Uddannelseskoordinatorer og uddannelsesgrupper på Institut for Datalogi

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Uddannelseskoordinatorer og uddannelsesgrupper på Institut for Datalogi"

Transkript

1 Institut for Datalogi Selma Lagerlöfs Vej Aalborg Øst Dato: Uddannelseskoordinatorer og uddannelsesgrupper på Institut for Datalogi I dette dokument beskrives organiseringen af uddannelseskoordinering på Institut for Datalogi (CS), herunder rollerne for uddannelseskoordinatorer og uddannelsesgrupper for instituttets uddannelser. Rollerne som uddannelseskoordinatorer trådte i kraft med virkning fra 1. juni Uddannelseskoordinatorer TECH besluttede i 2018, at alle uddannelser på fakultetet skulle have en uddannelseskoordinator med ansvar for at understøtte udvikling af uddannelsen og have overblik over indhold, sammenhæng og progression mellem uddannelsens moduler og semestre, herunder også progression mellem evt. bachelor- og kandidatuddannelser. I Bilag A findes en funktionsbeskrivelse for en uddannelseskoordinator. Der udpeges syv uddannelseskoordinatorer på CS: DAT-koordinator: Bachelor- og kandidatuddannelserne i datalogi samt kandidatuddannelsen i datalogi (it) SW-AAL-koordinator: Bachelor- og kandidatuddannelserne i software på campus i Aalborg SW-KBH-koordinator: Bachelor- og kandidatuddannelserne i software på campus i Kbh. IDA-koordinator: Kandidatuddannelsen i it-design og applikationsudvikling BAIT/INF-koordinator: Bacheloruddannelserne i informatik og informationsteknologi samt kandidatuddannelsen i informatik IxD-koordinator: Bachelor- og kandidatuddannelsen i interaktionsdesign DV-koordinator: Bachelor- og kandidatuddannelsen i datavidenskab Uddannelsesgrupper Uddannelsesgrupperne er nedsat af instituttet og ledes af en uddannelseskoordinator. Uddannelseskoordinatorerne deltager i udvalgte møder i Uddannelsesledelsesgruppen (ULG) med institutleder, vice-institutleder, studienævnsformand, faglig koordinator for studieteam og ledelsesstøtte. Uddannelsesgrupperne løser opgaver for studienævnet efter behov. I Bilag B findes en funktionsbeskrivelse for en uddannelsesgruppe. På CS er der fire uddannelsesgrupper: DAT/SW-UG Bachelor- og kandidatuddannelserne i datalogi Bachelor- og kandidatuddannelserne i software Kandidatuddannelsen i datalogi (it) o Sammensætning (de tre uddannelseskoordinatorer aftaler indbyrdes ledelse af gruppen): DAT-koordinator (DEIS) (Thomas D. Nielsen) SW-AAL-koordinator (DEIS) (Ulrik Nyman)

2 SW-KBH-koordinator (HCC) (Peter Axel Nielsen) DPW-repræsentant (Bent Thomsen) BAIT/INF-UG Bacheloruddannelserne i informatik og informationsteknologi Kandidatuddannelsen i informatik BAIT/INF-koordinator (HCC) (UG-leder) (John Persson) 1 DEIS-repræsentant (Brian Nielsen) 1 HCC-repræsentant (Anders Bruun) 1 DPW-repræsentant (Hua Lu) 2 repræsentanter fra Institut for Kommunikation og Psykologi (HUM) 2 repræsentanter fra Institut for Materialer og Produktion (ENG) IDA-UG Kandidatuddannelsen i it-design og applikationsudvikling IDA-koordinator (HCC) (UG-leder) (Dimitrios Raptis) 1 DEIS-repræsentant (Giorgio Bacci) 1 DPW-repræsentant (Lu Chen) IxD-UG Bachelor- og kandidatuddannelserne i interaktionsdesign IxD-koordinator (HCC) (UG-leder) (Mikael Skov) 1 HCC-repræsentant (Anders Bruun) 2 repræsentanter fra CREATE (industrielt design) DV-UG Bachelor- og kandidatuddannelserne i datavidenskab DV-koordinator (DPW) (UG-leder) (Bent Thomsen) 1-2 DPW-repræsentant (Christian Thomsen) 1-2 DEIS-repræsentant (Manfred Jaeger) 1-2 repræsentanter fra Institut for Matematiske Fag (ENG) NB: Ift. IDA-UG er der aftalt en overgangsordning med DAT/SW-UG omkring revision af studieordning for IDA indtil studieordningen er på plads.

3 Bilag A: Funktionsbeskrivelse for uddannelseskoordinator på CS Nedenstående funktionsbeskrivelse for en uddannelseskoordinator på CS lægger sig tæt op ad den generelle funktionsbeskrivelse for en uddannelseskoordinator på TECH, som blev udarbejdet i foråret Honoreringen i forbindelse med rollen er pr. 1. august 2019 ændret fra at være timehonorering til et funktionstillæg jf. afsnit A.3. A.1 Opgaver A.1.1 Uddannelsens indhold Uddannelseskoordinatoren bidrager til at understøtte udvikling af uddannelsen og har overblik over indhold, sammenhæng og progression mellem kurser og semestre på uddannelsen, herunder også progression mellem evt. bachelor- og kandidatuddannelser. Dette gøres blandt andet gennem: Møder med semesterkoordinatorer omkring indholdet af semestre og kurser. Løbende serviceeftersyn og tiltag inden for udvalgte temaer faglige eller pædagogiske. Fx overlap i indhold eller problemer med frafald. Sikring af studiestartsforløb i dialog med semesterkoordinator og studiesekretær. Opgaverne løses i samspil med de øvrige medlemmer af uddannelsesgruppen, de involverede semesterkoordinatorer, undervisere og studerende og ved inddragelse af undervisnings-, semester- og uddannelsesevalueringer. A.1.2 Samspil med studienævn Uddannelseskoordinatoren og uddannelsesgruppen spiller en central rolle i forbindelse med studieordningsrevisioner og fungerer løbende som kontakt til studienævnet med følgende konkrete opgaver: Deltagelse i studienævnsmøder når der er væsentlige emner fra uddannelsen på dagsordenen. Kommentering på den årlige uddannelsesevaluering. Bidrager til arbejdet med selvevalueringsrapporter, studienævnsrapporter m.fl., hvor der er brug for viden om den enkelte uddannelse. A.1.3 Kontaktperson for uddannelsen Uddannelseskoordinatoren fungerer som kontaktperson for de studerende i forhold til spørgsmål eller behov, der går på tværs af semestrene eller handler om uddannelsen som helhed. Dette omfatter f.eks.: At præsentere sig (ved et fysisk møde) for de nye studerende i løbet af første semester. At være kontaktperson for spørgsmål omkring udlandsophold, nye studieordninger, forhåndsgodkendelser osv. Uddannelseskoordinatoren fungerer derudover som: Kontaktperson mellem undervisere og studienævn i forhold til spørgsmål om uddannelsen. Sparringspartner for semesterkoordinatorer i forbindelse med kontakt til eksterne parter i forbindelse med projektforslag, projektorienteret forløb i virksomhed, m.m.

4 A.1.4 Samspil med studievejledning Uddannelseskoordinatoren samarbejder med decentrale studievejledere i forbindelse med såvel interne som eksterne henvendelser. A.1.5 Kommunikation om uddannelsen Uddannelseskoordinatoren sikrer systematisk og løbende fokus på opnåelse af solid forståelse hos den enkelte studerende for indholdet af, sammenhængen i og målet med uddannelsen. Dette kan bl.a. ske gennem: Præsentation af uddannelsen i forbindelse med studiestarten (helst inden for de første 2 uger) og løbende gennem uddannelsen, så de studerende støttes i opnåelse af solid forståelse for uddannelsens opbygning, progression og kompetenceprofil. Koordinering af karriereafklarende aktiviteter med den til uddannelsen knyttede karriere-vip, herunder sammenhængen mellem uddannelsens kompetenceprofil og karrieremuligheder, møder med alumner og andre erhvervsrepræsentanter, etc. Løbende orientering til studerende om kandidatmuligheder. Uddannelseskoordinatoren bidrager desuden til opdatering og fornyelse af materiale om uddannelsen i samarbejde med instituttets kommunikationsmedarbejder. A.1.6 Aftagerpanel Uddannelseskoordinatoren kommer med input til sammensætningen af instituttets aftagerpanel og bidrager til samarbejdet med dette, herunder: Sikring af, at panelet er repræsentativt sammensat for den enkelte uddannelse. Indhentning af input til dagsorden, oplæg på møder og efterfølgende opfølgning. A.1.7 Specifikke opgaver ift. hhv. bachelor- og kandidatuddannelser Uddannelseskoordinatoren har følgende særlige opgaver for bacheloruddannelser: At bidrage med udformning og udvikling af udvælgelseskriterier til den faglige vurdering af kvote 2-ansøgere på uddannelser med adgangsbegrænsning. At foretage vurdering af, om der kan gives startmerit. Uddannelseskoordinatoren har følgende særlige opgaver for kandidatuddannelser: Ansvar for, at der bliver foretaget faglig vurdering af ansøgere.

5 A.2 Kontaktflade for uddannelseskoordinatoren Som det fremgår af ovenstående liste af opgaver, har uddannelseskoordinatoren en stor kontaktflade til instituttets øvrige uddannelsesinteressenter. Figuren herunder opsummerer, hvilke interessenter, der er tale om. Studienævn Studiesekretær Aftagerpanel Studievejledere Uddannelseskoordinator Semesterkoordinatorer Karriere-VIP Instituttets ledelse Studerende A.3 Honorering En uddannelseskoordinator honoreres pr. 1. august 2019 med et funktionstillæg på kr. pr. år. Dette erstatter tidligere timehonorering.

6 Bilag B: Funktionsbeskrivelse for uddannelsesgrupper på CS Nedenstående er alene en beskrivelse af opgaver for og honorering af uddannelsesgrupper. For beskrivelse af sammensætning m.m. henvises til ovenstående. Sekretariatsbistand stilles til rådighed for uddannelsesgruppen, for at indkalde til og tage referat af møderne i uddannelsesgruppen. Referaterne sendes til studienævnet. B.1 Opgaver B.1.1 Uddannelser Studieordninger o Udarbejdelse (ved opstart af uddannelse) o Løbende revision Faglig udtalelse og indstilling til studienævnet o Almindelig meritvurdering o Vurdering af startmerit i forbindelse med optagelse på en uddannelse o Adgangsbegrænsning, optagelseskriterier og -kvoter o Konsekvenser af semesterevalueringer Review af informationsmateriale (studieguide, brochurer, uddannelsesguide, etc.) B.1.2 Undervisning Rådgivning af uddannelseskoordinator(er) om o koordinering på tværs af semestre og institutter o koordinering af semesterbeskrivelser, -start, -vedligehold Kommentering på semesterevalueringer B.2 Honorering Medlemskab af en uddannelsesgruppe honoreres efter følgende principper: CS honorerer alene medlemmer af uddannelsesgruppen, som er ansat i CS CS honorerer medlemskab af en uddannelsesgruppe med 25 timer pr. semester (dette gælder ikke uddannelseskoordinatorerne, som honoreres via funktionstillæg) Medlemmerne kan indbyrdes omfordele de tildelte timer CS kan efter aftale rekvirere ekstraordinære opgaver i forbindelse med fx o Selvevaluering o Større studieordningsrevisioner o Prækvalifikationsansøgninger o Opstart af nye uddannelser

Ansvarsområder for skole og studienævn på TEKNAT, Aalborg Universitet

Ansvarsområder for skole og studienævn på TEKNAT, Aalborg Universitet Det Teknisk-Naturvidenskabelige Fakultet Niels Jernes Vej 10 9220 Aalborg Kim Jensen Telefon: 9940 9900 Email: kje@adm.aau.dk Dato: 30-04-2014 Sagsnr.: 2014-409-00021 Ansvarsområder for skole og studienævn

Læs mere

Strategiske mål og handlingsplan for Studienævnet for kommunikation og digitale medier. Version: 3

Strategiske mål og handlingsplan for Studienævnet for kommunikation og digitale medier. Version: 3 Strategiske mål og handlingsplan for Studienævnet for kommunikation og digitale medier Studienævn: Kommunikation og digitale medier Periode: 2015-2018 Dato: 25/01 2016. Version: 3 Nuværende situation:

Læs mere

Dette brev præciserer de valgte audit trails og indeholder følgende oplysninger om hver audit trail:

Dette brev præciserer de valgte audit trails og indeholder følgende oplysninger om hver audit trail: Aalborg Universitet Fredrik Bajers Vej 5 9220 Aalborg Øst Att. Heidi Linnemann Prehn Institutionsakkreditering af AAU - Audit trails Akkrediteringspanelet har i forbindelse med institutionsakkrediteringen

Læs mere

Procedure for selvevaluering og udvikling af Aalborg Universitets uddannelser

Procedure for selvevaluering og udvikling af Aalborg Universitets uddannelser Ledelsessekretariatet www.kvalitetssikring.aau.dk Juni 2014 Sagsnr.: 2012-412-00017 Procedure for selvevaluering og udvikling af Aalborg Universitets uddannelser Baggrund Procedure for selvevaluering og

Læs mere

Opgave- og ansvarsfordeling i forbindelse med evaluering af undervisningen på den odontologiske bachelor- og kandidatuddannelse

Opgave- og ansvarsfordeling i forbindelse med evaluering af undervisningen på den odontologiske bachelor- og kandidatuddannelse D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T SAGSNOTAT 24 APRIL 2012 Vedr.: Opgave- og ansvarsfordeling i forbindelse med evaluering af undervisningen

Læs mere

Bachelor i teknoantropologi (Aalborg og København) Kandidat i teknoantropologi (Aalborg og København)

Bachelor i teknoantropologi (Aalborg og København) Kandidat i teknoantropologi (Aalborg og København) Fakultetskontoret for Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet og Det Teknisk-Naturvidenskabelige Fakultet Niels Jernes Vej 10 9220 Aalborg Uddannelsessekretariatet Sebastian Bue Rakov Telefon: 99 40 96 81

Læs mere

Kvalitetshåndbogen - Hvem gør hvad? Organisationsdiagram. Kvalitetsarbejde på uddannelsesområdet, ST

Kvalitetshåndbogen - Hvem gør hvad? Organisationsdiagram. Kvalitetsarbejde på uddannelsesområdet, ST Kvalitetshåndbogen - Hvem gør hvad? Kvalitetshåndbogen for uddannelser på Science and Technology (ST) er et redskab for studienævnsmedlemmer, uddannelsesansvarlige, studieadministratorer, medlemmer af

Læs mere

Bacheloruddannelsen i idræt Kandidatuddannelsen i idræt

Bacheloruddannelsen i idræt Kandidatuddannelsen i idræt Fakultetskontoret for Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet og Det Teknisk-Naturvidenskabelige Fakultet Niels Jernes Vej 10 9220 Aalborg Uddannelsessekretariatet Sebastian Bue Rakov Telefon: 99 40 96 81

Læs mere

Procedure for selvevaluering og udvikling af uddannelser

Procedure for selvevaluering og udvikling af uddannelser Strategi og Kvalitet Email: kvalitet@adm.aau.dk www.kvalitetssikring.aau.dk September 2013 (revideret juni/dec.2014, april/sep.2015, dec. 2016, okt. 2018) Sagsnr.: 2018-412-01052 Procedure for selvevaluering

Læs mere

Kilde: Delpolitik for rekruttering og optagelse Ansvar for opdatering: Studieleder, Vicestudieleder Kilde: Delpolitik for rekruttering og optagelse

Kilde: Delpolitik for rekruttering og optagelse Ansvar for opdatering: Studieleder, Vicestudieleder Kilde: Delpolitik for rekruttering og optagelse Årshjul for studienævnet for Tysk/Spansk 2018 Opdateret: 02.10.17 Tid Opgave Kilde / Ansvar Opdatere BA-uddannelsens markedsføringssider så de er tilpasset målgruppen Hvilke aktører skal uddannelsen have

Læs mere

Opgave- og ansvarsfordeling i forbindelse med evaluering af undervisningen på bachelor- og kandidatuddannelse i folkesundhedsvidenskab.

Opgave- og ansvarsfordeling i forbindelse med evaluering af undervisningen på bachelor- og kandidatuddannelse i folkesundhedsvidenskab. D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Studienævnet for Folkesundhedsvidenskab Studieleder Lisbeth E. Knudsen Institutleder Mette Madsen

Læs mere

Procedure for evaluering af undervisning, semestre og uddannelser

Procedure for evaluering af undervisning, semestre og uddannelser Samfundsøkonomiuddannelsen Fibigerstræde 2 Postboks 159 9100 Aalborg Procedure for evaluering af undervisning, semestre og uddannelser 1. Baggrund Der redegøres i dette notat for de procedurer på Samfundsøkonomi-uddannelsen,

Læs mere

Tid Opgave Kilde Ansvarlig Noter Behandlet på møde

Tid Opgave Kilde Ansvarlig Noter Behandlet på møde Årshjul for uddannelserne under Filosofisk studienævn Godkendt den 13. marts 2019 Opdatere BA-uddannelsens markedsføringssider så de er tilpasset målgruppen rekruttering og optagelse Fak. + SL + studiesekr.

Læs mere

Kvalitetssikring ved Studienævnet for Kemi, Miljø og Bioteknologi

Kvalitetssikring ved Studienævnet for Kemi, Miljø og Bioteknologi Studienævnet for Kemi, Miljø og Bioteknologi Sohngårdsholmsvej 57 9000 Aalborg Tlf: 9940 8472 www.ses.aau.dk Studienævnsformand Niels T. Eriksen Tlf. 9940 8465 nte@bio.aau.dk Sekretær Elin Boel Larsen

Læs mere

Tid Opgave Kilde Ansvarlig Noter Behandlet på møde Januar

Tid Opgave Kilde Ansvarlig Noter Behandlet på møde Januar Årshjul for uddannelserne under Filosofisk studienævn Godkendt den 11. januar 2018 Opdatere BA-uddannelsens markedsføringssider så de er tilpasset målgruppen Hvilke aktører skal uddannelsen have kontakt

Læs mere

INSTITUT FOR LÆRING DANMARKS PÆDAGOGISKE UNIVERSITETSSKOLE AARHUS UNIVERSITET REFERAT

INSTITUT FOR LÆRING DANMARKS PÆDAGOGISKE UNIVERSITETSSKOLE AARHUS UNIVERSITET REFERAT Møde den: 21. januar 2011 D 120 Studienævnsmøde Institut for Læring REFERAT Til stede: Charlotte Ringsmose, Eva Viala, Anne Morin, Malou Juelskjær, Kirstine Louise Mei Petersen, Bue Bohr, Lise Lefevre

Læs mere

Overbliks skema for Studienævn for Sundhed, teknologi og idræt (S-SN) & School of Medicine and Health (SMH)

Overbliks skema for Studienævn for Sundhed, teknologi og idræt (S-SN) & School of Medicine and Health (SMH) Overbliks skema for Studienævn for Sundhed, teknologi og idræt (SSN) & School of Medicine and Health (SMH) Dette dokument skal betragtes som et redskab til at skabe overblik og sikre, at arbejdet med kvalitetssikring

Læs mere

[Uddannelsernes godkendte titler]

[Uddannelsernes godkendte titler] Fakultetskontoret for ENGINEERING, SUND og TECH Uddannelsessekretariatet Dokument dato: 25.8.2017 Dokumentansvarlig: Sebastian Bue Rakov Senest revideret: 25.8.2017 Senest revideret af: Sebastian Bue Rakov

Læs mere

Strategiske mål og handlingsplan for Studienævnet for ArT & Technology

Strategiske mål og handlingsplan for Studienævnet for ArT & Technology Strategiske mål og handlingsplan for Studienævnet for ArT & Technology Studienævn: ArT & Technology Periode: 2015-2018 Dato: 4.12 2015 Version: 1 Nuværende situation: BA i Art and Technology er en tværdisciplinær

Læs mere

Selvevalueringshandlingsplaner for:

Selvevalueringshandlingsplaner for: Fakultetskontoret for Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet og Det Teknisk-Naturvidenskabelige Fakultet Niels Jernes Vej 10 9220 Aalborg Uddannelsessekretariatet Sebastian Bue Rakov Telefon: 99 40 96 81

Læs mere

Selvevalueringshandlingsplaner for:

Selvevalueringshandlingsplaner for: Fakultetskontoret for Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet Det Teknisk-Naturvidenskabelige Fakultet Niels Jernes Vej 10 9220 Aalborg Uddannelsessekretariatet Sebastian Bue Rakov Telefon: 99 40 96 81 E-mail:

Læs mere

Bachelor- og kandidatuddannelsen i Bæredygtigt Design

Bachelor- og kandidatuddannelsen i Bæredygtigt Design Fakultetskontoret for ENGINEERING, SUND og TECH Uddannelsessekretariatet Dokument dato:15-03-2018 Dokumentansvarlig: Nis Ovesen Senest revideret: 15-03-2018 Senest revideret af: Sara Marie Jensen Sagsnr.:

Læs mere

Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard, Studieleder Malthe Grindsted Ulrik, AC-Studievejleder

Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard, Studieleder Malthe Grindsted Ulrik, AC-Studievejleder K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET I N S T I T U T F O R M E D I E R, E R K E N D E L S E O G F O R M I D L I N G Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard,

Læs mere

KVALITETSLEDELSE OG STUDIEORDNINGSREVISION I SAMARBEJDE MED AFTAGERNE 28. AUGUST 2014

KVALITETSLEDELSE OG STUDIEORDNINGSREVISION I SAMARBEJDE MED AFTAGERNE 28. AUGUST 2014 KVALITETSLEDELSE OG STUDIEORDNINGSREVISION I SAMARBEJDE MED AFTAGERNE MØDE MED AFTAGERGRUPPEN VEDR. PLANLÆGNINGS - OG GEOGRAFIUDDANNELSERNE 28. AUGUST kvalitetsledelse af uddannelser på Aalborg Universitet

Læs mere

Mødereferat. Aftagerpanelmøde Dato: 7. juni 2019

Mødereferat. Aftagerpanelmøde Dato: 7. juni 2019 Mødereferat Emne: Aftagerpanelmøde Dato: 7. juni 2019 Referent: Deltagere: Afbud: Diana P. Frank Janne Jul Jensen, Lead UX Designer, Elsevier Lars Riisberg, CEO, Logimatic Solutions A/S Lars Yde, Udviklingschef,

Læs mere

Opfølgning på identificerede problemer i studiemiljøet på ENG og TECH

Opfølgning på identificerede problemer i studiemiljøet på ENG og TECH Fakultetskontoret for ENGINEERING, SUND og TECH Dokument dato: Maj 2017 Dokumentansvarlig: Line Kousholt Caspersen Senest revideret: Senest revideret af: Sagsnr.: Opfølgning på identificerede problemer

Læs mere

SELVEVALUERINGSMØDE STUDIENÆVN FOR DATALOGI

SELVEVALUERINGSMØDE STUDIENÆVN FOR DATALOGI SELVEVALUERINGSMØDE STUDIENÆVN FOR DATALOGI MANDAG 7. SEPTEMBER 2015 Dagsorden 9.00 9.20: Velkomst og præsentation af dagsorden, deltagere og selvevalueringsprocessen på Aalborg Universitet 9.20 11.15:

Læs mere

Procesbeskrivelse for opfølgning på identificerede udfordringer i studiemiljøet

Procesbeskrivelse for opfølgning på identificerede udfordringer i studiemiljøet Studieservice Fr. Bajers Vej 5 Postboks 159 9100 Aalborg August 2019 Strategi og Kvalitet Sagsbehandler: Carina Back Telefon: 9940 7432 Email: caba@adm.aau.dk Procesbeskrivelse for opfølgning på identificerede

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden og opfølgning fra sidste møde 23/11-2011.

1. Godkendelse af dagsorden og opfølgning fra sidste møde 23/11-2011. :sadp Skolen for Arkitektur, Design og Planlægning Fibigerstræde 11 9220 Aalborg Øst www.sadp.aau.dk Studieleder Michael Tophøj Sørensen tophoej@plan.aau.dk Referat af Studierådsmøde Onsdag den 20. juni

Læs mere

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde Mødeleder: Ulrik Nissen Referent: Susanne Vork Dato: 30. marts 2017 Varighed: 13.00 15.30 Tilstedeværende: Ulrik Nissen (studienævnsformand), René Falkenberg,

Læs mere

Procedure for Uddannelsesevalueringer

Procedure for Uddannelsesevalueringer D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Procedure for Uddannelsesevalueringer Procedureansvarlig sektion Formål Resume af proceduren Orientering

Læs mere

Campus Service. Institutleder, studienævnsformand. Institutleder

Campus Service. Institutleder, studienævnsformand. Institutleder Det Humanistiske Fakultet Fibigerstræde 5 9220 Aalborg Øst Sagsbehandler: Martin Roed Tlf. 9940 9600 Oktober 2018 Sagsnr.: 2017-410-00077 Procesbeskrivelse for opfølgning på decentralt identificerede udfordringer

Læs mere

SELVEVALUERINGSMØDE FOR KANDIDATUDDANNELSEN I SERVICE SYSTEM DESIGN SKOLE FOR IKT (SICT) STUDIENÆVN FOR MEDIETEKNOLOGI 13.

SELVEVALUERINGSMØDE FOR KANDIDATUDDANNELSEN I SERVICE SYSTEM DESIGN SKOLE FOR IKT (SICT) STUDIENÆVN FOR MEDIETEKNOLOGI 13. SELVEVALUERINGSMØDE FOR KANDIDATUDDANNELSEN I SERVICE SYSTEM DESIGN SKOLE FOR IKT (SICT) STUDIENÆVN FOR MEDIETEKNOLOGI 13. SEPTEMBER 2017 Deltagere Jørgen Rasmussen, Ekstern faglig ekspert, AARCH Thomas

Læs mere

BSc i it, kommunikations- og medieteknologi (ITCOM) og MSc i service system design (SSD)

BSc i it, kommunikations- og medieteknologi (ITCOM) og MSc i service system design (SSD) Fakultetskontoret for Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet og Det Teknisk-Naturvidenskabelige Fakultet Niels Jernes Vej 10 9220 Aalborg Uddannelsessekretariatet Sebastian Bue Rakov Telefon: 99 40 96 81

Læs mere

Gennemsnitskarakter for dimittender fra Datalogi 1 Vægtet gennemsnit beregnet af STADS og registreret på rammen

Gennemsnitskarakter for dimittender fra Datalogi 1 Vægtet gennemsnit beregnet af STADS og registreret på rammen Gennemsnitskarakter for fra Datalogi 1 Vægtet beregnet af STADS og registreret på rammen Niveau: Bachelor Karakter Datalogi 13/14 33 7,81 6,40 7,50 9,50 10,30 11,40 11,80 Informatik Informationsteknologi

Læs mere

Plan for evaluering af moduler, semestre og uddannelser - Skolen for Sociologi og Socialt Arbejde

Plan for evaluering af moduler, semestre og uddannelser - Skolen for Sociologi og Socialt Arbejde Plan for evaluering af moduler, semestre og uddannelser - Skolen for Sociologi og Socialt Arbejde Nedenfor fremgår evalueringsplan for Skolen for Sociologi og Socialt Arbejde i. Planen er udarbejdet, så

Læs mere

VEJLEDNING GODKENDT 18.01.13; REVIDERET 12.08.15 SES STUDIEHÅNDBOG V1-1

VEJLEDNING GODKENDT 18.01.13; REVIDERET 12.08.15 SES STUDIEHÅNDBOG V1-1 Vejledning for semesterkoordinatorer, kursusholdere og vejledere på 1. studieår Nedenstående udgør TEKNAT-skolernes vejledning for semesterkoordinatorer m.fl. på 1. studieår. Vejledningen er opbygget som

Læs mere

Referat af studienævnsmøde tirsdag den 26. februar 2019

Referat af studienævnsmøde tirsdag den 26. februar 2019 Referat af studienævnsmøde tirsdag den 26. februar 2019 Til stede: Pia Elberg (PBE), formand Xenia Jørgensen Uth (XJU), næstformand Jesper Franch (JF) Erika Spaich (ES) - deltog fra punkt 6 Lars Domino

Læs mere

Udmøntningsnotat for bemanding af Det Sundhedsvidenskabelige Fakultets

Udmøntningsnotat for bemanding af Det Sundhedsvidenskabelige Fakultets Fakultetskontoret for Det Teknisk-Naturvidenskabelige Fakultet og Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet Dokument dato: 20-06-2017 Dokumentansvarlig: Christine Hald Nielsen Sagsnr.: 2016-410-00036 Udmøntningsnotat

Læs mere

Afbud: Merete Monrad, Maria Annemone Kongstad, Rikke Raunholt Dalby og Susanne Broberg Byrresen.

Afbud: Merete Monrad, Maria Annemone Kongstad, Rikke Raunholt Dalby og Susanne Broberg Byrresen. Institut for Sociologi og Socialt Arbejde Kroghstræde 7 DK 9220 Aalborg Øst Fax +45 9815 7575 EAN-nr: 5798000420649 CVR/SE-nr: 29102384 Referat af studienævnsmøde Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Læs mere

Camilla Frejlev Bæk (CFB) fra (studievejledningen) Nathalie Unni Trane (NUT)

Camilla Frejlev Bæk (CFB) fra (studievejledningen) Nathalie Unni Trane (NUT) Referat af studienævnsmøde torsdag den 22. september 2016 Til stede: Pia Elberg (PBE), formand Andreas Bille Barsøe Lauridsen (ABL), næstformand Louise Pape-Haugaard (LPH) Charlotte Overgaard (CO) Erika

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 26. juni 2015

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 26. juni 2015 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 26. juni 2015 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 19. august 2015. Mødet er flyttet fra d. 17. juni 2015, pga. for mange afbud. Til

Læs mere

Forretningsorden for Uddannelsesnævn på DPU

Forretningsorden for Uddannelsesnævn på DPU Modtager(e): Studienævnet på DPU Uddannelsesnævnene på DPU Institutledelsen Forretningsorden for Uddannelsesnævn på DPU DPU s forretningsorden tager udgangspunkt i rammeforretningsordenen for Uddannelsesnævn

Læs mere

Selvevalueringsmøde for de datalogiske uddannelser på AAU Dato: 7. september 2015 kl

Selvevalueringsmøde for de datalogiske uddannelser på AAU Dato: 7. september 2015 kl Mødereferat Emne: Selvevalueringsmøde for de datalogiske uddannelser på AAU Dato: 7. september 2015 kl. 9.00 15.00 Referent: Deltagere: Fraværende: Diana P. Frank Ekstern faglig ekspert Erik Frøkjær, DIKU

Læs mere

Procedure for Uddannelsesevalueringer

Procedure for Uddannelsesevalueringer D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Procedure for Uddannelsesevalueringer Procedureansvarlig sektion Formål Resume af proceduren Orientering

Læs mere

B A C H E L O R U D D A N N E L S E N I ELEKTRONIK OG DATATEKNIK D I P L O M I N G E N I Ø R U D D A N N E L S E N I ELEKTRONIK (ESBJERG)

B A C H E L O R U D D A N N E L S E N I ELEKTRONIK OG DATATEKNIK D I P L O M I N G E N I Ø R U D D A N N E L S E N I ELEKTRONIK (ESBJERG) SELVEVALUERINGSMØDE FOR B A C H E L O R U D D A N N E L S E N I ELEKTRONIK OG DATATEKNIK D I P L O M I N G E N I Ø R U D D A N N E L S E N I ELEKTRONIK (ESBJERG) K A N D I D AT U D D A N N E L S E N I

Læs mere

20. januar 2015 Ref.: crc J.nr.: 1/15. Til stede:

20. januar 2015 Ref.: crc J.nr.: 1/15. Til stede: I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N S T U D I E N Æ V N E T F O R M U S IK M U S I K K E N S H U S M U S I K K E N S P L A D S 1 9 0 0 0 A A L B O R G H T T P : / / W W W. M U S I K. A A U.

Læs mere

Referat af studienævnsmøde onsdag den 15. november 2018

Referat af studienævnsmøde onsdag den 15. november 2018 Referat af studienævnsmøde onsdag den 15. november 2018 Til stede: Pia Elberg (PBE), formand Xenia Jørgensen Uth (XJU), næstformand Erika Spaich (ES) Lars Domino Østergaard (LDØ) Louise Pape-Haugaard (LPH)

Læs mere

SELVEVALUERING AF BSC I IT, KOMMUNIKATIONS- OG MEDIETEKNOLOGI

SELVEVALUERING AF BSC I IT, KOMMUNIKATIONS- OG MEDIETEKNOLOGI SELVEVALUERING AF BSC I IT, KOMMUNIKATIONS- OG MEDIETEKNOLOGI SELVEVALUERINGSMØDE 15. AUGUST 2014 Velkomst og dagsorden Præsentation af deltagere Formål med mødet Dagsorden 1. Præsentation og drøftelse

Læs mere

Tilstede: Erling Jensen, Henrik Fladkjær, Preben Sander Kristensen, Lars Gelsing og Ditte Hartvig

Tilstede: Erling Jensen, Henrik Fladkjær, Preben Sander Kristensen, Lars Gelsing og Ditte Hartvig Referat fra studienævnsmødet den 27. maj 2009 Tilstede: Erling Jensen, Henrik Fladkjær, Preben Sander Kristensen, Lars Gelsing og Ditte Hartvig Afbud: John Kuada, Rasmus Lindgaard Christensen, Christine

Læs mere

Ledelsessekretariatet www.kvalitetssikring.aau.dk. Notat om nøgletal og grænseværdier på Aalborg Universitet

Ledelsessekretariatet www.kvalitetssikring.aau.dk. Notat om nøgletal og grænseværdier på Aalborg Universitet Ledelsessekretariatet www.kvalitetssikring.aau.dk Notat om nøgletal og grænseværdier på Aalborg Universitet Aalborg Universitet ønsker, at en bred vifte af kvalificerede nøgletal indgår som en del af beslutningsgrundlaget

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde nr Onsdag den 13. december 2017, , NJV12, A6-104

Referat fra studienævnsmøde nr Onsdag den 13. december 2017, , NJV12, A6-104 1 Studienævn for Medicin Niels Jernes Vej 12 A5-103 9220 Aalborg Øst Tlf. 9940 2430 hn@hst.aau.dk Referat fra studienævnsmøde nr. 9-2017 Onsdag den 13. december 2017, 12.30 15.00, NJV12, A6-104 22. december

Læs mere

Procedure for revision af studieordninger og kursusbeskrivelser større ændringer (stort årshjul) Procedureansvarlig sektion

Procedure for revision af studieordninger og kursusbeskrivelser større ændringer (stort årshjul) Procedureansvarlig sektion D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Procedure for revision af studieordninger og kursusbeskrivelser større ændringer (stort årshjul)

Læs mere

Referat af studienævnsmøde 6/ december 2018 SKOLEN FOR KULTUR OG GLOBALE STUDIER KROGHSTRÆDE AALBORG

Referat af studienævnsmøde 6/ december 2018 SKOLEN FOR KULTUR OG GLOBALE STUDIER KROGHSTRÆDE AALBORG Referat af studienævnsmøde 6/2018 4. december 2018 SKOLEN FOR KULTUR OG GLOBALE STUDIER KROGHSTRÆDE 1-3 9220 AALBORG STUDIENÆVN FOR DANSK TLF +45 9940 9180] FROBERG@CGS.AAU.DK Mødedato og -tidspunkt Tirsdag

Læs mere

Referat af møde om selvevalueringshandlingsplaner for Studienævn for Datalogi.

Referat af møde om selvevalueringshandlingsplaner for Studienævn for Datalogi. Deltagere: Lars Døvling Andersen, Prodekan (Ordstyrer) Uffe Kjærulff, Studieleder Diana Frank, Skolesekretær Lone Leth Thomsen, Studienævnsformand Kristian G. Olesen, Institutleder Sebastian Bue Rakov,

Læs mere

Torben Bjerregaard, AAS (TB) Jeppe Emmersen (studieleder) (JE)

Torben Bjerregaard, AAS (TB) Jeppe Emmersen (studieleder) (JE) Studienævn for Sundhed, Teknologi og Idræt Niels Jernes Vej 12, A5 9220 Aalborg Ø Tlf. 9940 8008 Fax: 9815 4008 www.smh.aau.dk Indkaldelse til studienævnsmøde 26 marts 2015 kl. 14.00-16.00 Lokale E1-214,

Læs mere

Referat af studienævnsmøde tirsdag den 23. marts 2017

Referat af studienævnsmøde tirsdag den 23. marts 2017 Referat af studienævnsmøde tirsdag den 23. marts 2017 Til stede: Pia Elberg (PBE), formand Esben Thorseth (ET)(IDR6), næstformand Erika Spaich (ES) Louise Pape-Haugaard (LPH) Jesper Franch (JF) Simon Cordes

Læs mere

PLAN FOR EVALUERING AF UNDERVISNING, SEMESTRE OG UDDANNELSER UNDER STUDIENÆVNET FOR KOMMUNIKATION OG DIGITALE MEDIER CAT SKOLEN

PLAN FOR EVALUERING AF UNDERVISNING, SEMESTRE OG UDDANNELSER UNDER STUDIENÆVNET FOR KOMMUNIKATION OG DIGITALE MEDIER CAT SKOLEN PLAN FOR EVALUERING AF UNDERVISNING, SEMESTRE OG UDDANNELSER UNDER STUDIENÆVNET FOR KOMMUNIKATION OG DIGITALE MEDIER CAT SKOLEN Nedenstående er et tillæg til AAUs overordnede procedure for evaluering af

Læs mere

Dagsorden. 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Dimensionering v/mk. 3. Bemanding i efteråret 2015 v/mk. 4. Information vedr. karakterbekendtgørelsen v/mk

Dagsorden. 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Dimensionering v/mk. 3. Bemanding i efteråret 2015 v/mk. 4. Information vedr. karakterbekendtgørelsen v/mk I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N S T U D I E N Æ V N E T F O R M U S IK M U S I K K E N S H U S M U S I K K E N S P L A D S 1 9 0 0 0 A A L B O R G H T T P : / / W W W. M U S I K. A A U.

Læs mere

Referat af studienævnsmøde den 1. oktober 2013

Referat af studienævnsmøde den 1. oktober 2013 Studienævn for Uddannelse og Læring Sohngårdsholmsvej 2 9000 Aalborg Janice Vester Telefon: 9940 7466 Email: janice@learning.aau.dk Dato: 23.10.2013 Referat af studienævnsmøde den 1. oktober 2013 Til stede:

Læs mere

Referat af studienævnsmøde. onsdag den 5. september 2018, kl

Referat af studienævnsmøde. onsdag den 5. september 2018, kl Referat af studienævnsmøde onsdag den 5. september 2018, kl. 13.00-15.00 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra SN-mødet 8. maj. 3. Justeringer af opgaver: Forkortelse eksamensperiode

Læs mere

NEDLÆGGELSE AF SMÅ KANDIDATUDDANNELSER. Møde med aftagere Tirsdag den 31. maj 2016 Hans Hüttel (Studienævn for datalogi & OMSORG)

NEDLÆGGELSE AF SMÅ KANDIDATUDDANNELSER. Møde med aftagere Tirsdag den 31. maj 2016 Hans Hüttel (Studienævn for datalogi & OMSORG) NEDLÆGGELSE AF SMÅ KANDIDATUDDANNELSER Møde med aftagere Tirsdag den 31. maj 2016 Hans Hüttel (Studienævn for datalogi & OMSORG) SITUATIONEN INDTIL NU Tre internationale kandidatuddannelser udsprunget

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Referat fra studienævnsmøde Torsdag, den 18. december 2014 kl. 13.00 15.00 (Videokonference) Sted: Aalborg: Kroghstræde 7, rum 72 København: Frederikskaj 12, lokale

Læs mere

Aftagergruppemøde i Studienævn for Datalogi (DSN) 31. maj 2016

Aftagergruppemøde i Studienævn for Datalogi (DSN) 31. maj 2016 Aftagergruppemøde i Studienævn for Datalogi (DSN) 31. maj 2016 Nøgletal Optag Optagsgrundlag Karakterniveau fra gymnasiet (STX, HTX, HHX) Studieeffektivitet Frafald Ledighed: Datalogi Ledighed: Software

Læs mere

Bilagsoversigt til Indledning

Bilagsoversigt til Indledning Det Humanistiske Fakultetskontor Kroghstræde 3 9220 Aalborg Ø Bilagsoversigt til Indledning Bilag: 0a: Det Humanistiske Fakultets Milepælsplan for fortsat kvalitetsudvikling af uddannelserne under studienævnet

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Økonomi den 9. september 2014

Referat af møde i Studienævn for Økonomi den 9. september 2014 STUDIENÆVN FOR ØKONOMI 12. september 2014 11. november 2014 pkt. 10 Referat af møde i Studienævn for Økonomi den 9. september 2014 Tilstedeværende: Lone Grønbæk Kronbak, Christian Kronborg, Bjarne Toft,

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 21. marts 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 21. marts 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 21. marts 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Opfølgning på referat og godkendelse af dagsorden 2. Planlægning: Samarbejde mellem UVA/EKA, afdelingsledere,

Læs mere

Revision af studieordninger Arbejdet med revision af studieordning for BA i audiologi og KA i audiologi er gået i gang.

Revision af studieordninger Arbejdet med revision af studieordning for BA i audiologi og KA i audiologi er gået i gang. Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat Emne: Studienævn for Audiologi Dato og tidspunkt: 1. oktober 2018 kl. 12.15 15.00 Sted: Mødelokale Hjernen, WP19, 3. sal Deltagere: Studieleder Ågot Møller

Læs mere

Referat. Møde i Studienævn for Farmaci. Dato og tidspunkt 6. september 2018 kl Kollokvierummet på FKF, Campus

Referat. Møde i Studienævn for Farmaci. Dato og tidspunkt 6. september 2018 kl Kollokvierummet på FKF, Campus Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat 6. september 2018 Emne Møde i Studienævn for Farmaci Dato og tidspunkt 6. september 2018 kl. 13.00-16.00 sn-farmaci@health.sdu.dk T +4565509236 Sted Inviterede

Læs mere

Kandidatuddannelsen i idrætsteknologi

Kandidatuddannelsen i idrætsteknologi Fakultetskontoret for Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet og Det Teknisk-Naturvidenskabelige Fakultet Niels Jernes Vej 10 9220 Aalborg Uddannelsessekretariatet Sebastian Bue Rakov Telefon: 99 40 96 81

Læs mere

Årshjul for Studienævn for International Virksomhedskommunikation

Årshjul for Studienævn for International Virksomhedskommunikation Årshjul for Studienævn for International Virksomhedskommunikation Tid 2018 JANUAR FEBRUAR Ansvar Emne Opgave Studienævn Uddannelse Frist for indstilling af nye studieordninger samt revision af eksisterende

Læs mere

Udmøntningsnotat for bemanding af Det Sundhedsvidenskabelige Fakultets

Udmøntningsnotat for bemanding af Det Sundhedsvidenskabelige Fakultets Udmøntningsnotat for bemanding af Det Sundhedsvidenskabelige Fakultets uddannelser Baggrund Udmøntningsnotat for bemanding af Det Sundhedsvidenskabelige Fakultets uddannelser er udarbejdet på baggrund

Læs mere

2. Meddelelser 2.1 Nyt fra studienævnet: Udkast til 2017-studieordningens kompetenceprofil skal godkendes på Studienævnsmødet den 16. december 2016.

2. Meddelelser 2.1 Nyt fra studienævnet: Udkast til 2017-studieordningens kompetenceprofil skal godkendes på Studienævnsmødet den 16. december 2016. Møde den: 7. december 2016 D 120 Uddannelsesnævn Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Poul Nissen, Dorte Kousholt, Simon Nørby, Iram Khawaja (suppleant), Anne Maj Nielsen (afdelingsleder),

Læs mere

Selvevalueringshandlingsplaner for

Selvevalueringshandlingsplaner for Fakultetskontoret for Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet og Det Teknisk-Naturvidenskabelige Fakultet Niels Jernes Vej 10 9220 Aalborg Uddannelsessekretariatet Sebastian Bue Rakov Telefon: 99 40 96 81

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 13. marts 2012, kl Lokale 9, Sygeplejevidenskab Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 13. marts 2012, kl Lokale 9, Sygeplejevidenskab Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Møde den: 13. marts 2012, kl. 14.00 16.00 Lokale 9, Sygeplejevidenskab Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor Hanne Kronborg Foverskov, lektor Bente

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 18. september 2015 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 18. september 2015 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Møde den: 18. september 2015 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Dorte Kousholt, Simon Nørby, Lene Myong, Anne Maj Nielsen (afdelingsleder), Tanja Louise

Læs mere

Referat af møde om selvevalueringshandlingsplaner for Studienævn for Elektronik

Referat af møde om selvevalueringshandlingsplaner for Studienævn for Elektronik Deltagere: Lars Døvling Andersen (LDA), Prodekan (Ordstyrer) Uffe Kjærulff (UK), Studieleder Diana Frank (DK), Skolesekretær Ove Andersen (OA), Studienævnsformand Vivi Juul (VJ), Studienævnssekretær Børge

Læs mere

Profilbeskrivelse for Business Controlling

Profilbeskrivelse for Business Controlling Profilbeskrivelse for Business Controlling Bilag til studieordningen for kandidatuddannelsen i Erhvervsøkonomi Kolding 1.sep. 2012 1 af 8 Denne profilbeskrivelse er udarbejdet som et bilag, tilknyttet

Læs mere

Deltagere VIP: Morten Frydenberg (stedfortræder for Studieleder og studienævnsformand), Mette Vinther Skriver, Viola Burau og Loni Leddere

Deltagere VIP: Morten Frydenberg (stedfortræder for Studieleder og studienævnsformand), Mette Vinther Skriver, Viola Burau og Loni Leddere Møde den: 27. oktober 2016, kl. 9.00 11.00 Bygning og lokale: 1260-310 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab Referat Deltagere VIP: Morten Frydenberg (stedfortræder for Studieleder og studienævnsformand),

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 16. december 2015. Til stede: Trond Beldo Klausen, Jakob Skjøtt-Larsen, Anja

Læs mere

Selvevalueringsrapport for:

Selvevalueringsrapport for: Dato: 21-8-215 Sagsnr.: 215-412-195 Selvevalueringsrapport for: Kandidatuddannelsen i software Kandidatuddannelsen i it-design og applikationsudvikling Kandidatuddannelsen i informatik Kandidatuddannelsen

Læs mere

Bachelor i Innovation & Digitalisering, semester- og uddannelsesevaluering, forår 2017

Bachelor i Innovation & Digitalisering, semester- og uddannelsesevaluering, forår 2017 Bachelor i Innovation & Digitalisering, semester- og uddannelsesevaluering, forår 2017 Samlet status Blot en studerende ud af 3 mulige, har valgt at besvare evalueringsskemaet. Modul 14: Bachelorprojekt

Læs mere

(Midlertidig udgave gældende for opfølgning efter 1. oktober 2018) Opfølgning på identificerede problemer i studiemiljøet på ENG og TECH

(Midlertidig udgave gældende for opfølgning efter 1. oktober 2018) Opfølgning på identificerede problemer i studiemiljøet på ENG og TECH Fakultetskontoret for ENGINEERING, SUND og TECH Dokument dato: Maj 2017 Dokumentansvarlig: Line Kousholt Caspersen Senest revideret: September 2018 Senest revideret af: Emil Smith Olsen; Sebastian Bue

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Referat studienævnsmøde Onsdag, den 14. maj 2014 kl. 9.00 12.00 (Videokonference) Sted: Aalborg: Kroghstræde 7, rum 72 København: A. C. Meyers Vænge 15, lokale C1-2.1.024

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 9. april 2014

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 9. april 2014 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 9. april 2014 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 28. maj 2014. Til stede: Trond Beldo Klausen, Anja Jørgensen, Lars Skov Henriksen,

Læs mere

Årlig status på uddannelseskvalitet og uddannelsesevalueringer

Årlig status på uddannelseskvalitet og uddannelsesevalueringer Årlig status på uddannelseskvalitet og uddannelsesevalueringer Omdrejningspunktet i den systematiske opfølgning på uddannelsernes kvalitet er et årligt statusmøde samt en uddannelsesevaluering, som gennemføres

Læs mere

Deltagere studerende: Christian Hoe, Ulisa Jeyaratnam, Amalie Hahn Jensen, Anders Thastum Vedsted

Deltagere studerende: Christian Hoe, Ulisa Jeyaratnam, Amalie Hahn Jensen, Anders Thastum Vedsted Møde den: 15. august 2017, kl. 14.00 17.00 Bygning og lokale: 1260-310 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab Referat Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver, Morten Frydenberg, Viola Burau og Loni Leddere

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Referat fra Studienævnsmøde Onsdag, den 18. september 2013 kl. 13.00 15.30 Sted: Aalborg Universitet, Kroghstræde 7, lokale 61, 9220 Aalborg Øst Deltagere: Lars Uggerhøj,

Læs mere

Organisering af kvalitetsledelse af uddannelser på Aalborg Universitet

Organisering af kvalitetsledelse af uddannelser på Aalborg Universitet Strategi og Kvalitet Email: kvalitet@adm.aau.dk www.kvalitetssikring.aau.dk Oktober 2018 Sagsnr.: 2018-412-01052 Organisering af kvalitetsledelse af uddannelser på Aalborg Universitet Indledning Organisering

Læs mere

Selvevalueringshandlingsplaner for

Selvevalueringshandlingsplaner for Fakultetskontoret for Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet og Det Teknisk-Naturvidenskabelige Fakultet Niels Jernes Vej 10 9220 Aalborg Uddannelsessekretariatet Sebastian Bue Rakov Telefon: 99 40 96 81

Læs mere

Referat fra Studierådsmøde d. 6. november 2018 Skolen for Sociologi og Socialt Arbejde

Referat fra Studierådsmøde d. 6. november 2018 Skolen for Sociologi og Socialt Arbejde Referat fra Studierådsmøde d. 6. november 2018 Skolen for Sociologi og Socialt Arbejde Referatet skal godkendes på næste Studierådsmøde d. 4. december 2018 Deltagere: Skolen Lene Tølbøll, Studieleder Mette

Læs mere

Uddannelsesevaluering Fora r 2013

Uddannelsesevaluering Fora r 2013 Uddannelsesevaluering Fora r 3 Som led i kvalitetssikringen udfører School of Engineering and Science en spørgeskemaundersøgelse blandt skolens dimittender umiddelbart før afslutningen på deres uddannelse.

Læs mere

Master in Science in Medicine with Industrial Specialisation (MedIS)

Master in Science in Medicine with Industrial Specialisation (MedIS) Sagsnr.: 2014-413-00111 Selvevalueringshandlingsplan for: Master in Science in Medicine with Industrial Specialisation (MedIS) Studienævn for Medicin School of Medicine and Health Aalborg Universitet Handlingsplanen

Læs mere

Referat af selvevalueringsmøde for BSc i it, kommunikationsog medieteknologi (ITCOM)

Referat af selvevalueringsmøde for BSc i it, kommunikationsog medieteknologi (ITCOM) Referat af selvevalueringsmøde for BSc i it, kommunikationsog medieteknologi (ITCOM) Selvevalueringsmødet blev afholdt fredag den 15/8 2014 på A.C. Meyers Vænge 15 i København. Deltagere: Ekstern faglig

Læs mere

Studienævn for Farmaci

Studienævn for Farmaci DET NATURVIDENSKABELIGE FAKULTET OG DET SUNDHEDSVIDENSKABELIGE FAKULTET Studienævn for Farmaci Den 12. april 2017 SN/JK Deltagere: Medlemmer af studienævn: Kim Brøsen (KB), Judith Kuntsche (JK), Lisbeth

Læs mere

Referat af studienævnsmøde, Sociologi den 9. marts 2016

Referat af studienævnsmøde, Sociologi den 9. marts 2016 Referat af studienævnsmøde, Sociologi den 9. marts 2016 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 20. april 2016. Til stede: Afbud: Jakob Skjøtt-Larsen, Anders Petersen, Anja Jørgensen,

Læs mere

Kandidatuddannelsen i folkesundhedsvidenskab

Kandidatuddannelsen i folkesundhedsvidenskab Fakultetskontoret for Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet og Det Teknisk-Naturvidenskabelige Fakultet Niels Jernes Vej 10 9220 Aalborg Uddannelsessekretariatet Sebastian Bue Rakov Telefon: 99 40 96 81

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde nr Onsdag den 29. november 2017, , NJV12, A6-104

Referat fra studienævnsmøde nr Onsdag den 29. november 2017, , NJV12, A6-104 Studienævn for Medicin Niels Jernes Vej 12 A5-103 9220 Aalborg Øst Tlf. 9940 2430 hn@hst.aau.dk Referat fra studienævnsmøde nr. 8-2017 Onsdag den 29. november 2017, 12.30 15.30, NJV12, A6-104 8. december

Læs mere