Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl i klublokalet i Herrestrup.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup."

Transkript

1 FK Odsherred Bestyrelse Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl i klublokalet i Herrestrup. Tilstede: Torben Møller Brian V. Madsen Linette S. Mortensen Kirsten Harthimmer Jørgen Knudsen Henrik Søborg Anders Larsen Pia Sanggaard Henrik Kjær Ove Toft Allan Malcho Afbud fra: Ole Larsen, Henrik Småtte Pedersen og Maria Hellmann. Torben bød velkommen til mødet, og der var en præsentationsrunde, idet der var nye medlemmer af bestyrelsen samt nogle suppleanter. Dagsorden: Pkt.: 1. Godkendelse af dagsordenen, og referat fra sidste møde. Henrik Kjær fik tilføjet et punkt under pkt. 6. Dialog vedr. regnskab og bilag. Dagens dagsorden blev derefter godkendt. Referatet fra mødet d. 11. januar 2014 blev godkendt og underskrevet af de, der også var tilstede på mødet d. 11. januar Økonomien 2014, og budget har været et fornuftigt år, med en fantastisk Vig Festival. Regnskabet for 14 ser rigtigt fornuftigt ud. Når forretningsudvalget holder møde d. 2. februar vil der kun mangle nogle efterposteringer bl.a. vedr. Lillholtkoncerten, og derefter vil Torben og Pia gennemgå det med en tættekam, og det bliver det sendt til Revisorgården midt i Februar. Husk, når regnskabet kommer ud til bestyrelsen, at tjekke op på kontospecifikationerne, og give besked til Pia, hvis der er ændringer/justeringer, og ring hvis der er noget man er i tvivl om. Brandpengene fra Vighallen står i status og vil forhåbentlig blive aktiveret i Udvalgene har været rigtig gode til at overholde budgetterne. Det er vigtigt, at vi som forening gør så meget for de unge mennesker som muligt, men det er også vigtigt, at gøre noget for de ældre. Det er også vigtigt at være repræsenterede i de politiske organisationer, f.eks. er Henrik Søborg med i Folkeoplysningsudvalget, hvor det er lykkedes at få nogle kompetencer tilbage(udviklingspuljen), og så kan vi glæde os over, at der rent politisk er kommet en god udvikling for foreningerne i Odsherred.

2 Budget 2015: Oplægget til budget 2015 er mailet ud. Der er afholdt budgetmøder med de fleste udvalg. Det har været en god proces, og det er gået meget nemmere denne gang. Bundlinjen viser et overskud på kr ,-. Fodbold senior koster en del, men det koster at have hold i sjællandsserien. Vig Motion. Det er sidste år med gæld til Vigfonden. Vi har en sund økonomi i FKO, men går det galt med Vigfestivalen, kommer vi til at passe organisationen til. Den samlede bestyrelse tog budgettet til efterretning. 3. Aktuelle ting der rører sig i foreningen, herunder de enkelte aktiviteter kort. Håndbold v/ Brian V. Madsen: Det går godt. Der har været god medlemstilgang hos U10 og 14 drenge. Der er gang i noget strategi Knæk kurven, som der arbejdes en del med og der er arbejdsopgaver, der bliver lagt udenfor bestyrelsen bl.a. fordeling af ressourcer. D. 17. februar vil der blive et møde med repræsentanter fra HRØ der vil fortælle om at skaffe kræfter til frivilligt arbejde. Lige nu træder det elektroniske holdkort i kraft og alle trænere og holdledere er velinformerede om det. Man er i gang med at ansætte trænere til næste sæson, der mangler lige nu 3 stk., men ser fortrøstningsfuldt på det. Gymnastik v/ Linette S. Mortensen: Der er 14 medlemmer og hver gang til træning. Bordtennis er nedlagt, det har været svært at overskue i forbindelse med den nye skolereform. Linette er ved at uddanne sig til danseinstruktør. Der er nogle ønsker vedr. rekvisitter. Det tages op i forretningsudvalget. Vig Motion v/ Anders Larsen: Det går altid godt i Vig Motion i Januar februar. Åbningstiden er blevet udvidet, og der er lavet nogle ekstra hold onsdag og lørdag. Der er ca. 500 medlemmer. Der er nogle efterdønningerne efter lukningerne i Asnæs og Nykøbing. Medlemmerne er glade for atmosfæren og det sociale i Vig Motion. Der har været undersøgelse om nøglekode til ca. kr ,-, men det var mange penge og ikke sikkerhed for, at det kumme flytte med i den nybyggede hal. Der er en del udstyr der skal med i den nye hal, men det vil være rart, hvis der er mulighed for nye indkøb til bl.a. spinning. Meget udstyr er 10 år gammelt, men det afventer og pengene gemmes til den nye hal. Løberne v/ Henrik Kjær. Der er 281 medlemmer i løbeklubben. Der er uddannet nye løbeinstruktører. Der er nye sponsorer til bannere kr ,- og de giver kr ,- pr. banner. Der har været mange til forskellige løb. Lissie på 73 år deltog i sit første maratonløb og der er vundet guld og sølv ved U20. I Sandflugtsløbet deltog 480 deltagere, lidt færre end sidste år, men det var voldsomt regnvejr. Løberne var medarrangører ved Odsherredstafetten sammen med Asnæs og kommunen. Det var i stedet for DHL stafetten, og de skal også være medarrangører i 2015.

3 De er lige nu i gang med en organisationsplan, og har valgaften førstkommende onsdag. Så er de i et DGI projekt omkring ungdomshold. Løb og yoga kommer i regionalradioen tidligt mandag morgen, og der vil være Biatlon i samarbejde med Nykøbing Skytteforening lørdag d. 24. januar. Arrangementsudvalget v/ Ove Toft: Koncerten med Lillholt giver overskud. De sidste par år har man købt sig til hjælp til at rejse scenen, 10 personer. Hvis vi inden for egne rækker havde nogle friske unge mennesker, kan vi spare de kr. men det er en stor udfordring, for det skal være helt ok. Lillholtkoncerten er den 24. juli i år, og vi må erkende det er en koncert for de lidt ældre. Det ville være rart hvis vi kan finde på noget for mellemgruppen? Hjælper/medlemsfest: Der vil blive afholdt fest d. 6. juni, men der kommer mere ud til udvalgene i begyndelsen af februar. Vigfestivalen: Der opfordres til at så mange som muligt deltager som hjælpere i 2015, jo flere teams vi kan bemande, jo mere overskud. Bokseklubben v/ Jørgen Knudsen: Der er god balance mellem indtægter og udgifter. Fra 1. maj gives lokaletilskud på kr ,- i 2015 og kr i Der er ca. 20 til træning mandag onsdag og torsdag. Tirsdag, onsdag og torsdag kl låner ældresagen lokalerne idet de er blevet hjemløse, og det er rigtig positivt at de kommer i lokalerne. Der har været besøg fra Grundtvigsskolen og Højby skole med 7 lærere og 90 elever, og det var rigtig godt. Så er der lavet en partnerskabsaftale med Nordskolen om boksetræning. Der er stadig kun fire voksne der driver klubben, men der er ro på, og der er en god arbejdsfordeling. Det er stadig sårbart, og en udfordring for de fire der står for det, og der er ikke den store forældreopbakning. Bokseklubben er den afdeling, hvor der er den største udfordring, socialt set. I forbindelse med ældresagen er der mange ressourcestærke ældre mennesker, så der er måske nogle i den gruppe, men kan få glæde af. Om ikke så længe må vi påregne integration af uledsagede børn og unge fra andre lande. Jørgen rettede en stor tak til Torben og Ole. I kommunen er der nedsat et udvalg for socialt udsatte unge, og det udvalg er Jørgen kommet med i. Kajak V/ Kirsten Harthimmer: Der er ved at komme et formandsskift, idet Nina trækker sig som formand, og der er nu en TROIKA, der er ved at danne en ledelse for kajak, og de skal have deres første møde her i januar. Det bliver 3 i bestyrelsen samt nogle tovholdere, det bliver uddelegeret, og programmet bliver lagt. Lige nu er det svømmehal og roskole 1. april og udendørs 1. maj. Der er fridykkerkursus i marts måned. Der har været oversvømmelse i forbindelse med den sidste storm. Badminton V/ Allan Malcho: Allan er ny formand efter Søren Riisager, der er flyttet til Jylland. Der spilles badminton i Herrestrup.

4 Fodbold ungdom v/ Torben Møller: Der spilles fodbold 365 dage om året. Der er nogle rigtig gode hold. Talentprojekt i samarbejde med Sparekassen der er sponsor, er ved at løbe af stabelen. Det handler bl.a. om at nogle unge træner sammen i året for at højne niveauet, og for at tiltrække emner og familier til området. Foreløbig er det en 1 årig aftale og derefter 2 år i 3 år, og måske senere vil det handle om flere afdelinger? Fodbold senior: De begynder fodbold d. 7. februar, og de er fortrøstningsfulde. De er ved at planlægge reklameomdeling. Trænere 2015 er på plads. Der søges/ gives dispensation for at spille kampe i Nr. Asmindrup. 4. Den nye hal i Vig samt kunstgræsbanen. Der er licitation på den nye hal i Vig fredag d. 30. januar kl Det vides ikke p.t. om licitationen bliver offentlig. Der er 5 indbudte firmaer, tilbuddene bliver åbnet og læst op. Bagefter tages det op hvem der er byggeudvalg? Svømmehallen skal starte op samtidig. Der er 3 firmaer i Danmark, der kan påtage sig arbejde omkring svømmehaller. Inventar til den nye hal. Kan man budgettere med midler til inventar? Det vides ikke hvor meget der er afsat efter branden til inventar? Det hele står forhåbentlig færdigt og kan tages i brug i 2016? Kunstgræsbanen: Der er ansøgning hos miljø og klimaudvalg, og der ventes svar fra fonde og man håber den kan starte op i august. 5. Generalforsamlingen den 27. marts 2015 på Lærkereden. Der er generalforsamling fredag d. 27. marts 2015 på Lærkereden. Hvert udvalg aflægger en kort beretning som meget gerne må sendes eller afleveres til Lone, da de indgår i referatet fra generalforsamlingen. Alle afdelinger skal underskrive regnskabet til generalforsamlingen. 6. Åbent punkt for tilføjelser. Dialog vedr. regnskab og bilag: Det er et ønske fra løberne at få regnskabet hurtigere frem, idet der i december var en del poster der ikke var regnskabsført, og der er behov for at vide hvad der er af midler på kontoen. Måske med 2 klik på en mus, så man kan se hvad der er på kontoen? Det kan ikke lade sig gøre, idet det vil koste en del, og forretningsudvalget har behandlet det og det bliver sådan fremover, at man mellem d. 15. og 20. i hver måned kan få saldobalancen og kontospecifikationerne. Torben informerede om, at han er ansat som konsulent for Holbæk Svømmeklub 2 gange om ugen. 7. Eventuelt. Intet under eventuelt. Ref.: Lone

5

Referat fra møde i forretningsudvalget mandag d. 11. april 2016 kl i Herrestrup. Godkendelse af referat fra , og dagens dagsorden.

Referat fra møde i forretningsudvalget mandag d. 11. april 2016 kl i Herrestrup. Godkendelse af referat fra , og dagens dagsorden. FK Odsherred Forretningsudvalget Referat fra møde i forretningsudvalget mandag d. 11. april 2016 kl. 19.00 i Herrestrup. Tilstede: Torben Møller. Pia Sanggaard. Henrik Søborg. Ole Larsen. Lone Nielsen.

Læs mere

Godkendelse af referat fra , og dagens dagsorden. Referatet fra mødet i forretningsudvalget d. 9. december 2016 blev godkendt.

Godkendelse af referat fra , og dagens dagsorden. Referatet fra mødet i forretningsudvalget d. 9. december 2016 blev godkendt. FK Odsherred Forretningsudvalget Referat fra møde i forretningsudvalget mandag d. 13. februar 2017 kl. 19.00 i mødelokalet i hallen i Vig. Tilstede: Torben Møller. Pia Sanggaard. Henrik Søborg. Lone Nielsen.

Læs mere

Referat fra møde i forretningsudvalget torsdag d. 17. november 2016 kl i Herrestrup.

Referat fra møde i forretningsudvalget torsdag d. 17. november 2016 kl i Herrestrup. FK Odsherred Forretningsudvalget Referat fra møde i forretningsudvalget torsdag d. 17. november 2016 kl. 18.30 i Herrestrup. Tilstede: Torben Møller. Henrik Søborg. Ole Larsen. Lone Nielsen. Afbud fra

Læs mere

Referat fra møde i forretningsudvalget mandag d. 17. oktober 2016 kl i Vig

Referat fra møde i forretningsudvalget mandag d. 17. oktober 2016 kl i Vig FK Odsherred Forretningsudvalget Referat fra møde i forretningsudvalget mandag d. 17. oktober 2016 kl. 18.30 i Vig Tilstede: Torben Møller. Pia Sanggaard. Henrik Søborg. Lone Nielsen. Afbud fra Ole Larsen.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i FK Odsherred lørdag d. 14. januar 2017 kl i Idrætscafeen i Herrestrup.

Referat fra bestyrelsesmøde i FK Odsherred lørdag d. 14. januar 2017 kl i Idrætscafeen i Herrestrup. FK Odsherred Bestyrelse. Referat fra bestyrelsesmøde i FK Odsherred lørdag d. 14. januar 2017 kl. 13.00 i Idrætscafeen i Herrestrup. Tilstede: Torben Møller. Erik Skov. Michael Aagaard Jensen. Jørgen Knudsen.

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i FK Odsherred torsdag d. 21. marts 2013 kl. 19.00 i Lærkereden, Strandlystvej 9. 4560 Vig.

Referat fra ordinær generalforsamling i FK Odsherred torsdag d. 21. marts 2013 kl. 19.00 i Lærkereden, Strandlystvej 9. 4560 Vig. Referat fra ordinær generalforsamling i FK Odsherred torsdag d. 21. marts 2013 kl. 19.00 i Lærkereden, Strandlystvej 9. 4560 Vig. Stemmeberettigede tilstede: 23 Torben Møller bød velkommen til generalforsamlingen.

Læs mere

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Mandag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Malene, Pia, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Marianne. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 19. december 2015 kl i Herrestrup.

Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 19. december 2015 kl i Herrestrup. FK Odsherred Bestyrelse. Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 19. december 2015 kl. 13.00 i Herrestrup. Tilstede: Torben Møller, formand FKO Jørgen Knudsen, bokserne. Ib Jensen, Kajak. Linette Mortensen,

Læs mere

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening tirsdag d. 24.2.15 kl 19.00

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening tirsdag d. 24.2.15 kl 19.00 Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening tirsdag d. 24.2.15 kl 19.00 Tilstede: Poul Erik og Lars fra støtten, Louise, Ernst, Peder og Rie fra hovedbestyrelsen, Bendt fra Senior, Peter, Jens fra håndbold,

Læs mere

Referat at bestyrelsesmøde i KIF tirsdag d. 28-6 2011.

Referat at bestyrelsesmøde i KIF tirsdag d. 28-6 2011. Knabstrup Idrætsforening Ventedgårdsvej 42, Knabstrup 4440 Mørkøv, Tlf.: 59 27 32 55 Referat at bestyrelsesmøde i KIF tirsdag d. 28-6 2011. 1. Præsentation. Hvem er mødt op? Vi skal have opdateret listen

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling mandag d. 28. marts 2011 kl. 19.00 i klubhuset i Vig.

Referat fra ordinær generalforsamling mandag d. 28. marts 2011 kl. 19.00 i klubhuset i Vig. FK Odsherred. Ravnsbjergvej 25. 4560 Vig Referat fra ordinær generalforsamling mandag d. 28. marts 2011 kl. 19.00 i klubhuset i Vig. Tilstede: 23 stemmeberettigede. Formanden bød velkommen til den første

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Så går vi videre med den ordinære generalforsamling og også velkommen til den. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde hos Bente og Jimmy onsdag den 17.03.10

Referat af bestyrelsesmøde hos Bente og Jimmy onsdag den 17.03.10 Fodboldafdelingen Referat af bestyrelsesmøde hos Bente og Jimmy onsdag den 17.03.10 Tilstede: Carsten Borup, René Pedersen, Ib Secher, Frank Madsen, Henrik Pedersen, Jan Knudsen, Jimmy Holst og Bente Holst.

Læs mere

Hans Jørgen Boelt blev valgt. Generalforsamlingen er indvarslet lovligt og dermed beslutningsdygtig.

Hans Jørgen Boelt blev valgt. Generalforsamlingen er indvarslet lovligt og dermed beslutningsdygtig. Referat af generalforsamling i BMI 2014 - tirsdag, den 25. februar 2014 kl. 19.00 i hallens cafeteria: Formand bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 32 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer.

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling lørdag d. 19. marts 2016 i Lærkereden, Strandlystvej 9. 4560 Vig.

Referat fra ordinær generalforsamling lørdag d. 19. marts 2016 i Lærkereden, Strandlystvej 9. 4560 Vig. FK Odsherred Ordinær generalforsamling Referat fra ordinær generalforsamling lørdag d. 19. marts 2016 i Lærkereden, Strandlystvej 9. 4560 Vig. Formand Torben Møller bød velkommen til generalforsamlingen,

Læs mere

Dagsorden og referat, møde nr. 1, tirsdag 19.04.2011 (+ forts. mandag 02.05.2011)

Dagsorden og referat, møde nr. 1, tirsdag 19.04.2011 (+ forts. mandag 02.05.2011) - Dato: Tirsdag den 19. april 2011 (opr. og start) + fortsættelse: Mandag den 2. maj 2011, begge dage kl. 19:00 Sted: Hos Finn Hjortholm Bestyrelse: Finn Hjortholm, Ann Larsen, Kirstine Pepping, Linda

Læs mere

Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen

Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen SØNDERMARKENS IDRÆTSKLUB FODBOLDAFDELINGEN Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen Tirsdag, den 24. februar 2015, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : blev foreslået og valgt

Læs mere

Inden bestyrelsesmødet var der en præsentation af SPAR NORD v/piet Petersen.

Inden bestyrelsesmødet var der en præsentation af SPAR NORD v/piet Petersen. Dagsorden Forum: Bestyrelsen, Espergærde Tennisklub Dato/tid: Onsdag d. 4/6 2014, kl. 19.30 Sted: Espergærde Hallen Tilstede: Birgitte Gullacksen, BG Lars Kastberg, LK Niels Chr. Teglgaard, NCT Birgitte

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling torsdag d. 27. marts 2014 kl. 19.00 i Vig Bio Cafe. Ravnsbjergvej 2. 4560 Vig.

Referat fra ordinær generalforsamling torsdag d. 27. marts 2014 kl. 19.00 i Vig Bio Cafe. Ravnsbjergvej 2. 4560 Vig. F K Odsherred Generalforsamling Referat fra ordinær generalforsamling torsdag d. 27. marts 2014 kl. 19.00 i Vig Bio Cafe. Ravnsbjergvej 2. 4560 Vig. Tilstede var 28 stemmeberettigede. Formand Torben Møller

Læs mere

Strømmens Bestyrelsesmøde I klubhuset, Østre Hougvej 104 den 3/11 2011 fra kl. 19-21

Strømmens Bestyrelsesmøde I klubhuset, Østre Hougvej 104 den 3/11 2011 fra kl. 19-21 Strømmens Bestyrelsesmøde I klubhuset, Østre Hougvej 104 den 3/11 2011 fra kl. 19-21 1.1 Delta gere Fraværende Referatet offentliggøres Mogens K Hansen (MH), Mads Jørgensen (MJ), Jørgen Flemming Henriksen

Læs mere

Referat fra Solrød Idræts Union s formandssmøde debatmøde med politikerne. Tirsdag den 16. september 2008, afholdt i SFC klublokaler ved SIC.

Referat fra Solrød Idræts Union s formandssmøde debatmøde med politikerne. Tirsdag den 16. september 2008, afholdt i SFC klublokaler ved SIC. Referat fra Solrød Idræts Union s formandssmøde debatmøde med politikerne. Tirsdag den 16. september 2008, afholdt i SFC klublokaler ved SIC. Fremmødte politikere: Ellen Thomsen, Hans Nydam Buch, John

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i AIF

Referat fra ordinær generalforsamling i AIF 31. maj 2015 Referat fra ordinær generalforsamling i AIF Torsdag den 28. maj 2015, kl. 19.00. Generalforsamlingen afholdtes i AIF klubhus. Deltagende foreninger: Badminton, Cricket, Fodbold, Gymnastik,

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i SÅ den 31. marts 2004 kl. 18 Solen skinnede - det var varmt og lyst udenfor. Og tidsmæssigt befandt vi os lige midt i ulvetimen, hvor de fleste familier har nok at se

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen)

Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen) Referat af Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen) Deltagere: Allan Nielsen, Poul Erik Tobiasen, Carina Møller, Pernille Olesen, Leif Jensen, Lars

Læs mere

PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat

PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat Emne Diskussions Formål Referat 1. Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Paul Referent: Gert Kirsten, Henrik, Rikke 2. Godkendelse

Læs mere

Referat af generalforsamling i BFC Lundegården 26. marts 2014

Referat af generalforsamling i BFC Lundegården 26. marts 2014 Referat af generalforsamling i BFC Lundegården 26. marts 2014 Til generalforsamlingen var der 10 fremmødte. 1. Valg af dirigent Henrik Møller Hansen blev valg som dirigent og startede med at konstatere,

Læs mere

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider Holte, den 19. juli 2013 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Orienteringsmøde for forældre 3 Priser 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer 4 Forældre og spilleres rolle i klubben Kære

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 5 / 2 0 1 6. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 5 / 2 0 1 6. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået VINTERPROGRAM 2 o 1 5 / 2 0 1 6 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og

Læs mere

Referat af Vallensbæk Rulleskøjteklub bestyrelsesmøde 24/06.2008

Referat af Vallensbæk Rulleskøjteklub bestyrelsesmøde 24/06.2008 Referat af Vallensbæk Rulleskøjteklub bestyrelsesmøde 24/06.2008 Til stede: Henrik, Jesper, Pia, Leni,, Tina og Karin Vært: Leni og Børge Referent: Karin Emne Dialog Beslutning Ansvar Deadline Referat

Læs mere

AMOK Amager Orienterings Klub

AMOK Amager Orienterings Klub Referat af AMOK s ordinære generalforsamling TIRSDAG d. 22. marts 2011 kl. 19. Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent. Peter valgt som dirigent. Svend valgt som referent. Dirigenten konstaterede at

Læs mere

10. september 2009 TAK!

10. september 2009 TAK! TORSDAGS-NYT 10. september 2009 25.000,- kr Mange penge i en tom kasse!! Skolen har netop holdt 32 års fødselsdag! Mandag var vi alle samlet i hallen, hvor der blev sunget og talt. Dejlige sange, hvor

Læs mere

HJØRRING IDRÆTSFORENING OLD BOYS Generalforsamling 3. marts 2015 på Landlyst

HJØRRING IDRÆTSFORENING OLD BOYS Generalforsamling 3. marts 2015 på Landlyst HJØRRING IDRÆTSFORENING OLD BOYS Generalforsamling 3. marts 2015 på Landlyst 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Bestyrelsens beretning 4. Fremlæggelse af regnskab 2014 5. Valg iflg. lovene 6. Eventuelt

Læs mere

Gruppebestyrelsesmøde. Referent: Monica

Gruppebestyrelsesmøde. Referent: Monica Gruppebestyrelsesmøde Dagsorden Data om mødet: 4. juni 2015 Dato: Tid: 19.00 21.00 Sted: Kvisten Mødedeltagere: Hanne (troppen), Dorthe (troppen), Monica (troppen), Anne-Grete (flokken), Juditte (Rebekka

Læs mere

Møde med Sundhedsudvalg: Tina (TP) og Torben (TL) kl. 10.00 12.00:

Møde med Sundhedsudvalg: Tina (TP) og Torben (TL) kl. 10.00 12.00: Referat af bestyrelsesmøde nr. 36 Søndag d. 19. oktober 2014 kl. 09.00-16.00 Møde med Sundhedsudvalget kl. 10.00-12.00 E. J. Service, Cikorievej 54, 5220 Odense SØ Tilstede: Lars Wassileffsky (LAW), Lone

Læs mere

Referat fra Kontaktudvalgsmødet, mandag den 7. september 2015. VerdensKulturCentret

Referat fra Kontaktudvalgsmødet, mandag den 7. september 2015. VerdensKulturCentret Referat fra Kontaktudvalgsmødet, mandag den 7. september 2015. VerdensKulturCentret Deltagere: Torben Larsen, Brian Lentz, Anders Sejerø, Brian Lind, Ole Svendsen, Helmer Støvelbæk, E. Stella Grün, Helle

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE 24. september 2015 Deltagere: Claus Svendsen Jette Nielsen, Ingrid Svendsen, Flemming Larsen, Marie M. Haar Vad, Mike Charnock, Martin Frandsen, Dorthe Augustesen og Stine Lindblad

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 24. marts 2007 MØDEREFERAT Dato: 14. marts 2007 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 14 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Så står jeg her igen ved min 7. beretning som formand. Jeg tager nu hul på mit sidste år som formand da det må være på tide

Læs mere

Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a. 11. maj 2015 Referat af: Kombineret bestyrelsesmøde og ordinært repræsentantskabsmøde for Boligorganisationen Lundebjerggård Mødedato

Læs mere

Elevrådsmøde+i+kantinen+ fredag+den+17.4.2015+kl.+10.05++

Elevrådsmøde+i+kantinen+ fredag+den+17.4.2015+kl.+10.05++ Elevrådsmøde+i+kantinen+ fredag+den+17.4.2015+kl.+10.05++ Dagsorden: Velkommen til årets ottende elevrådsmøde. Nyt siden sidst: Fra formanden og bestyrelsen Fra Fælleselevrådsmødet i region Syd Fra Elevrådsdagen

Læs mere

Formand Pia Arendt bød velkommen til alle. Hun var taknemmelig for den store opbakning til generalforsamlingen.

Formand Pia Arendt bød velkommen til alle. Hun var taknemmelig for den store opbakning til generalforsamlingen. Referat af generalforsamling - AIF 27-02-2015 Formand Pia Arendt bød velkommen til alle. Hun var taknemmelig for den store opbakning til generalforsamlingen. Generalforsamlingen.: Valg af dirigent. Jim

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d.25 august 2015

Referat fra bestyrelsesmøde d.25 august 2015 Referat fra bestyrelsesmøde d.25 august 2015 Tilstede: Per, Christian, Jens, Heidi, Britta, Anders, Judith (supp. for Henrik), Jenny, Anja ref. Afbud. Henrik Britta forlod mødet under Pkt. 6 1. Referat

Læs mere

Charlotte Holmershøj fra DS vores kontaktperson havde desværre måttet melde afbud pga hovedbestyrelsesmøde.

Charlotte Holmershøj fra DS vores kontaktperson havde desværre måttet melde afbud pga hovedbestyrelsesmøde. Dansk Socialrådgiverforening Seniorsektionen Generalforsamling 29.4.2014 Formanden, Anita Barfod, bød velkomme og konstaterede, at ud over de tilmeldte årsmødedeltagere var der én deltager i generalforsamlingen,

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // november 2011. Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // november 2011. Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10. Hovedsponsor: Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10 spot på sporten // november 2011 Hovedsponsor: MANGE AKTIVITETER PÅ OG UDENFOR BANEN... Traditionen tro sker der rigtig meget i Skjern Håndbold - både når

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 3. Centrum for udvikling og talent

Nyhedsbrev nr. 3. Centrum for udvikling og talent Med dette nyhedsbrev vil bestyrelsen i Særslev Skytteforening i en tættere kontakt til medlemmerne og forældrene til børn i skytteforeningen. Her er det meningen at der skal oplyses om hvilke aktiviteter

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Feldballe Børnehave d. 5. september 2013

Referat fra bestyrelsesmøde i Feldballe Børnehave d. 5. september 2013 Referat fra bestyrelsesmøde i Feldballe Børnehave d. 5. september 2013 Til stede var: Lene Vagner (leder) Berit Widahl (souschef) Elin Blichfeldt Madsen (Sines mor) Søren Peder Klærke (Fridas far) Janne

Læs mere

Firehøje IF TENNIS INFO 2016 SÆSONSTART. Lørdag den 30. april 2016 kl. 10.00. www.firehoejeif.minisite.dk

Firehøje IF TENNIS INFO 2016 SÆSONSTART. Lørdag den 30. april 2016 kl. 10.00. www.firehoejeif.minisite.dk Firehøje IF TENNIS INFO 2016 SÆSONSTART Lørdag den 30. april 2016 kl. 10.00 www.firehoejeif.minisite.dk Sæsonen 2016 Så står atter en tennissæson for døren. Vi håber på en god opbakning fra jer, så vi

Læs mere

Hjerneskade foreningen Århus /Østjylland REFERAT AF GENERALFORSAMLING Lørdag d. 31. januar 2015

Hjerneskade foreningen Århus /Østjylland REFERAT AF GENERALFORSAMLING Lørdag d. 31. januar 2015 Hjerneskade foreningen Århus /Østjylland REFERAT AF GENERALFORSAMLING Lørdag d. 31. januar 2015 Inden vi gik i gang med den egl. Generalforsamling, fik foreningens nye direktør, Morten Lorenzen ordet for

Læs mere

Referat af Dagbadmintons møde, tirsdag den 8. september.

Referat af Dagbadmintons møde, tirsdag den 8. september. Referat af Dagbadmintons møde, tirsdag den 8. september. Følgende blev meddelt og drøftet: INTERNT: KONTINGENT Kontingentet er uændret 600 kr. Det opkræves af Vivian Rasch, - og jeg har som sådan ikke

Læs mere

Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a. 3. juni 2010 Referat af: Kombineret bestyrelsesmøde og ordinært repræsentantskabsmøde for Boligorganisationen Lundebjerggård Mødedato

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM 2015. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM 2015. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM 2015 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og socialt fællesskab

Læs mere

Referat af forældremøde årgang 98 hold 3 (U14)

Referat af forældremøde årgang 98 hold 3 (U14) Referat af forældremøde årgang 98 hold 3 (U14) 27. september 2011 1. Velkomst 2. Kort om den igangværende sæson Efter en forrygende sæsonstart kom vi ned på jorden, og vi måtte indkassere et par store

Læs mere

Formandens aktivitet/arbejde i Marts og april måned.

Formandens aktivitet/arbejde i Marts og april måned. Formandens aktivitet/arbejde i Marts og april måned. Overskrifter: Åbent bestyrelsesmøde mandag den 8. marts Generalforsamling Kontingentindbetaling for 2015 Møde i ungdomsafdelingen Nye baner Våbenpåtegninger

Læs mere

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Information til nye og øvede ungdomsspillere Kort information om sæsonen 2014-2015 Sæsonen 2014-2015 starter med første træningsdag den 1. september. Vi har til denne

Læs mere

Der blev udleveret blanket til klubhusbidrag for 2011 skal afleveres til Frederik hurtigst muligt.

Der blev udleveret blanket til klubhusbidrag for 2011 skal afleveres til Frederik hurtigst muligt. Holluf Pile Tornbjerg Idrætsforening Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ http://www.hpti.dk 4. januar 2012 Referat af hovedbestyrelsesmøde tirsdag d. 29. november 2011 kl. 17.30 i klubhuset Tilstede: Kim,

Læs mere

Kan musikken sætte Esbjerg på verdenskortet? EK INVITERER TIL DEBAT I MUSIKHUSET ESBJERG

Kan musikken sætte Esbjerg på verdenskortet? EK INVITERER TIL DEBAT I MUSIKHUSET ESBJERG - Esbjerg April Februar 20072006 Kan musikken sætte Esbjerg på verdenskortet? EK INVITERER TIL DEBAT I MUSIKHUSET ESBJERG Kom og mød Torben Seldrup, (Musikhuset Esbjerg), Axel Momme (Vestjysk Musikkonservatorium)

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 17. Marts 2015 kl. 18.30

Referat af bestyrelsesmøde 17. Marts 2015 kl. 18.30 Referat af bestyrelsesmøde 17. Marts 2015 kl. 18.30 Fremmødt: Nadia, Rasmus, Parbæk, Thorup, Steffen, Kåre Afbud: Bo Formalia Ordstyrer: Steffen Referent: Kåre 1. Opgavelisten Parbæk laver en analyse af

Læs mere

Aggerhusavisen. Januar 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00

Aggerhusavisen. Januar 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00 Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 Januar 2015 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Vinterlandskab. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes på telefon: 30 53 02 37. I week-

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Møde den 20-6-2011 Kl. 18:00 23:00 Sted: Klubhuset. Referat nr. 5-2011. Angående: Bestyrelsesmøde. Jesper Helmer (JH)

Bestyrelsesmøde. Møde den 20-6-2011 Kl. 18:00 23:00 Sted: Klubhuset. Referat nr. 5-2011. Angående: Bestyrelsesmøde. Jesper Helmer (JH) Bestyrelsesmøde Møde den 20-6-2011 Kl. 18:00 23:00 Sted: Klubhuset Angående: Bestyrelsesmøde Referat nr. 5-2011 Jesper Helmer Deltagere: Allan Larsen (AL) Knud Heinrichs (KH) Inge Johannesson (IJ) Hanne

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2011.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2011.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 Indbetaling af kontingent for 2011 kan ske ved indsættelse på konto 1551 3719216501 i Danske Bank, eller direkte til kasseren. Kontingentet

Læs mere

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007 Den ordinære generalforsamling blev indkaldt til afvikling fredag den 16. marts 2007 kl. 19.00 i Strib Sognegård. 1. Dagsordenen: 2. Valg af dirigent 3. Formandens beretning 4. Regnskab 2006 5. Indkomne

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 24.11.2015 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning formand Per Nørgaard Klaus Rasmussen blev valgt

Læs mere

Referat af Generalforsamling februar 2013

Referat af Generalforsamling februar 2013 Referat af Generalforsamling februar 2013 Formanden Jesper Jensen bød velkommen til Trinords medlemmer der var fremmødt til årets generealforsamling. 1. Valg af dirigent og referent Formanden orienterede

Læs mere

KOLONIHAVEFORBUNDET NORDØSTSJÆLLANDSKREDSEN

KOLONIHAVEFORBUNDET NORDØSTSJÆLLANDSKREDSEN SU møde Dato: 23. September. 2015 Tidspunkt: kl. 19.00 Arrangør: HF/Virumgård Sted: HF/Bredely - Fælleshus Mødedeltagere: Haveforeninger: HF/Stadion, HF/Bredely, HF/Ermelund HF/Lundtoftehaverne, HF/Lyngen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub x 3. Deltagere: Kim, Rene, Lars, Maybritt, Mikkel. På mødet d. 15/1-2016 deltog Ole højlund.

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub x 3. Deltagere: Kim, Rene, Lars, Maybritt, Mikkel. På mødet d. 15/1-2016 deltog Ole højlund. Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub x 3 Fra d. 15/1-2016 - 15/2-2016. - 22/2-2016. Deltagere: Kim, Rene, Lars, Maybritt, Mikkel. På mødet d. 15/1-2016 deltog Ole højlund. Referent: Maybritt

Læs mere

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC FORTY INFO? --- generalforsamling Medlem af Dansk Cricket-Forbund siden 1963 Kære medlem af Dansk XL Cricket Club 17.september 2015 Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC lørdag den 10.oktober

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Hvidbjerg 20. marts 2016 MØDEREFERAT Dato: 9. marts 2016 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 15 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Kære medlemmer. På de nederste sider vil I kunne finde tider samt hold for den næste sæson.

Kære medlemmer. På de nederste sider vil I kunne finde tider samt hold for den næste sæson. Kære medlemmer Vi har valgt at rykke tilmeldingen til sæsonen 2014/2015 frem fra 1. august 2014 til 2. juni 2014. Samtidig kommer der også en del ændringer i holdene. På de nederste sider vil I kunne finde

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 93 8. MARTS 2015

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 93 8. MARTS 2015 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 6 Indhold 1. OIF INVITERER TIL GRATIS PØLSE OG OSTEBORD... 1 2. AFDELINGSGENERALFORSAMLINGERNE... 2 3. NYE TILTAG I BADMINTONAFDELINGEN... 2

Læs mere

Badminton Roskilde. CVR-nr. 35154132. Årsrapport 1. januar - 31. december 2015. Foreningens 3. regnskabsår

Badminton Roskilde. CVR-nr. 35154132. Årsrapport 1. januar - 31. december 2015. Foreningens 3. regnskabsår Badminton Roskilde CVR-nr. 35154132 Årsrapport 1. januar - 31. december 2015 Foreningens 3. regnskabsår Årsrapporten er godkendt og fremlagt på foreningens generalforsamling den 8. marts 2016 Dirigent

Læs mere

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang Vise Nyt Januar 2015 26. årgang Visens venner i Randers www.visensvenneriranders.dk Huskelisten Formand : Henne Buch, Saxofonvej 14, 8940-Randers SV 86410633 el.41586480 Program for 1. halvår 2015. Hulemøde:

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde tirsdag den 9. februar 2016

Referat af Bestyrelsesmøde tirsdag den 9. februar 2016 Referat af Bestyrelsesmøde tirsdag den 9. februar 2016 Til stede: Hans B. Johnsen, Hans-Erik Nielsen, Per L. Jensen, Ivan Skovsted, John Knudsen og Svend Erik Pedersen Fraværende: Nikolaj F. Jensen Sekretær:

Læs mere

Referat af Generalforsamling DcH-Galten 19.1.2011 kl.19. 30. 1. Valg af dirigent Peter Nielsen blev valgt

Referat af Generalforsamling DcH-Galten 19.1.2011 kl.19. 30. 1. Valg af dirigent Peter Nielsen blev valgt Referat af Generalforsamling DcH-Galten 19.1.2011 kl.19. 30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Peter Nielsen blev valgt 2. Beretning af foreningens Formand Anne-Marie Toftensberg berettede om klubbens aktiviteter

Læs mere

BERETNING FOR ÆLDRESAGEN I EBELTOFT DEN 16. MARTS 2015

BERETNING FOR ÆLDRESAGEN I EBELTOFT DEN 16. MARTS 2015 1 BERETNING FOR ÆLDRESAGEN I EBELTOFT Velkommen til vores Årsmøde i år. DEN 16. MARTS 2015 Det er dejligt at se, så mange der kommer år for år, det giver energi til bestyrelsen til at fortsætte med opgaverne.

Læs mere

2. Efterretninger/siden sidst: a) Medlemstal, aktuelt: MK:64, JK:181, UK:240 b)økonomi i 2015. Hvad er udsigterne? (se bilag)

2. Efterretninger/siden sidst: a) Medlemstal, aktuelt: MK:64, JK:181, UK:240 b)økonomi i 2015. Hvad er udsigterne? (se bilag) Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse mandag den 23. marts 2015 Afbud: Irvin Beckovic 1. Referat fra: a) Bestyrelsesmødet den 26. januar 2015 Referatet blev godkendt uden bemærkninger 2. Efterretninger/siden

Læs mere

KOLONIHAVEFORBUNDET NORDØSTSJÆLLANDSKREDSEN

KOLONIHAVEFORBUNDET NORDØSTSJÆLLANDSKREDSEN SU møde Dato: 24.9.2015 Tidspunkt: kl. 19.00 Arrangør: HF/Solvang Sted: Fælleshuset Mødedeltagere Haveforeninger HF/Knæbjerget, HF/Bernstorff og HF/Solvang Kredsbestyrelsen: Torben Juul Eriksen(TJE), Vibeke

Læs mere

I denne sommerhilsen vil du bl.a. kunne læse om træningstider, trænere 2010-2011 og vigtige datoer for fester og meget andet.

I denne sommerhilsen vil du bl.a. kunne læse om træningstider, trænere 2010-2011 og vigtige datoer for fester og meget andet. ASV Sommerhilsen juli 2010 Solen skinner fra en skyfri himmel og en forrygende sommer er over os. Vandet er varmt, øllene kolde og volleyball er noget der for tiden foregår med en al for blød bold på et

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 24. marts 2008 MØDEREFERAT Dato: 12. marts 2008 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 13 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

FSKBH Badminton Referat fra Årsmøde mandag den 13. maj 2013.

FSKBH Badminton Referat fra Årsmøde mandag den 13. maj 2013. Referat fra Årsmøde mandag den 13. maj 2013. Dagsorden: 1. Konstatering af fremmødte, stemmeberettigede repræsentanter 2. Valg af dirigent 3. Valg af referent og stemmetællere 4. Afdelingens beretning

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Mandag den 3. juni 2012 kl. 16:00 18:00 på Torneværksvej 20 Deltagere Bjarne Westerdahl, Cæsar Funch Jensen, Kai Dahl Andersen, Bjarne Kruse, Erik Eriksen,

Læs mere

Frørup September 2015

Frørup September 2015 Smørhullet Skolen Mandag 31 Kampagne: Alle børn cykler 7.45-8.00: uddeling af flyers 8.00: indvielse af cykelbane Tirsdag 1 17.00-18.30: 3F forældremøde Onsdag 2 8.00-15.00: 4F ud i det blå Torsdag 3 Fredag

Læs mere

SKOLEBESTYRELSEN Referat

SKOLEBESTYRELSEN Referat 1 Deltagere: Afbud: Fraværende: Punkt 175: Punkt 176: Forældre: Gry Wagner Iversen, Kurt Jensen, Lisette Veje Lynge, Mette- Marie Noack Lomholt, Henrik Pullich, Susan Kirkebjerg Jørgensen Vivian Harding

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i. Eurasier Klub Danmark

Referat fra ordinær generalforsamling i. Eurasier Klub Danmark Referat fra ordinær generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Lørdag d. 2. april 2011 fra kl. 12.00-16.00, Struer Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. valg af dirigent. 2. valg af referent. 3. valg af 2 stemmetællere.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 9. marts 2015

Referat af bestyrelsesmøde 9. marts 2015 Referat af bestyrelsesmøde 9. marts 2015 Tilstede: Lars Jonsson,,,,, Morten Røndum, Margit Friis Fraværende: Michael Colstrup, Lotte Radekop, Søren Carlsen Referent: 1 Velkomst og valg af referent Lars

Læs mere

Beslutningsreferat af: Referat nr. 4. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 01.03.05 kl. 18.00 22.00

Beslutningsreferat af: Referat nr. 4. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 01.03.05 kl. 18.00 22.00 DIRIGENT: DAVID AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Freddy, David, Pia H., Karin, Mads, Pia K., Aase. Afbud fra varmemester Per N., Klaus og Per Chr. AD. 2 Godkendelse af referat nr. 3. Rettelse til AD. 4 a.

Læs mere

N Y H E D S B R E V. Infoskærm. Bella Italia Cup. Flot sejr til U9-drenge. Klubben har fået ny infoskærm i kælderen.

N Y H E D S B R E V. Infoskærm. Bella Italia Cup. Flot sejr til U9-drenge. Klubben har fået ny infoskærm i kælderen. 14. juni 2012 Bella Italia Cup Infoskærm Vi nærmer os fristen for tilmelding af hold til klubbens ungdomsstævne Bella Italia Cup, der løber af stablen søndag den 1. juli. Med foreløbig 64 tilmeldte hold

Læs mere

Referat af Vallensbæk Rulleskøjteklub bestyrelsesmøde 15/02-2011

Referat af Vallensbæk Rulleskøjteklub bestyrelsesmøde 15/02-2011 Referat af Vallensbæk Rulleskøjteklub bestyrelsesmøde 15/02-2011 Til stede:, Leni, Tina, Lars, Karin, Pia og Afbud: Eva Værter: Leni og Børge Referent: Karin Emne Dialog Beslutning Ansvar Deadline Godkendelse

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING Charlotte Alkjær Sekretær Hillerødvej 100 3300 Frederiksværk Tlf. 25715585 DATO 26.februar 2007 STED Ålestokgården, Næstved

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde.

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. JBU - Region 3 18.02.2010 Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Dato: Torsdag d. 4. februar 2010 Kl.: 19.00 Sted: Stampesvej 19 8260 Viby J (Selskabslokalet) Vinnie bød velkommen til mødet 1. Mandaternes

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Støvring Ældrecenter, Mastruplundvej 2L, 9530 Støvring, Salen

Referat. Ældrerådet. Støvring Ældrecenter, Mastruplundvej 2L, 9530 Støvring, Salen Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 09:00 Sted: Støvring Ældrecenter, Mastruplundvej 2L, 9530 Støvring, Salen Møde slut: Kl. 13.30 Fraværende: Herluf Thomsen deltog ikke i punkt 119, 120, 121, 122, 123, 124,

Læs mere

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle 49, 2610 Rødovre www.byggeren.dk byggeren@byggeren.dk

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle 49, 2610 Rødovre www.byggeren.dk byggeren@byggeren.dk 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Svend-Erik Andersen

Læs mere

Kære forældre. Med venlig hilsen. Lisbet Huusom

Kære forældre. Med venlig hilsen. Lisbet Huusom Kære forældre Efterårsferien står for døren og børnene har fri fra undervisningen i uge 42. Traditionen tro, arbejder vi sammen med Højboskolen om at holde åbent i ferierne. I efterårsferie, juleferie

Læs mere

REFERAT. Bestyrelsesmøde. Punkter til beslutning

REFERAT. Bestyrelsesmøde. Punkter til beslutning REFERAT Bestyrelsesmøde Tidspunkt: Onsdag d. 13. marts 2013 kl. 9.00-12.00 Sted: Skive afdelingen lokale 14 Deltagere: Bente Bang, Leif Lund, Birthe Harritz, Ulla Møller Thomsen, Kurt Thinggaard, Ole Christensen,

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011 Fælles info Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011 Fastelavn. Der er tidligere udsendt særlig indbydelse/information om fastelavn. For god ordens skyld; Fastelavn afvikles mandag den 7. marts kl. 10.00 for

Læs mere

Referat af DU-møde 3. maj

Referat af DU-møde 3. maj Brøndby den 14. maj 2014 Journalnummer 1358-14-mcn Referat af DU-møde 3. maj Lørdag-søndag den 3.-4. maj 2014 kl. 10.30 på Scandic, Odense. Deltagere: Ole F. Petersen (OFP), Bjarne Munk Jensen (BMJ), Jens

Læs mere

Formandens beretning på repræsentantskabsmødet 2013:

Formandens beretning på repræsentantskabsmødet 2013: Formandens beretning på repræsentantskabsmødet 2013: Samarbejdet i bestyrelsen. Vi har afholdt 6 bestyrelsesmøder i 2012 med deltagelse af alle medlemmer. Herudover deltager bestyrelsesmedlemmerne i mange

Læs mere

Søg i lokalområdebøger. Demokrati/vindmøller. Lokalområde Hagested. Ansvarligt fagområde. Dialogmøde Fra: Efterår 2013 Til: Vælg

Søg i lokalområdebøger. Demokrati/vindmøller. Lokalområde Hagested. Ansvarligt fagområde. Dialogmøde Fra: Efterår 2013 Til: Vælg Søg i lokalområdebøger Lokalområde t fagområde Vælg Dialogmøde Fra: Efterår 2013 Til: Vælg : Nej: Fritekst Søg Demokrati/vindmøller Strategi og sekretariat Lokalrådet er glad for beskrivelsen af modellen,

Læs mere

REFERAT HB 03. Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30

REFERAT HB 03. Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30 REFERAT HB 03 Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig Jeanette Lund Clausen, Bredde-

Læs mere

Afbud: Helle Tiedemann, Mira Pavlovic, Omid Ghasem Azari og Kåre Harder Olesen

Afbud: Helle Tiedemann, Mira Pavlovic, Omid Ghasem Azari og Kåre Harder Olesen Referat af møde i 25. august 2005. Tilstede: Nimer Shama, Anders H. Petersen, Sadia Møller, Jette Garder, Marcus Kocak, Dzevdet Kazimi, Janne Jørgensen, Ena Juhl, Lolan Ottesen, Musse Sheikh Ahmed, Miasser

Læs mere

Referat. Afdelingsgeneralforsamling i Tikøb Golf 18.01.2016

Referat. Afdelingsgeneralforsamling i Tikøb Golf 18.01.2016 Referat Afdelingsgeneralforsamling i Tikøb Golf 18.01.2016 1. a. Valg af dirigent: Henrik Kam blev valgt som dirigent. Oplyste at generalforsamlingen var rettidig indkaldt, dels ved annoncering i Nordsjælland

Læs mere