Kaunertal, Uge 47, 2014

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kaunertal, Uge 47, 2014"

Transkript

1 AlpinCamp for personer med fysisk handicap til Kaunertal, Østrig, 6 dage Målgruppe: Transport/Ophold: Instruktion: Personer med et fysisk handicap. Familier og pårørende til personer med et fysisk handicap, samt SH skiteam, instruktører og øvrige klubmedlemmer er meget velkomne. Fokus på undervisning af handicappede. Hvis der er ønske og tilstrækkelig tilmelding, vil der blive undervisning for familie og andre der deltager. Landsholdssamling for de nordiske landshold. Egen transport, 4 stjernet handicapvenligt hotel med halv pension. Undervisning af skiløbere og snowboardere med et fysisk handicap. Seks dage med 2x2,5 time formiddag og eftermiddag. Niveau begynder til øvet. Mulighed for instruktører til at følge undervisningen som hjælpere og hente inspiration til egen undervisning. Undervisning af øvrige skiløbere er afhængig af antallet af deltagere. De nordiske paraalpinelandshold vil gennemføre træningssamling frem til onsdag d. 19. november. To dage med storslalom og 3 dage med slalom. Portbaner er identiske med raskidrætten, så skiteamet er velkomne til at deltage. Træningssamlingen gennemføres af den danske og svenske landstræner i samarbejde med den østrigske B-landsholdstræner. Skiløb er for alle og et fysisk handicap er ikke en hindring. Med de rette hjælpemidler og den rette instruktion, så kan alle nyde friheden og oplevelserne i sneen. For folk, der er pårørende til en person med et fysisk handicap, så er der her mulighed for lære hvordan den handicappede skal støttes. Sidst er dette turen hvor alle deltagere er lige. For at citere en af de østrigske trænere fra sidste år; En funktionsnedsættelse må ikke være en begrænsning! AlpinCampen er præget af seriøst skiløb med højt humør og endog meget højt til loftet.

2 Afrejse: Lørdag d. 15. November 2014 Hjemkomst: Lørdag d. 22. November 2014 Transportform: Kør selv Skiområder og by: Link: Kaunertal gletcheren er Tirols yngste gletcher og ligger i bunden af Kaunergrat Naturpark. Skiløbet ligger fra m til m Området byder på lige over 20 km piste fordelt med 15 km Blå, 4 km Rød og 3 km Sort. Her er 9 lifte fordelt på 1x Gondol, 2x stollift, 5x slæbelift og et børnetræk. Området har både pister der er meget velegnede til børn og begyndere og er et populært træningssted for konkurrenceløbere med mulighed for at træne både slalom, storslalom og Super G. Området er særligt velegnet til folk med et fysiskhandicap med let tilgængelighed til lifte og i restauranten. Kræver bil da skiområdet er et typisk gletcher område, hvor man kører op fra hotellet i dalen.

3 Indkvartering og forplejning: Link: Vi bor på det 4-stjernet Hotel Weisseespitze. Et klassisk flot tiroler hotel, meget handicapvenligt og spækket med østrigsk hygge og hvad dertil hører af spa, sauna og bar. Vi inddeles på 2-4 personers værelser, hvor der selvfølgelig prioriteres tilgængelighed i ft. Kørestolsbrugere. Opholdet er med halv pension, der indtages i hotellets restaurant. Instruktion og aktiviteter: Der vil være tilknyttet en fotograf, der filmer alle hold, samt en fysioterapeut der kan vejlede i ft. træning og efter behov udføre behandling. Turen er en del af DHIF samarbejde med de øvrige nordiske lande. Landsholdsløbere fra Norge, Sverige og Island vil ligeledes deltage i træningen. For alle hold, incl. Landsholdene/evt. eliteteam løbere, er der undervisning/træning formiddag og eftermiddag. Om eftermiddagen er der videoanalyse sammen med instruktørerne/trænerne. For eliteløberne vil der ligeledes være et fysisktræningspas i løbet af eftermiddagen. Aftensmaden vil vi forsøge at spise sammen og resten af aftenen forsøger vi at friholde for planlagte aktiviteter, så vi kan nyde omgivelserne på hotellet. Elitetræningen vil blive gennemført frem til onsdag, hvorefter landsholdsløberne kører direkte til konkurrence i Holland. Torsdag og fredag vil der således ikke være port træning. Der gennemføres to dages træning i storslalom og tre dage i slalom. Pris: Deltagere på AlpinCampen: Medlemmer af Skiklubben Hareskov: kr. Ikke medlemmer af Skiklubben Hareskov: kr. Familie til deltager og SH Skiteam: Voksen: medlem kr., ikke medlem kr. Barn >15 år: medlem kr., ikke medlem kr. Inkluderet i det samlede budget påregnes 5 østrigske instruktører og 10 hjælpere, hvoraf fotograf og fysioterapeut er del af. Der er endnu ikke budgetteret med instruktører til familie og øvrige deltagere. Dette gøres når interesse for deltagelse konstateres. Der søges i øjeblikket støtte ved diverse fonde til AlpinCampen, hvorfor den endelige pris for deltagerne på AlpinCampen kan blive billigere. For SH Skiteam udregnes den faktiske kostpris på hotel og liftkort i ft. om de følger landsholdene fra Søndag til Onsdag eller bliver hele ugen. Inkluderet i prisen: Ophold Halvpension Liftkort, søndag til fredag Instruktion (alpin skiløb/snowboard) Uden for prisen: Transport Sociale arrangementer Frokost Drikkevarer til aftensmaden Liftkort, lørdage Ski- og støvleleje Sitskileje Morgenmad på ankomstdagen

4 Tilmelding og betalingsbetingelser: Tilmeldingsfrist: 01. Oktober 2014 Tilmelding: Depositum: info til turmail med oplysning af navn, adresse, telefonnr., fødslesdato og medlemsstatus, som påføres tilmeldingsblanket. Ved tilmelding til turen skal der senest betales et depositum på Dkr. per deltager, som indbetales på kontonr.: Restbetaling: Restbetaling skal ske senest den Afbestilling: Tilmeldingen er bindende og vi anbefaler at der tegnes en afbestillingsforsikring. Kontaktperson: Visti Lindemann: Tlf.: Turmail: Yderligere information: Ved tilmelding skal anføres funktionsniveau og/eller tilhørsforhold. Dette for at turarrangør kan inddele deltagerne korrekt og indkalde de siddende skiløbere til opmåling. Der henvises til folderen SKILØB for ALLE på Skiklubben Hareskovs hjemmeside. Skileje: ca Kr. Sitskileje: kr. Kørselvejledning: Informationsmøde: Afholdes snarest muligt efter 01. Oktober. Nærmere angivet dato vil blive tilsendt de tilmeldte. Der vil i forbindelse med informationsmødet blive målt op til de deltagere, der skal leje sitski, således at disse kan bestilles ved fabrikken til levering i Kaunertal. For evt. deltagere fra Fyn og Jylland afholdes der opmåling omkring Ålborg eller Århus. Dato tilgår snarrest muligt efter tilmelding.

5 Medlemskab: AlpinCampen udbydes bredt over hele landet til folk med et fysisk handicap i samarbejde med DHIF, hvorfor der ikke kræves medlemskab af Skiklubben Hareskov. Det anbefales dog, at man som min. er medlem af en idrætsforening under DIF/DHIF mht. forsikring. Forsikring: Via DIF og DGI er der tegnet en Idrætsskadeforsikring, og der henviser til ydereligere information om denne på skiklubbens hjemmeside. Forsikringen omfatter ikke afbestilling, og der er begrænsninger på rejseforsikringen. I øvrigt anbefaler klubben at man tegner eventuelle rejseog afbestillingsforsikringer som en udvidelse af egen familie- /indboforsikring. For øvriges deltagelse på turen skal man melde sig ind i Skiklubben Hareskov. Hvis turen overtegnes prioriteres de tilmeldte, som er medlemmer af skiklubben. Teknisk arrangør: Forbehold: Turen gennemføres uanset antallet af tilmeldte deltagere for elitedelen. Afhængig af mulighederne for økonomisk støtte kan der skæres i antallet af instruktører til selve Campen. Der vil som min. være mulighed for undervisning af begyndere og let øvede på ski. Der skal være min. 5 deltagere til snowboard for dette gennemføres. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som skiklubben er uden indflydelse på og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på skiklubbens hjemmeside. Forklaring på skiniveau: Kategori: Begynder Letøvet Øvet Erfaren Ekspert Rettesnor for indplacering: For dem der aldrig har prøvet det før (0 ugers erfaring). For dem der kan køre ned af grønne og blå bakker (1-2 ugers erfaring). For dem der kører blå og røde pister med parallelle ski (3-8 ugers erfaring). For dem der behersker det meste og kører røde og sorte pister (mere end 8 ugers erfaring) For dem der behersker det hele og kan køre sikkert overalt uanset terræn og føre, men har behov for finpudsning. Ovenstående er kun vejledende. Det er meget individuelt, hvornår man er på et givent færdighedsniveau. Er du i tvivl så ring og tal med turarrangøren.

Østrig, Oberndorf, Uge 7, 2015

Østrig, Oberndorf, Uge 7, 2015 Tag med andre børnefamilier på skitur til Østrig og få introduceret børnene til skiløb på en afslappet facon af danske skiinstruktører. Vi skal bo i superlækre omgivelser på hotel Penzinghof i Oberndorf.

Læs mere

Påsketuren til Tignes, uge 14-2014

Påsketuren til Tignes, uge 14-2014 Tignes, uge 14, 2015 Påsketuren til Tignes, uge 14-2014 Målgruppe: Klubbens store familiefamilie og medlemstur i påsken for alle uanset niveau. Der er undervisning til alle, kombineret med mange alternative

Læs mere

De sydlige franske alper byder altid på perfekt skiløb og masser af solskinstimer

De sydlige franske alper byder altid på perfekt skiløb og masser af solskinstimer Familietur til Serre Chevalier i Frankrig, uge 7 2015 Målgruppe: Familier med større børn og teenagers, der allerede har prøvet skiløb før, og ønsker at udvikle skiløbet under perfekte forhold. Transport/Ophold:

Læs mere

hotel med gourmet mad og perfekt skiløb

hotel med gourmet mad og perfekt skiløb Nytårturen turen går til Montgenevre i uge 1 2015 Målgruppe: Par, venner og familier der ønsker at holde nytår i sneen, hvor det gode skiløb og lidt forkælelse er i højsædet. Transport/Ophold: Vi flyver

Læs mere

Kære Alle i Århus Skiklub. Fantastiske, glædelige nyheder.

Kære Alle i Århus Skiklub. Fantastiske, glædelige nyheder. Kære Alle i Århus Skiklub. Fantastiske, glædelige nyheder. Vi er glade og stolte over, at kunne præsentere Den Nye Uge 11 tur 2019 for jer. Martin, Hanne og Johanne fra Vinterly Skirejser har arbejdet

Læs mere

Kronplatz, Uge 7, 2015

Kronplatz, Uge 7, 2015 Familietur og Skiteam til Kronplatz i Syd-Tirol, Italien, 7 dage Målgruppe: Transport/Ophold: Instruktion: Børnefamilier med børn i alderen 6-12 år & Skiteam Andre er også meget velkomne, søskende, bedsteforældre

Læs mere

Skiferie til Østrig for hele familien?

Skiferie til Østrig for hele familien? Skiferie til Østrig for hele familien? - så er det med Skiklub BFI I skal af sted! Kære alle forældre, elever og andre med tilknytning til Bornholms Frie Idrætsskole. Skiklub BFI har igen den fornøjelse,

Læs mere

Så er det nu det sker! Rejs med Silkeborg Skiklub på uge 7-turen til Vorderlanersbach i Østrig

Så er det nu det sker! Rejs med Silkeborg Skiklub på uge 7-turen til Vorderlanersbach i Østrig Så er det nu det sker! Rejs med Silkeborg Skiklub på uge 7-turen til Vorderlanersbach i Østrig Igen i år har Silkeborg Skiklub bestilt det familievenlige Hotel Kirchlerhof - www.kirchlerhof.at - til uge

Læs mere

Farum Orienteringsklub

Farum Orienteringsklub Kvitåvatn Fjellstoge, Gausta, Telemark, Norge 22. 26. januar 2015 (uge 4) Så har du muligheden for at komme på langrendsskitur til Kvitåvatn Fjellstoge, Gausta, Telemark, Norge sammen med Roskilde Skiklub.

Læs mere

Tignes Uge med Odense Skiklub

Tignes Uge med Odense Skiklub Tignes Uge 6 2020 med Odense Skiklub Vil du med på ski i uge 6? Trim din skiform, find smilet frem og bliv udfordret med prof. instruktører, og nyd det sociale samvær i en større gruppe, som elsker ski

Læs mere

Tilbud til Haunstrupgaard, den 27. august 2010 Kontaktperson hos TEAM BENNS: Tina Lund Jensen Telefon nr. : 4691024. Stöten UGE 7, 2011

Tilbud til Haunstrupgaard, den 27. august 2010 Kontaktperson hos TEAM BENNS: Tina Lund Jensen Telefon nr. : 4691024. Stöten UGE 7, 2011 Telefon nr. : 4691024 Stöten UGE 7, 2011 1 Telefon nr. : 4691024 INFO OM STÖTEN Skiområdet Stöten Stöten er en del af Nordens største skiområde Sälen, der består af 7 fjelde med hver sit skiområde.den

Læs mere

Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010

Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010 DGI petanque Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010 Kursus og sightseeing ved La Ciotat La Ciotat ligger 25 km øst for Marseille, og det er her petanquespillet startede i 1910. Turen indeholder bl.a.:

Læs mere

En fælles skitur for hele skolen lyder det vildt?

En fælles skitur for hele skolen lyder det vildt? En fælles skitur for hele skolen lyder det vildt? Hvis du tænker Ja, det er vildt på den gode måde!, kan du godt springe Historie på side 2 over og gå ned til Facts på side 4. Hvis du tænker Ja, det lyder

Læs mere

EGE-ROSENGAARD-SKITOURS, ÅLEKÆRET 14, 3450 ALLERØD

EGE-ROSENGAARD-SKITOURS, ÅLEKÆRET 14, 3450 ALLERØD Kære Stamgæster, gæster og ikke mindst nye gæster! Efter stort pres fra vores gæster kan vi nu tilbyde, hvad mange mener er det ultimative: Ischgl - kombinationen af eventyrligt skiløb og verdensklasse

Læs mere

Junior Rulleski Camp 2012

Junior Rulleski Camp 2012 Junior Rulleski Camp 2012 Fredag den 17.august søndag den 19. august Junior Rulleski Camp skal på vandski med Nivå Vandski Klub. Kom med til Junior Rulleski Camp i Nivå i august og mød en masse unge skivenner

Læs mere

LANGRENDS-SKITUR GÅLÅ

LANGRENDS-SKITUR GÅLÅ LANGRENDS-SKITUR GÅLÅ GUDBRANDSDALEN Nytår 2011-12 Gålå i Gudbrandsdalen Holte Skiklub s langrendsudvalg arrangerer igen skitur til vort favoritsted GÅLÅ i Norge og dette har været vort rejsemål siden

Læs mere

TAG MED PÅ TILSKUERREJSE TIL VM i PARIS AUGUST 2010

TAG MED PÅ TILSKUERREJSE TIL VM i PARIS AUGUST 2010 TAG MED PÅ TILSKUERREJSE TIL VM i PARIS AUGUST 2010 Kun 12 pladser tilbage Sidste tilmeldingsfrist den 18. juni 2010 Velkommen til Paris byernes by Årets VM afholdes i Paris, som vel næsten ikke behøves

Læs mere

Danmarks billigste kør-selv skirejser

Danmarks billigste kør-selv skirejser vinter 2009/2010 Danmarks billigste kør-selv skirejser Vi tilbyder følgende destinationer: Berchtesgaden, Tauplitz, Schladming, Wagrain, Gerlos og Dachstein West hygge, glæde og masser af sne! Åbent alle

Læs mere

Oplev fabelagtigt, berusende, fantastisk skiløb

Oplev fabelagtigt, berusende, fantastisk skiløb Oplev fabelagtigt, berusende, fantastisk skiløb i med Ege & Rosengaard Skitours Uge 3-2012 (lørdag den 14. januar til lørdag den 21. januar) Kære Stamgæster, gæster og ikke mindst nye gæster! St. Anton

Læs mere

Skitur Neukirchen i Østrig

Skitur Neukirchen i Østrig Skitur 2017 Neukirchen i Østrig Hvor skal vi hen? Vi tager i år til Neukirchen i Østrig. et område hvor flere klubber fra Aarhus tager på deres årlige skitur, Området giver udfordringer for både den øvede

Læs mere

Oplæg til struktur for instruktører og uddannelse i Hobro Skiklub.

Oplæg til struktur for instruktører og uddannelse i Hobro Skiklub. Oplæg til struktur for instruktører og uddannelse i Hobro Skiklub. Visionen er at sikre dygtiggørelse af klubbens medlemmer og udbrede glæden ved skiløbet. Hobro Skiklub vil uddanne egne klub instruktører,

Læs mere

Isaberg uge januar 2018

Isaberg uge januar 2018 Isaberg uge 2 12-14. januar 2018 Så er der tid til årets første Isaberg tur, sidste år satte vi rekord med 47 deltagere og vi forventer selvfølgeligt at vi slår rekorden i år. Dette dokument er ment som

Læs mere

Træningslejr Italien Påsken 2014. Kontaktpersoner: Allan EG 21431398, Erik Thalund 22165422 og Peer Bertelsen 40571503

Træningslejr Italien Påsken 2014. Kontaktpersoner: Allan EG 21431398, Erik Thalund 22165422 og Peer Bertelsen 40571503 Træningslejr Italien Påsken 2014 Kontaktpersoner: Allan EG 21431398, Erik Thalund 22165422 og Peer Bertelsen 40571503 Foreløbig plan for træningslejren i påsken 2014 Tidstermin: Fra Herning: Afgang Ankomst

Læs mere

B e r n s t o r f f s m i nd e E f t e r s k o l e

B e r n s t o r f f s m i nd e E f t e r s k o l e Wildschönau, Østrig B e r n s t o r f f s m i n d e E f t e r s k o l e HVOR SKAL VI BO? VI SKAL BO PÅ TO HOTELLER I WILDSCHÖNAU I ØSTRIG Pension Sonnelfels Familie Weissbacher A- 6311 Wildschönau Mühltal

Læs mere

Kort turinformation om turene i sæson for 2016/2017

Kort turinformation om turene i sæson for 2016/2017 Herunder er en skematisk oversigt over turene for sæson 2016/17, for at give overblik over turene, og deres målgruppe og indhold. Turuge og - navn Målgruppe Transport og ophold Instruktørinfo Uge 38 2

Læs mere

Ungdomsskolens Skitur 2014

Ungdomsskolens Skitur 2014 Ungdomsskolens Skitur 2014 Turen går til.. Rejseplan Afgang fra Ungdomsskolen, Nordens Alle 1, Brønderslev fredag d. 14. feb. kl.13.00 med mødetid kl.12.30 med 2 busser. Inden afgang tjekkes pas + sygesikringsbevis

Læs mere

- ta med til. poletter til øl og mad.

- ta med til. poletter til øl og mad. - ta med til og Pris kr. 2495,- inkl. bustransport, dobbeltværelse og morgenmad - inkluderer også: besøg på bryggerimuseum og slottet i Detenice middelaldershow inkl. 3 retters menu og 1 øl. Reserveret

Læs mere

Tilbud aktivrejse 2014

Tilbud aktivrejse 2014 Tilbud aktivrejse 2014 Neukirchen med bus 6 dage/3 nætter Prisen er gældende i uge 27 (28. juni 03. juli) 2014 Gasthof Venedigerhof Pris pr. person unge u. 18 år ved minimum 20 deltagere kr. 2.798,- Wolkensteinerbär

Læs mere

Nyhedsbrev. Ladelund Rock. November 2016

Nyhedsbrev. Ladelund Rock. November 2016 Nyhedsbrev November 2016 Kære forældre Først og fremmest tusind tak for forældre-weekenden. Det var rigtig dejligt at have jer i huset og mærke jeres positive bidrag til, at det blev en rigtig god weekend

Læs mere

Rejseplan fredag d. 15. feb. kl.13.00 med mødetid kl.12.30 onsdag den 20. feb. efter aftensmaden torsdag d. 21. feb. kl. ca. 15.00.

Rejseplan fredag d. 15. feb. kl.13.00 med mødetid kl.12.30 onsdag den 20. feb. efter aftensmaden torsdag d. 21. feb. kl. ca. 15.00. Turen går til.. Rejseplan Afgang fra Ungdomsskolen, Nordens Alle 1, Brønderslev fredag d. 15. feb. kl.13.00 med mødetid kl.12.30 med 2 busser. Inden afgang tjekkes pas + sygesikringsbevis. Krydser grænsen

Læs mere

Junior Rulleski Camp 2010

Junior Rulleski Camp 2010 Junior Rulleski Camp 2010 19/8 21/8 2011 Junior Rulleski Camp skal på vandski med Nivå Vandski Klub. Dansk Skiforbund og det landsdækkende langrendsprojektudvalg inviterer junior skiløbere til 2 ½ dags

Læs mere

Studietur til Montpellier i forlængelse af generalforsamlingen 2017

Studietur til Montpellier i forlængelse af generalforsamlingen 2017 Studietur til Montpellier i forlængelse af generalforsamlingen 2017 som i år afholdes på Quality Hotel i Høje Taastrup, Carl Gustavs Gade 1, 2630 Taastrup onsdag den 26. april kl. 16.00. Efter bestyrelsen

Læs mere

Bad Gastein. Haus Schubert, Mozart Platz 2

Bad Gastein. Haus Schubert, Mozart Platz 2 Bad Gastein. Haus Schubert, Mozart Platz 2 Ferielejlighederne ligger i den smukke østrigske bjergby Bad Gastein i 1000 m. højde. Bad Gastein ligger ca. 2 timers kørsel fra München og kun 1 time fra Mozarts

Læs mere

PETANQUE I FRANKRIG juni 2009 CHÂTEAUROUX

PETANQUE I FRANKRIG juni 2009 CHÂTEAUROUX PETANQUE I FRANKRIG 01. 07. juni 2009 CHÂTEAUROUX Arrangeret af Niels og Birthe Toft Med hjælp af Jean Claude Besnard, UFOLEP DGI s samarbejdspartner UFOLEP i Frankrig har inviteret DGI petanquespillere

Læs mere

Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010

Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010 Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010 Du har som træner nu mulighed for at få en spændende kultur- og badmintonoplevelse til i Beijing, Kina. DGI badminton har arrangeret rejsen, som byder på

Læs mere

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013.

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. TURBESKRIVELSE 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. Individuelle rejser til Island. Vi mødes i Akurery lufthavn søndag eftermiddag d. 15 september. Som regel passer det med

Læs mere

Prisen: Pris for børn fra fritidsklubben er 2400 kr. + 10 timers arbejde. 6 rater 400 400 400 400 400 400. 5 rater - 480 480 480 480 480

Prisen: Pris for børn fra fritidsklubben er 2400 kr. + 10 timers arbejde. 6 rater 400 400 400 400 400 400. 5 rater - 480 480 480 480 480 PFC - Præstevængets Fritidscenter Så er det igen blevet tid til den legendariske PFC skitur. Denne gang går turen til et af Sveriges største skisportssteder Stöten. Turen er denne gang desværre kun for

Læs mere

En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos

En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos Ferie med indhold J En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos #Ferie #Meditation #Sol #Strand #Stilhed #Fordybelse #Healing #Renselse #Celler #Hellige steder #Tid til mig selv #Egen kærlighed

Læs mere

Kvitåvatn Fjellstoge, Gausta, Telemark, Norge Torsdag 23. til mandag d.27. januar 2014

Kvitåvatn Fjellstoge, Gausta, Telemark, Norge Torsdag 23. til mandag d.27. januar 2014 Kvitåvatn Fjellstoge, Gausta, Telemark, Norge Torsdag 23. til mandag d.27. januar 2014 Langrendsskitur til Kvitåvatn Fjellstoge, Gausta, Telemark, Norge i samarbejde med Roskilde Skiklub Hedeland. Vi skal

Læs mere

ndhtxtfoto Studietur med FRDK til USA 10.-18. juni 2014 fra idé til virkelighed

ndhtxtfoto Studietur med FRDK til USA 10.-18. juni 2014 fra idé til virkelighed ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur med FRDK til USA 10.-18. juni 2014 På basis af erfaringerne fra en tidligere FRKDstudietur til USA og Canada samt ønsket om også at besøge Jill Clapperton,

Læs mere

Gilleleje Golfklub 2006

Gilleleje Golfklub 2006 Gilleleje Golfklub 2006 ***Pronstorfer Krug, Wardersee, Tyskland Vers. 2 14. oktober 05 Forventet rejseplan med forbehold for ændringer Kl. Fredag den 05. maj 2006 07.00 Afgang fra Gilleleje Golfklub.

Læs mere

Danfoss Marathon Club - Gran Canaria Marathon 2013

Danfoss Marathon Club - Gran Canaria Marathon 2013 Danfoss Marathon Club - Gran Canaria Marathon 2013 Rejs med Danfoss Marathon Club til Gran Canaria i januar 2013 og få en forrygende start på løbeåret 2013. Du kan vælge både et helt maraton eller en kortere

Læs mere

Principper for afviklinger af ture med instruktion af Skiklubben Hareskovs instruktører.

Principper for afviklinger af ture med instruktion af Skiklubben Hareskovs instruktører. Principper for afviklinger af ture med instruktion af Skiklubben Hareskovs instruktører. Version 2.0 - maj-2010. Godkendt af Bestyrelsen Dette dokument er til for at beskrive og redegøre for de gældende

Læs mere

Østrig 2015. Neukirchen. am Grossvenediger

Østrig 2015. Neukirchen. am Grossvenediger Østrig 2015 Neukirchen am Grossvenediger Det ligger her Neukirchen ligger i nationalparken Hohe Tauern mellem Zell am See og Gerlos, i hjertet af Kitzbüheler Alperne. Området 61 km pister 14 lifte Gratis

Læs mere

Torsdag den 21. januar kl. 19.00-21.00 Sct. Georgsgården, Nordens Allé 1, Brønderslev. Forældre skal deltage.

Torsdag den 21. januar kl. 19.00-21.00 Sct. Georgsgården, Nordens Allé 1, Brønderslev. Forældre skal deltage. Til deltagerne på ungdomsskolens 2016 skitur i uge 8. Du indkaldes hermed til det obligatoriske orienteringsmøde: Torsdag den 21. januar kl. 19.00-21.00 Sct. Georgsgården, Nordens Allé 1, Brønderslev.

Læs mere

Træning Teknik Motion Sjov Samvær

Træning Teknik Motion Sjov Samvær Judo sommerlejr 2015 Træning Teknik Motion Sjov Samvær JEON KI YOUNG KOREANSK JUDO LEGENDE 3 x VM GULD 1 X OL GULD ÅRETS GÆSTETRÆNER Søndag d. 26. juli - Lørdag d. 1. august Har du planlagt din sommerferie

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. afsagt den 29. september 2016 ****************************** KLAGER [Klager] (8 voksne/9 børn) SALGSBUREAU ARRANGØR [Bureau] [Bureau] REJSEMÅL Skirejse.

Læs mere

Nyhedsbrev Oktober 2010

Nyhedsbrev Oktober 2010 Nyhedsbrev Oktober 2010 Hvordan finder du som forældre ud af hvad der sker i klubben? Forleden havde vi forældremøde i klubben og noget af debatten omhandlede hvordan vi som klub formidler hvad der sker

Læs mere

Nyhedsbrev Januar - februar 2009 Ungdomsklubben Langeskov - Strandgård

Nyhedsbrev Januar - februar 2009 Ungdomsklubben Langeskov - Strandgård Nyhedsbrev Januar - februar 2009 Ungdomsklubben Langeskov - Strandgård Mandag den 5. Tirsdag den 6. Onsdag den 7. Torsdag den 8. Strandgård 7. klasse aften, kun adgang for 7. klasser Film hygge, svømning

Læs mere

Petanque ved Middelhavet

Petanque ved Middelhavet Petanque ved Middelhavet Afslapning i La Ciotat Tag med DGI Pétanque til La Ciotat - den lille by, hvor pétanque opstod i 1910 Mød en tidligere verdensmester og andre dygtige franske petanquespillere Instruktion

Læs mere

Infomøde 12. dec. Hafjell - Lillehammer

Infomøde 12. dec. Hafjell - Lillehammer Infomøde 12. dec. Hafjell - Lillehammer SE Udlandstur 2014 tur i Norge Hafjell v. Lillehammer Hvem? Alle elever på Sydvestjyllands Efterskole og medarbejdere + ægtefæller og børn i alt 180. Hvornår? Afrejse

Læs mere

Dagsprogram. Søndag 20.9. (ca. 4½ t. inkl. pauser)

Dagsprogram. Søndag 20.9. (ca. 4½ t. inkl. pauser) Dagsprogram Lørdag 19.9. Afgang København kl. 14.30. Efter mellemlanding i Istanbul ankommer vi til Dalaman kl. 21.25 (måltider er ikke inkluderet på flyene). Transfer fra lufthavnen i Dalaman til pensionen

Læs mere

BORDTENNIS. Landsmesterskaber 2015.

BORDTENNIS. Landsmesterskaber 2015. BORDTENNIS Landsmesterskaber 2015. Landsmesterskaberne afholdes igen i denne sæson samlet for alle spillere fredag/søndag d. 10. 12. april 2015 i Vejen Idrætscenter. Bemærk: Deltagelse er kun mulig med

Læs mere

Velkommen til Ungdomsskolens Aktivitetsprogram. Sæson Må kun åbnes, hvis du tør risikere STORE oplevelser.

Velkommen til Ungdomsskolens Aktivitetsprogram. Sæson Må kun åbnes, hvis du tør risikere STORE oplevelser. Velkommen til Ungdomsskolens Aktivitetsprogram Sæson 2017-18 Må kun åbnes, hvis du tør risikere STORE oplevelser www.langelandungdomsskole.dk Skitur til Østrig Tallene taler deres tydelige sprog i St.

Læs mere

5 dagstur med bus til Berlin

5 dagstur med bus til Berlin 5 dagstur med bus til Berlin Udrejse: Søndag d. 10. juni 2012 Hjemrejse: Torsdag d. 14. juni 2012 Hotel: Berlin Mark Hotel 4 stjernet Hotel Meinekestrasse 18-19 D10719 Berlin www.berlinmarkhotels.de Vi

Læs mere

Skieventyr til Banff og Jasper

Skieventyr til Banff og Jasper Skieventyr til Banff og Jasper Tag til Canada og oplev de fantastiske muligheder for at stå på ski og snowboard. Oplev den smukke natur, de imponerende bjerge og ikke mindst de utrolige pister i Rocky

Læs mere

Rejsefolder. Sæson 2018/2019. Må kun åbnes, hvis du tør risikere STORE oplevelser.

Rejsefolder. Sæson 2018/2019. Må kun åbnes, hvis du tør risikere STORE oplevelser. Rejsefolder Sæson 2018/2019 Må kun åbnes, hvis du tør risikere STORE oplevelser www.langelandungdomsskole.dk Skitur til Østrig Tallene taler deres tydelige sprog i St. Johann, som er et af Højmark Rejsers

Læs mere

Praktiske oplysninger Zillertal 2013

Praktiske oplysninger Zillertal 2013 Praktiske oplysninger Zillertal 2013 Indhold 1. Turens plan (s. 2-3) 2. Regler (s. 4) 3. HUSK (s. 4) 4. Pakkeliste (20 kg./ kg.) (s. 4 - ). Pension Franzenhof (s.6) http://www.franzenhof-radfeld.at/ og

Læs mere

Har du lyst til at komme på udflugt?

Har du lyst til at komme på udflugt? Udflugter for borgere med demens April 2015 Har du lyst til at komme på udflugt? Har du demens eller demenslignende symptomer? Bor du i eget hjem sammen med din ægtefælle/samlever? Har du lyst til at mødes

Læs mere

Camp Fredensborg En vild weekend sammen med nordiske unge

Camp Fredensborg En vild weekend sammen med nordiske unge Camp Fredensborg En vild weekend sammen med nordiske unge Velkommen til Camp Fredensborg Tak for den interesse I allerede har vist for Camp Fredensborg. Her kommer den endelige invitation til de unge deltagere.

Læs mere

Kulturrejse til Beijing 22. september 1. oktober 2010

Kulturrejse til Beijing 22. september 1. oktober 2010 Kulturrejse til Beijing 22. 1. oktober 2010 Du har nu mulighed for at få en spændende kultur- og badmintonoplevelse til i Beijing, Kina. DGI badminton har arrangeret rejsen, som byder på badmintonkampe

Læs mere

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP MARTS 2018 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Læs mere på

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP MARTS 2018 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Læs mere på JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP 29.-31. MARTS 2018 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Husk: Sidste tilmelding søndag den 14. januar 2018 Læs mere på www.vejlehk.dk/paaske-cup VELKOMMEN TIL VEJLE PÅSKE

Læs mere

Tenniscamp Malaga 10/10 15/10 2014 efterårsferie

Tenniscamp Malaga 10/10 15/10 2014 efterårsferie camp Malaga 10/10 15/10 2014 efterårsferie for turneringsspillere, motionister og øvede spillere, samt tennisfamilier. Træningen vil tage udgangspunkt i spillernes niveau og individuelle ønsker. Vi bliver

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

Studietur l Tyskland november 2018

Studietur l Tyskland november 2018 Studietur l Tyskland 4.-11. november 2018 Ovenpå en meget speciel og på mange måder skidt sommer for landbruget er det måske en god idé at komme med på en studietur l Tyskland med flere spændende, faglige

Læs mere

DGI Bordtennis inviterer til. Landsmesterskaber. 1. 3. april 2016, Vejen Idrætscenter. www.dgi.dk/201609208000

DGI Bordtennis inviterer til. Landsmesterskaber. 1. 3. april 2016, Vejen Idrætscenter. www.dgi.dk/201609208000 DGI Bordtennis inviterer til Landsmesterskaber 2016 1. 3. april 2016, Vejen Idrætscenter www.dgi.dk/201609208000 Landsmesterskaberne samler alle bordtennisspillere til en sjov og spændende weekend. Der

Læs mere

Balatonfüred Cup 2017

Balatonfüred Cup 2017 Balatonfüred Cup 2017 Team Helsinge Håndbold - For piger & drenge årgang 97 til og med 04 Søndag d. 02/7 til søndag d. 09/7 Balatonfüred Cup 2017 Team Helsinge Håndbold deltager for første gang i det dansk

Læs mere

Velkommen til 70.3 Ironman 14 maj

Velkommen til 70.3 Ironman 14 maj Velkommen til 70.3 Ironman 14 maj Race og træningscamp på Mallorca Vi har været så heldige at få 50 startpladser på Ironman 70.3 på Mallorca. Det er præmiereåret, og der er lagt op til et af de bedste

Læs mere

København og Cirkusrevyen

København og Cirkusrevyen København og Cirkusrevyen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.395,- Højdepunkter Vidunderlige København Det indbydende Copenhagen Island Hotel Den evig grønne Cirkusrevy er inkluderet

Læs mere

Informationsfolder for FLE s skitur 2016. Bergeralm. ved Steinach am Brenner. Østrig

Informationsfolder for FLE s skitur 2016. Bergeralm. ved Steinach am Brenner. Østrig Bergeralm ved Steinach am Brenner Østrig Forord Skituren 2016 går igen år til skiområdet Bergeralm ved Steinach am Brenner. Steinach am Brenner ligger i det østrigske Tyrol ca. 20 km syd for Innsbruck

Læs mere

Din søndagsbåd til Skandinaviens største skioplevelser

Din søndagsbåd til Skandinaviens største skioplevelser FREDERIKSHAVN - OSLO HIRTSHALS - STAVANGER/BERGEN HIRTSHALS - LARVIK HIRTSHALS - KRISTIANSAND Din søndagsbåd til Skandinaviens største skioplevelser Gør dig fri De bedste skieventyr fra de bedste destinationer

Læs mere

Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015. En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur

Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015. En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015 En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur En rejse der er udfærdiget i samarbejde med formændene for Pétanque Bourgogne og de lokale klubber. Der tilbydes

Læs mere

Sydholland - Valkenburg

Sydholland - Valkenburg Sydholland - Valkenburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.295,- Højdepunkter Valkenburg en historisk og levende by med caféer, butikker og charme Oplev også Maastricht Blomstergodset

Læs mere

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 Onsdag den 15. januar kl. 14.00:... Foredrag: Det gode liv hvad er det? Tirsdag den 11. februar kl. 19.00:... Generalforsamling Onsdag den 26. marts kl. 14.00:... Foredrag

Læs mere

Mosel Tyskland Afrejse den 27. maj 2018

Mosel Tyskland Afrejse den 27. maj 2018 For Skibhuscentret arrangerer Frørup Rejser ApS. 6 dages rejse til Mosel Tyskland Afrejse den 27. maj 2018 Rejse til et af Tysklands mest idylliske vindistrikter, hvor vi skal opleve vinbjergene, de små

Læs mere

Malerejse Færøerne. 26. juni 2. juli. Kære kunstinteresserede - kære venner

Malerejse Færøerne. 26. juni 2. juli. Kære kunstinteresserede - kære venner Malerejse Færøerne 2011 26. juni 2. juli Kære kunstinteresserede - kære venner Så er det nu du skal tage en hurtig beslutning, hvis du vil med til Færøerne. Vi gentager nemlig sidste års succes og arrangerer

Læs mere

Præsentation af rejsemål ved Hjørring Ny 10. s studietur i uge 12.

Præsentation af rejsemål ved Hjørring Ny 10. s studietur i uge 12. Præsentation af rejsemål ved Hjørring Ny 10. s studietur i uge 12. At rejse med Hjørring Ny. 10 har det primære formål at styrke det sociale fællesskab, at få fælles gode oplevelser, at udvide horisonter

Læs mere

Længere ture i ind- og udland

Længere ture i ind- og udland Planlægning En tur der varer flere dage i ukendt terræn kræver naturligvis større planlægning end en endagstur på 5 km i nærområdet. Der skal være to turledere på disse ture, da den ene kan blive forhindret

Læs mere

Weekenden den 21. 23. august 2015 afholdes der TRÆNINGSWEEKEND, arrangeret af Brughunderådet i samarbejde med Fyns Rottweilerklub.

Weekenden den 21. 23. august 2015 afholdes der TRÆNINGSWEEKEND, arrangeret af Brughunderådet i samarbejde med Fyns Rottweilerklub. Weekenden den 21. 23. august 2015 afholdes der TRÆNINGSWEEKEND, arrangeret af Brughunderådet i samarbejde med Fyns Rottweilerklub. I år har BHR valgt temaet Træningsweekend for alle, hvilket betyder at

Læs mere

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET 01. JULI - 05. JULI VELKOMMEN OM ÅRETS CAMP Svendborg Basketball Club fejrer 60-års jubilæum, og inviterer for 14. år i træk, til Svendborg Shooting Camp! Hvis du har et ønske

Læs mere

PATCHWORK

PATCHWORK PATCHWORK 03.11.19 09.11.19 På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og kultur. Derudover er

Læs mere

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Krakow 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Storbyferie i Krakow Flyrejser 5 dage Krakow byder på store oplevelser til meget rimelige priser. Tag med til én af Europas smukkeste kulturbyer. Krakow

Læs mere

Ramlerne god golf og sammenhold 2018

Ramlerne god golf og sammenhold 2018 Ramlerne god golf og sammenhold 2018 Grevskabet Cheshire, Nordvestlige England 26-29 april 2018 Destinationen for Ramlernes Årlige forårstur bliver England, nærmere betegnet til det lille Grevskab Cheshire,

Læs mere

Studietur med bus l SIMA 21.-24. februar 2015 inklusiv ophold i Paris

Studietur med bus l SIMA 21.-24. februar 2015 inklusiv ophold i Paris ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur med bus l SIMA 21.-24. februar 2015 inklusiv ophold i Paris Paris har en masse at byde på, og vi har sammensat en tur, der byder på noget af det allerbedste

Læs mere

DGI s Landsmesterskaber i Bordtennis

DGI s Landsmesterskaber i Bordtennis DGIs Landsmesterskaber i Bordtennis Weekenden d. 29. 31. marts 2019 Vejen Idrætscenter - Petersmindevej 1, 6600 Vejen DGIs Landsmesterskaber i Bordtennis er en tilbagevendende begivenhed, der samler bordtennisspillere

Læs mere

Samsø - Endelave - Århus

Samsø - Endelave - Århus Samsø - Endelave - Århus Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.895,- Højdepunkter Sejltur på Silkeborgsøerne Vidunderlige Samsø med lokalguide Kattegatøen Endelave med lokalguide

Læs mere

Program for studietur til Agritechnica samt maskinfabrikker og landbrug i Tyskland, Holland, Luxemburg og Frankrig 13.-20.

Program for studietur til Agritechnica samt maskinfabrikker og landbrug i Tyskland, Holland, Luxemburg og Frankrig 13.-20. ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Program for studietur til Agritechnica samt maskinfabrikker og landbrug i Tyskland, Holland, Luxemburg og Frankrig 13.-20. november 2011 TraktorTech, Maskinstationen

Læs mere

Lokalafdelingen for Nordsjælland Øst

Lokalafdelingen for Nordsjælland Øst E-mail Nyhedsbrev nr. 23 Kære medlem af Scleroseforeningens lokalafdeling Hermed fremsendes nogle informationer, som du kan have glæde af at kende. Cykelprojektet Helsingør-Paris 2013 28 cykelryttere sætter

Læs mere

Vi giver jer her muligheden for at leve som de professionelle på fine hoteller og spille og træne på super lækre græstæpper.

Vi giver jer her muligheden for at leve som de professionelle på fine hoteller og spille og træne på super lækre græstæpper. I TYRKIET for seriehold Ligabold.com giver jer en enestående mulighed for, under sydlige himmelstrøg, at afpudse formen inden sæsonstart under professionelle forhold og det til super skarpe priser! I samarbejde

Læs mere

OSK SOMMERCAMP 2018 FOR MESTERSKAB OG KONKURRENCE LØBERE

OSK SOMMERCAMP 2018 FOR MESTERSKAB OG KONKURRENCE LØBERE OSK SOMMERCAMP 2018 FOR MESTERSKAB OG KONKURRENCE LØBERE Onsdag den 18. juli til og med lørdag den 28. juli 2018 Velkommen til OSK s sommercamp for M og K løbere. Der er istider dagligt mellem kl. 8:00

Læs mere

BORDTENNIS Landsmesterskaber 2015

BORDTENNIS Landsmesterskaber 2015 BORDTENNIS Landsmesterskaber 2015 Landsmesterskaberne afholdes igen i denne sæson samlet for alle spillere fredag/søndag d. 10. 12. april 2015 i Vejen Idrætscenter. Deltagelse er kun mulig med overnatning

Læs mere

Landsmesterskaber 2015

Landsmesterskaber 2015 DGI Bordtennis Landsmesterskaber 2015 i Indbydelse og Information Vil du vide mere om DGI bordtennis - så klik ind på: www.dgi.dk/bordtennis i Kære bordtennisspiller! Vil Du há spænding, humor, kammeratligt

Læs mere

FOAs Seniorklub Odense

FOAs Seniorklub Odense FOAs Seniorklub Odense Forår 2016 Vesterbro 120 Odense Så er FOAs Seniorklub igen klar med et nyt program for foråret 2016. Velkommen i klubben til alle jer, der trofast slutter op om vores arrangementer

Læs mere

VIDEO VIDEO Et praktisk filmkursus, hvor du lærer at gøre det selv bedre.

VIDEO VIDEO Et praktisk filmkursus, hvor du lærer at gøre det selv bedre. VIDEO VIDEO 05.07.20 11.07.20 Et praktisk filmkursus, hvor du lærer at gøre det selv bedre. På dette praktiske filmkursus kan du lære at lave korte, skarpe og interessante små film, som kan bruges i privat,

Læs mere

GHS. Frivillige aktiviteter. Fodbold: regionsmesterskaber James Bond event. Julemarked i Lübeck. Musikværksted. Faldskærmsspring

GHS. Frivillige aktiviteter. Fodbold: regionsmesterskaber James Bond event. Julemarked i Lübeck. Musikværksted. Faldskærmsspring Et godt sted at være - et godt sted at lære GHS Frivillige aktiviteter Fodbold: regionsmesterskaber James Bond event Julemarked i Lübeck Musikværksted Faldskærmsspring Dans Rejse til Barcelona Skitur DM

Læs mere

Trail og turridning i Toscana

Trail og turridning i Toscana Trail og turridning i Toscana Turridning Trail i etruskernes fodspor Uge med helpension 6 dage i sadlen (2-6 timer) Rideerfaring: 3-5 God indkvartering på gårdhoteller - Agriturismo Tre dage med god turridning

Læs mere

Christiania er informeret om, at vi kommer på forskellige køretøjer, og turen er handicapvenlig.

Christiania er informeret om, at vi kommer på forskellige køretøjer, og turen er handicapvenlig. E-mail nyhedsbrev nr. 36 Guidet tur til Christiania. Lørdag den 23. august kl. 16.00 Vi mødes ved Porten/Hovedindgangen ved Prinsessegade, hvor en guide venter på os. Turen varer 1 1/2 til 2 timer. Turen

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Engelberg Baseret på 20 deltagere

Inspiration Rejsemål: Engelberg Baseret på 20 deltagere Inspiration Rejsemål: Engelberg Baseret på 20 deltagere Engelberg - Kan et sted være mere himmelsk? Velkommen til himlen, velkommen til ferieparadis sommer og vinter beliggende 1.050m over havets overflade.

Læs mere

Informationsaften om Costa Brava Cup 2015. Det er en hyggetur, hvor vi spiller for at vinde

Informationsaften om Costa Brava Cup 2015. Det er en hyggetur, hvor vi spiller for at vinde Det er en hyggetur, hvor vi spiller for at vinde 1 Hvor mange skal med på turen: 43 piger fordelt på 3 hold: U14 U17 U19. ( 41 i bussen) 5 holdledere og trænere ( 4 i bussen) Susan Jørgensen Heidi Østergaard

Læs mere