Lej Ferdinand hos YouSee Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved. Kom godt i gang med. bredbånd og tv.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Lej Ferdinand hos YouSee Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved. Kom godt i gang med. bredbånd og tv."

Transkript

1 2017 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved. Lej Ferdinand hos YouSee Kom godt i gang med bredbånd og tv Få mere med

2 Sådan kommer du på internettet Der er endnu ikke installeret et modem i din nye bolig. Derfor skal du ringe til os på og bestille en tekniker, der kan opsætte det for dig*. Så sørger vi for, at du kommer på nettet hurtigst muligt. Til den løsning som din bygherre har valgt til dig, skal du blot bestille en Godt i gangtekniker. Teknikeren opretter din forbindelse, medbringer modem og går som oftest ikke før, du er online. Du kan bestille en tekniker på Skal du også have installeret tv, bedes du oplyse det, når du ringer til os. Når teknikeren har været hos dig, er du klar til at gå på nettet. Du finder netværksnavn og netværkskode på selve modemmet. Har du endnu ikke bestilt bredbånd fra YouSee, kan du gøre det på *Vær opmærksom på, at der kan være tale om egenbetaling. Dette afhænger af aftalen med din bygherre.

3 Sådan kommer du i gang med at se tv Der er endnu ikke oprettet forbindelse til vores tv-pakker i din bolig. Derfor skal du ringe til os på og bestille en tekniker, der kan oprette forbindelsen for dig*. Har du allerede bestilt en tekniker til at installere dit bredbånd, vil han samtidig installere din tv-forbindelse. Du behøver således ikke foretage dit yderligere, da begge forbindelser vil blive installeret samtidig. På den løsning som din bygherre har valgt til dig, skal du blot bestille en Godt i gang-tekniker. Teknikeren opretter din forbindelse, medbringer tv-boks og går som oftest ikke, før du er klar til at se tv. Du kan bestille en tekniker på Er der noget, du er tvivl om, eller har du endnu bestilt tv fra YouSee så ring til os på *Vær opmærksom på, at der kan være tale om egenbetaling. Det afhænger af dine præferencer. For yderligere information, se vilkår i din ordrebekræftelse.

4 Tips og tricks til YouSee Tv Se tv, som det passer dig Med YouSee Tv-boksen slipper du for faste sendetider. Så kan du nemlig finde de tv-programmer, du gik glip af i det store tv-arkiv. Optage din yndlingsserie til en regnvejrsdag. Sætte et program på pause. Starte det helt forfra, eller spole tilbage og se det igen. Saml din underholdning ét sted Boksen giver dig samtidig mulighed for at samle al din underholdning ét sted. Du kan nemlig også se Netflix, HBO Nordic, C More og meget mere via boksen. Det kræver bare, at dit abonnement er tilpasset til det. Læs mere på yousee.dk/boks. Tip! Indstil strømbesparelsen Din tv-boks er indstillet til at have en høj strømbesparelse. Men hvis du synes, at boksen starter for langsomt op, kan du ændre strømbesparelsen til Lav. Det gør du under Indstillinger.

5 Sådan slipper du for faste sendetider Power Tænd/sluk din tv-boks. Navigation Brug pilene og OK til at navigere rundt i menuen. Tv-guide Få et hurtigt overblik over det, der vises i tv. Menu I menuen finder du bl.a. alle de programmer, der ligger i det store tv-arkiv, genveje til masser af film, serier og lejefilm og meget mere. Min Side Her finder du dine gemte optagelser, de programmer du har planlagt at optage, dine favoritprogrammer og alt det, du har gemt på din tv-boks. Optag Optag det program, du ser. Start forfra Start programmet forfra. Spol Spol tilbage og se igen. Pause Sæt på pause, og start det igen, når det passer dig.

6 Tips og tricks til YouSee Tv Fri adgang til film og serier Dit YouSee Tv-abonnement indeholder masser af film, serier, børneunderholdning, dokumentarer og meget mere, som du kan se, når det passer dig uden det koster ekstra. Fx tegnefilm fra Nickelodeon, komedieserier fra Comedy Central og medrivende Discovery-reportager. Du finder det hele i tv-menuen under Film, Serier og Børn. En premierefilm til dig hver måned Hver måned får du mulighed for at se månedens udvalgte premierefilm helt kvit og frit. Du kan se den, når du vil, og lige så mange gange du vil i den pågældende måned. Det kan være en thriller den ene gang og en romantisk komedie den næste. Vi kalder det YouSee Premiere. Du kan læse om månedens premierefilm på yousee.dk/premiere. Sådan ser du YouSee Premiere via din tv-boks Tryk på Menu på din fjernbetjening. Vælg Lejefilm i menuen. Find månedens YouSee Premiere og tryk OK. Flæk af grin med YouSee Comedy Elsker du et godt grin? Så vil du også elske YouSee Comedy. Med dit YouSee Tv-abonnement har du eksklusiv adgang til en række comedy-programmer, som du kan se før alle andre. Du finder alt YouSee Comedy under menupunktet Serier. Glæd dig til at grine af Magnus Millang, Tobias Dybvad og mange fl ere...

7 Se Transformers - The Last Knight med Paramount Par. Pics. TM Hasbro Gå i biografen hjemmefra med Paramount+ Med tv fra YouSee bliver det aldrig kedeligt at se tv. Du får nemlig streamingtjenesten Paramount+ inkluderet i din tv-pakke. Her kan du bl.a. se de nyeste Paramount Pictures-film inden et år efter, at de har gået i biografen. For at se en film går du bare ind i menuen og trykker på Film. Find den film du vil se, og tryk på playikonet så er din filmaften i gang.

8 Se The Handmaid s Tale med HBO Nordic 2018 Home Box Office, Inc. All rights reserved. HBO and related channels and service marks are the property of Home Box Office, Inc.

9 Tips og tricks til YouSee Tv Sådan blander du din egen tv-og streamingpakke Har du valgt en tv-pakke med Bland Selv, kan du blande en pakke, der både består af tv-kanaler og streamingtjenester. På den måde kan du fx spare op til 61 % på HBO Nordic i forhold til normalprisen. Du kan enten blande din tv-pakke via din tv-boks, på tv.yousee.dk eller i YouSee Tv & Film-appen. Under Indstillinger vælger du menupunktet Bland Selv. Her kan du hurtigt til- og fravælge de kanaler og streamingtjenester, du kunne tænke dig. Dét du har valgt, kan frit udskiftes med noget andet efter 30 dage. Har du ikke bestilt YouSee Tv endnu, så ring til os på

10 Tips og tricks til YouSee Tv Se tv på alle dine skærme Uanset hvilken tv-pakke du har, kan du se nyheder på din mobil i toget, din yndlingsserie på din tablet under dynen og fodboldkampen på din pc. Du kan nemlig tage de fleste af din tv-kanaler med dig overalt i Danmark. Og rejser du i EU, kan du også tage din underholdning med på ferie. Hent YouSee Tv & Film-appen, eller se tv på tv.yousee.dk. Læs mere på yousee.dk/tvoveralt. Vil du se tv i flere rum? Du kan se kanalerne i Grundpakken på alle dine tv er, men hvis du har valgt Bland Selv-kanaler og/eller streamingtjenester i din tv-pakke, skal du bruge en tv-boks til hvert ekstra tv. Du kan selvfølgelig se det hele på mobil, tablet og pc uden en boks. Tip! Bestem rækkefølgen på dine kanaler Du kan selv bestemme, hvilken rækkefølge dine kanaler skal ligge i. Har du en YouSee Tv-boks, kan du ændre rækkefølgen under Kanalsortering. Har du ikke en tv-boks, kan du se, hvordan du gør i manualen til dit tv.

11 Se The Crown med Netflix Se Netflix direkte via tv-boksen Vi har gjort det nemt for dig at se Netflix direkte på dit tv. Du kan nemlig se Netflix via YouSee Tv-boksen. Så har du har et Netflix-abonnement, kan du zappe direkte fra fx nyhederne på TV 2 til Netflix med bare et enkelt klik på din fjernbetjening.

12 Der følger en sikkerhedspakke med dit YouSee Bredbånd

13 Tips og tricks til YouSee Bredbånd Føl dig sikker med Sikkerhedspakken Hver 3. dansker har været udsat for cyberkriminalitet*, og vi vil gerne undgå, at du bliver en del af statistikken. For når først dine personlige billeder er væk, og din netbank er blevet hacket, er det for sent. Derfor følger der en sikkerhedspakke med i dit bredbåndsabonnement, så du og din familie altid kan færdes trygt på nettet. Du skal selv installere Sikkerhedspakken, før den virker. Se, hvordan du gør i den mail, du har modtaget fra os. Du kan også læse mere om Sikkerhedspakken på yousee.dk/sikkerhedspakken. Beskyt børnene på nettet Børn bruger masser af tid online. Men hvilke sider besøger de? Med Sikkerhedspakken kan du blokere sider eller sætte begrænsning på, hvor mange timer de må være online. Få effektiv antivirus En virus kan indsamle alt om dig. Sikkerhedspakken beskytter dig mod virus, ransomware og inficerede mails og blokerer skadelige links og websider. Gå på netbank uden bekymringer Dine bankoplysninger kan nemt havne i de forkerte hænder. Derfor sørger Sikkerhedspakken for, at forbindelsen er sikker og dine penge i sikre hænder. Shop trygt og sikkert online Vi handler på nettet som aldrig før. Sikkerhedspakken beskytter dit privatliv online og fortæller dig, om du bevæger dig på websider, du kan stole på. Har du spørgsmål til Sikkerhedspakken, så ring til os på * Udgangspunkt i Digitaliseringsstyrrelsens rapport Danskernes informationssikkerhed fra marts 2017.

14 Tips og tricks til YouSee Bredbånd Hvad betyder lamperne på dit modem? Er du i tvivl, om dit modem virker korrekt, eller om forbindelsen er optimal? Tjek lamperne på dit modem og find ud af, om alt er som det skal være. Klar til brug Når Internet, Upstream, Downstream og Power lyser konstant, er dit modem online og klar til brug. Opdaterer Blinker Downstream og Upstream samtidigt, er modemmet i gang med at blive opdateret. Du skal bare vente på, at opdateringen er færdig. Etablerer forbindelse Hvis Internet, Upstream eller Downstream blinker, er modemmet ved at etablere forbindelse til internettet. Hvis modemmet forbliver i den tilstand, skal du genstarte det. Det gør du ved at trykke på tænd/sluk-knappen, som sidder bag på modemmet. Ingen forbindelse Hvis WiFi ikke lyser konstant, er din wi-fi-forbindelse slået fra. Du kan slå den til igen ved at trykke på WiFi-knappen på toppen af modemmet.

15 Tips og tricks til YouSee Bredbånd Sådan skifter du netværksnavn og adgangskode Vil du skifte adgangskoden til dit wi-fi til noget, du nemt kan huske? Og skal navnet på dit netværk være mere personligt end en række bogstaver og tal? Så kan du ændre begge dele på Mit YouSee Log ind på yousee.dk/mityousee Klik på Bredbånd og Mine abonnementer Scroll ned til Dit trådløse netværk Find punktet Netværksnavn og netværksnøgle og klik på Rediger I feltet Netværksnavn kan du skrive det navn, du vil give dit wi-fi. Og i feltet Netværksnøgle kan du ændre adgangskoden Tryk Gem og husk at logge på dit wi-fi med din nye kode, hvis du har ændret den. Tip! Opret et YouSee Login Har du endnu ikke oprettet et YouSee Login, kan du nemt gøre det på yousee.dk/mityousee. Klik på Opret nyt login og følg vejledningen.

16 Er der noget, du er i tvivl om? Vi håber, du kommer godt på plads i din nye bolig. Hvis der er noget du i tvivl om, skal du bare sige til. Du er både velkommen til at ringe til os, besøge en af vores butikker eller søge hjælp på yousee.dk. Ring til os på Telefonerne er åbne mandag-torsdag fra kl og fredag til kl Tip! Dit kundenummer er vigtigt Er du i tvivl om, hvad dit kundenummer er? Du finder det på den ordrebekræftelse, vi har sendt til dig. Og vi oplyser det selvfølgelig også gerne, når du ringer til os. YS0248 F01

Tillykke med dit nye hjem. Dine nye tv-oplevelser er allerede flyttet ind

Tillykke med dit nye hjem. Dine nye tv-oplevelser er allerede flyttet ind Tillykke med dit nye hjem Dine nye tv-oplevelser er allerede flyttet ind Du har fri adgang til masser af tv-kanaler Det er noget særligt at flytte ind i en helt ny bolig. Derfor har vi sørget for, at du

Læs mere

Vi udvider tv-pakkerne med masser af ekstra underholdning

Vi udvider tv-pakkerne med masser af ekstra underholdning Vi udvider tv-pakkerne med masser af ekstra underholdning 1 Få Bredbånd uden krav om tv-pakke Den hidtidige binding mellem bredbånd og tv er ophævet, og giver dig mulighed for at købe bredbånd uden tv

Læs mere

Foreningsfordele og muligheder i Støvring Antenneforening

Foreningsfordele og muligheder i Støvring Antenneforening Foreningsfordele og muligheder i Støvring Antenneforening Tv-pakker med stor fleksibilitet Støvring Antenneforening har over 100 tv-kanaler. Det er helt op til dig, hvor mange af dem, du vil se. Og hvordan

Læs mere

E/F Grønnehavegaard har indgået en fordelagtig aftale med YouSee om følgende produkter: 1) TV-pakke Grundpakken

E/F Grønnehavegaard har indgået en fordelagtig aftale med YouSee om følgende produkter: 1) TV-pakke Grundpakken YouSee E/F Grønnehavegaard har indgået en fordelagtig aftale med YouSee om følgende produkter: 1) TV-pakke Grundpakken 2) Bland Selv 3) Forenings Bredbånd 4) Mobilfordele Aftale om TV-pakke Grundpakken

Læs mere

Lej Grusomme Mig 3 hos YouSee fra FÅ MERE MED. Få mere med

Lej Grusomme Mig 3 hos YouSee fra FÅ MERE MED. Få mere med Lej Grusomme Mig 3 hos YouSee fra 16.11.17 FÅ MERE MED Lej Wonder Woman hos YouSee Hos YouSee får du samlet ét sted MEN DU FÅR MERE Hos YouSee får du tv, bredbånd og mobil samlet ét sted. Men du får mere

Læs mere

Farre Antenneforening tilbyder dig masser af fordele

Farre Antenneforening tilbyder dig masser af fordele Farre Antenneforening tilbyder dig masser af fordele Tv-pakker med stor fleksibilitet I vores forening bestemmer du, om du vil have Grund-, Mellem eller Fuldpakken. E ller en Bland Selv-pakke, hvor du

Læs mere

tilbyder dig masser af fordele Støvring Antenneforening

tilbyder dig masser af fordele Støvring Antenneforening Støvring Antenneforening tilbyder dig masser af fordele Støvring Antenneforening Tv-pakker med stor fleksibilitet I vores forening bestemmer du, om du vil have Grund-, Mellem eller Fuldpakken. E ller en

Læs mere

Foreningsfordele og muligheder i Støvring Antenneforening

Foreningsfordele og muligheder i Støvring Antenneforening Foreningsfordele og muligheder i Støvring Antenneforening Tv-pakker med stor fleksibilitet I vores forening bestemmer du, om du vil have Grund-, Mellem eller Fuldpakken. E ller en Bland Selv-pakke, hvor

Læs mere

Ringkøbing Øst Antenneforening tilbyder dig masser af fordele

Ringkøbing Øst Antenneforening tilbyder dig masser af fordele Ringkøbing Øst Antenneforening tilbyder dig masser af fordele Bland din egen tv- og streamingpakke I vores forening har du mulighed for at blande en tvpakke med tv-kanaler og streamingtjenester på toppen

Læs mere

Foreningsfordele og muligheder i HvissingeNet

Foreningsfordele og muligheder i HvissingeNet Foreningsfordele og muligheder i HvissingeNet Tv-pakker med stor fleksibilitet I vores boligforening bestemmer du, om du vil have Grund-, Mellem- e ller Fuldpakken. E ller en Bland Selv-pakke, hvor du

Læs mere

YouSee Udvidet Foreningsbredbånd med indbygget sikkerhed

YouSee Udvidet Foreningsbredbånd med indbygget sikkerhed YouSee Udvidet Foreningsbredbånd med indbygget sikkerhed YouSee Udvidet Foreningsbredbånd - inkl. Sikkerhedspakke Garanteret hastighed 2/0,5 4/0,5 10/10* 25/25 50/50 80/10* 100/20 150/30* 300/60 129 kr.

Læs mere

Foreningsfordele og muligheder hos. E/F Rønneholtparken

Foreningsfordele og muligheder hos. E/F Rønneholtparken Foreningsfordele og muligheder hos E/F Rønneholtparken Agenda Opgradering af YouSee landsdækkende net Jeres anlæg TV Pakker og Bland Selv Foreningsfordele Bredbånd Boks Bredbånd uden TV-pakke Mobil Fordelsprogram

Læs mere

Der er en verden af muligheder i dit fiberstik...

Der er en verden af muligheder i dit fiberstik... Der er en verden af muligheder i dit fiberstik... Få tv, bredbånd og telefoni i én samlet pakke Få det bedste overblik Med TDC HomeTrio Fiber får du én samlet pakke med de bedste tv-kanaler, ekstremt hurtigt

Læs mere

Hos os får jeres forening mere underholdning. Til alle skærme

Hos os får jeres forening mere underholdning. Til alle skærme Hos os får jeres forening mere underholdning. Til alle skærme Danmarks største tv-udbud det tv, der vises lige nu mere end 100 tv-kanaler på mobil, tablet og pc overalt i Danmark. Se 100 kanaler at vælge

Læs mere

INTERNET OG TV som det burde være

INTERNET OG TV som det burde være Tilbud til foreninger (Lodskovvad Bunken) Vi tilslutter din bolig til fibernettet - uanset antal meter for kun BESTIL INDEN 3/9 2018 OG BETAL 0 KR. I TILSLUTNING 3.500 kr. INTERNET OG TV som det burde

Læs mere

INTERNET MED LYSETS HASTIGHED

INTERNET MED LYSETS HASTIGHED INTERNET MED LYSETS HASTIGHED Internettet spiller en central rolle i den moderne digitale danskers hverdagsliv. Vi bruger internettet i alle livets aspekter; når vi er sociale, når vi arbejder, når vi

Læs mere

Foreningsfordele og muligheder i. Åtoften

Foreningsfordele og muligheder i. Åtoften Foreningsfordele og muligheder i Åtoften Få mere med YouSee Tv Du får ikke bare en klassisk tv-pakke. Faktisk får du noget, som I ikke kan få hos nogle andre tv-udbydere: Mulighed for at se dine yndlingskanaler,

Læs mere

DANMARKS BEDSTE INTERNET * for 7. år i træk SKARP PRIS! 2 mdr. internet til 0,- Tilbud til foreninger (generel)

DANMARKS BEDSTE INTERNET * for 7. år i træk SKARP PRIS! 2 mdr. internet til 0,- Tilbud til foreninger (generel) Tilbud til foreninger (generel) SKARP PRIS! 2 mdr. internet til 0,- DANMARKS BEDSTE INTERNET * for 7. år i træk * Kilde: Loyalty Group BrancheIndex TM 2018 SUVERÆNE DIGITALE OPLEVELSER Når du vælger Waoo

Læs mere

SUVERÆNE DIGITALE OPLEVELSER

SUVERÆNE DIGITALE OPLEVELSER Tilbud til foreninger (indi 46) SUVERÆNE DIGITALE OPLEVELSER Bestil Waoo Basic, Extra eller Full og få 2 mdr. internet 0,- * SUVERÆNE DIGITALE OPLEVELSER Når du vælger Waoo Fiber fra Eniig, får du ikke

Læs mere

GUIDE TIL DIN WAOO TV-BOKS

GUIDE TIL DIN WAOO TV-BOKS GUIDE TIL DIN WAOO TV-BOKS Få TV-oplevelser i 4K-kvalitet med Waoo s trådløse TV-boks! AIRTIES 7410X FIBERBREDBÅND TV TELEFONI WAOO BIO DIN HJEMMEBIOGRAF Lej film med fjernbetjeningen I Waoo Bio kan du

Læs mere

Forenings- og produktfordele. hos Antenneforeningen Langdraget

Forenings- og produktfordele. hos Antenneforeningen Langdraget Forenings- og produktfordele hos Antenneforeningen Langdraget Vi sikrer jer den bedste forbindelse Massive investeringer for at sikre den bedste oplevelse YouSee investerer årligt et 3 cifret mio. beløb

Læs mere

FÅ DANMARKS BEDSTE INTERNET INTERNET SOM DET BURDE VÆRE Kilde: Loyalty Group BrancheIndex TM 2018

FÅ DANMARKS BEDSTE INTERNET INTERNET SOM DET BURDE VÆRE Kilde: Loyalty Group BrancheIndex TM 2018 FÅ DANMARKS BEDSTE INTERNET DANMARKS BEDSTE INTERNET FOR 7. ÅR I TRÆK 2018 2017 2016 2015 Kilde: Loyalty Group BrancheIndex TM 2018 INTERNET SOM DET BURDE VÆRE FEDE FORDELE VÆLG PAKKEN DER PASSER TIL DIG

Læs mere

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på computer via waoo.tv FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på computer via waoo.tv FIBERBREDBÅND TV TELEFONI BRUGER GUIDE Waoo Web TV på computer via waoo.tv FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INDHOLD Velkommen til Waoo Web TV... 4 Sådan kommer du i gang... 5 Betjeningsguide... 8 TV-guide... 10 Bio... 12 Indstillinger...

Læs mere

SUPERTILBUD TIL AUNING

SUPERTILBUD TIL AUNING SUPERTILBUD TIL AUNING Bliv klar til hygge i den mørke tid med Waoo fiber. Så kan du surfe, game og streame ubegrænset, uden at forbindelsen hakker. Åbn og se de ekstra skarpe priser til Auning. Waoo leveres

Læs mere

BOXER BREDBÅND. Sådan kommer du i gang

BOXER BREDBÅND. Sådan kommer du i gang BOXER BREDBÅND Sådan kommer du i gang TJEK AT DU HAR FÅET DET, DU SKAL BRUGE, INDEN DU GÅR I GANG Du skal bruge: ROUTER ROUTERKABEL STRØMFORSYNING Du kan få behov for: SIGNALFORDELER NETVÆRKSKABEL Hvis

Læs mere

Router (modem) til Bredbånd, Coax. Installationsvejledning

Router (modem) til Bredbånd, Coax. Installationsvejledning Router (modem) til Bredbånd, Coax Installationsvejledning Tillykke med din nye Router (modem) Indholdsfortegnelse Du har bestilt et nyt produkt hos TDC Erhverv. I den forbindelse har du fået tilsendt en

Læs mere

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på computer via waoo.tv. Waoo leveres af dit lokale energiselskab

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på computer via waoo.tv. Waoo leveres af dit lokale energiselskab BRUGER GUIDE Waoo Web TV på computer via waoo.tv Waoo leveres af dit lokale energiselskab INDHOLD Velkommen til Waoo Web TV... 4 Sådan kommer du i gang... 5 Betjeningsguide... 8 TV-guide... 10 Bio...

Læs mere

Støvring Antenneforening giver dig muligheder. Få mere underholdning, end du kan drømme om. Til alle dine skærme.

Støvring Antenneforening giver dig muligheder. Få mere underholdning, end du kan drømme om. Til alle dine skærme. Støvring Antenneforening giver dig muligheder Få mere underholdning, end du kan drømme om. Til alle dine skærme. Få din tv-pakke som du vil have den Støvring Antenneforening har over 100 tv-kanaler. Det

Læs mere

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV PÅ COMPUTER, TABLET OG TELEFON FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV PÅ COMPUTER, TABLET OG TELEFON FIBERBREDBÅND TV TELEFONI BRUGER GUIDE Waoo Web TV PÅ COMPUTER, TABLET OG TELEFON FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INDHOLD Velkommen til Waoo Web TV... 4 Sådan kommer du i gang... 5 Waoo Web TV på tablet og telefon... 8 Betjeningsguide...

Læs mere

lette trin til at installere dit YouSee Bredbånd

lette trin til at installere dit YouSee Bredbånd 8 Vent lette trin til at installere dit YouSee Bredbånd med at installere, til den dato der er oplyst på din ordrebekræftelse. Den har du fået på mail eller brev. Det finder du i kassen: 2 Det skal du

Læs mere

Den bedste underholdning samlet ét sted!

Den bedste underholdning samlet ét sted! Den bedste underholdning samlet ét sted! Digitalt tv med Danmarks største udvalg af HD-kanaler Vælg en fast tv-pakke eller bland selv din tv-pakke Se Live-tv og de nyeste film og serier med YouSee Play

Læs mere

Kvikguide. YouSee Bredbånd

Kvikguide. YouSee Bredbånd Kvikguide YouSee Bredbånd Følgende dele er med i kassen Modem Strømforsyning Netværkskabel Modemkabel (bemærk, at de hvide beskyttelseshætter skal fjernes inden brug) Signalfordeler (skal kun bruges, hvis

Læs mere

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV PÅ COMPUTER, TABLET OG TELEFON FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV PÅ COMPUTER, TABLET OG TELEFON FIBERBREDBÅND TV TELEFONI BRUGER GUIDE Waoo Web TV PÅ COMPUTER, TABLET OG TELEFON FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INDHOLD Velkommen til Waoo Web TV... 4 Sådan kommer du i gang... 5 Waoo Web TV på tablet og telefon... 8 Betjeningsguide...

Læs mere

Guide til din TV boks fra Waoo!

Guide til din TV boks fra Waoo! Guide til din TV boks fra Waoo! Så bestemmer du selv DINE TV oplevelser! Nyhed! TV boks klar til AirTies 7210 og 7310 Fiberbredbånd TV Telefoni fiber.aura.dk Start Forfra Sådan starter du et TV program

Læs mere

Kvikguide. YouSee Bredbånd

Kvikguide. YouSee Bredbånd Kvikguide YouSee Bredbånd Indholdsfortegnelse Følgende dele er med i kassen Følgende dele er med i kassen 3 Første del Sådan tilslutter du modemmet 4 Anden del Sådan får du adgang til internettet 6 Vigtig

Læs mere

Bredbånd og Telefoni. Trin for trin vejledning

Bredbånd og Telefoni. Trin for trin vejledning Bredbånd og Telefoni Trin for trin vejledning Indhold Det indeholder pakken Det indeholder pakken SIDE MODEM STRØMFORSYNING Trin for trin vejledning SIDE 4 Sådan tilslutter du det trådløse netværk SIDE

Læs mere

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV PÅ COMPUTER, TABLET OG TELEFON FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV PÅ COMPUTER, TABLET OG TELEFON FIBERBREDBÅND TV TELEFONI BRUGER GUIDE Waoo Web TV PÅ COMPUTER, TABLET OG TELEFON FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INDHOLD Velkommen til Waoo Web TV... 4 Sådan kommer du i gang... 5 Waoo Web TV på tablet og telefon... 8 Betjeningsguide...

Læs mere

DANMARKS BEDSTE INTERNETSELSKAB 8 ÅR I TRÆK FORÅR/SOMMER 2019 INTERNET, TV & TELEFONI. SKARP PRIS! Internet + Stor TV-pakke i 2 mdr.

DANMARKS BEDSTE INTERNETSELSKAB 8 ÅR I TRÆK FORÅR/SOMMER 2019 INTERNET, TV & TELEFONI. SKARP PRIS! Internet + Stor TV-pakke i 2 mdr. FORÅR/SOMMER 2019 INTERNET, TV & TELEFONI SKARP PRIS! Internet + Stor TV-pakke i 2 mdr. til 2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 DANMARKS BEDSTE INTERNETSELSKAB 8 ÅR I TRÆK Kilde: Loyalty Group BrancheIndex

Læs mere

BRUGER GUIDE. Waoo leveres af dit lokale energiselskab. Er du. Waoo Web TV PÅ COMPUTER, TABLET OG TELEFON

BRUGER GUIDE. Waoo leveres af dit lokale energiselskab. Er du. Waoo Web TV PÅ COMPUTER, TABLET OG TELEFON BRUGER GUIDE Waoo Web TV PÅ COMPUTER, TABLET OG TELEFON Waoo leveres af dit lokale energiselskab. Er du INDHOLD Velkommen til Waoo Web TV... 4 Sådan kommer du i gang... 5 Waoo Web TV på tablet og telefon...

Læs mere

Holeby Antennelaug giver dig muligheder. Få mere underholdning, end du kan drømme om. Til alle dine skærme.

Holeby Antennelaug giver dig muligheder. Få mere underholdning, end du kan drømme om. Til alle dine skærme. Holeby Antennelaug giver dig muligheder Få mere underholdning, end du kan drømme om. Til alle dine skærme. Få din tv-pakke som du vil have den Holeby Antennelaug har over 100 tv-kanaler. Det er helt op

Læs mere

FiberBredbånd og Telefoni

FiberBredbånd og Telefoni FiberBredbånd og Telefoni Trin for trin vejledning Wifi_vejledning_folder_FIBER_ ICOTERA_3000 20.10.2014.indd 1 30-06-2015 12:05:09 INDHOLD Dine oplysninger SIDE 3 Trin for trin vejledning SIDE 4 Sådan

Læs mere

FiberBredbånd og Telefoni. Trin for trin vejledning

FiberBredbånd og Telefoni. Trin for trin vejledning FiberBredbånd og Telefoni Trin for trin vejledning INDHOLD DINE OPLYSNINGER Dine oplysninger SIDE Trin for trin vejledning SIDE 4 KUNDEOPLYSNINGER Installationsnr: Kundenr: Sådan tilslutter du det trådløse

Læs mere

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på tablet ipad og Android FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på tablet ipad og Android FIBERBREDBÅND TV TELEFONI BRUGER GUIDE Waoo Web TV på tablet ipad og Android FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INDHOLD Velkommen til Waoo Web TV... 4 Sådan kommer du i gang... 5 TV-guide... 6 Bio... 11 Indstillinger... 12 AirPlay på ipad...

Læs mere

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på tablet ipad og Android FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på tablet ipad og Android FIBERBREDBÅND TV TELEFONI BRUGER GUIDE Waoo Web TV på tablet ipad og Android FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INDHOLD Velkommen til Waoo Web TV... 4 Sådan kommer du i gang... 5 TV-guide... 6 Bio... 11 Indstillinger... 12 AirPlay på ipad...

Læs mere

Kvikguide. YouSee Bredbånd

Kvikguide. YouSee Bredbånd Kvikguide YouSee Bredbånd Indholdsfortegnelse Følgende dele er med i kassen 3 Første del Sådan tilslutter du modemmet 4 Anden del Sådan får du adgang til internettet 6 Vigtig information om koderne til

Læs mere

Velkommen til antenneforeningen 4040.dk

Velkommen til antenneforeningen 4040.dk Velkommen til antenneforeningen 4040.dk Kære beboer 4040.dk er en antenneforening som bl.a. leverer Tv og Internetforbindelser til en lang række boligforeninger i hele Roskilde kommune. Vi sikrer dig både

Læs mere

Der er masser af muligheder i dit tv. TDC HomeTrio tv, bredbånd og telefoni med unikke fordele

Der er masser af muligheder i dit tv. TDC HomeTrio tv, bredbånd og telefoni med unikke fordele Der er masser af muligheder i dit tv TDC HomeTrio tv, bredbånd og telefoni med unikke fordele TDC HomeTrio Tv, bredbånd og telefoni Med TDC HomeTrio får du de bedste tv-kanaler direkte gennem dit telefonstik,

Læs mere

WI-FI-ADAPTER TIL CANAL DIGITAL TV-BOKSE - BRUGERVEJLEDNING

WI-FI-ADAPTER TIL CANAL DIGITAL TV-BOKSE - BRUGERVEJLEDNING WI-FI-ADAPTER TIL CANAL DIGITAL TV-BOKSE - BRUGERVEJLEDNING Indhold Tilslut tv-boksen til internettet 4 Canal Digital GO 5 Installation af Wi-Fi-adapteren 6 Alternativ installation med WPS 7 Fejlfinding

Læs mere

Kvikguide. YouSee Bredbånd

Kvikguide. YouSee Bredbånd Kvikguide YouSee Bredbånd Følgende dele er med i kassen Modem Strømforsyning Netværkskabel Sådan tilslutter du modemmet Det er vigtigt, at du venter med at tænde for strøm og computer til alle kabler er

Læs mere

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på telefon iphone og Android FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på telefon iphone og Android FIBERBREDBÅND TV TELEFONI BRUGER GUIDE Waoo Web TV på telefon iphone og Android FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INDHOLD Velkommen til Waoo Web TV... 4 Sådan kommer du i gang... 5 TV-guide... 6 Bio... 11 Indstillinger... 12 AirPlay på

Læs mere

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på iphone FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på iphone FIBERBREDBÅND TV TELEFONI BRUGER GUIDE Waoo Web TV på iphone FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INDHOLD Velkommen til Waoo Web TV på iphone... 4 Det er nemt at komme i gang... 5 AirPlay... 14 FAQ... 16 Kontaktinformation... 18 VELKOMMEN

Læs mere

QUICK GUIDE. Waoo Web TV på ipad FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

QUICK GUIDE. Waoo Web TV på ipad FIBERBREDBÅND TV TELEFONI QUICK GUIDE Waoo Web TV på ipad FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INDHOLD Velkommen til Waoo Web TV på ipad... 4 Det er nemt at komme i gang... 5 AirPlay... 16 FAQ... 18 Kontaktinformation... 20 VELKOMMEN TIL

Læs mere

Agenda 1. Markedet for tv og bredbånd 2. Jeres anlæg og priser 3. YouSee s tilbud

Agenda 1. Markedet for tv og bredbånd 2. Jeres anlæg og priser 3. YouSee s tilbud Møde med Afd. 21 Agenda 1. Markedet for tv og bredbånd 2. Jeres anlæg og priser 3. YouSee s tilbud 3 YouSee kan sikre lavere priser Vi forhandler tv-rettigheder for: 1.200.000 i YouSee 300.000 i Home Trio

Læs mere

Tilslutning af udstyr Sådan forbinder du computer, telefon og TV til fiberboksen

Tilslutning af udstyr Sådan forbinder du computer, telefon og TV til fiberboksen Tilslutning af udstyr Sådan forbinder du computer, telefon og TV til fiberboksen Om fiberboksen Fiberboksen har indbygget router, hvilket betyder at du kan nøjes med tilslutning til én boks, og så er du

Læs mere

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på telefon iphone og Android. Waoo leveres af dit lokale energiselskab

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på telefon iphone og Android. Waoo leveres af dit lokale energiselskab BRUGER GUIDE Waoo Web TV på telefon iphone og Android Waoo leveres af dit lokale energiselskab INDHOLD Velkommen til Waoo Web TV... 4 Sådan kommer du i gang... 5 TV-guide... 6 Bio... 11 Indstillinger...

Læs mere

BRUGER GUIDE. Waoo TV Go PÅ COMPUTER, TABLET OG TELEFON FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

BRUGER GUIDE. Waoo TV Go PÅ COMPUTER, TABLET OG TELEFON FIBERBREDBÅND TV TELEFONI BRUGER GUIDE Waoo TV Go PÅ COMPUTER, TABLET OG TELEFON FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INDHOLD Velkommen til Waoo TV Go... 4 Sådan kommer du i gang... 5 Waoo TV Go på tablet og telefon... 8 Betjeningsguide...

Læs mere

BRUGER GUIDE. Waoo TV Go PÅ COMPUTER, TABLET OG TELEFON FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

BRUGER GUIDE. Waoo TV Go PÅ COMPUTER, TABLET OG TELEFON FIBERBREDBÅND TV TELEFONI BRUGER GUIDE Waoo TV Go PÅ COMPUTER, TABLET OG TELEFON FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INDHOLD Velkommen til Waoo TV Go... 4 Sådan kommer du i gang... 5 Waoo TV Go på tablet og telefon... 8 Betjeningsguide...

Læs mere

Tv fra YouSee - på alle skærme

Tv fra YouSee - på alle skærme Tv fra YouSee - på alle skærme Til Grundejerlauget Holteavlsgård V/ Christian Limkilde Agenda Digital/Analog TV pakker NYHED: Bland selv TV fra YouSee Se TV når det passer dig (YouSee Plus) Bredbånd YouSee

Læs mere

OPLEVELSER FOR ENHVER SMAG

OPLEVELSER FOR ENHVER SMAG OPLEVELSER FOR ENHVER SMAG Internet som det burde være Fibernet er fremtidens internet Fibernet giver liv, fart og flere muligheder så langt øjet rækker. Men ét er selve forbindelsen; noget andet er funktionalitet,

Læs mere

Nyhedsmail november/december 2017 Uge 46 var en rigtig travl uge i Antenneforeningen Øst. Dvs. at det var Dansk kabel som arbejdede nærmest i døgndrift mandag torsdag med at udskifte al teknik i alle skabe

Læs mere

Danmarks største underholdningsunivers. De bedste tv-kanaler, film, serier og musik

Danmarks største underholdningsunivers. De bedste tv-kanaler, film, serier og musik Danmarks største underholdningsunivers De bedste tv-kanaler, film, serier og musik Agenda / A/F Albertslund Vest afd. 1 - Gennemgang af YouSee aftale mulighed for ny aftale? - Traditionel TV - Bland Selv

Læs mere

QUICK GUIDE. Waoo Web TV på Android telefoner og tablets. Waoo leveres af dit lokale energiselskab

QUICK GUIDE. Waoo Web TV på Android telefoner og tablets. Waoo leveres af dit lokale energiselskab QUICK GUIDE Waoo Web TV på Android telefoner og tablets Waoo leveres af dit lokale energiselskab INDHOLD Velkommen til Waoo Web TV på din Android... 4 Det er nemt at komme i gang... 5 FAQ... 10 Kontaktinformation...14

Læs mere

EFTERÅR/VINTER 2019 INTERNET, TV & TELEFONI DANMARKS BEDSTE INTERNETSELSKAB 8 ÅR I TRÆK. Kilde: Loyalty Group BrancheIndex TM 2019.

EFTERÅR/VINTER 2019 INTERNET, TV & TELEFONI DANMARKS BEDSTE INTERNETSELSKAB 8 ÅR I TRÆK. Kilde: Loyalty Group BrancheIndex TM 2019. EFTERÅR/VINTER 2019 INTERNET, TV & TELEFONI DANMARKS BEDSTE INTERNETSELSKAB 8 ÅR I TRÆK Kilde: Loyalty Group BrancheIndex TM 2019 Waoo leveres af LYNHURTIGT INTERNET MED WAOO FIBER Når du vælger Waoo Fiber

Læs mere

Brugervejledning til trådløs router Sådan opsætter du din trådløse router i fiberboksen fra GE Fibernet

Brugervejledning til trådløs router Sådan opsætter du din trådløse router i fiberboksen fra GE Fibernet Brugervejledning til trådløs router Sådan opsætter du din trådløse router i fiberboksen fra GE Fibernet Fiberbredbånd TV Telefoni www.gefibernet.dk Indhold 4 Aktivering af det trådløse netværk 7 Opkobling

Læs mere

Foto: All Over Press. Få mere ud af skærmen med YouSee Plus

Foto: All Over Press. Få mere ud af skærmen med YouSee Plus Foto: All Over Press 2010 Warner Bros. Ent. Inc. Få mere ud af skærmen med YouSee Plus Februar 2011 Er du en af de mange, der har tv fra YouSee, så nyder du sikkert, at du og din familie kan se fodbold

Læs mere

Nye priser fra 1. januar 2018 og nyt digitalt indhold i tv-pakkerne

Nye priser fra 1. januar 2018 og nyt digitalt indhold i tv-pakkerne Returadresse: Stibo, Saturnvej 65, 8700 Horsens, NKU 2018 Vedr.: E/F Præstehaven Jan Møller Præstehaven 12:00 AM TV ST 7400 Herning K2707 Nye priser fra 1. januar 2018 og nyt digitalt indhold i tv-pakkerne

Læs mere

Danmarks største underholdningsunivers De bedste tv-kanaler, film, serier og musik

Danmarks største underholdningsunivers De bedste tv-kanaler, film, serier og musik Niverød III Danmarks største underholdningsunivers De bedste tv-kanaler, film, serier og musik Jeres anlæg er ombygget. Det betyder; Pakkevalg 2 Pakkevalgsbreve er udsendt. - I skal tage stilling til et

Læs mere

FULLRATE BREDBÅND. via kabel-tv-stik. Kvikguide. WT24 Coax Router

FULLRATE BREDBÅND. via kabel-tv-stik. Kvikguide. WT24 Coax Router FULLRATE BREDBÅND via kabel-tv-stik Kvikguide WT24 Coax Router 2 INDHOLDSFORTEGNELSE Kassen indeholder...5 Sådan tilslutter du routeren...6 Sådan får du adgang til internettet...8 Vigtig info om koder

Læs mere

GUIDE TIL DIN WAOO TV-BOKS

GUIDE TIL DIN WAOO TV-BOKS GUIDE TIL DIN WAOO TV-BOKS Få TV-oplevelser i 4K-kvalitet med Waoo s trådløse TV-boks! AIRTIES 7410X FIBERBREDBÅND TV TELEFONI WAOO BIO DIN HJEMMEBIOGRAF Lej film med fjernbetjeningen I Waoo Bio kan du

Læs mere

QUICK GUIDE. Waoo Web TV på ipad FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

QUICK GUIDE. Waoo Web TV på ipad FIBERBREDBÅND TV TELEFONI QUICK GUIDE Waoo Web TV på ipad FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INDHOLD Velkommen til Waoo Web TV på din ipad... 4 Det er nemt at komme i gang... 5 FAQ... 10 Kontaktinformation... 14 VELKOMMEN TIL WAOO WEB

Læs mere

Få Waoo til jeres forening. Fiberbredbånd, Kabel-tv og Telefoni

Få Waoo til jeres forening. Fiberbredbånd, Kabel-tv og Telefoni Få Waoo til jeres forening Fiberbredbånd, Kabel-tv og Telefoni 2 Fibia giver dig valgfrihed Hvorfor vælge Fibia og fibernet? Her har du 9 gode grunde Fibia er 01 02 eksperter Fremtidssikring af din bolig

Læs mere

Tillykke med dit nye hjem. Dine nye tv-oplevelser er allerede flyttet ind

Tillykke med dit nye hjem. Dine nye tv-oplevelser er allerede flyttet ind Tillykke med dit nye hjem Dine nye tv-oplevelser er allerede flyttet ind Du har nu fri adgang til masser af tv-kanaler Det kan være trættende at flytte. Derfor har vi sørget for, at du kan se alle kanalerne

Læs mere

Bestil Waoo fiberbredbånd, tv og telefoni

Bestil Waoo fiberbredbånd, tv og telefoni Få fibernet til dit lokalområde BEDST I TEST 6 ÅR I TRÆK Bestil Waoo fiberbredbånd, tv og telefoni K i l d e : L o y a l t y G r o u p 1 7 2 0 1 2-2 0 Januar - Marts 2018 2 Nemt og enkelt internet med

Læs mere

Guide til din tv-portal fra Waoo! Airties 7210 og 7310. Tag kontrollen over den nye Waoo! tv-portal

Guide til din tv-portal fra Waoo! Airties 7210 og 7310. Tag kontrollen over den nye Waoo! tv-portal Guide til din tv-portal fra Waoo! Airties 7210 og 7310 Tag kontrollen over den nye Waoo! tv-portal Februar 2014 02 Start Forfra Sådan starter du et tv-program forfra Er du kommet for sent til dit yndlingsprogram?

Læs mere

BRUGER GUIDE REC. CLOUD RECORD - på TV-boks, computer, tablet og telefon FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

BRUGER GUIDE REC. CLOUD RECORD - på TV-boks, computer, tablet og telefon FIBERBREDBÅND TV TELEFONI BRUGER GUIDE CLOUD RECORD - på TV-boks, computer, tablet og telefon REC FIBERBREDBÅND TV TELEFONI OPTAGELSER VIA DIN TV-BOKS Med en TV-boks fra Waoo kan du optage programmer. Vores tjeneste Cloud Record

Læs mere

QUICK GUIDE. Waoo Web TV på ipad og iphone. Waoo leveres af dit lokale energiselskab

QUICK GUIDE. Waoo Web TV på ipad og iphone. Waoo leveres af dit lokale energiselskab QUICK GUIDE Waoo Web TV på ipad og iphone Waoo leveres af dit lokale energiselskab INDHOLD Velkommen til Waoo Web TV på din ipad og iphone... 4 Det er nemt at komme i gang... 5 FAQ... 10 Kontaktinformation...14

Læs mere

FORÅR SOMMER PRIVAT 2018 INTERNET, TV & TELEFONI

FORÅR SOMMER PRIVAT 2018 INTERNET, TV & TELEFONI FORÅR SOMMER PRIVAT 2018 INTERNET, TV & TELEFONI Waoo leveres af DANMARKS BEDSTE INTERNET 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 år i træk * Kilde: Loyalty Group BrancheIndex TM 2018 Waoo er for ikke mindre end 7. år i træk

Læs mere

guide til brugerflade

guide til brugerflade guide til brugerflade Baseret på opdateringen februar 2012 version 1.0 Velkommen til Zaptor Den nye Zaptor brugerflade er udviklet med henblik på at gøre det nemmere, hurtigere og mere simpelt at bruge

Læs mere

QUICK GUIDE. Waoo Web TV på iphone FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

QUICK GUIDE. Waoo Web TV på iphone FIBERBREDBÅND TV TELEFONI QUICK GUIDE Waoo Web TV på iphone FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INDHOLD Velkommen til Waoo Web TV på iphone... 4 Det er nemt at komme i gang... 5 FAQ... 14 Kontaktinformation... 16 VELKOMMEN TIL WAOO WEB

Læs mere

Tv-boks til dig med YouSee Tv. Installationsvejledning (model: ISB2231)

Tv-boks til dig med YouSee Tv. Installationsvejledning (model: ISB2231) Tv-boks til dig med YouSee Tv Installationsvejledning (model: ISB3) Indholdsfortegnelse Første del Inden installation af tv-boksen 4 Anden del Placering af tv-boksen 5 Tredje del Tilslutning af tv-boksen

Læs mere

Dine muligheder hos Brønderslev Antennelaug Hos os får du mere underholdning, end du kan drømme om. Til alle dine skærme.

Dine muligheder hos Brønderslev Antennelaug Hos os får du mere underholdning, end du kan drømme om. Til alle dine skærme. Dine muligheder hos Brønderslev Antennelaug Hos os får du mere underholdning, end du kan drømme om. Til alle dine skærme. Få din nye tv-pakke som du vil have den Hos Brønderslev Antennelaug er det helt

Læs mere

INTERNET MED LYSETS HASTIGHED

INTERNET MED LYSETS HASTIGHED 2018 EWII GIVER DIG I LEJERBO UNGBO INTERNET MED LYSETS HASTIGHED Du får både lynhurtigt fiberbredbånd fra EWII og alt underholdning samlet ét sted med tv fra YouSee. 5 GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE FIBERBREDBÅND

Læs mere

Sådan lejer du film hjemme fra sofaen

Sådan lejer du film hjemme fra sofaen Sådan lejer du film hjemme fra sofaen med DLG TV Bredbånd - Film for enhver smag. Scanbox entertainment. Disney 2010 by Paramount Pictures. All Rights Reserved. Nordisk Film 2010 Warner Bros. Ent. Inc.

Læs mere

QUICK GUIDE. Waoo Web TV på Android telefoner og tablets FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

QUICK GUIDE. Waoo Web TV på Android telefoner og tablets FIBERBREDBÅND TV TELEFONI QUICK GUIDE Waoo Web TV på Android telefoner og tablets FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INDHOLD Velkommen til Waoo Web TV på din Android... 4 Det er nemt at komme i gang... 5 FAQ... 10 Kontaktinformation...

Læs mere

Kom godt i gang Sådan forbinder du computer, telefon og TV til fiberboksen

Kom godt i gang Sådan forbinder du computer, telefon og TV til fiberboksen Kom godt i gang Sådan forbinder du computer, telefon og til fiberboksen Fiberboks Icotera i5801 Håndværkervej 27 9700 Brønderslev Telefon 98 88 99 90 bredbaandnord.dk Om fiberboksen Fiberboksen har indbygget

Læs mere

Dine muligheder hos Støvring Antenneforening Hos os får du mere underholdning, end du kan drømme om. Til alle dine skærme.

Dine muligheder hos Støvring Antenneforening Hos os får du mere underholdning, end du kan drømme om. Til alle dine skærme. Dine muligheder hos Støvring Antenneforening Hos os får du mere underholdning, end du kan drømme om. Til alle dine skærme. Få din tv-pakke som du vil have den Hos Støvring Antenneforening er det helt op

Læs mere

Får I det meste ud af YouSee?

Får I det meste ud af YouSee? Får I det meste ud af YouSee? Digitalt tv med Danmarks største udvalg af HD-kanaler Adgang til 18 mio. musiknumre med YouSee Musik uanset hvor du er Se de nyeste film og serier med YouBio Mobiltelefoni

Læs mere

Indhold LG NEXUS 4... 1

Indhold LG NEXUS 4... 1 LG NEXUS 4 Her er en guide til softwareopdatering af LG NEXUS 4, opsætning og sletning af e-mail, skift af adgangskode og signatur, nulstilling ved bortkomst, samt opsætning af skærmlås. Indhold LG NEXUS

Læs mere

Tillykke med dit nye hjem. Værsgo! Du har adgang til Fuldpakken

Tillykke med dit nye hjem. Værsgo! Du har adgang til Fuldpakken Tillykke med dit nye hjem Værsgo! Du har adgang til Fuldpakken Du har nu fri adgang til Fuldpakken Velkommen til dit nye hjem. Du har nu adgang til vores største tv-pakke, Fuldpakken. Den kan du se kvit

Læs mere

Brugervejledning til trådløs router

Brugervejledning til trådløs router Brugervejledning til trådløs router Sådan opsætter du din trådløse router i fiberboksen fra EnergiMidt Fiberbredbånd TV Telefoni www.energimidt.dk Fiberbredbånd TV Telefoni 2 Indhold 4 Aktivering af det

Læs mere

Tv-boks til dig med Tv i flere rum. Installationsvejledning (model: VIP2502EW)

Tv-boks til dig med Tv i flere rum. Installationsvejledning (model: VIP2502EW) Tv-boks til dig med Tv i flere rum Installationsvejledning (model: VIP2502EW) Indholdsfortegnelse Første del Inden installation af trådløs tv-boks 4 Anden del Placering af trådløs tv-boks 5 Tredje del

Læs mere

Får I det meste ud af YouSee?

Får I det meste ud af YouSee? Får I det meste ud af YouSee? Digitalt tv med Danmarks største udvalg af HD-kanaler Adgang til 18 mio. musiknumre med YouSee Musik uanset hvor du er Se de nyeste film og serier med YouBio Mobiltelefoni

Læs mere

YouSee Hybrid Modem. Installationsvejledning

YouSee Hybrid Modem. Installationsvejledning YouSee Hybrid Modem Installationsvejledning Indholdsfortegnelse Følgende er med i kassen... 4 Find den rigtige vejledning... 5 Installation med multistik... 6 Installation med almindeligt telefonstik...7

Læs mere

Tv-boks til dig med Tv i flere rum. Installationsvejledning (model: ISB2201)

Tv-boks til dig med Tv i flere rum. Installationsvejledning (model: ISB2201) Tv-boks til dig med Tv i flere rum Installationsvejledning (model: ISB0) Indholdsfortegnelse Første del Inden installation af tv-boksen 4 Anden del Placering af tv-boksen 5 Tredje del Tilslutning af tv-boksen

Læs mere

Quickguide til Waoo! TV-funktioner

Quickguide til Waoo! TV-funktioner Quickguide til Waoo! TV-funktioner Pause Start Forfra TV on demand Kanalbutik Waoo! Bio Netflix 48-timers arkiv AirTies 7410X Få flere TV oplevelser 4K TV-boks få alle detaljer med Med 4K, som er 4 x HD

Læs mere

Kom godt i gang med Waoo Smart WiFi

Kom godt i gang med Waoo Smart WiFi VI GI R DIG Kom godt i gang med Waoo Smart WiFi VIGTIGT: Husk at læse vejledningen Smart WiFi skal tilsluttes korrekt for at give dig den bedste dækning. Indhold Udstyr det får du med 4 Sådan opsætter

Læs mere

Waoo! og Energi Fyn tilbyder dig masser af oplevelser

Waoo! og Energi Fyn tilbyder dig masser af oplevelser Waoo! og Energi Fyn tilbyder dig masser af oplevelser Waoo! fra Energi Fyn til private Etablering af fibernet - så nemt er det! Når din bolig skal tilsluttes fibernettet, nedgraves et tomt fiberrør fra

Læs mere

Quick Guide. Waoo! Web TV på ipad

Quick Guide. Waoo! Web TV på ipad Quick Guide Waoo! Web TV på ipad Fiberbredbånd TV Telefoni Indhold Velkommen til Waoo! Web TV på din ipad...4 Det er nemt at komme i gang...5 FAQ...10 Kontaktinformation...14 Fiberbredbånd TV Telefoni

Læs mere

Vil du også have Danmarks bedste internet?

Vil du også have Danmarks bedste internet? Kunderne siger: BEDST 5 år i træk Kilde: Loyalty Group 2012-2016 VI GI R DIG Vil du også have Danmarks bedste internet? Bestil Waoo Fiberbredbånd, TV og Telefoni 2 Fibernet forbinder dig med fremtiden

Læs mere

QUICKGUIDE. til Waoo TV-funktioner på TV-boksen AirTies 7410X PAUSE START FORFRA TV ON DEMAND KANALBUTIK WAOO BIO NETFLIX 48 TIMERS ARKIV

QUICKGUIDE. til Waoo TV-funktioner på TV-boksen AirTies 7410X PAUSE START FORFRA TV ON DEMAND KANALBUTIK WAOO BIO NETFLIX 48 TIMERS ARKIV QUICKGUIDE til Waoo TV-funktioner på TV-boksen AirTies 7410X PAUSE START FORFRA TV ON DEMAND KANALBUTIK WAOO BIO NETFLIX 48 TIMERS ARKIV FIBERBREDBÅND TV TELEFONI FÅ FLERE TV OPLEVELSER 4K TV-boks få alle

Læs mere