Brugermanual ProcessManager ApS. Fruebjergvej København Ø T Mail:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Brugermanual ProcessManager ApS. Fruebjergvej København Ø T Mail:"

Transkript

1 Brugermanual ProcessManager ApS Fruebjergvej København Ø T Mail: info@process-manager.dk Web: CVR

2 Side 2 af 16 Introduktion sådan er en procesoversigt opbygget En procesoversigt består af seks dele: 1. Hovedsiden er startbilledet i procesoversigten. Den giver et overblik over virksomheden/afdelingens processer og bruges til at navigere frem til det område, man ønsker information om. 2. Hovedprocessen er den overordnede opdeling af processerne. En opdeling kan f.eks. være i Interessenter, Ledelse, Kunder og Support. 3. Processer er en underopdeling af en hovedproces. En hovedproces åbnes ved at klikke på hovedprocessens navn eller en af processerne. Klik på hovedprocessens navn: Klik på en proces (boks): Alle processerne vises øverst på undersiden, men pakkes ikke ud. Alle processerne vises på undersiden og samtidig pakkes den valgte proces ud i første niveau. 4. Undersiden placerer processerne i den valgte hovedproces øverst i skærmbilledet. Herefter kan den enkelte proces pakkes ud i 5. Underprocesser, som så igen kan pakkes ud i nye underprocesser. Udpakningen afsluttes typisk med, at der fastlægges et antal punkter. 6. Punkter Fra disse punkter kan der være links til f.eks. dokumenter, intranettet og eksterne hjemmesider. Det er her, man finder den konkrete information om, hvordan en opgave gennemføres.

3 Side 3 af 16 Punkter med links/dokumenter er markeret med en farvet prik til højre fra punktet og aktiveres ved at klikke på den farvede prik. Et punkt kan have flere links, uploades eller interne dokumenter under sig. I tilfælde hvor der er flere links/dokumenter, vil de vise sig over hinanden. Links Hvis der er knyttet et link til en proces, vil der være en farvet prik til højre for processen (standard farve = orange), linket åbnes ved at klikke på den. Information Hvis der er knyttet et internt dokument til en proces, vises der en farvet prik til højre for processen (standard farve = blå). Overskriften til dokumentet vises ved at holde musen over prikken, og dokumentet åbnes ved at klikke på prikken. Brugerens værktøjer Man kommer tilbage til hovedsiden ved at klikke på stinavnet lige under ProcessManager logoet. Er man bruger, vil de følgende værktøjer være tilgængelige: Tasten bruges til at opdatere skærmbilledet. Ligesom når der søges på internettet, kan et billede en gang imellem fryse/låse sig fast og tasten bruges så til at genopfriske billedet. Tasten bruges til at finde sine favoritter. Når der klikkes på stjernen, vises en liste over definerede favoritter. Når man klikker på en af disse, viser ProcessManager valget. Nye favoritter lægges ind ved at højreklikke den ønskede proces/punkt og klikke på Favorit. Favoritten fjernes på tilsvarende vis ved at klikke på Ikke favorit. Tasten bruges til at søge efter konkrete processer, dokumentnavne og info ved hjælp af et enkelt søgeord eller en hel sætning. Søgningen er uafhængig af brugen af store og små bogstaver dog minimum 3 karakterer. Et enkelt ord skrives uden tegn før og efter ordet. Eksempel: Brochure Alle steder i filen, hvor ordet Brochure eller hvor Brochure er en del af ordet, vil blive vist i en liste. Skrives der f.eks. Bro, vil Brochure også fremkomme på listen.

4 Side 4 af 16 Hele sætninger omkranses med anførselstegn ( ). Eksempel: Brochure ProcessManager. Alle steder, hvor sætningen forekommer, vil blive vist i en liste. Hvis der ikke sættes anførselstegn omkring sætningen, vil der blive søgt efter alle steder, hvor bare et af de 2 ord indgår. 1. Vælg hvor søgningen skal foretages. 2. Skriv søgeordet, mindst 3 karakterer. 3. Søgningen sker automatisk På listen vil de steder stå, hvor søgeordet er fundet. Ved at trykke på en given linje i listen, åbner programmet automatisk det valgte sted. Disse taster bruges til at fortryde eller gendanne ændringer. Funktionen virker så længe, man ikke har gemt data. Ved at klikke på tasten slås fuldskærmsvisning enten til eller fra. Dette svarer til at bruge tasten F11. Kontakt procesejeren Det er muligt at sende en til procesejeren med f.eks. forslag til forbedringer. Højre klik med musen på den proces eller det punkt, der ønskes kommunikeret omkring og klik derefter på Mail ikonet. Der oprettes automatisk en , hvor beskeden til procesejeren kan skrives. Programmet indsætter automatisk en oplysning om hvilken proces det drejer sig om i feltet Emne. Hvis der ikke er noteret en procesejer på en proces, vil Mail ikonet ikke vises, når der højreklikkes på figuren.

5 Side 5 af 16 Opret procesejer Det er muligt at gøre kommunikationen mellem brugerne og procesejeren let, ved at notere procesejerens adresse. 1. højreklik på en proces og klik på manden 2. Indsæt procesejerens 3. Vælg om procesejerens skal nedarves, dvs. at alle processer og punkter under den proces der er valgt, vil arve Rettigheder Der kan sættes rettigheder for de enkelte processer og punkter. Dette sker i samme vindue som hvor procesejeren defineres. For både læse- og skriveadgang kan man give alle brugere adgang med Alle eller begrænse adgangen med Fra liste. Når der er valgt Fra liste, kan man markere hvem der skal have adgang. I listen vises både brugere og grupper. Vær opmærksom på at kun redaktører kan få skriveadgang til processer, samt at administratorer har både læse- og skriveadgang til alle processer og punkter. Sprog Såfremt der er oprettet flere sprog, kan disse vælges i en dropdown menu. Standardsproget vil altid være placeret øverst i listen. Når der vælges et sprog, vises dette i alle de bokse og punkter, som er oversat til dette sprog. Bokse og punkter som evt. ikke er oversat vises på standardsproget.

6 Side 6 af 16 Redaktørens værktøjer Opbygning af en hovedside Det første skridt i at opbygge en hovedside (startbillede) er at klikke på ikonet Ny proces. Herved åbnes en redigeringsboks, som giver adgang til at navngive samt designe den første hovedproces grafisk. Når den første overskrift er placeret, bruges den som udgangspunkt for at bygge flere figurer på. Højreklik på figuren og vælg + for at bygge videre med flere processer og punkter.

7 Side 7 af 16 Der vises nu 3 pile på figuren og der klikkes på den pil, der viser den placering, som den nye proces skal have. Placering til højre: tilføjelse af de processer, som hovedprocessen skal bestå af (udpakning af hovedprocessen) Placering oven over- eller nedenfor: tilføjelse af flere hovedprocesser. Herefter fremkommer en redigeringsboks til navngivning og grafisk design af processen. Fortsæt på denne måde indtil hovedsiden er færdig. Nye hovedsider Hvis man ønsker, at processer ved udpakning skal vises i samme struktur som hovedsiden, markeres det i feltet Side under fanebladet Figur Når der klikkes på en sådan proces, vil den folde sig ud som en helt ny hovedside. Arveregler Når et nyt element oprettes, vil det automatisk arve størrelse, form, farve, font, skygge fra det element, som den oprettes ud fra. Procesejerens adresse vil ligeledes blive nedarvet. Det er derfor vigtigt først at gøre hele hovedsiden grafisk færdig inden man arbejder sig ned gennem processerne. Eventuelle links vil ikke blive nedarvede.

8 Side 8 af 16 Opbygning af en underside Når en hovedside er færdig, skiftes til en underside ved at klikke på en af processerne i hovedprocessen. Den valgte hovedproces enkelte processer placeres nu øverst i skærmbilledet. Man kan nu tilføje underprocesser til en proces. Disse etableres på samme måde som figurerne på hovedsiden: 1. højreklik på en proces 2. vælg + fra menuen 3. klik på den pil der peger nedad 4. udfyld med tekst, grafisk design mv. 5. klik ved siden af processen for at lukke redigeringen Når en underproces er etableret, kan man indsætte sideordnede underprocesser til denne, eller indsætte flere underordnede underprocesser og dermed beskrive processerne endnu dybere. Punkter Når det ikke er relevant at pakke en proces/underproces yderligere ud, indsættes et antal punkter under processen. 1. højreklik på en proces 2. vælge + fra menuen 3. vælg punktikonet

9 Side 9 af Skiv den ønskede tekst og brug design mulighederne som beskrevet nedenfor: Ikonet Vis punkt giver mulighed for at fjerne eller tilføje den sorte prik til venstre fra det skrevet punkt. Dette kan gøre hvis man f.eks. ønsker at punktet skal være en overskrift. Ved at venstreklikke på blyanten kommer der en ny redigeringsmenu frem, denne giver mulighed for at style teksten på flere forskellige måder. Ændre skrifttypen Ændre skiftstørrelsen Ændre skriftfarven Ændre skriftens baggrundsfarve Ændre skriften til fed Tilføj underpunkter Tilføj under punkt i tal Tilføj en opdelingsstreg Fjern formatering Ændre skriften til kursiv Ændre skriften til understreget Ændre skriften til gennemstreget Flere punkter til den samme figur tilføjes under eksisterende punkter. Herved får det nye punkt automatisk samme grafiske design

10 Side 10 af 16 Etablering af vedhæftninger Fra en proces og et punkt kan man etablere et link eller dokument. 1. Højreklik på en proces og vælg papirklipsen fra menuen 2. vælg Ressource type 3. vælg mellem - internt dokument - link - uploade Internt dokument Her skal dokument titel udfyldes, hvorefter man kan skrive i tekstfeltet og bygget et internt dokument, og herefter trykke på OK Link Indsæt et link til en hjemmeside og derefter trykke på OK

11 Side 11 af 16 Uploade Tryk på vælg fil hvorefter det er muligt at vælge en fil fra eget drev som vil blive uploadet, tryk herefter på OK Interne links Der kan endvidere etableres interne links. Dvs. at man kan lave et link fra et punkt eller en proces til et andet link eller proces inde i selve ProcessManager. Det gøres på følgende måde: 1. Start med at klikke på Refresh knappen. 2. Højreklik på det punkt/proces, som der skal linkes til. 3. Klik på kopi. 4. Gå til det punkt som der skal linkes fra og højreklik og vælg papirklipsen 5. Klik på Ressource type og vælg link 6. Indsæt linked (CTRL V) i feltet URL og klik OK 2. Drag & drop Det er muligt at redigere i figurernes indbyrdes placering, ved blot at trække dem hen til en anden position. 1. Venstreklik med musen på den figur eller punkt, der ønskes flyttet og hold tasten nede. 2. Flyt det valgte element ved hjælp af musen. Der kommer en stiplet proces eller linje for et punkt, hvor det er muligt at placere processen/punktet. 3. Slip tasten på musen, når den ønskede placering er fundet.

12 Side 12 af 16 Tasten bruges til at overføre formatet (font, farver, placering af tekst og boksens form) fra en figur til en anden. 1. klik på tasten (der vises en mørk kant omkring tasten) 2. klik på den proces/punkt, som skal være formatdonor (processen/punktet markeres med en mørk kant) 3. klik på de figurer, som skal modtage formatet 4. klik på formattasten for at slå funktionen fra (den mørke kant omkring tasten og figuren forsvinder). Tasten bruges til at indsætte et kopieret eller klippet element med. Højreklik på det element, der ønskes kopieret/klippet og vælg kopier eller klip i listen. Tryk på tasten og hold knappen nede og træk det kopierede/klippede element hen til det sted, hvor det skal placeres. Der vises en stiplet bjælke for det sted, elementet vil blive placeret. Slip knappen på musen, når den ønskede placering er fundet. Tasten bruges til at gemme ændringer, man har foretaget. Bemærk: Det anbefales at bruge gem-funktionen jævnligt, så man ikke mister data, hvis der..f.eks. opstår problemer med Internetforbindelsen. Logbog 1. For at åbne logbogen tryk på de 3 vandrette streger 2. Vælg Logbog 3. Skriv i tekstfeltet 4. Anvend menubaren til at style teksten 5. Tryk på Tilføj ny for at tilføje din nye log. 6. Tryk på luk for at lukke logbogen

13 Side 13 af 16 Sprog Der kan oprettes nye sprog i ProcessManager ved at klikke på menuen med de 3 vandrette streger Klik derefter på sprogadministration Skift mellem sprog der er oprettet Opret nyt sprog ved at skrive navnet på sproget For at ændre sproget i menuerne, vælg grænseflade sprog og vælg det sprog som ønskes. Disse sprog kan kun tilføjes af ProcessManager ApS. For at sætte et sprog som standardsproget, sæt da et flueben i standardsprog Når alle ændringer er udført, tryk da på OK for at gemme. Når dette er sket, kan redaktører oversætte og skrive ny tekst i bokse og punkter. Herefter kan en bruger vælge sprog i drop down menuen i højre top hjørne, hvorefter det er den nye tekst som vises. Såfremt teksten i en boks eller punkter ikke er oversat vises automatisk standardsproget. Man kan derfor nøjes med kun at oversætte de områder, som skal bruges af lokalbefolkningen i et land, mens resten stadig holdes og vises på f.eks. engelsk. Det er kun i standardsproget, at man kan redigere i ProcessManager på normal vis. Hvis redaktøren skifter til et ikke standardsprog, kan der altså kun oversættes eksisterende bokse og punkter alle andre redigeringsmuligheder er låst.

14 Side 14 af 16 Administratorens værktøjer Oprettelse og redigering af brugere Ved at klikke på menuen med de 3 vandrette streger og derefter på brugeradministration, kan en administrator oprette og redigere brugere og grupper. En bruger kan tildeles 4 slags grundliggende rettigheder: Administrator, kan alt. Redaktør, dvs. kan alt bortset fra at administrere brugere og at oprette nye sprog. Kan se dokumenter, brugeren kan klikke sig rundt i systemet, men uden at kunne redigere. Ingen flueben, brugeren kan klikke rundt i systemet, men uden at kunne redigere eller se dokumenter. Brugernavnet tildeles manuelt af administratoren. Kodeordet kan ligeledes tildeles manuelt og brugeren informeres. Alternativt kan det auto-genereres ved at sætte flueben i Generer kodeord. Det auto-genererede kodeord kan endvidere sendes automatisk til brugeren ved at sætte hak i Send e- mail. Brugeren får så tilsendt et midlertidigt kodeord, og skal selv gå ind i ProcessManager og ændre sit kodeord. Sættes der ikke flueben i send vises kodeordet på skærmen.

15 Side 15 af 16 Rettigheder for brugeren sættes under procesadgang og startproces, her kan man udelukke brugeren for nogle bestemte processer. Man kan også vælge hvor brugeren skal starte hver gang brugeren logger ind i systemet, hvis brugere f.eks. har et bestem område brugeren ofte arbejder i. Brugeren kan stadigvæk gå til andre processer i systemet. Oprettelse og redigering af grupper Med fanen Grupper kan der oprettes grupper, som indeholder allerede oprettede brugere. Det er f.eks. en fordel, når man skal tildele rettigheder til en ledergruppe. I stedet for at tildele hver enkelt bruger rettigheder, kan man tage hele gruppen på en gang. Hvis der skal laves ændringer i en eksisterende gruppe, vælges gruppen fra menuen Gruppe Opret ny gruppe ved at indtaste et gruppenavn Vælg hvilke brugere der skal være med i gruppen

16 Side 16 af 16 Skift kodeord Alle brugere kan skifte deres eget kodeord ved at kikke på de 3 vandrette streger og vælge Skift kodeord og herefter udfyldes felterne. Sitemap Knappen sitemap genere en fuld liste over alt indhold på siden, som er mulig at eksportere så man selv kan hente alt hvad der er skrevet og uploadet ud af systemet.

Brugermanual 2015-01-01. ProcessManager ApS Hovmarksvej 68 DK-2920 Charlottenlund

Brugermanual 2015-01-01. ProcessManager ApS Hovmarksvej 68 DK-2920 Charlottenlund Brugermanual 2015-01-01 ProcessManager ApS Hovmarksvej 68 DK-2920 Charlottenlund T +45 40 84 44 41 Mail: info@process-manager.dk Web: www.process-manager.dk Web: www.easy-mapping.dk CVR 28 69 77 67 Side

Læs mere

Vejledning i redigering af apotekets hjemmeside

Vejledning i redigering af apotekets hjemmeside i redigering af apotekets hjemmeside It-afdelingen Januar 2007 INDHOLDSFORTEGNELSE FEJL! BOGMÆRKE ER IKKE DEFINERET. 1 INTRODUKTION 3 2 ADMINISTRATION 4 3 OPBYGNING 4 SIDER 5 FIL ARKIV 6 ARTIKLER 7 ØVRIGE

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING. Diabetesforeningens lokale hjemmesider

BRUGERVEJLEDNING. Diabetesforeningens lokale hjemmesider BRUGERVEJLEDNING Diabetesforeningens lokale hjemmesider Om Diabetesforeningens lokale hjemmesider Alle Diabetesforeningens lokalforeninger, børnefamilie- og ungergrupper har en officiel hjemmeside. Det

Læs mere

Miniguide for redaktører. Miniguide for redaktører. Leveret af DFF-EDB.dk

Miniguide for redaktører. Miniguide for redaktører. Leveret af DFF-EDB.dk Miniguide for redaktører Miniguide for redaktører Leveret af DFF-EDB.dk 1 INDHOLD Hjemmesider i Umbraco... 2 1. Kom i gang med Umbraco... 2 1.1 Login... 2 1.2. Når du arbejder på siden, inden den er udgivet...

Læs mere

Vejledning til opbygning af hjemmesider

Vejledning til opbygning af hjemmesider Side 1 af 9 Vejledning til opbygning af hjemmesider Hvis du er inde på din klubs hjemmeside, fx på forsiden, kan du nu gå i gang med at redigere. For at få redigeringsværktøjet frem, skal du klikke på

Læs mere

Redaktørmanual TYPO3 Version 6.2

Redaktørmanual TYPO3 Version 6.2 Redaktørmanual TYPO3 Version 6.2 www.t3cms.dk TYPO3 Manual Version 6.2 Side 1 af 20 T3CMS Tlf: 70 25 00 22 Indholdsfortegnelse Generel info om TYPO3 3 Rediger din side 4-6 Indsættelse af links 7 Indsæt

Læs mere

Sådan redigerer du en hjemmeside i Umbraco

Sådan redigerer du en hjemmeside i Umbraco Brugermanual til din boligafdelings hjemmeside Sådan redigerer du en hjemmeside i Umbraco Indhold Introduktion... 2 Log på Umbraco og redigér din hjemmeside... 3 Opret ny side... 7 Gem side uden at udgive/publicere

Læs mere

Daglig brug af Jit-klient

Daglig brug af Jit-klient Daglig brug af Jit-klient Indholdsfortegnelse Opret person...3 Alternativ oprettelse...3 Søgning af personer...4 Send besked...5 Vælg besked...6 Opret mappe...6 Opret skabelon...6 Slet mapper og skabeloner...6

Læs mere

Sådan redigerer du en hjemmeside front-end

Sådan redigerer du en hjemmeside front-end Brugermanual til din boligafdelings hjemmeside Sådan redigerer du en hjemmeside front-end Indhold Introduktion... 2 Log på hjemmesiden og redigér front-end... 3 Rediger en side... 7 Opret ny side... 10

Læs mere

MANUAL - Joomla! Version 1

MANUAL - Joomla! Version 1 MANUAL - Joomla! Version 1 Indhold Retningslinjer for hjemmesiden... 2 Log ind... 2 Ret i en artikel, der allerede er oprettet... 3 Opret ny artikel... 6 a) Skriv direkte i tekstfelt... 7 b) Indsæt tekst

Læs mere

Gå ind på forsiden til hjemmesiden. Skriv typo3 i adresselinjen og tryk på retur.

Gå ind på forsiden til hjemmesiden. Skriv typo3 i adresselinjen og tryk på retur. Adgang til Back-end Gå ind på forsiden til hjemmesiden. Skriv typo3 i adresselinjen og tryk på retur. typo3 Skriv herefter brugernavn og adgangskode i de respektive felter og klik på Login Den følgende

Læs mere

Manual til Wordpress. 1. Log ind på din Wordpress-side. Indhold: Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress.

Manual til Wordpress. 1. Log ind på din Wordpress-side. Indhold: Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress. Manual til Wordpress Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress. Dette er en manual til de mest grundlæggende ting, så du selv kan redigere indholdet og lægge nyt på din hjemmeside. Guiden er skrevet

Læs mere

Manual til Dynamicweb Februar 2010

Manual til Dynamicweb Februar 2010 Manual til Dynamicweb Februar 2010 Login... 2 Skabeloner og formater... 3 Filarkivet... 4 Lav en PDF... 5 Opret en ny side... 7 Navngiv siden... 9 Aktiver siden... 9 Sorter sider... 9 Flyt siden... 11

Læs mere

MANUAL - Joomla! Version 1

MANUAL - Joomla! Version 1 MANUAL - Joomla! Version 1 Indhold Retningslinjer for hjemmesiden... 3 Log ind... 3 Ret i en artikel, der allerede er oprettet... 4 Opret ny artikel... 8 a) Skriv direkte i tekstfelt... 9 b) Indsæt tekst

Læs mere

Manual Version 2. til oprettelse af hjemmesider for landsbyer i Rebild kommune

Manual Version 2. til oprettelse af hjemmesider for landsbyer i Rebild kommune Manual Version 2 til oprettelse af hjemmesider for landsbyer i Rebild kommune Oversigt: Login Hjemmeside...... side 3 Login Administrationsmodul... side 5 Kategorier.. side 6 Opret/rediger første side...

Læs mere

WordPress manual..hjerteforeningen.dk/pco-login. Brugernavn: Password:

WordPress manual..hjerteforeningen.dk/pco-login. Brugernavn: Password: WordPress manual.hjerteforeningen.dk/pco-login Brugernavn: Password: Juli, 2019 Generelt Du kan benytte WordPress fra alle platforme. Det vil sige, du kan redigere jeres hjemmeside fra din computer, din

Læs mere

Opret en side/artikel og rediger din side

Opret en side/artikel og rediger din side 1 Opret en side/artikel og rediger din side Tips! Når du skal opbygge din hjemmeside og oprette sider og lægge indhold ind, så kig her. Nogle gange har vi oprettet nogle sider på forhånd, andre gange skal

Læs mere

Kom godt i gang. Sitecore Foundry maj Version 1.1

Kom godt i gang. Sitecore Foundry maj Version 1.1 Sitecore Foundry 4 Kom godt i gang 26. maj 2014 - Version 1.1 Pentia A/S Store Kongensgade 66, Baghuset 1264 København K Telefon: 7023 3330 E-mail: info@foreningssite.dk Indholdsfortegnelse Indledning...

Læs mere

Opret og vedligehold af favoritliste på markedspladsen

Opret og vedligehold af favoritliste på markedspladsen Opret og vedligehold af på markedspladsen Hvad Kommentar Tast Opret på markedspladsen Åben markedspladsen. I venstre side findes r, når du står i fanen Varesøgning Stå i fanen Mine, og tryk på Tilføj Tryk

Læs mere

Anvendelse af favoritliste på markedspladsen

Anvendelse af favoritliste på markedspladsen Anvendelse af på markedspladsen Hvad Kommentar Tast Opret på markedspladsen Åben markedspladsen. I venstre side findes r, når du står i fanen Varesøgning Stå i fanen mine, og tryk på Tilføj Tryk på Skriv

Læs mere

Opret en nyhed LEJERBO.DK OPRET EN NYHED 1. LOG PÅ MIT LEJERBO OG LOG PÅ SOM REDAKTØR. Gå ind på din hjemmeside, fx

Opret en nyhed LEJERBO.DK OPRET EN NYHED 1. LOG PÅ MIT LEJERBO OG LOG PÅ SOM REDAKTØR. Gå ind på din hjemmeside, fx 1 Opret en nyhed 1. LOG PÅ MIT LEJERBO OG LOG PÅ SOM REDAKTØR Gå ind på din hjemmeside, fx https://afd154-0.lejerbo.dk I øverste højre hjørne klikker du på Mit Lejerbo eller hængelåsen. Du sendes til login-siden

Læs mere

Website Redaktør - Brugermanual version Zonta District 13, Area 01, 02, 03 og 04 inkl. klubber

Website Redaktør - Brugermanual version Zonta District 13, Area 01, 02, 03 og 04 inkl. klubber Website Redaktør - Brugermanual version 3 11.01.2017 Zonta District 13, Area 01, 02, 03 og 04 inkl. klubber Indhold: 1. Login på redaktørside 2 2. Første login som redaktør 3 3. Login fremover 7 4. Ændring

Læs mere

MANUAL. Siteloom CMS

MANUAL. Siteloom CMS MANUAL Siteloom CMS www.hjerteforeningen.dk/cms Brugernavn: Password: 3. september, 2012 BASIS FUNKTIONER 1. Kalender... 4 1.a. Opret... 5 1.b. Rediger eller slet... 8 2. Sider... 10 2.a Opret side...

Læs mere

Orddeling. Automatisk orddeling. Manuel orddeling. Word 2010 18 thoremil.dk. Vælg fanebladet [Sidelayout] Vælg [Orddeling] Markér Automatisk orddeling

Orddeling. Automatisk orddeling. Manuel orddeling. Word 2010 18 thoremil.dk. Vælg fanebladet [Sidelayout] Vælg [Orddeling] Markér Automatisk orddeling Orddeling Automatisk orddeling Vælg [Orddeling] Markér Automatisk orddeling Manuel orddeling Vælg [Orddeling] Klik [Manuelt] For hvert ord, som vises, kan der gøres følgende: Accepter det foreslåede orddelingssted

Læs mere

Brugermanual til munkebjergbykirke.dk

Brugermanual til munkebjergbykirke.dk Brugermanual til munkebjergbykirke.dk Indhold Log ind... 2 Introduktion til redigeringssystemet... 3 Tilføj - tilføje nye artikler og emner... 4 Tilføj artikler... 5 Kalenderfunktionen... 7 Tilføj galleri...

Læs mere

Sådan indlægges nyheder på DSqF s hjemmeside trin for trin

Sådan indlægges nyheder på DSqF s hjemmeside trin for trin Sådan indlægges nyheder på DSqF s hjemmeside trin for trin Systemkrav For at kunne bruge Composite kræves: Windows 95 eller nyere (bemærk - kun Windows kan bruges) Browseren Internet Explorer 6.0 eller

Læs mere

WordPress manual..hjerteforeningen.dk/wp-admin. Brugernavn: Password:

WordPress manual..hjerteforeningen.dk/wp-admin. Brugernavn: Password: WordPress manual.hjerteforeningen.dk/wp-admin Brugernavn: Password: April, 2015 Generelt Du kan benytte WordPress fra alle platforme. Det vil sige, du kan redigere jeres hjemmeside fra din computer, din

Læs mere

MANUAL. Siteloom CMS

MANUAL. Siteloom CMS MANUAL Siteloom CMS www.hjerteforeningen.dk/cms Brugernavn: Password: 3. oktober, 2013 BASIS FUNKTIONER 1. Kalender... 4 1.a. Opret... 5 1.b. Rediger eller slet... 9 2. Sider...12 2.a. Opret side...13

Læs mere

DENNE MANUAL ER SKREVET FOR AT GIVE DIG EN GRUNDIG INTRODUKTION TIL DE FORSKELLIGE ARBEJDSGANGE I TYPO3

DENNE MANUAL ER SKREVET FOR AT GIVE DIG EN GRUNDIG INTRODUKTION TIL DE FORSKELLIGE ARBEJDSGANGE I TYPO3 TYPO3 manual DENNE MANUAL ER SKREVET FOR AT GIVE DIG EN GRUNDIG INTRODUKTION TIL DE FORSKELLIGE ARBEJDSGANGE I TYPO3 Det første afsnit, Introduktion til systemet, giver et hurtigt overblik over mulighederne.

Læs mere

Annemette Søgaard Hansen/www.dinwebvejleder.dk

Annemette Søgaard Hansen/www.dinwebvejleder.dk Google Docs Dokumenter Indholdsfortegnelse Værktøjer... Side 3 Menuer... Side 5 Opgave... Side 8 Få adgang til filerne fra din computer... Side 16 Vejledende løsning... Side 17 GoogleDocs Dokumenter 2

Læs mere

Manual til WordPress CMS

Manual til WordPress CMS Manual til WordPress CMS 1. Log ind på din Wordpress-side For at arbejde på din hjemmeside skal du først logge ind på administrationsdelen. Muligvis har du et direkte link på siden. Ellers er adressen

Læs mere

GUIDE TIL PLANETS BRUGERADMINISTRATION

GUIDE TIL PLANETS BRUGERADMINISTRATION GUIDE TIL PLANETS BRUGERADMINISTRATION Side 1 af 17 INDHOLD Introduktion 3 Log ind 3 Overblik 5 Søg efter bruger 6 Hovedgruppen og adgang til moduler 6 Opret gruppe 8 Opret bruger 8 Rediger bruger 11 Flyt

Læs mere

Quick guide Dynamicweb 9. Kom godt i gang med brugen af redigeringsværktøjet bag vores hjemmesideløsning CMS-systemet Dynamicweb

Quick guide Dynamicweb 9. Kom godt i gang med brugen af redigeringsværktøjet bag vores hjemmesideløsning CMS-systemet Dynamicweb Quick guide Dynamicweb 9 Kom godt i gang med brugen af redigeringsværktøjet bag vores hjemmesideløsning CMS-systemet Dynamicweb Indholdsfortegnelse Sådan logger du på... 3 Opbygning... 4 Beskrivelse af

Læs mere

MANUAL. Siteloom CMS

MANUAL. Siteloom CMS MANUAL Siteloom CMS www.hjerteforeningen.dk/cms Brugernavn: Password: 13. marts, 2014 BASIS FUNKTIONER 1. Kalender... 4 1.a. Opret... 5 1.b. Rediger eller slet... 9 2. Sider...12 2.a. Opret side...13 2.b.

Læs mere

Oktober Dokumentpakker

Oktober Dokumentpakker Oktober 2017 Dokumentpakker Dokumentpakkerne er et værktøj til at udskrive dynamiske breve, som har en standardtekst i brevet, og hvor der automatisk sættes blandt andet patientens navn, adresse og aftaletid

Læs mere

Større skriftlige opgaver i Microsoft Word 2007 Indhold

Større skriftlige opgaver i Microsoft Word 2007 Indhold Større skriftlige opgaver i Microsoft Word 2007 Indhold Større skriftlige opgaver i Microsoft Word 2007... 1 Inddeling i afsnit... 2 Sideskift... 2 Sidetal og Sektionsskift... 3 Indholdsfortegnelse...

Læs mere

VEJLEDNING TIL FORENINGER I

VEJLEDNING TIL FORENINGER I VEJLEDNING TIL FORENINGER I Indhold 1. Generel information... 3 2. Oprettelse af forening i... 4 3. Adgang til... 5 4. Redigér stamdata... 6 5. Opret/tilføj/rediger medlemmer i Ledelsen eller andre grupper...

Læs mere

Hvordan du opretter, bruger og tildeler kategorier til arrangementer og nyheder

Hvordan du opretter, bruger og tildeler kategorier til arrangementer og nyheder Hvordan du opretter, bruger og tildeler kategorier til arrangementer og nyheder Opret kategorier 1. For at kunne bruge kategorier på nyheder og arrangementer skal man først oprette en række kategorier,

Læs mere

Redaktørvejledning for www.bredstrup-pjedsted.dk Skriv en artikel

Redaktørvejledning for www.bredstrup-pjedsted.dk Skriv en artikel Arbejdsgang - Skriv artiklens tekst - Gør billeder klar - Log-in på hjemmesiden - Opret ny artikel - Vælg kategori - Skriv overskrift - Indsæt tekst - Tilføj billeder - Gennemgå artiklens indstillinger

Læs mere

Dokumentation for administration af it-systemer i PD30

Dokumentation for administration af it-systemer i PD30 Dokumentation for administration af it-systemer i PD30 1. Sikkerhed 2. Mail 3. Cloud Drive 4. Elektronisk reservation 5. Hjemmeside 1. Sikkerhed Sikkerheden for it-systemerne i PD30 hænger tæt sammen med

Læs mere

Vejledning til Photofiltre nr.176 Side 1 Lave top til en hvor foto bliver drejet lidt, og lagt tekst på

Vejledning til Photofiltre nr.176 Side 1 Lave top til en  hvor foto bliver drejet lidt, og lagt tekst på Side 1 Denne vejledning starter med at vi skal lave et tomt billede til emailtoppen. I boksen der kommer frem skriver du Bredde 1200 Højde 300 Baggrund her vælges hvid Vi har nu et tomt hvidt billede.

Læs mere

Hjemmeside manual. Indholdsfortegnelse. Noter: - 1 -

Hjemmeside manual. Indholdsfortegnelse. Noter: - 1 - Hjemmeside manual Indholdsfortegnelse Login... - 2 - Login på din hjemmeside og generel support info... - 2 - Kontrolpanel... - 3 - Opdatering af profil oplysninger... - 3 - Menu... - 4 - Menupunkter...

Læs mere

BRUGERMANUAL FOR KLUBKOORDINATORER. Version 2.0

BRUGERMANUAL FOR KLUBKOORDINATORER. Version 2.0 BRUGERMANUAL FOR KLUBKOORDINATORER Version 2.0 Login Du skal vælge den klub som du tilhøre og dernæst indtaste din kode i feltet: Password. Regionsgolf-Danmark Administration Når du er logget ind i system

Læs mere

BRUGER KURSUS RAMBØLL HJEMMESIDE

BRUGER KURSUS RAMBØLL HJEMMESIDE Til Forsyningsvirksomheder i Danmark Dokumenttype Brugervejledning Rambøll Hjemmeside Full Responsive Dato Oktober 2017 BRUGER KURSUS RAMBØLL HJEMMESIDE BRUGER KURSUS RAMBØLL HJEMMESIDE Revision 01 Dato

Læs mere

Kom godt i gang med Fronter

Kom godt i gang med Fronter 1 Kom godt i gang med Fronter. Introduktion for studerende på diplomuddannelserne Kom godt i gang med Fronter Introduktion for studerende på diplomuddannelserne Sådan logger du på Først skal du hente dit

Læs mere

Jysk Online Medie ApS - Vestergade 32, 8600 Silkeborg - Tlf.:

Jysk Online Medie ApS - Vestergade 32, 8600 Silkeborg - Tlf.: Brugervejledning til hjemmeside Kristian Kalajdzic Denne vejledning har til formål at hjælpe dig til at tilgå, vedligeholde og benytte din hjemmeside. Vejledningen henvender sig til hjemmesider bygget

Læs mere

Microsoft Word 2003 - fremgangsmåde til Blomsterhuset Side 1 af 11

Microsoft Word 2003 - fremgangsmåde til Blomsterhuset Side 1 af 11 Microsoft Word 2003 - fremgangsmåde til Blomsterhuset Side 1 af 11 Åbn Word 2003 Skriv: Blomsterhuset A/S - tryk enter en gang Skriv: Blomster for alle - tryk enter 5 gange Skriv: I anledning af at - tryk

Læs mere

BRUGERMANUAL FLEXSCREEN

BRUGERMANUAL FLEXSCREEN BRUGERMANUAL FLEXSCREEN INDHOLDSFORTEGNELSE Indledning...3 Login...3 Ændre password for en infoskærm...4 Ret tekst på siden...5 Indsæt et billede på siden...6 Opdel skærmen i kasser/bokse...8 Tilføj slide...10

Læs mere

Webmail Gmail Generelt Side 1

Webmail Gmail Generelt Side 1 Webmail Gmail Generelt Side 1 Webmail Gmail Generelt Side 2 Indholdsfortegnelse Oprette en Gmail...... Side 4 Indbakken Oversigt...... Side 9 Skriv en mail...... Side 11 Formateringsværktøjer...... Side

Læs mere

I denne manual kan du finde en hurtig introduktion til hvordan du:

I denne manual kan du finde en hurtig introduktion til hvordan du: VORES NORDSJÆLLAND HURTIGT I GANG MANUAL 01: Bruger HVAD INDEHOLDER DENNE MANUAL? I denne manual kan du finde en hurtig introduktion til hvordan du: 1. Finder Vores Nordsjælland hjemmesiden 2. Opretter

Læs mere

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System ViKoSys Virksomheds Kontakt System 1 Hvad er det? Virksomheds Kontakt System er udviklet som et hjælpeværkstøj til iværksættere og andre virksomheder som gerne vil have et værktøj hvor de kan finde og

Læs mere

Indhold. 1. Adgang og afslutning

Indhold. 1. Adgang og afslutning 1 Indhold 1. Adgang og afslutning 2. Menupunkter 3. Tekst 4. Billeder 5. Video 6. Lyd 7. Bannere 8. Bokse 9. Dokumenter 10. Links 11. Iframe 12. Markedspladsen 13. Nyheder 14. Job 15. Kalender 16. Selvbetjeningsbjælken

Læs mere

Vejledning i brug af GMAIL (Google)

Vejledning i brug af GMAIL (Google) Vejledning i brug af GMAIL (Google) Send meddelelser Har du ikke prøvet Gmail før? Her har du en trinvis vejledning i, hvordan du skriver og sender meddelelser: Klik på knappen Skriv i venstre side i Gmail.

Læs mere

8.0 Distriktshjemmesider

8.0 Distriktshjemmesider 8.0 Distriktshjemmesider Indhold Login... 2 Forside... 3 Distriktsside opbygning...4 Rediger på en side... 5 Upload filer til mediebibliotek... 8 Kontroller links på filer... 12 Indsæt billeder... 13 Slet

Læs mere

Indhold 1 Om Skolekvalitet.dk...3. 2 Vælg evalueringsmodel før du går i gang...3. 3 Overblik over siderne... 5

Indhold 1 Om Skolekvalitet.dk...3. 2 Vælg evalueringsmodel før du går i gang...3. 3 Overblik over siderne... 5 Skolekvalitet.dk Manual Version 1.0 Indhold 1 Om Skolekvalitet.dk...3 2 Vælg evalueringsmodel før du går i gang...3 3 Overblik over siderne... 5 3.1 Oversigt over centrale funktioner:... 6 4 Kom godt i

Læs mere

Velkommen til denne korte vejledning i hvordan du kan oprette dine egne sider på foreningens hjemmeside.

Velkommen til denne korte vejledning i hvordan du kan oprette dine egne sider på foreningens hjemmeside. Side 1 Velkommen til denne korte vejledning i hvordan du kan oprette dine egne sider på foreningens hjemmeside. Login til mine websider Du starter med at logge ind som medlem. Herefter klikker du på den

Læs mere

Når du åbner Sportsplanner første gang, får du to muligheder. Åben opstilling og Ny opstilling.

Når du åbner Sportsplanner første gang, får du to muligheder. Åben opstilling og Ny opstilling. Sportsplanner I DGI Sportsplanner har du mulighed for at tegne redskabsbaner, som passer direkte på det sted, hvor du og dine gymnaster træner. De opstillinger du tegner har du mulighed for at få tilsendt

Læs mere

BRUGERGUIDE Nfoo Concept Digital Skiltning

BRUGERGUIDE Nfoo Concept Digital Skiltning BRUGERGUIDE Nfoo Concept Digital Skiltning Herunder finder du en introduktion til de forskellige funktioner i administrationsmodulet til dit Nfoo Concept Digital Skiltning INDHOLD LOGIN OG INDSTIL SPROG...

Læs mere

For at logge ind i PURE, skal du gå til siden medarbejdere.au.dk/pure. Tryk på det blå loginfelt i højre side.

For at logge ind i PURE, skal du gå til siden medarbejdere.au.dk/pure. Tryk på det blå loginfelt i højre side. CV i PURE I dette dokument finder du en vejledning til, hvordan du: 1) logger ind i PURE 2) opretter et CV i PURE 3) vedligeholder dit CV Der er desuden megen hjælp at hente i disse to videoer: Opret CV:

Læs mere

GUIDE TIL MOBILIZE ME ADMINPANEL

GUIDE TIL MOBILIZE ME ADMINPANEL GUIDE TIL MOBILIZE ME ADMINPANEL Kom i gang... 1 Oprette og redigere brugere... 3 Oprette relationer... 4 Opret relation til bruger placeret i en anden gruppe... 4 Flyt bruger... 4 Grupper... 5 Opret gruppe...

Læs mere

Du skal nu se om din mail er kommet hjem til dig. Klik på Indbakken.

Du skal nu se om din mail er kommet hjem til dig. Klik på Indbakken. 27 Åbn en e-mail. Du skal nu se om din mail er kommet hjem til dig. Klik på Indbakken. Hvis der ikke er kommet ny post, klik på Send/mod, i den øverste linje, så leder mailprogrammet efter ny mail. Nye

Læs mere

Morten Skyt Eriksen Dansk manual (begynder) Side 1 af 11 BaZeN CMS v1.0. Manual til. Af Morten Skyt Eriksen

Morten Skyt Eriksen Dansk manual (begynder) Side 1 af 11 BaZeN CMS v1.0. Manual til. Af Morten Skyt Eriksen Morten Skyt Eriksen Dansk manual (begynder) Side 1 af 11 Manual til Af Morten Skyt Eriksen Morten Skyt Eriksen Dansk manual (begynder) Side 2 af 11 Indholdsfortegnelse: Oversigt Side 3 Log ind Side 4 Oversigt

Læs mere

I denne vejledning lærer du de mest grundlæggede funktioner i PowerPoint 2003: Hvad er en præsentation?... 3. Eksempel på en præsentation...

I denne vejledning lærer du de mest grundlæggede funktioner i PowerPoint 2003: Hvad er en præsentation?... 3. Eksempel på en præsentation... Præsentationer: Vejledning PowerPoint 2003 I denne vejledning lærer du de mest grundlæggede funktioner i PowerPoint 2003: Hvad er en præsentation?... 3 Eksempel på en præsentation... 3 Visninger... 3 Normal...

Læs mere

TRIN FOR TRIN GUIDE VELUX Tilbudsberegner

TRIN FOR TRIN GUIDE VELUX Tilbudsberegner TRIN FOR TRIN GUIDE VELUX Tilbudsberegner Hvad er VELUX Tilbudsberegner Anmod om adgang Opret password Opret din brugerprofil 2 veje til et kundetilbud Dine tilbud 1 VELUX TILBUDSBEREGNER HVAD ER VELUX

Læs mere

Administrator manual

Administrator manual Revision 1 Administrator manual INDHOLD LOG IND 1 OVERBLIK 1 ARBEJDSRUM 1 MEDARBEJDERE 2 OPRET NY MEDARBEJDER 2 TRIN 1 AF 4: NAVN OG OPLYSNINGER 2 TRIN 2 AF 4: LEGITIMATION 2 TRIN 3 AF 4: EFFEKTIVITETSNIVEAU

Læs mere

Manual til hjemmeside i Typo3

Manual til hjemmeside i Typo3 Manual til hjemmeside i Typo3 Gode tips og genvejstaster Ét linieskift Ctrl + A Ctrl + C Ctrl + X Ctrl + V shift + enter (tasten du normalt bruger til linieskift) Markér alt Kopier Klip Sæt ind Oprettelse

Læs mere

Opret aktiviteter LEJERBO.DK OPRET AKTIVITETER PÅ AKTIVITETSLISTE

Opret aktiviteter LEJERBO.DK OPRET AKTIVITETER PÅ AKTIVITETSLISTE 1 Opret aktiviteter TIPS: Du kan bruge en aktivitetsliste til at vise en række datostyrede aktiviteter i jeres afdeling eller udlejning af jeres fælleshus. Du behøver ikke sætte billede på, eller tekst,

Læs mere

Quick Guide Ditmer edagsorden Oktober 2013

Quick Guide Ditmer edagsorden Oktober 2013 Quick Guide Ditmer edagsorden Oktober 2013 Quick Guide Indhold For dig der skal i gang med at bruge ditmer edagsorden på ipad eller web 1. Sådan får du adgang til ditmer edagsorden... 2 2. Find udvalg

Læs mere

Introduktion til redigeringsfaciliteterne

Introduktion til redigeringsfaciliteterne Introduktion til redigeringsfaciliteterne 11. august 2014 - Version 1.1 Pentia A/S Store Kongensgade 66, Baghuset 1264 København K Telefon: 7023 3330 E-mail: info@foreningssite.dk Indholdsfortegnelse Indledning...

Læs mere

Introduktion til redigeringsfaciliteterne

Introduktion til redigeringsfaciliteterne Sitecore Foundry 3.0 Introduktion til redigeringsfaciliteterne 25. april 2012 - Version 1.2 Pentia A/S Store Kongensgade 66, Baghuset 1264 København K Telefon: 7023 3330 E-mail: info@foreningssite.dk Indholdsfortegnelse

Læs mere

Herning Centerby Guide til Umbraco

Herning Centerby Guide til Umbraco Herning Centerby Guide til Umbraco marts 2016 I GANG MED UMBRACO 4 LOGIN 4 LÆR UMBRACO AT KENDE 5 SÅDAN REDIGERER DU SIDER 6 VÆRKTØJSLINJEN 6 RET I TEKSTEN 7 RET ELLER INDSÆT LINK I TEKSTEN 8 RET ELLER

Læs mere

Sådan opretter du en Facebook-side

Sådan opretter du en Facebook-side Vejledning til Facebook: Sådan opretter du en Facebook-side Det er forholdsvis nemt at oprette en Facebook-side og Facebook kan guide dig igennem de nødvendige trin. Alligevel kan det være rart med en

Læs mere

Hjemmeside manual. Indholdsfortegnelse. Noter: - 1 -

Hjemmeside manual. Indholdsfortegnelse. Noter: - 1 - Hjemmeside manual Indholdsfortegnelse Login... - 2 - Login på din hjemmeside... - 2 - Profil... - 3 - Opdatering af profil oplysninger... - 3 - Menu... - 3 - Menupunkter... - 3 - Medier... - 4 - Hjemmesidens

Læs mere

Windows Live Movie Maker-alle funktioner.

Windows Live Movie Maker-alle funktioner. Windows Live Movie Maker-alle funktioner. Her vises brugen af funktionerne i programmet til at lave en film bestående af dine billeder og video/film klip. Læg egen tale og/eller musik på filmen. 1: Åbn

Læs mere

Alle tekstbokser er generelle informationer og ikke en del af selve step by step guiden.

Alle tekstbokser er generelle informationer og ikke en del af selve step by step guiden. Step by step guide til InfoScreens Indhold Log ind... 1 Oprette slide... 1 Offentliggøre slide...5 Se infoskærm... 6 Rediger et slide... 7 Fjerne slide fra skærm... 7 Ændre rækkefølge på slide på skærm...

Læs mere

Solrød Kommune Guide til Umbraco

Solrød Kommune Guide til Umbraco Solrød Kommune Guide til Umbraco februar 2015 I GANG MED UMBRACO 4 LOGIN 4 LÆR UMBRACO AT KENDE 5 SÅDAN REDIGERER DU SIDER 6 VÆRKTØJSLINJEN 6 RET I TEKSTEN 7 RET ELLER INDSÆT LINK I TEKSTEN 8 RET ELLER

Læs mere

Den digitale Underviser. DOF deltagernet

Den digitale Underviser. DOF deltagernet Den digitale Underviser DOF deltagernet Sabine Kramer juli 2014 Indhold Kursusindhold... 2 Log ind på Deltagernet, se og rediger dine aktuelle kurser... 3 Skift fra uge- til emneformat... 5 Redigér første

Læs mere

Indholdsfortegnelse Opret engelsk version af hjemmesiden... 2

Indholdsfortegnelse Opret engelsk version af hjemmesiden... 2 Indholdsfortegnelse Opret engelsk version af hjemmesiden... 2 Indledning:... 2 Metode 1 en samling af sider, med kun en engelsk version:... 3 Metode 2 Eksisterende sider med både en dansk og en engelsk

Læs mere

Generel information. Brugere. Hjemmesidens lay-out. HIF Hjemmeside How to do

Generel information. Brugere. Hjemmesidens lay-out. HIF Hjemmeside How to do Generel information Dette dokument er en brugsanvisning for hjemmesidens back-end brugere, med information om hvordan man logger ind og hvordan man arbejder med hjemmesiden/hjemmesidens funktioner samt

Læs mere

IsenTekst Indhold til Internettet. Manual til Wordpress.

IsenTekst Indhold til Internettet. Manual til Wordpress. Manual til Wordpress Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress: Dette er en manual til de mest grundlæggende ting, så du selv kan redigere indholdet eller tilføje nyt på din hjemmeside. Guiden er lavet

Læs mere

Mini-guide for opdatering af hjemmesiden for. SOIF www.soif.dk

Mini-guide for opdatering af hjemmesiden for. SOIF www.soif.dk Mini-guide for opdatering af hjemmesiden for SOIF www.soif.dk Senest opdateret: 03-07-2009 Indholdsfortegnelse 2 Indholdsfortegnelse 2 Lidt generelt om KlubCMS 3 Brugere/Brugergrupper 3 Sideopbygning:

Læs mere

ActiveBuilder Brugermanual

ActiveBuilder Brugermanual ActiveBuilder Brugermanual Forfatter: TalkActive I/S Dato: Juni 2004 Version: R. 1.01 Sprog: Dansk Copyright 2004 - Talk Active - all rights reserved. Indhold: 1. INDLEDNING...2 2. QUICK-START...3 3. OPBYGNINGEN

Læs mere

OK Fonden. Umbraco CMS Quickguide

OK Fonden. Umbraco CMS Quickguide OK Fonden Umbraco CMS Quickguide 1 Indhold 1 Indhold... 2 2 Indledning... 3 2.1 Kompatible browsere... 3 2.2 Log ind i Umbraco... 3 2.3 Naviger i administrationsområdet... 4 2.4 Brug af træ menu... 5 3

Læs mere

Annemette Søgaard Hansen/www.dinwebvejleder.dk

Annemette Søgaard Hansen/www.dinwebvejleder.dk SKAT.dk side 1 af8 1) Gå ind på www.skat.dk I adresselinjen Tast borger og CTRL + ENTER (Internet Explorer) Eller tast www.skat.dk Du ser nu dette skærmbillede: 2) Klik på ordet Borger Her er en masse

Læs mere

Drejebog til tractorpulling.dk

Drejebog til tractorpulling.dk Drejebog til tractorpulling.dk Generelt På hjemmesiden benyttes følgende som standard: - Skrifttype: Verdana - Skriftstørrelse: 12px / 9pt. 4. oktober 2011 Moskjær Marketing Falkevej 4 DK-6920 Videbæk

Læs mere

Vejledning Uniconta. 1 Indhold. 7. oktober finsit Vejledning

Vejledning Uniconta. 1 Indhold. 7. oktober finsit Vejledning 7. oktober 2019 Uniconta 1 Indhold 2 Installation af konverteringsmodul... 2 2.1 Installation af WKWPFClient... 3 3 Connect til Uniconta... 4 4 Gem af SIE fil... 7 5 Indlæsning i... 8 5.1 Ny kundevirksomhed...

Læs mere

Dansk tillægsmanual til PODD i Dynavox Compass

Dansk tillægsmanual til PODD i Dynavox Compass Dansk til PODD i Dynavox Indhold Dansk til PODD i Dynavox... 1 Generelt... 2 Hvad består den danske udgave af:... 2 At gemme tilrettede PODD sidesæt:... 3 Hvor ligger skabelon sidesæt på pc:... 3 Alternativ

Læs mere

Brugermanual til MOBI:DO Make på Internettet

Brugermanual til MOBI:DO Make på Internettet Brugermanual til MOBI:DO Make på Internettet Introduktion Med MOBI:DO Make kan du oprette guides, som kan ses i MOBI:DO. En guide virker som en checkliste, der fører brugeren hele vejen igennem en arbejdsopgave.

Læs mere

Guide til PlaNet v1.11. Original skrevet af:

Guide til PlaNet v1.11. Original skrevet af: Guide til PlaNet v1.11 Original skrevet af: Sidst opdateret 20-08- 2015 1 INDHOLD Generelt... 4 Login... 4 Roller... 4 Planlægger... 4 Afvikler... 4 Roller og moduler... 5 Planlægger... 5 Afvikler... 5

Læs mere

09/03 2009 Version 1.4 Side 1 af 37

09/03 2009 Version 1.4 Side 1 af 37 Login til DJAS Gå ind på adressen http://www.djas.dk I feltet Brugernavn skrives den e-mail adresse som brugeren er registeret med i systemet. I feltet Password skrives brugerens adgangskode. Ved at sætte

Læs mere

Sådan opdaterer og vedligeholder du din hjemmeside i Wordpress.

Sådan opdaterer og vedligeholder du din hjemmeside i Wordpress. Wordpress manual Sådan opdaterer og vedligeholder du din hjemmeside i Wordpress. Dette er en manual til de mest grundlæggende ting og funktioner i Wordpress, så du selv kan redigere indholdet eller tilføje

Læs mere

Manual KUN nyhedsbreve og billeder

Manual KUN nyhedsbreve og billeder Manual KUN nyhedsbreve og billeder Indholdsfortegnelse 10. Nyheder... 3 10.1. Opret Nyheds Årsmappe... 3 10.2. Opret Nyhed... 4 10.3. Nyhedsbreve... 5 10.3.1. Nyhedsbrev Årsmappe... 5 10.4. Opret nyhedsbrev...

Læs mere

Først skal du oprette dig i systemet, d. v. s. du skal have en såkaldt Googlekonto bestående af en mailadresse og et kodeord.

Først skal du oprette dig i systemet, d. v. s. du skal have en såkaldt Googlekonto bestående af en mailadresse og et kodeord. Gmail Indhold Indhold...1 Introduktion...2 Opret dig i systemet...2 At skrive mails...5 Sende en mail til flere personer...8 Vedhæfte en fil...9 Kladde...10 Signatur...11 Modtagne mails...12 Stjernemarkering...14

Læs mere

VELKOMMEN TIL LASSO // WebCRM

VELKOMMEN TIL LASSO // WebCRM VELKOMMEN TIL LASSO // WebCRM Velkommen til Lasso! Vi er glade for, at du har valgt vores løsning og vi glæder os til at få dig i gang. INDHOLD: Velkommen til Lasso!... 1 INDHOLD:... 1 1) LOGIN I LASSO...

Læs mere

Herning Bibliotekernes Helpdesk

Herning Bibliotekernes Helpdesk Vejledning Herning Bibliotekernes Helpdesk Maj 2017 Side 1 af 21 Indhold Oprette dig som bruger... 3 Logge ind... 7 Oprette en sag... 9 Se liste over sager... 15 Tilføj information til en sag... 16 Yderligere

Læs mere

Vejledning til Formandsportalen

Vejledning til Formandsportalen Vejledning til Formandsportalen Startside http://mail.kolonihave.dk/formandsportal/portal/portal.aspx Der logges ind via dit medlemsnummer og kodeord. Medlemsnummeret er det brugernavn, som du fik tilsendt

Læs mere

IsenTekst Indhold til Internettet. Manual til Wordpress.

IsenTekst Indhold til Internettet. Manual til Wordpress. Manual til Wordpress Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress. Dette er en manual til de mest grundlæggende ting, så du selv kan redigere indholdet eller tilføje nyt på din hjemmeside. Guiden er skrevet

Læs mere

WebTV. Vejledning til WebTV på web. Vejledningen beskriver upload og deling af videoer på WebTV

WebTV. Vejledning til WebTV på web. Vejledningen beskriver upload og deling af videoer på WebTV WebTV Vejledning til WebTV på web Vejledningen beskriver upload og deling af videoer på WebTV ITS 24-11-2015 WebTV Vejledning til WebTV på web Indholdsfortegnelse WebTV... 2 Login... 2 Navigation... 3

Læs mere

KMD Brugeradministration til Navision og LDV

KMD Brugeradministration til Navision og LDV KMD Brugeradministration til Navision og LDV Vejledning for Statens Administration og ØSC institutioner. Opdateret 09-09-2015 Indholdsfortegnelse 1 Kom godt i gang... 2 1.1 Login til KMD Brugeradministration...

Læs mere