En rejse tilbage til ilden og isens land

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "En rejse tilbage til ilden og isens land"

Transkript

1 En rejse tilbage til ilden og isens land Rejse til Island juni 2015 Guide og rejseleder: Henning Andersen, Vulkanolog Henning fortæller om Island Dyb finanskrise eller et vulkanudbrud slår ikke en islænding af pinden En rejse til Ilden og isens land Island er en rejse til vor barndoms skoletimer, hvor vi hørte om Erik den Rødes togter og vulkanen Hekla. De islandske vulkaner har fået megen opmærksomhed de seneste år på grund af gener for hele Europas flytrafik, men det skaber også stor interesse for vulkanerne og Island. Vulkaneksperten Henning Andersen er en dygtig rejseleder og guide, der har rejst mange år til Sagaøen Island og elsker Island og islændingene. På denne 5 dages tur vil vi køre rundt i det sydlige Island og betragte den skønne natur, bl.a. Þingvellir, den hede springkilde Geysir og Islands berømte vandfald Gullfoss. Vi besøger Vestmannaøerne, også kaldet Nordens Pompeji, fordi mange huse blev begravet i aske og lava ved det store vulkanudbrud i En flot sejltur ved Islands sydkyst og med bus rundt på øen. Vi oplever noget godt og unikt. 3 forskellige hotelophold, først ude på landet med mulighed for at bade i de varme kilder, der er helsegivende og foretage udflugter i den spændende natur. Derefter oplever vi Reykjavik, verdens nordligste hovedstad.

2 PROGRAM Dag 1: Afrejse Den Blå Lagune Hveragerdi Vi møder op i Kastrup Lufthavn kl. 05:50, hvor vores rejseleder og guide på turen, Henning Andersen, møder jer. Kl. 07:50 er der afgang fra Kastrup, og på flyet serveres der morgenmad. Vi lander i Keflavik kl. 09:00 (lokal tid). I lufthavnen bliver der mulighed for at handle toldfrit (Island er ikke med i EU). Når selskabet er kommet ud af lufthavnen, møder vi vores chauffør og kører direkte til den Blå Lagune. Vi tager til Kraftværket Jord udstillingen og på en guidet rundvisning, hvor vi hører om, hvordan jordvarmen bliver udnyttet til at generere elektricitet og derefter bliver brugt til opvarmning af huse i de nærliggende byer. Udstillingen tager også udgangspunkt i universets udvikling fra The Big Bang. Herefter til den Blå Lagune, hvor vi nyder et afslappende bad i det mineralrige geotermiske vand, som faktisk er spildevand fra kraftværket. Husk badetøj i håndbagagen med hjemmefra. Der bliver serveret en cocktail i lagunen. Efter badet gives mulighed for at købe en let frokost i den Blå Lagune, før vi starter vores ekspedition ind i de vulkanske landskaber. Vi kører til byen Grindavik og derfra vejen langs den sydlige kyst af Reykjanes halvøen. Det er en flot tur igennem lavamarker og langs en kæde af vulkaner og med spektakulært udsyn over Atlanterhavet. Vi ankommer til Krysuvik, et geotermisk område med store mudderkilder. Vi tager en gåtur imellem kilderne. Derfra over bjergerne og til Reykjavik og videre på hovedvej 1 forbi vulkanen Hengill, hvor der hentes varmt jordvand til opvarmning af Reykjavik. Vi kører i vulkanske omgivelser over foden af vulkanen over bjergerne til det sydlige Island. Vi tager til Hotel Selfoss, hvor vi indkvarterer os og spiser 3 retters aftensmad.

3 Dag 2: Den Gyldne Cirkel og vulkanen Hekla Efter morgenmad møder vi derefter vores trofaste chauffør uden for hotellet. Vi kører fra Selfoss og nu tager vi på ruten som er døbt Den Gyldne Cirkel. Først bliver vi kørt til søen Þingvallavatn, Islands største sø, som er dannet ved tektoniske bevægelser, da området faldt ned. Vi ankommer til Þingvellir Nationalpark, hvor de dramatiske landskaber viser kontinentalplade driften i store sprækker og kløfter. Her vil Henning forklare om pladedriften og dette unikke område. Fra Þingvellir kører vi vejen Uxahryggir (Oxeryggen) for at komme tættere på den spektakulære skjoldvulkan Skjaldbreiður (det brede skjold). Vi kommer forbi byen Laugarvatn ved en sø af samme navn, som faktisk betyder søen badevand. Videre til Geysir området, hvor vi vil se gejseren Strokkur springe til ca. 30 meters højde hvert 5. minut. Vi besøger Geysir Centret, som er et informationscenter om vulkaner og geotermisk varme i Island. Videre til vandfaldet Gullfoss, et af Islands smukkeste vandfald. Vi kører videre mod højlandet med udsyn mod Hekla og de store lava og askeområder og ankommer så til Leirubakki, hvor vi besøger Hekla Centret, et informationscenter om den berømteste af alle Islands vulkaner. Heklas historie er flettet så meget ind i Islændingenes historie, at det har påvirket livet igennem århundreder. Vi tager tilbage til Hotel Selfoss og nyder en lækker 3 retters middag i hotellets restaurant. På hotellet findes også en SPA afdeling som kan benyttes på egen regning.

4 Dag 3: Sydkysten med vulkanerne Eyjafjallajokull og Katla til Vik I dag forlader vi hotellet og tager vores bagage med os og kører tidligt om morgenen ned til sydkysten og til bjergområdet Eyjafjöll, hvor vulkanen under gletsjeren Eyjafjollajökull, ligger og som gik i udbrud 2010 med store forstyrrelser på flytraffikken, som vi alle husker. Vi nyder udsynet til den majestætiske vulkan, og Henning fortæller om hvordan denne vulkan og den næste vi ser, Katla er forbundet under overfladen. Vi stopper ved vandfaldet Seljalandsfoss før vi kommer tættere på giganten Katla, som ligger under næste gletsjer, Myrdalsjökull. Katla er Islands mest frygtede vulkan, for historien fortæller at når den går i udbrud, så strømmer millioner liter af smeltevand med kæmpe isbjerge ned fra gletsjeren og oversvømmer hele området. Byen Vik ligger under vulkanen. Henning fortæller dens dramatiske historie og fortæller om faren indbyggerne bor ved hver dag. Vi kører tilbage til byen Hvolsvollur, hvor vi besøger Saga centret, som er dedikeret til Njals saga, en af Islands mest berømte sagaer fra vikingetiden. Vi ankommer til Hotel Hvolsvollur, hvor vi indkvarterer os. Vi spiser aftensmad på hotellet og aftenen er fri for vandreture i området. Dag 4: Vestmannaøerne Nordens Pompeji Vi kører om morgenen ned til havnen Landeyjahöfn, hvor vi sejler med færgen Herjólfur til Vestmannaøerne. Øerne blev verdens berømte i året 1973, da et vulkanudbrud fandt sted på den eneste af de beboede af øerne, Heimaey. Alle øens indbyggere blev evakueret og byen blev delvis begravet i lava og aske i de næste måneder udbruddet varede. Da det standsede, var der dannet en ny vulkan, Ildfjeldet, og et nyt lavaområde tilførte øen mere land. Byen blev renset for aske, og de fleste flyttede tilbage, men mange huse var begravet i lava og kan stadigvæk ses. Når vi ankommer til Vestmannaøerne bliver vi mødt af en lokal guide på stedet, som viser os rundt og giver lokal information på stedet. Vi kører rundt i byen, ser den nye havn, som er nu omgivet af det nye lava og kører ind på lavamarkerne og til den nye vulkan, Eldfell. Her lever befolkningen direkte ovenpå en vulkan. Vi besøger også Eldheimar vulkan museum. Senere på dagen kører vi til havnen igen og tager færgen over til fastlandet igen og kører til Hotel Hvolsvollur, hvor vi spiser aftensmad.

5 Dag 5: Skalholt Reykjavik Vi kører til Reykjavik efter morgenmaden, men standser på vejen for at besøge Skalholt, Islands berømteste bispesæde, der i en periode blev betragtet som Islands hovedstad. Skalholt var oprindelig en stor bondegård og katolsk bispesæde fra 1056 til slutningen af 1500-tallet, hvor reformationen slog igennem. Herefter var den fortsat bispesæde til 1796, hvor bispesædet flyttede til Reykjavik. Vi ser kirken og fortsætter herefter til hovedstaden Reykjavik, hvor vi ankommer og indkvarteres på trestjernet hotel i Reykjavik Vi ankommer til Reykjavik først på eftermiddagen. Sidst på eftermiddagen går Henning med gruppen på besøg i Hallgrimskirken og derefter ned ad Reykjaviks hovedgade til centrum af byen, hvor Henning viser os Rådhuset, og torvepladsen, hvor den ældste boplads blev grundlagt. Herefter spadserer vi over til Restaurant Reykjavik, hvor vi får serveret afskedsmiddag. Efter middagen har vi fri til at nyde den sidste aften i Island. Dag 6: Hjemrejse Vi bliver hentet på hotellet kl og kørt til lufthavnen for afrejse med Icelandairs fly med afgang kl som ankommer til Kastrup kl

6 PRIS Pris er kr ,- pr. person og inkluderer: Fly Kastrup-Keflavik t/r inkl. 20kg. check-in bagage, håndbagage, lufthavnsskatter og afgifter Mad på flyet frem og tilbage Al transport i Island med Henning Andersen som guide og rejseleder Adgang til den Blå Lagune Comfort pakke inkl. håndklæde, badekåbe, en drink i lagunen og ansigtsmaske 5 overnatninger i delt dobbeltværelse inkl. morgenmad ifølge rejseplan 2 x 3 retters middag på Hotel Selfoss 2 x lækker aftenbuffet på Hotel Hvolsvollur Besøg til Kraftværket Jord udstilling i Svartsengi Dampkraftværk med guidet rundvisning og foredrag om geotermisk energi Adgang til Geysir centret Adgang til Hekla centret Adgang til Eyjafjallajökull centret Adgang til Saga centret Færgebilletter til Vestmannaøerne samt guidet rundvisning i Nordens Pompeji og besøg ved den nye vulkan Adgang til Eldheimar Vulkan museum Adgang til Hallgrimskirken Afskedsmiddag på Restaurant Reykjavik Ikke Inkluderet er: Udflugter udover dem som inkluderet i program Frokost på turen, men der gives mulighed alle dage for at stoppe og købe frokost eventuelt sandwichs på de steder vi holder undervejs på udflugterne God tur! Vi tager forbehold for fejl i priser. Yderligere tages forbehold for prisændringer som skyldes ændringer i valuta kurs, justeringer hos samarbejdspartnere, skatter og afgifter samt andre uforudsigelige ændringer.

Den Gyldne Cirkel i Island

Den Gyldne Cirkel i Island Den Gyldne Cirkel i Island Oplev Islands smukke natur på en fantastisk kør-selv-ferie. Denne kør-selv-ferie fokuserer på de mange attraktioner som den smukke sydlige del af Island tilbyder. Besøg de majestætiske

Læs mere

Natur & Wellness i Island

Natur & Wellness i Island Natur & Wellness i Island Fra naturlige kilder til pools og spa af høj kvalitet. Det geotermiske vand er en ren gave fra naturen! På Island vil I opleve en sensational spa-kultur kombineret med unik natur

Læs mere

Island i efterårsfarver - læserrejse med Ældre Sagen

Island i efterårsfarver - læserrejse med Ældre Sagen Island i efterårsfarver - læserrejse med Ældre Sagen 5 skønne dage med Den Blå Lagune, spruttende gejsere, svulmende vandfald, hvalsafari og islandske vikinger Naturen i Island er storslået. Øen strækker

Læs mere

Andre rejser til Island. Islands højdepunkter Natur & Wellness i Island Islands naturskønne vandrestier

Andre rejser til Island. Islands højdepunkter Natur & Wellness i Island Islands naturskønne vandrestier Den Gyldne Cirkel i Island Fra kr. 8.698,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger, b illeje m.m. Oplev Islands smukke natur på en fantastisk kør- selv- ferie. Denne kør-selv-ferie fokuserer på de mange

Læs mere

Island med Folkeskolen. 15. 20. juli 2012

Island med Folkeskolen. 15. 20. juli 2012 . Island med Folkeskolen 15. 20. juli 2012 Island er et land med et ekstremt natursceneri: Vulkaner, vandfald, gejsere, jøkler Naturen er gold og barsk, men samtidig også fascinerende, levende og nærværende,

Læs mere

Kør selv i Island det er ren ferie

Kør selv i Island det er ren ferie Team Island en del af A/S Kør selv i Island det er ren ferie Fly, jeep og sommerhus på sydlandet 8 dage / 2016 Rejse nr. B-100 En vidunderlig måde at opleve Island på, når man selv sætter tempoet, både

Læs mere

Island & Vestmannaøerne september 2019

Island & Vestmannaøerne september 2019 Island & Vestmannaøerne 3. 9. september 2019 Island er et land med et ekstremt natursceneri Naturen er gold og barsk, men samtidig også fascinerende levende og nærværende, når man står og skuer ud over

Læs mere

Islands højdepunkter ,- 9 dage. Ring

Islands højdepunkter ,- 9 dage. Ring Islands højdepunkter På denne rundrejse har vi samlet alle højdepunkterne for et rejseeventyr i Island Besøg Islands hovedattraktioner sammen med en lokal guide. Der er så meget at se og opleve i Island,

Læs mere

Aktiv ferie i Island tæt på vulkanen Eyjafjallajökull

Aktiv ferie i Island tæt på vulkanen Eyjafjallajökull Team Island en del af A/S info@ Aktiv ferie i Island tæt på vulkanen Eyjafjallajökull Fly, bil og aktiviteter på 8 aktive feriedage Dato / lufthavn 8 dage / 2016 Vulkanudbrud Rejse nr. B-105 Turen er planlagt,

Læs mere

Vikingernes Ø 5 dages rundrejse i sagaernes land

Vikingernes Ø 5 dages rundrejse i sagaernes land 5 dages rundrejse i sagaernes land Oplevelsesrejse til Island med 2 Vikingernes Ø 5 dages rundrejse i sagaernes land Reykjavik Selfoss Reykjavik Island er mægtige vandfald, iskolde gletsjere og dampende

Læs mere

Island for børn, deres forældre og bedsteforældre - familieferie i efteråret med udflugter og helpension

Island for børn, deres forældre og bedsteforældre - familieferie i efteråret med udflugter og helpension 5 herlige dage i Island for hele familien med helpension og fuldt udflugtsprogram. Vi gentager den overvældende succes med denne familieferie og kan nu igen tilbyde en super god og aktiv tur til Island

Læs mere

Island. 16. til 21. september. Udrejse fra Aalborg lufthavn

Island. 16. til 21. september. Udrejse fra Aalborg lufthavn Island 16. til 21. september Udrejse fra Aalborg lufthavn NordJyskeFordele og OurWorld A/S har fornøjelsen at præsentere denne rejse til Island. Island er et land med et ekstremt natursceneri. Naturen

Læs mere

Island 23. -. 28. maj 2016

Island 23. -. 28. maj 2016 Island 23. -. 28. maj 2016 Udrejse fra Billund lufthavn Tag med Herning Folkeblad, Midtjyllands Avis, Sørens Rejser og OurWorld A/S på denne interessante rejse til Island. Island byder på et sjældent set

Læs mere

Altid fordelagtig. Oplev naturen på Island. Tab dit hjerte til naturen på Island. Tråden i bornholmernes historie KLUB TIDENDE PRIS

Altid fordelagtig. Oplev naturen på Island. Tab dit hjerte til naturen på Island. Tråden i bornholmernes historie KLUB TIDENDE PRIS Altid fordelagtig Oplev naturen på Island Klub Tidendes samarbejdspartner OurWorld tager dig med på en tur til Island, et land med et ekstremt natursceneri. Naturen er gold og barsk, men samtidig også

Læs mere

Island. 9. til 13. september

Island. 9. til 13. september Island 9. til 13. september NordjyskeFordele og OurWorld A/S har i samarbejde med andre medier fornøjelsen at præsentere denne rejse til Island. Island er et land med et ekstremt natursceneri. Naturen

Læs mere

Island. 28. april 2. maj 2016

Island. 28. april 2. maj 2016 Island 28. april 2. maj 2016 Bornholms Tidende og OurWorld A/S har hermed fornøjelsen at præsentere denne rejse til Island. Island er et land med et ekstremt natursceneri. Naturen er gold og barsk, men

Læs mere

Fantastiske Island. 2. - 7. juni 2014

Fantastiske Island. 2. - 7. juni 2014 Fantastiske Island 2. - 7. juni 2014 Som rejsende er det nemt at tabe sit hjerte til naturens stilhed og til dens storslået hed. Og lige så nemt er det at miste sin sjæl til Den Blå Lagunes varme termiske

Læs mere

Island. 9. 13. maj 2016. Udrejse fra Billund lufthavn

Island. 9. 13. maj 2016. Udrejse fra Billund lufthavn Island 9. 13. maj 2016 Udrejse fra Billund lufthavn Vi har hermed fornøjelsen at præsentere denne rejse til Island. Island er et land med et ekstremt natursceneri. Naturen er gold og barsk, men samtidig

Læs mere

Andre rejser til Island. Natur & Wellness i Island Islands naturskønne vandrestier Den Gyldne Cirkel i Island

Andre rejser til Island. Natur & Wellness i Island Islands naturskønne vandrestier Den Gyldne Cirkel i Island Islands højdepunkter 9 dage fra kr. 17.298 pr. person Inkl. fly, hotel, guide mm. På denne rundrejse har vi samlet alle højdepunkterne for et rejseeventyr i Island Besøg Islands hovedattraktioner sammen

Læs mere

Island & Vestmannaøerne september 2019

Island & Vestmannaøerne september 2019 Island & Vestmannaøerne 3. 9. september 2019 Island er et land med et ekstremt natursceneri Naturen er gold og barsk, men samtidig også fascinerende levende og nærværende, når man står og skuer ud over

Læs mere

Udflugter Isleik 2016 Island 7. til 17. júlí Jorgen Bendt Pedersen

Udflugter Isleik 2016 Island 7. til 17. júlí Jorgen Bendt Pedersen Udflugter Isleik 2016 Island 7. til 17. júlí 2015-06-30 Jorgen Bendt Pedersen Tur 1 Vest fjord halvø 1.dag: (8.juli) Vi starter fra Reykjavík og kører til Borgarfjörð videre om Norðurárdalur, Brattabrekka

Læs mere

PÅ VULKANER I ISLAND Med besøg på Vestmannaøerne

PÅ VULKANER I ISLAND Med besøg på Vestmannaøerne Foreningen Norden i Allerød PÅ VULKANER I ISLAND Med besøg på Vestmannaøerne 13. juli 22. juli 2012 Rejse nr. C-19 Landmannalaugar Oplev Islands barske højland ved Landmannalaugar, de frodige områder på

Læs mere

Island - vulkanøen i Atlanterhavet

Island - vulkanøen i Atlanterhavet Island - vulkanøen i Atlanterhavet Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: Højdepunkter Lavamarkerne Myvatn Dettifoss Vatnajökull Gulfoss Gejsere Side 1 af 6 15.07.2020 20.07.2020 6

Læs mere

Island 2009. Danske Kulturveteraner til sagaøen ISLAND 27. juli 10. august 2009. 15 oplevelsesrige dage med bus rundt i Island.

Island 2009. Danske Kulturveteraner til sagaøen ISLAND 27. juli 10. august 2009. 15 oplevelsesrige dage med bus rundt i Island. Island 2009 Danske Kulturveteraner til sagaøen ISLAND 27. juli 10. august 2009 15 oplevelsesrige dage med bus rundt i Island. Pris 16.000 kroner pr. person i dobbeltværelse. incl. halvpension, flyrejser,

Læs mere

Sommer i Island bo på en rigtig bondegård, oplev gejsere, gletsjere, vulkaner og ikke mindst Vestmannaøerne

Sommer i Island bo på en rigtig bondegård, oplev gejsere, gletsjere, vulkaner og ikke mindst Vestmannaøerne Team Island en del af KulturRetur A/S KulturRetur Sommer i Island bo på en rigtig bondegård, oplev gejsere, gletsjere, vulkaner og ikke mindst Vestmannaøerne 21.5. - 26.5. 2017 / NB: fra Kastrup 6 dages

Læs mere

ISLAND vulkaner, vandfald og velstand

ISLAND vulkaner, vandfald og velstand ISLAND vulkaner, vandfald og velstand 28. juli - 4. august 2012 Rejsenr. C-13 Island er et dynamisk sted. Vulkanerne ryster landet mange gange hvert år. Af og til så meget, at udlandet opdager det, senest

Læs mere

Bliv klog på vulkaner og islandske heste For nysgerrige bedsteforældre og børnebørn

Bliv klog på vulkaner og islandske heste For nysgerrige bedsteforældre og børnebørn Bliv klog på vulkaner og islandske heste For nysgerrige bedsteforældre og børnebørn Perioden 2.7.-7.7. 2013 (NB: samme tur 14.-19. oktober 2013) Rejse nr. A-12 Island rummer mange spændende fænomener,

Læs mere

Kør selv i Island det er afslappende ferie Fly, jeep og sommerhus i 8 dage, på sydlandet

Kør selv i Island det er afslappende ferie Fly, jeep og sommerhus i 8 dage, på sydlandet Kør selv i Island det er afslappende ferie Fly, jeep og sommerhus i 8 dage, på sydlandet 7-8 dages intensiv Island i sommerens lyseste nætter. Rejse nr. B-100 En vidunderlig måde at opleve Island på er,

Læs mere

Island en dans på vulkaner 6 dages rundrejse

Island en dans på vulkaner 6 dages rundrejse Island en dans på vulkaner 6 dages rundrejse Tag med på en rundrejse til Island oplev landet, der har en natur, der ikke findes andre steder i verden, og mød en befolkning, der er helt fortrolig med de

Læs mere

!!! NB: se næsten identiske ture i 2015, med afrejse hhv. den 22.6., den 11.7 og den 1.8. nogle fra Billund og nogle fra Kastrup

!!! NB: se næsten identiske ture i 2015, med afrejse hhv. den 22.6., den 11.7 og den 1.8. nogle fra Billund og nogle fra Kastrup Sommer i Island bo på en rigtig bondegård, oplev gejsere, gletsjere, vulkaner og ikke mindst Vestmannaøerne 7 dages intensiv Island NB: fra Kastrup lufthavn 16.8. - 22.8.2015 / Rejse nr. A-8 NB: se næsten

Læs mere

Nytår i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra:

Nytår i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: Nytår i Rom Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 4.145,- Højdepunkter Hotel Navonas placering lige ved Piazza Navona 2 formiddage med informativ dansktalende lokalguide De historiske seværdigheder

Læs mere

Oplev Natur skønne Island maj 2017

Oplev Natur skønne Island maj 2017 Oplev Natur skønne Island 5. 12. maj 2017 Island er et land med et ekstremt natursceneri Naturen er gold og barsk, men samtidig også fascinerende levende og nærværende, når man står og skuer ud over en

Læs mere

8 dage ferie i smuk natur og tværs over højlandet

8 dage ferie i smuk natur og tværs over højlandet Team Island en del af A/S info@ 8 dage ferie i smuk natur og tværs over højlandet Fly, jeep og indkvartering på hoteller eller guesthouses, både på sydlandet, nordlandet og næsset Snæfellsnes 8 dage /

Læs mere

Island, på naturens vegne 3. 9.september 2018

Island, på naturens vegne 3. 9.september 2018 Island, på naturens vegne 3. 9.september 2018 Island er et land med et ekstremt natursceneri Naturen er gold og barsk, men samtidig også fascinerende levende og nærværende, når man står og skuer ud over

Læs mere

Dette er uden tvivl en fantastisk smuk rejse med naturen i fokus. Andre rejser til Færøerne og Island

Dette er uden tvivl en fantastisk smuk rejse med naturen i fokus. Andre rejser til Færøerne og Island Klassiske Færøerne & Island 8 dage fra kr. 17.998,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. På denne spændende 8-dages rejse vil I opleve den unikke natur på Færøerne og i Island. Rejsen er skræddersyet

Læs mere

Sommer i Island bo på en rigtig bondegård, oplev gejsere, gletsjere, vulkaner og ikke mindst Vestmannaøerne

Sommer i Island bo på en rigtig bondegård, oplev gejsere, gletsjere, vulkaner og ikke mindst Vestmannaøerne Team Island en del af A/S info@ Sommer i Island bo på en rigtig bondegård, oplev gejsere, gletsjere, vulkaner og ikke mindst Vestmannaøerne 8 dages intensiv Island NB: fra Billund lufthavn 20.6. - 27.6.

Læs mere

Island 2012 en oplevelsesrig tur ved vulkanerne og de smukke gletsjere på sydlandet og Vestmannaøerne

Island 2012 en oplevelsesrig tur ved vulkanerne og de smukke gletsjere på sydlandet og Vestmannaøerne Island 2012 en oplevelsesrig tur ved vulkanerne og de smukke gletsjere på sydlandet og Vestmannaøerne 1. juli 9. juli 2012 Rejse nr. C-10 Island er kun 15 til 20 millioner år (sammenlignet med at jordkloden

Læs mere

MEDITATIV REJSE TIL ISLAND

MEDITATIV REJSE TIL ISLAND MEDITATIV REJSE TIL ISLAND 9.-18. JULI 2016 - FORBEREDELSESMØDE 28 MAJ V. BODIL EGEBERG På rejsen besøges steder med særlig kraftfuld energi. Vi vil være på hvert sted som gruppe, og der vil være tid til

Læs mere

Jul i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra:

Jul i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: Jul i Rom Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 23.12.2019 27.12.2019 5 dage Sjæ. 4.045,- Højdepunkter Hotel Navonas placering lige ved Piazza Navona 2 formiddage med informativ dansktalende

Læs mere

Nordjylland - Skagen - Læsø

Nordjylland - Skagen - Læsø Nordjylland - Skagen - Læsø Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.595,- Højdepunkter Toppen af Danmark Hotel i Skagens centrum Tanghusene og saltsyderne på Læsø Vildmosens natur

Læs mere

Barlinek, Polen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Barlinek, Polen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Barlinek, Polen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.195,- Højdepunkter Super hotel med god beliggenhed og rigtig god mad Lokal, dansktalende guide kun for os 3 afslappende udflugter

Læs mere

Højsommer i Island bo på en rigtig bondegård, oplev gejsere, gletsjere, vulkaner og ikke mindst Vestmannaøerne

Højsommer i Island bo på en rigtig bondegård, oplev gejsere, gletsjere, vulkaner og ikke mindst Vestmannaøerne Højsommer i Island bo på en rigtig bondegård, oplev gejsere, gletsjere, vulkaner og ikke mindst Vestmannaøerne 7-8 dages intensiv Island i sommerens lyseste nætter. 23.6-30.6.2012 Rejse nr. A-7 På disse

Læs mere

Stockholm - Storby og skærgård

Stockholm - Storby og skærgård Stockholm - Storby og skærgård Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.295,- Højdepunkter Skærgård og by Skansen og Vasa Museet Centralt beliggende hotel Middag første aften er inkluderet

Læs mere

Celle - Nytårsrejse. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Celle - Nytårsrejse. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Celle - Nytårsrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.495,- Højdepunkter Nytårsaften på det dejlige Tryp Hotel i Celle. Gallabuffet og fyrværkeri nytårsaften Oplev vores dygtige

Læs mere

Samsø - Endelave - Århus

Samsø - Endelave - Århus Samsø - Endelave - Århus Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.895,- Højdepunkter Sejltur på Silkeborgsøerne Vidunderlige Samsø med lokalguide Kattegatøen Endelave med lokalguide

Læs mere

Island mellem gejsere og gletsjere Natur og landbrugsbesøg

Island mellem gejsere og gletsjere Natur og landbrugsbesøg Island mellem gejsere og gletsjere Natur og landbrugsbesøg Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2911 8 dage fra 10. - 17. august 2019, afgang fra Billund og København. Tilmelding senest 10. maj. Mælkeproducent,

Læs mere

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN Dato: august 2015 Det samlede tilbud bliver på i alt godt 13.000 DKK for to personer for 13 dage. 12 overnatninger med morgenmad og med fem arrangerede ture. Tilbuddet er

Læs mere

Balatonsøen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Balatonsøen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Balatonsøen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.995,- Højdepunkter Fantastisk feriemål i Ungarn Attraktive udflugter til Budapest, Puszta, Heviz og sejltur på søen Godt turisthotel

Læs mere

Flodkrydstogt på Donau - med fly

Flodkrydstogt på Donau - med fly Flodkrydstogt på Donau - med fly Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.145,- Højdepunkter Den gode mad om bord **** skib Stort udflugts inkluderet 3 smukke hovedstæder på ét og samme

Læs mere

Sommer i Island bo på en hyggelig bondegård, oplev gejsere, gletsjere, vulkaner og ikke mindst Vestmannaøerne

Sommer i Island bo på en hyggelig bondegård, oplev gejsere, gletsjere, vulkaner og ikke mindst Vestmannaøerne Team Island en del af KulturRetur A/S info@ KulturRetur Sommer i Island bo på en hyggelig bondegård, oplev gejsere, gletsjere, vulkaner og ikke mindst Vestmannaøerne 6 dages intensiv Island NB: fra Billund

Læs mere

Sommer i Island bo på en rigtig bondegård, oplev gejsere, gletsjere, vulkaner og ikke mindst Vestmannaøerne

Sommer i Island bo på en rigtig bondegård, oplev gejsere, gletsjere, vulkaner og ikke mindst Vestmannaøerne Team Island en del af A/S info@ Sommer i Island bo på en rigtig bondegård, oplev gejsere, gletsjere, vulkaner og ikke mindst Vestmannaøerne 8 dages intensiv Island NB: fra Billund lufthavn 11.7. - 18.7.

Læs mere

Sagaernes, ildens og isens land. 8 d

Sagaernes, ildens og isens land. 8 d Sagaernes, ildens og isens land. 8 d 8 dage, rundrejse, fly fra Kastrup 04. - 11. jul 2018 Island er store naturoplevelser, vilde landskaber, ren natur og gammel kultur. Vores Islandsrejse på 8 dage bringer

Læs mere

Sommer i Island bo på en rigtig bondegård, oplev gejsere, gletsjere, vulkaner og ikke mindst Vestmannaøerne

Sommer i Island bo på en rigtig bondegård, oplev gejsere, gletsjere, vulkaner og ikke mindst Vestmannaøerne Team Island en del af KulturRetur A/S info@ KulturRetur Sommer i Island bo på en rigtig bondegård, oplev gejsere, gletsjere, vulkaner og ikke mindst Vestmannaøerne 11.7. - 16.7. 2017 / NB: fra Kastrup

Læs mere

Julemarkedstogt på Rhinen

Julemarkedstogt på Rhinen Julemarkedstogt på Rhinen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.095,- Højdepunkter De store julemarkedsbyer Køln og Rüdesheim Oplev også fantastiske Mainz Den flotte helpension om

Læs mere

21.7. 28.7.2012 Rejse nr. C-18 Her særligt tilpasset for højskoleforeningen i Varnæs, andet udkast (23.6.2011)

21.7. 28.7.2012 Rejse nr. C-18 Her særligt tilpasset for højskoleforeningen i Varnæs, andet udkast (23.6.2011) Højsommer i Island bo på en rigtig bondegård, oplev gejsere, gletsjere, vulkaner og ikke mindst Vestmannaøerne 7-8 dages intensiv Island i sommerens lyse tid 21.7. 28.7.2012 Rejse nr. C-18 Her særligt

Læs mere

Sydhavsøerne Lolland og Falster med Nykøbing Falster Revyen

Sydhavsøerne Lolland og Falster med Nykøbing Falster Revyen Sydhavsøerne Lolland og Falster med Nykøbing Falster Revyen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.195,- Højdepunkter Tåsinge med Elvira og Sixten Fejø Nykøbing Falster Revyen Møns

Læs mere

Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris

Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.895,- Højdepunkter Skønne, gamle badebyer Honfleur og Rouen Vi sejler med et lækkert 5-ankre skib

Læs mere

Bruxelles og Belgien. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Bruxelles og Belgien. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Bruxelles og Belgien Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 28.06.2020 03.07.2020 4.695,- Højdepunkter Rundtur i Bruxelles med dansktalende lokalguide Vi ser Grand Place og Manneken

Læs mere

Tur 1508, Kultur og Isbjerge - oplev Nuuk, Kystskib til Jakobshavn samt Diskobugten 10 dage/9 nætter

Tur 1508, Kultur og Isbjerge - oplev Nuuk, Kystskib til Jakobshavn samt Diskobugten 10 dage/9 nætter Tur 1508, Kultur og Isbjerge - oplev Nuuk, Kystskib til Jakobshavn samt Diskobugten 10 dage/9 nætter Kombiner et ophold i den grønlandske hovedstad, Godthåb/Nuuk, med en smuk sejltur op langs kysten, inkl.

Læs mere

Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris

Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.195,- Højdepunkter Skønne, gamle badebyer Honfleur og Rouen Vi sejler med et lækkert 5 ankre skib

Læs mere

Island - Sagaernes, ildens og isens l

Island - Sagaernes, ildens og isens l Island - Sagaernes, ildens og isens l 8 dage, Rundrejse med bl.a. virksomhedsbesøg. Fly fra Billund. 14. - 21. jun 2019 Island er Europas næststørste ø, og dækker et areal på 103.000 km2 lidt mere end

Læs mere

Mallorca vandring i og omkring Tramuntana bjergene.

Mallorca vandring i og omkring Tramuntana bjergene. Mallorca vandring i og omkring Tramuntana bjergene. Lørdag 7. oktober lørdag 14.oktober Turleder Kirsten Brandt, Dansk Vandrelaug. Dagsprogram Dag 1. Fra Københavns Lufthavn til Palma de Mallorca. Fra

Læs mere

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne. Færøerne på kryds og tværs Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne. Færøerne på kryds og tværs Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island Den klassiske rundrejse på Færøerne 8 dage fra kr. 11.398 pr. person Inkl. fly, hotel & billeje En fantastisk kør- selv- ferie med skønne naturoplevelser På denne kør-selv-ferie får I friheden til at opleve

Læs mere

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Hamburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.895,- Højdepunkter En fantastisk millionby så tæt på Mulighed for havnerundfart og museumsbesøg Vi bor på centralt hotel i Hamburg Side

Læs mere

Island Rejse - Sagaernes, ildens og i

Island Rejse - Sagaernes, ildens og i Island Rejse - Sagaernes, ildens og i 8 dage, Rundrejse med bl.a. virksomhedsbesøg. Fly fra Billund. 25. - 02. jul 2018 Island er store naturoplevelser, vilde landskaber, ren natur og gammel kultur. Vores

Læs mere

Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018

Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018 Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018 1 Turen foregik i dagene 28. maj til og med 1. juni. Den var arrangeret af Lokalkomitéen for Ældre Sagen i Hundested, og Nancy Viborg var kontaktperson, og den blev

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 28.06.2020 02.07.2020 3.395,- Højdepunkter Brandenburger Tor De store boulevarder Det gamle Østberlin Mulighed for besøg og middag i Rigsdagskuplen

Læs mere

RUNDREJSE ISLAND ILD & IS

RUNDREJSE ISLAND ILD & IS RUNDREJSE ISLAND ILD & IS Rejsebeskrivelse Dansktalende rejseleder Under overfladen ulmer ilden, mens isen flyder oven på. Island er fyldt med kontraster, muligheder og utallige oplevelser. Øen byder på

Læs mere

Sommer i Island bo på en rigtig bondegård, oplev gejsere, gletsjere, vulkaner og ikke mindst Vestmannaøerne

Sommer i Island bo på en rigtig bondegård, oplev gejsere, gletsjere, vulkaner og ikke mindst Vestmannaøerne Team Island en del af A/S info@ Sommer i Island bo på en rigtig bondegård, oplev gejsere, gletsjere, vulkaner og ikke mindst Vestmannaøerne 7 dages intensiv Island NB: fra Kastrup lufthavn 11.7. - 18.7.

Læs mere

Nordatlantiske perler - Færøerne & Island

Nordatlantiske perler - Færøerne & Island Nordatlantiske perler - Færøerne & Island På denne spændende 8-dages rejse vil I opleve den unikke natur på Færøerne og Island. Rejsen er skræddersyet således, I både får udflugterne til de større seværdigheder,

Læs mere

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains Togrejse tværs over Rocky Mountains En fantastisk togrejse der tager jer tværs over Rocky Mountains På denne 9-dages rejse skal I fra Calgary til Vancouver i tog. Udover en helt fantastisk udsigt undervejs

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 26.07.2020 30.07.2020 3.195,- Højdepunkter Brandenburger Tor De store boulevarder Det gamle Østberlin Mulighed for besøg og middag i Rigsdagskuplen

Læs mere

Safari og badeferie i Kenya

Safari og badeferie i Kenya Safari og badeferie i Kenya Tag på en spændende rejse, der kombinerer safari i Tsavo National Park med badeferie ved kenya-kysten. På denne rejse til Kenya, får I mulighed for at se utrolige dyr på jeres

Læs mere

Polens prægtige bjerge

Polens prægtige bjerge Polens prægtige bjerge Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 27.07.2019 04.08.2019 6.095,- Højdepunkter Side 1 af 6 Storslåede bjergkæder Gode hoteller i smukke omgivelser Scenariske

Læs mere

Stockholm - Storby og skærgård

Stockholm - Storby og skærgård Stockholm - Storby og skærgård Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.395,- Højdepunkter Skærgård og by 2 formiddage med udflugter. Stort indhold Julemarked i Gamla Stan og på Skansen

Læs mere

Nytårstogt på de hollandske kanaler

Nytårstogt på de hollandske kanaler Nytårstogt på de hollandske kanaler Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 6.695,- Højdepunkter Nytårsaften på dejlige hollandske kanaler Nytårsmiddag med drikkevarer inklusiv Oplev

Læs mere

Sommer i Island historie, kultur og natur

Sommer i Island historie, kultur og natur Team Island en del af KulturRetur A/S info@ KulturRetur Sommer i Island historie, kultur og natur 5. 11.8. 2017 / Kastrup 7 dages intensiv Island Rejse nr. A-9 Arrangeret i samarbejde med Kristeligt Dagblad

Læs mere

Bornholm - Østersøens perle

Bornholm - Østersøens perle Bornholm - Østersøens perle Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 01.05.2020 1.995,- Højdepunkter Bornholms klippenatur Hotel Abildgaard god mad og flot beliggenhed Drikkevarer ad

Læs mere

Aktiv i østlige Canada

Aktiv i østlige Canada Aktiv i østlige Canada En spændende aktiv rejse der kombinerer storby og natur På denne tur til det østlige Canada får I muligheden for at komme ud og nyde naturen samtidig med I også skal se det imponerende

Læs mere

København og Cirkusrevyen

København og Cirkusrevyen København og Cirkusrevyen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.395,- Højdepunkter Vidunderlige København Det indbydende Copenhagen Island Hotel Den evig grønne Cirkusrevy er inkluderet

Læs mere

Den klassiske kør-selv-ferie på Færøerne

Den klassiske kør-selv-ferie på Færøerne Den klassiske kør-selv-ferie på Færøerne En fantastisk kør-selv-ferie med skønne naturoplevelser På denne kør-selv-ferie får I friheden til at opleve Færøerne i jeres eget tempo. Vi har forslået en rute,

Læs mere

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada 15/16 dage; 19. juni 4./5. juli 2016 Denne rejse kombinerer en rundrejse i Alaska, med start i Alaskas hovedstad, Fairbanks, og

Læs mere

Sommer i Island bo på en rigtig bondegård, oplev gejsere, gletsjere, vulkaner og ikke mindst Vestmannaøerne

Sommer i Island bo på en rigtig bondegård, oplev gejsere, gletsjere, vulkaner og ikke mindst Vestmannaøerne Team Island en del af A/S info@ Sommer i Island bo på en rigtig bondegård, oplev gejsere, gletsjere, vulkaner og ikke mindst Vestmannaøerne 22.7. - 28.7. 2017 / fra Billund 7 intensive dage Vestmannaøerne

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 07.11.2019 10.11.2019 2.395,- Højdepunkter Festivitas i anledning af 30 års dagen for Murens fald Vi guider dig hen til de store steder.

Læs mere

Mountain biking, hiking og kajak i den vilde natur

Mountain biking, hiking og kajak i den vilde natur Mountain biking, hiking og kajak i den vilde natur Indhold i den vilde natur... 3 Turens højdepunkter... 3 Sværhedsgrad... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 1. Med fly til Narsarsuaq og bådtransfer

Læs mere

Island, aktiv ferie for voksne og teenagers Syd-, nord- og vestlandet

Island, aktiv ferie for voksne og teenagers Syd-, nord- og vestlandet Team Island en del af A/S info@ Island, aktiv ferie for voksne og teenagers Syd-, nord- og vestlandet 11 dage dage / 2016 Rejse nr. B-103 Hvalsafari Denne tur er særligt tilrettelagt, så der er god plads

Læs mere

Normandiet - Caen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Normandiet - Caen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Normandiet - Caen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.895,- Højdepunkter Invasionskysten Bayeuxtapetet Memorial Museet i Caen Mont Saint-Michel klosteret Side 1 af 5 Normandiet

Læs mere

28 NOV NORWEGIAN RUTE DY 3550 KØBENHAVN-BUDAPEST 09:00 10:50 01 DEC NORWEGIAN RUTE DY 3553 BUDAPEST-KØBENHAVN 20:00 11:50

28 NOV NORWEGIAN RUTE DY 3550 KØBENHAVN-BUDAPEST 09:00 10:50 01 DEC NORWEGIAN RUTE DY 3553 BUDAPEST-KØBENHAVN 20:00 11:50 FLYTIDER 28 NOV NORWEGIAN RUTE DY 3550 KØBENHAVN-BUDAPEST 09:00 10:50 01 DEC NORWEGIAN RUTE DY 3553 BUDAPEST-KØBENHAVN 20:00 11:50 HOTEL LA PRIMA FASHION HOTEL BUDAPEST**** Pesti Barnabás utca 6 Budapest

Læs mere

Toscana - Flyv på busrejse

Toscana - Flyv på busrejse Toscana - Flyv på busrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 5.995,- Højdepunkter Direkte fly til Firenze Cypresser og olivenlunde Det Skæve Tårn i Pisa Hyggelige middelalderbyer

Læs mere

Højsommer i Island Vestfjordene, det øde islandske højland og hovedstaden Reykjavik 11 dage

Højsommer i Island Vestfjordene, det øde islandske højland og hovedstaden Reykjavik 11 dage Højsommer i Island Vestfjordene, det øde islandske højland og hovedstaden Reykjavik 11 dage 26.6. 6.7. 2013 Rejse nr. C-26 Turen er tilrettelagt med henblik på deltagelse i festligheder i byen Hólmavík

Læs mere

6 dages intensiv Island NB: fra Kastrup lufthavn / Rejse nr. A-4

6 dages intensiv Island NB: fra Kastrup lufthavn / Rejse nr. A-4 Sommer i Island bo på en rigtig bondegård, oplev gejsere, gletsjere, vulkaner og ikke mindst Vestmannaøerne 6 dages intensiv Island NB: fra Kastrup lufthavn 21.6. - 26.6. 2019 / Rejse nr. A-4 Du vil komme

Læs mere

Toscana - Flyv på busrejse

Toscana - Flyv på busrejse Toscana - Flyv på busrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 21.07.2020 28.07.2020 5.845,- Højdepunkter Direkte fly til Firenze Cypresser og olivenlunde Det Skæve Tårn i Pisa Hyggelige

Læs mere

Polens prægtige bjerge

Polens prægtige bjerge Polens prægtige bjerge Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 29.08.2020 06.09.2020 5.895,- Højdepunkter Storslåede bjergkæder Gode hoteller i smukke omgivelser Flotte og interessante

Læs mere

Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber

Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.695,- Højdepunkter Visby - som trukket ud af Middelalderen Lokalguide på Gotland De naturskabte

Læs mere

Nytår i Sønderjylland Hotel Ballumhus

Nytår i Sønderjylland Hotel Ballumhus Nytår i Sønderjylland Hotel Ballumhus Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.595,- Højdepunkter Dejlig dansk nytårsaften Nytårsfest med musik og dans Side 1 af 5 Nytår i Sønderjylland

Læs mere

Sommer i Irland Juli 2007. Det jydske Haveselskab

Sommer i Irland Juli 2007. Det jydske Haveselskab Sommer i Irland Juli 2007 Det jydske Haveselskab Introduktion Irske haver har i en årrække været næsten ukendte i Danmark. Og det på trods af at der virkelig er nogle spektakulære haver at se. Hertil kommer,

Læs mere

Rocky Mountains på hesteryg

Rocky Mountains på hesteryg Rocky Mountains på hesteryg En utrolig smuk naturrejse på hesteryg På denne spændende rejse skal I se Rocky Mountains fra en hel anden vinkel. I løbet af 6 dage vil I ride i den smukke natur og se de imponerende

Læs mere

Greifswald, Rügen, Usedom

Greifswald, Rügen, Usedom Greifswald, Rügen, Usedom Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.995,- Højdepunkter Sejltur ved Rügens kridtkyst Prora feriekomplekset Universitetsbyen Greifswald Ferieøen Usedom

Læs mere