ANSØGNINGER TIL LEO DANNINs REJSELEGAT & ERIK HANSENs UNGOMSLEDERPRIS

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "ANSØGNINGER TIL LEO DANNINs REJSELEGAT & ERIK HANSENs UNGOMSLEDERPRIS"

Transkript

1 KBU Ved Sporsløjfen 10, København Ø. Tlf.: FAX.: Mail: kbu@kbu.dbu.dk Hjemmeside: Telefontid: Man Tors kl. 12:00 16:00 Fre kl. 12:00 15:00 Kontortid: Man Tors kl. 09:00 16:00 Fre kl. 09:00 15:00. KBU INFORMERER Nyt tidspunkt for indberetning af medlemstal Fra og med 2008-sæsonen skal alle danske fodboldklubber indberette oplysninger om medlemstal til DIF senest d. 1. marts i stedet for som tidligere d. 15. maj. Det nye tidspunkt er fastsat af hensyn til klubbernes interne arbejdsgange. For at tilgodese fodboldklubbernes interne arbejdsgange rykkes fristen for indberetning af medlemstal fra og med 2008-sæsonen til d. 1. marts. Hidtil har fristen været d. 15. maj, men for mange foreninger har denne dato været en ulempe i forhold til det tidspunkt, hvor man sædvanligvis gør status over sine medlemmer. Af hensyn til klubbernes interne interne rutiner har man fra lokalunionernes side derfor ønsket at få en ny indberetningsfrist, da man finder den tidligere dato den 15. maj for upraktisk - midt i fodboldsæsonen og dermed midt i et regnskabsår. Medlemsindberetning via nettet Registerings-materialet afsendes fra Danmarks Idræts Forbund til de alle fodboldklubber primo februar måned, og tallene kan som hidtil indberettes via Internettet. Nærmere anvisninger fremgår af materialet fra DIF, og vi skal appellere til, at klubberne får indsendt tallene hurtigst muligt. Da medlemstallene danner grundlag for lokalunionernes andel af tipsmidlerne, er også klubbernes egen økonomi afhængig af indberetningerne. ANSØGNINGER TIL LEO DANNINs REJSELEGAT & ERIK HANSENs UNGOMSLEDERPRIS Det skal hermed meddeles, at sidste frist for indsendelse af ansøgninger er: Onsdag den 2. januar 2008 m Ansøgninger indsendes til KBUs administration, hvorefter de videresendes til DBU med KBUs påtegninger. Der skal ikke anvendes ansøgningsskema, men en omfattende skriftlig ansøgning med relevant dokumentation. Legatet skal anvendes til rejser til større fodboldbegivenheder i ind som udlandet. For at komme i betragtning, skal personen have virket som ungdomsleder på klub eller lokalunions niveau igennem en årrække.

2 VENDING AF TURNERINGEN Det vil sige: DBU s bestyrelse nedsatte efter sommerferie en arbejdsgruppe, der skulle vurdere hvordan en vending af bl.a. lokalunionernes turnering kunne foretages i praksis. Hele processen sat i værk, for at kunne afskaffe Kvalifikationsrækken. KBUs Turneringsudvalg har afholdt møde om de københavnske forhold. DBU s bestyrelse nedsatte efter sommerferie en arbejdsgruppe, der skulle vurdere hvordan en vending af bl.a. lokalunionernes turnering kunne foretages i praksis. Afskaffelse af Kvalifikationsrækken Lokalunioner afleverer oprykkere til og modtager nedrykkere fra DBU i sommerpausen De nuværende oprykningskampe fra lokalunionerne (hvor B 1903 vandt og rykkede op i 2007) afskaffes. DBU s bestyrelse har på sit møde i slutningen af november besluttet, at de vil fremsætte forslag om at disse ændringer skal gennemføres allerede i sommeren Der er lavet en skitse til, hvordan dette kan ske, ligesom en kreds af klubber i DS/Kvalifikationsrækken har udarbejdet et forslag til, hvordan det kan gennemføres. Følgende indgår i de to forslag: Ændring af op- og nedrykning mellem DS og 2. division Udvidelse af DS til at omfatte 3-4 puljer med hold Opløsning af Kval.rækken og fordeling af holdene til enten DS eller lokalunionerne Ændring af antallet af oprykkere fra lokalunionerne. Op-/nedrykning i sommerpausen Der vil sandsynligvis komme flere forslag om justeringer af disse forslag, inden de endeligt skal vedtages på DBU s repræsentantskabsmøde i slutningen af februar. Det er derfor for tidligt, at udtale sig konkret om ændringerne for KBU s turneringer, men KBU s Turneringsudvalg har besluttet at følge nedenstående principper: Udvalget vil arbejde for, at ændringen først sker med virkning fra sommeren Hvis DBU s Repræsentantskab opnår det fornødne flertal for en ændring, gældende fra sommeren 2008, vil følgende plan træde frem : I 2008 berøres alene KS. Det vil sige, at såfremt KBU skal aflevere oprykkere ultimo juni 2008, så vil det ske med udgangspunkt i stillingen efter foråret dvs. efter en halv turnering Alle KBUs øvrige seniorrækker spiller som normalt i hele Hvis forslagene bliver vedtaget i februar, og hvis de træder i kraft allerede i 2008, vil udvalget i løbet af marts 2008 og inden turneringen starter - udarbejde forslag til o Afvikling af KS i efteråret 2008 o Fremtidig struktur for KBU seniorrækker, gældende fra LANDSPOKALEN FOR OLDBOYS & VETERAN Tilmeldingen til Old Boys- og Veteran-LP foregår via Kluboffice. Pokalturneringen for disse to grupper er landsdækkende og er derfor administreret af DBU. Seneste tilmeldingsdato er fredag den 29. februar Du kan læse mere og tilmelde dig HER:

3 2 NYE B&U KONSULENTER ER ANSAT KBU har ansat 2 nye B&U konsulenter, der starter deres virke i klubberne pr. 1. februar Blandt de 10 klubansøgninger har KBU udvalgt 4 stk., som i 2008 og 2009 får tilknyttet en konsulent. Det er en glæde at kunne meddele, at KBU pr. 1. februar 2008 har ansat: Freddy Jørgensen og Jan B. Petersen som B&U konsulenter i København. Begge har en solid fodboldmæssig baggrund samt en række yderligere kvalifikationer, som gør begge særdeles velegnet til de nye udfordringer. Udvalgte klubber, der nu skal have B&U konsulent tilknyttet, skal nu igang med at udfærdige arbejdsbeskrivelse til konsulenten mv. Klubberne og B&U konsulenterne indkaldes til fællesmøde i løbet af januar KBUs B&U konsulenterne skal allerede den 19. januar 2008, sammen med B&U konsulenter fra de øvrige lokalunioner, gennemgå introduktionskursus på Hotel Severin i Middelfart. 10 klubber ansøgte KBU om at være med i DBUs fastholdelses og rekrutteringstiltag Lej en Børne & Ungdomskonsulent. Der blev fra klubberne ansøgt med forskellige begrundelser, som alle var relevante og aktuelle i forhold til de opstillede kriterier. Det har været meget vanskeligt at foretage udvælgelsen af de 4 klubber, da alle ansøgningerne var gode, men en konkret vurdering af ansøgningerne og konsulenternes kvalifikationer betød at valget faldt på følgende klubber: Fremad Valby, Boldklubben Pioneren, Skovshoved IF og Sundby Boldklub. BØRNESTÆVNER I KØBENHAVN 2008 Vi kan allerede nu meddele hvilke datoer de enkelte børnetemastævner afvikles på i år På den måde kan den enkelte klub hurtigt få et samlet overblik og derved have lettere ved, at planlægge årets aktiviteter for klubbens børnehold. Torsdag d. 5. juni - Skovshoved - Krøyersvej 5A, 2930 Klampenborg Lørdag d. 14. september - KBU/SBU - placering i yderområde Søndag d. 21.september - FA Jens Jessensvej 20 Lørdag d. 27. september U7 & U8 - lokation ikke fastlagt Søndag d. 28. september U9 & U10 - lokation ikke fastlagt Weekend uge 18 ( april) Weekend uge 20 ( maj) Weekend uge 22 (31. maj - 1. juni) Weekend uge 24 ( juni)

4 INDE-KM FOR OLDBOYS Så er der åbnet op for tilmelding til Old Boys Inde-KM 2007/2008. Tilmeldingen skal foretages via KlubOffice og skal være tilendebragt senest søndag den 6. januar kl. 24:00. Mesterskabet afvikles traditionen tro i Emdruphallen og afvikles søndag den 20. januar Deltagerne SKAL være fyldt 33 år senest på stævnedatoen. ÅRETS BØRNEKLUB I KBU Formålet med at kåre årets børnefodboldklub er at markere arbejdet med at implementere DBU s holdninger og handlinger i den enkelte klub. Kastrup Boldklub lever til fulde op til disse holdninger har KBUs børnegruppe vurderet. Valget faldt på Kastrup Boldklub, da KBUs børnegruppemedlemmer gennemgik de modtagne ansøgninger. Klubben har siden implementering af DBUs Holdninger & Handlinger gået forrest når de mange nye tiltag skulle søsættes lokalt i klubben. Foruden æren modtager Kastrup Boldklub fra KBU et diplom og 2 stk. Jyske 3-bold mål. Endvidere deltager klubben i den samlede konkurrence om at blive årets børneklub i Danmark ÅRETS FODBOLDBILLEDE I KBU 2007 Efter en gennemgang af alle de utrolige gode og levende billeder der blev indsendt til dette års billedkonkurrence, er vinderen nu blevet fundet. Der blev indsendt ikke færre end billeder til konkurrencen i alt. Årets vinderbillede blev indsendt af Michael Steenstrup fra Bk. Vestia, som har vundet 4 landskampsbilletter til en landskamp efter eget valg, i Parken.

5 GØR EN FORSKEL-PRISEN I samarbejde med Jyske Bank vil KBU fremover uddele Gør en forskel-prisen en gang om året til en ulønnet klubleder, der har gjort en forskel inden for børnefodbolden. Den første vinder bliver udpeget på unionens årsmøde i januar. Jyske Bank vil på KBUs repræsentantskabsmøde den 21. januar uddele et legat på 2000 kroner Gør En Forskel-Prisen til en ulønnet københavnsk klubleder, der har gjort noget for at fremme børne- fodbolden og principperne i Holdninger og Handlinger og dermed har været med til at gøre en forskel. Hvem kan indstilles? Personer der med deres arbejde i klubben altid har været et eksempel til efterfølgelse. Personer der har gjort noget for at fremme børnefodbolden og principperne i Holdninger & Handlinger. Personer der har været ildsjæle, der har gjort en forskel. Legatet gives kun til ulønnede personer. Indstillingen Indstillingen skal indeholde klubbens navn, kontaktpersonens navn, adresse og telefonnummer samt navn og adresse på den person, der indstilles. Den skal også indeholde en kronologisk oversigt med angivelse af, hvad klubbens kandidat har lavet i klubben (med angivelse af årstal) foruden en kort begrundelse for indstillingen. Frist Indstillingen skal være KBU i hænde senest 1. januar. Sendes via mail kbu@kbu.dbu.dk Dommerkomité Dommerkomitéen består af KBU s bestyrelse. TILMELDTE HOLD TIL KBUs POKALTURNERINGER 2008 U14 Dr U16 Dr U18 Dr Herre U14 Pi U17 Pi B 93 B 1903 B 1908 B 1950 B 1960 AB 70 Amager FF Amalie Bispebjerg Brønshøj CIK CSC FA 2000 Damsø Dragør FB Firkanten AIK.Fr.holm Frem Fremad A. Fremad V. Gentofte GVI Hakoah HB Heimdal Hekla Hellas HIK Husum

6 Hvidovre Jægersborg Kastrup KB KFB KFUM Olympia Pioneren Politiet Posten Prespa Rikken Rødovre Skovshoved Sønderbro Fight Skjold Stefan Sundby Sundb.KFUM Tårnby Union Valby Vanløse Vestia Vigerslev Viktoria VLI Volvo Østerbro IF ØKF SSB Bk. Fi FC Internazionale Døvania Vesterbro All. IF Føroyar FC Culpa FC 97 FC Sydhavnen FC Nyhavn B62 Thai SV Real Copenhagen Olympia ÅK FC Spark Rymarksvænge Bk. Hattrick 04 FC Pharma Bk. Royal Dynamo F 05 Ecertitus FC Wovern Taarnby FF Sporting Class FFD Kralupy Cph. CM Jurnited IF Gentofte 05 Copenhagen Zebras AC Frederiksberg Sunred Beach FC Amager 1Way inc. Tilmeldinger i alt

7 GLÆDELIG JUL ØNSKES TIL ALLE Kontoret holder julelukket i perioden torsdag den 20. december til onsdag den 2. januar. Begge dage inklusiv. Administrationen ønsker alle en god jul og et godt nytår. Med venlig hilsen Københavns Boldspil-Union et mål foran

Herre Senior M 7M Efterår. Pulje 1 Bk. Fremad Amager. Bk. Viktoria 3

Herre Senior M 7M Efterår. Pulje 1 Bk. Fremad Amager. Bk. Viktoria 3 Pulje 1 Bk. Fremad Amager Bk. Viktoria FB FC Amouhlal Fremad Valby Føroyar KFB Kongens Calcio Slagge Bk. Herre Senior M 7M Efterår Herre Senior 1 7M Efterår AIK. Frederiksholm 2 A.C Academics Bk. Skjold

Læs mere

Så er det tid til at tilmelde ungdomshold til KBUs pokalturneringer for 2009/10. I lighed med sidste sæsons pokalfodbold spilles der efterår/forår.

Så er det tid til at tilmelde ungdomshold til KBUs pokalturneringer for 2009/10. I lighed med sidste sæsons pokalfodbold spilles der efterår/forår. KBU Ved Sporsløjfen 10, 2 2100 København Ø. Tlf.: 3927 7144 FAX.: 3927 7244 Mail: kbu@kbu.dbu.dk Hjemmeside: www.kbu.dbu.dk Telefontid: Man Tors kl. 12:00 16:00 Fre kl. 12:00 15:00 Kontortid: Man Tors

Læs mere

KBU INFORMERER. KBUs Repræsentantskabsmøde 2008. KBUs repræsentantskabsmøde afholdes. i Bvægelseshuset (Fr. Valby s klubhus).

KBU INFORMERER. KBUs Repræsentantskabsmøde 2008. KBUs repræsentantskabsmøde afholdes. i Bvægelseshuset (Fr. Valby s klubhus). KBU Ved Sporsløjfen 10, 2 2100 København Ø. Tlf.: 3927 7144 FAX.: 3927 7244 Mail: kbu@kbu.dbu.dk Hjemmeside: www.kbu.dbu.dk Telefontid: Man Tors kl. 12:00 16:00 Fre kl. 12:00 15:00 Kontortid: Man Tors

Læs mere

Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig til det gratis arrangement.

Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig til det gratis arrangement. KBU Ved Sporsløjfen 10, 2 2100 København Ø. Tlf.: 3927 7144 FAX.: 3927 7244 Mail: kbu@kbu.dbu.dk Hjemmeside: www.kbu.dbu.dk Telefontid: Man Tors kl. 12:00 16:00 Fre kl. 12:00 15:00 Kontortid: Man Tors

Læs mere

K. nr. Dag Dato Kl. Række Pulje Hjemmehold omk. hj Udehold omk. ude Bane

K. nr. Dag Dato Kl. Række Pulje Hjemmehold omk. hj Udehold omk. ude Bane 792270 Man 12-09-2016 17:15 U11 Drenge (06) 8M B Efterår Pulje 4 HB 18 KB (2) 1 E 428336 Man 12-09-2016 18:00 Kvinde Senior M 7M Efterår P1 Bk. Heimdal 17 B 93 2 C 578743 Man 12-09-2016 18:15 Kvinde Senior

Læs mere

KBU INFORMERER FORENINGS- OG KLUBLEDERAKADEMI

KBU INFORMERER FORENINGS- OG KLUBLEDERAKADEMI KBU Ved Sporsløjfen 10, 2 2100 København Ø. Tlf.: 3927 7144 FAX.: 3927 7244 Mail: kbu@kbu.dbu.dk Hjemmeside: www.kbu.dbu.dk Telefontid: Man Tors kl. 12:00 16:00 Fre kl. 12:00 15:00 Kontortid: Man Tors

Læs mere

Ungdom Efterår M og 11M

Ungdom Efterår M og 11M Ungdom Efterår 2019 7M og 11M 26. juni 2019 U19 Øst 1 U19 Øst 2 U19 Mester U19 drenge 1 AB 2 B 1903 B 93 3 B 1903 2 Avarta B93 2 Dragør B 93 4 B 1908 BSV af 2016 Fix Hellas BK Frem FA 2000 Husum Kastrup

Læs mere

DOMMER TIL KAMPE I DBUs LP FOR OLDBOYS & VETERANER

DOMMER TIL KAMPE I DBUs LP FOR OLDBOYS & VETERANER KBU Ved Sporsløjfen 10, 2 2100 København Ø. Tlf.: 3927 7144 FAX.: 3927 7244 Mail: kbu@kbu.dbu.dk Hjemmeside: www.kbu.dbu.dk Telefontid: Man Tors kl. 12:00 16:00 Fre kl. 12:00 15:00 Kontortid: Man Tors

Læs mere

Stævneprogram. Kalles Kaffe Cup 2012 Den 8. 9. september 2012

Stævneprogram. Kalles Kaffe Cup 2012 Den 8. 9. september 2012 Stævneprogram Kalles Kaffe Cup 2012 Den 8. 9. september 2012 Indholdsfortegnelse Velkommen... 2 Parkering... 2 Stævnekontor... 2 Stævneregler... 2 Fair Play... 3 Betaling... 4 Omklædning... 4 Overhold

Læs mere

U12 Drenge (03) 8M A Efterår Pulje 2 B.1908 B.93 2 Dragør Bk. FB Fremad Amager KB 3 Skovshoved IF Sundby Bk.

U12 Drenge (03) 8M A Efterår Pulje 2 B.1908 B.93 2 Dragør Bk. FB Fremad Amager KB 3 Skovshoved IF Sundby Bk. U12 Drenge (03) 8M A Efterår 1 1 1 2 3 2 3 1 K U12 Drenge (03) 8M B Efterår 1 1 Bk. Skjold 3 2 2 FK Prespa Pulje 5 2 1 1 U12 Drenge (03) 8M C Efterår 2 1 KB 2 Bk. 1 1 U11 Drenge (04) 8M A Efterår 1 Bk.

Læs mere

BØRNETURNERING FORÅR 2012

BØRNETURNERING FORÅR 2012 God børnetræning Et godt fodboldmiljø sikrer, at... så mange som muligt, så længe som muligt, får adgang til miljøer, som har betydning for deres udvikling. Klubberne skal skabe gode fodboldmiljøer, hvor

Læs mere

Indsigelser mod rækkeinddeling skal være KBU i hænde senest fredag den 25. juni 2010, kl. 09.00.

Indsigelser mod rækkeinddeling skal være KBU i hænde senest fredag den 25. juni 2010, kl. 09.00. KBU Ved Sporsløjfen 10, 2 2100 København Ø. Tlf.: 3927 7144 FAX.: 3927 7244 Mail: kbu@kbu.dbu.dk Hjemmeside: www.kbu.dbu.dk Telefontid: Man Tors kl. 12:00 16:00 Fre kl. 12:00 15:00 Kontortid: Man Tors

Læs mere

KASTRUP BOLDKLUBS 30 ÅRS JUBILÆUMSSTÆVNE. Fredag den 16. maj, lørdag 17. maj & søndag 18. maj 2014 STÆVNEPROGRAM

KASTRUP BOLDKLUBS 30 ÅRS JUBILÆUMSSTÆVNE. Fredag den 16. maj, lørdag 17. maj & søndag 18. maj 2014 STÆVNEPROGRAM KASTRUP BOLDKLUBS 30 ÅRS JUBILÆUMSSTÆVNE Fredag den 16. maj, lørdag 17. maj & søndag 18. maj 2014 STÆVNEPROGRAM Kastrup Boldklubs jubilæumsstævne er planlagt for at sikre et breddestævne for alle drenge

Læs mere

KBU INFORMERER. Holdtilmelding 1 er udsendt for sæsonen 2008.

KBU INFORMERER. Holdtilmelding 1 er udsendt for sæsonen 2008. KBU Ved Sporsløjfen 10, 2 2100 København Ø. Tlf.: 3927 7144 FAX.: 3927 7244 Mail: kbu@kbu.dbu.dk Hjemmeside: www.kbu.dbu.dk Telefontid: Man Tors kl. 12:00 16:00 Fre kl. 12:00 Kontortid: Man Tors kl. 09:00

Læs mere

Taastrup FC. Sommerstævne 2011. Opdatering: ændrede planer for U-9 Piger 5m, U-9 Drenge 7m,U-11 Drenge 5m og 7m, U-12 Drenge 7m

Taastrup FC. Sommerstævne 2011. Opdatering: ændrede planer for U-9 Piger 5m, U-9 Drenge 7m,U-11 Drenge 5m og 7m, U-12 Drenge 7m Taastrup FC Sommerstævne 2011 Opdatering: ændrede planer for U-9 Piger 5m, U-9 Drenge 7m,U-11 Drenge 5m og 7m, U-12 Drenge 7m Program for Lørdag d. 13. og Søndag d. 14. august 2011 WWW.TaastrupFC.com Sådan

Læs mere

Københavns Boldspil-Union

Københavns Boldspil-Union TILMELDING TIL KBUs FODBOLDTURNERING 2007 HOLDTILMELDING 1 Indhold: Tilmelding af hold kan kun ske elektronisk via KlubOffice 2 Klubbens spillestedsoplysninger samt ønsker om spillefrie dage på anlæg Klubbens

Læs mere

Løve Cup 2016. Program. Løve Cup 2016. Velkommen til Løve Cup 2016. Vi glæder os til nogle hyggelige dage med fairplay og flot fodbold.

Løve Cup 2016. Program. Løve Cup 2016. Velkommen til Løve Cup 2016. Vi glæder os til nogle hyggelige dage med fairplay og flot fodbold. Løve Cup 2016 fredag d. 22. april-søndag d. 24. april Program Velkommen til Løve Cup 2016. Vi glæder os til nogle hyggelige dage med fairplay og flot fodbold. Med sportslig hilsen, Stævneledelsen Løve

Læs mere

Boldklubben SØNDERBRO FIGHT

Boldklubben SØNDERBRO FIGHT Boldklubben SØNDERBRO FIGHT MEDLEMSBLAD NR. 3 DECEMBER 2002 Side 1 Formand: Frank Lindhardsen Højdevej 32 st. th. 2300 København S Tlf.: 3258 8539 Mobil: 4016 8087 E-mail: formand@os.dk Kampstatistik:

Læs mere

Boldklubben SØNDERBRO FIGHT

Boldklubben SØNDERBRO FIGHT Boldklubben SØNDERBRO FIGHT MEDLEMSBLAD NR. 3 DECEMBER 2003 Side 1 Formand: Frank Lindhardsen Højdevej 32 st. th. 2300 København S Tlf.: 3258 8539 Mobil: 4016 8087 E-mail: formand@os.dk Næstformand: Niels

Læs mere

NYBOLIG Invitationsstævne STÆVNEPROGRAM

NYBOLIG Invitationsstævne STÆVNEPROGRAM NYBOLIG Invitationsstævne lørdag den 5. august & søndag den 6. august 0 STÆVNEPROGRAM side af 5 Velkommen til Rosenhøj Invitationsstævne lørdag 5. august & søndag 6. august 0. Rosenhøj invitationsstævne

Læs mere

Indefodbold Reglement 2011/2012

Indefodbold Reglement 2011/2012 Indefodbold Reglement 2011/2012 Kontakt til turneringsledelse Dommerbordsvagt VIGTIGT!! Turneringsregler LM, SM, B og C Træf 2012 Se turneringsplaner, resultater og stillinger på http://minidraet.dgi.dk/

Læs mere

38 klubber fandt vejen forbi Bevægelseshuset, da KBU afholdt repræsentantskabsmøde.

38 klubber fandt vejen forbi Bevægelseshuset, da KBU afholdt repræsentantskabsmøde. KBU Ved Sporsløjfen 10, 2 2100 København Ø. Tlf.: 3927 7144 FAX.: 3927 7244 Mail: kbu@kbu.dbu.dk Hjemmeside: www.kbu.dbu.dk Telefontid: Man Tors kl. 12:00 16:00 Fre kl. 12:00 15:00 Kontortid: Man Tors

Læs mere

Version 170215 KAMP BANE PLAN, 9. jan-31. marts 2015 gul markeret er kampe som arbejdes med at ændre

Version 170215 KAMP BANE PLAN, 9. jan-31. marts 2015 gul markeret er kampe som arbejdes med at ændre Version 170215 KAMP BANE PLAN, 9. jan-31. marts 2015 gul markeret er kampe som arbejdes med at ændre Ugedag Kamptid Bane Kamp Fre 09-01-2015 18:30-19:45 K1B U10 - Albertslund Lør 10-01-2015 09:00-10:00

Læs mere

Holdtilmelding 2 (HT2) til sæsonen M og 7M VOKSEN NYE HOLD

Holdtilmelding 2 (HT2) til sæsonen M og 7M VOKSEN NYE HOLD KBU Ved Sporsløjfen 10, 2 2100 København Ø. Tlf.: 3927 7144 FAX.: 3927 7244 Mail: kbu@kbu.dbu.dk Hjemmeside: www.kbu.dbu.dk Telefontid: Man Tors kl. 12:00 16:00 Fre kl. 12:00 15:00 Kontortid: Man Tors

Læs mere

Boldklubben SØNDERBRO FIGHT MEDLEMSBLAD NR. 2 JULI 2002

Boldklubben SØNDERBRO FIGHT MEDLEMSBLAD NR. 2 JULI 2002 Boldklubben SØNDERBRO FIGHT MEDLEMSBLAD NR. 2 JULI 2002 Formand: Frank Lindhardsen Højdevej 32 st. th. 2300 København S Tlf.: 3258 8539 Mobil: 4016 8087 E-mail: formand@os.dk Kampstatistik: Karsten Laurberg

Læs mere

KØBENHAVNS BOWLING UNION

KØBENHAVNS BOWLING UNION Referat FU6 26/10 2009 Lombok den 16. november 2009 Tilstede: Ikke tilstede: Konstitueret Formand: Michael Wittendorff (MW) Konstitueret Næstformand: Inge Sambleben (IS) Sekretær: Bente Makholm (BM) Kasserer:

Læs mere

Boldklubben SØNDERBRO FIGHT

Boldklubben SØNDERBRO FIGHT Boldklubben SØNDERBRO FIGHT MEDLEMSBLAD NR. 1 APRIL 2002 Side 1 Formand: Frank Lindhardsen Højdevej 32 st. th. 2300 København S Tlf.: 3258 8539 Mobil: 4016 8087 E-mail: formand@os.dk Sportslig Leder: Martin

Læs mere

FREMAD VALBY CUP 2016

FREMAD VALBY CUP 2016 FREMAD VALBY CUP 2016 I SAMARBEJDE MED DANSKE BANK Lørdag søndag d. 4. 5. juni Adresse: Julius Andersens Vej 8, 2450 København SV Kør helt ned for enden af Julius Andersens Vej (baner bag stadion) Ankomst:

Læs mere

5-mands & Turnering 2010-11

5-mands & Turnering 2010-11 5-mands & Stævner Jyske 3-bold 2006 Turnering 2010-11 Fodbold for alle hele året www.jbu.dbu.dk Turnering 5-mands & Jyske 3-bold 2010-11 Dette hæfte indeholder en oversigt over de rækker, som Region 3

Læs mere

HIF Medaljestævne U6 U9 21 og 22 januar 2017

HIF Medaljestævne U6 U9 21 og 22 januar 2017 Side 1 HIF Medaljestævne U6 U9 21 og 22 januar 2017 Side 2 Praktisk information Spillested Hvidovre IF, Dansborghallen, Sollentuna allé 2, 2650 Hvidovre. Parkering Der er parkeringspladser lige ved døren

Læs mere

Boldklubben SØNDERBRO FIGHT

Boldklubben SØNDERBRO FIGHT Boldklubben SØNDERBRO FIGHT MEDLEMSBLAD NR. 1 MAJ 2006 Side 1 Formand: Frank Lindhardsen Højdevej 32 st. th. 2300 København S Tlf.: 3258 8539 Mobil: 4016 8087 E-mail: formand@os.dk Næstformand: Kenneth

Læs mere

ÅRSHJUL HOG FODBOLD 2014-2015

ÅRSHJUL HOG FODBOLD 2014-2015 ÅRSHJUL HOG FODBOLD 2014-2015 Måned Dato Aktiviteter (sportsligt/socialt) Forening/administrativt DBU Januar 1.-31. 2014 Indberetning af medlemstal til CFR Januar 1. Åben for tilmelding til tt7-mands Januar

Læs mere

U6 - U7 3 mands kampe

U6 - U7 3 mands kampe U6 - U7 3 mands kampe Sommer Cup 16.. august ugust 2014 Velkommen til de yngste Vi er glade for at kunne byde de yngste årgange velkommen til, for nogens vedkommende, deres første stævne. Det er vigtigt

Læs mere

5-mands & Jyske 3-bold Turnering 2013-14

5-mands & Jyske 3-bold Turnering 2013-14 5-mands & Jyske 3-bold Turnering 2013-14 NY turnering = ingen hold tilmeldt 1 Turnering 5-mands & Jyske 3-bold 2013-14 Dette hæfte indeholder en oversigt over de rækker, som DBU Jylland Region 3 udbyder

Læs mere

U8 U10 5 man a ds s ka k m a pe p So S m o m m er e Cup 17.. au a gu g st t 2 014

U8 U10 5 man a ds s ka k m a pe p So S m o m m er e Cup 17.. au a gu g st t 2 014 U8 U10 U 5 mands kampe Sommer Cup 17. august 2014 Velkommen til Andersen & Martini Sommer Cup 2014 Vi er glade for at kunne byde jer velkommen til årets første stævne efter sommerferien. Stævnet holdes

Læs mere

HIF Medaljestævne U6 U marts 2018

HIF Medaljestævne U6 U marts 2018 Side 1 HIF Medaljestævne U6 U9 17-18 marts 2018 Side 2 Praktisk information Spillested U6 U7 U8 i Dansborghallen, Sollentuna Allé 2, 2650 Hvidovre. U9 A, B og C i Frydenhøjhallen, Egevolden 106C, 2650

Læs mere

Minicup 2 2 /11-2015 Program

Minicup 2 2 /11-2015 Program & Minicup 2 2 /11-2015 Program 1 Ledøje -Smørum Fodbold & søndag d.22.november 2015 byde byder velkommen til indefodboldstævne. I løbet af dagen vil ca 40 hold komme til at spille fodbold i vores hal,

Læs mere

Asfalt hen over Ryparkens fodboldbaner. Læs herom på midtersiderne.

Asfalt hen over Ryparkens fodboldbaner. Læs herom på midtersiderne. HAKOAHNEREN Officielt organ for Jødisk Idrætsforening Hakoah. 59. årgang nr. 3 december 2008 Asfalt hen over Ryparkens fodboldbaner. Læs herom på midtersiderne. Hakoahneren nr. 3 2008 1 Jødisk Idrætsforening

Læs mere

Fremad Valby Cup 2014

Fremad Valby Cup 2014 Fremad Valby Cup 2014 Lørdag - Søndag d. 14-15 Juni Adresse: Julius Andersens Vej 8, 2450 København SV Ankomst: Ved ankomst skal holdet foretage indtjekning hos stævnekontoret senest 30 minutter før første

Læs mere

HIF Medaljestævne U6 U december 2017

HIF Medaljestævne U6 U december 2017 Side 1 HIF Medaljestævne U6 U9 9-10 december 2017 Side 2 Praktisk information Spillested Hvidovre IF, Dansborghallen, Sollentuna allé 2, 2650 Hvidovre. Parkering Der er parkeringspladser lige ved døren

Læs mere

Oversigt over ansøgere til Sociale partnerskaber. Ajax København Håndbold

Oversigt over ansøgere til Sociale partnerskaber. Ajax København Håndbold Oversigt over ansøgere til Sociale partnerskaber Indstillet til at modtage midler: Ajax København Håndbold a) Foreningens primære aktivitet er håndbold. b) Foreningen har 640 medlemmer under 25 år og lever

Læs mere

FORSLAG TIL ÆNDRING I LOVENE

FORSLAG TIL ÆNDRING I LOVENE FORSLAG TIL ÆNDRING I LOVENE Forslag 1 4 Medlemmer (Ny tekst) 4.1 Som medlemmer kan optages fodboldspillende foreninger, samt høj-og efterskoler. 4.2 Foreninger og høj-og efterskoler, der ønsker at blive

Læs mere

Måløv Boldklub & Rewidan byder velkommen til Bededagsstævne 2014

Måløv Boldklub & Rewidan byder velkommen til Bededagsstævne 2014 Måløv Boldklub & Rewidan byder velkommen til Bededagsstævne 2014 Velkommen til Bededagsstævne i Måløv Boldklub Se spilleregler og spilletid på puljesiderne. Baneoversigt: 3-mands baner Medaljeoverrækkelse

Læs mere

KAMPREFERATER 2010/2011 1. SENIOR

KAMPREFERATER 2010/2011 1. SENIOR KAMPREFERATER 2010/2011 1. SENIOR Invensure A/S Frederiksborggade 1 DK 1360 Kbh. K Tlf +45 3332 0766 Fax +45 3332 0763 Website: www.invensure.dk Bispebjerg Torv 2 2400 København NV Dette dokument tilhører

Læs mere

Gladsaxe / CC Sportswear Cup

Gladsaxe / CC Sportswear Cup KAMPPROGRAM Rev.2 Gladsaxe / CC Sportswear Cup den 25.27. november 2016 Revision 1 Vi mangler et U9 BC hold om søndag (årgang 2008) Revision 2 Lørdag og søndag revideret (nye hold, puljeændringer og tiderne

Læs mere

RESULTATER Rev.1 GLADSAXE CUP. Den november 2013

RESULTATER Rev.1 GLADSAXE CUP. Den november 2013 RESULTATER Rev.1 GLADSAXE CUP Den 15.-17. november 2013 Side 1 af 19 Indholdsfortegnelse Indledning...2 Rækken U-13 Fredag...3 Rækken U-14 Fredag...4 Rækken U-6 (½bane) Lørdag...5 Rækken U-7 (½bane) Lørdag...6

Læs mere

KBU s KREDS 13 RØDOVRE

KBU s KREDS 13 RØDOVRE TIL KBU klubberne I World Cup Hallen Rødovre, den 7. januar 2013 Vedlagt fremsendes indkaldelse til Kreds 13 s repræsentantskabsmøde den 30. januar 2013 i World Cup Hallen. Sammen med indkaldelsen er vedlagt

Læs mere

Referat. Emne: Lokalrådsmøde for område 2

Referat. Emne: Lokalrådsmøde for område 2 Referat Emne: Lokalrådsmøde for område 2 Formål med mødet: Tilpasse DBU Sjællands turnerings-, stævne og uddannelsestilbud for børne- og ungdomsfodbolden til lokale behov og ønsker Mødeleder: Jacob Poulsen

Læs mere

Program for Indendørs Fodboldstævne SØNDAG den 6. december 2009 i Gladsaxe Sportscenter. Arrangør: Gladsaxe-Hero Boldklub

Program for Indendørs Fodboldstævne SØNDAG den 6. december 2009 i Gladsaxe Sportscenter. Arrangør: Gladsaxe-Hero Boldklub Program for Indendørs Fodboldstævne SØNDAG den 6. december 2009 i Gladsaxe Sportscenter Arrangør: Gladsaxe-Hero Boldklub Velkommen til indendørsstævne 2009 Igen i år har vi fornøjelsen af at afholde indendørs

Læs mere

Orient Cup Udgave 2. Lørdag den 19. November og søndag den 20. November 2016

Orient Cup Udgave 2. Lørdag den 19. November og søndag den 20. November 2016 Orient Cup 2016 Udgave 2 Lørdag den 19. November og søndag den 20. November 2016 På vegne af Orient Fodbold byder vi hermed spillere, trænere, forældre, venner m.m. velkommen til Orient Cup 2016 indendørs,

Læs mere

Vedtægter for Nykøbing FC, Guldborgsund

Vedtægter for Nykøbing FC, Guldborgsund Advokatfirmaet Drachmann Skolegade 24 4800 Nykøbing Falster CVR-nr. 21 63 41 90 Telefon 54 84 50 50 Fax 54 84 50 99 www.drachmann.com J.nr.: JP-11856-36 Advokat (H), partner Jacob Ploug jp@drachmann.com

Læs mere

Orient Cup Udgave 3. Lørdag den 18. november og søndag den 19. november 2017

Orient Cup Udgave 3. Lørdag den 18. november og søndag den 19. november 2017 Orient Cup 2017 Udgave 3. Lørdag den 18. november og søndag den 19. november 2017 På vegne af Orient Fodbold byder vi hermed spillere, trænere, forældre, venner m.m. velkommen til Orient Cup 2017 indendørs,

Læs mere

TILMELDING TIL DBU KØBENHAVNS FODBOLDTURNERING 2015

TILMELDING TIL DBU KØBENHAVNS FODBOLDTURNERING 2015 TILMELDING TIL DBU KØBENHAVNS FODBOLDTURNERING 2015 HOLDTILMELDING 1 - FORÅR 2015 Klub: Udfyldt af: Funktion i klubben: Holdtilmelding 1 kan udfyldes direkte i medsendte PFD fil. Holdtilmelding kan også

Læs mere

Valby Cup Lørdag-Søndag d April. Adresse: Julius Andersens Vej 8, 2450 København SV

Valby Cup Lørdag-Søndag d April. Adresse: Julius Andersens Vej 8, 2450 København SV Valby Cup 2013 Lørdag-Søndag d. 13-14 April Adresse: Julius Andersens Vej 8, 2450 København SV Ankomst: Ved ankomst skal holdet foretage indtjekning hos stævnekontoret senest 30 minutter før første kamp,

Læs mere

KAMPPROGRAM Rev.3 GLADSAXE CUP. Den 15.-17. november 2013

KAMPPROGRAM Rev.3 GLADSAXE CUP. Den 15.-17. november 2013 KAMPPROGRAM Rev.3 GLADSAXE CUP Den 15.-17. november 2013 Side 1 af 22 Indholdsfortegnelse Velkommen...2 Revision 2...2 Mødetid og betaling...2 Præmier...3 Spilleregler (½bane)...3 Spilleregler (hel bane)...4

Læs mere

! HIK JULE CUP 2015!1

! HIK JULE CUP 2015!1 HIK JULE CUP 2015!1 VELKOMMEN! Vi glæder os til at byde velkomne til nye og tidligere deltagere ved HIK JULE CUP. I år afvikles turneringen søndag d. 27. december, hvor der spilles på halvbane for årgang

Læs mere

Bestyrelsens forslag til vedtægtsændringer

Bestyrelsens forslag til vedtægtsændringer Bestyrelsens forslag til vedtægtsændringer Hvor? Før Nu ændret til 4.5, foran stemmesedler Komma slettet 4.9 8. 12.1 13.1 4.9 9. 13.1 14.1 4.9 årsregnskab årsrapport 4.11 6, 7 & 8 7, 8 & 9 4.14 Intet punktum

Læs mere

Husk i Ungdomsrækker at medbringe sygesikringsbevis.

Husk i Ungdomsrækker at medbringe sygesikringsbevis. 16 17 januar 2016 Regler Hvert hold består af 4 spillere og indtil 2 udskiftningsspillere. Spilletiden er én halvleg á 7 minutter også finaler. Det hold der står først i programmet, stiller op nærmest

Læs mere

Lørdag og søndag den 27.-28. August 2011 Turneringsprogram. FB Rotary Cup 2011

Lørdag og søndag den 27.-28. August 2011 Turneringsprogram. FB Rotary Cup 2011 FB Rotary Cup Lørdag og søndag den 27.-28. August 2011 Turneringsprogram FB Rotary Cup 2011 Side 1 af 36 Velkommen til FB Rotary Cup 2011 Frederiksberg Boldklub er stolte over at kunne byde jer velkommen

Læs mere

Formandens klumme! Samtidig lykønskes alle modtagere af hædersbevisninger det er velfortjent.

Formandens klumme! Samtidig lykønskes alle modtagere af hædersbevisninger det er velfortjent. Formandens klumme! Det er tid til at gøre status for sæsonen 2010/2011, her hvor sommerferien står for døren. Det har været en spændende sæson med meget svingende resultater. Afdelingens 6 hold har både

Læs mere

Invitation til sæsonafslutning 2013 for U5 (2009) til og med U12 (2002) Safari Fodbold Cup 2013

Invitation til sæsonafslutning 2013 for U5 (2009) til og med U12 (2002) Safari Fodbold Cup 2013 Invitation til sæsonafslutning 2013 for U5 (2009) til og med U12 Safari Fodbold Cup 2013 Søndag d. 22. september 2013 DBU Jylland Region 3 og har igen fornøjelsen at indbyde til Safari Fodbold Cup, som

Læs mere

DBTU koncept for Top 12

DBTU koncept for Top 12 DBTU koncept for Top 12 Udarbejdet af DBTU s turneringsudvalg juni 2010 tilrettet af Eliteudvalget i oktober2015. Indledning Formålet med dette koncept er at sætte retningslinjer for afviklingen af Top

Læs mere

Gladsaxe / Din Tøjmand Cup

Gladsaxe / Din Tøjmand Cup KAMPPROGRAM Rev. 3 Gladsaxe / Din Tøjmand Cup den 26.28. februar 2016 Revision 2 Fredag er U13 BC puljen udvidet med 5 hold i hver pulje så den først slutter kl. 20:54. Medfører at U15 starter kl. 20:54,

Læs mere

Historien om Boldklubben Hellas

Historien om Boldklubben Hellas Historien om Boldklubben Hellas BK Hellas blev stiftet 23. Juni 1926 af Carl Matzen. Carl Matzen, som var vicevært for kommunens ejendom Carl Langesvej, var meget sportsinteresseret og derfor var det for

Læs mere

Kun et langt. Lokalopgør TEMA

Kun et langt. Lokalopgør TEMA TEMA Kun et langt indkast Lokalopgør Intensive nærkampe hører et ægte lokalopgør til. Og der blev da også gået til den i dagens opgør mellem Nr. Kongerslev og Kongerslev. 24 mellem venner og fjender Kongerslev

Læs mere

Regionsmesterskab Indefodbold 2015/16

Regionsmesterskab Indefodbold 2015/16 Indefodbold 2015 Vejledning Puljeoversigt Kampprogram U15 Piger B Søndag den 14. februar 2016 Flauenskjold Hallen DBU Jylland Region 1 byder velkommen til dette Regionsmesterskab. Det er den regionale

Læs mere

5. klassernes cykeldag fredag den 12. juni 2015

5. klassernes cykeldag fredag den 12. juni 2015 Informationsmappe til 5. klassernes cykeldag Anden fredag i juni måned arrangerer Gentofte Kommune en cykeldag for 5. Klasserne på alle kommunens skoler. Eleverne skal alle ud på en cykeltur i skolens

Læs mere

5-mands & Jyske 3-bold Turnering 2012-13

5-mands & Jyske 3-bold Turnering 2012-13 5-mands & Jyske 3-bold Turnering 2012-13 1 Turnering 5-mands & Jyske 3-bold 2012-13 Dette hæfte indeholder en oversigt over de rækker, som DBU Jylland Region 3 udbyder i 2012-13. HUSK Tilmelding til alle

Læs mere

dato Tid Hold Modstander omk. H omk. U Kl. 5 mands bane A 5 mands bane B 19-nov 09:00-10:15 U 13 Pige Øst FC Damsø 6 3 ½ bane Pige målmands Pige

dato Tid Hold Modstander omk. H omk. U Kl. 5 mands bane A 5 mands bane B 19-nov 09:00-10:15 U 13 Pige Øst FC Damsø 6 3 ½ bane Pige målmands Pige dato Tid Hold Modstander omk. H omk. U Kl. 5 mands bane A 5 mands bane B 19-nov U 13 Pige Øst FC Damsø 6 3 ½ bane Pige målmands Pige målmands U 12 Pige Allerød Fodbold klub 4 3 ½ bane Pige målmands Pige

Læs mere

FODBOLD. Marts 2012 afsnit 3.9. Jernbanefritid

FODBOLD. Marts 2012 afsnit 3.9. Jernbanefritid FODBOLD Marts 2012 afsnit 3.9 FODBOLD JERNBANEMESTERSKAB, indendørs fodbold. SENIOR OLDBOYS ÆLDRE OLDBOYS VETERANER DAMER MIX Turneringerne afvikles hvert år. Turneringerne afvikles i princippet efter

Læs mere

Velkommen først og fremmest til alle jer klubledere med også de særligt indbudte: Min gamle formand Torben Mogensen, tidligere formand Kjeld Hjoth.

Velkommen først og fremmest til alle jer klubledere med også de særligt indbudte: Min gamle formand Torben Mogensen, tidligere formand Kjeld Hjoth. BERETNING 2006. Formelt rigtig hjertelig velkommen til årets repræsentantskabsmøde her i Bevægelseshuset. Lad os se, om vort møde kan få unionen og bestyrelsen i bevægelse i aften og i de kommende år.

Læs mere

Gladsaxe / CC Sportswear Cup

Gladsaxe / CC Sportswear Cup KAMPPROGRAM Ver. 3 Gladsaxe / CC Sportswear Cup den 23.25. februar 2018 Version 1 Første udgave. Check om der er kommet en ny version umiddelbart før stævnet. Version 2 A09 A Pulje 16: Afbud fra Vestia

Læs mere

Håndbog for U11 Drenge Forår 2011

Håndbog for U11 Drenge Forår 2011 Håndbog for U11 Drenge Forår 2011 Målsætningen for U11 Drenge er, at alle drengene bliver tilgodeset på det niveau og med de behov de har - fokus på eliten såvel som på bredden. Derudover skal der arbejdes

Læs mere

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 5 TRÆNER/LEDER FOLDER FOR SÆSONEN 2015-2016

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 5 TRÆNER/LEDER FOLDER FOR SÆSONEN 2015-2016 JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 5 TRÆNER/LEDER FOLDER FOR SÆSONEN 2015-2016 August 2015 1 Denne folder er ment som en hjælpende hånd til trænere og ledere i foreningerne om de mest almindelige spørgsmål som

Læs mere

Program for Indestævne i Morud I Langesøhallen Lørdag d. 29. januar 2005 14:00 ca. 18:30

Program for Indestævne i Morud I Langesøhallen Lørdag d. 29. januar 2005 14:00 ca. 18:30 Program for Indestævne i Morud I Langesøhallen Lørdag d. 29. januar 2005 14:00 ca. 18:30 Velkommen til Morud Det er med stor glæde og stolthed at vi nu kan byde Spillere, dommere og publikum velkommen

Læs mere

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 1

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 1 JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 1 INFORMATIONER OM TURNERINGEN Vintersæson `en 2013/14. 1 STRUKTUR FOR UNGDOM, sæson 2013-14 (skematisk) Generelt: Kvalifikationsturnering i U-16 1. Division og U-18 1. Division

Læs mere

NYTÅRS CUPPEN bkskjold nørrebro united. Velkommen til BOLDKLUBBEN SKJOLD NØRREBRO UNITED

NYTÅRS CUPPEN bkskjold nørrebro united. Velkommen til BOLDKLUBBEN SKJOLD NØRREBRO UNITED Velkommen til bkskjold nørrebro united Lørdag d.09. Januar kl. 10:00-18:00 Søndag d.10. Januar Kl. 09:30-18:24 Kamp Program version2 06.01.2016 Nørrebro Hallen Nørrebrogade 208 2200 N BOLDKLUBBEN SKJOLD

Læs mere

Holdturnering 2014 2015

Holdturnering 2014 2015 Holdturnering 2014 2015 Velkommen til holdturneringen 2015 Hermed har vi fornøjelsen af at udsende programmet for Firmaidræt Storkøbenhavn (FSKBH) petanque holdturnering 2015. I år er der tilmeldt 26 hold

Læs mere

CUP 2017 I SAMARBEJDE MED REMA 1000 VALBY. Lørdag søndag d juni. Adresse:

CUP 2017 I SAMARBEJDE MED REMA 1000 VALBY. Lørdag søndag d juni. Adresse: REMA 1000 VALBY CUP 2017 I SAMARBEJDE MED REMA 1000 VALBY Lørdag søndag d. 3. 4. juni Købmand Max Skov Hansen, Rema 1000 Valby Adresse: Julius Andersens Vej 8, 2450 København SV Kør helt ned for enden

Læs mere

VELKOMMEN CUP bkskjold nørrebro united BOLDKLUBBEN SKJOLD NØRREBRO UNITED

VELKOMMEN CUP bkskjold nørrebro united BOLDKLUBBEN SKJOLD NØRREBRO UNITED VELKOMMEN bkskjold nørrebro united CUP 2018 Lørdag d.10. November kl. 09:00-20:50 Søndag d.11. November Kl. 09:00-19:50 Kamp Program version2 06.11.2018 Nørrebro Hallen Nørrebrogade 208 2200 N BOLDKLUBBEN

Læs mere

FA København PigeCup 2015

FA København PigeCup 2015 VELKOMMEN TIL S PIGECUP 2015. TID OG STED NØRREBROHALLEN, BRAGESGADE 5, 2200 N STÆVNEMOBIL: 28 56 49 88 REGLER DER SPILLES EFTER DBUs REGLER FOR INDEFODBOLD PÅ HÅNDBOLDMÅL (SE SIDE 4-6). HVILKEN BANEHALVDEL

Læs mere

DGI Nordsjælland fodbold. Indefodbold Reglement 2014/2015. Dommerbordsvagter, regler, videregående mesterskaber og meget mere...

DGI Nordsjælland fodbold. Indefodbold Reglement 2014/2015. Dommerbordsvagter, regler, videregående mesterskaber og meget mere... DGI Nrdsjælland fdbld Indefdbld Reglement 2014/2015 Dmmerbrdsvagter, regler, videregående mesterskaber g meget mere... Turneringsledesle: Stævneleder, Hal-krdinatr, lv-frtlker g resultatfrmidler: DGI Nrdsjælland

Læs mere

Anlægsnavn Husum Boldklub On 17:00 19:00 Husum Skole Gymnastiksal, pigesal 36 4

Anlægsnavn Husum Boldklub On 17:00 19:00 Husum Skole Gymnastiksal, pigesal 36 4 Bilag 1 Tabel 2 Statistik fra undersøgelsen af benyttelse misligholdte tider Foreningsnummer Dag Fra kl. Til kl. 20033 CIK Fodbold Sø 09:00 13:00 Skole Gymnastiksal 10, Drenge 4 20033 CIK Fodbold Sø 09:00

Læs mere

Nyhedsbrev fra Aars IK Fodbold

Nyhedsbrev fra Aars IK Fodbold Nyhedsbrev fra Aars IK Fodbold Vi kan lige nå et nyhedsbrev fra Aars IK inden 2015 rinder ud.det har været en sæson med masser af aktiviteter på vores anlæg. Her kan bl.a. nævnes: En hulens masse fodboldkampe

Læs mere

Kampreferater - 2007 1. Senior

Kampreferater - 2007 1. Senior Kampreferater - 2007 1. Senior Ude mod AC Frederiksberg (4-0)... 2 Ude mod Bosna (2-3)... 2 Hjemme mod Gentofte (2-2)... 3 Ude mod Gentofte (2-2)... 3 Hjemme mod Volvox (4-0)... 4 Ude mod Firkanten (1-3)...

Læs mere

Fremad Valby CUP 2015

Fremad Valby CUP 2015 Fremad Valby CUP 2015 Lørdag søndag d. 6. 7. juni Adresse: Julius Andersens Vej 8, 2450 København SV Kør helt ned for enden af Julius Andersens Vej (baner bag stadion) Parkering: Der må ikke parkeres foran

Læs mere

KØBENHAVNS BOWLING UNION

KØBENHAVNS BOWLING UNION Referat FU7 den 24/10 2013 Rødovre den 21. november 2013 Til stede: Ikke til stede: Formand: Lars Jacobsen (LJ) Næstformand: Michael Pedersen (MP) Sekretær: Bente Makholm (BM) Kasserer: Leif Makholm (LM)

Læs mere

Forslag 1. Forslag fra JBU Bestyrelse

Forslag 1. Forslag fra JBU Bestyrelse FORSLAG på JBUs delegeretmøde 8. januar 2011 1 fra JBU Bestyrelse FORSLAG 1 - ÆNDRING AF LOVE FOR JYDSK BOLDSPIL-UNION 1 Navn 1.1 Unionens navn er DBU Jylland. Unionens binavn er Jydsk Boldspil-Union

Læs mere

BESØG DGI HÅNDBOLD SYDVEST`S HJEMMESIDE. www.dgi.dk/sydvest/haandbold. Tak for i sommer og på gensyn til vinterturneringen

BESØG DGI HÅNDBOLD SYDVEST`S HJEMMESIDE. www.dgi.dk/sydvest/haandbold. Tak for i sommer og på gensyn til vinterturneringen BESØG DGI HÅNDBOLD SYDVEST`S HJEMMESIDE www.dgi.dk/sydvest/haandbold HER FINDER DU OPLYSNINGER OM : FORMÅL TURNERINGER RESULTATER/STILLINGER UDVALGSADRESSER STÆVNER MIKROBOLD DOMMER KURSER HÅNDBOLDSKOLER

Læs mere

afholdes www.ramsingcup.dk

afholdes www.ramsingcup.dk PROGRAM Ramsing Cup i Spjald afholdes 5. - 7. AUGUST 2016 www.ramsingcup.dk Praktiske oplysninger: Velkommen til Ramsing Cup 2016. Ved ankomsten bedes I henvende jer på stævnekontoret, der er placeret

Læs mere

Danmarks Basketball-Forbund

Danmarks Basketball-Forbund Danmarks Basketball-Forbund Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Tlf. +45 43 26 24 20 Fax. +45 43 26 24 30 Mail: info@dbbf.dk - www.basket.dk København, den 7. december 2015 Respekt Ansvarlig

Læs mere

Velkommen til Vinding CUP 2014

Velkommen til Vinding CUP 2014 Velkommen til året Vinding Cup 2014. Jeg vil gerne jer alle velkommen til Vinding SF og Vinding Cup 2014. Ser frem til en dag med flot vejr og masser af gode fodbold kampe. Alle kampe dommes af vores lokale

Læs mere

HIF Medaljestævne FUTSAL

HIF Medaljestævne FUTSAL Side 1 HIF Medaljestævne FUTSAL U6 U7 4 december 2016 Side 2 Praktisk information Spillested Hvidovre IF, Dansborghallen, Sollentune allé 2, 2650 Hvidovre. Parkering Der er parkeringspladser lige ved døren

Læs mere

Vi har i år fornøjelsen af at skulle afholde Nordic Cup for U 16 pige-landshold i Danmark.

Vi har i år fornøjelsen af at skulle afholde Nordic Cup for U 16 pige-landshold i Danmark. KBU Ved Sporsløjfen 10, 2 2100 København Ø. Tlf.: 3927 7144 FAX.: 3927 7244 Mail: kbu@kbu.dbu.dk Hjemmeside: www.kbu.dbu.dk Telefontid: Man Tors kl. 12:00 16:00 Fre kl. 12:00 15:00 Kontortid: Man Tors

Læs mere

Børne- Ungeudvalget. Udvalget: U-4,U

Børne- Ungeudvalget. Udvalget: U-4,U Endnu en sæson er ved at være afsluttet. Igen har vi måtte konstatere nedgang i antallet af spillere. Det er foruroligende. Årsagen hertil skal sikkert findes med baggrund i forskellige faktorer. Nogen

Læs mere

Sommer Cup 16.. august

Sommer Cup 16.. august U11 8 mands kampe Sommer Cup 16.. august ugust 2014 Velkommen til de ældste Vi er glade for at kunne byde de ældste drenge velkommen til, for nogens vedkommende, deres første stævne med 8 mands fodbold.

Læs mere

DBU Sjælland Økonomisk Regulativ

DBU Sjælland Økonomisk Regulativ 1. Tilmeldingsgebyrer DBU Sjælland Økonomisk Regulativ 11-mands - herrer - helårligt (opkræves i juli/august) Superliga, Betsafeligaen og 2. division 2.700,00 kr. Danmarksserie, Sjællandsserie og Serie

Læs mere

Esbjerg fb. Kia Elite Cup 2016. Følg os på FACEBOOK EfB KIA ELITE CUP

Esbjerg fb. Kia Elite Cup 2016. Følg os på FACEBOOK EfB KIA ELITE CUP Esbjerg fb Kia Elite Cup 2016 Følg os på FACEBOOK EfB KIA ELITE CUP Turneringsreglement Stævnet afvikles efter internationale regler U12 født i 2004 spiller 8 vs 8 (2 x 30 min) boldstr. 4 U13 født i 2003

Læs mere

Mandag d. 15. marts til tirsdag d. 16. marts. Brøndby, den 2. marts 2010

Mandag d. 15. marts til tirsdag d. 16. marts. Brøndby, den 2. marts 2010 Brøndby, den 2. marts 2010 Til - nedennævnte spillere - nedennævnte spilleres klubber - lokalunionerne - DBUs Herreeliteungdomsudvalg DBU U/16 Talenttræning for herre-ungdomsspillere født i 1994. To-dags

Læs mere

Gladsaxe / Din Tøjmand Cup

Gladsaxe / Din Tøjmand Cup KAMPPROGRAM Rev.3 Gladsaxe / Din Tøjmand Cup den 20.22. november 2015 Revision 3: U7 AB rækken, pulje 21 udvides til 5 hold så første kamp nu spilles kl. 11:04. Afbud i Række U10 C, pulje 12 medfører at

Læs mere