1 Introduktion og formål

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "1 Introduktion og formål"

Transkript

1 1 Introduktion og formål Tak fordi du har benyttet vores beregner og indtastet Jeres data på onlinemarkedspladser.dk. En holistisk tilgang til vurdering af en ny salgskanal kræver, at du som minimum får indblik i tre økonomiske variabler, nemlig: 1. prisen for at komme i gang med salg 2. prisen for at få adgang til kunder/omsætning 3. prisen for at drifte/håntere ordrer Med udgangspunkt i Jeres indtastede data, giver denne rapport et overblik prisen for at få adgang til kunder/omsætning. Rapporten giver med andre ord et overblik over Jeres omkostningsstruktur for salget på online markedspladser (Amazon) sammenlignet med Jeres eksisterende salgskanaler (webshop). Det er rapportens formål at give dig indblik i de omkostningsposter, der driver salget på online markedspladser. Det er vigtigt, at understrege, at rapportens tal og kalkuler er beregnet/simuleret udfra forudsætninger (se appendix 1), der ikke nødvendigvis afspejler Jeres virksomheds virkelighed. Rapportens tal og kalkuler kan derfor ikke benyttes som beslutningsgrundlag uden at I selv har taget stilling til kalkulernes forudsætninger. Ønsker du at få et tip, når de andre beregner bliver tilgængelig, kan du tilmelde dig projektets nyhedsbrev på Kort om projektet Industriens Fond har gennem temaindkaldelsen Nye digitale forretningsmodeller bevilliget midler til projektet E-eksport via online markedspladser. Projektet er et samarbejde mellem Copenhagen Business School og Dansk Industri Handel (DI Handel). Danske virksomheder skal være bedre til at drive eksportsalg via digitale kanaler. Ifølge Danmarks Statistik udgjorde danske virksomheders samlede omsætning via websalg til udlandet blot 2%, hvilket placerer Danmark på en 26. plads i Europa. Online markedspladser forventes at blive en vigtig salgskanal i fremtiden og det er derfor vigtigt, at danske virksomheder får kvalificeret viden om disse og værktøjer/metoder, så de kan træffe en forretningsmæssig beslutning om, hvorvidt de ønsker anvende disse. Projektets formål er derfor: - at ruste danske virksomheder med viden og kompetence til at træffe kvalificeret beslutning om, hvorvidt de ønsker at drive salg via online markedspladser - at tilvejebringe værktøjer/metoder, så virksomhederne lettere kan sælge via online markedspladser Læs mere om projektet på

2 2 Hvornår har I break even? Rapporten belyser hvilken månedlig minimums omsætning I løbende skal opnå for at få Jeres penge hjem igen (break even). Break even er naturligvis forskellig fra virksomhed til virksomhed, hvorfor vi sammenligner markedsplads potentialet ift. til Jeres eksisterende omsætning på Kr om måneden. Omkostninger Organisk omsætning Jeres virksomhed vil nå break even på trafik omkostningerne (pink linje) med en organisk omsætning (grøn linje) på Kr og en købt (PPC) omsætning på Kr Ialt Kr , hvilket svarer til 8,99% af Jeres eksisterende omsætning. Hvis de samlede omkostninger til markedspladsen og konverteringssupport medtages vil breakeven være Kr (rød linje) for organisk omsætning (grøn linje) og Kr for den købte (PPC) omsætning. Ialt Kr , hvilket svarer til 11,35% af Jeres eksisterende omsætning. Break even ift. trafik omkostninger Som det fremgår af tabellen nedenfor, vil en total omsætning, der er 50% større end Break even på i alt Kr bidrage med et forventet overskud på Kr pr. måned. Break even +10% +20% +30% +50% +80% Organisk omsætning på markedspladsen PPC omsætning på markedspladsen Total omsætning Selling fee (15%) for organisk trafik PPC fee (inkl. Selling fee for købt trafik) Interne omkostninger Vareforbrug (50% af Total omsætning) Forventet overskud (Kr./Mnd.) Break even ift. samlede omkostninger Som det fremgår af tabellen nedenfor, vil en total omsætning der er 50% større end Break even på i alt Kr bidrage med et forventet overskud på Kr pr. måned. Break even +10% +20% +30% +50% +80% Organisk omsætning på markedspladsen PPC omsætning på markedspladsen Total omsætning Selling fee (15%) PPC fee (inkl. Selling fee for købt trafik) Interne omkostninger Markedsplads platform Konverteringssupport Vareforbrug (50% af Total omsætning) Total (Kr./Mnd.)

3 3 Omkostninger på markedspladsen Selling fee På baggrund af Jeres varekategori(er) har I estimeret Selling fee til 15%. PPC fee Det reele PPC fee kendes ikke på forhånd, men de fleste markedspladser anvender samme auktionform som Google, hvorfor populære søgeord er dyrere end de mindre populære. Markedsplads tilbyder PPC! Forhold mellem organisk og købt trafik SEO SoMe 1 Newsletters 3 Proaktiv kundeservice 1 Total (Kr./mnd.) Organisk (Kr./Mnd.) SEM Affiliate marketing Total (Kr./mnd.) Købt (Kr./Mnd.) Forholdet mellem Jeres organiske trafik og købte trafik i Jeres nuværende webshop er ( / ) 43,80%. Interne omkostninger I arbejdet med en markedsplads ligger der et løbende arbejde med at opdatere / nedlægge varer samt vedligeholde og forbedre Jeres tilstedeværelse (tekstrettelser, grafik og SEO optimering etc.). Vi forventer, at dette tager 15 minutter pr. produkt eller samlet set 50 timer pr. måned for Jeres 200 produkter. I udregningen har vi anvendt en timeløn på 450 Kr/t., hvilket giver Jer nogle månedlige interne omkostninger på: Kr Markedsplads platformen Markedsplads platforms omkostningen består af et fee 39 EUR (Kr. 290,55). Vi regner med der er en dialog med markedspladsen (klagesager etc.), som tager 10 timer om måneden (hvilket er 3 minutter pr. SKU om måneden), hvilket med en timeløn: på 450 Kr./t. koster Jer månedligt: Kr Konverteringssupport På en markedsplads er der (oftest) rigtigt mange kunde tilstede. Målet for Jer er, at få de kunder til at købe netop Jeres produkter. Det er lykkedes mange (Læs evt. artiklen på DI Business om Australian bodycares erfaring på Amazon her). Vi har valgt at sætte Kr af om måneden til eks. vareprøver og generelt til at give markedspladskunderne det ekstra, der give gode anmeldelser.

4 4 Overblik og sammenligningsgrundlag Nedenstående tabel viser Jeres eksisterende omkostninger til at skabe omsætning i Jeres egen webshop sammenlignet med de samlede omkostninger en markedsplads. Platforms omkostninger er meget forskellige mellem Jeres egen webshop ift. markedspladsen, da i på den ene side skal opdatere og drive webshoppen og på den anden blot skal betale et fee for tilstedeværelse (og løbende koordinere med markedspladsen). Trafik omkostninger er break even (ift. samlede omkostninger) for den organiske trafik samt PPC omkostningerne. Omkring Konverterings omkostninger er vidt forskellige faktorer i spil da salget på markedspladsen ikke er afhængigt af eks. Trustpilot eller andre trustmarks. På en markedsplads tæller bruger feedback, hvorfor der alene er budgeteret med at sikre denne. Omkostninger for hhv. Egen e-shop og markedspladsen Egen webshopshop (Kr./Mnd.) Platforms omkostninger Trafik omkostninger Konverterings omkostninger Total (Kr./Mnd.) Break even på markedsplads (Kr./Mnd.) 5 Vi vil gerne høre fra Jer Margin & Sons har specialiseret sig i at hjælpe e-handlere med at forbedre deres bundlinje. Vi har blandt andet udviklet markedsplads modellen som denne rapport er baseret på, hjulpet e-handlere godt i gang på markedspladser og øget deres profit gennem en grundig analyse af relevante omkostninger. Savner I erfaring og en hjælpende hånd med at komme godt fra start på en online markedsplads eller at opstille en e-handels businesscase for netop Jeres virksomhed, så har vi både den praktiske og teoretiske kapacitet klar til at hjælpe Jer. Læs mere om os på. Hvis I mener at denne rapport kan forbedres er vi meget lydhøre overfor Jeres ønsker, kommentarer og kritik. Sammen vil vi gerne hæve dansk e-handel, hvorfor Jeres input kan være til gavn og glæde for flere. I er altid meget velkommen til at kontakte os: GOMP@margin-sons.dk eller Vi glæder os til at høre fra dig.

5 Appendix 1 6 Antagelser bag markedsplads modellen Grundlaget for rapporten er Jeres egne indtastede data på onlinemarkedspladser.dk med følgende antagelser: - Selvom det er almindeligt kendt, at der er en positiv effekt af købt markedsføring (PPC) på de organiske placering, så har vi ikke medtaget denne, da omfanget og den reele effekt er ukendt, idet markedspladsen ikke ønsker at oplyse dette. - Jeres driftsomkostninger antages at være identiske or både egen webshop og markedspladsen, - Omkostningerne til Interne omkostninger bør falde over tid, da I bliver bedre og hurtigere til at lave SEO på markedspladsen og opdateringer (grafik og tekst). Såfremt Jeres sortiment er nogenlunde kostant bliver rettelserne implementeret løbende, hvorfor behovet falder. At holde omkostningerne konstante er derfor konservativt ift. business casens rentabilitet.

6 Appendix 2 7 Dine data Nedenstående tabeller viser de data I har indtastet i surveyen. Månedlig omsætning/omkostning er, om nødvendigt, udregnet på baggrund af Jeres indtastninger og inkluderet for at I kan forholde Jer til hvorvidt de er rimelige ift. virksomhedens nuværende situation og det resultat, som rapporten giver. Omkostninger til Jeres webshop I har indtastet nedenstående data i surveyens pkt. 1.1 Omkostninger til Jeres webshop. Tallene er angivet på årlig basis. Hosting og datatrafik Service,vedligehold og udvikling Betalingsformidling Indtastede omkostninger (Kr./År) Omkostninger til Jeres webshop indhold I har indtastet nedenstående data i surveyens pkt. 1.2 Omkostninger til Jeres webshops indhold. Tallet er angivet på årlig basis. Omkostninger til tekster, grafik, bannere etc Indtastede omkostninger (Kr./År) Øvrige webshop omkostninger I har indtastet nedenstående data i surveyens pkt. 1.3 Øvrige omkostninger. Tallet er angivet på årlig basis. Andre omkostninger 1 Indtastede omkostninger (Kr./År)

7 Trafik-omkostninger og -omsætning i Jeres webshop I har indtastet nedenstående data i surveyens pkt. 2.1 Trafik-omkostninger og -omsætning i Jeres webshop. Tallene er angivet på måneds basis. Indtastede omkostninger (Kr./Mnd.) SEO SEM Affiliate marketing SoMe 1 2 Newsletters 3 4 Other channels 5 6 Indtastet omsætning (Kr./Mnd.) Omkostninger til tillidsskabende virksomheder/organisationer I har indtastet nedenstående data i surveyens pkt. 3.1 Omkostninger til tillidsskabende virksomheder/organisationer. Tallene er angivet på måneds basis. Trustpilot 300 Andre trustmarks (Trusted shops, E-mærket etc.) Indtastede omkostninger (Kr./Mnd.) Øvrige omkostninger I har indtastet nedenstående data i surveyens pkt. 3.2 Øvrige omkostninger. Tallene er angivet på måneds basis. Kundeservice ( , chatfunktion etc.) 1 Andre omkostninger 2 Indtastede omkostninger (Kr./Mnd.) Forventninger til købt trafik på markedspladsen I har indtastet nedenstående data i surveyens pkt. 4.1 Købt trafik. I har valgt, at markedspladsen tilbyder købt trafik. Tallene er angivet på årlig basis. Forventet budget til købt trafik (PPC) Indtastet budget (Kr./År)

8 Forventninger til omsætning på markedspladsen I har indtastet nedenstående data i surveyens pkt. 4.2 Forventninger til omsætning. I har i surveyens pkt. 4.2 Forventninger til omsætning valgt, at forholdet mellem omkostningen til købt trafik (PPC, inklusiv Selling fee) og omsætningen skabt fra købt trafik er den samme på GOMP som i Jeres egen webshop. Forventet omsætning på baggrund af Kr. 100 brugt på købt trafik 400 Indtastet omsætning (Kr.) Selling fee på markedspladsen I har indtastet nedenstående data i surveyens pkt. 4.3 Selling fee. Se Amazons forskellige Selling fees her: her. Selling fee på markedsplads 15 Indtastet procentsats (%) SKUs på markedspladsen I har indtastet nedenstående data i surveyens pkt SKUs på markedspladsen. Ønsket antal SKUs på markedsplads 200 Indtastet antal (Stk.)

Synlighed på nettet. 10 August 2016 Netværksmøde Skanderborg

Synlighed på nettet. 10 August 2016 Netværksmøde Skanderborg Synlighed på nettet 10 August 2016 Netværksmøde Skanderborg Agenda 1. Hvem er jeg og hvorfor står jeg her? 2. Synlighed på nettet, hvorfor? 3. Synlighed på nettet, hvor? 4. Synlighed på nettet, hvordan?

Læs mere

Web Analytics som online marketing ledelsesværktøj

Web Analytics som online marketing ledelsesværktøj Web Analytics som online marketing ledelsesværktøj Maksimer effekten og/eller reducer omkostningerne til online marketing Direktør Per Rasmussen ecapacity Sæt dig i førersædet for online marketing Brug

Læs mere

Eniro-Krak // SME-analyse. Tabelrapport (DK & SE)

Eniro-Krak // SME-analyse. Tabelrapport (DK & SE) Eniro-Krak // SME-analyse Tabelrapport (DK & SE) www.radiuskommunikation.dk i Indhold Om analysen... iv Hovedkonklusioner... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. Tabel 1: Hvilken branche tilhører din virksomhed?...1

Læs mere

E-handel og eksport øger indtjeningen

E-handel og eksport øger indtjeningen Joachim N. Strikert, konsulent og Thomas M. Klintefelt, chefkonsulent jons@di.dk, 3377 4844 - thok@di.dk, 3377 3367 MARTS 2019 E-handel og eksport øger indtjeningen Danske virksomheder inden for fremstilling,

Læs mere

Virksomheders erfaringer med globale online markedspladser. Markedsanalyse gennemført af analyseinstituttet Wilke

Virksomheders erfaringer med globale online markedspladser. Markedsanalyse gennemført af analyseinstituttet Wilke Virksomheders erfaringer med globale online markedspladser Markedsanalyse gennemført af analyseinstituttet Wilke Forord Når man kigger ud i verden, er globale online markedspladser (GOMP) et fænomen i

Læs mere

E-handelspanelet foråret 2018

E-handelspanelet foråret 2018 Konsulent Joachim Nørgaard Strikert jons@di.dk, 77 4844 JUNI 218 E-handelspanelet foråret 218 6 pct. af medlemmer i DI Handel har digitalt salg og virksomhederne har højere forventninger til den digitaleomsætning

Læs mere

Aaby Advice Online Strategi, konceptet.

Aaby Advice Online Strategi, konceptet. Aaby Advice Online Strategi, konceptet. Online strategi Måling og analyse Forbedringsforslag Løbende opfølgning ONLINE STRATEGI Vi sætter os ind i jeres situation internt (teknisk setup, organisationen

Læs mere

E-handelspanel Survey blandt DI Handels medlemmer November 2016

E-handelspanel Survey blandt DI Handels medlemmer November 2016 15. nov. 16 E-handelspanel Survey blandt DI Handels medlemmer November 2016 Forord B2B e-handel rummer et kæmpe potentiale for danske virksomheder, men vi mangler indsigt for at kunne blive bedre og udnytte

Læs mere

E-handelspanel E-handelspanel. Survey blandt DI Handels medlemmer November 2017

E-handelspanel E-handelspanel. Survey blandt DI Handels medlemmer November 2017 E-handelspanel 2017 E-handelspanel Survey blandt DI Handels medlemmer November 2017 15. nov. 16 Forord DI Handel gennemfører for andet år i træk en medlemsundersøgelse omkring virksomhedernes valg af salgskanaler.

Læs mere

10 grunde til hvorfor din hjemmeside ikke giver nok kunder!

10 grunde til hvorfor din hjemmeside ikke giver nok kunder! 10 grunde til hvorfor din hjemmeside ikke giver nok kunder! Jacob Elton og Martin Bengaard Jensen og Jensen Marketing ApS People search for information - to find solutions. When they do and it fits their

Læs mere

DM14 37 konkrete tips til webshoppen Bjarke Bekhøj / Compell

DM14 37 konkrete tips til webshoppen Bjarke Bekhøj / Compell DM14 37 konkrete tips til webshoppen Bjarke Bekhøj / Compell Hvem er jeg? Bjarke Bekhøj, Direktør i Compell (http://www.compell.dk) 5 års erfaring med strategisk online forretningsudvikling 15 års erfaring

Læs mere

Eniro Danmark // SMV-analyse 2015. Tabelrapport. www.radiuskommunikation.dk

Eniro Danmark // SMV-analyse 2015. Tabelrapport. www.radiuskommunikation.dk Eniro Danmark // SMV-analyse 2015 Tabelrapport www.radiuskommunikation.dk i Indhold Om analysen... iv Tabel 1. Hvilken branche tilhører din?...1 Tabel 2. Hvilken gruppe af kunder kommer størstedelen af

Læs mere

JOBOPSLAG. Senior Paid Social Specialist /PLUTONICMEDIA

JOBOPSLAG. Senior Paid Social Specialist /PLUTONICMEDIA JOBOPSLAG Senior Paid Social Specialist /PLUTONICMEDIA Senior Paid Social Specialist til Plutonic Media Plutonic Media søger en erfaren Senior Paid Social Specialist til vores kontor i København, der kan

Læs mere

Forstå brugbarheden af Google Analytics på 10 minutter

Forstå brugbarheden af Google Analytics på 10 minutter Forstå brugbarheden af Google Analytics på 10 minutter Hvad er Google Analytics? Hvem kan bruge det? Hvad kan Google Analytics bruges til? Google Analytics viser dig hvor dine kunder har fundet frem til

Læs mere

Online markedsføring er i kraftig vækst, fordi det er en af de bedste og mest effektive måde at markedsføre sig på - hvis man gør det rigtigt!

Online markedsføring er i kraftig vækst, fordi det er en af de bedste og mest effektive måde at markedsføre sig på - hvis man gør det rigtigt! A Kursusprogram: Online markedsføring Online markedsføring er i kraftig vækst, fordi det er en af de bedste og mest effektive måde at markedsføre sig på - hvis man gør det rigtigt! For når alt kommer til

Læs mere

Online tilstedeværelse

Online tilstedeværelse Online tilstedeværelse Modul 1: Online tilstedeværelse -Hvordan bygger jeg en hjemmeside og hvad skal den gøre for mig? Modul 2: Få flere kunder -Hvordan får jeg mine besøgende konverteret til nye kunder

Læs mere

Udvikling af en effektiv webshop og marketing platform. Seminar hos Deloitte 19. november

Udvikling af en effektiv webshop og marketing platform. Seminar hos Deloitte 19. november Udvikling af en effektiv webshop og marketing platform Seminar hos Deloitte 19. november November 2015 Christian Beer, CEO Agenda Præsentation af Dynamicweb Vejen til en profitabel webshop Værktøjer til

Læs mere

HANS PEDER WAGNER Forretningsudvikler, Frederikssund Erhverv. www.businessportal.dk

HANS PEDER WAGNER Forretningsudvikler, Frederikssund Erhverv. www.businessportal.dk HANS PEDER WAGNER Forretningsudvikler, Frederikssund Erhverv www.businessportal.dk PROGRAM NU EFTER PAUSEN Velkommen & dagens program v/ Hans Peder Wagner, Frederikssund Erhverv Digitale ambitioner i Frederikssund

Læs mere

Sociale Medier & SEO-pakker: Karakteristikker

Sociale Medier & SEO-pakker: Karakteristikker Sociale Medier & SEO-pakker: Karakteristikker Account Mananger Vi tilbyder en engageret kundechef, som er tilgængelig i kontortiden via telefon, e-mail og Skype for at løse enhver problemstilling. Kundechefen

Læs mere

Markedsføring og e-handel

Markedsføring og e-handel Eniro Danmark A/S Markedsføring og e-handel Lederanalyse blandt små og mellemstore private virksomheder Figurrapport, landsdele 14.11.2014 Indhold Om analysen... 3 Resultater... 4 Spørgsmål 1 - Hvor stor

Læs mere

E-handel i Danmark - Benchmark EU

E-handel i Danmark - Benchmark EU ** Island** Frankrik * Finland* Irland Serbien** * Joachim Nørgaard Strikert jons@di.dk, 3377 4844 FEBRUAR 217 E-handel i - Benchmark EU Danske virksomheder er europamestre i at købe ind på nettet, mange

Læs mere

Sådan kommer du i gang med Google Analytics. Mads Bloch Lemvigh

Sådan kommer du i gang med Google Analytics. Mads Bloch Lemvigh Sådan kommer du i gang med Google Analytics Mads Bloch Lemvigh Sådan kommer du i gang med Google Analytics Vil du gerne optimere din forretning og tjene flere penge på din webshop? Hvis ja, så læs videre

Læs mere

Julesalget 2015. Rapport - Danske webshops forventninger til julesalget 2015. Version 1.0. Sidst opdateret d. 24.9.2015

Julesalget 2015. Rapport - Danske webshops forventninger til julesalget 2015. Version 1.0. Sidst opdateret d. 24.9.2015 Julesalget 2015 Rapport - Danske webshops forventninger til julesalget 2015 Version 1.0. Sidst opdateret d. 24.9.2015 Indholdsfortegnelse Introduktion Sammensætning af respondenter Forventninger til julesalget

Læs mere

Skab trafik. Til din hjemmeside

Skab trafik. Til din hjemmeside Skab trafik Til din hjemmeside Agenda 1. Søgemaskinemarkedsføring 2. Display/Banner annoncering 3. Video markedsføring 4. Analytics 5. Din online strategi Søgemaskinemarkedsføring Kan du finde din virksomhed?

Læs mere

RÅD TIL BEDRE MARKEDSFØRING. Overblik - Tryghed - Sikkerhed

RÅD TIL BEDRE MARKEDSFØRING. Overblik - Tryghed - Sikkerhed RÅD TIL BEDRE MARKEDSFØRING Overblik - Tryghed - Sikkerhed OM SØGEMEDIER RÅD TIL BEDRE MARKEDSFØRING Søgemedier A/S er et rådgivnings- og mediehus beliggende i Aarhus og København. Vi lever af at optimere

Læs mere

Markedsføringspakker

Markedsføringspakker Markedsføringspakker NÅR VORES KUNDER HAR SUCCES, HAR VI SUCCES SEO Gruppen Slotsgade 20C 2.sal TH Odense C 5000 Tlf: +45 78 77 97 10 E-mail: kontakt@seogruppen.dk Basis Markedsføringspakke 4.000,- kr.

Læs mere

Seminar Google Analytics. Google Analytics. Novicell - Præsenteret af Martin Skøtt - @martinskott

Seminar Google Analytics. Google Analytics. Novicell - Præsenteret af Martin Skøtt - @martinskott Google Analytics Novicell - Præsenteret af Martin Skøtt - @martinskott 1 Agenda Basis Analytics Hvem er dine kunder? Find potentialet Rapporteringer Mål på indsatsen Næste version 10 gode råd 2 Hvad er

Læs mere

FRA SALGSTRAKT TIL KUNDEREJSE

FRA SALGSTRAKT TIL KUNDEREJSE FRA SALGSTRAKT TIL KUNDEREJSE S 2 Salgs trakten Fra: En lineær proces, med relativ stor kontrol over information. Eksponering er den primære driver i markedsføring. 3 Demokratisering af information Baggrunden

Læs mere

Tom Frank Christensen

Tom Frank Christensen Start af webshop? Tom Frank Christensen Brænder for Optimering Iværksætter, Programmør ~70% ejer af Modified & avecdo s Holding (og fejedreng) (resten ejer teamet) Erfaring Sysadmin, IT afd. Skive Kommune

Læs mere

Succes online Træning #1. Odsherred / Google/ i-strategi.dk 5. Marts 2014

Succes online Træning #1. Odsherred / Google/ i-strategi.dk 5. Marts 2014 Succes online Træning #1 Odsherred / Google/ i-strategi.dk 5. Marts 2014 Dagens agenda Online tilstedeværelse Kravspecifikation til website og -shop Google-konto- Google+ Hjemmeopgaver Og så - handson

Læs mere

Online tilstedeværelse

Online tilstedeværelse Online tilstedeværelse Agenda 1. Er du online? 2. Hvorfor skal du være online? 3. Online strategi 4. Sådan skaber du en hjemmeside 5. Kommunikation på nettet 6. Google MyBusiness Er du online? Hvad består

Læs mere

Online tilstedeværelse

Online tilstedeværelse Online tilstedeværelse Modul 1: Online tilstedeværelse - Hvordan bygger jeg en hjemmeside og hvad skal den gøre for mig? Modul 2: Få flere kunder - Hvordan får jeg mine besøgende konverteret til nye kunder

Læs mere

Fra 0-100 km/t Sådan fik vi succes online

Fra 0-100 km/t Sådan fik vi succes online Fra 0-100 km/t Sådan fik vi succes online Taler: IT-/Marketing Chef hos Cykelpartner.dk Program Hvem er? Hvem er Cykelpartner.dk? Kundeservice CPA / Affiliate marketing CPC / Adwords, Facebook Ads, Bing

Læs mere

Maj 2012. Barodarealty.com Case Studie. Hvordan E-Intelligence etablerede en Solid og Lukrativ Online Tilstedeværelse for Barodarealty.

Maj 2012. Barodarealty.com Case Studie. Hvordan E-Intelligence etablerede en Solid og Lukrativ Online Tilstedeværelse for Barodarealty. Hvordan E-Intelligence etablerede en Solid og Lukrativ Online Tilstedeværelse for Barodarealty.com Maj 2012 Barodarealty.com Case Studie Ophavsret eintelligenceweb.com 2013 Kontakt os: eintelligenceweb.com

Læs mere

SEO-strategi. Kunde logo

SEO-strategi. Kunde logo SEO-strategi Kunde logo Formålet SEO-strategien skal ved udførsel skabe mere trafik til KUNDE, samt styrke deres branding. SEO-strategien skal være med til at belyse nogle af de problematikker som KUNDEløser

Læs mere

7 trin til at komme i gang med et affiliate-program

7 trin til at komme i gang med et affiliate-program 7 trin til at komme i gang med et affiliate-program Affiliate markedsføring er præstationsbaseret markedsføring på internettet, hvor såkaldte publicister (også bedre kendt som affiliates eller publishers

Læs mere

Maj 2012. Jaipurrealty.com Case Studie. Hvordan E-Intelligence Opnåede Højere Online Synlighed og Drev Trafik til Jaipurrealty.com

Maj 2012. Jaipurrealty.com Case Studie. Hvordan E-Intelligence Opnåede Højere Online Synlighed og Drev Trafik til Jaipurrealty.com Hvordan E-Intelligence Opnåede Højere Online Synlighed og Drev Trafik til Jaipurrealty.com Maj 2012 Jaipurrealty.com Case Studie Ophavsret eintelligenceweb.com 2013 Kontakt os: eintelligenceweb.com +1

Læs mere

Vækst på top og bund

Vækst på top og bund Vækst på top og bund Vi er E-handelsbureauet Wølund & Wraae Etableret i 2006 Full-service e-handelsbureau, der løser opgaver for kunder i hele Norden 12 e-handelseksperter placeret i 2 afdelinger i København

Læs mere

Synliggør din virksomhed via de digitale medier. Ishøj, 2. maj 2013 ved Vækstkonsulent Per Nygaard

Synliggør din virksomhed via de digitale medier. Ishøj, 2. maj 2013 ved Vækstkonsulent Per Nygaard Synliggør din virksomhed via de digitale medier Ishøj, 2. maj 2013 ved Vækstkonsulent Per Nygaard Agenda Tidens tendenser i markedsføring Sociale medier, big data og indholdsmarkedsføring Behøver jeg så

Læs mere

Succes online Træning #3

Succes online Træning #3 Succes online Træning #3 #3 Skab mere trafik Agenda Siden sidst Sådan skaber I mere trafik Gør som i plejer Gør det nye Afslutning Salgskanaler Hvad virker? Online markedsføring Webshop/ -site Søge AdWords

Læs mere

Gennemgang af de vigtigste elementer i. Jan Mortensen - SearchAcademy.dk IAA 13. maj 2009

Gennemgang af de vigtigste elementer i. Jan Mortensen - SearchAcademy.dk IAA 13. maj 2009 Gennemgang af de vigtigste elementer i online markedsføring Jan Mortensen - SearchAcademy.dk IAA 13. maj 2009 Hvem f.. er Jan Mortensen? Jan Mortensen Arbejdet med online markedsføring siden 1995 M&P e-marketing

Læs mere

Møde med Holger Christiansen 06/10/14

Møde med Holger Christiansen 06/10/14 Møde med Holger Christiansen 06/10/14 Hvem er jeg? Lidt statistik Konkrete B2B data fra undersøgelse Dansk industri, 2013 Fremtidens salg og E-business En undersøgelse af mere end 400 handels virksomheder

Læs mere

Fleksibilitet og Sikkerhed

Fleksibilitet og Sikkerhed Fleksibilitet og Sikkerhed WPS - Web Publishing System er den perfekte marketings- og Kommunikationsplatform, idet systemet får det optimale ud af det hurtigste og mest dynamiske medie i dag - Internettet.

Læs mere

Product Information Management

Product Information Management Product Information Management Få værdi af at styre din produktdata Seminar, forår 2019 Speaker Jacob Johnsen Partnerkonsulent Dynamicweb jaj@dynamicweb.dk Agenda Introduktion til Dynamicweb Hvad er PIM?

Læs mere

Vejledning til indberetning af fragtomkostninger i Intrastat

Vejledning til indberetning af fragtomkostninger i Intrastat 3. november 2017 Udenrigsøkonomi Vejledning til indberetning af fragtomkostninger i Intrastat Statistikken over udenrigshandel med varer opgøres i såkaldte statistiske værdier. Den statistiske værdi er

Læs mere

Inden vi starter: Følg novicell på @novicelldk Check-ind på FB fb.com/novicelldk Få vores nyhedsbrev: http://www.novicell.

Inden vi starter: Følg novicell på @novicelldk Check-ind på FB fb.com/novicelldk Få vores nyhedsbrev: http://www.novicell. Inden vi starter: Følg novicell på @novicelldk Check-ind på FB fb.com/novicelldk Få vores nyhedsbrev: http://www.novicell.dk/blog/nyhedsbrev 15 Online Marketingtips i 2015 Martin Skøtt, Online Marketingchef,

Læs mere

15 Online Marketingtips i 2015. Martin Skøtt, Online Marketingchef, Novicell @martinskott

15 Online Marketingtips i 2015. Martin Skøtt, Online Marketingchef, Novicell @martinskott 15 Online Marketingtips i 2015 Martin Skøtt, Online Marketingchef, Novicell @martinskott Kort om Novicell Novicell er et uafhængigt it- og webbureau med 85 ansatte Fokus på online forretning Styr på projekter

Læs mere

DI HANDEL Uddannelse: E-handel for B2B-virksomheder

DI HANDEL Uddannelse: E-handel for B2B-virksomheder DI HANDEL Uddannelse: E-handel for B2B-virksomheder > 5 dages uddannelse fordelt over 3 måneder > Undervisere fra CBS Executive > Emner spænder fra e-handelsstrategi, ledelse og forandringsledelse, innovationsmetoder,

Læs mere

Basic Analytics. Martin Skøtt, Online Marketingchef, Novicell @martinskott

Basic Analytics. Martin Skøtt, Online Marketingchef, Novicell @martinskott Basic Analytics Martin Skøtt, Online Marketingchef, Novicell @martinskott Agenda Praktisk information Kort om Novicell Intro til web analytics Introduktion til Analytics Afrunding Spørg løs undervejs Kort

Læs mere

HVAD SYNES DU OM ARRANGEMENTET SOM HELHED?

HVAD SYNES DU OM ARRANGEMENTET SOM HELHED? Evaluering af rejseseminar den 11. januar 2011 Danmarks Rejsebureau Forening og Specific Media HVAD SYNES DU OM ARRANGEMENTET SOM HELHED? Meget godt/godt Mindre godt 3% 97% Meget godt/godt Mindre godt

Læs mere

Maj 2012. FRBO.com Case Studie. Hvordan E-Intelligence Sikrede Massiv Trafik og Salgs Stigninger For FRBO.com

Maj 2012. FRBO.com Case Studie. Hvordan E-Intelligence Sikrede Massiv Trafik og Salgs Stigninger For FRBO.com Hvordan E-Intelligence Sikrede Massiv Trafik og Salgs Stigninger For FRBO.com Maj 2012 FRBO.com Case Studie Ophavsret eintelligenceweb.com 2013 Kontakt os: eintelligenceweb.com +1 678 500 9078 info@eintelligenceweb.com

Læs mere

KUNDEGUIDE ARTIKELOPTIMERING I WORDPRESS KUNDEGUIDE ARTIKELOPTIMERING I WORDPRESS

KUNDEGUIDE ARTIKELOPTIMERING I WORDPRESS KUNDEGUIDE ARTIKELOPTIMERING I WORDPRESS KUNDEGUIDE VERSION 1 - OPDATERET AUGUST 2015 SIDE 2/8 KUNDEGUIDE Denne miniguide viser dig, hvordan du søgemaskineoptimerer dine artikler og sider i WordPress. Udover de officielle retningslinjer for en

Læs mere

FORTROLIGT SALGSPROSPEKT KØKKENREDSKABER IVS

FORTROLIGT SALGSPROSPEKT KØKKENREDSKABER IVS SALGSPROSPEKT KØKKENREDSKABER IVS 1 Indhold Om virksomheden og forretningsmodellen... 3 Dropshipping forretningsmodellen... 3 Hvad med returret og reklamationer?... 4 Fremtidsudsigter for firmaet... 4

Læs mere

Kursusforløb: Sæt kunden i centrum

Kursusforløb: Sæt kunden i centrum Kursusforløb: Sæt kunden i centrum Kursusforløbet Sæt kunden i centrum - hvorfor deltage? Kursusforløbet Sæt kunden i centrum, som Dansk Erhverv arrangerer i samarbejde med Networked Business Initiative

Læs mere

Sociale Medier eguide. Hvem rammer vi bedst hvor? Hvordan er medierne forskellige? Hvad skal vi producere af indhold? og med hvilket formål?

Sociale Medier eguide. Hvem rammer vi bedst hvor? Hvordan er medierne forskellige? Hvad skal vi producere af indhold? og med hvilket formål? Sociale Medier eguide Hvem rammer vi bedst hvor? Hvordan er medierne forskellige? Hvad skal vi producere af indhold? og med hvilket formål? Kort om guiden Denne guide er lavet til dig, der synes, at det

Læs mere

Kom i gang med E-handel

Kom i gang med E-handel Vertica 2015 DI Handels e-handelsworkshop Kom i gang med E-handel Indledning Et e-handelsprojekt er for mange virksomheder et stort skridt, som kan medføre store positive ændringer i kundeadfærd, oplevelsen

Læs mere

International e-handel Intentioner er godt, handling er bedre

International e-handel Intentioner er godt, handling er bedre International e-handel Intentioner er godt, handling er bedre Oktober 2014 Analysens indhold 1. Hovedkonklusioner 3 2. Introduktion til analysen 5 3. Markedet 9 4. Vækststrategier 12 5. Markedsudvikling

Læs mere

Max Riis Christensen max@makesyoulocal.com mobil +45 3017 3950 twitter.com/makesyoulocal

Max Riis Christensen max@makesyoulocal.com mobil +45 3017 3950 twitter.com/makesyoulocal Max Riis Christensen max@makesyoulocal.com mobil +45 3017 3950 twitter.com/makesyoulocal Lancering i udlandet eller succes i udlandet? - Internationalisering er meget mere end oversættelser og betalingsmetoder,

Læs mere

Ultrakort om Kop&Kande

Ultrakort om Kop&Kande Ultrakort om Kop&Kande 96 butikker (DK, Grønland, Island, Færøerne) Frivillig kæde Omsætter for ca. 750 mio. kroner ud af butik 2012 vs2009 Omsætningsvækst +15% Antal butikker + 18% Acceptabel indtjening

Læs mere

Multichannel Retail & Marketing

Multichannel Retail & Marketing Multichannel Retail & Marketing Fundamental anvendelse E-handel bruges til: Køb Prækvalificering Danske kunder researcher på nettet før køb (fra kædernes konkurrencekraft 2009) Kun 36% af danske detailkæder

Læs mere

... Vi ønsker at leve for og af tilfredse kunder. SEO / AdWords Website / Webshop Klippekort Hosting / Support Tekstforfatter Sociale medier

... Vi ønsker at leve for og af tilfredse kunder. SEO / AdWords Website / Webshop Klippekort Hosting / Support Tekstforfatter Sociale medier Marketing Manager er certificeret Vi ønsker at leve for og af tilfredse kunder..... SEO / AdWords Website / Webshop Klippekort Hosting / Support Tekstforfatter Sociale medier www.marketing-manager.dk www.marketingshop.dk

Læs mere

I har ikke brug for endnu et nyt website!

I har ikke brug for endnu et nyt website! I har ikke brug for endnu et nyt website! Tusindvis af websites svæver formålsløst rundt i cyberspace. Mange af vores nye kunder har siddet med følelsen af, at de ikke fik nok ud af deres website. Og mange

Læs mere

Tjekliste til en professionel hjemmeside

Tjekliste til en professionel hjemmeside Tjekliste til en professionel hjemmeside Hej med dig. Tak fordi du har downloadet vores tjekliste! Hvis du har en del af ansvaret for, at jeres virksomhed får det optimale ud af jeres hjemmeside så er

Læs mere

Synliggør din virksomhed markedsføringstendenser. Frederikssund, 3. december 2012 ved Vækstkonsulent Per Nygaard

Synliggør din virksomhed markedsføringstendenser. Frederikssund, 3. december 2012 ved Vækstkonsulent Per Nygaard Synliggør din virksomhed markedsføringstendenser. Frederikssund, 3. december 2012 ved Vækstkonsulent Per Nygaard Agenda Tidens tendenser i markedsføring Sociale medier og nutidens digitale netværk Behøver

Læs mere

OPRINDELSE. Ordet blog har sin oprindelse i. Weblog

OPRINDELSE. Ordet blog har sin oprindelse i. Weblog OPRINDELSE Ordet blog har sin oprindelse i Weblog OPRINDELSE blog: a website that contains an online personal journal with reflections, comments and often hyperlinks provided by the writer - Merriam-Webster

Læs mere

Onlinestrategi. hos Brandsite

Onlinestrategi. hos Brandsite Onlinestrategi hos Brandsite Hvem er vi? Brandsite består af en flok dedikerede medarbejdere, der alle brænder for at hjælpe dig og din virksomhed med din online markedsføring. Hvordan startede vi? Konceptet

Læs mere

BtB markedsføring: Skab resultater online

BtB markedsføring: Skab resultater online BtB markedsføring: Skab resultater online 1 Om mig Morten Longgaard Knudsen HD afsætning, IAA Diploma Arbejdet med BtB markedsføring siden 1995 TDC, Atea, Novicell Projektleder, marketingchef, marketing

Læs mere

Et salgsværktøj der gør klik til

Et salgsværktøj der gør klik til Et salgsværktøj der gør klik til KUNDER Få mere salg med en online platform til leadgenerering, automatiske e-mail-forløb og effektivisering af salgsprocesser. Lead Tracking Lead Scoring E-mail automatisering

Læs mere

#B2CCMDK14. B2C Content Marketing i Danmark 2014 Hovedresultater fra undersøgelsen

#B2CCMDK14. B2C Content Marketing i Danmark 2014 Hovedresultater fra undersøgelsen #B2CCMDK14 B2C Content Marketing i Danmark 2014 Hovedresultater fra undersøgelsen Sådan går det med B2C content marketing i Danmark Velkommen til årets store undersøgelse af den danske B2C content marketing-industri.

Læs mere

Praktikrapport for praktikforløb hos Travel ALOTT

Praktikrapport for praktikforløb hos Travel ALOTT Praktikrapport for praktikforløb hos Travel ALOTT Melanie Kjærgaard Hansen Studienummer: 3006971 Erhvervssprog og IT-baseret markedskommunikation Praktiksted: Travel ALOTT Praktikperiode: 31.07.2017-21.12.2017

Læs mere

Quick Guide til bedre online markedsføring MERSALG. med b2b webshop. Start her med et par gode råd og få flere hos Idé Bureauet Reklame & Marketing

Quick Guide til bedre online markedsføring MERSALG. med b2b webshop. Start her med et par gode råd og få flere hos Idé Bureauet Reklame & Marketing Quick Guide til bedre online markedsføring MERSALG med b2b webshop Start her med et par gode råd og få flere hos Idé Bureauet Reklame & Marketing HVORDAN... Hvordan skaber man mersalg? 1 Varen skal være

Læs mere

T

T Børsen 1217 København K www.danskerhverv.dk info@danskerhverv.dk T. + 45 3374 6000 Notat Ny analyse om omnichannel Af: Matthias Lumby Vesterdal, politisk konsulent En stor del af danskernes indkøbsrejser

Læs mere

UGE 47: Digitale Strategier. #stormvind

UGE 47: Digitale Strategier. #stormvind UGE 47: Digitale Strategier En slide om Dorte Min passion: At påvirke virksomheder, så det kan mærkes! 20+ års erfaring fra IT-branchen Lever af at sælge viden & rådgivning Iværksætter lige som dig Social

Læs mere

How to beat the bookies! Tricksene der sikrer dig langvarige gevinster på betting markedet!

How to beat the bookies! Tricksene der sikrer dig langvarige gevinster på betting markedet! How to beat the bookies! Tricksene der sikrer dig langvarige gevinster på betting markedet! HVEM ER VI? Hos Bettingfamily anser vi betting som en alternativ form for investering. Størstedelen af alle bettere

Læs mere

Employee advocacy : made simple

Employee advocacy : made simple Employee advocacy : made simple 1 ET UDVALG AF SOCIUU KUNDER HVORFOR ENGAGERE MEDARBEJDERNE? Vi er stået af på traditionel branding på SoMe og vi vil tale med rigtige mennesker fremfor logoer! BRANDING

Læs mere

W I L L E D I G I T A L M A R K E T I N G. Lær at markedsføre din virksomhed effektivt på nettet

W I L L E D I G I T A L M A R K E T I N G. Lær at markedsføre din virksomhed effektivt på nettet W I L L E D I G I T A L M A R K E T I N G Lær at markedsføre din virksomhed effektivt på nettet D E N N E E - B O G E R U D A R B E J D E T A F WILLE Digital Marketing ALLE RETTIGHEDER FORBEHOLDES 2. udgivelse

Læs mere

Få mest ud af din messedeltagelse med online markedsføring

Få mest ud af din messedeltagelse med online markedsføring Få mest ud af din messedeltagelse med online markedsføring # Styr(k) dit online brand # Gratis annoncer + betalte # Sådan rammer du din målgruppe # Sådan finder du de rigtige målgrupper og får dem til

Læs mere

Fordele og faldgruber ved brug af sociale medier Google On Tour. Tåstrup 18/05-2015 Dorte Møller Madsen, Stormvind Social Selling

Fordele og faldgruber ved brug af sociale medier Google On Tour. Tåstrup 18/05-2015 Dorte Møller Madsen, Stormvind Social Selling Fordele og faldgruber ved brug af sociale medier Google On Tour Tåstrup 18/05-2015 Dorte Møller Madsen, Stormvind Social Selling Formålet I får indblik og mulighed til at tænke strategisk vedr. de sociale

Læs mere

Tips & ideer om kommunikation

Tips & ideer om kommunikation Tips & ideer om kommunikation Hvis du gerne vil vide Hvad du er gået glip af de sidste mange måneder, så fortvivl ej. Her er et uddrag af de (helt gratis og ultra nyttige) nyhedsbreve, der hver måned lander

Læs mere

YouTube-annoncering. Udnyt potentialet

YouTube-annoncering. Udnyt potentialet YouTube-annoncering Udnyt potentialet Kort om mig Martin Trasmundi SEM specialist og digital rådgiver hos IIH Nordic Brænder for YouTube og video markedsføring Taget jagttegn Hvad stor er YouTube? DK s

Læs mere

Konkurrencer NONSTOP. Motivation & problemfelt

Konkurrencer NONSTOP. Motivation & problemfelt Konkurrencer NONSTOP Nye konkurrencer Hver dag Motivation & problemfelt Dette er et oplæg til den mundtlige eksamen i Innovation & Markedsføring. I det følgende vil jeg beskrive forretningsplanen for Konkurrencer

Læs mere

Knowledge Cube Nyhedsbrev

Knowledge Cube Nyhedsbrev Knowledge Cube Nyhedsbrev Vi er godt i gang med udrulningen af CatMan Solution version 3, og det er dejligt at opleve, at brugen af CatMan Solution breder sig ud til flere funktioner hos vores kunder.

Læs mere

Virksomhedens salgspipeline. Business Danmark november 2009 BD272

Virksomhedens salgspipeline. Business Danmark november 2009 BD272 Virksomhedens salgspipeline Business Danmark november 2009 BD272 Indholdsfortegnelse Indledning... 2 Rapportens opbygning... 2 Hovedkonklusioner... 3 Metode og validitet... 3 Salgs- og marketingafdelingernes

Læs mere

HR/Personalerekruttering

HR/Personalerekruttering HR/Personalerekruttering VI HJÆLPER JER MED REKRUTTERING AF NYE MEDARBEJDERE Kandidatprofiler et udvalg Juli 2012 Side 1 af 7 Søger I kvalificeret, flersproget personale i Tyskland eller Danmark? VI HAR

Læs mere

Det er ikke bare gas

Det er ikke bare gas Det er ikke bare gas Hvad pokker kan OK lige sælge Online? Succes med datadrevet optimering Novicell konference juni 2015 Hvor kom vi fra Del af Marketing internt bureau Manglende tid/ressourcer ift. mængden

Læs mere

NYHEDSBREVE OUTSOURCING AF NYHEDSBREV UDSENDELSE Pinkmarketing Bispensgade 10, 3 sal tv 9000 Aalborg www.pinkmarketing.dk I rigtig mange tilfælde er nyhedsbrevene virksomhedens bedste mulighed for at skabe

Læs mere

E-handlen brager frem i detailsektoren

E-handlen brager frem i detailsektoren ANALYSE E-handlen brager frem i detailsektoren Resumé E-handlen har haft tocifrede vækstrater gennem de seneste år. Det smitter af på detailhandlens forventninger til salget via de online kanaler i 2018.

Læs mere

Webshopseminar Webshops. Novicell Forår 2011 Adam Peter Nielsen

Webshopseminar Webshops. Novicell Forår 2011 Adam Peter Nielsen Webshops Novicell Forår 2011 Adam Peter Nielsen 1 Dagens emner Internethandel tal og treds Organisa3on, service, logis3k mm. Valg af teknologi Den gode brugeroplevelse Konverteringsop3mering og usability

Læs mere

ONLINE MARKEDSPLADSER DEFINITIONER, BEGREBER, FORRETNINGSMODELLER OG CASES.

ONLINE MARKEDSPLADSER DEFINITIONER, BEGREBER, FORRETNINGSMODELLER OG CASES. ONLINE DEFINITIONER, BEGREBER, FORRETNINGSMODELLER OG CASES FORORD Danske virksomheder skal være bedre til at drive eksportsalg via digitale kanaler. Ifølge Danmarks Statistik udgjorde danske virksomheders

Læs mere

sådan får du succes med dit nyhedsbrev

sådan får du succes med dit nyhedsbrev sådan får du succes med dit nyhedsbrev AUGUST 2014 Copyright 2014tt easynet ApS Opbyg databasen find et bedre navn PLAN- LÆG OFF- LINE LANDINGSside succes Foretag målinger LOKkemiddel konvertering FOKUSÉR

Læs mere

SEO TILBUD KORT FORANALYSE

SEO TILBUD KORT FORANALYSE SEO TILBUD Målet er at skabe mere trafik fra organiske søgninger og dermed flere leads både på kort og lang bane. Det er ikke før der er blevet udarbejdet en søgeordsanalyse muligt at vurdere, hvor meget

Læs mere

AGENDA. Lidt om mig Markedsføring Hvorfor SEM? SEM Hvad består det af? DJØF Fredag d. 30. maj kl 16-18. Adwords SEO

AGENDA. Lidt om mig Markedsføring Hvorfor SEM? SEM Hvad består det af? DJØF Fredag d. 30. maj kl 16-18. Adwords SEO AGENDA DJØF Fredag d. 30. maj kl 16-18 Lidt om mig Markedsføring Hvorfor SEM? SEM Hvad består det af? Adwords SEO 1 Sarah Vos Thrysøe Arbejde 10 år hos IBM bl.a. som pipeline analytiker Udarbejdelse af

Læs mere

danmarks bedste uddannelse indenfor digitale medier for praktikere Det digitale akademi

danmarks bedste uddannelse indenfor digitale medier for praktikere Det digitale akademi danmarks bedste uddannelse indenfor digitale medier for praktikere Det digitale akademi 2012 2 Lars Bo Jeppesen Ceo aegis media Danmark Det Digitale Akademi er en unik mulighed for at springe på det digitale

Læs mere

EKSPORT ONLINE. Stå stærkt I andre lande på Google og de sociale medier

EKSPORT ONLINE. Stå stærkt I andre lande på Google og de sociale medier EKSPORT ONLINE Stå stærkt I andre lande på Google og de sociale medier De 4 hovedpunkter Eksport og udvikling: Hvordan står virksomheden rigtigt i andre lande Online tilstedeværelse: Hvordan bliver virksomheden

Læs mere

E-MÆRKETS MARKEDSFØRINGSPAKKE

E-MÆRKETS MARKEDSFØRINGSPAKKE E-MÆRKETS MARKEDSFØRINGSPAKKE Velkommen til e-mærkets markedsføringspakke! Markedsføringspakken er skabt som en inspirationskilde til arbejdet med at fortælle om jeres engagement i e-mærket og den ekstra

Læs mere

Employer Branding ift. de digitale unge via Social Media

Employer Branding ift. de digitale unge via Social Media Employer Branding ift. de digitale unge via Social Media Og så deler vi masser af viden Agenda Social Media et af dine ansigter udad til Social Media Value Chain Strategisk indgang ift. de digitale unge

Læs mere

Afgifter. Systemet har et utal af muligheder til automatisk afgiftberegning på baggrund af:

Afgifter. Systemet har et utal af muligheder til automatisk afgiftberegning på baggrund af: Afgifter Hvis virksomheden skal beregne og rapportere afgifter ved køb og salg, kan afgiftmodulet med fordel anvendes til automatisk afgiftberegning frem for at behandle det hele manuelt med deraf følgende

Læs mere

Sådan kommer du i gang med at handle på Berners WEBshop

Sådan kommer du i gang med at handle på Berners WEBshop Sådan kommer du i gang med at handle på Berners WEBshop Bestil dine varer, når DU har tid! Berners webshop tilbyder en række unikke værktøjer, hvor du som kunde har mulighed for at skræddersy din personlige

Læs mere

Virksomheder med e-handel og eksport tjener mest

Virksomheder med e-handel og eksport tjener mest Joachim N. Strikert, konsulent og Thomas M. Klintefelt, chefkosulent jons@di.dk, 3377 4844 - thok@di.dk, 3377 3367 JUNI 217 Virksomheder med e- og eksport tjener mest En ny analyse fra DI Handel viser,

Læs mere

Dagens Agenda. Kl. 16.00 Velkomst. 1. Hvordan skal din hjemmeside opbygges? 2. Er forsiden den vigtigste side? Kl. 17.00 - Pause

Dagens Agenda. Kl. 16.00 Velkomst. 1. Hvordan skal din hjemmeside opbygges? 2. Er forsiden den vigtigste side? Kl. 17.00 - Pause Velkommen til Dagens Agenda Kl. 16.00 Velkomst 1. Hvordan skal din hjemmeside opbygges? 2. Er forsiden den vigtigste side? Kl. 17.00 - Pause Kl. 17.10 3. Mød de 3 virksmheder (cases) 4. Få dit budskab

Læs mere