Aggerhusavisen. September Parkvej Præstø Tlf

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Aggerhusavisen. September Parkvej Præstø Tlf"

Transkript

1 Aggerhusavisen September 2019 Parkvej Præstø Tlf

2 Sommerferien er slut og vi skal i gang med alle de daglige aktiviteter, som vi byder på. Det er dog ikke helt som normalt. Som de fleste ved blev Aggerhus ramt af en større vandskade midt i juli måned, ja faktisk to vandskader, da vi igen i begyndelsen af august fik endnu en tur. Det har betydet at flere af vores beboere ikke kan bo i deres lejligheder og er blevet flyttet til Multicenteret i Præstø. Vi savner dem selvfølgelig og ved, at det er en kæmpe omvæltning for dem det er gået ud over. Der arbejdes på højtryk for at finde ud af, hvorfor det skete, så det ikke skal ske igen og på at få lejlighederne fri for fugt og klar til at blive beboelige igen. Det er svært at få sat tid på sådan en skade, men vi krydser fingrene for at det går hurtigt, så vi kan få alle vores borgere hjem igen. byger der går og kommer, det er den danske sommer. Sådan skriver Thøger Larsen i den kendte danske sang Danmark nu blunder den lyse nat. Det har sommeren levet fuldstændig op til. Nogle af bygerne har været lidt vel voldsomme, som tidligere nævnt, men det vekslende sommervejr har betydet, at landmændene ser frem til en rekordhøst. Kornet er flot og stort og lige nu køres der nat og dag, når vejret er til det. Tidselsommerfuglen (se forsiden) har gæstet Danmark i år. Sommerfuglen er set i store flokke i den danske natur. Den er kommet flyvende hele vejen fra Sydeuropa eller Nordafrika. Da den ikke tåler frost overvintrer den ikke i Danmark, men tilbagelægger de mange kilometer. Det er noget af en tur på så skrøbelige vinger. Men det har været en fryd med tidselsommerfugle, dagpåfugleøje, admiral og nældens takvinge i sommerfuglebusken. Så er der lige kålsommerfuglen, der mente at al min grønkål var plantet til deres bedste. Det er der ikke mere tilbage af.

3 Men nu er det sensommer. Æblerne rødmer og hvepsene er brand irriterende. I aktivitetscenteret har vi lige nu Elsebeth i praktik tre dage om ugen. Elsebeth skal være her indtil udgangen af oktober. Velkommen. Gymnastikholdene er godt besøgte, nogle er lige lovlig vel besøgte, men indtil nu har vi altid fået klemt os sammen, så der er blevet plads til en til. Til gengæld har vi god plads på de kreative hold. Er der virkelig ikke flere, der har lyst til at komme og have en hyggelig stund sammen med andre. Man behøver hverken at være verdensmester eller at være meget kreativ, vi skal nok hjælpe. Vi har så mange muligheder i aktivitetscentret lige fra at male malerier til at lave krydsord eller bare være her. Aggerhus Avis Redaktion: Annie Kobbernagel Deadline: Artikler d. 15. i måneden. Hvis du ønsker noget med i avisen skal være i Word og kan sendes til annk@vordingborg.dk. Hvis du ikke har mulighed for selv at skrive på pc hjælper jeg gerne.

4 Aktivitetscenteret Telefon (bedst mellem kl. 8 og 9) Faste ugentlige aktiviteter: Mandage kl : Stolegymnastik. For dig, der ønsker at få rørt hele kroppen. Vi træner styrke, balance, åndedræt og. lattermusklerne til god musik. Vi tilpasser gymnastikken så alle kan være med. Vi slutter med en kop kaffe, hvis man har lyst. Mandage kl. 14 -??: Kortspil. Der spilles whist. Tirsdage kl : Herregymnastik i lokalerne på Bårse Stadion. Vi holder gang i kroppen på den sjove måde. I tredje halvleg er der kaffe. Du skal kunne transportere dig selv. Ring og få en snak med aktivitetscenteret om dette hold passer til dig. Kreativt værksted kl. 10. Her er der mulighed for at fremstille forskellige kreative produkter. Vi laver mange forskellige ting efter eget ønske. Der kan være udgifter til materialer. Tirsdage kl : God og glad motion, hvor hele kroppen bliver rørt. Du skal kunne stå op (det meste af tiden) evt. med støtte til en stol. Kom og prøv.

5 Onsdage kl : Stolegymnastik. For dig, der ønsker at få rørt hele kroppen. Vi træner styrke, balance, åndedræt og. lattermusklerne til god musik. Vi tilpasser gymnastikken så alle kan være med. Vi slutter med en kop kaffe, hvis man har lyst. Torsdage kl. 10: Kreativt værksted. Her er der mulighed for at fremstille forskellige kreative produkter. Vi laver mange forskellige ting efter eget ønske. Der kan være udgifter til materialer. Fredage kl : Rigtige mænd. Vi spiller billard og løser verdenssituationen. Der er kaffe bagefter. Fælles for alle motionsholdene er det en god idé med løstsiddende tøj og sko der kan stå fast. Hver måned er der forskellige arrangementer og aktiviteter. F.eks. Banko, gudstjeneste, Syng sammen, Skønne kvinder. Hold øje med Aggerhusavisen, som også kan læses på vores hjemmeside eller husk at kigge på dørene og tavlerne i glasgaden. Der kan forekomme ændringer.

6 Praktiske oplysninger og telefonnumre. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes på telefon: Der ud over kontaktes det øvrige personale ved uopsættelige problemer. ******************************************************************** Afbestilling af mad Skal man ikke spise med er det en god idé at få afbestilt maden, så man ikke skal betale for det. Det skal gøres senest dagen før inden kl. 12 til Vordingborg madservice tlf Som udgangspunkt er det borgeren eller borgerens pårørende der skal afbestille. Kun i tilfælde, hvor det ikke er muligt hjælper vi selvfølgelig. Med venlig hilsen personalet. ************************************************ Venneforeningens bestyrelse Formand: Lene Kirk tlf Næstformand: Lise Olsen Bestyr.medl.: Henriette Kirk tlf Bestyr.medl.: Annie Rasmussen tlf Bestyr.medl.: Erik Jensen tlf

7 Maren Gerda Hansen * Henrik Find * Finn Leisten * Hjerteligt tillykke ***************************************************** Vi har taget afsked med. Verner Jensen Tove Nielsen

8 Det sker på Aggerhus i september. Obs! Der er ikke gudstjeneste i september. Onsdag d. 4. sept. Kl. 14: Banko v. Venneforeningen Onsdag d. 11. sept. Kl. 14: Sangeftermiddag. Helge stemmer guitaren. Torsdag d. 12. sept. Fra kl : Ønskekoncert på storskærmen. Kom og hør din yndlingsmusik. Onsdag d. 18. sept. Kl. 14: De gæve gutter kommer og underholder. Husk tilmelding. Torsdag d. 19. sept. Kl. 14: Sangcafé med kirken. Vi synger efter ønske. Arrangementet er gratis. Onsdag d. 25. sept. Gymnastikken er aflyst Torsdag d. 26. sept. Kl : Filmdag. Gitte finder en god film. Det er en stor fordel at komme rettidigt, så man får hele filmen med. Fredag d. 27. sept. Billard aflyst.

9 De gæve gutter spiller op til en fornøjelig eftermiddag på Aggerhus onsdag d. 18. september kl. 14 Inklusive kaffe og kage 50,- kr. Tilmelding og betaling til Lene Kirk tlf eller Annie Rasmussen tlf eller i aktivitetscenteret Senest mandag d. 16. september

10 Rådets medlemmer: Bruger og pårørenderådets side. Gurli Nielsen, tlf , (Pårørenderep. Søster til Irene Nielsen) Annie Rasmussen, tlf , (Pårørenderep. Hustru til Jens Boe Olsen). Conny Hermansen. (Beboer). Helle Hansen, tlf , (distriktsleder). Vivi Weinell, tlf , (ass. distiktsleder) Lonnie Ahlgren, tlf , (Medarbejderrep.) Annie Kobbernagel, tlf , (Medarbejderrep.) Bruger og pårørenderådet holder møde mindst fire gange om året. Rådet diskuterer og har indflydelse på retningslinjerne for den daglige pleje og omsorgsindsats, kostplaner, arbejdsrutiner, aktiviteter, samvær m.m.

11 Bruger pårørende rådsmøde på Aggerhus Mandag d kl Tilstede: Conny, Annie R, Gurli, Annie, Flemming Tejmers fra seniorrådet, Helle Godkendelse af referat Ok. Budget Status på glasarkaden Orientering om brandtilsyn Pjece om Aggerhus, orientering. Nyt f beboere og pårørende Seniorrådet Det ser ikke for godt ud, der er et stort underskud som til dels skyldes faldende visitationer, dels medarbejdere der har været langtidssyge, samt ledige boliger. Vi har undladt at genbesætte en stilling, samt iværksat andre arbejdsgange. Der har været en arkitekt og bese arkaden, han laver et forslag til byggeriet. Han mener ikke det vil være nødvendigt at flytte beboere i forbindelse med ombygningen, når den tid kommer. Der har været brandtilsyn, de påpeger at der ikke må forekomme hverken møbler eller affaldsstativer på svalegangen af hensyn til brand sikkerheden. derfor er alt fjernet. Pjecen er blevet mere fyldig, den er i trykken nu, så snart den er på plads, får alle en så vi kan gennemgå den på næste møde. Nyt vindue i bolig 3, køkkenvinduet. Fest på onsdag, hvem har ansvar for at der bliver betalt? Vi har tidligere aftalt med personalet at 2 personer gik en runde og fik klaret det med betalingen, det er ikke rigtigt praktiseret endnu, der er flere arrangementer, Annie/Helle skriver i kalenderen når der skal betales, så 2 ved navns nævnelse, kan gå rundt. Det nye seniorråd er ikke automatisk en del af de forskellige distrikter, men vi er velkommen til at kontakte rådet, hvis vi gerne vil have besøg af en fra rådet. Vi kan henvende os når der er brug for viden om tiltag o.l. og rådet er velkommen når der er tiltag de ønsker at dele med Distrikterne. Rådet har fordelt sig, så den enkelte har hver 3 områder de sætter sig godt ind i og tjekker op om der er nogle ting omkring de ældre der også skal tilgodeses inden der tages endelig beslutning. Emner de bl.a. har været med ind over er den offentlige transport og madservice. Ved selve valget :Der blev kun valgt 5 personer, derfor blev der ikke afholdt valg. Det var et ønske at der blev afholdt suppleringsvalg, hvor rådet kom op på de 9 personer der skulle være, kun 2 personer fra det gamle seniorråd, resten nyvalgte. Stemmeberettigede er personer over 60 år der bor i Vordingborg kommune. Det nye råd ønsker at blive mere synlige overfor borgere og offentligheden.

12 Planlægning af møde datoer i , 25.09, På kommunens hjemmeside, kan vi se hele seniorrådet med billeder. Vi afventer at seniorrådes hjemmeside bliver opdateret og stabil. Italesætte hvad borgerne kan bruge seniorrådet til. Der er Regions ældreråds tema dage, hvor forskellige emner vendes. Deler viden med hele landets seniorråd, orientere om hvad der sker i de forskellige regioner, emne til næste møde, er det nære sundhedsvæsen. Vi udlevere Aggerhus avisen, et godt tiltag som findes på mange af centrene. Evt.

Aggerhusavisen. Januar Parkvej Præstø Tlf

Aggerhusavisen. Januar Parkvej Præstø Tlf Aggerhusavisen Januar 2019 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Flagspætten på foderbrættet er dyr i drift. Sådan en fedtkugle holder ikke længe. Men flot er den. Vi laver et fugletema i gennem

Læs mere

Aggerhusavisen. Juli og august Parkvej Præstø Tlf

Aggerhusavisen. Juli og august Parkvej Præstø Tlf Aggerhusavisen Juli og august 2019 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Fra Nu lyser løv i lunde af Johannes Jørgensen (sidste vers): Du lyse, friske sommer! Vor friheds unge brud, Fra støv og støj vi

Læs mere

Aggerhusavisen. Marts Parkvej Præstø Tlf

Aggerhusavisen. Marts Parkvej Præstø Tlf Aggerhusavisen Marts 2019 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Martsvioler Foråret nærmer sig og dermed også vores mulighed for at være i glasarkaden. Vi er så heldige at vi har dette beskyttede

Læs mere

Aggerhusavisen. Februar Parkvej Præstø Tlf

Aggerhusavisen. Februar Parkvej Præstø Tlf Aggerhusavisen Februar 2019 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 KONKURRENCE Og nu kom Kjørmes Knud. Kyndelmisse slår sin knude. Ravne skrige, ugler tude... men vinteren strenges, atter vinden om i nord.

Læs mere

Aggerhusavisen. April Parkvej Præstø Tlf

Aggerhusavisen. April Parkvej Præstø Tlf Aggerhusavisen April 2019 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Rigtig god påske til alle. Så blev urene stillet frem til sommertid. I haven står påskeliljerne i kø med deres gule kyser. Temperaturen

Læs mere

Aggerhusavisen. Maj Parkvej Præstø Tlf

Aggerhusavisen. Maj Parkvej Præstø Tlf Aggerhusavisen Maj 2019 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Kære alle. På forsiden blomstrer liljekonvallen. Den smukkeste forårsbebuder. Men skindet bedrager. Den smukke lilje er en af vores mest giftige

Læs mere

Aggerhusavisen. September Parkvej Præstø Tlf

Aggerhusavisen. September Parkvej Præstø Tlf Aggerhusavisen September 2018 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Rød fluesvamp. En af vores mest almindelige svampe i Danmark. Den kan findes i såvel nåle- som løvskov. Den er giftig, men

Læs mere

Aggerhusavisen. Januar Parkvej Præstø Tlf Løssalg kr

Aggerhusavisen. Januar Parkvej Præstø Tlf Løssalg kr Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 Januar 2017 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Rimfrost. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes på telefon: 30 53 02 37. I week - end

Læs mere

Aggerhusavisen. Januar Parkvej Præstø Tlf Løssalg kr

Aggerhusavisen. Januar Parkvej Præstø Tlf Løssalg kr Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 Januar 2018 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Årets første avis. Sidste års sidste nyt. Tak til alle for et dejligt år 2017. Hvor har vi dog haft mange glade og hyggelige

Læs mere

Aggerhusavisen. November 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00

Aggerhusavisen. November 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00 Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 November 2015 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Efterårsløv. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes på telefon: 30 53 02 37. I week-

Læs mere

Aggerhusavisen. Maj Parkvej Præstø Tlf

Aggerhusavisen. Maj Parkvej Præstø Tlf Aggerhusavisen Maj 2018 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Liljenkonval en af vores smukkeste forårsblomster men også en af de giftigste. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage

Læs mere

Aggerhusavisen. Februar Parkvej Præstø Tlf Løssalg kr

Aggerhusavisen. Februar Parkvej Præstø Tlf Løssalg kr Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 Februar 2017 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Silkehaler. En hyppig gæst i Danmark om vinteren. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes

Læs mere

Aggerhusavisen. Juli & august Parkvej Præstø Tlf Løssalg kr

Aggerhusavisen. Juli & august Parkvej Præstø Tlf Løssalg kr Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 Juli & august 2017 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Blåfugl. En almindelig sommerfugl over det meste af Europa. Dog har vi i Vordingborg kommune en sjælden

Læs mere

Aggerhusavisen. November Parkvej Præstø Tlf

Aggerhusavisen. November Parkvej Præstø Tlf Aggerhusavisen November 2018 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Månedens forsidebillede er bær med rimfrost på. Det var en lidt underlig fornemmelse at finde det billede frem. Jeg begynder jo at lave

Læs mere

Aggerhusavisen. September Parkvej Præstø Tlf Løssalg kr

Aggerhusavisen. September Parkvej Præstø Tlf Løssalg kr Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 September 2017 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Havtorn er blevet et meget populært bær i det nordiske køkken. Havtorn indeholder rigtig mange gode C vitaminer,

Læs mere

Aggerhusavisen. Februar Parkvej Præstø Tlf Løssalg kr

Aggerhusavisen. Februar Parkvej Præstø Tlf Løssalg kr Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 Februar 2018 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes på telefon: 30 53 02 37. Der ud over kontaktes det øvrige

Læs mere

Aggerhusavisen. Maj Parkvej Præstø Tlf Løssalg kr

Aggerhusavisen. Maj Parkvej Præstø Tlf Løssalg kr Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 Maj 2017 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Mælkebøtten sender sine frø ud i verden. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes på telefon:

Læs mere

Aggerhusavisen. November Parkvej Præstø Tlf Løssalg kr

Aggerhusavisen. November Parkvej Præstø Tlf Løssalg kr Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 November 2017 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Løvfald. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes på telefon: 30 53 02 37. I weekend

Læs mere

Aggerhusavisen. Marts Parkvej Præstø Tlf Løssalg kr

Aggerhusavisen. Marts Parkvej Præstø Tlf Løssalg kr Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 Marts 2018 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Gæslinger. Pilens blomst. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes på telefon: 30 53 02

Læs mere

Aggerhusavisen. Marts Parkvej Præstø Tlf Løssalg kr

Aggerhusavisen. Marts Parkvej Præstø Tlf Løssalg kr Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 Marts 2017 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Den blå anemone. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes på telefon: 30 53 02 37. I week-

Læs mere

Aggerhusavisen. Januar 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00

Aggerhusavisen. Januar 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00 Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 Januar 2015 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Vinterlandskab. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes på telefon: 30 53 02 37. I week-

Læs mere

Aggerhusavisen. Marts 2016. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00

Aggerhusavisen. Marts 2016. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00 Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 Marts 2016 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Påsketid er tid til æg. Æg kommer fra høns. Derfor: HØNS. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage

Læs mere

Aggerhusavisen. December Parkvej Præstø Tlf

Aggerhusavisen. December Parkvej Præstø Tlf Aggerhusavisen December 2018 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Så er endnu et år ved at nå sin afslutning, hvilket altid kommer bag på mig. Hvor blev det år nu af?? Så kan man finde den gamle kalender

Læs mere

Aggerhusavisen. Juni Parkvej Præstø Tlf Løssalg kr

Aggerhusavisen. Juni Parkvej Præstø Tlf Løssalg kr Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 Juni 2017 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Sankt Hans bål. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes på telefon: 30 53 02 37. I week-

Læs mere

Aggerhusavisen. Oktober 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00

Aggerhusavisen. Oktober 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00 Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 Oktober 2015 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Rød fluesvamp. Den er talrig i de danske skove i år. Historien lyder at vikingerne spiste rød fluesvamp for

Læs mere

Aggerhusavisen. Februar 2016. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00

Aggerhusavisen. Februar 2016. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00 Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 Februar 2016 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Februars kulde, gør laderne fulde. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes på telefon:

Læs mere

Aggerhusavisen. Oktober Parkvej Præstø Tlf Løssalg kr

Aggerhusavisen. Oktober Parkvej Præstø Tlf Løssalg kr Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 Oktober 2017 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Rød fluesvamp Den danske sprog er en svær én skrevet af Gonzalo Vargas fra Chile Vi starter med LÅS, der i

Læs mere

Aggerhusavisen. Marts 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00

Aggerhusavisen. Marts 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00 Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 Marts 2015 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Foråret venter. Dermed masser af blomster og farver. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes

Læs mere

Aggerhusavisen. September 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00

Aggerhusavisen. September 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00 Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 September 2015 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Rønnebær. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes på telefon: 30 53 02 37. I week-

Læs mere

MULTIPOSTEN. til den aktive bruger. Januar/Februar Aktivitetscenter Præstø Rosagervej Præstø. Tlf

MULTIPOSTEN. til den aktive bruger. Januar/Februar Aktivitetscenter Præstø Rosagervej Præstø. Tlf MULTIPOSTEN til den aktive bruger Januar/Februar 2019 Aktivitetscenter Præstø Rosagervej 37 4720 Præstø Tlf. 55 36 31 33 Aktivitetscenterets Åbningstider Mandag kl. 9.30-16.00 Tirsdag kl. 9.30-15.00 Onsdag

Læs mere

MULTIPOSTEN. til den aktive bruger. Juli/August. Aktivitetscenter Præstø Rosagervej Præstø. Tlf

MULTIPOSTEN. til den aktive bruger. Juli/August. Aktivitetscenter Præstø Rosagervej Præstø. Tlf MULTIPOSTEN til den aktive bruger Juli/August Aktivitetscenter Præstø Rosagervej 37 4720 Præstø Tlf. 55 36 31 33 Aktivitetscenterets Åbningstider Mandag 9:30-16:00 Tirsdag 9:30-16:00 Onsdag 9:30-16:00

Læs mere

MULTIPOSTEN. til den aktive bruger. Maj. Aktivitetscenter Præstø Rosagervej Præstø. Tlf

MULTIPOSTEN. til den aktive bruger. Maj. Aktivitetscenter Præstø Rosagervej Præstø. Tlf MULTIPOSTEN til den aktive bruger Maj Aktivitetscenter Præstø Rosagervej 37 4720 Præstø Tlf. 55 36 31 33 Aktivitetscenterets Åbningstider Mandag 9:30-16:00 Tirsdag 9:30-16:00 Onsdag 9:30-16:00 Torsdag

Læs mere

ST RA N DPOSTEN MARTS 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN MARTS 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN MARTS 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

MULTIPOSTEN. til den aktive bruger. April. Aktivitetscenter Præstø Rosagervej Præstø. Tlf

MULTIPOSTEN. til den aktive bruger. April. Aktivitetscenter Præstø Rosagervej Præstø. Tlf MULTIPOSTEN til den aktive bruger April Aktivitetscenter Præstø Rosagervej 37 4720 Præstø Tlf. 55 36 31 33 Aktivitetscenterets Åbningstider Mandag 9:30-16:00 Tirsdag 9:30-16:00 Onsdag 9:30-16:00 Torsdag

Læs mere

ST RA N DPOSTEN JANUAR 2019 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN JANUAR 2019 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN JANUAR 2019 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

ST RA N DPOSTEN MAJ 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN MAJ 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN MAJ 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55 36

Læs mere

ST RA N DPOSTEN JANUAR 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN JANUAR 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN JANUAR 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

Præsthøjgården. Program 1/1-31/ VITAL HORSENS Aktiviteter og Frivillige

Præsthøjgården. Program 1/1-31/ VITAL HORSENS Aktiviteter og Frivillige Præsthøjgården Program 1/1-31/7 2018 VITAL HORSENS Aktiviteter og Frivillige VELKOMMEN TIL DET ÅBNE AKTIVITETSCENTERS PROGRAM FOR FORÅRET 2018 Det åbne aktivitetscenter er for selvhjulpne brugere, og er

Læs mere

Aggerhusavisen. Maj 2016. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00

Aggerhusavisen. Maj 2016. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00 Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 Maj 2016 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Honningbi (tæt på uden fare for at den stikker). Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE, SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE, SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE, SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN juli 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Aktiviteter Efterår 2014-2015

Aktiviteter Efterår 2014-2015 Foto af IO Aktiviteter Efterår 2014-2015 Smedegården Aktivitetscenter Smedegårdsvej 58 9220 Aalborg Øst Tlf: 9931 3672 Åbningstider mandag til torsdag fra kl. 9-16 fredag kl. 9-15 Nyttig information om

Læs mere

Aggerhusavisen. Oktober Parkvej Præstø Tlf Løssalg kr

Aggerhusavisen. Oktober Parkvej Præstø Tlf Løssalg kr Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 Oktober 2016 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Det er godt med et lille hvil på vejen. Peder nyder vist det gode vejr. (foto: Linette) Pedel Karl Speth kan

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: fra 9.00-16.00 Fra 9.00-16.00 fra 9.00-16.00 fra 9.00-16.00 fra 9.00-13.00 Telefon:

Læs mere

ST RA N DPOSTEN FEBRUAR 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN FEBRUAR 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN FEBRUAR 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

Lindehøj. Åbent Aktivitetscenter

Lindehøj. Åbent Aktivitetscenter Lindehøj Åbent Aktivitetscenter Program 1/7 31/12 2019 VELKOMMEN TIL AKTIVITETSCENTRET LINDEHØJ ÅBBENT CENTER Programmet er sammensat ud fra brugernes ønsker og byder på et bredt udbud af aktiviteter.

Læs mere

AKTIVITETSPLAN HELENEHUSET

AKTIVITETSPLAN HELENEHUSET Marts og april 2019 Aktiviteten åben alle hverdage: Mandag- torsdag 9.30-15.30 Fredag 9.30-12.00 Alle aktiviteter er på adressen Skerrisvej 22, Nr. Alslev medmindre andet fremgår nedenfor. Aktiviteten

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 28 september / oktober 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13.

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13. DAMSØGAARD Alle hverdage Avislæsning kl. 11.45 i stuen Gymnastikken kl. 9.00-12.30 Fællesgymnastik i kælderen kl. 10.30 11.00 Terapien kl. 9.00-15.30 POSTEN NR. 5 MAJ 2008 (kig ind i terapien og få en

Læs mere

AKTIVITETSPLAN HELENEHUSET

AKTIVITETSPLAN HELENEHUSET november og december 2018 Aktiviteten åben alle hverdage: Mandag- torsdag 9.30-15.30 Fredag 9.30-13.00 Alle aktiviteter er på adressen Skerrisvej 22, Nr. Alslev medmindre andet fremgår nedenfor. Aktiviteten

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Rigtig Glædelig jul Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00 16.00 Tirsdag Fra 9.00 16.00 Onsdag fra 9.00

Læs mere

Velkommen til Dagcenteret på Damgården

Velkommen til Dagcenteret på Damgården Velkommen til Dagcenteret på Damgården Plejecenter Øst Svendborg Kommune Velkommen til dagcenteret på Damgården Plejecenter Damgården er en del af Plejecenter Øst i Svendborg Kommune. Damgården er beliggende

Læs mere

AKTIVITETSPLAN HELENEHUSET

AKTIVITETSPLAN HELENEHUSET Maj, juni & juli 2019 Aktiviteten åben alle hverdage: Mandag- torsdag 9.30-15.30 Fredag 9.30-12.00 Alle aktiviteter er på adressen Skerrisvej 22, Nr. Alslev medmindre andet fremgår nedenfor. Aktiviteten

Læs mere

ST RA N DPOSTEN JULI 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN JULI 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN JULI 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55 36

Læs mere

KLC-Bladet November 2014

KLC-Bladet November 2014 KLC-Bladet November 2014 1 Generel Information Adresse : Knud Lavard Centret Eksercerpladsen 3 4100 Ringsted Ansvarshavende redaktør : Inger Boye - ibo@ringsted.dk Bruger- og pårørende rådet på KLC 2014/2015

Læs mere

ST RA N DPOSTEN NOVEMBER 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN NOVEMBER 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN NOVEMBER 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5

Læs mere

ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

ST RA N DPOSTEN SEPTEMBER 2017 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN SEPTEMBER 2017 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN SEPTEMBER 2017 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

Åpark Centret. Program 1/1-31/ VITAL HORSENS Aktiviteter og Frivillige

Åpark Centret. Program 1/1-31/ VITAL HORSENS Aktiviteter og Frivillige Åpark Centret Program 1/1-31/7 2017 VITAL HORSENS Aktiviteter og Frivillige 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Side Velkommen til Åpark Centret 3 Aktivitetsspil. 4 Bankospil. 4 IT.. 5 Kreative aktiviteter. 6 Motion..

Læs mere

Dagstur til børnenes vel for beboerne på Hovergården. Tirsdag d. 21/5 Kl Ud i det blå Husk tilmelding til dagcentret

Dagstur til børnenes vel for beboerne på Hovergården. Tirsdag d. 21/5 Kl Ud i det blå Husk tilmelding til dagcentret Hovergården Maj 2019 Dato Tid Arrangement Uge 19 Mandag d. 6/5 Kl. 13.30 Banko Tirsdag d. 7/5 Kl. 13.30 Seniordanserne Onsdag d. 8/5 Kl. 13.30 Gudstjeneste Torsdag d. 9/5 Frisør Sanne er i huset, ring

Læs mere

MULTIPOSTEN. Juli & August 2015

MULTIPOSTEN. Juli & August 2015 MULTIPOSTEN til den aktive bruger Juli & August 2015 Aktivitetscenter Præstø Rosagervej 37 4720 Præstø Tlf. 55 36 31 33 Aktivitetscenterets åbningstider Mandag kl. 9.00-16.00 Tirsdag kl. 9.00-16.00 Onsdag

Læs mere

Aktivitetscentret SUNDTOPPEN. Program1/7-31/12 2015

Aktivitetscentret SUNDTOPPEN. Program1/7-31/12 2015 Aktivitetscentret SUNDTOPPEN Program1/7-31/12 2015 1 Velkommen til Aktivitetscentrets program efterår 2015 Programmet er sammensat ud fra brugernes ønsker, og byder på et bredt udbud af aktiviteter. De

Læs mere

ST RAN DPOSTEN JANUAR 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RAN DPOSTEN JANUAR 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RAN DPOSTEN JANUAR 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

Uge 40 Tirsdag d. 2/10 Kl Erindringsdans i oasen. Onsdag d. 9/10 Kl Erindringsdans i oasen

Uge 40 Tirsdag d. 2/10 Kl Erindringsdans i oasen. Onsdag d. 9/10 Kl Erindringsdans i oasen Oktober 2019 Dato Tid Arrangement Uge 40 Tirsdag d. 2/10 Kl. 11.00 Erindringsdans i oasen Torsdag d. 3/10 Kl. 13.30 Banko Fredag d. 4/10 Kl. 10.45 Film Badehotellet Uge 41 Onsdag d. 9/10 Kl. 11.00 Erindringsdans

Læs mere

MULTIPOSTEN. Oktober 2015

MULTIPOSTEN. Oktober 2015 MULTIPOSTEN til den aktive bruger Oktober 2015 Aktivitetscenter Præstø Rosagervej 37 4720 Præstø Tlf. 55 36 31 33 Aktivitetscenterets Åbningstider Mandag kl. 9.00-16.00 Tirsdag kl. 9.00-16.00 Onsdag kl.

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

ST RA N DPOSTEN SEPTEMBER 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN SEPTEMBER 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN SEPTEMBER 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5

Læs mere

MULTIPOSTEN. Maj 2016

MULTIPOSTEN. Maj 2016 MULTIPOSTEN til den aktive bruger Maj 2016 Aktivitetscenter Præstø Rosagervej 37 4720 Præstø Tlf. 55 36 31 33 Aktivitetscenterets Åbningstider Mandag kl. 9.00-16.00 Tirsdag kl. 9.00-16.00 Onsdag kl. 9.00-16.00

Læs mere

ST RA N DPOSTEN JUNI 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN JUNI 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN JUNI 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55 36

Læs mere

Aktiviteter Oktober 2015

Aktiviteter Oktober 2015 Aktiviteter Oktober 2015 Thulebakken Thulebakken 6 9000 Aalborg Tlf: 9931 5339 Åbningstid Mandag til torsdag fra kl. 9.00 15.45 Velkommen til Aktivitetscentret Thulebakken! Aktivitetscentret på Thulebakken

Læs mere

Præsthøjgården Program 1/7 31/

Præsthøjgården Program 1/7 31/ Præsthøjgården Program 1/7 31/12 2018 ÅBNE AKTIVITETSCENTER VELKOMMEN TIL PRÆSTHØJGÅRDENS ÅBNE AKTIVITETSCENTER Det åbne aktivitetscenter henvender sig til selvhjulpne borgere i alderen 60+ og førtidspensionister.

Læs mere

Aktiviteter Oktober 2015

Aktiviteter Oktober 2015 Aktiviteter Oktober 2015 Thulebakken Thulebakken 6 9000 Aalborg Tlf: 9931 5339 Åbningstid Mandag til torsdag fra kl. 9.00 15.45 Velkommen til Aktivitetscentret Thulebakken! Aktivitetscentret på Thulebakken

Læs mere

Plejecenter Violskrænten. Grønnegårdens Aktivitetstilbud

Plejecenter Violskrænten. Grønnegårdens Aktivitetstilbud Plejecenter Violskrænten & Grønnegårdens Aktivitetstilbud For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs Kommune Udgivet: 29-10-2016 Aktivitetsteam Vores opgave er at skabe et levende og aktivt

Læs mere

PROGRAM FOR DET ÅBNE AKTIVITETSCENTER 1. August til 31. December billede ÅPARK CENTRET

PROGRAM FOR DET ÅBNE AKTIVITETSCENTER 1. August til 31. December billede ÅPARK CENTRET PROGRAM FOR DET ÅBNE AKTIVITETSCENTER 1. August til 31. December. 2015 billede ÅPARK CENTRET 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Side Velkommen til Åpark Centret 3 Aktivitetsspil. 4 Bankospil. 4 IT.. 5 Kreative aktiviteter.

Læs mere

Aggerhusavisen. September Parkvej Præstø Tlf Løssalg kr

Aggerhusavisen. September Parkvej Præstø Tlf Løssalg kr Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 September 2016 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: September er lig med start på æblehøsten. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes

Læs mere

Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud. For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune

Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud. For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune Udgivet: 17-03-2016 Aktivitetsteam Vores opgave er at skabe et levende og aktivt miljø på Plejecenter

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

MULTIPOSTEN. til den aktive bruger. Oktober Aktivitetscenter Præstø Rosagervej Præstø. Tlf

MULTIPOSTEN. til den aktive bruger. Oktober Aktivitetscenter Præstø Rosagervej Præstø. Tlf MULTIPOSTEN til den aktive bruger Oktober 2018 Aktivitetscenter Præstø Rosagervej 37 4720 Præstø Tlf. 55 36 31 33 Aktivitetscenterets Åbningstider Mandag kl. 9.30-16.00 Tirsdag kl. 9.30-15.00 Onsdag kl.

Læs mere

Aktiviteter på Pedershave

Aktiviteter på Pedershave Aktiviteter på Pedershave Farvekoderne refererer til de områder, der stimuleres hos beboeren. Farvekoderne er beskrevet i pjecen. Aktiviteter for alle: Gymnastik Træning af smidighed, styrke, balance,

Læs mere

Bredebo-Nyt. for Aktivitetscenteret

Bredebo-Nyt. for Aktivitetscenteret Bredebo-Nyt for Aktivitetscenteret September/oktober 2018 Redaktion: Charlotte Herbert, Inge Graversen, Dorthe Hansen, Grethe Jensen, Grete Levinsen og Sonja Nielsen Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse...

Læs mere

Fredag d. 13/9 Kl Negle bar og Fredags bar i dagcentret. Fredag d. 20/9 Kl Huske kage dag - salg í Café oasen

Fredag d. 13/9 Kl Negle bar og Fredags bar i dagcentret. Fredag d. 20/9 Kl Huske kage dag - salg í Café oasen September 2019 Dato Tid Arrangement Uge 36 Onsdag d. 4/9 Kl. 12.00 Pandekagedag i Café oasen Torsdag d. 5/9 Kl. 13.30 Banko Fredag d. 6/9 Kl. 10.45 Film Badehotellet Uge 37 Onsdag d. 11/9 Kl. 13.45 Gudstjeneste

Læs mere

ASTERSPOSTEN Juni 2018

ASTERSPOSTEN Juni 2018 ASTERSPOSTEN Juni 2018 PLEJECENTER Hjemmeside: www.astersvej.roskilde.dk Mail: astersvej@roskilde.dk PLEJECENTER ASTERSVEJ 9 TLF. 46 31 61 34 Telefontid alle hverdage mellem kl. 8.00 og 15.00 Leder: Træffes

Læs mere

Program 1/1-31/7 2015

Program 1/1-31/7 2015 Program 1/1-31/7 2015 DET ÅBNE AKTIVITETSCENTER Åpark Centret SUNDHEDSCENTER SØNDERGÅRDEN INDHOLDSFORTEGNELSE Side Velkommen til Åpark Centret 3 Aktivitetsspil. 4 Bankospil. 4 IT.. 5 Kreative aktiviteter.

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 fra 9.00-16.00

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

Julemarked på Lyngparken.

Julemarked på Lyngparken. December 13 Januar 14 Julemarked på Lyngparken. Aktiviteter på Lyngparken i december måned onsdag, den 4. Sang kl. 10.00 kl. 13.30 torsdag, den 5. kl. 10.00 Sct. Jacobi Skoles Kor underholder tirsdag,

Læs mere

Aktiviteter 1 Halvår 2016

Aktiviteter 1 Halvår 2016 Aktiviteter 1 Halvår 2016 Kastaniegården Svinget 7, Frejlev 9200 Aalborg SV Tlf: 9834 3295 Åbningstider mandag torsdag 9-16 Fredag 9 12.30 Ugeplan for Kastanjegården. Mandag. Kl. 09.30 Stavgang Kl. 10.00

Læs mere

Præsthøjgården. Program 1/8-31/ VITAL HORSENS Aktiviteter og Frivillige

Præsthøjgården. Program 1/8-31/ VITAL HORSENS Aktiviteter og Frivillige Præsthøjgården Program 1/8-31/12 2017 VITAL HORSENS Aktiviteter og Frivillige 2 VELKOMMEN TIL AKTIVITETSCENTRET Det åbne aktivitetscenter er for selvhjulpne brugere. Aktivitetscentret er et tilbud til

Læs mere

Rolstrup Tidende. April udgave 9. årgang.

Rolstrup Tidende. April udgave 9. årgang. Rolstrup Tidende April 2016 82. udgave 9. årgang. Gerda s hjørne Denne gang er jeg i god tid med at få skrevet i bladet. Jeg holder nemlig ferie ugen efter påske, og er ikke tilbage før avisen er på gaden.

Læs mere

Kære beboere, pårørende og personale

Kære beboere, pårørende og personale Kære beboere, pårørende og personale Violhuset har fået et flot akvarium, og der ventes allerede familieforøgelse Holbergcentrets månedsnyt for november 2014 Kære beboere, pårørende og personale November

Læs mere

Hovergården Marts 2019

Hovergården Marts 2019 Hovergården Marts 2019 Dato Tid Arrangement Uge 10 Mandag d. 4/3 Kl. 13.30 Banko Onsdag d. 6/3 Kl. 11.00 Erindringsdans Onsdag d. 6/3 Kl. 13.30 Gudstjeneste Fredag d. 8/3 Kl. 10.45 Neglebar og spilledag

Læs mere

September Oktober 2017

September Oktober 2017 Hovergården September Oktober 2017 Børnegården Hover Fredag den 15. september og torsdag den 5. oktober kl. 10.30 Cafe`Oasen, får vi besøg af sangglade børn fra Børnegården Hover. Du er velkommen til at

Læs mere

Åpark Centret. Program 1/7 31/ Åbne Aktivitetscentre

Åpark Centret. Program 1/7 31/ Åbne Aktivitetscentre Åpark Centret Program 1/7 31/12 2018 Åbne Aktivitetscentre Indholdsfortegnelse Velkommen til Åpark Centret... 3 Oversigt over faste ugentlige aktiviteter... 4 Åpark Centrets Aktivitetstilbud... 5 KREATIVE

Læs mere

DAMGÅRDENS NYHEDSBLAD

DAMGÅRDENS NYHEDSBLAD DAMGÅRDENS NYHEDSBLAD 1 APRIL 2019 2 Uge April 2019 14 14 Mandag 1. Kl. 10:00 Revy Kl. 13:30 OL spil Tirsdag 2. Kl. 10:00 Vi ser film Kl. 13:30 Hygge snakke Onsdag 3. Kl. 11:00 Vi holder påskefrokost.

Læs mere