Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 21. marts 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 21. marts 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde"

Transkript

1 Møde den: 21. marts 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Opfølgning på referat og godkendelse af dagsorden 2. Planlægning: Samarbejde mellem UVA/EKA, afdelingsledere, studienævn og uddannelsesnævn (drøftelsespunkt) 2.1 Oplæg fra UVA/EKA v/ Mette Qvist Jensen om samarbejdet mellem UVA/EKA og afdelingsledere vedr. planlægning af undervisning og eksamen. 2.2 Status fra uddannelsesnævnene vedr. arbejdet med de konkrete undervisnings- og eksamensplaner 3. Indkomne sager 4. Udpegning af VIP suppleanter til forretningsudvalget 5. Studieordninger: Ændring af studieordningerne for kandidatuddannelserne i erhvervssprog og international erhvervskommunikation i engelsk, spansk, tysk, fransk (CLM) 6. Studieordninger: Lempelse af adgangskrav til kandidatuddannelserne i erhvervssprog og international erhvervskommunikation i engelsk, spansk, tysk, fransk (CLM) 7. Projektorienterede forløb (drøftelsespunkt) 7.1 Drøftelse af erfaringer med projektorienterede forløb på baggrund af notat om projektorienterede forløb 8. Drøftelse af regler vedr. eksamen med fokus på usædvanlige forhold (drøftelsespunkt) 9. Forslag fra Uddannelsesnævnene til de kommende møder 9.1 Hvilke punkter bør snarest behandles af studienævnet? 9.2 Er der punkter, der er blevet uaktuelle og som kan tages af listen? 9.3 Er der nye punkter fra uddannelsesnævnene? Studienævnsbetjening og uddannelseskvalitet (SNUK) Dato: 14.marts 2018 Ref: Meol Side 1/7 Studienævnsbetjening og uddannelseskvalitet (SNUK) Aarhus Universitet Tåsingegade 3 Tlf.: Aarhus C Studiecenter.arts.aarhus@au.dk Tlf.:

2 10. Meddelelser 10.1 Meddelelser til og fra studieleder 10.2 Meddelelser til og fra studienævnsformand og -næstformand 10.3 Meddelelser fra uddannelsesnævnene 10.4 Meddelelser til og fra SNUK Frist for aflevering af forudsætningskrav til omprøver 10.5 Meddelelser til og fra VEST Side 2/7 11. Evt.

3 1. Opfølgning på referat og godkendelse af dagsorden Nævnet følger op på referatet fra seneste møde og godkender dagsorden til dagens møde. Side 3/7 Forord til overskrift Kvalitetsudvikling: Studieordninger: Planlægning: Dispensationer: Udtalelser: Studienævnsopgaver ifølge Universitetsloven Kvalitetssikring og kvalitetsudvikling, herunder evaluering Studieordninger Undervisnings- og eksamensplaner Dispensationer, forhåndsgodkendelser og merit Udtalelser om sager vedr. uddannelse og undervisning Studienævnet følger op på referat fra studienævnsmødet den (godkendt ). Studienævnet godkender dagsorden til dagens møde. Bilag 1.1: Referat fra IKK SN-møde (godkendt ). 2. Planlægning: Samarbejde mellem UVA/EKA, afdelingsledere, studienævn og uddannelsesnævn (drøftelsespunkt) Afsnitsleder for Undervisnings- og eksamenstilmelding: UVA/EKA, Mette Qvist Jensen, deltager under dette punkt Studienævnet skal jfr. Universitetsloven godkende plan for tilrettelæggelse af undervisning og af prøver og anden bedømmelse, der indgår i eksamen. Studienævnet ved IKK besluttede på sit møde den 31. januar 2018, at det fremover er uddannelsesnævnene, der behandler konkrete planer for tilrettelæggelse af undervisning og eksamen og indstiller disse til godkendelse i studienævnet. Der er den 7. februar 2018 udsendt mail til afdelingslederne ved IKK, hvori disse opfordres til at inddrage uddannelsesnævnene i nogle af de faglige spørgsmål, der rejser sig i forbindelse med undervisnings- og eksamensplanlægningen. Mailen er sendt til afdelingslederne, fordi det er dem, der modtager materiale fra UVA/EKA. Som eksempler på, hvad drøftelsen i uddannelsesnævnene f.eks. kan berøre, nævnes bl.a. om der er flere fag, der med fordel kunne lægges fast hver uge i forhold til timetal, forelæsning/hold/instruktorundervisning o.l., og om der er fag, hvor belastningen kunne fordeles mere jævnt på semestret?

4 2.1 Oplæg fra UVA/EKA v/ Mette Qvist Jensen om samarbejdet mellem UVA/EKA og afdelingsledere vedr. planlægning af undervisning og eksamen. I forbindelse med oplægges afklares tidsrammer og øvrige rammer for planlægningen. Side 4/7 2.2 Status fra uddannelsesnævnene vedr. arbejdet med de konkrete undervisnings- og eksamensplaner Studienævnsrepræsentanterne bedes under dette punkt kort orientere om: Er der i uddannelsesnævnet blevet talt om, hvordan undervisnings- og eksamensplaner kunne drøftes? Er spørgsmål vedrørende undervisnings- og eksamensplaner blevet drøftet i uddannelsesnævnet? 3. Indkomne sager Behandling af dispensationssager er forbeholdt studienævnsmedlemmer. Der er ikke indkommet sager til behandling. 4. Udpegning af VIP suppleanter til forretningsudvalget Der skal blandt VIP medlemmerne af studienævnet udpeges 1-2 suppleanter til at sidde i forretningsudvalget. Udpegningen sker for et semester. Forslag til beslutning: Studienævnet udpeger blandt VIP medlemmerne 2 suppleanter til forretningsudvalget. 5. Studieordninger: Ændring af studieordningerne for kandidatuddannelserne i erhvervssprog og international erhvervskommunikation i engelsk, spansk, tysk, fransk (CLM) I forbindelse med en midtvejsevaluering af CLM-uddannelsernes 5-årige akkreditering i det europæiske netværk European Master s in Translation, har EMT ønsket, at projektorienterede forløb for de studerende, der omfattes af akkrediteringen og kvalitetsmærket EMT, skal være relateret til EMT s kompetenceprofil. Det drejer sig om de studerende, der vælger valgfagene Juridisk oversættelse (10 ECTS) og Tolkning (10 ECTS) på 3. semester. Derudover ønskes en sproglig præcisering i studieordningen af, at de studerende, som vælger valgfagene Juridisk oversættelse (10 ECTS) og Tolkning (10 ECTS), får specialiseringen Translatør/tolk.

5 Ændringen ønskes til ikrafttrædelse for aftaler om projektorienteret forløb indgået efter den Side 5/7 Forslag til beslutning: Det indsættes i studieordningen, at for de studerende, der vælger valgfagene Juridisk oversættelse (10 ECTS) og Tolkning (10 ECTS) på 3. semester, skal det projektorienterede forløb (10 ECTS) være relateret til oversættelse og/eller tolkning. Derudover præciseres det i studieordningen, at de studerende, som vælger valgfagene Juridisk oversættelse (10 ECTS) og Tolkning (10 ECTS), får specialiseringen Translatør/tolk. Ændringen træder i kraft for aftaler om projektorienteret forløb indgået efter den Bilag 5.1 Kandidatuddannelsen i erhvervssprog og international erhvervskommunikation i tysk (2017)_ændring_translatør-tolk_2018 Ændringerne vil gælde alle fire 2017-studieordninger for CLM (tysk, fransk, spansk og engelsk) 6. Studieordninger: Lempelse af adgangskrav til kandidatuddannelserne i erhvervssprog og international erhvervskommunikation i engelsk, spansk, tysk, fransk (CLM) Fagmiljøerne ved tysk-romansk og engelsk ønsker at lempe adgangskravene til CLMkandidatuddannelserne, så det er muligt for studerende på bacheloruddannelserne i spansk, tysk, fransk og engelsk på AU at søge om direkte adgang til optag på CLM. Grunden til, at der ikke er direkte adgang er, at der for de ikke-erhvervssproglige bacheloruddannelser fra Aarhus Universitet/bacheloruddannelser fra andre universiteter kræves minimum 120 ECTS i inden for det relevante fremmedsprog. Dette krav opfyldes ikke for bacheloruddannelserne i spansk, tysk, fransk og engelsk på AU, som kun opnår 115 ECTS. Forslag til beslutning: Adgangskravet til CLM-kandidatuddannelserne for studerende med ikke-erhvervssproglige bacheloruddannelser som adgangsgrundlag ændres fra krav om minimum 120 ECTS inden for det relevante fremmedsprog til krav om minimum 100 ECTS inden for det relevante fremmedsprog. Såfremt ændringen godkendes bliver den synlig af optagshjemmesiderne og uddannelsesmaskinen i november 2018 og træder i kraft med optaget Bilag 6.1 Sagsfremstilling vedr. lempelse af adgangskravene til CLM

6 Side 6/7 7. Projektorienterede forløb (drøftelsespunkt) 7.1 Drøftelse af erfaringer med projektorienterede forløb på baggrund af notat om projektorienterede forløb Notat om projektorienterede forløb, der har overskriften Kvalitetssikring af projektorienterede forløb på Arts, foreligger nu i sin endelige form. Notatet var i høring i studienævnet i oktober 2017 se evt. bilag og referat fra IKK studienævnsmødet den Ud fra den ramme, som dokumentet fastlægger, udveksler studienævnet erfaringer med bl.a. tidsramme for og udlandsophold i forbindelse med projektorienterede forløb. Bilag 7.1.1: Projektorienterede forløb.færdig version 8. Drøftelse af regler vedr. eksamen med fokus på usædvanlige forhold (drøftelsespunkt) Jurist Morten Bruun Hansen fra SNUK vil deltage under dette punkt. Bilag 8.1: BEK 1062 Eksamensbekendtgørelsen Bilag 8.2: Notat angående skønsmæssige afgørelser Bilag 8.3: Om usædvanlige forhold Bilag 8.4: Notat om regler på uddannelsesområdet til Studienævn (særlig afsnittet Om dispensationer fra side 3) 9. Forslag fra Uddannelsesnævnene til de kommende møder Uddannelsesnævnene opfordres til at komme med forslag til emner til drøftelse på kommende studienævnsmøder. 9.1 Hvilke punkter bør snarest behandles af studienævnet? Til brug for en kort sagsfremstilling skal studienævnet afklare formålet med en sådan kommende drøftelse. 9.2 Er der punkter, der er blevet uaktuelle og som kan tages af listen? 9.3 Er der nye punkter fra uddannelsesnævnene? Bilag 9.1: Forslag fra uddannelsesnævnene - IKK SN - revideret februar 2018

7 10. Meddelelser 10.1 Meddelelser til og fra studieleder 10.2 Meddelelser til og fra studienævnsformand og -næstformand 10.3 Meddelelser fra uddannelsesnævnene 10.4 Meddelelser til og fra SNUK Frist for aflevering af forudsætningskrav til omprøver Af de generelle regler i studieordninger (fra 2017 og frem) fremgår frist for aflevering af forudsætningskrav til omprøver. SNUKs studieordningsteam informerer om notat vedr. dette, som netop er udsendt. Side 7/7 Bilag : Notat vedr. frist for aflevering af forudsætningskrav til omprøver Bilag : New deadline for complying with re-examination prerequisites 10.5 Meddelelser til og fra VEST 11. Evt.

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 25. april 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 25. april 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 25. april 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden kl. 9 til 9.05 2. Transformation af profilfagene på Arts (drøftelsespunkt) kl. 9.05

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 31. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 31. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 31. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Opfølgning på referat og godkendelse af dagsorden 2. Indkomne sager 2.1 Dispensationssag vedr. ansøgning

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 23. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Navnerunde og kort orientering om studienævnets arbejde kl. 9 til kl. 9.10 1.1 Velkommen og navnerunde 1.2

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 30. maj 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 30. maj 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 30. maj 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden kl. 9 til 9.05 2. Projektorienterede forløb (drøftelsespunkt) kl. 9.05 til 9.30 3.

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den 27. juni 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den 27. juni 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den 27. juni 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden kl. 9 til 9.05 2. Opfølgning på referat kl. 9.05 til 9.10 3. Indkomne sager 4. Handleplaner

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 26. juni 2019 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 26. juni 2019 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 26. juni 2019 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden kl. 13 til 13.05 2. Opfølgning på referat kl. 13.05 til 13.15 3. Indkomne sager 4.

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET

Referat AARHUS UNIVERSITET Møde den: 21. marts 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Til stede: Digital Design og Informationsvidenskab VIP: Morten Breinbjerg Studerende: Frederik Thielke Mølgaard Dramaturgi

Læs mere

Møde den: 21. februar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat

Møde den: 21. februar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat Møde den: 21. februar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat Til stede: Digital Design og Informationsvidenskab VIP: Morten Breinbjerg Studerende: Frederik Thielke Mølgaard

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 24. april 2019 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde. Referat

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 24. april 2019 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde. Referat Møde den: 24. april 2019 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Digital Design og Informationsvidenskab VIP: Lone Koefoed Hansen Studerende: Anna Brynskov Dramaturgi og Musikvidenskab

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT

AARHUS UNIVERSITET REFERAT Møde den: 6. december 2017 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde REFERAT Til stede: Jakob Isak Nielsen, Morten Breinbjerg, Thomas Rosendal Nielsen, Ane Hejlskov Larsen, Tore Rye Andersen,

Læs mere

at anvende sådanne videnskabelige og faglige metoder, som danner grundlag for videregående studier inden for international virksomhedskommunikation.

at anvende sådanne videnskabelige og faglige metoder, som danner grundlag for videregående studier inden for international virksomhedskommunikation. 27-01-2011 OVERORDNET STUDIEORDNING PR. 1. FEBRUAR 2011 FOR BACHERLORUDDANNELSEN I INTERNATIONAL VIRKSOMHEDSKOMMUNIKATION I ARABISK OG KOMMUNIKATION VED AARHUS SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES OG

Læs mere

at anvende sådanne videnskabelige og faglige metoder, som danner grundlag for videregående studier inden for international erhvervskommunikation.

at anvende sådanne videnskabelige og faglige metoder, som danner grundlag for videregående studier inden for international erhvervskommunikation. OVERORDNET STUDIEORDNING PR. 1. FEBRUAR 2010 FOR BACHERLORUDDANNELSEN I ARABISK OG KOMMUNIKATION VED HANDELSHØJSKOLEN, AARHUS UNIVERSITET, OG DET TEOLOGISKE FAKULTET, AARHUS UNIVERSITET Med hensyn til

Læs mere

Medlemmerne af Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation. Referat af møde nr. 3 i Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation

Medlemmerne af Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation. Referat af møde nr. 3 i Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation Medlemmerne af Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation Referat af møde nr. 3 i Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation Tid: Onsdag den 26. april 2017 kl. 13.30 Sted: Bygn. 1483, lokale

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES

AARHUS UNIVERSITET SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES SCHOOL OF Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Tid: Mandag den 16. marts 2015 kl. 11 Sted: Bygn. 1483, lokale 516 Fagstudienævnet

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES

AARHUS UNIVERSITET SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Referat af møde nr. 20 i Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Tid: Tirsdag den 6. maj 2014 kl.11 Sted: Bygn. 1483, lokale 516 Dagsorden: 1.

Læs mere

Uddannelsens betegnelse på engelsk er Bachelor of Arts in International Business Communication in Arabic and Communication.

Uddannelsens betegnelse på engelsk er Bachelor of Arts in International Business Communication in Arabic and Communication. OVERORDNET STUDIEORDNING PR. 1. FEBRUAR 2012 FOR BACHERLORUDDANNELSEN I INTERNATIONAL VIRKSOMHEDSKOMMUNIKATION I ARABISK OG KOMMUNIKATION VED AARHUS UNIVERSITET, BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES OG ARTS Med

Læs mere

Uddannelsens betegnelse på engelsk er Bachelor of Arts in International Business Communication in Arabic and Communication.

Uddannelsens betegnelse på engelsk er Bachelor of Arts in International Business Communication in Arabic and Communication. OVERORDNET STUDIEORDNING PR. 1. FEBRUAR 2013 FOR BACHERLORUDDANNELSEN I INTERNATIONAL VIRKSOMHEDSKOMMUNIKATION I ARABISK OG KOMMUNIKATION VED AARHUS UNIVERSITET, SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES

Læs mere

Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver (Studieleder og studienævnsformand), Morten Frydenberg, Viola Burau og Loni Ledderer

Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver (Studieleder og studienævnsformand), Morten Frydenberg, Viola Burau og Loni Ledderer Møde den: 8. april 2016, kl. 14.00 16.00 Bygning 1261, lokale 118 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab Referat Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver (Studieleder og studienævnsformand), Morten Frydenberg,

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES

AARHUS UNIVERSITET SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES Medlemmerne af Fagstudienævnet for Erhvervskommunikation Referat af møde nr. 7 i Fagstudienævnet for Erhvervskommunikation Tid: Mandag den 12. november 2012 kl. 13.00 Sted: Bygn. 1483, lokale 516 Dagsorden:

Læs mere

Studieordning Den juridiske kandidatuddannelse Cand. jur. Aalborg Universitet

Studieordning Den juridiske kandidatuddannelse Cand. jur. Aalborg Universitet Studieordning Den juridiske kandidatuddannelse Cand. jur. Aalborg Universitet Gældende fra september 2010 Revideret april 2012, august 2011, jf. studieordningens 21. Bekendtgørelsesgrundlag 1. Kandidatuddannelsen

Læs mere

KOMMENTARER OG KRAV TIL OPBYGNING AF BACHELORSTUDIEORDNINGER

KOMMENTARER OG KRAV TIL OPBYGNING AF BACHELORSTUDIEORDNINGER KOMMENTARER OG KRAV TIL OPBYGNING AF BACHELORSTUDIEORDNINGER Studieordningen udarbejdes ved brug af: Nærværende skabelon til opbygning Rammestudieordningen som helhed og særligt i forhold til afsnittene

Læs mere

Model for uddannelsesevaluering på Arts

Model for uddannelsesevaluering på Arts Notat Model for uddannelsesevaluering på Arts Som en del af kvalitetssikringsarbejdet gennemføres såvel uddannelsesevalueringer som årlige statusser. Formålet med uddannelsesevalueringen er at identificere

Læs mere

Møde den: 30. maj 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat

Møde den: 30. maj 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat Møde den: 30. maj 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat Til stede: Digital Design og Informationsvidenskab VIP: Morten Breinbjerg (pkt. 1-6) Dramaturgi og Musikvidenskab

Læs mere

Jo de Mey IMM Kardiovaskulær og Renal Forskning Studerende Emma Bjørk Olsen Studiekoordinator Susanne Nicolaisen

Jo de Mey IMM Kardiovaskulær og Renal Forskning Studerende Emma Bjørk Olsen Studiekoordinator Susanne Nicolaisen Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat Emne: Møde i studienævn for farmaci Dato og tidspunkt: 14. december 2017 kl. 13.00 16.00 Sted: Mødelokale O94 Campus Deltagere: Studienævnsformand Judith

Læs mere

Møde den: 28. november 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat

Møde den: 28. november 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat Møde den: 8. november 018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat Til stede: Digital Design og Informationsvidenskab VIP: Morten Breinbjerg Studerende: Frederik Thielke Mølgaard

Læs mere

2. Meddelelser 2.1 Nyt fra studienævnet: Udkast til 2017-studieordningens kompetenceprofil skal godkendes på Studienævnsmødet den 16. december 2016.

2. Meddelelser 2.1 Nyt fra studienævnet: Udkast til 2017-studieordningens kompetenceprofil skal godkendes på Studienævnsmødet den 16. december 2016. Møde den: 7. december 2016 D 120 Uddannelsesnævn Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Poul Nissen, Dorte Kousholt, Simon Nørby, Iram Khawaja (suppleant), Anne Maj Nielsen (afdelingsleder),

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt 10. november 2017, 10:00-12:30. Mødelokale 6B-0-36, Søndre Campus. Sted. Mette Juhl Vedel.

Ordinært studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt 10. november 2017, 10:00-12:30. Mødelokale 6B-0-36, Søndre Campus. Sted. Mette Juhl Vedel. KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2017) Stud.theol. Thomas Neergaard (næstformand) Stud.theol. Søren Frank Jensen Stud.theol. Maria Snejbjerg Louring

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES

AARHUS UNIVERSITET SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Referat af møde nr. 21 i Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Tid: Torsdag den 12. juni 2014 kl.14.30 Sted: Bygn. 1483, lokale 516 Dagsorden:

Læs mere

Medlemmerne af Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation. Referat af møde nr. 2 i Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation

Medlemmerne af Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation. Referat af møde nr. 2 i Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation Medlemmerne af Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation Referat af møde nr. 2 i Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation Tid: Onsdag den 15. marts 2017 kl. 10.00 Sted: Bygn. 1483, lokale

Læs mere

SEMESTERMØDE TAG PULSEN PÅ DIT STUDIE OG DIT INSTITUT

SEMESTERMØDE TAG PULSEN PÅ DIT STUDIE OG DIT INSTITUT SEMESTERMØDE TAG PULSEN PÅ DIT STUDIE OG DIT INSTITUT STUDIEMILJØ // OPFØLGNING // SVAR // ÆNDRINGER // NYHEDER NYE TILTAG // DIALOG // FORSLAG // GODE IDEER // RIS // ROS 16. marts 2015, kl. 15.30-17.00

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES

AARHUS UNIVERSITET BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES Referat af møde nr. 12 i Kandidatstudienævnet for Sprog og Erhvervskommunikation Tid: Torsdag d. 26. januar 2012 kl. 10.00-12.00 Sted: K102 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden til møde nr. 12 2. Godkendelse

Læs mere

Referat af 1. møde i studienævnet den 12. februar 2010

Referat af 1. møde i studienævnet den 12. februar 2010 Møde den: 12. februar 2010 B103f REFERAT Til stede: Morten Misfeldt (MM), Malou Juelskjær (MJ), Lars Geer Hammershøj (LGH), Søren Kruse (SK), Søs Bayer (SB), Morten Høyer (MH) og Stella Marie Klausen (SMK)

Læs mere

Referat af 11. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 30. januar 2018, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 11. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 30. januar 2018, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 11. møde i Det Juridiske Fagstudienævn 2017 Tid: 30. januar 2018, kl. 12.30-13 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Dato: 23. februar 2018 Til stede

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden De enkelte medlemmer af studienævnet præsenterede sig kort for hinanden, hvorefter dagsordenen blev godkendt.

1. Godkendelse af dagsorden De enkelte medlemmer af studienævnet præsenterede sig kort for hinanden, hvorefter dagsordenen blev godkendt. Møde den: 18.2. 2015, kl. 14:15-16:15 1611-121B (Aarhus) A 204 (Emdrup) Studienævnet for Sundhedsvidenskab REFERAT Deltagere: Cecilia Ramlau-Hansen, Kirsten Frederiksen, Kirsten Beedholm, Michael Væth,

Læs mere

Referat af 8. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 2. oktober 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 8. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 2. oktober 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 8. møde i Det Juridiske Fagstudienævn 2017 Tid: 2. oktober 2017, kl. 13-14.30 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: studerende Carolina Krystyna Magnowska (afbud), studerende Camilla Porsbjørn Schmidt (afbud)

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: studerende Carolina Krystyna Magnowska (afbud), studerende Camilla Porsbjørn Schmidt (afbud) Møde den: 1. maj, 2013, kl. 14.30-16.30 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor Bente

Læs mere

Studienævnsmøde den 22. maj Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 22. maj Sted: Anne Kjølby. Referent:

Studienævnsmøde den 22. maj Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 22. maj Sted: Anne Kjølby. Referent: I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmøde den 22. maj 2012 M Ø D E R E F E R A T 22. MAJ 2012 Forum Studienævnet Engerom

Læs mere

Bilag: Notat fra årligt statusmøde vedr. BA i international virksomhedskommunikation

Bilag: Notat fra årligt statusmøde vedr. BA i international virksomhedskommunikation Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Referat af møde nr. 6 i Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Tid: Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 14.00 Sted: Bygn. 1483, lokale 516 Dagsorden:

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 20. MAJ 2015 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk INSTITUT FOR ENGELSK, GERMANSK

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: , kl Forskerhusets på Kasernen, byg. 1586, lok. 114 IÆK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: , kl Forskerhusets på Kasernen, byg. 1586, lok. 114 IÆK Studienævnsmøde Møde den: 09.04.2013, kl. 9.00-12.00 Forskerhusets på Kasernen, byg. 1586, lok. 114 IÆK Studienævnsmøde Dagsorden Deltagere: [Navn(e)] 1. Godkendelse af referat og dagsorden 2. Alt.udvalg 3. Telekollaboration/Intercultural

Læs mere

Fra Administrationen: Mona Nørgaard, Sarah Barfoed Mcintyre, Drude Katrine Jørgensen

Fra Administrationen: Mona Nørgaard, Sarah Barfoed Mcintyre, Drude Katrine Jørgensen Møde den: Onsdag d. 21. november 2012 kl. 12.30-15 Lokale 345 Møde i Studienævnet for Idræt REFERAT Til stede: Jan Kahr Sørensen, Henrik Sørensen, Ask Vest Christiansen,, Morten Toft, Aleksander Kokholm

Læs mere

Forretningsorden for Uddannelsesnævn på DPU

Forretningsorden for Uddannelsesnævn på DPU Modtager(e): Studienævnet på DPU Uddannelsesnævnene på DPU Institutledelsen Forretningsorden for Uddannelsesnævn på DPU DPU s forretningsorden tager udgangspunkt i rammeforretningsordenen for Uddannelsesnævn

Læs mere

Deltagere VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Kirsten Frederiksen (uddannelsesleder Sygepleje), Kirsten Beedholm, Michael Væth

Deltagere VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Kirsten Frederiksen (uddannelsesleder Sygepleje), Kirsten Beedholm, Michael Væth Møde den: 27. oktober 2015, kl. 8.15-10.15 Aarhus 1633. Værkstedet Emdrup indgang B8, lokale B274 REFERAT Møde i Studienævnet for Sundhedsvidenskab Deltagere VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Kirsten Frederiksen

Læs mere

Studieordning Den juridiske kandidatuddannelse

Studieordning Den juridiske kandidatuddannelse Studieordning Den juridiske kandidatuddannelse Cand. jur. Aalborg Universitet Gældende fra september 2010 Bekendtgørelsesgrundlag 1. Kandidatuddannelsen i jura er en 2-årig forskningsbaseret heltids-uddannelse,

Læs mere

Referat af møde nr. 9 i Det Juridiske Fagstudienævn 12. november 2014

Referat af møde nr. 9 i Det Juridiske Fagstudienævn 12. november 2014 Referat af møde nr. 9 i Det Juridiske Fagstudienævn 12. november 2014 Til stede: Fraværende: Desuden deltog: Studieleder Per Andersen (formand), Studieleder Hanne Søndergaard Birkmose, Torsten Iversen,

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT

AARHUS UNIVERSITET REFERAT Møde den: 2. maj 2013, kl. 12-13 Bygn. 1264, lokale 3.10 Studienævnsmøde for den sundhedsfaglige kandidatuddannelse og suppleringsuddannelsen REFERAT Til stede: Cecilia Ramlau-Hansen, Ellen Aagaard Nøhr,

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: studerende Ina Holden (afbud) og studievejleder Sidsel Bøge REFERAT

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: studerende Ina Holden (afbud) og studievejleder Sidsel Bøge REFERAT Møde den: 20. februar, 2014, kl. 14.15-16.15 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation. Referat af møde nr. 7 i Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation

Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation. Referat af møde nr. 7 i Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Referat af møde nr. 7 i Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Tid: Onsdag den 2. december 2015 kl. 10.00 Sted: Bygn. 1483, lokale 516 Dagsorden:

Læs mere

Referat af møde nr. 2 i Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi

Referat af møde nr. 2 i Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Referat af møde nr. 2 i Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Tid: Tirsdag den 6. marts 2018 kl. 13.30-16.00 Sted: 8002-2105 Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Dato: 9. april

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Referat af møde nr. 5 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Tid: torsdag den 23. juni 2016, kl. 13:00 til 14:30.

AARHUS UNIVERSITET. Referat af møde nr. 5 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Tid: torsdag den 23. juni 2016, kl. 13:00 til 14:30. Referat af møde nr. 5 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi Tid: torsdag den 23. juni 2016, kl. 13:00 til 14:30. Sted: 1325 240 (Bartholins Allé) Dagsorden: 1) Meddelelser 2) Årlig status for ITKO 3) Omprøve

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 2.1 Nyt fra studienævnet:

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 2.1 Nyt fra studienævnet: Mødedato: 22. februar 2019 Mødested: Emdrup: A 011 / Aarhus: 1443-240 Mødeemne: Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Side 1/6 Deltagere: VIP: Kari Kragh Blume Dahl, Kristine Kousholt, Louise Bøttcher,

Læs mere

Kilde: Delpolitik for rekruttering og optagelse Ansvar for opdatering: Studieleder, Vicestudieleder Kilde: Delpolitik for rekruttering og optagelse

Kilde: Delpolitik for rekruttering og optagelse Ansvar for opdatering: Studieleder, Vicestudieleder Kilde: Delpolitik for rekruttering og optagelse Årshjul for studienævnet for Tysk/Spansk 2018 Opdateret: 02.10.17 Tid Opgave Kilde / Ansvar Opdatere BA-uddannelsens markedsføringssider så de er tilpasset målgruppen Hvilke aktører skal uddannelsen have

Læs mere

HEALTH AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: Torsdag d. 11. oktober 2012 kl Lokale 345 Møde i Studienævnet for Idræt

HEALTH AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: Torsdag d. 11. oktober 2012 kl Lokale 345 Møde i Studienævnet for Idræt Møde den: Torsdag d. 11. oktober 2012 kl. 12.30-15 Lokale 345 Møde i Studienævnet for Idræt REFERAT Til stede: Jan Kahr Sørensen, Henrik Sørensen, Jens B. Christensen, Morten Toft, Aleksander Kokholm Jensen

Læs mere

Møde den: 31. oktober 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat

Møde den: 31. oktober 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat Møde den: 31. oktober 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat Til stede: Digital Design og Informationsvidenskab VIP: Morten Breinbjerg Dramaturgi og Musikvidenskab VIP:

Læs mere

Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi. Referat af møde nr. 3 i Fagstudienævnet for Psykologi

Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi. Referat af møde nr. 3 i Fagstudienævnet for Psykologi Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi Referat af møde nr. 3 i Fagstudienævnet for Psykologi Tid: Fredag den 7. april 2017 kl. 9.15 Sted: Bygn. 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Der var udsendt skriftligt materiale om afholdelse af Valg ved AU. Valgliste skal være indsendt senest d. 6. nov. kl

Der var udsendt skriftligt materiale om afholdelse af Valg ved AU. Valgliste skal være indsendt senest d. 6. nov. kl Ordinært studienævnsmøde 2015-9 den 7. oktober 2015 kl. 14.00-16.00 Studienævnet ved Institut for Kultur og Samfund Lokale 4206-125 Referat Til stede: Lene Kühle, Karen Gram-Skjoldager, Thomas Schwarz

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 29. november 2017 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 29. november 2017 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde REFERAT Møde den: 29. november 2017 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Til stede: Jakob Isak Nielsen, Thomas Rosendal Nielsen, Ane Hejlskov Larsen, Tore Rye Andersen, Jody W. Pennington,

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES

AARHUS UNIVERSITET SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES SCHOOL OF Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Referat af møde nr. 25 i Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Tid: Tirsdag den 27. januar 2015 kl. 11 Sted: Bygn. 1483, lokale 516

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K & R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 16. DECEMBER 2015 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk

Læs mere

STUDIEORDNING FOR BACHELORUDDANNELSEN I ØKONOMI (OECON) VED AALBORG UNIVERSITET SEPTEMBER 2017 BACHELOR (BSC) AALBORG

STUDIEORDNING FOR BACHELORUDDANNELSEN I ØKONOMI (OECON) VED AALBORG UNIVERSITET SEPTEMBER 2017 BACHELOR (BSC) AALBORG STUDIEORDNING FOR BACHELORUDDANNELSEN I ØKONOMI (OECON) VED AALBORG UNIVERSITET SEPTEMBER 2017 BACHELOR (BSC) AALBORG Link til denne studieordning 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1: Forord..............................................................................................

Læs mere

JURIDISK STUDIENÆVN Jura- og erhvervsjurauddannelserne - Aalborg Universitet

JURIDISK STUDIENÆVN Jura- og erhvervsjurauddannelserne - Aalborg Universitet Referat af ekstra ordinært studienævnsmøde i Juridisk Studienævn ved Aalborg Universitet onsdag den 8. april 2015 kl.: 13:00-13:30 i lokale 1.02. Tilstede: Ulla Steen, Albert Sverrisson (jura), Christopher

Læs mere

Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation. Referat af møde nr. 7 i Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation

Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation. Referat af møde nr. 7 i Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Referat af møde nr. 7 i Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Tid: Torsdag den 8. december 2016 kl. 12.00 Sted: Bygn. 1483, lokale 618 Dagsorden:

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Jura den 12. maj 2015

Referat af møde i Studienævn for Jura den 12. maj 2015 Referat af møde i Studienævn for Jura den 12. maj 2015 Tilstedeværende: Lone Hansen (Studieleder), Hans Viggo Godsk Pedersen (Formand), Charlotte Langer Søndergaard (næstformand), Ayo Næsborg-Andersen,

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET

Referat AARHUS UNIVERSITET Møde den: 27. juni 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Til stede: Digital Design og Informationsvidenskab VIP: Morten Breinbjerg Dramaturgi og Musikvidenskab VIP: Mads Krogh

Læs mere

Det juridiske Fagstudienævn 13. maj 2015

Det juridiske Fagstudienævn 13. maj 2015 Referat af 4. møde i Det juridiske Fagstudienævn Tid: 13. maj 2015 kl 13.15-15.00 Sted: Bygning 1410, lokale 247 Til stede: Professor Per Andersen (studieleder og formand) Lektor Hanne Søndergaard Birkmose

Læs mere

Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi

Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Tid: Fredag den 10. marts 2017 kl. 08.30-10.30 Sted: 8001-2105 Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Dato:

Læs mere

Medlemmerne af Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation

Medlemmerne af Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation Medlemmerne af Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation Referat af møde nr. 1 (konstituerende møde) i Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation Tid: Fredag den 3. februar 2017 kl. 9.00

Læs mere

Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI

Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I M Ø D E R E F E R A T 12. SEPTEMBER 2016 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI Møde

Læs mere

Referat af studienævnsmøde den 3. december 2013

Referat af studienævnsmøde den 3. december 2013 Studienævn for Uddannelse og Læring Sohngårdsholmsvej 2 9000 Aalborg Janice Vester Telefon: 9940 7466 Email: janice@learning.aau.dk Dato: 21.01.2014 Referat af studienævnsmøde den 3. december 2013 Til

Læs mere

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde. Ulla Smidt og Hans Jørgen Lundager Jensen deltog under punkt 4.2

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde. Ulla Smidt og Hans Jørgen Lundager Jensen deltog under punkt 4.2 Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde Mødeleder: Ulrik Nissen Referent: Susanne Vork Dato: 24. maj 2017 Varighed: 9.00 12.00 Tilstedeværende: Ulrik Nissen (studienævnsformand), René Falkenberg,

Læs mere

Mødedato: 12. oktober 2017 Mødested: Emdrup A011 Aarhus Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelsen i pædagogisk antropologi

Mødedato: 12. oktober 2017 Mødested: Emdrup A011 Aarhus Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelsen i pædagogisk antropologi Godkendt Ref: kkmo Mødedato: 12. oktober 2017 Mødested: Emdrup A011 Aarhus 1483-523 Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelsen i pædagogisk antropologi Side 1/5 Deltagere: Medlemmer: Lars Holm

Læs mere

Studerende: Tine Sørensen, Tina Andersen, Sara Kracht (suppleant), Gunilla Elisabeth Quist (suppleant).

Studerende: Tine Sørensen, Tina Andersen, Sara Kracht (suppleant), Gunilla Elisabeth Quist (suppleant). Mødedato: 13. marts 2018 Mødested: D 120 Mødeemne: Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Side 1/5 Deltagere: VIP: Charlotte Mathiassen, Kari Kragh Blume Dahl, Kristine Kousholt, Simon Nørby, Andreas

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES

AARHUS UNIVERSITET SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Referat af møde nr. 19 i Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Tid: Tirsdag den 25. marts 2014 kl.11 Sted: Bygn. 1483, lokale 556 Dagsorden:

Læs mere

Dagsorden. Møde den: 7. september 2017, kl Fuglesangs Allé 4, bygning 2630, lokale K101 Ordinært møde i Aarhus BSS Uddannelsesforum

Dagsorden. Møde den: 7. september 2017, kl Fuglesangs Allé 4, bygning 2630, lokale K101 Ordinært møde i Aarhus BSS Uddannelsesforum SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES AARHUS Møde den: 7. september 2017, kl 9.15-12.00 Fuglesangs Allé 4, bygning 2630, lokale K101 Ordinært møde i Aarhus BSS Uddannelsesforum Dagsorden Deltagere: Medlemmer

Læs mere

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde. Afbud: Kristoffer Vinther Olesen (studievejleder), Maria Svane-Christiansen (studievejleder)

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde. Afbud: Kristoffer Vinther Olesen (studievejleder), Maria Svane-Christiansen (studievejleder) Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde Mødeleder: Ulrik Nissen Referent: Susanne Vork Dato: 2. marts 2017 Varighed: 13.00 15.30 Tilstedeværende: Ulrik Nissen (studienævnsformand), Jakob Engberg,

Læs mere

Møde i studienævn for idræt og sundhed

Møde i studienævn for idræt og sundhed Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat Emne: Møde i studienævn for idræt og sundhed Dato: 14. februar 2018. Dato og tidspunkt: 2. februar 2018 kl. 12.00 14.50. Sted: Deltagere: Mødelokale 6 -

Læs mere

Uddannelsesrådgivere Anette Gjelstrup Johannsen og Jeppe Norskov Stokholm (referent).

Uddannelsesrådgivere Anette Gjelstrup Johannsen og Jeppe Norskov Stokholm (referent). Møde den: 28. august 2014, 8.30-10. Bygning 1261, lokale 118 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab REFERAT Deltagere: Studieleder Mette Vinther Skriver, Niels Trolle Andersen, Helle Terkildsen Maindal,

Læs mere

Studievejledning for Bacheloruddannelsen i Statskundskab og Bacheloruddannelsen i Samfundsfag

Studievejledning for Bacheloruddannelsen i Statskundskab og Bacheloruddannelsen i Samfundsfag Studievejledning for Bacheloruddannelsen i Statskundskab og Bacheloruddannelsen i Samfundsfag September 2017 Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Aarhus Universitet 2 INDHOLDSFORTEGNELSE STUDIEVEJLEDNING

Læs mere

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde Mødeleder: Ulrik Nissen Referent: Anne Bjørn Dato: 12. december 2017 Varighed: 10.00 15.00 Tilstedeværende: Ulrik Nissen (studienævnsformand), Jakob Engberg,

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 13. marts 2013, kl Nygaard 192, byg. 5335, Finlandsgade 21, 8200 Aarhus N Studienævnsmøde IÆK

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 13. marts 2013, kl Nygaard 192, byg. 5335, Finlandsgade 21, 8200 Aarhus N Studienævnsmøde IÆK Møde den: 13. marts 2013, kl. 14.00-16.30 Nygaard 192, byg. 5335, Finlandsgade 21, 8200 Aarhus N Studienævnsmøde IÆK REFERAT Til stede: Peter Bakker, Pia Rasmussen, André Wang Hansen, Mads Rosendahl Thomsen,

Læs mere

Referat af studienævnsmøde. onsdag den 5. september 2018, kl

Referat af studienævnsmøde. onsdag den 5. september 2018, kl Referat af studienævnsmøde onsdag den 5. september 2018, kl. 13.00-15.00 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra SN-mødet 8. maj. 3. Justeringer af opgaver: Forkortelse eksamensperiode

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde i studienævnet ved Institut for Kultur og Samfund 13. november 2013 kl , lokale

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde i studienævnet ved Institut for Kultur og Samfund 13. november 2013 kl , lokale Møde 10-2013 i studienævnet ved Institut for Kultur og Samfund 13. november 2013 kl. 13.00-16.00, lokale 516-1461 REFERAT Til stede: Morten Haugaard Jeppesen, Mette Svart Kristiansen, Kirstine Nielsen,

Læs mere

Uddannelsesevaluering på Arts

Uddannelsesevaluering på Arts Notat Uddannelsesevaluering på Arts Som en del af kvalitetssikringsarbejdet gennemføres såvel uddannelsesevalueringer som årlige statusser. Formålet med uddannelsesevalueringen er at identificere indsatsområder

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES

AARHUS UNIVERSITET SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Referat af møde nr. 16 i Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Tid: Mandag den 6. januar 2014 kl.14 Sted: Bygn. 1483, lokale 516 Dagsorden:

Læs mere

Bilag: Oplæg vedr. studiemiljø på kandidatuddannelsen 14. Præsentation af proces for ny kandidatstudieordningen orienterings- og

Bilag: Oplæg vedr. studiemiljø på kandidatuddannelsen 14. Præsentation af proces for ny kandidatstudieordningen orienterings- og Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi Referat af møde nr. 1 i Fagstudienævnet for Psykologi Tid: Mandag den 6. februar 2017 kl. 9.15 Sted: Bygn. 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi. Referat af møde nr. 7 i Fagstudienævnet for Psykologi

Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi. Referat af møde nr. 7 i Fagstudienævnet for Psykologi Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi Referat af møde nr. 7 i Fagstudienævnet for Psykologi Tid: Torsdag den 16. november 2017 kl. 12.30 Sted: Bygn. 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse af

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES EXECUTIVE

AARHUS UNIVERSITET BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES EXECUTIVE Masterstudienævn Aarhus Universitet, Business and Social Sciences Referat af møde nr. 2 i Masterstudienævnet Tid: 25. april 2012 kl. 10.00-12.00 Sted: R117 Til stede: Seniorforsker Mads Peter Sørensen,

Læs mere

Studienævn for Farmaci

Studienævn for Farmaci DET NATURVIDENSKABELIGE FAKULTET OG DET SUNDHEDSVIDENSKABELIGE FAKULTET Studienævn for Farmaci Den 4. juni 2015 SN/JK Deltagere: Medlemmer af studienævn: Hiba Fouad Elnaji, Catalin Maria Frydendal, Sidsel

Læs mere

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Myong, Iram Khawaja (suppleant), Tea Berg Skailand, Lene Mejer Frederiksen

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Myong, Iram Khawaja (suppleant), Tea Berg Skailand, Lene Mejer Frederiksen Møde den: 23. oktober 2015 A 011 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Simon Nørby, Kristine Kousholt, Anne Maj Nielsen (afdelingsleder), Tanja Louise Rasmussen,

Læs mere

Referat af 10. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 8. december 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 10. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 8. december 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 10. møde i Det Juridiske Fagstudienævn 2017 Tid: 8. december 2017, kl. 10-12 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen

Læs mere

Tid Opgave Kilde Ansvarlig Noter Behandlet på møde Januar

Tid Opgave Kilde Ansvarlig Noter Behandlet på møde Januar Årshjul for uddannelserne under Filosofisk studienævn Godkendt den 11. januar 2018 Opdatere BA-uddannelsens markedsføringssider så de er tilpasset målgruppen Hvilke aktører skal uddannelsen have kontakt

Læs mere

Møde den: 25. april 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat

Møde den: 25. april 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat Møde den: 25. april 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat Til stede: Digital Design og Informationsvidenskab Studerende: Frederik Thielke Mølgaard Dramaturgi og Musikvidenskab

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 29. maj 2019 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde. Referat

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 29. maj 2019 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde. Referat Møde den: 29. maj 2019 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat Digital Design og Informationsvidenskab VIP: Lone Koefoed Hansen Studerende: Frederik Thielke Mølgaard (suppleant)

Læs mere

Studienævnsmøde den 19. september Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 19. september Sted: Mødelokale

Studienævnsmøde den 19. september Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 19. september Sted: Mødelokale I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmøde den 19. september 2012 M Ø D E R E F E R A T 19. SEPTEMBER 2012 Forum Studienævnet

Læs mere

Deltagere studerende: Christian Hoe, Ulisa Jeyaratnam, Amalie Hahn Jensen, Anders Thastum Vedsted

Deltagere studerende: Christian Hoe, Ulisa Jeyaratnam, Amalie Hahn Jensen, Anders Thastum Vedsted Møde den: 15. august 2017, kl. 14.00 17.00 Bygning og lokale: 1260-310 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab Referat Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver, Morten Frydenberg, Viola Burau og Loni Leddere

Læs mere

Møde 12/17 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag

Møde 12/17 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Møde 12/17 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Referat Tid: Tirsdag den 30.januar 2018, kl. 15.30-18 Sted: Lokale 126, bygning 1330 Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Til stede Anne

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 13. december 2017 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 13. december 2017 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 13. december 2017 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde REFERAT Til stede: Morten Breinbjerg, Ane Hejlskov Larsen, Tore Rye Andersen, Jody W. Pennington, Inger Schoonderbeek

Læs mere

Ansvarsområder for skole og studienævn på TEKNAT, Aalborg Universitet

Ansvarsområder for skole og studienævn på TEKNAT, Aalborg Universitet Det Teknisk-Naturvidenskabelige Fakultet Niels Jernes Vej 10 9220 Aalborg Kim Jensen Telefon: 9940 9900 Email: kje@adm.aau.dk Dato: 30-04-2014 Sagsnr.: 2014-409-00021 Ansvarsområder for skole og studienævn

Læs mere

Fagstudieordning Bachelortilvalg i renæssancestudier 2019

Fagstudieordning Bachelortilvalg i renæssancestudier 2019 Fagstudieordning Bachelortilvalg i renæssancestudier 2019 Det Humanistiske Fakultet Københavns Universitet Ikrafttræden: 1. september 2019 Indhold Kapitel 1. Hjemmel... 3 1. Hjemmel... 3 Kapitel 2. Normering

Læs mere

Studienævnet for It og Sundhed. Forum. Møde afholdt Mandag d. 8. februar , Odontologisk mødelokale. Sted. Christine Gulstad.

Studienævnet for It og Sundhed. Forum. Møde afholdt Mandag d. 8. februar , Odontologisk mødelokale. Sted. Christine Gulstad. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T M Ø D E R E F E R A T 9. FEBRUAR 2016 Forum Studienævnet for It og Sundhed AFDELINGEN FOR UDDANNELSE

Læs mere