Indholdsfortegnelse: Adresse, telefonnumre.. side 4 Personale... side 5 Pædagogisk målsætning. side 6 Metode/sådan gør vi.. side 6 Avisen...

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Indholdsfortegnelse: Adresse, telefonnumre.. side 4 Personale... side 5 Pædagogisk målsætning. side 6 Metode/sådan gør vi.. side 6 Avisen..."

Transkript

1 Skals SFO Caroline

2 2

3 3 Indholdsfortegnelse: Adresse, telefonnumre.. side 4 Personale... side 5 Pædagogisk målsætning. side 6 Metode/sådan gør vi.. side 6 Avisen..... side 7 Månedsplaner, Aktiviteter..... side 7 Fødselsdage side 8 Forældresamarbejde.... side 8 Trivsel/mobning... side 8 Forældreråd... side 8 Forsikring side 9 Samarbejde m. skolen/priklister. side 9 Pladstyper... side 10 Ind-/udmeldelse, overflytning. side 10 Forældrebetaling, Friplads side 11 Ferie, Morgenmad, Utilfredshed.. side 12 Legetøj, Besøgende, Skiftetøj. side 13 Sygdom.... side 14 Problemer side 14 Åbning side 15 Afhentning... side 15 Ture ud af huset, Opslagstavler.... side 16 Informér os når.... side 16 Vi beder om... side 17 I kan forvente.... side 17 Rettelser.. side 17 Færdsel ved skolen. side 18 Færdselskort side 19 Fagre nye verden..... side 20

4 4 Skals Skolefritidsordning/SFO Kildedalsvej 1 samt Kærvej Skals Skoleinspektør: Afdelingsleder: Jess-Ole Jensen Kristian Schmidt Telefonnumre: Kristian Schmidt mobil Skals Skole Maj-Britt Bjerregaard Solhuset Krudttønden SFO-klubben Der kan sendes sms er adr.: Hjemmeside: krs@viborg.dk Åbningstid SFO: Kl og (fredag kl ) Morgenåbning og pasning på skolefridage er altid i Krudttønden. Personalet: Afdelingsleder Kristian Schmidt Pæd/Koordinator Maj-Britt Rosenskjold Bjerregaard Pædagog Christina Nielsen-Grøn - Mette Stisen - Anne Christine Huusfelt - Martin Stisen Medhjælper Bente Møller - Birgit Jespersen - Bente Worsøe Sekretær Doris Skov Pedel Ole K. Pedersen - Børge Dalsgaard Nielsen Klub: Klubmedarbejder Marianne R. Madsen Klubmedarbejder Camilla Jacobsen Klubmedarbejder Martin Stisen Klubmedarbejder Niels Kristensen Vi forsøger at have en personalepolitik, der skaber lyst og livsglæde i pædagogerne, således at de får overskud og energi til jeres børn! Medarbejderne skal fokusere på barnets egne ressourcer og samtidig være med til at danne grobund for, at der kan finde en videreudvikling sted i hele organisationen.

5 5 Personalet i Skals SFO/-Klub Kristian Maj-Britt Christina Mette Anne Bente M Birgit Bente W Marianne Camilla Niels Martin

6 6 Pædagogisk målsætning i Skals SFO/ Klub: Den pædagogiske målsætning er overordnet at leve op til Viborg Kom munes politik på området (Lys i øjnene) den er løbende til evaluering, så vi hele tiden forsøger at gøre tingene bedre og bedre. Nogle mål er som følgende: - at vi altid er opmærksomme på barnets grundlæggende behov - at der er tid og mulighed for, at barnet kan lege på egne præmisser - at hvert enkelt barn gives mulighed for at udvikle sig individuelt og styrke sit selvværd - at værne om barnets egen identitet og understøtte barnet i troen på sig selv - at lære barnet på en hensigtsmæssig måde at blive en del af et fællesskab, ved - at fremme de sociale relationer til og i barnet således, at barnet får en positiv opfattelse af f.eks. at samarbejde - at barnet får mulighed for at bevare og udvikle sin kreativitet og livsglæde, forandringsvillighed og evner. Metode/sådan gør vi - at vi voksne, så langt det lader sig gøre, får et ligeværdigt forhold/ relation til barnet, således at barnet får mulighed for at deltage på lige fod, når ting skal afgøres. Gennem nærhed/ nærvær kommer vi langt! - at vi værner om barnets identitetsudvikling, ved - at vi altid holder in mente, at barnet ikke altid selv kan klare denne opgave - at vi skaber nogle ydre og indre rum, hvor der er tryghed, således at barnet kan få selvværd, hvilket jo er næring for al positiv udvikling, psykisk og fysisk - at vi voksne skal klare at få positive relationer til barnet, således: - at barnet bliver tillidsfuldt over for personalet og føler nærhed til nogle af dem - at vi voksne hele tiden holder en god og frugtbar dialog med barnets forældre om alt, der har relation til deres barn.

7 Avisen SFO/KLUB-avisen er et lille hæfte, der udkommer med passende mellemrum. I denne avis, som I bør læse, finder I altid en hel række praktiske oplysninger, der har relation til jeres barn. Det kan være om, hvornår vi holder lukket/åben på specielle dage, når vi tager på tur ud af huset, om at bade, o.s.v. Vigtige informationer står altid på sidste side i avisen. I denne avis kan I også som forældre komme med indlæg, der har relation til SFO/KLUB. NB! Vi vil gerne have respons på, om I/børnene har noget udbytte af vores lille avis? 7 Månedsplan Hvert team laver også sin egen månedsplan med oplysninger om ture, aktiviteter m.m. I må som forældre meget gerne komme med forslag, evt. til virksomhedsbesøg og andre ture. Der afholdes også børnemøde hver måned, hvor børnene selv er med til at bestemme aktiviteter o.l. Aktiviteter Vi har alle skolens værksteder til fri disposition, når skolen ikke bruger dem. Vi har også mulighed for at bade ovre i Skals Svømmehal, det er også en meget populær aktivitet her er også en svømmeskole, hvor de fleste børn lærer at svømme. Snedkerværksted har vi også, og vi tager ofte på ture ud af husene. Ellers laver vi forskellige aktiviteter igennem året, alt efter årstiden. 1. F.eks. julefest med forældre og søskende. 2. Forårsfest Følg med i Avisen! I juli tager vi på en heldagsudflugt alle sammen, som afslutning på SFO-året. 3. klasserne holder også deres egen afslutning. Ansvarlighed: Når man har meldt sig til en aktivitet/tur, så deltager man også, medmindre man bliver syg! Det er vigtigt, at børn lærer ansvarlighed for egne valg!!

8 8 Børnefødselsdag Hver afdeling holder fødselsdag ca. en gang om måneden for de børn, der har haft fødselsdag denne måned eller der holdes årstidsfester i stedet. P.S. Inviterer I en gruppe børn hjem til fødselsdag, vil vi gerne vide det nogle dage før, så vi bedre kan planlægge aktiviteter og personalets arbejdstid. Forældresamarbejde Vi har fælles forældremøder 2 gange om året: én i efteråret og én i foråret. På efterårsmødet vælges et forældreråd. Formålet er, at vi i fællesskab kan skabe bedst mulige udviklingsvilkår for vore børn og unge, således vi lykkes med at få det hele barn i fokus! I vores avis kan I også følge med i, hvad der sker i Forældrerådet. I kan på opslagstavlen i alle afdelinger se, hvem der til hvilken tid er valgt i Forældrerådet. Forældresamtale tilbydes én gang hvert år sammen med lærerne på skolen. Derudover kan I altid få en samtale, hvis det ønskes. For at kunne give børnene de bedste opvækstvilkår overhovedet er det utrolig vigtigt, at vi har et tæt og godt samarbejde med jer forældre. Vi ønsker hele tiden dialog, så det vil være godt lige at lade et ord falde en gang imellem, når I er her. Trivsel Har I forældre den mindste mistanke om, at jeres barn mistrives, så tøv ikke tag kontakt øjeblikkeligt. Det er vigtigt, at vi har en dialog omkring trivsel! Vi tager mistrivsel meget alvorligt! Forældrerådet Ved SFO/KLUB er nedsat et forældreråd bestående af valgte forældremedlemmer samt en repræsentant fra skolebestyrelsen, en fra personalegruppen og Kristian som afdelingsleder. Forældrerådet er en instans, som er et samarbejdsorgan med SFO/ KLUB - et bindeled mellem forældre og SFO/KLUB/Skolebestyrelse.

9 9 Der afholdes møder ca. hver anden måned eller efter behov. Arbejdet i forældrerådet er spændende og lærerigt, og du får mulighed for at give dine meninger/holdninger til kende. Forsikring Generelt er børn ikke forsikret af Viborg Kommune kun i meget få, specielle tilfælde. Vi vil derfor opfordre til, at I tegner en Ulykkesforsikring på jeres børn. Samarbejde med skolen Vi har et tæt samarbejde med skolen. Vi har samtaler med de relevante lærere ca. 1 gang om måneden. Vi synes, disse samtaler er vigtige for at kunne se, forstå og hjælpe det enkelte barn fuldt ud. Desuden deltager vi ved en skole/hjem-samtale. Helhedsskolen Som SFO-personale er vi også med i børnenes skoleliv i indskolingen. Vi er støttepersoner i forskellige fag, og enkelte underviser i bl.a. idræt, billedkunst mm. I 0. og 1. klasserne. Desuden deltager SFO- og Klubpersonale også i 2. og 3. klassernes emneuger et par gange om året. Priklister i SFO Personalet sikrer sig, at de tilmeldte børn møder frem, og de har pligt til at henvende sig til forældrene, hvis barnet udebliver. Når barnet holder fri eller er sygt, skal forældrene give SFO besked det er meget vigtigt! HUSK: - Når barnet kommer, skal det prikkes ind - Ligeledes når I går om aftenen, skal det prikkes ud. Det er vores eneste mulighed for at vide, hvilke børn vi har til enhver tid. Så husk at sige goddag og farvel til en voksen.

10 Pladstyper Skolefritidsordningen kan tilbyde 3 forskellige pladstyper: 10 - Morgenplads, fra åbningstidspunktet til undervisningen begynder - Eftermiddagsplads, fra undervisningens slutning til lukketid - Fuldtidsplads På skolefridage, hvor skolefritidsordningen holder åbent, kan en eftermiddagsplads også benyttes i det tidsrum, hvor barnet normalt går i skole. Indmeldelse, udmeldelse og overflytning Overflytning fra én ordning til en anden skal ske pr. samme dato. Barnet kan ikke udmeldes i én måned - f.eks. i sommerferien - for derefter at blive meldt ind i samme eller en anden ordning måneden efter. Ved udmeldelse kan barnet normalt først indmeldes igen 3 måneder efter. Barnet kan udmeldes af skolefritidsordningen med 1 måneds varsel til den 1. i måneden. Samme regler gælder ved nednormering af pladstype. Indmeldelse og opnormering af pladstype kan ske fra den førstkommende mandag eller efter aftale med den enkelte skolefritidsordning. Forældrebetalingen vil blive beregnet fra optagelsesdato. Når børn går ud af 3. klasse, bliver de automatisk udmeldt SFO pr. 31. juli. Opsigelse, indmeldelse samt ændringer af pladstype skal ske skriftligt. Skemaer kan fås i skolefritidsordningerne. Optagelse i skolefritidsordningen for det kommende skoleår tilbydes ved indskrivning til børnehaveklasse- eller 1. klasse. Når barnet er optaget i skolefritidsordningen, er det sikret en plads til og med 3. klasse. Barnet kan kun indskrives i den SFO, der er knyttet til barnets skole. Børn, der flytter fra én skole til en anden, er garanteret plads i den nye skole, som barnet flytter til. Ind- og udmeldelse Al kontakt herom skal gå via SFO/KLUB.

11 11 Søskenderabat Hvis forældrene har flere børn i dagpleje, daginstitution og skolefritidsordning, kan de få søskenderabat. Der betales fuld pris for den dyreste plads og halv pris for øvrige pladser. Forældrebetaling Takster i skolefritidsordninger 2010/2011 Morgenplads Eftermiddagsplads Heldagsplads Morgenplads til 4. klasses elever 506 kr kr kr kr. Betalingen sker forud pr. giro eller pr. betalingsservice. Inden den 1. i hver måned udsendes et giroindbetalingskort, hvor det angivne beløb dækker den følgende måned. Man betaler til en skolefritidsordning i 11 af årets måneder. Juli måned er betalingsfri. Tilmelding til betalingsservice kan ske ved henvendelse til pengeinstitut eller postkontor. Beløbet vil så automatisk blive overført til Viborg Kommune. Hvis beløbet indbetales efter sidste rettidige betalingsdag, vil der blive opkrævet renter med 1% pr. påbegyndt måned. I forbindelse med eventuel udsendelse af rykkerskrivelse på grund af manglende betaling skal der betales et rykkergebyr på 250 kr. Friplads Oplysning om reglerne for at opnå hel eller delvis økonomisk friplads samt ansøgningsskema kan fås ved henvendelse til Borgerservice, Sct. Mogensgade 5, 8800 Viborg, tlf. nr

12 12 Ferie Vi har lukket 3 uger i sommerferien: uge fra 2010/2011 uge samt mellem jul/nytår. Der vil altid være en SFO/KLUB åben i vores område Spørg i SFO/KLUB. Vi har lukket fredag efter Kr. Himmelfartsdag. Grundlovsdag åbnes efter behov. Når det gælder alle andre fridage: følg med i Avisen, der vil I finde information om dette. Morgenmad/Sund mad Børnene har mulighed for at spise morgenmad fra kl til kl SFO kan tilbyde havregryn, Cornflakes eller HavreFras og mælk. Vi opfordrer til, at morgenbørnene spiser den morgenmad, vi har i SFO! Spiser man morgenmad børster man tænder!! Barnet får en tandbørste i SFO. Børnenes medbragte madpakke kan opbevares i køleskabe i SFO. Bliver børnene sultne hen på dagen, tilbydes der gulerødder om eftermiddagen. Utilfredshed Når I er utilfredse med noget i SFO: Gå først til personalet, hvor jeres barn går. Føler I, at I ikke bliver hørt: Gå til lederen. Der kan jo også være sager, hvor forældrerådet er en mulighed.

13 13 Legetøj (kun om fredagen) Barnet kan tage forskellige legesager med i SFO. Men det er altid på eget ansvar, derfor bør det ikke overdrives. Har barnet cykel, rulleskøjter, skateboard eller andet med, der kræver sikkerhedsudstyr, skal dette altid medbringes. Børnene kan cykle/rulle i skolegården efter kl hver dag. OBS! Gameboy/Nintendo o.l. kun på fredage! Man låner ikke rulleskøjter/cykler og udstyr af hinanden i SFO! Besøgende Alle, der har relation til barnet, kan komme på besøg, hvis det aftales dagen før. Det kan være en ven, mormor eller rig onkel fra Amerika. Kommende og tidligere SFO/KLUB-børn er også velkomne. Alle besøgende færdes på eget ansvar. Barnet kan også lege på tværs af husene i SFO. Dette skal dog aftales med en pædagog. Skiftetøj Det danske vejr er en underlig en, derfor er det vigtigt, at børnene altid har tøj på, der passer til årstiden. SE DAGENS VEJRUDSIGT! HUSK SKIFTETØJ! Indesko er fint at have med i vinterhalvåret! HUSK at skrive navn i tøjet, på madkassen og i skoletasken! HUSK at se efter glemt tøj i afdelingerne!

14 Sygdom 14 Er barnet for sygt til at gå i skole, er det også for sygt til at gå i SFO. Har det en smitsom sygdom, må barnet også blive hjemme. Er barnet frisk, men skal have medicin, kan I give os besked, så skal vi sørge for, at barnet får sin medicin. Det er dog kun lægeordineret medicin, vi kan give på jeres opfordring. Sygdomme I skal være opmærksomme på: Børnesår, Lus, Bylder, Vorter, Fnat, Kighoste, Mæslinger, Skoldkopper, Røde hunde, Skarlagensfeber, Betændelser, Diarre, Smitsom leverbetændelse, Meningikokmeningitis, Forkølelse, Influenza, Lussingesyge. Vi forsøger i videst muligt omfang at følge embedslægens retningslinier. I tvivl, så ring til SFO! Vi har haft en del lus. HUSK derfor at sætte behandling i gang straks, hvis jeres barn er blevet smittet. Bliver barnet ikke behandlet, må det blive hjemme, indtil behandling er begyndt. Vi skal have besked øjeblikkeligt, hvis I konstaterer lus hos jeres barn. Ligesom I vil blive kontaktet øjeblikkeligt, hvis vi finder lus på jeres barn. Har et barn levende lus, må det ikke komme i skole/sfo! Er I i tvivl, om barnet kan komme til os, - tag en telefon, så snakker vi om det. Problemer Vi har i Viborg Kommune forskellige muligheder for at hjælpe, hvis der opstår problemer i familien eller med det enkelte barn. Kontakt i så fald Kristian eller Jess-Ole.

15 Åbning 15 Skulle det ske en morgen, at der ikke er noget personale til at åbne SFO, kan I aflevere barnet i børnehaven Rosengården, Kildedalsvej 11, tlf Afhentning Skulle I komme for sent til at hente jeres barn, må I ringe, så vi ved, om I er på vej. Vi vil ringe til jer på de telefonnumre, vi har på jer. HUSK derfor at meddele ændringer i tlf.nr.! Afhentning af barnet Hvis et barn bliver hentet af andre, end det er aftalt med forældrene, skal skolefritidsordningen have besked i forvejen. Som udgangspunkt er det forældrenes aftale med skolefritidsordningen, der er afgørende for, hvor længe barnet skal opholde sig i ordningen. Forældre aftaler selv med SFO-personalet, hvor længe barnet skal blive på stedet, om det eventuelt selv må gå hjem på et bestemt tidspunkt. Personalet har ikke ansvar for barnet på vej til og fra skolefritidsordningen. Forældre skal respektere SFO s åbningstider. Hvis forældre forsømmer at hente barnet inden lukketid, kan personalet i helt særlige og graverende tilfælde blive nødt til at kontakte den sociale døgnvagt. Afhentningen af børn skal ske, inden vi lukker! Vi opfordrer til at give jer tid ved afhentning, så barnet kan nå at rydde op efter sig, inden I går hjem. Vi vil også bede om, at I lader mobiltelefonen ligge i bilen, når I bringer/henter børn!

16 16 Ture ud af huset På hverdage (undtagen fredage) tager vi nogle gange på småture i lokalområdet mellem kl og (kernetid). Disse ture bliver I ikke altid varslet om, men det er forholdsvis let at få fat på børnene. Opslagstavler I hver afdeling af SFO er der en lille opslagstavle, hvor der kan være informationer, som af den ene eller anden grund ikke er kommet med i avisen, så vær lige opmærksom på, at der også kan være nogle praktiske oplysninger. Der er månedsplaner med planlagte aktiviteter. Informér os når - jeres barn holder fri fra SFO. - eller hvis barnet selv har lov til at gå hjem. - eller barnet har fået lov at gå hjem med en ven. - eller hvis der er sket noget i barnets hverdag, som I mener, det er godt, vi får at vide. - eks. dødsfald i familien, skilsmisser/mistrivsel i hjemmet, skole eller SFO. HUSK: Vi har tavshedspligt!! - I inviterer en stor gruppe børn hjem til fødselsdag, er det vigtigt for os at vide, om vi får et reduceret antal børn. - der er andre end jer forældre, der henter barnet, - børnene skal hjem og lege hos hinanden. Det er en god idé at aftale det dagen før så undgår vi en masse problemer. - I flytter, - vi må have den nye adresse samt evt. nyt tlf. nr. - I skifter arbejde, - vi vil gerne have tlf. nr. til det nye arbejde med det samme.

17 Vi beder om 17 Når barnet begynder at gå i SFO, beder vi jer udfylde en indmeldelsesblanket samt et stamkort, hvor I som forældre skal tage stilling til bl.a. nogle tilladelser. I kan forvente - At I altid vil få information fra os, hvis der opstår en speciel situation med jeres barn. - Altid at få besked, hvis vi føler, at jeres barn har det vanskeligt, er ked af det, har fået feber o.s.v. Men også, - at personalet har underretningspligt til ifølge Lov om social service - at underrette kommunen, hvis et barn efter vores opfattelse har brug for særlig opmærksomhed eller støtte. - At vi altid giver jer besked dagen før, hvis vi tager på tur ud af huset ud over kernetiden , således at I ved, hvilket tidspunkt vi er tilbage på. - Hav overbærenhed med os, hvis det med klokken skulle gå hen og glippe en enkelt gang. - At vi finder et andet hus til jeres barn, hvis det af den ene eller anden grund er forhindret i at tage med på en planlagt tur. - Hvis personalesituationen ændrer sig, bliver I informeret. Rettelser/tilføjelser Mangler I noget i denne folder? Er der noget, som ikke burde stå i folderen? Har I en god idé til folderen o.s.v. - kontakt Kristian, så ser vi på det i foråret 2011, når vi skal lave en ny folder. Venlig hilsen Personalet i Skals SFO/KLUB

18 Færdsel ved skolen 18 Der sker i Danmark alt for mange trafikulykker, hvor børn er indblandet. Her er vores bud på, hvordan vi kan mindske denne risiko i skoleområdet: a) Når jeres barn skal begynde i skole og SFO, vil det være godt, at I forældre har gået ruten igennem flere gange sammen med jeres barn, inden starten på skoleåret. Det samme gælder, hvis barnet skal cykle. b) Cykling på skolens område er forbudt i tidsrummet c) HUSK: Ingen færdsel over parkeringspladsen. SE NÆSTE SIDE! d) HUSK: Voksne er rollemodeller for børn også når det gælder trafik. e) Når børnene har forladt SFO og enten tager bus, cykler eller går hjem er det forældrenes ansvar! f) Husk, der er lavet ensretning på Gl. Skolevej, så kør efter pilens retning (se skitsen på næste side) eller parker ved Krudttønden, da bliver den trafikale situation mere overskuelig. (Jo flere, der kører deres barn til skole, jo større bliver problemet!!) Al kørsel i skolegården mellem kl og er forbudt!

19 19 BOM Blind vej HUSK at læsse af ved fortovskanten ud for cykelskuret (hvid pil), så barnet ikke går tværs over parkeringspladsen!

20 20 Fagre nye verden! Frem over vil vi lægge månedsplaner, indbydelser, billeder, påmindelser mm. på SkoleIntra. Vi er så småt i gang! Vi synes, det er en rigtig fin måde at formidle oplysningerne til jer på. Rigtig mange af jer forældre bruger computeren dagligt, så det vil være nemt at kigge indenfor og holde sig opdateret på, hvad der lige sker i SFO eller Klubben de næste dage. For at kunne bruge Skals Skoles IntraNet skal man bruge den kode, som alle har fået udleveret. Har man mistet sin kode, kan man nemt få en ny. Man skal bare henvende sig til Karen Margrethe Sørensen, som så vil hjælpe jer i gang. Hun træffes på tlf.: dagligt mellem kl og Denne måde at kommunikere på er selvsagt ny for os, og vi vil uden tvivl begå en mængde fejl. Derfor vil vi gerne have at vide, hvis det ikke fungerer optimalt, eller hvis I har gode idéer til nye tiltag.

Indholdsfortegnelse: Adresse, telefonnumre, Åbningstider. side 3 Personale... side 4 Pædagogisk målsætning. side 5 Metode/sådan gør vi..

Indholdsfortegnelse: Adresse, telefonnumre, Åbningstider. side 3 Personale... side 4 Pædagogisk målsætning. side 5 Metode/sådan gør vi.. Skals SFO 2 Indholdsfortegnelse: Adresse, telefonnumre, Åbningstider. side 3 Personale... side 4 Pædagogisk målsætning. side 5 Metode/sådan gør vi.. side 5 Avisen..... side 6 Månedsplaner, Aktiviteter.....

Læs mere

SFO-Klubben Junior-Klatten, Multihuset, Kærvej 12, 8832 Skals

SFO-Klubben Junior-Klatten, Multihuset, Kærvej 12, 8832 Skals 1 SFO-Klubben Junior-Klatten, Multihuset, Kærvej 12, 8832 Skals Afdelingsleder: Kristian Schmidt tlf.: 87 87 25 10 mobil 29 16 19 86 E-mail adr.: krs@viborg.dk Hjemmeside: www.skalsskole.dk Personale:

Læs mere

Skals SFO-Klub

Skals SFO-Klub Skals SFO-Klub 2018 2018 Indholdsfortegnelse. Klubbens åbningstider, priser og personale. Side 2 Pædagogisk målsætning Side 3 Indmeldelse/udmeldelse, friplads, fremmøde.. Side 4 Regler for mobiltelefoni.

Læs mere

Næsbjerg SFO. FORÆLDREINFORMATION NÆSBJERG SFO Telefon: 7676 7629

Næsbjerg SFO. FORÆLDREINFORMATION NÆSBJERG SFO Telefon: 7676 7629 Næsbjerg SFO FORÆLDREINFORMATION NÆSBJERG SFO Telefon: 7676 7629 Ansatte: Leder: Souschef: Pædagog: Pædagog: Pædagog: Kirsten Poulsen Lotte Lambertsen Jonna Kvist Jeanett Holm Due Hanne Tilde Jensen Åbningstider:

Læs mere

En hverdag fyldt med glæde, nærvær og sjov

En hverdag fyldt med glæde, nærvær og sjov En hverdag fyldt med glæde, nærvær og sjov Glyngøre Vuggestue og Børnehave Kirkestræde 12, Tlf. 97 10 00 19 1 Vi byder jer velkommen i Glyngøre Børnehave. Vi glæder os til et godt og konstruktivt samarbejde

Læs mere

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren 1 Hej Alle børn og voksne på fritidshjemmet, vil hermed ønske dig velkommen til fritidshjemmet. På fritteren er vi 30 skolebørn og 20 førskolebørn. De

Læs mere

Velkommen til. Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen samt give en kort introduktion til vores børnehave.

Velkommen til. Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen samt give en kort introduktion til vores børnehave. Velkommen til Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen samt give en kort introduktion til vores børnehave. Børneby Øster er en kommunal institution med ca. 140 børn i alderen 2 år og 9 måneder

Læs mere

Beskeder: Det er vigtigt at være opmærksom på beskeder i skoleintra, det er også her, man informeres om evt. arrangementer.

Beskeder: Det er vigtigt at være opmærksom på beskeder i skoleintra, det er også her, man informeres om evt. arrangementer. Værd at vide om SFO. Aflevering/afhentning: Når I afleverer jeres barn om morgenen, er det vigtigt, at l lige kommer ind og siger godmorgen, så vi ved, hvem vi har i huset. Ligeledes at sige farvel ved

Læs mere

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren 1 Hej Alle børn og voksne på fritidshjemmet, vil hermed ønske dig velkommen til fritidshjemmet. På fritteren er vi 30 skolebørn og 20 førskolebørn. De

Læs mere

Velkommen til Hals skoles DUS

Velkommen til Hals skoles DUS Velkommen til Hals skoles DUS Skovsgårdsvej 1 9370 Hals Tlf. 99 82 40 38 På siden finder du information om: Ledelsen Åbningstider Takster DUS tilbuddet Personalegruppen Lidt om Dussen En dag i DUS Årsplaner

Læs mere

Velkommen i HYLDGÅRD SFO 2 & 3

Velkommen i HYLDGÅRD SFO 2 & 3 Velkommen i HYLDGÅRD SFO 2 & 3 KLUBBEN HYLDGÅRD Grundtvigsvej 88 Tlf. 9960 4840 Mailadr.: trbak@ikast-brande.dk Klubben Hyldgård er en afdeling af skolefritidsordningen ved Hyldgårdsskolen. SFO 2 er for

Læs mere

Østerbyskolens FRITIDSORDNING(SFO) August 2017 tlf G:\skole\Oesterbyskolen\Østerby\SFO\foldere\folder østerbyaug17.doc

Østerbyskolens FRITIDSORDNING(SFO) August 2017 tlf G:\skole\Oesterbyskolen\Østerby\SFO\foldere\folder østerbyaug17.doc 1 Østerbyskolens FRITIDSORDNING(SFO) August 2017 tlf.79965611 2 Skolefritidsordningen Skolefritidsordningen(SFO) er det kommunale tilbud om pasning af børn uden for skoletid. Ordningen omfatter elever

Læs mere

Velkommen til HAVBAKKESKOLENS FRITIDSORDNING

Velkommen til HAVBAKKESKOLENS FRITIDSORDNING Velkommen til HAVBAKKESKOLENS FRITIDSORDNING Indholdsfortegnelse: Skelund Hovedgade 20, 9560 Hadsund Tlf. 97 11 57 07/51 31 39 72 1 Velkommen til Havbakkeskolens fritidsordning (SFO). Vi er en kommunal

Læs mere

Velkomstpjece dagplejen Norddjurs Kommune Børneby Glesborg

Velkomstpjece dagplejen Norddjurs Kommune Børneby Glesborg Velkomstpjece dagplejen Norddjurs Kommune Børneby Glesborg 1 Velkommen til den kommunale dagpleje i Norddjurs Kommune Børneby Glesborg Børneby Glesborg Glesborg Bygade 81 8585 Glesborg Distriktsleder -

Læs mere

Skolefritidsordningen

Skolefritidsordningen Skolefritidsordningen - en orientering til forældre Skoleåret 2009/2010 2 Skolefritidsordninger (SFO er) Skole E-mail Telefon Brattingsborgskolen Skoleleder Lars Ziethen SFO-leder Torben Bailey Bøgeskovskolen

Læs mere

BØRNETOFTEN Grønlandsvej 24. 9900 FREDERIKSHAVN TLF. 98 45 73 55 E-mail: bornehavenbornetoften@frederikshavn.dk www.boernetoften.frederikshavn.

BØRNETOFTEN Grønlandsvej 24. 9900 FREDERIKSHAVN TLF. 98 45 73 55 E-mail: bornehavenbornetoften@frederikshavn.dk www.boernetoften.frederikshavn. Vi vil gerne byde jer som kommende forældre velkommen til Børnetoften. Vi håber på et nært samarbejde om lige netop jeres barns hverdag. Gennem et godt kendskab til hinanden, ser vi dette som vores fornemste

Læs mere

Skolefritidsordningen

Skolefritidsordningen Skolefritidsordningen - en orientering til forældre Skoleåret 2012/2013 2 Skolefritidsordninger (SFO er) Skole E-mail Telefon Brattingsborgskolen Skoleleder Lars Ziethen SFO-leder Torben Bailey Bøgeskovskolen

Læs mere

PRAKTISKE VINK VELKOMMEN I ADAMSMINDE. For at lette hverdagen i Adamsminde for alle parter, har vi samlet en række praktiske oplysninger.

PRAKTISKE VINK VELKOMMEN I ADAMSMINDE. For at lette hverdagen i Adamsminde for alle parter, har vi samlet en række praktiske oplysninger. PRAKTISKE VINK VELKOMMEN I ADAMSMINDE For at lette hverdagen i Adamsminde for alle parter, har vi samlet en række praktiske oplysninger. Vi forventer at I læser denne folder igennem ved Jeres barns opstart

Læs mere

Næsbjerg SFO. FORÆLDREINFORMATION NÆSBJERG SFO Telefon: 79 94 85 76/20 45 29 03

Næsbjerg SFO. FORÆLDREINFORMATION NÆSBJERG SFO Telefon: 79 94 85 76/20 45 29 03 Næsbjerg SFO FORÆLDREINFORMATION NÆSBJERG SFO Telefon: 79 94 85 76/20 45 29 03 Åbningstider: Mandag til torsdag: kl. 6.00 til 16.45 Fredag: kl. 6.00 til 15.30 Næsbjerg SFO har lukket i uge 29 og 30 i sommerferien.

Læs mere

Mælkebøtten - Børn i bevægelse. Velkomstfolder. Mælkebøtten - Børn i bevægelse

Mælkebøtten - Børn i bevægelse. Velkomstfolder. Mælkebøtten - Børn i bevægelse Velkomstfolder Mælkebøtten Kære nye forældre! At begynde i børnehave kan give anledning til mange spørgsmål. Derfor har vi valgt, at lave denne velkomstfolder, der giver Jer et generelt indblik i barnets

Læs mere

Idrætsbørnehaven Lærkereden Parkvej 55 9700 Brønderslev Tlf.: 9945 4800. www.laerke-reden.dk

Idrætsbørnehaven Lærkereden Parkvej 55 9700 Brønderslev Tlf.: 9945 4800. www.laerke-reden.dk Idrætsbørnehaven Lærkereden Parkvej 55 9700 Brønderslev Tlf.: 9945 4800 www.laerke-reden.dk Velkommen i Idrætsbørnehaven Lærkereden Vi vil med denne velkomstfolder byde jer og jeres barn velkommen i Idrætsbørnehaven

Læs mere

VELKOMMEN TIL DAGPLEJEN. i Odense Kommune

VELKOMMEN TIL DAGPLEJEN. i Odense Kommune VELKOMMEN TIL DAGPLEJEN i Odense Kommune Dagplejen i Odense Kommune Vi vil gerne byde velkommen til Dagplejen i Odense Kommune. Vi glæder os til det kommende samarbejde og til at være en del af dit barns

Læs mere

Østerbyskolens FRITIDSORDNING(SFO) Januar 2015 tlf G:\skole\Oesterbyskolen\Østerby\SFO\foldere\Folder Østerbyjan2015.doc

Østerbyskolens FRITIDSORDNING(SFO) Januar 2015 tlf G:\skole\Oesterbyskolen\Østerby\SFO\foldere\Folder Østerbyjan2015.doc 1 Østerbyskolens FRITIDSORDNING(SFO) Januar 2015 tlf.79965610 2 Skolefritidsordningen Skolefritidsordningen(SFO) er det kommunale tilbud om pasning af børn uden for skoletid. Ordningen omfatter elever

Læs mere

Vi byder dig rigtig hjerteligt velkommen i skolefritidsordningen Augustenborg. Her vil du foruden børnene, møde

Vi byder dig rigtig hjerteligt velkommen i skolefritidsordningen Augustenborg. Her vil du foruden børnene, møde Kære Vi byder dig rigtig hjerteligt velkommen i skolefritidsordningen Augustenborg. Du skal gå på gruppe Her vil du foruden børnene, møde Vi har lavet denne folder, så du sammen med mor/far kan læse om

Læs mere

D.I.I. Løgtengården Grenåvej 770 8541 Skødstrup Tlf. 87 13 81 88-1 -

D.I.I. Løgtengården Grenåvej 770 8541 Skødstrup Tlf. 87 13 81 88-1 - D.I.I. Løgtengården Grenåvej 770 8541 Skødstrup Tlf. 87 13 81 88-12 - - 1 - Andre oplysning Det skal du huske hver dag En eftermiddagsmadpakke, så dit barn kan holde sig mæt til det skal hjem. Et par hjemmesko

Læs mere

Velkommen til Sneslev Landbørnehus

Velkommen til Sneslev Landbørnehus Velkommen til Sneslev Landbørnehus Natur` ligvis Adresse: Haslevvej 379 4100 Ringsted tlf. 57627000 Mobil: 41196577 Mail: kan@ringsted.dk Åbningstider: Vi har åbent mandag torsdag kl. 6.30-17.00 og fredag

Læs mere

Velkommen til Herlev Byskole SFO

Velkommen til Herlev Byskole SFO Velkommen til Herlev Byskole SFO Telefon Elverhøj: 4452 5760 Engen: 4452 5767 Side 1 Velkommen til SFO på Herlev Byskole Vi byder dig velkommen som forælder til SFO på Herlev Byskole. Vi håber, at du i

Læs mere

Bissensvej 1 A. Velkommen til Børnehaven Bissensvej. Hej. Vi vil gerne sige velkommen til dig og din familie i Børnehaven Bissensvej

Bissensvej 1 A. Velkommen til Børnehaven Bissensvej. Hej. Vi vil gerne sige velkommen til dig og din familie i Børnehaven Bissensvej Velkommen til Børnehaven Bissensvej Hej Vi vil gerne sige velkommen til dig og din familie i Børnehaven Bissensvej Din primærpædagog hedder Dine voksne på gruppen hedder Vi glæder os meget til at se dig

Læs mere

Dit barn og Dagplejen

Dit barn og Dagplejen Sæson 11/12 Dit barn og Dagplejen Nyttig information for Forældre Skole og Børneforvaltningen DIT BARN OG DAGPLEJEN- NYTTIG INFORMATION FOR FORÆLDRE Den kommunale dagpleje Den kommunale dagpleje er et

Læs mere

Askelunden 3-9. 6705 Esbjerg Ø. Telefon nr. 7616 3780. Hjemmeside: Børnehusetkvaglund.esbjergkommune.dk

Askelunden 3-9. 6705 Esbjerg Ø. Telefon nr. 7616 3780. Hjemmeside: Børnehusetkvaglund.esbjergkommune.dk Askelunden 3-9. 6705 Esbjerg Ø. Telefon nr. 7616 3780 Hjemmeside: Børnehusetkvaglund.esbjergkommune.dk Indholdsfortegnelse. 1. Velkommen til Børnehuset Kvaglund. 2. Hvem er vi? 3. Åbningstid. 4. Tabulex.

Læs mere

Dagplejen i Odder. Dagplejen i Odder

Dagplejen i Odder. Dagplejen i Odder Dagplejen i Odder Den kommunale dagpleje er et tilbud om pasning i et privat hjem, hvor hverdagen er præget af ro og harmoni. Børnene har mulighed for at deltage i hjemlige aktiviteter, som kan være at

Læs mere

Velkomstpjece Dagplejen Toubro Børneby

Velkomstpjece Dagplejen Toubro Børneby Velkomstpjece Dagplejen Toubro Børneby Velkommen til den kommunale dagpleje Toubro Børneby Dagplejekontorets personale: AfdelingsLeder Birgitte Chalmer Rasmussen Tlf. : 89592572/2750 Mobil: 31544500 Email

Læs mere

Vuggestuen Fuglereden Bremdal Torv 2 7600 Struer Tlf. 96 84 89 20. Se fugleredens hjemmeside: http://bremdal.struer.dk.

Vuggestuen Fuglereden Bremdal Torv 2 7600 Struer Tlf. 96 84 89 20. Se fugleredens hjemmeside: http://bremdal.struer.dk. Vuggestuen Fuglereden Bremdal Torv 2 7600 Struer Tlf. 96 84 89 20 Se fugleredens hjemmeside: http://bremdal.struer.dk Åbningstider: Mandag-torsdag 6.15-17.00 Fredag 6.15-16.00 Velkommen i Bremdal dagtilbuds

Læs mere

Velkommen i Børnehuset

Velkommen i Børnehuset Velkommen i Børnehuset Tanderupvej 49 5591 Gelsted Tlf. 8888 5475 Personale Alice Fabricius - Leder Pia B. Hansen - Konstitueret souschef Dorthe Andersson - Pædagog Annette Jakobsen - Medhjælper Ann Madsen

Læs mere

BørneHuset Troldehøj Forældrefolderen

BørneHuset Troldehøj Forældrefolderen BørneHuset Troldehøj Forældrefolderen 2 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Velkommen i Troldehøj... 4 Hverdagen i Troldehøj... 5 Kort om Troldehøj... 6 Åbningstid... 7 Indkøring af nye børn...

Læs mere

Smørhullet. Skolevej 5, Frørup Tlf. 6333 7094. Velkommen til Smørhullet:

Smørhullet. Skolevej 5, Frørup Tlf. 6333 7094. Velkommen til Smørhullet: Smørhullet Skolevej 5, Frørup Tlf. 6333 7094 Velkommen til Smørhullet: Denne folder er tænkt som en introduktion til nye forældre og andre interesserede, dels for at give nogle vigtige oplysninger, men

Læs mere

Velkommen i Børnehuset Molevitten

Velkommen i Børnehuset Molevitten Velkommen i Børnehuset Molevitten BØRNEHAVEN TREKLØVEREN ENGBLOMMEN, KLOKKEBLOMST & KLUB 5 Børnehaven er normeret til 70 børn i alderen 2,9 5 år. Børnene er fordelt på 3 stuer, Engblommen, Klokkeblomst

Læs mere

VELKOMMEN TIL BØRNEHAVEN TUSINDFRYD

VELKOMMEN TIL BØRNEHAVEN TUSINDFRYD VELKOMMEN TIL BØRNEHAVEN TUSINDFRYD Børnehavens Værdigrundlag. Børnehavens pædagogiske arbejde tager sit udgangspunkt i Kolding kommunes målsætning på daginstitutionsområdet. I forhold til de livs-/ og

Læs mere

Velkommen Til VENTEMØLLEGÅRDEN

Velkommen Til VENTEMØLLEGÅRDEN Velkommen Til VENTEMØLLEGÅRDEN Til forældrene Efterår 2009. Vi er glade for at byde børn og forældre velkomne til Ventemøllegården! Vi håber, at I bliver glade for børnehaven. Vi vil gøre vores bedste

Læs mere

Velkommen i. Menighedsvuggestuen Østergade 67, 7620 Lemvig. 9663 1828

Velkommen i. Menighedsvuggestuen Østergade 67, 7620 Lemvig. 9663 1828 Velkommen i Menighedsvuggestuen Østergade 67, 7620 Lemvig. 9663 1828 Menighedsvuggestuen er en afdeling af den selvejende institution, Lemvig Menighedsbørnehave og vuggestue, Børnehaven, Skolevej 7 og

Læs mere

Velkommen til Børnehaven Søløven.

Velkommen til Børnehaven Søløven. Velkommen til Børnehaven Søløven. Børnehaven Søløven er en kommunal børnehave og er en del af Sparkær LBO. Adresse: Børnehaven Søløven Sølystvej 33, Sparkær 8800 Viborg TLF. 87871595 E-mail: bh.soeloeven@viborg.dk

Læs mere

AUGUST 2012. Velkommen til Svebølle SFO

AUGUST 2012. Velkommen til Svebølle SFO AUGUST 2012 Velkommen til Svebølle SFO Forord Forord Med denne folder vil Svebølle SFO gerne byde nye børn og forældre VELKOMMEN. Formålet med folderen er samtidig at informere vore nye børn og forældre

Læs mere

Velkommen til Asgård

Velkommen til Asgård Velkommen til Asgård Kære forældre! Åbningstider Velkommen til SFO ASGÅRD. Formålet med denne lille skrivelse er at give børn og forældre en række praktiske oplysninger om fritidsordningens dagligdag.

Læs mere

Velkommen til Fredensgård Den 1. august 2015 skal du starte i vuggestuen, og vi glæder os rigtig meget til at møde dig og din familie.

Velkommen til Fredensgård Den 1. august 2015 skal du starte i vuggestuen, og vi glæder os rigtig meget til at møde dig og din familie. Kære Velkommen til Fredensgård Den 1. august 2015 skal du starte i vuggestuen, og vi glæder os rigtig meget til at møde dig og din familie. Vi vil gerne have besøg af jer, inden du starter. Så kan I se

Læs mere

Velkommen til børnehaven Melita

Velkommen til børnehaven Melita Velkommen til børnehaven Melita Vi glæder os til at tage imod jer Indhold Velkommen... 3 Melita s adresse, telefonnumre og åbningstider... 3 Børnehavens mødetider... 3 Bustider... 4 Indkøring... 4 Praktiske

Læs mere

Der er mange nye ting at huske på når jeres barn begynder i vuggestuen, så derfor har vi samlet en del informationer her.

Der er mange nye ting at huske på når jeres barn begynder i vuggestuen, så derfor har vi samlet en del informationer her. 1 Velkomstfolder til Agtrupvej. Velkommen til Vuggestuen Agtrupvej. Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen i vuggestuen og fortælle jer lidt om, hvad I kan forvente af vuggestuen og hvad vi forventer

Læs mere

Åbningstider i Havblik

Åbningstider i Havblik Velkommen I Havblik Åbningstider i Havblik Mandag torsdag: 6.45-16.30 Fredag : 6.45 15.45 Der kan, hvis der er et arbejdsrelateret behov søges om udvidet åbningstid i tidsrummet fra kl. 06.00 6.45. Skema

Læs mere

til Nordbyskolens SFO

til Nordbyskolens SFO Velkommen til Nordbyskolens SFO Forårs-SFO Velkommen til alle nye børn og forældre. Den 1. april er første dag i ForårsSFO. Dagens rytme 6.30-9.00 : ForårsSFO åbner og der er mulighed for morgenmad frem

Læs mere

sfo kilden ellekilde skolen

sfo kilden ellekilde skolen sfo kilden ellekilde skolen 1 velkommen til sfo kilden ellekildeskolen SFO Kilden byder velkommen til jer og jeres barn. I dette hæfte vil vi give oplysninger om institutionens pædagogiske linje og oplysninger

Læs mere

Velkommen til Børnehaven Vængebo

Velkommen til Børnehaven Vængebo Velkommen til Børnehaven Vængebo Rudersdalsvej 91 A 2840 Holte 46 11 35 10 Indholdsfortegnelse Hjertelig velkommen... 2 En ny start... 2 Normering... 2 Åbningstid... 3 Hent og Fix ordning... 3 Vængebo

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Niels Bohr

Velkommen til Børnehuset Niels Bohr Velkommen til Børnehuset Niels Bohr Niels Bohrs Allé 10 ; Vuggestuen Kernen og Bølgerne Skovsbovænget 7 : Skyerne (de ældste) Åbningstid ; Mandag-torsdag: 6.30 16.45 Fredag ; 6.30-16.30 Tlf. nr.: 6375

Læs mere

MINI SFO KVISTEN 1. maj 2016

MINI SFO KVISTEN 1. maj 2016 MINI SFO KVISTEN 1. maj 2016 Aalestrup skoles Mini-SFO er et tilbud til børn, som er indmeldt i skolen og forventes at påbegynde undervisningen i børnehaveklassen i august 2016. Vesthimmerlands Kommunes

Læs mere

Velkomstfolder. Oddense Børnehave

Velkomstfolder. Oddense Børnehave Oddense Børnehave VELKOMMEN Med denne pjece vil vi byde nye børn og forældre velkommen til Oddense Børnehave, samt give nogle praktiske oplysninger. ÅBNINGSTIDER Mandag torsdag kl. 6.30 17.00 Fredag lukker

Læs mere

Velkommen i Børnehuset Molevitten

Velkommen i Børnehuset Molevitten Velkommen i Børnehuset Molevitten BØRNEHAVEN PALETTEN KLATTERNE & TUBERNE Børnehaven er normeret til 40 børn i alderen 2,9 5 år. Børnene er fordelt på 2 stuer, Tuberne og Klatterne, med 20 børn på hver.

Læs mere

Forældresamtaler. Troldemarkens solpolitik: Afslutning:

Forældresamtaler. Troldemarkens solpolitik: Afslutning: Forældresamtaler Vi tilbyder samtaler et halvt år efter at barnet er startet, og så naturligvis i november året før barnet skal i skole. Desuden er vi altid til rådighed for samtaler efter behov. Troldemarkens

Læs mere

Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro

Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro Velkommen til Bredebro SFO. Det er dejligt at kunne sende denne folder ud til jer, for nu nærmer vi os snart begyndelsen på den nye struktur. Vi glæder os meget

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Niels Bohr

Velkommen til Børnehuset Niels Bohr Velkommen til Børnehuset Niels Bohr Niels Bohrs Allé 10 ; Vuggestuerne ; Kernen, Mini-bølgerne og børnehavegruppen Bølgerne Åbningstid ; Mandag-torsdag: 6.30 16.45 Skovsbovænget 7: Skyerne (de ældste børnehavebørn)

Læs mere

Kongerslev DUS TROLDEHUSET. Velkommen! Mini-DUS er for førskolebørn. DUS er for børnehaveklasse-, 1. klasse-, 2. klasse- og 3.

Kongerslev DUS TROLDEHUSET. Velkommen! Mini-DUS er for førskolebørn. DUS er for børnehaveklasse-, 1. klasse-, 2. klasse- og 3. Velkommen! Troldehuset modtager gennemsnitlig 90 børn fordelt på Mini-DUS & DUS. Mini-DUS er for førskolebørn. DUS er for børnehaveklasse-, 1. klasse-, 2. klasse- og 3. klassebørn 1. Marts starter de nye

Læs mere

Velkommen til dagplejen Et trygt tilbud i små miljøer

Velkommen til dagplejen Et trygt tilbud i små miljøer SOLRØD KOMMUNE DAGPLEJEN Velkommen til dagplejen Et trygt tilbud i små miljøer Du og dit barn bydes velkommen i den kommunale dagpleje. I pjecen her finder du alle de vigtigste oplysninger om dagplejen.

Læs mere

Velkommen i Visby Børnehus

Velkommen i Visby Børnehus En dag på legepladsen Velkommen i Vores bålhytte Med denne pjece vil vi gerne byde jer velkommen i og samtidig fortælle lidt om, hvem vi er og hvad vi laver. I kan læse mere om vores værdier, pædagogiske

Læs mere

Landsbyordning ved Hou Skole Nørregade 9, Hou 9370 Hals Tlf: 99317898 Mobil: 25197898

Landsbyordning ved Hou Skole Nørregade 9, Hou 9370 Hals Tlf: 99317898 Mobil: 25197898 Landsbyordning ved Hou Skole Nørregade 9, Hou 9370 Hals Tlf: 99317898 Mobil: 25197898 Vi ønsker hermed at byde jer og jeres barn velkommen i Landsbyordningen på Hou skole. Vi håber, at denne folder kan

Læs mere

Aldersintegreret institution STENGÅRDSVEJ 150 6705 ESBJERG Ø TLF. 7616 2250

Aldersintegreret institution STENGÅRDSVEJ 150 6705 ESBJERG Ø TLF. 7616 2250 Aldersintegreret institution STENGÅRDSVEJ 150 6705 ESBJERG Ø TLF. 7616 2250 VELKOMMEN BØRN: I Valmuen modtager vi ca. 90 børn i alderen 0-6 år, fordelt i 2 huse. I det ene hus har vi 3 vuggestuegrupper.

Læs mere

Børnehuset Tommeliden Vuggestuen Kontakt : Mogens :87871400 Vuggestuen :51507017 Mail : mbd@viborg.dk

Børnehuset Tommeliden Vuggestuen Kontakt : Mogens :87871400 Vuggestuen :51507017 Mail : mbd@viborg.dk Børnehuset Tommeliden Vuggestuen Kontakt : Mogens :87871400 Vuggestuen :51507017 Mail : mbd@viborg.dk Ved overgang til vuggestuen, er I velkommen til at være sammen med jeres barn i en indkøringsperiode.

Læs mere

V ELKOMMEN TIL TRYLLEFLØJTEN

V ELKOMMEN TIL TRYLLEFLØJTEN V ELKOMMEN TIL TRYLLEFLØJTEN Velkommen til Tryllefløjten Velkommen i Tryllefløjten. Vi ser frem til samarbejdet med jer, og håber at I vil få en god tid i Tryllefløjten. Tryllefløjten er kendetegnet ved

Læs mere

Mit barn skal i dagtilbud! Hvordan foregår det i Randers Kommune

Mit barn skal i dagtilbud! Hvordan foregår det i Randers Kommune Mit barn skal i dagtilbud! Hvordan foregår det i Randers Kommune Hvor henvender jeg mig? I pladsanvisningen, Odinsgade 12, 8900 Randers C. Tlf.: 8915 1420 Mail: pladsanvisningen@randers.dk Pladsanvisningens

Læs mere

Velkommen til vuggestuen

Velkommen til vuggestuen Velkommen til vuggestuen I Børnehuset kogletræet Kære Vi byder dig og din familie velkommen i Børnehuset Kogletræet. Vi glæder os til at lære dig og din familie at kende. Du skal starte på og Skal være

Læs mere

Velkommen til Kirsebærhuset.

Velkommen til Kirsebærhuset. Velkommen til Kirsebærhuset. Et kommunalt integreret dagtilbud Idrætsvej 73-75 2650 Hvidovre Tlf.: 72 48 99 44 1 Velkommen. Kirsebærhuset består af fire stuer: På hver stue er der to pædagoger og en medhjælper/studerende

Læs mere

Nogle af de begreber vi har i fokus på, når vi tænker idræt, er :

Nogle af de begreber vi har i fokus på, når vi tænker idræt, er : Med denne folder vil vi kort beskrive SFO Kæret, de værdier og den pædagogik vi arbejder ud fra, samt hvad I kan forvente af os og hvilke forventninger vi har til jer, børn og forældre. Vi håber informationerne

Læs mere

SKOLEFRITIDSORDNINGEN RESEN SKOLE Furvej 9 7800 Skive Tlf. 99157595

SKOLEFRITIDSORDNINGEN RESEN SKOLE Furvej 9 7800 Skive Tlf. 99157595 SKOLEFRITIDSORDNINGEN RESEN SKOLE Furvej 9 7800 Skive Tlf. 99157595 Hvad kendetegner Resen SFO Vi arbejder ud fra en overordnet teori om de mange intelligenser. Det betyder, at vi arbejder ud fra en anerkendende

Læs mere

Den Integrerede Institution Tornebakken, Institutionen er en afdeling af DAGTILBUDDET JELLEBAKKEN.

Den Integrerede Institution Tornebakken, Institutionen er en afdeling af DAGTILBUDDET JELLEBAKKEN. Den Integrerede Institution Tornebakken, Institutionen er en afdeling af DAGTILBUDDET JELLEBAKKEN. Vi er beliggende i et område med en blanding af ejer og lejeboliger. Der er mange grønne områder og stisystemer,

Læs mere

Velkommen til Daginstitutionen Firkløveret, Sdr. Bjert

Velkommen til Daginstitutionen Firkløveret, Sdr. Bjert Velkommen til Daginstitutionen Firkløveret, Sdr. Bjert INDHOLD SIDE Velkommen: 3 Overgang fra dagpleje/vuggestue til børnehave: 4 Hvem er vi?: 5 Hvad er vippepladser: 6 Påklædning: 6 Ved ændrede familieforhold

Læs mere

Asylgades Børnehave er en del af Daginstitutionen Trekløveret, som ud over vores afdeling består af børnehaverne Skovhuset og Dragen.

Asylgades Børnehave er en del af Daginstitutionen Trekløveret, som ud over vores afdeling består af børnehaverne Skovhuset og Dragen. Velkommen i Asylgades Børnehave. Med denne Informationsmappe byder vi dig og dit barn VELKOMMEN i Asylgades Børnehave. Vi vil her fortælle lidt om børnehaven, så starten bliver lettere, og I hurtigt føler

Læs mere

DesignBørnehuset SanseSlottet

DesignBørnehuset SanseSlottet DesignBørnehuset SanseSlottet Vi vil gerne byde jer velkommen i Designbørnehuset SanseSlottet. SanseSlottet er en afdeling af Børnehusene i Vonsild. Vi håber, denne skrivelse kan give jer et lille indblik

Læs mere

Adressebeskyttelse Har du eller får du adressebeskyttelse skal du oplyse det til personalet. Oplysningen skal stå på barnets stamkort.

Adressebeskyttelse Har du eller får du adressebeskyttelse skal du oplyse det til personalet. Oplysningen skal stå på barnets stamkort. Velkommen til Benløse Børnegård Dit barn, du som forældre og din familie bydes velkommen til Benløse Børnegård. Med den følgende information håber vi, at du får svar på nogle af de spørgsmål, du sikkert

Læs mere

VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET KILDEBÆKKEN.

VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET KILDEBÆKKEN. VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET KILDEBÆKKEN. Vi vil gerne byde dig og din familie velkommen til Kildebækkens Børnehave. Børnehaven er opdelt i 2 stuer, som hedder henholdsvis, Skovhulen og Havhulen. Børnehaven

Læs mere

Velkommen til Humlebien

Velkommen til Humlebien Velkommen til Humlebien Humlebien Sct. Jørgens Park 17 4700 Næstved Tlf. 55 88 75 10 Email:Humlebien@naestved.dk Kære forældre Med denne folder vil vi gerne byde Jer og Jeres barn velkommen i Humlebien.

Læs mere

THORUP-KLIM SAMDRIFT STORKEREDEN PRAKTISKE OPLYSNINGER

THORUP-KLIM SAMDRIFT STORKEREDEN PRAKTISKE OPLYSNINGER THORUP-KLIM SAMDRIFT STORKEREDEN PRAKTISKE OPLYSNINGER 2014 Indledning Med dette hæfte ønsker personalet i Storkereden nye børn og forældre velkommen. Vi håber hæftet vil give jer de mest nødvendige oplysninger

Læs mere

Skolefritidsordningen

Skolefritidsordningen Skolefritidsordningen - en orientering til forældre Skoleåret 2015/2016 2 Skolefritidsordninger (SFO er) Skole E-mail Telefon Brattingsborgskolen Skoleleder Lars Ziethen SFO-leder Torben Bailey Bøgeskovskolen

Læs mere

Her er vores hverdag

Her er vores hverdag Her er vores hverdag Motorik-børnehaven Rådyrvej Kom og besøg os inden du vælger børnehave I er altid velkommen til at komme på besøg i vores institution. Ring og aftal en tid. For os er det vigtig, at

Læs mere

Tlf. nummer Åbningstider Fremmødekontrol Morgenmad Skoletasker Garderober... Fejl! Bogmærke er ikke defineret.

Tlf. nummer Åbningstider Fremmødekontrol Morgenmad Skoletasker Garderober... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. Information og praktiske oplysninger Tlf. nummer... 3 Åbningstider... 3 Fremmødekontrol... 3 Morgenmad... 4 Skoletasker... 4 Garderober... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. P.Plads... 4 Aflevere børn...

Læs mere

Horsens Idræts- og Natur BørneHus

Horsens Idræts- og Natur BørneHus Horsens Idræts- og Natur BørneHus Sønderbrogade 74 8700 Horsens telefon 76 25 48 48 e-mail: info@tafat.dk www.tafat.dk BørneHuset Ta Fat er en selvejende institution med driftoverenskomst aftale med Horsens

Læs mere

HØNG SKOLES SFO TREKLØVEREN består p.t. af 3 teams/huse:

HØNG SKOLES SFO TREKLØVEREN består p.t. af 3 teams/huse: HØNG SKOLES SFO TREKLØVEREN består p.t. af 3 teams/huse: Høng Odinsvej 18 tlf. 58853620 Stjernehuset Tingvej 2 tlf. 58853740 Laden Kulbyvej 18A tlf 58850480 Trekløverens e-mail adresse: sfo.trekloveret@kalundborg.dk

Læs mere

Velkommen til. SFO Firkløveren. Skolen på la Cours Vej Emil Chr. Hansensvej 2

Velkommen til. SFO Firkløveren. Skolen på la Cours Vej Emil Chr. Hansensvej 2 Velkommen til SFO Firkløveren Skolen på la Cours Vej Emil Chr. Hansensvej 2 2000 Frederiksberg Tlf.: 38 21 04 70 Mail: firkloeveren@frederiksberg.dk Web: www.frb-lc.dk 1 Indholdsfortegnelse Velkommen til

Læs mere

Velkommen til Børnehaven Skovparken!

Velkommen til Børnehaven Skovparken! Velkommen til Børnehaven Skovparken! Med disse sider vil vi gerne give jer nogle praktiske oplysninger og give jer et indtryk af, hvordan det er at gå i vores børnehave. Der er specielt to forhold, der

Læs mere

Velkommen i Børnehuset Molevitten

Velkommen i Børnehuset Molevitten Velkommen i Børnehuset Molevitten FRITIDSHJEMMET PALETTEN KRIDTHUSET VELKOMMEN i Børnehuset Molevitten. Bestyrelsen og medarbejderne ser samarbejdet mellem forældre og pædagoger som en af de mest betydningsfulde

Læs mere

Duponts Gård. Duponts Gård Dronningensgade 66 7000 Fredericia Tlf. 72106500. Duponts Gård Dronningensgade 66 7000 Fredericia Tlf.

Duponts Gård. Duponts Gård Dronningensgade 66 7000 Fredericia Tlf. 72106500. Duponts Gård Dronningensgade 66 7000 Fredericia Tlf. Velkommen i. Vi håber I bliver glade for, at komme i institutionen og vi ser frem til et godt samarbejde Med denne folder vil vi gerne fortælle jer hvem vi er, og hvad vi står for. Hvis I vil vide endnu

Læs mere

Børnehuset Humlebien. Byvej 248c 2650 Hvidovre. Tlf. 36788419. Email: bornehusethumlebien@hvidovre.dk Hjemmeside: www.humlebien.

Børnehuset Humlebien. Byvej 248c 2650 Hvidovre. Tlf. 36788419. Email: bornehusethumlebien@hvidovre.dk Hjemmeside: www.humlebien. . Børnehuset Humlebien Byvej 248c 2650 Hvidovre. Tlf. 36788419 Email: bornehusethumlebien@hvidovre.dk Hjemmeside: www.humlebien.hvidovre VELKOMMEN TIL HUMLEBIEN Denne pjece er tænkt som en hjælp, når dit

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Kærnen

Velkommen til Børnehuset Kærnen Velkommen til Børnehuset Kærnen VELKOMMEN I BØRNEHUSET KÆRNEN NORMERING Børnehuset Kærnen er en integreret institution med 24 vuggestuebørn og 80 børnehavebørn, heraf 40 børn i vores skovafdeling i Nibsbjerg

Læs mere

Cykler stilles i cykelparkeringen bag gymnastiksalene. Der afholdes cyklistprøve i 5. eller 6.kl.

Cykler stilles i cykelparkeringen bag gymnastiksalene. Der afholdes cyklistprøve i 5. eller 6.kl. ABC for 3.-6.kl. april 2013 ADRESSEÆNDRING ANSVAR BESTYRELSE BIRKEN BOLDBANER BØGER CYKLER CYKELHJELM DELETIMER EKSTRA FRI ELEVRÅD FERIEPLAN FORSIKRING Husk at give skolen besked via ForældreIntra om adresse-

Læs mere

Velkomstfolder til børn og deres forældre. SFO Viben Tingstedvej 34-36 2640 Hedehusene 4335 2950 www.reerslev.skoleintra.dk

Velkomstfolder til børn og deres forældre. SFO Viben Tingstedvej 34-36 2640 Hedehusene 4335 2950 www.reerslev.skoleintra.dk Velkomstfolder til børn og deres forældre SFO Viben Tingstedvej 34-36 2640 Hedehusene 4335 2950 www.reerslev.skoleintra.dk Kære forældre Denne information er tænkt, som en hjælp til at gøre den første

Læs mere

Kære. Velkommen i Daginstitutionen Agtrupvej / Brunebjerg. Du skal være på. Dit mærke er. Dine voksne hedder

Kære. Velkommen i Daginstitutionen Agtrupvej / Brunebjerg. Du skal være på. Dit mærke er. Dine voksne hedder Kære Velkommen i Daginstitutionen Agtrupvej / Brunebjerg. Du skal være på Dit mærke er Dine voksne hedder Når du kommer i børnehaven, skal du hænge din jakke og stille dine sko, der hvor du har dit mærke.

Læs mere

Indhold. Praktiske oplysninger. Aflevering og afhentning. Dagens rytme. Her kan du læse om de praktiske oplysninger.

Indhold. Praktiske oplysninger. Aflevering og afhentning. Dagens rytme. Her kan du læse om de praktiske oplysninger. Indhold Praktiske oplysninger... 1 Aflevering og afhentning... 1 Dagens rytme... 1 Mad og madpakker... 2 Skiftetøj... 3 Blebørn... 3 Fravær ved ferie... 3 Sygdom... 3 Fødselsdage... 4 Medbragt legetøj...

Læs mere

Velkommen i Dagplejen Åby

Velkommen i Dagplejen Åby Velkommen i Dagplejen Åby Århus Kommune Dagtilbuddet Gl. Åby En pjece til nye forældre Forældrerådet i Dagplejen Åby vil bidrage med at få etableret en god kontakt mellem dagpleje og hjem. Derfor er der

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Spirrevippen

Velkommen til Børnehuset Spirrevippen Velkommen til Børnehuset Spirrevippen Rigtig hjerteligt velkommen til vores Børnehus! Her har vi samlet en folder med de vigtigste praktiske informationer om vores Børnehus, så I kan få et indblik i Spirrevippens

Læs mere

Frørup September 2015

Frørup September 2015 Smørhullet Skolen Mandag 31 Kampagne: Alle børn cykler 7.45-8.00: uddeling af flyers 8.00: indvielse af cykelbane Tirsdag 1 17.00-18.30: 3F forældremøde Onsdag 2 8.00-15.00: 4F ud i det blå Torsdag 3 Fredag

Læs mere

Hej. Du skal starte i børnehaven Seest Gl. Skole dag den / -. Den gruppe du skal gå i hedder:

Hej. Du skal starte i børnehaven Seest Gl. Skole dag den / -. Den gruppe du skal gå i hedder: Hej. Du skal starte i børnehaven Seest Gl. Skole dag den / -. Den gruppe du skal gå i hedder: Din kontaktperson hedder. Vi har aftalt at du og dine forældre kommer på besøg dag den / klokken. Det vil være

Læs mere

Velkommen til. Jernbanegade Hobro Tlf

Velkommen til. Jernbanegade Hobro Tlf Velkommen til Jernbanegade 26 9500 Hobro Tlf.97115160 Velkommen i Jernbanegades børnehus I denne folder vil i finde en række praktiske informationer om mange forskellige ting der er værd at vide når dit

Læs mere

VELKOMMEN til. Mini-SFO SOLSTRÅLEN

VELKOMMEN til. Mini-SFO SOLSTRÅLEN VELKOMMEN til Mini-SFO SOLSTRÅLEN Velkommen Regnbuen/Solstrålen er Otterup Realskoles fritidsordning. Alle elever på skolen, fra mini- SFO til 3. klasse, er garanteret en plads. Denne pjece skal kort

Læs mere

Henvendelse vedr. ind- og udmeldelse kan ske ved henvendelse til SFO ( )

Henvendelse vedr. ind- og udmeldelse kan ske ved henvendelse til SFO ( ) 1 Skolefritidsordningen Skolefritidsordningen(SFO) er det kommunale tilbud om pasning af børn uden for skoletid. Ordningen omfatter elever fra indskolingen og 3.klasse. Formålet med ordningen er at give

Læs mere