Tillykke med jeres nye Babboe!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tillykke med jeres nye Babboe!"

Transkript

1

2 Tillykke med jeres nye Babboe! I har netop modtaget jeres nye ladcykel, og lige om lidt er I klar til at køre på eventyr med hele familien! Jeres nye Babboe er et Hollandsk kvalitetsprodukt som branchen og fagfolk kan stå inde for. Med en Babboe er I godt og sikkert kørende. Men inden at I kører afsted, anbefaler vi at I læser denne guide grundigt igennem inden I tager jeres nye Babboe i brug. Vi håber at I får masser af dejlige oplevelser med jeres Babboe ladcykel. Kærlig hilsen Team Babboe

3 Indhold Indhold Låsebevis Forsikring Eftersyn Særligt for el-cykler Ladcykel vedligeholdelse Kæden Bolte, skruer m.v. Kabler Bremser Hydrauliske bremser Udvendige gear Indvendige gear Krank og styrfittings Saddel og styr Hjul og eger Parkeringsbremse Dæk og slanger Lak Sikkerhed Almindelig cykelpleje Vinterpleje Batteriguide Vejledning Vær opmærksom Kondens Slitage Rengøring Opladning Facts og gode råd Serviceeftersyn

4 Forsikring Låsebevis VIGTIG: LÅSEBEVIS MEDFØLGER PRODUKTET! DETTE ER MEGET VIGTIG OG UNIK INFORMATION, SOM SKAL BRUGES I TILFÆLDE AF TYVERI AF LADCYKLEN. DET ER PÅ EGET ANSVAR AT KUNNE DOKUMENTERE, GEMME OG SIKRE DENNE INFORMATION. SÅ PAS GODT PÅ LÅSEBEVISET. ld UDEN LÅSEBEVIS KAN CYKLEN IKKE FORSIKRES. Nøgler Når jeres ladcykel bliver leveret til jer, kan I finde nøglen til ladcyklens lås, i låsen. Den kraftige ABUS cykellås er af høj kvalitet og forsikringsgodkendt. Låsen er produceret således at nøglen ikke kan trækkes ud når I har låst låsen op. På denne måde mister I aldrig nøglen under kørsel. Nøglen til batterilåsen er ved levering, placeret ved styret af jeres ladcykel eller på bagagebæret - alt efter model. Den er ofte spændt fast med en lille strip.

5 Indhold Forsikring Husk at kontakte jeres forsikringsselskab når I har købt en Babboe ladcykel. Det varierer fra selskab til selskab, men oftest er det nødvendigt at oprette en udvidet cykelforsikring. På denne måde sørger I for at være dækket hvis uheldet skulle være ude. Better safe than sorry, mate

6 Eftersyn Eftersyn Din cykel er klargjort og gennemtjekket ved levering, men som alt mekanisk skal den køres til. Eksempelvis kan bevægelige dele strække eller give sig, og en efterspænding og justering er nødvendig. Det første, og obligatoriske eftersyn skal udføres senest to måneder efter leveringsdatoen. Husk at medbring dette servicehæfte når eftersynet udføres. I kan se mere til de forskellige eftersyn, og hvad branchen anbefaler på sidste side. Særligt for el-cykler El-cykler er forsynet med en elmotor, batteri, kontakter m.m.. Derfor henvises til det særlige afsnit i pjecen der omhandler vedligehold og pleje for den type cykel. Det er vigtigt at læse den vedlagte instruktionsbog inden brug.

7 Vedligeholdelse Vedligeholdelse af din Babboe For din egen sikkerhedsskyld og for opretholdelse af reklamationsretten er det vigtigt at din cykel vedligeholdes. En del af vedligeholdelsen kan du måske klare selv, men jeres Babboe er også udstyret med finmekanik, som vi råder til at få vedligeholdt og serviceret hos en uddannet cykelmekaniker. Her er en række punkter der kræver særlig opmærksomhed: Kæden Alle kæder også rustfri skal jævnligt tørres af, smøres med korrekt kædeolie og justeres. En ren og velholdt kæde giver større køreglæde, risikoen for brud bliver mindre, belastningen af nav og gear minimeres og rustangreb minimeres.

8 Vedligeholdelse Bolte, skruer m.v. Alle bolte og skruer skal være forsvarligt fastspændt og bør jævnligt kontrolleres da rystelser kan løsne dem. Kabler Alle kabler bør minimum én gang om året smøres for at sikre vedblivende effekt. Kablerne skal jævnligt kontrolleres for brud eller slitage på wiren så springning af kablet forhindres. Det er en fordel at lade en cykelmekaniker gennemsmøre gear- og bremsekablerne før vinterperioden. Derved minimeres risikoen for at kablerne fryser fast. Udblæsning af kondensvand og smøring bevirker at de er funktionsdygtige også i frostvejr.

9 Vedligeholdelse Bremser Bremser er en vigtig del af sikkerheden på cyklen - derfor skal alle bremser kontrolleres for at sikre at de virker optimalt. Jævnlig justering er påkrævet. Skiver og bremsesystemer skal ligeledes løbende kontrolleres og udskiftes når det er nødvendigt. Hydrauliske bremser Det er vigtigt at kontrollere holdbarheden af væsken/ olien i et hydraulisk bremsesystem. Der kan opstå kondens i systemet, hvilket betyder nedsat eller manglende bremseevne. I sådanne tilfælde skal væsken/olien skiftes. Af sikkerhedsmæssige årsager anbefales det derfor at få service 1 gang om året, eller efter behov. Da det kræver stor indsigt og faglig kunnen at udføre den nødvendige service anbefales det at lade cykelmekanikeren udføre det.

10 Vedligeholdelse Udvendige gear Gearsystemet skal altid være renset for skidt og snavs og være velplejet for at fungere. Det er normalt at kæde og bagerste tandkrans skal skiftes efter 2 4 år, alt efter behov/brug og oftere hvis ovennævnte vedligehold ikke overholdes. Da kæde og bagerste tandkrans slides sammen, bør man altid udskifte begge dele samtidigt. Bemærk at bagskifteren skal være korrekt justeret og hænge parallelt med gaffelenden. Indvendige gear Det er vigtigt for gearnavets levetid at gearene altid er justeret korrekt. Kontakt omgående din cykelmekaniker så snart du konstaterer at gearet ikke virker perfekt. Venter du og kører for længe med u-justeret gear kan navet beskadiges. Skal gearnavet fungere optimalt bør det løbende vedligeholdes og smøres.

11 Vedligeholdelse Krank og styrfittings Krank og styrfittings skal kunne bevæges let og uden slør. Opdager du slør skal du omgående hendvende dig hos din cykelmekaniker. Saddel og styr Ønsker du at regulere sadel- eller styrhøjde skal du være opmærksom på at det er forbundet med stor fare at overskride MAX/STOP mærkerne (øverste grænse) på saddelpind og styrstamme. Ud over den sikkerhedsmæssige risiko kan stellet i værste fald lide stor skade. Er du i tvivl, hjælper din cykelhandler dig gerne med reguleringen. Sadelpind og styrstamme bør minimum en gang om året demonteres og indfedtes for at lette fremtidige justeringer.

12 Vedligeholdelse Hjul og eger Det er vigtigt at egerne i hjulene jævnligt gennemgås så de altid er passende spændte. Da egerne ved brug, vil give sig bør de justeres og efterspændes med jævne mellemrum. Springer en eger skal du omgående sørge for at få den skiftet og få resten af egerne justeret og efterspændt. Fortsætter du med at køre med en sprungen eger vil det som oftest resultere i at flere eger går i stykker, hjulet ekser og en udskiftning af både fælg og eger kan være nødvendig. Særligt baghjulseger på el-ladcykler med el-motor i baghjulet kræver ekstra opmærksomhed grundet det ekstra pres og modstand fra den elektriske motor, og den ekstra vægt fra cyklen. Ved huller i vejen, kantsten eller brosten skal man være ekstra opmærksom på egernes stand og tage de nødvendige forholdsregler. Husk at på hver Babboe ladcykel er der indikeret en max. belastning på både sadel, bagagebærer og ladkasse.

13 Vedligeholdelse Parkeringsbremse Det er meget vigtigt at I aktiverer parkeringsbremsen når jeres ladcykel er parkeret og låst. Parkeringsbremsen forhindrer at ladcyklen triller afsted i blæsevejr, eller når den er parkeret på en bakke. En aktiveret parkeringsbremse forhindrer også låsen i at banke ind i egerne når jeres ladcykel står parkeret. Hvis parkeringsbremsen ikke bliver aktiveret, er justeret forkert eller ikke er vedligeholdt kan egerne tage uoprettelig skade indenfor kort tid. Nogle parkeringsbremser kan være stramme at aktivere. Husk at tage fat yderst på bremsegrebet når i trækker ind på bremsen for at aktivere bremsen. Dæk og slanger Dæk og slanger vil efter nogen tid tage skade hvis dæktrykket er for lavt og der vil være øget risiko for punktering. Hold derfor altid dine dæk hårdt pumpede. På siden af dækkene kan I se hvilket dæktryk producenten anbefaler.

14 Vedligeholdelse Lak Stenslag eller ridser bør udbedres hurtigst muligt efter de er opstået. I modsat fald risikeres det at der opstår rustdannelser, som kan brede sig og løbe under lakken. Sikkerhed Har du været ude for uheld, været væltet, blevet påkørt eller lign., hvorved styr, stel, forgaffel, pedaler, eller krankarme kan have taget skade, bør udskiftning altid finde sted, idet faren for efterfølgende brud er til stede.

15 Vedligeholdelse Almindelig cykelpleje Din cykelmekaniker har et bredt udvalg i miljøvenlige smøre- og plejemidler og giver gerne gode råd om den almindelige pleje af din cykel. Vinterpleje Når vinteren er over os, er det godt at tænke over, hvilken indflydelse lave temperaturer har på din el-ladcykel. Tag altid batteriet med indendørs efter hver endt cykeltur Frostsikr dine gear Vask cyklen ofte pga. salt, som irer stik m.m Smør kæden ofte pga. vådt og saltet vejr Oplad batteriet ved stuetemperatur

16 Batteriguide Sådan oplader du dit batteri: Batteriet til din el-ladcykel leveres ca % opladt. Inden du cykler afsted, skal batteriet lades helt op med den medfølgende oplader. Det anbefales at oplade batteriet ved stuetemperatur og ALDRIG under +12. Oplad batteriet indtil batteriet er fuldt opladet og tag herefter opladeren fra. Pro tip Én gang hver anden måned anbefales det at du lader batteriet være tilsluttet opladeren batteriet i 12 timer.

17 Batteriguide Sådan gøres det Størstedelen af alle batterisystemer anbefaler, at du oplader dit batteri efter hver tur. Hertil er det meget vigtigt for batteriets levetid, at du tager batteriet med ind efter HVER tur, samt at du også oplader batteriet hver gang. Når batteriet oplades, skal det altid opbevares tørt og afmonteret fra alt udstyr. Træk aldrig i ledningerne, når opladeren afmonteres fra batteriet. Tag fat i stikket og træk det forsigtigt fra batteriet. Opladeren skal altid være tændt, når den er tilsluttet batteriet. Efterlad aldrig dit batteri monteret i din el-ladcykel i længere tid.

18 Batteriguide Vær opmærksom på Vær opmærksom på, at batteriernes kapacitet aftager med tiden og ved lavere temperaturer. Jo mere el-ladcyklen bruges, jo mere aftager kapaciteten og dermed rækkevidden. Perioder med lave temperaturer påvirker både batteriets kapacitet og ydeevne negativt. Dette er helt normalt. Kapaciteten samt ydeevnen ved bakkekørsel reduceres henover batteriets levetid. Vægt, køremåde, terræn, underlag og dæktryk har stor betydning for rækkevidden af din el-ladcykel. Som el-ladcyklist har du også stor indflydelse på rækkevidden afhængig af, hvor meget du selv træder til i pedalerne. Når det er koldt (under +10 grader) vil du opleve at rækkevidden er meget mindre end ved fx 20 grader.

19 Batteriguide Kondens Når batteriet medtages for opladning indendørs, kan der dannes kondens uden på og inden i batteriet pga. hurtig varmeforskel. Opladning skal derfor ikke ske, før kondensvandet er væk. I batteriet sidder flere sikringer, som kontrollerer de enkelte battericeller. Hvis opladning finder sted, mens der stadig er kondens i batteriet, kan sikringerne tage skade. Slitage Dit batteri bliver slidt mest fra halv opladet og til helt afladet, så oplad det hellere for ofte end for lidt. Cykler du en strækning, måske til arbejde hvor turen ud og hjem godt kan lade sig gøre, men batteriet er tæt på tomt/afladet når du kommer hjem, er det en god idé at tage opladeren med på arbejde og lade batteriet op inden hjemturen. Invester evt. i en ekstra lader så du ikke skal huske på at få den med frem og tilbage.

20 Batteriguide Opbevaring i længere tid Oplad batteriet til ca. 70% opladet og opbevar det i stuetemperatur og kontrollér lade-standeren 1 gang om måneden. Er batteriet ikke 60-70% opladet, skal det oplades til det igen er 70%. Hvis du opbevarer dit batteri tomt/helt afladet i længere tid, vil det tage varig og uoprettelig skade. Batteriet kan ikke tåle temperaturer under minus 17 grader, dette vil medføre varig skade på batteriet Rengøring af el-dele Inden rengøring af el-cyklen skal batteriet altid fjernes. Vi anbefaler at aftørre batteriet med en fugtig klud. Anvendelsen af skrappe rengøringsmidler, der kan føre til ændringer i overfladen skal undgås. Stikket på el-cyklen anbefales at aftørre løbende og smøres med f.eks. silikonespray. Husk altid at tjekke hvordan stikket ser ud når du sætter batteriet på - opstår der små grønne områder på benene, så skal de fjernes og du skal smøre stikket.

21 Batteriguide Opladning Opladning af batteriet skal altid ske et tørt sted. Det er vigtigt at opbevare batteriet og opladeren sikkert efter brug og altid utilgænge ligt for børn. Brug aldrig ukurante produkter til opladning af batteriet Oplad batteriet straks hvis batteriet er 100% af-ladet. Battericellerne kan tage uoprettelig skade hvis de er uden strøm i længere tid. Opladeren er ikke modtagelig overfor vand eller længerevarende fugt Opladeren er ikke stødresistent

22 10 Facts og gode råd

23 10 Facts & råd 1. Brug din motor og gear rigtigt Motor: Husk at skrue ned for motorkraften når du skal starte fra 0 km/t - hg husk at skifte ned i gear. Sæt aldrig motorkraften til mere end den hastighed du selv kan træde. Dvs. sæt aldrig motorkraften til max niveau (25km/t) hvis du kun kan træde med 18 km/t. Så hjælper du IKKE motoren og den skal derfor lave alt arbejdet og bruger derfor unødigt meget strøm, hvilket gør at du ikke kan køre lige så langt på en opladning som der er foreskrevet. Så sørg for at bruge pedalkraft når det kan lade sig gøre.

24 10 Facts & råd Gear: Er der monteret udvendige gear på jeres ladcykel, så HUSK at træde rundt i pedalerne når I skifter gear. Når I skifter gear, skal kæden vandre fra tandhjul til tandhjul og dette kan ikke lade sig gøre uden at I træder rundt i pedalerne. Sørg for altid at starte i lave gear - så HUSK at skifte til et lavt gear inden der stoppes for røde lyskryds. Træd ALDRIG baglæns rundt i pedalerne når I skifter gear, da dette vil forårsage at kæden falder af.

25 10 Facts & råd 2. Pump dine dæk Alle dæk mister langsomt dæktryk. Dette er helt normalt. Det er vigtigt at der kontinuerligt bliver kontrolleret dæktryk på ladcyklen. Ladcyklen ruller meget lettere og har sværere ved at punktere på et hårdt pumpet dæk. Et fladt dæk giver meget mere rullemodstand, dvs. meget lavere motor-ydeevne og meget lavere rækkevidde på batteriet. 3. Oplad dit batteri Oplad gerne batteriet hver dag du har brugt det, eller minimum 1 gang hver måned. Hvis man starter på et ikke fuldt-opladet batteri ved man ikke med sikkerhed hvor langt man kan køre. Batteriet må ikke oplades på, i temperaturer under 12 grader. Derfor skal batteriet oplades indendørs i vinterhalvåret, hvor der er varmere end 12 grader.

26 10 Facts & råd 4. Hvis det er koldt i vejret yder batteriet ikke lige så meget som ved varmere temperaturer 5. Motoren bruger mere strøm op ad bakke 6. Motoren bruger mere strøm i modvind 7. Motoren bruger mere strøm ved øget vægt 8. Husk at hjælpe til med pedalerne Når I bruger de høje motorniveauer bruger motoren eksponentielt mere strøm. Dvs. at batteriet bliver meget hurtigere afladet når der køres i højt motorniveau. Når de høje motorniveauer bliver brugt, bruger motoren fx. ikke 4-6x mere strøm end niveau 1, men nok mere 10x mere strøm end niveau 1. Så udnyt de lave niveauer til fulde og hjælp til med pedalerne.

27 10 Facts & råd 9. Motoren kan slå fra under kørsel Kører du med tungt læs på cyklen og IKKE træder nok med selv kan du opleve at motoren/batteriet slår fra. Dette skyldes at systemet overheder og slår først til igen efter afkøling. 10. Batteriindikation på displayet er kun vej ledende Anvisningen af batteri/-strømmængde på displayet er kun vejledende og ikke altid retvisende. Displayet viser hvor meget strøm der er tilbage ift. hvor meget motoren på gældende tidspunkt arbejder. Derfor er denne indikator vejledende og ikke altid retvisende. For retvisende batteriindikation henvises til indikatoren på enten batteriet eller opladeren.

28 Serviceeftersyn 1. Eftersyn (obligatorisk iht. bevarelse af garanti) Det er et krav fra vores producenter, at en ny cykel efterspændes, smøres og gennemtjekkes inden 2 måneder fra leveringsdatoen. Husk det er helt valgfrit hvor dette service udføres. Det første eftersyn er altid det vigtigste i en cykels levetid, idet nye dele, eger, kæde, bremser og gear kan sætte sig i starten. Du kan vælge at få serviceeftersynet udført af en lokal cykelsmed eller benytte dig af vores ladcykel hjemmeservice - det er helt valgfrit. Eftersynet skal udføres inden 2 måneder fra leveringsdatoen. Indeholder følgende: Justering, efterspænding og smøring af bevægelige dele; bolte og krank (gælder ikke Babboe ladcykler med centermotor), justering af gear, smøring og efterspænding af kæde, justering af bremser, tjek af eger. Kontrol af lys, stikforbindelser, motorstik og batteristik Kontrol af korrosions-dannelser. Kontaktfedt ilægges hvis nødvendigt.

29 Service 2. Eftersyn BRANCHEN ANBEFALER YDERLIGERE EFTERSYN: Udføres ved 1500 km eller senest 9 måneder fra købsdato. Indeholder følgende: Justering af fornav, bagnav, styrfittings, krank, gear, bremser, eger, smøring af udvendige bevægelige dele og sikkerhedstjek af hele cyklen. Kontrol af lys, stikforbindelser, motorkontrol, motorstik og batteristik. Kontrol af korrosionsdannelser. Kontaktfedt ilægges. 3. og 5. Eftersyn Skal udføres ved 3000 km eller senest 16, hh. 32 måneder fra leveringsdatoen. Indeholder følgende: justering af fornav, bagnav, styrfittings, krank, smøring af bevægelige dele og et sikkerhedstjek af hele cyklen. Gear adskilles og smøres, bremser efterses og justeres. Kontrol af lys, stikforbindelser, motorkontrol, motorstik og batteristik. Kontrol af korrosionsdannelse. Kontaktfedt ilægges.

30 Service 4. og 6. Eftersyn Skal udføres ved 5000 km eller senest 23 hh. 39 måneder efter leveringsdato. Indeholder følgende: Justering af fornav, bagnavn styrfittings, krank og eger. Smøring af udvendige bevægelige dele. Gear og bremser efterses og sikkerhedstjek af hele cyklen. Kontrol af lys, stikforbindelser, motorkontrol, motorstik og batteristik. Kontrol af korrosionsdannelser. Kontaktfedt ilægges.

31 Service Jeres ladcykel-info Udfyldes af jer Her kan I registrer alle de vigtigste detajler om jeres nye Babboe ladcykel Købsdato: Leveringsdato: Model: Stelnummer: Nøglenummer:

32 Service Underskrift Udfyldes af mekaniker 1. eftersyn Justering, efterspænding og smøring af bevægelige dele; bolte og krank (gælder ikke Babboe ladcykler med centermotor), justering af gear, smøring og efterspænding af kæde, justering af bremser, tjek af eger. Kontrol af lys, stikforbindelser, motorstik og batteristik Kontrol af korrosions-dannelser. Kontaktfedt ilægges. Dato for udførelse Underskrift og stempel Bemærkninger:

33 Service Underskrift Udfyldes af mekaniker 2. Eftersyn Udføres ved 1500 km eller senest 9 måneder fra købsdato. Indeholder følgende: Justering af fornav, bagnav, styrfittings, krank, gear, bremser, eger, smøring af udvendige bevægelige dele og sikkerhedstjek af hele cyklen. Kontrol af lys, stikforbindelser, motorkontrol, motorstik og batteristik. Kontrol af korrosionsdannelser. Kontaktfedt ilægges. Dato for udførelse Underskrift og stempel Bemærkninger:

34 Service Underskrift Udfyldes af mekaniker 3. Eftersyn Skal udføres ved 3000 km eller senest 16 måneder fra leveringsdatoen. Indeholder følgende: justering af fornav, bagnav, styrfittings, krank, smøring af bevægelige dele og et sikkerhedstjek af hele cyklen. Gear adskilles og smøres, bremser efterses og justeres. Kontrol af lys, stikforbindelser, motorkontrol, motorstik og batteristik. Kontrol af korrosionsdannelse. Kontaktfedt ilægges. Dato for udførelse Underskrift og stempel Bemærkninger:

35 Service Underskrift Udfyldes af mekaniker 4. Eftersyn Skal udføres ved 5000 km eller senest 23 måneder efter leveringsdato. Indeholder følgende: Justering af fornav, bagnavn styrfittings, krank og eger. Smøring af udvendige bevægelige dele. Gear og bremser efterses og sikkerhedstjek af hele cyklen. Kontrol af lys, stikforbindelser, motorkontrol, motorstik og batteristik. Kontrol af korrosionsdannelser. Kontaktfedt ilægges. Dato for udførelse Underskrift og stempel Bemærkninger:

36 Service Underskrift Udfyldes af mekaniker 5. Eftersyn Skal udføres 32 måneder fra leveringsdatoen. Indeholder følgende: justering af fornav, bagnav, styrfittings, krank, smøring af bevægelige dele og et sikkerhedstjek af hele cyklen. Gear adskilles og smøres, bremser efterses og justeres. Kontrol af lys, stikforbindelser, motorkontrol, motorstik og batteristik. Kontrol af korrosionsdannelse. Kontaktfedt ilægges. Dato for udførelse Underskrift og stempel Bemærkninger:

37 Service Underskrift Udfyldes af mekaniker 6. Eftersyn Skal udføres senest 39 måneder efter leveringsdato. Indeholder følgende: Justering af fornav, bagnavn styrfittings, krank og eger. Smøring af udvendige bevægelige dele. Gear og bremser efterses og sikkerhedstjek af hele cyklen. Kontrol af lys, stikforbindelser, motorkontrol, motorstik og batteristik. Kontrol af korrosionsdannelser. Kontaktfedt ilægges. Dato for udførelse Underskrift og stempel Bemærkninger:

38 Velkommen Vi håber at I får masser af dejlige ladcykel oplevelser med jeres nye Babboe - velkommen i familien Kærlig hilsen Team Babboe

39

cykelexperten.dk A/S Jyllingevej 80 2720 Vanløse Telefon butik: 62 20 17 87 www.cykelexperten.dk cykelexperten.dk

cykelexperten.dk A/S Jyllingevej 80 2720 Vanløse Telefon butik: 62 20 17 87 www.cykelexperten.dk cykelexperten.dk A/S Jyllingevej 80 2720 Vanløse Telefon butik: 62 20 17 87 www. Servicehæfte3.indd 1 21/06/12 21.13 Servicehæfte Låsebevis Reklamationsbestemmelser Vejledning i vedligeholdelse Servicehæfte3.indd 2 21/06/12

Læs mere

SERVICEHÆFTE LÅSEBEVIS REKLAMATIONSBESTEMMELSER VEJLEDNING I VEDLIGEHOLDELSE

SERVICEHÆFTE LÅSEBEVIS REKLAMATIONSBESTEMMELSER VEJLEDNING I VEDLIGEHOLDELSE cykelexperten.dk SERVICEHÆFTE LÅSEBEVIS REKLAMATIONSBESTEMMELSER VEJLEDNING I VEDLIGEHOLDELSE TILLYKKE MED DIN NYE CYKEL Du har købt en kvalitetscykel, vi kan stå inde som fagfolk for hos cykelexperten.dk

Læs mere

SERVICEHÆFTE LÅSEBEVIS REKLAMATIONSBESTEMMELSER VEJLEDNING I VEDLIGEHOLDELSE

SERVICEHÆFTE LÅSEBEVIS REKLAMATIONSBESTEMMELSER VEJLEDNING I VEDLIGEHOLDELSE cykelexperten.dk SERVICEHÆFTE LÅSEBEVIS REKLAMATIONSBESTEMMELSER VEJLEDNING I VEDLIGEHOLDELSE TILLYKKE MED DIN NYE CYKEL Du har købt en kvalitetscykel, vi kan stå indefor som fagfolk hos cykelexperten.dk

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING. El-cykel SCO Premium E-Cargo 2-hjulet, 9 gear / Premium E-Cargo 3-hjulet, 9 gear

BRUGERVEJLEDNING. El-cykel SCO Premium E-Cargo 2-hjulet, 9 gear / Premium E-Cargo 3-hjulet, 9 gear BRUGERVEJLEDNING El-cykel SCO Premium E-Cargo 2-hjulet, 9 gear / Premium E-Cargo 3-hjulet, 9 gear INDHOLDSFORTEGNELSE Kære kunde 5 Motor 6 Display 6 Batteriindikator 7 Assistfunktionen 7 Fejlindikator

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING. El-cykel SCO Premium E-center med 7 gear

BRUGERVEJLEDNING. El-cykel SCO Premium E-center med 7 gear BRUGERVEJLEDNING El-cykel SCO Premium E-center med 7 gear INDHOLDSFORTEGNELSE Kære kunde 5 Motor 6 Display 6 Batteriindikator 7 Assistfunktionen 7 Fejlindikator 8 Batteri 9 Montering af batteri....................

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING. El-cykel SCO E-Basic med 3 gear

BRUGERVEJLEDNING. El-cykel SCO E-Basic med 3 gear BRUGERVEJLEDNING El-cykel SCO E-Basic med 3 gear INDHOLDSFORTEGNELSE Kære kunde 5 Motor 6 Display 6 Batteriindikator 7 Assistfunktionen 7 Fejlindikator 8 Batteri 9 Montering 9 Opladning 10 Advarsel: 12

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING. El-cykel SCO Premium med 7 gear

BRUGERVEJLEDNING. El-cykel SCO Premium med 7 gear BRUGERVEJLEDNING El-cykel SCO Premium med 7 gear INDHOLDSFORTEGNELSE Kære kunde 5 Motor 6 Display 6 Batteriindikator 7 Assistfunktionen 7 Fejlindikator 8 Batteri 9 Montering af batteri....................

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING. El-cykel SCO med 3 gear

BRUGERVEJLEDNING. El-cykel SCO med 3 gear BRUGERVEJLEDNING El-cykel SCO med 3 gear INDHOLDSFORTEGNELSE Kære kunde 5 Motor 6 Display 6 Batteriindikator 7 Assistfunktionen 7 Fejlindikator 8 Batteri 9 Montering 9 Opladning 10 Advarsel: 12 Rækkevidde/batteriets

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING. El-cykel SCO Premium E-Cargo 2-hjulet, 9 gear / Premium E-Cargo 3-hjulet, 9 gear

BRUGERVEJLEDNING. El-cykel SCO Premium E-Cargo 2-hjulet, 9 gear / Premium E-Cargo 3-hjulet, 9 gear BRUGERVEJLEDNING El-cykel SCO Premium E-Cargo 2-hjulet, 9 gear / Premium E-Cargo 3-hjulet, 9 gear INDHOLDSFORTEGNELSE Kære kunde 5 Motor 6 Display 6 Batteriindikator 7 Assistfunktionen 7 Fejlindikator

Læs mere

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji.

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji. 1 2 INDHOLDSFORTEGNELSE Brugervejledning Side 3 Brugsanvisning Side 4 Tilpasning af cyklen & tilbehør Side 5 og 6 Det elektriske system Side 7 Fejlmelding Side 8 Periodisk eftersyn af cyklen Side 9 3 BRUGERVEJLEDNING

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING. El-cykel SCO Premium Street med 8 gear

BRUGERVEJLEDNING. El-cykel SCO Premium Street med 8 gear BRUGERVEJLEDNING El-cykel SCO Premium Street med 8 gear INDHOLDSFORTEGNELSE Kære kunde 4 Motor 5 Display 5 Batteriindikator 6 Assistfunktionen 6 Fejlindikator 7 Batteri 8 Montering af batteri.....................

Læs mere

Brugervejledning Fun2Go - Silent

Brugervejledning Fun2Go - Silent Brugervejledning Fun2Go - Silent Jørn Iversen Rødekro ApS Hydevadvej 48 DK-6230 Rødekro Tlf: +45 74 66 92 42 iversen@ji.dk www.ji.dk Indholdsfortegnelse Værd at vide... 3 Introduktion... 4 Tekniske data...

Læs mere

Introduktion side 3. Før du kører ud på din første tur side 4. Brugervejledning side 5. Justering af sadelhøjde side 7. Justering af kæde side 7

Introduktion side 3. Før du kører ud på din første tur side 4. Brugervejledning side 5. Justering af sadelhøjde side 7. Justering af kæde side 7 Indholdsfortegnelse 1 Introduktion side 3 Før du kører ud på din første tur side 4 Brugervejledning side 5 Justering af sadelhøjde side 7 Justering af kæde side 7 Justering af styrhøjde side 8 Justering

Læs mere

Brugervejledning Fun2Go - Silent

Brugervejledning Fun2Go - Silent Brugervejledning Fun2Go - Silent Jørn Iversen Rødekro ApS Hydevadvej 48 DK-6230 Rødekro Tlf: +45 74 66 92 42 iversen@ji.dk www.ji.dk Indholdsfortegnelse Værd at vide... 3 Introduktion... 4 Tekniske data...

Læs mere

Brugervejledning. 5 LED Display

Brugervejledning. 5 LED Display Brugervejledning 5 LED Display Indholdsfortegnelse 1. Funktioner 3 1.1 Display 3 1.2 Display funktioner 3 1.3 Assist-funktion 3 1.4 LED display funktioner 4 1.5 Fejlfinding 4 2. Batteri 5 2.1 Af- og påmontering

Læs mere

SERVICE OG VEDLIGEHOLDELSE

SERVICE OG VEDLIGEHOLDELSE CYKLER SERVICE OG VEDLIGEHOLDELSE Leverandør til den danske sundhedssektor siden 1964 - Din Tryghed - www.bjorn-nielsen.dk 2 CYKLER - SERVICE OG VEDLIGEHOLD Oplysninger om din nye cykel Vi har leveret

Læs mere

DK Betjeningsvejledning. El-cykel 09.02. Texas A/S - Knullen 22 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - www.texas.dk - post@texas.

DK Betjeningsvejledning. El-cykel 09.02. Texas A/S - Knullen 22 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - www.texas.dk - post@texas. DK Betjeningsvejledning El-cykel Texas A/S - Knullen 22 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - www.texas.dk - post@texas.dk 09.02 1. Indholdsfortegnelse 2. Sikkerhedsforskrifter... 3 3. Reklamationsbetingelser...

Læs mere

Brugervejledning Velo Plus

Brugervejledning Velo Plus Brugervejledning Velo Plus Jørn Iversen Rødekro ApS Hydevadvej 48 DK-6230 Rødekro Tlf: +45 74 66 92 42 iversen@ji.dk www.ji.dk Indholdfortegnelse Værd at vide... 3 Inden første cykeltur... 4 Din første

Læs mere

Brugervejledning Twinny, Twinny Plus, Kivo & Kivo Plus

Brugervejledning Twinny, Twinny Plus, Kivo & Kivo Plus Brugervejledning Twinny, Twinny Plus, Kivo & Kivo Plus Jørn Iversen Rødekro ApS Hydevadvej 48 DK-6230 Rødekro Tlf: +45 74 66 92 42 iversen@ji.dk www.ji.dk Indholdsfortegnelse Brugervejledning... 3 Værd

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING. El-cykel SCO Premium med 7 gear

BRUGERVEJLEDNING. El-cykel SCO Premium med 7 gear BRUGERVEJLEDNING El-cykel SCO Premium med 7 gear INDHOLDSFORTEGNELSE Kære kunde 4 Motor 5 Display 5 Batteriindikator 6 Assistfunktionen 6 Tænd / sluk af forlygte 7 Nulstilling af triptæller 7 Fejlindikator

Læs mere

Betjeningsmanual. Gælder for følgende modeller: Revisionsnr 12 1/7

Betjeningsmanual. Gælder for følgende modeller: Revisionsnr 12 1/7 Betjeningsmanual Gælder for følgende modeller: e3 Venlo e3 Manhattan E3 SYLT EPO Classic L3 Revisionsnr 12 1/7 1 Indledning Det er vigtigt, at du læser manualen før du bruger din nye elcykel. På den måde

Læs mere

Sikkerhed/Forholdsregler

Sikkerhed/Forholdsregler Brugermanual ES-400 Sikkerhed/Forholdsregler Denne manual skal læses igennem før el-cyklen tages i brug. Manualen indeholder vigtige informationer omkring vedligeholdelse, opladning af el-cyklen m.m.

Læs mere

Betjeningsvejledning. LivingBike 369

Betjeningsvejledning. LivingBike 369 DK Betjeningsvejledning LivingBike 369 Moreland A/S - Knullen 22 - DK-5260 Odense S - Denmark Version 14.1 Tel. +45 7022 7292 - www.moreland.dk - post@moreland.dk Identifikation af dele (ID) Illustrationer

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING. El-cykel SCO Premium Street med 8 gear / SCO Premium MTB med 8 gear

BRUGERVEJLEDNING. El-cykel SCO Premium Street med 8 gear / SCO Premium MTB med 8 gear BRUGERVEJLEDNING El-cykel SCO Premium Street med 8 gear / SCO Premium MTB med 8 gear INDHOLDSFORTEGNELSE Kære kunde 5 Motor 6 Display 6 Batteriindikator 7 Assistfunktionen 7 Tænd/sluk af forlygte 8 Nulstilling

Læs mere

Jørn Iversen Rødekro ApS Hydevadvej 48 Hydevad 6230 Rødekro Tlf. 74 66 92 42 Fax 74 66 92 94 www.ji.dk iversen@ji.dk - 1 -

Jørn Iversen Rødekro ApS Hydevadvej 48 Hydevad 6230 Rødekro Tlf. 74 66 92 42 Fax 74 66 92 94 www.ji.dk iversen@ji.dk - 1 - - 1 - Indholdsfortegnelse Brugsanvisning 3 Brugervejledning 4 Før du kører ud på din første tur 4 Din første tur 5 Tilpasning af din cykel 6 Justering af sadel 6 Lås 6 Justering af styr 7 Håndbremse og

Læs mere

TRE HJULET EL SCOOTER STRADA MANUAL

TRE HJULET EL SCOOTER STRADA MANUAL TRE HJULET EL SCOOTER STRADA MANUAL Læs denne manual omhyggeligt inden du starter med at bruge scooteren. Tak fordi du har købt Strada 3 hjulet el scooter. Vi håber du får store glæden af den. Læs denne

Læs mere

Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji.dk

Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji.dk -1- Indholdsfortegnelse Brugsanvisning 3 Brugervejledning 4 Før du kører ud på din første tur 4 Din første tur 5 Tilpasning af din cykel 6 Justering af sadel 6 Lås 6 Justering af styr 7 Håndbremse og gearvælger

Læs mere

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji.

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji. Indholdsfortegnelse Brugsanvisning Side 2 Brugervejledning Side 3 Din første tur Side 4 Tilpasning af cyklen Side 4 Justering af sadel Side 5 Justering af ryglæn Side 5 Justering af ryglænets stabilitet

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Side: Brugsanvisning 2. Før du kører ud på din første tur 3. Tilpasning af din cykel 5. Vedligeholdelse og rengøring 7

Indholdsfortegnelse. Side: Brugsanvisning 2. Før du kører ud på din første tur 3. Tilpasning af din cykel 5. Vedligeholdelse og rengøring 7 1 Indholdsfortegnelse Side: Brugsanvisning 2 Brugervejledning 3 Før du kører ud på din første tur 3 Din første tur 4 Tilpasning af din cykel 5 Justering af sadel 5 Justering af ryglæn 5 Justering af styr

Læs mere

København, Januar 2016

København, Januar 2016 Fullcarbon.dk ApS Fuglebækvej 3D 1. Sal 2770 Kastrup Danmark +45 23 92 03 92 Info@fullcarbon.dk CVR: 35869688 København, Januar 2016 Dette dokument er vores carbonhjul-vejledning for Fullcarbon og Rebel

Læs mere

El - Cykel Power Sword

El - Cykel Power Sword DK MANUAL El - Cykel Power Sword Texas A/S - Knullen 22 - DK-5260 Odense S Denmark 11.1 Tel. +45 63 95 55 55 - www.texas.dk - post@texas.dk Registrering af produkt / Reservedele Registrer dit produkt online

Læs mere

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji.

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji. - 1 - Indholdsfortegnelse Brugsanvisning 3 Brugervejledning 4 Før du kører ud på din første tur 4 Din første tur 5 Tilpasning af din cykel 6 Justering af sadel 6 Lås 6 Justering af styr 7 Håndbremse og

Læs mere

Brugervejledning Fun2Go

Brugervejledning Fun2Go Brugervejledning Fun2Go Jørn Iversen Rødekro ApS Hydevadvej 48 DK-6230 Rødekro Tlf: +45 74 66 92 42 iversen@ji.dk www.ji.dk Indholdsfortegnelse Bemærk Introduktion Tekniske data Inden første cykeltur Tilpasning

Læs mere

SENIORCYKEL SAMLEVEJLEDNING

SENIORCYKEL SAMLEVEJLEDNING SENIORCYKEL SAMLEMANUAL SAMLEVEJLEDNING Læs og forstå denne vejledning inden monteringen påbegyndes. Cyklen leveres delvist samlet, og det er vigtigt, at læse manualen igennem, inden monteringen påbegyndes,

Læs mere

Brugervejledning Jørn, Line & Rasmus

Brugervejledning Jørn, Line & Rasmus Brugervejledning Jørn, Line & Rasmus Jørn Iversen Rødekro ApS Hydevadvej 48 DK-6230 Rødekro Tlf: +45 74 66 92 42 iversen@ji.dk www.ji.dk Indholdsfortegnelse Bemærk Introduktion Vedligeholdese Inden første

Læs mere

Litium-ion batterimanual. Ebike Elcykler

Litium-ion batterimanual. Ebike Elcykler Litium-ion batterimanual Ebike Elcykler Rev 30-12-2008 Litium ion batteriet Funktion Batteriet der forsyner elcyklen med strøm er et såkaldt litium ion batteri (Spænding: 36 Volt (V), Kapacitet: 10 Ampere

Læs mere

Brugervejledning Anton

Brugervejledning Anton Brugervejledning Anton Jørn Iversen Rødekro ApS Hydevadvej 48 DK-6230 Rødekro Tlf: +45 74 66 92 42 iversen@ji.dk www.ji.dk Indholdsfortegnelse Brugervejledning... 3 Værd at vide... 3 Introduktion... 4

Læs mere

Ford Ranger brugervejledning

Ford Ranger brugervejledning Ford Ranger brugervejledning Model Aldersgrænse Bæreevne Ford Ranger 37-96 måneder 30kg Oversigt over dele Del Antal Del Antal Karosseri 1 Kølerhjelm 1 Lys 4 Forhjul 2 Hjulkapsler 4 Baghjul 2 Forrude 1

Læs mere

El - Cykel Dutch Man

El - Cykel Dutch Man DK MANUAL El - Cykel Dutch Man Texas A/S - Knullen 22 - DK-5260 Odense S Denmark 11.1 Tel. +45 63 95 55 55 - www.texas.dk - post@texas.dk Registrering af produkt / Reservedele Registrer dit produkt online

Læs mere

Brugervejledning Viki, Vik, Viktor & Viktoria

Brugervejledning Viki, Vik, Viktor & Viktoria Brugervejledning Viki, Vik, Viktor & Viktoria Jørn Iversen Rødekro ApS Hydevadvej 48 DK-6230 Rødekro Tlf: +45 74 66 92 42 iversen@ji.dk www.ji.dk Indholdsfortegnelse Værd at vide Side 4 Inden første cykeltur

Læs mere

Brugervejledning Velo Plus

Brugervejledning Velo Plus Brugervejledning Velo Plus Jørn Iversen Rødekro ApS Hydevadvej 48 DK-6230 Rødekro Tlf: +45 74 66 92 42 iversen@ji.dk www.ji.dk Indholdfortegnelse Værd at vide... 3 Inden første cykeltur... 4 Din første

Læs mere

Brugermanual til El-scooter model X-10

Brugermanual til El-scooter model X-10 Brugermanual til El-scooter model X-10 Tillykke med din nye el-scooter fra Scooterpartner Vi håber at din nye scooter vil lever op til dine forventninger og giver dig den frihed og livskvalitet som vores

Læs mere

Husk altid at have strøm på batteriet. Ved vinteropbevaring oplad batteriet en time hver 2. måned

Husk altid at have strøm på batteriet. Ved vinteropbevaring oplad batteriet en time hver 2. måned Batteri manual LiFePO4 batterier til Ebike Elcykler Husk altid at have strøm på batteriet. Ved vinteropbevaring oplad batteriet en time hver 2. måned Rev 5-4-2011 Litium jernfosfat batteriet Funktion Batteriet

Læs mere

Brugervejledning E-Fly Nova Dansk Version Brugervejledning DANSK

Brugervejledning E-Fly Nova Dansk Version Brugervejledning DANSK Brugervejledning DANSK 1 Indhold Oversigt over dele på el-cyklen... 3 Display E-Fly Nova... 4 Batteripakken... 5 Vedligeholdelse af batteripakken... 5 Garantibestemmelser... 6 10 års reklamationsret...

Læs mere

EL - CYKEL FOLDAWAY. Texas A/S - Knullen 22 - DK-5260 Odense S Denmark 11.1 Tel. +45 63 95 55 55 - www.texas.dk - post@texas.dk

EL - CYKEL FOLDAWAY. Texas A/S - Knullen 22 - DK-5260 Odense S Denmark 11.1 Tel. +45 63 95 55 55 - www.texas.dk - post@texas.dk DK MANUAL EL - CYKEL FOLDAWAY Texas A/S - Knullen 22 - DK-5260 Odense S Denmark 11.1 Tel. +45 63 95 55 55 - www.texas.dk - post@texas.dk Registrering af produkt / Reservedele Registrer dit produkt online

Læs mere

Mustang Excellence - Brugermanual

Mustang Excellence - Brugermanual Mustang Excellence - Brugermanual INDHOLD Introduktion... 3 Før du kører... 4 Introduktion... 5 Tekniske data... 6-7 Features... 8 Køredistancer Kontrol panel... 9... 10 Kørsel/Parkering... 11 Før du kører...

Læs mere

Brugervejledning Easy Rider & Easy Rider Junior

Brugervejledning Easy Rider & Easy Rider Junior Brugervejledning Easy Rider & Easy Rider Junior Jørn Iversen Rødekro ApS Hydevadvej 48 DK-6230 Rødekro Tlf: +45 74 66 92 42 iversen@ji.dk www.ji.dk Indholdsfortegnelse Værd at vide... 3 Introduktion...

Læs mere

Carbon Ultralight KEEP DISCOVERING THE WORLD AROUND YOU

Carbon Ultralight KEEP DISCOVERING THE WORLD AROUND YOU Carbon Ultralight KEEP DISCOVERING THE WORLD AROUND YOU Tillykke med din nye Carbon Ultralight rollator. Det er verdens letteste rollator. For at udnytte alle de muligheder Carbon Ultralight giver, er

Læs mere

5. Ibrugtagning: Tag cyklen ud af emballagen, og læg alle enkeltdele frem. Kontrollér, at der ikke mangler noget. Gem den medfølgende vejledning.

5. Ibrugtagning: Tag cyklen ud af emballagen, og læg alle enkeltdele frem. Kontrollér, at der ikke mangler noget. Gem den medfølgende vejledning. 1. Generelt Denne brugsvejledning indeholder oplysninger om sikker brug og pleje af den nye cykel (læs vejledningen, før cyklen samles eller tages i brug). Cyklen må kun samles af voksne. Pas godt på brugsvejledningen,

Læs mere

AZENO Cabriolet SAMLEMANUAL Tillykke med din nye flotte Azeno el bil

AZENO Cabriolet SAMLEMANUAL Tillykke med din nye flotte Azeno el bil AZENO Cabriolet SAMLEMANUAL Tillykke med din nye flotte Azeno el bil Azeno Cabriolet samlevejledning 1. Pak alle dele ud af kassen og gør klar til samling. 2. Start med bag akslen. 3. Tag de 2 plastik

Læs mere

AZENO MINI SAMLEMANUAL

AZENO MINI SAMLEMANUAL AZENO MINI SAMLEMANUAL Tillykke med din nye flotte Azeno el bil Azeno Mini samle manual 1. Pak alle dele ud af emballagen. 2. Find posen med disse dele. 3. Find posen med de små skruer. 4. Klargør de 2

Læs mere

Brugervejledning E-Fly Nova Dansk Version Brugervejledning DANSK KM 5.1

Brugervejledning E-Fly Nova Dansk Version Brugervejledning DANSK KM 5.1 Brugervejledning DANSK KM 5.1 Indhold Oversigt over dele på el-cyklen... 3 Display E-Fly Nova... 4 Batteripakken... 5 Vedligeholdelse af batteripakken... 5 Garantibestemmelser... 6 10 års reklamationsret...

Læs mere

Viktor Power Viktoria Power

Viktor Power Viktoria Power Brugervejledning Viktor Power Viktoria Power Jørn Iversen Rødekro ApS Hydevadvej 48 DK-6230 Rødekro Tlf. +45 74 66 92 42 iversen@ji.dk www.ji.dk Indhold Værd at vide... 3 Tillykke med din nye cykel!...

Læs mere

1: Batteriindikator 2: Tændingsnøgle 3: Stik til oplader 4: Kontakt til højt og lavt gear 5: Speeder til fremad kørsel 6: Blink til venstre

1: Batteriindikator 2: Tændingsnøgle 3: Stik til oplader 4: Kontakt til højt og lavt gear 5: Speeder til fremad kørsel 6: Blink til venstre Tillykke med din nye scooter fra Lindebjerg Vi hos Lindebjerg vil gerne sige tak fordi dit valgt faldt på netop et af vores produkter. Vi håber din nye scooter vil leve op til dine forventninger og give

Læs mere

Brugervejledning E-Fly Nova II

Brugervejledning E-Fly Nova II Brugervejledning Dansk Nova II 1 Indhold Oversigt over dele på el-cyklen...3 Display E-Fly Nova...4 Batteripakken...5 Vedligeholdelse af batteripakken...5 Garantibestemmelser......6 10 års reklamationsret...6

Læs mere

Brugervejledning Jørn, Line & Rasmus

Brugervejledning Jørn, Line & Rasmus Brugervejledning Jørn, Line & Rasmus Jørn Iversen Rødekro ApS Hydevadvej 48 DK-6230 Rødekro Tlf: +45 74 66 92 42 iversen@ji.dk www.ji.dk Indholdsfortegnelse Værd at vide... 3 Introduktion... 4 Vedligeholdelse...

Læs mere

SAMLEVEJLEDNING. El-Cykel. CARGOe

SAMLEVEJLEDNING. El-Cykel. CARGOe SAMLEVEJLEDNING El-Cykel CARGOe INDHOLDSFORTEGNELSE 1 > CYKLENS OPBYGNING........................... 4-5 2 > FØR SAMLING.................................. 6 2.1 INDHOLD..................................

Læs mere

Cykel vedligehold. Vi kan ikke drages til ansvar for skader på cykel eller materiel opstået under reparation eller renovation.

Cykel vedligehold. Vi kan ikke drages til ansvar for skader på cykel eller materiel opstået under reparation eller renovation. CYKELVEDLIGEHOLD 1 Cykel vedligehold Mange af punkterne i denne guide tager udgangspunkt i cykler med udvendige gear. De fleste af punkterne kan dog direkte overføres til cykler med indvendige gear, da

Læs mere

Brugervejledning Husky, Mini, Midi & Maxi

Brugervejledning Husky, Mini, Midi & Maxi Brugervejledning Husky, Mini, Midi & Maxi Jørn Iversen Rødekro ApS Hydevadvej 48 DK-6230 Rødekro Tlf: +45 74 66 92 42 iversen@ji.dk www.ji.dk Indholdsfortegnelse Værd at vide... 3 Introduktion... 4 Inden

Læs mere

Brugervejledning Viki, Vik, Viktoria & Viktor

Brugervejledning Viki, Vik, Viktoria & Viktor Brugervejledning Viki, Vik, Viktoria & Viktor Jørn Iversen Rødekro ApS Hydevadvej 48 DK-6230 Rødekro Tlf: +45 74 66 92 42 iversen@ji.dk www.ji.dk Indholdsfortegnelse Værd at vide... 3 Personvægt... 3 Inden

Læs mere

Brugermanual til Ketu elcykel

Brugermanual til Ketu elcykel Brugermanual til Ketu elcykel INDHOLD Før du kører... 4 Introduktion... 5 Tekniske data... 6-7 Features... 8 Køredistancer... 9 Kontrol panel... 10-14 Kørsel/Parkering... 15 Før du kører... 16-17 Ladeinstruktion...

Læs mere

El-ladcykel, Cargo9000 JL-48

El-ladcykel, Cargo9000 JL-48 Samlevejledning El-ladcykel, Cargo9000 JL-48 Arbejdstid: Cirka 2,5 time 1 Før du begynder at samle Tillykke med købet af din nye ladcykel! Din nye ladcykel er et fremragende stykke personlig transportudstyr,

Læs mere

Instruktionsbog. PROMOVEC Electric. Flick

Instruktionsbog. PROMOVEC Electric. Flick Instruktionsbog PROMOVEC Electric Flick Indholdsfortegnelse 1. Introduktion... Side 3 2. Produktbeskrivelse... Side 4 2.1 Stelnummer... Side 4 3. Funktioner/indstillinger... Side 5 3.1 Batteriindikator...

Læs mere

Brugervejledning fra forhandleren Kædeenhed

Brugervejledning fra forhandleren Kædeenhed (Danish) DM-CD0001-00 Brugervejledning fra forhandleren Kædeenhed SM-CD50 VIGTIG BEMÆRKNING Denne forhandlermanual er primært beregnet til brug af professionelle cykelmekanikere. Brugere, der ikke er uddannet

Læs mere

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji.

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji. 1 Indholdsfortegnelse Brugsanvisning...side 1 Brugervejledning side 2 Tilpasning..side 3 Din første tur...side 3 Justering af sadel styr kæde side 4 Vedligeholdelse og rengøring..side 4 Ekstra udstyr.side

Læs mere

Brugervejledning. www.kangaroobike.com

Brugervejledning. www.kangaroobike.com Brugervejledning E- www.kangaroobike.com Version 1.3 2014 Tillykke med investeringen i Winther E-Kangaroo, som har sat nye standarder for komfort og brugervenlighed. Læs denne vejledning grundigt igennem

Læs mere

Nokia-cykelopladersæt. 3.0. udgave

Nokia-cykelopladersæt. 3.0. udgave Nokia-cykelopladersæt 2 3 6 1 4 5 8 7 9 10 11 3.0. udgave 12 13 15 14 16 17 18 20 19 21 22 2010 Nokia. Alle rettigheder forbeholdes. Introduktion Med et Nokia-cykelopladersæt kan du oplade batteriet

Læs mere

PD 6A Hjælpemotor Spar hjælperens kræfter, og lad PD 6A skubbe kørestolen.

PD 6A Hjælpemotor Spar hjælperens kræfter, og lad PD 6A skubbe kørestolen. PD 6A Hjælpemotor Spar hjælperens kræfter, og lad PD 6A skubbe kørestolen. Der monteres beslag på den manuelle kørestol, således PD 6A nemt kan af- og påmonteres efter behov. Enkel betjening Kan monteres

Læs mere

EL-LADCYKEL med mekaniske skivebremser

EL-LADCYKEL med mekaniske skivebremser EL-LADCYKEL med mekaniske skivebremser SAMLEMANUAL SAMLEVEJLEDNING Læs og forstå denne vejledning inden monteringen påbegyndes. Cyklen leveres delvist samlet, og det er vigtigt, at læse manualen igennem,

Læs mere

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji.

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji. 0 1 Indholdsfortegnelse Brugsanvisning Side 2 Brugervejledning Side 3 Jeres første tur Side 4 3-trins omskifter Side 4 Tilpasning af cyklen Side 5 Justering af sæde Side 6 Justering af styrhøjde Side 6

Læs mere

d) Vær opmærksompå risikoen for beskadigelse af ansigt, hænder og fødder.

d) Vær opmærksompå risikoen for beskadigelse af ansigt, hænder og fødder. ADVARSEL SIKKERHED a) Kanttrimmerem må ikke overlades til børn eller umyndige unge, bortset fra unge, som er i lære og under opsyn af fagfolk. b) Der må ikke komme nogen indenfor en radius af 5 meter,

Læs mere

medemagruppen Joystick DX2-REM420 Brugervejledning P Q ver November 2013

medemagruppen Joystick DX2-REM420 Brugervejledning P Q ver November 2013 medemagruppen P9-0292-Q ver. 1.0.0 - November 2013 DK Brugervejledning Joystick DX2-REM420 Medema Danmark A/S Enggårdvej 7 Snejbjerg 7400 Herning Telefon: 70 10 17 55 Telefax: 97 18 88 35 Quick guide P9-0292-Q

Læs mere

San Francisco Elektrisk løbehjul. Betjeningsmanual

San Francisco Elektrisk løbehjul. Betjeningsmanual San Francisco Elektrisk løbehjul Betjeningsmanual 1 Tak, fordi du har valgt at købe vores løbehjul. Du vil helt sikkert blive glad for at køre på det, og vi beder dig venligst læse denne betjeningsmanual

Læs mere

Brugervejledning Husky, Mini, Midi & Maxi

Brugervejledning Husky, Mini, Midi & Maxi Brugervejledning Husky, Mini, Midi & Maxi Jørn Iversen Rødekro ApS Hydevadvej 48 DK-6230 Rødekro Tlf: +45 74 66 92 42 iversen@ji.dk www.ji.dk Indholdsfortegnelse Bemærk Introduktion Inden første cykeltur

Læs mere

Kassettetandhjul (11-gear)

Kassettetandhjul (11-gear) (Danish) DM-CS0004-04 Kassettetandhjul (11-gear) Forhandlermanual CS-9000 CS-6800 CS-5800 VIGTIG BEMÆRKNING Denne forhandlermanual er primært beregnet til brug for professionelle cykelmekanikere. Personer,

Læs mere

Version 1. september Manual Q12. Pegasus-Mobility A/S. Nørregade Otterup Telefon Serienummer: Salgsdato/garantidato:

Version 1. september Manual Q12. Pegasus-Mobility A/S. Nørregade Otterup Telefon Serienummer: Salgsdato/garantidato: Version 1. september 2017 Manual Q12 Pegasus-Mobility A/S Nørregade 7 5450 Otterup Telefon 70 27 27 18 Serienummer: Salgsdato/garantidato: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE Indhold INDHOLDSFORTEGNELSE... 2 INTRO TIL

Læs mere

TRE HJULET EL SCOOTER STRADA MANUAL

TRE HJULET EL SCOOTER STRADA MANUAL TRE HJULET EL SCOOTER STRADA MANUAL Læs denne manual omhyggeligt inden du starter med at bruge scooteren. Tak fordi du har købt Strada 3 hjulet el scooter. Vi håber du får store glæden af den. Læs denne

Læs mere

Brugervejledning Husky, Mini, Midi & Maxi

Brugervejledning Husky, Mini, Midi & Maxi Brugervejledning Husky, Mini, Midi & Maxi Jørn Iversen Rødekro ApS Hydevadvej 48 DK-6230 Rødekro Tlf: +45 74 66 92 42 iversen@ji.dk www.ji.dk Indholdsfortegnelse Værd at vide... 3 Introduktion... 4 Inden

Læs mere

RAAM / CULTIMA. BRUGER Manual C961

RAAM / CULTIMA. BRUGER Manual C961 RAAM / CULTIMA BRUGER Manual C961 Indhold Materiale og farve 3 Funktioner og knapper 3 Funktioner 3 Brugergrænseflade 4 TÆND/SLUK 5 Gå-funktion 6 Baggrundslys 6 Batteriniveau 7 TRIP nulstilling 7 Fejlkode

Læs mere

EL-LADCYKEL med hydrauliske skivebremser

EL-LADCYKEL med hydrauliske skivebremser EL-LADCYKEL med hydrauliske skivebremser SAMLEMANUAL SAMLEVEJLEDNING Læs og forstå denne vejledning inden monteringen påbegyndes. Cyklen leveres delvist samlet, og det er vigtigt, at læse manualen igennem,

Læs mere

Trampolin 512x305 cm

Trampolin 512x305 cm SIKKERHEDSANVISNINGER OG SAMLEVEJLEDNING Varenr.: 9053595 Trampolin 512x305 cm Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Trampolin, firkantet - Varenr. 9053595 Beskrivelse:

Læs mere

Kurv bag Kr. 160,- Just. Saddelbeslag Kr. 80,- Streamer Kr. 80,- Pris pr. cykel incl. Ekstra udstyr Kr ,20

Kurv bag Kr. 160,- Just. Saddelbeslag Kr. 80,- Streamer Kr. 80,- Pris pr. cykel incl. Ekstra udstyr Kr ,20 El-Cykel: Batavus Torino 2017 Kr. 11.999,20 Mangler i henhold til udspecificeret ønske er: Kurv bag Kr. 160,- Just. Saddelbeslag Kr. 80,- Streamer Kr. 80,- Ens låse system frarådes j.f samtale d. 27/2

Læs mere

On Road-skivebremsenav

On Road-skivebremsenav (Danish) DM-HB0004-01 Forhandlermanual On Road-skivebremsenav HB-CX75 HB-RS505 FH-CX75 FH-RS505 VIGTIG BEMÆRKNING Denne forhandlermanual er primært beregnet til brug af professionelle cykelmekanikere.

Læs mere

Brugervejledning Maxi & Maxi EL

Brugervejledning Maxi & Maxi EL Brugervejledning Maxi & Maxi EL Jørn Iversen Rødekro ApS Hydevadvej 48 DK-6230 Rødekro Tlf: +45 74 66 92 42 iversen@ji.dk www.ji.dk Indholdsfortegnelse Værd at vide... 3 Information... 4 Inden første cykeltur...

Læs mere

EL-LADCYKEL med V-bremser

EL-LADCYKEL med V-bremser EL-LADCYKEL med V-bremser SAMLEMANUAL SAMLEVEJLEDNING Læs og forstå denne vejledning inden monteringen påbegyndes. Cyklen leveres delvist samlet, og det er vigtigt, at læse manualen igennem, inden monteringen

Læs mere

LADCYKEL med mekaniske skivebremser SAMLEVEJLEDNING

LADCYKEL med mekaniske skivebremser SAMLEVEJLEDNING LADCYKEL med mekaniske skivebremser SAMLEMANUAL SAMLEVEJLEDNING Læs og forstå denne vejledning inden monteringen påbegyndes. Cyklen leveres delvist samlet, og det er vigtigt, at læse manualen igennem,

Læs mere

RAAM / CULTIMA. Forhandler Manual C961

RAAM / CULTIMA. Forhandler Manual C961 RAAM / CULTIMA Forhandler Manual C961 Indhold Materiale og farve 3 Funktioner og knapper 3 Funktioner 4 Brugergrænseflade 5 TÆND/SLUK 5 Gå-funktion 6 Baggrundslys 6 Batteriniveau 7 TRIP nulstilling 7 Fejlkoder

Læs mere

MANUAL TIL CITYELF CE25 OG CE40 E L S C O O T E R

MANUAL TIL CITYELF CE25 OG CE40 E L S C O O T E R MANUAL TIL CITYELF CE25 OG CE40 Forord Tak for dit køb af CityElf elscooter. Elscooteren fås med maks. 25 km/t eller 40 km/t. Denne manual dækker begge modeller. For den bedste oplevelse af din nye scooter

Læs mere

Electric Scooter - FATBOY. Bruger manual

Electric Scooter - FATBOY. Bruger manual Electric Scooter - FATBOY Bruger manual VIGTIGT LÆS DETTE FØR IBRUGTAGELSE AF PRODUKTET LÆD DETTE FØRST ADVARSEL Dette produkt er ikke i overensstemmelse med Federal Motor Vehicle Standards og er ikke

Læs mere

Sdr. Ringvej Vejen - Tlf Fax

Sdr. Ringvej Vejen - Tlf Fax Samlevejledning Varenr.: 9053260-261 Tromler til ATV Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Tromle til ATV - Varenr. 9053260 og 9053261 Beskrivelse: Tromlen består

Læs mere

San Jose Elektrisk løbehjul. Betjeningsmanual

San Jose Elektrisk løbehjul. Betjeningsmanual San Jose Elektrisk løbehjul Betjeningsmanual 1 Tak, fordi du har valgt at købe vores løbehjul. Du vil helt sikkert blive glad for at køre på det, og vi beder dig venligst læse denne betjeningsmanual grundigt

Læs mere

Betjeningsvejledning LivingBike 369

Betjeningsvejledning LivingBike 369 DK Betjeningsvejledning LivingBike 369 Moreland A/S - Knullen 22 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 7022 7292 - www.moreland.dk - post@moreland.dk Version 18.1 Identifikation af dele (ID) Illustrationer

Læs mere

KLASSISK LADCYKEL SAMLEVEJLEDNING

KLASSISK LADCYKEL SAMLEVEJLEDNING KLASSISK LADCYKEL SAMLEMANUAL SAMLEVEJLEDNING Læs og forstå denne vejledning inden monteringen påbegyndes. Cyklen leveres delvist samlet, og det er vigtigt, at læse manualen igennem, inden monteringen

Læs mere

V 50/60Hz 120W

V 50/60Hz 120W STØVSUGER MODEL: 17Z0C Best.nr. 1025 BRUGSANVISNING 220-240V 50/60Hz 120W Denne model er kun beregnet til brug i privat husholdning LÆS DENNE BRUGSANVISNING GRUNDIGT IGENNEM FØR STØVSUGEREN TAGES I BRUG

Læs mere

San Jose Elektrisk løbehjul. Betjeningsmanual

San Jose Elektrisk løbehjul. Betjeningsmanual San Jose Elektrisk løbehjul Betjeningsmanual 1 Tak, fordi du har valgt at købe vores løbehjul. Du vil helt sikkert blive glad for at køre på det, og vi beder dig venligst læse denne betjeningsmanual grundigt

Læs mere

AZENO Buffalo SAMLEMANUAL Tillykke med din nye flotte Azeno el bil

AZENO Buffalo SAMLEMANUAL Tillykke med din nye flotte Azeno el bil AZENO Buffalo SAMLEMANUAL Tillykke med din nye flotte Azeno el bil ZENO Buffalo 12v samle Manual Start med at sætte baghjulsakslen på plads. Sæt derefter de 2 motorer fast. Sæt derefter de små sorte rør

Læs mere

Brugervejledning Viktoria/Viktor Power MPF

Brugervejledning Viktoria/Viktor Power MPF Brugervejledning Viktoria/Viktor Power MPF Jørn Iversen Rødekro ApS Hydevadvej 48 DK-6230 Rødekro Tlf: +45 74 66 92 42 iversen@ji.dk www.ji.dk Indholdsfortegnelse Værd at vide... 3 Inden du cykler første

Læs mere

Brugervejledning Viktor/ Viktoria Power MPF

Brugervejledning Viktor/ Viktoria Power MPF Brugervejledning Viktor/ Viktoria Power MPF Jørn Iversen Rødekro ApS Hydevadvej 48 DK-6230 Rødekro Tlf: +45 74 66 92 42 iversen@ji.dk www.ji.dk Indholdsfortegnelse Værd at vide Side 4 Tillykke med din

Læs mere

Kæde (11 gear) Forhandlermanual CN-9000 CN-6800 CN-HG CN-HG CN-HG CN-HG CN-HG CN-HG600-11

Kæde (11 gear) Forhandlermanual CN-9000 CN-6800 CN-HG CN-HG CN-HG CN-HG CN-HG CN-HG600-11 (Danish) DM-CN0001-05 Kæde (11 gear) Forhandlermanual CN-9000 CN-6800 CN-HG901-11 CN-HG900-11 CN-HG701-11 CN-HG700-11 CN-HG601-11 CN-HG600-11 INDHOLDSFORTEGNELSE VIGTIG BEMÆRKNING... 3 SIKKERHEDSANVISNINGER...

Læs mere

BRUGSANVISNING & GARANTI / SERVICE BEVIS SKY800

BRUGSANVISNING & GARANTI / SERVICE BEVIS SKY800 BRUGSANVISNING & GARANTI / SERVICE BEVIS SKY800 . Kørsel Kontrol inden start: 1. Tjek batteri kapaciteten. (Hvis du skal køre langt, skal batteriet være fuldt opladet) 2.. Sædet kan køres frem og tilbage

Læs mere