Forbrug pr. 31/ Korrigeret budget incl. overførsler. Overførsler fra sidste

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Forbrug pr. 31/ Korrigeret budget incl. overførsler. Overførsler fra sidste"

Transkript

1 Afvigelse mellem seneste skøn og korrigeret budget Ændring i forhold til seneste opfølgning 31/8 31/5 31/3 Forbrug pr. 31/ Korrigeret budget incl. overførsler Overførsler fra sidste finansår Budgetopfølgning pr. 31 marts 2016 Social- og Sundhedsudvalget Center for Sundhed & Pleje Drift Tabel 1: Center for Sundhed & Pleje, Social og Sundhedsudvalget, drift kr. Område/1.000 kr. Center for Sundhed & Pleje i alt % - puljen Drift i alt inkl. Medfinansiering Medfinansieringen Ordinær drift i alt Ældre - fællesområde 1) Plejecentre Udekørende Sygepleje 2) Sundhedsfremme og forebyggende hjemmebesøg Sundhedsudgifter 3) Sundhedscenter Aktivitets-/dagcentre Madproduktion Genoptræning Vederlagsfri fysioterapi Hjælpemidler Plejevederlag Ældreboliger -tomgangsleje Ældreboliger - afdelinger SOSU-elever Øvrige 4) Ældrepuljen ): Fritvalgsområdet - private leverandører, mellemkommunale afregningsforhold m.v. 2): Inkl. Specialiserede aflastningspladser 3): Hospice, plejetakst (færdigbehandlede), begravelseshjælp, befordring 4): Omsorgstandpleje, tolkeudgifter m.v.

2 Forbrugsprocent Center for Sundhed & Pleje - Forbrugsprocenter ult. måned 2016 Forbrugs-% Forbrugs-% X-1 Vejledende forbrugs-% Sammenfatning - Center for Sundhed & Pleje - Drift Center for sundhed og Plejes andel af Social- & Sundhedsudvalget korriget budget udgør 411,871 mio.kr. Budgetopfølgningen pr. 31. marts 2016 udviser et samlet forventet merforbrug på 0,120 mio.kr. Heraf udgør den kommunale medfinansiering af sundhedsområdet et forventet merforbrug på -2,058 mio.kr. Dette er ensbetydende med, at der på de øvrige områder forventes et mindre forbrug på 2,178 mio.kr. I budgetopfølgningen pr. 31. marts 2016 er ikke indarbejdet tilpasningen af elevområdet med -1,0 mio.kr. Budgettilpasningen behandles af Social- og Sundhedsudvalget i april og økonomiudvalget i maj, og vil betyde at elevområdet vil være i balance ved næste budgetopfølgning. For Center for Sundhed & Plejes samlede budgetområde, undtaget den kommunale medfinansiering af sundhedsområdet, vil budgettilpasningen reducere det forventede mindreforbrug med 1,0 mio.kr. Der forventes igen i år en budgetoverskridelse på den kommunale medfinansiering af sundhedsvæsnet. Overskridelsen forventes at være på -2,058 mio.kr., og indeholder en efterregulering fra psykiatrien for aktiviteter afholdt marts På ældreboligområdet forventes en overskridelse af budget til tomgangsleje med 0,7 mio.kr. Det skønnes at forbrug til tomgangshusleje i 2016 vil ligge 0,9 mio.kr. lavere end regnskab Faldet i forhold til 2015 skyldes færre udgifter tomgangshusleje efter salg af ejendommen på Terslev Bygade i sommeren 2015, samt at ældreboligerne på Sygehusvej er omdannet til Rehabiliteringscenter pr Området er dog fortsat underbudgetteret.

3 Ældreområdet udviser på nuværende tidspunkt et mindreforbrug på 1,328 mio.kr., fordelt på fællesområdet, udekørende, rehabiliteringsteam, plejecentre og sygepleje. Det forventede mindreforbrug ligger primært på Rehabiliteringscenteret Grøndalen og fællesområdet, mens der forventes et merforbrug på sygeplejeenheden. Det samlede budget til området udgør 207,596 mio.kr. Det forventes at budgettet til hjælpemidler overskrides med 2,500 mio.kr. Den forventede overskridelse skyldes, at der i 2016 igangsættes en større boligindretningssag til 1,0 mio.kr. Herudover er der stigende udgifter til støtte til køb af egen bil med 1,000 mio.kr. Endvidere ses der stigende udgifter til stomihjælpemidler, som forventes at overskride budgettet med 0,500 mio.kr. På området vederlagsfri fysioterapi skønnes, på nuværende tidspunkt, et lille merforbrug på 0,148 mio.kr. Området dækker den almindelige fysioterapi samt ridefysioterapi. Der er fra januar 2015 indgået aftale mellem Faxe Kommune og Lysholm Ridecenter, om varetagelse af den vederlagsfri ridefysioterapi. Der ses en tendens til stigende udgifterne til ridefysioterapi.

4 Afvigelse ml. seneste skøn og samlet rådighedsbeløb ("-"=merforbrug) 31/8 31/5 31/3 Forbrug pr. 31/ Årets samlede rådighedsbeløb Overført rådighedsbeløb Vedtaget bevilling/rådighedsbeløb Anlæg Tabel 2: Center for Sundhed & Pleje, Social- og Sundhedsudvalget Anlæg kr. Område/1.000 kr. Center for Sundhed & Pleje i alt Digitalisering - E-sundhed Thyco Brahesvej og Dalby Ældrecenter Velfærdsteknologi Etablering af plejeboliger Øvrige Anlægsprojekter (i kr ) Digitalisering - E-sundhed Velfærdsteknologi Etablering af plejeboliger Årets samlede rådighedsbeløb Forbrug pr. 31/ Seneste skøn Sammenfatning Center for Sundhed & Pleje - anlæg

5 Afvigelse ml. seneste skøn og korr. budget ("-"=merforbrug) 31/8 31/5 31/3 Forbrug pr. 31/ Korrigeret budget incl. overførsler Overførsler fra sidste finansår Oprindeligt budget Social- og Sundhedsudvalget Center for Sundhed & Pleje Hovedtabeller Drift Tabel 1: Center for Sundhed & Pleje, kr. Område/1.000 kr Center for Sundhed & Pleje i alt Sundhedsudgifter m.v Medfinansieringen Kommunal genoptræning Vederlagsfri fysiobehandling Kommunal tandpleje Sundhedsfremme og forebyggelse Andre sundhedsudgifter Indtægter fra den centrale refusionsordning Tilbud til ældre og handicappede Ældreboliger Pleje og omsorg mv. af ældre og handicappede Forebyggende indsats for ældre og handicappede Hjælpemidler Plejevederlag Tilbud til udlændinge Tolkeudgifter % puljen

6 Afvigelse ml. seneste skøn og samlet rådighedsbeløb ("-"=merforbrug) 31/8 31/5 31/3 Forbrug pr. 31/ Årets samlede rådighedsbeløb Overført rådighedsbeløb Vedtaget bevilling/rådighedsbeløb Anlæg Område/1.000 kr Center for Sundhed & Pleje i alt Digitalisering E-sundhed Etablering af plejeboliger m.v Thyco Brahes Vej og Dalby Ældrecenter Velfærdsteknologi

7 Center for Sundhed og pleje Social og Sundhedsudvalget Opfølgning på delområder (alle beløb i 1000 kr.) Drift Medfinansieringen på forbrug for medfinansiering af det regionale sundhedsvæsen er foretaget på baggrund af afregninger modtaget for januar og tildels februar måned Derudover er der foretaget analyse af tidligere års udgifter og stigning heraf. Stigning i medfinansiering fra 2014 til 2015 udgjorde 2,13% - denne stigning er indarbejdet ved skønnet for udgifterne i på forbruget af medfinansieringen for 2016 er på nuværende tidspunkt meget usikker, idet grundlaget for skønnet kun udgør 2 måneders afregning på somatik og psykiatri og 1 måneds afregning for sygesikringen. Derfor er stigningen fra 2014 til 2015 på 2,13% valgt som udgangspunkt for fastsættelsen af skønnet i Den faktisk beregnede stigning der pt. kan registreres er på 1,63% fra 2015 til Center for Sundhed & Pleje arbejder fortsat med, at minimere de forebyggelige indlæggelser. Det er i kommunens interesse, at aktiviteten på sygehusene begrænses. Modsatrettet interesse ses i kravet til Regionernes sygehuse om, at der skal behandles flere patienter i hurtigere forløb.

8 Kommunal genoptræning Afv. ml. skøn og korr. Budget Afv. I f.t. sidste skøn Den kommunale genoptrænings- og vedligeholdelsestræning forventes at overholde den tildelte ramme. net er forholdsvis usikkert. Området gennemgår store udfordringer i forhold til øget antal af genoptræningsplaner jfr. sundhedsloven Vederlagsfri fysiobehandling Området for vederlagsfri fysioterapi, omfatter afregninger for vederlagsfri fysioterapi og ridefysioterapi. For ridefysioterapien foretages der afregning med Regionen og fra privat udbyder i Faxe Kommune. Området skønnes at udvise et merforbrug på kr. i Der ses en tendens til, at udgifterne til vederlagsfri fysioterapi er stigende. Det er de praktiserende læger der henviser til vederlagsfri fysioterapi, kommunen er uden indflydelse på tilgangen af borgere. net er usikkert så tidligt på året, idet der kun er modtaget 2 afregninger fra Regionen.

9 Kommunal tandpleje Budget Forbrug Området for omsorgs- og specialtandpleje forventes i 2016, at gå ud med et mindreforbrug på kr. Tandplejen på Social- og Sundhedsudvalgets område er i 2016 budgettilpasset med kr. net er forholdsvis usikkert, da det stadig er tidligt på året. Området er sædvanligvis undtaget af store udsving gennem årene, hvor forbruget har været forholdvist stabilt Sundhedsfremme og forebyggelse i alt Sundheds fremme Sundheds center 715 Området for sundhedsfremme og forebyggelse forventes at overholde den tildelte ramme. Området omfatter afdelingen for sundhedsfremme og forebyggelse, rehabiliterende indsatser for borgere med KOL, hjerte- og diabetesdiagnoser mv. Fra området aflønnes derudover bla. praktiserende læger for deres mødedeltagelse i KLU. samt for praksiskoordinatorfunktionen Området for Sundhedscenter omfatter aflønning af leder samt synergipulje, til at understøtte samarbejde mellem private og offentlige aktører på centeret. net forventes at være forholdsvis sikkert.

10 Andre sundhedsudgifter Andre sundhedsudgifter indeholder udgifter til hospice, færdigbehandlede borgeres ophold på sygehusene, begravelseshjælp samt kørsel og refusioner for kørsel til læge og speciallæge. Digitalisering af e-sundhed på 1,3 mio,kr. Er igen i 2016 overført fra anlæg til drift. Som en tilpasning til budget 2016 er området budgetmæssigt reguleret med kr til afregning for udgifter til afregning for klage- og erstatningssager i patientklagenævnet. Samlet set forventes udgifterne at kunne afholdes inden for den samlede ramme. Udgifter til ophold på hospice er meget vaskelige at skønne, idet forbruget kan svinge meget. Gennem årene har udgifterne til hospice haft en stigende tendens, i 2016 er skønnet et forventet forbrug på Dette skøn afspejler stigningstendensen og niveauet fra tidligere år.

11 Indtægter fra den centrale refusionsordning Det forventes at der kommer indtægter svarende til budgettet. Der forventes mindst 3 dyre enkeltsager, som vil udløse indtægter fra den centrale refusionsordning. Refusionens størrelse afhænger af sagernes endelige udgifter og kendes først ved slutningen af året Kommunerne refunderes 25% i statsrefusion fra Den Centrale Refusionsordning når udgiften i en konkret sag til en borger under 67 år overstiger kr. og 50% for de udgifter der overstiger kr. Der er i 2016 på nuværende tidspunkt 3 særligt dyre enkeltsager på centerets område. Udgifterne til de 3 dyre enktsager ligger på forskellige centerområder og Center for Sundhed&Plejes budgetskøn forudsætter, at de berørte centre modtager refusion svarende til egen andel.

12 Ældreboliger i alt Tomgang sleje Afdelinge r Der forventes i 2016 en udgift til tomgangshusleje på 1,6 mio.kr. Den forventede udgift ligger 0,9 mio.kr. under forbruget i 2015, og skal forklares med salget af ældreboligerne på Terslev Bygade samt at boligerne på Sygehusvej er omdannet til Rehabiliteringscenter. Budgettet til tomgangshusleje er 0,9 mio.kr. og der forventes derfor en budgetoverskridelse på 0,7 mio.kr. på tomgangshuslejen. Boligerne i Faxe Ældreboligselskab på Faxevej 32 i Faxe Ladeplads kan ikke lejes ud, udgiften til tomgangsleje der, er væsentligt medvirkende til, at udgiften til tomgangsleje fortsat er meget høj. Boligafdelingernes regnskaber indtastes i Faxe Kommunes regnskab i forbindelse med årsafslutningen for Boligafdelingernes regnskabsresultat forventes at afspejle budgettet på 11,9 mio.kr. I 2016 er foretaget tilpasning af budgettet på boligafdelingerne med -1,4 mio.kr. net på tomgangsleje er forholdsvis usikkert.

13 Pleje og omsorg m.v. af ældre og hadicappede i alt Fællesområde SOSU - elever Plejecentre Udekørende Sygepleje Madproduktio n Dagcentre Ældrepulj en 2.695

14 Sosu-elevområdet udviser ved opfølgningen pr. 31/ en mindreforbrug på 1,0 mio.kr. Elevområdet har til budget 2016 fået tilført budget til øgede udgifter på grund af ændring i sammensætning af assistent- og hjælperelever. Det forventes ikke at bevillingen skal bruges, da forudsætningerne ikke er opfyldt, som følge af beslutning i KKR. Bevillingen ventes tilbageført til kassen. Der er afsat et budget på 177,8 mio.kr. til hjemmeplejen, rehabiliteringsteamet og plejecentrene. Det forventes ved budgetopfølgningen, at alle enheder samlet set overholder budgettet. Der føres tæt budgetopfølgning af enhederne, som hver måned indsender budgetopfølgning til Centerstaben. Sygeplejeenhedens budget udgør 15,3 mio.kr. Med det nuværende forbrug forventes det, at sygeplejeenheden overskrider budgettet med 0,6 mio.kr. Der er i gangsat en udredning af afvigelsen, og skal vise om der er sammenhæng mellem de funktioner sygeplejeenheden varetager og det budget der til området, så der kan fortages de nødvendige tilpasninger. net på Sosuelevområdet er forholdsvis usikkert idet, der har været udfordringer med rekruttering af elever. Derudover er indført obligatorisk grundforløb på 20 uger, som bevirker at eleverne starter senere. Denne ændring har bevirket, at der i de første måneder, er ansat færre elever end forventet, denne ulighed forventes udlignet over året m.m. net for plejecentre og udegrupperne er behæftet med den usikkerhed, at visiteringerne kan stige eller falde i antal og tyngde. Herudover kan få langtidssygemeldinger øge udgifterne til vikardækning.

15 Forebyggende indsats for ældre og handicappede i alt Forebyg. hjemmebesøg Plejecentre (aflastningsboliger) Spec. Aflastning 240 Akt. - centre Rehabiliteringscenteret Grøndal forventes et mindreforbrug på 1,0 mio.kr. de øvrige områder forventes at overholde deres tildelte ramme Hjælpemidler Budgettet forventes overskredet med 2,5 mio. kr. Overskridelsen vedrører en stor boligindretningssag med en forventet udgift på 1 mio.kr., samt et øget antal ansøgninger til støtte til køb af bil på 1 mio.kr. Herudover forventes udgifterne til stomihjælpemilder at overskredet budgettet med 0,5 mio.kr. net er forholdsvis usikkert. Dels er der usikkerhed om budgetoverslaget til boligsagen holder, og herudover er det generelt vanskeligt at forudsige udviklingen på hjælpemiddelområdet.

16 Plejevederlag Der forventes et mindreforbrug på 0,3 mio.kr. på området. Antallet af plejevederlagsmodtagere svinger fra måned til måned og forventningen til forbruget i 2016 er fortaget ud fra at den forudsætning, at der resten af året i gennemsnit er 3 aktive plejevederlagsmodtagere. Området er reduceret med 0,3 mio.kr. til budget net forudsætter at der i gennemsnit er 3 aktive plejevederlagsmodtagere pr. måned. Der er den usikkerhed ved skønnet, at antallet af borgere der søger plejevederlag ikke kan forudsiges og kan variere meget henover året Tolkeudgifter Budget Forbrug Der er ikke budgetafsat midler til tolkeudgifter i Center for Sundhed & Pleje. Det er hovedsageligt træningsafdelingen og sundhedsfremme og forebyggelse, som anvender tolke til brug for opgaveløsningen. Det er svært at skønne udgiften på området, idet behovet stiger i takt med tilgangen af flygtninge til Faxe Kommune.

17 Anlæg Digitalisering E-sundhed Rådigh. beløb Forbrug Kommentarer/afvigelse Det forventes ikke, at der sker overførsel af de uforbrugte midler fra 2015 til 2016 på 1,4 mio. kr Etablering af plejeboliger m.v. Rådigh. beløb Forbrug Kommentarer/afvigelse Udgifterne til etableringen af plejeboligerne forventes at kunne holdes inden for rammen. net er fastsat til den forventede overførsel fra 2015 til 2015

18 Thyco Brahesvej og Dalby Ældrecenter Rådigh. beløb Forbrug Kommentarer/afvigelse Der forventes overført kr. i overførselssagen fra 2015 til beløbet anvendes til delvis finansiering af nye kaldeanlæg, da de gamle er udtjente Velfærdsteknologi Rådigh. beløb Forbrug Kommentarer/afvigelse Det forventes ikke at budgettet overføres til 2016, derfor anslåes forbruget til 0. Den pr. 31/ registrerede indtægt omplaceres.

Forbrug pr. 31/ Korrigeret budget incl. overførsler. Overførsler fra sidste. Forbrug pr. 31/ Korrigeret budget incl.

Forbrug pr. 31/ Korrigeret budget incl. overførsler. Overførsler fra sidste. Forbrug pr. 31/ Korrigeret budget incl. Afvigelse mellem seneste skøn og korrigeret budget Ændring i forhold til seneste opfølgning 31/8 31/5 31/3 Forbrug pr. 31/5-2016 Korrigeret budget incl. overførsler Overførsler fra sidste finansår Afvigelse

Læs mere

Budgetopfølgning pr. 31. marts 2017 Social- og Sundhedsudvalget Center for Sundhed & Pleje. Drift. Område/1.000 kr. Overførsler fra sidste

Budgetopfølgning pr. 31. marts 2017 Social- og Sundhedsudvalget Center for Sundhed & Pleje. Drift. Område/1.000 kr. Overførsler fra sidste Afvigelse mellem seneste skøn og korrigeret budget Ændring i forhold til seneste opfølgning Skøn 31/8 Skøn 31/5 Skøn 31/3 pr. 31/3-2017 Korrigeret budget incl. overførsler Overførsler fra sidste finansår

Læs mere

Overførsler fra 2013 til. Korrigeret budget incl. overførsler

Overførsler fra 2013 til. Korrigeret budget incl. overførsler Afvigelse mellem seneste skøn og korrigeret budget Ændring i forhold til seneste opfølgning 31/8 31/5 31/3 Forbrug pr. 31/5-2014 Overførsler fra 2013 til 2014 Korrigeret budget incl. overførsler Budgetopfølgning

Læs mere

Overførsler fra 2013 til. Korrigeret budget incl. overførsler

Overførsler fra 2013 til. Korrigeret budget incl. overførsler Afvigelse mellem seneste skøn og korrigeret budget Ændring i forhold til seneste opfølgning 31/8 31/5 31/3 Forbrug pr. 31/8-2014 Overførsler fra 2013 til 2014 Korrigeret budget incl. overførsler Budgetopfølgning

Læs mere

Overblik. Budgetopfølgning pr. 31. marts 2019 Senior & Sundhedsudvalget Center for Sundhed & Pleje. Drift. Område/1.000 kr.

Overblik. Budgetopfølgning pr. 31. marts 2019 Senior & Sundhedsudvalget Center for Sundhed & Pleje. Drift. Område/1.000 kr. Overblik 1 Budgetopfølgning pr. 31. marts 2019 Senior & Sundhedsudvalget Center for Sundhed & Pleje Drift Tabel 1: Senior & Sundhedsudvalget, drift 1.000 kr. Overførsler fra sidste finansår incl. overførsler

Læs mere

Overblik. Budgetopfølgning pr. 31. maj 2018 Senior- og Sundhedsudvalget Center for Sundhed & Pleje. Drift. Område/1.000 kr.

Overblik. Budgetopfølgning pr. 31. maj 2018 Senior- og Sundhedsudvalget Center for Sundhed & Pleje. Drift. Område/1.000 kr. Afvigelse mellem seneste skøn og korrigeret budget Ændring i forhold til seneste opfølgning Forbrug pr. 31/5-2018 Korrigeret budget incl. overførsler Overførsler fra sidste finansår Afvigelse mellem seneste

Læs mere

Overblik. Budgetopfølgning pr. 31. marts 2018 Social- og Sundhedsudvalget Center for Sundhed & Pleje. Drift. Område/1.000 kr.

Overblik. Budgetopfølgning pr. 31. marts 2018 Social- og Sundhedsudvalget Center for Sundhed & Pleje. Drift. Område/1.000 kr. Afvigelse mellem seneste skøn og korrigeret budget Ændring i forhold til seneste opfølgning Forbrug pr. 31/3-2018 Korrigeret budget incl. overførsler Overførsler fra sidste finansår Afvigelse mellem seneste

Læs mere

Overblik. Budgetopfølgning pr. 31. maj 2019 Senior & Sundhedsudvalget Center for Sundhed & Pleje. Drift. Område/1.000 kr.

Overblik. Budgetopfølgning pr. 31. maj 2019 Senior & Sundhedsudvalget Center for Sundhed & Pleje. Drift. Område/1.000 kr. Overblik 1 Budgetopfølgning pr. 31. maj 2019 Senior & Sundhedsudvalget Center for Sundhed & Pleje Drift Tabel 1: Senior & Sundhedsudvalget, drift 1.000 kr. Overførsler fra sidste finansår incl. overførsler

Læs mere

Overførsler fra 2012 til 2013 Korrigeret budget (incl. Forbrug pr. 31/5-2013

Overførsler fra 2012 til 2013 Korrigeret budget (incl. Forbrug pr. 31/5-2013 Afvigelse ml. seneste skøn og korr. budget ("- "=) Skøn Skøn Skøn Forbrug pr. -2013 Overførsler fra til 2013 Korrigeret budget (incl. Overførsler) Oprindeligt budget Budget pr. 31. maj 2013 Social- og

Læs mere

TØNDER KOMMUNE Kongevej 57 6270 Tønder Tlf.74 92 92 92 Mail: toender@toender.dk www.toender.dk Åbningstider: Mandag-tirsdag kl. 10-15 Torsdag kl.

TØNDER KOMMUNE Kongevej 57 6270 Tønder Tlf.74 92 92 92 Mail: toender@toender.dk www.toender.dk Åbningstider: Mandag-tirsdag kl. 10-15 Torsdag kl. Sundhedsudvalget Kvartalsregnskab - pr. 31. marts 2014 TØNDER KOMMUNE Kongevej 57 6270 Tønder Tlf.74 92 92 92 Mail: toender@toender.dk www.toender.dk Åbningstider: Mandag-tirsdag kl. 10-15 Torsdag kl.

Læs mere

Oprindeligt budget. Korrigeret budget

Oprindeligt budget. Korrigeret budget Afvigelse ml. seneste skøn og korr. ("-"=) Skøn Skøn Skøn Forbrug pr. -2012 Overførsler fra til 2012 Korrigeret Oprindeligt Budget pr. 31 marts 2012 Social- og Sundhedsudvalget Drift Tabel 1: Social og

Læs mere

Økonomivurdering ultimo oktober måned 2016

Økonomivurdering ultimo oktober måned 2016 Økonomivurdering ultimo oktober måned 2016 - = merforbrug Korr. budget inkl. overførsler Forventet regnskab Forventet restbudget Sundhedsudvalg 332,6 332,3 0,3 Pleje og omsorg 192,3 195,4-3,1 Pleje og

Læs mere

Økonomivurdering ultimo december måned 2016

Økonomivurdering ultimo december måned 2016 Økonomivurdering ultimo december måned 2016 Korr. budget inkl. overførsler Forventet regnskab Forventet restbudget Sundhedsudvalg 332,6 331,8 0,8 Pleje og omsorg 192,3 196,4-4,1 Pleje og Omsorg - Fællesområde

Læs mere

Økonomiopfølgning ultimo august 2018 CPO og Sundhed

Økonomiopfølgning ultimo august 2018 CPO og Sundhed Økonomiopfølgning ultimo august 2018 CPO og Sundhed Økonomiopfølgning - Ultimo august Forbrug pr. 31.8.2018 Korr. Budget inkl. overførsler Forventet regnskab Forventet restbudget Sundhedsudvalg 238,4 351,8

Læs mere

Økonomivurdering ultimo december måned 2015

Økonomivurdering ultimo december måned 2015 Økonomivurdering ultimo december måned 2015 Korr. budget Forventet Forventet Ultimo December 2015 inkl. overførsler regnskab restbudget Sundhedsudvalg 325,0 331,8-6,8 Pleje og omsorg 188,8 198,7-9,9 Pleje

Læs mere

Økonomiopfølgning ultimo oktober 2018 CPO og Sundhed

Økonomiopfølgning ultimo oktober 2018 CPO og Sundhed Økonomiopfølgning ultimo oktober 2018 CPO og Sundhed Økonomiopfølgning Ultimo oktober Forbrug pr. 31.10.2018 Korr. Budget inkl. overførsler Forventet regnskab Forventet restbudget Sundhedsudvalg 264,1

Læs mere

Sundhedsudvalget. Korr. budget inkl. overf. Område

Sundhedsudvalget. Korr. budget inkl. overf. Område Sundhedsudvalget Område Korr. budget inkl. overf. Forventet regnskab Afvigelse ØKV1 ØKV1 ØKV2 ØKV3 Pleje og Omsorg 204,1 196,6-7,5 Pleje og Omsorg - Fælles 12,5 11,5-1,0 Elev/Rotationsprojekt 9,3 9,3 0,0

Læs mere

Udvalget for Ældre og Sundhed

Udvalget for Ældre og Sundhed Udvalget for Ældre og Sundhed - Vurdering Holder det korrigerede budget? På udvalget Ældre og Sundhed forventes der et mindreforbrug i på 52,9 mio. kr. Mindreforbruget skyldes hovedsageligt et mindreforbrug

Læs mere

Økonomivurdering ultimo november måned 2016

Økonomivurdering ultimo november måned 2016 Økonomivurdering ultimo november måned 2016 - = merforbrug Samlet viser økonomivurderingen ultimo november 2016, at Pleje og Omsorg og Sundhed samlet set står til at forbruge 333,1 mio. kr., hvilket svarer

Læs mere

Økonomiopfølgning ultimo november 2018 CPO og Sundhed

Økonomiopfølgning ultimo november 2018 CPO og Sundhed Økonomiopfølgning ultimo november 2018 CPO og Sundhed Økonomiopfølgning Ultimo november Forbrug pr. 30.11.2018 Korr. Budget inkl. overførsler Forventet regnskab Forventet restbudget Sundhedsudvalg 328,1

Læs mere

Korrigeret budget (incl. Oprindeligt budget. Overførsler)

Korrigeret budget (incl. Oprindeligt budget. Overførsler) Afvigelse ml. seneste skøn og korr. budget ("-"=) Skøn Skøn Skøn Forbrug pr. -2012 Overførsler fra til 2012 Korrigeret budget (incl. Overførsler) Oprindeligt budget Budget pr. 31. august 2012 Social- og

Læs mere

Bilag: BR Pris x mængde forudsætninger for Udvalget Aktiv hele livet Sundhed og Omsorg

Bilag: BR Pris x mængde forudsætninger for Udvalget Aktiv hele livet Sundhed og Omsorg Bilag: 2017 - Pris x mængde forudsætninger for Udvalget Aktiv hele livet Sundhed og Omsorg På de områder, hvor pris x mængde er forudsætningen for budgetlægningen, viser bilagstabellen: pris x mængde for

Læs mere

Budgetopfølgning pr. 31. maj 2016 Social- og Sundhedsudvalget. Drift. Område/1.000 kr. Overførsler fra 2015 til

Budgetopfølgning pr. 31. maj 2016 Social- og Sundhedsudvalget. Drift. Område/1.000 kr. Overførsler fra 2015 til Afvigelse mellem seneste skøn og korrigeret budget Ændring i forhold til seneste opfølgning 31/8 31/5 31/3 Forbrug pr. 31/5-2016 Korrigeret budget incl. overførsler Overførsler fra 2015 til 2016 Afvigelse

Læs mere

Økonomivurdering ultimo oktober måned 2015

Økonomivurdering ultimo oktober måned 2015 Økonomivurdering ultimo oktober måned 2015 Korr. budget Forventet Forventet Ultimo Oktober 2015 inkl. overførsler regnskab restbudget Sundhedsudvalg 325,0 332,9-7,9 Pleje og omsorg 188,8 195,8-7,0 Pleje

Læs mere

Budgetopfølgning pr. 31. maj 2016 Økonomiudvalget Center for HR, Økonomi & IT

Budgetopfølgning pr. 31. maj 2016 Økonomiudvalget Center for HR, Økonomi & IT Afvigelse mellem seneste skøn og korrigeret budget Ændring i forhold til seneste opfølgning 31/8 31/5 31/3 Forbrug pr. 31/5-2016 Korrigeret budget incl. overførsler Overførsler fra sidste finansår Afvigelse

Læs mere

Sundhedsudvalget. Forventet regnskab. Korr. budget inkl. overf. Afvigelse. Område. Ultimo

Sundhedsudvalget. Forventet regnskab. Korr. budget inkl. overf. Afvigelse. Område. Ultimo Sundhedsudvalget Område Korr. budget inkl. overf. Forventet regnskab Ultimo November Ultimo December Afvigelse Ultimo december ØKV1 ØKV2 ØKV3 Pleje og Omsorg 203,7 196,6 201,3 203,6 206,1 210,3 6,6 Pleje

Læs mere

Udvalget for Ældre og Sundhed

Udvalget for Ældre og Sundhed Udvalget for Ældre og Sundhed -2018 Vurdering Holder det korrigerede budget? På udvalget Ældre og Sundhed forventes der et mindreforbrug i 2018 på 61 mio. kr. Mindreforbruget skyldes hovedsageligt et mindreforbrug

Læs mere

Økonomiopfølgning ultimo juli 2018 CPO og Sundhed

Økonomiopfølgning ultimo juli 2018 CPO og Sundhed Økonomiopfølgning ultimo juli 2018 CPO og Sundhed Resume Pleje og Omsorg og Sundhed har i alt fået overført 0,4 mio. kr. i mindreforbrug fra regnskab 2017. Vi forventer et forbrug for i alt 364,6 mio.

Læs mere

Økonomivurdering 3. kvartal 2016 for Sundhedsudvalget

Økonomivurdering 3. kvartal 2016 for Sundhedsudvalget Økonomivurdering 3. kvartal 2016 for Sundhedsudvalget Korr. budget Forventet Forventet ØKV3 inkl. overførsler regnskab restbudget Sundhedsudvalg 440,4 444,5-4,1 Pleje og omsorg 192,3 195,1-2,8 Pleje og

Læs mere

Social- og Sundhedsudvalget

Social- og Sundhedsudvalget Social- og Sundhedsudvalget Halvårsregnskab pr. 30.06.2014 1. Resume Drift Drift - Borgerrådgivning 232.368 232.368 98.198 234.168 1.800 Ældreboliger -15.253-15.253-8.819-15.253 0 Myndighed - Hjælpemidler

Læs mere

Økonomiopfølgning ultimo april 2018 CPO og Sundhed

Økonomiopfølgning ultimo april 2018 CPO og Sundhed Økonomiopfølgning ultimo april 2018 CPO og Sundhed Resume Sundhedsudvalget har i alt fået overført 0,4 mio. kr. i merforbrug fra regnskab 2017. Vi forventer et forbrug for i alt 357,5 mio. kr. og afvigelse

Læs mere

Økonomiopfølgning CPO og Sundhed Ultimo december

Økonomiopfølgning CPO og Sundhed Ultimo december Økonomiopfølgning CPO og Sundhed Ultimo december Resumé Pleje og Omsorg og Sundhed har samlet set fået overført 1,2 mio. kr. i mindreforbrug fra regnskab 2016. Vi forventer et forbrug på i alt 338,5 mio.

Læs mere

Økonomiopfølgning ultimo december 2018 CPO og Sundhed

Økonomiopfølgning ultimo december 2018 CPO og Sundhed Økonomiopfølgning ultimo december 2018 CPO og Sundhed Økonomiopfølgning Ultimo December Forbrug pr. 31.12.2018 Korr. Budget inkl. overførsler Forventet regnskab Forventet restbudget Sundhedsudvalg 369,1

Læs mere

Økonomivurdering ultimo april 2015 for Sundhedsudvalget

Økonomivurdering ultimo april 2015 for Sundhedsudvalget Økonomivurdering ultimo april 2015 for Sundhedsudvalget Korr. budget inkl. Forventet regnskab Forventet restbudget Ultimo April 2015 overførsler Sundhedsudvalg 325,0 328,7-3,7 Pleje og omsorg 188,8 190,7-1,8

Læs mere

Velfærdsudvalget 0. Egentlige tillægsbevillinger 0 Finansieret fra/til andre områder/udvalg 0

Velfærdsudvalget 0. Egentlige tillægsbevillinger 0 Finansieret fra/til andre områder/udvalg 0 Budgetopfølgning pr. 31. marts 2018 Udvalg: Velfærdsudvalget Område Beløb i Note 1.000 kr. Velfærdsudvalget 0 Egentlige tillægsbevillinger - Serviceudgifter 0 Finansieret til/fra andre udvalg - Serviceudgifter

Læs mere

Økonomivurdering. 2. kvartal 2013

Økonomivurdering. 2. kvartal 2013 Økonomivurdering 2. kvartal 2013 Sundhedsudvalget Område Korr. budget inkl. Afvigelser i forhold til korr. budget overførelser ØKV1 ØKV2 ØKV3 Pleje og Omsorg 201,3-6,1-5,0 Pleje og Omsorg - Fælles 12,6-1,1-0,8

Læs mere

Tids- og handleplan for budgetopfølgning i 2013

Tids- og handleplan for budgetopfølgning i 2013 Tids- og handleplan for budgetopfølgning i 2013 Indledning Faxe Kommune har i principper for økonomistyring fastlagt, at der skal foretages tre budgetopfølgninger årligt for hele kommunen. Disse tre opfølgninger

Læs mere

Kvartalsvis opfølgning på de specialiserede socialområder

Kvartalsvis opfølgning på de specialiserede socialområder Kvartalsvis opfølgning på de specialiserede socialområder Social- og Sundhedsudvalg Som led i økonomiaftalen for 2010 er det aftalt, at der skal foretages en kvartalsvis opfølgning på de specialiserede

Læs mere

Budgetopfølgning pr. 31 marts 2015 Økonomiudvalget Samlet

Budgetopfølgning pr. 31 marts 2015 Økonomiudvalget Samlet Afvigelse mellem seneste skøn og korrigeret budget Ændring i forhold til seneste opfølgning 31/8 31/5 31/3 Forbrug pr. 31/3-2015 Korrigeret budget incl. overførsler Overførsler fra 2014 til 2015 Budgetopfølgning

Læs mere

ocial- og Sundhedsudvalget

ocial- og Sundhedsudvalget Furesø Kommune Regnskab S ocial- og Sundhedsudvalget Social og Sundhedsudvalgets bevillingsområde omfatter følgende aktivitetsområder: Sundhed Borgerservice Ældre Voksenhandicap Regnskab Korr. Rest korr.

Læs mere

Velfærdsudvalget -300

Velfærdsudvalget -300 Budgetopfølgning pr. 30. september 2018 Udvalg: Velfærdsudvalget Område Beløb i Note 1.000 kr. Velfærdsudvalget -300 Egentlige tillægsbevillinger - Serviceudgifter 0 Finansieret til/fra andre udvalg -

Læs mere

ØKU-overblik. Korrigeret budget incl. overførsler. Forbrug pr. 31/3- Økonomiudvalget- Forbrugsprocenter ult. måned

ØKU-overblik. Korrigeret budget incl. overførsler. Forbrug pr. 31/3- Økonomiudvalget- Forbrugsprocenter ult. måned Forbrugsprocent Afvigelse mellem seneste skøn og korrigeret budget Ændring i forhold til seneste opfølgning Skøn 31/8 Skøn 31/5 Skøn 31/3 Forbrug pr. 31/3-2018 Korrigeret budget incl. overførsler Overførsler

Læs mere

Budget. Budgetrapport pr. 31. oktober Social - og Sundhedsudvalget

Budget. Budgetrapport pr. 31. oktober Social - og Sundhedsudvalget Budget Social - og Sundhedsudvalget Indledning Budgetrapporten fokuserer på budgetafvigelser. Der er derfor ikke kommentarer til udviklingen inden for budgetområder, hvor forbruget følger det budgetterede.

Læs mere

Økonomivurdering ultimo juli måned 2015

Økonomivurdering ultimo juli måned 2015 Økonomivurdering ultimo juli måned 2015 Korr. budget inkl. overførsler Forventet regnskab Forventet restbudget Ultimo Juli 2015 Sundhedsudvalg 325,0 330,9-5,9 Pleje og omsorg 188,8 191,9-3,1 Pleje og Omsorg

Læs mere

Sundhedsudvalget. Halvårsregnskab

Sundhedsudvalget. Halvårsregnskab Sundhedsudvalget Halvårsregnskab - pr. 30. juni 2015 TØNDER KOMMUNE Kongevej 57 6270 Tønder Tlf.74 92 92 92 Mail: toender@toender.dk www.toender.dk Åbningstider: Mandag-tirsdag kl. 10-15 Torsdag kl. 10-17

Læs mere

Sundhedsudvalget. Forventet regnskab. Korr. budget inkl. overf. Afvigelse. Område. Ultimo oktober. Ultimo oktober

Sundhedsudvalget. Forventet regnskab. Korr. budget inkl. overf. Afvigelse. Område. Ultimo oktober. Ultimo oktober Sundhedsudvalget Område Korr. budget inkl. overf. Forventet regnskab Ultimo oktober Afvigelse Ultimo oktober ØKV1 ØKV2 ØKV3 Pleje og Omsorg 203,8 196,6 201,3 203,6 203,8-0,1 Pleje og Omsorg - Fælles 13,4

Læs mere

TØNDER KOMMUNE Kongevej 57 6270 Tønder Tlf.74 92 92 92 Mail: toender@toender.dk www.toender.dk Åbningstider: Mandag-tirsdag kl. 10-15 Torsdag kl.

TØNDER KOMMUNE Kongevej 57 6270 Tønder Tlf.74 92 92 92 Mail: toender@toender.dk www.toender.dk Åbningstider: Mandag-tirsdag kl. 10-15 Torsdag kl. Sundhedsudvalget Kvartalsregnskab - pr. 30. september 2014 TØNDER KOMMUNE Kongevej 57 6270 Tønder Tlf.74 92 92 92 Mail: toender@toender.dk www.toender.dk Åbningstider: Mandag-tirsdag kl. 10-15 Torsdag

Læs mere

30 Ældreområdet / Serviceudgifter 6.634

30 Ældreområdet / Serviceudgifter 6.634 Budgetopfølgning pr. 30. juni Udvalg: Velfærdsudvalget Note Område Beløb i 1.000 kr. Velfærdsudvalget 6.634 Egentlige tillægsbevillinger 6.900 Finansieret til/fra andre udvalg -266 10 Social Service /

Læs mere

Bilag: Pris x mængde forudsætninger for Udvalget Aktiv Hele Livet Sundhed og Omsorg

Bilag: Pris x mængde forudsætninger for Udvalget Aktiv Hele Livet Sundhed og Omsorg Bilag: Pris x mængde forudsætninger for Udvalget Aktiv Hele Livet Sundhed og Omsorg På de områder, hvor pris x mængde er forudsætningen for budgetlægningen, viser bilagstabellen: pris x mængde for korrigeret

Læs mere

Kvartalsvis opfølgning på de specialiserede socialområder

Kvartalsvis opfølgning på de specialiserede socialområder Kvartalsvis opfølgning på de specialiserede socialområder Social- og Sundhedsudvalg Som led i økonomiaftalen for 2010 er det aftalt, at der skal foretages en kvartalsvis opfølgning på de specialiserede

Læs mere

Budgetopfølgning pr. 31. maj 2016 Børne- og Familieudvalget

Budgetopfølgning pr. 31. maj 2016 Børne- og Familieudvalget Afvigelse mellem seneste skøn og korrigeret budget Ændring i forhold til seneste opfølgning 31/8 31/5 31/3 Forbrug pr. 31/5-2016 Korrigeret budget incl. overførsler Overførsler fra sidste finansår Afvigelse

Læs mere

Økonomivurdering 1. kvartal 2017 for Sundhedsudvalget

Økonomivurdering 1. kvartal 2017 for Sundhedsudvalget Økonomivurdering 1. kvartal 2017 for Sundhedsudvalget Forbrug pr. Korr. Budget Forventet Forventet ØKV1 (mio. kr.) 31.3.2017 inkl. overførsler regnskab restbudget Sundhedsudvalg 102,0 449,3 449,4-0,2 Pleje

Læs mere

Økonomiopfølgning ultimo april 2019 CPO og Sundhed

Økonomiopfølgning ultimo april 2019 CPO og Sundhed Økonomiopfølgning ultimo april 2019 CPO og Sundhed Økonomiopfølgning april 2019 Forbrug pr. 30.4.2019 Korr. Budget inkl. overførsler Forventet regnskab Forventet restbudget Sundhedsudvalg 114,2 364,6 372,9-8,4

Læs mere

Overblik. Budgetopfølgning pr. 31. marts 2019 Socialudvalget. Drift

Overblik. Budgetopfølgning pr. 31. marts 2019 Socialudvalget. Drift 1 Budgetopfølgning pr. 31. marts 2019 Socialudvalget Drift Tabel 1: Socialudvalget, drift 1.000 kr. Overførsler fra sidste finansår incl. overførsler Forbrug pr. 31/3-2019 Afvigelse mellem seneste skøn

Læs mere

Bilag: Pris x mængde forudsætninger for Udvalget AKTIV HELE LIVET - SUNDHED OG OMSORG

Bilag: Pris x mængde forudsætninger for Udvalget AKTIV HELE LIVET - SUNDHED OG OMSORG Bilag: Pris x mængde forudsætninger for Udvalget AKTIV HELE LIVET - SUNDHED OG OMSORG På de områder, hvor pris x mængde er forudsætningen for budgetlægningen, viser bilagstabellen: pris x mængde for korrigeret

Læs mere

Årsager til budgetoverskridelser, Center Pleje og Omsorg

Årsager til budgetoverskridelser, Center Pleje og Omsorg Årsager til budgetoverskridelser, 2015 Center Pleje og Omsorg Indholdsfortegnelse Årsager til budgetoverskridelse...3 Forbrugssiden 2015...3 Fællesområderne under Center Pleje og Omsorg...3 Elever...4

Læs mere

Velfærdsudvalget -400

Velfærdsudvalget -400 Budgetopfølgning pr. 31. marts Udvalg: Velfærdsudvalget Område Beløb i Note 1.000 kr. Velfærdsudvalget -400 Egentlige tillægsbevillinger - Serviceudgifter -50 Finansieret til/fra andre udvalg - Serviceudgifter

Læs mere

Budgetopfølgning pr. 31. maj 2016 Børne- og Familieudvalget

Budgetopfølgning pr. 31. maj 2016 Børne- og Familieudvalget sprocent Afvigelse mellem seneste skøn og korrigeret budget Ændring i forhold til seneste opfølgning 31/8 31/5 31/3 pr. 31/5-2016 Korrigeret budget incl. overførsler Overførsler fra sidste finansår Afvigelse

Læs mere

Oprindelig budget. I 1.000 kr. Drift - Borgerrådgivning 252.266 251.608 258.833 7.225

Oprindelig budget. I 1.000 kr. Drift - Borgerrådgivning 252.266 251.608 258.833 7.225 Social- og Sundhedsudvalget Budgetopfølgning pr. 30.09.2015 1. Resume Drift Drift - Borgerrådgivning 252.266 251.608 258.833 7.225 Ældreboliger -15.606-15.615-15.615 0 Myndighed - Hjælpemidler 20.585 20.581

Læs mere

Social- og sundhedsudvalget

Social- og sundhedsudvalget Ultimo februar 2017 Social- og sundhedsudvalget Samlet overblik Social- og Sundhedsudvalget Omplaceringer 28-02- 2017 regnskab afvigelse Samlet Drift 707.515 1.360 0 708.875 82.193 708.875 0 Senior 280.461-640

Læs mere

Økonomivurdering 3. kvartal 2018 for Sundhedsudvalget

Økonomivurdering 3. kvartal 2018 for Sundhedsudvalget Økonomivurdering 3. kvartal 2018 for Sundhedsudvalget ØKV3 (mio. kr.) Forbrug pr. 30.9.2018 Korr. Budget inkl. overførsler regnskab restbudget Sundhedsudvalg 349,3 466,0 489,0-23,0 Pleje og omsorg 167,3

Læs mere

Økonomivurdering ultimo august måned 2015

Økonomivurdering ultimo august måned 2015 Økonomivurdering ultimo august måned 2015 Korr. budget inkl. Forventet regnskab Forventet restbudget Ultimo August 2015 overførsler Sundhedsudvalg 325,0 333,7-8,7 Pleje og omsorg 188,8 194,5-5,7 Pleje

Læs mere

Ældre og Sundhed. Budgetrevision Vurdering. Budgetrevision 2

Ældre og Sundhed. Budgetrevision Vurdering. Budgetrevision 2 Ældre og Sundhed -2019 Vurdering Holder det korrigerede budget? Der forventes et mindreforbrug på 1,5 mio. kr. mio. kr. I mindreforbruget er der forudsat en omplacering på 2,6 mio. kr. og altså et samlet

Læs mere

Økonomivurdering 2. kvartal 2015 for Sundhedsudvalget

Økonomivurdering 2. kvartal 2015 for Sundhedsudvalget Økonomivurdering 2. kvartal 2015 for Sundhedsudvalget Side 1 af 7 Samlet viser økonomivurderingen at Sundhedsudvalget står til et merforbrug på -3,9 mio. kr. inkl. overførsler fra regnskab 2014. Byrådet

Læs mere

Budgetopfølgning pr. 31. maj 2017 Børne- og Familieudvalget

Budgetopfølgning pr. 31. maj 2017 Børne- og Familieudvalget Overblik 1 Budgetopfølgning pr. 31. maj 2017 Børne- og Familieudvalget Tabel 1: Børne- og Familieudvalget, drift 1.000 kr. Område/1.000 kr. Overførsler fra sidste finansår Korrigeret budget incl. overførsler

Læs mere

Budgetopfølgning pr. 31. marts 2017 Børne- og Familieudvalget

Budgetopfølgning pr. 31. marts 2017 Børne- og Familieudvalget Afvigelse mellem seneste skøn og korrigeret budget Ændring i forhold til seneste opfølgning Skøn 31/8 Skøn 31/5 Skøn 31/3 Forbrug pr. 31/3- Korrigeret budget incl. overførsler Overførsler fra sidste finansår

Læs mere

Udvalget Aktiv hele livet Sundhed og omsorg

Udvalget Aktiv hele livet Sundhed og omsorg Udvalget Aktiv hele livet Sundhed og omsorg Budgetrevision 4 Oktober 2016 Holbæk Kommune Hele organisationen arbejder fortsat på at mindske forbruget med 35 mio.kr. og sikre, at der overføres omkring 64

Læs mere

Direktion Hovedtabeller

Direktion Hovedtabeller Budgetopfølgning pr. 31. maj 2017 Økonomiudvalg Direktion Direktion Hovedtabeller 1 Drift Område/1.000 kr. Oprindeligt budget Overførsler fra sidste finansår Korrigeret budget Forbrug pr. 31/5-2017 Skøn

Læs mere

Budgetopfølgning pr. 31. maj 2016 Erhvervs- og Kulturudvalget. Drift. Center for Kultur, Frivillighed & Borgerservice. Område/1.000 kr.

Budgetopfølgning pr. 31. maj 2016 Erhvervs- og Kulturudvalget. Drift. Center for Kultur, Frivillighed & Borgerservice. Område/1.000 kr. Afvigelse mellem seneste skøn og korrigeret budget Ændring i forhold til seneste opfølgning 31/8 31/5 31/3 Forbrug pr. 31/5-2016 Korrigeret budget incl. overførsler Overførsler fra sidste finansår Afvigelse

Læs mere

Budgetkontrol pr. 1. oktober 2017

Budgetkontrol pr. 1. oktober 2017 Budgetkontrol pr. 1. oktober 2017 Politikområde Sundhed i 1.000 kr. Korrigeret budget * Forbrug 31/8 Forventet regnskab Afvigelse i 2017 Udenfor selvforvaltning 1 Aktivitetsbestemt medfinansiering af sundheds-

Læs mere

Budgetkontrol pr. 1. april 2017

Budgetkontrol pr. 1. april 2017 Budgetkontrol pr. 1. april 2017 Politikområde Sundhed i 1.000 kr. Korrigeret budget * Forbrug 31/3 Forventet regnskab Afvigelse i 2017 Udenfor selvforvaltning 1 Aktivitetsbestemt medfinansiering af sundheds-

Læs mere

Sundhedsudvalget. Kvartalsregnskab

Sundhedsudvalget. Kvartalsregnskab Sundhedsudvalget Kvartalsregnskab - pr. 30. september 2015 TØNDER KOMMUNE Kongevej 57 6270 Tønder Tlf.74 92 92 92 Mail: toender@toender.dk www.toender.dk Åbningstider: Mandag-tirsdag kl. 10-15 Torsdag

Læs mere

Udvalget for Ældre og Sundhed

Udvalget for Ældre og Sundhed Udvalget for Ældre og Sundhed - Vurdering Holder det korrigerede budget? Der forventes et mindreforbrug på 1,7 mio. kr. mio. kr. I mindreforbruget er der forudsat en omplacering på 0,1 mio. kr. mellem

Læs mere

Overblik. Budgetopfølgning pr. 31. marts 2018 Socialudvalget. Drift

Overblik. Budgetopfølgning pr. 31. marts 2018 Socialudvalget. Drift Afvigelse mellem seneste skøn og korrigeret budget Ændring i forhold til seneste opfølgning Forbrug pr. 31/3-2018 Korrigeret budget incl. overførsler Overførsler fra sidste finansår Afvigelse mellem seneste

Læs mere

Overblik. Budgetopfølgning pr. 31. maj 2018 Socialudvalget. Drift

Overblik. Budgetopfølgning pr. 31. maj 2018 Socialudvalget. Drift Afvigelse mellem seneste skøn og korrigeret budget Ændring i forhold til seneste opfølgning Forbrug pr. 31/5-2018 incl. overførsler Overførsler fra sidste finansår Afvigelse mellem seneste skøn og korrigeret

Læs mere

ÆLDRE- OG SUNDHEDSUDVALGET. Sammendrag. Forbrugsoversigt, kr. excl. moms: Oprindeligt budget Korrigeret budget 2010.

ÆLDRE- OG SUNDHEDSUDVALGET. Sammendrag. Forbrugsoversigt, kr. excl. moms: Oprindeligt budget Korrigeret budget 2010. ÆLDRE- OG SUNDHEDSUDVALGET Sammendrag Forbrugsoversigt, 1.000 kr. excl. moms: Oprindeligt Korrigeret Forbrug 012 Borgerservice og IKT 2.521 259.523 259.432 257.822 90 Andre sundhedsudgifter 2.521 2.472

Læs mere

Note Område Beløb i 1.000 kr. Velfærdsudvalget 7.641 Egentlige tillægsbevillinger -2.000 Finansieret til/fra andre udvalg 9.641

Note Område Beløb i 1.000 kr. Velfærdsudvalget 7.641 Egentlige tillægsbevillinger -2.000 Finansieret til/fra andre udvalg 9.641 Budgetopfølgning pr. 31. marts 2014 Udvalg: Velfærdsudvalget Note Område Beløb i 1.000 kr. Velfærdsudvalget 7.641 Egentlige tillægsbevillinger -2.000 Finansieret til/fra andre udvalg 9.641 10 Social service

Læs mere

Budgetopfølgning pr. 31 august 2014 Erhvervs- og Kulturudvalget. Drift. Center for Kultur, Frivillighed & Borgerservice

Budgetopfølgning pr. 31 august 2014 Erhvervs- og Kulturudvalget. Drift. Center for Kultur, Frivillighed & Borgerservice Afvigelse mellem seneste skøn og korrigeret budget Ændring i forhold til seneste opfølgning 31/8 31/5 31/3 Forbrug pr. 31/8-2014 Overførsler fra 2013 til 2014 Korrigeret budget incl. overførsler Afvigelse

Læs mere

Økonomiopfølgning ultimo juli 2019 CPO og Sundhed

Økonomiopfølgning ultimo juli 2019 CPO og Sundhed Økonomiopfølgning ultimo juli 2019 CPO og Sundhed Økonomiopfølgning juli 2019 Forbrug pr. 31.7.2019 Korr. Budget inkl. overførsler regnskab restbudget Sundhedsudvalg 206,1 364,4 373,6-9,2 Pleje og omsorg

Læs mere

20 Servicecenter / Overførselsudgifter Egentlige tillægsbevillinger

20 Servicecenter / Overførselsudgifter Egentlige tillægsbevillinger Budgetopfølgning pr. 31. marts 2017 Udvalg: Velfærdsudvalget Note Område Beløb i 1.000 kr. Velfærdsudvalget - 4.000 Egentlige tillægsbevillinger - Serviceudgifter - 2.500 Finansieret til/fra andre udvalg

Læs mere

Budgetopfølgning pr. 31. marts 2018 Teknik- & Miljøudvalget. Center for Plan & Miljø. Drift. Afvigelse mellem seneste skøn. Område/1.000 kr.

Budgetopfølgning pr. 31. marts 2018 Teknik- & Miljøudvalget. Center for Plan & Miljø. Drift. Afvigelse mellem seneste skøn. Område/1.000 kr. Afvigelse mellem seneste skøn og korrigeret budget Ændring i forhold til seneste opfølgning incl. overførsler Overførsler fra sidste finansår Afvigelse mellem seneste skøn og korrigeret budget Ændring

Læs mere

Kvartalsvis opfølgning på de specialiserede socialområder

Kvartalsvis opfølgning på de specialiserede socialområder Kvartalsvis opfølgning på de specialiserede socialområder Social- og Sundhedsudvalg Som led i økonomiaftalen for 2010 er det aftalt, at der skal foretages en kvartalsvis opfølgning på de specialiserede

Læs mere

Udvalget Aktiv hele livet Sundhed og omsorg

Udvalget Aktiv hele livet Sundhed og omsorg Udvalget Aktiv hele livet Sundhed og omsorg Budgetrevision 1 Februar Holbæk Kommune Samlet set skal Holbæk Kommune i sænke forbruget på driften med 180 mio. kr. i forhold til forbruget i 2016. Det forventede

Læs mere

Overblik. Budgetopfølgning pr. 31. maj 2019 Socialudvalget. Drift

Overblik. Budgetopfølgning pr. 31. maj 2019 Socialudvalget. Drift 1 Budgetopfølgning pr. 31. maj 2019 Socialudvalget Drift Tabel 1: Socialudvalget, drift 1.000 kr. Overførsler fra sidste finansår incl. overførsler Forbrug pr. 31/5-2019 Afvigelse mellem seneste skøn og

Læs mere

Note Område Beløb i kr. Sundhedsudvalget Egentlige tillægsbevillinger Finansieret til/fra andre udvalg 600

Note Område Beløb i kr. Sundhedsudvalget Egentlige tillægsbevillinger Finansieret til/fra andre udvalg 600 Budgetopfølgning pr. 30. juni 2017 Udvalg: Sundhedsudvalget Note Område Beløb i 1.000 kr. Sundhedsudvalget -6.765 Egentlige tillægsbevillinger -7.365 Finansieret til/fra andre udvalg 600 10 Social Service/Serviceudgifter

Læs mere

Notat til budgetopfølgning SÆ-udvalget, Ældre og Sundhed

Notat til budgetopfølgning SÆ-udvalget, Ældre og Sundhed 1 of 1 Notat til budgetopfølgning SÆ-udvalget, Ældre og Sundhed 14. marts 214 Budgetopfølgning pr. 28. februar 214 Sundhedsområdet Note 1 - Træning og aktivitet Budgettet omfatter kommunale trænings- og

Læs mere

Økonomivurdering 3. kvartal 2015 for Sundhedsudvalget

Økonomivurdering 3. kvartal 2015 for Sundhedsudvalget Økonomivurdering 3. kvartal 2015 for Sundhedsudvalget ØKV 3 Korr. budget inkl. overførsler Forventet regnskab Forventet restbudget Sundhedsudvalg 429,6 440,4-10,8 Pleje og omsorg 188,8 195,9-7,1 Pleje

Læs mere

Kvartalsvis opfølgning på de specialiserede socialområder

Kvartalsvis opfølgning på de specialiserede socialområder Kvartalsvis opfølgning på de specialiserede socialområder Social- og Sundhedsudvalg Som led i økonomiaftalen for 2010 er det aftalt, at der skal foretages en kvartalsvis opfølgning på de specialiserede

Læs mere

Social- og Sundhedsudvalget

Social- og Sundhedsudvalget Social- og Sundhedsudvalget Netto 1.000 kr. Korr. B2016 Forbrug pr 30/09-16 Forventet regnskab Forventet afvigelse Ansøgning om bevilling Bevilling i overslagsår? Social- og Sundhedsudvalget 475.606 328.440

Læs mere

10.2 Mindreforbrug på 0,184 mio. kr. vedrører primært færre udgifter til

10.2 Mindreforbrug på 0,184 mio. kr. vedrører primært færre udgifter til Noter til regnskab Udvalg: Velfærdsudvalget Note Område Beløb i 1.000 kr. Velfærdsudvalget -10.827 Serviceudgifter -10.040 Overførselsudgifter 218 Den centrale refusionsordning 680 Ældreboliger -1.685

Læs mere

Sundhedsudvalget. Korr. budget inkl. overf. Område

Sundhedsudvalget. Korr. budget inkl. overf. Område Sundhedsudvalget Område Korr. budget inkl. overf. Forventet regnskab Afvigelse ØKV3 ØKV1 ØKV2 ØKV3 Pleje og Omsorg 203,9 196,6 201,3 203,6-0,3 Pleje og Omsorg - Fælles 13,5 11,5 13,0 13,5 0,0 Elev/Rotationsprojekt

Læs mere

Korrigeret budget kr. Forbrug kr. Forventet regnskab kr. Forventet merudgift/ mindreindtægt. Tekst.

Korrigeret budget kr. Forbrug kr. Forventet regnskab kr. Forventet merudgift/ mindreindtægt. Tekst. BUDGETOPFØLGNING PR. 31.03.2015 Sundhedsudvalget Tekst Forbrug 31.03.15. Boligstøtte og pensioner 101.400 24.400 99.785-1.615 Sundhed 68.460 8.310 69.334 874 Ældre- og handicapområdet 172.438 42.377 172.938

Læs mere

Økonomivurdering for 2. kvartal 2017 for Sundhedsudvalget

Økonomivurdering for 2. kvartal 2017 for Sundhedsudvalget Økonomivurdering for 2. kvartal 2017 for Sundhedsudvalget Resumé Sundhedsudvalget har i alt fået overført 1,3 mio. kr. i mindreforbrug fra regnskab 2016. Vi forventer et forbrug på i alt 452,4 mio. kr.

Læs mere

Korrigeret budget incl. overførsler. Forbrug pr. 31/3- Korrigeret budget incl. overførsler. Forbrug pr. 31/3-

Korrigeret budget incl. overførsler. Forbrug pr. 31/3- Korrigeret budget incl. overførsler. Forbrug pr. 31/3- Afvigelse mellem seneste skøn og korrigeret budget Ændring i forhold til seneste opfølgning Forbrug pr. 31/3-2018 incl. overførsler Overførsler fra sidste finansår Afvigelse mellem seneste skøn og korrigeret

Læs mere

Overblik. Budgetopfølgning pr. 31. maj 2017 Børne- og Familieudvalget. Område/1.000 kr. Overførsler fra sidste finansår. Afvigelse mellem seneste skøn

Overblik. Budgetopfølgning pr. 31. maj 2017 Børne- og Familieudvalget. Område/1.000 kr. Overførsler fra sidste finansår. Afvigelse mellem seneste skøn Overblik 1 Budgetopfølgning pr. 31. maj 2017 Børne- og Familieudvalget Tabel 1: Børne- og Familieudvalget, drift 1.000 kr. Område/1.000 kr. Overførsler fra sidste finansår Korrigeret budget incl. overførsler

Læs mere

R-2012 B-2013 BF-2014 BO-2015 BO-2016 BO-2017

R-2012 B-2013 BF-2014 BO-2015 BO-2016 BO-2017 Udvalget for Voksne Udvalget arbejder med følgende politikområder: Politikområde 7 Sundhed, som omfatter medfinansiering af det regionale sundhedsvæsen, samt sundhedsforebyggende og rehabiliterende indsats

Læs mere

Overførsler fra sidste finansår. Forbrug pr. 31/ Korrigeret budget incl. overførsler

Overførsler fra sidste finansår. Forbrug pr. 31/ Korrigeret budget incl. overførsler Afvigelse mellem seneste skøn og korrigeret budget Ændring i forhold til seneste opfølgning 31/8 31/5 31/3 Forbrug pr. 31/3-2016 Korrigeret budget incl. overførsler Overførsler fra sidste finansår Afvigelse

Læs mere

Derudover har det vist sig, at der ikke er behov for at bringe bufferpuljen på ca. 14 mio. kr. i spil. De penge bliver lagt i kassen.

Derudover har det vist sig, at der ikke er behov for at bringe bufferpuljen på ca. 14 mio. kr. i spil. De penge bliver lagt i kassen. Udvalget for Voksne Budgetrevision 3 2014 Økonomisk overblik for Holbæk Kommune Ledigheden for de forsikrede ledige er fortsat faldende i Holbæk Kommune og mere end på landsplan. Det er den væsentligste

Læs mere

Budgetopfølgning pr. 31. marts 2019 Plan & Kulturudvalget. Drift. Plan & Kultur- udvalget i alt

Budgetopfølgning pr. 31. marts 2019 Plan & Kulturudvalget. Drift. Plan & Kultur- udvalget i alt Budgetopfølgning pr. 31. marts 2019 CFKFOB-overblik 1 Drift Tabel 1:, drift 1.000 kr. Overførsler fra sidste finansår incl. overførsler Forbrug pr. 31/3-2019 Afvigelse mellem seneste skøn og korrigeret

Læs mere

Sundheds- og Omsorgsforvaltningens forventede regnskab pr. 31. marts 2018

Sundheds- og Omsorgsforvaltningens forventede regnskab pr. 31. marts 2018 KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvaltningen Økonomisekretariatet NOTAT 24. april 2018 Sundheds- og Omsorgsforvaltningens forventede regnskab pr. 31. marts 2018 Sundheds- og Omsorgsforvaltningen

Læs mere