Salg af grund Langkildevej 1, Hvidovre til boligformål

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Salg af grund Langkildevej 1, Hvidovre til boligformål"

Transkript

1 Salg af grund Langkildevej 1, Hvidovre til boligformål Hvidovre Kommune udbyder grunden beliggende Langkildevej 1, 2650 Hvidovre (herefter kaldet Ejendommen ) til salg på følgende vilkår: Ejendommen udbydes til salg i henhold til 68 i lovbekendtgørelse nr. 769 af 9. juni 2015 og bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011 om offentligt udbud ved salg af kommunens faste ejendomme. EJENDOMSOPLYSNINGER Adresse: Langkildevej 1, 2650 Hvidovre. Oversigtskort over Ejendommen er vedlagt som bilag 1. Matr.nr.: 11r, Avedøre By, Avedøre

2 Beskrivelse Ejendommen er en ubebygget grund beliggende i et attraktivt område af Hvidovre Kommune. Ejendommen ligger i umiddelbar nærhed af Avedøre station og med kort afstand til indkøbsmuligheder, skole og gymnasium. Ejendommen er en af de sidste ubebyggede perler i Hvidovre Kommune. Som bilag 2 vedlægges matrikelkort over Ejendommen. Som bilag 3 vedlægges diverse billeder af Ejendommen. Der er ikke udarbejdet tilstandsrapport og energimærke, da Ejendommen er en ubebygget grund. Som bilag 4 vedlægges ejendomsdatarapport. Grundareal jf. Tingbogen Matrikelareal, samlet: heraf vej: m2 0 m2 Uofficiel tingbogsattest af 30. juni 2015 er vedlagt som bilag 5. Sælger påtager sig intet ansvar for arealoplysningernes rigtighed. Planforhold Ejendommen er beliggende i byzone. Ejendommen er omfattet af Byplansvedtægt A13, som er vedlagt som bilag 7. Byplanvedtægten vil blive erstattet af en ny lokalplan. Byplanvedtægten udlægger Ejendommen til offentlige formål, bl.a. plejehjem, børneinstitution og lignende. Byplanvedtægten fastlægger, at bebyggelse højst må opføres i 2 etager, og at udnyttelsesgraden ikke må overstige 0,26. Langs Dybenskærvej gælder en byggelinje på 20 m fra vejskel, og langs Langkildevej gælder en byggelinje på 15 m fra vejmidte. I Kommuneplan 2009 ligger ejendommen inden for det stationsnære kerneområde omkring Avedøre Station. Ejendommen er udlagt til boligformål, etageboliger. Det forventes, at der også vil blive skabt mulighed for at opføre tæt-lav boligbebyggelse i den kommende lokalplan. Rammerne for området (4B7) fastlægger desuden, at bebyggelsesprocenten ikke må overstige 45, at der maksimalt må opføres bebyggelse i 3 etager, samt at den maksimale bygningshøjde ikke må overstige 12 m. Ny lokalplan Der skal vedtages en ny lokalplan inden Ejendommen kan bebygges, og der gives derfor mulighed for at byde på grunden betinget af, at der vedtages en lokalplan i overensstemmelse med det skitseprojekt der skal indsendes sammen med tilbuddet. Overtagelsesdagen fastsættes, hvis det afgivne bud er betinget af lokalplanens vedtagelse, til den 1. i måneden efter lokalplanens endelige vedtagelse.

3 Hvis der ikke kan vedtages en lokalplan eller hvis lokalplanens indhold ikke i de væsentligste stemmer overens med skitseprojektet annulleres aftalen mellem sælger og køber omkring købet af Ejendommen, og ingen af parterne kan gøres krav i medfør af annullationen gældende mod den anden part. Støjbelastning Støjbelastede arealer må ikke udlægges til støjfølsom anvendelse som f.eks. boligformål, hvis støbelastningen overstige Lden 58 db. Efter støjkortlægningen er i hvert fald den sydlige del af ejendommen belastet af støj fra jernbanen ud over denne grænse. Fremtidige boliger skal derfor sikres mod støj ved etablering af afskærmningsforanstaltninger. Dette kan reducere det areal, der er til rådighed til boligbyggeri. Da jernbanen desuden er beliggende 2,5 3,5 m over grundens niveau, vil det formentlig være nødvendigt at placere støjafskærmningen på jernbanedæmningen for at reducere støjen tilstrækkeligt. Dette afhænger af en tilladelse fra Banestyrelsen. Vejforhold Ejendommen er beliggende ud til Langkildevej og Dybenskærvej, som er offentlige veje. Verserende byggesager Hvidovre Kommunes forvaltning for Kultur, Miljø & Vækst oplyser, at der ikke verserer byggesager på Ejendommen. Lejeforhold Der er ingen lejemål på Ejendommen. Miljøforhold På kommunens forespørgsel har Region Hovedstaden oplyst, at der ifølge deres arkiver ikke er nogen jordforureningssager på ejendommen. Forureningsskema vedlægges som bilag 11. Ejendomsvurdering Den offentlige vurdering af Ejendommen er på hvoraf grundværdien er på kr kr. Vurderingsattest vedlægges som bilag 8. Ejendomsskatter og afgifter Så længe Ejendommen er ejet af Hvidovre Kommune, er den fritaget for betaling af grundskyld med mindre ejendommen er udlejet. Køber kan forvente at skulle betale grundskyld:

4 Forudsat, at grundskatteloftsværdien ikke bliver ansat lavere end grundværdien, vil grundskylden for 2015 beløbe sig til en opkrævning på kr ,08 med udgangspunkt i vurderingen pr. 1/ Det er ikke muligt, at lave en præcis udregning, da grundskatteloftsværdien først bliver ansat af Vurderingsmyndigheden, når fritagelsen for betaling af grundskyld ophæves. Gebyr for rottebekæmpelse beløber sig til kr. 111,68 med udgangspunkt i samme vurdering som ovenstående. Herudover kan der være tale om opkrævning af forbrugsafgifter, eksempelvis renovation, skorstensfejning mm. Ejendommens anvendelse spiller også en rolle i opkrævningen, da det er ejendommens anvendelse, der ligger til grund for, om der vil blive opkrævet dækningsafgift af erhvervsejendomme eller ej. Sælger påtager sig intet ansvar for ejendommens skatter og afgifter, herunder for grundskyld og gebyr for rottebekæmpelse. Ejendomsskattebilletten for 2015 vedlægges som bilag 9. Byggemodning Ejendommen er ikke byggemodnet og grunden overtages uden nogen form for bygninger, eller fundamenter. Køber står selv for den fulde byggemodning af Ejendommen og afholder således alle udgifter hertil. Tilslutningsbidrag til forsyningsselskaber påhviler således også i det hele Køber. Jordbundsforhold Sælger påtager sig intet ansvar for jordbundsforholdene, hvorfor køber er uberettiget til at rejse nogen form for krav, såfremt det konstateres, at der skal gennemføres ekstra pilotering mv. i forbindelse med opførelse af det planlagte byggeri. Fuldmagt Der kan efter anmodning gives fuldmagt til tilbudsgivers egen undersøgelser vedrørende miljø og jordbundsforhold. Tilskud Hvidovre Kommune er ikke indstillet på at yde støtte til gennemførelse af offentligt støttet byggeri. Forsikring Sælger er selvforsikrende og Ejendommen er derfor ikke forsikret. Køber foranlediger selv indhentelse af tilbud på forsikring af Ejendommen. Moms Salg af grunde er fra 1. januar 2011 momspligtigt og tilbudsgiver skal derfor angive om tilbuddet er inklusiv eller eksklusiv moms. Ejendommen er med sælger som ejer ikke momsregistreret.

5 Servitutter På ejendommen er tinglyst følgende servitutter, jf. tingbogsattest bilag 5: - Servitut nr. 1, Servitutten vedlægges som bilag 10. Ledninger Som bilag 12 vedlægges oversigt over ledningsejere på ejendommen registreret i LER. Køber henvises til selv at indhente ledningsoplysninger fra de registrerede ledningsejere. Det bemærkes, at der kan være yderligere ledninger på ejendommen. Personale Der er ikke tilknyttet personale til Ejendommen. SALGSVILKÅR: Ejendommen overdrages, som den er og forefindes og som beset af køber. Ansvarsfraskrivelser Bortset fra vanhjemmel påtager sælger sig intet ansvar for Ejendommen, herunder fortidsminder, jordbundforhold, forureningsforhold, miljøforhold og grundens beskaffenhed i øvrigt. Køber opfordres derfor til inden afgivelse af tilbud at gennemgå Ejendommen, eventuelt sammen med en bygningssagkyndig og en juridisk rådgiver med henblik på konstatering af eventuelle fejl og mangler. Sælger fraskriver sig endvidere ethvert ansvar for de på ejendommen værende ledninger og for købers tegning af forsikring, herunder bl.a. forsikringsdækning, forsikringspræmie, forbehold mv. Ejendommen sælges ligeledes uden ansvar for opfyldelse af myndighedskrav såvel i relation til den nuværende som fremtidige anvendelse. Køber er ansvarlig for og indhenter selv alle nødvendige tilladelser til den påtænkte anvendelse af ejendommen. Hæftelser og byrder Ejendommen overtages fri for panthæftelser og med de på ejendommen værende rettigheder og byrder, der fremgår af tingbogen, jf. bilag 5. Køber skal endvidere respektere servitut om tillægskøbesum jf. bilag 13 betaling af gevinstandel, jf. bilag 14, servitut om byggepligt jf. bilag 15, der vil blive tinglyst på ejendommen forud for al pantegæld i forbindelse med salget. Overtagelsesdag Overtagelsesdagen er den 1. i måneden efter Kommunalbestyrelsens godkendelse af handlen. Eller alternativt fastsættes overtagelsesdagen til den 1. i måneden efter lokalplanens endelige vedtagelse, hvis det afgivne bud er betinget af lokalplanens vedtagelse. Ejendommen ligger fra overtagelsesdagen for købers regning og risiko i enhver henseende.

6 Købesummen Sælger forbeholder sig ret til at kræve bankgaranti(anfordringsgaranti) fra et af sælger anerkendt pengeinstitut eller forsikringsselskab for den tilbudte købesum med tillæg af anslået forretning af købesummen og anslået refusionssaldo i sælgers favør, som betingelse for at tage tilbuddet i betragtning. Tekst til bankgaranti er vedlagt som bilag 16. Bankgarantien erstattes senest på overtagelsesdagen af kontant deponering på en af sælger anvist konto. Ved betaling efter overtagelsesdagen påløber der renter i henhold til rentelovens bestemmelser. Refusionsopgørelse Med overtagelsesdagen som skæringsdag udfærdiges sædvanlig refusionsopgørelse. Udkast til refusionsopgørelse fremsendes af køber til sælger senest 2 uger efter overtagelsesdagen. Refusionssaldoen betales kontant senest 30 dage efter overtagelsesdagen. Ved betaling efter dette tidspunkt påløber der renter i henhold til renteloven. Behandling af tilbud Sælger forbeholder sig ret til frit at vælge mellem alle indkomne tilbud og til eventuelt at forkaste dem alle. Betinget salg Salget er betinget af 1. Hvidovre Kommunalbestyrelses godkendelse af handlen Såfremt ovenstående betingelse ikke opfyldes bortfalder handlen, idet sælger og køber ikke kan gøre krav gældende mod hinanden som følge heraf. Berigtigelse af handlen Køber sørger for berigtigelse af handlen og betaler alle omkostninger herved, herunder udgifter til egne rådgivere, registrerings- og tinglysningsafgift af skøde, garantistillelse mv. Køber forpligter sig til at lade sig repræsentere ved bestallingshavende advokat. Køber betaler tinglysningsafgiften for så vidt angår servitutterne om tillægskøbesum jf. bilag 13, betaling af gevinstandel, jf. bilag 14, om byggepligt jf. bilag 15. Køber er forpligtet at anmelde skøde og servitutterne til tinglysning senest en uge efter kommunalbestyrelsens godkendelse af handlen. Overskrides fristen, er sælger berettiget til at lade tinglysningen ske ved bestallingshavende advokat for købers regning. Besigtigelse Besigtigelse af Ejendommen kan frit foretages uden sælgers medvirke. Yderligere oplysninger Henvendelser omkring salget bedes rettet til: Hvidovre Kommune Økonomi- og Stabsforvaltningen Hvidovrevej Hvidovre Tlf.: hvidovre@hvidovre.dk

7 Det bemærkes, at udbudsmaterialet med bilag kan ses på Eventuelle spørgsmål og svar vedrørende ejendommen og udbudsmaterialet, som er af generel interesse, vil løbende blive offentliggjort på ovenstående hjemmeside. VURDERING AF TILBUD Sælger vil acceptere det tilbud, som vurderes at være det bedste ud fra en samlet vurdering af nedenstående kriterier: 1. Købspris vægtes med 60 % 2. Det indsendte skitseprojekts arkitektoniske værdi vægtes med 40 % AFGIVELSE AF TILBUD Vedrørende kriteriet Det indsendte projekts arkitektoniske værdi vil der blive foretaget en samlet vurdering af tilbuddet i henhold til nedennævnte delkriterier. Arkitektonisk kvalitet: Det vil blive tillagt positiv vægt hvis skitseprojektet har høj arkitektonisk kvalitet. Tilpasning til områdets eksisterende bebyggelse: Det vil blive tillagt positiv vægt hvis skitseprojektet er tilpasset områdets eksisterende bebyggelse og dermed respekterer områdets øvrige bebyggelse. Tilbud skal være skriftligt og underskrevet og afgives ved udfyldelse af nedenstående tilbudsblanket. Derudover skal tilbudsgiver vedlægge et skitseprojekt, som skal indeholde konkret udformede beskrivelser af hvordan tilbudsgiver vil opfylde ovenstående delkriterier, herunder skal skitseprojektet være egnet til og redegøre for bebyggelsens arkitektur og den bymæssige indpasning i områdets øvrige bebyggelse og indeholde en redegørelse for arealdisponering. Tilbud med tilhørende udbudsvilkår (i alt 10 sider), og projektbeskrivelse mærkes fortroligt og sendes til: Hvidovre Kommune Økonomi- og Stab Borgmesterkontoret Hvidovrevej Hvidovre eller scannes og sendes som til hvidovre@hvidovre.dk Tilbud skal være skriftligt og angive et fast beløb. Tilbud skal være bindende i 6 måneder fra tilbuddets datering. Tilbud skal vedlægges fornøden tegningsdokumentation.

8 Tilbud er fortrolige, indtil salg har fundet sted. Hvidovre Kommune sender bekræftelse på modtagelse af tilbud. Skulle byder ikke have modtaget en bekræftelse på modtagelsen af tilbud inden 4 dage fra afsendelsen, skal byder kontakte Hvidovre Kommune.

9 Tilbudsblanket Undertegnede tilbudsgiver afgiver hermed tilbud på ejendommen Langkildevej 1, 2650 Hvidovre på Kr. skriver kroner Undertegnede tilbudsgiver erklærer at have læst og accepteret ovenstående udbudsvilkår, herunder at forudsætningen for, at nærværende tilbud tages i betragtning, er, at tilbuddet er i overensstemmelse med ovenstående udbudsvilkår. Nærværende tilbud er bindende for undertegnede tilbudsgiver i 6 måneder fra tilbuddets datering. Når meddelelse om kommunalbestyrelsens godkendelse af nærværende tilbud er kommet frem til køber, udgør denne meddelelse og nærværende tilbud med tilhørende ovenstående udbudsvilkår inkl. bilag, og skitseprojekt til sammen en købsaftale for ejendommen. Dato: Som tilbudsgiver: Navn/firma: Kontaktperson: Adresse: By: Tlf.: Underskrift(er) iht. tegningsdokumentation:

10 Bilag 1. Oversigtskort 2. Matrikelkort over Langkildevej 1 3. Billeder af Langkildevej 1 4. Ejendomsdatarapport af 16. juni Uofficiel tingbogsattest af 30. juni BBR-meddelelse 7. Byplansvedtægt A Vurderingsattest 9. Ejendomsskattebillet for Servitut nr. 1, lyst 2. juni Forureningsskema fra Region Hovedstaden 12. Oversigt over ledningsejere på ejendommen registreret i LER 13. Servitut om tillægskøbesum. 14. Servitut om betaling af gevinstandel 15. Servitut om byggepligt 16. Tekst til bankgaranti

U D B U D S V I L K Å R

U D B U D S V I L K Å R Februar 2016 EGEDAL KOMMUNE udbyder ejendommen, matr.nr. 10bl Stenløse By, Stenløse, beliggende Toftholmvej 20, 3660 Stenløse, til salg Henvendelse herom og spørgsmål i øvrigt kan rettes til Stine Elken,

Læs mere

Udbudsvilkår GRUNDSTYKKE UDBYDES TIL SALG. Københavns Kommune udbyder matr.nr. 11az, Husum, beliggende Højstrupvej 69, 2700 Brøndshøj til salg.

Udbudsvilkår GRUNDSTYKKE UDBYDES TIL SALG. Københavns Kommune udbyder matr.nr. 11az, Husum, beliggende Højstrupvej 69, 2700 Brøndshøj til salg. Udbudsvilkår GRUNDSTYKKE UDBYDES TIL SALG Københavns Kommune udbyder matr.nr. 11az, Husum, beliggende Højstrupvej 69, 2700 Brøndshøj til salg. 2 Februar 2016 Sagsnr. 2014-0194772 Henvendelse og spørgsmål

Læs mere

Udbyder hermed sokkelgrunden matr.nr.1di, Lille Værløse, beliggende Bymidten 114, 3500 Værløse

Udbyder hermed sokkelgrunden matr.nr.1di, Lille Værløse, beliggende Bymidten 114, 3500 Værløse august 2016 Udbyder hermed sokkelgrunden matr.nr.1di, Lille Værløse, beliggende Bymidten 114, 3500 Værløse til salg. UDBUDSVILKÅR Grunden udbydes til salg i henhold til bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni

Læs mere

E J E N D O M S B E S K R I V E L S E Storparcel 96 Matrikelnummer Matrikel 40ay Stenløse By, Stenløse.

E J E N D O M S B E S K R I V E L S E Storparcel 96 Matrikelnummer Matrikel 40ay Stenløse By, Stenløse. EGEDAL KOMMUNE Udbyder ejendommene, matrikelnummer 40ay Stenløse Syd, Stenløse, til salg U D B U D S V I L K Å R Ejendommen udbydes til salg i henhold til bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011 om offentligt

Læs mere

WILLEMOESGADE 56, ST. 2100 KØBENHAVN Ø UDBYDES TIL SALG. Udbudsvilkår

WILLEMOESGADE 56, ST. 2100 KØBENHAVN Ø UDBYDES TIL SALG. Udbudsvilkår Udbudsvilkår WILLEMOESGADE 56, ST. 2100 KØBENHAVN Ø UDBYDES TIL SALG Københavns Kommune udbyder matr.nr. 1964 Udenbys Klædebo Kvarter, København, ejerlejlighed nr. 1, beliggende Willemoesgade 56, ST.,

Læs mere

Udbud af ejendommen matr. nr. 12u, Burgård, Vildbjerg. Salgsmappe

Udbud af ejendommen matr. nr. 12u, Burgård, Vildbjerg. Salgsmappe Udbud af ejendommen matr. nr. 12u, Burgård, Vildbjerg. Salgsmappe Udarbejdet af Herning kommune, Juridisk kontor i forbindelse med offentligt udbud af ejendommen med annoncering i Herning Folkeblad den

Læs mere

KØBENHAVNS KOMMUNE. udbyder ejendommen, matr.nr. 928 Sundbyvester, beliggende Ove Billesvej 12, 2300 København S, til salg

KØBENHAVNS KOMMUNE. udbyder ejendommen, matr.nr. 928 Sundbyvester, beliggende Ove Billesvej 12, 2300 København S, til salg Marts 2015 Sagsnr.: 2014-0194537 KØBENHAVNS KOMMUNE udbyder ejendommen, matr.nr. 928 Sundbyvester, beliggende Ove Billesvej 12, 2300 København S, til salg Ejendommen fremvises efter aftale. Henvendelse

Læs mere

U D B U D S V I L K Å R

U D B U D S V I L K Å R Juni 2015 EGEDAL KOMMUNE udbyder ejendommen, matr.nr. 22ch Stenløse By, Stenløse, beliggende Sikaleddet 8, 3660 Stenløse, til salg Henvendelse herom og spørgsmål i øvrigt kan rettes til Stine Elken, på

Læs mere

[SALGSVILKÅR] Morsø Kommune Direktionssekretariatet Strategi & Kommunikation

[SALGSVILKÅR] Morsø Kommune Direktionssekretariatet Strategi & Kommunikation 2014 Morsø Kommune Direktionssekretariatet Strategi & Kommunikation [SALGSVILKÅR] Ejendomme erhvervet af Morsø Kommune med henblik på nedrivning af eksisterende bygninger og videresalg af bygningsløse

Læs mere

Salgsvilkår for ejendommen Skolevej 44, 5690 Tommerup

Salgsvilkår for ejendommen Skolevej 44, 5690 Tommerup Salgsvilkår for ejendommen Skolevej 44, 5690 Tommerup Udbyder Udbudsgrundlag Beliggenhed Grundareal 1. Indledning Assens Kommune udbyder matrikel nummer 12g, Tommerup By, Tommerup, beliggende Skolevej

Læs mere

LILLE ISTEGADE 4. Udbudsvilkår

LILLE ISTEGADE 4. Udbudsvilkår Udbudsvilkår LILLE ISTEGADE 4 Københavns Kommune udbyder matr.nr. 202, Udenbys Vester Kvarter, København, beliggende Lille Istedgade 4, 1706 København V til salg. 1 af 11 Januar 2017 Sagsnr. 2016-0314464

Læs mere

EJERLEJLIGHED UDBYDES TIL SALG. Udbudsvilkår

EJERLEJLIGHED UDBYDES TIL SALG. Udbudsvilkår Udbudsvilkår EJERLEJLIGHED UDBYDES TIL SALG Københavns Kommune udbyder ejerlejlighed nr. 4 på matr.nr. 1964, Udenbys Klædebo Kvarter, København, beliggende Willemoesgade 56, 3., 2100 København Ø, til salg.

Læs mere

EJERLEJLIGHED (KÆLDERRUM) UDBYDES TIL SALG. Udbudsvilkår. Københavns Kommune udbyder tre kælderrum ejerlejlighed nr. 2 på matr.nr.

EJERLEJLIGHED (KÆLDERRUM) UDBYDES TIL SALG. Udbudsvilkår. Københavns Kommune udbyder tre kælderrum ejerlejlighed nr. 2 på matr.nr. Udbudsvilkår EJERLEJLIGHED (KÆLDERRUM) UDBYDES TIL SALG Københavns Kommune udbyder tre kælderrum ejerlejlighed nr. 2 på matr.nr. 1276 Utterslev, København beliggende Bispebjergvej 43 og 51, KL, 2400 København

Læs mere

Salgsvilkår for ejendommen Barløsevej 47, 5610 Assens

Salgsvilkår for ejendommen Barløsevej 47, 5610 Assens Salgsvilkår for ejendommen Barløsevej 47, 5610 Assens Udbyder Udbudsgrundlag Beliggenhed Grundareal 1. Indledning Assens Kommune udbyder matrikel nummer 1p, Barløse By, Barløse, beliggende Barløsevej 47,

Læs mere

Syddjurs Kommune. sælger. Bispemosevej 3, Rosmus, 8444 Balle Tidligere pedelbolig til Rosmus Skole. i offentligt udbud

Syddjurs Kommune. sælger. Bispemosevej 3, Rosmus, 8444 Balle Tidligere pedelbolig til Rosmus Skole. i offentligt udbud Syddjurs Kommune sælger Bispemosevej 3, Rosmus, 8444 Balle Tidligere pedelbolig til Rosmus Skole i offentligt udbud Ejendommen fremvises tirsdag den 17. juli 2018 mellem 13.30 og 15.00 eller efter aftale

Læs mere

UDBUDSVILKÅR EJENDOM UDBYDES TIL SALG

UDBUDSVILKÅR EJENDOM UDBYDES TIL SALG UDBUDSVILKÅR EJENDOM UDBYDES TIL SALG Københavns Kommune udbyder ejendommen matr.nr. 2p, Auderød By, Kregme, beliggende Genvejen 10, 3300 Frederiksværk til salg. Juli 2018 Sagsnr.: 2017-0385864 Henvendelse

Læs mere

UDBUD AF 1 LEDIG GRUND HANS BACHS VEJ 6 - KLITMØLLER

UDBUD AF 1 LEDIG GRUND HANS BACHS VEJ 6 - KLITMØLLER THISTED KOMMUNE UDBUD AF 1 LEDIG GRUND HANS BACHS VEJ 6 - KLITMØLLER Thisted kommune Sekretariatet, Kirkevej 9, 7760 Hurup tlf. 99 17 17 17 www.thisted.dk Indholdsfortegnelse Udstykningen på Hans Bachs

Læs mere

Røde Banke 77, Frederica 7000 udbydes til salg Vilkår for salg af Erritsø Bygade 77, Fredericia 7000

Røde Banke 77, Frederica 7000 udbydes til salg Vilkår for salg af Erritsø Bygade 77, Fredericia 7000 GENERELLE UDBUDSVILKÅR 1 Røde Banke 77, Frederica 7000 udbydes til salg Vilkår for salg af Erritsø Bygade 77, Fredericia 7000 Røde Banke 77, Fredericia 7000 31.01.2015 sagsnr. 14/10027 GENERELLE UDBUDSVILKÅR

Læs mere

Assens Kommunes sagsnr.: 16/1966. Offentligt udbud af ejendommen. matr.nr.: 16dy, Haarby By, Haarby, beliggende Postvænget 2A, 5610 Haarby.

Assens Kommunes sagsnr.: 16/1966. Offentligt udbud af ejendommen. matr.nr.: 16dy, Haarby By, Haarby, beliggende Postvænget 2A, 5610 Haarby. Assens Kommunes sagsnr.: 16/1966 Offentligt udbud af ejendommen matr.nr.: 16dy, Haarby By, Haarby, beliggende Postvænget 2A, 5610 Haarby. I henhold til bekendtgørelsen nr. 799 af 24. juni 2011 om offentligt

Læs mere

Storparcel 23 i Trylleskov Strand

Storparcel 23 i Trylleskov Strand SOLRØD KOMMUNE TEKNIK OG MILJØ Storparcel 23 i Trylleskov Strand 1. Generelle salgsvilkår Indledning Solrød Kommune udbyder storparcel 23 til opførelse af almene familieboliger i etagebyggeri i max. 3

Læs mere

EJERLEJLIGHED UDBYDES TIL SALG. Udbudsvilkår

EJERLEJLIGHED UDBYDES TIL SALG. Udbudsvilkår Udbudsvilkår EJERLEJLIGHED UDBYDES TIL SALG Københavns Kommune udbyder ejerlejlighed nr. 2 på matr.nr. 2012 Valby, København, beliggende August Wimmers Vej 12, st. 3, 2500 Valby til salg. April 2019 Sagsnr.:

Læs mere

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger)

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) NST-513-00655 Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) sælger Sulbækhus Landejendom beliggende Strandhusevej 5, 9900 Frederikshavn 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom

Læs mere

ejendommen matr.nr. 1aa, Feldballe By, Feldballe Feldballe Skole

ejendommen matr.nr. 1aa, Feldballe By, Feldballe Feldballe Skole Syddjurs Kommune udbyder ejendommen matr.nr. 1aa, Feldballe By, Feldballe Feldballe Skole til salg Ejendommen kan fremvises efter aftale med Syddjurs Kommune, direktionssekretariatet v/ Jonas Valhøj Kleffel

Læs mere

Revideret tilbud på køb af storparcel i Trekroner

Revideret tilbud på køb af storparcel i Trekroner Pkt. 161 Revideret tilbud på køb af storparcel i Trekroner Sagsnr. 49186 Økonomiudvalget Lukket punkt Resume Kommunen har modtaget revideret tilbud på køb af grunden på Lysalleen til i alt 44 private lavenergi

Læs mere

EJERLEJLIGHED UDBYDES TIL SALG. Udbudsvilkår

EJERLEJLIGHED UDBYDES TIL SALG. Udbudsvilkår Udbudsvilkår EJERLEJLIGHED UDBYDES TIL SALG Københavns Kommune udbyder ejerlejlighed nr. 5 på matr.nr. 39p, Udenbys Vester Kvarter, København, beliggende Vesterbrogade 114, ST. TV., 1620 København V, til

Læs mere

KØBSAFTALE. Undertegnede: Stilling: Adresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.:

KØBSAFTALE. Undertegnede: Stilling: Adresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: KØBSAFTALE Undertegnede: Stilling: Adresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: (i det følgende kaldet køber) afgiver herved ved afkrydsning Individuelt købstilbud eller Portefølje købstilbud over for Odense Kommune

Læs mere

EJENDOMME UDBYDES TIL SALG. Udbudsvilkår

EJENDOMME UDBYDES TIL SALG. Udbudsvilkår Udbudsvilkår EJENDOMME UDBYDES TIL SALG Københavns Kommune udbyder ejendommene beliggende Brøndbytoften 11, 2605 Brøndby og Brøndbytoften 13, 2605 Brøndby til salg Juni 2019 Sagsnr.: 2018-0209673 Henvendelse

Læs mere

Udbud af ejendommen matr. nr. 7e, Haderup By, Haderup.

Udbud af ejendommen matr. nr. 7e, Haderup By, Haderup. Udbud af ejendommen matr. nr. 7e, Haderup By, Haderup. Salgsmappe Udarbejdet af Herning kommune, Juridisk kontor i forbindelse med offentligt udbud af ejendommen. Herning Kommune. Torvet. 7400 Herning.

Læs mere

Udbudsmateriale. Oktobervej Søborg

Udbudsmateriale. Oktobervej Søborg Udbudsmateriale Oktobervej 119 2860 Søborg Udbudsmaterialet indeholder følgende: 01. Udbudsbetingelser og oplysninger om ejendommen 02. Annonce 03. Ejendomsdatarapport 04. Ejendomsdatarapport resumé 05.

Læs mere

Købsaftale Helligkorsvej 3, 4000 Roskilde Matr. nr. 34f Vestermarken, Roskilde Jorder

Købsaftale Helligkorsvej 3, 4000 Roskilde Matr. nr. 34f Vestermarken, Roskilde Jorder ROSKILDE KOMMUNE Byrådssekretariatet Jura 3. november 2015 J.nr. 13.06.02P19-273075 HGB Købsaftale Helligkorsvej 3, 4000 Roskilde Matr. nr. 34f Vestermarken, Roskilde Jorder Mellem Roskilde Kommune, Rådhusbuen

Læs mere

Ejendom og arealer til salg

Ejendom og arealer til salg PostNord AB Ejendom og arealer til salg Allerød Kommune 50 meter fra Allerød St. 30 min. fra København City Allerød Kommune og PostNord Real Estate udbyder i fællesskab attraktiv ejendom og areal til bebyggelse

Læs mere

Salgsbetingelser Vilkår for salg af grund ved Bækdalvej i Rimmerhus Gældende fra 1. januar 2016.

Salgsbetingelser Vilkår for salg af grund ved Bækdalvej i Rimmerhus Gældende fra 1. januar 2016. Salgsbetingelser Vilkår for salg af grund ved Bækdalvej i Rimmerhus Gældende fra 1. januar 2016. 1. Beskrivelse af ejendommen/området Grunden ligger i en udstykning af boliggrunde på Bækdalvej i Rimmerhus.

Læs mere

UDBUD AF 17 GRUNDE FREJASVEJ - SJØRRING

UDBUD AF 17 GRUNDE FREJASVEJ - SJØRRING THISTED KOMMUNE UDBUD AF 17 GRUNDE FREJASVEJ - SJØRRING Thisted kommune Sekretariatet, Kirkevej 9, tlf.nr. 99 17 17 17 www.thisted.dk Indholdsfortegnelse Sjørring by...3 Området ved Frejasvej...3 Udstykningen

Læs mere

EJENDOM UDBYDES TIL SALG. Udbudsvilkår

EJENDOM UDBYDES TIL SALG. Udbudsvilkår Udbudsvilkår EJENDOM UDBYDES TIL SALG Københavns Kommune udbyder ejendommen matr.nr. 60 Udenbys Vester Kvarter, beliggende Vesterbrogade 59, 1620 København V, til salg. Oktober 2019 Sagsnr.: 2016-0356253

Læs mere

EJENDOMME UDBYDES TIL SALG. Udbudsvilkår

EJENDOMME UDBYDES TIL SALG. Udbudsvilkår Udbudsvilkår EJENDOMME UDBYDES TIL SALG Københavns Kommune udbyder ejendommene beliggende Brøndbytoften 8, 2605 Brøndby, Brøndbytoften 10, 2605 Brøndby, Brøndbytoften 11, 2605 Brøndby og Brøndbytoften

Læs mere

Offentligt udbud for Randers Kommune

Offentligt udbud for Randers Kommune Offentligt udbud for Randers Kommune Sag 6381-2 TIL SALG Randers SV - Vorup Boulevard 33, delområde C2 Tidligere anvendt til serviceareal for kommuneskolen - Vorup Skole Ejendommen udbydes i 3 delområder:

Læs mere

CAFÉBÅDEN I AMAGER STRANDPARK UDBYDES TIL SALG. Udbudsvilkår

CAFÉBÅDEN I AMAGER STRANDPARK UDBYDES TIL SALG. Udbudsvilkår Udbudsvilkår CAFÉBÅDEN I AMAGER STRANDPARK UDBYDES TIL SALG Københavns Kommune udbyder Cafébåden beliggende ved bolværket på matr.nr. 4528 Sundbyøster, København, beliggende Havkajakvej 16, 2300 København

Læs mere

2. Ejendomsbeskrivelse Matrikelnummer Matrikel 2bh, Smørumnedre By, Smørum

2. Ejendomsbeskrivelse Matrikelnummer Matrikel 2bh, Smørumnedre By, Smørum EGEDAL KOMMUNE Udbyder ejendommen, matrikelnummer 2bh, Smørumnedre By, Smørum til salg 1. Udbudsvilkår Ejendommen udbydes til salg i henhold til bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011 om offentligt udbud

Læs mere

THISTED KOMMUNE. Udbud af 6 byggegrunde BAVNHØJ, TILSTED. Thisted Kommune Sekretariatet, Kirkevej 9, tlf. nr. 99 17 17 17 www.thisted.

THISTED KOMMUNE. Udbud af 6 byggegrunde BAVNHØJ, TILSTED. Thisted Kommune Sekretariatet, Kirkevej 9, tlf. nr. 99 17 17 17 www.thisted. THISTED KOMMUNE Udbud af 6 byggegrunde BAVNHØJ, TILSTED Thisted Kommune Sekretariatet, Kirkevej 9, tlf. nr. 99 17 17 17 www.thisted.dk Indholdsfortegnelse Thisted by og den sydlige bydel Tilsted...2 Området

Læs mere

Salgsbetingelser Vilkår for salg af grunde på Nordmarken i Højmark Gældende fra 1. januar 2013.

Salgsbetingelser Vilkår for salg af grunde på Nordmarken i Højmark Gældende fra 1. januar 2013. Salgsbetingelser Vilkår for salg af grunde på Nordmarken i Højmark Gældende fra 1. januar 2013. 1. Beskrivelse af ejendommen/området Grundene ligger ved Nordmarken i Højmark, hvor de første grunde blev

Læs mere

Miljøministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger)

Miljøministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) NST-513-00738 Miljøministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) sælger Bøgeskovhus Tidligere skovfogedbolig beliggende Palsgårdsvej 10, 7362 Hampen 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom Finansministeriets

Læs mere

Købsblanket Byggegrunde

Købsblanket Byggegrunde Købsblanketten skal printes, udfyldes og underskrives. Herefter kan den scannes og mailes til erik.janne@webspeed.dk - eller afleveres/postes til: EB Holding Randers ApS Kongelysdalen 14 8930 Randers NØ

Læs mere

Stilling: Adresse: Telefonnr.: CVR-nr./CPR-nr.:

Stilling: Adresse: Telefonnr.: CVR-nr./CPR-nr.: KØBSAFTALE Undertegnede Stilling: Adresse: Telefonnr.: CVR-nr./CPR-nr.: Afgiver herved købstilbud over for Kerteminde Kommune CVR-nr. 29 18 97 06 Hans Schacksvej 4 5300 Kerteminde om køb af ejendommen

Læs mere

Salgsprospekt. 2 tidligere lærerboliger. Lærervej 3 og 5 - Ramløse Udbyder: Gribskov Kommune Dato: 1. marts 2018

Salgsprospekt. 2 tidligere lærerboliger. Lærervej 3 og 5 - Ramløse Udbyder: Gribskov Kommune Dato: 1. marts 2018 Salgsprospekt 2 tidligere lærerboliger Lærervej 3 og 5 - Ramløse Udbyder: Gribskov Kommune Dato: 1. marts 2018 Center for Byer, Ejendomme og Erhverv, Rådhusvej 3, 3200 Helsinge Oplysninger: Bianca Lauterbach

Læs mere

Silkeborg Kommune sælger ejendommen beliggende Jernbanegade 13, 8882 Fårvang. Mindstepris: 695.000 kr. inkl. Moms. Erhvervsareal: 401 m 2

Silkeborg Kommune sælger ejendommen beliggende Jernbanegade 13, 8882 Fårvang. Mindstepris: 695.000 kr. inkl. Moms. Erhvervsareal: 401 m 2 Mindstepris: 695.000 kr. inkl. Moms Erhvervsareal: 401 m 2 Bygget/ombygget: 1910/1996 Grundareal: 2.551 m 2 Energimærke: E Silkeborg Kommune sælger ejendommen beliggende Jernbanegade 13, 8882 Fårvang Indhold

Læs mere

Udbudsvilkår Areal v/sulsted Landevej/Sulsted Kirkevej, Hostrup

Udbudsvilkår Areal v/sulsted Landevej/Sulsted Kirkevej, Hostrup #BREVFLET# Click here to enter text. Dokument: Neutral titel Aalborg Kommune, Juridisk Afdeling, BLF Stigsborg Brygge 5, 9400 Nørresundby. 12-08-2015 Udbudsvilkår Areal v/sulsted Landevej/Sulsted Kirkevej,

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Erhvervsgrund Solbjergvej 19B, Bælum

K Ø B S A F T A L E. Erhvervsgrund Solbjergvej 19B, Bælum 2/10-14 K Ø B S A F T A L E Erhvervsgrund Solbjergvej 19B, Bælum Undertegnede Navn/Virksomhed: Adresse: CPR/CVR.: Tlf.: E-mail: tilbyder herved at købe matr.nr. 8g Bælum By, Bælum, beliggende Solbjergvej

Læs mere

Udbud af ejendommen matr. nr. 5hl, Over Feldborg By, Haderup. Salgsmappe

Udbud af ejendommen matr. nr. 5hl, Over Feldborg By, Haderup. Salgsmappe Udbud af ejendommen matr. nr. 5hl, Over Feldborg By, Haderup. Salgsmappe Udarbejdet af Herning kommune, Juridisk kontor i forbindelse med offentligt udbud af ejendommen med annoncering i Herning Folkeblad

Læs mere

Udbud af ejendommen matr. nr. 5e, Haderup By, Haderup.

Udbud af ejendommen matr. nr. 5e, Haderup By, Haderup. Udbud af ejendommen matr. nr. 5e, Haderup By, Haderup. Salgsmappe Udarbejdet af Herning kommune, Juridisk kontor i forbindelse med offentligt udbud af ejendommen med annoncering i Herning Folkeblad den

Læs mere

Salg af 12 attraktive byggegrunde på Doktor Lunds Vej i Øster Jølby

Salg af 12 attraktive byggegrunde på Doktor Lunds Vej i Øster Jølby Morsø Kommune Salg af 12 attraktive byggegrunde på Doktor Lunds Vej i Øster Jølby Udbudsmateriale Pia Thybo 2013 Direktionssekretariatet Strategi & Kommunikation 13-09-2013 Offentligt udbud af byggegrunde

Læs mere

THISTED KOMMUNE Udbud af 14 byggegrunde Tviskjær i Thisted

THISTED KOMMUNE Udbud af 14 byggegrunde Tviskjær i Thisted THISTED KOMMUNE Udbud af 14 byggegrunde Tviskjær i Thisted Thisted kommune Sekretariatet, Kirkevej 9, tlf. nr. 99 17 17 17 www.thisted.dk 1 Indholdsfortegnelse Thisted by og den sydlige bydel Tilsted...

Læs mere

Købstilbud med salgsvilkår for areal ved Pakhuskajen 1, Haderslev Havn.

Købstilbud med salgsvilkår for areal ved Pakhuskajen 1, Haderslev Havn. NOTAT Haderslev Kommune Ejendomsudvikling Gåskærgade 26 6100 Haderslev www.haderslev.dk Dir. tlf. 74 34 17 20 kfld@haderslev.dk 15-03-2016 Sagsident: 15/21830 Sagsbehandler: Kurt Frede Lopdrup Købstilbud

Læs mere

KØBSAFTALE. Mellem. Egedal Kommune Rådhustorvet 2 3660 Stenløse (i det følgende benævnt EK)

KØBSAFTALE. Mellem. Egedal Kommune Rådhustorvet 2 3660 Stenløse (i det følgende benævnt EK) KØBSAFTALE Mellem Egedal Kommune Rådhustorvet 2 3660 Stenløse (i det følgende benævnt EK) og [Virksomhedsnavn] CVR-nr. [Nummer] [Adresse] [postnummer] (i det følgende benævnt Køber) er d.d. indgået aftale

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Hadsundvej 2B, 9575 Terndrup

K Ø B S A F T A L E. Hadsundvej 2B, 9575 Terndrup K Ø B S A F T A L E Hadsundvej 2B, 9575 Terndrup Undertegnede Navn/Virksomhed: Adresse: CPR/CVR.: Tlf.: E-mail: tilbyder herved at købe ejendommen matr.nr. 17c Terndrup By, Lyngby af areal ifølge tingbogen

Læs mere

UDBUDSPROSPEKT INVESTERINGSEJENDOM. Hyrdevej 6-20, 7000 Fredericia Sag nr. 15/2717

UDBUDSPROSPEKT INVESTERINGSEJENDOM. Hyrdevej 6-20, 7000 Fredericia Sag nr. 15/2717 UDBUDSPROSPEKT INVESTERINGSEJENDOM Hyrdevej 6-20, 7000 Fredericia Sag nr. 15/2717 Indhold GENERELLE UDBUDSVILKÅR... 3 BOLIGSOCIAL HENSYN... 3 EJENDOMMEN I HOVEDTRÆK... 4 BESKRIVELSE... 4 PLANFORHOLD /

Læs mere

SALGSPROSPEKT Elsamvej 13, Vester Hassing, 9310 Vodskov

SALGSPROSPEKT Elsamvej 13, Vester Hassing, 9310 Vodskov Matrikelnummer: SALGSPROSPEKT Elsamvej 13, Vester Hassing, 9310 Vodskov SÆLGES VED OFFENTLIGT UDBUD FOR AALBORG FORSYNING, KLOAK A/S Ejendommen omfatter delnr. 5 af 27m V. Hassing By, V. Hassing med et

Læs mere

Udbudsvilkår vedr. salg af kommunalejet ejendom. Ejendommen er beliggende på: Symfonivej Herlev

Udbudsvilkår vedr. salg af kommunalejet ejendom. Ejendommen er beliggende på: Symfonivej Herlev 09.09.2019 Udbudsvilkår vedr. salg af kommunalejet ejendom. Ejendommen er beliggende på: Symfonivej 27 2730 Herlev 1 Indholdsfortegnelse Indhold 1. Indledning... 3 2. Om udbuddet... 3 3. Tilbudsafgivelse...

Læs mere

Udbudsmateriale Dynamovej Søborg

Udbudsmateriale Dynamovej Søborg Udbudsmateriale Dynamovej 5 2860 Søborg J. nr. 82.02.00S00 1 Udbudsmaterialet indeholder følgende: Offentligt udbud af grunden Dynamovej 5, 2860 Søborg Udbudsbetingelser og oplysninger om ejendommen Bilag

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. tilbyder hermed at købe den af Næstved kommune (benævnt sælger) tilhørende ejendom/ grund beliggende: adresse, postnr.

K Ø B S A F T A L E. tilbyder hermed at købe den af Næstved kommune (benævnt sælger) tilhørende ejendom/ grund beliggende: adresse, postnr. K Ø B S A F T A L E Underskrevne (Køber) navn(e): adresse:, CVR./ CPR nr. Telefonnr. og mail:, tilbyder hermed at købe den af Næstved kommune (benævnt sælger) tilhørende ejendom/ grund beliggende: adresse,

Læs mere

Salg af grund til tæt-lav boligbebyggelse, Mellemvang, 9362 Gandrup. Del af matr. nr. 9a, Gandrup by, Ø. Hassing

Salg af grund til tæt-lav boligbebyggelse, Mellemvang, 9362 Gandrup. Del af matr. nr. 9a, Gandrup by, Ø. Hassing Click here to enter text. Udbudsvilkår Udbudsvilkår Salg af grund til tæt-lav boligbebyggelse, Mellemvang, 9362 Gandrup. Del af matr. nr. 9a, Gandrup by, Ø. Hassing 1. Ejendommen./. Under forbehold af

Læs mere

Købstilbud. Underskrevne: Cpr.nr.: Adresse: Mailadr.: Advokat:

Købstilbud. Underskrevne: Cpr.nr.: Adresse: Mailadr.: Advokat: Odense, den 28. april 2016 Købstilbud Underskrevne: Cpr.nr.: Adresse: Mailadr.: Advokat: tilbyder herved, for det anførte bud, at købe én af nedenstående ejendomme. Overtagelsen fastsættes efter nærmere

Læs mere

KØBSAFTALE. Mellem. Egedal Kommune Rådhustorvet 2 3660 Stenløse (i det følgende benævnt EK)

KØBSAFTALE. Mellem. Egedal Kommune Rådhustorvet 2 3660 Stenløse (i det følgende benævnt EK) KØBSAFTALE Mellem Egedal Kommune Rådhustorvet 2 3660 Stenløse (i det følgende benævnt EK) og [Virksomhedsnavn] CVR-nr. [Nummer] [Adresse] [postnummer] (i det følgende benævnt Køber) er d.d. indgået aftale

Læs mere

SALGSVILKÅR for erhvervsparcellerne beliggende Erhvervsparken Klank i Galten

SALGSVILKÅR for erhvervsparcellerne beliggende Erhvervsparken Klank i Galten maj 2012 sag 07/17066 SALGSVILKÅR for erhvervsparcellerne beliggende Erhvervsparken Klank i Galten Salgsvilkår 1. Oplysninger om grundene Parcellerne er beliggende i Erhvervsparken Klank ved Århusvej/

Læs mere

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen KØGE KOMMUNE 2017-003770-22 TORVET 1 4600 KØGE STORPARCEL Herfølge Syd KØBSAFTALE 1. Parterne Sælger: Køge Kommune, CVR-nr. 29 18 93 74, Torvet 1, 4600 Køge Køber: 2. Ejendommen En ubebygget storparcel,

Læs mere

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen sælger Landbrugsjord uden landbrugspligt Landbrugsjord beliggende Maltvedgårdsvej 2B, 4100 Ringsted. 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom Matr. nr.: matr.nr.

Læs mere

Salgsinformation. Budfrist: Fredag den 1. december 2017 kl Skolevej 12, Tullebølle, 5953 Tranekær

Salgsinformation. Budfrist: Fredag den 1. december 2017 kl Skolevej 12, Tullebølle, 5953 Tranekær Salgsinformation Skolevej 12, Tullebølle, 5953 Tranekær Budfrist: Fredag den 1. december 2017 kl. 11.00 Tilbud afgives på særlig tilbudsblanket og i lukket kuvert til: Langeland Kommune Infrastruktur Fredensvej

Læs mere

TIL SALG. Udbudsvilkår ØRESUNDSVEJ 55A, 2300 KØBENHAVN S, UDBYDES

TIL SALG. Udbudsvilkår ØRESUNDSVEJ 55A, 2300 KØBENHAVN S, UDBYDES Udbudsvilkår ØRESUNDSVEJ 55A, 2300 KØBENHAVN S, UDBYDES TIL SALG Københavns Kommune udbyder matr.nr. 38a, Sundbyøster, København, beliggende Øresundsvej 55A, 2300 København S til salg. August 2016 Sagsnr.

Læs mere

Betingelser for salg af storparceller

Betingelser for salg af storparceller Betingelser for salg af storparceller 21-09-2017 Sagsid 16/25701 Gældende for storparcel ved Marienhoffvej 21F, 8550 Ryomgård, matr.nr. 3kh, Ryomgård Hgd., Marie Magdalene 1. Udbud af storparceller De

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Ved forsinket betaling tillægges der renter efter den gældende rentelov.

K Ø B S A F T A L E. Ved forsinket betaling tillægges der renter efter den gældende rentelov. K Ø B S A F T A L E Vedr. Jernbanegade 13-9610 Nørager Undertegnede Navn/Virksomhed: Adresse: CPR/CVR: Tlf.: E-mail: tilbyder herved at købe del af matr.nr. 1nq Nøragergård hovedgård, Durup, beliggende

Læs mere

Købsaftale med salgsbetingelser

Købsaftale med salgsbetingelser Købsaftale med salgsbetingelser Matr. nr. 16 dm Melby by, Melby Plovvænget 3, 3300 Frederiksværk Natur og Udvikling Købsaftale Undertegnede Halsnæs kommune, Rådhusparken 1, 3300 Frederiksværk sælger og

Læs mere

Udbudsinformation. Langeland Kommune udbyder Longelse Skole til salg. Budfrist: Tirsdag den 10. juni 2014 kl. 12.00

Udbudsinformation. Langeland Kommune udbyder Longelse Skole til salg. Budfrist: Tirsdag den 10. juni 2014 kl. 12.00 Udbudsinformation Langeland Kommune udbyder Longelse Skole til salg Longelse Skole, Longelsevej 16, Sdr. Longelse, 5900 Rudkøbing Budfrist: Tirsdag den 10. juni 2014 kl. 12.00 Tilbud afgives på særlig

Læs mere

Købsaftale Bymidten 114, 3500 Værløse

Købsaftale Bymidten 114, 3500 Værløse Købsaftale Bymidten 114, 3500 Værløse Matr.nr.1DI, Lille Værløse, Værløse til salg. Dato: Indholdsfortegnelse Parter side 2 Grunden side 2 Servitutter side 3 Overtagelse side 3 Øvrige forhold side 4 Miljø

Læs mere

KØBSAFTALE MED SALGSVILKÅR For ejendommen Bronzevej 4, 6000 Kolding

KØBSAFTALE MED SALGSVILKÅR For ejendommen Bronzevej 4, 6000 Kolding KØBSAFTALE MED SALGSVILKÅR For ejendommen Bronzevej 4, 6000 Kolding Matr. nr. 10eh, Harte By, Harte Undertegnede Navn Adresse: By og postnr.: Tlf. nr. E.mail CVR nr: tilbyder herved at købe ejendommen

Læs mere

Købsaftale. for. Ringsted Kommunes salg af storparcel i Kasernebyen

Købsaftale. for. Ringsted Kommunes salg af storparcel i Kasernebyen Købsaftale for Ringsted Kommunes salg af storparcel i Kasernebyen Matr.nr. 60bz, 60ea og 60bt INDHOLDSFORTEGNELSE 1 PARTERNE... 3 2 EJENDOMMEN... 3 3 SERVITUTTER OG DEKLARATIONER... 3 4 OVERTAGELSE OG

Læs mere

Grunden har et areal på m 2.

Grunden har et areal på m 2. Salgsvilkår Udbudsgrundlag Ejendommen 1. Indledning Lejre Kommunes salg af grunde sker i henhold til bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011 om offentligt udbud ved salg af kommunens henholdsvis regionens

Læs mere

Salgsprospekt. Kirsebærhaven 2 - Ramløse Udbyder: Gribskov Kommune Dato: 1. august 2017

Salgsprospekt. Kirsebærhaven 2 - Ramløse Udbyder: Gribskov Kommune Dato: 1. august 2017 Salgsprospekt Kirsebærhaven 2 - Ramløse Udbyder: Gribskov Kommune Dato: 1. august 2017 Center for Byer, Ejendomme og Erhverv, Rådhusvej 3, 3200 Helsinge Oplysninger: Jan Blomsterberg tlf. 7249 6905, mail:

Læs mere

26.06.2014. Tilbudsgrundlag. Offentligt udbud af salg af Administrationsbygninger og bibliotek i Støvring. Hobrovej 88 90 Bavnebakken 9.

26.06.2014. Tilbudsgrundlag. Offentligt udbud af salg af Administrationsbygninger og bibliotek i Støvring. Hobrovej 88 90 Bavnebakken 9. 26.06.2014 Tilbudsgrundlag Offentligt udbud af salg af Administrationsbygninger og bibliotek i Støvring Hobrovej 88 90 Bavnebakken 9 Side 1 af 5 Indhold: 1) Orientering a) Udbuddet b) Sælgeren c) Tilbudsgrundlag

Læs mere

KØBSAFTALE. GREVE KOMMUNE, Rådhusholmen 10, 2670 Greve sælger herved til. Navn Adresse Postnummer og by evt. CVR. nr.

KØBSAFTALE. GREVE KOMMUNE, Rådhusholmen 10, 2670 Greve sælger herved til. Navn Adresse Postnummer og by evt. CVR. nr. GREVE KOMMUNE Center for Byråd & Ledelse Rådhusholmen 10 2670 Greve KØBSAFTALE GREVE KOMMUNE, Rådhusholmen 10, 2670 Greve sælger herved til Navn Adresse Postnummer og by evt. CVR. nr. den kommunen tilhørende

Læs mere

Skive Kommune udbyder et jordstykke beliggende Kisumvej, Rønbjerg, 7800 Skive til salg uden fast mindstepris.

Skive Kommune udbyder et jordstykke beliggende Kisumvej, Rønbjerg, 7800 Skive til salg uden fast mindstepris. Salgsmateriale Jordstykke, Kisumvej - matr.nr. 16e Kisum By, Estvad Skive Kommune udbyder et jordstykke beliggende Kisumvej, Rønbjerg, 7800 Skive til salg uden fast mindstepris. Arealet er på 2.925 m2

Læs mere

T I L B U D S B L A N K E T for jordparceller på Thorsvej 7800 Skive

T I L B U D S B L A N K E T for jordparceller på Thorsvej 7800 Skive T I L B U D S B L A N K E T for jordparceller på Thorsvej 7800 Skive Mellem Skive Kommune, Torvegade 10, 7800 Skive som sælger, og Navn: Adresse: By: Tlf.nr.: Mail: er der indgået følgende aftale om køb

Læs mere

Udbudsvilkår EJENDOM UDBYDES TIL SALG

Udbudsvilkår EJENDOM UDBYDES TIL SALG Udbudsvilkår EJENDOM UDBYDES TIL SALG Københavns Kommune udbyder matr.nr. 193 Udenbys Vester Kvarter, København, beliggende Absalonsgade 3, 1658 København V, til salg. 1 29. september 2016 Sagsnr. 2016-0239603

Læs mere

Særlige salgsvilkår. Indenrigsministeriets bekendtgørelse nr. 799 af d. 24. juni 2011 om offentligt udbud ved salg af kommunens faste ejendomme.

Særlige salgsvilkår. Indenrigsministeriets bekendtgørelse nr. 799 af d. 24. juni 2011 om offentligt udbud ved salg af kommunens faste ejendomme. Særlige salgsvilkår Indledning Udbyder Tønder Kommune udbyder grunde i Lakolk Butikscenter i henhold til Indenrigsministeriets bekendtgørelse nr. 799 af d. 24. juni 2011 om offentligt udbud ved salg af

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Grundene er beliggende henholdsvis Sandgraven 1 og 3, Øster Hornum, 9530 Støvring

K Ø B S A F T A L E. Grundene er beliggende henholdsvis Sandgraven 1 og 3, Øster Hornum, 9530 Støvring K Ø B S A F T A L E Undertegnede Navn/Virksomhed: Adresse: CPR/CVR.: Tlf.: E-mail: tilbyder herved at købe følgende grunde: - matr.nr. 46c Ø. Hornum By, Øster Hornum og - del af matr.nr. 46b Ø. Hornum

Læs mere

Betingelser for salg af parcelhusgrunde

Betingelser for salg af parcelhusgrunde Betingelser for salg af parcelhusgrunde Gældende for Dalgårdsvej 35, Thorsager 1. Udbud af parcelhusgrunde De kommunale parcelhusgrunde sælges i henhold til bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011 om offentligt

Læs mere

Det vil også være muligt at etablere parkeringsarealer til brug for enten private virksomheder eller offentlige funktioner i området.

Det vil også være muligt at etablere parkeringsarealer til brug for enten private virksomheder eller offentlige funktioner i området. Indhold Grunde på Strømmen 11, 15 og 17... 2 Plangrundlag... 2 Grundenes størrelse... 2 Randers Kommunes krav til byggeriet... 2 Forudsætning for ibrugtagen af ny bebyggelse:... 3 Supplerende bestemmelser

Læs mere

Udbud af landbrugsarealet matr. nr. 1z, Bjødstrup By, Gjellerup. Salgsmappe

Udbud af landbrugsarealet matr. nr. 1z, Bjødstrup By, Gjellerup. Salgsmappe Udbud af landbrugsarealet mr. nr. 1z, Bjødstrup By, Gjellerup. Salgsmappe Udarbejdet af Herning kommune, Juridisk kontor i forbindelse med offentligt udbud af ejendommen med annoncering i Herning Folkeblad

Læs mere

Salgsprospekt. Helsingevejen 64C - Blistrup Udbyder: Gribskov Kommune Dato: 19. juni 2017

Salgsprospekt. Helsingevejen 64C - Blistrup Udbyder: Gribskov Kommune Dato: 19. juni 2017 Salgsprospekt Helsingevejen 64C - Blistrup Udbyder: Gribskov Kommune Dato: 19. juni 2017 Center for Byer, Ejendomme og Erhverv, Rådhusvej 3, 3200 Helsinge Oplysninger: Bianca Lauterbach tlf. 7249 6938,

Læs mere

Udbud af 35 boligbyggegrunde på Fredsbovej og Galgehøj, 8740 Brædstrup

Udbud af 35 boligbyggegrunde på Fredsbovej og Galgehøj, 8740 Brædstrup Udbud af 35 boligbyggegrunde på Fredsbovej og Galgehøj, 8740 Brædstrup Nyttige oplysninger Nærværende dokument indeholder en kort beskrivelse af den samlede ejendom og dens arealer, herunder anvendelsesmuligheder

Læs mere

GRUNDE UDBYDES TIL SALG. Udbudsvilkår

GRUNDE UDBYDES TIL SALG. Udbudsvilkår Udbudsvilkår GRUNDE UDBYDES TIL SALG Københavns Kommune udbyder grundene matr.nr. 18m Brøndbyøster By, Brøndbyøster, beliggende Brøndbytoften 8, 2605 Brøndby, matr.nr. 18n Brøndbyøster By, Brøndbyøster,

Læs mere

KØBENHAVNS KOMMUNE udbyder ejendommen, matr.nr. 5457c Udenbys Klædebo Kvarter, København, Rovsingsgade 63, 2200 København N, til salg

KØBENHAVNS KOMMUNE udbyder ejendommen, matr.nr. 5457c Udenbys Klædebo Kvarter, København, Rovsingsgade 63, 2200 København N, til salg KØBENHAVNS KOMMUNE Økonomiforvaltningen Center for Byudvikling Januar 2015, opdateret juni 2015 Sag: 2013-41598 KØBENHAVNS KOMMUNE udbyder ejendommen, matr.nr. 5457c Udenbys Klædebo Kvarter, København,

Læs mere

Udbud af grunden Næssundvej 326, V. Hvidbjerg Salgsvilkår og tilbudsblanket

Udbud af grunden Næssundvej 326, V. Hvidbjerg Salgsvilkår og tilbudsblanket Udbud af grunden Næssundvej 326, V. Hvidbjerg Salgsvilkår og tilbudsblanket 12. november 2018 1 Sagsnr.: 773-2018-8887 Navn: Pia Thybo Direkte tlf.nr.: 9970 7006 E-mail: pt@morsoe.dk Generel information

Læs mere

UDBUDSMATERIALE. Udbudsmateriale for Ballerup Kommunes salg af erhvervsgrunde i Måløv Erhvervspark. Juni 2013 BOC Sekretariat for Politik & Ledelse

UDBUDSMATERIALE. Udbudsmateriale for Ballerup Kommunes salg af erhvervsgrunde i Måløv Erhvervspark. Juni 2013 BOC Sekretariat for Politik & Ledelse UDBUDSMATERIALE Udbudsmateriale for Ballerup Kommunes salg af erhvervsgrunde i Måløv Erhvervspark Juni 2013 BOC Sekretariat for Politik & Ledelse Måløv Erhvervspark - Hyldhøj Matr.nr. 7 bg og 10 ø Måløv

Læs mere

Udbud af landbrugsparceller matr. nr. 6cy, Gl. Arnborg By, Arnborg

Udbud af landbrugsparceller matr. nr. 6cy, Gl. Arnborg By, Arnborg Udbud af landbrugsparceller matr. nr. 6cy, Gl. Arnborg By, Arnborg Salgsmappe Udarbejdet af Herning kommune, Juridisk kontor i forbindelse med offentligt udbud af ejendommen med annoncering i Herning Folkeblad

Læs mere

KØBSAFTALE. Undertegnede: Stilling: Adresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.:

KØBSAFTALE. Undertegnede: Stilling: Adresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: 1 KØBSAFTALE Undertegnede: Stilling: Adresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: (i det følgende kaldet køber) tilbyder herved over for Odense Kommune By- og Kulturforvaltningen Staben Nørregade 36 5000 Odense

Læs mere

Boeslunde. Parcelhusgrunde på Mosevænget (Lokalplan 102) K Ø B S A F T A L E

Boeslunde. Parcelhusgrunde på Mosevænget (Lokalplan 102) K Ø B S A F T A L E Boeslunde Parcelhusgrunde på Mosevænget (Lokalplan 102) K Ø B S A F T A L E Undertegnede Navn: Adresse: Tlf. nr.: Center for Kommunale Ejendomme Caspar Brands Plads 6 4220 Korsør Tlf.: 58 57 90 91 teknik@slagelse.dk

Læs mere

Betingelser for salg af storparceller

Betingelser for salg af storparceller Betingelser for salg af storparceller Gældende for storparcel ved Ole Geislers Vej i Hornslet 1. Udbud af storparceller De kommunale byggegrunde sælges i henhold til bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni

Læs mere

Salgsprospekt. Mårum Skole Udbyder: Gribskov Kommune Dato: 19. juni 2017

Salgsprospekt. Mårum Skole Udbyder: Gribskov Kommune Dato: 19. juni 2017 Salgsprospekt Mårum Skole Udbyder: Gribskov Kommune Dato: 19. juni 2017 Center for Byer, Ejendomme og Erhverv, Rådhusvej 3, 3200 Helsinge Oplysninger: Jan Blomsterberg tlf. 7249 6905, mail: jkblo@gribskov.dk

Læs mere

UDBUDSVILKÅR. for. Matr.nr. 3l, Hornelund By, Horne af samlet areal m 2. Rolighedsvej 8, Horne, 6800 Varde

UDBUDSVILKÅR. for. Matr.nr. 3l, Hornelund By, Horne af samlet areal m 2. Rolighedsvej 8, Horne, 6800 Varde UDBUDSVILKÅR for Matr.nr. 3l, Hornelund By, Horne, af samlet areal 1.501 m 2. Rolighedsvej 8, Horne, 6800 Varde Beliggenhed og zoneforhold Ejendommene er beliggende Rolighedsvej 8, Horne, 6800 Varde. Matr.nr.

Læs mere

Korsør. Erhvervsarealer ved Møllevangen 12A og 12B K Ø B S A F T A L E

Korsør. Erhvervsarealer ved Møllevangen 12A og 12B K Ø B S A F T A L E Korsør Erhvervsarealer ved Møllevangen 12A og 12B K Ø B S A F T A L E Undertegnede Navn: Adresse: CVR-nr./CPR-nr.: Køb og Salg Caspar Brands Plads 6, 1. sal 4220 Korsør Tlf.: 58 57 90 91 ejendomme@slagelse.dk

Læs mere