Indkaldelse til generalforsamling i E/F Frederiksvej 42 tirsdag 20. april hos Christian 2.th.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Indkaldelse til generalforsamling i E/F Frederiksvej 42 tirsdag 20. april 19.00 hos Christian 2.th."

Transkript

1 3. april 2004/cfa Indkaldelse til generalforsamling i E/F Frederiksvej 42 tirsdag 20. april hos Christian 2.th. Dagsorden 1. Årsberetning 2. Gennemgang af regnskab for 03/04 3. Gennemgang af budget for 04/05 4. Afstemning om forslag 1 (Vinduer, se bilag 1) 5. Afstemning om forslag 2 (Fugtspærre, se bilag 2) 6. Afstemning om forslag 3 (Ændring af vedtægter, se bilag 3) 7. Gennemgang af løbende mindre projekter for 04/05 8. Valg af bestyrelse 9. Valg af formand 10.Eventuelt ad 7) Gennemgang af løbende mindre projekter for 04/05 Der er flere mindre projekter der trænger sig på, herunder udskiftning af dørpumpe ved hoveddør, opmuring og maling af portal, opmuring af skader omkring sokkel i gård, espalier ved skur m.fl.

2 Bilag 1: Valg af fremtidig vinduestype (stillet af Christian, 2.th.). Mindst to lejligheder i ejendommen har vinduer mod Frederiksvej, der er ødelagt af råd, og derfor kræver en udskiftning. Da ejendommens lejligheders eksisterende vinduer af flere snedkere er betegnet som af middelmådig kvalitet, set i forhold til den påvirkning de udsættes for (i særdeleshed vinduerne mod Frederiksvej), har jeg på ejerforeningens vegne hos Bygge og Bolig (Stadsarkitekten) og Frederiksberg Brandvæsen søgt om, og fået, tilladelse til punktudskiftning (note 1) af ejendommens vinduer, under forudsætning af at disse udskiftes til samme type/model i alle vores lejligheder, samt udskiftes til samme type/model som dem i vores naboejendom (Frederiksvej 44/46). Modellen er Rationel Patus Dannebrogsvindue, som er en standard-model i Rationels program, der består af mindst 60% kernetræ (meget holdbart), er industrielt forarbejdet og overfladebehandlet og kan fås i mange år fremover. 2-fags vinduet udskiftes til et 2-fags vindue i samme mål som de eksisterende 2-fags vinduer. 3-fags vinduet udskiftes til et symmetrisk 3-fags vindue. Note 1) Punktudskiftning betyder at der er givet tilladelse til at vinduerne udskiftes i takt med at deres stand kræver en udskiftning; altså kræves der ikke at alle lejligheders vinduer mod Frederiksvej udskiftes på én gang. Bemærk således at hvis forslaget godkendes på generalsamlingen, betyder det ikke at alle beboere skal udskifte deres vinduer nu-og-her. En godkendelse betyder at generalforsamlingen, i forlængelse Bygge og Bolig's godkendelse, har besluttet sig for en standard vinduestype/-model når vinduerne hen ad vejen udskiftes. Der er ikke krav (eller behov for) at udskifte vinduerne mod gården. Detaljer følger på generalforsamlingen.

3 Bilag 2: Fugtspærre (stillet af bestyrelsen). Bestyrelsen har tidligere taget initiativ til at lade en fagmand (Bo Frimodt) undersøge problemer med fugt og svamp i lejligheden st.tv. Hans anbefaling var at indsætte en horisontal fugtspærre i gadeplan i muren mod st.tv. (den mur der løber inde i portgennemgangen). Prisen for en fugtspærre er ca ,-. Der stilles forslag om at gennemføre en dedikeret opsparing, nøjagtig som faldstammerne blev financieret. Det foreslås at opsparingen løber over 18 måneder. Bidraget pr. lejlighed vil være ca. halvdelen af bidraget til den seneste faldstammeudskiftning: Lejlighed med fordelingstal 6: 110,- / måned Lejligheder med fordelingstal 8: 150,- / måned Lejligheder med fordelingstal 11: 200,- / måned Lejlighed med fordelingstal 14: 250,- / måned Detaljer følger på generalforsamlingen.

4 Bilag 3: Ændring af vedtægterne 6 og 8 (stillet af Christian, 2.th.). Iflg. vores vedtægter skal ejerforeningens bestyrelse kunne mønstre 4 bestyrelsesmedlemmer + 2 suppleanter + 1 formand; i alt 7 personer ud af i alt 10 lejligheder. Det er vigtigt at de vedtægtsbestemte paragraffer overholdes, da ejerforeningens bestyrelse ellers kan kendes ugyldig. Jeg har derfor bedt ejendomsseskabet LEA om en uvildig vurdering af denne paragraf, og deres holdning er at denne størrelse af en bestyrelse bedst passer sammen med en ejerforening med mindst 20 lejligheder. Det foreslås derfor at bestyrelsen for fremtiden udgøres af 3 medlemmer, inklusiv formanden samt én suppleant. Godkendes dette forslag, vil den nye bestyrelse være underlagt ændringen og bestyrelsen vil fungere på dispensation indtil vedtægtsændringerne er tinglyst. Ændringerne koster ca ,- i tinglysningsafgifter. Herunder følger ændringerne: Før: 6 Bestyrelsen vælges af generalforsamlingen. Den består af 4 medlemmer foruden formanden, der vælges særskilt. Desuden vælges 2 suppleanter... Efter: 6 Bestyrelsen vælges af generalforsamlingen. Den består af 2 medlemmer foruden formanden, der vælges særskilt. Desuden vælges 1 suppleant... Før: 6 Stk.3 Kommer antallet af bestyrelsesmedlemmer ved afgang mellem to på hinanden følgende ordinære generalforsamlinger ned under 5, indtræder de valgte suppleanter... Efter: 6 Stk.3 Kommer antallet af bestyrelsesmedlemmer ved afgang mellem to på hinanden følgende ordinære generalforsamlinger ned under 3, indtræder de valgte suppleanter... Før: 8 Stk.2 Bestyrelsen er beslutningsdygtig, når formanden eller næstformanden og yderligere mindst 2 medlemmer er til stede. Efter: 8 Stk.2 Bestyrelsen er beslutningsdygtig, når formanden eller næstformanden og yderligere mindst 1 medlem er til stede. Detaljer følger på generalforsamlingen.

5 Referat af ordinær generalforsamling i ejerforeningen Frederiksvej 42, 20. april 2004 Tilstede: Christian Fabricius (formand, 2.th), Kaj Christiansen (baghuset), Line Jensen og Kristian Nygaard (st.tv / advokatfuldmagt til 4.th), Ane-Grethe Østergaard (2.tv) Bo Barnung (4.tv), Carina Hilm, Kristian Hilm og Isabella Hilm (st.th), Fred Slüter (1.th) Desuden deltog René Nielsen (vicevært) Fraværende: Anne Milner (3.tv), Christian (3.th), Thomas Bech (1.tv) Christian bød velkommen til generalforsamlingen 1. Årsberetning 2003 a) Der blev sat lyssensor op i cykelporten b) En låseforstærkning er monteret på døren til cykelporten c) Vaskemaskinen er blevet repareret d) Vi har købt en ny tørretumbler e) En TV inspektion af vores kloakker har vist at de er i god stand f) Terrassen er blevet større, som betyder at haven fremstår pænt g) En grill blev anskaffet h) Grethe Rohof (4. th) døde i efteråret i) I efteråret blev faldstammerne i højredelen af ejendommen udskiftet. 2. Gennemgang af regnskab for 2003 Regnskab blev præsenteret af kasséreren og blev godkendt uden bemærkninger 3. Gennemgang af budget for 2004 Budget for 2004 blev præsenteret og gav ikke anledning til indvendinger 4. Afstemning om forslag 1 (Vinduer) Forslaget blev vedtaget med 75 stemmer ud af 102 mulige. 8 ud af 11 lejligheder stemte for forslaget. Thomas Bech (1.tv) havde givet formanden fuldmagt til at stemme for forslaget. Christian Fabricius (2.th) har indhentet tilbud som lyder på ca. kr (incl. moms) til udskiftning af begge vinder mod Frederiksvej. Da flere beboere er interesseret i at udskifte vinduerne, vil en tilmeldingsliste blive opsat på tavlen. Et nyt tilbud indhentes derefter af Christian.

6 5. Afstemning om forslag 2 (Fugtspærre) Forslaget blev vedtaget med 75 stemmer ud af 102 mulige. Thomas Bech (1.tv) havde givet formanden fuldmagt til at stemme for forslaget. Det blev besluttet at starte indbetalingerne pr. 1. juni Opsparingen sker via 18 månedlige ekstraordinære indbetalinger. Det er dog også muligt at indbetale hele beløbet som et engangsbeløb. Nærmere detaljer angående beløb sendes rundt af kassereren. Lejlighed Fordelingstal Éngangsbeløb - eller månedligt St.th ,48 107,52 Lejl. tv ,64 143, th ,38 197,13 4. th ,12 250,89 6. Afstemning om forslag 3 (Ændring af vedtægter) Forslaget blev vedtaget med 83 stemmer ud af 102 mulige. Thomas Bech (1.tv) havde givet formanden fuldmagt til at stemme for forslaget. 7. Gennemgang af løbende projekter for 2004 a) Ny dørpumpe til hoveddør René Nielsen (vicevært) er allerede i gang med dette projekt b) Opmuring og maling af portal til hoveddør Kristian Nygaard (st.tv) indhenter tilbud c) Opmuring af skader til soklen Bo Barnung (4.tv) står for dette projekt d) Espalier til terrasse Line Jensen (st.tv) står for dette projekt e) Drivhus i haven Christian Fabricius (2.th) står for dette projekt f) Stålplade til døren og dørtrinet René Nielsen (vicevært) står for dette projekt g) Ny belægning i haven Line Jensen (st.tv) initierer dette projekt ved at se på muligheder og evt. indhente tilbud. Da dette er et større projekt bliver der p.t. ikke noget iværksat. Indkøb til projekterne 7d) og 7e) samt materialer til at færdiggøre skur bestilles/købes d. 1. maj i Silvan. Disse materialer skal fragtes af 3x Valg af bestyrelse En ny bestyrelse blev sammensat. Ejerforeningens bestyrelse består nu af følgende medlemmer: Ane-Grethe Østergaard (2.tv), Line Jensen (st.tv). Som suppleant blev valgt: Katja Slüter (1.th) 9. Valg af formand Christian Fabricius (2.th) fortsætter som formand, men gjorde samtidig opmærksom på at han ønsker at fratræde ved næste ordinære generalforsamling.

7 10. Eventuelt Kasséreren gjorde opmærksom på at der i lang tid (ca. 7 år) har været en uoverensstemmelse i udligningen af udgifterne til varmt vand mellem ejerforeningen i nr. 42 og ejerforeningen i nr Dette betyder at vi ikke har betalt vores del af det varme vand. Beløbet er opgjort til ca. kr ,- som i den pågældende periode således er betalt af ejerforeningen nr De to ejerforeninger skal finde et forlig. Bestyrelsen i ejerforeningen mener at det er tilstrækkeligt at vi betaler halvdelen til dem.generalforsamlingen foreslår at acceptere dette. Detaljerne angående denne sag udarbejdes og fremlægges af bestyrelsen til beslutning på en ekstraordinær generalforsamling.

Indkaldelse til generalforsamling i E/F Frederiksvej 42 tirsdag d. 5. april kl. 19.00 hos Christian 2.th.

Indkaldelse til generalforsamling i E/F Frederiksvej 42 tirsdag d. 5. april kl. 19.00 hos Christian 2.th. 22. marts 2005 Indkaldelse til generalforsamling i E/F Frederiksvej 42 tirsdag d. 5. april kl. 19.00 hos Christian 2.th. Dagsorden 1. Aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år og forelæggelse

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Indkaldelse til ordinær generalforsamling Frederiksberg 7. maj 2007 Indkaldelse til ordinær generalforsamling Jeg indkalder hermed til ordinær generalforsamling, for Ejerforeningen Frederiksvej 42, på 1. sal th. onsdag d. 30 maj, klokken 19.00

Læs mere

Lundbyesgade 7: Karen, st.tv., Christian, st.th., Lene, 1.tv., Anne Marie, 1.th., Charlotte, 2.th., Christina, 3.th. og Pia, 4.tv.

Lundbyesgade 7: Karen, st.tv., Christian, st.th., Lene, 1.tv., Anne Marie, 1.th., Charlotte, 2.th., Christina, 3.th. og Pia, 4.tv. REFERAT A/B Lundbis ordinær generalforsamling Mødested: Fællesrum i A/B Lundbis Mødedato: 10.04.2018, kl. 19.00 Fremmødte: Bissensgade 18: Lone, 1.tv., Linda, 1.th., Peter, 2.tv., Leif, 2.th. og Jette,

Læs mere

Referat af generalforsamling 2015

Referat af generalforsamling 2015 Tidspunkt: 24.03.2015 Sted: Odinsvej 1A, 2. sal. Referat af generalforsamling 2015 Til Ejerkredsen Odinsvej 1, 1A & 1B 8230 Åbyhøj Tilstedeværende: 1A st. Maria 1A 1. sal Bodil & Keld 1A 2.sal Dieter &

Læs mere

Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab

Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab År 2010, den 17. maj blev der afholdt ordinær generalforsamling i med følgende dagsorden: E/F Nordlyset 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2013. i A/B Blidahlund & Esperancegården

Referat af ordinær generalforsamling 2013. i A/B Blidahlund & Esperancegården Referat af ordinær generalforsamling 2013 i A/B Blidahlund & Esperancegården Afholdt d. 23. april kl. 18.00 på biblioteket, Ahlmanns alle 6, 2900 Hellerup. Med følgende dagsorden: 1) Valg af dirigent og

Læs mere

Ejerforeningen Vesterbrohus

Ejerforeningen Vesterbrohus Ejerforeningen Vesterbrohus Vesterbro 39 og Kirkegårdsgade 2, 9000 Aalborg Referat fra generalforsamling den 8. maj 2014 1. Optælling af stemmer, inkl. skriftlige 2. Valg af dirigent og referent 3. Bestyrelsens

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling i ejerforeningen Frederiksvej 42 onsdag d. 26. november 2015

Referat af ekstraordinær generalforsamling i ejerforeningen Frederiksvej 42 onsdag d. 26. november 2015 Referat af ekstraordinær generalforsamling i ejerforeningen Frederiksvej 42 onsdag d. 26. november 2015 Tilstede: St. th., 1. tv., 2. tv., 4. tv., 4. th., baghuset. Referent: Britta (4. th.) Dagsorden

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag den 15/ i grundejerforeningen Oxford Have, afholdt i Fælleshuset kl. 19.

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag den 15/ i grundejerforeningen Oxford Have, afholdt i Fælleshuset kl. 19. 1 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag den 15/3 2016 i grundejerforeningen Oxford Have, afholdt i Fælleshuset kl. 19. Fredag den 15. april 2016 Til stede: 28 grundejere, heraf 4 repræsenteret ved

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Katrinebjergparken, tirsdag den 28. marts 2017 kl. 19:00

Referat af ordinær generalforsamling i Katrinebjergparken, tirsdag den 28. marts 2017 kl. 19:00 Referat af ordinær generalforsamling i Katrinebjergparken, tirsdag den 28. marts 2017 kl. 19:00 Tirsdag den 28. marts 2017, kl. 19:00 afholdtes der ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Katrinebjergparken,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Damhjørnet afholdt den 29. april 2008 kl. 19.00 i Ålholm Kirke, Bramslykkevej 18 A, 2500 Valby

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Damhjørnet afholdt den 29. april 2008 kl. 19.00 i Ålholm Kirke, Bramslykkevej 18 A, 2500 Valby Referat af ordinær generalforsamling i A/B Damhjørnet afholdt den 29. april 2008 kl. 19.00 i Ålholm Kirke, Bramslykkevej 18 A, 2500 Valby Det blev konstateret at der var 32 ud af 82 andelshavere repræsenteret

Læs mere

INDKALDELSE TIL EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING

INDKALDELSE TIL EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING INDKALDELSE TIL EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING --oo0oo-- LØRDAG DEN 19. SEPTEMBER 2015, KL. 15,00 ODENSE MALERLAUG S LOKALER Klokkestøbervej 33, 5230 Odense M --oo0oo-- Projekt: istandsættelse af trappeopgange

Læs mere

År 2008, tirsdag den 5. maj, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Nordlyset

År 2008, tirsdag den 5. maj, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Nordlyset År 2008, tirsdag den 5. maj, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i Der var følgende dagsorden: E/F Nordlyset 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning

Læs mere

Dan har indhentet en række tilbud på renoveringsarbejder omfattende følgende:

Dan har indhentet en række tilbud på renoveringsarbejder omfattende følgende: Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling Der indkaldes hermed til ekstraordinær generalforsamling i ejerforeningen Odinsvej 1,1A og 1B. Generalforsamlingen afholdes enten søndag den 7. december

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling 2013

Referat af Ordinær Generalforsamling 2013 21. april 2013 Referat af Ordinær Generalforsamling 2013 Sted: Hos Nina og Rune, 4. th. Dato: Den 18. april 2013 fra kl. 19:30 Deltagere: Christoffer st.tv. Søren st.th. - Henriette 1. tv. - Mie og Charlotte

Læs mere

Dato for referat: 10. juni 2003

Dato for referat: 10. juni 2003 Side 1 af 5 Dato for referat: 10. juni 2003 Referat fra: Ordinær generalforsamling for Forening: Sted: Navernes lokale, Ingerslevsgade 108, kld. Tv. Dato: Mandag, den 2. juni 2003 Kl.: 18.30 Dagsorden

Læs mere

ORDINÆRE GENERALFORSAMLING FOR E/F VALBYGÅRDSVEJ 76, 76 A & 76 B.

ORDINÆRE GENERALFORSAMLING FOR E/F VALBYGÅRDSVEJ 76, 76 A & 76 B. EJERFORENINGEN VALBYGÅRDSVEJ 76, A & B ADR. FORMAND ALLAN RASMUSSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76 B, ST.TV., 2500 VALBY - TLF. & FAX 36 17 51 12 Valby, fredag den 28. maj 2004 GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT FOR DEN

Læs mere

Advokat Per Therkildsen Ejendomsadministration I/S * Buddingevej 289 * 2860 Søborg

Advokat Per Therkildsen Ejendomsadministration I/S * Buddingevej 289 * 2860 Søborg Advokat Per Therkildsen Ejendomsadministration I/S * Buddingevej 289 * 2860 Søborg Referat fra ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Willemoesgade 32-36 Onsdag den 11. maj 2005, afholdtes ordinær

Læs mere

Love for Strandlyst Allé s Grundejerforening. Revideret 23.juni 2014

Love for Strandlyst Allé s Grundejerforening. Revideret 23.juni 2014 Love for Strandlyst Allé s Grundejerforening Revideret 23.juni 2014 Love for Strandlyst Allés Grundejerforening 1. Generelt 1.1. Foreningens Navn Foreningens navn er Strandlyst Allé s Grundejerforening

Læs mere

5. Forelæggelse af foreningens regnskab for det forløbne regnskabsår til godkendelse.

5. Forelæggelse af foreningens regnskab for det forløbne regnskabsår til godkendelse. År 2002, tirsdag, den 29. oktober kl. 18.30 afholdtes ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Dommervænget 4-14 på Restaurant Toppen, Bymarken 37, 4000 Roskilde. Tilstede på generalforsamlingen var

Læs mere

V/ FORMAND JAKOB FRANDSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76 A, ST.TH., 2500 VALBY - TLF. 35 10 80 96 Valby, den 26.05.2008

V/ FORMAND JAKOB FRANDSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76 A, ST.TH., 2500 VALBY - TLF. 35 10 80 96 Valby, den 26.05.2008 EJERFORENINGEN VALBYGÅRDSVEJ 76, A & B V/ FORMAND JAKOB FRANDSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76 A, ST.TH., 2500 VALBY - TLF. 35 10 80 96 Valby, den 26.05.2008 GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT FOR DEN ORDINÆRE GENRERALFORSAMLING

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017.

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Tilstede : Flemming Bo Hansen, Jens Bergholdt, Birgit Olsen, Kaj Kingo, Leoni Petersen, Toni Andersen. Lykke Petersen.

Læs mere

Referat af generalforsamlingen, 2015 Lørdag, den 4. april 2015 i Asnæs forsamlingshus, Esterhøjvej 26 4550 Asnæs

Referat af generalforsamlingen, 2015 Lørdag, den 4. april 2015 i Asnæs forsamlingshus, Esterhøjvej 26 4550 Asnæs Referat af generalforsamlingen, 2015 Lørdag, den 4. april 2015 i Asnæs forsamlingshus, Esterhøjvej 26 4550 Asnæs 39 grunde repræsenteret inkl. Fuldmagter. Formand Bjarne Christensen bød velkommen til mødet.

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE J.nr. 204951 JSN/tv REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE tirsdag den 19. april 2016 kl. 19.00 i Sognegården, Engholmvej 6, 3660 Stenløse. Til stede ved generalforsamlingen

Læs mere

København d REFERAT. E/F Amerikahus ordinær generalforsamling

København d REFERAT. E/F Amerikahus ordinær generalforsamling REFERAT E/F Amerikahus ordinær generalforsamling Mødested: Adina Apartment Hotel Copenhagen Mødedato: Tirsdag den 29- maj 2018 kl. 19:00 Fremmødte: Der var repræsenteret 36 af foreningens 105 lejligheder,

Læs mere

REFERAT af ORDINÆR GENERALFORSAMLING

REFERAT af ORDINÆR GENERALFORSAMLING J.nr. 955-0489 UT/JM REFERAT af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Lyngby Boldklubs Oldboys Afdeling lørdag d. 31. marts 2012. Der var følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning om det forgangne

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Andebakkegaarden

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Andebakkegaarden Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K E/F Andebakkegaarden Ejd.nr.: 380 Dato: 2. maj 2017 Referat af ordinær generalforsamling i E/F Andebakkegaarden År 2017,

Læs mere

Kolstrup Boligforening Referat af ordinær generalforsamling Torsdag den 08. maj 2014

Kolstrup Boligforening Referat af ordinær generalforsamling Torsdag den 08. maj 2014 Der var mødt repræsentanter for 38 lejemål / 47 beboere. Som gæster deltog Jan Thietje ( Deloitte ) Organisationsbestyrelsen tilstede: Tove Christensen afbud. Salus Boligadministration samt foreningens

Læs mere

Ad. 1. Valg af dirigent Niels Jørgensen blev valgt som dirigent. Ad. 2. Valg af referent Helle Birch Schmidt blev valgt som referent.

Ad. 1. Valg af dirigent Niels Jørgensen blev valgt som dirigent. Ad. 2. Valg af referent Helle Birch Schmidt blev valgt som referent. Referat fra ekstraordinær generalforsamling om vedligeholdelse af vinduer Ejerlejlighedsforeningen Willemoesgade 41-43. Onsdag den 2.september 2015 kl. 19.00 DAGSORDEN FOR DEN EKSTRAORDINÆRE GENERALFORSAMLING

Læs mere

Vedtægter for Virum- Sorgenfri Handels- og Borgerforening

Vedtægter for Virum- Sorgenfri Handels- og Borgerforening Vedtægter for Virum- Sorgenfri Handels- og Borgerforening 1. Navn og hjemsted Virum-Sorgenfri Handels- og Borgerforening 2830 Virum 2. Formål a. Foreningen har til formål at sikre borgernes, virksomhedernes,

Læs mere

V/ FORMAND MARTIN MEILANDT NIELSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76, ST., 2500 VALBY - TLF Valby, den 6. maj 2009

V/ FORMAND MARTIN MEILANDT NIELSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76, ST., 2500 VALBY - TLF Valby, den 6. maj 2009 EJERFORENINGEN VALBYGÅRDSVEJ 76, A & B V/ FORMAND MARTIN MEILANDT NIELSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76, ST., 2500 VALBY - TLF. 86 18 06 87 Valby, den 6. maj 2009 GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT FOR DEN ORDINÆRE GENRERALFORSAMLING

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Ejerlejlighedsforeningen Godthåbsvej 2/Falkoner Allé 57-61

ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Ejerlejlighedsforeningen Godthåbsvej 2/Falkoner Allé 57-61 Vort j.nr. 81/320 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Ejerlejlighedsforeningen Godthåbsvej 2/Falkoner Allé 57-61 Mandag den 26. november 2007 kl. 17,00 afholdt ejerforening ordinær generalforsamling

Læs mere

Andelsboligforeningen Tustrup

Andelsboligforeningen Tustrup Andelsboligforeningen Tustrup Katrinedalsvej 48, Tustrupvej 4 og 2 A-B, 2720 Vanløse Ordinær generalforsamling den 26. november 2014 kl. 17.00 Den 26. november 2014, kl. 17.00 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

År 2009, mandag den 27. april, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Nordlyset

År 2009, mandag den 27. april, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Nordlyset År 2009, mandag den 27. april, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i E/F Nordlyset hos Danske Regioner, Dampfærgevej 22, 2100 København Ø. Der var følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

M Ø D E R E F E R A T

M Ø D E R E F E R A T Advokat Bent Schou H.C. Andersens Blvd. 11, 2. 1553 København V Tlf. 33 13 57 47 Boholtegård M Ø D E R E F E R A T År 2011, den 28. februar afholdtes ekstraordinær generalforsamling i ejerforeningen matr.nr.

Læs mere

Følgende personer var til stede eller repræsenteret ved fuldmagt:

Følgende personer var til stede eller repræsenteret ved fuldmagt: REFERAT FRA DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING I AB AMTSVEJ 12-14 / FRITZ HANSENS VEJ 17-19 ONSDAG DEN 26. OKTOBER 2011 KL. 19.00 VASKEKÆLDEREN AMTSVEJ 14, 3450 ALLERØD. Følgende personer var til stede eller

Læs mere

Ad pkt. 2 - Bestyrelsens beretning om foreningens virksomhed i det forløbne år

Ad pkt. 2 - Bestyrelsens beretning om foreningens virksomhed i det forløbne år Ad pkt. 2 - Bestyrelsens beretning om foreningens virksomhed i det forløbne år Bestyrelsen Anders Frost Rudebeck (formand) Nathalie Cederlund Søndergaard Jan Aarup Årets gang Bestyrelsen blev konstitueret

Læs mere

Referat fra ekstraordinær generalforsamling i E/F Søborg Huse Blok E

Referat fra ekstraordinær generalforsamling i E/F Søborg Huse Blok E Referat fra ekstraordinær generalforsamling i E/F Søborg Huse Blok E Ejerforeningen afholdt ekstraordinær generalforsamling tirsdag 23. september 2014, kl. 18:00 hos Nielsen & Thomsen Advokater, Østbanegade

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN MØLLEMOSEN

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN MØLLEMOSEN Grundejerforeningen Møllemosen http://www.mollemosen.dk/ 24. maj 2007 Vedtægterne er senest ændret 24. maj 2007 ooooooooooooo VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN MØLLEMOSEN 1 Navn og hjemsted Foreningens

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i. E/F Victor Bendix Gade 16-24. Afholdt torsdag den 27. februar 2014 kl. 18.00

Referat af ordinær generalforsamling i. E/F Victor Bendix Gade 16-24. Afholdt torsdag den 27. februar 2014 kl. 18.00 Referat af ordinær generalforsamling i E/F Victor Bendix Gade 16-24 Afholdt torsdag den 27. februar 2014 kl. 18.00 Hos Advokaterne Arup & Hvidt, Nørre Voldgade 88, 1358 København K Til stede var ejerne

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. A/B Westend 28-30. Torsdag den 23. april 2015 - kl. 18.30

Referat af ordinær generalforsamling. A/B Westend 28-30. Torsdag den 23. april 2015 - kl. 18.30 Dagsorden iflg. Vedtægter: 1) Valg af dirigent og referent. 2) Bestyrelsens beretning. Referat af ordinær generalforsamling A/B Westend 28-30 Torsdag den 23. april 2015 - kl. 18.30 3) Forelæggelse af årsregnskab

Læs mere

Love. for Nr. Felding Borgerforening Revideret: Marts Side 1 af 9

Love. for Nr. Felding Borgerforening Revideret: Marts Side 1 af 9 Love for Nr. Felding Borgerforening 2016 Revideret: Marts 2016 Side 1 af 9 Navn og hjemsted. Foreningens navn er Nr. Felding Borgerforening. Foreningens hjemsted er Nr. Felding. Formål. Foreningens formål

Læs mere

År 2013, tirsdag den 23. april, kl.19.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Kajkanten

År 2013, tirsdag den 23. april, kl.19.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Kajkanten År 2013, tirsdag den 23. april, kl.19.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i E/F Kajkanten Hos STAY Black, Islands Brygge 79A, 2300 København Der var følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent og

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I E/F SVENSKELEJREN 2-6/DEGNEMOSE ALLÉ 9-11

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I E/F SVENSKELEJREN 2-6/DEGNEMOSE ALLÉ 9-11 Advokatfirmaet Fabritius Tengnagel og Heine Anette Kirkeskov HD EJENDOMSADMINISTRATIONEN 4-B A/S Andelsboligforeninger Ejerforeninger Udlejningsejendomme Erhvervsejendomme REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING

Læs mere

Vedtægter for Snogebæk Borgerforening

Vedtægter for Snogebæk Borgerforening Vedtægter for Snogebæk Borgerforening 1 Navn og hjemsted Foreningens navn: Snogebæk Borgerforening, forkortet SB Foreningens hjemsted: Hovedgade 12, Snogebæk, 3730 Nexø Bornholms Regionskommune. CVR nr:

Læs mere

GENERALFORSAM LINGSREFERAT

GENERALFORSAM LINGSREFERAT 1 / 4 GENERALFORSAM LINGSREFERAT År 2019, tirsdag den 30. april kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Rentegården. Indkaldelse til generalforsamlingen, der blev afholdt i foreningens

Læs mere

Vedtægter for Ejerlejlighedsforeningen Belek

Vedtægter for Ejerlejlighedsforeningen Belek Vedtægter for Ejerlejlighedsforeningen Belek 1. Navn identifikation 1.1 Foreningens navn er Ejerlejlighedsforeningen Belek i vedtægter kaldet foreningen. 1.2 Ejendomsprojektet består af 56 ejerlejligheder

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR IKAST OG OMEGNS MOTOR KLUB

FORRETNINGSORDEN FOR IKAST OG OMEGNS MOTOR KLUB FORRETNINGSORDEN FOR IKAST OG OMEGNS MOTOR KLUB Bestyrelsen. 1. Valg af bestyrelse. a. Valg til bestyrelse sker i henhold til bestemmelserne i klubbens vedtægter. b. Suppleanter indtræder i bestyrelsen

Læs mere

Stk. 1. Som medlemmer optages enhver, som har lyst og vilje til at arbejde for foreningens formål.

Stk. 1. Som medlemmer optages enhver, som har lyst og vilje til at arbejde for foreningens formål. Vedtægter Vedtægter for Dansk Medicinsk Cannabis Forening 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Dansk Medicinsk Cannabis Forening. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Københavns Kommune. 2. Formål

Læs mere

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund Andelsboligforeningen Fredenslund afholdt ordinær generalforsamling mandag d. 12. maj 2014 kl. 19.00 i foreningens fælleslokale i kælderen.

Læs mere

www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014

www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014 www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014 Læs: Indkaldelse Dagsorden Bestyrelsens forslag til ændringer og justeringer i foreningens Vedtægter og Formål Regnskab 2013 og Budgetforslag

Læs mere

Frederiksberg, 13. marts 2007 Ref.: 8061/AH/kr G E N E R A L F O R S A M L I N G S R E F E R A T. Bremensgade 30-34

Frederiksberg, 13. marts 2007 Ref.: 8061/AH/kr G E N E R A L F O R S A M L I N G S R E F E R A T. Bremensgade 30-34 Frederiksberg, 13. marts 2007 Ref.: 8061/AH/kr G E N E R A L F O R S A M L I N G S R E F E R A T Bremensgade 30-34 År 2007, den 13. marts kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i ejerforeningen

Læs mere

Vedtægter for. Grundejerforeningen. Stiftet d. 25. maj 1943

Vedtægter for. Grundejerforeningen. Stiftet d. 25. maj 1943 Vedtægter for Grundejerforeningen Stiftet d. 25. maj 1943 Rettet: 20. marts 2014 Side 1 Indhold 1 side 3 Hjemsted 2 side 3 Hvilke grunde er der i foreningen 3 side 4 Formål med foreningen 4 side 4 Generalforsamlingen

Læs mere

Følgebrev til referat af generalforsamlingen d. 17. maj, 2011

Følgebrev til referat af generalforsamlingen d. 17. maj, 2011 Følgebrev til referat af generalforsamlingen d. 17. maj, 2011 Til generalforsamlingen tirsdag d. 17. maj, 2011 har vi følgende tillægsbemærkninger til selve referatet. Ad 5. Budgetforslag 2011. Ved generalforsamlingen

Læs mere

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i G/F Tøpkilde.

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i G/F Tøpkilde. Terslev den 9. oktober 2011 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i G/F Tøpkilde. I henhold til grundejerforeningens vedtægter 8, indkaldes hermed til ekstraordinær generalforsamling onsdag den

Læs mere

A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014

A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014 A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014 År 2014, tirsdag den 29. april, kl. 19.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Halgreensgade 9, fælleslokalet i gadeplan. For generalforsamlingen

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have År 2015, den 21. april, kl. 19.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have på adressen Vigerslevvej 180 - på plejehjemmet

Læs mere

Ejerforeningen Drejøgade 35

Ejerforeningen Drejøgade 35 Ejerforeningen Drejøgade 35 Onsdag den 23. marts 2011, kl. 18:00, afholdtes ordinær generalforsamling i ejerforeningen Drejøgade 35. Generalforsamlingen afholdtes i Drejøgårdens lokaler, Drejøgade 26F,

Læs mere

PERSONALEFORENINGEN FOR NORDDJURS KOMMUNES RÅDHUSPERSONALE

PERSONALEFORENINGEN FOR NORDDJURS KOMMUNES RÅDHUSPERSONALE PERSONALEFORENINGEN FOR NORDDJURS KOMMUNES RÅDHUSPERSONALE VEDTÆGTER Marts 2018 1 - FORENINGENS NAVN Foreningens navn er Personaleforeningen for Norddjurs Kommunes rådhuspersonale. 2 FORMÅL Foreningens

Læs mere

GREVE UNGDOMS BRANDVÆSEN

GREVE UNGDOMS BRANDVÆSEN 1 Navn Foreningens navn er, stiftet den 5. januar 2010. Foreningen har hjemsted i Greve Kommune. 2 Formål Foreningens formål er at fremme interessen for faget brandmand, til børn og unge, på en sikker,

Læs mere

Ekstraordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Vestre Kvarter. Søndag, d. 17. december 2017 kl i Informationshuset.

Ekstraordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Vestre Kvarter. Søndag, d. 17. december 2017 kl i Informationshuset. Grundejerforeningen Vestre Kvarter bestyrelse@vestrekvarter.dk / www.vestrekvarter.dk v. Tomas Nielsen Vestre Alle 76 3500 Værløse Mobil: 2910 4686 Til Grundejerne i Vestre Kvarter I forlængelse af vores

Læs mere

Referat fra ekstraordinær generalforsamling den 5. juli 2016

Referat fra ekstraordinær generalforsamling den 5. juli 2016 Referat fra ekstraordinær generalforsamling den 5. juli 2016 Tirsdag den 5. juli 2016, kl. 18:30, blev der afholdt ekstraordinær generalforsamling i ejerforeningen Vesterbrogade 114-116 med en dagsorden

Læs mere

Korrektion til indkaldelse

Korrektion til indkaldelse QVORTRUP ADMINISTRATION A/S Til medlemmerne af ejerforeningen Kaj Plads 24 Den 15. juni 2010 6782 JAH/us Korrektion til indkaldelse Omberammelse l&9r.: Ejeforeningen Kaj Plads 24 I forbindelse med vor

Læs mere

3 Medlemmer Følgende er medlemmer af foreningen, jfr. lokalplanen 7 stk. 3,4 og 6.

3 Medlemmer Følgende er medlemmer af foreningen, jfr. lokalplanen 7 stk. 3,4 og 6. VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN VEJLBYPARKEN 1 Grundejerforeningen Vejlbyparken, hjemmehørende i Århus Kommune, er stiftet i henhold til deklaration, tinglyst den 10. juli 1984 og senere på matr. nr.2

Læs mere

A/B Kongelysvej 18-26

A/B Kongelysvej 18-26 År 2012, onsdag d. 14. marts, kl. 18.30, afholdtes der ordinær generalforsamling i A/B Kongelysvej 18-26 i mødelokalet Kongelysvej 24, kld., 2820 Gentofte. Der var følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

SKOVHØJEN GRÆSTED. Vedtægter for Grundejerforeningen

SKOVHØJEN GRÆSTED. Vedtægter for Grundejerforeningen Vedtægter Side 1 af 5 SKOVHØJEN GRÆSTED Vedtægter for Grundejerforeningen 1 Foreningens navn. Foreningens navn er grundejerforeningen Skovhøjen Stiftet den 21. februar 1980 Hjemsted: Græsted. 2 Foreningens

Læs mere

År 2004, den 1. juni kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen Tartinisvej 30-34/Stradellasvej 30-34.

År 2004, den 1. juni kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen Tartinisvej 30-34/Stradellasvej 30-34. År 2004, den 1. juni kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen Tartinisvej 30-34/Stradellasvej 30-34. Til stede var: Morten Kryger, Tartinisvej 30, st.tv., Katja Mynster

Læs mere

Vedtægter for. Beboerrepræsentationen Mikkelborg Park. Kapitel 1. Navn, hjemsted og formål

Vedtægter for. Beboerrepræsentationen Mikkelborg Park. Kapitel 1. Navn, hjemsted og formål 1 OPLÆG, Justeret efter indkomne forslag, marts 2014 Vedtægter for Beboerrepræsentationen Mikkelborg Park Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål Beboerrepræsentationens navn er Beboerrepræsentationen Mikkelborg

Læs mere

VANDRØR (STIGESTRENGE), FALDSTAMMER M.V. 2) Bestyrelsen fremsætter på baggrund af gennemgang ved 2 orienteringsmøder følgende

VANDRØR (STIGESTRENGE), FALDSTAMMER M.V. 2) Bestyrelsen fremsætter på baggrund af gennemgang ved 2 orienteringsmøder følgende E/F Godthåbs Have GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2015 (EKSTRAORDINÆR) År 2015, tirsdag den 24. februar kl. 18.00 afholdtes ekstraordinær generalforsamling i E/F Godthåbs Have i bestyrelsens mødelokale, ejendomskontoret

Læs mere

År 2012 den 23. maj, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Ved Kajen i Christianshavns Beboerhus, Dronningensgade 34.

År 2012 den 23. maj, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Ved Kajen i Christianshavns Beboerhus, Dronningensgade 34. År 2012 den 23. maj, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Ved Kajen i Christianshavns Beboerhus, Dronningensgade 34. Bestyrelsesmedlem Sanni Kofoed Nielsen bød velkommen. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Punkt Vedrørende Bilag

Punkt Vedrørende Bilag Side 1 af 5 Dato : 8. maj 2000 Referat fra : Ordinær generalforsamling for Forening : Sted : Navernes lokale Dato : Onsdag d. 26. April 2000 Kl : 19,00 Dagsorden var : Punkt Vedrørende Bilag 1. Valg af

Læs mere

advokater REFERAT af ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Lindevang 7 eø, der afholdtes i:

advokater REFERAT af ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Lindevang 7 eø, der afholdtes i: Marianne Wittenkamp Elisagårdsvej 5, 3.sal 4000 Roskilde Tlf. 4635 4017 Sagsnr. 3310029-MW/LHO 6. november 2018 REFERAT af ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Lindevang 7 eø, der afholdtes i: Spejderhytten

Læs mere

Vedtægter for Borup Kino

Vedtægter for Borup Kino Vedtægter for Borup Kino INDHOLDSFORTEGNELSE Navn og hjemsted:... 3 Formål... 3 Medlemskab... 3 Hæftelse... 3 Foreningens ledelse:... 4 Bestyrelsen... 4 Arbejdsgrupper:... 5 Administration... 5 Regnskab

Læs mere

A/B POSTGÅRDEN GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2010

A/B POSTGÅRDEN GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2010 A/B POSTGÅRDEN GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2010 År 2011, torsdag d. 13. januar kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Postgården i lokalerne Prinsessen, Prinsesse Charlottes

Læs mere

Med disse bemærkninger blev regnskabet vedtaget med 63 stemmer for (254/260) og en imod (4/260).

Med disse bemærkninger blev regnskabet vedtaget med 63 stemmer for (254/260) og en imod (4/260). Referat År 2008, mandag den 28. april kl. 18:00 afholdtes ordinær generalforsamling i E/F Bryggervangen 12-16 m.v. i ejendommens gård med følgende Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning

Læs mere

Ringkøbing amts Husflid. Vedtægter

Ringkøbing amts Husflid. Vedtægter Ringkøbing amts Husflid Vedtægter 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Ringkøbing amts Husflid og er hjemmehørende i det gamle Ringkøbing Amt. 2 Landsorganisation Foreningen er medlem af Dansk Husflidsselskab

Læs mere

Love for Lyndby By- & Bådelaug Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling i april 2009

Love for Lyndby By- & Bådelaug Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling i april 2009 Love for Lyndby By- & Bådelaug Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling i april 2009 1. Formål Lyndby By- & Bådelaug har til formål : varetage medlemmernes fælles interesser ved samarbejde med kommunalbestyrelsen

Læs mere

Referat - ordinær generalforsamling for E/F Frøbels Alle 1-7/Ewaldsensvej 8-12

Referat - ordinær generalforsamling for E/F Frøbels Alle 1-7/Ewaldsensvej 8-12 Referat - ordinær generalforsamling for E/F Frøbels Alle 1-7/Ewaldsensvej 8-12 i Lindevangkir- Ar 2011, torsdag den 28. april klokken 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling ken, Meninghedssalen, Hattensens

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling år 2012. Ejerforeningen Marstalsgade 42

Referat af Ordinær Generalforsamling år 2012. Ejerforeningen Marstalsgade 42 9. april 2012 Referat af Ordinær Generalforsamling år 2012 Ejerforeningen Marstalsgade 42 Sted: Marstalsgade 42, 2100 København Ø - hos Pia Rothe i nr. 2.tv. Dato: Den 29. marts 2012 fra kl. 19:30 Deltagere:

Læs mere

Vedtægter for Brancheforeningen for Legepladsinspektører (BFLI).

Vedtægter for Brancheforeningen for Legepladsinspektører (BFLI). Vedtægter for Brancheforeningen for Legepladsinspektører (BFLI). 1. Foreningens navn og hjemsted: 1.1: Foreningens navn er Brancheforeningen for Legepladsinspektører (BFLI). Hjemsted er Brancheforeningens

Læs mere

3. Forelæggelse af regnskab for 2013 med revisors påtegning til godkendelse.

3. Forelæggelse af regnskab for 2013 med revisors påtegning til godkendelse. Ejerforeningen[H1] Lille Ravnsborg Referat af generalforsamling i Ejerforeningen Lille Ravnsborg 30. April 2014 Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning om det forløbende år 3.

Læs mere

Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap

Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap 1. NAVN Stk. 1 Organisationens navn er: Sammenslutningen af Unge Med Handicap. Stk. 2 Foreningens bopæl er adressen på Sammenslutningen af Unge med Handicaps

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening

Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening Tid og sted: Onsdag 8. april 2015 Tapeten lille sal Til stede: Hele bestyrelsen: formand Svend Erik Nissen, Næstformand Otto Larsen,

Læs mere

E/F Solvej. Referat af ordinær generalforsamling 2018

E/F Solvej. Referat af ordinær generalforsamling 2018 E/F Solvej Referat af ordinær generalforsamling 2018 Tirsdag den 25. september 2018 kl. 19.00 blev der holdt ordinær generalforsamling i E/F Solvej i Restaurant Allégade 10, Frederiksberg. For generalforsamlingen

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling i Vejlby Pumpelag af 2011

Referat af Ordinær Generalforsamling i Vejlby Pumpelag af 2011 Referat af Ordinær Generalforsamling i Vejlby Pumpelag af 2011 Dato : Fredag d.19 april 2013, Harboøre Centeret. Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Godkendelse

Læs mere

EF Tønderhus. 8. august 2017 kl.19

EF Tønderhus. 8. august 2017 kl.19 EF Tønderhus 8. august 2017 kl.19 Bestyrelsesmøde Til stede: Katrine, Line, Vera, Magnus og Thomas Fraværende: Jeppe og Per. 1) Valg af dirigent (Katrine) og referent (Thomas) 2) Handlingsplan præsenteret,

Læs mere

PATIENTFORENING. Ectodermal Dysplasi. Vedtægter. Bestyrelsen V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. XX XX XXXX

PATIENTFORENING. Ectodermal Dysplasi. Vedtægter. Bestyrelsen V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. XX XX XXXX PATIENTFORENING A Ectodermal Dysplasi Vedtægter Bestyrelsen 2010 V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. XX XX XXXX Indholdsfortegnelse Vedtægter:...3 1 Navn:...3 Hjemsted:...3 Foreningens

Læs mere

Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet

Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet 1 Foreningens navn Foreningens navn er RUC on. 2 Foreningens formål Stk. 1 Foreningens formål er, igennem selskabeligt samvær og fælles

Læs mere

Forslag til. Vedtægter for Grundejerforeningen Krunderupparken 94-152

Forslag til. Vedtægter for Grundejerforeningen Krunderupparken 94-152 Forslag til Vedtægter for Grundejerforeningen Krunderupparken 94-152 1. Grundejerforeningens navn er Grundejerforeningen Krunderupparken 94-152 og dens hjemsted er Holstebro. 2. Grundejerforeningen omfatter

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING EJERFORENINGEN MATR.NR. 3824, 3825, 3826 OG 3827 UDENBYS KLÆDEBO KVARTER

ORDINÆR GENERALFORSAMLING EJERFORENINGEN MATR.NR. 3824, 3825, 3826 OG 3827 UDENBYS KLÆDEBO KVARTER Advokat Bent Schou H.C. Andersens Blvd. 11, 2. 1553 København V Tlf. 33 13 57 47 ORDINÆR GENERALFORSAMLING EJERFORENINGEN MATR.NR. 3824, 3825, 3826 OG 3827 UDENBYS KLÆDEBO KVARTER År 2014, den 29. april

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN TRELLE AGER

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN TRELLE AGER VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN TRELLE AGER NAVN/HJEMSTED/FORMÅL 1: Foreningens navn er Grundejerforeningen Trelle Ager 2: Foreningens hjemsted er Vamdrup 3: Grundejerforeningens formål er at varetage

Læs mere

Love og vedtægter for Grundejerforeningen Pedersminde 2017

Love og vedtægter for Grundejerforeningen Pedersminde 2017 Love og vedtægter for Grundejerforeningen Pedersminde 2017 Paragraf 1 Foreningens navn er Pedersminde med hjemsted i Hønsinge i Odsherred kommune. Paragraf 2 Foreningens formål er at varetage og fremme

Læs mere

Forslag til VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Ore Strandpark

Forslag til VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Ore Strandpark Forslag til VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Ore Strandpark 1. Hjemsted og værneting. Stk. 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Ore Strandpark. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Guldborgsund Kommune,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Humlebien afholdt den 27. april 2011 kl. 17.00.

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Humlebien afholdt den 27. april 2011 kl. 17.00. Generalforsamlingen blev afholdt på Johannesskolen, Troels Lundsvej 15, 2000 Frederiksberg. Der var fremmødt repræsentanter fra 13 af 28 enheder, hvoraf disse repræsenterede 1.286 af ejendommens 2.627

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d. 9. februar 2010 kl. 19.00 Den 10 feb. 2010

Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d. 9. februar 2010 kl. 19.00 Den 10 feb. 2010 Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d. 9. februar 2010 kl. 19.00 Den 10 feb. 2010 Tilstede: Tanja, Ditte, Camilla, René, Mikkel, Thomas og Finn Referent: Finn 1) Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev

Læs mere

Foreningen har til formål at virke for alle forhold af relevans for danske svømmebade, herunder at:

Foreningen har til formål at virke for alle forhold af relevans for danske svømmebade, herunder at: Dansk Svømmebadsteknisk Forening Vedtægter 1. Navn Foreningens navn er Dansk Svømmebadsteknisk Forening. Over for udlandet benævnes foreningen Danish Association for the Technology of Swimming Pools og

Læs mere

Vedtægter. for. Toftegaardens grundejerforening. Navn & hjemsted

Vedtægter. for. Toftegaardens grundejerforening. Navn & hjemsted Vedtægter for Toftegaardens grundejerforening 1 Navn & hjemsted Foreningens navn er: Toftegårdens Grundejerforening. Dens hjemsted er Mørkhøj by, Mørkhøj Sogn, Gladsaxe politikreds, og dens stiftelsesdag

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Strandbo I Ejd.nr.: 1-450 Dato: 11. juni 2014 Referat af ordinær generalforsamling År 2014, onsdag den 11. juni, kl.

Læs mere

2 Foreningens formål

2 Foreningens formål Vedtægt for Rytmekoret Slagelse 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Rytmekoret Slagelse. Foreningens hjemsted er Slagelse Kommune. 2 Foreningens formål Foreningens formål er, at udøve rytmisk kormusik

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag den 22. marts 2006 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag den 22. marts 2006 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag den 22. marts 2006 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN Med følgende

Læs mere