du er inviteret! 5 Egmont Højskolen Villavej 25, 8300 Odder september 2019 Ung Aktiv Weekend

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "du er inviteret! 5 Egmont Højskolen Villavej 25, 8300 Odder september 2019 Ung Aktiv Weekend"

Transkript

1 du er inviteret! 5 Egmont Højskolen Villavej 25, 8300 Odder september 2019

2 er en weekend for dig, som er klar på at udfordre dig selv fysisk sammen med andre unge med sclerose. Kom og få inspiration, energi, og prøv nye sportsgrene af, som giver dig et indblik i idrættens verden. Vi har inviteret dygtige instruktører til at guide os igennem en tempofyldt og sjov weekend. er for alle unge med sclerose fra 19 til og med 40 år. Du kan være med, uanset om du løber derud af, bruger stok eller sidder i kørestol. Egmont Højskolen er en almen højskole, med stor fokus på tilgængelighed og gode handicapforhold, så bare rolig, der skal nok blive taget god hånd om dig. Weekenden byder på en bred vifte af forskellige sportsgrene, som du selv vælger dig ind på i tilmeldingen. Du kan blandt andet prøve håndcykling, kørestolsrugby, kajak, dykning, klatring, zumba/crossdance, boksning og blindebold. De mange spændende aktiviteter krydres med et interessant oplæg omkring fysisk aktivitet med sclerose, samt besøg fra Scleroseforeningen psykologer. Fredag aften sparker vi en aktiv weekend i gang med kørestolsrugby, som er en intens, sjov og tempofyldt sportsgren, som ikke uden grund er én af de mest populære indenfor handicapidrætten. vil give dig en oplevelse af, du ikke er alene med sclerosen. At der også findes tilbud til dig som elsker at dyrke motion, eller dig som lige er begyndt at træne, og som elsker at udfordre sig selv med nye sportsgrene. Alle kan være med uanset det sportslige niveau. Du kan forvente en weekend, hvor andre unge med sclerose og dygtige instruktører står klar med støtte, hygge og inspiration. Vi glæder os til at se dig! De bedste hilsner Ungeudvalget Scleroseforeningen.

3 AKTIVITETER OG OPLÆG Aktiviteter og oplæg på På denne side kan du kort læse om de aktiviteter og oplæg, som du får lejlighed til at prøve/opleve i løbet af weekenden. Når du tilmelder dig, vælger du samtidig, hvilke sportsaktiviteter du ønsker at deltage i. 5 Dykning Dykning er for dig, der godt kan lide at dykke ned i en anderledes verden under overfladen. Dykning giver en selvkontrol og en ro, som kan være svær at finde over vand. Vi gør brug af Egmont Højskolens svømmehal, og der vil være dygtige og erfarne instruktører tilknyttet, så du kan føle dig helt tryg. Bemærk, at der til dykning kun kan være et begrænset antal deltagere. Husk at medbringe badetøj. 5 Yoga Føler du dig lidt stiv i leddene, så er Yoga ganske givet noget for dig. Der vil være fokus på smidighed, styrke, balance og afslappende afspændingsøvelser. Du behøver ikke medbringe din egen yogamåtte, da måtterne udlånes af Egmont Højskolen. 5 Kørestolsrugby Kørestolsrugby er en enestående idræt, der kombinerer elementer af basketball, håndbold og ishockey. Målet med spillet er at bære bolden over modstanderens mållinje. To hjul skal krydse mållinjen for at score et mål, og spilleren skal have kontrol med bolden når denne krydser mållinjen. 5 Klatring Kan du komme til tops på klatrevæggen? I Egmont Højskolens hal finder du klatrevægge på flere forskellige niveauer. Der vil være erfarne instruktører tilknyttet klatringen, som vil hjælpe og vejlede dig, så du frit kan nyde at komme lidt op i højden. 5 Blindebold Blindebold kaldes officielt for Goalball og er en sportsgren for mennesker med synshandicap. En kamp spilles af 2 hold, som hver består af tre spillere på hvert hold. Spillerne skal forsøge at undgå, at bolden går i mål på det 9 meter brede mål, mens man samtidig selv skal forsøge at score i modsatte ende. Hver spiller har bind for øjnene og det handler i høj grad om at samarbejde og være god til at bruge lytte-sansen. Der spilles med en bold med klokker. Bolden skal bevæges langs gulvet, så det er muligt at høre og flytte sig i den retning bolden har for at forhindre en scoring. Spillerne bruger hele deres krop til at forsvare målet med. 5 Zumba og crossdance Zumba Fitness er for alle, og der vil bydes på en blanding af latinske danse, fitness og fest. Timen er bygget op efter intervaltræningsprincippet, så du får det maksimale ud af din træning - helt uden at opdage det. Zumba og crossdance har fokus på at få smilet frem hos dig, samtidig med at du får rørt dig. Sportseksperter og erfarne instruktører Det er vigtigt for os, at du får den bedste oplevelse på. Derfor har vi sikret os, at der til hver sportsaktivitet vil være en erfaren underviser eller instruktør tilknyttet. Mange har et stærkt kendskab til sclerose og/eller handicapidræt. De er sammen med dig selv med til at gøre oplevelsen god, og de vil gøre deres bedste for at hjælpe dig godt på vej.

4 AKTIVITETER OG OPLÆG Aktiviteter og oplæg på 5 Havkajak Kan du lide kombinationen af frisk havlugt og motion, så er havkajak ganske givet noget for dig. I år har vi valgt at dele havkajak op i flere niveauer, så der både vil være et begynder-hold og et hold for dig, som har prøvet det før. Du vil kunne forvente, at blive introduceret til padleteknikker og andre ting fra kajakverdenen. Der vil være instruktør fra Egmont Højskolen tilknyttet, og skolen udlåner både kajakker og våddragt til dig. Vi gør dog opmærksom på, at det vil være en fordel at have badetøj/dragt på indenunder, da du må forventes at blive våd. 5 Håndcykling Som navnet antyder, så handler håndcykling om at cykle med hænderne. Håndcykling giver stor styrke til overkroppen, og derfor er der også mange fitnesscentre, som har håndcykler stående. Egmont højskolen stiller håndcykler til rådighed, og sammen med skolens instruktør vil du blive taget med en tur rundt i den smukke natur, der omgiver skolen. Bemærk, at der til håndcykling kun kan være et begrænset antal deltagere. 5 Spændende oplæg Du kan forvente et spændende oplæg, der sætter fokus på det at have sclerose og fysisk aktivitet. 5 Høvdingebold Høvdingebold er det klassiske boldspil, som mange kender fra f.eks. tiden i Folkeskolen. Det handler kort og godt om, at to hold kæmper om at undgå af blive ramt af bolde kastet af modstanderne, alt imens man selv skal forsøge at ramme modstanderholdets spillere. Det hold, som først får skudt alle på modsatte hold, vinder spillet. 5 Boksning Boksning er velkendt for de fleste, så en nærmere introduktion af sporten er nok ikke nødvendig. Sporten er rigtig god til at bringe pulsen op, og vores instruktør vil sørge for, at du kan få sved på panden uanset dit udgangspunkt. Vi vil bokse på de ophængte sandsække, og gennem forskellige intervaller vil du tages gennem en sjov og tempofyldt introduktion til boksningen. 5 TRE-kursus Scleroseforeningens psykologer vil tage dig gennem et TRE -kursus (spændings- og stressforløsende øvelser). Det er en simpel metode, som er udviklet af David Berceli. TRE bruges til at forløse kroniske spændinger, stress og traumer. Metoden består af syv øvelser, der aktiverer kroppens evne til at ryste eller vibrere, denne evne kaldes neurogen tremor. Øvelserne bruges til lette stræk af kroppen for at aktivere vibrationer. Pattedyr benytter bl.a. denne evne til at komme af med overskydende spænding fra stress og traumer. Metoden er blevet brugt af flere hundredtusinder i hele verden til at komme af med kroniske spændinger, traumer og stress. Det kan også bruges til at komme af med lettere stress og spænding, der bygger sig op i hverdagen.

5 PRAKTISKE OPLYSNINGER Fredag den 27. til søndag den 29. september 2019 Egmont Højskolen, Villavej 25, 8300 Odder Pris 550 kr. per person som er inkl. 5x måltider, 2x overnatning, adgang til alle faciliteter og instruktører. Indkvartering I skal overnatte i hyggelige huse, som I skal dele sammen med 4-5 personer. Hvert hus, har et fuldt udstyret køkken i kombination med opholdsstue, entre med vaskemaskine og tørretumbler og to badeværelser. Husene indeholder to soverum med 2 senge i hver (i det store værelse er der loftslift og 2 hospitalssenge) endvidere er der i opholdsrummet 2 sovesofaer med selvstændige sovebrikse. Husene er udstyret med TV og WiFi samt brændeovn og en lille terrasse. Læs mere om husene her: Til hver soveplads findes dyne, hovedpude og rullemadras. Du er meget velkommen til at medbringe eget sengetøj og håndklæde. Dog kan du også ved tilmelding bestille en linnedpakke for 125 kr. pr. sæt. En linnedpakke indeholder sengelinned til 1 seng samt et stort og et lille håndklæde. Rengøring Vores leje indeholder slutrengøring. Vi beder jer dog være opmærksomme på følgende ved afrejsen: at alt affald er fjernet. at evt. lejet sengelinned og håndklæder lægges i en bunke i forstuen. Sengetøjet (dyner, puder, rullemadrasser) skal blive på sengene, men selvfølgelig ikke, hvis de skal vaskes. Så lægges de også i forstuen. at alt service er vasket op og sat på plads i skabe/skuffer, at service, møbler og sengetøj fra forskellige huse ikke blandes sammen i et hus, men kommer tilbage til det hus, hvor de kom fra. Det gælder også, hvis man har lånt ting og sager i Te-huset. Måltider Med i din pris er inkluderet aftensmad fredag, morgenmad, frokost og aftensmad lørdag samt morgenmad søndag. I Hou by, som ligger ca. 1 km fra Egmont Højskolen er der et par cafeer ved havnen. Dagli Brugsen ligger også tæt på havnen, hvor der er mulighed for at proviantere, hvis du ved, at du har brug for et par mellemmåltider. Det kan være en god idé selv at medbringe drikkelse/snacks til om aftenen, når vi sammen afrunder dagen på hyggelig vis i Te-huset. Til måltiderne på Egmont Højskolen er vand og mælk til måltiderne inkluderet. Egne drikkevarer derudover må man gerne selv medbringe, da der ikke er mulighed for at købe hverken øl eller vand. Pauser og afslapning Der er indlagt en række pauser i programmet, men skulle du få brug for flere pauser, er der naturligvis mulighed for det. Vi forventer dog, at du møder op til aktivitetsperioden eller melder fra, så instruktøren og de øvrige deltager ikke venter forgæves. Transport I god tid før weekenden udsender vi en deltageroversigt. Så håber vi, at I sammen på kryds og tværs kan koordinere fælles transport. Hvis du kommer med offentlig transport, går der en bus (nr. 103) fra Odder station, som ligger ca. 10 km fra Egmont Højskolen. Tilmelding og betaling Der er 40 pladser til. Du kan senest tilmelde dig den 10. september Tilmelding sker efter først til mølle princippet! Spørgsmål og svar Har du spørgsmål til Sportsweekenden, så skriv eller ring til Ungekonsulent, Annette Irma, på: aje@scleroseforeningen. dk eller tlf

6 PROGRAM Program september 2019 Egmont Højskolen Villavej 25, 8300 Odder Fredag den 27. september Kl Kl Indtjekning. Spisning (i spisesalen) Kl Fælles information og velkomst (i Bierummet) Kl Fælles ryste-sammen aktivitet: kørestolsrugby (i hallen) Kl Kl Kl Kl Kl Aktivitetsperiode 2. Vælg mellem: Boksning (i hallen) Havkajak for øvede (ved stranden) Dykning (i svømmehallen) Frokost Foredrag om Sclerose og fysisk aktivitet Pause Fællesaktivitet: Blindebold (i hallen) Søndag den 29. september Kl Morgenmad (i Spisesalen) Kl Fællesaktivitet: Høvdingebold (i hallen) Kl Aktivitetsperiode 4 TRE undervisning ved Scleroseforeningens psykologer (i hallen) Kl Fælles afslutning (i Bierummet) Kl ? Tak for i aften/hygge (i te-huset) Lørdag den 28. september Kl Morgenmad (i spisesalen) Kl Aktivitets periode 1. Vælg mellem: Klatring (i hallen) Havkajak for begyndere (ved stranden) Håndcykling (ved indgangen) Kl Kl Kl Kl ? Pause Aktivitetsperiode 3. Vælg mellem: Dykning (i svømmehallen) Yoga (i Bierummet) Zumba/crossdance (i hallen) Aftensmad (i Spisesalen) Tak for i aften/hygge (i Te-huset) Kl Pause

du er inviteret! 5 Egmont Højskolen Sportsweekend Villavej 25, 8300 Odder august 2018

du er inviteret! 5 Egmont Højskolen Sportsweekend Villavej 25, 8300 Odder august 2018 du er inviteret! 5 Egmont Højskolen Villavej 25, 8300 Odder Sportsweekend 10.-12. august 2018 Sportsweekend Sportsweekend er en weekend for dig, som er klar på at udfordre dig selv fysisk sammen med andre

Læs mere

Sportsweekend. du er inviteret! 5 Egmont Højskolen. Villavej 25, 8300 Odder september 2017

Sportsweekend. du er inviteret! 5 Egmont Højskolen. Villavej 25, 8300 Odder september 2017 Sportsweekend 5 Egmont Højskolen Villavej 25, 8300 Odder 1.-3. september 2017 du er inviteret! Sportsweekend Sportsweekend er weekend for dig, som er klar på at få sved på panden. Kom og bliv udfordret,

Læs mere

Sportscamp 5 Egmont. Højskolen i Hou 15.-17. april 2016. du er inviteret!

Sportscamp 5 Egmont. Højskolen i Hou 15.-17. april 2016. du er inviteret! Sportscamp 5 Egmont Højskolen i Hou 15.-17. april 2016 du er inviteret! Sportscamp Sportscamp er en weekend for dig, som er klar på at få sved på panden. Kom og bliv udfordret, få inspiration, energi,

Læs mere

Ung Frivillig Weekend 2018

Ung Frivillig Weekend 2018 5.-7. oktober 2018 5 Dronningens Ferieby Ung Frivillig Weekend 2018 I frivillighedens tegn 5 Dronningens Ferieby 5.-7. oktober 2018 Ung Frivillig Weekend Ung Frivillig Weekend er en gratis weekend for

Læs mere

Ung Frivillig Weekend

Ung Frivillig Weekend 29. september 1. oktober 2017 Ung Frivillig Weekend 5 Dronningens Ferieby Du er inviteret 5 Dronningens Ferieby 29. september 1. oktober 2017 Ung Frivillig Weekend Ung Frivillig Weekend er en gratis weekend

Læs mere

5 Det gode liv. Det gode lıv. Dronningens Ferieby september Du er inviteret

5 Det gode liv. Det gode lıv. Dronningens Ferieby september Du er inviteret 5 Det gode liv Dronningens Ferieby Det gode lıv 16.-18. september 2016 Du er inviteret 5 Det gode liv Dronningens Ferieby Det gode lıv 16.-18. september 2016 En weekend for dig, hvor vi sætter fokus på

Læs mere

3.-5. november Camp Pårørende. Du er inviteret. 5 Dronningens Ferieby

3.-5. november Camp Pårørende. Du er inviteret. 5 Dronningens Ferieby 3.-5. november 2017 Camp Pårørende 5 Dronningens Ferieby Du er inviteret 5 Camp Pårørende Dronningens Ferieby Camp 3.-5. november 2017 Pårørende En weekend for dig, som er ægtefælle til eller kæreste med

Læs mere

5 Ungeweekend UNGEUDVALGET. Ungeweekend. Dronningens Ferieby PRÆSENTERER maj Sammen har vi det sjovest

5 Ungeweekend UNGEUDVALGET. Ungeweekend. Dronningens Ferieby PRÆSENTERER maj Sammen har vi det sjovest UNGEUDVALGET 5 Ungeweekend PRÆSENTERER Dronningens Ferieby Ungeweekend 12.-14. maj 2017 Sammen har vi det sjovest Ungeweekend Velkommen til Ungeweekend! Vi har i år fokus på det gode fællesskab og samværet

Læs mere

Camp Personlig Udvikling

Camp Personlig Udvikling 5 Camp Personlig Udvikling Dronningens Ferieby 14.-16. september 2018 Camp Personlig Udvikling En weekend i musikkens tegn 5 Camp Personlig Udvikling Dronningens Ferieby 14.-16. september 2018 Camp Personlig

Læs mere

5 Ungeweekend. Ungeweekend. Dronningens Ferieby. 3.-5. juni 2016. du er inviteret!

5 Ungeweekend. Ungeweekend. Dronningens Ferieby. 3.-5. juni 2016. du er inviteret! 5 Dronningens Ferieby 3.-5. juni 2016 du er inviteret! er for dig, som har lyst til at møde andre unge med sclerose. Vi har inviteret en række dygtige undervisere med stor erfaring inden for sclerose til

Læs mere

oktober Camp Pårørende. Plads til fordybelse. 5 Dronningens Ferieby

oktober Camp Pårørende. Plads til fordybelse. 5 Dronningens Ferieby 26.-28. oktober 2018 Camp Pårørende 5 Dronningens Ferieby Plads til fordybelse 5 Camp Pårørende Dronningens Ferieby 26.-28. oktober 2018 Hjertelig velkommen Dette er en weekend for dig, som er ægtefælle

Læs mere

Camp Personlig Udvikling

Camp Personlig Udvikling 5 Dronningens Ferieby 13.-15. september 2019 Camp Personlig Udvikling Det gode liv - du er inviteret 5 Dronningens Ferieby 13.-15. september 2019 Camp Personlig Udvikling»Når forandringens vinde blæser,

Læs mere

Pårørende weekend 5 Pårørendeweekend

Pårørende weekend 5 Pårørendeweekend Pårørende weekend 5 Pårørendeweekend Dronningens Ferieby 28.-30. oktober 2016 Du er inviteret 5 Pårørendeweekend Dronningens Ferieby Pårørende weekend 28.-30. oktober 2016 En weekend for dig, som er ægtefælle

Læs mere

5 Ungeweekend i. Ungeweekend. Dronningens Ferieby UNGEUDVALGET PRÆSENTERER april Ung med sclerose

5 Ungeweekend i. Ungeweekend. Dronningens Ferieby UNGEUDVALGET PRÆSENTERER april Ung med sclerose 5 Ungeweekend i UNGEUDVALGET PRÆSENTERER Dronningens Ferieby Ungeweekend 5.-7. april 2019 Ung med sclerose Ungeweekend Velkommen til Ungeweekend 2019! På Ungeweekenden har vi fokus på sammenhold, fællesskab

Læs mere

5 Ungeweekend i. Ungeweekend. Dronningens Ferieby UNGEUDVALGET PRÆSENTERER maj Sammenhold og sjov!

5 Ungeweekend i. Ungeweekend. Dronningens Ferieby UNGEUDVALGET PRÆSENTERER maj Sammenhold og sjov! 5 i UNGEUDVALGET PRÆSENTERER Dronningens Ferieby 4.-6. maj 2018 Sammenhold og sjov! Rigtig hjertelig velkommen til 2018! På en har vi fokus på sammenhold, fællesskab og gode oplevelser med hinanden. Derfor

Læs mere

Camp Unge Pårørende. 5 Fredericia Vandrerhjem september 2018

Camp Unge Pårørende. 5 Fredericia Vandrerhjem september 2018 Camp Unge Pårørende 28.-30. september 2018 5 Fredericia Vandrerhjem En weekend med fællesskab, faglige og personlige oplæg, aktiv udfoldelse og mad i det fri 5 Camp Unge Pårørende Fredericia Vandrerhjem

Læs mere

5 Camp Outdoor FDF Friluftscenter Sletten. 31. august -2. september Camp Outdoor. Med naturen i fokus

5 Camp Outdoor FDF Friluftscenter Sletten. 31. august -2. september Camp Outdoor. Med naturen i fokus 5 Camp Outdoor FDF Friluftscenter Sletten 31. august -2. september 2018 Camp Outdoor Med naturen i fokus 5 Camp Outdoor FDF Friluftscenter Sletten 31. august - 2. september 2018 Camp Outdoor Camp Outdoor

Læs mere

5 Camp Outdoor FDF Friluftscenter Sletten august Camp Outdoor Med naturen i fokus

5 Camp Outdoor FDF Friluftscenter Sletten august Camp Outdoor Med naturen i fokus 5 Camp Outdoor FDF Friluftscenter Sletten 23.-25. august 2019 Camp Outdoor 2019 Med naturen i fokus 5 Camp Outdoor FDF Friluftscenter Sletten 23.-25. august 2019 Camp Outdoor Camp Outdoor er for dig, der

Læs mere

Sommerkurser en sund vej i livet -

Sommerkurser en sund vej i livet - Sommerkurser 2019 - en sund vej i livet - Ubberup Højskole er den største og mest erfarne livsstilshøjskole i Danmark. Hvert år giver vi mere end 400 elever mod på en sundere livsstil. Vi tilbyder korte

Læs mere

Camp Fredensborg En vild weekend sammen med nordiske unge

Camp Fredensborg En vild weekend sammen med nordiske unge Camp Fredensborg En vild weekend sammen med nordiske unge Velkommen til Camp Fredensborg Tak for den interesse I allerede har vist for Camp Fredensborg. Her kommer den endelige invitation til de unge deltagere.

Læs mere

Sundhed for dig på Samsø i april 2019

Sundhed for dig på Samsø i april 2019 Sundhed for dig på Samsø i april 2019 - Yogaretreat hvor din krop er i fokus Du bliver inviteret og guidet igennem yoga morgen og eftermiddag/aften med fokus på områder og funktioner i kroppen. Hver yogatime

Læs mere

Sommerkurser en sund vej i livet -

Sommerkurser en sund vej i livet - Sommerkurser 2018 - en sund vej i livet - Ubberup Højskole er den største og mest erfarne livsstilshøjskole i Danmark. Hvert år giver vi mere end 400 elever mod på en sundere livsstil. Vi tilbyder korte

Læs mere

Himmerlandsgården. Hundeførerweekend på Himmerlandsgården maj 2019 (Bededagsferien) Skal du med???

Himmerlandsgården. Hundeførerweekend på Himmerlandsgården maj 2019 (Bededagsferien) Skal du med??? Hundeførerweekend på 17-19 maj (Bededagsferien) Skal du med??? En forlænget weekend med fart over feltet, fyldt med træningstilbud og inspiration til alle hundeførere, uanset ambitionsniveau og klasse.

Læs mere

Åbent Vand Inspirationsdag DGI Svømning. Styrk dig selv som svømmer og træner i åbent vand

Åbent Vand Inspirationsdag DGI Svømning. Styrk dig selv som svømmer og træner i åbent vand DGI Svømning Åbent Vand Inspirationsdag 2018 Styrk dig selv som svømmer og træner i åbent vand Lørdag d. 18. august kl. 10-16 ved Marselisborg Lystbådehavn 2 Vær med, når DGI åbner dørene til den første

Læs mere

Himmerlandsgården 2018

Himmerlandsgården 2018 Hundeførerweekend på Himmerlandsgården 27 29 april 2018 (Bededagsferien) Skal du med??? En forlænget weekend med fart over feltet, fyldt med træningstilbud og inspiration til alle hundeførere, uanset ambitionsniveau

Læs mere

Nordfyns Højskole. Korte kurser.

Nordfyns Højskole. Korte kurser. Nordfyns Højskole Korte kurser www.nordfyns.nu Om Nordfyns Højskole Du er kommet til en lille hyggelig højskole i landsbyen Harritslev udenfor Bogense. Vi glæder os til at være med til at give dig en fantastisk

Læs mere

Tank op! Sommerkurser 2015

Tank op! Sommerkurser 2015 Tank op! Sommerkurser 2015 Ubberup Højskole er den største og mest erfarne livsstilshøjskole i Danmark. Vi tilbyder korte og lange høj skolekurser med ernæring, idræt, psykologi og kreative fag som omdrej

Læs mere

Sommerkurser en sund vej i livet -

Sommerkurser en sund vej i livet - Sommerkurser 2017 - en sund vej i livet - Ubberup Højskole er den største og mest erfarne livsstilshøjskole i Danmark. Vi tilbyder korte og lange høj skolekurser med ernæring, idræt, psykologi og kreative

Læs mere

Nordfyns Folkehøjskole KORTE KURSER VELKOMMEN

Nordfyns Folkehøjskole KORTE KURSER VELKOMMEN KORTE KURSER VELKOMMEN OM NORDFYNS FOLKEHØJSKOLE er en lille hyggelig højskole i landsbyen Harritslev få kilometer fra kystbyen Bogense. Skolen er omgivet af skøn natur, der opfordrer til både ro og inspiration.

Læs mere

Hundeførerweekend på Himmerlandsgården. Kursus for dig og din hund maj 2017 (Bededagsferien)

Hundeførerweekend på Himmerlandsgården. Kursus for dig og din hund maj 2017 (Bededagsferien) 24 november 2016 Hundeførerweekend på Himmerlandsgården Kursus for dig og din hund 12-14 maj 2017 (Bededagsferien) En forlænget weekend med fart over feltet, fyldt med træningstilbud og inspiration til

Læs mere

Gør træning til en leg der hjælper dig

Gør træning til en leg der hjælper dig 5 Camp Træning 2019 Dronningens Ferieby 24.-26. maj 2019 ÅRETS TEMA Gør træning til en leg der hjælper dig Du er inviteret 5 Dronningens Ferieby 24.-26. maj 2019 Camp Træning 2019 Camp Træning er en weekend

Læs mere

Sommerkurser 2016 - en sund vej i livet -

Sommerkurser 2016 - en sund vej i livet - Sommerkurser 2016 - en sund vej i livet - Ubberup Højskole er den største og mest erfarne livsstilshøjskole i Danmark. Vi tilbyder korte og lange høj skolekurser med ernæring, idræt, psykologi og kreative

Læs mere

Kickstart din nye livsstil med et fysisk og mentalt træningsophold i Provence

Kickstart din nye livsstil med et fysisk og mentalt træningsophold i Provence Kickstart din nye livsstil med et fysisk og mentalt træningsophold i Provence Næste træningsophold 2011 uge 19, 23, 33 og 37 (Kontakt os hvis du har ønsker om andre datoer) For at få det lykkelige liv

Læs mere

INVITATION TILBAGE TIL TRADITIONERNE GL ELEV FEST 2009 12. SEPTEMBER

INVITATION TILBAGE TIL TRADITIONERNE GL ELEV FEST 2009 12. SEPTEMBER INVITATION TILBAGE TIL TRADITIONERNE GL ELEV FEST 2009 12. SEPTEMBER LIDT FRA GAMLE DAGE SÅ HOLDER VI FEST IGEN I år vender vi tilbage til traditionerne og holder et gammeldags halbal i Hundslund Hallen!

Læs mere

TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september

TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september Pris: 325,00 kr. for en voksen og et barn Instruktør: Helle Tag mor, far eller en anden voksen med til tumlingeleg.

Læs mere

Thisted- og Morsø Kommune inviterer til. Kommunal Idrætsdag. Lørdag den 26. oktober 2019 i Snedsted Hallen

Thisted- og Morsø Kommune inviterer til. Kommunal Idrætsdag. Lørdag den 26. oktober 2019 i Snedsted Hallen Thisted- og Morsø Kommune inviterer til Kommunal Idrætsdag Lørdag den 26. oktober 2019 i Snedsted Hallen 1 Invitation til Kommunal Idrætsdag 2019 Thisted- og Morsø Kommune har hermed fornøjelsen af at

Læs mere

TILMELDINGEN ER ÅBEN FØRST TIL MØLLE

TILMELDINGEN ER ÅBEN FØRST TIL MØLLE 2018 www.nordeacup.dk NORDEA CUP IKAST 21. 23. September NYHED: Nu med U16 piger og drenge - et forrygende håndboldstævne for ungdomshold U10, U12, U14, U16 TILMELDINGEN ER ÅBEN FØRST TIL MØLLE En træner/leder

Læs mere

Landsmøde Ung kræft oktober DU ER INVITERET

Landsmøde Ung kræft oktober DU ER INVITERET Landsmøde Ung kræft 5. 7. oktober DU ER INVITERET Så er det tid til Landsmøde Ung kræft 2018 Kom og få inspiration, energi og mød andre unge 15-39 år, som har eller har haft kræft. Du kan deltage i workshops,

Læs mere

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP MARTS 2018 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Læs mere på

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP MARTS 2018 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Læs mere på JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP 29.-31. MARTS 2018 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Husk: Sidste tilmelding søndag den 14. januar 2018 Læs mere på www.vejlehk.dk/paaske-cup VELKOMMEN TIL VEJLE PÅSKE

Læs mere

SON TAEKWONDO 17. SOMMERLEJR 5. 7. JULI 2013 I KALUNDBORG

SON TAEKWONDO 17. SOMMERLEJR 5. 7. JULI 2013 I KALUNDBORG SON TAEKWONDO 17. SOMMERLEJR 5. 7. JULI 2013 I KALUNDBORG Som arrangør af Son Taekwondo Samvirkes 17. sommerlejr er det en utrolig stor glæde for Kalundborg Son Taekwondo at kunne invitere på sommer- og

Læs mere

PATCHWORK

PATCHWORK PATCHWORK 03.11.19 09.11.19 På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og kultur. Derudover er

Læs mere

5 Camp Træning Dronningens Ferieby november Du er inviteret. Ud af komfortzonen TEMA. ind i kroppen

5 Camp Træning Dronningens Ferieby november Du er inviteret. Ud af komfortzonen TEMA. ind i kroppen 5 Camp Træning Dronningens Ferieby 2.-4. november 2018 Du er inviteret Ud af komfortzonen TEMA ind i kroppen 5 Dronningens Ferieby 2.-4. november 2018 Camp Træning En weekend for ALLE, hvor vi vil tilbyde

Læs mere

Krigens væsen og uvæsen 8.11.15 14.11.15 ASKOV HØJSKOLE

Krigens væsen og uvæsen 8.11.15 14.11.15 ASKOV HØJSKOLE Krigens væsen og uvæsen 8.11.15 14.11.15 ASKOV HØJSKOLE Søndag 8. november 15.00 Ankomst og indkvartering. Kaffe i Spisesalen 18.15 Aftensmad i Spisesalen 19.00 Velkomst ved højskoleforstander Jørgen Kløve

Læs mere

28. februar Aqua Fitness Workshop Inspiration, ideer og ny viden. Lavet i samarbejde med Them Svømmeklub

28. februar Aqua Fitness Workshop Inspiration, ideer og ny viden. Lavet i samarbejde med Them Svømmeklub 28. februar 2015 Aqua Fitness Workshop 2015 Inspiration, ideer og ny viden Lavet i samarbejde med Them Svømmeklub Kom og få indspark til din undervisning Deltag i Aqua Fitness Workshop 2015 og få inspiration,

Læs mere

Program for Havkajak Symposium Bornholm 2015

Program for Havkajak Symposium Bornholm 2015 Program for Havkajak Symposium Bornholm 2015 Lørdag 23. maj: 9.00 Velkomst information 9.30-12.00 Workshops: 12.00 Middagspause 13.30-16.00 Workshops: 1. Turledelse og Incident Management Martin Ploug

Læs mere

MIDDELFART SEJLKLUB BYDER VELKOMMEN TIL SOMMERCAMP MANDAG D

MIDDELFART SEJLKLUB BYDER VELKOMMEN TIL SOMMERCAMP MANDAG D MIDDELFART SEJLKLUB BYDER VELKOMMEN TIL SOMMERCAMP MANDAG D. 2.07. 2018 VIL DU GÅ GLIP AF 5 SJOVE DAGE PÅ VANDET? NEJ VEL! Hvornår er det?: Indkvartering er søndag d. 1.07.2018 kl. 20.00 22.00 Afhentning

Læs mere

Kvalifikation til Top november 2018 Ejby Hallen v. Køge

Kvalifikation til Top november 2018 Ejby Hallen v. Køge Hermed bydes deltagere, coaches, pårørende og ikke mindst vores 2 overdommere velkommen til sæsonens kvalifikation til Top 12. ØBTU og værtsklubben, Ejby BTK, glæder sig til at give alle en god weekend

Læs mere

DRONNINGLUND GYMNASTIKFORENING. Vi har sæsonopstart i uge 36, og glæder os til at se dig!

DRONNINGLUND GYMNASTIKFORENING. Vi har sæsonopstart i uge 36, og glæder os til at se dig! DRONNINGLUND GYMNASTIKFORENING Vi har sæsonopstart i uge 36, og glæder os til at se dig! Om Dronninglund Gymnastikforening 2 Dronninglund Gymnastikforening er en forening med omkring 250 medlemmer. Vi

Læs mere

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP APRIL 2017 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Læs mere på

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP APRIL 2017 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Læs mere på JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP 13.-15. APRIL 2017 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Husk: Sidste tilmelding søndag d. 22. januar 2017 Læs mere på www.vejlehk.dk/paaske-cup VELKOMMEN TIL VEJLE PÅSKE CUP

Læs mere

Korte kurser 2013. Idrætshøjskolen Bosei

Korte kurser 2013. Idrætshøjskolen Bosei Korte kurser 2013 Idrætshøjskolen Bosei Familiekursus Vælg mellem uge 28 (7. til 13. juli) og uge 29 (14. til 20. juli) 2013. I ugerne 28 og 29 åbner Idrætshøjskolen Bosei atter dørene til to uforglemmelige

Læs mere

Vi har hermed den glæde at invitere jer til skolens forældreweekend.

Vi har hermed den glæde at invitere jer til skolens forældreweekend. Vi har hermed den glæde at invitere jer til skolens forældreweekend. Som led i samarbejdet mellem skole og hjem, finder vi det spændende at møde jer forældre på en anden måde, end kun ved konsultationer

Læs mere

Aa-Strand. Sommerhøjskole 2015. Aa Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu

Aa-Strand. Sommerhøjskole 2015. Aa Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu Aa-Strand Sommerhøjskole 2015 Aa Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu Indholdsfortegnelse Sommerhøjskole 2015 Side 2 Praktiske oplysninger Uge 28: Ferieuge i farver Uge 29: Kreativ hygge

Læs mere

alle drenge fra 6-13 år til drengelejr

alle drenge fra 6-13 år til drengelejr Drengelejr 2009 Drengeudvalget i DGI Sydvest indbyder alle drenge fra 6-13 år til drengelejr Hvad er drengelejr? 24 timer, hvor du laver gymnastik og prøver en masse andre forskellige ting. På lejren skal

Læs mere

TEAMBUILDING, SJOV OG WELLNESS

TEAMBUILDING, SJOV OG WELLNESS TEAMBUILDING, SJOV OG WELLNESS - Spændende aktiviteter for firmaer, foreninger og grupper OPLEVELSER OG EVENTS Har I brug for fælles oplevelser, der kan ryste venner, kollegaer og afdelinger sammen eller

Læs mere

PROGRAM MIDDELFART JUNI 2017 SPAREKASSE TIL SØNDAG KL FRA FREDAG KL I SAMARBEJDE MED

PROGRAM MIDDELFART JUNI 2017 SPAREKASSE TIL SØNDAG KL FRA FREDAG KL I SAMARBEJDE MED I SAMARBEJDE MED MIDDELFART SPAREKASSE 9. - 11. JUNI 2017 FRA FREDAG KL. 15.00 TIL SØNDAG KL. 15.00 PROGRAM WWW.FACEBOOK.COM/GROUPS/SSKFODBOLDSKOLE Ved spørgsmål kontakt Thomas Larsen thomas60775088@gmail.com

Læs mere

SÅ HOLDER VI FEST IGEN KAL JEG DYRKE SPORT? ALKOHOL

SÅ HOLDER VI FEST IGEN KAL JEG DYRKE SPORT? ALKOHOL SÅ HOLDER VI FEST IGEN Så er det igen ved at være tid til årets fest med vennerne fra HMI, nemlig Gl. Elevfest 2012. Vi har lejet Crazy Daisy i Skanderborg igen, så rammerne skulle være i orden til et

Læs mere

Temaet er udvikling og synlighed

Temaet er udvikling og synlighed MEDARBEJDERTRÆF 2013 Temaet er udvikling og synlighed 25. 26. maj 2013 Det er vigtigt at Dansk Vandrelaugs medarbejdere mødes på tværs af afdelingerne for at udveksle erfaringer og lære af hinanden. Måske

Læs mere

Afspænding - meditation og mindfulness en uge med fokus på sindsro. Uge 27 29/6 5/7 2014

Afspænding - meditation og mindfulness en uge med fokus på sindsro. Uge 27 29/6 5/7 2014 2014 Afspænding - meditation og mindfulness en uge med fokus på sindsro Uge 27 29/6 5/7 2014 Side 2 Afspænding meditation og mindfulness en uge med fokus på sindsro Med afsæt i det at kikke indad vil du

Læs mere

HILLERØD PÅSKECUP 2019

HILLERØD PÅSKECUP 2019 HILLERØD PÅSKECUP 2019 VELKOMMEN TIL HILLERØD PÅSKECUP 2019 Det er med stolthed og glæde at vi igen i år kan invitere Jer til Hillerød Påskecup. I Hillerød Håndboldklub er fællesskab og sammenhold vores

Læs mere

Sommerkurser 2016. 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole

Sommerkurser 2016. 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole Sommerkurser 2016 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole - Friluftsliv og bevægelse (2 uger) - Cirkus, teater og musik (1 uge) - Musik og kunsthåndværk (1 uge) - Det gode liv (1 uge) Vil du være med?

Læs mere

Tænk, hvis du gik glip af

Tænk, hvis du gik glip af Tænk, hvis du gik glip af af noget i 2019 FRITID Tilmeld jer fantastiske, finurlige, fælles forårsoplevelser i ungdomsskolen. Se et lille udvalg inde i folderen. tilmelding på vusk.dk Dette arrangement

Læs mere

TEGNE, MALE, MODELLERE

TEGNE, MALE, MODELLERE TEGNE, MALE, MODELLERE 03.11.19 09.11.19 På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og kultur.

Læs mere

Nydelse med yoga & intuitiv kraftsang. 10. juni 2018 kl til i Rejsestalden, Jægerspris

Nydelse med yoga & intuitiv kraftsang. 10. juni 2018 kl til i Rejsestalden, Jægerspris Nydelse med yoga & intuitiv kraftsang 10. juni 2018 kl. 9.30 til 17.30 i Rejsestalden, Jægerspris Nydelse er en af de bedste veje til at søge ned i kroppen og give slip på alt det du burde og skulle. Nydelsen

Læs mere

We Are Family 2.0. - kirke for børn, teenagere og unge

We Are Family 2.0. - kirke for børn, teenagere og unge We Are Family 2.0 - kirke for børn, teenagere og unge 16.-17. april 2010 We Are Family 2.0 kirke for børn, teenagere og unge Velkommen til PBU-døgn 2010! Vi tror så meget på det, at vi gør alvor af det

Læs mere

Fælles start - fem muligheder! Formål: Det laver vi:

Fælles start - fem muligheder! Formål: Det laver vi: Fælles start - fem muligheder! Kan du lide at bruge din krop? Ved du, at det kan være udviklende,udfordrende men fremfor alt sjovt at bevæge sig? Ved du, at bevægelse giver energi og overskud og fremmer

Læs mere

DET SAMLEDE KURSUSPROGRAM.

DET SAMLEDE KURSUSPROGRAM. DET SAMLEDE KURSUSPROGRAM. PSYKIATRI I BEVÆGELSE, INSPIRATION & AKTIVITETSKURSUS CLUB LA SANTA 17.-24.1. 2014 01.01.214 Nedenstående 5 markeringer benyttes i det samlede kursusprogram. *// = Aktivitet

Læs mere

Program. LM inde 2016 i fodbold

Program. LM inde 2016 i fodbold LM inde 2016 i fodbold Program Landsmesterskab for Dame senior, herre senior, old girls og old boys Den 20. - 21. februar 2016 i Vingsted Hotel & Konferencecenter og Brunmosehallen www.dgi.dk/fodbold Velkommen

Læs mere

Program. DGI Fodbold - Landsmesterskab inde 2018

Program. DGI Fodbold - Landsmesterskab inde 2018 DGI Fodbold - Landsmesterskab inde 2018 Program LM for Senior old girls og boys, veteraner, super veteraner d. 3. - 4. februar 2018 i Vingsted Hotel & Konferencecenter og Brunmosehallen wwww.dgi.dk/fodbold

Læs mere

Retreat for kvinder på Bjørnø

Retreat for kvinder på Bjørnø Retreat for kvinder på Bjørnø Drømmer du om: o at gøre noget godt for dig selv i en weekend o at se på dit liv med nye øjne o at komme lidt hjemmefra for at komme friskere hjem o at være på en bilfri,

Læs mere

Styrk dit nærvær. E-bog med viden, øvelser samt tips til at styrke nærværet i hverdagen. Jeanette Selvig Sørensen

Styrk dit nærvær. E-bog med viden, øvelser samt tips til at styrke nærværet i hverdagen. Jeanette Selvig Sørensen Styrk dit nærvær E-bog med viden, øvelser samt tips til at styrke nærværet i hverdagen Jeanette Selvig Sørensen Du modtager denne e-bog fordi du har skrevet dig op til mit nyhedsbrev - så tak for din interesse!

Læs mere

Simmersted og omegns Idrætsforening

Simmersted og omegns Idrætsforening Venlige hilsner Vinter aktiviteter 2016/2017 i og ønsket om en god sæson Simmersted og omegns Idrætsforening Familiesvømning 1. gang 8. september 2016 kl. 18.00 kl. 20.00 Pris for familiesvømning: Børn

Læs mere

HILLERØD PÅSKECUP NYHEDER! U9 & U19-række Frokostbuffet til alle i FrederiksborgCentret

HILLERØD PÅSKECUP NYHEDER! U9 & U19-række Frokostbuffet til alle i FrederiksborgCentret HILLERØD PÅSKECUP 2018 NYHEDER! U9 & U19-række Frokostbuffet til alle i FrederiksborgCentret Velkommen til Hillerød Påskecup I Hillerød Håndboldklub er fællesskab og sammenhold alfa og omega. Glæden ved

Læs mere

www.toerring-if.dk www.toerring-if.dk www.toerring-if.dk KOM TIL GYMNASTIK, ZUMBA OG BOKSNING I TØRRING www.toerring-if.

www.toerring-if.dk www.toerring-if.dk www.toerring-if.dk KOM TIL GYMNASTIK, ZUMBA OG BOKSNING I TØRRING www.toerring-if. OVERSIGT OVER GYMNSTIKHOLDENE Mandag: Haffenlafferne Stjernerne Boksetræning (Motion) Tirsdag: Glad motion for damer Forældre/barn Junior Mix: -Teen Girls/junior mix Voksen motion Onsdag: Familiegymnastik

Læs mere

Junior Rulleski Camp 2010

Junior Rulleski Camp 2010 Junior Rulleski Camp 2010 19/8 21/8 2011 Junior Rulleski Camp skal på vandski med Nivå Vandski Klub. Dansk Skiforbund og det landsdækkende langrendsprojektudvalg inviterer junior skiløbere til 2 ½ dags

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august.

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Mikael 60231725 Børne diskotek - Martin 2065

Læs mere

Plejecentre i Esbjerg Kommune

Plejecentre i Esbjerg Kommune Velkommen til Esbjerg Kommunes plejecentre Denne pjece giver dig information om tilbud og muligheder for hjælp, pleje, kost og aktiviteter på Esbjerg Kommunes plejecentre. Desuden kan du læse om, hvad

Læs mere

Ullits Gymnastikforening

Ullits Gymnastikforening Ullits Gymnastikforening Aktiviteter i Ullits Minihal Vi begynder i uge 38 d. 17. september 2018/2019 byder velkommen til en ny sæson Hold Jordbærpiger og spinatdrenge Tid: Mandag kl. 17.00-17.55 Alder:

Læs mere

Holdbeskrivelser. Styrketræning Kondtionstræning Sundhed & Velvære Vægttab

Holdbeskrivelser. Styrketræning Kondtionstræning Sundhed & Velvære Vægttab Holdbeskrivelser Styrketræning Kondtionstræning Sundhed & Velvære Vægttab Holdbeskrivelser Hos Dansk Fitness kan du gå til mange forskellige hold. Det er ikke alle centre som tilbyder alle hold, men alle

Læs mere

HØJ inviterer til Jyske Bank Cup OPSTARTSSTÆVNE 22. 24. AUGUST 2014

HØJ inviterer til Jyske Bank Cup OPSTARTSSTÆVNE 22. 24. AUGUST 2014 HØJ inviterer til Jyske Bank Cup OPSTARTSSTÆVNE 22. 24. AUGUST 2014 FOR U12 PIGER OG DRENGE (årgang 02-03) U14 PIGER OG DRENGE (årgang 00-01) U16 PIGER OG DRENGE (årgang 98-99) U18 PIGER OG DRENGE (årgang

Læs mere

INFO-PACK. Kære deltager. Tak for din tilmelding til CISV Danmarks stormøde lørdag d. 15. september!

INFO-PACK. Kære deltager. Tak for din tilmelding til CISV Danmarks stormøde lørdag d. 15. september! INFO-PACK Kære deltager Tak for din tilmelding til CISV Danmarks stormøde lørdag d. 15. september! I denne info-pack kan du finde en masse praktiske oplysninger om stormødet og middag bagefter. Du kan

Læs mere

Om Generation Handball

Om Generation Handball I... e v o l l l a b d n ha 4. august - 8. august 2015 4. august 4. August - - 8. 8. august August 2015 Om Generation Handball Generation Handball er en håndboldfestival for unge i alderen 11-23 år. Spil

Læs mere

DBU Øvelsesgeneratoren DBU Stationstræning på tværs DBU Den rød-hvide fodboldtråd - spillerudviklingsmodel inklusiv niveaudeling i børnefodbold

DBU Øvelsesgeneratoren DBU Stationstræning på tværs DBU Den rød-hvide fodboldtråd - spillerudviklingsmodel inklusiv niveaudeling i børnefodbold Kender du DBU Sjællands inspirationskurser? Er du børne- og ungdomstræner, så har du i denne weekend mulighed for at få kendskab til vores kursusudbud, og du har også mulighed for at deltage aktivt i kurserne.

Læs mere

Vi vil i løbet af året prøve at komme omkring nogle af de forskellige aktiviteter, som Rødding byder på, for det er ikke så lidt endda

Vi vil i løbet af året prøve at komme omkring nogle af de forskellige aktiviteter, som Rødding byder på, for det er ikke så lidt endda Kom og vær med når første sæson af Rødding på KRYDS & TVÆRS løber af stablen. Der bliver mulighed for at prøve kræfter med en masse sjove og fornøjelige aktiviteter for både store og små, unge og gamle.

Læs mere

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Program Byfest for 2014 Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Bjerregrav 2015 Den 11. - 14. juni Program Torsdag d. 11. juni Programmet er foreløbigt, og der kan komme ændringer/justeringer

Læs mere

OFFICIEL PRECAMP FOR UDDANELSESWEEKEND 3

OFFICIEL PRECAMP FOR UDDANELSESWEEKEND 3 OFFICIEL PRECAMP FOR UDDANELSESWEEKEND 3 Kære -deltagere Det er med stor glæde, at vi hermed inviterer Jer til den store Uddannelsesweekend 3, der markerer afslutningen på Jeres oplevelse og uddannelse

Læs mere

Invitation til det årlige ALS træf/temakursus på Musholm Bugt Feriecenter weekenden d. 9.- 11. oktober 2015

Invitation til det årlige ALS træf/temakursus på Musholm Bugt Feriecenter weekenden d. 9.- 11. oktober 2015 Invitation til det årlige ALS træf/temakursus på Musholm Bugt Feriecenter weekenden d. 9.- 11. oktober 2015 Kurset har til formål at gøre PALS (Pals er en person, der har ALS) deres pårørende og hjælpere

Læs mere

Velkommen til SKOLEHJEMMET

Velkommen til SKOLEHJEMMET Velkommen til SKOLEHJEMMET VELKOMMEN til Jordbrugets UddannelsesCenter Århus Skolehjemmet er for dig som følger et af vores uddannelsesforløb. Her kan du bo og leve i et fællesskab med ca. 300 andre elever.

Læs mere

Holdnavn Alder Stestrup Fritidsgård Trænere Holdbeskrivelse

Holdnavn Alder Stestrup Fritidsgård Trænere Holdbeskrivelse Minispring 0. 2. klasse Hallen kl. 17:00-18:15 Kitt og Henriette Sacha Laila Tlf. 22874776 På dette hold skal vi lære at springe de mest grundlæggende ting indenfor springgymnastik. Vi skal bl.a. lære

Læs mere

Tenerife Health & Training Camp

Tenerife Health & Training Camp Tenerife Health & Training Camp 15-22 April 2012 Understående er et udkast til hvordan programmet kan se ud, det endelige program bliver lagt op 1. marts 2012 Søndag Mandag Ankomst til hotellet, frokost

Læs mere

Forbundsmesterskaberne micro og mini - 2.runde

Forbundsmesterskaberne micro og mini - 2.runde byder velkommen til Forbundsmesterskaberne micro og mini - 2.runde Den 29.-30. april 2017 Stævnet arrangeres i samarbejde med GIF-GYMNASTIK Gladsaxe Velkommen til Gladsaxe Vi glæder os til at byde jer

Læs mere

Junior Rulleski Camp 2012

Junior Rulleski Camp 2012 Junior Rulleski Camp 2012 Fredag den 17.august søndag den 19. august Junior Rulleski Camp skal på vandski med Nivå Vandski Klub. Kom med til Junior Rulleski Camp i Nivå i august og mød en masse unge skivenner

Læs mere

Sund og glad. Uge 29 13/7-19/7 2014

Sund og glad. Uge 29 13/7-19/7 2014 2014 Sund og glad Uge 29 13/7-19/7 2014 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad gennem de sidste 2 år. Det er en fantastisk uge, og derfor

Læs mere

Å-Strand. Sommerhøjskole 2014. Å Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu

Å-Strand. Sommerhøjskole 2014. Å Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu Å-Strand Sommerhøjskole 2014 Å Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu Indholdsfortegnelse Sommerhøjskole 2014 Side 2 Praktiske oplysninger Uge 28: Senioruge Uge 29: Ferie med oplevelser Uge

Læs mere

Kulturhuset Pulsen Efterår 2018

Kulturhuset Pulsen Efterår 2018 Kulturhuset Pulsen Efterår 2018 Inde i bladet: Se hvad der foregår i dit kulturhus i september, oktober og november. COPENHAGEN PRIDE 2018 KULTURHUSET PULSEN LØRDAG D.18. AUGUST Hold øje med Pulsens paradevogn,

Læs mere

HIK TENNIS SKOLES TRÆNINGS STRUKTUR FOR 5-18 ÅRIGE

HIK TENNIS SKOLES TRÆNINGS STRUKTUR FOR 5-18 ÅRIGE HIK TENNIS SKOLES TRÆNINGS STRUKTUR FOR 5-18 ÅRIGE Deltagelse på HIK hold Talent og turnerings træning Sommer og Vinter deltagelse DTF Licens Deltag i flere turneringer Vær med i klubturnering Spil tennis

Læs mere

LM ude 2015 i fodbold. Program. Senior og old i Farsø den september

LM ude 2015 i fodbold. Program. Senior og old i Farsø den september LM ude 2015 i fodbold Program Senior og old i Farsø den 5. - 6. september 2015 www.dgi.dk/fodbold Velkommen til DGI landsmesterskab 2 Vi glæder os til at møde jer og ser frem til et spændende og festligt

Læs mere

Danske Mesterskaber i Mangekamp 8. & 9. August 2009 på Skive Stadion

Danske Mesterskaber i Mangekamp 8. & 9. August 2009 på Skive Stadion Skive AM og Dansk Atletik Forbund indbyder til Danske Mesterskaber i Mangekamp 8. & 9. August 2009 på Skive Stadion Starttid Lørdag kl. 12.00 Søndag kl. 9.30 Adresse: Aldersgrupper: Øvelser: Engvej 19,

Læs mere

Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015

Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015 2015 Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen haft rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad igennem de sidste 3 år. Hvert år er der både nye og

Læs mere

Deltagerinformation - Havkajak & Spa.

Deltagerinformation - Havkajak & Spa. Deltagerinformation - Havkajak & Spa. Kære deltagere I har tilmeldt jer Havkajak & Spa på Hotel Comwell Kellers Park sammen med Outdoorsports. Vi har gennem en årrække afholdt Havkajak & Spa arrangementet,

Læs mere