Rådgiverkatalog LEADGENERERING

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Rådgiverkatalog LEADGENERERING"

Transkript

1 Rådgiverkatalog Vælg én rådgiver til 6 timers individuel eksperthjælp inden for bl.a. leadgenerering, mødebooking og salg, kommunikation, branding, PR og sociale medier, video og online markedsføring. LEADGENERERING leadgenerering. Lær leadgenerering, mødebooking og telefonsalg herunder telefonpitch. JAQUELLINE LINDBERG, Head of Sales & Marketing, Cuneo Jacquelline har arbejdet indgående med salg, salgspsykologi, coaching, netværk og mødebooking i 30 år. Via sit arbejde i Cuneo uddanner hun konsulenter i hele Norden i forskellige discipliner inden for salg og mødebooking og har stor erfaring med at koble et givent produkt til den rigtige målgruppe. Med Jacquelline på sidelinjen vil du kunne lære en masse om salg, dine potentialer, hvordan du får dit produkt ud over rampen, hvordan du får lavet den perfekte elevatortale om dit produkt og ikke mindst styrke dit salg både 1:1 og via telefonen. ANN LOUISE ENGSTRØM, Partner, Coachers Ann Louise Engstrøm har arbejdet med salg i næsten 25 år. Hun har trænet tusindvis af sælgere og er vant til at stå på en scene foran både sælgere og virksomhedsledere og ejere. Hun er uddannet Business Coach og NLP Business Master Practitioner og har gennemført træningsforløb hos bl.a. Anthony Robbins samt William S. Dockens III, rådgivernes rådgiver i at hjælpe mennesker med at udvikle sig. Ann Louise er ligeledes certificeret i forskellige HR-værktøjer og fungerer sideløbende som Business Coach.

2 DET GODE SALGSMØDE salg. Få salgscoaching, prissætning og Face2Face pitch, herunder udarbejd dit salgsmateriale JAQUELLINE LINDBERG, Head of Sales & Marketing, Cuneo Jacquelline har arbejdet indgående med salg, salgspsykologi, coaching, netværk og mødebooking i 30 år. Via sit arbejde i Cuneo uddanner hun konsulenter i hele Norden i forskellige discipliner inden for salg og mødebooking og har stor erfaring med at koble et givent produkt til den rigtige målgruppe. Med Jacquelline på sidelinjen vil du kunne lære en masse om salg, dine potentialer, hvordan du får dit produkt ud over rampen, hvordan du får lavet den perfekte elevatortale om dit produkt og ikke mindst styrke dit salg både 1:1 og via telefonen. ANN LOUISE ENGSTRØM, Partner, Coachers Ann Louise Engstrøm har arbejdet med salg i næsten 25 år. Hun har trænet tusindvis af sælgere og er vant til at stå på en scene foran både sælgere og virksomhedsledere og ejere. Hun er uddannet Business Coach og NLP Business Master Practitioner og har gennemført træningsforløb hos bl.a. Anthony Robbins samt William S. Dockens III, rådgivernes rådgiver i at hjælpe mennesker med at udvikle sig. Ann Louise er ligeledes certificeret i forskellige HR-værktøjer og fungerer sideløbende som Business Coach.

3 NETVÆRK at netværke. Bliv bedre til at netværke og bruge netværket til salg. LISE EVALD HANSEN, Kommunikationsrådgiver, NetværksMester Kommunikationsrådgiver Lise Evald Hansens store ønske er, at vi bliver bedre til at forstå os selv og hinanden. For Lise handler kommunikation først og fremmest om mennesker. Om at kommunikere, så der bliver bygget relationer - uanset, om kontakten sker i det fysiske liv eller via sociale medier og mails. I forbindelse med salgs- og markedsføring handler relationsarbejde i Lises øjne om at finde ind til det, der gør den enkelte virks omhed unik og få fortalt netop de historier, der får den til at skille sig ud i branchen. Til de helt rigtige mennesker. Lise er en meget erfaren relationsbygger, som har startet og faciliteret flere netværksgrupper og modtaget gentagne priser for sit arbejde. SØREN MORTENSEN, Salgs- og Netværksmester, NetværksMester Salgs- og netværksmentor Søren Mortensen har en passion for at hjælpe andre til at få det optimale udbytte af arbejdet med relationer og netværk. Igennem mere end 30 år har Søren arbejdet med salg i alle afskygninger, blandt andet i it-branchen. Her opøvede han de kompetencer i salg via relationer, som han har forfinet siden. I 2005 startede Søren sit virke med at uddanne, træne og inspirere erhvervsfolk fra stort set alle brancher og baggrunde i at blive bedre til at bygge relationer. Sideløbende har han opbygget mere end 20 professionelle forretningsnetværk, faciliteret netværk og løbende uddannet andre til at lede og drive netværk.

4 SALGSPSYKOLOGI, KUNDETYPER, KUNDEADFÆRD OG KØBSBESLUTNINGER salgs psykologi. Få styr på salgspsykologien lær at kende de forskellige typer kunder/kundeadfærd og, hvordan de træffer beslutning omkring køb. JAQUELLINE LINDBERG, Head of Sales & Marketing, Cuneo Jacquelline har arbejdet indgående med salg, salgspsykologi, coaching, netværk og mødebooking i 30 år. Via sit arbejde i Cuneo uddanner hun konsulenter i hele Norden i forskellige discipliner inden for salg og mødebooking og har stor erfaring med at koble et givent produkt til den rigtige målgruppe. Med Jacquelline på sidelinjen vil du kunne lære en masse om salg, dine potentialer, hvordan du får dit produkt ud over rampen, hvordan du får lavet den perfekte elevatortale om dit produkt og ikke mindst styrke dit salg både 1:1 og via telefonen. ANN LOUISE ENGSTRØM, Partner, Coachers Ann Louise Engstrøm har arbejdet med salg i næsten 25 år. Hun har trænet tusindvis af sælgere og er vant til at stå på en scene foran både sælgere og virksomhedsledere og ejere. Hun er uddannet Business Coach og NLP Business Master Practitioner og har gennemført træningsforløb hos bl.a. Anthony Robbins samt William S. Dockens III, rådgivernes rådgiver i at hjælpe mennesker med at udvikle sig. Ann Louise er ligeledes certificeret i forskellige HR-værktøjer og fungerer sideløbende som Business Coach.

5 KOMMUNIKATION, BRANDING, PR OG SOME kommuni kation. Du får styr på kommunikation, branding, PR og SoMe, herunder hvordan man lykkes med nyhedsbreve, LinkedIn, Facebook, Youtube og Instagram. LISE EVALD HANSEN, Kommunikationsrådgiver, NetværksMester Kommunikationsrådgiver Lise Evald Hansens store ønske er, at vi bliver bedre til at forstå os selv og hinanden. For Lise handler kommunikation først og fremmest om mennesker. Om at kommunikere, så der bliver bygget relationer - uanset, om kontakten sker i det fysiske liv eller via sociale medier og mails. I forbindelse med salgs- og markedsføring handler relationsarbejde i Lises øjne om at finde ind til det, der gør den enkelte virks omhed unik og få fortalt netop de historier, der får den til at skille sig ud i branchen. Til de helt rigtige mennesker. Lise er en meget erfaren relationsbygger, som har startet og faciliteret flere netværksgrupper og modtaget gentagne priser for sit arbejde. THOMAS SLOTH, Online Marketingkonsulent, i-strategi Thomas T. Sloth er ekspert i online markedsføring med fokus på salg via internettet. Siden 2006 har han udført og rådgivet omkring salg via hjemmesider, webshopping og en lang række platforme som Google Ads, Facebook, Nyhedsbreve mm. Thomas er kendt for at tale et sprog, som alle kan forstå og bruges af såvel erhvervshuse som Google og Facebook som underviser og oplægsholder. ALEX SABOUR, Creative Director, Gorilla Media Den herboende amerikaner Alex Sabour er en prisvindende social media ekspert med mange års erfaring som rådgiver og iværksætter pt. som partner & kreativ direktør i Gorilla Media. Siden Gorilla Medias stiftelse (2016) har bureauet vundet 78 priser og opnået et reach på over en milliard mennesker og er en af landets hurtigst vækstende bureauer med 3000% vækst, 14 ansatte på Frederiksberg på under 3 år. Især er de kendte for kampagner som: #jegerdansk #askfirst #faceyourbrother. Drøm stort, opnå større er Alexs mantra, et mantra han i den grad formår smitte af på sine omgivelser. Alex har hjulpet nogle af verdens største brands i deres arbejde med sociale medier og er blandt de førende eksperter i branchen. På den store scene har Alex bl.a. rådgivet globale virksomheder som McKinsey, Lego, Adidas og han har også solid erfaring med markedsføring og sociale medier for iværksættere og vækstvirksomheder. Som reklamemand er Alex blevet anerkendt af en masse award shows verden over; herunder D&AD, The Trum, The Shortys, The Webbys, The Danish Digital Awards, The Marcom Awards, The Lovies og Rambukken, samt dækket af over 400 publikationer, nationalt som internationalt.

6 ONLINE SUCCES SEO OG BETALT ANNONCERING Vælg nedenstående rådgiver til 6 timers individuel eksperthjælp om online markedsføring. Lær at få succes online, herunder søgemaskineoptimering, Google Ads, Google Shopping, Google My Business mm. THOMAS SLOTH, Online Marketingkonsulent, i-strategi Thomas T. Sloth er ekspert i online markedsføring med fokus på salg via internettet. Siden 2006 har han udført og rådgivet omkring salg via hjemmesider, webshopping og en lang række platforme som Google Ads, Facebook, Nyhedsbreve mm. Thomas er kendt for at tale et sprog, som alle kan forstå og bruges af såvel erhvervshuse som Google og Facebook som underviser og oplægsholder. SALG TIL PRIVATE KUNDER Vælg nedenstående rådgiver til 6 timers individuel eksperthjælp om salg. Lær salg til private kunder, hvilke målgrupper og salgskanaler, herunder brugen af webshop mod B2C. THOMAS SLOTH, Online Marketingkonsulent, i-strategi Thomas T. Sloth er ekspert i online markedsføring med fokus på salg via internettet. Siden 2006 har han udført og rådgivet omkring salg via hjemmesider, webshopping og en lang række platforme som Google Ads, Facebook, Nyhedsbreve mm. Thomas er kendt for at tale et sprog, som alle kan forstå og bruges af såvel erhvervshuse som Google og Facebook som underviser og oplægsholder.

JOBOPSLAG. Senior Paid Social Specialist /PLUTONICMEDIA

JOBOPSLAG. Senior Paid Social Specialist /PLUTONICMEDIA JOBOPSLAG Senior Paid Social Specialist /PLUTONICMEDIA Senior Paid Social Specialist til Plutonic Media Plutonic Media søger en erfaren Senior Paid Social Specialist til vores kontor i København, der kan

Læs mere

Sociale Medier eguide. Hvem rammer vi bedst hvor? Hvordan er medierne forskellige? Hvad skal vi producere af indhold? og med hvilket formål?

Sociale Medier eguide. Hvem rammer vi bedst hvor? Hvordan er medierne forskellige? Hvad skal vi producere af indhold? og med hvilket formål? Sociale Medier eguide Hvem rammer vi bedst hvor? Hvordan er medierne forskellige? Hvad skal vi producere af indhold? og med hvilket formål? Kort om guiden Denne guide er lavet til dig, der synes, at det

Læs mere

UGE 47: Digitale Strategier. #stormvind

UGE 47: Digitale Strategier. #stormvind UGE 47: Digitale Strategier En slide om Dorte Min passion: At påvirke virksomheder, så det kan mærkes! 20+ års erfaring fra IT-branchen Lever af at sælge viden & rådgivning Iværksætter lige som dig Social

Læs mere

RÅD TIL BEDRE MARKEDSFØRING. Overblik - Tryghed - Sikkerhed

RÅD TIL BEDRE MARKEDSFØRING. Overblik - Tryghed - Sikkerhed RÅD TIL BEDRE MARKEDSFØRING Overblik - Tryghed - Sikkerhed OM SØGEMEDIER RÅD TIL BEDRE MARKEDSFØRING Søgemedier A/S er et rådgivnings- og mediehus beliggende i Aarhus og København. Vi lever af at optimere

Læs mere

Synliggør din virksomhed markedsføringstendenser. Frederikssund, 3. december 2012 ved Vækstkonsulent Per Nygaard

Synliggør din virksomhed markedsføringstendenser. Frederikssund, 3. december 2012 ved Vækstkonsulent Per Nygaard Synliggør din virksomhed markedsføringstendenser. Frederikssund, 3. december 2012 ved Vækstkonsulent Per Nygaard Agenda Tidens tendenser i markedsføring Sociale medier og nutidens digitale netværk Behøver

Læs mere

Synliggør din virksomhed markedsføringstendenser. Allerød, 4. oktober 2012 ved Vækstkonsulent Per Nygaard

Synliggør din virksomhed markedsføringstendenser. Allerød, 4. oktober 2012 ved Vækstkonsulent Per Nygaard Synliggør din virksomhed markedsføringstendenser. Allerød, 4. oktober 2012 ved Vækstkonsulent Per Nygaard Agenda Tidens tendenser i markedsføring Sociale medier og nutidens digitale netværk Behøver jeg

Læs mere

DI s DIGITAL. Marketing Academy. Fem dages online marketing uddannelse med fokus på: > > > > > >

DI s DIGITAL. Marketing Academy. Fem dages online marketing uddannelse med fokus på: > > > > > > DI s DIGITAL Marketing Academy Fem dages online marketing uddannelse med fokus på: Digital Strategi Analyse og effektmåling Søgemaskineoptimering og øget webtrafik Content marketing Social media Praktiske

Læs mere

Værdien af Social Selling

Værdien af Social Selling Værdien af Social Selling //4. november 2015 Vi tror på værdien i at dele viden //1 Vi tror på værdien i at dele viden //2 Hvem arbejder vi bl.a. med Vi tror på værdien i at dele viden //3 Klassisk salgsmodel

Læs mere

Eniro-Krak // SME-analyse. Tabelrapport (DK & SE)

Eniro-Krak // SME-analyse. Tabelrapport (DK & SE) Eniro-Krak // SME-analyse Tabelrapport (DK & SE) www.radiuskommunikation.dk i Indhold Om analysen... iv Hovedkonklusioner... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. Tabel 1: Hvilken branche tilhører din virksomhed?...1

Læs mere

Kend din kunde Succesrig markedsføring i Tyskland

Kend din kunde Succesrig markedsføring i Tyskland Kend din kunde Succesrig markedsføring i Tyskland Marketing & Social Media - bliv du s med naboen Aalborg, Væksthus Nordjylland, 15.01.2015 Indhold Interkulturelt Erhvervs- og virksomhedskultur Sprog Markedsføring

Læs mere

Social Selling Sælg B2B P2P med bla LinkedIn. Dorte Møller Madsen, Stormvind Social Selling www.dortemollermadsen.dk www.stormvind.

Social Selling Sælg B2B P2P med bla LinkedIn. Dorte Møller Madsen, Stormvind Social Selling www.dortemollermadsen.dk www.stormvind. Social Selling Sælg B2B P2P med bla LinkedIn Dorte Møller Madsen, Stormvind Social Selling www.dortemollermadsen.dk www.stormvind.dk Emnerne Hvem er Stormvind? Hvad er Social Selling.. egentligt? Tid til

Læs mere

Brand Movers er et dansk content marketing-bureau med rødder i journalistikken.

Brand Movers er et dansk content marketing-bureau med rødder i journalistikken. HVEM ER VI? Brand Movers er et dansk content marketing-bureau med rødder i journalistikken. Sammen med vores søsterselskab Media Movers producerer vi hvert år tilsammen over 10.000 artikler, layouter 500

Læs mere

Go Network. Netværk Relationer Branding. Balticagade 12D 8000 Aarhus C (+45)

Go Network. Netværk Relationer Branding. Balticagade 12D 8000 Aarhus C (+45) etwork Netværk Relationer Branding Mere end 70% får job gennem netværk Netværk, relationer og evnen til at tiltrække en kommende arbejdsgiver er afgørende, når vi gerne vil videre i karrieren i dag. Vi

Læs mere

Kend din kunde Succesrig markedsføring i Tyskland

Kend din kunde Succesrig markedsføring i Tyskland Kend din kunde Succesrig markedsføring i Tyskland - og bliv du s med naboen Interkulturelt Erhvervs- og virksomhedskultur Sprog Branding Pricing Globalisering og digitalisering Web & sociale medier Google

Læs mere

INFLUENCERS. Nemt igang på internettet. Kom hurtigt igang med det du er god til. Klar, start! w w w. i n f l u e n c e r s. d k

INFLUENCERS. Nemt igang på internettet. Kom hurtigt igang med det du er god til. Klar, start! w w w. i n f l u e n c e r s. d k INFLUENCERS Nemt igang på internettet Kom hurtigt igang med det du er god til Klar, start! w w w. i n f l u e n c e r s. d k STOR effekt - billig løsning Hej, jeg hedder Anders Søndergaard, og jeg er selvstændig

Læs mere

Velkommen til introduktionsmøde Datadrevet Markedsføring -en netværkssucces. 26. august 2016

Velkommen til introduktionsmøde Datadrevet Markedsføring -en netværkssucces. 26. august 2016 Velkommen til introduktionsmøde Datadrevet Markedsføring -en netværkssucces 26. august 2016 8.30 Velkomst med en bid netværksbrød og ditto kaffe 9:00 Introduktion til netværket og NetworkingCompany 9:30Datadrevet

Læs mere

Digital tilstedeværelse Bliv synlig på nettet

Digital tilstedeværelse Bliv synlig på nettet Digital tilstedeværelse Bliv synlig på nettet Det er blevet vigtigere end nogensinde at være tilstede på de digitale platforme. Derfor har Esbjerg Erhvervsudvikling, i samarbejde med FET, Sydvestjysk Udviklingsforum

Læs mere

Succes online Træning #3

Succes online Træning #3 Succes online Træning #3 #3 Skab mere trafik Agenda Siden sidst Sådan skaber I mere trafik Gør som i plejer Gør det nye Afslutning Salgskanaler Hvad virker? Online markedsføring Webshop/ -site Søge AdWords

Læs mere

Gennemgang af de vigtigste elementer i. Jan Mortensen - SearchAcademy.dk IAA 13. maj 2009

Gennemgang af de vigtigste elementer i. Jan Mortensen - SearchAcademy.dk IAA 13. maj 2009 Gennemgang af de vigtigste elementer i online markedsføring Jan Mortensen - SearchAcademy.dk IAA 13. maj 2009 Hvem f.. er Jan Mortensen? Jan Mortensen Arbejdet med online markedsføring siden 1995 M&P e-marketing

Læs mere

IVÆRKSÆTTER GÅR DU MED EN IVÆRKSÆTTER I MAVEN?

IVÆRKSÆTTER GÅR DU MED EN IVÆRKSÆTTER I MAVEN? IVÆRKSÆTTER GÅR DU MED EN IVÆRKSÆTTER I MAVEN? GÅR DU MED EN IVÆRKSÆTTER I MAVEN? Har du en god idé? Og har du lyst til at tage springet og starte selvstændig virksomhed? Eller er du allerede i gang og

Læs mere

6 af de hyppigste Google AdWords fejl. af Nicolas Zangenberg Search Marketing Director

6 af de hyppigste Google AdWords fejl. af Nicolas Zangenberg Search Marketing Director 6 af de hyppigste Google AdWords fejl White paper af Nicolas Zangenberg Search Marketing Director Tankerne bag dette white paper På de næste sider finder du 6 af de største brølere man kan lave, når man

Læs mere

The World of Social Media

The World of Social Media The World of Social Media Sociale medier er medier for social interaktion, hvilket vil sige at der er et socialt sammenspil online - Det er altså kommunikation der går begge veje. Sociale medier kan også

Læs mere

- om branding for begyndere. TEKSTPERTEN Københavnsvej 69, 1. 4000 Roskilde Tlf. 6068 1939 www.tekstperten.dk

- om branding for begyndere. TEKSTPERTEN Københavnsvej 69, 1. 4000 Roskilde Tlf. 6068 1939 www.tekstperten.dk TEKSTperten workshopkatalog WORKSHOPS: TEKSTperimentariet - om pressemeddelelser der virker - om salgsmateriale der sælger - om branding for begyndere - om at blive fundet på nettet - om at kende sine

Læs mere

Sales Team Leadership

Sales Team Leadership Sales Team Leadership - Optimér dit salgsteam Sales Team Leadership - 1 Ledelse af salgsteams Har du det bedste salgsteam? I en dynamisk verden kan kundesituationen ændre sig hurtigt. Derfor må en leder

Læs mere

Synliggør din virksomhed via de digitale medier. Ishøj, 2. maj 2013 ved Vækstkonsulent Per Nygaard

Synliggør din virksomhed via de digitale medier. Ishøj, 2. maj 2013 ved Vækstkonsulent Per Nygaard Synliggør din virksomhed via de digitale medier Ishøj, 2. maj 2013 ved Vækstkonsulent Per Nygaard Agenda Tidens tendenser i markedsføring Sociale medier, big data og indholdsmarkedsføring Behøver jeg så

Læs mere

FRA SALGSTRAKT TIL KUNDEREJSE

FRA SALGSTRAKT TIL KUNDEREJSE FRA SALGSTRAKT TIL KUNDEREJSE S 2 Salgs trakten Fra: En lineær proces, med relativ stor kontrol over information. Eksponering er den primære driver i markedsføring. 3 Demokratisering af information Baggrunden

Læs mere

Bliv en del af Danmarks One Stop Shopping kompetenceplatform

Bliv en del af Danmarks One Stop Shopping kompetenceplatform Bliv en del af Danmarks One Stop Shopping kompetenceplatform BLIV LEVERANDØR på vores kompetenceplatform Kursus-Kompagniets One Stop Shopping portal tilbyder kompetenceudvikling og konsulentydelser til

Læs mere

Karsten Nygaard. Søren Riisager. Head of SEO, Partner Foredragsholder Member SEOoktoberfest

Karsten Nygaard. Søren Riisager. Head of SEO, Partner Foredragsholder Member SEOoktoberfest Søren Riisager Head of SEO, Partner Foredragsholder Member SEOoktoberfest Karsten Nygaard Chef for digital rådgivning Foredragsholder Searchmetrics certificeret 1 Webjuice den korte historie 2011 2013

Læs mere

PERSONLIG POWER & GENNEMSLAGSKRAFT

PERSONLIG POWER & GENNEMSLAGSKRAFT ARKMANN RAINING ERSONLIG POWER & ENNEMSLAGSKRAFT DIT KONKRETE UDBYTTE EFTER AT HAVE DELTAGET ER BL.A.» Du er langt dygtigere til at lave en god mental forberedelse og sætte dig selv op inden din præsentation.

Læs mere

Derfor skal du bruge Google AdWords. Mads Bloch Lemvigh

Derfor skal du bruge Google AdWords. Mads Bloch Lemvigh Derfor skal du bruge Google AdWords Mads Bloch Lemvigh Derfor skal du bruge Google AdWords Som nystartet webshop vil du gerne ud over stepperne og begynde at sælge en masse produkter. Det kræver naturligvis,

Læs mere

NYHEDSBREVE OUTSOURCING AF NYHEDSBREV UDSENDELSE Pinkmarketing Bispensgade 10, 3 sal tv 9000 Aalborg www.pinkmarketing.dk I rigtig mange tilfælde er nyhedsbrevene virksomhedens bedste mulighed for at skabe

Læs mere

UDSTILLERINVITATION KØBENHAVN TERMINALERNE 29/9 2015. FYR OP UNDER DIN FORRETNING - og udvid dit netværk!

UDSTILLERINVITATION KØBENHAVN TERMINALERNE 29/9 2015. FYR OP UNDER DIN FORRETNING - og udvid dit netværk! UDSTILLERINVITATION KØBENHAVN TERMINALERNE 29/9 2015 FYR OP UNDER DIN FORRETNING - og udvid dit netværk! 1 Hvem kommer på værk&vækst? Vær med til at styrke og inspirere fremtidens Vækst Danmark og skab

Læs mere

danmarks bedste uddannelse indenfor digitale medier for praktikere Det digitale akademi

danmarks bedste uddannelse indenfor digitale medier for praktikere Det digitale akademi danmarks bedste uddannelse indenfor digitale medier for praktikere Det digitale akademi 2012 2 Lars Bo Jeppesen Ceo aegis media Danmark Det Digitale Akademi er en unik mulighed for at springe på det digitale

Læs mere

Onlinestrategi. hos Brandsite

Onlinestrategi. hos Brandsite Onlinestrategi hos Brandsite Hvem er vi? Brandsite består af en flok dedikerede medarbejdere, der alle brænder for at hjælpe dig og din virksomhed med din online markedsføring. Hvordan startede vi? Konceptet

Læs mere

Annoncer på internettet, der købes via Google Adwords. Bruges til at få et produkt højere op i søgeresultaterne på Google.

Annoncer på internettet, der købes via Google Adwords. Bruges til at få et produkt højere op i søgeresultaterne på Google. Marketing A-Z Marketingbegreb Betydning A Adwords Annoncer på internettet, der købes via Google Adwords. Bruges til at få et produkt højere op i søgeresultaterne på Google. B Branding Signalerer, hvad

Læs mere

KOM IND I ET VILDT UNIVERS AARHUS. Fyldt med medier, marked og mennesker!

KOM IND I ET VILDT UNIVERS AARHUS. Fyldt med medier, marked og mennesker! KOM IND I ET VILDT UNIVERS AARHUS Fyldt med medier, marked og mennesker! Brænder du for medier og marketing? IUM Aarhus søger to målrettede praktikanter, der brænder for medier og marketing, og som har

Læs mere

Online marketing kursus

Online marketing kursus Online marketing kursus for fleksjobbere 6 uger - ny viden - nye jobmuligheder Opslag til sociale medier kan planlægges. Fleksjobberen kan tilføre virksomheden attraktiv arbejdskraft, selv med få ugentlige

Læs mere

Fordele og faldgruber ved brug af sociale medier Google On Tour. Tåstrup 18/05-2015 Dorte Møller Madsen, Stormvind Social Selling

Fordele og faldgruber ved brug af sociale medier Google On Tour. Tåstrup 18/05-2015 Dorte Møller Madsen, Stormvind Social Selling Fordele og faldgruber ved brug af sociale medier Google On Tour Tåstrup 18/05-2015 Dorte Møller Madsen, Stormvind Social Selling Formålet I får indblik og mulighed til at tænke strategisk vedr. de sociale

Læs mere

Danmarks nye yndlingsværksted. også plads til dig

Danmarks nye yndlingsværksted. også plads til dig Danmarks nye yndlingsværksted har også plads til dig Vi er ikke bare mekanikere CarPeople er godt i gang med at udvide kæden i form af flere værksteder over hele landet. Derfor har vi brug for dig, så

Læs mere

Skab trafik. Til din hjemmeside

Skab trafik. Til din hjemmeside Skab trafik Til din hjemmeside Agenda 1. Søgemaskinemarkedsføring 2. Display/Banner annoncering 3. Video markedsføring 4. Analytics 5. Din online strategi Søgemaskinemarkedsføring Kan du finde din virksomhed?

Læs mere

BLACK FRIDAY Årets største handelsdag

BLACK FRIDAY Årets største handelsdag BLACK FRIDAY Årets største handelsdag 1 Indholdsfortegnelse 1. Målsætning og strategi 4 2. Budget 6 3. Dagens vigtigste timer 7-8 4. Enheder 9 5. Betalingsmetoder 10 Indledning Sidste år shoppede danskerne

Læs mere

BLACK FRIDAY Årets største handelsdag

BLACK FRIDAY Årets største handelsdag BLACK FRIDAY Årets største handelsdag 1 Indholdsfortegnelse 1. Målsætning og strategi 4 2. Budget 6 3. Dagens vigtigste timer 7-8 4. Enheder 9 5. Betalingsmetoder 10 6. Søgemaskineoptimering 12 7. Google

Læs mere

Karsten Nygaard. Søren Riisager. Head of SEO, Partner Foredragsholder Member SEOoktoberfest

Karsten Nygaard. Søren Riisager. Head of SEO, Partner Foredragsholder Member SEOoktoberfest Søren Riisager Head of SEO, Partner Foredragsholder Member SEOoktoberfest Karsten Nygaard Chef for digital rådgivning Foredragsholder Searchmetrics certificeret 1 Webjuice den korte historie 2011 2013

Læs mere

#B2BCMDK14. B2B Content Marketing i Danmark 2014 Hovedresultater fra undersøgelsen

#B2BCMDK14. B2B Content Marketing i Danmark 2014 Hovedresultater fra undersøgelsen #B2BCMDK14 B2B Content Marketing i Danmark 2014 Hovedresultater fra undersøgelsen Sådan går det med B2B content marketing i Danmark Velkommen til årets store undersøgelse af den danske B2B content marketing-industri.

Læs mere

Strategisk kommunikation. Et kursus til virksomheder i it-branchen

Strategisk kommunikation. Et kursus til virksomheder i it-branchen Strategisk kommunikation & PR Et kursus til virksomheder i it-branchen Communication works for those who work at it John Powell Kommunikation, kommunikation, kommunikation. Internt og eksternt, ved kriser

Læs mere

Online markedsføring er i kraftig vækst, fordi det er en af de bedste og mest effektive måde at markedsføre sig på - hvis man gør det rigtigt!

Online markedsføring er i kraftig vækst, fordi det er en af de bedste og mest effektive måde at markedsføre sig på - hvis man gør det rigtigt! A Kursusprogram: Online markedsføring Online markedsføring er i kraftig vækst, fordi det er en af de bedste og mest effektive måde at markedsføre sig på - hvis man gør det rigtigt! For når alt kommer til

Læs mere

Statusnotat om iværksætterstrategien

Statusnotat om iværksætterstrategien Statusnotat om iværksætterstrategien 9. august 2017 Sagsid: 24.10.00-g01-3-16 Ballerup Kommunes iværksætterstrategi blev vedtaget i Erhvervs- og beskræftigelsesudvalget (EBU) den 17. august 2016. Dette

Læs mere

Få mest ud af din messedeltagelse med online markedsføring

Få mest ud af din messedeltagelse med online markedsføring Få mest ud af din messedeltagelse med online markedsføring # Styr(k) dit online brand # Gratis annoncer + betalte # Sådan rammer du din målgruppe # Sådan finder du de rigtige målgrupper og får dem til

Læs mere

Fagbeskrivelse. 6 ugers selvvalgt uddannelse. E-handel Digital markedsføring Online kommunikation Strategisk kommunikation Kommunikation i praksis

Fagbeskrivelse. 6 ugers selvvalgt uddannelse. E-handel Digital markedsføring Online kommunikation Strategisk kommunikation Kommunikation i praksis Fagbeskrivelse 6 ugers selvvalgt uddannelse E-handel Digital markedsføring Online kommunikation Strategisk kommunikation Kommunikation i praksis Velkommen til vores program for 2014! Tak fordi du har valgt

Læs mere

Giv mig 5 minutter til at forklare...

Giv mig 5 minutter til at forklare... Daniel Brandt Introduktion Introduktion til online marketing er alt, hvad du foretager dig på internettet med din forretning. Din hjemmeside er typisk der, dine salg kommer fra, derfor skal den være overskuelig

Læs mere

NETVÆRKSMØDE 19. MAJ. Foredrag om branding og sociale profiler

NETVÆRKSMØDE 19. MAJ. Foredrag om branding og sociale profiler NETVÆRKSMØDE 19. MAJ Foredrag om branding og sociale profiler PALMGREN MARKETING Ejer: Malene Palmgren Kunderne: Iværksættere og mindre virksomheder uden egen marketingfunktion 12 års erfaring med salg

Læs mere

EKSPORT ONLINE. Stå stærkt I andre lande på Google og de sociale medier

EKSPORT ONLINE. Stå stærkt I andre lande på Google og de sociale medier EKSPORT ONLINE Stå stærkt I andre lande på Google og de sociale medier De 4 hovedpunkter Eksport og udvikling: Hvordan står virksomheden rigtigt i andre lande Online tilstedeværelse: Hvordan bliver virksomheden

Læs mere

- om branding for begyndere. TEKSTPERTEN Københavnsvej 69, 1. 4000 Roskilde Tlf. 6068 1939 www.tekstperten.dk

- om branding for begyndere. TEKSTPERTEN Københavnsvej 69, 1. 4000 Roskilde Tlf. 6068 1939 www.tekstperten.dk TEKSTperten workshopkatalog WORKSHOPS: TEKSTperimentariet - om pressemeddelelser der virker - om salgsmateriale der sælger - om branding for begyndere - om at blive fundet på nettet - om at kende sine

Læs mere

Fagbeskrivelse 6 ugers selvvalgt uddannelse. Kommunikation i praksis Digital markedsføring E-handel

Fagbeskrivelse 6 ugers selvvalgt uddannelse. Kommunikation i praksis Digital markedsføring E-handel Fagbeskrivelse 6 ugers selvvalgt uddannelse Kommunikation i praksis Digital markedsføring E-handel Velkommen til vores program for 2014! Tak fordi du har valgt at kigge nærmere på vores 6 ugers uddannelsesforløb.

Læs mere

Salg med LinkedIn Online kursus 4. Del

Salg med LinkedIn Online kursus 4. Del Salg med LinkedIn Online kursus 4. Del Vi går i gang præcis kl. 12 Kursus : Salg med LinkedIn nr. 1 Dato: september 2012 linkedin.com/in/olebachandersen Introduktion til kurset indholdet 1. Betydningen

Læs mere

Google. SEO, AdWords og Analytics. Thomas T. Sloth - www.i-strategi.dk

Google. SEO, AdWords og Analytics. Thomas T. Sloth - www.i-strategi.dk Google SEO, AdWords og Analytics Google Engage Dagens agenda Google styrer! SEO Gratis markedsføring AdWords Betalte annoncer Analytics Mål eller dø! Google styrer Hvis du findes på Google, findes du!...

Læs mere

PROGRAM FOR KØGE SEPTEMBER 2018

PROGRAM FOR KØGE SEPTEMBER 2018 PROGRAM FOR KØGE SEPTEMBER 2018 MØDESTED TID MEDBRING D. 4 SEP. UGE 36 c/o Optimal Coaching, Galoche Allé 9, 1. Sal 4600 Køge Kl. 08.45 til kl. 14.00 vi mødes tirsdage til - torsdage til Bærbar computer

Læs mere

Branding og strategisk kommunikation

Branding og strategisk kommunikation Derfor står jeg her Branding og strategisk kommunikation Workshop Kirkernes Mediedag Kommunikationsrådgiver Michael Trinskjær 25. januar 2014 KOMMUNIKATØR Cand.comm., kommunikationsrådgiver; direktør Aspekta

Læs mere

#B2CCMDK14. B2C Content Marketing i Danmark 2014 Hovedresultater fra undersøgelsen

#B2CCMDK14. B2C Content Marketing i Danmark 2014 Hovedresultater fra undersøgelsen #B2CCMDK14 B2C Content Marketing i Danmark 2014 Hovedresultater fra undersøgelsen Sådan går det med B2C content marketing i Danmark Velkommen til årets store undersøgelse af den danske B2C content marketing-industri.

Læs mere

DI s DIGITAL. Marketing Academy

DI s DIGITAL. Marketing Academy DI s DIGITAL Marketing Academy Fem dages online marketing uddannelse med fokus på: > Digital Strategi > Søgemaskineoptimering og øget webtrafik > Content marketing > Social media > Analyse og effektmåling

Læs mere

Din genvej til Danmarks mest populære bloggere. Mediekit 2015

Din genvej til Danmarks mest populære bloggere. Mediekit 2015 Din genvej til Danmarks mest populære bloggere Mediekit 2015 Det kan være lidt af en jungle at finde ud af, hvem der vil være den rette ambassadør for dine produkter eller ydelser. Blogly gør det nemt

Læs mere

W I L L E D I G I T A L M A R K E T I N G. Lær at markedsføre din virksomhed effektivt på nettet

W I L L E D I G I T A L M A R K E T I N G. Lær at markedsføre din virksomhed effektivt på nettet W I L L E D I G I T A L M A R K E T I N G Lær at markedsføre din virksomhed effektivt på nettet D E N N E E - B O G E R U D A R B E J D E T A F WILLE Digital Marketing ALLE RETTIGHEDER FORBEHOLDES 2. udgivelse

Læs mere

OPRINDELSE. Ordet blog har sin oprindelse i. Weblog

OPRINDELSE. Ordet blog har sin oprindelse i. Weblog OPRINDELSE Ordet blog har sin oprindelse i Weblog OPRINDELSE blog: a website that contains an online personal journal with reflections, comments and often hyperlinks provided by the writer - Merriam-Webster

Læs mere

Du har fået en fin ny hjemmeside. Alt er perfekt. Teksten er finpudset. Billederne spiller. Vennerne siger tillykke. Og lige om lidt, så sker der

Du har fået en fin ny hjemmeside. Alt er perfekt. Teksten er finpudset. Billederne spiller. Vennerne siger tillykke. Og lige om lidt, så sker der Kender du det her Du har fået en fin ny hjemmeside. Alt er perfekt. Teksten er finpudset. Billederne spiller. Vennerne siger tillykke. Og lige om lidt, så sker der INTET. Ingen trafik ingen salg ingen

Læs mere

Salg med LinkedIn Online kursus 2. Del

Salg med LinkedIn Online kursus 2. Del Salg med LinkedIn Online kursus 2. Del Leadgenerering Kursus : Salg med LinkedIn nr. 2 Dato: oktober 2012 linkedin.com/in/olebachandersen Introduktion til kurset det praktiske 4 frokost webinars af30 min

Læs mere

BUDSKABER PÅ BUNDLINJEN

BUDSKABER PÅ BUNDLINJEN BUDSKABER PÅ BUNDLINJEN Om Albæk Kommunikation Historien om Albæk Kommunikation begyndte i 2014, hvor vi flyttede ind i vores første lokaler på Vesterbro i København. Forud var gået måneder, hvor vi holdt

Læs mere

Et uddannelsesforløb i vækst for kreative iværksættere. Leg en idé. Brand It Brand You Brand Us. Du ser det på bundlinjen

Et uddannelsesforløb i vækst for kreative iværksættere. Leg en idé. Brand It Brand You Brand Us. Du ser det på bundlinjen Et uddannelsesforløb i vækst for kreative iværksættere Brand It Brand You Brand Us Leg en idé Du ser det på bundlinjen Idé Feedback Brilliance Fremtidsfabrikken Sydfyn tilbyder Boost., der er et uddannelsesforløb

Læs mere

Her bliver dit brand til forretning

Her bliver dit brand til forretning Her bliver dit brand til forretning Velkommen GEMINI er specialist i brandede produkter Vores brandviden og omfattende sortiment styrker din virksomheds- og produktprofil, effektiviserer din markedsføring,

Læs mere

Missionen er lykkedes når du leder din virksomhed med vision, kvalitet og viljen til at vinde

Missionen er lykkedes når du leder din virksomhed med vision, kvalitet og viljen til at vinde business AHead Consulting & Concept Development www.b-ahead.dk Kontaktperson: Henning Jørgensen E-mail: mail@b-ahead.dk Tlf.: +45 40 54 84 80 Velkommen hos business AHead Missionen er lykkedes når du leder

Læs mere

Quick Guide til bedre off-line markedsføring DEN RØDE TRÅD. Start her med et par gode råd og få flere hos Idé Bureauet Reklame & Marketing

Quick Guide til bedre off-line markedsføring DEN RØDE TRÅD. Start her med et par gode råd og få flere hos Idé Bureauet Reklame & Marketing Quick Guide til bedre off-line markedsføring DEN RØDE TRÅD Start her med et par gode råd og få flere hos Idé Bureauet Reklame & Marketing BRANDINGEN Skab troværdighed med dit brand At brande betyder at

Læs mere

Lederuddannelse. Realisér dit lederpotentiale med en international uddannelse

Lederuddannelse. Realisér dit lederpotentiale med en international uddannelse Lederuddannelse Realisér dit lederpotentiale med en international uddannelse Leadership Acceleration Programme Bliv klædt på til at videreudvikle din lederrolle På vores lederuddannelse Leadership Acceleration

Læs mere

markedsundersøgelse MARKETING

markedsundersøgelse MARKETING markedsundersøgelse MARKETING 2017 www.sensemarketing.dk markedsundersøgelse MARKETING 2017 4 Om undersøgelsen 5 De største udfordringer 6 Kompetencegap: Hvad gør vi? 7 Strategi eller ikke strategi 9 Hvorfor

Læs mere

Fra idé til virksomhed på 6 uger. Accelerator. - Et iværksætterkursus

Fra idé til virksomhed på 6 uger. Accelerator. - Et iværksætterkursus Fra idé til virksomhed på 6 uger Accelerator - Et iværksætterkursus Om Accelerator Accelerator er et tilbud til dig, som er ledig, bor i Aarhus kommune og har en drøm om at blive iværksætter. Hos TalentMatch

Læs mere

Synlighed på nettet. 10 August 2016 Netværksmøde Skanderborg

Synlighed på nettet. 10 August 2016 Netværksmøde Skanderborg Synlighed på nettet 10 August 2016 Netværksmøde Skanderborg Agenda 1. Hvem er jeg og hvorfor står jeg her? 2. Synlighed på nettet, hvorfor? 3. Synlighed på nettet, hvor? 4. Synlighed på nettet, hvordan?

Læs mere

Revitalisering af virksomheders markedsføring og nyttiggørelse af traditionelle kundedata på nye platforme. John Nielsen

Revitalisering af virksomheders markedsføring og nyttiggørelse af traditionelle kundedata på nye platforme. John Nielsen Revitalisering af virksomheders markedsføring og nyttiggørelse af traditionelle kundedata på nye platforme. John Nielsen Markedsføring via sociale medier & online tilstedeværelse John Nielsen Program Præsentation

Læs mere

Digital Score. - få temperaturen på din virksomheds digitale tilstedeværelse. - Sammen kan vi det hele!

Digital Score. - få temperaturen på din virksomheds digitale tilstedeværelse. - Sammen kan vi det hele! Digital Score - få temperaturen på din virksomheds digitale tilstedeværelse - Sammen kan vi det hele! Er din virksomhed online? Vil du gerne have en vurdering af, hvor godt din digitale markedsføring fungerer?

Læs mere

10 gode grunde til at prioritere online i markedsføringsplanen. Jan Mortensen - SearchAcademy.dk IAA Kolding 18. juni 2009

10 gode grunde til at prioritere online i markedsføringsplanen. Jan Mortensen - SearchAcademy.dk IAA Kolding 18. juni 2009 10 gode grunde til at prioritere online i markedsføringsplanen Jan Mortensen - SearchAcademy.dk IAA Kolding 18. juni 2009 Men først lidt om mig selv Jan Mortensen Arbejdet med online markedsføring siden

Læs mere

Præsentation af. Værdiskabende virksomheds- & IT rådgivning. Vi ta r temperaturen, stiller diagnosen og sikre korrekt behandling - af din virksomhed

Præsentation af. Værdiskabende virksomheds- & IT rådgivning. Vi ta r temperaturen, stiller diagnosen og sikre korrekt behandling - af din virksomhed Præsentation af Vi ta r temperaturen, stiller diagnosen og sikre korrekt behandling - af din virksomhed Hvem er vi? Thomas Hvass-Skovlund mail: ths@bizad.dk mobil: 2226 9228 Steen Helmer mail: steen@helmer.com

Læs mere

PARTNERSKABS- PROGRAM

PARTNERSKABS- PROGRAM / PARTNERSKABS- PROGRAM VORES KULTUR HOVEDSTADSÅR BLIVER EN GAME CHANGER I SAM SPILLET MELLEM FORRETNINGSLIVET OG KULTUREN. ADMINISTRERENDE DIREKTØR REBECCA MATTHEWS FONDEN AARHUS 2017. EUROPÆISK KULTURHOVEDSTAD

Læs mere

Online Markedsføring // 2015

Online Markedsføring // 2015 Din virksomhed har tre medier 1. Medier som I ejer 2. Medier som I betaler for 3. Medier som I gør jer fortjent til Hvilken kategori tilhører de sociale medier? 3 faktorer er fælles for de sociale medier

Læs mere

kender i det? Travl hverdag Intet tid Online-shopping Manglende følelse og fornemmelse af produkter

kender i det? Travl hverdag Intet tid Online-shopping Manglende følelse og fornemmelse af produkter kender i det? Travl hverdag Intet tid Online-shopping Manglende følelse og fornemmelse af produkter appen Se produkter Visuelt udtryk af møbler Gør-det-selv Inspiration Følelse og fornemmelse af produkter

Læs mere

Makers. Business. Afrapportering på kompetence- og netværksforløb for kreative og kulturelle virksomheder Foråret 2016 MANTO

Makers. Business. Afrapportering på kompetence- og netværksforløb for kreative og kulturelle virksomheder Foråret 2016 MANTO Makers + Business Afrapportering på kompetence- og netværksforløb for kreative og kulturelle virksomheder Foråret 2016 MANTO KULTURRING ØSTJYLLAND FREMMER TVÆRKOMMUNALT NETVÆRK OG FORRETNINGSUDVIKLING

Læs mere

ER DIT BRAND I LIVE?

ER DIT BRAND I LIVE? ER DIT BRAND I LIVE? Få fuld valuta for dine markedsføringskroner uden, at det koster dig kassen! Sidder du som marketingansvarlig i en afdeling, hvor I er presset på både tid og penge? Har I en kommunikationsstrategi

Læs mere

DIGITAL MARKEDSFØRING

DIGITAL MARKEDSFØRING DIGITAL MARKEDSFØRING DAGSORDEN NorthSides historie NorthSides gæster NorthSide på sociale medier NorthSide på Facebook Den flygtige forbruger Den gode digitale kampagne Case: Tuborg / NorthSide Music

Læs mere

Turistens Digitale Rejse

Turistens Digitale Rejse Turistens Digitale Rejse Turistens Digitale Rejse RESEARCH / PLANNING LOYALTY / REFLECTION / SHARING BOOKING / PLANNING TRIGGER (DREAM) OUT OF MARKET INSPIRATION EXPERIENCE / ON-SITE-PLANNING / SHARING

Læs mere

kender i det? Travl hverdag Intet tid Online-shopping Manglende følelse og fornemmelse af produkter

kender i det? Travl hverdag Intet tid Online-shopping Manglende følelse og fornemmelse af produkter kender i det? Travl hverdag Intet tid Online-shopping Manglende følelse og fornemmelse af produkter appen Se produkter Visuelt udtryk af møbler Gør-det-selv Inspiration Følelse og fornemmelse af produkter

Læs mere

Møde med Holger Christiansen 06/10/14

Møde med Holger Christiansen 06/10/14 Møde med Holger Christiansen 06/10/14 Hvem er jeg? Lidt statistik Konkrete B2B data fra undersøgelse Dansk industri, 2013 Fremtidens salg og E-business En undersøgelse af mere end 400 handels virksomheder

Læs mere

Sociale medier. Novicell - 2011 - Præsenteret af Martin Skøtt

Sociale medier. Novicell - 2011 - Præsenteret af Martin Skøtt Sociale medier 2011 Novicell - 2011 - Præsenteret af Martin Skøtt 1 Agenda Hvad er sociale medier? Udvikling & trends på sociale medier Det kan sociale medier bruges til Sådan lytter du på de sociale medier

Læs mere

ÜBERHYPERTYPER. til DIN virksomhed

ÜBERHYPERTYPER. til DIN virksomhed 2 til DIN virksomhed ÜBERHYPERTYPER STRØMSTYRKE til DIN virksomhed Strømstyrke er titlen på et 9 måneders kompetenceudviklingsforløb for kreative iværksættere, der har været i gang i 1-3 år HVAD er Strømstyrke

Læs mere

Systemic Team Coaching

Systemic Team Coaching Systemic Team Coaching Styrk og udvikle lederteamets, ledernes og forretningens potentiale Systemic team coaching er en meget effektiv proces til at optimere performance af individuelle team medlemmer,

Læs mere

8 fejl selv garvede online iværksættere begår og hvordan du tjener penge på at undgå dem.

8 fejl selv garvede online iværksættere begår og hvordan du tjener penge på at undgå dem. 8 fejl selv garvede online iværksættere begår og hvordan du tjener penge på at undgå dem. HVEM ER RICCO? Kort historie og frem til i dag. THE RICCO MORTENSEN FOUNDATION En fond som er en uddannelsesorganisation

Læs mere

Employer Branding ift. de digitale unge via Social Media

Employer Branding ift. de digitale unge via Social Media Employer Branding ift. de digitale unge via Social Media Og så deler vi masser af viden Agenda Social Media et af dine ansigter udad til Social Media Value Chain Strategisk indgang ift. de digitale unge

Læs mere

Velkommen. Hvem er jeg? HVORFOR MARKETING? HVORFOR VÆKST?

Velkommen. Hvem er jeg? HVORFOR MARKETING? HVORFOR VÆKST? Velkommen Hvem er jeg? Claus Pedersen Erhvervskonsulent Danske Fysioterapeuter Uddannet Cand. Merc. 22 år selvstændig ledelses- og erhvervskonsulent Partner i Units-dd.dk Ekstern lektor på CBS Primære

Læs mere

Den larmende verden!!

Den larmende verden!! BLOG DIG TIL SUCCES Den larmende verden Den larmende verden Overflod af indhold og afsendere 1/4 af alt indhold er i dag skabt af brugerne selv 10 timer Så meget content indtager vi hver eneste dag 5x

Læs mere

UDVIKLING AF BRAND DNA Opsamling på workshop d. 7. september 2017

UDVIKLING AF BRAND DNA Opsamling på workshop d. 7. september 2017 UDVIKLING AF BRAND DNA Opsamling på workshop d. 7. september 2017 Wilke, September 2017 2017 Side 1 OPSAMLING Retningsanvisninger for Team Danmarks fremtidige Brand DNA 1.FOKUS PÅ PROCESSEN, HVOR TEAM

Læs mere

Kompetencerne sidder i Rotary. Der er ca. 40 medlemmer i hver af de 272 klubber, så.. hvis ikke Rotary kan hvem kan så?

Kompetencerne sidder i Rotary. Der er ca. 40 medlemmer i hver af de 272 klubber, så.. hvis ikke Rotary kan hvem kan så? Rotary iværksætter kampagne Der er fokus på iværksætter kultur i Danmark det er de gode idéer, der skal løfte os ud af den økonomiske krise, skabe arbejdspladser og internationalt skal vi have sat fokus

Læs mere

- et bedre sted at lære ONLINE REPUTATION MANAGEMENT

- et bedre sted at lære ONLINE REPUTATION MANAGEMENT ONLINE REPUTATION MANAGEMENT Agenda Hvad er ORM? 3 metoder til ORM i søgemaskiner Metoderne i praksis Beskyt dit navn Influence Lytter du? Værktøjer Radian6 2 Jesper Outzen 34 år Baggrund Multimediedesigner

Læs mere

Markedsføring og e-handel

Markedsføring og e-handel Eniro Danmark A/S Markedsføring og e-handel Lederanalyse blandt små og mellemstore private virksomheder Figurrapport, landsdele 14.11.2014 Indhold Om analysen... 3 Resultater... 4 Spørgsmål 1 - Hvor stor

Læs mere

PROGRAM FOR KØGE SEPTEMBER 2018

PROGRAM FOR KØGE SEPTEMBER 2018 PROGRAM FOR KØGE 2018 MØDESTED TID MEDBRING TIRSDAG D. 4 UGE 36 c/o Optimal Coaching, Galoche Allé 9, 1. Sal 4600 Køge Kl. 08.45 til kl. 14.00 vi mødes tirsdage til - torsdage til Bærbar computer (hvis

Læs mere