Kundetilfredshedsmålinger og betalingsregulering. Tillægskontrakt 24

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kundetilfredshedsmålinger og betalingsregulering. Tillægskontrakt 24"

Transkript

1 Kundetilfredshedsmålinger og betalingsregulering vedr. Grenaabanen Tillægskontrakt 24

2 Indhold 2. Indhold 1. Kontraktgrundlaget Tillægskontraktens status i forhold til Kontrakten Baggrund for Tillægskontrakt Kundetilfredshedsmålinger ved Epinion Betalingsregulering som følge af overdragelse af arealer på Grenaabanen til Aarhus Letbane Ændring af Kontraktens Bilag 6: Registreringsstationer Ændring af Kontraktens bestemmelser Kundetilfredshedsmålinger ved Epinion... 5 "20 Bilag 10: Kundetilfredshed Registreringsstationer Økonomi Tid Ikrafttræden Ophør Øvrige vilkår Underskrifter... 10

3 Indhold 3. Tillægskontrakt 24 mellem Transport-, Bygnings- og Boligministeriet Frederiksholms Kanal 27 F 1220 København CVR/SE: (herefter: Transportministeriet ) og DSB Telegade Taastrup CVR.nr.: (herefter: DSB ) (herefter: Parterne ) om Kundetilfredshedsmålinger og betalingsregulering vedr. Grenaabanen (herefter: Tillægskontrakt 24 )

4 Kontraktgrundlaget Kontraktgrundlaget Kontraktgrundlaget er Kontrakt mellem Transportministeriet og DSB om trafik udført som offentlig service i perioden , der blev indgået den 16. april Denne kontrakt med tilhørende bilag og senere indgåede tillægsaftaler benævnes i det følgende Kontrakten Tillægskontraktens status i forhold til Kontrakten Nærværende tillægskontrakt er indgået i overensstemmelse med Kontraktens pkt om ændringer af Kontrakten og benævnes i det følgende Tillægskontrakt 24. Kontraktens vilkår er således fortsat gældende i det omfang, der ikke udtrykkeligt er anført andet i denne tillægskontrakt. 2. Baggrund for Tillægskontrakt Kundetilfredshedsmålinger ved Epinion Idet parterne er enige om, at Epinion skal gennemføre DSB s kundetilfredshedsmålinger i stedet for Passagerpulsen, er en række ændringer af Kontrakten nødvendige Betalingsregulering som følge af overdragelse af arealer på Grenaabanen til Aarhus Letbane Idet DSB og Aarhus Letbane med virkning fra den 1. juli 2018 har indgået aftale om overdragelse af arealer langs Grenaabanen fra DSB til Aarhus Letbane, hvorved DSB s ansvar for drift og vedligeholdelse af de pågældende arealer ophører, er Parterne enige om at kontraktbetalingen til DSB skal reduceres.

5 Ændring af Kontraktens bestemmelser Ændring af Kontraktens Bilag 6: Registreringsstationer Parterne er enige om, at stationerne Hornslet og Grenaa skal fjernes fra tabellen over registreringsstationer i Kontraktens Bilag 6: Registreringsstationer som følge af bortfaldet af DSB s forpligtelse til at betjene Grenaabanen. 3. Ændring af Kontraktens bestemmelser 3.1. Kundetilfredshedsmålinger ved Epinion Af Kontraktens pkt fremgår følgende: DSB skal sikre, at kundetilfredsheden som minimum opretholdes på niveauet 7,4 i S-togtrafikken og 7,2 i fjern- og regionaltogtrafikken som et vægtet gennemsnit i henhold til den målemetode og evalueringsskala, som svarer til den i bilag 10 beskrevne. Kontraktens pkt ophæves og erstattes i sin helhed af følgende: DSB skal sikre, at kundetilfredsheden som minimum opretholdes på niveauet 7,5 i S-togtrafikken og 7,4 i fjern- og regionaltogtrafikken som et vægtet gennemsnit i henhold til den målemetode og evalueringsskala, som svarer til den i bilag 10 beskrevne. Af Kontraktens Bilag 10: Kundetilfredshed fremgår en række bestemmelser om gennemførelsen af kundetilfredshedsmålinger. Bilaget ophæves og erstattes i sin helhed af følgende: "20 Bilag 10: Kundetilfredshed Epinion er ansvarlig for at gennemføre kundetilfredshedsmålinger blandt DSB s passagerer Metode Kundetilfredshedsundersøgelserne gennemføres i overensstemmelse med det, der aftales i samarbejdet omkring Epinion Ved indgåelse af nærværende Tillægskontrakt 24 gennemføres kundetilfredshedsmålingerne på baggrund af den metode, der fremgår af Underbilag DSB er forpligtet til at bidrage til sikring af, at gennemførelsen af kundetilfredshedsmålingerne sker på en måde, hvor den anvendte metode

6 Ændring af Kontraktens bestemmelser 6. sikrer repræsentativitet og validitet DSB er forpligtet til at orientere Transportministeriet, såfremt DSB bliver bekendt med, at der foretages væsentlige ændringer i metoden for gennemførelsen af kundetilfredshedsmålingerne med betydning for de i tabel 2 og tabel 3 anførte spørgsmål Spørgeskema Undersøgelsen forudsættes gennemført ud fra et spørgeskema, der som minimum indeholder de i tabel 2 og tabel 3 anførte spørgsmål samt relevante baggrundsspørgsmål, så passagerernes tilfredshed kan synliggøres på relevante segmenter, ligesom undersøgelsens repræsentativitet kan blive afprøvet. I spørgeskemaet er det muligt at svare ved ikke Passagererne gives i spørgeskemaet mulighed for at svare på tilfredshedsspørgsmålene på en skala fra 0-10, jf. Tabel 1. Tabel 1: Skala for angivelse af tilfredshed i kundetilfredshedsundersøgelserne Meget utilfreds Hverken/eller Meget tilfreds DSB accepterer, at kun de i tabel 2 og tabel 3 anførte tilfredshedsspørgsmål danner grundlag for beregningen af kundetilfredsheden DSB accepterer den i tabel 2 og tabel 3 anførte vægtning af tilfredshedsspørgsmål danner grundlag for beregningen af kundetilfredsheden. Tabel 2. Tilfredshedsspørgsmål for fjern- og regionaltog og deres vægtning til brug for beregning af kundetilfredshed: Tilfredshedsspørgsmål Vægt Hvor tilfreds er du med rejsen alt i alt? 25 pct. Hvor tilfreds er du med DSB s serviceniveau på denne rejse? 25 pct. Hvor tilfreds er du med: 50 pct. Den information, der blev givet i toget? Togets overholdelse af køre-

7 Ændring af Kontraktens bestemmelser 7. Tilfredshedsspørgsmål Vægt planen på denne rejse? Muligheden for at have den samme sideplads på hele denne rejse? Togpersonalet er venlige og imødekommende når jeg møder dem i toget? Togets generelle standard? (herunder pladsforhold, interiørets stand mm.) Indvendig rengøring i toget? Rejsetiden for denne rejse? Tabel 3. Tilfredshedsspørgsmål for S-tog og deres vægtning til brug for beregning af kundetilfredshed: Tilfredshedsspørgsmål Vægt Hvor tilfreds er du med rejsen alt i alt? 25 pct. Hvor tilfreds er du med S-togs serviceydelser på denne rejse? 25 pct. Hvor tilfreds er du med: 50 pct. Den information, der blev givet i toget? Togets overholdelse af køreplanen på denne rejse? Muligheden for at få en siddeplads på denne rejse? Togets generelle standard? (herunder pladsforhold, interiørets stand mm.) Indvendig rengøring i toget?

8 Ændring af Kontraktens bestemmelser 8. Tilfredshedsspørgsmål Vægt Rejsetiden for denne rejse? Parterne er indforstået med, at den konkrete ordlyd af tilfredshedsspørgsmålene i tabel 2 og tabel 3 i mindre grad kan afvige fra ordlyden af de spørgsmål, Epinion benytter i sit spørgeskema til gennemførelse af sin kundetilfredshedsundersøgelse blandt DSB s passagerer. Såfremt der sker ændringer i ordlyden af spørgsmålene i Epinions spørgeskema, er DSB forpligtet til at inddrage Transportministeriet med henblik på godkendelse af ændringerne Transportministeriet har ret til at få indsat op til to yderligere tilfredshedsspørgsmål. Såfremt Transportministeriet ønsker at benytte sig af sin ret til at kræve yderligere hovedparametre afdækket, skal Transportministeriet varsle dette over for DSB med minimum fire måneders skriftligt varsel. Sådanne tilfredshedsspørgsmål indgår dog ikke i opgørelsen af kundetilfredsheden Såfremt DSB eller Transportministeriet vælger at foretage særskilte mere vidtgående kundetilfredshedsundersøgelser eller vælger at indføje yderligere spørgsmål i kundetilfredshedsundersøgelserne, indgår disse ikke i vurderingen af målopfyldelsen Rapportering Første rapportering af kundetilfredsheden på baggrund af Epinions måling dækker perioden 1. juli 2018 til 31. december 2018 (2. kalenderhalvår 2018). Herefter vil rapportering af kundetilfredshed ske hvert kalenderhalvår. Første kalenderhalvår dækker perioden 1. januar til 30. juni, og andet kalenderhalvår dækker perioden 1. juli til 31. december DSB er forpligtet til at sikre, at Epinion til DSB rapporterer resultatet for hver af de i tabel 2 og tabel 3 angivne tilfredshedsspørgsmål såvel som samlet fordelt på følgende geografiske afgrænsninger: Den samlede fjern- og regionaltogtrafik Øst-Vest Rejser Øst Rejser Vest Rejser Den samlede S-togstrafik DSB er forpligtet til at fremsende redegørelse for tiltag til forbedring af kundetilfredsheden i tilfælde af, at der for de i tabel 2 nævnte spørgsmål sker et fald på 1,0 på den viste skala fra 0-10 fra én undersøgelse til den næst følgende. En redegørelse fordres også i tilfælde, hvor enkeltparametre opnår en tilfredshedsgrad på under 3,75.

9 Økonomi Ved ophør af Epinion Såfremt Epinion uanset årsag ikke gennemfører kundetilfredshedsmålinger blandt DSB s passagerer, er DSB forpligtet til med fornødent varsel at sikre, at kundetilfredshedsundersøgelserne foretages af uvildig tredjepart. Indtil andet aftales skal disse kundetilfredshedsmålinger gennemføres på baggrund af den metode og med de spørgsmål, der fremgår af tabel 2 og tabel 3 samt passende baggrundsspørgsmål. DSB er alene ansvarlig for så vidt angår uddeling af spørgeskemaer i DSB s tog Registreringsstationer Stationerne Grenaa og Hornslet udgår fra tabellen over registreringsstationer i Kontraktens pkt. 16, Bilag 6: Registreringsstationer. 4. Økonomi Parterne er enige om, at kontraktbetalingen til DSB reduceres med 1,0 mio. kr. (2018-pl) om året som følge af overdragelsen af DSB s arealer på Grenaabanen. Reduktionen er gældende fra 1. juli Tid 5.1. Ikrafttræden Tillægskontrakt 24 har virkning fra underskrivelsestidspunktet Ophør Medmindre andet aftales skriftligt, ophører Tillægskontrakt 24 samtidig med ophør af Kontrakten. 6. Øvrige vilkår Kontrakten gælder på i øvrigt uændrede vilkår. Nærværende Tillægskontrakt 24 oprettes i to eksemplarer, der opbevares hos henholdsvis DSB og Transportministeriet.

10 Underskrifter Underskrifter Høje Taastrup, den 3. maj 2019 For DSB: Flemming Jensen Administrerende direktør Thomas Thellersen Børner Direktør Økonomi København, den 3. maj 2019 For Transportministeriet: Flemming Schiller Afdelingschef Frank Johansen Konstitueret kontorchef

11 Transport-, Bygnings- og Boligministeriet Frederiksholms Kanal 27F 1220 København K Telefon trm@trm.dk

Flere ressourcer til håndtering af Rejsekort

Flere ressourcer til håndtering af Rejsekort ^^^Transport- og w Bygningsministeriet Flere ressourcer til håndtering af Rejsekort i 2015 Tillægskontrakt 10 Indhold I 2. Indhold 1. Kontraktgrundlag 4 l.i. Tillægskontraktens status i forhold til Kontrakten

Læs mere

/"rm. håndtering af. Flere ressourcer til %,, Boligmimsleriel INDKOMMET. . B*"."*;V*.'åb'

/rm. håndtering af. Flere ressourcer til %,, Boligmimsleriel INDKOMMET. . B*.*;V*.'åb' INDKOMMET /"rm '.. B*"."*;V*.'åb' Boligmimsleriel Flere ressourcer til håndtering af %,, Indhold 2 Indhold Kontraktgrundlag... 4 1.1. Tillægskontraktensstatus'] forhold til Kontrakten... 4 2. Baggrund...

Læs mere

Transport- og Bygningsministeriet. Tillægskontrakti

Transport- og Bygningsministeriet. Tillægskontrakti Transport- og Bygningsministeriet Tillægskontrakti Indhold I 2. Indhold 1. Kontraktgrundlag.4 2. Baggrund 4 3. Ændringaf Kontraktens bestemmelser 4 3.1. Takstharmonisering 4 3.2. Reduktion af kontraktbetaling

Læs mere

Trafikkøbsrapport Trafikkøb 2017

Trafikkøbsrapport Trafikkøb 2017 Trafikkøbsrapport Trafikkøb Trafikkøbsrapport Udgivet af: Transport-, Bygnings- og Boligministeriet Frederiksholms Kanal 27F 1220 København K Udarbejdet af: Transport-, Bygnings- og Boligministeriet ISBN:

Læs mere

Trafikkøbsrapport Trafikkøb 2016

Trafikkøbsrapport Trafikkøb 2016 Trafikkøbsrapport Trafikkøb Trafikkøbsrapport Udgivet af: Transport-, Bygnings- og Boligministeriet Frederiksholms Kanal 27F 1220 København K Udarbejdet af: Transport-, Bygnings- og Boligministeriet ISBN:

Læs mere

Bilag 7 Kvalitet og incitamentsordninger

Bilag 7 Kvalitet og incitamentsordninger Bilag 7 Kvalitet og incitamentsordninger Version 1.1 16. januar 2009 Indholdsfortegnelse 1. Indledning 2 2. 2.1 Billetindtægter Indledning 3 3 2.2 Opgørelse af passagergrundlag og billettyper 2.2.1 Årlig

Læs mere

Trafikkøbsrapport 2010-2014. Trafikkøb 2010-2014

Trafikkøbsrapport 2010-2014. Trafikkøb 2010-2014 Trafikkøbsrapport 2010-2014 Trafikkøb 2010-2014 Trafikkøbsrapport 2010-2014 Udgivet af: Transport- og Bygningsministeriet Frederiksholms Kanal 27F 1220 København K Udarbejdet af: Transport- og Bygningsministeriet

Læs mere

Kundeundersøgelse uge 40 2012

Kundeundersøgelse uge 40 2012 Kundeundersøgelse uge 40 5 Vejledende kvalitetsindeks - Lokalbanen 4 3,75 3,78 3,79 3,95 3,99 4,09 4,07 4,08 4,09 3 2 1 2003 2004 2006 2007 2008 2009 2010 2011 Indholdsfortegnelse Baggrund for undersøgelse...

Læs mere

Trafikkøbsrapport Trafikkøb 2015

Trafikkøbsrapport Trafikkøb 2015 Trafikkøbsrapport Trafikkøb Trafikkøbsrapport Udgivet af: Transport- og Bygningsministeriet Frederiksholms Kanal 27F 1220 København K Udarbejdet af: Transport- og Bygningsministeriet ISBN: 978-87-93292-01-7

Læs mere

Kundetilfredshedsundersøgelse

Kundetilfredshedsundersøgelse Kundetilfredshedsundersøgelse Kystbanen/Øresund Efterår 2010 INDHOLD 1. Sammenfatning... 3 2. Resultat... 6 2.1 Kundetilfredshed... 6 2.2 Kvalitetsspørgsmål, samtlige rejser... 7 2.3 Kvalitetsspørgsmål

Læs mere

Transport-, Bygnings- og Boligudvalget TRU Alm.del Bilag 203 Offentligt

Transport-, Bygnings- og Boligudvalget TRU Alm.del Bilag 203 Offentligt Transport-, Bygnings- og Boligudvalget 2016-17 TRU Alm.del Bilag 203 Offentligt HØRINGSNOTAT Dato J. nr. 27. februar 2017 2017-943 Høringsnotat vedr. forslag om halvtimesdrift på Svendborgbanen 1. Baggrund

Læs mere

Rejsekortet Udvikling i kundetilfredshed

Rejsekortet Udvikling i kundetilfredshed Rejsekortet Udvikling i kundetilfredshed Baseret på undersøgelser foretaget af Epinion A/S for Rejsekort A/S 2012 til 2015 4. april 2016 0. Indhold 1. Materialet 3 2. Sådan har vi gjort 4 3. Passagerpulsens

Læs mere

Notat. Direktionssekretariatet. Transport-, Bygnings- og Boligministeriet Frederiksholms Kanal 27 F 1220 København K

Notat. Direktionssekretariatet. Transport-, Bygnings- og Boligministeriet Frederiksholms Kanal 27 F 1220 København K Notat Transport-, Bygnings- og Boligministeriet Frederiksholms Kanal 27 F 1220 K Høring vedrørende halvtimes drift på Svendborgbanen DSB har for Transport- Bygnings- og Boligministeriet udarbejdet et oplæg

Læs mere

Servicekvalitetsniveau ved Regionstog A/S Årsrapport 2013

Servicekvalitetsniveau ved Regionstog A/S Årsrapport 2013 Den 31. januar 2014 Servicekvalitetsniveau ved Regionstog A/S Årsrapport 2013 Indledning Denne rapport er udarbejdet på baggrund af de krav om jernbanepassagerers rettigheder og forpligtelser, som er beskrevet

Læs mere

De Nationale Passagertilfredsheds -undersøgelser (tog) Sommer 2017 (April til september 2017)

De Nationale Passagertilfredsheds -undersøgelser (tog) Sommer 2017 (April til september 2017) De Nationale Passagertilfredsheds -undersøgelser (tog) Sommer 2017 (April til september 2017) 1 NORDISK MILJØMÆRKNING Forbrugerrådet Tænk Passagerpulsen Fiolstræde 17B 1017 København K T +45 7741 7741

Læs mere

1. kvartal 2010. 2. kvartal 2010. 3. kvartal 2010

1. kvartal 2010. 2. kvartal 2010. 3. kvartal 2010 Trafikudvalget -11 TRU alm. del Bilag 98 Offentligt Notat Afrapportering Fjern- og Regionaltog, 3. 1. Antallet af rejser I 3. blev der foretaget ca. 12,8 mio. rejser med DSB's fjern- og regionaltog. Dette

Læs mere

De Nationale Passagertilfredsheds -undersøgelser (tog)

De Nationale Passagertilfredsheds -undersøgelser (tog) De Nationale Passagertilfredsheds -undersøgelser (tog) Sommer 2016 (April til september 2016) 1 NORDISK MILJØMÆRKNING Forbrugerrådet Tænk Passagerpulsen Fiolstræde 17B 1017 København K T +45 7741 7741

Læs mere

De Nationale Passagertilfredsheds -undersøgelser (tog) Vinter 2016/17 (Oktober til marts 2017)

De Nationale Passagertilfredsheds -undersøgelser (tog) Vinter 2016/17 (Oktober til marts 2017) De Nationale Passagertilfredsheds -undersøgelser (tog) Vinter 2016/17 (Oktober til marts 2017) 1 NORDISK MILJØMÆRKNING Forbrugerrådet Tænk Passagerpulsen Fiolstræde 17B 1017 København K T +45 7741 7741

Læs mere

Tilbringer-transportens indflydelse på togpassagerernes tilfredshed

Tilbringer-transportens indflydelse på togpassagerernes tilfredshed Tilbringer-transportens indflydelse på togpassagerernes tilfredshed Notat baseret på NPT data oktober 2016 Side 2 1. Indledning En stor del af passagererne i den kollektive trafik benytter mere end et

Læs mere

Transport- og Bygningsudvalget 2015-16 TRU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 142 Offentligt

Transport- og Bygningsudvalget 2015-16 TRU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 142 Offentligt Transport- og Bygningsudvalget 2015-16 TRU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 142 Offentligt Notat Transport- og Bygningsministeriet Frederiksholms Kanal 27 1220 København K TRU 142 Transport- og Bygningsministeriet

Læs mere

Transportudvalget TRU Alm.del Bilag 149 Offentligt

Transportudvalget TRU Alm.del Bilag 149 Offentligt Transportudvalget 2014-15 TRU Alm.del Bilag 149 Offentligt Notat Transportministeriet Frederiksholms Kanal 27 1220 København K Afrapportering Fjern- og Regionaltog, 3. kvartal 2014 Sekretariat & jura 1.

Læs mere

KUNDECENTER 2012. Midttrafik. Kundetilfredshed September

KUNDECENTER 2012. Midttrafik. Kundetilfredshed September KUNDECENTER 2012 Midttrafik Kundetilfredshed September Baggrund og anbefalinger Kundernes køn og alder Henvendelser ved personligt fremmøde Henvendelser per telefon Slippery slope og tilfredshed Historik

Læs mere

Trafikkøbsrapport lokalbaner

Trafikkøbsrapport lokalbaner Trafikkøbsrapport lokalbaner 2014-2018 Trafikselskabet Movia august 2019 1 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Indledning... 3 Movias kontraktopfølgning... 4 Kontrakterne og nøgletal... 5 Driftsområder...

Læs mere

Tillægsaftale. Ethernet Bitstream Access Multikanaler (Ethernet BSA Multikanaler) mellem. TDC Totalløsninger A/S. Cybercity A/S

Tillægsaftale. Ethernet Bitstream Access Multikanaler (Ethernet BSA Multikanaler) mellem. TDC Totalløsninger A/S. Cybercity A/S 20. september 2007 Tillægsaftale om Ethernet Bitstream Access Multikanaler (Ethernet BSA Multikanaler) mellem TDC Totalløsninger A/S og Cybercity A/S 1 Indholdsfortegnelse 1 Indholdsfortegnelse... 2 1.1

Læs mere

De Nationale Passagertilfredshedsundersøgelser

De Nationale Passagertilfredshedsundersøgelser De Nationale Passagertilfredshedsundersøgelser (tog) Vinter 2016 (Januar til marts 2016) 1 NORDISK MILJØMÆRKNING Forbrugerrådet Tænk Passagerpulsen Fiolstræde 17B 1017 København K T +45 7741 7741 E-mail:

Læs mere

Hvornår kører toget?

Hvornår kører toget? Hvornår kører toget? Kundens oplevelse af trafikinformation i S-toget Jernbanekonferencen d. 17. maj 2010 Side 1 Kommerciel, Markedsanalyse Togturen - rejsekæden Hvad påvirker kundernes tilfredshed? Ved

Læs mere

Rejsekort kundetilfredshed

Rejsekort kundetilfredshed Rejsekort kundetilfredshed Komparativ analyse baseret på Rejsekort A/S egne undersøgelser fra 2012, 2013 og 2014 (foretaget af Epinion A/S) Revideret april 2015 0. Indhold 1. Materialet 3 2. Sådan har

Læs mere

SPONSORAFTALE. indgået mellem. [Sponsor] [CVR-nr.] [Adresse] [Adresse] [ Sponsoren ]

SPONSORAFTALE. indgået mellem. [Sponsor] [CVR-nr.] [Adresse] [Adresse] [ Sponsoren ] Side 1/9 SPONSORAFTALE indgået mellem [Sponsor] [CVR-nr.] [Adresse] [Adresse] [ Sponsoren ] og Transport- og Bygningsministeriet Frederiksholms Kanal 27F 1220 København K ( Transport- og Bygningsministeriet

Læs mere

KUNDETILFREDSHED I BYBUSSER

KUNDETILFREDSHED I BYBUSSER KUNDETILFREDSHED I BYBUSSER MIDTTRAFIK KUNDETILFREDSHEDSUNDERSØGELSE 2011/2012 EPINION KØBENHAVN RYESGADE 3F DK-2200 KØBENHAVN N TLF. +45 87 30 95 00 TYA@EPINION.DK EPINION AARHUS SØNDERGADE 1A DK-8000

Læs mere

KUNDETILFREDSHEDSMÅLING

KUNDETILFREDSHEDSMÅLING Skatteudvalget 2008-09 SAU alm. del Svar på Spørgsmål 381 Offentligt KUNDETILFREDSHEDSMÅLING NUMMERPLADEOPGAVEN. GENNEMFØRT UGE 40/2008 KUNDETILFREDSHEDSMÅLING i UGE 40 2008 - NUMMERPLADEOPGAVEN. Indholdsfortegnelse

Læs mere

Udviklingen i togpassagerers tilfredshed i Danmark og UK

Udviklingen i togpassagerers tilfredshed i Danmark og UK Udviklingen i togpassagerers tilfredshed i Danmark og UK Data fra vinteren 2015/16 til vinteren 2017/18 (Danmark) Og efterår 2015 til efterår 2017 (UK) Juni 2018 1 Indhold 1. Indledning...3 2. Resultater...

Læs mere

Udkast til. Drifts- og samarbejdsaftale

Udkast til. Drifts- og samarbejdsaftale Djursland for fuld Damp Udkast til Drifts- og samarbejdsaftale Kulturafdelingen Journalnr.:08-24631 1. Samarbejdets parter. Som led i samarbejdet mellem: Foreningen Djursland for fuld Damp, Allingåbro

Læs mere

De Nationale Passagertilfredsheds -undersøgelser (tog) Vinter 2017/18 (Oktober 2017 til marts 2018)

De Nationale Passagertilfredsheds -undersøgelser (tog) Vinter 2017/18 (Oktober 2017 til marts 2018) De Nationale Passagertilfredsheds -undersøgelser (tog) Vinter 2017/18 (Oktober 2017 til marts 2018) 1 NORDISK MILJØMÆRKNING Forbrugerrådet Tænk Passagerpulsen Fiolstræde 17B 1017 København K T +45 7741

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser 1. Forretningsbetingelserne, aftale og parterne 1.1. Forretningsbetingelserne gælder for alle opgaver, som Vistisen & Lunde udfører for kunden, medmindre kunden har indgået anden

Læs mere

KUNDETILFREDSHEDS- UNDERSØGELSE

KUNDETILFREDSHEDS- UNDERSØGELSE KUNDETILFREDSHEDS- UNDERSØGELSE MIDTTRAFIK OVERORDNEDE RESULTATER JULI 2016 BAGGRUND FOR UNDERSØGELSEN BAGGRUND Midttrafik administrerer den kollektive trafik i Region Midtjylland og ønsker at få et indblik

Læs mere

Udarbejdelse af en arkiveringsversion af regionernes valgdata

Udarbejdelse af en arkiveringsversion af regionernes valgdata Kontrakt Udarbejdelse af en arkiveringsversion af regionernes valgdata Regionshuset Niels Bohrs Vej 30 9220 Aalborg Ø 1. Aftalen Nærværende aftale er indgået på baggrund af annoncering i henhold til afsnit

Læs mere

Regionaltog i Nordjylland

Regionaltog i Nordjylland 1 Regionaltog i Nordjylland Banebranchen 5. maj Fremtidens passagertrafik Svend Tøfting Region Nordjylland LIDT HISTORIE 2 2000 Nordjyllands amt overtager Skagens- og Hirtshalsbanen 3 Juni 2004 Nye skinner

Læs mere

Kontrakt mellem Trafikministeriet og DSB S- tog a/s om S-togstrafikken udført som offentlig service i perioden 2005-2014

Kontrakt mellem Trafikministeriet og DSB S- tog a/s om S-togstrafikken udført som offentlig service i perioden 2005-2014 Kontrakt mellem Trafikministeriet og DSB S- tog a/s om S-togstrafikken udført som offentlig service i perioden 2005-2014 Titel Kontrakt mellem Trafikministeriet og DSB S-tog a/s om S- togstrafikken udført

Læs mere

Trafikkøbsrapport lokalbaner

Trafikkøbsrapport lokalbaner Trafikkøbsrapport lokalbaner 2013-2017 Indledning Alle myndigheder, der indkøber offentlig servicetrafik, er, i medfør af EU Forordning nr. 2016/2338 (PSOforordningen), forpligtet til at offentliggøre

Læs mere

Forelagt for og behandlet af Finansudvalget som fortroligt Akt. D. (2004-05)

Forelagt for og behandlet af Finansudvalget som fortroligt Akt. D. (2004-05) O:\Folketinget\Folketing jobs\aktstykker\533876\dokumenter\akt084.fm 01-02-05 10:57:13 k02 TN 1 Forelagt for og behandlet af Finansudvalget som fortroligt Akt. D. (2004-05) 84 Trafikministeriet. København,

Læs mere

Hovedentreprisekontrakt

Hovedentreprisekontrakt Hovedentreprisekontrakt om levering og opsætning af speedgates Side 1 af 8 Indhold 1. Kontraktens genstand og parter... 4 2. Generelle betingelser... 4 3. Aftalegrundlag... 4 4. Vederlag... 5 5. Betaling...

Læs mere

Jeg har derfor bedt DSB s bestyrelsesformand såvel som Banedanmark om et bidrag til redegørelsen.

Jeg har derfor bedt DSB s bestyrelsesformand såvel som Banedanmark om et bidrag til redegørelsen. MINISTEREN Statsrevisorernes Sekretariat Folketinget Christiansborg 1240 København K (ministersvar@ft.dk) Dato J. nr. 2. februar 2018 2016-5694 Frederiksholms Kanal 27 F 1220 København K Telefon 41 71

Læs mere

Bilag 7. Kvalitetsstyring - Entreprenørmodellen. HUR 17. udbud af almindelig rutekørsel Bilag 7 side 1

Bilag 7. Kvalitetsstyring - Entreprenørmodellen. HUR 17. udbud af almindelig rutekørsel Bilag 7 side 1 HUR 17. udbud af almindelig rutekørsel Bilag 7 side 1 Bilag 7 Kvalitetsstyring - Entreprenørmodellen 7.1 Hovedprincipper og anvendelse... 2 7.1.1 Kvalitetsstyringssystemets hovedprincipper... 2 7.1.2 Grundlaget

Læs mere

Kundetilfredshedsundersøgelse på Kystbanen EFTERÅR 2011

Kundetilfredshedsundersøgelse på Kystbanen EFTERÅR 2011 Kundetilfredshedsundersøgelse på Kystbanen EFTERÅR 2011 20.december 2011 INDHOLD 1. Sammenfatning... 3 2. Resultat... 6 2.1 Kundetilfredshed... 6 2.2 Kvalitetsspørgsmål, samtlige rejser... 8 2.3 Kvalitetsspørgsmål

Læs mere

Trafikkøbsrapport lokalbaner Trafikselskabet Movia august 2017

Trafikkøbsrapport lokalbaner Trafikselskabet Movia august 2017 Trafikkøbsrapport lokalbaner 2012-2016 Trafikselskabet Movia august 2017 Indledning Alle myndigheder, der indkøber offentlig servicetrafik, er, i medfør af EU Forordning nr. 2016/2338 (PSOforordningen),

Læs mere

Pendlernes oplevelse af forsinkelser NPT NOTAT

Pendlernes oplevelse af forsinkelser NPT NOTAT Pendlernes oplevelse af forsinkelser NPT NOTAT September 2017 Side 2 Indhold 1. Baggrund og formål 3 2. Resultater 4 2.1 Resumé 4 2.2 Pendlernes oplevelser af forsinkelser 4 2.3 Konsekvensen af forsinkelser

Læs mere

Transport-, Bygnings- og Boligudvalget TRU Alm.del Bilag 290 Offentligt

Transport-, Bygnings- og Boligudvalget TRU Alm.del Bilag 290 Offentligt Transport-, Bygnings- og Boligudvalget 2017-18 TRU Alm.del Bilag 290 Offentligt NOTAT Dato J. nr. 3. maj 2018 2018-6509 Bilag 1 DSB s køreplanforslag for fjern- og regionaltogtrafikken i 2019 I dette bilag

Læs mere

Notat til Statsrevisorerne om beretning om Trafikministeriets håndtering af kontrakten med ARRIVA. April 2012

Notat til Statsrevisorerne om beretning om Trafikministeriets håndtering af kontrakten med ARRIVA. April 2012 Notat til Statsrevisorerne om beretning om Trafikministeriets håndtering af kontrakten med ARRIVA April 2012 RIGSREVISORS FORTSATTE NOTAT TIL STATSREVISORERNE 1 Opfølgning i sagen om Trafikministeriets

Læs mere

Tillægsaftale om Fly. til. Gensalg. på mobilområdet. mellem. TDC Mobil A/S. TDC Totalløsninger A/S

Tillægsaftale om Fly. til. Gensalg. på mobilområdet. mellem. TDC Mobil A/S. TDC Totalløsninger A/S 23. februar 2007 Tillægsaftale om Fly til Gensalg på mobilområdet mellem TDC Mobil A/S og TDC Totalløsninger A/S 1. Indholdsfortegnelse 1. INDHOLDSFORTEGNELSE 6 2. PRÆAMBEL 12 3. PARTERNE 14 4. AFTALENS

Læs mere

BILAG 3, LEASINGAFTALE

BILAG 3, LEASINGAFTALE BILAG 3, LEASINGAFTALE LEASINGAFTALE mellem Aarhus Kommune Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg Søren Frichs Vej 36G 8230 Åbyhøj og [NAVN] [ADRESSE] CVR-nr. [***] INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Leasingaftalens

Læs mere

Aftale nr.: Dato: 1. december Tillægsaftale om Udlevering af NT-bokse. mellem. xxx TDC A/S

Aftale nr.: Dato: 1. december Tillægsaftale om Udlevering af NT-bokse. mellem. xxx TDC A/S Aftale nr.: Dato: 1. december 2001 Tillægsaftale om Udlevering af NT-bokse mellem xxx og TDC A/S 1. INDHOLDSFORTEGNELSE... 2 1.1. BILAGSLISTE... 2 2. PRÆAMBEL... 3 3. PARTERNE... 3 4. AFTALENS IKRAFTTRÆDEN...

Læs mere

Samarbejdsaftale Sagsnr Dokumentnr Om særlig parkeringslicens til el-bybiler i en 5-årig forsøgsperiode

Samarbejdsaftale Sagsnr Dokumentnr Om særlig parkeringslicens til el-bybiler i en 5-årig forsøgsperiode KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Udvikling 17-03-2015 Sagsnr. 2015-0009752 Samarbejdsaftale Dokumentnr. 2015-0009752-5 Om særlig parkeringslicens til el-bybiler i en 5-årig forsøgsperiode

Læs mere

Vilkår for Selvbetjening Erhverv

Vilkår for Selvbetjening Erhverv Vilkår for Selvbetjening Erhverv Juni 2016 1. Aftalen For aftaler om Selvbetjening Erhverv, der udbydes af TDC A/S (herefter TDC) gælder følgende vilkår for Selvbetjening Erhverv i supplement til Generelle

Læs mere

BILAG 3, LEASINGAFTALE

BILAG 3, LEASINGAFTALE BILAG 3, LEASINGAFTALE LEASINGAFTALE mellem Aarhus Kommune Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg Søren Frichs Vej 36G 8230 Åbyhøj og [NAVN] [ADRESSE] CVR-nr. [***] Side 1 af 6 INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Forsikringsmæglerbistand

Forsikringsmæglerbistand Samarbejdsaftale Forsikringsmæglerbistand Regionshuset Niels Bohrs Vej 30 9220 Aalborg Ø 1. Aftalen Nærværende aftale er indgået på baggrund af annoncering i henhold til afsnit II i lovbekendtgørelse nr.

Læs mere

Kundetilfredshed efterår Udarbejdet af DMA/Research A/S for Kundeservice, Midttrafik efterår 2008

Kundetilfredshed efterår Udarbejdet af DMA/Research A/S for Kundeservice, Midttrafik efterår 2008 Kundetilfredshed efterår 2008 Udarbejdet af DMA/Research A/S for Kundeservice, Midttrafik efterår 2008 0 Indhold Formål. 2 Om Undersøgelsen 3 Konklusion... 8 Resultater Tilfredshed (segment, køn, alder,

Læs mere

Rammeaftale (RA) Genudbud-VIN-VKØR Vintertjeneste på kørebaner. Maj 2018

Rammeaftale (RA) Genudbud-VIN-VKØR Vintertjeneste på kørebaner. Maj 2018 Rammeaftale (RA) Genudbud-VIN-VKØR Vintertjeneste på kørebaner Maj 2018 Rammeaftale (RA) 1 Delaftale Rammeaftalen vedrører følgende delaftale: XX-XX Opgaven omhandler glatførebekæmpelse og snerydning med

Læs mere

Tværgående rapport Pendler Rejsetidsgarantien - tilmeldte og ikke-tilmeldte

Tværgående rapport Pendler Rejsetidsgarantien - tilmeldte og ikke-tilmeldte Transportudvalget 2014-15 TRU Alm.del Bilag 55 Offentligt Tværgående rapport en - tilmeldte og ikke-tilmeldte Transportministeriet Januar 2013 Baggrund for undersøgelsen Transportministeriet ønsker, at

Læs mere

Kolding Sydtrafik. Kundetilfredshedsundersøgelse Flextrafik Maj Side 1. Anne Kathrine Zahle & Jeanette Greve Hansen

Kolding Sydtrafik. Kundetilfredshedsundersøgelse Flextrafik Maj Side 1. Anne Kathrine Zahle & Jeanette Greve Hansen Kolding Sydtrafik Kundetilfredshedsundersøgelse Flextrafik Maj 2014 2014 Side 1 Anne Kathrine Zahle & Jeanette Greve Hansen Formål FynBus og Sydtrafik har i samarbejde med konsulentfirmaet Wilke gennemført

Læs mere

BILAG I GARANTIERKLÆRING FRA AHL OM MINIMUMSTILKØB I (3,5 MIO./ ÅR) fra. Aalborg Havn Logistik A/S. til XXX A/S

BILAG I GARANTIERKLÆRING FRA AHL OM MINIMUMSTILKØB I (3,5 MIO./ ÅR) fra. Aalborg Havn Logistik A/S. til XXX A/S Dette bilag udgør Bilag I til Partnerskabs- og Driftsaftalen. BILAG I GARANTIERKLÆRING FRA AHL OM MINIMUMSTILKØB I 2020-2021 (3,5 MIO./ ÅR) fra Aalborg Havn Logistik A/S til XXX A/S APRIL 2019 Til (Garantimodtager):

Læs mere

Direktionssekretariatet

Direktionssekretariatet Transport-, Bygnings- og Boligministeriet Frederiksholms Kanal 27 F 1220 København K Direktionssekretariatet 1. Nuværende indsættelsesplan DSB planlagde i februar måned med en driftspulje på 52 IC4 togsæt,

Læs mere

Transport- og Bygningsudvalget TRU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 50 Offentligt

Transport- og Bygningsudvalget TRU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 50 Offentligt Transport- og Bygningsudvalget 2016-17 TRU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 50 Offentligt Notat Transport- og Bygningsministeriet Frederiksholms Kanal 27 F 1220 København K Nedenstående tabel viser antallet

Læs mere

Standardvilkår for samarbejde mellem medicovirksomheder og designvirksomheder

Standardvilkår for samarbejde mellem medicovirksomheder og designvirksomheder Standardvilkår for samarbejde mellem medicovirksomheder og designvirksomheder Nærværende standardvilkår er tænkt som et neutralt udgangspunkt for samarbejdet mellem medico- og designvirksomheder omkring

Læs mere

KUNDETILFREDSHED 2016 SYDDJURS KOMMUNE

KUNDETILFREDSHED 2016 SYDDJURS KOMMUNE 22-09-2016 KUNDETILFREDSHED 2016 SYDDJURS KOMMUNE 22-09-2016 Kundetilfredshed 2016 Syddjurs Kommune 2 INDHOLD Emne Side Resumé overordnede resultater 3 Samlet tilfredshed med busruten generelt... 4 Samlet

Læs mere

Samarbejdsaftale. mellem. [Navn] [Adresse] [Adresse] CVR-nr.: [Indsæt] (herefter betegnet A ) [Navn] [Adresse] [Adresse]

Samarbejdsaftale. mellem. [Navn] [Adresse] [Adresse] CVR-nr.: [Indsæt] (herefter betegnet A ) [Navn] [Adresse] [Adresse] Samarbejdsaftale mellem CVR-nr.: [Indsæt] (herefter betegnet A ) og CVR-nr.: [Indsæt] (herefter betegnet Erhververen ) (herefter samlet B ) 1 Formål og projektbeskrivelse Formålet med denne samarbejdsaftale

Læs mere

Bilag [nr.] Trepartsaftale

Bilag [nr.] Trepartsaftale J.nr.: 7501417 MPE/KRM Bilag [nr.] Trepartsaftale Kammeradvokaten Telefon +45 33 15 20 10 Vester Farimagsgade 23 Fax +45 33 15 61 15 DK-1606 København V www.kammeradvokaten.dk Trepartsaftale INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Direktionssekretariatet

Direktionssekretariatet Transport-, Bygnings- og Boligministeriet Frederiksholms Kanal 27 F 1220 København K 1. Nuværende indsættelsesplan DSB planlagde i april måned med en driftspulje på 52 IC4 togsæt, heraf 37 togsæt til indsættelse

Læs mere

- med dig i fremtiden DATABEHANDLERAFTALE. Aftale omkring behandling af persondata. Udarbejdet af: Mentor IT

- med dig i fremtiden DATABEHANDLERAFTALE. Aftale omkring behandling af persondata. Udarbejdet af: Mentor IT DATABEHANDLERAFTALE Aftale omkring behandling af persondata Udarbejdet af: Mentor IT Aftalen Denne databehandleraftale (Aftalen) er er et tillæg til den indgåede kontrakt mellem kunden (Dataansvarlig)

Læs mere

KUNDETILFREDSHED 2016 ODDER KOMMUNE

KUNDETILFREDSHED 2016 ODDER KOMMUNE 22-09-2016 KUNDETILFREDSHED 2016 ODDER KOMMUNE 22-09-2016 Kundetilfredshed 2016 Odder Kommune 2 INDHOLD Emne Side Resumé overordnede resultater 3 Samlet tilfredshed med busruten generelt... 4 Samlet tilfredshed

Læs mere

Transport-, Bygnings- og Boligministeriet. Frederiksholms Kanal 27F, 1220 København K

Transport-, Bygnings- og Boligministeriet. Frederiksholms Kanal 27F, 1220 København K Aftale mellem Transport-, Bygnings- og Boligministeriet Frederiksholms Kanal 27F, 1220 København K Dato J. nr. og Region Sjælland Alleen 15, 4180 Sorø (herefter: Parterne ) om overdragelse af trafikkøberansvaret

Læs mere

Månedlig Driftsstatusrapport IC4 Rapporteringsperiode: September 2017

Månedlig Driftsstatusrapport IC4 Rapporteringsperiode: September 2017 Månedlig Driftsstatusrapport IC4 Rapporteringsperiode: September 2017 Transport-, Bygnings- og Boligministeriet Frederiksholms Kanal 27F 1220 København K 1. Nuværende indsættelsesplan 26. oktober 2017

Læs mere

Månedlig Driftsstatusrapport IC4 Rapporteringsperiode: April 2017

Månedlig Driftsstatusrapport IC4 Rapporteringsperiode: April 2017 Månedlig Driftsstatusrapport IC4 Rapporteringsperiode: April 2017 Transport-, Bygnings- og Boligministeriet Frederiksholms Kanal 27F 1220 København K 6. juni 2017 1. Nuværende indsættelsesplan DSB planlagde

Læs mere

Tillægsaftale. Grossist Service. mellem TDC A/S XXX

Tillægsaftale. Grossist Service. mellem TDC A/S XXX 4. december 2007 Tillægsaftale om Grossist Service mellem TDC A/S og XXX 1 Indholdsfortegnelse 1 Indholdsfortegnelse...1 1.1 Bilagsliste... 2 2 Præambel...3 3 Parterne...3 4 Tillægsaftalens ikrafttræden...3

Læs mere

KUNDETILFREDSHED 2016 SILKEBORG KOMMUNE

KUNDETILFREDSHED 2016 SILKEBORG KOMMUNE 22-09-2016 KUNDETILFREDSHED 2016 SILKEBORG KOMMUNE 22-09-2016 Kundetilfredshed 2016 Silkeborg Kommune 2 INDHOLD Emne Side Resumé overordnede resultater 3 Samlet tilfredshed med busruten generelt... 4 Samlet

Læs mere

KONTRAKT. mellem. Naviair. Entreprenør. vedrørende rengøring og vedligeholdelse af solfilm og solgardiner i TWR SYD

KONTRAKT. mellem. Naviair. Entreprenør. vedrørende rengøring og vedligeholdelse af solfilm og solgardiner i TWR SYD KONTRAKT mellem Naviair og Entreprenør vedrørende rengøring og vedligeholdelse af solfilm og solgardiner i TWR SYD 1. Kontraktparter Denne kontrakts parter er Naviair Naviair Allé 1 DK 2770 Kastrup i det

Læs mere

KUNDETILFREDSHED 2016 RANDERS KOMMUNE

KUNDETILFREDSHED 2016 RANDERS KOMMUNE 22-09-2016 KUNDETILFREDSHED 2016 RANDERS KOMMUNE 22-09-2016 Kundetilfredshed 2016 Randers Kommune 2 INDHOLD Emne Side Resumé overordnede resultater 3 Samlet tilfredshed med busruten generelt... 4 Samlet

Læs mere

KUNDETILFREDSHED 2016 HOLSTEBRO KOMMUNE

KUNDETILFREDSHED 2016 HOLSTEBRO KOMMUNE 22-09-2016 KUNDETILFREDSHED 2016 HOLSTEBRO KOMMUNE 22-09-2016 Kundetilfredshed 2016 Holstebro Kommune 2 INDHOLD Emne Side Resumé overordnede resultater 3 Samlet tilfredshed med busruten generelt... 4 Samlet

Læs mere

Kundetilfredshedsundersøgelse på Kystbanen FORÅR 2011

Kundetilfredshedsundersøgelse på Kystbanen FORÅR 2011 Kundetilfredshedsundersøgelse på Kystbanen FORÅR 2011 21.juni 2011 INDHOLD 1. Sammenfatning... 3 2. Resultat... 5 2.1 Kundetilfredshed... 5 2.2 Kvalitetsspørgsmål, samtlige rejser... 7 2.3 Kvalitetsspørgsmål

Læs mere

Erfaringer fra det første udbud af togtrafik i Midt- og Vestjylland 2003-10. - Trafikdage på AAU 2012

Erfaringer fra det første udbud af togtrafik i Midt- og Vestjylland 2003-10. - Trafikdage på AAU 2012 Erfaringer fra det første udbud af togtrafik i Midt- og Vestjylland 2003-10 - Trafikdage på AAU 2012 Hvordan gik det med Arriva kontrakten? - Det første udbud af togtrafik i Midt- og Vestjylland har, på

Læs mere

KONTRAKT LEVERING AF PERSONLIG PLEJE OG PRAKTISK HJÆLP

KONTRAKT LEVERING AF PERSONLIG PLEJE OG PRAKTISK HJÆLP KONTRAKT LEVERING AF PERSONLIG PLEJE OG PRAKTISK HJÆLP GULDBORGSUND KOMMUNE INDHOLD 1.0 RAMMER FOR KONTRAKTEN... 2 1.1 Kontraktgrundlag... 2 1.2 Kontraktens parter... 2 1.3 Kontraktperiode... 2 1.4 Ordinær

Læs mere

Overdragelsesaftale. Sagsansvarlig Pernille Aagaard Truelsen Partner, advokat (L), ph.d.

Overdragelsesaftale. Sagsansvarlig Pernille Aagaard Truelsen Partner, advokat (L), ph.d. Sagsansvarlig Pernille Aagaard Truelsen Partner, advokat (L), ph.d. Sagsbehandler Pernille Aagaard Truelsen Partner, advokat (L), ph.d. Åboulevarden 49, 4. sal 8000 Aarhus C Telefon: 86 18 00 60 Mobil:

Læs mere

Kontrakt om udførelse af glatførebekæmpelse og snerydning , Jammerbugt Kommune

Kontrakt om udførelse af glatførebekæmpelse og snerydning , Jammerbugt Kommune Kontrakt om udførelse af glatførebekæmpelse og snerydning 2017-2021, Jammerbugt Kommune 1 Parterne Mellem Jammerbugt Kommune Teknik- og Miljøforvaltningen Sigsgårdsvej 14 9490 Pandrup CVR: 29 18 94 39

Læs mere

Databehandleraftale. Der er indgået denne Databehandlingsaftale ("Aftale") mellem

Databehandleraftale. Der er indgået denne Databehandlingsaftale (Aftale) mellem Oktober 2014 Sagsnr. 013928-0190 cen/dla Databehandleraftale Der er indgået denne Databehandlingsaftale ("Aftale") mellem Fredericia Kommune Gothersgade 20 7000 Frdericia CVR-nr.: 69116418 ("Kommunen")

Læs mere

KUNDETILFREDSHED 2016 VIBORG KOMMUNE

KUNDETILFREDSHED 2016 VIBORG KOMMUNE 22-09-2016 KUNDETILFREDSHED 2016 VIBORG KOMMUNE 22-09-2016 Kundetilfredshed 2016 Viborg Kommune 2 INDHOLD Emne Side Resumé overordnede resultater 3 Samlet tilfredshed med busruten generelt... 4 Samlet

Læs mere

Kundetilfredshed i den kollektive transport

Kundetilfredshed i den kollektive transport Kundetilfredshed i den kollektive transport Afrapportering af resultater for 2018 November, 2018 Indhold Forord Executive summary Kollektiv transport Tæt på regionerne Anbefalingsvillighed Selskabsspecifikke

Læs mere

Kontrakt. Ejendomsadministration. Ringsted Kommune

Kontrakt. Ejendomsadministration. Ringsted Kommune Kontrakt Ejendomsadministration Ringsted Kommune Indholdsfortegnelse 1. Aftaleparter 3 2. Bilag 3 3. Baggrund, formål og generelle vilkår 3 4. Ejendomme 4 5. Kontraktperiode 4 6. Forhold vedrørende ikrafttræden

Læs mere

Transport-, Bygnings- og Boligudvalget TRU Alm.del Bilag 66 Offentligt

Transport-, Bygnings- og Boligudvalget TRU Alm.del Bilag 66 Offentligt Transport-, Bygnings- og Boligudvalget 2017-18 TRU Alm.del Bilag 66 Offentligt Månedlig Driftsstatusrapport IC4 Rapporteringsperiode: Oktober 2017 Transport-, Bygnings- og Boligministeriet Frederiksholms

Læs mere

NT varetager på vegne af Regionen koordineringen mellem togtrafikken og øvrig kollektiv trafik i regionen.

NT varetager på vegne af Regionen koordineringen mellem togtrafikken og øvrig kollektiv trafik i regionen. UDKAST Dato J. nr. 23. september 2014 2011-4455 Aftale mellem Transportministeriet og Region Nordjylland om overdragelse af trafikkøberansvaret for regionaltogstrafik mellem Skørping og Frederikshavn Med

Læs mere

Tabelrapport leveret af Analyse Danmark April 2019

Tabelrapport leveret af Analyse Danmark April 2019 Kundetilfredshed Bornholmslinjen Lavsæson 2019 Tabelrapport leveret af Analyse Danmark April 2019 Ved offentliggørelse skal Analyse Danmark ApS angives som kilde. Indhold Om undersøgelsen... 3 Resultater

Læs mere

Almindelige Bestemmelser

Almindelige Bestemmelser Almindelige Bestemmelser 1.Lejeaftalen 1.1. Ved nærværende aftale får kunden ret til i lejeperioden at opbevare gods i særskilt angivet depotrum. 1.2. Leje af depotrummet og opbevaringen sker på de vilkår,

Læs mere

Talepapir - besvarelse af samrådsspørgsmål E om genudbud i Midt- og Vestjylland. Samrådsspørgsmål E

Talepapir - besvarelse af samrådsspørgsmål E om genudbud i Midt- og Vestjylland. Samrådsspørgsmål E Transport- og Bygningsudvalget 2016-17 TRU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 114 Offentligt TALEMANUSKRIPT Talepapir - besvarelse af samrådsspørgsmål E om genudbud i Midt- og Vestjylland Side 1 af 12

Læs mere

KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen. Bannere til udendørs formidling 2007-2010 Driftsaftale

KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen. Bannere til udendørs formidling 2007-2010 Driftsaftale KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Bannere til udendørs formidling 2007-2010 Driftsaftale Januar 2007 Bannere til udendørs kulturformidling, 2007-2010 1 Driftsaftalen 1.1 Udbudsgrundlag Denne

Læs mere

Aftale. Aftale om konsulentbistand XXXXX. xxxxxx og Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering J.nr Side 1 af 7

Aftale. Aftale om konsulentbistand XXXXX. xxxxxx og Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering J.nr Side 1 af 7 Aftale Aftale om konsulentbistand XXXXX xxxxxx og Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering J.nr. 1502-0044 Side 1 af 7 Dato: dato-mnd-år Aftalens parter Xxxx xxxxxx XXXXXX (herefter benævnt konsulenten)

Læs mere

Kontrakt om Drift, Videreudvikling, Support af tilskuds- og kontroladministrative

Kontrakt om Drift, Videreudvikling, Support af tilskuds- og kontroladministrative Kontrakt om Drift, Videreudvikling, Vedligeholdelse og Support af tilskuds- og kontroladministrative systemer m.fl. Bilag 5 Servicemål 16. marts 2018 Version 1.0 Side 1/10 [Vejledning til tilbudsgiver:

Læs mere

NORDJYLLANDS TRAFIKSELSKAB S E P T E M B E R 2018

NORDJYLLANDS TRAFIKSELSKAB S E P T E M B E R 2018 NORDJYLLANDS TRAFIKSELSKAB K UNDETILFREDSHEDSUNDERSØGELSE 2018 S E P T E M B E R 2018 I N D H O L D 1. R E S U M É S. 4 3. B Y- OG M E T R O B U S S E R S. 1 4 4. R E G I O N A L B U S S E R S. 2 6 5.

Læs mere

Udbud farligt affald Kontrakt

Udbud farligt affald Kontrakt Udbud farligt affald 2017 Kontrakt Dato: 28-09-2017 Dokument id: 65140 Version: 1.0 Udarbejdet af: OFD Kontrol: - Godkendt af: MEL side 2 af 7 Odense Renovation A/S Snapindvej 21 5200 Odense V info@odenserenovation.dk

Læs mere

TUS breder sig men hvad er erfaringerne? Jens Willars Programleder - TUS jewi@dsb.dk

TUS breder sig men hvad er erfaringerne? Jens Willars Programleder - TUS jewi@dsb.dk TUS breder sig men hvad er erfaringerne? Jens Willars Programleder - TUS jewi@dsb.dk Effekten af TUS trafikinformation - tilfredshedsundersøgelser Effekten af TUS trafikinformation - tilfredshedsundersøgelser

Læs mere

Udbudsmateriale for PERSTs udbud af kontrakt om administration af statslig rejseforsikring Bilag 2. Kontraktudkast

Udbudsmateriale for PERSTs udbud af kontrakt om administration af statslig rejseforsikring Bilag 2. Kontraktudkast Side 1 af 7 sider Mellem Personalestyrelsen Frederiksholms Kanal 6 1220 København K CVR nr. 1188 1866 EAN nr. 5798000013001 herefter benævnt Personalestyrelsen og (Forsikringsselskabets navn) (gadenavn)

Læs mere

Kontrakt vedr. genoptræning i praksissektoren

Kontrakt vedr. genoptræning i praksissektoren 1. Kontraktens parter Denne kontrakts parter er Kontrakt vedr. genoptræning i praksissektoren Nordfyns Kommune (i det følgende benævnt kommunen) og Søndersø fysioterapi I/S Bogense Fysioterapi Otterup

Læs mere

Samarbejdsaftale. (DGI Storkøbenhavn, Frederiksberg Kommune og SIND Lokalafdeling Frederiksberg benævnes i fællesskab parterne ).

Samarbejdsaftale. (DGI Storkøbenhavn, Frederiksberg Kommune og SIND Lokalafdeling Frederiksberg benævnes i fællesskab parterne ). Mellem Frederiksberg Kommune Frederiksberg Rådhus, Smallegade 1 2000 Frederiksberg (i det følgende kaldet Frederiksberg Kommune) og DGI Storkøbenhavn Vester Voldgade 100, 1. sal 1552 København V (i det

Læs mere