Søndervang nyt. Sommeren H/F Søndervang Kastrup. HF Søndervang Kastrup.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Søndervang nyt. Sommeren 2015. H/F Søndervang. 2770 Kastrup. HF Søndervang. 2770 Kastrup. sondervang@sondervang.info www.sondervang."

Transkript

1 Søndervang nyt Sommeren 2015 H/F Søndervang

2 Kære medlemmer Nu må det da snart blive sommer. Efter en kold, blæsende og regnfuld maj måned, hvor varmeapparatet har kørt hver dag, så tyder det i skrivende stund på, at vi endelig kan trække i de korte bukser og T-shirt, og vintertøjet kan parkeres i skabet. Bestyrelsen fik den udmærkede ide, at invitere nyere medlemmer til en info-aften den 11. maj 2015 i foreningshuset. Dette blev nævnt på Generalforsamlingen, i Forårsbrevet og slået op på vores hjemmeside. Der kom medlemmer fra to haver og de skal have tak for interessen. Forinden havde vi haft forsikringsmøde, hvor der var mødt 30 gamle medlemmer op og heldigvis var der nogle enkelte af dem der blev og nød godt af de informationer bestyrelsen havde forberedt. Som bekendt besluttede Københavns Kommune, at vi skal have ny adresse her per 1. juni 2015 og vi er i bestyrelsen i fuld gang med tiltag omkring ny og bedre skiltning. En ny oversigtstavle, der tydeliggør havernes placering og nye vejnummerskilte. Endvidere benytter vi lejligheden til at rydde op i skilteskoven ved indkørslen til Søndervang, og endelig etablerer vi nyt autoværn til beskyttelse af hækkene samme sted. Vi afventer kommunens henvendelse for aftale om skiltningen fra Kongelundsvej og ind i vort område. Husk i denne forbindelse, at der skal være tydeligt husnummer på enten postkassen eller lågen altså helt ude ved vejen. Postkassen skal i øvrigt være placeret, så den både i højde og retning, er let tilgængelig for aflevering af post! Som nogle vil huske, så lovede bestyrelsen på generalforsamlingen at vende tilbage på spørgsmålet om, hvorfor afdragslængden på lånet til etablering af el var længere end oprindeligt aftalt. Det skyldes, at renten i perioder har været højere og dermed har afdraget ikke kunne udligne dette. Medio juni er Mejlgården på havevandring i Søndervang for, at udvælge de haver der kan komme i betragtning til de eftertragtede Præmier haver. Omvendt går vi fra Søndervang så på havevandring hos Mejlgården søndag den 14. juni. Det er de, som opnåede Præmiehaver i 2014, der er inviteret til at gå turen i Mejlgården. Efterfølgende er det forbundets havekonsulent der endelig udvælger de haver, som har gjort sig fortjent til præmie. Havevandring den 22. juni 2015 kl. 19:00 sammen med vor nye Havekonsulent John Norrie går vi en tur rundt i Søndervang, hvor du har mulighed for at få alt at vide om havens planter. Vi mødes ved kontoret og slutter i foreningshuset med kaffe, the og kage. Vi har rykket tidspunktet lidt frem til dette års Sct. Hans Aften. Vi starter klokken 20:00, hvor undertegnede vil holde en kort tale. Efterfølgende synger vi de obligatoriske Sct. Hans sange og bålet tændes. Foreningen byder på en øl eller vand og der vil være is til børnene. Så sæt kryds i kalenderen og kryds fingre for vejret er med os. Som sædvanligt finder du mange flere informationer inde i Sommerbrevet, ligesom du altid kan finde vigtige og relevante informationer på vores hjemmeside.

3 Jeg ønsker alle en god sommer. Peter Beck JUNI 2015 Hækkeklipning: Vi nærmer os Skt. Hans, og derfor skal samtlige hække været klippet til den 20. juni. Husk at forhække kun må være 160 cm det gælder hele året. Det er synd, man ikke kan se de dejlige haver, når hækkene bliver for høje. Et godt råd vil være at klippe hækken til 150 cm, hver gang den bliver klippet. Så vil højden passe. Samtidig er der mange haver der bør klippe deres hække ind, idet de er blevet alt for bredde. Generalforsamling: Som lovet på generalforsamlingen, har vi kontaktet Nykredit med henblik på, hvorfor el-lån er løbet over mere end 10 år. Her er svaret fra Nykredit. Nykredit har kikket på sagen og er kommet frem til, at løbetiden oprindeligt, ud fra daværende renteniveau, var 10 år. Men at renten har været variabel så er løbetiden blevet forlænget fordi vores faste afdrag ikke har været nok i forhold til at afdrage på 10 år. Skt. Hans aften: Vi mødes tirsdag den 23. juni kl på Festpladsen til hyggeligt samvær og minibål. Formanden holder tale. Der vil være mulighed for en øl eller vand til de fremmødte, fra foreningen. Høstfest: I forbindelse med foreningens høstfest d. 1. august, der afholdes høstfestudvalgsmøder mandag d. 29. juni, 13. juli og 27. juli, kl på kontoret. Er der nogle medlemmer der gerne vil bidrage med deres frivillige indsats omkring høstfestarrangementet er I meget velkomne. Adresse ændring med mere: Rettelsesblanket på næstsidste side i sommerbrevet. Loppemarked: Den 12. juli afholdes loppemarked på Festpladsen fra kl Der kan på biblioteket, tirsdag d. 7. juli kl. 18:00 19:00, købes en bod, der består af et bord og en plads for 50 kr. HUSK lige penge. Hvis man på C-gangen ønsker at etablerer en bod i egen indkørsel, skal der også købes billet til dette. På selve dagen bliver det sat flag i hækkene fra Kongelundsvej til bagindgangen på Oliefabriksvej. Kom og vær med, så vi kan få en hyggelig dag sammen. Grillen åbner ved middagstid. Der kan også købes kaffe, the og hjemmebag. Husk at sætte bord og evt. stole skal på plads efter brug. Bemærk siden bagerst i sommerbrevet. Kan hænges op på din arbejdsplads eller lignende.

4 Bankospil: Der bliver afholdt bankospil den d. 3. august i foreningshuset. Klubberne står for det. Havevandring: Den 22. juni får vi besøg af Landskabsarkitekt MDL, John Norrie. Vi mødes i kontoret kl og går en tur i haverne og får gode råd om vores eventuelle problemer. Alle er velkomne. Der sluttes af med kaffe, the og kage i foreningshuset. Toiletter på Festpladsen: Af hensyn til hygiejnen er det nødvendigt, at mindre børns brug af foreningens toiletter, kontrolleres af forældrene. Udslagstank findes bag trædøren til højre for dametoiletterne. Udslagskummen skal selvfølgelig rengøres efter brug. Der må ikke smides handsker m.m. i udsalgskummen, da dette stopper afløbet og kræver en ekstra sugning. Der må ikke komme hunde med ind på toiletterne, benyt hundekrogen udenfor. Vi gør opmærksom på, at ved benyttelse af puslebord, skal bleer lægges i affaldscontaineren ved foreningshuset. Bemærk: Tømning af fækalier i udslagstank foregår mellem kl Dog ikke, når der er arrangementer på Festpladsen! Tømning af tanke: Foreningen kan anbefale Kongelundens Slamsuger Service, tlf Ved kontant betaling er prisen 700 kr. På grund af Hovedstadens Kloak kommer med stor og lang traktor/anhænger, og derved alt for tit påfører foreningens områder store skader, må de ikke bruges! Se foreningens opslagstavle. Ved brug af andre slamsuger service end Kongelundens, skal der oplyses at de skal komme med en lille vogn. Motorkøretøjer: Henstilling af motorkøretøjer på gangene, samt på Festpladsen forbudt. Vi opfordrer alle til at overholde dette. Husk max. 10 km i timen. Overhold venligst ensretningen.

5 Byggematerialer og lignende på festpladsen: Da vi gerne vil have at festpladsen ser pæn ud hele sæsonen, henstilles det til at man inden levering af materialer o. lign. på festpladsen, henvender sig til bestyrelsen i kontortiden, inden levering sker. Årsagen til dette er, at der en del arrangementer i løbet af sæsonen, hvor festpladsen skal bruges. Ventelisten: Ventelisten i Søndervang er lukket. Havevanding: I forbindelse med vanding henviser vi til foreningens reglement. Da foreningen også er underlagt kommunens regler om vanding, anmoder vi om, at I følger med i dagspressen omkring Kommuneinformation. Husk, at Københavns Kommunen ikke tillader vanding af græsplæner, dog er det tilladt at vande med opsamlet regnvand. Havepool: På generalforsamlingen 2008 blev det vedtaget at der kun må være havepools op til 5200 l. Se H/F Søndervangs reglement 3 stk. 3. Kontoret: Kontoret på festpladsen har åbent hver 2. tirsdag, kl , i lige uger, frem til 13. oktober. Biblioteket: Biblioteket er åbent hver torsdag kl fra d. 11. juni til og med torsdag d. 27. august. Der kan lånes romaner, fagbøger, kriminalromaner, børnebøger og puslespil. Vi har fået en del bøger, der var med i KAMPAGNEN DANMARK LÆSER (23 april 2015) Verdens bog dag. Vi opfordrer lånere til at aflevere, så husk at afleverer hvad der er lånt i det foregående år. Nye bøger modtages kun efter aftale med biblioteket. Børneklub: Hej alle børn og unge i Søndervang Skriv på facebook H/F Søndervang eller SMS (Christian og Anette, have 158) for at kontakte os i forbindelse med arrangementer. Kredskontoret: Kredskontoret har ferielukning hele juli måned, samt sidste onsdag i hver måned.

6 Udlejning / udlån af foreningens trillebøre, stole og borde: Har du lånt trillebøre, stole eller borde, må de lånte effekter kun bruges i vores haver og må således ikke fjernes fra foreningens område. Arrangementskalender for sæsonen Arrangementskalender for sæsonen marts Vandåbning hvis vejret tillader det! (tilmelding til morgenmad) 22. juni Havevandring kl. 19: juni Skt. Hans aften kl. 20:00 4. juli Musik aften 12. juli Loppemarked 1. august Høstfest 3. august Bankospil 7. september Fodbold Armenien. Danmark 9. august Klunsemesterskab 30. august Børnekegler og Trio 4. september Fodbold Danmark. Albanien 5. september TUT Cup 8. oktober Fodbold Portugal Danmark 11. oktober Fodbold Danmark Frankrig 31. oktober Vandlukning hvis der ikke kommer frost inden! (tilmelding til morgenmad) OBS! Arrangementerne afholdes i foreningshuset med mindre andet er anført. Arrangementerne afholdes i foreningshuset med mindre andet er anført. Kontaktpersoner: Aktivistklubben: Inco, have 110 Mobil Thomas, have 133 Mobil Jannie, have Mobil Se endvidere kalenderen på foreningens hjemmeside eller i foreningshuset. Aktiviteter i foreningshuset: Hver tirsdag og torsdag har foreningshuset åbent for aktiviteter mellem kl Hver onsdag fra kl og søndag fra kl bliver der spillet kegler. Alle medlemmer er velkomne til aktiviteterne. Der henvises til arrangementskalenderen.

7 BESTYRELSEN - SØNDERVANG: BESTYRELSEN - SØNDERVANG: HAVEFORENINGEN SØNDERVANG, 2770 KASTRUP Formand salg og overdragelse af haver kontakt til kreds og forbund foreningens område. Peter Beck have 100. Kasserer - medlems- og ventelister forsikring foreningens område. Jutta Haahr have 12. Næstformand pligtarbejde byggesager foreningens område. Kim Knoblauch have 111. Bestyrelsesmedlem - sekretær hjemmeside foreningshus/udlejning samarbejde med klubberne pumpelaug nøgler foreningens område. Anne Kitte Mortensen have 94. Bestyrelsesmedlem - foreningshus/udlejning byggesager foreningens område. Thomas Sund have 133. Bestyrelsesmedlem pligtarbejde samarbejde med klubberne foreningens område. Carit Zøllner have 102 Bestyrelsesmedlem forsikring pligtarbejde foreningens område. Per Hester have 51

8 HF. Søndervang, Rettelsesblad. Have nr.: Fornavne Efternavne Adresse Post nr. Telefon By Mobil telefon Afleveres til bestyrelsen i postkassen ved kontoret.

9 LOPPEMARKED SØNDAG 12. juli 2015 Kl. 11:00 - kl. 16:00 Kom og gør et fund - Få en hyggelig dag i en haveforening med miljø og god stemning. Mulighed for køb af kaffe, kage, øl, vand, is, pølser. Parkering: KONGELUNDSVEJ eller OLIEFABRIKSVEJ (bagindgangen) Billetter sælges d. 7. juli kl.: 18:00 19:00 på foreningens bibliotek. HUSK lige penge Kr. 50,00 per bord.

Søndervang nyt. Sommeren 2014. H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info

Søndervang nyt. Sommeren 2014. H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Søndervang nyt Sommeren 2014 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Kære medlemmer, Så er vi allerede i gang med den tredje måned af sæson 2014 og vi har haft et dejligt forår,

Læs mere

Søndervang nyt. Sommeren Spurvehøgen er set i have 50. H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup

Søndervang nyt. Sommeren Spurvehøgen er set i have 50. H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup Søndervang nyt Sommeren 2010 Spurvehøgen er set i have 50. H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Kære medlemmer juni 2010 Havesæsonen er i fuld gang, og vi har allerede slået

Læs mere

Søndervang nyt. Sommeren H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup

Søndervang nyt. Sommeren H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup Søndervang nyt Sommeren 2011 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Kære medlemmer juni 2011 Havesæsonen er i fuld gang, og vi er allerede i gang med sæsonens tredje måned, som

Læs mere

Søndervang nyt. Sommeren H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup

Søndervang nyt. Sommeren H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup Søndervang nyt Sommeren 2012 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Kære medlemmer juni 2012 Så har havesæsonen allerede været i gang 3 måneder, vi er nået til juni, som ifølge

Læs mere

Søndervang nyt. Sommeren H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup

Søndervang nyt. Sommeren H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup Søndervang nyt Sommeren 2013 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Kære medlemmer juni 2013 Fire års kamp fra Kolonihaveforbundets side bærer nu frugt. Den 3. juni 2013 vedtog

Læs mere

Søndervang nyt. Sommeren H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup

Søndervang nyt. Sommeren H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup Søndervang nyt Sommeren 2009 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Kære medlemmer Juni 2009 Efter to gode forårsmåneder er havesæsonen i fuld gang, og jeg håber alle allerede

Læs mere

Søndervang nyt. Sommeren H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup

Søndervang nyt. Sommeren H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup Søndervang nyt Sommeren 2007 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup Kære medlemmer juni 2007 Så blev det juni og dermed sommer, jeg håber I alle allerede har haft mange gode timer i kolonihaven.

Læs mere

Søndervang nyt. Sommeren HF Søndervang 93A 2770 Kastrup Kastrup.

Søndervang nyt. Sommeren HF Søndervang 93A 2770 Kastrup Kastrup. Søndervang nyt Sommeren 2016 H/F Søndervang 93A Kære medlemmer Et dejligt forår har det været og 2016 tegner allerede nu, til at blive det varmeste år gennem mange år. Jeg er sikker på at I som jeg har

Læs mere

Søndervang nyt. Sommeren H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup

Søndervang nyt. Sommeren H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup Søndervang nyt Sommeren 2008 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Kære medlemmer Juni 2008 Sommer, sol og smældende flag det er, når kolonihaven er bedst. Havesæsonen er i

Læs mere

HF SØNDERVANG SOMMERBREV JUNI 2017

HF SØNDERVANG SOMMERBREV JUNI 2017 Skt. Hans aften: Endelig er det en fredag Sct. Hans falder i år. Bestyrelsen har derfor sammen med Klubben besluttet at gøre den til mere end båltale, sang og en lille en til halsen. Programmet er som

Læs mere

Søndervang nyt. Efterår 2008. H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info

Søndervang nyt. Efterår 2008. H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Søndervang nyt Efterår 2008 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Kære medlemmer August 2008 På generalforsamlingen lovede bestyrelsen at undersøge muligheden for, at de enkelte

Læs mere

Oplyses skal også, at Fillip Lauersen i oktober måned udtrådte af bestyrelsen, suppleant Dan Heino Jensen, have 60 er derfor indtrådt.

Oplyses skal også, at Fillip Lauersen i oktober måned udtrådte af bestyrelsen, suppleant Dan Heino Jensen, have 60 er derfor indtrådt. Kære medlemmer Så er der kun godt en måned til havesæsonen starter, derfor er det også tid til at udsende Søndervangs forårsbrev, som jeg håber alle giver sig tid til at læse, da der er mange nyttige oplysninger

Læs mere

Søndervang nyt Efterår 2013. H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info

Søndervang nyt Efterår 2013. H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Søndervang nyt Efterår 2013 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Kære medlemmer august 2013 Igen i år har vores havekonsulent Lise-Lotte Juul Jensen udtaget 4 haver til Kolonihaveforbundets

Læs mere

FORÅRSBREV. Sæsonen 2006

FORÅRSBREV. Sæsonen 2006 FORÅRSBREV Sæsonen 2006 Kære medlemmer Så er der kun godt en måned til havesæsonen starter, derfor er det også tid til at udsende Søndervangs Forårsbrev. Jeg håber, at alle vil give sig tid til at læse

Læs mere

HF SØNDERVANG SOMMERBREV JULI 2018

HF SØNDERVANG SOMMERBREV JULI 2018 Høstfest: Lørdag den 4. august 2018 afholder vi den populære Høstfest. Vi starter med fælles morgenbord i foreningshuset kl. 09:00 og så går det ellers der ud af med masser af spændende og oplevelsesrige

Læs mere

AUGUST/SEPTEMBER BREV 2018

AUGUST/SEPTEMBER BREV 2018 AUGUST/SEPTEMBER BREV 2018 Sæsonen går på hæld, men sikken en sommer vi har haft i år og trods svedne græsplæner og mere eller mindre triste blomsterflor, har vi vist alle nydt de varme måneder. Præmiehaverne

Læs mere

HF SØNDERVANG FORÅRSBREV MARTS 2018

HF SØNDERVANG FORÅRSBREV MARTS 2018 75 års jubilæum: Fredag den 20. april 2018 fejrer vi HF Søndervangs 75 års jubilæum ved en reception i Foreningshuset i tiden mellem 15:00 18:00, hvor alle er velkommen til en hyggestund, med sandwich

Læs mere

Søndervang nyt. Forår 2009. H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info

Søndervang nyt. Forår 2009. H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Søndervang nyt Forår 2009 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Februar 2009 Kære medlemmer Så er der kun godt en måned til havesæsonen starter, derfor er det også tid til at

Læs mere

Søndervang nyt. Forår 2011. H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info

Søndervang nyt. Forår 2011. H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Søndervang nyt Forår 2011 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Februar 2011 Kære medlemmer Så er der snart kun en måned til havesæsonen begynder, hvilket også giver mulighed

Læs mere

Søndervang nyt Efterår 2012

Søndervang nyt Efterår 2012 Søndervang nyt Efterår 2012 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Kære medlemmer august 2012 Årets præmiehaver er nu udtaget af vores havekonsulent Lise-Lotte Juul Jensen, og

Læs mere

Søndervang nyt. Forår 2008. H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup

Søndervang nyt. Forår 2008. H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup Søndervang nyt Forår 2008 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup Kære medlemmer februar 2008 1. april starter havesæsonen, hvilket der snart kun er en måned til. Derfor er det også tid til at udsende

Læs mere

Søndervang nyt August 2014

Søndervang nyt August 2014 Søndervang nyt August 2014 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info august 2014 Kære medlemmer Som du sikkert har bemærket, så kalder vi dette Søndervangs Nyt for august 2014.

Læs mere

Søndervang nyt Efterår 2011

Søndervang nyt Efterår 2011 Søndervang nyt Efterår 2011 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Se vedrørende informationsmøde inde i bladet. Kære medlemmer august 2011 På forsiden af dette efterårsbrev,

Læs mere

Søndervang nyt. Forår 2014. H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info

Søndervang nyt. Forår 2014. H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Søndervang nyt Forår 2014 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Marts 2014 Kære medlemmer Vi nærmer os april måned, hvor en ny havesæson starter. I skrivende stund virker det

Læs mere

Søndervang nyt. Efterår H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup

Søndervang nyt. Efterår H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup Søndervang nyt Efterår 2006 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup Kære medlemmer Her på sensommeren vil jeg gerne benytte lejligheden til at sige tak for en god sæson i Søndervang. Det har været

Læs mere

Søndervang nyt. Forår H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup

Søndervang nyt. Forår H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup Søndervang nyt Forår 2010 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Februar 2010 Kære medlemmer I skrivende stund er det ikke til at forså, at der kun er godt en måned til havesæsonen

Læs mere

Søndervang nyt Efterår 2009

Søndervang nyt Efterår 2009 Søndervang nyt Efterår 2009 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Kære medlemmer august 2009 Så er der snart kun halvanden måned tilbage af denne sæson, ja tiden går hurtigt,

Læs mere

HF Søndervang. Forårsbrev 2015. HF Søndervang. Kongelundsvej 211 2770 Kastrup sondervang@sondervang.info www.sondervang.info

HF Søndervang. Forårsbrev 2015. HF Søndervang. Kongelundsvej 211 2770 Kastrup sondervang@sondervang.info www.sondervang.info Forårsbrev 2015 Kære Medlemmer Nu er der ikke længe til sæsonen 2015 kan tage sin begyndelse. I har sikkert, som jeg og resten af bestyrelsen, længtes efter at komme ud i kolonihaven igen, for at nyde

Læs mere

Søndervang nyt. Efterår 2007. H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup

Søndervang nyt. Efterår 2007. H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup Søndervang nyt Efterår 2007 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup Kære medlemmer August 2007 Her på sensommeren vil jeg gerne benytte lejligheden til at sige tak for en god sæson i Søndervang.

Læs mere

AUGUST/SE S P E TE T M E BER E R BREV

AUGUST/SE S P E TE T M E BER E R BREV AUGUST/SEPTEMBER BREV 2017 Vi taler alle (næsten) om Kolonihavekulturen og vigtigheden af, at fastholde den. Virkeligheden er en anden. Det er tydeligt, at det i højere og højere grad er mindre interessant,

Læs mere

Søndervang nyt. Forår H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup

Søndervang nyt. Forår H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup Søndervang nyt Forår 2012 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Marts 2012 Kære medlemmer Vi nærmer os den kommende havesæson. Fra 1. april er der mulighed for at flytte ud

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING

BESTYRELSENS BERETNING BESTYRELSENS BERETNING 2017 2018 NYE MEDLEMMER Der er familieoverdraget 2 haver i løbet af beretningsåret. Bestyrelsen ønsker de nye medlemmer velkommen i foreningen. Det drejer sig om følgende haver:

Læs mere

ÅR 2017 INFORMATIONSBREV NR. 1

ÅR 2017 INFORMATIONSBREV NR. 1 ÅR 2017 INFORMATIONSBREV NR. 1 Så er det atter tid til et rigtigt informationsbrev fra bestyrelsen i H/F Amager Strand. Der er kun en lille måned til at portene bliver åbnet igen, så her får du lidt information

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING

BESTYRELSENS BERETNING BESTYRELSENS BERETNING 2016 2017 NYE MEDLEMMER Der er solgt/familieoverdraget i alt 11 haver i løbet af beretningsåret. Bestyrelsen ønsker de nye medlemmer velkommen i foreningen. Det drejer sig om følgende

Læs mere

Søndervang nyt. Forår Søndervang fylder 70 år 20. april H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup

Søndervang nyt. Forår Søndervang fylder 70 år 20. april H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup Søndervang nyt Forår 2013 Søndervang fylder 70 år 20. april 1943-2013 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Kære medlemmer Marts 2013 Den 20. april 1943 stiftedes HF Søndervang

Læs mere

H/F Amager Strand www.haveforeningenamagerstrand.dk

H/F Amager Strand www.haveforeningenamagerstrand.dk H/F Amager Strand www.haveforeningenamagerstrand.dk Grundlagt i 1958 Velkommen i H/F Amager Strand. Haveforeningen består af 178 haver, fordelt på begge sider af Vågestien, henholdsvis den store (med bagerste

Læs mere

Smørmosenyt. Nr. 1 Marts 2018 HF Smørmosen, Klausdalsbrovej 294, hus Søborg tlf www. hfsmørmosen.dk

Smørmosenyt. Nr. 1 Marts 2018 HF Smørmosen, Klausdalsbrovej 294, hus Søborg tlf www. hfsmørmosen.dk Smørmosenyt Nr. 1 Marts 2018 HF Smørmosen, Klausdalsbrovej 294, hus 140 2860 Søborg tlf. 23 48 02 94 www. hfsmørmosen.dk Arbejdsdage 2018 kl. 09:00 12:00 Dato: Kontoret har åbent kl. 10:00 11:00 alle søndage

Læs mere

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Stjernebrevet SFO1 Pavillonen sommer 2012 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på kulturel aften, bedsteforældredag og gamle

Læs mere

H/F Amager Strand www.haveforeningenamagerstrand.dk

H/F Amager Strand www.haveforeningenamagerstrand.dk H/F Amager Strand www.haveforeningenamagerstrand.dk Grundlagt i 1958 Velkommen i H/F Amager Strand. Haveforeningen består af 178 haver, fordelt på begge sider af Vågestien, henholdsvis den store og den

Læs mere

Så nærmer tiden sig for en ny sæson i H/F Amager Strand og dermed også et informationsbrev fra bestyrelsen.

Så nærmer tiden sig for en ny sæson i H/F Amager Strand og dermed også et informationsbrev fra bestyrelsen. Så nærmer tiden sig for en ny sæson i H/F Amager Strand og dermed også et informationsbrev fra bestyrelsen. Der er kun en lille måned til portene bliver åbnet i foreningen, så her får du lidt information

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING

BESTYRELSENS BERETNING BESTYRELSENS BERETNING 2015 2016 NYE MEDLEMMER Der er solgt 12 haver i løbet af beretningsåret. Bestyrelsen ønsker de nye medlemmer velkommen i foreningen. Det drejer sig om følgende haver: 116, 120, 125,

Læs mere

HF Søndervang. Forårsbrev HF Søndervang. Hf. Søndervang 93 A 2770 Kastrup

HF Søndervang. Forårsbrev HF Søndervang. Hf. Søndervang 93 A 2770 Kastrup Forårsbrev 2016 Kære Medlemmer Nu er der ikke længe til sæsonen 2016 kan tage sin begyndelse. I har sikkert, som jeg og resten af bestyrelsen, længtes efter at komme ud i kolonihaven igen, for at nyde

Læs mere

Søndervang nyt Efterår 2010

Søndervang nyt Efterår 2010 Søndervang nyt Efterår 2010 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Kære medlemmer august 2010 Vi har nu taget hul på sidste del af havesæson 2010, men det kan jo ikke forhindre

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING

BESTYRELSENS BERETNING BESTYRELSENS BERETNING 2018 2019 NYE MEDLEMMER Der er solgt 4 haver i løbet af beretningsåret. Bestyrelsen ønsker de nye medlemmer velkommen i foreningen. Det drejer sig om følgende haver: 12, 30, 56 og

Læs mere

Bestyrelsens træffetider 2015

Bestyrelsens træffetider 2015 Haveforeningen HAREKÆR. Store Harekærvej 120 A. 2605 Brøndby Bestyrelsens træffetider 2015 Bestyrelsen kan træffes i foreningshuset hver anden søndag kl. 10-11. I år vil det være på følgende datoer: April

Læs mere

Søndervang nyt August 2015

Søndervang nyt August 2015 Søndervang nyt August 2015 H/F Søndervang 93A www.sondervang.info Kære Medlemmer. Så er det allerede august (suk) og sommeren har stadig svært ved at bide sig fast. Vi danskere taler altid meget om vejret,

Læs mere

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Nyhedsbrev Juli - August Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Side 2 Kære alle. Så kom sommeren endelig til landet efter lang tids venten. Klub

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

Forårshilsen fra bestyrelsen.

Forårshilsen fra bestyrelsen. Nr. 1 Sæson 2015 Forårshilsen fra bestyrelsen. Dette er årets første udgave af Solstrålen. Vi vil arbejde på, at bladet udkommer to tre gange i løbet af sæsonen og håber på at I alle vil tage godt imod

Læs mere

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2012/2013 i Tånum Forsamlingshus. Med et stigende medlemstal og en fantastik stor opbakning og interesse for at

Læs mere

Bestyrelsens træffetider 2019

Bestyrelsens træffetider 2019 Haveforeningen HAREKÆR. Store Harekærvej 120 A. 2605 Brøndby Bestyrelsens træffetider 2019 Bestyrelsen kan træffes i foreningshuset hver anden søndag kl. 10-11. I år vil det være på følgende datoer: April

Læs mere

Ordensregler Haveforeningen Røde Mellemvej

Ordensregler Haveforeningen Røde Mellemvej Ordensregler Haveforeningen Røde Mellemvej Når man har en kolonihave er det et medlemskab af en forening. Man har meldt sig ind i et forpligtende fællesskab. Ordenreglerne er sociale spilleregler, som

Læs mere

Agdrup Posten. Kolonihaveforeningen Agdrupparken. Blad nr. 1 April 2014

Agdrup Posten. Kolonihaveforeningen Agdrupparken. Blad nr. 1 April 2014 Agdrup Posten Kolonihaveforeningen Agdrupparken Blad nr. 1 April 2014 OBS! Der tages Agdrup forbehold Posten for trykfejl! Oplag 100 stk. Kontorets åbningstid Se aktivitetskalenderen Hjemmeside www.agdrupparken.dk

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

HAVEFORENINGEN SØNDERVANG, KONGELUNDSVEJ 211, 2770 KASTRUP

HAVEFORENINGEN SØNDERVANG, KONGELUNDSVEJ 211, 2770 KASTRUP HAVEFORENINGEN SØNDERVANG, KONGELUNDSVEJ 211, 2770 KASTRUP Ordinær generalforsamling i foreningshuset, søndag den 27. april 2014. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af referat fra sidste generalforsamling

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

PLUTO. Info- & Forældremøde. Tirsdag den 18. september 2012 kl. 19:30 i PLUTO s lokaler (på 1. sal i sløjdbygningen ved skolen)

PLUTO. Info- & Forældremøde. Tirsdag den 18. september 2012 kl. 19:30 i PLUTO s lokaler (på 1. sal i sløjdbygningen ved skolen) Info- & Forældremøde Ungdomsklubben PLUTO indbyder hermed nye som gamle forældre til opstarts Info- & Forældremøde for sæsonen 2012/2013. Tirsdag den 18. september 2012 kl. 19:30 i PLUTO s lokaler (på

Læs mere

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august.

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Mikael 60231725 Børne diskotek - Martin 2065

Læs mere

Aktiviteter November 2015

Aktiviteter November 2015 Aktiviteter November 2015 Vestergården Annebergvej 73 9000 Aalborg Tlf: 9931 6900 Åbningstider mandag til fredag fra kl. 8.30 16.00 Faste aktiviteter på Vestergården EFTERÅRET 2015 Mandag: : Madgruppe

Læs mere

RADISEN. Hej Kolonister - august/september

RADISEN. Hej Kolonister - august/september RADISEN 21. ÅRGANG NR. 5 Hej Kolonister - august/september Seneste opdateringer fra bestyrelsen. Vi har kigget på budgettet for 2013 og det ser ud til at vi har været ret sparsommelige på nogle områder.

Læs mere

Brandforsikring Alle haver er med i foreningens kollektive brandforsikring. Årlig præmie opkræves med årsafregningen i januar (265 kr i 2019)

Brandforsikring Alle haver er med i foreningens kollektive brandforsikring. Årlig præmie opkræves med årsafregningen i januar (265 kr i 2019) Ørkilds ABC, 2019 En ufuldstændig samling af uskrevne regler og almen praksis. Gå ind på foreningens hjemmeside Vedtægter og lovstof for at se alle vedtægter. Badevognen Badevognen kan benyttes, hvis man

Læs mere

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex.

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex. Kære bruger Så er forårsprogrammet for 2015 klar. Vi har glædet os til at præsentere et varieret program med underholdning, fest, sang, musik og ikke mindst bankospil. Der vil også blive mulighed for at

Læs mere

SPORTSUGE KVONG I.F

SPORTSUGE KVONG I.F SPORTSUGE KVONG I.F. 27.07-04.08 2019 Lørdag d. 27.07 Brian P kl. 13.00 Flaghejsning på stadion. Jonas, Jacob, Thomas kl. 13.15 Forskellige gade dyster. Hanne og Charlotte kl. 17.30 Familieaften menuen

Læs mere

INDHOLD I DETTE NUMMER! Fastelavn på Steins Plads! Cykeldagen 2016! Loppemarked den ! Havevandring den !

INDHOLD I DETTE NUMMER! Fastelavn på Steins Plads! Cykeldagen 2016! Loppemarked den ! Havevandring den ! Maj 2016 INDHOLD I DETTE NUMMER Fastelavn på Steins Plads Cykeldagen 2016 Loppemarked den 05.6.2016 Havevandring den 12.06.2016 Adresseliste Kære Naboer, Så blev det efterhånden forår. Vi kan nu for alvor

Læs mere

HALSNÆS NY BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502

HALSNÆS NY BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 HALSNÆS NY BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 Forfattere: Afdelingsbestyrelsen og beboere Nr. 18 Juni 2013 Lathyrushaven Indhold: Glæd jer til årets sommerfest i Lathyrushaven Nu vi er ved sommeren - Nye

Læs mere

Nivåvænge Nyt. Nr. 3 - juni 2012

Nivåvænge Nyt. Nr. 3 - juni 2012 Nivå juni 2012 Nivåvænge Nyt Nr. 3 - juni 2012 Så lykkedes det - ny kontrakt med YouSee er på plads. Et årelangt forhandlingsforløb med YouSee er afsluttet med underskrivelse af en ny kontrakt om vilkår

Læs mere

Trunderup Bylaug udlejer/udlåner til medlemmer.

Trunderup Bylaug udlejer/udlåner til medlemmer. Trunderup Bylaug udlejer/udlåner til medlemmer. Bolsjekognings sæt Udlejes for 30 kr. pr. dag eller 50 kr. for en weekend. 2 store grill Kan lejes for 50 kr. pr. stk. Æresport (Gratis) Udlånes, står ved

Læs mere

Søndervang nyt August 2016

Søndervang nyt August 2016 Søndervang nyt August 2016 H/F Søndervang 93A www.sondervang.info Kære medlemmer. Ak ja, så er vi allerede langt inde i august og det er tid til lidt tilbageblik for 2016, men også tid til at se fremad.

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Program Byfest for 2014 Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Bjerregrav 2015 Den 11. - 14. juni Program Torsdag d. 11. juni Programmet er foreløbigt, og der kan komme ændringer/justeringer

Læs mere

Vindelev Beboerforening 2. Kvartal 2015

Vindelev Beboerforening 2. Kvartal 2015 Vindelev Beboerforening 2. Kvartal 2015 Fastelavnsfest Det sker Klargøring af legepladsen d. 25/4 Vi mødes kl. 9.00 den 25. April. Der bliver serveret kaffe og rundstykker. Vi håber at der er mange velmødt

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV. Dag Dato Aktivitet Personale. Tir 2. jul Ansigtsmaling + Klubrådsmøde Ki Ti Ta Lo

KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV. Dag Dato Aktivitet Personale. Tir 2. jul Ansigtsmaling + Klubrådsmøde Ki Ti Ta Lo KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV Dag Dato Aktivitet Personale Tir 2. jul Ansigtsmaling + Klubrådsmøde Ki Ti Ta Lo Tor 4. jul Madbix Pølser fra grillen Ki Ti Ca Lo Tir 9. jul Rundbold

Læs mere

RADISEN. Kalender april - maj

RADISEN. Kalender april - maj RADISEN 15. årgang nr. 1 April 2007 31. marts Sæsonstart + oprydning alle kl. 11-14 11. april Vurdering kl. 17-19 16. april Bestyrelsesmøde (Elizabeth) bestyrelsen kl. 18.30 25. april Vurdering kl. 17-19

Læs mere

Velkommen til MC-Hedetroldene

Velkommen til MC-Hedetroldene Velkommen til MC-Hedetroldene BESTYRELSE Formand: Paco 97 19 45 45 22 84 54 50 Pacolene@gmail.com Næstformand: Sus 50 40 73 26 s.bossen@tdcadsl.dk Kasser / Webmaster: Lindy 97 37 14 80 50 74 83 25 Lindykpetersen@mail.dk

Læs mere

HAVEFORENINGEN SØNDERVANG, KONGELUINDSVEJ 211, 2770 KASTRUP

HAVEFORENINGEN SØNDERVANG, KONGELUINDSVEJ 211, 2770 KASTRUP HAVEFORENINGEN SØNDERVANG, KONGELUINDSVEJ 211, 2770 KASTRUP Ordinær generalforsamling i foreningshuset, søndag den 28. april 2013. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af referat fra sidste generalforsamling

Læs mere

Kontakt. Åbningstider. Klub Svanen. Dag Dato Aktivitet Personale. Tir 1. Maj Kreaværksted: Lav mors-dagskort + Barudvalgsmøde.

Kontakt. Åbningstider. Klub Svanen. Dag Dato Aktivitet Personale. Tir 1. Maj Kreaværksted: Lav mors-dagskort + Barudvalgsmøde. Dag Dato Aktivitet Personale Tir 1. Maj Kreaværksted: Lav mors-dagskort + Barudvalgsmøde. Ki Ti Ja Jo Tor 3. Maj Pool-turnering Ki Ti Ca As Tir 8. Maj Spilleaften Ki Ja Jo Ca Tor 10. Maj LUKKET KRISTI

Læs mere

UGEBREV nr. 79 uge 26

UGEBREV nr. 79 uge 26 UGEBREV nr. 79 uge 26 Årgang 5 Sommerferie Efter et langt og godt skoleår kan alle nu holde en velfortjent sommerferie. Alle børnene har fået et brev med hjem til hver familie med et sommerbrev, skemaer,

Læs mere

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 Kære alle, Med disse smukke blomstrende grene plukket af Lena Løbner - vil jeg ønske jer en god maj måned. Så kan jeg fortælle jer, at jeg er blevet

Læs mere

1.1. Foreningens porte og toiletter åbnes og lukkes, når bestyrelsen skønner det nødvendigt.

1.1. Foreningens porte og toiletter åbnes og lukkes, når bestyrelsen skønner det nødvendigt. 1. Foreningen. 1.1. Foreningens porte og toiletter åbnes og lukkes, når bestyrelsen skønner det nødvendigt. Såfremt et medlem ønsker adgang til foreningen, når portene er lukket, kan man ved henvendelse

Læs mere

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 August 2003 Rantzausminde Bådelaug s bestyrelse. Formand: Jens Ejner Petersen, Rantzausmindevej 120 Tlf. 62 20 93 07 Næstformand: Peter Wæver Hansen, Rantzausmindvej

Læs mere

DEN BLÅ FOLDER

DEN BLÅ FOLDER H/F Harekær Store Harekærvej 120 A 2605 Brøndby DEN BLÅ FOLDER - 2018 Bestyrelsens træffetider 2018 Bestyrelsen kan træffes i foreningshuset hver anden søndag kl. 10-11. I år vil det være på følgende datoer:

Læs mere

Så skal der arbejdes...

Så skal der arbejdes... Så skal der arbejdes... Som mange ved har vi nogle dage om året, hvor der virkelig skal knokles! Det er frivilligt at komme, men som medlemmer vi deles om læsset.. Gad hvide hvad det næste projekt bliver?

Læs mere

Maj og juni 2011. Ta med en tur på BAKKEN - - for nu er foråret kommet. Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen

Maj og juni 2011. Ta med en tur på BAKKEN - - for nu er foråret kommet. Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen Maj og juni 2011 Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen Ta med en tur på BAKKEN - Ishøj - for nu er foråret kommet Adresse: Krumtappen Østerhøj Bygade 48 2750 Ballerup

Læs mere

HF Søndervang. Forårsbrev HF Søndervang. Hf. Søndervang 93 A 2770 Kastrup

HF Søndervang. Forårsbrev HF Søndervang. Hf. Søndervang 93 A 2770 Kastrup Forårsbrev 2017 Kære Medlemmer Nu er der ikke længe til sæsonen 2017 kan tage sin begyndelse. I har sikkert, som jeg og resten af bestyrelsen, længtes efter at komme ud i kolonihaven igen for at nyde både

Læs mere

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre? Interviews og observationer fra MOT-sammen 2018 Indhold Interview 1...1 Interview 2:...2 Interview 3:...4 Interview 4:...5 Interview 5...6 Interview 6:...8 Observationer:...9 Interview 1 Informant: Mand,

Læs mere

Bestilling af Alugod T-shirts i små størrelser! Har du et barn i alderen 8-12 år som skal af sted på sommerlejr og som ikke har en Alugod T- shirts? Så skal du læse videre! T-shirts i størrelserne 8 10

Læs mere

ARENDSE NYT August September 2018

ARENDSE NYT August September 2018 ARENDSE NYT August September 2018 Indholdsfortegnelse August september 2018 Forside Indholdsfortegnelse Ferie Invitation Fødselsdage Referat af Beboermøde Vi har en vinder Konkurrence Tur til Gitte s have

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 15. maj 2014 sbrev nr. 781 Næste uge: 16. maj 19. maj 22. maj 23. maj St. Bededag Fri Majfestuge hele ugen Generalprøve kl. 11.00 Majfest kl. 18.30 Alle elever møder kl. 9.00

Læs mere

SFO1 Pavillonen april 2013. Tlf. nummer: 36 37 83 41

SFO1 Pavillonen april 2013. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Stjernebrevet SFO1 Pavillonen april 2013 Tlf. nummer: 36 37 83 41 I april måned holder støttebenet børnebanko i Pavillonen for alle medlemmer af støttebenet. Fra personalets side vil vi gerne benytte lejligheden

Læs mere

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk April 2009 Læs i dette nummer: Ny konstituering Ny hjemmeside mm. Arbejdsopgaver Tilskudsmuligheder Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk Side 1 Den nyvalgte bestyrelsen har på

Læs mere

Bestyrelsens træffetider 2017

Bestyrelsens træffetider 2017 Haveforeningen HAREKÆR. Store Harekærvej 120 A. 2605 Brøndby Bestyrelsens træffetider 2017 Bestyrelsen kan træffes i foreningshuset hver anden søndag kl. 10-11. I år vil det være på følgende datoer: April

Læs mere

RADISEN ÅRGANG NR. 4

RADISEN ÅRGANG NR. 4 RADISEN 21. ÅRGANG NR. 4 SIDE 2 RADISEN 21. ÅRGANG NR. 4 KALENDER 2013 Dato Hvad Hvem Tid 7. april Generalforsamling alle kl. 10.00 Uge 15 Åbning for vand Cykelsteen Hele dagen 10. 12. maj Container på

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang Rotur på fjorden 10. april 2010 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Roklubbens 110 års fødselsdag Morgenroture Søndagslangture Sea

Læs mere

Velkommen til Magdalene Haven

Velkommen til Magdalene Haven Velkommen til Magdalene Haven Vi er glade for, at I har valgt Magdalene Haven og vi håber at I bliver glade for at have jeres barn her i vores hus. Magdalene Haven er en integreret institution bygget i

Læs mere

BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1. Kort byfestprogram

BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1. Kort byfestprogram BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1 Kort byfestprogram Borbjerg - løbet Pladespil Bilorienteringsløb Friluftsgudstjeneste Familiedag Kæledyrsudstilling flagkonkurrence Gadedysten Fodboldkampe Stjerne for

Læs mere

Hovergården JUNI 2017

Hovergården JUNI 2017 Hovergården JUNI 2017 Pinsebrunch Torsdag den 1. juni kl. 10.30 12.00 Café Oasen Aage Ernstsen spiller på klaveret Pris 62.50 kr. Tilmelding i Café Oasen senest tirsdag den 30. maj eller tlf. nr. 3038

Læs mere

Fredag d. 7/6 Kl Brunch i Café oasen Husk tilmelding. Onsdag d. 12/6 Kl Gudstjeneste i Hover kirke - Husk tilmelding

Fredag d. 7/6 Kl Brunch i Café oasen Husk tilmelding. Onsdag d. 12/6 Kl Gudstjeneste i Hover kirke - Husk tilmelding Hovergården Juni 2019 Dato Tid Arrangement Uge 23 Torsdag d. 6/6 Kl. 13.30 Banko Torsdag d. 6/6 Frisør Sanne er i huset, ring for bestilling af tid på tlf. 2061 0972 Fredag d. 7/6 Kl. 10.30 Brunch i Café

Læs mere