Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger. Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen. - Sygefravær

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger. Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen. - Sygefravær"

Transkript

1 Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen - Sygefravær - Beboersammensætningen Siden tilsynet 2012, har der været meget lille udskiftning i personalegruppen. I afdeling Øst har der været afgang/tilgang af 2 medarbejdere. Der opfordres løbende til at hjælpere søger uddannelse. I nord/vest har der tillige heller ikke været stor udskiftning. Vikarer i faste stillinger, er blevet fastansat i forbindelse med afslutningen af byggeriet. I forhold til afløsere til sommeren, bliver der udfordringer i forhold til at få nok kvalificerede afløsere. Sygefraværet i øst betegnes som værende pænt under 5 %. I øst har der været en del ikke arbejdsrelateret langtidssygdom, der har betydet at sygefraværsprocenten har været høj (9 %) i en enkelt måned. Der er dog en nedadgående tendens. Der afholdes sygefraværs samtaler, efter gældende regler og i den udstrækning det er nødvendigt. Der var ved tilsynet fire tomme boliger i øst. I nord/vest er der en ledig bolig. Der er pt. 45 beboere i nord/vest og 29 beboere i øst. Beboersammensætningen er ganske bredspekteret både fysisk, psykisk og aldersmæssigt. Der er arbejdsmæssige udfordringer i forhold til de beboere der har en psykiatrisk overbygning enkelte med psykiatriske diagnoser. Der er nogle udfordringer i forhold til de borgere der ikke umiddelbart hører til den normale beboergruppe på NMC. Aktuelt er gruppen af alkoholdemente stigende, hvilket specifikt giver nogle udfordringer i opgaveløsningen og i de tværfaglige samarbejder.

2 Det er Tilsynets opfattelse at der bør være en mere detaljeret plan for denne type borgeres ophold på NMC herunder kvantificerbare planer ( 141) for de borgere der er under 65 år. - Opfølgning på tidligere tilsyn I forhold til anbefalingerne fra sidste års tilsyn, er der fulgt op på anbefalingen omkring repræsentation i afdelingsbestyrelsen boligselskabet 1942 Nexø - dette gennem etablering af en repræsentation for beboerne af pårørende. Der er fra teamlederne en klar forventning om at boligselskabet herefter sikrer, at dette bliver effektueret. Tilsynet udbad sig en tilbagemelding, når dette er sket - Samarbejde og kommunikation internt og eksternt Der er endnu ikke fulgt op på anbefalingen omkring elevatorliften. Der er fra NMC og BPC side rettet flere henvendelser til projektledelse samt entreprenør omkring problemerne. Arbejdstilsynet har været forbi, og har ingen anmærkninger i forhold til liften. Det er dog fortsat teamledernes opfattelse, at liften både er farlig, og ikke funktionel. Der er indkaldt til møde desangående. Tilsynet ønske en tilbagemelding på når dette er sket. Indtil det afklarende møde er afholdt, opfordrede Tilsynet til, at teamlederne sikrer en så sikker brug af liften under de givne omstændigheder som muligt. Der afholdes fortsat daglige/ugentlige/månedlige møder teamledere og personale imellem. Der er et samarbejde på tværs af afdelingerne hvis der opstår akut problemer i forhold til vagtdækning, sparring assistenterne imellem o.lign. I afsnit Øst er de fleste aftaler omkring MUS samtaler ved at være på plads, og klar til afholdelse i den nærmeste fremtid. I afsnit Nord/vest er der endnu Tilsynet anbefaler, hvor der endnu ikke er indkaldt til MUS samtaler at dette sker hurtigst.

3 ikke lavet aftaler for afholdelse af MUS samtaler. Teamleder i Nord/Vest vil fremadrettet arbejde på, at sikre en bedre skriftelig kommunikation teamleder og medarbejdere imellem. Generelt er det opfattelsen fra begge teamledere, at der er en god dialog teamledere og medarbejdere imellem. Samarbejdet med eksterne medarbejdere betegnes overordnet som værende tilfredsstillende. Der blev blevet givet udtryk for, at der er nogle udfordringer i for til samarbejdet med Psykiatri og Handicap omkring de beboere, der under 65 år. Samarbejdet med læger, sygehus samt visitationen betegnes som værende godt, og foregå i en åben og fremadrettet dialog. - Medarbejderkompetencer Det er teamledernes opfattelse, at medarbejderne generelt har de kompetencer der nødvendige for at løfte de pleje- og omsorgsmæssige opgaver. Der blev givet udtryk for, at der i øst er ansat relativt mange hjælpere, der løbende opfordres til at videreuddanne sig. I forhold til de af BPC udarbejdede kompetenceskemaer, følges disse. Det teamledernes opfattelse at der sker en løbende kompetenceudvikling. Fremadrettet vil der være udfordringer i forhold til at sikre kompetencer i forhold til beboerne med psykiatrisk overbygning. I den forbindelse er der etableret et fremadrettet samarbejde med B2. I forhold til Vi bygger Bro er der på ideplan arbejdet med, at der skal ske en lokal kompetenceudvikling.

4 - Visitation - Indflytning - Udarbejdelse af døgnrytmeplanplan - Håndtering af elektronisk omsorgsjournal Visitation/Indflytning sker gennem henvendelse fra døgnplejen eller fra pårørende. Der afholdes når dette er hensigtsmæssigt, indflytningssamtaler i borgernes eget hjem. Det blev oplyst at der afholdes opfølgningssamtale på indflytning efter 2 måneder, samt årssamtale. Teamleder fra Nord /Vest oplyste at opfølgningssamtaler ikke nogle tilfælde ikke er blevet afholdt/ønsket afholdt. I disse tilfælde er dette dokumenteret i beboerens dokumentation. Der er fokus på dette som et indsatsområde i forbindelse med Vi Bygger Bro. Teamledere laver stikprøve/egenkontrol hver tredje måned på denne del af dokumentationen. Generelt er det teamlederes opfattelse, at indflytningerne på Nørremøllecentret foregår på en for borgerne god måde. Det blev oplyst at der er udarbejdet døgnrytmeplan for alle beboerne. Døgnrytmeplan, samt medicinskema forefindes i papirform i beboernes egne lejligheder. Ved stikprøvekontrol på 3 beboere hvor fokus var på borgere under 65 år, forefandtes der i et tilfælde ingen 141 handleplan. Derudover forefandtes der i et tilfælde ingen udfyldning af de 12 sygeplejefaglige fokuspunkter. Hos den sidste borger i stikprøvegruppen forefandtes borger - dokumentationen mangelfuld og usammenhængende. Teamledere oplyste at der i gang et arbejde omkring sikring af den nødvendige dokumentation generelt. Der efterlystes et bedre centralt fokus på sikring (uddannelse) af nye samt erfarne medarbejdere. Nørremøllecentret arbejder med sidemandsoplæring omkring dokumentationsdelen. Tilsynet anbefaler, at opfølgningssamtaler med beboere afholdes jf. de retningslinjer der ligger for dette. Tilsynet anbefaler, at borgerdokumentation sikres korrekt, således at den er fyldestgørende, målbar og opdateret.

5 - Hverdagen på Plejecentret - Samarbejdet med de pårørende - Beboerindflydelse Det er opfattelsen at der forsøges at give beboerne en hverdag ud fra deres egne ønsker. Derudover er der besøgshunde, andagter o.a. andet der ligger på faste ugedage. Derudover der tilbud om strikkeklub, historieoplæsning, sang, wellness aftener, ture ud af huset(1 til1) eller fællesture. Samarbejdet med de pårørende opfattes som værende godt, og foregå i en samarbejdende ånd. Der er stor interesse for arbejdet i Beboer og Familierådet, der betegnes som værende rigtigt godt. Den enkelte beboer har stor indflydelse på sin egen hverdag, og eget liv - det individuelle hensyn. Hvor der er indgået personlige aftaler med den enkelte beboer, er det som oftest som mundtlige aftaler. Tilsynet opfordrede til, at disse aftaler, dokumenteres skrifteligt. Derudover er Beboerindflydelsen i fællesskabet, sikret gennem Beboer og Familierådet. - Indsatsen for de særligt svage beboere - Overholdelse af reglerne vedr. magtanvendelse Der er fokus på at sikre den nødvendige pleje og omsorg for de svageste beboere specialkost, vejning etc. Det er teamledernes opfattelse, at reglerne omkring magtanvendelse overholdes, og at medarbejderne har kendskab til reglerne om brugt af magt, samt den nødvendig dokumentation i den forbindelse. Drøftelser omkring voldsepisoder (beboer/ personale og beboer/beboer) drøftes løbende i personalegruppen.

6 - Sundhedsydelser, herunder medicinhåndtering og sygeplejerskenormering - Opfølgning på embedslægetilsyn Sygeplejenormeringen er fortsat på 1, 5 time pr. uge pr. beboer. Der er afholdt audit fra BRK risikomanager. I forbindelse med Embedslægens tilsyn på Nørremøllecentret, er der udarbejdet handleplan for opfølgningen på de anbefalinger der er givet. Tilsynet udbad sig at evt. fremtidige handleplaner tilgår Tilsynet. Samtale med medarbejdere Punkter der indgår i samtalen: - Hverdagen for beboerne - Spisesituationerne - Hjælpen i hverdagen 83 Resumé Det er medarbejdernes opfattelse at hverdagen for den enkelte beboer tages med udgangspunkt i den enkelte beboeres ønsker. Disse ønsker forsøger medarbejderne så vidt det er muligt at opfylde. Hvor det er muligt inddrages den enkelte beboer så meget så muligt i vedkommendes egen praktiske hverdag. Stort kendskab de enkelte beboere. Der er mulighed for at indtage egne måltider i egen lejlighed. I den forbindelse er der mulighed for hvis det er nødvendigt, at give den nødvendige 1 til 1 guidning. Det er opfattelsen, at 83 hjælpen gives kvalitativt. Rengøringen klares af haussisterne i de enkelte afdelinger. Den almindelige daglige renholdelse klares af personalet. Tilsynets bemærkninger

7 - Tilbud om træning 86 - De vanskelige situationer - Magtanvendelser Samarbejdet med fysioterapeuten betegnes som værende godt. I dagligdagen forsøges det at samarbejde, sammen med borgeren omkring dette. Der udarbejdes genoptræningsplaner og vedligeholdende træning. Typisk da med køreplan for den enkelte i papirform, og dokumenteret i Døgnrytmeplanen. Hvor der er særligt vanskelige situationer, kan der søges vejledning og sparring ude fra. Det er opfattelsen, og der er et godt kollegialt fællesskab omkring opgaverne. Derudover sparres der med kollegaer, og det er oplevelsen at der et godt fælles fokus på opgaveløsningen. Qua kendskabet til beoerne, er antallet af magtanvendelser få. Det er Tilsynets opfattelse at medarbejderne har et godt kendskab til reglerne omkring magtanvendelse. - Beboernes indflydelse på deres hverdag - Sygefravær -Se under: Hverdagen for beboerne Der har en del sygdom i vinterperioden (influenza) og flere langtidssygemeldinger. I den periode har man kollegialt været gode til at dække ind for hinanden. Det er ikke den overordnede opfattelse, at sygefraværet er belastende for arbejdets udførelse. Medarbejderne kendte ikke til muligheden for influenzavaccination, og det er blevet oplyst at BPC ikke tilbyder influenzavaccination til medarbejderne.

8 - Medarbejdernes samarbejde med pårørende Samarbejdet med de pårørende betegnes som værende generelt godt og velfungerende. I de vanskelige situationer forsøges disse løst og afklaret i dialog. - Mulighederne for kompetenceudvikling Medarbejderne har opfattelsen af at der er mulighed for at dygtiggøre sig. Det sker det typisk med undervisning fra ressourcepersoner, eller andre interne undervisere. Det er også opfattelsen, at man, hvor det er nødvendigt, kan individuelt dygtiggøre sig. Medarbejdere gav udtryk for at der fra ledelsen er opmærksomhed på medarbejderne. Ligeledes er det opfattelsen at den øverste ledelse i BPC er synlig og har formået overordnet at skabe en samhørighedsfølelse. Samtale med beboere Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen med beboerne: - Tilfredshed med boligen - Tilfredshed med hverdagen - Forplejningen - Medarbejderne Tilsynet har talt med 3 beboere. Der er generelt stor tilfredshed med boligen og den hjælp der gives. Maden er rigtig god, og det er hyggeligt at spise sammen med de andre beboere. Der er dog nogle, som vælger dette fra, og det er også i orden.

9 - Den hjælp beboerne får - Om der er en god tone - Aktiviteter og træning - Om de er glade for at bo her - Indflydelse på sin hverdag En af beboerne kunne fortælle om en oplevelse, som havde gjort ham vred, nemlig at der pludselig var lavet om på spisepladserne, så han skulle sidde et andet sted en han plejede. Tilsynet finder, at beboerne skulle have været inddraget, inden ændringen blev stat i kraft. Ledelse oplyser i den sammenhænge at beboerne havde været inddraget, men at der dette til trods var noget der var gået galt i kommunikationen. Beboeren har forståelse for ændringen, som har vist sig at være til det gode for dem, som var involveret. Bortset fra ovenstående hændelse, fandt beboerne, at de har stor indflydelse på deres hverdag. Der tages hensyn til hvad beboerne ønsker, dette både i plejen og med hensyn til udførelsen af de praktiske opgaver. Medarbejderne er generelt glade, og der er en god tone. Det er muligt at lave lidt sjov med hinanden. Rundgang på stedet Resumé Tilsynets bemærkninger Områder der indgår i rundgang: - Stedets fysiske tilstand - Den generelle hygiejniske tilstand - Boligernes tilstand - De indvendige fællesarealer - Birum og køkkener - De udvendige fællesareale Tilsynet har været rundt i alle fællesarealer, og besøgt beboere i to boliger. Fællesarealerne er i højgrad udtrykt ved de områder, hvor måltiderne indtages. Der er desuden også mulighed for at sidde og hygge sig i små områder. Der dog kan virke som gangarealer, men der er gjort en indsats for at få områderne til at virke hyggelige. Der er også arbejdet med små områder med temaudstillinger. Alle rum fremstår fint rengjorte. Ligesom beboernes lejligheder. Udenomsarealerne fremstod fint vedligeholdte.

10 Samlet indtryk Tilsynet er gennemført henholdsvis den 29. maj 2013 og den 11. juni Nørremøllecentret fremstod ved tilsynet i en fin fysisk forfatning, både indendørs og udendørs. Tilsynet oplevede en god stemning blandt beboerne internt og i dialogen mellem beboere og medarbejdere på Nørremøllecentret samlet. Det er Tilsynets opfattelse, at der i dagligdagen arbejdes på at sætte den enkelte beboer i centrum og dette arbejde foregår med respekten for den enkelte i højsædet. Det er således Tilsynets opfattelse, at Nørremøllecentret i planlægningen og udførelsen af både plejen og omsorgen overfor den enkelte, lægger et godt stykke arbejde i at løbende at optimere denne. Samtalerne med beborene bekræfter dette indtryk. Der er i forbindelse med tilsynet givet 3 anbefalinger, der alle følges op på i forbindelse med tilsynet i 2014: Tilsynet anbefaler, hvor der endnu ikke er indkaldt til MUS samtaler at dette sker hurtigst. Tilsynet anbefaler, at opfølgningssamtaler med beboere afholdes jf. de retningslinjer der ligger for dette. Tilsynet anbefaler, at borgerdokumentation sikres korrekt, således at den er fyldestgørende, målbar og opdateret. Ved tilsynet har medvirket: Teamleder Helle Alexandersen(Øst) Teamleder Bente Bresemann(Nord/Vest) Heidi Heiner (SoSu assistent) Helle Ipsen (SoSu assistent) Birthe Kristoffersen (SoSu assistent) Lotte Jørgensen (Sygehjælper) Pia Hvid(Sygehjælper) 3 beboere

Der var ingen anbefalinger fra Tilsynet 2012 der skulle følges op på.

Der var ingen anbefalinger fra Tilsynet 2012 der skulle følges op på. Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen - Sygefravær - Beboersammensætningen - Opfølgning på tidligere tilsyn - Samarbejde og kommunikation

Læs mere

Der blev ikke givet anbefalinger i forbindelse med sidste års tilsyn.

Der blev ikke givet anbefalinger i forbindelse med sidste års tilsyn. Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen Leder oplyste at der siden sidste års tilsyn er sket ændringer i personalesammensætningen. Med 7

Læs mere

Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen:

Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: Tilsyn: Toftegården 05.april 2016 Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen I skrivende stund 35 pladser, hvor der normalt er 34. Rent budgetmæssigt

Læs mere

Tilsyn: Plejecenter Lunden (Kirsebærlunden- Lupinlunden Paradisvej 11) 09. maj 2016

Tilsyn: Plejecenter Lunden (Kirsebærlunden- Lupinlunden Paradisvej 11) 09. maj 2016 Tilsyn: Plejecenter Lunden (Kirsebærlunden- Lupinlunden Paradisvej 11) 09. maj 2016 Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen Teamleder betegner

Læs mere

Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen:

Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: Tilsyn: Nørremøllecentret 31. oktober 2016 Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen Tilsynet talte med lederen af afdeling nord+vest, da ny

Læs mere

Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen:

Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: Tilsyn: Nylars plejecenter 18. oktober 2016 Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: Overordnet giver leder udtryk for at det går godt på Nylars. - Personalesituationen

Læs mere

Teamleder har været ansat siden 01. oktober 2014.

Teamleder har været ansat siden 01. oktober 2014. Tilsyn: Snorrebakken afdeling C + D - 17. august 2015 Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen Teamleder har været ansat siden 01. oktober

Læs mere

Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen:

Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: Tilsyn: Plejecenter Åbo 30. marts 2016 Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen Teamleder redegjorde for personalesituationen, der beskrives

Læs mere

Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen:

Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: Tilsyn: Snorrebakken afdeling A+B 05. september 2016 Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen Siden seneste tilsyn er der sket en personale

Læs mere

Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen:

Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: Tilsyn: Lunden (Blommelunden- Rosenlunden) 31. maj 2016 Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen Siden sidste års tilsyn, er der pt lidt udfordringer

Læs mere

Tilsyn: Snorrebakken afdeling E+F august Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen:

Tilsyn: Snorrebakken afdeling E+F august Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: Tilsyn: Snorrebakken afdeling E+F - 12. august 2015 Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen Siden seneste tilsyn er der sket udskiftninger

Læs mere

Meget lav personalegennemstrømning.

Meget lav personalegennemstrømning. Tilsyn: Plejecenter Nylars - 05. januar 2016 Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen Teamleder gav udtryk for at der er tale om dygtige medarbejdere,

Læs mere

Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen:

Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: Tilsyn: Plejecenter Klippebo 19. april 2016 Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen Leder oplyste at Klippebo er blevet opnormeret med 4

Læs mere

Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen:

Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: Tilsyn: Snorrebakken afdeling E+F - 30. august 2016 Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen Siden sidste års tilsyn har afdeling E+F været

Læs mere

Aldersmæssigt ligger i spændet fra 77 til 95 år

Aldersmæssigt ligger i spændet fra 77 til 95 år Tilsyn: Snorrebakken afd. A+B - 02. september 2015 Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen - Sygefravær - Beboersammensætningen Teamleder

Læs mere

Rapport fra uanmeldt plejehjemstilsyn den 15/12 2008 på Områdecentret Kristianslyst

Rapport fra uanmeldt plejehjemstilsyn den 15/12 2008 på Områdecentret Kristianslyst Rapport fra uanmeldt plejehjemstilsyn den 15/12 2008 på Områdecentret Kristianslyst Tilsynsskemaet følger de områder, der ifølge bekendtgørelsen som minimum skal afdækkes ved tilsynet. Beboerne Bemærkninger

Læs mere

Der er pt. nogle langtidssygemeldinger, der ikke er arbejdsrelaterede. Sygefraværet betegnes generelt som værende lavt.

Der er pt. nogle langtidssygemeldinger, der ikke er arbejdsrelaterede. Sygefraværet betegnes generelt som værende lavt. Tilsyn: Snorrebakken afdeling GH+IJ 13. august 2015 Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen - Sygefravær Der har siden sidste tilsyn været

Læs mere

Siden sidste tilsyn, er der blevet ansat ny teamleder der i skrivende stund har været ansat i et halvt år.

Siden sidste tilsyn, er der blevet ansat ny teamleder der i skrivende stund har været ansat i et halvt år. Tilsyn: Nørremøllecentret Nord +Vest 09. november+15. december 2015 Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: Siden sidste tilsyn, er der blevet ansat ny teamleder

Læs mere

Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen:

Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: Tilsyn: Snorrebakken afdeling GH+IJ 16. september 2016 Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen Siden sidste års tilsyn, har der fra medio

Læs mere

Rapport vedr. anmeldt tilsyn Bryggergården.

Rapport vedr. anmeldt tilsyn Bryggergården. Rapport vedr. anmeldt tilsyn Bryggergården. Rapporten er udarbejdet med en fremstilling af dialogoplysninger fra 2 plejepersonaler fra henholdsvis afdeling A og B og gruppeleder, samt gennemført dialogmøde

Læs mere

Uanmeldt tilsyn d. 13. oktober 2010 på Sct. Mortensgård. I forhold til beboerne og pårørende vurderes disses oplevelse af:

Uanmeldt tilsyn d. 13. oktober 2010 på Sct. Mortensgård. I forhold til beboerne og pårørende vurderes disses oplevelse af: Uanmeldt tilsyn d. 13. oktober 2010 på Sct. Mortensgård I forhold til beboerne og pårørende vurderes disses oplevelse af: Boligforhold Synspunkter fra deltagerne bemærkninger anbefalinger De fysiske rammer

Læs mere

Uanmeldt plejehjemstilsyn den 19. august 2014 på Åbakken I forhold til beboerne og pårørende vurderes deres oplevelse af:

Uanmeldt plejehjemstilsyn den 19. august 2014 på Åbakken I forhold til beboerne og pårørende vurderes deres oplevelse af: Uanmeldt plejehjemstilsyn den 19. august 2014 på Åbakken I forhold til beboerne og pårørende vurderes deres oplevelse af: Beboerne Synspunkter fra deltagerne 1) Boligforhold Lejligheden er vidunderlig.

Læs mere

1. Får hjælp til personlig pleje og bad.

1. Får hjælp til personlig pleje og bad. Uanmeldt tilsyn den 2. december 200 på Åbakken I forhold til beboerne og pårørende vurderes disses oplevelse af: Boligforhold De fysiske rammer for hverdagen Personlig hjælp og pleje samt genoptræning

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Symfonien, Næstved Kommune. Mandag den 30. november 2015 fra kl. 17.00

Uanmeldt tilsyn på Symfonien, Næstved Kommune. Mandag den 30. november 2015 fra kl. 17.00 TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Symfonien, Næstved Kommune Mandag den 30. november 2015 fra kl. 17.00 Indledning Vi har på vegne af Næstved Kommune aflagt tilsynsbesøg på Symfonien. Generelt er formålet

Læs mere

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn på Dalby Ældrecenter den 3. maj 2012

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn på Dalby Ældrecenter den 3. maj 2012 Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn på Dalby Ældrecenter den 3. maj 2012 Centerleder Anni Petersen Tilsynet blev udført af konsulent Birgit Friis Levysohn og ekstern sygeplejefaglig konsulent Grethe

Læs mere

Tilsyn: Åbo 23. april Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen.

Tilsyn: Åbo 23. april Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen. Tilsyn: Åbo 23. april 2015 Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen Teamleder oplyste at Aabo samlet ikke har været voldsomt påvirket af organisationsændringerne.

Læs mere

Social- og Sundhedssekretariatet Bornholms Regionskommune

Social- og Sundhedssekretariatet Bornholms Regionskommune Redegørelse for udførte kommunale plejehjemstilsyn på Ældreområdet 2012 Social- og Sundhedssekretariatet Bornholms Regionskommune Indholdsfortegnelse Det kommunale plejehjemstilsyn... 3 Lovgrundlaget...

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Ortved Plejecenter, Ringsted Kommune. Tirsdag den 1.november 2011 fra kl. 13.30

Uanmeldt tilsyn på Ortved Plejecenter, Ringsted Kommune. Tirsdag den 1.november 2011 fra kl. 13.30 TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Ortved Plejecenter, Ringsted Kommune Tirsdag den 1.november 2011 fra kl. 13.30 Indledning Vi har på vegne af Ringsted Kommune aflagt tilsynsbesøg på Ortved Plejecenter.

Læs mere

Rapport fra uanmeldt kommunalt tilsyn 2013. Rehabiliteringscentret Sønderbo. Curdtslund 2, 3700 Rønne. Tlf.: 5692 4700

Rapport fra uanmeldt kommunalt tilsyn 2013. Rehabiliteringscentret Sønderbo. Curdtslund 2, 3700 Rønne. Tlf.: 5692 4700 Rapport fra uanmeldt kommunalt tilsyn 2013 Rehabiliteringscentret Sønderbo Curdtslund 2, 3700 Rønne Tlf.: 5692 4700 Social- og Sundhedssekretariatet Bornholms Regionskommune Ullasvej 17, 3700 Rønne 1 Bornholms

Læs mere

Rapport fra uanmeldt plejehjemstilsyn 2013. Plejecenter Klippebo. Solstien 1, 3760 Gudhjem. Tlf.: 5692 4670

Rapport fra uanmeldt plejehjemstilsyn 2013. Plejecenter Klippebo. Solstien 1, 3760 Gudhjem. Tlf.: 5692 4670 Rapport fra uanmeldt plejehjemstilsyn 2013 Plejecenter Klippebo Solstien 1, 3760 Gudhjem Tlf.: 5692 4670 Social- og Sundhedssekretariatet Bornholms Regionskommune Ullasvej 17, 3700 Rønne 1 Rapport fra

Læs mere

Plejehjemstilsyn på Ishøj Kommunes Plejehjem 2010

Plejehjemstilsyn på Ishøj Kommunes Plejehjem 2010 Plejehjemstilsyn på Ishøj Kommunes Plejehjem 2010 Der blev den 15. december 2010 udført tilsyn på Ishøj Kommunes plejehjem, Torsbo og Kærbo. Ifølge lovændring om regelforenkling i kommunerne, skal der

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Solgården, Jammerbugt Kommune. Tirsdag den 20. november 2012 fra kl. 9.30

Uanmeldt tilsyn på Solgården, Jammerbugt Kommune. Tirsdag den 20. november 2012 fra kl. 9.30 TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Solgården, Jammerbugt Kommune Tirsdag den 20. november 2012 fra kl. 9.30 Indledning Vi har på vegne af Jammerbugt Kommune aflagt tilsynsbesøg på Solgården. Generelt er

Læs mere

Psykiatri og Handicap

Psykiatri og Handicap Psykiatri og Handicap Tilsynsrapport Bofællesskabet Gl. Holtegade 24. januar 2008 1 TILSYNSRAPPORT. Tilbuddet. Bofællesskabet Gl. Holtegade Gl. Holtegade 9 2840 Holte Centerleder: Ditte Andersen Pladser:

Læs mere

Endelige rapport på uanmeldt kommunalt tilsyn

Endelige rapport på uanmeldt kommunalt tilsyn Ældre og Sundhed Fredensvej 1 5900 Rudkøbing Tlf.: 63 51 62 30 Fax 63 51 61 20 Mail: post@langelandkommune.dk www.langelandkommune.dk Endelige rapport på uanmeldt kommunalt tilsyn På Rudkøbing Plejehjem

Læs mere

Middelfart Kommune Tilsyn på Handicap- og Psykiatriområdet 2010

Middelfart Kommune Tilsyn på Handicap- og Psykiatriområdet 2010 Middelfart Kommune Tilsyn på Handicap- og Psykiatriområdet 2010 Indledning Middelfart Kommune har overdraget os opgaven med at udføre de lovpligtige kommunale tilsyn med tilbud til kommunens brugere. Konkret

Læs mere

Tilsyn: Lunden (Blommelunden og Rosenlunden) 20. april 2018

Tilsyn: Lunden (Blommelunden og Rosenlunden) 20. april 2018 Tilsyn: Lunden (Blommelunden og Rosenlunden) 20. april 2018 Samtale med leder og medarbejdere Emne: Opfølgning på tidligere tilsyn Anbefaling: Der blev ikke givet anbefalinger i forbindelse med sidste

Læs mere

Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen:

Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: Tilsyn: Snorrebakken afdeling C+D - 24. august 2016 Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: Leder har afsluttet Diplomuddannelse, hvilket givet betyder nye værktøjer

Læs mere

Tilsynsrapport Vesthimmerlands Kommune

Tilsynsrapport Vesthimmerlands Kommune INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Tilsynsrapport Vesthimmerlands Kommune Plejecenter Åglimt Uanmeldt tilsyn Juni 2013 WWW.BDO.DK Indholdsfortegnelse 1 Oplysninger... 2 2 Tilsynsresultat og anbefalinger 2012...

Læs mere

Rebild Kommune. Tilsyn på Ældreområdet i 2013

Rebild Kommune. Tilsyn på Ældreområdet i 2013 Rebild Kommune Tilsyn på Ældreområdet i 2013 Indledning Rebild Kommune har overdraget os opgaven med at udføre det lovpligtige kommunale tilsyn på Kommunens ældre- og plejecentre. Konkret drejer det sig

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Gødvad Plejecenter, Silkeborg Kommune. Tirsdag den 6. december 2011 fra kl. 10.00

Uanmeldt tilsyn på Gødvad Plejecenter, Silkeborg Kommune. Tirsdag den 6. december 2011 fra kl. 10.00 TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Gødvad Plejecenter, Silkeborg Kommune Tirsdag den 6. december 2011 fra kl. 10.00 Indledning Vi har på vegne af Silkeborg Kommune aflagt tilsynsbesøg på Gødvad Plejecenter.

Læs mere

TILSYNSRAPPORT. Tilbud: Botilbuddet Kommandanthøjen 2013. Tilbuddets fysiske standard: Indhold i tilsyn Tilsynets kommentar: Anbefalinger

TILSYNSRAPPORT. Tilbud: Botilbuddet Kommandanthøjen 2013. Tilbuddets fysiske standard: Indhold i tilsyn Tilsynets kommentar: Anbefalinger TILSYNSRAPPORT Tilbud: Botilbuddet Kommandanthøjen 2013 Tilbuddets fysiske standard: Indhold i tilsyn Tilsynets kommentar: Anbefalinger at tilbuddets fysiske standard følger generelle normer for hygiejne

Læs mere

Tilsyn: Nørremøllecentret 1 (Afdeling øst) 29. maj 2018

Tilsyn: Nørremøllecentret 1 (Afdeling øst) 29. maj 2018 Tilsyn: Nørremøllecentret 1 (Afdeling øst) 29. maj 2018 Samtale med leder og medarbejdere Emne: Opfølgning på tidligere tilsyn Leder redegjorde for hvordan der var fulgt op på anbefalingerne fra sidste

Læs mere

Uanmeldt plejehjemstilsyn d. 3. november 2011 på Fyrglimt

Uanmeldt plejehjemstilsyn d. 3. november 2011 på Fyrglimt Uanmeldt plejehjemstilsyn d. 3. november 20 på Fyrglimt I forhold til beboerne og pårørende vurderes disses oplevelse af: Boligforhold De fysiske rammer for hverdagen Personlig hjælp og pleje samt genoptræning

Læs mere

Anmeldt tilsyn på Kollegiet Gl. Køge Landevej, Københavns Kommune. Fredag den 15. oktober 2010 fra kl. 9.00

Anmeldt tilsyn på Kollegiet Gl. Køge Landevej, Københavns Kommune. Fredag den 15. oktober 2010 fra kl. 9.00 TILSYNSRAPPORT Anmeldt tilsyn på Kollegiet Gl. Køge Landevej, Københavns Kommune Fredag den 15. oktober 2010 fra kl. 9.00 Indledning Vi har på vegne af Københavns Kommune aflagt tilsynsbesøg på Kollegiet

Læs mere

Rapport fra uanmeldt plejehjemstilsyn 2013. Plejecenter Slottet afd. B2. Zahrtmannsvej 2, 3700 Rønne. Tlf.: 56927700

Rapport fra uanmeldt plejehjemstilsyn 2013. Plejecenter Slottet afd. B2. Zahrtmannsvej 2, 3700 Rønne. Tlf.: 56927700 Rapport fra uanmeldt plejehjemstilsyn 2013 Plejecenter Slottet afd. B2 Zahrtmannsvej 2, 3700 Rønne Tlf.: 56927700 Social- og Sundhedssekretariatet Bornholms Regionskommune Ullasvej 17, 3700 Rønne 1 Rapport

Læs mere

INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Uanmeldt tilsyn, Plejecenter Bøgely Februar 2012. Tilsynsrapport. Rapporten redigeret Maj 2012

INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Uanmeldt tilsyn, Plejecenter Bøgely Februar 2012. Tilsynsrapport. Rapporten redigeret Maj 2012 INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Indholdsfortegnelse Tilsynsrapport Vesthimmerlands Kommune Plejecenter Bøgely Uanmeldt tilsyn November 2011 1 Oplysninger... 2 2 Tilsynsresultat... 4 3 Anbefalinger... Fejl!

Læs mere

Psykiatri og Handicap

Psykiatri og Handicap Psykiatri og Handicap Tilsynsrapport Bofællesskabet Bregnerødvej 55-57 28. maj 2008 1 A. Faktiske oplysninger, vurdering, anbefalinger m.v. Tilbuddet. Bofællesskabet Bregnerødvej 55 Bregnerødvej 55 3460

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Højslev Ældrecenter, Skive Kommune. Onsdag den 16. maj 2012 fra kl. 11.30

Uanmeldt tilsyn på Højslev Ældrecenter, Skive Kommune. Onsdag den 16. maj 2012 fra kl. 11.30 TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Højslev Ældrecenter, Skive Kommune Onsdag den 16. maj 2012 fra kl. 11.30 Indledning Vi har på vegne af Skive Kommune aflagt tilsynsbesøg på Højslev Ældrecenter. Generelt

Læs mere

Der er gode fælles arealer. 1. Får den hjælp, der er brug for, mulighed for at deltage i gymnastik i husene og i storstuen.

Der er gode fælles arealer. 1. Får den hjælp, der er brug for, mulighed for at deltage i gymnastik i husene og i storstuen. Uanmeldt tilsyn d. 23. juni 2009 på Fjordglimt I forhold til beboerne og pårørende vurderes disses oplevelse af: Boligforhold Synspunkter fra deltagerne Synes der er gode pladsforhold, og at der er den

Læs mere

Uanmeldt tilsyn 2014 Plejehjemmet Ugandavej

Uanmeldt tilsyn 2014 Plejehjemmet Ugandavej Uanmeldt tilsyn 2014 LÆSEVEJLEDNING... 3 UANMELDT TILSYN... 4 PLEJE, OMSORG OG SYGEPLEJE... 5 BESKÆFTIGELSE/AKTIVERING... 6 FORPLEJNING/MAD OG SERVERING... 7 VEDLIGEHOLDELSESTRÆNING 86... 8 SOCIALE - OG

Læs mere

Tilsyn: Nørremøllecentret 2 (Afdeling nord og vest) 30. maj 2018

Tilsyn: Nørremøllecentret 2 (Afdeling nord og vest) 30. maj 2018 Tilsyn: Nørremøllecentret 2 (Afdeling nord og vest) 30. maj 2018 Samtale med leder og medarbejdere Emne: Opfølgning på tidligere tilsyn Har fulgt op på de af Tilsynet givne anbefalinger fra 2017, omhandlende

Læs mere

Tilsynets bemærkninger: Der er fulgt op på sidste års anbefaling, omhandlende låste skabe i beboernes egne lejligheder.

Tilsynets bemærkninger: Der er fulgt op på sidste års anbefaling, omhandlende låste skabe i beboernes egne lejligheder. Tilsyn: Snorrebakken afd. GH+IJ 01. oktober 2018 Samtale med leder og medarbejdere Emne: Opfølgning på tidligere tilsyn Der er fulgt op på sidste års anbefaling, omhandlende låste skabe i beboernes egne

Læs mere

Områdecenter Bredebo. Lyngby-Taarbæk Kommune Socialforvaltningen - Ældreservice. Uanmeldt tilsyn Maj 2012 WWW.BDO.DK INDLEVELSE SKABER UDVIKLING

Områdecenter Bredebo. Lyngby-Taarbæk Kommune Socialforvaltningen - Ældreservice. Uanmeldt tilsyn Maj 2012 WWW.BDO.DK INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Lyngby-Taarbæk Kommune - Tilsynsrapport Maj 2012 Lyngby-Taarbæk Kommune Socialforvaltningen - Ældreservice Områdecenter Bredebo Uanmeldt tilsyn Maj 2012 Side 1 1. Indholdsfortegnelse 1 TILSYNETS FORMÅL...

Læs mere

Anmeldt tilsyn på CSV Kollegierne, Svendborg Kommune. Bykollegierne i Jernbanegade og Vestergade i Svendborg & Carlsminde Kollegiet i Nyborg

Anmeldt tilsyn på CSV Kollegierne, Svendborg Kommune. Bykollegierne i Jernbanegade og Vestergade i Svendborg & Carlsminde Kollegiet i Nyborg TILSYNSRAPPORT Anmeldt tilsyn på CSV Kollegierne, Svendborg Kommune Bykollegierne i Jernbanegade og Vestergade i Svendborg & Carlsminde Kollegiet i Nyborg Mandag den 7. november 2011 fra kl. 13.00 Indledning

Læs mere

Anmeldt tilsyn på Ringsted Krisecenter for kvinder og børn, Ringsted Kommune. Onsdag den 21. september 2011 fra kl. 9.00

Anmeldt tilsyn på Ringsted Krisecenter for kvinder og børn, Ringsted Kommune. Onsdag den 21. september 2011 fra kl. 9.00 TILSYNSRAPPORT Anmeldt tilsyn på Ringsted Krisecenter for kvinder og børn, Ringsted Kommune Onsdag den 21. september 2011 fra kl. 9.00 Indledning Vi har på vegne af Ringsted Kommune aflagt tilsynsbesøg

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Bøgebakken, Lejre Kommune. Tirsdag den 14. maj 2013 fra kl. 16.30

Uanmeldt tilsyn på Bøgebakken, Lejre Kommune. Tirsdag den 14. maj 2013 fra kl. 16.30 TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Bøgebakken, Lejre Kommune Tirsdag den 14. maj 2013 fra kl. 16.30 Indledning Vi har på vegne af Lejre Kommune aflagt tilsynsbesøg på Bøgebakken. Generelt er formålet med

Læs mere

Tilsynets bemærkninger: Der blev ikke givet anbefalinger i forbindelse med sidste års tilsyn.

Tilsynets bemærkninger: Der blev ikke givet anbefalinger i forbindelse med sidste års tilsyn. Tilsyn: Klippebo 09. juli 2018 Samtale med leder og medarbejdere Emne: Opfølgning på tidligere tilsyn Der blev ikke givet anbefalinger i forbindelse med sidste års tilsyn. Emne: Personalesituation Vurderer

Læs mere

Uanmeldt tilsyn den 1. oktober 2010 på Solhjem. I forhold til beboerne og pårørende vurderes disses oplevelse af:

Uanmeldt tilsyn den 1. oktober 2010 på Solhjem. I forhold til beboerne og pårørende vurderes disses oplevelse af: Uanmeldt tilsyn den. oktober 200 på Solhjem I forhold til beboerne og pårørende vurderes disses oplevelse af: Boligforhold De fysiske rammer for hverdagen Personlig hjælp og pleje samt genoptræning og

Læs mere

Plejehjemmet Birkebo. Helsingør Kommune

Plejehjemmet Birkebo. Helsingør Kommune Plejehjemmet Birkebo Helsingør Kommune 22-05-2012 1. Indledning.... 3 1.1 Læsevejledning... 3 1.2 Gennemførsel af tilsynet... 3 2. Konklusion af tilsynet.... 3 2.1 Lovmedholdelighed.... 3 2.2 Overordnet

Læs mere

Embedslægeinstitutionens tilsyn med plejehjem i Skibby Kommune og i Frederiksborg Amt i 2006

Embedslægeinstitutionens tilsyn med plejehjem i Skibby Kommune og i Frederiksborg Amt i 2006 Embedslægeinstitutionens tilsyn med plejehjem i Skibby og i Frederiksborg i 2006 Embedslægeinstitutionerne har siden 2002 udført sundhedsfaglige plejehjemstilsyn. I 2006 var det 5. gang Embedslægeinstitutionerne

Læs mere

Uanmeldt tilsyn d. 31/ på Vibedal beboerne og pårørende

Uanmeldt tilsyn d. 31/ på Vibedal beboerne og pårørende Uanmeldt tilsyn d. 3/3 2009 på Vibedal I forhold til beboerne og pårørende vurderes disses oplevelse af: Boligforhold De fysiske rammer for hverdagen Synspunkter fra deltagerne Giver udtryk for at være

Læs mere

Uanmeldt tilsyn. Dato: 1.9.2015 Rehabiliteringscenter Tilbud: Herning. Brændgaardvej 20, Adresse: Herning. Leder: Lone Bulow Friis

Uanmeldt tilsyn. Dato: 1.9.2015 Rehabiliteringscenter Tilbud: Herning. Brændgaardvej 20, Adresse: Herning. Leder: Lone Bulow Friis TILSYNSENHEDEN HERNING KOMMUNE Uanmeldt tilsyn Plejecentre Dato: 1.9.215 Rehabiliteringscenter Tilbud: Herning Brændgaardvej 2, Adresse: Herning Leder: Lone Bulow Friis Tilsynsførende: Tilsynsførende:

Læs mere

Dokumentation for tilsyn på plejecenter Odense Kommune Ældre og Handicapforvaltningen. Lille Glasvej Plejecenter.

Dokumentation for tilsyn på plejecenter Odense Kommune Ældre og Handicapforvaltningen. Lille Glasvej Plejecenter. INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Dokumentation for tilsyn på plejecenter Odense Kommune Ældre og Handicapforvaltningen Lille Glasvej Plejecenter. Uanmeldt tilsyn december 2012 WWW.BDO.DK Forord Rapporten er

Læs mere

Sundhed og Omsorg. Møllehjemmet. Uanmeldt og anmeldt kommunalt tilsyn

Sundhed og Omsorg. Møllehjemmet. Uanmeldt og anmeldt kommunalt tilsyn Sundhed og Omsorg Møllehjemmet Uanmeldt og anmeldt kommunalt tilsyn 2014 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 2 2. Kvalitetsvurdering... 2 3. Datakilder... 3 4. Samlet vurdering... 3 5. Anbefalinger...

Læs mere

Demensafsnit har et værelses lejlighed kunne godt ønske at soveværelse og stue var i hver sit rum. Bruger fællesområdet.

Demensafsnit har et værelses lejlighed kunne godt ønske at soveværelse og stue var i hver sit rum. Bruger fællesområdet. Uanmeldt tilsyn den 20. december 200 på Fjordglimt I forhold til beboerne og pårørende vurderes disses oplevelse af: Boligforhold Synspunkter fra deltagerne Er godt tilfreds med lejligheden er glad for

Læs mere

Slagelse Kommune Uanmeldt tilsyn 2011

Slagelse Kommune Uanmeldt tilsyn 2011 Slagelse Kommune Uanmeldt tilsyn 2011 Kirke Stillinge Plejecenter Stillingevej 48 4200 Slagelse Jørli Kaltoft Sloth Sadolinsgade 110 5230 Odense M telefon 2635 5118 jksconsult@mail.dk 1 Indledning 1.1

Læs mere

Uanmeldt tilsyn i Bofællesskabet ved Solbakken, Jammerbugt Kommune. Mandag den 3. december 2012 fra kl. 10.00

Uanmeldt tilsyn i Bofællesskabet ved Solbakken, Jammerbugt Kommune. Mandag den 3. december 2012 fra kl. 10.00 TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn i Bofællesskabet ved Solbakken, Jammerbugt Kommune Mandag den 3. december 2012 fra kl. 10.00 Indledning Vi har på vegne af Jammerbugt Kommune aflagt tilsynsbesøg i Bofællesskabet

Læs mere

Kommunal Tilsynsrapport. Odder Kommune. Uanmeldt tilsyn 19. september 2012. Fokus på: målrettethed i ydelserne. Plejecenter Bronzealdervej

Kommunal Tilsynsrapport. Odder Kommune. Uanmeldt tilsyn 19. september 2012. Fokus på: målrettethed i ydelserne. Plejecenter Bronzealdervej Kommunal Tilsynsrapport Odder Kommune Uanmeldt tilsyn 19. september 2012 Fokus på: målrettethed i ydelserne Plejecenter Bronzealdervej Bronzealdervej 8, 8300 Odder Telefon: 87 80 32 70 : 87 80 32 72 Dagligleder:

Læs mere

Pleje- og Rehabiliteringscentret. Hørsholm Kommune

Pleje- og Rehabiliteringscentret. Hørsholm Kommune Pleje- og Rehabiliteringscentret Louiselund Hørsholm Kommune CareGroup 11-12-2012 1. Indledning....3 1.1 Læsevejledning...3 1.2 Gennemførsel af tilsynet...3 2. Konklusion af tilsynet....3 2.1 Lovmedholdelighed....3

Læs mere

Tilsynsrapport 2005. for Værebropark Plejecenter EMBEDSLÆGEINSTITUTIONEN. j.nr. 15-17-31/3. Adresse: Værebrovej 24, 2880 Bagsværd. Tlf.

Tilsynsrapport 2005. for Værebropark Plejecenter EMBEDSLÆGEINSTITUTIONEN. j.nr. 15-17-31/3. Adresse: Værebrovej 24, 2880 Bagsværd. Tlf. EMBEDSLÆGEINSTITUTIONEN K ØBENHAVNS A MT j.nr. 15-17-31/3 Tilsynsrapport 2005 for Værebropark Plejecenter Adresse: Værebrovej 24, 2880 Bagsværd Tlf.: 39574442 Kommune: Gladsaxe Tilsynet blev foretaget

Læs mere

SOLRØD KOMMUNE VISITATIONS- OG KOORDINATIONSENHEDEN. Tilsynsrapport. Anmeldt tilsyn den 1. oktober 2008 Plejecenter Christians Have, Aleris

SOLRØD KOMMUNE VISITATIONS- OG KOORDINATIONSENHEDEN. Tilsynsrapport. Anmeldt tilsyn den 1. oktober 2008 Plejecenter Christians Have, Aleris SOLRØD KOMMUNE VISITATIONS- OG KOORDINATIONSENHEDEN Tilsynsrapport Anmeldt tilsyn den 1. oktober 2008 Plejecenter Christians Have, Aleris Solrød kommune aflagde den 1. oktober 2008, anmeldt tilsyn på Plejecenter

Læs mere

Anmeldt tilsyn på Støtte- og Aktivitetscentret, Ringsted Kommune. Onsdag den 2. november 2011 fra kl. 09.00

Anmeldt tilsyn på Støtte- og Aktivitetscentret, Ringsted Kommune. Onsdag den 2. november 2011 fra kl. 09.00 TILSYNSRAPPORT Anmeldt tilsyn på Støtte- og Aktivitetscentret, Ringsted Kommune Onsdag den 2. november 2011 fra kl. 09.00 Indledning Vi har på vegne af Ringsted Kommune aflagt tilsynsbesøg på Støtte- og

Læs mere

For leder betyder det en særdeles tæt opfølgning og praktisk deltagelse i vagtplanlægningen, for at få enderne til at mødes.

For leder betyder det en særdeles tæt opfølgning og praktisk deltagelse i vagtplanlægningen, for at få enderne til at mødes. Tilsyn: Snorrebakken afd. A+B 31.august 2018 Samtale med leder og medarbejdere Emne: Opfølgning på tidligere tilsyn Leder oplyste, at der er fulgt op på sidste års anbefaling, omhandlende dokumentation

Læs mere

Dokumentation for tilsyn på plejecenter Odense Kommune Ældre og Handicapforvaltningen. Plejecenteret Rytterkasernen

Dokumentation for tilsyn på plejecenter Odense Kommune Ældre og Handicapforvaltningen. Plejecenteret Rytterkasernen INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Dokumentation for tilsyn på plejecenter Odense Kommune Ældre og Handicapforvaltningen Plejecenteret Rytterkasernen Uanmeldt tilsyn November2012 WWW.BDO.DK Forord Rapporten er

Læs mere

Psykiatri og Handicap

Psykiatri og Handicap Psykiatri og Handicap Tilsynsrapport Uanmeldt tilsyn Bøgelunden 17. november 2008 1 A. Faktiske oplysninger, vurdering, anbefalinger m.v. Tilbuddet Bøgelunden Sophie Magdalenesvej 9 3460 Birkerød Leder:

Læs mere

Tilsynets bemærkninger: Der er fulgt tilfredsstillende op på de af Tilsynet givne anbefalinger fra tilsynet i 2017.

Tilsynets bemærkninger: Der er fulgt tilfredsstillende op på de af Tilsynet givne anbefalinger fra tilsynet i 2017. Tilsyn: Toftegården 06. juni 2018 Samtale med leder og medarbejdere Emne: Opfølgning på tidligere tilsyn Der er fulgt tilfredsstillende op på de af Tilsynet givne anbefalinger fra tilsynet i 2017. Emne:

Læs mere

Tilsynsrapport vedrørende kommunalt tilsyn med Lille Birkholm Center 2016

Tilsynsrapport vedrørende kommunalt tilsyn med Lille Birkholm Center 2016 Tilsynsrapport vedrørende kommunalt tilsyn med Lille Birkholm Center 2016 Center for Omsorg og Sundhed Februar 2017 1 Generelt om tilsynet Tilsynet består af to besøg. Et besøg, hvor der foretages et generelt

Læs mere

Servicedeklaration for. Bofællesskabet Røde Anes Vej. Thisted Kommune

Servicedeklaration for. Bofællesskabet Røde Anes Vej. Thisted Kommune Servicedeklaration for Bofællesskabet Røde Anes Vej Thisted Kommune Adresse: Røde Anes Vej 34, Hundborg Leder: Bente Topp Hansen Telefon: 99173800 E-mail: rodeanes.bof@thisted.dk Fax: 97937576 Indholdsfortegnelse:

Læs mere

Rapport fra uanmeldt plejehjemstilsyn den 13/ på Områdecentret Kastaniegården

Rapport fra uanmeldt plejehjemstilsyn den 13/ på Områdecentret Kastaniegården Rapport fra uanmeldt plejehjemstilsyn den 13/11 2008 på Områdecentret Kastaniegården Tilsynsskemaet følger de områder, der ifølge bekendtgørelsen som minimum skal afdækkes ved tilsynet. Beboerne Tilsynet

Læs mere

Rønnegården. Rapport over uanmeldt tilsyn 2013. Socialcentret

Rønnegården. Rapport over uanmeldt tilsyn 2013. Socialcentret Rønnegården Rapport over uanmeldt tilsyn 2013 Socialcentret 1 Indhold Beskrivelse af enheden: Lovgrundlag, rammer og vurdering... 3 Navn og Adresse... 3 Ledelse... 3 Fysiske rammer... 3 Ydelser og Målgruppe...

Læs mere

Rapport fra. Uanmeldt tilsyn på Plejecentret Skovhuset 12. januar 2016

Rapport fra. Uanmeldt tilsyn på Plejecentret Skovhuset 12. januar 2016 Job, Social og Sundhed Ældre og Sundhed Rapport fra Uanmeldt tilsyn på Plejecentret Skovhuset 12. januar 2016 Tilsynsførende: Afdelingschef Hella Obel Sektionsleder Christian Blaase Johansen Tidspunkt

Læs mere

Sundhed og Omsorg. Digterparken. Uanmeldt og anmeldt kommunalt tilsyn

Sundhed og Omsorg. Digterparken. Uanmeldt og anmeldt kommunalt tilsyn Sundhed og Omsorg Digterparken Uanmeldt og anmeldt kommunalt tilsyn 2014 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 2 2. Kvalitetsvurdering... 2 3. Datakilder... 3 4. Samlet vurdering... 3 5. Anbefalinger...

Læs mere

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn i Plejeboligerne på Bråbyvej 25. september 2012

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn i Plejeboligerne på Bråbyvej 25. september 2012 Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn i Plejeboligerne på Bråbyvej Centerleder Marion Pihl Jensen Tilsynet blev udført af konsulent Birgit Friis Levysohn og ekstern sygeplejefaglig konsulent Grethe Østergaard-Nielsen

Læs mere

Anmeldt tilsyn på Botilbuddet Skovsbovej, Svendborg Kommune. Mandag den 22. februar 2010 fra kl. 09.00

Anmeldt tilsyn på Botilbuddet Skovsbovej, Svendborg Kommune. Mandag den 22. februar 2010 fra kl. 09.00 TILSYNSRAPPORT Anmeldt tilsyn på Botilbuddet Skovsbovej, Svendborg Kommune Mandag den 22. februar 2010 fra kl. 09.00 Indledning Vi har på vegne af Svendborg Kommune aflagt tilsynsbesøg på Botilbuddet Skovsbovej.

Læs mere

Rapport vedr. anmeldt tilsyn Kærgården.

Rapport vedr. anmeldt tilsyn Kærgården. Rapport vedr. anmeldt tilsyn Kærgården. Rapporten er udarbejdet med en fremstilling af dialogoplysninger fra 5 personalerepræsentanter og de 3 gruppeledere, samt gennemført dialogmøde mellem beboere og

Læs mere

Uanmeldt tilsynsrapport 2012 Plejecenteret Blichergården N.F.S. Grundtvigsvej 13-15 8800 Viborg

Uanmeldt tilsynsrapport 2012 Plejecenteret Blichergården N.F.S. Grundtvigsvej 13-15 8800 Viborg Disposition: 1. Konklusion og opmærksomhedspunkter, side 1 2. Formalia, side 2 3. Indledning, side 2 - herunder beskrivelse af plejecentret 4. Resume af anbefalinger og opfølgning på sidste tilsyn, side

Læs mere

Lokalcenteret Skelager

Lokalcenteret Skelager Opfølgende tilsynsrapport 2012 Lokalcenteret Skelager 18. september 2012 j.nr. 5-2211-718/1 Embedslægerne Midtjylland Lyseng Allé 1 8270 Højbjerg Tlf. 72 22 79 70 Fax 72 22 74 48 E-post midt@sst.dk Adresse:

Læs mere

Tilsynets bemærkninger: Tilsynet tog redegørelserne til efterretning. I forhold til indsatsen omkring sygefraværet Se under dette punkt.

Tilsynets bemærkninger: Tilsynet tog redegørelserne til efterretning. I forhold til indsatsen omkring sygefraværet Se under dette punkt. Tilsyn: Plejecenter Åbo 12. november 2018 Samtale med leder og medarbejdere Emne: Opfølgning på tidligere tilsyn Leder redegjorde for hvordan der var fulgt op på anbefalingerne der blev givet i forbindelse

Læs mere

Tilsynsrapport for uanmeldte tilsyn 2012. Krogstenshave

Tilsynsrapport for uanmeldte tilsyn 2012. Krogstenshave Tilsynsrapport for uanmeldte tilsyn 2012. Krogstenshave 1. Om boenheden Boenhed Plejecentret Krogstenshave Adresse Krogstenshave Alle 47, Karise Alle 29 og 31. Tilsynsdato 26.november 2012 Antal pladser

Læs mere

TILSYNSRAPPORT: Der har ikke tidligere været tilsyn. Tilbuddet er fra august, 2012.

TILSYNSRAPPORT: Der har ikke tidligere været tilsyn. Tilbuddet er fra august, 2012. Center for Særlig Social Indsats Den: 11. december, 2014 Acadre: 14/25865 TILSYNSRAPPORT: Tilbuddets navn Center For Job og Oplevelse Højvangen 11 3060 Espergærde Afd.: Vinkeldamsvej Leder: Karsten Grubert

Læs mere

Tilsynsrapport for uanmeldte tilsyn 2012 Svendebjerghave

Tilsynsrapport for uanmeldte tilsyn 2012 Svendebjerghave Tilsynsrapport for uanmeldte tilsyn 2012 Svendebjerghave 1. Om boenheden Boenhed Adresse Plejehjemmet Svendebjerghave Svendebjergvej 28A Tilsynsdato 9.november 2012 Antal pladser 5 plejeboliger (og 11

Læs mere

Huset I Tveje Merløse

Huset I Tveje Merløse Huset I Tveje Merløse Rapport over Uanmeldt tilsyn 2011 Socialcentret 1 Indhold Beskrivelse af enheden: Lovgrundlag, rammer og vurderingstermonologi... 3 Navn og Adresse... 3 Ledelse... 3 Fysiske rammer,

Læs mere

Endelige rapport på uanmeldt kommunalt tilsyn

Endelige rapport på uanmeldt kommunalt tilsyn Ældre og Sundhed Fredensvej 1 5900 Rudkøbing Tlf.: 63 51 60 30 Fax 63 51 61 20 Mail: post@langelandkommune.dk www.langelandkommune.dk Endelige rapport på uanmeldt kommunalt tilsyn På Stigtebo Stigtehaven

Læs mere

Uanmeldt tilsyn Kommunale tilbud PH 2011. Kellersvej 10 Kellersvej 10, 2860 Søborg onsdag 4. januar 2012

Uanmeldt tilsyn Kommunale tilbud PH 2011. Kellersvej 10 Kellersvej 10, 2860 Søborg onsdag 4. januar 2012 GLADSAXE KOMMUNE Social- og Sundhedsforvaltningen Sundheds- og Rehabiliteringsafdelingen Tilsynsenheden Rådhus Allé 2860 Søborg Afrapporteringsskema Uanmeldt tilsyn Kommunale tilbud PH 2011 Kellersvej

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Plejecenter Møllegården, Jammerbugt Kommune. Tirsdag den 29. november 2011 fra kl. 9.30

Uanmeldt tilsyn på Plejecenter Møllegården, Jammerbugt Kommune. Tirsdag den 29. november 2011 fra kl. 9.30 TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Plejecenter Møllegården, Jammerbugt Kommune Tirsdag den 29. november 2011 fra kl. 9.30 Indledning Vi har på vegne af Jammerbugt Kommune aflagt tilsynsbesøg på Møllegården.

Læs mere

Furesø Kommune Ældreområdet. Notat fra kommunalt anmeldte tilsyn. Plejehjemmet Ryetbo Engstedet 1 3500 Værløse

Furesø Kommune Ældreområdet. Notat fra kommunalt anmeldte tilsyn. Plejehjemmet Ryetbo Engstedet 1 3500 Værløse Furesø Kommune Ældreområdet Notat fra kommunalt anmeldte tilsyn Plejehjemmet Ryetbo Engstedet 1 3500 Værløse Tilsynsbesøg den 12. maj 2009 2 Indholdsfortegnelse 1. Baggrund, mål og metode for at gennemføre

Læs mere

Anmeldt tilsyn på Risagerlund og Plejecentret i Valdemarsgade, Brønderslev Kommune. Torsdag den 27. august 2009 fra kl. 8.00

Anmeldt tilsyn på Risagerlund og Plejecentret i Valdemarsgade, Brønderslev Kommune. Torsdag den 27. august 2009 fra kl. 8.00 TILSYNSRAPPORT Anmeldt tilsyn på Risagerlund og Plejecentret i Valdemarsgade, Brønderslev Kommune Torsdag den 27. august 2009 fra kl. 8.00 Indledning Vi har på vegne af Brønderslev Kommune aflagt tilsynsbesøg

Læs mere

Opfølgende uanmeldt tilsyn på. Følstruphusene. - en del af Bocenter for unge og voksne med særlige behov

Opfølgende uanmeldt tilsyn på. Følstruphusene. - en del af Bocenter for unge og voksne med særlige behov Opfølgende uanmeldt tilsyn på Følstruphusene - en del af Bocenter for unge og voksne med særlige behov Foretaget af Borger- og Socialservice, Sekretariatet Dato for uanmeldt tilsyn: d. 4. juni 2013 1 Indhold:

Læs mere

Tilsynsrapport 2009. Otiumgården. J. nr.: 1-17-98/4 P nr.: 1003386007. Adresse: Otiumvej 7 og 7A, 9000 Aalbor. Kommune: Aalborg

Tilsynsrapport 2009. Otiumgården. J. nr.: 1-17-98/4 P nr.: 1003386007. Adresse: Otiumvej 7 og 7A, 9000 Aalbor. Kommune: Aalborg J. nr.: 1-17-98/4 P nr.: 1003386007 Tilsynsrapport 2009 Otiumgården Adresse: Otiumvej 7 og 7A, 9000 Aalbor Kommune: Aalborg Leder: Plejehjemsleder/plejehjemsassistent Britta Hilgren, tiltrådt 1. februar

Læs mere

Tilsyn: Nylars Plejecenter 07. november Samtale med leder og medarbejdere Emne: Opfølgning på tidligere tilsyn. Emne: Personalesituation

Tilsyn: Nylars Plejecenter 07. november Samtale med leder og medarbejdere Emne: Opfølgning på tidligere tilsyn. Emne: Personalesituation Tilsyn: Nylars Plejecenter 07. november 2018 Samtale med leder og medarbejdere Emne: Opfølgning på tidligere tilsyn Der har siden sidste års tilsyn været et udvidet fokus omkring Den sidste tid. Dette

Læs mere