommen til Kolonihaveforeningen Nabkær 2

Velkommen til Kolonihaveforeningen Nabkær 2 Velkommen til Kolonihaveforeningen Nabkær 2 Jorden er lejet af Herning Kommune, og vi er som lejer, derfor underlagt Herning kommunes Reglement, som vi ikke kan tilsidesætte. Kolonihaveforeningerne i Herning

Læs mere

Husorden Funktionærernes boligselskab i Rødovre Kommune. Afdeling 702-01 Valhøjparken.

Husorden Funktionærernes boligselskab i Rødovre Kommune. Afdeling 702-01 Valhøjparken. Husorden Funktionærernes boligselskab i Rødovre Kommune. Afdeling 702-01 Valhøjparken. Vedtaget på afdelingsmødet den 12. april 2011 Indhold 1. Lejemålet 1.1. Overholdelse 1.2. Benyttelse 1.3. Ændringer

Læs mere

VELKOMMEN. til afdeling 6 Kongsvang

VELKOMMEN. til afdeling 6 Kongsvang VELKOMMEN til afdeling 6 Kongsvang Velkommen Afdelingsbestyrelsen, varmemesteren og pjeceudvalget, vil med denne velkomstpjece byde dig/jer velkommen. Afdelingen blev opført i 1953, med i alt 164 lejemål.

Læs mere

HUSORDEN Dannerhøj. 1 Bygninger

HUSORDEN Dannerhøj. 1 Bygninger Husorden afd.17 HUSORDEN Dannerhøj Denne husorden skal ses i sammenhæng med nødvendigheden af at opretholde faste regelsæt i en fælles bebyggelse som Dannerhøj, hvor mange mennesker bor så tæt sammen som

Læs mere

Haveforeningen Maglehøj Praktiske Oplysninger 2016

Haveforeningen Maglehøj Praktiske Oplysninger 2016 Haveforeningen Maglehøj Praktiske Oplysninger 2016 Bestyrelsen: Formand: Hans Chr. Kryger Havesalg- Ankesager It. Træffes Mandag 18-20 tlf.: 24220217 Kasserer: Svend Skov Træffes Onsdag 18-20 tlf.: 20100683

Læs mere

Velkommen. Afdeling 14

Velkommen. Afdeling 14 B O L IG F O RE N I N GE N VE S TVESTERBO E RB O BOLIGFORENINGEN Velkommen Velkommen I Afdeling I 14 Afdeling 14 Ådalsparken Hinnerup Ådalsparken Hinnerup Ny i afdeling 14 så læs med her Afdelingsbestyrelsen

Læs mere

CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V... 3 FORSIKRING...3

Læs mere

Vedtægter for Monsunvejs Vejlaug

Vedtægter for Monsunvejs Vejlaug 1 Foreningens navn og formål Foreningens navn er: Monsunvejs Vejlaug, Brøndby Strand. Foreningens formål er: at varetage medlemmernes fælles interesser i overensstemmelse med tinglyste deklarationer, offentlig

Læs mere

Vedtægter for haveforeningen Fælleshåb og Rugmarken Revideret 2014

Vedtægter for haveforeningen Fælleshåb og Rugmarken Revideret 2014 Vedtægter for haveforeningen Fælleshåb og Rugmarken Revideret 2014 1: Foreningens navn er Haveforeningen Fælleshåb og dens område er ejerhaverne på matrikelnummer 176m, 176o, 177x og 177z af Rønne markjorder,

Læs mere

Umanakparken - Arbejdernes Boligforening.

Umanakparken - Arbejdernes Boligforening. Umanakparken - Arbejdernes Boligforening. Orientering til nye og "gamle" beboere. November 2016. Bestyrelsen vil ønske alle beboere i Umanakparken en rigtig glædelig jul og et godt nytår. Bestyrelsen for

Læs mere

H/F SOMMERVIRKE. Ordensregler

H/F SOMMERVIRKE. Ordensregler 1 GENERELT stk. 1. De i byplan nr. 58A af Tårnby Kommune 1987 vedtagne love for det af foreningen lejede areal, SKAL ubetinget overholdes. stk. 2. De på generalforsamlingen vedtagne vedtægter SKAL overholdes.

Læs mere

Søndervang nyt. Forår 2008. H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup

Søndervang nyt. Forår 2008. H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup Søndervang nyt Forår 2008 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup Kære medlemmer februar 2008 1. april starter havesæsonen, hvilket der snart kun er en måned til. Derfor er det også tid til at udsende

Læs mere

ORDENSREGULATIV HAVESELSKABET BUDUMVANG. Opdateret efter generalforsamlingen 2016 Side 1

ORDENSREGULATIV HAVESELSKABET BUDUMVANG. Opdateret efter generalforsamlingen 2016 Side 1 ORDENSREGULATIV HAVESELSKABET BUDUMVANG Opdateret efter generalforsamlingen 2016 Side 1 1. Ordensbestemmelser. 1.1. Al unødvendig kørsel på haveselskabets område er forbudt. Højeste hastighed er max. 10

Læs mere

L O V E. For GRUNDEJERFORENINGEN ÅHUSENE. Vedtaget på stiftende generalforsamling 13. december 1961.

L O V E. For GRUNDEJERFORENINGEN ÅHUSENE. Vedtaget på stiftende generalforsamling 13. december 1961. L O V E For GRUNDEJERFORENINGEN ÅHUSENE Vedtaget på stiftende generalforsamling 13. december 1961. Med ændringer vedtaget på generalforsamlingerne den: 13/5-1972, 22/5-1976, 15/5-1977, 31/3-1982, 27/3-1984,

Læs mere

Velkommen til KRÜGERHAVEN

Velkommen til KRÜGERHAVEN Afdeling 62 Georg Krügers Vej Velkommen til KRÜGERHAVEN Med denne folder vil vi gerne byde dig/jer velkommen til vores afdeling. Hvis du har spørgsmål, forslag til nye tiltag eller ideer, er du altid velkommen

Læs mere

HUSORDEN AFD. 6 Kejlstrupvej 7-13

HUSORDEN AFD. 6 Kejlstrupvej 7-13 HUSORDEN AFD. 6 Kejlstrupvej 7-13 Vi vil gerne med denne lille folder ønske dig/jer velkommen til afd. 6. og håber du/i vil falde godt til. I denne folder vil du finde de fleste oplysninger, der er brug

Læs mere

Søndervang nyt. Sommeren H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup

Søndervang nyt. Sommeren H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup Søndervang nyt Sommeren 2007 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup Kære medlemmer juni 2007 Så blev det juni og dermed sommer, jeg håber I alle allerede har haft mange gode timer i kolonihaven.

Læs mere

Ordensreglement for Haveforeningen Fægangskolonien

Ordensreglement for Haveforeningen Fægangskolonien Ordensreglement for Haveforeningen Fægangskolonien Ordensreglementer beskriver regler vedrørende følgende forhold i foreningen: 1. Havehold 2. Opslag og information 3. Hæk 4. Kompost og affald 5. Værktøj,

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING

BESTYRELSENS BERETNING BESTYRELSENS BERETNING 2017 2018 NYE MEDLEMMER Der er familieoverdraget 2 haver i løbet af beretningsåret. Bestyrelsen ønsker de nye medlemmer velkommen i foreningen. Det drejer sig om følgende haver:

Læs mere

Søndervang nyt. Sommeren H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup

Søndervang nyt. Sommeren H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup Søndervang nyt Sommeren 2012 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Kære medlemmer juni 2012 Så har havesæsonen allerede været i gang 3 måneder, vi er nået til juni, som ifølge

Læs mere

Velkommen. til. Andelsboligforeningen. Sct. Kjelds Hus

Velkommen. til. Andelsboligforeningen. Sct. Kjelds Hus Velkommen til Andelsboligforeningen Sct. Kjelds Hus Bestyrelsen for andelsforeningen Sct. Kjelds Hus byder dig velkommen som ny andelshaver og beboer i huset. Denne folder er en kort orientering med nogle

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Grundejerforeningen Færgebakkerne. Orø

VEDTÆGTER. for. Grundejerforeningen Færgebakkerne. Orø VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Færgebakkerne Orø 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen FÆRGEBAKKERNE. Dens hjemsted er Orø, Holbæk Kommune. Grundejerforeningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

Foreningen Tyrings Ager

Foreningen Tyrings Ager Foreningen Tyrings Ager Marts 2014 Det grønne boligområde ved Kongeåen Referat af generalforsamlingen 2014 Arbejdsdag/rengøringsdag torsdag den 24. april kl. 19.00 20.00 Generel info til medlemmerne www.tyringsager.dk

Læs mere

ORDENSBESTEMMELSER. For Haveforeningen Aalykke

ORDENSBESTEMMELSER. For Haveforeningen Aalykke ORDENSBESTEMMELSER For Haveforeningen Aalykke Stiftet 12. januar 1954 med 37 medlemmer. Nyt lejemål fra 1. april 1979 til april 2027. 1 Al handel og overdragelse af haver uden bestyrelsens medvirken medfører

Læs mere

Regler 2012 (ordensreglement) nederst i dokumentet. Love (vedtægter) for Haveforeningen Hjortespring 2012

Regler 2012 (ordensreglement) nederst i dokumentet. Love (vedtægter) for Haveforeningen Hjortespring 2012 Regler 2012 (ordensreglement) nederst i dokumentet Love (vedtægter) for Haveforeningen Hjortespring 2012 Maj 2012 12. reviderede udgave 1 Foreningens navn er : Haveforeningen Hjortespring. Foreningens

Læs mere

Hestholm Bladet Januar 2018

Hestholm Bladet Januar 2018 Hestholm Bladet Januar 2018 2 Hestholm Bladet - Januar 2018 Hestholm Bladet - Januar 2018 Godt nytår Vil gerne starte med at ønske alle et godt og lykkebringende nytår. Endnu et år er gået og endnu en

Læs mere

Økonomiske procedurer for Haveforeningen Fægangskolonien

Økonomiske procedurer for Haveforeningen Fægangskolonien Økonomiske procedurer for Haveforeningen Fægangskolonien De økonomiske procedurer angår følgende punkter, som er uddybet nedenfor: 1. Indmeldelse i haveforeningen 2. Årlig haveleje 3. Salg af have Ad.

Læs mere

Haveselskabet Aablink

Haveselskabet Aablink siden 23. marts 1955 Internt ordensreglement Hækken Pkt. 1 alle hække skal være af tjørn eller navr. Hækkene må ikke beskadiges og lejerne skal til enhver tid sørge for at holde dem fri for ukrudt og anden

Læs mere

Tillægshusorden Boligforeningen Neptun

Tillægshusorden Boligforeningen Neptun Tillægshusorden Boligforeningen Neptun Indholdsfortegnelse Afd. 3 Ryttervej. Afd. 4 Nedre Mosevej. Afd. 6 Hede-, Lyng- og Porsevej. Afd. 7 Skarpæs- og Parkvej. Afd. 9 Mosegårds og Skarpæsvej. Afd. 10/12

Læs mere

HUSORDEN VIBO AFDELING 141 CHARLOTTEGÅRDSHAVE

HUSORDEN VIBO AFDELING 141 CHARLOTTEGÅRDSHAVE BOLIGFORENINGEN VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 141 CHARLOTTEGÅRDSHAVE GODKENDT NOVEMBER 1996 REV. 30. APRIL 2014 Velkommen til afdeling 141 Afdelingen har selvfølgelig en husorden, den er ment som en hjælp

Læs mere

hestholm Orientering Januar 2009 Nr. 1

hestholm Orientering Januar 2009 Nr. 1 hestholm Orientering Januar 2009 Nr. 1 Passer din bank ordentligt på din økonomi? Lad os se på din privatøkonomi med friske øjne. En ny bank kan måske give din økonomi det lille løft i hverdagen, der giver

Læs mere

Skraldepladsen. Nr. 1 April 2016

Skraldepladsen. Nr. 1 April 2016 Skraldepladsen Nr. 1 April 2016 START STORSKRALD søndag d. 27. marts Storskrald kan afleveres fra fredag morgen i lige uger Haveaffald kan afleveres fra fredag morgen i ulige uger Skraldepladslågen kommer

Læs mere

Referat Generalforsamling, HF Lille Nok 23. april 2017

Referat Generalforsamling, HF Lille Nok 23. april 2017 Referat Generalforsamling, HF Lille Nok 23. april 2017 1. Godkendelse af dagsorden Generalforsamlingen var lovligt indkaldt. 19 havelejere var fremmødt. 2. Valg af dirigent Klaus (have 53) 3. Valg af referent

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING

BESTYRELSENS BERETNING BESTYRELSENS BERETNING 2018 2019 NYE MEDLEMMER Der er solgt 4 haver i løbet af beretningsåret. Bestyrelsen ønsker de nye medlemmer velkommen i foreningen. Det drejer sig om følgende haver: 12, 30, 56 og

Læs mere

Ordensregler for Afdeling 20. Bloksbjergparken 1-69 & 2-38:

Ordensregler for Afdeling 20. Bloksbjergparken 1-69 & 2-38: «Lejekontrakt_Navn» «Lejekontrakt_Medunderskriv» Dato Ordensregler for Afdeling 20 Bloksbjergparken 1-69 & 2-38: Generelt: Der skal ansøges om tilladelse til væsentlige ændringer ved boligen/haven, samt

Læs mere

Tennis i Hammel april 2014 1

Tennis i Hammel april 2014 1 Tennis i Hammel april 2014 1 Hammel Tennisklub Gl. Randersvej 22, 8450Hammel BESTYRELSEN Formand Peder Helbo Tlf. 86 96 32 13 40 75 82 22 Peder@helbo.com Kasserer Ole Hollenbo Tlf. 86 96 19 14 27 64 06

Læs mere

HF HØJVÆNGE Ågerupvej 100, 2750 Ballerup Tlf Link: Referat Generalforsamling 2014

HF HØJVÆNGE Ågerupvej 100, 2750 Ballerup Tlf Link:   Referat Generalforsamling 2014 Referat Generalforsamling 2014 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Agenda for Generalforsamlingen... 4 2.1. Valg af dirigent... 4 3. Bestyrelsens beretning over det forgangne år 2013... 4 4. Årsregnskabet

Læs mere

afd. 6 Juni 2015 HVEM HVAD HVOR AFDELING 6 SIRIUSPARKEN

afd. 6 Juni 2015 HVEM HVAD HVOR AFDELING 6 SIRIUSPARKEN HVEM HVAD HVOR I AFDELING 6 SIRIUSPARKEN VELKOMMEN: Når man som nyindflytter står med et spørgsmål af praktisk karakter vedrørende afdelingen, eller man som gammel beboer har glemt hvordan var det nu det

Læs mere

Umanakparken - Arbejdernes Boligforening. Orientering til nye og "gamle" beboere.

Umanakparken - Arbejdernes Boligforening. Orientering til nye og gamle beboere. Umanakparken - Arbejdernes Boligforening. Orientering til nye og "gamle" beboere. Juni 2017. Bestyrelsen vil ønske alle beboere i Umanakparken en rigtig god og forhåbentlig solrig sommer. Bestyrelsen for

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Alleen

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Alleen Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Alleen afholdt på Islev Skole den 23.september 2015 fra kl. 19.00 21.00 1. Valg af dirigent: Søren fra 27B blev valgt. 2. Formanden berettede om, at

Læs mere

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. AFFALD BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. ALTANER DØRSKILTE

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. AFFALD BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. ALTANER DØRSKILTE «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, KNALLERTER M.M... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE

Læs mere

Husorden. Hasseris Boligselskab Afdeling 13 Sløjfen

Husorden. Hasseris Boligselskab Afdeling 13 Sløjfen Husorden Hasseris Boligselskab Afdeling 13 Sløjfen Kære beboere På vores beboermøde den 12. september 2012, blev vores husorden vedtaget i erkendelse af, at det skaber tryghed og tilfredsstillelse, når

Læs mere

Søndervang nyt. Sommeren 2015. H/F Søndervang. 2770 Kastrup. HF Søndervang. 2770 Kastrup. sondervang@sondervang.info www.sondervang.

Søndervang nyt. Sommeren 2015. H/F Søndervang. 2770 Kastrup. HF Søndervang. 2770 Kastrup. sondervang@sondervang.info www.sondervang. Søndervang nyt Sommeren 2015 H/F Søndervang Kære medlemmer Nu må det da snart blive sommer. Efter en kold, blæsende og regnfuld maj måned, hvor varmeapparatet har kørt hver dag, så tyder det i skrivende

Læs mere

Ordensreglement. Afdeling 38 Engkærgårds Allé Tornøegade 12, 8300 Odder. Telefon:

Ordensreglement. Afdeling 38 Engkærgårds Allé Tornøegade 12, 8300 Odder. Telefon: Ordensreglement Afdeling 38 Engkærgårds Allé 106-238 Adresse: Tornøegade 12, 8300 Odder Telefon: 70 27 97 97 Hjemmeside: E-mail: www.domibolig.dk mail@domibolig.dk Telefon- og ekspeditionstid: mandag kl.

Læs mere

HUSORDEN Jyttevej, Heimdalsgade og Lundsgårdsgade

HUSORDEN Jyttevej, Heimdalsgade og Lundsgårdsgade Husorden afd. 9 1 Bygninger HUSORDEN Jyttevej, Heimdalsgade og Lundsgårdsgade Markiser, flagstænger kan opsættes efter aftale med afdelingsbestyrelsen. Ekstra antenner og paraboler kan opstilles uden for

Læs mere

Reglement for Haveforeningen Carl Nielsens Minde Gladsaxe Møllevej 75, 2820 Søborg

Reglement for Haveforeningen Carl Nielsens Minde Gladsaxe Møllevej 75, 2820 Søborg Reglement for Haveforeningen Carl Nielsens Minde Gladsaxe Møllevej 75, 2820 Søborg 1.0 Havens vedligehold 1.1 Haven skal være velpasset fra medio maj og fremdeles sommeren igennem. Der skal foretages rimelig

Læs mere