Lyndelse friskole givet tilsagn om tilskud på kr. til den skoleklasse der skal deltage i projektet. Der er endvidere udtryk stor velvilje fra

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Lyndelse friskole givet tilsagn om tilskud på 7.500 kr. til den skoleklasse der skal deltage i projektet. Der er endvidere udtryk stor velvilje fra"

Transkript

1 Begrundelser for tilsagn og afslag fra henholdsvis Fynsland og Fagchef for Plan og Kultur til 1 ansøgningsrunde af Faaborg-Midtfyn Kommunes Landdistriktspulje Projekt / Projektbeskrivelse økonomi Fynslands indstilling Fagchefs Indstiller Haver til maver er et tilbud til børn Fynsland vurderer, at projektet om at dyrke haver og lære om, projektet kr. (inkl. Frivilligt arb.) Fra haver til maver fra hvor maden kommer fra, mens de får brugt kroppen på en anderledes Skullerodsholm er både landdistriktspuljen kr og sjov måde. interessant og med Til forskel fra det projekt der blev udviklingspotentiale både i.fht. et fremsendt til behandling ved arbejdskraft kr landdistriktspuljens 2. ansøgningsrunde 2013, er nu fremsend et puljer/fonde et samarbejdsprojekt mellem undervisnings-projekt men også projekt opdelt i 2 etaper. Tips- og Lottomidler til friluftslivet skoler og fritidstilbud i Nr. Etape 1 har pt. bevilget kr Lyndelse. Etablering forløb, hvor der laves Tilskuddet forventes dog reduceret til jordbearbejdning, anlæg af haver, etablering af udekøkken og ca kr. grundet en halvering af Det indstilles, at der gives tilskud opsætning af borde og bænke. det samlede budget for det oprindeligt på kr. Dette forløber fra april 2014 til ansøgte projekt til denne pulje marts 2015 og vil være et tilbud til børn i skole-fritiden på Skullerodsholm, samt tilbud til børnehavebørn og dagpleje-børn skoler og børnehaver kr Etape 2 Brugsen, Nr. Lyndelse kr April 2015-november 2015 FFV - Energi og Miljø kr Haverne tilbydes relevante Haver til Maver via skoleklasser i skoletiden. Der er pt. (Nordeabevillingen) kr tilsagn fra klasser på begge Lokale Nordea-pulje kr skoler. Fra april 2015-november 2015: havedyrkning, madlavning og Projektholder har anslået at naturformidling for skoleklasserne. etableringsomkostninger for Afhængigt af skoledagens længde Etape 1 udgør kr. (ekskl. Frivilligt arb.) og behov for skolefritidsordning for Etape 2 (ekskl. Frivilligt arb.) børn fra og med 4. klasse, vil havedyrkningen som fritidstilbud blive udbudt. 1 Projekttitel: Haver til maver Skullerodsholm Supplerende oplysninger Der er efter modtagelse af ansøgning, givet tilsagn fra Carl Nielsen skolen om tilskud på kr. for hver af de 2 skoleklasser der skal deltage i forløbet. Ligeledes er der fra Nr. At følge Fynslands indstilling og yde tilskud på kr. Tilskud gives under forudsætning af, at projektholder rejser min. tilsvarende ekstern medfinansiering, til etablering af projektets 1. etape, ud over de nuværende tilsagn.

2 Lyndelse friskole givet tilsagn om tilskud på kr. til den skoleklasse der skal deltage i projektet. Der er endvidere udtryk stor velvilje fra sekretariatet for Haver til maver om, at yde tilskud til etablering, formidling samt tilskud til undervisningsmateriale.

3 2 Projekttitel: Udbygning af legeplads i Højrup Hillerslev Sogns Lokalråd Etablering af streetbane på legeplads i Højrup Det samlede udgifter for projektet er oplyst til kr Der er givet en rabat på 35 %, idet det er en demomodel, hvorfor den samlede pris ex moms for streetbane er kr der dækker flg.: Uno Multibane med 2 mål kr Underlag,stabilgrus, stenmel samt 91 m2 coloch fliser kr Opsætning, støbearbejde, ifyld og gravearbejde kr Levering kr tilkøb af basketkurve kr landdistriktspuljen kr Fynsland vurderer, at et tilskud fra landdistriktspuljen sammen med et væsentligt bidrag fra lokalområdet både økonomisk men også via frivilligt arbejde gør, at etableringen af en streetbane kan realiseres til gavn for områdets beboere men også for besøgende på Naturstien og turister på Højrupgaard. tilskud på kr. At følge Fynslands indstilling og yde tilskud på kr. Egenfinansiering kr Der udgør bruger nedlagt petanquebane + nyt gruslag og indkøber fliser kr Lokalråd udfører selv støbning og opsætning af banen kr Basketkurve finansieres via andre tilskud kr frivilligt arbejde puljer/fonde Højrupgaard fiskesø kr Jan Andersen Tømmermester kr Højrup Vognmandsforretning kr Jyske Bank kr Lokalrådet kr Deko Godt Et skilt til legepladsen Lokale landmænd som udlåner deres maskiner gratis.

4 3 Projekttitel: Energioptimering i ALL time Fitness i Årslev ALL time Fittnness i Årslev 4 Projekttitel: Inspirationsstien Skullerodsholm Skullerodsholm 5 Projekttitel: Hjertestarter ved Nab Strand Hjertestarterforen ingen for V. Aaby, Aastrup og Pejrup Tilskud til energiforbedrende tiltag i form af at udskifte lysstofrør til LED rør. Etablering af 1 km natur-sti til friluftsaktiviteter på Skullerodsholm (Nr. Lyndelse). Opsætning af hjertestarter + skab ved Nab strand i Aastrup projektet kr landdistriktspuljen kr arbejdskraft kr puljer/fonde kr Det er oplyst at de samlede udgifter for en hjertestarter i skab, incl. opsætning, forsikring og service et år udgør kr Der udgør Skab kr Hjertestarter kr Drift Abonnement Telia kr. 120 Forsikring kr. 500 Service kr. 200 I alt kr Moms kr Samlet kr Opsætning kr Der foreligger ikke indstilling fra Fynsland, da projektet var indstillet til behandling via moderniseringspuljen Der foreligger ikke indstilling fra Fynsland, da projektet var indstillet til behandling via moderniseringspuljen afslag til projektet, da det er Fynslands vurdering, at midler til hjertestartere bør finansieres via andre puljer. Fynsland opfordrer kommunen til, at engagere sig i at opstille hjertestarter ved alle offentlige strande i kommunen. Dette for at øge sikkerheden ved kommunens offentlige strande, og højne kvaliteten af kommunens offentlige strande, som led i at styrke kystturisme. Behandling af projektet sker i moderniseringspuljen Der ydes tilskud på kr. til etablering af 1 km natur-sti til friluftsaktiviteter på Skullerodsholm, da det vægtes positivt, at der er stor ekstern medfinansiering til projektet. Tilskuddet gives fra henholdsvis landdistriktspuljen og moderniseringspuljen med et tilskud på hver kr. Der ikke ydes tilskud til opsætning af Hjerte-starter ved Nab strand. Opsætning af hjertestartere bør indgå i en samlet plan for strandene, herunder hvilke strande skal prioriteres, hvad er niveauet og faciliteter mv. landdistriktspuljen kr arbejdskraft kr. Ikke oplyst Den fremadrettede drift varetages af

5 hjertestarterforeningen hvor der i dag er ca. 180 medlemmer. 6 Projekttitel: Beplantning - Motionstræfpunkt Horne Horne Gymnastikforening 7 Projekttitel: Rudmedage i Aug., sommerhøjskole for børn og voksne Initiativgruppen bag sommerhøjskolen, under lokalrådet for Rudme 8 Projekttitel: Borgerbudget Fynsland Beplantning rundt om Motionstræfpunkt i Horne Sommerhøjskole for børn og voksne i Rudme, hvor man bruger og forener områdets ressourcer., til at afvikle 3 dages højskole. En sommerhøjskole hvor man betoner kvalitet frem for blot aktivitet. Fynsland har trukket ansøgning om forsøg med borgerbudget for at der kan reserveres midler til at medfinansierer deltagelse i Ryslinge Landsbyhøjskoles sommerhøjskole kursus projektet kr landdistriktspuljen kr arbejdskraft kr puljer/fonde projektet kr landdistriktspuljen kr arbejdskraft kr. ikke oplyst, men en del arbejdstimer Indtægter til projektet via salg og entre projektet kr landdistriktspuljen kr. arbejdskraft kr. puljer/fonde Det vurderes, at projekter vedr. beplantning af offentlige arealer bør finansieres af kommunen. Lokalområderne kan herefter på frivillig basis indgå driftsaftaler med kommunen fremadrettet om drift og pleje af arealerne, for at få ressourcerne til at række længere. Det er Fynslands vurdering, at projektet med en finansiering fra puljen kan realiseres, derfor indstilles, at der gives støtte på kr. Det er Fynsland vurdering, at projektet formål om, at bruge og forene lokale ressourcer til at styrke og udbygge en lokal sommerhøjskole medvirker til at styrke det lokale netværk Der giver tilsagn om støtte på i alt kr. til det samlede projektet. Tilskud gives under forudsætning af, at det ikke dækker udgifter til musikunderholdning. Fynsland trækker ansøgning om pilotprojekt med borgerbudget, men indstiller, at reserver midler til finansierer 10 pladser på Ryslinge Landsbyhøjskoles sommerhøjskole kursus Det foreslås, at der reserveres samlet kr. således, at egenbetalingen for de lokalrådsmedlemmer der ønsker at gøre brug af en af de 10 Der ydes tilskud på kr. til beplantning rundt om Motionstræfpunkt i Horne. Tilskuddet gives under forudsætning af, at der indgås en driftsaftale med foreningen om drift og pleje af beplantningen, således kommunen ingen driftsforpligtelser har på arealet fremadrettet. Der ydes støtte på kr. til Rudmedag i Aug., sommerhøjskole for børn og vokse. Tilskuddet gives specifik til at dække halvdelen af udgifter til honorar til oplægsholder, plakater samt annoncering. Der samlet reserveres kr. til tilskud til 8 pladser på Ryslinge innovationshøjskoles sommerkursus Midlerne reserveres under forudsætning af, at egen finansieringen udgør 1000 kr.

6 plader bliver 500 kr. 9 Projekttitel: SDR. Gadekær SDR. Højrup beboerforening. 10 Projekttitel: Gislev Børneskov Naturpark, Projekt Grønvækst, Delprojekt 1; Aktivitets- og mødested ved sø Gislev lokalråd Renovering af SDR. Gadekær (projektet er genfremsendt, efter der blev givet afslag til projektet ved 2. ansøgninsrunde til LD-puljen 2013) Der er udarbejdet en landskabsplan for Børneskoven i Gislev inklusive forbindelser/stier mod naboarealerne ved indpasning af forskellige aktiviteter. (finansieret via et tilskud på kr. fra landdistriktspuljen 2013). Det videre arbejde er opdelt i delprojekter, der tager sigte på, at Børneskoven naturpark bliver et sted for aktiv udfoldelse for børnefamilier og de andre mange brugere af parken. Delprojekt drejer sig om etablering af et møde- og aktivitetssted ved sø. projektet kr moms landdistriktspuljen kr arbejdskraft kr puljer/fonde kr. (friluftsrådet) projektet kr landdistriktspuljen kr arbejdskraft kr Egenfinansiering kr puljer/fonde kr. 0 Det er Fynsland vurdering, at projekter med oprensning og forskønnelse af lokale gadekær fremadrettet bør finansiering via puljer afsat specifikt til dette formål af Faaborg-Midtfyn kommune, samt at lokalområderne kan bidrage hertil via lokalt indsamlede midler og frivilligt arbejdskraft. tilskud på kr. tilsagn om støtte på kr. Projektet fik fra landdistriktspuljen 2013 bevilliget et samlet tilskud på kr. til udarbejdelse af en landskabsplan, og opfordre Gislev lokalråd til at lave en samlet gennemførelsesplan inddelt i etaper, hvortil der kan søges ekstern finansiering, således etablering af Gislev Børneskov naturpark ikke alene finansieres via tilskud fra Faaborg-Midtfyn Kommune. Der er truffet aftale om, at Natur og Landskab hjælper med en oprensning og evt. noget opretning af stensætning i Natur og landskab afholder i foråret møde med beboerforeningen i Sdr. Højrup, for at afklare hvilke opgaver de kan bidrage med. På den baggrund ydes der ikke støtte til projektet. Der ydes tilskud på kr. til delprojekt 1; Aktivitets- og mødested ved sø i Gislev Børneskov Naturpark. Det vurderes, at projektet medvirker til, at der tages et lokalt ejerskab til at udvikle på de kvaliteter som Gislev rummer. Tilskuddet gives under forudsætning af, at der udarbejdes en samlet plan for finansiering af projektets delprojekter med henblik på, at hente den resterende finansiering af projektet via ekstern

7 medfinansiering. Samlet antal ansøgninger 10 Der er samlet ansøgt om midler på kr Fynsland indstiller, at 7 projekter samlet får tilskud på kr. Fagchef indstiller, at 7 projekter samlet får tilskud på kr.

Ansøgt beløb. Fynsland indstilling Ridebane hegn 54.175 kr. Indstilling 20.000 kr. Kultur og Naturformidling ved hjælp at QRkoder

Ansøgt beløb. Fynsland indstilling Ridebane hegn 54.175 kr. Indstilling 20.000 kr. Kultur og Naturformidling ved hjælp at QRkoder indstilling Oversigt over ansøgninger til 1. ansøgningsrunde af Faaborg-Midtfyn Kommunes landdistriktspulje 2012 Ansøger Årslev/Sdr. Nærå Rideklub Lokalrådet for Horne Land Naturstyrelsen Fyn Lokalrådet

Læs mere

Ansøgt Fynslands. 75.000 kr. Indstilling Afslag 15.000 kr. Indstilling. 60.000 kr. Indstilling Afslag

Ansøgt Fynslands. 75.000 kr. Indstilling Afslag 15.000 kr. Indstilling. 60.000 kr. Indstilling Afslag s indstilling Oversigt over ansøgninger til 2. ansøgningsrunde af Faaborg-Midtfyn Kommunes landdistriktspulje 2013 Ansøger Nr. Broby lokalråd, Lokalrådet for Brobyværk og X- huset Formål Fælles udviklingsstrategi

Læs mere

Ansøgt Fynslands. 100.000 kr. Indstilling 25.000 kr. 18.000 kr. Indstilling 18.000 kr.

Ansøgt Fynslands. 100.000 kr. Indstilling 25.000 kr. 18.000 kr. Indstilling 18.000 kr. s indstilling Oversigt over ansøgninger til 1. ansøgningsrunde af Faaborg-Midtfyn Kommunes landdistriktspulje 2013 Ansøger Keld Jakobsen Lokalrådet for Horne Land Formål Lokalportalen.dk - én indgang til

Læs mere

hvortil litteraturforeninger ikke kan modtage tilskud til efter denne ordning. til porto og annoncering til foredrag d.

hvortil litteraturforeninger ikke kan modtage tilskud til efter denne ordning. til porto og annoncering til foredrag d. Oversigt over ansøgninger til pulje til kulturelle formål og udviklingspulje 2009 Ansøgere Ønske Indstilling Forslag til afgørelse Januar-ansøgningsrunden Multihuset Højgaard søger i august underskudsgarant

Læs mere

Kriterier for landdistriktspuljen

Kriterier for landdistriktspuljen Bosætning og Erhverv samt Fynslands indstilling til projekter, der har ansøgt Faaborg-Midtfyn Kommunes Landdistriktspulje anden ansøgningsrunde 2015 Kriterier for landdistriktspuljen 1. Understøtte landsbyernes

Læs mere

Der ansøges samlet tilskud fra landdistriktspuljen på 178.402 kr. Materialer til isolering

Der ansøges samlet tilskud fra landdistriktspuljen på 178.402 kr. Materialer til isolering Begrundelser for tilsagn og afslag fra henholdsvis Fynsland og Fagchef for Plan og Kultur til 2. ansøgningsrunde af Faaborg-Midtfyn Kommunes Landdistriktspulje 2014. Projekt / Ansøger 1 Faaborg Amatørfiskerforening

Læs mere

Indhold. Tilskud til kulturelle aktiviteter

Indhold. Tilskud til kulturelle aktiviteter Oversigt over puljer Dette notat orienterer om øvrige udviklingspuljer kommunen råder over udover den eksterne udviklingspulje. Oversigten orienterer om puljernes formål, økonomi, samt hvilket udvalg,

Læs mere

Farvekoder: Egenfinansiering private midler: Egenfinansiering offentlige nationale midler: Egenfinansiering frivilligt arbejde:

Farvekoder: Egenfinansiering private midler: Egenfinansiering offentlige nationale midler: Egenfinansiering frivilligt arbejde: Farvekoder: Egenfinansiering private midler: Egenfinansiering offentlige nationale midler: Egenfinansiering frivilligt arbejde: Tilskud fra aktionsgruppe nationale midler fra Fødevareministeriet: Tilskud

Læs mere

Årsmøde / Repræsentantskabsmøde de 18. marts 2014

Årsmøde / Repræsentantskabsmøde de 18. marts 2014 Årsmøde / Repræsentantskabsmøde de 18. marts 2014 Beretning for perioden 26.2. 2013 til 18.3. 2014 Bestyrelsen konstituering på møde 4.3.2013 - formand Gunnar Landtved - næstformand: Steen Outzen - kasserer:

Læs mere

Fagchefs indstilling Fyens Rundkirke, Horne. Ansøgt beløb. Indstilling Afslag Lokalrådet for Horne Land. 40.000 kr. Indstilling 40.000 kr.

Fagchefs indstilling Fyens Rundkirke, Horne. Ansøgt beløb. Indstilling Afslag Lokalrådet for Horne Land. 40.000 kr. Indstilling 40.000 kr. indstilling Oversigt over ansøgninger til 2. ansøgningsrunde af Faaborg-Midtfyn Kommunes landdistriktspulje 2012 Ansøger Formål beløb indstilling s indstilling Fyens Rundkirke, Horne Anlæggelse af meditationslabyrint

Læs mere

Lokalsamfunds- og Planudvalget: Opgaver og indsatser

Lokalsamfunds- og Planudvalget: Opgaver og indsatser Lokalsamfunds- og Planudvalget: Opgaver og indsatser Udarbejdet af: Sagsnummer.: Johanne Holten Dato: 28-04-2014 Version nr.: 3 00.22.00-P00-1-14 Indledning og baggrund Lokalsamfunds- og Planudvalget er

Læs mere

Notat til Statsrevisorerne om beretning om etablering af nationalparker i Danmark. Januar 2016

Notat til Statsrevisorerne om beretning om etablering af nationalparker i Danmark. Januar 2016 Notat til Statsrevisorerne om beretning om etablering af nationalparker i Danmark Januar 2016 FORTSAT NOTAT TIL STATSREVISORERNE 1 Opfølgning i sagen om etablering af nationalparker i Danmark (beretning

Læs mere

Vejledning til ansøgninger til puljen til Grønne Ildsjæle, 2013, Version 2

Vejledning til ansøgninger til puljen til Grønne Ildsjæle, 2013, Version 2 Vejledning til ansøgninger til puljen til Grønne Ildsjæle, 2013, Version 2 1. Indledning...2 2. Formål med Puljen til Grønne Ildsjæle...2 3. Typer af projekter der kan ydes tilskud til...2 4. Hvor meget

Læs mere

REFERAT KULTUR & FRITIDSUDVALGET. den 27.01.2009 på Ib Dam Schultz kontor

REFERAT KULTUR & FRITIDSUDVALGET. den 27.01.2009 på Ib Dam Schultz kontor REFERAT KULTUR & FRITIDSUDVALGET den 27.01.2009 på Ib Dam Schultz kontor SAGSOVERSIGT 1 Godkendelse af dagsorden... 3 2 Jernved Idrætsforening søger fritagelse om indfrielse af pantebrev... 4 3 Prioritering

Læs mere

vejledning til Ansøgningsskema

vejledning til Ansøgningsskema Side 1 af 2 Den vilde idé Beboere, beboergrupper og ildsjæle kan søge om støtte til en vild idé, som giver nye og inspirerende fælles faciliteter. vejledning til Ansøgningsskema Realdania-kampagnen DET

Læs mere

Ansøgningsskema til Haderslev i Bevægelse

Ansøgningsskema til Haderslev i Bevægelse Nedenstående ansøgningsskema kan udfyldes i samarbejde med projektleder fra Sundhedsservice. Alle felter behøver ikke udfyldes, men des bedre projektet beskrives, des lettere er sagsbehandlingen. Ansøgningen

Læs mere

VEJLEDNING I AT UDFYLDE ANSØGNINGS- SKEMA. (Puljen til lokale projekter)

VEJLEDNING I AT UDFYLDE ANSØGNINGS- SKEMA. (Puljen til lokale projekter) VEJLEDNING I AT UDFYLDE ANSØGNINGS- SKEMA (Puljen til lokale projekter) Vejledning i at udfylde ansøgningsskema (Puljen til lokale projekter) Inden du går i gang med at udfylde ansøgningsskemaet, bør du

Læs mere

Det lokale miljøarbejde i Brønshøj-Husum

Det lokale miljøarbejde i Brønshøj-Husum Det lokale miljøarbejde i Brønshøj-Husum Arbejdsplan for 2014 Fra idé til plan Arbejdsplanen for det lokale miljøarbejde i Brønshøj-Husum i 2014 rummer en snes projekter, der fordeler sig ligeligt mellem

Læs mere

Egenfinansiering offentlige nationale midler. Egenfinansiering frivilligt arbejde. Tilskud fra aktionsgruppe nationale midler fra Fødevareministeriet

Egenfinansiering offentlige nationale midler. Egenfinansiering frivilligt arbejde. Tilskud fra aktionsgruppe nationale midler fra Fødevareministeriet Egenfinansiering private midler Egenfinansiering offentlige nationale midler Egenfinansiering frivilligt arbejde Tilskud fra aktionsgruppe nationale midler fra Fødevareministeriet Tilskud fra aktionsgrupper

Læs mere

RAPPORT. Administrationspraksis for grøn ordning

RAPPORT. Administrationspraksis for grøn ordning RAPPORT Administrationspraksis for grøn ordning udarbejdet af Margit Lund Plan, Udvikling og Kultur, december 2010 ADMINISTRATIONSPRAKSIS Side 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Indledning... 3 2. Anvendelsesmuligheder

Læs mere

Naturgenopretning Karen Mariesvej, Saltum 2014-15

Naturgenopretning Karen Mariesvej, Saltum 2014-15 Naturgenopretning Karen Mariesvej, Saltum 2014-15 Planen revideres løbende senest 7. nov. 2014 26 af de 42 sommerhusejere ved Karen Mariesvej i Saltum er gået sammen i Moselauget for at forsøge at genskabe

Læs mere

Dette skema benyttes til fremsendelse af ansøgning til puljen Helhedsplanpuljen. Forbeholdt sekretariat / bestyrelsen Side 1 af 2

Dette skema benyttes til fremsendelse af ansøgning til puljen Helhedsplanpuljen. Forbeholdt sekretariat / bestyrelsen Side 1 af 2 Ansøgningsskema Dette skema benyttes til fremsendelse af ansøgning til puljen Helhedsplanpuljen. Forbeholdt sekretariat / bestyrelsen Side 1 af 2 Projektnummer Modtaget den Behandlet den Afsluttet den

Læs mere

Puljen til busfremkommelighed. Samlet ansøgningsmateriale

Puljen til busfremkommelighed. Samlet ansøgningsmateriale Puljen til busfremkommelighed Samlet ansøgningsmateriale 29. oktober 2014 3 Pulje til busfremkommelighed Indhold Puljen til forbedring af den kollektive trafik i yderområder 4 Formål 5 Økonomisk ramme

Læs mere

ADMINISTRATIONSPRAKSIS

ADMINISTRATIONSPRAKSIS ADMINISTRATIONSPRAKSIS FOR GRØN ORDNING HERNING KOMMUNE Udarbejdet af Planafdelingen, september 2012 INDHOLD Indledning 3 Hvilke projekter støttes? 3 Geografi sk fordeling af VE-midlerne 3 Hvordan ansøger

Læs mere

Grøn Ordning. Indlæg af Janni Theilgaard Mundt, sagsbehandler hos Energinet.dk

Grøn Ordning. Indlæg af Janni Theilgaard Mundt, sagsbehandler hos Energinet.dk Grøn Ordning Indlæg af Janni Theilgaard Mundt, sagsbehandler hos Energinet.dk 1 Information om Grøn Ordning 1. Hvad er Energinet.dk s rolle 2. Hvad er kommunens rolle 3. Hvad gives der tilskud til 4. Landskabelige

Læs mere

Vi har behandlet din sag ud fra de seneste oplysninger, du har sendt via Tast selv-service, og med tilhørende projektgrænse indtegnet i IMK.

Vi har behandlet din sag ud fra de seneste oplysninger, du har sendt via Tast selv-service, og med tilhørende projektgrænse indtegnet i IMK. 27762 Langeland kommune Fredensvej 1 5900 Rudkøbing Sagsnummer: 15-0139332 Dato: 6. november 2015 CVR-nr.: 29188955 Du får tilsagn om tilskud til dit projekt Projekttitel: Holmsmose etablering af vådområde

Læs mere

Projektbeskrivelse - herunder sammenhæng med strategi og indsatsområde:

Projektbeskrivelse - herunder sammenhæng med strategi og indsatsområde: Nr. 13 Projektnavn: Aftaleholder: Kategori: Indsatsområde: Fagudvalg: Adm. prioritering: ANLÆG Rehabilitering Bakkegården-ombygning thekøkkener Plejehjemsområde Øst Andet --- Socialudvalg Funktion: 05.32.32

Læs mere

Notat. Udmøntning af Puljen til multibaner og lignende. Til. Forligspartierne bag kvalitetsfondsmidlerne (kulturudvalget samt Enhedslisten)

Notat. Udmøntning af Puljen til multibaner og lignende. Til. Forligspartierne bag kvalitetsfondsmidlerne (kulturudvalget samt Enhedslisten) Notat Til Forligspartierne bag kvalitetsfondsmidlerne (kulturudvalget samt Enhedslisten) Den Udmøntning af Puljen til multibaner og lignende Aarhus Kommune Sport & Fritid Kultur og Borgerservice 1. Resume

Læs mere

Indstilling. Supercykelsti mellem Midtbyen og Lisbjerg. 1. Resume. Til Aarhus Byråd via Magistraten. Teknik og Miljø.

Indstilling. Supercykelsti mellem Midtbyen og Lisbjerg. 1. Resume. Til Aarhus Byråd via Magistraten. Teknik og Miljø. Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Teknik og Miljø Den 22. oktober 2013 Aarhus Kommune Teknik og Miljø Godkendelse af projekt og indtægtsbevilling for en supercykelsti mellem Midtbyen og Lisbjerg.

Læs mere

VEJLEDNING TIL ANSØGERE OM GRØN ORDNING

VEJLEDNING TIL ANSØGERE OM GRØN ORDNING VEJLEDNING TIL ANSØGERE OM GRØN ORDNING HERNING KOMMUNE Udarbejdet af Planafdelingen, april 2014 INDHOLD Generelle oplysninger 3 Hvad kan du søge til? 3 Hvem kan søge? 4 Praktisk vejledning - hvordan søger

Læs mere

Brugervejledning for ansøgninger til udlodningsmidler til friluftsliv

Brugervejledning for ansøgninger til udlodningsmidler til friluftsliv Brugervejledning for ansøgninger til udlodningsmidler til friluftsliv Ansøgninger indsendes via et elektronisk ansøgningsskema, som findes på www.friluftsrådet.dk/tilskud. Dér kan du også læse om, hvad

Læs mere

Ansøgt Fynsland kr. Indstilling kr kr. Indstilling kr kr. Indstilling Afslag kr. Indstilling.

Ansøgt Fynsland kr. Indstilling kr kr. Indstilling kr kr. Indstilling Afslag kr. Indstilling. indstilling Oversigt over ansøgninger til 2. ansøgningsrunde af Faaborg-Midtfyn Kommunes landdistriktspulje 2011 Ansøger Nr. Broby Agility forening Lokalrådene for Krarup/Espe Hillerslev Gestelev/Heden/

Læs mere

Vejledning om ansøgning til puljen Det gode hverdagsliv for ældre i plejeboliger 15.75.30.94. Ansøgningsfrist d. 13. maj 2013

Vejledning om ansøgning til puljen Det gode hverdagsliv for ældre i plejeboliger 15.75.30.94. Ansøgningsfrist d. 13. maj 2013 Social- og Integrationsministeriet Vejledning om ansøgning til puljen Det gode hverdagsliv for ældre i plejeboliger 15.75.30.94 Ansøgningsfrist d. 13. maj 2013 INDHOLDSFORTEGNELSE 1 Indledning... 2 2 Puljens

Læs mere

Retningslinjer for udviklingspuljen for børn og unge i Københavns Kommune

Retningslinjer for udviklingspuljen for børn og unge i Københavns Kommune Retningslinjer for udviklingspuljen for børn og unge i Københavns Kommune Vedtaget af Borgerrepræsentationen 1. december 2011 Gældende fra 1. januar 2012 Retningslinjer for tildeling af udviklingsmidler

Læs mere

Tips- og Lottomidler til Friluftslivet Brøndby d. 1. November 2012

Tips- og Lottomidler til Friluftslivet Brøndby d. 1. November 2012 Tips- og Lottomidler til Friluftslivet Brøndby d. 1. November 2012 Friluftsrådet mere natur - mere friluftsliv Tips- og Lottomidler fra Danske Spil Tips- og Lottomidler til Friluftslivet er en del af overskuddet

Læs mere

Sjællands Odde Aktivitetshus

Sjællands Odde Aktivitetshus Plejehjemmet Oddenvej 296, omkring 1950 Projektbeskrivelse: Udnyttelse af ejendommen Oddenvej 296 til Sjællands Odde Aktivitetshus Fremsendt af: Foreningen Kontaktperson: Telefon: Email: 1 Titel - er tænkt

Læs mere

Tips- og Lottomidler til Friluftslivet Herning d. 15. marts 2012

Tips- og Lottomidler til Friluftslivet Herning d. 15. marts 2012 Tips- og Lottomidler til Friluftslivet Herning d. 15. marts 2012 Friluftsrådet mere natur - mere friluftsliv Tips- og Lottomidler fra Danske Spil Tips- og Lottomidler til Friluftslivet er en del af overskuddet

Læs mere

Indstilling. Skovrejsning 2014-2017. 1. Resume. Til Aarhus Byråd via Magistraten Sundhed og Omsorg. Den 11. juni 2013.

Indstilling. Skovrejsning 2014-2017. 1. Resume. Til Aarhus Byråd via Magistraten Sundhed og Omsorg. Den 11. juni 2013. Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Sundhed og Omsorg Den 11. juni 2013 Skovrejsning 2014-2017 Aarhus Kommune Teknik og Miljø Status for Skovrejsning 2009 2012 og forslag til ny skovhandlingsplan

Læs mere

Egenfinansiering offentlige nationale midler. Egenfinansiering frivilligt arbejde. Tilskud fra aktionsgruppe nationale midler fra Fødevareministeriet

Egenfinansiering offentlige nationale midler. Egenfinansiering frivilligt arbejde. Tilskud fra aktionsgruppe nationale midler fra Fødevareministeriet Egenfinansiering private midler Egenfinansiering offentlige nationale midler Egenfinansiering frivilligt arbejde Tilskud fra aktionsgruppe nationale midler fra Fødevareministeriet Tilskud fra aktionsgrupper

Læs mere

Principper for tildeling af tilskud

Principper for tildeling af tilskud Tilskud til frivilligt socialt arbejde jf. 18 i lov om social service Ansøgningsfrist mandag den 1. september 2014 Ansøgningsskemaet downloades og gemmes som et Word dokument, der navngives med foreningens

Læs mere

Indstilling. 1. Resume. Til Århus Byråd via Magistraten Social- og Beskæftigelsesforvaltningen. Den 2. december 2008.

Indstilling. 1. Resume. Til Århus Byråd via Magistraten Social- og Beskæftigelsesforvaltningen. Den 2. december 2008. Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Social- og Beskæftigelsesforvaltningen Den 2. december 2008 Anlægsbevilling til indledende arbejder i forbindelse med opførelse af kommunalt bofællesskab til

Læs mere

Tilskudsordning til private natur- og friluftsprojekter. - ansøgningsfrist den 25. april 2014

Tilskudsordning til private natur- og friluftsprojekter. - ansøgningsfrist den 25. april 2014 Tilskudsordning til private natur- og friluftsprojekter - ansøgningsfrist den 25. april 2014 Vejledning til ansøgning om tilskud til private naturprojekter i Middelfart Kommune 2014 Søg tilskud til et

Læs mere

Anlægsbevilling - Projekter i cykelstiplanen - Åbent

Anlægsbevilling - Projekter i cykelstiplanen - Åbent Anlægsbevilling - Projekter i cykelstiplanen - Åbent Tidl. politisk behandling Forventet sagsgang Lovgrundlag BY, 03.05.11, pkt. 57 TM-U, ØK, BY Vejloven SAGENS INDHOLD I budget 2014 er der afsat 4,0 mio.

Læs mere

NOTAT. Ansøgt Fynsland. 150.000 kr. 18.750 kr. fra landdistriktspuljen. 512.000 kr.? Anført som det ansøgte beløb! 193.893 kr. til anskaffelse af

NOTAT. Ansøgt Fynsland. 150.000 kr. 18.750 kr. fra landdistriktspuljen. 512.000 kr.? Anført som det ansøgte beløb! 193.893 kr. til anskaffelse af Motionsområder og -mødesteder: 2. ansøgningsrunde. Projektbeskrivelser og indstillinger Sag: 18.20.00-Ø40-1-10 Martin Holmlund Lauesen Plan og kultur 02-12-2010 1 Tarup-Davinde I/S Formål Mødested ved

Læs mere

Vejledning til ansøgning om støtte i forbindelse med partnerskabspuljer til el og gas til transport

Vejledning til ansøgning om støtte i forbindelse med partnerskabspuljer til el og gas til transport Vejledning til ansøgning om støtte i forbindelse med partnerskabspuljer til el og gas til transport September 2015 Indhold 1 Vejledningens formål... 3 1.1 Hvilke projekter kan der gives støtte til?...

Læs mere

Oversigt over anlægsblokke Udvalg: Kultur- og Fritidsudvalg I 2016-priser Budget 2016

Oversigt over anlægsblokke Udvalg: Kultur- og Fritidsudvalg I 2016-priser Budget 2016 Oversigt over anlægsblokke Udvalg: Kultur- og Fritidsudvalg I 2016-priser Budget 2016 Ark Pol. Omr. Prioritering Nr Projektnavn Afledt drift i 2016 2016 2017 2018 2019 Prioritet 101 51 A3 101 Museum Sønderjylland

Læs mere

Småøernes Aktionsgruppe

Småøernes Aktionsgruppe Vejledning om støtte via Småøernes Aktionsgruppe Vi støtter projekter, som viser nye veje og skaber fremskridt på de 27 småøer synliggør muligheder og kvaliteter på småøerne styrker samarbejde og fællesskab

Læs mere

Referat Nærdemokratiudvalget's møde Torsdag den 08-11-2012 Kl. 17:00 Aktivhuset i Lundeborg

Referat Nærdemokratiudvalget's møde Torsdag den 08-11-2012 Kl. 17:00 Aktivhuset i Lundeborg Referat Nærdemokratiudvalget's møde Torsdag den 08-11-2012 Kl. 17:00 Aktivhuset i Lundeborg Deltagere: Arne Ebsen, Mette Kristensen Afbud:, Pia Dam, Mogens Stampe Indholdsfortegnelse Sag Tekst Sidenr.

Læs mere

Naturvejlederløntilskud Årsrapport 2010

Naturvejlederløntilskud Årsrapport 2010 Naturvejlederløntilskud Årsrapport 2010 Referencenummer: 19176 Naturvejleder: Michael Schack Arbejdssted: Gram Slot Adresse: Slotsvej 54 Postnummer/By: 6510 Gram Kort resumé af årets vigtigste begivenheder:

Læs mere

Se yderligere beskrivelse under anlægsskemaet: Modernisering af lokale aktivitetscentre

Se yderligere beskrivelse under anlægsskemaet: Modernisering af lokale aktivitetscentre Anlæg Nummer 78 Projektnavn Ekstra midler til modernisering af lokale aktivitetscentre Fagudvalg Kultur- og Fritidsudvalget Funktion 03.22.18 Aftaleenhed Fagsekretariat Plan og Kultur Indsatsområde Bosætning

Læs mere

Projektbeskrivelse: Jolle- og kajakhus

Projektbeskrivelse: Jolle- og kajakhus NAPPEDAM BÅDELAUG Projektbeskrivelse: Jolle- og kajakhus Side!1 NAPPEDAM BÅDELAUG NAPPEDAM BÅDELAUG BYGGER NYE KLUBFACILITETER FOR JOLLE- OG KAJAKAFDELING Baggrundsinformation en bådehavn for foden af

Læs mere

Oversigt over ansøgninger til AKA-puljen, april 2015 edoc: 2015-004200-4

Oversigt over ansøgninger til AKA-puljen, april 2015 edoc: 2015-004200-4 Oversigt over ansøgninger til AKA-puljen, april 2015 edoc: 2015-004200-4 Nr. Telte og andre faciliteter til samling 1 Egense Telt til lokale arrangementer 2015-017784 Projektet omhandler indkøb af festtelt.

Læs mere

Ansøgninger til LANDDISTRIKTSPULJEN

Ansøgninger til LANDDISTRIKTSPULJEN Ansøgninger til LANDDISTRIKTSPULJEN Turup o Forskønnelse ved gadekæret i Turup Ørsted o Samlingshave i Ørsted Jordløse o Skilte og beplantning i Jordløse Brydegård o Samlingssted i Brydegård Dreslette/Snave

Læs mere

Skema til ansøgers opstilling af detaljeret budget med samtlige udgifter og indtægter samt eventuel medfinansiering

Skema til ansøgers opstilling af detaljeret budget med samtlige udgifter og indtægter samt eventuel medfinansiering Skema til ansøgers opstilling af detaljeret budget med samtlige udgifter og indtægter samt eventuel medfinansiering Udviklingsprojekt: Fastholdelse af unge, der har fået uddannelsespålæg. Poster som er

Læs mere

Budgetaftale 2015-2018

Budgetaftale 2015-2018 Budgetaftale 2015-2018 Bilag 2 H www.lejre.dk Dato: 26. september 2014 Investeringsoversigt 2015-2018 Budget 2015-2018 rummer anlægsinvesteringer for godt 280 mio. kr. i budgetperioden. Heraf er ca. 230

Læs mere

ANSØGNING TIL FRILUFTSRÅDET. Fra Skjoldungeland til Nationalpark

ANSØGNING TIL FRILUFTSRÅDET. Fra Skjoldungeland til Nationalpark Oktober 2012 ANSØGNING TIL FRILUFTSRÅDET Fra Skjoldungeland til Nationalpark På de sidste bestyrelsesmøder i nationalparkprojekt Skjoldungelandet er det vurderet, at fortsat udviklings- og forankringsarbejde

Læs mere

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 11. april 2012. Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 11. april 2012. Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 11. april 2012 Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. KF - Godkendelse af dagsorden...1 2. KF - Temadrøftelse 11.04.12...2 3. KF- Ansøgning

Læs mere

Referat for: Lemvig Provstiudvalg. PU møde 7. oktober 2014. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret. Fraværende: Bettina R. Tonnesen

Referat for: Lemvig Provstiudvalg. PU møde 7. oktober 2014. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret. Fraværende: Bettina R. Tonnesen Referat for: Lemvig Provstiudvalg PU møde 7. oktober 2014. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret Fraværende: Bettina R. Tonnesen Mødepunkt 1 Godkendelse af protokol Godkendt 2 Besigtigelse af mandskabsfaciliteterne

Læs mere

Vejledning til ansøgning om støtte fra puljen Udvikling af bedre rammer for det gode måltid for ældre 15.75.30.35

Vejledning til ansøgning om støtte fra puljen Udvikling af bedre rammer for det gode måltid for ældre 15.75.30.35 Ministeriet for Børn, Ligestilling, Integration og Sociale Forhold Vejledning til ansøgning om støtte fra puljen Udvikling af bedre rammer for det gode måltid for ældre 15.75.30.35 Ansøgningsfrist d. 6.

Læs mere

Resume af Copenhagen Economics rapport Fører støtte til fitness og dans til forvridning af konkurrencen?

Resume af Copenhagen Economics rapport Fører støtte til fitness og dans til forvridning af konkurrencen? Dato: 5. november 2015 Sag: METS-14/06721-95 Resume af Copenhagen Economics rapport Fører støtte til fitness og dans til forvridning af konkurrencen? 1. Indledning Kommunerne kan efter folkeoplysningsloven

Læs mere

Stråmosen naturgenopretning Ølstykke i Egedal

Stråmosen naturgenopretning Ølstykke i Egedal Stråmosen naturgenopretning i Ølstykke i Egedal 18. april 2016 extern Side 1 af 11 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Oversigt, placering, og ejerskab... 4 3. Tidligere initiativer og status...

Læs mere

En ny folkeskole i Esbjerg Kommune. Den åbne skole - Samarbejde med idræts-/kultur- og foreningslivet

En ny folkeskole i Esbjerg Kommune. Den åbne skole - Samarbejde med idræts-/kultur- og foreningslivet 1 En ny folkeskole i Esbjerg Kommune Den åbne skole Siden folkeskolens etablering ved lov for 200 år siden, har der fundet et samarbejde sted mellem kirken, skolen og det lokale foreningsliv. Det er i

Læs mere

Ansøgningsskema. 5. Problemstilling/udfordring Beskriv kort, hvilket problem eller udfordring projektet/aktiviteten skal være med til at løse:

Ansøgningsskema. 5. Problemstilling/udfordring Beskriv kort, hvilket problem eller udfordring projektet/aktiviteten skal være med til at løse: Ansøgningsskema 1. Oplysninger om ansøger Ansøgers navn: Anders Riisager Forening/institution: Taastrup FC Adresse:Sydskellet 1 Postnummer:2630 Telefon:40208170 CVR-nummer:26456673 By:Taastrup Email:ar@kemi.dtu.dk

Læs mere

Stationsgrunden i Bråskov lokalforankret byfornyelse

Stationsgrunden i Bråskov lokalforankret byfornyelse Stationsgrunden i Bråskov lokalforankret byfornyelse En historie om forandring fortalt i billeder ca. 1957 2012 2013 Bråskov og Omegns Beboerforening - December 2013 Rev. Maj 2014 Situationen i 2010: Stationsgrunden

Læs mere

GudenaaPartnerskaber

GudenaaPartnerskaber GudenaaPartnerskaber Hvad er et grønt partnerskab? Lokale grønne partnerskaber: Miljøministeriet har afsat 5 mio. kr. om året i perioden 2010-2015 (50 % op =l 400.000 kr. ekskl. moms) Grønne partnerskaber

Læs mere

Årsberetning 2009 fra LAG Silkeborg under landdistriktsprogrammet for perioden 2007 2013

Årsberetning 2009 fra LAG Silkeborg under landdistriktsprogrammet for perioden 2007 2013 fra LAG Silkeborg under landdistriktsprogrammet for perioden 2007 2013 2 Oplysninger om den lokale aktionsgruppe Årstal, som indberetningen vedrører: 2009 Navn på lokal aktionsgruppe: Type af lokale aktionsgruppe:

Læs mere

Vejledning til ansøgning om udviklingsstøtte til projekter målrettet socialt udsatte grupper og fremme af integration 15.75.75.13.

Vejledning til ansøgning om udviklingsstøtte til projekter målrettet socialt udsatte grupper og fremme af integration 15.75.75.13. Socialstyrelsen Vejledning til ansøgning om udviklingsstøtte til projekter målrettet socialt udsatte grupper og fremme af integration 15.75.75.13. Ansøgningsfrist d. 9. maj 2016 kl. 12.00 INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Tilskudsordning til private natur- og friluftsprojekter. Ansøgningsfrist den 22. april 2016

Tilskudsordning til private natur- og friluftsprojekter. Ansøgningsfrist den 22. april 2016 Tilskudsordning til private natur- og friluftsprojekter Ansøgningsfrist den 22. april 2016 Vejledning til ansøgning om tilskud til private natur og friluftsprojekter i Middelfart Kommune 2016 Søg tilskud

Læs mere

Ansøgninger fra henholdsvis Hvidovre/Københavns Jagtforening og Ungdomsskolen i Hvidovre om overtagelse af pavillon på Hvidovre Havn.

Ansøgninger fra henholdsvis Hvidovre/Københavns Jagtforening og Ungdomsskolen i Hvidovre om overtagelse af pavillon på Hvidovre Havn. Pkt.nr. 7 Ansøgninger fra henholdsvis Hvidovre/Københavns Jagtforening og Ungdomsskolen i Hvidovre om overtagelse af pavillon på Hvidovre Havn. 323372 Indstilling: 1. at udvalget tager stilling til ansøgningerne,

Læs mere

Formandsberetning 2016

Formandsberetning 2016 Formandsberetning 2016 Som tidligere år var bestyrelsens første opgave efter generalforsamlingen, at afholde Ørslevs Dialogmødet d. 24.02.2015. Her var 30 borgere mødt frem for at møde vores dialogudvalg,

Læs mere

Norddjurs Kommune. Notater vedr. svømmehal i Grenaa

Norddjurs Kommune. Notater vedr. svømmehal i Grenaa Norddjurs Kommune Notater vedr. svømmehal i Grenaa Notat vedrørende tidsplan. Opførelse af ny svømmehal Opgave 2006 2007 Jan Febr Marts April Maj Juni Juli Aug Sept Okt Nov Dec Jan Febr Marts April Maj

Læs mere

TILSKUD TIL KULTUR OG FRITID 2015-2018 HVAD KAN DU SØGE TIL, OG HVORDAN SØGER DU

TILSKUD TIL KULTUR OG FRITID 2015-2018 HVAD KAN DU SØGE TIL, OG HVORDAN SØGER DU TILSKUD TIL KULTUR OG FRITID 2015-2018 HVAD KAN DU SØGE TIL, OG HVORDAN SØGER DU Forord 9 Vil du være med til at gøre Frederiksbergs kultur- og fritidsliv endnu bedre? Og har du brug for støtte til et

Læs mere

Referat. Lokalrådet. Den 25. juni 2012 kl. 17:00 holdt Lokalrådet ordinært møde i mødelokale D, Ullasvej 23, Rønne.

Referat. Lokalrådet. Den 25. juni 2012 kl. 17:00 holdt Lokalrådet ordinært møde i mødelokale D, Ullasvej 23, Rønne. Referat Den 25. juni 2012 kl. 17:00 holdt ordinært møde i mødelokale D, Ullasvej 23, Rønne. Mødet slut kl. 18.15 Medlemmer: Bjarne Kristiansen Britta Hansen Jeanette Werner Lykke Jensen Poul Aksel Eriksen

Læs mere

Læborg lokalråds ansøgning til Vejen Kommunes landdistriktspulje 2017

Læborg lokalråds ansøgning til Vejen Kommunes landdistriktspulje 2017 Læborg lokalråds ansøgning til Vejen Kommunes landdistriktspulje 2017 Beskrivelse Læborg Lokalråd søger om 75.000 kr. fra Landdistriktspuljen til at etablere en multibane (bilag 1) på et centralt placeret

Læs mere

Danmarks Natur og Miljø TV fremfører, at emnet natur og miljø er så omfattende, at man næppe på noget tidspunkt kan tale om, at det er tilstrækkeligt

Danmarks Natur og Miljø TV fremfører, at emnet natur og miljø er så omfattende, at man næppe på noget tidspunkt kan tale om, at det er tilstrækkeligt RADIO- OG TV-NÆVNET Danmarks Natur og Miljø TV Strandgade 73, 3 1401 København K København den 19. marts Klagesager over Det Fælles Fjernsynsnævn for Københavnsområdets afslag på ansøgning fra Danmarks

Læs mere

side 1 Åbent tillægsreferat for Børn- og Skoleudvalgets møde den 06.09.2011 kl. 14:00 Gl. Langeskov Rådhus - mødelokale 2 Tilgår pressen

side 1 Åbent tillægsreferat for Børn- og Skoleudvalgets møde den 06.09.2011 kl. 14:00 Gl. Langeskov Rådhus - mødelokale 2 Tilgår pressen side 1 Åbent tillægsreferat for Børn- og Skoleudvalgets møde den 06.09.2011 kl. 14:00 Gl. Langeskov Rådhus - mødelokale 2 Tilgår pressen side 2 Fraværende: Afbud: Indholdsfortegnelse: 339. Fremtidens Børnehjem...

Læs mere

SKOVBYSKOVEN ET LOKALT GRØNT PARTNERSKAB

SKOVBYSKOVEN ET LOKALT GRØNT PARTNERSKAB Til Skanderborg Kommune Rådhuset Adelgade 44 8660 Skanderborg Skovby Vandværk Skovby 25. maj 2012 SKOVBYSKOVEN ET LOKALT GRØNT PARTNERSKAB Projektforum Galten-Skovby og Skovby Vandværk anmoder hermed Skanderborg

Læs mere

Ansøgningsfrist d. 30. marts 2016 kl. 12:00. 1 Indledning... 2. 2 Ansøgningspuljens formål... 2. 3 Ansøgningspuljens målgruppe...

Ansøgningsfrist d. 30. marts 2016 kl. 12:00. 1 Indledning... 2. 2 Ansøgningspuljens formål... 2. 3 Ansøgningspuljens målgruppe... Socialstyrelsen Vejledning til ansøgning om støtte fra ansøgningspuljen til frivilligt socialt arbejde til fordel for socialt truede mennesker (PUF-puljen) 15.13.15.10. Ansøgningsfrist d. 30. marts 2016

Læs mere

Den Europæiske Socialfond 0 kr. 0 kr. Den Europæiske Regionalfond 3.881.875,50 kr. 0 kr. Regionale erhvervsudviklingsmidler 0 kr. 0 kr.

Den Europæiske Socialfond 0 kr. 0 kr. Den Europæiske Regionalfond 3.881.875,50 kr. 0 kr. Regionale erhvervsudviklingsmidler 0 kr. 0 kr. Bilag 22d Indstillingsskema til vækstforum Ansøgt beløb Den Europæiske Socialfond 0 kr. 0 kr. Den Europæiske Regionalfond 3.881.875,50 kr. 0 kr. Regionale erhvervsudviklingsmidler 0 kr. 0 kr. Indstillet

Læs mere

Dette notat tager som nævnt udgangspunkt i besvarelserne fra de træningspavilloner og udendørs aktivitetsområder, der har deltaget i evalueringen.

Dette notat tager som nævnt udgangspunkt i besvarelserne fra de træningspavilloner og udendørs aktivitetsområder, der har deltaget i evalueringen. Notat NIRAS A/S Åboulevarden 80 Postboks 615 DK-8100 Århus C Lokale- og Anlægsfonden TRÆNINGSPAVILLONER OG UDENDØRS AKTIVITETS- OMRÅDER Telefon 8732 3232 Fax 8732 3200 E-mail niras@niras.dk CVR-nr. 37295728

Læs mere

Ansøgningsskema til Pulje til multiaktivitetspladser 2015 i Norddjurs Kommune

Ansøgningsskema til Pulje til multiaktivitetspladser 2015 i Norddjurs Kommune Ansøgningsskema til Pulje til multiaktivitetspladser 2015 i Norddjurs Kommune Ved indsendelse af dette skema erklærer ansøger sig villig til at indgå i et videre udviklingsarbejde omkring multiaktivitetspladsen

Læs mere

Ansøgning til Pulje til lokale sundhedsprojekter for Projekt Fokus på sundhed og job

Ansøgning til Pulje til lokale sundhedsprojekter for Projekt Fokus på sundhed og job Norddjurs Kommune Sundhedsafdelingen Att.: Malene Bach Kirkestien 1 8961 Allingåbro Ansøgning til Pulje til lokale sundhedsprojekter for Projekt Fokus på sundhed og job Ansøger: Kontaktperson: Projektansvarlig:

Læs mere

BILAG 3: ØKONOMI UFINANSIEREDE INDSATSER

BILAG 3: ØKONOMI UFINANSIEREDE INDSATSER BILAG 3: ØKONOMI UFINANSIEREDE INDSATSER Agenda 21- planen er i lighed med kommuneplanen en rammeplan, som indeholder en række indsatser (mål og aktiviteter), hvortil der i forbindelse med planens politiske

Læs mere

Referat Distriktsudvalget

Referat Distriktsudvalget Referat Distriktsudvalget 2018-2021 Ordinært møde Mødetidspunkt: 21-06-2018 19:00 Mødeafholdelse: Information: Medlemmer: Ravnshøj Ravnshøj Skole Ravnshøjvej 155 9900 Frederikshavn Brian Kjær(A), Formand

Læs mere

På Arbejdsmarkedsudvalgets møde den 10. januar 2008 blev det besluttet, at Forvaltningen skal fremkomme med budget på følgende tiltag:

På Arbejdsmarkedsudvalgets møde den 10. januar 2008 blev det besluttet, at Forvaltningen skal fremkomme med budget på følgende tiltag: Pkt.nr. 5 Sundhedspuljen 2009 663812 Indstilling: Arbejdsmarkedsforvaltningen indstiller til Arbejdsmarkedsudvalget 1. at aktiviteter og budget tages til efterretning Politisk beslutning: Arbejdsmarkedsudvalgets

Læs mere

Indstilling. 1. Resume. Til Århus Byråd via Magistraten. Sundhed og Omsorg. Den 24. juni 2010. Århus Kommune

Indstilling. 1. Resume. Til Århus Byråd via Magistraten. Sundhed og Omsorg. Den 24. juni 2010. Århus Kommune Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Sundhed og Omsorg Den 24. juni 2010 Etablering af Rehabiliteringscenter for træning, læring og mestring og ombygning af Center for Syn og Hjælpemidler i Rehabiliteringsparken

Læs mere

Email: LKB@dgi.dk. Projektets titel: SMART sport natur, teknologi & bevægelse i skøn forening

Email: LKB@dgi.dk. Projektets titel: SMART sport natur, teknologi & bevægelse i skøn forening Projektansvarlig: DGI Nordvest & Vestjylland Kontakt person(er): Louise Kjærsgaard Bertelsen, projektafdelingsleder Email: LKB@dgi.dk Tlf: 79 40 42 02 Mobil: 30 57 23 76 Adresse: H.C. Ørstedvej 2D, 7900

Læs mere

Strategi for udvikling af offentlige lege- og motionsarealer 15.02.2013

Strategi for udvikling af offentlige lege- og motionsarealer 15.02.2013 Strategi for udvikling af offentlige lege- og motionsarealer 15.02.2013 Frederiksberg Kommune har i alt 18 offentlige legepladser. Herudover er der 12 åbne legepladser på skoler og daginstitutioner, 5

Læs mere

Bilag: Status juni 2008 vedrørende projekter bevilget landdistriktsmidler november 2007

Bilag: Status juni 2008 vedrørende projekter bevilget landdistriktsmidler november 2007 Bilag: Status juni 2008 vedrørende prjekter bevilget landdistriktsmidler nvember 2007 Jurnalnummer Prjekt titel Ansøgt bevilling Bevilling Betingelser knyttet til bevilling 1849-20811 Kæret/Oasen grønt

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde torsdag den 28. april 2016, kl. 17.00 Hvidovreparkens beboerlokale, Hvidovregade 18B, Hvidovre

Organisationsbestyrelsesmøde torsdag den 28. april 2016, kl. 17.00 Hvidovreparkens beboerlokale, Hvidovregade 18B, Hvidovre Organisationsbestyrelsesmøde torsdag den 28. april 2016, kl. 17.00 Hvidovreparkens beboerlokale, Hvidovregade 18B, Hvidovre Organisationsbestyrelsen: Formand Carsten Groth-Rasmussen, næstformand Mogens

Læs mere

Landdisktrikternes aktionsgrupper

Landdisktrikternes aktionsgrupper Landdisktrikternes aktionsgrupper Hvad er LAG. Lokalt politisk og borgerligt forankret forening understøttet af EU midler, som vil drive udviklingen af landdistrikterne/fiskeriområder i bredt samspil med

Læs mere

F o l k e o p ly s n i n g s p o l i t i k f o r J a m m e r b u g t K o m m u n e

F o l k e o p ly s n i n g s p o l i t i k f o r J a m m e r b u g t K o m m u n e F o l k e o p ly s n i n g s p o l i t i k f o r J a m m e r b u g t K o m m u n e Forord Jammerbugt Kommune betragter et levende forenings- og fritidsliv som en motor for udvikling i lokalsamfundet og

Læs mere

Giv naturen en hånd - Danmarks Fredede områder

Giv naturen en hånd - Danmarks Fredede områder Giv naturen en hånd - Danmarks Fredede områder DN s fredningsskilte i fredede områder - Arbejdsplan Som led i projektet Fredninger i Danmark arbejder DN med formidlingsprojekter i en række af vores fredede

Læs mere

Møde 29. juni 2015 kl. 15:30 i Mødelokale 6, Rådhuset

Møde 29. juni 2015 kl. 15:30 i Mødelokale 6, Rådhuset Frivillighedsudvalg Referat Møde 29. juni 2015 kl. 15:30 i Mødelokale 6, Rådhuset Fraværende: Inge-Lise Kofoed Beck Pkt. Tekst Side 19 Budget/regnskab 1 20 Godkendelse af referat fra møde den 26. februar

Læs mere

Driftskontrakt Foreningen Sidesporet, 2015-2016

Driftskontrakt Foreningen Sidesporet, 2015-2016 Driftskontrakt Foreningen Sidesporet, 2015-2016 Kontraktindehaver: Navn og adresse Ejerforhold Tegningsberettigede person(er) Kontaktperson Sidesporets vedtægter Foreningen Sidesporets Fond Ahlgade 1B

Læs mere

Dansk Sejlunion 21.11.2015 v/kristian Blicher Jepsen Konsulent i Friluftsrådet

Dansk Sejlunion 21.11.2015 v/kristian Blicher Jepsen Konsulent i Friluftsrådet Dansk Sejlunion 21.11.2015 v/kristian Blicher Jepsen Konsulent i Friluftsrådet Friluftsrådet Tilskudsmuligheder Friluftsrådet kort fortalt Vision Friluftsliv for alle i en rig natur, og på et bæredygtigt

Læs mere

Alle punkter i skemaet skal besvares. Husk også at læse retningslinjer for at søge penge gennem Kulturpuljen.

Alle punkter i skemaet skal besvares. Husk også at læse retningslinjer for at søge penge gennem Kulturpuljen. Skema ved ansøgning om støtte gennem Kulturpuljen Alle punkter i skemaet skal besvares. Husk også at læse retningslinjer for at søge penge gennem Kulturpuljen. Punkt 3 kan eventuelt vedlægges som bilag.

Læs mere

Udvikling og test af nye serviceydelser og samarbejdsformer på sygehuse og i den primære sundhedssektor

Udvikling og test af nye serviceydelser og samarbejdsformer på sygehuse og i den primære sundhedssektor Udvikling og test af nye serviceydelser og samarbejdsformer på sygehuse og i den primære sundhedssektor Ansøgningsrunde målrettet projekter, der i offentlig-privat samarbejde løser udfordringer i fremtidens

Læs mere

Politikområde 2 2013 2014 2015 2016 Implementeringsplan / serviceforringelser

Politikområde 2 2013 2014 2015 2016 Implementeringsplan / serviceforringelser Økonomiudvalg Politikområde 2 2013 2014 2015 2016 Implementeringsplan / serviceforringelser Besparelse administration -5,0-5,0-5,0 Hele organisationen skal bære en andel af besparelsen på 5 mio. kr. på

Læs mere

Vejledning om ansøgning til puljen sommerferiehjælp og opfølgende aktiviteter 15.75.10.72

Vejledning om ansøgning til puljen sommerferiehjælp og opfølgende aktiviteter 15.75.10.72 Social- og Integrationsministeriet Vejledning om ansøgning til puljen sommerferiehjælp og opfølgende aktiviteter 15.75.10.72 Ansøgningsfristen er den 10. maj 2013 INDHOLDSFORTEGNELSE 1 Indledning... 2

Læs mere