Fleksible køkkensystemer til ældreboliger, institutioner og private

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Fleksible køkkensystemer til ældreboliger, institutioner og private"

Transkript

1 Fleksible køkkensystemer til ældreboliger, institutioner og private Pat. Pend. Pa

2

3 Erfaring og know-how Better ways to better days Detaljebilleder: Gode detaljer er altafgørende for et velfungerende køkken. Store, enkle bøjlegreb giver mulighed for at benytte fingre eller hele hånden, når skabet skal åbnes. Sikkerhed er alfa og omega. Elektrisk højdeindstillelige bordplader forsynes med sikkerhedsstop, som hindrer klemskader, når bordet sænkes. Højdeindstilllelige overskabe betyder god funktionalitet i køkkenet. Overskabe kan køre lige op og ned eller diagonalt ned og frem - alt efter brugerens behov. Automatisk sikkerhedsstop sørger for, at køkkengrej ikke klemmes fast mellem bordplade og overskabe. Bordplader kan indstilles individuelt. Modsatte side: Både stående og siddende kan benytte køkkenet samtidigt. Bordstellene er enten væghængte eller fritstående. Overskabe er væghængte og kan indstilles lodret eller diagonalt op/ned eller en kombination heraf. Lige siden 1967 har vi hos ROPOX udviklet og fremstillet højdeindstillelige borde - primært med fokus på brugere inden for rehabiliteringsområdet. Gennem de sidste 25 år har vi oparbejdet stor viden og erfaring omkring udvikling af fleksible, højdeindstillelige køkkensystemer - systemer, som sikrer ældre og handicappede mennesker en bedre tilværelse uafhængig af andre. Hos ROPOX lægger vi stor vægt på at tilpasse vore løsninger, så de opfylder de ønsker og behov, som stilles af brugere, ergo- og fysioterapeuter. Såvel i helhed som i detalje. Det gælder udstyr til genoptræning og i hjemmet, på arbejdspladser og institutioner, hvor fleksible indretninger gør hverdagen lidt lettere. De mange års erfaring har givet os stor forståelse for markedets stigende krav til form og funktion. Kun ved at stille store krav til os selv, kan vi fortsat være førende, når det gælder brugervenlighed, produktudvalg og teknik. Resultatet er, at ROPOX produkter i dag er anerkendt og værdsat over hele verden for høj kvalitet, fleksibilitet, sikkerhed og brugervenlighed. Better ways to better days disse ord er den enkle grundfilosofi hos ROPOX.

4 KitFrame det fleksible system til institutions- og private køkkener ROPOX unikke KitFrame system er velegnet til såvel indretning af trænings- og institutionskøkkener som til private køkkener. KitFrame er et stabilt og sikkert system af høj kvalitet, som giver mulighed for en lang række individuelle løsninger. Systemet kan f.eks. danne basis for et stort fleksibelt træningskøkken, hvor flere sektioner og overskabe højdeindstilles uafhængigt af hinanden. KitFrame systemet kan også benyttes i det private køkken, hvor man udskifter et par underskabe med en enkelt højdeindstillelig arbejdsplads med vask eller kogeplader. På denne enkle måde gøres køkkenet tilgængeligt for både stående og siddende. Ønskes en totalindretning kan der opnås et eksklusivt køkken med størst mulig fleksibilitet, hvor overskabe kan indstilles til passende afstand fra bordpladen, så selv siddende kan nå skabshylderne. Der er også mulighed for at højdeindstille underskabe til brugere med særlige behov. Her benyttes KitKombi systemet. Et utal af kombinationsmuligheder gør det muligt, at vælge den helt rigtige løsning. Detaljebilleder: Udtrækspladen under ovnen giver mulighed for at støtte armene og kan benyttes til frasætning. Bordpladen kan højdeindstilles, så varme ting kan trækkes direkte over på bordet - det sparer et løft. Ovnens låge er sidehængt. Betjeningspaneler til indstilling af bordog skabshøjder samt til betjening af f.eks. keramiske kogeplader kan placeres i bordets forsarg. Knapperne er nemme at aflæse og betjene. Fri benplads under bordet er vigtigt for kørestolsbrugere og nyttig for personer, som af og til har behov for at sidde ned. Modsatte side: Kogepladerne er placeret i den højdeindstillelige bordplade og kan tilpasses såvel den stående som kørestolsbrugeren.

5

6

7 KitFlex køkkensystem til ældre- og plejeboliger Detaljebilleder: Blandingsbatterier med etgrebsbetjening eller lange greb er egnede til brugere med nedsat kraft og bevægelighed i hænder, arme og skuldre. KitFlex systemet højdeindstilles nemt og hurtigt ved hjælp af løfteenheden - af enten plejepersonale eller vicevært. Modsatte side: KitFlex er en optimal og økonomisk løsning til ældre- og plejeboliger, når højden på køkkenet skal tilpasses den enkelte beboers behov. Kort afstand mellem koge- og opvaskeplads er fordelagtig, når en gryde skal trækkes frem og tilbage. Mobile skabselementer giver mulighed for fleksibel indretning og skaber ekstra bordplads. Bemærk, at brugerne ikke i alle tilfælde selv kan flytte elementerne. ROPOX KitFlex system er specielt udviklet til køkkener i udlejningsboliger og institutioner til ældre og handicappede. KitFlex er velegnet i mindre køkkener og er en økonomisk løsning i plejeboliger, hvor der lejlighedsvis er brug for at højdeindstille bordplader og overskabe. F.eks. ved skiftende brugere, når en ny bruger flytter ind, eller når en brugers behov ændrer sig. Systemet er let at montere og højdeindstille. Bordplade og overskabe monteres henholdsvis på højdeindstillelige bordplade- og overskabsstel, som er fæstnet direkte på væggen. Det er hurtigt og enkelt at ændre højden på bordplade og overskabe ved hjælp af en separat løfteenhed, som kan betjenes af såvel plejepersonale som vicevært. Der kræves kun én løfteenhed pr. byggeri. Viceværten kan f.eks. med sin løfteenhed indstille én beboers bordplade og en andens overskabe, så brugeren selv kan nå skabshylderne - og man behøver end ikke at afmontere eller tømme skabene, når systemet skal højdeindstilles. KitFlex - systemet, der løftes med én hånd - er en funktionel, fleksibel og økonomisk løsning, som sparer udgifter til håndværkere, når højden på køkkenelementerne skal indstilles.

8 Hot n Cold cm Diagonal / 18 cm Håndsving Flexi cm Elbetjening KitFrame Overskabe Diagonal 40900, overskabe diagonalt ned/frem: Monteres nemt og enkelt direkte på stel. Kun elbetjening. Den diagonale vandring er 42 cm ned og 18 cm frem. Stellet har en dybde på 11,5 cm. Stellet leveres til skabsbredde cm i spring på 10 cm. Stellet leveres til skabshøjde cm. Stellet kan tilpasses skabshøjde cm ved montering af ekstra beslag. Bordplader Flexi, lodret op/ned: Monteres nemt og enkelt som væghængt stel. Ønsker man at montere på en ikke-bærende væg kan stellet monteres med støttefødder. Manuel betjening eller elbetjening. Ved manuel betjening: Valgfri placering af håndsving. Elektrisk højdeindstilling foregår ved hjælp af 1-2 støjsvage motorer. Højdeindstilling: cm. Leveres til bordplade i længde cm. Leveres til bordplade i dybde cm. Hvidevarer Hot n cold 43000, vægskab/hvidevarer lodret op/ned: Leveres som væghængt stel. Manuel eller elektrisk højdeindstilling af ovnskab, køleskab eller opvaskemaskine. Højdeindstilling er 36 cm lodret op og ned. Stellet har en dybde på 7 cm (manuel) eller 13 cm (elektrisk). Passer til skabshøjde 160 cm og bredde 60 cm. Sikkerhed Bordplader og overskabe bør forsynes med sikkerhedsstop som stopper bevægelsen ved berøring, så klemskader undgås.

9 KitFlex overskabe 25 cm med løfteenhed KitFlex bordplade 25 cm med løfteenhed Løfteenhed 4Straight KitFlex 4Straight er et multifunktionsstel til dit køkken/alrum Du kan benytte det som spisebord. Du kan bruge det som ekstra plads ved madlavningen. Du kan sænke det til siddehøjde, så er der plads, når børnene skal lave lektier eller lege. Bordet er den ideelle og smukke kogeø. Det er velegnet til kørestolsbrugere. Det kan leveres med hjul. Det kan leveres med batteri. Vælg selv en bordplade som matcher din stil. Leveres i tre bredder: 65 cm, 80 cm og 95 cm. Leveres i tre længder: 95 cm, 160 cm og 200 cm. Leveres i to højder: cm og cm. Overskabe KitFlex overskabsstel separat op/ned: Monteres nemt og enkelt direkte på stel. Højdeindstilling: 25 cm med løfteenhed. En skrue løsnes på stellet i hver side før højdeindstilling. Overskabsstellet har en dybde på 6,5 cm. Stellet leveres i længde cm. Stellet leveres til skabshøjde 70,4-74 cm. Bordplader KitFlex bordpladestel separat op/ned: Monteres nemt og enkelt direkte på stel. Højdeindstilling: 25 cm med løfteenhed. En skrue løsnes på stellet i hver side før højdeindstilling. Stellet leveres i længde cm. Klapbord Det væghængte KitFlex klapbord er velegnet til små køkkener og højdeindstilles med løfteenhed. Højdeindstilling er 25 cm. Alle ROPOX køkkenstel kan monteres med de forskellige køkkenskabe og bordplader, der fi ndes på markedet. Yderligere teknisk materiale for alle systemer kan rekvireres ved henvendelse til ROPOX.

10 Ergonomi i køkkenet pladskrav, arbejds- og rækkehøjde I det tilgængelige køkken skal der være tilstrækkelig gulvplads til, at kørestolsbrugere og personer, som benytter rollatorer, kan passere og vende rundt. Desuden er passende arbejdshøjde og rækkevidde vigtig for gode arbejdsstillinger i køkkenet. 140*-210 **cm 140*-210** cm 140*-210 **cm Venderadius m.v: Venderadius: Længde: Bredde: Manuel kørestol: 170 cm cm cm Elkørestol: 210 cm cm cm Rollator: 140 cm 80 cm 70 cm * Generel anbefaling - kræver benplads mindst ét sted under bordet. ** Ideelt areal (minimum for en elkørestol), hvis der er faste underskabe. Generelle anbefalinger: Ved tungt arbejde - som f.eks. at ælte dej - skal bordpladen være ca. 25 cm under albuehøjde, mens der ved let arbejde anbefales en bordhøjde på ca cm under albuehøjde. Når det gælder kørestolsbrugere, bør bordhøjden være ca cm højere end sædehøjden for at give plads til brugerens lår. Laveste komfortable rækkehøjde i underskabe: Ca. 40 cm. Bemærk, at brede låger i underskabe mindsker passagearealet, når de åbnes. Brede overskabslåger bør ligeledes undgås, da de optager plads i rummet og besværliggør åbning af skabet. Komfortabel bordpladehøjde: Kørestolsbrugere: Voksne: Ældre: cm cm 85 cm Komfortabel rækkehøjde: Kørestolsbrugere: Voksne: Ældre: cm cm cm ROPOX højdeindstillelige køkkensystemer kan indstilles og tilpasses den individuelle, korrekte arbejdshøjde.

11 Fleksibel indretning til siddende og stående brugere ROPOX køkkensystemer kan tilpasses både siddende og stående samt den aktuelle træningssituation. Afhængigt af det rummet kan køkkenet indrettes på flg. måde: Enkeltsidet køkken To-sidet køkken Enkelt-sidet køkken: To personer kan arbejde side ved side, men køkkenet er ikke egnet til gangbesværede eller kørestolsbrugere. To-sidet køkken: Gangbesværede kan støtte sig på begge sider, men det kræver transport af tunge ting på tværs af gulvet. Vask og komfur bør være på samme side. L-formet køkken Illustrationer: Vask, køleskab, tilberedningsplads og kogeplads placeres bedst i en arbejdstrekant med kort afstand mellem elementerne. Gennemgående gangareal i arbejdstrekanten bør undgås. U-formet køkken L-formet køkken: En stående og en kørestolsbruger kan arbejde samtidigt. Det er nemt at manøvrere for kørestolsbrugere, men formen er uegnet, hvis to kørestolsbrugere skal arbejde samtidigt. U-formet køkken: En gryde kan f.eks. skubbes/trækkes fra komfur til vask. Der skal være plads til vendeareal for kørestolsbrugere samt fri benplads under bordet.

12 Better ways to better days indretningstips køkkener for alle Detaljebilleder: Glashylder i overskabene letter overskueligheden. Køkkenskuffer skaber mere tilgængelig plads, og er at foretrække fremfor skabe. Skufferne bør have letløbende skinner med fuldt udtræk, som letter overblikket over skuffens indhold - det giver samtidig bedre plads, når køkkengrej og madvarer skal op af skuffen. Køkkenvasken bør ikke være mere end 10 cm dyb. Undersiden af vasken isoleres, så skoldning af den siddende brugers lår undgås. Afløb til vask placeres bagtil. Afstanden mellem bordplade og overskabe bør kunne indstilles trinløst til den individuelle bruger. Der bør være fri benplads under bordpladen, så en siddende kan arbejde i en god ergonomisk stilling. Bordets sarg bør være maks cm for at give plads til den siddende brugers lår. Betjeningspaneler placeres i sargen. Det er hensigtsmæssigt, at overskabslåger ikke er mere end 30 cm i bredden, og at de kan åbnes 180 grader. Kosteskabet bør være uden bund, så støvsuger kan trækkes ud og køres på plads uden løft. Betjeningsknapper, som er lette at gribe om og dreje, er velegnede til brugere med nedsat kraft i hænder og arme. Plads mellem komfur og vask bør være ca cm. Ovn: Bør være højdeindstillelig eller placeres i bordpladehøjde og gerne med udtræksplade underneden. Ovnens låge bør være sidehængt, og der skal være afsætningsplads ved siden af ovnen. Komfur: Der skal være frasætningsplads på begge sider af komfuret på ca. 40 cm samt fri benplads. Opvaskemaskine: Maskinens bund bør placeres min cm over gulvhøjde. Køl og frys: Køleskabsbunden bør være maks. 40 cm over gulv eller placeres i et højdeindstilleligt modul. De mest anvendte hylder placeres ca. 120 cm over gulv. Ringstedgade 221 DK Næstved Tlf Fax info@ropox. 03/05

Fleksible køkkensystemer

Fleksible køkkensystemer Fleksible køkkensystemer til ældreboliger, institutioner og private Erfaring og know-how Better ways to better days Detaljebilleder: Gode detaljer er altafgørende for et velfungerende køkken. Store, enkle

Læs mere

Indivo. løfteenheder til det komfortable køkken

Indivo. løfteenheder til det komfortable køkken Indivo løfteenheder til det komfortable køkken 2 Det fleksible køkken Er køkkenet nyt eller et, man har haft glæde af i flere år, kræver det få ændringer at gøre det fleksibelt og tilgængeligt for alle.

Læs mere

STUVA. Opbevaringssystem. DESIGN Ebba Strandmark. VEDLIGEHOLDELSE Stellet rengøres med en fugtig klud og tørres af med en ren, tør klud.

STUVA. Opbevaringssystem. DESIGN Ebba Strandmark. VEDLIGEHOLDELSE Stellet rengøres med en fugtig klud og tørres af med en ren, tør klud. 36_015 STUVA Opbevaringssystem DESIGN Ebba Strandmark VEDLIGEHOLDELSE Stellet rengøres med en fugtig klud og tørres af med en ren, tør klud. SIKKERHED Børn gør sjældent, hvad man forventer. De klatrer,

Læs mere

Som møbelproducent har vi lagt os op af det klassiske. Med fokus på de detaljer, der betyder noget i hverdagen.

Som møbelproducent har vi lagt os op af det klassiske. Med fokus på de detaljer, der betyder noget i hverdagen. m ø b l e r m a r t s 2 0 1 0 Design kan være lige så forskelligt som vi mennesker. Nogle foretrækker klassisk design, mens andre er til det smarte eller til at købe billigt og smide væk. Som møbelproducent

Læs mere

Kravspecifikation VERSION 3

Kravspecifikation VERSION 3 Udbud af rammeaftale for hårde hvidevarer til husholdningsbrug for Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse Kravspecifikation Kravspecifikation Rammeaftale for hårde hvidevarer til husholdningsbrug for Forsvarsministeriets

Læs mere

Smartbox, 30-69001-8. Brugermanual Montageanvisning Denne folder skal altid opbevares ved produktet!

Smartbox, 30-69001-8. Brugermanual Montageanvisning Denne folder skal altid opbevares ved produktet! Smartbox, 0-6900-8 Brugermanual Montageanvisning Denne folder skal altid opbevares ved produktet! PDF 5956 / 0.0.2009 Indholdsfortegnelse:. ANVENDELSE...2 2. KOMPONENTLISTE.... TILSLUTNING AF SMARTBOX...4.

Læs mere

M2 Mini. Bade/toiletstole beregnet til børn samt små voksne. HMN a/s

M2 Mini. Bade/toiletstole beregnet til børn samt små voksne. HMN a/s www.hmn.dk M2 Mini Bade/toiletstole beregnet til børn samt små voksne M2 Mini bade/toiletstole M2 Mini-modellerne er fleksible bade/toiletstole, der nemt kan indstilles i takt med at barnet vokser. M2

Læs mere

ELEKTRISK HØJDEJUSTERBART BORD. ConSet - MODEL 501-27 (PAT. PENDING) BRUGSANVISNING OG MONTAGE VEJLEDNING ADVARSEL VIGTIGE INFORMATIONER!

ELEKTRISK HØJDEJUSTERBART BORD. ConSet - MODEL 501-27 (PAT. PENDING) BRUGSANVISNING OG MONTAGE VEJLEDNING ADVARSEL VIGTIGE INFORMATIONER! ELEKTRISK HØJDEJUSTERBART BORD ConSet - MODEL 501-27 (PAT. PENDING) BRUGSANVISNING OG MONTAGE VEJLEDNING DA NO ADVARSEL VIGTIGE INFORMATIONER! De bør ABSOLUT læse denne brugsanvisning og montage vejledning

Læs mere

I det følgende har vi samlet nogle råd, der giver et godt beslutningsgrundlag for at planlægge et køkken.

I det følgende har vi samlet nogle råd, der giver et godt beslutningsgrundlag for at planlægge et køkken. K økkenindretning A-B-C I det følgende har vi samlet nogle råd, der giver et godt beslutningsgrundlag for at planlægge et køkken. Tilberedningsplads Der skal være god bordplads til tilberedning mindst

Læs mere

Gode råd om køkkenindretning

Gode råd om køkkenindretning Gode råd om køkkenindretning Velkommen til Sclerosecentrets test- og træningskøkken Køkkenindretning, der dur Madlavning og arbejde i køkkenet kan være meget krævende, hvis man har nedsat kraft og bevægelighed

Læs mere

M2 Tip. Bade/toiletstole med tip funktion hydraulisk eller elektrisk. HMN a/s

M2 Tip. Bade/toiletstole med tip funktion hydraulisk eller elektrisk. HMN a/s M2 Tip Bade/toiletstole med tip funktion hydraulisk eller elektrisk M2 Tip bade/toiletstole Giv ældre og handicappede en bedre og mere værdig pleje med M2 Tip bade/toiletstole. M2 Gas-Tip Standard sæde:

Læs mere

HEMNES Dagligstue og arbejdsplads

HEMNES Dagligstue og arbejdsplads 44_015 Produktguide HEMNES Dagligstue og arbejdsplads DESIGN Carina Bengs VEDLIGEHOLDELSE Tørres af med en fugtig klud tilsat et mildt rengøringsmiddel. Tør efter med en ren, tør klud. GODT AT VIDE Følg

Læs mere

Vejledning for brug af højdeindstillelige pusleborde

Vejledning for brug af højdeindstillelige pusleborde DENNE PLACERES SYNLIGT PÅ VÆGGEN Vejledning for brug af højdeindstillelige pusleborde Efterlad ALDRIG et barn på puslebordet uden opsyn Det anbefales, at puslebordet kun betjenes af personalet Vær særlig

Læs mere

Plusserien bogvogne og DisPlAYeleMenTer D e s i g n e u r o b i b D i r e c T

Plusserien bogvogne og DisPlAYeleMenTer D e s i g n e u r o b i b D i r e c T Plusserien bogvogne og DISPLAYELEMENTer DESIGN Eurobib direct bogvogne med omsorg for dig og dine behov Du finder flere forskellige bogvogne i Plus Serien, se hele udvalget på Eurobib.dk. Kombinér bogvognene

Læs mere

Translyft SUPERLAV. løfteborde TUB 1000 X TUB 1000 TCB 1000 X

Translyft SUPERLAV. løfteborde TUB 1000 X TUB 1000 TCB 1000 X Translyft SUPERLAV løfteborde TUB 1000 X TUB 1000 TCB 1000 X NYHED Ekstra løftehøjde Med de nyudviklede superlave TUB 1000 X og TCB 1000 X har Translyft sat ny standard for løftehøjden på de superlave

Læs mere

Indhold 3 CASØ 200. 4 Spisebord. 6 Spisestuestol. 8 Sofabord & Lampebord. 10 Hængevitrine & Skænk. 12 Vitrine & TV-bord.

Indhold 3 CASØ 200. 4 Spisebord. 6 Spisestuestol. 8 Sofabord & Lampebord. 10 Hængevitrine & Skænk. 12 Vitrine & TV-bord. CASØ 200 Indhold 3 CASØ 200 4 Spisebord 6 Spisestuestol 8 Sofabord & Lampebord 10 Hængevitrine & Skænk 12 Vitrine & TV-bord 14 Oversigt 2 CASØ 200 Spisestue med vægt på design og kvalitet Spisestue i tidsløs

Læs mere

PERSONALEFACILITETER DET ERGONOMISKE ARBEJDSMILJØ

PERSONALEFACILITETER DET ERGONOMISKE ARBEJDSMILJØ PERSONALEFACILITETER DET ERGONOMISKE ARBEJDSMILJØ November 2013 Fly-inn F Fritidsaktiviteter Understøttende Skærmbekendtgørelsens særlige bestemmelser De særlige bestemmelser gælder, når medarbejderen

Læs mere

SILENTIA SKÆRMSYSTEM. Det førende alternativ for optimal hygiejne og beskyttelse af patienters privatliv, hygiejne og patient-integritet

SILENTIA SKÆRMSYSTEM. Det førende alternativ for optimal hygiejne og beskyttelse af patienters privatliv, hygiejne og patient-integritet SILENTIA SKÆRMSYSTEM Det førende alternativ for optimal hygiejne og beskyttelse af patienters privatliv, hygiejne og patient-integritet EasyReturn Vi satte standarden i 1990. I dag har vi leveret 100.000

Læs mere

CONCERTO. with people in mind

CONCERTO. with people in mind CONCERTO Bruselejer with people in mind Concerto 3 Assisteret badning med ekstra omsorg Flere og flere plejeinstitutioner bruger brusebad til plejemodtagernes personlige hygiejne. Concerto-bruselejet

Læs mere

Produkter Indivo løfteenheder til køkken. Version 4

Produkter Indivo løfteenheder til køkken. Version 4 Produkter Indivo løfteenheder til køkken Version 4 Det fleksible køkken Uanset om køkkenet er nyt eller et man har glædet sig over i flere år, kræver det få ændringer at gøre det fleksibelt og tilgængeligt

Læs mere

køkken Inspirationsbog Om kunsten at gøre køkkenarbejde belastende og farligt Nu til både daginstitutioner og kommunens tekniske afdeling!

køkken Inspirationsbog Om kunsten at gøre køkkenarbejde belastende og farligt Nu til både daginstitutioner og kommunens tekniske afdeling! Inspirationsbog Om kunsten at gøre køkkenarbejde belastende og farligt I denne lille kogebog har vi samlet en række spændende opskrifter på, hvordan man indretter et køkken i en daginstitution så køkkenmedarbejderen

Læs mere

ELEKTRISK HØJDEJUSTERBART BORD. ConSet - TYPE 501-19 BRUGSANVISNING OG MONTAGE VEJLEDNING ADVARSEL VIGTIGE INFORMATIONER!

ELEKTRISK HØJDEJUSTERBART BORD. ConSet - TYPE 501-19 BRUGSANVISNING OG MONTAGE VEJLEDNING ADVARSEL VIGTIGE INFORMATIONER! ELEKTRISK HØJDEJUSTERBART BORD ConSet - TYPE 0-9 BRUGSANVISNING OG MONTAGE VEJLEDNING DA NO ADVARSEL VIGTIGE INFORMATIONER! De bør ABSOLUT læse denne brugsanvisning og montage vejledning før opstilling,

Læs mere

JUSTERBART SÆDEKONCEPT TIL ELKØRESTOLE Når fleksibilitet er standard

JUSTERBART SÆDEKONCEPT TIL ELKØRESTOLE Når fleksibilitet er standard JUSTERBART SÆDEKONCEPT TIL ELKØRESTOLE Når fleksibilitet er standard Avanti by AJ er et helt nyt sædekoncept til elkørestole - og et direkte svar på nye behov i markedet. Brugerne vil have æstetik og komfort

Læs mere

Prisliste. Square Reolen fra Kidi

Prisliste. Square Reolen fra Kidi Prisliste Alle priser er incl. moms forbehold for trykfejl og ændringer Nkr. Square Reolen fra Kidi Oktober 2015 Reoler Alle reoler er incl. ophængsliste Dybde 34 cm Dybde 42 cm Dybde 20 cm Modul 01 1/1

Læs mere

Værktøjskufferter. Fleksibel og robust

Værktøjskufferter. Fleksibel og robust Værktøjskufferter Fleksibel og robust ToolCase Basic ToolCase Premium 2 raaco værktøjskufferter... fleksible og robuste Vil du holde styr på dit værktøj og samtidig sikre dig, at det er godt beskyttet

Læs mere

VÆRKTØJSKASSER. Når kun det bedste er godt nok

VÆRKTØJSKASSER. Når kun det bedste er godt nok VÆRKTØJSKASSER Når kun det bedste er godt nok ToolBag Pro Open ToolBox 2 raaco værktøjskasser... når kun det bedste er godt nok raacos værktøjskasser gør det nemt at holde styr på dit værktøj i det daglige.

Læs mere

Sunde Boliger i en Sund By. Boligen for alle

Sunde Boliger i en Sund By. Boligen for alle Sunde Boliger i en Sund By Boligen for alle Indholdsfortegnelse: FORORD... 3 INDLEDNING... 4 BOLIGENS INDRETNING M.V... 4 4.3. ADGANGS- OG TILKØRSELSFORHOLD... 5 4.3.1. REKREATIVE UDEAREALER... 6 4.3.2.

Læs mere

Ergonomiske stole. Til aktivitet, træning, arbejde og pleje. www.vela.dk

Ergonomiske stole. Til aktivitet, træning, arbejde og pleje. www.vela.dk www.vela.dk Ergonomiske stole Til aktivitet, træning, arbejde og pleje Stole fra VELA giver personer med funktionsnedsættelse mulighed for at bevare aktivitet, deltagelse og uafhængighed Arbejdsstole VELA

Læs mere

1. INTRODUKTION... 3 2. OVERENSSTEMMELSE MED EU-DIREKTIV... 3 3. ANVENDELSE... 3 4. TEKNISKE DATA FLEXIBASIC... 4

1. INTRODUKTION... 3 2. OVERENSSTEMMELSE MED EU-DIREKTIV... 3 3. ANVENDELSE... 3 4. TEKNISKE DATA FLEXIBASIC... 4 FlexiBasic Brugermanual 30-63XXX-7 Montageanvisning Denne folder skal altid opbevares ved produktet! PDF 5996 / 01.01.2010 PA 2004 00634 Indholdsfortegnelse: 1. INTRODUKTION... 3 2. OVERENSSTEMMELSE MED

Læs mere

Den effektive køre- og bremsehjælp. Med stor rækkevidde kommer De vidt omkring

Den effektive køre- og bremsehjælp. Med stor rækkevidde kommer De vidt omkring Den effektive køre- og bremsehjælp Med stor rækkevidde kommer De vidt omkring www.aat-online.de I nogle situationer kan det være svært at komme hurtigt frem i en manuel kørestol. Glæd Dem selv og Deres

Læs mere

Emhætte Type: STANDARD W

Emhætte Type: STANDARD W Manual Emhætte Type: STANDARD W [2] NB: Producenten påtager sig intet ansvar for skader forårsaget af installation foretaget uden om denne guide. INDHOLD I Karakteristika II Komponenter III Tekniske data

Læs mere

Ergonomiske stole. Til aktivitet, træning, arbejde og pleje. www.vela.dk

Ergonomiske stole. Til aktivitet, træning, arbejde og pleje. www.vela.dk www.vela.dk Ergonomiske stole Til aktivitet, træning, arbejde og pleje Stole fra VELA giver personer med funktionsnedsættelse mulighed for at bevare aktivitet, deltagelse og uafhængighed www.vela.dk Ergonomi

Læs mere

dit personlige garderobeskab

dit personlige garderobeskab dit personlige garderobeskab 20001/18 Garderobeskab Farve 49/uu indrettes efter det personlige ønske Save er det smartere garderobeskab med enten skydelåger eller hængslede låger i 220 cm. højde. Save

Læs mere

Ergonomisk vurdering af nyt røntgenudstyr Radiologisk Afdeling, Aarhus Universitetshospital, Nørrebro Gade

Ergonomisk vurdering af nyt røntgenudstyr Radiologisk Afdeling, Aarhus Universitetshospital, Nørrebro Gade Ergonomisk vurdering af nyt røntgenudstyr Radiologisk Afdeling, Aarhus Universitetshospital, Nørrebro Gade Udarbejdet af: Niels Peter Sørensen Arbejdsmiljøkonsulent Fysioterapeut Koncern HR, Fysisk Arbejdsmiljø

Læs mere

Guide til indretning Køkkenet

Guide til indretning Køkkenet Guide til indretning Køkkenet Pressalit Care Det rigtige valg Hos Pressalit Care accepterer vi aldrig, at nedsat funktionsevne skal begrænse et menneskes liv. Derfor er vi i dag førende inden for indretning

Læs mere

DEN ENESTE DETALJE, VI IKKE HAR TAGET HØJDE FOR, ER VEJRET

DEN ENESTE DETALJE, VI IKKE HAR TAGET HØJDE FOR, ER VEJRET DEN ENESTE DETALJE, VI IKKE HAR TAGET HØJDE FOR, ER VEJRET Kvalitet über alles Kvalitet über alles INGEN KOMPROMISER. KUN DET BEDSTE. I HVER DETALJE. RÖSLE NO.1 KUGLEGRILL er solid tysk kvalitet, når den

Læs mere

Montering. Kvik køkken

Montering. Kvik køkken Montering. Kvik køkken Tillykke med dit nye Kvik køkken! Inden du kan tilberede første måltid står du nu overfor monteringen. Med denne guide vil vi forberede dig på monteringen, sikre dig en god proces

Læs mere

Hospitalsstole. Ergonomiske stole til en effektiv hverdag. www.vela-medical.dk

Hospitalsstole. Ergonomiske stole til en effektiv hverdag. www.vela-medical.dk www.vela-medical.dk Hospitalsstole Ergonomiske stole til en effektiv hverdag VELA Jive har multiindstillelige armlæn, som sikrer optimal arbejdsstilling under operationer www.vela-medical.dk Ergonomi,

Læs mere

Combisteamer 2 x 20 1/1-Gn riste med en 55 mm. eller 65 mm luft mellem ristene. Combisteameren skal have min. 50 programmer.

Combisteamer 2 x 20 1/1-Gn riste med en 55 mm. eller 65 mm luft mellem ristene. Combisteameren skal have min. 50 programmer. Reference mindstekrav Produkt undergruppe Kravspecifikation Produktbeskrivelse Mindstekrav til produkt Mk. 1 Combisteamer Combisteamer 2 x 20 stik Mk. 2 Combisteamer Combisteamer 1 x 20 stik. Mk. 3 Combisteamer

Læs mere

Det multifunktionelle køkken. - Et eksempel på design for alle

Det multifunktionelle køkken. - Et eksempel på design for alle Det multifunktionelle køkken - Et eksempel på design for alle Hvem Lone Storgaard Arkitekt, industriel designer Ph.D.-grad indenfor design for alle DESIGN CONCERN: Research - brugerbehov Rådgivning og

Læs mere

Prisliste. Square Reolen fra Kidi

Prisliste. Square Reolen fra Kidi Prisliste Alle priser er incl. moms forbehold for trykfejl og ændringer Square Reolen fra Kidi Oktober 2015 Reoler Alle reoler er incl. ophængsliste Dybde 34 cm Dybde 42 cm Dybde 20 cm Modul 01 1/1 Square

Læs mere

VALUE funktionelle løsninger til badeværelset

VALUE funktionelle løsninger til badeværelset VALUE funktionelle løsninger til badeværelset VALUE Funktionelle hjælpemidler til en tryg hverdag. VALUE-serien betyder et rart og sikkert miljø for dem, der har behov for lidt ekstra hjælp til de daglige

Læs mere

VIGTIG! INFORMATION OM BRUG AF ELEKTRISK HØJDEJUSTERBART PUSLEBORD

VIGTIG! INFORMATION OM BRUG AF ELEKTRISK HØJDEJUSTERBART PUSLEBORD PLACER DENNE SEDDEL TYDELIGT VED PUSLEBORDET VIGTIG! INFORMATION OM BRUG AF ELEKTRISK HØJDEJUSTERBART PUSLEBORD Barnet må ALDRIG efterlades alene på puslebordet. HÅNDBETJENINGEN skal altid efterlades uden

Læs mere

Andreas Vedel Rasmussen Side 0 11-02-2009 Hold 52 Grundforløb elektriker SDE

Andreas Vedel Rasmussen Side 0 11-02-2009 Hold 52 Grundforløb elektriker SDE Andreas Vedel Rasmussen Side 0 11-02-2009 0 Andreas Vedel Rasmussen Side 1 11-02-2009 Indledning... 2 Udstyret... 2 Skærmen... 2 Bordet og Stolen... 3 Musen og tastaturet... 3 Variation... 4 Variation

Læs mere

Serie[f] city. 2 Serie[f] city

Serie[f] city. 2 Serie[f] city Serie[f] city 2 Serie[f] city Serie[f] city Serie[f] city-borde er klassiske med rektangulære ben. Vi har placeret den smalleste del af benet højst oppe under pladen, hvilket giver et svævende udtryk.

Læs mere

Når du tænker på elevatorer til dit projekt. Tænk Stepless! Platformselevatorer

Når du tænker på elevatorer til dit projekt. Tænk Stepless! Platformselevatorer Når du tænker på elevatorer til dit projekt. Tænk Stepless! Platformselevatorer til offentlige og private bygninger samt private hjem. Platformselevatorer Stepless platformselevatorer er mere simple, har

Læs mere

J Y S K H A N D I hjælpemidler til børn og voksne siden 1990 KOMMUNIKATION. Rasmus Henriksen ALT ER MULIGT JYSK HANDI. w w w. j y s k h a n d i.

J Y S K H A N D I hjælpemidler til børn og voksne siden 1990 KOMMUNIKATION. Rasmus Henriksen ALT ER MULIGT JYSK HANDI. w w w. j y s k h a n d i. ALT ER MULIGT Når den helt rigtige løsning skal vælges er der en række faktorer der skal tages stilling til, bl.a. I hvilket miljø skal kommunikationsløsningen bruges? (Skole, hjem, institution, på job,

Læs mere

1. 80400/304 Skrivebord - 80487 Greb - 2. 80482 Reol - 80487 Greb - 3. 80483 Reol - 80487 Greb

1. 80400/304 Skrivebord - 80487 Greb - 2. 80482 Reol - 80487 Greb - 3. 80483 Reol - 80487 Greb et bredt sortiment 2. 3. 1. 1. 80400/304 Skrivebord - 80487 Greb - 2. 80482 Reol - 80487 Greb - 3. 80483 Reol - 80487 Greb møbler med værdi Farver 49 & uu Prima er en bred serie af møbler til hjemmekontoret

Læs mere

Arbejdsborde & garderobeskabe

Arbejdsborde & garderobeskabe Arbejdsborde & garderobeskabe CONSTRUCTOR Denne brochure viser udvalgte produkter som vi karakteriserer som arbejdspladsudstyr. Betydningen af ergonomisk rigtige hjælpemidler i arbejdet er stor bl.a. for

Læs mere

RIBE AMTS HJÆLPEMIDDELCENTRAL

RIBE AMTS HJÆLPEMIDDELCENTRAL RIBE AMTS HJÆLPEMIDDELCENTRAL HØGEVEJ 11-6705 ESBJERG Ø - TLF. 75 14 25 11 Indholdsfortegnelse Forord................................................................................. 5 Indledning..............................................................................

Læs mere

- giver din garage nyt liv... GARAGEPORTE

- giver din garage nyt liv... GARAGEPORTE - giver din garage nyt liv... GARAGEPORTE Garageporte Smukke at se på, nemme at bruge... CE-godkendte og velisolerede Alle porte fra DM Doors er CE godkendte og testet af SP (SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut

Læs mere

Pallesikring Strækfilmmaskiner Topfilmpålæggere Tilbehør

Pallesikring Strækfilmmaskiner Topfilmpålæggere Tilbehør Pallesikring Strækfilmmaskiner Topfilmpålæggere Tilbehør www.socosystem.com Pallesikring Strækfilmmaskiner PW-1000 Halvautomatisk strækfilmmaskine Til film med og uden indbygget forstræk. Indholdsfortegnelse

Læs mere

SQUARE REOLEN. ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK

SQUARE REOLEN. ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK 2016 SQUARE REOLEN ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK SQUARE REOLEN - den alsidige reol, der kan ændre sig i takt med dit liv. Square Reolen er velegnet

Læs mere

SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG. receptionsskranker. reoler mødeborde. Rumdelere

SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG. receptionsskranker. reoler mødeborde. Rumdelere SIDEN 1973 OFFICE serien DET PERFEKTE VALG receptionsskranker skriveborde skuffekabinetter reoler mødeborde konferenceborde højborde kantineborde Rumdelere garderober 50 B B PROJEKT OPSTART TEGNET AF A

Læs mere

ROPOX PUSLEBORDE NÅR FUNKTIONALITET OG SIKKERHED SKAL VÆRE I TOP!

ROPOX PUSLEBORDE NÅR FUNKTIONALITET OG SIKKERHED SKAL VÆRE I TOP! ROPOX PUSLEBORDE NÅR FUNKTIONALITET OG SIKKERHED SKAL VÆRE I TOP! MED ROPOX PUSLEBORDE OPNÅS Bedre arbejdsmiljø - den unikke form på bordet gør at man kommer tættere på væg og opbevaring, hvilket giver

Læs mere

Sådan indretter du din kontorarbejdsplads

Sådan indretter du din kontorarbejdsplads Sådan indretter du din kontorarbejdsplads 1 Forord Denne vejledning er til dig, som dagligt anvender en kontorarbejdsplads. Formålet med vejledningen er, at give information dig om, hvordan du selv kan

Læs mere

Stolelifte til lige trapper. Handicare 1000 Simplicity serien

Stolelifte til lige trapper. Handicare 1000 Simplicity serien Stolelifte til lige trapper Handicare 1000 Simplicity serien Fordelene ved en Handicare stolelift til lige trapper Overvejer du at installere en stolelift, kan Handicare tilbyde dig en sikker og pålidelig

Læs mere

Flamingo. Ergonomisk og fleksibel bade- og toiletstol

Flamingo. Ergonomisk og fleksibel bade- og toiletstol Flamingo Ergonomisk og fleksibel bade- og toiletstol Flamingo monteret på toilet (nem at på- og afmontere) Højdeindstilling Kipning Flamingo Flamingo er en bade- og toiletstol til børn. Derudover kan sædet

Læs mere

BRUSEPLEJEBRIKSE. Den fleksible løsning

BRUSEPLEJEBRIKSE. Den fleksible løsning BRUSEPLEJEBRIKSE Den fleksible løsning Bruseplejebrikse serie 3000-2000 - 1000 Pressalit Care tilbyder et bredt program af faste og fleksible bruseplejebrikse i høj kvalitet. De er designet til at yde

Læs mere

Link arkivreoler til kontor, arkiv og let lager

Link arkivreoler til kontor, arkiv og let lager Link arkivreoler til kontor, arkiv og let lager International Sales Division for Link 51 Link arkivreoler Systemet med hundredvis af muligheder Lukkede og åbne gavle til alle formål. Let monterbart tilbehør

Læs mere

lille investering, stor effekt!

lille investering, stor effekt! kan du sælge mere? lille investering, stor effekt! Salg i krisetider handler bl.a. om at sælge mere til de kunder, der allerede kommer i butikken - og til dette formål er mersalgsskabende initiativer uundværlige.

Læs mere

Denne brugervejledning er et redskab til alle, som skal hjælpe børn, der bruger NF-Walker som et stå og ganghjælpemiddel.

Denne brugervejledning er et redskab til alle, som skal hjælpe børn, der bruger NF-Walker som et stå og ganghjælpemiddel. Information 2 Denne brugervejledning er et redskab til alle, som skal hjælpe børn, der bruger NF-Walker som et stå og ganghjælpemiddel. Man skal på forhånd have modtaget en oplæring omkring nedenstående

Læs mere

Compact Trappelift. Brugsanvisning. Juni 04

Compact Trappelift. Brugsanvisning. Juni 04 Brugsanvisning Compact Trappelift NEBA A/S - Baldersbuen 17 - Box 220 - DK-2640 Hedehusene - Telefon 46 59 01 77 Telefax 46 59 01 97 - e-mail: neba@neba.dk Juni 04 Brugsanvisning til Compact 2 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Manual DK EMHÆTTE TYPE S-X

Manual DK EMHÆTTE TYPE S-X Manual DK EMHÆTTE TYPE S-X [2] NB: Producenten påtager sig intet ansvar for skader forårsaget af installation foretaget uden om denne guide. INDHOLDSFORTEGNELSE I. Karakteristika 4 II. Egenskaber 4 III.

Læs mere

Invacare Tilbehør til senge

Invacare Tilbehør til senge Oda gavl Aftagelig gavl i hvidpigmenteret bøg. Oda gavl Aftagelig gavl i bøg. Fås til 85 og 90 cm brede senge Piggy gavl Aftagelig gavl i hvidpigmenteret bøg. Piggy gavl Aftagelig gavl i bøg. Fås til 85,

Læs mere

Brugsanvisning for TA. Mobil bade/toiletløfter m/el-løft

Brugsanvisning for TA. Mobil bade/toiletløfter m/el-løft Brugsanvisning for TA. Mobil bade/toiletløfter m/el-løft Advarsel: For at sikre korrekt brug af TA. bade/toiletløfter skal denne brugsanvisning læses grundigt før brug. Der skal rettes opmærksomhed specielt

Læs mere

GL.KATTRUPVEJ 10 A 8751 GEDVED Tlf. 75 66 66 66 Fax. 75 66 66 60 www.eldrup-lavpris.dk

GL.KATTRUPVEJ 10 A 8751 GEDVED Tlf. 75 66 66 66 Fax. 75 66 66 60 www.eldrup-lavpris.dk INCL. 25% MOMS CEMBER 2015 KØKKEN / BAD / GARROBE - OG ELEMENTOVERSIGT GL.KATTRUPVEJ 10 A 81 GEDVED Tlf. 66 66 66 Fax. 66 66 www.eldrup-lavpris.dk K Ø K K E N E L E M E N T E R 102 102 UNRSKABE Underskab

Læs mere

STAY SPECIAL TANDLÆGER INFORM-AS.DK

STAY SPECIAL TANDLÆGER INFORM-AS.DK STAY SPECIAL TANDLÆGER INFORM-AS.DK SOM INGEN ANDRE Du er specialist og dermed helt speciel. Ikke kun fagligt - også personligt via dine erfaringer, holdninger og vaner. Det fortjener specielle rammer,

Læs mere

Indretning af skolen Kantine og opholdsrum

Indretning af skolen Kantine og opholdsrum Indretning af skolen Kantine og opholdsrum SONESSON INDRETNING kaffepause planlægge frikvarter lege mødes genvinde kræfterne Skolebordssæt Pausa Bord Pausa Endelig frikvarter... Såvel elever som lærere

Læs mere

VARME, LIV OG STEMNING

VARME, LIV OG STEMNING 2011 VARME, LIV OG STEMNING Levende ild er en smuk og romantisk opvarmning, der skaber varme, stemning og hygge. Det er en fantastisk oplevelse at sidde og betragte den levende ild i brændeovnen, mens

Læs mere

Indhold. Overordnet beskrivelse af kravene Bofællesskabet etableres som en opgang med i alt 12 boliger samt fælles- og serviceareal.

Indhold. Overordnet beskrivelse af kravene Bofællesskabet etableres som en opgang med i alt 12 boliger samt fælles- og serviceareal. NOTAT 28-08-2013 Særprogram til etablering af 12 boliger til borgere med sindslidelse i Nordhavnen I nedenstående gennemgås krav til indretning af opgangsbofællesskab med 12 boliger, som udgør en specificering

Læs mere

Generelt. Krav - opfyldt Krav - ikke opfyldt Kontrakten vedrører levering af standard hjælpemidler til kommunerne i Vestegnens Indkøbsforum,. 1.

Generelt. Krav - opfyldt Krav - ikke opfyldt Kontrakten vedrører levering af standard hjælpemidler til kommunerne i Vestegnens Indkøbsforum,. 1. Generelt Nærværende fane fastsætter de generelle mindstekrav (MK), der gælder for alle delaftaler. Brøndby Kommuen henleder opmærksomheden på, at nedenstående mindstekrav kan blive ændret i forbindelse

Læs mere

SORTIMENTSÆSKER. Orden og overblik

SORTIMENTSÆSKER. Orden og overblik SORTIMENTSÆSKER Orden og overblik 2 Boxxser raaco sortimentsæsker... orden og overblik raacos æskesortiment er skabt til dig, som er bevidst om glæden ved systematik, der giver overblik. De praktiske æsker

Læs mere

Den bariatriske person

Den bariatriske person Den bariatriske person Erfaringer indsamlet år 2009 Det er svært at få praktisk erfaring i håndtering af den bariatriske person. Dette materiale skal ses som inspirationskilde og forhåbentligt give lyst

Læs mere

Registrering af tilgængelighed til offentligt tilgængelige kommunale ejendomme

Registrering af tilgængelighed til offentligt tilgængelige kommunale ejendomme Registrering af tilgængelighed til offentligt tilgængelige kommunale ejendomme Rudersdal Kommune 2014 Registrant Anders Klarskov/Torben Wilhelmsen Navn Anders Klarskov/Torben Wilhelmsen E-mail Registrering

Læs mere

Monteringsvejledning for Yepp Maxi stelbeslag

Monteringsvejledning for Yepp Maxi stelbeslag 1 2 Monteringsvejledning for Yepp Maxi stelbeslag DK Yepp Maxi Easyfit er egnet til at befordre børn op til en maksimal vægt af 22 kg (ca. 6 år) og opfylder den europæiske standard EN 14344 og amerikansk

Læs mere

Brugervejledning til. Pallas 2000

Brugervejledning til. Pallas 2000 Brugervejledning til Pallas 2000 ERGOLET A/S, TÅRNBORGVEJ 12 C, 4220 KORSØR TLF. 58 37 37 20 Version 4 05.10.07 SAMLEANVISNING Der anvendes to 17 mm fastnøgler el.lign. ved monteringen. 1. Den vertikale

Læs mere

Hvis du indretter din bolig rigtigt, kan du blive boende for altid. Se her, hvad du kan gøre.

Hvis du indretter din bolig rigtigt, kan du blive boende for altid. Se her, hvad du kan gøre. Indret din bolig til hele livet Hvis du indretter din bolig rigtigt, kan du blive boende for altid. Se her, hvad du kan gøre. Selv om der er lang tid til, at du får brug for det, kan det være en god idé

Læs mere

B BANO i Designed for care NO SE DK EN

B BANO i Designed for care NO SE DK EN B NO SE DK EN B BANO konceptet Banos koncept indebærer en gennemtænkt placering af alle badeværelsets elementer. Med henblik på at sikre den bedst mulige funktionalitet er hvert enkelt produkt tilpasset

Læs mere

Flexoduct Sugeskærme. til person & produkt beskyttelse

Flexoduct Sugeskærme. til person & produkt beskyttelse Flexoduct Sugeskærme til person & produkt beskyttelse JRV A/S er et moderne ventilationsfi rma, som tilbyder en bred vifte af ventilationsløsninger på basis af en stor og resultatorienteret erfaring og

Læs mere

BRANCHEVEJLEDNING OM SIKKERHED VED STENSAVE

BRANCHEVEJLEDNING OM SIKKERHED VED STENSAVE BRANCHEVEJLEDNING OM SIKKERHED VED STENSAVE Indhold 3 Indledning 4 Typer af stensave Save med horisontal kørende klinge Bevægeligt emne 7 Præcisionsarbejde 8 Generelt Betjening Manglende udsyn 9 Vær opmærksom

Læs mere

Akku kapskinne sav KSS 40 18M bl

Akku kapskinne sav KSS 40 18M bl Akku kapskinne sav KSS 40 18M bl Tre, to, én sav: Vores akku kapskinne sav KSS 40 18M bl. 40 MM SNITDYBDE REN MAFELL KVALITET Forskubhastighed i cm/s Med en snitdybde på op til 42 mm dækker den nye KSS

Læs mere

Håndholdte Video Lupper til brug hjemme og farten NEW!

Håndholdte Video Lupper til brug hjemme og farten NEW! / Håndholdte Video Lupper til brug hjemme og farten NEW! syns-hjælpemiddel udover traditionelle optiske hjælpemidler... Der er mange muligheder i dag til at forbedre livskvaliteten for synshandicappede

Læs mere

BAD & TOILET HTS TOILET OG BRUSESTOL BLUE WAVE OG OTTER BADESTOLE TOILETFORHØJER BADESTOL/TABURET SEAHORSE SANICHAIR TOILET- OG BRUSESTOL BRUSESÆDER

BAD & TOILET HTS TOILET OG BRUSESTOL BLUE WAVE OG OTTER BADESTOLE TOILETFORHØJER BADESTOL/TABURET SEAHORSE SANICHAIR TOILET- OG BRUSESTOL BRUSESÆDER BAD & TOILET BLUE WAVE OG OTTER BADESTOLE HTS TOILET OG BRUSESTOL TOILETFORHØJER BADESTOL/TABURET SEAHORSE SANICHAIR TOILET- OG BRUSESTOL BRUSESÆDER www.bjorn-nielsen.dk 1 Bjørn Nielsen Rehab & Hospitalsartikler

Læs mere

Forhandler: www.persiennegruppen.dk. Ret til ændringer forbeholdes

Forhandler: www.persiennegruppen.dk. Ret til ændringer forbeholdes TEKNISKE INFORMATIONER / PLISSÉGARDINER Forhandler: www.persiennegruppen.dk Ret til ændringer forbeholdes TEKNISK INFORMATION FABER PLISSÉGARDINER OPMÅLING & BESTILLING Du kan bestille Faber plisségardiner

Læs mere

PLEJECENTRET KROGSTENSHAVE

PLEJECENTRET KROGSTENSHAVE PLEJECENTRET KROGSTENSHAVE Information i forbindelse med indflytning i Plejeboligerne på Krogstenshave. Boligen og fællesrum 2008 Plejeboligerne, Krogstens Alle 47 og Karise Alle 31, 2650 Hvidovre Velkommen

Læs mere

Product story. Product story

Product story. Product story Product story Product story 2 LEVITH RECEPTIONSSKRANKE tilfører din virksomhed et professionelt image og skaber et moderne og dynamisk førstehåndsindtryk. LEVITHS modulære skrankekoncept er en flot receptionsskranke,

Læs mere

FRIMANN & VEJE DESIGN FUMAC. www.fumac.dk

FRIMANN & VEJE DESIGN FUMAC. www.fumac.dk FRIMANN & VEJE DESIGN FUMAC H O M E www.fumac.dk OM FUMAC FUMAC laver skræddersyede og unikke møbler til din virksomhed og dit hjem. Det har vi gjort siden 1950 erne. Og selvom vi vestjyder helst ikke

Læs mere

Produktkatalog. Udarbejdet specielt til. Forår 2012

Produktkatalog. Udarbejdet specielt til. Forår 2012 Produktkatalog Udarbejdet specielt til Forår 2012 1 Kære Kunde Multi-Living ønsker med dette katalog, at tilbyde sine kunder muligheden for at vælge individuelle indretningsløsninger til skuffer og skabe

Læs mere

PJ Production Produktprogram 2010

PJ Production Produktprogram 2010 PJ Production Produktprogram 2010 Indhold: CPU-holder Tilbehør til CPU-holder Kabelbakke Rekvisitskuffe Opbevaring og udtræk til laptop Fladskærmsbeslag Projektorophæng Kabelgennemføring og div. Svingarm

Læs mere

Pusleborde. - højderegulering for sunde arbejdsstillinger

Pusleborde. - højderegulering for sunde arbejdsstillinger Pusleborde - højderegulering for sunde arbejdsstillinger Fleksible pusleborde Gode og sunde arbejdsstillinger kræver fleksible løsninger. Puslebordene fra Pressalit Care har et velovervejet design, der

Læs mere

FRITHÆNGENDE EMFANG ANTARTICA I CUBICA I CRYSTAL I

FRITHÆNGENDE EMFANG ANTARTICA I CUBICA I CRYSTAL I DK FRITHÆNGENDE EMFANG ANTARTICA I CUBICA I CRYSTAL I Monterings- og brugsanvisning 2 DK DK 3 4 DK DK 5 6 DK Følg instruktionerne i denne vejledning nøje. Der hæftes ikke for mulige mangler og skader -

Læs mere

Kimba Neo. Til et aktivt liv

Kimba Neo. Til et aktivt liv Kimba Neo Til et aktivt liv Til et aktivt liv: Den nye Kimba Neo Kun det bedste er godt nok til ens børn. Handicapklapvognen skal tilpasses barnets særlige behov og familiens situation, yde optimal støtte

Læs mere

Feje-/sugemaskine Sprint 600 / 700 / 900 / 1000 TEKTRA VI LØFTER ENHVER OPGAVE

Feje-/sugemaskine Sprint 600 / 700 / 900 / 1000 TEKTRA VI LØFTER ENHVER OPGAVE Feje-/sugemaskine Sprint 600 / 700 / / TEKTRA Sprint 600 er en batteridrevet fejemaskine med en fejebredde på 650 mm. Den er designet til at feje hurtigt og effektivt i et tørt og støvet miljø. Det kompakte

Læs mere

Invacare. Den optimale køreoplevelse

Invacare. Den optimale køreoplevelse Janus 2010 de la Santé Den optimale køreoplevelse er en revolutionerende el-kørestol. Den er udviklet med henblik på at tilgodese selv de mest krævende brugeres behov for individuel tilpasning, konfiguration

Læs mere

NoteLocker NoteCart NoteCase. Sikker og fleksibel opbevaring og opladning af elektronisk udstyr

NoteLocker NoteCart NoteCase. Sikker og fleksibel opbevaring og opladning af elektronisk udstyr NoteLocker NoteCart NoteCase Sikker og fleksibel opbevaring og opladning af elektronisk udstyr 2 Indhold NoteLocker 4 Fleksibel opbevaring og opladning af bærbare computere, ipod, mobiltlf. o.l. Nyt dansk

Læs mere

ETAPE 1 - OMRÅDE 13 KVARTERET UNDER FORANDRING BASIS- OG TILKØBSKATALOG. Blok D

ETAPE 1 - OMRÅDE 13 KVARTERET UNDER FORANDRING BASIS- OG TILKØBSKATALOG. Blok D ETAPE 1 - OMRÅDE 13 BASIS- OG TILKØBSKATALOG Blok D KVARTERET UNDER FORANDRING Køkken D Lejligheder th er spejlvendte. Diget nr. 33, 35, 41, 43. Leddet nr. 5, 7, 13, 15 Kunde/Leveringsadresse: Butik: Info:

Læs mere

Man bliver aldrig for gammel til et lækkert badeværelse

Man bliver aldrig for gammel til et lækkert badeværelse Man bliver aldrig for gammel til et lækkert badeværelse Ergonomiske badeværelser 20540-BD ERGO btc folder.indd 1 25/10/10 17.26 Flot design, diskret ergonomi Komfort bliver vigtigere med alderen. I et

Læs mere

Det fleksible transportredskab

Det fleksible transportredskab Det fleksible transportredskab Transportproblemer løst med omtanke C www.aat-online.de Transport ad trapper er blandt de vanskeligste opgaver. I den daglige omgang med last der er betydelig større end

Læs mere