V5-spillets indledende afdeling ser ud til at skulle afgøres mellem tre heste. Bedst inde er 1 Legial, mens 5 Aros er på vej frem.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "V5-spillets indledende afdeling ser ud til at skulle afgøres mellem tre heste. Bedst inde er 1 Legial, mens 5 Aros er på vej frem."

Transkript

1 Ekspertanalyse V , Aarhus Galop Af Christina Borreby V5-1: V5-2: V5-3: V5-4: V5-5: 8-3 Pris: 360kr. 2. løb / V5-1 V5-spillets indledende afdeling ser ud til at skulle afgøres mellem tre heste. Bedst inde er 1 Legial, mens 5 Aros er på vej frem. A-chancer: B-chancer: Aros lader til at være i fremgang, når man ser bort fra seneste start, hvor rytteren tabte bøjlerne. Har vundet på 2200m, men ser ud til at løbe med op på flere distancer. Rides her af professionel jockey, der kender hesten, og må kunne forsvare sit tal i dette selskab. 1 Legial er godt inde i løbet vægtmæssigt, og har gavn af rytterlettelse. Det blev til en fin afslutning med tredjeplads for ekvipagen senest i en blød bane på Fyn. Tackler de fleste baneunderlag og karrierens to sejre har været på omkring de 1600m. Vil være med på stregen. 4 Yellowstone så ikke ud til at bryde sig om den bløde bane i Odense senest. Gangen forinden lagde han pres på den førende over 2000m, og det kostede kræfter. Er nu på kortere distance samt bedre baneforhold, og med rette løb under Lea Olsen, kan det være en fordel. Rides med et kilos overvægt, men bør kunne vise mere end sit nuværende tal. Vinderchance, hvis de andre ikke slår til. 6 Miss Power rides med 1,5 kilos overvægt og plejer at løbe sig selv træt fra start, men har nu fået et par løb i kroppen og møder mere overkommelig modstand end tidligere. Var kun 8,5 længde bag Prince Charming sidste gang i Århus og med lignende præstation er hun en outsider her. Mindre chancer til 3 Pipi, der aldrig har startet og er svær at vurdere, samt 2 Shamsiin, der gør comeback efter to års pause.

2 3. løb / V5-2 Den forsigtige spiller tager alle med på bonnen her, men det kan blive dyrt. Jeg forsøger derfor med fire krydser i mit forslag. A-chancer: B-chancer: Haseen viste stærk form i sin årsdebut og forsvarede en tredjeplads, efter at have trukket fra det øvrige felt i en hård pace som vanligt. Går godt i Århus og vandt her i hård bane på 1550 m i fjor. Vil givet være sat yderligere frem efter sidste start, og ser ud til at blive farlig her. 4 Laudate Dominum var slået 2,5 længde af 2 Hongkong Star i Århus på samme distance i sin sæsondebut, og formen er fin. Ser ud til at trives bedst uden for meget tråd i banen, og får optimale betingelser her, i en klasse hun trives i. Står bedre til i forhold til 2 Hongkong Star end sidst, de to mødtes, og med behagelig vægt har John Nielsens hest fordel her. 1 Wellington har godt startspor og leverede to sejre på samme distance ned Sabina Gammelgård i sadlen i fjor. Gik et hårdt løb i Jydsk Champion Sprint og blev træt i opløbet. Går ikke sine bedste løb på Klampenborg, så de resultater skal ikke medregnes. Trives i hurtig bane, er gået ned i tal og har gavn af to kilos rytterlettelse. God chance her. 2 Hongkong Star skal forsvare karrierens højeste handicap efter sin flotte sejr i Jydsk Champion Sprint. Det udløste fire kilo, og det er op til bevis, om han kan vise det her. Har før vundet med 71 kilo i hård bane, så det er ikke en umulig opgave, og med indvendigt startspor, kan det spare nogle kostbare længder på rejsen. Vil helt sikkert være med på stregen og med optimalt løb, har han vinderchance. 8 Show Of Faith vandt senest og fik tre kilo for sejren. Står nu tæt på sit højeste tal længe, og det må vise sig om hun kan svare det her. Distance og hård bane passer hende fint og kan også bære vægten. Trio- og outsiderchance. 7 Desert Eagle går en klasse op her, men kommer med to gode præstationer bag sig i år og har fin form. Vil være med der fremme. 6 Headscarf imponerede med tre sejre på stribe i fjor, og mødte flere af feltets deltagere. Står bedre til forhold til Hongkong Star her, og kan med et par løb i kroppen være klar til årets første sejr. Stalden har dog været ramt af lidt sygdom, og hun kan være sat formmæssigt tilbage. Pladschance.

3 4. løb / V5-3 Et åbent opgør med flere formstærke heste. Kan der vente en outsidersejr til 4 Brown Sugar, som eneste 3-åring i feltet? A-chancer: B-chancer: Ventuari er tilbage i lavere klasse og har form til at være helt fremme i dette selskab. Har hidtil gået sine bedste løb på op til 2000m, så distancen er måske lige det længste, men i let bane vil han formentlig stadig have kræfter i behold til en god afslutning for Lea Olsen. Skal forsvare samme tal som i debuten her, mens andre er gået op, og bliver derfor vinderbuddet. 4 Brown Sugar har leveret stærke præstationer mod gode heste fra sin årgang, blandt andet Prinsesse Kia, der siden har vundet på Klampenborg. Trives på distancen og med afventende ridt, kan hun have kræfter sparet til en stærk spurt i mål, som i årsdebuten. Er ude mod ældre første gang her, men rummer fortsat udvikling, og kan overraske her. Spændende outsider! 6 Laszlo rystede gode konkurrenter senest i blød bane og skal nu forsvare karrierens højeste tal. Har vundet i hård bane flere gange, og ser ud til at tackle alle underlag. Distancen passer godt og han bærer høj vægt fint. Vinderchance. 9 Lemon har en stærk sæson og er gået 8 kilo op. Distancen er fin, men ville nok foretrække lidt mere at træde i. Ser ud til at rumme fortsat udvikling og skal med på en sikker bon. Rides her af ny, men dygtig jockey. 8 Tribute har været tæt bag formstærke heste hver gang og er nu gået et par kilo ned i handicap. Står godt til med lærlingelettelse og ekvipagen leverede en fin afslutning i blød bane senest. Kan blive farlig her. 1 Amor Invicto fik ikke plads til sit angreb i opløbet senest, og det kostede. Gik godt i Århus gangen før bag formstærke heste og kan være med fremme her. Triochance. 3 Rambo har kapacitet til at vinde, men løber ustabilt. Viste fremgang med blinkers senest og kan overraske her, hvis han vil på dagen.

4 5. løb / V5-4 Svært at udpege en favorit i dette jævnbyrdige felt, og flere har lige god chance. Der må garderes bredt og jeg har fundet plads til fem heste i mit forslag. A-chancer: B-chancer: Lotus Café viste for alvor sin kapacitet i hans første og eneste start i Århus, og så ud til at trives på en mere plan bane end Klampenborg. Bliver spændende at se ham tilbage i Århus, på en distance han tackler fint. Høj vægt, men kan forsvare sit tal og bliver mit knebne vinderbud her. 1 In The Mood har været helt fremme hver gang i år og banker på til sejr efter flere stærke afslutninger. Står i et tal, han kan forsvare, og har Marcos Robaldo tilbage i sadlen, der har sikret tre ud af karrierens fem sejre og kender hesten. Kommer gerne bagfra og skal holde sig til for at nå frem i let bane. 6 Medicean Melody har gode resultater på 2000m fra i fjor og stortrives i Århus. Går bedst fra front i god til hård bane, og de 2300m i offensiv ridning og blød bane senest, blev for hård kost. Skal forsvare et højt handicap i et formstærkt felt, men klassen passer hende godt. Vinder- og trioaktuel. 9 Sir Danzbo fik et skidt løb i Champion Stakes, hvor han var favorit, og den start skal glemmes. Det udvendige startspor er ikke en fordel, men løser det sig har han form og kapacitet til at vinde her. 2 Broadway sluttede stærkt af på Fyn senest og lige sådan gangen forinden på Klampenborg, hvor det er en fejl i programmet, at hun var slået 17 længder. Må være på vej frem, har gavn af distancen og vil være at finde i trioen. 3 Iron Lady har gået med høj vægt i alle årets starter, og har ikke vist fuld kapacitet endnu. Går godt i Århus og kommer nu ud med behagelig vægt på god distance. Trives i hurtig bane og kan være en outsider her. 7 Søren Brun er velgående og sluttede stærkt af senest, hvor tredjepladsen i Champion Stakes udløste tre ekstra kilo, som han skal forsvare her. Kan blive hårdt, når træneren oplyser, at der har været virus i stalden.

5 6. løb / V5-5 I sidste afdeling er krydserne dyre, og uden den store form på løbet, er mit forslag at tage 8 Alli Cat med som en pendant til 3 King Charles. A-chancer: B-chancer: C-chancer: Alli Cat var blot slået 3,5 længde første gang ude mod ældre heste på en lidt for kort distance. Var ifølge træneren måske ramt af virus i den start, og kunne nok have været længere fremme ellers. Har været matchet mod årgangseliten i øvrige starter. De 2000m passer perfekt og startes her med blinkers for første gang. Det tager jeg som et tegn på, at hun er frisk og tilpas, og hun får derfor mit lidt outsiderbetonede vindertip. 3 King Charles har kapacitet til at vinde her, men løber ikke altid stabilt, selvom han har form. De 2300m i blød bane i Odense var ikke optimalt for hans frontrunner løbestil. Er her på god distance og i lavere klasse end senest, og viste i fjor, at han trives i hurtig bane. Går med høj vægt under dygtige Lea Olsen, og er det mest oplagt vinderbud i løbet. 5 Frankthetank er tilbage i klasse 4 og går godt i Århus. Fik en fin rejse senest på Fyn, men går ikke sine bedste løb i blød bane. Ude på lidt længere distance end normalt, men har været med fremme på 2000m tidligere. Skal helst gå selv og ikke bedes om for meget undervejs, spørgsmålet er om det går på den længere distance. Byder han sig til her, er han med på stregen. Stabil hest for plads- og triospillerne. 2 Angels Calling var godt gående i årsdebuten og vil være gået frem med denne overstået. Trives godt på de 2000m og har gavn af rytterlettelse her. Var sparsomt startet i sidste sæson og vandt ikke løb, men var kort slået. Har før vundet på 2000m. En god triochance her. 9 Quiet Weekend har døjet med sygdom og haft en måneds løbspause. Viste ellers god form i de første starter, og distancen passer godt, så se op.

V5-forslag V5-1. Ekspertanalyse V5. V5-1: 7 Vejovis V5-2: V5-3: 4 Legial V5-4: V5-5: Alle 7. Pris: 168 kr.

V5-forslag V5-1. Ekspertanalyse V5. V5-1: 7 Vejovis V5-2: V5-3: 4 Legial V5-4: V5-5: Alle 7. Pris: 168 kr. Ekspertanalyse V5 10.07.2019, Odense Af Christina Borreby V5-forslag V5-1: 7 Vejovis V5-2: 6-7-9-2 V5-3: 4 Legial V5-4: 5-1-6-7-9-10 V5-5: Alle 7 Pris: 168 kr. V5-1 Formstærke heste mødes i dette sprintopgør,

Læs mere

V5-spillet indledes med et meget åbent opgør, hvor det er svært at pege på en favorit. For at komme sikkert videre, vælger jeg at tage samtlige med.

V5-spillet indledes med et meget åbent opgør, hvor det er svært at pege på en favorit. For at komme sikkert videre, vælger jeg at tage samtlige med. Ekspertanalyse V5 21.09.2019, Odense Galop Af Christina Borreby V5-forslag V5-1: Alle 12 V5-2: 9 Stratego V5-3: 2-8 V5-4: 8-3-2 V5-5: 8-2-5-9-12-3 Pris: 432 kr. V5-1 V5-spillet indledes med et meget åbent

Læs mere

4.løb/2 Sir Diamond: 5.løb/4 Sir William: 7.løb/2 Viktor B: 6.løb/5 Royal Dream: 7.løb/4:

4.løb/2 Sir Diamond: 5.løb/4 Sir William: 7.løb/2 Viktor B: 6.løb/5 Royal Dream: 7.løb/4: Løbsdag d 26.06.15 Kaj Westergaard seler 3 heste ud fra stalden og med et par spændende chancer: 4.løb/2 Sir Diamond: Gik et helt vildt topløb senest, hvor den sad i dødens hele vejen rundt i toptempo

Læs mere

V64-forslag. Ekspertanalyse V64. V64-1: V64-2: 4 Negroamaro V64-3: 4-1 V64-4: V64-5: V64-6: Pris: 324kr.

V64-forslag. Ekspertanalyse V64. V64-1: V64-2: 4 Negroamaro V64-3: 4-1 V64-4: V64-5: V64-6: Pris: 324kr. Ekspertanalyse V64 11.08.2019, Klampenborg Af Christina Borreby V64-forslag V64-1: 1-5-4 V64-2: 4 Negroamaro V64-3: 4-1 V64-4: 4-3-5 V64-5: 7-4-2-8-9-11 V64-6: 10-4-11 Pris: 324kr. V64-1 V64-spillet indledes

Læs mere

Aalborg træner Peter Jensen starter 3 spændende heste og de får følgende ord med på vejen:

Aalborg træner Peter Jensen starter 3 spændende heste og de får følgende ord med på vejen: 24.07.15 Aalborg træner Peter Jensen starter 3 spændende heste og de får følgende ord med på vejen: 1.løb/8 Thai Paycheck: Er en fin traver, som i dens debut løb lidt urutineret og ikke helt forstod kuskens

Læs mere

Chancevurdering Lørdag d. 18.februar

Chancevurdering Lørdag d. 18.februar Chancevurdering Lørdag d. 18.februar Flemming Jensen er selv udelukket men har sat gæstekuske på staldens 7 heste: 4.løb/1 Toreadoren: Har fået perfekt spor og super dygtig kusk. Er en hest som tidligere

Læs mere

chancevurderinger til løbene lørdag d. 2.april

chancevurderinger til løbene lørdag d. 2.april chancevurderinger til løbene lørdag d. 2.april Peter Jensen starter 3 spændende heste i dagens program: 2.løb/6 Blue Night: Var meget fin senest trods stor galop kæmpede han med helt fremme. Møder stort

Læs mere

Tips til Ålborg d. 10. Juli 2015. Af Dennis Madsen.

Tips til Ålborg d. 10. Juli 2015. Af Dennis Madsen. Løb 1 Peter Jensen har godt fart på stalden for tiden og er desuden en træner der altid præsenterer fine ungheste. 1 Thai Paycheck kan være en ny sådan. Hestene kommer altid velforberedt til deres debut

Læs mere

Chancevurdering søndag d. 2.april Flemming Jensen har følgende vurdering af chancerne: 1.løb/5 Caid De La Cote: 4.løb/8 Tulle Toulouse:

Chancevurdering søndag d. 2.april Flemming Jensen har følgende vurdering af chancerne: 1.løb/5 Caid De La Cote: 4.løb/8 Tulle Toulouse: Chancevurdering søndag d. 2.april Flemming Jensen har følgende vurdering af chancerne: 1.løb/5 Caid De La Cote: Er en usikker hest, som vi senest efter opvarmningen ændrede udstyr på, men føler faktisk

Læs mere

1 løb. 2 løb. Trænerkommentarer til Bornholm tirsdag d. 27. august

1 løb. 2 løb. Trænerkommentarer til Bornholm tirsdag d. 27. august Trænerkommentarer til Bornholm tirsdag d. 27. august Indsamlet af Kim Hansen 1 løb 2 Blackbird Var fin i prøveløbet, og virker rimelig stabil. Går han som i prøveløbet må det være en god vinderchance.

Læs mere

2.løb/5 Alleycat: Har gået 2 rigtigt gode løb og kan Christian få ham fejlfri rundt, så tror jeg faktisk at de har vinderchance.

2.løb/5 Alleycat: Har gået 2 rigtigt gode løb og kan Christian få ham fejlfri rundt, så tror jeg faktisk at de har vinderchance. Chancevurdering Lørdag d. 4.marts Stald Andersen har en del starter denne løb, som Kenneth Andersen udtaler sig på vegne af: 1.løb/1 Timo Lane: Har været undervejs et stykke tid grundet skader. Han er

Læs mere

Fyens Væddeløbsbane. (Alle anmeldelses- og starterklæringstidspunkter er kl )

Fyens Væddeløbsbane. (Alle anmeldelses- og starterklæringstidspunkter er kl ) Fyens Væddeløbsbane (Alle anmeldelses- og starterklæringstidspunkter er kl. 10.00-12.00) Lørdag d. 20. maj (2 løb) Anmeldes: Mandag den 8. maj - Starterklæres: Fredag den 12. maj Løb 1) Ferrari Junior

Læs mere

Team Friis - Tilbageblik på 2014

Team Friis - Tilbageblik på 2014 Team Friis - Tilbageblik på 2014 2014 blev et år hvor stalden kan se tilbage på sin første klassiske sejr, sin første V75 sejr og en storløbssejr i Harald Lunds Mindeløb. 2014 blev året hvor vi endelig

Læs mere

GRATIS ADGANG! Program 25 kr.

GRATIS ADGANG! Program 25 kr. GRATIS ADGANG! Program 25 kr. Velkommen til årets sidste sportslørdag! Og hvad er så en sportslørdag? En sportslørdag er en dag med et kortere program, og mindre præmiesummer i løbene. Til gengæld giver

Læs mere

GRATIS ADGANG! Program 25 kr.

GRATIS ADGANG! Program 25 kr. GRATIS ADGANG! Program 25 kr. Velkommen til sportslørdag med kuskematch Hvad er en sportslørdag? En sportslørdag er en dag med et kortere program, og mindre præmiesummer i løbene. Til gengæld giver det

Læs mere

Fyens Væddeløbsbane. (Alle anmeldelses- og starterklæringstidspunkter er kl ) Søndag den 29. april (2 løb)

Fyens Væddeløbsbane. (Alle anmeldelses- og starterklæringstidspunkter er kl ) Søndag den 29. april (2 løb) Fyens Væddeløbsbane Send anmeldelser, starterklæring etc. til: Provinsens Galopsekretariat v/henrik Brendholdt tlf. 27790185 eller mail: hb@danskhv.dk (Alle anmeldelses- og starterklæringstidspunkter er

Læs mere

1 løb. 2 løb. Trænerkommentarer til Bornholm tirsdag 16. juli

1 løb. 2 løb. Trænerkommentarer til Bornholm tirsdag 16. juli Trænerkommentarer til Bornholm tirsdag 16. juli Indsamlet af Kim Hansen 1 løb 1 Citygirl D F Gik et forrygende træningsarbejde fredag, og har form og kapacitet til at være en vinderchance. Spillerne skal

Læs mere

Fyens Væddeløbsbane. (Alle anmeldelses- og starterklæringstidspunkter er kl )

Fyens Væddeløbsbane. (Alle anmeldelses- og starterklæringstidspunkter er kl ) Fyens Væddeløbsbane Send anmeldelser, starterklæring etc. til: Provinsens Galopsekretariat v/henrik Brendholdt tlf. 27 79 01 85 eller mail: hb@danskhv.dk (Alle anmeldelses- og starterklæringstidspunkter

Læs mere

2 Blackbird Gik godt i første start, hvor han ikke var tom i mål. Må være en vinderchance fejlfrit. Ingen udstyrsændringer.

2 Blackbird Gik godt i første start, hvor han ikke var tom i mål. Må være en vinderchance fejlfrit. Ingen udstyrsændringer. Trænerkommentarer til Bornholm tirsdag d. 10. september Indsamlet af Kim Hansen 1 løb 1 Elegant Baunely Jeg kender intet til hesten, der set udefra har lidt vanskeligt ved landevejssvinget. Blackbird bliver

Læs mere

Trænerkommentarer til Racing Arena Aalborg mandag d. 6. maj

Trænerkommentarer til Racing Arena Aalborg mandag d. 6. maj Trænerkommentarer til Racing Arena Aalborg mandag d. 6. maj Indsamlet af Niels Jørgensen 1. løb (V4-1) 2 Danger Dynamite havde døjet meget med halsen op til seneste start og var tyndt trænet. Jeg forventer,

Læs mere

KING CHARLES. Jydsk Væddeløbsbane Bane 12 HOLDEPUNKTET I V5-SPILLET JYDSK VÆDDELØBSBANES 95-ÅRS FØDSELSDAG. Lørdag 29. juni kl. 12.

KING CHARLES. Jydsk Væddeløbsbane Bane 12 HOLDEPUNKTET I V5-SPILLET JYDSK VÆDDELØBSBANES 95-ÅRS FØDSELSDAG. Lørdag 29. juni kl. 12. Jydsk Væddeløbsbane Bane 12 JYDSK VÆDDELØBSBANES 95-ÅRS FØDSELSDAG KING CHARLES HOLDEPUNKTET I V5-SPILLET V5 FAST TRACK-program / Pris 25,- Lørdag 29. juni kl. 12.45 2 JYDSK VÆDDELØBSBANE / BANE 12 / LØRDAG

Læs mere

KING CHARLES. Jydsk Væddeløbsbane Bane 12 HOLDEPUNKTET I V5-SPILLET JYDSK VÆDDELØBSBANES 95-ÅRS FØDSELSDAG. Lørdag 29. juni kl. 12.

KING CHARLES. Jydsk Væddeløbsbane Bane 12 HOLDEPUNKTET I V5-SPILLET JYDSK VÆDDELØBSBANES 95-ÅRS FØDSELSDAG. Lørdag 29. juni kl. 12. Jydsk Væddeløbsbane Bane 12 JYDSK VÆDDELØBSBANES 95-ÅRS FØDSELSDAG KING CHARLES HOLDEPUNKTET I V5-SPILLET V5 FAST TRACK-program / Pris 25,- Lørdag 29. juni kl. 12.45 2 JYDSK VÆDDELØBSBANE / BANE 12 / LØRDAG

Læs mere

Tips til Charlottenlund Travbane lørdag d. 20. februar 2016 Af Carsten Rabjerg

Tips til Charlottenlund Travbane lørdag d. 20. februar 2016 Af Carsten Rabjerg Løb 1 Det ser på forhånd godt ud for 2 Kemas Viking som er en spændende hest, der er klar til debut. Tomas Malmqvist plejer at have sine heste klar og Mads Hviid Nielsen er efterhånden en sikker kusk i

Læs mere

Trænerkommentarer lørdag d. 19.september og søndag d. 20.september

Trænerkommentarer lørdag d. 19.september og søndag d. 20.september Trænerkommentarer lørdag d. 19.september og søndag d. 20.september Peter Jensen starter en del spændende heste både lørdag og søndag og han giver dem følgende ord med på vejen: 2.løb/7 Achilleus: Gik helt

Læs mere

Navn Terræntræner 2. At rytteren rammer forhindringen i korrekt tempo, og korrekt afstand

Navn Terræntræner 2. At rytteren rammer forhindringen i korrekt tempo, og korrekt afstand Hvad er vigtigst ved en god terræntræningstime? At rytteren og hesten har det sjovt og får en god oplevelse. At rytteren opnår læring og udvikling At der ikke bliver gået på kompromis med sikkerheden.

Læs mere

KLAMPENBORG. Racetime. Derbyfeberen har holdt sit indtog! SATURDAY NIGHT RACING DERBY TRIAL STAKES KØBENHAVNS STORE HANDICAP KLAMPENBORG

KLAMPENBORG. Racetime. Derbyfeberen har holdt sit indtog! SATURDAY NIGHT RACING DERBY TRIAL STAKES KØBENHAVNS STORE HANDICAP KLAMPENBORG KLAMPENBORG 11. JULI 2015 KL. 17;15 SATURDAY NIGHT RACING DERBY TRIAL STAKES KØBENHAVNS STORE HANDICAP Lørdag 11. juli 2015 kl. 17:15 KLAMPENBORG Racetime Derbyfeberen har holdt sit indtog! Med nyheden

Læs mere

HESTEN I FOKUS. Lørdag 23. aug. Kl. 14.45. 6 travløb med Vinder & Plads spil Skive-trav.dk / Hestenifokus.dk GRATIS

HESTEN I FOKUS. Lørdag 23. aug. Kl. 14.45. 6 travløb med Vinder & Plads spil Skive-trav.dk / Hestenifokus.dk GRATIS HESTEN I FOKUS GRATIS ADGANG! KNUD MØNSTER EUROPAMESTER FOR TRAVKUSKE 2014 Lørdag 23. aug. Kl. 14.45 6 travløb med Vinder & Plads spil Skive-trav.dk / Hestenifokus.dk Velkommen til travløbene på Hesten

Læs mere

Hvis man fornemmer et svagt sus, når man går ind gennem Klampenborg Galopbanens flotte indgang i dag - så er det historiens vingesus.

Hvis man fornemmer et svagt sus, når man går ind gennem Klampenborg Galopbanens flotte indgang i dag - så er det historiens vingesus. KLAMPENBORG 23. MAJ 2015 KL. 12:30 MOWERINALØB EN LANG HISTORIE I fjor blev 1000 Guineas nr. 200 løbet på Newmarkets Rowley Mile. En bane der går næsten lige ud samtlige 1600 meter. Så det er en særdeles

Læs mere

V5-ANALYSE TIL BILLUND TRAV AF CLAUS JUNCKER

V5-ANALYSE TIL BILLUND TRAV AF CLAUS JUNCKER V5-ANALYSE TIL BILLUND TRAV AF CLAUS JUNCKER Tipperstatistik: Spillet for 4.141 kr. Vundet 4.544 kr. Tilbagebetalingsprocent 110%. Hitrate: 5 af 21. V5-FORSLAG 9 5-6-4-3-2 4-9-15-14 4-8-9 6-2-5-11-9-7

Læs mere

Løb 2. Lærling Catharina Gundelach PEGGY S DAUGHTER gives en advarsel for ukorrekt brug af pisk.

Løb 2. Lærling Catharina Gundelach PEGGY S DAUGHTER gives en advarsel for ukorrekt brug af pisk. Voldgiftsrapporter Klampenborg Galopbane den 18. maj VEJR: Sol, let skyet 18 grader BANEFORHOLD: God bane, 3,7 Klaus Melby Jesper Brendholdt Nicholas Cordrey DOPINGPRØVE: Løb 5, vinderen QUEEN ROUGE Løb

Læs mere

Trænerkommentarer til mandag d. 30. april

Trænerkommentarer til mandag d. 30. april Trænerkommentarer til mandag d. 30. april Peter Rasmussen 3. løb nr. 2 Livi Kickoff Jeg synes hun er lidt på vej. Gik faktisk godkendt sidste gang, hvor hun fik tryk af et par omgange og blevet slået af

Læs mere

Reportage sponsorer. DM4 Vejle.

Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Vejret viste sig fra sin pæneste side ved DM4 i Vejle, den første weekend i August. Banen i Vejle har et godt layout og er en fornøjelse at køre på. Desværre har de ingen

Læs mere

1 løb. 2 løb. Trænerkommentarer til Bornholm tirsdag 23. juli

1 løb. 2 løb. Trænerkommentarer til Bornholm tirsdag 23. juli Trænerkommentarer til Bornholm tirsdag 23. juli Indsamlet af Kim Hansen 1 løb 1 Buzz Alo Han er fortsat uerfaren, men træner fint, og er gået frem med løbet den 2/7. Startsporet er fint, og han vil blive

Læs mere

Fremgang trods stort nederlag

Fremgang trods stort nederlag Fremgang trods stort nederlag Tilføjet af søndag 18. maj 2008 U12 drengene som jo i denne halvsæson har valgt at spille i U13, løb i dag ind i Bjæverskov hvor fysikken ved at spille mod en årgang ældre

Læs mere

Dansk Håndbold Forbunds Håndboldskoler for børn og unge 2006. Forsvarstræning. Offensivt forsvars - øvelser for børn og unge

Dansk Håndbold Forbunds Håndboldskoler for børn og unge 2006. Forsvarstræning. Offensivt forsvars - øvelser for børn og unge Dansk Håndbold Forbunds Håndboldskoler for børn og unge 2006 Forsvarstræning Offensivt forsvars - øvelser for børn og unge Bliv inspireret af Mik Hagenbo! 2006 Teori vedr. offensivt orienteret forsvarsspil

Læs mere

V4-forslag (reserveheste i parentes)

V4-forslag (reserveheste i parentes) Ekspertanalyse V4 25.07.2019, Billund Af Steffen Møllergård. V4-forslag (reserveheste i parentes) 8-6-3(1) 6-2-4(1) 1-4(5) 1-5-2-8(4) Pris 144 kroner (72 rækker). 1.løb / V4-1 Et løb, hvor jeg ser Emmett

Læs mere

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste:

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årets gang 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årgang 98 har haft en meget flot sæson, hvor hovedmålet var at lære at spille den rigtige fodbold a la AB, og helst i den bedste

Læs mere

HØJE HATTE OG HURTIGE HESTE

HØJE HATTE OG HURTIGE HESTE Onsdag 4. Racing Arena Aalborg se Høje hatte Bane 17 HØJE HATTE OG HURTIGE HESTE Oplev nord og jysk derby stemning / Gratis bobl Kom med til en h el t særlig løbsd fart på, når R ag m galopdag medacing

Læs mere

Dagens kamp: 17/06-2006. Christiansbjerg IF vs. JAI Aarhus

Dagens kamp: 17/06-2006. Christiansbjerg IF vs. JAI Aarhus Dagens kamp: 17/06-2006 Christiansbjerg IF vs. JAI Aarhus Århus CHRISTIANSBJERG I.F. BYDER VORE MODSTANDERE OG TILSKUERE VELKOMMEN TIL DAGENS HJEMMEKAMP Christiansbjerg IF PIPI Døgnkiosk VIDEOUDLEJNING

Læs mere

WEEKENDENS AKADEMIKAMPE I ÅDALEN LØRDAG 17. NOVEMBER 15:15 OB - AGF (U17-LIGAEN)

WEEKENDENS AKADEMIKAMPE I ÅDALEN LØRDAG 17. NOVEMBER 15:15 OB - AGF (U17-LIGAEN) WEEKENDENS AKADEMIKAMPE I ÅDALEN LØRDAG 17. NOVEMBER 15:15 OB - AGF (U17-LIGAEN) SØNDAG 18. NOVEMBER 11:30 OB - HADERSLEV (U14 LIGA 1) 13:00 OB - FC SKANDERBORG (U15 LIGA 1) 15:00 OB - VEJLE (U16 LIGA

Læs mere

Opvarmning (Motorisk/teknisk) (5-6 min på hver øvelse) Teknisk træning

Opvarmning (Motorisk/teknisk) (5-6 min på hver øvelse) Teknisk træning Opvarmning (Motorisk/teknisk) (5-6 min på hver øvelse) Teknisk træning Bane 1 Flow / kommunikation træning Bane 2 Stige Hurtige fødder Bane 3 Bevægelighedstræning Bane 4 Touch Tid Anbefales til: Teknisk

Læs mere

TRÆNERKOMMENTARER TIL BORNHOLM LØRDAG 20. APRIL

TRÆNERKOMMENTARER TIL BORNHOLM LØRDAG 20. APRIL TRÆNERKOMMENTARER TIL BORNHOLM LØRDAG 20. APRIL Indhentet af Kim Hansen - opdateres ikke yderligere. 1. LØB 2 Dora Solo Gik godkendt senest, og med godt startspor er chancen for et bedre løb til stede.

Læs mere

V5-forslag V5-1 / 3. LØB. Ekspertanalyse V5 V5-1: V5-2: V5-3: V5-4: 4-3 V5-5: Pris: 384 kr.

V5-forslag V5-1 / 3. LØB. Ekspertanalyse V5 V5-1: V5-2: V5-3: V5-4: 4-3 V5-5: Pris: 384 kr. Ekspertanalyse V5 27.08.2019, Bornholm Af Kim Hansen V5-forslag V5-1: 7-9-1-3 V5-2: 5-8-4-2 V5-3: 1-7-6-2 V5-4: 4-3 V5-5: 4-10-2 Pris: 384 kr. V5-1 / 3. LØB V5 indledes med en åben afdeling uden dissiderede

Læs mere

5-analyse til Bornholm af Kim Hansen

5-analyse til Bornholm af Kim Hansen Ekspertanalyse V5 02.07.2019, Bornholms Brand Park Af Kim Hansen 5-analyse til Bornholm af Kim Hansen Tipperstatistik: Spillet for 3.126 kr. Vundet 6.941 kr. TBP 222%. Hitrate 6/11. V5-FORSLAG 10-8-4 2-1-4

Læs mere

Hvad der måske kan betegnes som Klampenborg Galopbanes Åbningsmeeting sluttede sidste løbsdag, hvor Breeders Cup Trial var på programmet.

Hvad der måske kan betegnes som Klampenborg Galopbanes Åbningsmeeting sluttede sidste løbsdag, hvor Breeders Cup Trial var på programmet. KLAMPENBORG 13. JUNI 2015 KL. 12:30 HKH PRINSESSE BENEDIKTE ÆRESPR. GUINEAS TRIAL 2 GENTOFTE KOMM. ÆR. Hvad der måske kan betegnes som Klampenborg Galopbanes Åbningsmeeting sluttede sidste løbsdag, hvor

Læs mere

Trænerkommentarer til Jydsk Væddeløbsbane 3. juni 2019

Trænerkommentarer til Jydsk Væddeløbsbane 3. juni 2019 Trænerkommentarer til Jydsk Væddeløbsbane 3. juni 2019 Indsamlet af Niels Jørgensen 1. løb (V4-1) 2 Darwin Ice tog vi med vilje ikke ud på sprint igen, og så starter hesten her for lige at teste den i

Læs mere

Bemærk, at 8 Allie Be er udgået efter den fik startforbud i 10 dage efter sin sidste start lørdag i Århus.

Bemærk, at 8 Allie Be er udgået efter den fik startforbud i 10 dage efter sin sidste start lørdag i Århus. Ekspertanalyse V4 11.07.2019, Billund Trav Af Steffen Møllergård V4 forslag (reserveheste i parentes) 9-3-4 (7) 4-8 (1) 3-5-2-8-7-11-6 (4) 1-2-11 (12) Pris: 252 kroner. (126 rækker) 1 løb / V4-1 A-chancer:

Læs mere

V4 forslag (reserveheste i parentes)

V4 forslag (reserveheste i parentes) Ekspertanalyse V4 18.07.2019, Aarhus Af Steffen Møllergård V4 forslag (reserveheste i parentes) 7-3-4-8(5) 7-1-4-2-6(3) 4-1(3) 3-8(2) Pris: 160 Kroner. (80 rækker) 1.løb / V4-1 På sin klasse så burde Dante

Læs mere

FART, SPÆNDING OG DET VILDE VEST

FART, SPÆNDING OG DET VILDE VEST Jydsk Væddeløbsbane Bane 12 FART, SPÆNDING OG DET VILDE VEST V5 FA S T T R A C K - program / Pris 25,- Søndag 18. august kl. 17.00 2 JYDSK VÆDDELØBSBANE / BANE 12 / SØNDAG 18. AUGUST 2019 VELKOMMEN Velkommen

Læs mere

Propositioner 2011 Royal Canin Arena (Odense)

Propositioner 2011 Royal Canin Arena (Odense) Propositioner 2011 Royal Canin Arena (Odense) Alle anmeldelsesdatoer, starterklæringsfrister & vægtoffentliggørelser er kl. 10 12 på de nævnte datoer Fredag den 29. april (1 løb) Anmeldes: fredag den 15.

Læs mere

Træner- og kuskekommentarer

Træner- og kuskekommentarer Træner- og kuskekommentarer Vedrørende løbsdagen søndag den 30. juli 2017 Dansk Hestevæddeløb Af Niels Jørgensen 1. løb 1 Algol er en hest i form. Den skuffede mig lidt senest i Skive, men har trænet helt

Læs mere

V5 forslag (reserveheste i parentes)

V5 forslag (reserveheste i parentes) Ekspertanalyse V5 21.07.2019, Nykøbing Af Steffen Møllergård V5 forslag (reserveheste i parentes) 4-10-7-2(1) 5-9-2-6(7) 1 Next Is Now.(9) 3-9-4-7(5) 3-5-4-7(2) Pris: 256 kroner (256 rækker) 3. løb / V5-1

Læs mere

V5-forslag (reserveheste i parentes) 2.løb / V5-1. Ekspertanalyse V5 5-2 (1) 2-8 (9) (4) (8) 11-3 (9) Pris 240 kr.

V5-forslag (reserveheste i parentes) 2.løb / V5-1. Ekspertanalyse V5 5-2 (1) 2-8 (9) (4) (8) 11-3 (9) Pris 240 kr. Ekspertanalyse V5 12.07.2019, Charlottenlund Af Claus Juncker V5-forslag (reserveheste i parentes) 5-2 (1) 2-8 (9) 1-7-6-5-2-3 (4) 6-2-3-9-1 (8) 11-3 (9) Pris 240 kr. 2.løb / V5-1 To heste skiller sig

Læs mere

KLAMPENBORG. Racetime V/ Klaus Bustrup. Klampenborg er andet end topheste FINALEDAG 2015

KLAMPENBORG. Racetime V/ Klaus Bustrup. Klampenborg er andet end topheste FINALEDAG 2015 FINALEDAG 2015 Søndag 1. november 2015 kl. 12:30 KLAMPENBORG Racetime V/ Klaus Bustrup Klampenborg er andet end topheste Bag denne overskrift skjuler sig, at vi desværre i løbet af en sæson ser for få

Læs mere

Positiv Ridning Systemet Den halve parade Af Henrik Johansen

Positiv Ridning Systemet Den halve parade Af Henrik Johansen Positiv Ridning Systemet Den halve parade Af Henrik Johansen Formålet med den halve parade er at afbalancere hesten. Det første, du skal føle, er, at bagbenene træder lidt længere ind under hesten, ryggen

Læs mere

Talentløbet den 17. juli.

Talentløbet den 17. juli. Talentløbet den 17. juli. I super flot sommervejr blev årets andet talentløb afviklet.. På køretek-niskanlægs 660 meter lange rundstrækning skulle deltagerne udkæmpe deres konkurrence i fire forskellige

Læs mere

Træner- og kuskekommentarer

Træner- og kuskekommentarer Træner- og kuskekommentarer Vedrørende løbsdagen fredag den 22. april 2016 Dansk Hestevæddeløb Af Niels Jørgensen 1. løb 3 Bellis har været meget galoplysten de gange den har startet, men det er en hest

Læs mere

Trænerkommentarer til Odense fredag 2. august

Trænerkommentarer til Odense fredag 2. august Trænerkommentarer til Odense fredag 2. august Indsamlet af Kim Nielsen 1 løb 2 Fly High Shadow Den gik 20 på en fin måde i sit prøveløb med 16,5 den sidste kilometer. Hun er en god velforbedret hest, som

Læs mere

Holdskak: Fuldt hus i vores klublokaler!

Holdskak: Fuldt hus i vores klublokaler! Holdskak: Fuldt hus i vores klublokaler! Det har været småt med holdskakopdateringer på det seneste, bl.a. pga. sygdom, men nu starter vi op igen, og hvilken bedre dag end denne? Helt sensationelt spillede

Læs mere

FART, SPÆNDING OG DET VILDE VEST

FART, SPÆNDING OG DET VILDE VEST Jydsk Væddeløbsbane Bane 12 FART, SPÆNDING OG DET VILDE VEST V5 FA S T T R A C K - program / Pris 25,- Søndag 18. august kl. 17.00 2 JYDSK VÆDDELØBSBANE / BANE 12 / SØNDAG 18. AUGUST 2019 JYDSK VÆDDELØBSBANE

Læs mere

JYDSK GALOP DERBY. Dansk Hestevæddeløb. Sazerac. Goldstep. Sterling High. De kæmper om det Jydske Derby. Dansk Hestevæddeløb. Dansk Hestevæddeløb

JYDSK GALOP DERBY. Dansk Hestevæddeløb. Sazerac. Goldstep. Sterling High. De kæmper om det Jydske Derby. Dansk Hestevæddeløb. Dansk Hestevæddeløb deløb JYDSK GALOP DERBY Lørdag 7. juni 2014 Sazerac eløb Goldstep Sterling High De kæmper om det Jydske Derby Velkommen til det 91. Jydske Derby Direktørens forord I dag lægger Jydsk Væddeløbsbane græs

Læs mere

Træner- og kuskekommentarer

Træner- og kuskekommentarer Træner- og kuskekommentarer Vedrørende løbsdagen søndag den 7. december 2014 Af Niels Jørgensen 1. løb 1 Simoni s Molar gik helt OK i første start for os. Det var lidt en Dansk test Hestevæddeløb på hvor

Læs mere

HARLEY ER OG HURTIGE HESTE. Racing Arena Aalborg. Galopdag krydret med motorcykler og flotte shows. DM for kvindelige ryttere.

HARLEY ER OG HURTIGE HESTE. Racing Arena Aalborg. Galopdag krydret med motorcykler og flotte shows. DM for kvindelige ryttere. Racing Arena Aalborg Bane 17 DM for kvindelige ryttere HARLEY ER OG HURTIGE HESTE Galopdag krydret med motorcykler og flotte shows V5 FA S T T R A C K - program / Pris 25,- Tirsdag 6. august kl. 17.00

Læs mere

Boost formen efter ferien..!

Boost formen efter ferien..! havstrygerne.dk 8-ugers træningsprogram: Boost formen efter ferien..! den 14. august starter vi et 8-ugers træningsforløb op som sikrer en god form til efterårets mange løb! Træningen bliver tilrettelagt

Læs mere

V5-forslag af Claus Juncker

V5-forslag af Claus Juncker V5-forslag af Claus Juncker Statistik: Spillet for 3.691 kr. Vundet 4.544 kr. Tilbagebetalingsprocent 123%. Hitrate: 5 af 19. 6 Catch Me Will 2-11-10-7-3-4 10-7-5 8-7-3-9-11 5-2 Pris 180 kroner V5-1, 2.

Læs mere

HARLEY ER OG HURTIGE HESTE. Racing Arena Aalborg. Galopdag krydret med motorcykler og flotte shows. DM for kvindelige ryttere.

HARLEY ER OG HURTIGE HESTE. Racing Arena Aalborg. Galopdag krydret med motorcykler og flotte shows. DM for kvindelige ryttere. Racing Arena Aalborg Bane 17 DM for kvindelige ryttere HARLEY ER OG HURTIGE HESTE Galopdag krydret med motorcykler og flotte shows V FA S T T R A C K - program / Pris 2,- Tirsdag. august kl. 17.00 2 RACING

Læs mere

V4-ANALYSE AF STEFFEN MØLLERGÅRD TIL NYKØBING F.

V4-ANALYSE AF STEFFEN MØLLERGÅRD TIL NYKØBING F. V4-ANALYSE AF STEFFEN MØLLERGÅRD TIL NYKØBING F. Tipperstatistik: Spillet for 2.872 kr. Vundet 4.285 kr. Tilbagebetalingsprocent 149%. Hitrate: 4 af 13. V4 FORSLAG 8-5-4 6-8-7-5-4 4 Covini 4 Chandon Pris

Læs mere

Vejr: let skyet med sol, 15 grader. Baneforhold: 2,9 God Voldgift: Jesper Brendholdt, Ejner Anegaard, Benedicte Castenschiold og Gitte Hansen

Vejr: let skyet med sol, 15 grader. Baneforhold: 2,9 God Voldgift: Jesper Brendholdt, Ejner Anegaard, Benedicte Castenschiold og Gitte Hansen Voldgiftsrapporter Jydsk Væddeløbsbane den 26. maj Vejr: let skyet med sol, 15 grader. Baneforhold: 2,9 God Voldgift: Jesper Brendholdt, Ejner Anegaard, Benedicte Castenschiold og Gitte Hansen Udgåede

Læs mere

Next Is Now bliver tårnhøj favorit her i dette løb. Bemærk, grunddistancen 2640 meter snorestart.

Next Is Now bliver tårnhøj favorit her i dette løb. Bemærk, grunddistancen 2640 meter snorestart. Ekspertanalyse V4 26.09.2019, Nykøbing Af Steffen Møllergård Statistik: Spillet 6.474kr. Vundet 6.326kr. TBP 97,71%. Hitrate 10/30 V4-forslag / reservehest i parentes V4-1: 8 Next Is Now (7) V4-2: 7-3-9-1

Læs mere

Kuske/trænerkommentarer søndag d. 9/9

Kuske/trænerkommentarer søndag d. 9/9 Kuske/trænerkommentarer søndag d. 9/9 1. Løb: 2 Tip Esterel: Fik det alt for hårdt i København med et løb i dødens i topfart. Det gik selvfølgelig ikke, men jeg var stadig meget tilfreds med hesten. Han

Læs mere

Special Olympics Ridning Gældende fra 26. oktober 2005 (opdateret 13. juni 2013)

Special Olympics Ridning Gældende fra 26. oktober 2005 (opdateret 13. juni 2013) Special Olympics regler og retningslinier for ridning Officielle klasser 1. Dressur 2. Prix Caprilli 3. Engelsk ridt 4. Forhindringsbane (Working trails) 5. Gymkhana klasser a) Slalom b) Stafet Opdeling

Læs mere

INFO OM ALRID DEN 6 & 7 MAJ 2017

INFO OM ALRID DEN 6 & 7 MAJ 2017 INFO OM ALRID DEN 6 & 7 MAJ 2017 UDHOLDENHED Der rides på stier i Dyrehaven, disse må ikke forlades. Rider man ud i terrænet bliver man diskvalificeret. Der rides på idealtid med indlagte obligatoriske

Læs mere

Propositioner - Fyens Væddeløbsbane

Propositioner - Fyens Væddeløbsbane Propositioner - Fyens Væddeløbsbane (alle anmeldelses- og starterklæringstidspunkter er kl. 10.00-12.00) Fredag den 8. maj (2 løb) Anmeldes: mandag den 27. april - Starterklæres: onsdag den 29. april Løbene

Læs mere

V4-forslag. (reservehest i parentes)

V4-forslag. (reservehest i parentes) Ekspertanalyse V4 15.08.2019, Billund Af Steffen Møllergård V4-forslag. (reservehest i parentes) V4-1: 3-7-9-2-8 (4) V4-2: 7-10 (11) V4-3: 9-3-5-7 (6) V4-4: 10-6-2 (3) Pris 240 Kroner. (120 kombinationer)

Læs mere

Træner- og kuskekommentarer

Træner- og kuskekommentarer Træner- og kuskekommentarer Vedrørende løbsdagen fredag den 18. juli 2014 Dansk Hestevæddeløb Af Niels Jørgensen 1. løb 2 Schulze Fair viste overflod af kræfter senest, men kom aldrig til. Hesten var fin

Læs mere

V4-ANALYSE TIL NYKØBING AF STEFFEN MØLLERGÅRD

V4-ANALYSE TIL NYKØBING AF STEFFEN MØLLERGÅRD V4-ANALYSE TIL NYKØBING AF STEFFEN MØLLERGÅRD Tipperstatistik: Spillet for 3.142 kr. Vundet 4.285 kr. Tilbagebetalingsprocent 136%. Hitrate: 4 af 15. V4-FORSLAG 5-2-6 3-5 1-8-2-3-5-7-4 6-4-5 Pris: 252

Læs mere

Dagens kamp: 20/05-2006. Christiansbjerg IF vs. HOG Hinnerup

Dagens kamp: 20/05-2006. Christiansbjerg IF vs. HOG Hinnerup Dagens kamp: 20/05-2006 Christiansbjerg IF vs. HOG Hinnerup Århus CHRISTIANSBJERG I.F. BYDER VORE MODSTANDERE OG TILSKUERE VELKOMMEN TIL DAGENS HJEMMEKAMP Christiansbjerg IF PIPI Døgnkiosk VIDEOUDLEJNING

Læs mere

FORSEELSE 1. GANG 2. GANG 3. GANG. Manglende pas (hest bortvises) kr kr kr.

FORSEELSE 1. GANG 2. GANG 3. GANG. Manglende pas (hest bortvises) kr kr kr. STRAFFE, TRÆNERE FORSEELSE 1. GANG 2. GANG 3. GANG Manglende pas (hest bortvises) 1.000 kr. 1.500 kr. 2.000 kr. Ukorrekt pas (f.eks. forkert angivelse af køn) 500 kr. 1.500 kr. 2.500 kr. Ukorrekt vaccination

Læs mere

Racing Arena Aalborg. Bane 17 GALOPPEN I FOKUS. Eftiraath blankbud i V5-spillet. Tirsdag 15. oktober kl FA S T T R A C K - program / Pris 25,-

Racing Arena Aalborg. Bane 17 GALOPPEN I FOKUS. Eftiraath blankbud i V5-spillet. Tirsdag 15. oktober kl FA S T T R A C K - program / Pris 25,- Racing Arena Aalborg Bane 17 GALOPPEN I FOKUS Eftiraath blankbud i V5-spillet V5 FA S T T R A C K - program / Pris 25,- Tirsdag 15. oktober kl. 17.00 2 RACING ARENA AALBORG / BANE 17 / TIRSDAG 15. OKTOBER

Læs mere

GALOPPEN I FOKUS. Racing Arena Aalborg. Gentleman Jack holdepunktet i V5-spillet FRIESER OG VOLTIGE-OPVISNING MELLEM LØBENE.

GALOPPEN I FOKUS. Racing Arena Aalborg. Gentleman Jack holdepunktet i V5-spillet FRIESER OG VOLTIGE-OPVISNING MELLEM LØBENE. Racing Arena Aalborg Bane FRIESER OG VOLTIGE-OPVISNING MELLEM LØBENE GALOPPEN I FOKUS Gentleman Jack holdepunktet i V-spillet V FAST TRACK-program / Pris,- Onsdag. juni kl.. RACING ARENA AALBORG / BANE

Læs mere

Aarhus Cyklebane Præsenterer. By-Kamp. Aarhus, Vejle, Odder og København. Fredag d. 17. maj 2018 kl

Aarhus Cyklebane Præsenterer. By-Kamp. Aarhus, Vejle, Odder og København. Fredag d. 17. maj 2018 kl Aarhus Cyklebane Præsenterer By-Kamp Aarhus, Vejle, Odder og København Fredag d. 17. maj 2018 kl. 18.00 Billetter: www.ticketmaster.dk Sæsonkort: www.aarhuscyklebane.dk Jyllands Allé 79, 8000 Aarhus C

Læs mere

U13-1 til indefodbold topturnering i Tyskland januar 2013

U13-1 til indefodbold topturnering i Tyskland januar 2013 U13-1 besejrede Bayern München i kvartfinale I denne weekend deltog spillere fra Randers Frejas U13-1 i en meget stærk indefodboldturnering i Tyskland. Næsten alle de tyske topklubber var repræsenteret

Læs mere

Trænerkommentarer Vedrørende løbsdagen søndag den 17. september 2017

Trænerkommentarer Vedrørende løbsdagen søndag den 17. september 2017 Trænerkommentarer Vedrørende løbsdagen søndag den 17. september 2017 Af Niels Jørgensen 1. løb 2 Aston har fået et godt spor og er i rivende udvikling, så den løber selvfølgelig med vinderchance. I hvilket

Læs mere

FORSEELSE 1. GANG 2. GANG 3. GANG. Manglende pas (hest bortvises) kr kr kr.

FORSEELSE 1. GANG 2. GANG 3. GANG. Manglende pas (hest bortvises) kr kr kr. STRAFFE, TRÆNERE Manglende pas (hest bortvises) 1.000 kr. 1.500 kr. 2.000 kr. Ukorrekt pas (f.eks. forkert angivelse af køn) 500 kr. 1.500 kr. 2.500 kr. Ukorrekt vaccination (hest bortvises) 1.000 kr.

Læs mere

Træner- og kuskekommentarer

Træner- og kuskekommentarer Træner- og kuskekommentarer Vedrørende løbsdagen lørdag den 7. februar 2015 Af Niels Jørgensen 1. løb 1 Toksin GK fik nyreslag op til den Dansk planlagte Hestevæddeløb debut (d. 3/1, red.), Dansk men Hestevæddeløb

Læs mere

Special Olympics - Ridning

Special Olympics - Ridning Special Olympics regler og retningslinier for ridning Officielle klasser 1. Dressur 2. Prix Caprilli 3. Engelsk ridt 4. Forhindringsbane (Working trails) 5. Gymkhana klasser a) Slalom b) Stafet Opdeling

Læs mere

TravkalenderTravkalender

TravkalenderTravkalender Propositioner september/oktober Løbsdage i Startmeldingsdatoer september og oktober til løb i september og oktober September: Mandag 1. Skive kl. 18.30 Tirsdag 2. Bornholm kl. 18.00 Onsdag 3. Aalborg kl.

Læs mere

Chancevurdering: A: 3,5 B: 7,2,6 C: 4,1

Chancevurdering: A: 3,5 B: 7,2,6 C: 4,1 Tips til Fyens Væddeløbsbane i Odense søndag den 1. maj. Af Vagn Honum Løb 1 Denne fine DM-dag for hopper indledes med opgør, hvor der er stærke Tyske interesser med topchancer. Det er altid veltrænede

Læs mere

Reportage sponsorer. DM3 i Næstved.

Reportage sponsorer. DM3 i Næstved. Reportage sponsorer. DM3 i Næstved. Årets to første afdelinger af DM for nitro og large scale var vejret ikke med kørere. Det var regnfuldt, men denne weekend sidst i juni måned var vejret varmt og solrigt.

Læs mere

FARTFEST OG FEDE EVENTS

FARTFEST OG FEDE EVENTS Jydsk Væddeløbsbane Bane 12 FARTFEST OG FEDE EVENTS OBS! 1. løbs sta rt kl. 12.45 Speedman - holdepunktet i V5-spillet Motocross-opvisning ved Herning MotoCross Opvisning i hunde-agility ved DCH Odder

Læs mere

Opvarmning B/C (20 min)

Opvarmning B/C (20 min) opvarmning Opvarmning B/C (20 min) Der laves 4-5 baner (temaer) og spillerne fordeles med lige mange på hver bane skift hver 4-5 min Bane 1 Kanal træning - berøring 2 + aflevering Bevægelighedstræning

Læs mere

Og så desværre til det, der ikke alene bør, men som skal strammes op for ikke at miste kunder.

Og så desværre til det, der ikke alene bør, men som skal strammes op for ikke at miste kunder. Søndag 19. juli 2015 kl. 12:30 KLAMPENBORG Racetime DET MÅ IKKE SKE IGEN! FAMILIEDAG Trods overskriften vil jeg gerne starte poisitivt. På rigtig mange områder går det godt på Klampenborg Galopbane. Således

Læs mere

BREAKING NEWS vedr. Tipskonkurrencen

BREAKING NEWS vedr. Tipskonkurrencen BREAKING NEWS vedr. Tipskonkurrencen Bemærk! - Omvendt siderækkefølge så nyeste info er øverst. INDEX Info nr. 14 's Tipskonkurrence af afgjort og VM er slut! Side 7-8 Info nr. 13 Der kæmpes stadig om

Læs mere

Trænerkommentarer til Jydsk Væddeløbsbane mandag d. 22. april 2019

Trænerkommentarer til Jydsk Væddeløbsbane mandag d. 22. april 2019 Trænerkommentarer til Jydsk Væddeløbsbane mandag d. 22. april 2019 Indsamlet af Niels Jørgensen 1. løb 1 Theodor Krarup ØK tror jeg er modbuddet til Roselin Svimmel. Pernille fik disponeret det lidt uheldigt

Læs mere

Statistik: Spillet for kr. Vundet kr. Tilbagebetalingsprocent 372%. Hitrate: 3 af 8.

Statistik: Spillet for kr. Vundet kr. Tilbagebetalingsprocent 372%. Hitrate: 3 af 8. V4-ANALYSE TIL AALBORG AF KIM NIELSEN Statistik: Spillet for 2.326 kr. Vundet 8.663 kr. Tilbagebetalingsprocent 372%. Hitrate: 3 af 8. V4-forslag 6-1-3-4-5 (7-2) 5-1-3-4 (6-2) 6 Charlie Game (3-8) 11-12-10-9-5-1-3

Læs mere

Opvarmning B/C (20 min)

Opvarmning B/C (20 min) opvarmning Opvarmning B/C (20 min) Der laves 4-5 baner (temaer) og spillerne fordeles med lige mange på hver bane skift hver 4-5 min Bane 1 Kanal træning - berøring 2 + aflevering Bane 2 Flow træning Bane

Læs mere

DM FOR KVINDELIGE GALOPRYTTERE AALBORG GALOP AALBORG TRAV RACING ARENA AALBORG TIRSDAG 25. SEPTEMBER 2018 KL SPIL TIL BANE 03

DM FOR KVINDELIGE GALOPRYTTERE AALBORG GALOP AALBORG TRAV RACING ARENA AALBORG TIRSDAG 25. SEPTEMBER 2018 KL SPIL TIL BANE 03 V PRIS KR. RACING ARENA AALBORG TIRSDAG. SEPTEMBER 08 KL. 8. AALBORG GALOP SPIL TIL BANE 0 DM FOR KVINDELIGE GALOPRYTTERE AALBORG TRAV SPIL TIL BANE 07 SE SIDE 8 RACING ARENA AALBORG // BANE 0 // TIRSDAG

Læs mere