Kenya grupperejse. 14 dages luksus safari I gnuernes Masai Mara. Med dansk rejseleder og rejsebureauets biologi i dyreadfærd

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kenya grupperejse. 14 dages luksus safari I gnuernes Masai Mara. Med dansk rejseleder og rejsebureauets biologi i dyreadfærd"

Transkript

1 14 dages luksus safari I gnuernes Masai Mara Med dansk rejseleder og rejsebureauets biologi i dyreadfærd Forord Det er med stolthed vi udbyder denne safari som har fokus på Kenyas dyreliv og den store gnuvandring i Masai Mara. Rejsen udføres med Katrine Elmgreen som er Biolog i dyrefærd samt vores danske rejseleder med stor erfaring i Kenya. Vi besøger Kenyas bedste safari områder og oplever de fantastiske kontraster Kenya har, som safari land. På denne safari er der mange dyr i områderne og muligheden for at se The big Five er absolut de bedste. Der er god tid fordybelse og nydelse af dyrelivet og lodgerne er nøje udvalgt i forhold til, at det er en grupperejse. Vores danske rejseleder er med fra Danmark og startskuddet på vores safari er et besøg på Karen Blixens Farm og Dennis Finch Hattons grav i Ngong Hills i Nairobi. Vi kører herefter gennem Great Rift Valley til de mange kratersøer, tusinder af flamingoer og masser af vildt for let vandring, sejllads og safari. I Masai Mara vil op mod en million gnuer krydse Mara floden og dens bifloder, på den årlige gnuvandring efter det friske græs. Vores danske vildtbiolog Katrine Elmgreen som er uddannet i dyrenes adfærds mønstre, vil løbende på vores daglige safaris, fortælle om dyrene, deres vaner og adfærd. Under hele rejsen bor vi godt med komfortable værelser, swimmingpool, god service og mad efter dansk/ europæisk standard. For dem der har lyst slutter vores safari med kyst ophold på Mombasas hvide eksotiske strande hvor vi bor på det eksklusive Boutique Hotel Pinewood Village, lige ned til stranden. Højdepunkter Karen Blixens farm, Dennis Finch Hattons grav, Great Rift Valley, sejllads, Lake Elementaita, Lake Nakuru National Park, wildlife safarier, Masai Mara National Park, den store gnuvandring, besøg i Masai landsby og ophold på Mombasas hvide sandstrande. Trekking Let vandring i Great Rift Valley ved Lake Elementaita og Lake Naivasha er frivilligt.

2 Rejse Ruten Lake Nakuru Lake Elementaita Lake Naivasha A Nairobi Masai Mara Fly til Mombassa Signatur forklaring - Morgenmad (M) frokost (F) og aftensmad (A)

3 03. september København Nairobi Med dansk rejseleder rejses fra København med aftenflyet til Kenya og et spændende eventyr ligger forude de næste 14 dage. Rejsende fra Jylland vil møde vores rejseleder i Amsterdam Airport. Der serveres aftensmad og morgenmad ombord på flyet - ankomst næste morgen i Kenya. 04. september Nairobi Karen Blixen og Dennis Finch Hatton Ankomst i Nairobi International Airport. Her modtages vi af vores chauffører som byder os velkommen og bringer vores bagage ombord på køretøjerne. Vi begiver os nu mod det første eventyr, nemlig et besøg på Karen Blixens farm hvor den dygtige guide på Museet vil give os en rundvisning og fortælle Karen blixens liv på farmen. Herefter køres en lille omvej til hotellet nemlig til Dennis Finch Hattons grav i det grønne Ngong Hills. Vores Rejseleder vil her kort fortælle om Dennis Finch Hatton, for os danskere den måske mest berømte safari jæger nogensinde. Herefter køres til det hyggelige Hotel Fairview. Efter ankomsten er aftenen til fri disposition med udsigt til en velfortjent nattesøvn. Hotellet leder tankerne hen på den engelske koloni tid med den gamle hovedbygning fra 1945, i dag indeholdende alle moderne faciliteter. Morgenmaden indtages på den hyggelige restaurant Oasis ved siden af poolen, og er et stort lækkert tag selv bord hvor alle nationaliteter til gode ses. Overnatning på Fairview Hotel. (M) 05. september Nairobi - Lake Elementaita Great Rift Valley og let vandring med naturalist og biolog Efter at have nydt en dejlig morgenmad sætter vi kurs mod Great Rift Valley med mange vulkankratere og søer samt et fantastisk fugle og dyreliv. Ankomst til en lækker frokost på hyggelige Sunbird Lodge, som ligger med en fantastisk udsigt over Lake Elementaita. Værelserne, der ligger under Bandas som stråtækt kaldes i Kenya, er vel forsynet med gode senge, eget stort badeværelse med bruse niche og toilet, alt i lækre natur materialer og flot bearbejdet træ. Boligerne har egen veranda med en fantastisk udsigt over Lake Elementaita. Efter frokost skal vi på en let vandretur ved den smukke sø med lodgens naturalist guide, Ruben. Vi ser flamingoer og andre fugle og vores Biolog, Katrine Elmgreen, vil fortælle om fuglenes levevis. Efter en dejlig vandretur kommer vi tilbage til lodgen hvor vi får serveret aftensmad i den hyggelige restaurant. Når mørket sænker sig, bliver der tændt olie lamper som giver en dejlig stemning på den store terrasse og efterfølgende kan det lille ildsted med åben ild, nydes i baren. Overnatning på Sunbird Lodge (M) (F) og (A)

4 06. september Heldags udflugt i Lake Nakuru Ægte safari i Lake Nakuru I dag venter der vores første rigtige safari, også kaldet Game Drive. Der er tidlig morgenmad og vi kører fra lodgen ca. kl. 06:30 for at være klar ved Lake Nakuru når parken åbner for entre. I Lake Nakuru mødes vi af et fantastisk syn med tusinder af flamingoer. Det er den kendte "flamingo sø" som var med i Karen Blixen filmen "Out of Africa." og søen er i store perioder af året hjemsted for flere hundrede-tusinder af lyserøde flamingoer. Det er forekomsten af alger og små krebsdyr som tiltrækker både den lille "lesser flamingo" og den store "Greater flamingo". Vores Biolog fortæller her nærmere om flamingoernes konstante søgen efter føde. Pelikanerne tager morgenbad i de første timer efter solopgang, flodørnenes skrig høres fra de gule akacie febertræer nær søen, og de farvestrålende isfugle fisker i de små vandløb. I skovene omkring søen er der chance for at se den sky leopard og væk fra søen, findes åbne savanne områder med bøfler, hyæner, hvide næsehorn, antiloper, vandbukke og løver. Midt på dagen gør vi holdt for afslapning og frokost på Lion Hill Lodge, med en lille overraskelse forinden. På lodgen er der mulighed for en svalende dukkert i poolen, inden vores eftermiddags safari. Vi kører via akacie skoven med de langhårede colobus-aber, bavianer og sorte næsehorn, omkring søen tilbage til solnedgangen og aftensmad på Sunbird Lodge. Overnatning på Sunbird Lodge (M) (F) og (A)

5 07. september Lake Elementaita Lake Naivasha Sejltur og let vandre safari Efter morgenmad er der en kort køretur til endnu en smuk sø, nemlig Lake Naivasha hvor der venter en sejltur og en let vandre safari med guide og vores biolog, Katrine. Der er ankomst til frokost, på Sopa Lodge med en imponerende hovedbygning, lounge, restaurant og pool område. Indkvartering i store komfortable værelser, alle med udsigt ud over den smukke have, anlagt ned til Naivasha søen. Blandt de store smukke akacie træer kommer ofte zebra og giraf for at græsse og spise blade af træerne og kan man holde sig vågen om natten kan man se flodheste komme op fra søen for at og græsse på lodgens område. Efter frokost er der en sejltur til den lille halvø, Crescent Island. Søens rige fugleliv opleves med bl.a. hejre, Marabu storke, fiskeørn, vadefugle, små sang fugle samt pelikaner og der er god chance for at se flodheste i vild natur. På Crescent Island er der en let vandretur, walking safari, hvor der i roligt tempo kan opleves både giraf, vandbuk, zebra, impala, gnu, Grant s gazelle og andre antiloper på ganske nært hold. Der kan også bare slappes af ved den dejlige pool eller gå opdagelse på lodgens område, for dem der har lyst. Overnatning Sopa Lodge. (M) (F) og (A) 08. september Lake Naivasha Masai Mara Fantastisk safari på Afrikas savanne Vores rejse går nu sydpå til safariens højdepunkt, nemlig til Masai Mara National Park, med 3 overnatninger på Mara Sopa Lodge som ligger i et, af Masai Maras mest dyrerige områder. Ankomst på lodgen til frokost og eftermiddags safari. Masai Mara er specielt kendt for mange løveflokke og på de åbne sletter oplever man savannens hurtigste sprinter, geparden, på udkig efter Thomsons gazeller og impala antiloper. Allerede på vores første safari i Masai Mara vil vi opleve mange af savannens dyr - for Masai Mara er helt fantastisk. Mara Sopa Lodge ligger perfekt i landskabet på skråningerne i Oloolaimutia Hills, i det østlige Masai Mara, hvor der er store mænger af vildt og fugle. Vi er i Masai land med åbne vider og savanne og dagligt ses Masaierne gå med deres kvæg. Mara Sopa Lodge er ejet af Sopa kæden som har 7 lodger i Kenya. Det er gode velfungerende lodger med et venligt og service minded personale. Det er en stor hyggelig lodge med alle moderne faciliteter, store buffeter i restaurationen og gode værelser. Ydermere kommer der hyæner om aftenen for at blive fodret. Overnatning på Mara Sopa Lodge. (M) (F) og (A)

6 09 og 10. september Masai Mara National Park Den store gnu vandring I perioden fra juli til oktober bliver sletterne i Masai Mara klædt i et tæppe af mange hundrede-tusinder af tilvandrende gnuer og zebraer The Migration". Gnuerne vandrer hele livet mellem Masai Mara og Serengetti sletten i en konstant søgen efter føde det friske græs. Det er en fantastisk oplevelse, der tiltrækker mange rovdyr og den berømte flodkrydsning fra utallige naturudsendelser foregår blandt andet netop i Masai Mara. De næste par dage vil vi koncentrere os om det som vi er kommet for, nemlig at opleve tusindvis af gnuer krydse Mara Floden. Der er dog aldrig nogen garanti men chancerne er gode for gnuerne vandrer gennem Masai Mara i september måned, inden de igen skal ned på de store sletter i Serengetti. På Masai Sprog betyder Masai Mara det plettede sted. Stedet er savannen pletterne er akacie træerne, som er spredt ud over de store sletter i det klassiske billede med træet på savannen. Andre dyrearter på savannen er elefanter, bøfler, giraffer, strudse, zebraer, næsehorn, leopard, forskellige antilopearter som Topi og Eland samt flere hundrede fuglearter hvor grippe, ørne og den særprægede sekretær fugl er på jagt efter slanger. I Masai Mara er muligheden for The big Five (Elefant, Bøffel, Løve, Næsehorn og Leopard) absolut i top og vores biolog vil løbende kunne fortælle og svare på spørgsmål om dyrenes adfærd. Overnatning på Mara Sopa Lodge. (M) (F) og (A)

7 11. september Masai Mara National Park - Nairobi Besøg i Masai Landsby og middag på Restaurant Carnivore Morgensafari og besøg i Masai landsby. En helt speciel oplevelse hvor vi ser Masaiernes levevise. Vi får nærmere fortælling om deres kvæg, dans og kultur og får endda lov til at komme indenfor i deres hytter. Herefter brunch på lodgen inden vi forlader fantastiske Masai Mara for endnu engang, at krydse ind gennem Great Rift Valley på vej tilbage til Nairobi. Frokost stop på vejen og tid til et farvel inden afrejse fra Nairobis lufthavn med aftenflyet tilbage til Danmark. Dagen efter er der ankomst d. 12. sept. i København eller Billund. For dem som skal videre til Mombasas strande kører vi til vores hotel for en overnatning i Nairobi. Indkvartering og tid til et bad inden vi skal på besøg for middag på den legendariske Restaurant Carnivore. Carnivore er en stor og meget brugt restaurant som er blevet kendt på, at man kan få vildt kød. I dag er vildt kødet dog begrænset til struds og krokodille, men alligevel Carnivore et besøg værd og stadig en god oplevelse. Overnatning på Hotel i Nairobi. (M) (F) og (A) 12. september Nairobi - Mombassa Gateway til hvide sandstrande Morgenmad på Hotellet. Vores danske rejseleder følger os i lufthavnen for afgang med flyet til Mombassa og Diani Beach. Her skal vi tilbringe de næste dage med afslapning, sol og strand. Der er modtagelse i lufthavnen af bureauets medarbejder som sørger for transport til det skønne Hotel Pinewood Village - et lille hyggeligt boutique hotel med særdeles god betjening og personlig service. Ankomst til Frokost. Alle værelser har bad, toilet, aircondition, myggenet og terrasse eller balkon. Om dagen kan man nyde en kold drink i pool baren og spise frokost i snackgrillen eller Dhow-baren ved stranden. Middagen serveres i hovedrestauranten, på samme vis som på Lodge. Overnatning på Pinewood Village. (M) og (A) inkluderet 13 og 14. september Pinewood Village Ophold uden stress og jag Pinewood Village og den vidunderlige "Galu Beach" sydkystens flotteste strand. Foruden den kridhvide sandstrand er der swimmingpool og vandsportscenter med dykkerskole, snorkling, windsurfing og dybhavsfiskeri. Der er guidede cykelture, tennisbane, squashbane, bordtennis, pool, souvenirbutik, skønhedssalon, mulighed for tøjvask samt telefon og computere med internet.

8 Overnatning på Pinewood Village (M) og (A) inkluderet 15. september Pinewood Village Mombasa - Nairobi Alt har en ende desværre. Efter frokost og måske en sidste dukkert eller snorkel tur er der afrejse til Mombasas Internationale lufthavn for aften flyet til Nairobi og herefter nat flyet fra Mombasa videre mod Danmark. 16. september Ankomst i Danmark Ankomst i Danmark slut på en oplevelsesrig rejse.

9 Varighed - 10 dage/9 nætter ( september) Pris for safari arrangementet pr. person i delt dbb. værelse Tillæg for enkeltværelse kr kr. Safari arrangementet inkluderer Dansk rejseleder med stor erfaring i Afrika rejser er med fra Danmark. Rejsebureauets vildt biolog med speciale i dyrs adfærds mønster er med ved 12 deltagende gæster. International flyforbindelse Danmark/Nairobi/Danmark. Safari tour Vans med god plads samt private engelske talende chaufførguides. Garanteret vindues plads under safari. Alle ophold og overnatninger. Alle transporter til og fra områder, parker og overnatnings steder. Alle game drives (safari i bilen) i nationalparkerne. Al transport i safari tour van med pop-up tag for udkik til dyr. 24 timers radio service. Brændstof og alle afgifter. Alle park entreer. Alle vej afgifter. Entre til Karen Blixens Farm samt Finch Hattons grav. Sejlads samt vandre safari. Besøg i Masai Landsby. Bed & breakfast på Hotel Fairview i Nairobi. Helpension under safarien. Gratis vand på flaske under hele safarien. Bidrag til Rejsegarantifond. Rejsedækning. Forlængelse med kystophold u. dansk rejseleder - 6 dage/5 nætter. ( september) Pris for arrangementet pr. person i delt dbb. værelse kr. Tillæg for enkeltværelse kr. Forlængelse af safari med kystophold i Mombasa på Pinewood Village inkluderer Middag om aftenen før afgang til Mombasa på restaurant Carnivore. Overnatning (Bed & breakfast) på Hotel Fairview i Nairobi. Transport næste morgen til Nairobi Lufthavn. Fly Nairobi Mombasa t/r. Int. fly tilbage til Danmark Transport mellem Mombasa lufthavn og Pinewood Village. Standard værelse med halv pension (morgenmad og aftensmad) på Pinewood Village. Bidrag til Rejsegarantifond. Rejsedækning. Der er mulighed for yderligere forlængelse i Mombasa på Pinewood Village Tillæg pr. dag pr. person i delt dbb. værelse med halvpension (morgenmad og aftensmad) i deluxe room kr. Mulighed for opgradering på Pinewood Village Tillæg pr. person pr. nat for Suite 280 kr. Executive room 250 kr. Executive suite 550 kr.

10 Rejsen inkluderer ikke 1 x frokost på Karen Coffee Garden samt 1 x aftensmad på Fairview Hotel d. 04. september. Visa + rejseforsikring og afbestillings forsikring Vacciner Egne drikkevarer Drikkepenge De lokale guiders aflønning er baseret på, at kunderne betaler drikkepenge, når safarien er slut. Man skal derfor regne med at skulle betale drikkepenge. En chaufførguide får USD pr. dag pr. bil. Visum Kenya: Visum købes ved ankomst til Nairobi lufthavn. Man skal udfylde en blanket og betaler USD 50 for et visum. Pris info I prisen er inkluderet de nye parkafgifter. Prisen er med forbehold for andre ikke kendte stigende afgifter, kurs stigninger samt andet som er uden for vores kontrol. Teknisk Arrangør Trekking Bureauet, Djalma Lunds Gaard 5 B, 4000 Roskilde Tlf: mail@trekkingbureauet.dk Medlem af Rejsegarantifonden (nr. 1112) og Rejse-Ankenævnet.

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden - unik safari i Kenya Nairobi Amboseli Lake Naivasha Lake Elementaita Lake Nakuru Masai Mara På denne

Læs mere

KENYAS NæSEHORN OG ROVDYR

KENYAS NæSEHORN OG ROVDYR Dato: 17. 06 2016 KENYAS NæSEHORN OG ROVDYR med dansktalende rejseleder Safari Eksperten byder dig velkommen til en fremragende safari, med danske... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk Safari

Læs mere

Det nye Kenya. Med dansk rejseleder

Det nye Kenya. Med dansk rejseleder Med dansk rejseleder Forord Denne grupperejse i Kenya er et skattekammer for sande naturelskere. På rejsen er der vandring i kratere, sejlads på søer, naturalister som guider i søgen efter dyr, ophold

Læs mere

Karen Blixen kalder Afrejse: 6. april 2014 10 dage med dansktalende ekspertrejseleder

Karen Blixen kalder Afrejse: 6. april 2014 10 dage med dansktalende ekspertrejseleder Karen Blixen kalder Afrejse: 6. april 2014 10 dage med dansktalende ekspertrejseleder Herning Folkeblad, Midtjyllands Avis, Klub Folkebladet og Africa Tours byder velkommen til en skøn og oplevelsesrig

Læs mere

Kenya & Tanzania, Østafrikas højdepunkter

Kenya & Tanzania, Østafrikas højdepunkter Kenya & Tanzania, Østafrikas højdepunkter Lake Naivasha/Lake Nakuru - Masai Mara - Victoria-søen - Serengeti - Ngorongoro - Amboseli Den rigtige og helt logiske rundrejse der kombinerer verdens to bedste

Læs mere

Safari og badeferie i Kenya

Safari og badeferie i Kenya Safari og badeferie i Kenya Tag på en spændende rejse, der kombinerer safari i Tsavo National Park med badeferie ved kenya-kysten. På denne rejse til Kenya, får I mulighed for at se utrolige dyr på jeres

Læs mere

Kenya Migration Safari 2016

Kenya Migration Safari 2016 Geoffrey er DANSKTALENDE REJSELEDER 28. r e b m e t sep Kenya Migration Safari 2016 OPLEV DEN STORE GNU- OG ZEBRAVANDRING MED AFRICA TOURS DESTINATIONSCHEF, GEOFFREY SENDEU, PÅ EN 9 DAGES PRAGFULD KENYASAFARI.

Læs mere

Det bedste af Kenya og Tanzania

Det bedste af Kenya og Tanzania Det bedste af Kenya og Tanzania Lake Nakuru - Lake Naivasha - Masai Mara - Serengeti - Ngorongoro Den klassiske rundrejse, der forbinder verdens to bedste safarilande på den helt logiske måde: I campingtelte,

Læs mere

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring Kili Kenya Safari Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha til de store rovdyrs

Læs mere

Kenya Serena s Big Five Safari Sweetwaters Lake Elementaita Masai Mara 9 dages varieret privatsafari med afrejse alle dage året rundt

Kenya Serena s Big Five Safari Sweetwaters Lake Elementaita Masai Mara 9 dages varieret privatsafari med afrejse alle dage året rundt Kenya Serena s Big Five Safari Sweetwaters Lake Elementaita Masai Mara 9 dages varieret privatsafari med afrejse alle dage året rundt Peacock Travel byder jer velkommen til en pragtfuld og yderst varieret

Læs mere

Kenya Serena s Big Five Safari Sweetwaters Lake Elementaita Masai Mara 9 dages varieret privatsafari med afrejse alle dage året rundt

Kenya Serena s Big Five Safari Sweetwaters Lake Elementaita Masai Mara 9 dages varieret privatsafari med afrejse alle dage året rundt Kenya Serena s Big Five Safari Sweetwaters Lake Elementaita Masai Mara 9 dages varieret privatsafari med afrejse alle dage året rundt Peacock Travel byder jer velkommen til en pragtfuld og yderst varieret

Læs mere

Blixens Big Five Safari i Kenya

Blixens Big Five Safari i Kenya Blixens Big Five Safari i Kenya Afrika-safari når det er bedst - til fantasipris! En indholdsrig Kenya-safari med private safari-køretøjer, fly, safari og helpension inkluderet. Mød "the Big Five" i Kenyas

Læs mere

VERDENS BEDSTE SAFARI I KENYA

VERDENS BEDSTE SAFARI I KENYA VERDENS BEDSTE SAFARI I KENYA MED DANSK REJSELEDER 3-16 SEPT 2019-14 DAGE BADEFERIE I DET INDISKE OCEAN Nairobi - Lake Nakuru - Masai Mara - Mombassa - Nyeri - Karen Blixen Farm - Rift Valey - Lake Naivasha

Læs mere

Afgang fra København hver fredag og søndag. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

Afgang fra København hver fredag og søndag. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Kenya masai safari 10 dage Kontakt os for pris Samburu - Mt. Kenya - Lake Nakuru - Masai Mara To nærmest identiske rundrejser, der bringer én til de bedst kendte steder i safariens moderland, Kenya. Vi

Læs mere

PhotoCare Special Foto-safari, 9 dage.

PhotoCare Special Foto-safari, 9 dage. PhotoCare Special Foto-safari, 9 dage. Dag 1: Fly til Kenya Vi flyver fra Danmark via Amsterdam, til Nairobi, Kenya. Vi flyver med KLM / Kenya Airways. Dag 2: Nairobi National Park, Daphne Sheldrick s

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Kili safari 8 dage Kontakt os for pris Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari. Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha

Læs mere

De store savanner i Kenya. 8 dage

De store savanner i Kenya. 8 dage De store savanner i Kenya 8 dage Overskriften på denne safari er store vider som koncentrerer sig om Kenyas største og bedste safariområder nemlig Amboseli og Masai Mara. Det er de store savanner og det

Læs mere

NAIROBI - ABERDARE - SAMBURU - LAKE NAKURU - LAKE NAIVASHA - MASAI MARA. 10 dages privat safari med engelsktalende rejseleder. Afrejse hver dag året

NAIROBI - ABERDARE - SAMBURU - LAKE NAKURU - LAKE NAIVASHA - MASAI MARA. 10 dages privat safari med engelsktalende rejseleder. Afrejse hver dag året Blixens Kenya Safari 2016 NAIROBI - ABERDARE - SAMBURU - LAKE NAKURU - LAKE NAIVASHA - MASAI MARA. 10 dages privat safari med engelsktalende rejseleder. Afrejse hver dag året rundt. Pris per person fra

Læs mere

Safari i Tsavo & Amboseli og badeferie v. Kenya-kysten

Safari i Tsavo & Amboseli og badeferie v. Kenya-kysten Safari i Tsavo & Amboseli og badeferie v. Kenya-kysten Fantastisk safari i 3 utrolige safariparker i kombination med sol og lækkert ophold ved det turkisfarvede indiske Ocean! En 14 dages fantastisk safari-

Læs mere

Forlæng din badeferie med safari i Tsavo & Amboseli

Forlæng din badeferie med safari i Tsavo & Amboseli Forlæng din badeferie med safari i Tsavo & Amboseli Per person, 4 dage fra kr. 5.500,- v/2 REJSERUTE: MOMBASA TSAVO ØST AMBOSELI - TSAVO VEST - MOMBASA Udsigt til Afrikas Tag - Kilimanjaro og safari i

Læs mere

Tembo Special Fotosafari Kenya

Tembo Special Fotosafari Kenya Tembo Special Fotosafari Kenya Samburu-Shaba /Lake Bogoria / Masai Mara. Afrejse 27. september 2012. Med Sanne og Hans fra Tembo Safari som safari-guider. Kun 4 personer i hver 4x4 safari bil. Dag 1. Natfly

Læs mere

Masai Safari i Kenya ,- 8 dage. Ring

Masai Safari i Kenya ,- 8 dage. Ring Masai Safari i Kenya Ønsker I den ægte safarifølelse, hvor I kommer i nærkontakt med naturen, dyrene og lokalbefolkningen? Så er denne safaritur noget for jer! På denne safarirejse skal I bo på camps,

Læs mere

EVENTYRLIGE TANZANIA SAFARI

EVENTYRLIGE TANZANIA SAFARI Dato: 02. 01 2017 EVENTYRLIGE TANZANIA SAFARI Denne spændende Tanzania safari med dansktalende rejseleder, tager jer på en spændende rejse blandt Tanzanias magiske dyreliv. Rejsen foregår på den perfekte

Læs mere

Tanzanias nordlige højdepunkter

Tanzanias nordlige højdepunkter Tanzanias nordlige højdepunkter Tarangire - Lake Manyara - Ngorongoro - Serengeti BENNS Safari byder velkommen til en forrygende safari til et af verdens absolut førende safarilande, Tanzania. Vi koncentrerer

Læs mere

MASAI MARAS BIG FIVE

MASAI MARAS BIG FIVE Dato:. MASAI MARAS BIG FIVE Safari Eksperten byder dig velkommen til en safarioplevelse i særklasse. Denne tur giver dig fred og ro til at fordybe dig i den... Tlf.: (+45) 56 36 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

A little bit of everything. 8 dage. A little bit of everything er en vidunderlig safari. Du får lige netop lidt af det hele.

A little bit of everything. 8 dage. A little bit of everything er en vidunderlig safari. Du får lige netop lidt af det hele. A little bit of everything 8 dage A little bit of everything er en vidunderlig safari. Du får lige netop lidt af det hele. I får jeres helt egen private chaufførguide og private safarikøretøj fra Afrikas

Læs mere

Maries Elefant Safari 2013 Afrejse fra Aalborg, 14. oktober 2013

Maries Elefant Safari 2013 Afrejse fra Aalborg, 14. oktober 2013 Maries Elefant Safari 2013 Afrejse fra Aalborg, 14. oktober 2013 Oplev bl.a.: Elefanterne i Amboseli. Udsigten til Kilimanjaro. Sejltur blandt flodheste. Den store gnu- og zebravandring i Masai Mara. Det

Læs mere

MASAI MARAS BIG FIVE OG MOMBASA BADEFERIE

MASAI MARAS BIG FIVE OG MOMBASA BADEFERIE Dato:. MASAI MARAS BIG FIVE OG MOMBASA BADEFERIE & Mombasa Badeferie Safari Eksperten byder dig velkommen til en rejse i særklasse med skøn safari i Masai Mara og... Tlf.: (+45) 56 36 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Big Five Kenya Safari

Big Five Kenya Safari Big Five Kenya Safari 9 dage fra kr. 18.600 v/6 deltagere REJSERUTE: NAIROBI - OL PEJETA - NAKURU - NAIVASHA - MASAI MARA - NAIROBI Privat safari med mulighed for afrejse hver dag året rundt, du bestemmer

Læs mere

8 DAGE MED AFREJSE PÅ ALLE TIRSDAGE I HELE 2016, SOM EN DEL AF EN GRUPPE Arusha - Ngorongoro - Serengeti - Lake Manyara

8 DAGE MED AFREJSE PÅ ALLE TIRSDAGE I HELE 2016, SOM EN DEL AF EN GRUPPE Arusha - Ngorongoro - Serengeti - Lake Manyara Tanzania Safari 8 DAGE MED AFREJSE PÅ ALLE TIRSDAGE I HELE 2016, SOM EN DEL AF EN GRUPPE Arusha - Ngorongoro - Serengeti - Lake Manyara Pris pr. person i april/maj fra kr. 18.300,Pris pr. person fra maj-okt.

Læs mere

8 dage fra kr v/4 deltagere

8 dage fra kr v/4 deltagere I Elefanternes Fodspor 8 dage fra kr. 12.395 v/4 deltagere REJSERUTE: NAIROBI AMBOSELI LAKE NAIVASHA MASAI MARA NAIROBI Privat safari med mulighed for afrejse hver dag året rundt, du bestemmer Tlf.: 8873

Læs mere

Eksklusiv safari på Klaserie River Safari Lodge

Eksklusiv safari på Klaserie River Safari Lodge Eksklusiv safari på Klaserie River Safari Lodge Tag venner og familie med på en forrygende safari på Klaserie River Safari Lodge i Sydafrika. Klaserie River Safari Lodge er en mindre safari lodge med kun

Læs mere

Kenya deluxe flysafari - Samburu & Masai Mara

Kenya deluxe flysafari - Samburu & Masai Mara Kenya deluxe flysafari - Samburu & Masai Mara For de, der ønsker det bedste af indkvartering, udnytte tiden optimalt og tilmed måske har været i Kenya før, er dette muligheden for at få disse ønsker til

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Jambo Serena Safari 8 dage fra kr. 18.098,- pr. person Inkl. fly, ind kvartering, guid e mm. Tag med på en fantastisk safarirejse i Tanzania og besøg nogle af de aller bedste safariområder I fantastiske

Læs mere

Thorn Tree Safari i Kenya og Det Indiske Ocean

Thorn Tree Safari i Kenya og Det Indiske Ocean Thorn Tree Safari i Kenya og Det Indiske Ocean Denne Afrika-rejse byder på fantastiske naturoplevelser, safari i verdensklasse og afslappende badeferie ved Det Indiske Ocean. Oplevelserne er nærmest utallige;

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Tanzanias nordlige højdepunkter 11 dage Kontakt os for pris T arangire - Lake Manyara - Ngorongoro - Serengeti BENNS Safari byder velkommen til en forrygende safari til et af verdens absolut førende safarilande,

Læs mere

Big Cat Safari 2016 DANSKTALENDE REJSELEDER

Big Cat Safari 2016 DANSKTALENDE REJSELEDER DANSKTALENDE REJSELEDER Big Cat Safari 2016 BIG CAT SAFARI 10 dage med dansktalende ekspertrejseleder fra kr. 23.495,Opskriften på en fantastisk safari er enkel. Man tager et af verdens bedste safarilande,

Læs mere

Kenya Drømme Safari 2017 DANSKTALENDE REJSELEDER

Kenya Drømme Safari 2017 DANSKTALENDE REJSELEDER DANSKTALENDE REJSELEDER Kenya Drømme Safari 2017 12 skønne dage på safari i Kenya og med 100 % garanti for dansktalende ekspertrejseleder fra kr. 19.400,Velkommen til en vidunderlig Kenya-safari med dansktalende

Læs mere

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA Dato: 24. 06 2016 KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA På denne dejlige safari til Tanzanias verdensberømte nordlige safariområder kan nogle af Afrikas... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Det gemte Kenya. 10 dage Vandring og safari oplevelser i Kenya

Det gemte Kenya. 10 dage Vandring og safari oplevelser i Kenya 10 dage Vandring og safari oplevelser i Kenya Great Rift Valley, Masaier og de store sletter i Masai Mara med den afrikanske savannes dyreliv Denne rundrejse er en nyhed, i et område af Great Rift Valley

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania Program til: Destination: Tanzania Varighed: 20 dage Program start: Sommer, 2016 * Program slut: Sommer, 2016 * * Datoerne er ikke fastlaget, dette er blot et eksempel, så derfor kan tidspunkterne for

Læs mere

Badeferie på The Sands of Chale Island

Badeferie på The Sands of Chale Island 10 dage på badeferiehotel på den skønne Chale Island ved Kenya Kysten Badeferie på The Sands of Chale Island 10 dage med afrejse hver dag, året rundt. Mulighed for færre eller flere dage. Pris per person

Læs mere

Kenyas horisonter ,- 10 dage. Ring

Kenyas horisonter ,- 10 dage. Ring s horisonter God tid, fremragende safari og enestående indkvartering. Denne klassiske safari byder ikke kun på fremragende safariparker, men også enestående indkvartering på et niveau langt over, hvad

Læs mere

Kenyas Eventyrlige Familie Safari

Kenyas Eventyrlige Familie Safari Kenyas Eventyrlige Familie Safari 11 dage fra kr. 19.800 REJSERUTE: NAIROBI OL PEJETA NAIVASHA MASAI MARA NAIROBI - MOMBASA 100% garanti for afrejse og 100% garanti for dansktalende safariekspert Geoffrey

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Masai Safari med Basecamp Explorer 8 dage fra kr. 22.198 Inkl. fly, safari, guid e/ chauffør mm. Ønsker I den ægte safarifølelse, hvor I kommer i nærkontakt med naturen, dyrene og lokalbefolkningen? Så

Læs mere

DEN STORE MAASAI-LAND VANDRING

DEN STORE MAASAI-LAND VANDRING Dato: 06. 01 2017 DEN STORE MAASAI-LAND VANDRING En helt unik safari for dig der gerne vil prøve noget anderledes: En uges vandring gennem den klassiske afrikanske natur, hvor lokale Maasaier guider dig

Læs mere

Thorn Tree Safari i Kenya og badeferie på Zanzibar

Thorn Tree Safari i Kenya og badeferie på Zanzibar Thorn Tree Safari i Kenya og badeferie på Zanzibar Safarirejsen med del hele - og til meget attraktiv pris! Safarien byder på dyre-og naturoplevelser i verdensklasse med nogle af Kenyas bedste safariparker

Læs mere

Kenya Luksus Drømme Safari. 12 dage fra kr

Kenya Luksus Drømme Safari. 12 dage fra kr Kenya Luksus Drømme Safari 12 dage fra kr. 25.300 REJSERUTE: NAIROBI - ABERDARE - NAKURU - NAIVASHA - MARA NORTH - MOMBASA 100% garanti for afrejse og 100% garanti for dansktalende ekspertrejseleder Tlf.:

Læs mere

Forlæng med campingsafari i Chobe. Per person 2 dage fra kr v/2 pers.

Forlæng med campingsafari i Chobe. Per person 2 dage fra kr v/2 pers. Forlæng med campingsafari i Chobe Per person 2 dage fra kr. 2.100 v/2 pers. REJSERUTE: VICTORIA FALLS - CHOBE NATIONAL PARK - VICTORIA FALLS Indkvartering i campingtelte med savannens lyde som nærmeste

Læs mere

Under Botswanas Himmel

Under Botswanas Himmel Under Botswanas Himmel Chobe National Park - namibisk landsby - Victoria Falls - Moremi - Okavango Deltaet Vi kan tilbyde en super pris på denne pragtfulde, luksusbetonede 10 dage / 7 nætters safari til

Læs mere

DEN ULTIMATIVE TIGER-SAFARI

DEN ULTIMATIVE TIGER-SAFARI Dato: 04. 07 2016 DEN ULTIMATIVE TIGER-SAFARI Tag på den ultimative tiger-safari i Junglebogens hjemegn og den verdensberømte forfatter Rudyard Kiplings fodspor Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Kenya Familie Safari

Kenya Familie Safari Dato: 16. Januar 2015 Kenya Familie Safari 11 dage fra kr. 17.700 REJSERUTE: NAIROBI - MASAI MARA - NAIVASHA - MOMBASA 100% garanti for afrejse og 100% garanti for dansktalende ekspertrejseleder Tlf.:

Læs mere

Badeferie på the Sands at Chale Island

Badeferie på the Sands at Chale Island Badeferie på the Sands at Chale Island 10 dage fra kr. 10.200 REJSERUTE: NAIROBI - MOMBASA - CHALE ISLAND - MOMBASA - NAIROBI Afrejse hver dag hele året, mulighed for tilkøb af flere eller færre dage,

Læs mere

Save Valley Conservancy Sango Lodge & Sango Tented Camp Zimbabwe

Save Valley Conservancy Sango Lodge & Sango Tented Camp Zimbabwe Save Valley Conservancy Sango Lodge & Sango Tented Camp Zimbabwe Save Valley Conservancy ligger i det syd-østlige Zimbabwe, ikke langt fra grænsen til Mozambique. Området er det største privatejede vildtreservat

Læs mere

Victoria Falls og safari i Zimbabwe

Victoria Falls og safari i Zimbabwe Victoria Falls og safari i Zimbabwe Fra Victoria Falls til Hwange National Park Tag med på en indholdsrig safari i Zimbabwe, hvor I skal opleve naturunderet Victoria Falls og Afrikas vilde dyreliv i landets

Læs mere

Badeferie på the Sands at Chale Island

Badeferie på the Sands at Chale Island Badeferie på the Sands at Chale Island 12 dage fra kr. 10.995 REJSERUTE: NAIROBI - MOMBASA - CHALE ISLAND - MOMBASA - NAIROBI Afrejse hver dag hele året, mulighed for tilkøb af flere eller færre dage,

Læs mere

Uganda Perler På Stribe

Uganda Perler På Stribe PRIVAT SAFARI MED ENGELSK- TALENDE REJSELEDER INKL. CHIMPANSE OG GORILLA PERMIT VÆRDI KR. 5.000 Uganda Perler På Stribe 9 DAGE MED AFREJSE HVER DAG, ÅRET RUNDT. Entebbe Kibale Queen Elizabeth N.P Bwindi

Læs mere

Sol, strand og afslapning. 15 dage fra kr

Sol, strand og afslapning. 15 dage fra kr Sol, strand og afslapning 15 dage fra kr. 12.495 Badeferie på den berømte Diani Beach på den prisbelønnede Leopard Beach Resort Afrejse hver dag hele året, mulighed for tilkøb af flere eller færre dage,

Læs mere

På denne vidunderlige safari til det klassiske ørkenprægede Namibia vil I opleve, hvorfor landet har ry for at...

På denne vidunderlige safari til det klassiske ørkenprægede Namibia vil I opleve, hvorfor landet har ry for at... Dato: 28. 06 2016 NAMIBIA LODGE SAFARI På denne vidunderlige safari til det klassiske ørkenprægede Namibia vil I opleve, hvorfor landet har ry for at... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Tanzanias hemmeligheder

Tanzanias hemmeligheder Tanzanias hemmeligheder De Sydlige Parker Selous, Ruaha & Mikumi Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde områder, der kun i meget begrænset omfang er mærket

Læs mere

Kenya Familie Safari

Kenya Familie Safari Kenya Familie Safari 10 dage fra kr. 16.400 REJSERUTE: NAIROBI - NAIVASHA - MASAI MARA - MOMBASA 100% garanti for afrejse og 100% garanti for dansktalende ekspertrejseleder Tlf.: 8873 4000 africatours.dk

Læs mere

Tanzanias sydlige højdepunkter

Tanzanias sydlige højdepunkter Tanzanias sydlige højdepunkter Kom med på safari i Tanzania og besøg nogle af Afrikas mest fantastiske safariområder Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde

Læs mere

Naturfænomenet Victoria Falls, paradiset Chobe og imponerende Hwange

Naturfænomenet Victoria Falls, paradiset Chobe og imponerende Hwange AFREJSE HVER DAG, ÅRET RUNDT Naturfænomenet Victoria Falls, paradiset Chobe og imponerende Hwange VICTORIA FALLS CHOBE HWANGE VICTORIA FALLS. 11 dage med dyrerig safari i Chobe og Hwange og imponerende

Læs mere

Tag på safari med børnene

Tag på safari med børnene Tag på safari med børnene All inclusive Afrikarejse - perfekt for børnefamilier En grupperejse for min. 8 voksne - sammensat for familier med børn. Turen byder på safarioplevelser af de helt store, picnic

Læs mere

KLASSISK TANZANIA SAFARI

KLASSISK TANZANIA SAFARI Dato: 30. 07 2019 KLASSISK TANZANIA SAFARI På denne rejse opleves varierede landskaber og et utroligt dyreliv. Undervejs bor man på skønne lodges og teltcamps med masser af atmosfære og rigtig høj standard

Læs mere

BIG FIVE I SYDAFRIKA & BADEFERIE

BIG FIVE I SYDAFRIKA & BADEFERIE Dato: 13. 08 2019 BIG FIVE I SYDAFRIKA & BADEFERIE Safari i Kruger National Park og skøn badeferie i Mozambique ved Det Indiske Ocean Tlf.: (+45) 56 36 25 45 www.safarieksperten.dk info@safarieksperten.dk

Læs mere

KENYA MT. KENYA, SAMBURU, LAKE NAIVASHA, MASAI MARA KLASSISK KENYA-SAFARI

KENYA MT. KENYA, SAMBURU, LAKE NAIVASHA, MASAI MARA KLASSISK KENYA-SAFARI SAFARI 2013 KENYA MT. KENYA, SAMBURU, LAKE NAIVASHA, MASAI MARA KLASSISK KENYA-SAFARI Rejsebeskrivelse TRUCK MINIBUS TRUCK LOKAL MINIBUS FLY 4X4 LOKAL JEEPFLY SAFARI 4X4 BUS LODGE JEEP TELT SAFARI LODGE

Læs mere

Kenya Drømme Safari. 12 dage fra kr ,-

Kenya Drømme Safari. 12 dage fra kr ,- Kenya Drømme Safari 12 dage fra kr. 19.500,- REJSERUTE: NAIROBI - ABERDARE - NAKURU - NAIVASHA - MASAI MARA - MOMBASA 100% garanti for afrejse og 100% garanti for dansktalende ekspertrejseleder Tlf.: 8873

Læs mere

KENYA. 1 Jesper & Company. rejseselskabet

KENYA. 1 Jesper & Company. rejseselskabet KENYA 1 Jesper & Company Kenya, Tanzania & Zanzibar Deluxe Luksusrundrejse med egen guide og minibus til Kenyas tre bedste nationalparker - Samburu, Masai Mara og Amboseli. Rejsen slutter med badeferie

Læs mere

Kenya Drømme Safari. 12 dage fra kr ,-

Kenya Drømme Safari. 12 dage fra kr ,- Kenya Drømme Safari 12 dage fra kr. 19.400,- REJSERUTE: NAIROBI - ABERDARE - NAKURU - NAIVASHA - MASAI MARA - MOMBASA 100% garanti for afrejse og 100% garanti for dansktalende ekspertrejseleder Tlf.: 8873

Læs mere

TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE

TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE Dato: 02. 07 2016 TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE Fantastiske safarioplevelser og en herlig badeferie på Zanzibar venter på denne rejse. Safarien byder... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

I nyder en eksotisk badeferie ved Det Indiske Oceans lune, lækre vand inkl. halvpension såvel før som efter safarien.

I nyder en eksotisk badeferie ved Det Indiske Oceans lune, lækre vand inkl. halvpension såvel før som efter safarien. Safari i Tsavo og Amboseli og badeferie ved det Indiske Ocean 14 dage fra kr. 16.998,- pr. person Inklusive fly, safari og strand op hold F antastisk safari i 2 utrolige safariparker i kombination med

Læs mere

Cykling med Masaier og safari i Masai Mara. 7 dage

Cykling med Masaier og safari i Masai Mara. 7 dage Cykling med Masaier og safari i Masai Mara 7 dage Her oplever du noget som ingen almindelige turister får lov til. Du vil både vandre og cykle med ledsagende Masai krigere fra Purku Klanen i Loita Hills

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Tanzanias hemmeligheder 13 dage Kontakt os for pris De Sydlige Parker Selous, Ruaha & Mikumi Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde områder, der kun i meget

Læs mere

Kenya Migration Safari

Kenya Migration Safari Kenya Migration Safari 9 dage fra kr. 19.300 REJSERUTE: NAIROBI - NAIVASHA - MASAI MARA - NAIROBI 100% garanti for afrejse og 100% garanti for dansktalende ekspertrejseleder Tlf.: 8873 4000 africatours.dk

Læs mere

Safari, strand og afrikansk kultur en oplevelse for både singler og par. Afrejse 28. marts 2010

Safari, strand og afrikansk kultur en oplevelse for både singler og par. Afrejse 28. marts 2010 Safari, strand og afrikansk kultur en oplevelse for både singler og par Afrejse 28. marts 2010 Singleture.dk har i samarbejde med Bravo Safari sammensat en fantastisk rejse, der kombinerer safari i verdensklasse

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Tanzania Big Five Safari 9 dage fra kr. 16.900,- pr. person Inkl. fly, transp ort, ind kvartering, m.m. 9 dage fantastisk, firehjulstrukket safari- rejse i T anzania En fantastisk safari-rejse til Tanzania

Læs mere

Southern Sun Mayfair inkl. morgenmad

Southern Sun Mayfair inkl. morgenmad Kenyas Højdepunkter, Grupperejse med Dansk Rejseleder, oktober 2017 Dag 1 12.10.17 Ankomst i Nairobi Jambo! Ved ankomst i Jomo Kenyatta International Airport bliver I modtaget af en repræsentant fra vores

Læs mere

Uganda Fly-In Gorilla Trekking

Uganda Fly-In Gorilla Trekking Uganda Fly-In Gorilla Trekking 4 dage fra kr. 13.500 REJSERUTE: ENTEBBE - BWINDI - ENTEBBE Fly-in fra safari i f.eks Kenya og Tanzania og oplev de store bjerggorillaer Tlf.: 8873 4000 africatours.dk info@africatours.dk

Læs mere

Safari i Sydafrika 2020 hele verden i et land

Safari i Sydafrika 2020 hele verden i et land Safari i Sydafrika 2020 hele verden i et land Afrikas Horisonter Luksus Safari Cape Town Og Vinland Syd Afrika 2020 Oplev Sydafrikas imponerende natur og fantastiske dyreliv Bo i luksushus på Blyde Wildlife

Læs mere

Fra Kilimanjaro til Masai Mara. Dansk rejseleder og kørsel i 4x4

Fra Kilimanjaro til Masai Mara. Dansk rejseleder og kørsel i 4x4 Dansk rejseleder og kørsel i 4x4 ber og m e t p 24. se tober 2017 16. ok Fra Kilimanjaro til Masai Mara 12 dage med dansk ekspertrejseleder fra kr. 25.450,Udsigten til storslåede Kilimanjaro, kombineret

Læs mere

Sydafrika Safari. 8 dage fra kr v/2 personer

Sydafrika Safari. 8 dage fra kr v/2 personer Sydafrika Safari 8 dage fra kr. 13.795 v/2 personer REJSERUTE: JOHANNESBURG BALULE NATURE RESERVE JOHANNESBURG Privat safari med afrejse hver dag, året rundt, du bestemmer hvornår Tlf.: 8873 4000 africatours.dk

Læs mere

Big Cat Safari. 12 dage fra kr ,-

Big Cat Safari. 12 dage fra kr ,- Big Cat Safari 12 dage fra kr. 22.950,- REJSERUTE: NAIROBI - ABERDARE - SAMBURU - NAIVASHA - MASAI MARA 100% garanti for afrejse og 100% garanti for dansktalende ekspertrejseleder Tlf.: 8873 4000 africatours.dk

Læs mere

Tanzania s Ngorongoro højland og savanne Ni dages eksklusiv safari Arusha Tarangire Ngorongoro og Serengeti

Tanzania s Ngorongoro højland og savanne Ni dages eksklusiv safari Arusha Tarangire Ngorongoro og Serengeti Tanzania s Ngorongoro højland og savanne Ni dages eksklusiv safari Arusha Tarangire Ngorongoro og Serengeti Velkommen til verdens formodentligt mest komplette safariland, Tanzania. På rejsen kommer I til

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Kenyas Horisonter Fra kr. 19.298,- pr. person Inkl. fly samt rundrejse med dansk rejseleder Kenyas Horisonter byder på fremragende safari, dansktalende rejseledere og enestående indkvartering. Velkommen

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Kenyas Mini-horisonter & badeferie ved det indiske ocean 14 dage fra kun kr. 17.998,- Inkl. fly, safari m. helpension og badeferie med halvpension 14 dages suveræn Afrika rejse, der har det hele og lidt

Læs mere

En rejsebeskrivelse fra Rejsecenter Djursland

En rejsebeskrivelse fra Rejsecenter Djursland Familiesafari i Kenya Varighed: 9 dage, 8 nætter Dag 1-2 OL PEJETA CONSERVANCY Ol Pejeta Conservancy ligger ved foden af Mount Kenya og Aberdare-bjergkæden i det centrale Kenikas Laikipia Country. Det

Læs mere

BADEFERIE PÅ TRAVELLERS BEACH HOTEL

BADEFERIE PÅ TRAVELLERS BEACH HOTEL Dato: 12. 08 2019 BADEFERIE PÅ TRAVELLERS BEACH HOTEL Familiær og afslappet stemning med mulighed for mange aktiviteter Tlf.: (+45) 56 36 25 45 www.safarieksperten.dk info@safarieksperten.dk Safari Eksperten

Læs mere

Tanzanias Horisonter 2013. Klassisk Tanzania safari med suveræn indkvartering og ophold ved Det Indiske Ocean. med dan

Tanzanias Horisonter 2013. Klassisk Tanzania safari med suveræn indkvartering og ophold ved Det Indiske Ocean. med dan Tanzanias Horisonter 2013 Minimal tid på transport - maximal tid på safari! med dan re j s e l e d s k er Klassisk Tanzania safari med suveræn indkvartering og ophold ved Det Indiske Ocean 17 dage fra

Læs mere

Blixens Kenya Safari

Blixens Kenya Safari Blixens Kenya Safari 10 dage fra kr. 16.800 ved 4/personer REJSERUTE: NAIROBI ABERDARE SAMBURU NAKURU NAIVASHA MASAI MARA Privat safari med mulighed for afrejse hver dag året rundt, du bestemmer Tlf.:

Læs mere

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc Forlængelse i VIETNAM med Forlængelse af rejse i Vietnm 2 Forlængelse af rejse i Vietnm Phu Quoc Stranden Strandferie ved Mango Bay, Phu Quoc Den tropiske

Læs mere

Malariafri Familie Safari i Sydafrika

Malariafri Familie Safari i Sydafrika Malariafri Familie Safari i Sydafrika 12 dage fra kr. 18.600,- REJSERUTE: JOHANNESBURG - PILANESBERG N.P. - SUN CITY - CAPE TOWN Malariafri og familievenlig rundrejse med indkvartering i familieværelser

Læs mere

Kenya Drømme Safari. 12 dage fra kr ,-

Kenya Drømme Safari. 12 dage fra kr ,- Kenya Drømme Safari 12 dage fra kr. 19.900,- REJSERUTE: NAIROBI - ABERDARE - NAKURU - NAIVASHA - MASAI MARA - MOMBASA 100% garanti for afrejse og 100% garanti for dansktalende ekspertrejseleder Tlf.: 8873

Læs mere

Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015

Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015 Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015 - med The Scandinavian Delegation of Family Physicians Teknisk arrangør: Rejsebureauet Jesper Hannibal ApS * Fredensgade 36B * 8000 Åarhus C Kontakt:

Læs mere

Langtidsferie ved Kenyakysten

Langtidsferie ved Kenyakysten Langtidsferie ved Kenyakysten En måneds badeferie ved Det Indiske Ocean i Kenya. Hvorfor ikke rive en måned ud af kalenderen i den mørkeste og koldeste vinterperiode og forkæle jer selv med et solfyldt,

Læs mere

Afrika. på første række. Nyati Safari Lodge

Afrika. på første række. Nyati Safari Lodge Afrika på første række Nyati Safari Lodge 16.995,- hele året rundt Prisen er for 10 dages luksus safari ophold med alle måltider, dagligt turprogram, transfer og fly t/r. Kom på safari i verdensklasse

Læs mere

Tag med til toppen af Mount Meru med dansktalende rejseleder. Dette smukke bjerg byder på en udfordrende og naturrig oplevelse.

Tag med til toppen af Mount Meru med dansktalende rejseleder. Dette smukke bjerg byder på en udfordrende og naturrig oplevelse. Dato: 06. 07 2016 BESTIGNING AF MOUNT MERU Tag med til toppen af Mount Meru med dansktalende rejseleder. Dette smukke bjerg byder på en udfordrende og naturrig oplevelse. Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Kenya Luksus Safari og Kenya Kysten

Kenya Luksus Safari og Kenya Kysten Kenya Luksus Safari og Kenya Kysten 12 dage fra kr. 25.500 REJSERUTE: NAIROBI - MARA NORTH - CHALE ISLAND - NAIROBI Afrejse hver dag, indkvartering på højt niveau og safari i åbne biler Tlf.: 8873 4000

Læs mere

EN DEL AF EN GRUPPE MED ENGELSKTALENDE INKLUDERET CHIMPANSE OG GORILLA PERMIT VÆRDI KR REJSELEDER. Det bedste af Uganda

EN DEL AF EN GRUPPE MED ENGELSKTALENDE INKLUDERET CHIMPANSE OG GORILLA PERMIT VÆRDI KR REJSELEDER. Det bedste af Uganda EN DEL AF EN GRUPPE MED ENGELSKTALENDE REJSELEDER INKLUDERET CHIMPANSE OG GORILLA PERMIT VÆRDI KR. 5.000 Det bedste af Uganda ENTEBBE BWINDI QUEEN ELIZABETH N.P KIBALE - ENTEBBE. 9 dage med afrejse i januar

Læs mere