nal U naerutit - Lovsamling Grønlandsk følgende aftale om godtgørelse af merudgifter ved tjenesterejser Kap. VI. Afvigelser fra de almindelige regler.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "nal U naerutit - Lovsamling Grønlandsk følgende aftale om godtgørelse af merudgifter ved tjenesterejser Kap. VI. Afvigelser fra de almindelige regler."

Transkript

1 nal U naerutit Grønlandsk Lovsamling Serie CI 11. marts Afsnit 4, Gruppe 1, Lb.nr. 24 AFTALE OM GODTGØRELSE AF MERUDGIFTER VED TJENESTEREJSER I GRØNLAND OG DANMARK. Kap. I. Almindelige bestemmelser. Kap. II. Dagpenge. Kap. III. Nat?læg (hoteldispositionsbeløb). Kap. IV. Udstationering. Kap. V. Særlige bestemmelser for tjenesterejser og udstationering. Kap. VI. Afvigelser fra de almindelige regler. Kap. VII. Udstyrsgodtgørelse. Kap. VIII. Dyrtidsregulering. Kap. IX. Ikrafttræden m.v. Mellem Det offentlige Aftalenævn og Statstjenestemændenes Centralorganisationer I og II, Lærernes Centralorganisation og Akademikernes Centralorganisation (Tjenestemandsudvalget) er der indgået følgende aftale om godtgørelse af merudgifter ved tjenesterejser til tjenestemænd m.v. under staten, Grønlands Hjemmestyre og kommunerne i Grønland: DOA j.nr

2 2 Kap. I. Almindelige bestemmelser. 1. I forbindelse med tjenesterejser til, i og fra Grønland godtgøres ud over befordringsudgifter merudgifter til kost m.v. og overnatning efter bestemmelserne i denne aftale. Stk. 2. Aftalen omfatter tillige andre tjenestemænd i statens tjeneste under tjenesterejser i Grønland. Stk. 3. Under tjenesterejser og udstationeringer i Danmark oppebæres dagpenge som under tjenesterejser i Grønland, jfr. 5. Stk. 4. Under tjenesterejser og udstationeringer i Danmark oppebæres nattillæg efter reglerne for statens tjenestemænd i Danmark. Stk. 5. Aftalen gælder ikke for rejser, for hvilke merudgiften anses for godtgjort gennem andre særlige tillægsordninger. Stk. 6. Aftalen omfatter alene egentlige tjenesterejser og udstationeringer fra tjenestestedet. Ved ti1 eller fratrædelse af tjeneste, ferie og forflyttelse fra eet tjenestested i Grønland til et andet tjenestested ydes kun fri kost og logi. Stk. 7. Endvidere godtgøres eventuelt fornødne udgifter til tjenstlige breve og telegrammer etc. efter regning, ligesom udgiften til lokal befordring ved ankomsten til og afrejsen fra bestemmelsesstedet godtgøres særskilt mod fornøden dokumentation, når udgiften af tjenstlige grunde har været nødvendig. Når omstændighederne taler derfor, kan ansættelsesmyndigheden godtgøre særlige udgifter til tjenstlig bagage.

3 3 ( 4124) Kap. II. Dageenge. 2. Til dækning af merudgifter til måltider, småfornødenheder etc. ydes dagpenge med det i 5 anførte beløb. Stk. 2. Dagpenge ydes for hvert påbegyndt halve døgn (12 timer), som den pågældendes fravær fra tjenestestedet varer. Stk. 3. Fraværet regnes fra det tidspunkt, da tjenestemanden forlader tjenestestedet eller det andet sted, hvor tjenesterejsen påbegyndes, til det tidspunkt, da tjenestemanden vender tilbage til tjenestestedet eller det andet sted, hvor tjenesterejsen afsluttes. 3. Der ydes ikke dagpenge, a) såfremt tjenestemanden har et nærmere afgrænset distrikt som tjenestested, og rejsen inden for distriktet ikke medfører overnatning uden for hjemmet, eller bl for rejser, der ikke har en varighed af mindst 5 timer. 4. Hvis tjenestemanden undtagelsesvis får forplejning vederlagsfrit i forbindelse med tjenesterejser, ydes der ikke dagpenge. I disse tilfælde ydes en godtgørelse til dækning af bl.a. sådanne ydelser, som ikke omfattes af den fri kostforplejning, eksempelvis mellemmåltider og drikkevarer, på 60,40 kr. i grundbeløb pr. rejsedøgn.

4 4 Stk. 2. Det i stk. 1 nævnte grundbeløb dyrtidsreguleres som anført i Dagpengenes grundbeløb udgør 109,98 kr. pr. halvdøgn. i 17. Stk. 2. Det i stk. 1 anførte grundbeløb reguleres som anført Kap. III. Nattillæg (hoteldispositionsbeløb). 6. Til dækning af udgiften til overnatning uden for hjemmet ydes nattillæg enten efter dokumentation for afholdte udgifter inden for et maksimumsbeløb, jfr. 7, eller med et fast beløb, jfr. B. Stk. 2. Nattillæg kan kun ydes, såfremt der er tilbragt mindst 4 timer af tidsrununet mellem kl. 22 og kl. 8 uden for tjenestestedet Stk. J. Nattillæg kan ikke ydes i følgende tilfælde: a) Når der af ansættelsesmyndigheden stilles opvarmet soverum til rådighed for tjenestemanden. Ved soverum forstås værelse med seng (sovesofa el. lign.). Såfremt forholdene gør det nødvendigt kan et værelse med flere senge m.m. samtidig benyttes af flere tjenestemænd og dog anses for hver enkelts vedkommende som soverum, der er stillet til hans rådighed. b) Når tjenestemanden på tjenesterejsen overnatter i båd, telt, rejsehytte eller under lignende forhold.

5 5 ( 4124) 7. Nattillæg til dækning af dokumenterede udgifter til hotelværelse ydes med indtil 337,11 kr. i grundbeløb Stk. 2. Det i stk. 1 nævnte grundbeløb reguleres som anført i Stk: 3. Såfremt der i prisen for værelset er inkluderet betaling for morgenmåltid, reduceres regningsbeløbet for værelset med et hertil svarende beløb. Hvis ikke andet er oplyst af tjenestemanden, ansættes prisen for morgenmåltidet til 15 pct. af det i 5, jfr. 17, fastsatte dagpengebeløb pr. hele døgn. Stk. 4. I tilfælde, hvor nattillægget ikke er tilstrækkeligt til dækning af dokumenterede udgifter til hotelværelse af sædvanlig standard, kan udgifterne afholdes efter regning. 8. Såfremt en tjenestemand, der har krav på nattillæg, vælger ikke at forelægge den i 6 nævnte dokumentation for afholdte overnatningsudgifter, ydes et fast nattillæg på 85,19 kr. i grundbeløb. 17. Stk. 2. Det i stk. 1 nævnte grundbeløb reguleres som anført i Kap. IV. Udstationering. 9. Ved udstationering forstås i denne aftale,

6 6 al at en tjenestemand beordres til at gøre midlertidig tjeneste et andet sted end tjenestestedet, b) at det ved den midlertidige tjenestes påbegyndelse eller senere er tilkendegivet tjenestemanden, at den midlertidige tjeneste vil vare mindst 28 dage samme sted, regnet fra den midlertidige tjenestes påbegyndelse eller fra tidspunktet for en senere tilkendegivelse, og c) at den midlertidige tjeneste medfører overnatning uden for hjemmet. Stk. 2. Såfremt der af ansættelsesmyndigheden stilles passende køkkenfaciliteter til rådighed for tjenestemanden, nedsættes den i stk. 1, b) nævnte periode til 14 dage. 10. _Under udstationering ydes godtgørelse i henhold til kap. II og III, idet dog dagpenge og det faste nattillæg pr. døgn nedsættes med 1/3 fra og med den 29. eller den 15. dag efter den midlertidige tjenestes påbegyndelse eller det senere tidspunkt, hvor udstationering måtte være konstateret. Stk. 2. Fraværets længde beregnes fra det tidspunkt, da tjenestemanden forlader tjenestestede? til det tidspunkt, da tjenestemanden vender tilbage til tjenestestedet. Stk. 3. Under udstationering oppebæres den i 4 nævnte godtgørelse, når der ydes gratis indkvartering, kun under rejser til og fra udstationeringsstedet.

7 7 ( 4124) 11. Fravær fra udstationeringss'tedet af de i 12 og 13 anførte grunde bevirker ikke, at udstationeringen ophører. For hver fulde døgn, fraværet varer, udskydes dog det i 10, stk. 1 anførte tidspunkt for nedsættelse tilsvarende. 12. Såfremt en udstationeret tjenestemand foretager tjenesterejser fra udstationeringsstedet, oppebærer tjenestemanden dagpenge m.v. efter samme regler som ved tjenesterejser fra sædvanligt tjenestested og intet yderligere, dog bortset fra 13. Stk. 2. Udstationeringen betragtes som afbrudt, når tjenesterejsen fra udstationeringsstedet har været af to ugers varighed. Hvis tjenestemanden inden to uger er tilbage på det opholdssted, til hvilket han oprindelig var udstationeret, betragtes det genoptagne ophold som en fortsættelse af det tidligere ophold samme sted i henseende til beregning af fulde og nedsatte dagpenge. 13. Såfremt en tjenestemand under tjenesterejse fra udstationeringsstedet eller i de i 14 nævnte tilfælde har løbende udgifter til logi m.v. på det midlertidige opholdssted, dækkes disse efter regning, såfremt det må anses for en økonomisk rimelig disposition fortsat at afholde sådanne udgifter.

8 8 Kap. V. Særlige bestemmelser for tjenesterejser og udstationering. 14. Under tjenesterejser, der medfører overnatning uden for tjenestestedet, samt under udstationering ydes ingen godtgørelse i følgende tilfælde: a) Unde? midlertidig tjeneste på tjenestestedet. b) Under ferie samt på sådanne fridage, arbejdsfrie dage og under sådan anden tjenestefrihed, som gives i direkte tilslutning til ferie. c) Under ophold på sygehus el. lign. og sygeophold i hjemmet. Kap. VI. Afvigelser fra de almindelige regler. 15. Tjenestemænd i lønrammerne 3740 kan vælge at få godtgjort rimelige merudgifter under tjenesterejser og ved udstationering efter regning i stedet for godtgørelse efter bestemmelserne i kap. I IV. Stk. 2. Et i medfør af stk. 1 truffet valg er bindende i 5 år. Er der ikke inden udløbet af 5års perioden fremsat ønske om en ændring, er valget bindende for en ny 5års periode.

9 ( 4124) Kap. VII. Udstyrsgodtgørelse. 16. Til tjenestemænd, der under ophold i Grønland må foretage rejser under forhold, som kræver anskaffelse af særligt rejseudstyr, kan der i særlige tilfælde ydes godtgørelse af dokumenterede udgifter hertil. Godtgørelsen kan i det første kalenderår, i hvilket tjenestemanden må anskaffe særligt rejseudstyr, maksimalt udgøre et beløb på 3.407,50 kr. i grundbeløb. Ved anskaffelse af særligt rejseudstyr i følgende kalenderår godtgøres udgifter højest med et beløb på 1.997,50 kr. i grundbeløb. 17. Stk. 2. Deist?. 1 nævnte grundbeløb reguleres som anført i Kap. VIII. Dyrtidsregulering., 7. Ved dyrtidsregulering anvendes det grønlandske reguleringspristal, der har januar 1984 som basis (= 100). Stk. 2. For hver fulde 3 points udsving i reguleringspristallet ud over 100 forhøjes eller nedsættes de i 4, 5, 7, 8 og 16 fastsatte grundbeløb med 3 pct. Eventuelle overskydende points henstår til næste regulering. Stk. 3. Regulering i henhold til stk. 1 sker på grundlag af n,quleringspristallet for januar og juli for tidsrununene henholdsvis 1. april september og 1. oktober marts.

10 10 Kap. IX. Ikrafttræden m.v. 18. Aftalen træder i kraft den 1. april 1986, således at der for det halve døgn under tjenesterejsen, henholdsvis udstationeringen, som er påbegyndt inden tidspunktet for ændrede satsers ikrafttræden, ydes godtgørelse efter de tidligere regler og satser. Stk. 2. Samtidig ophæves aftale af 8. oktober om godtgørelse af merudgifter ved tjenesterejser i Grønland.11 København, den f? marts /?/h? Central Statstjenestemændenes organisation II??? Central Statstjenestemændenes organisation I Det offentlige Aftalenævn P. A. V.k".. /?7... Karen sekretariatschef Mo?ensen 1) Hermed udgår Nalunaerutit CI, Afsnit 4, Gruppe 1, Lb.nr. 14.

nalunaerutit - Grønlandsk Lovsamling Serie C-I Afsnit 4, Gruppe 1, Lb.nr. 24 11. marts 1936.

nalunaerutit - Grønlandsk Lovsamling Serie C-I Afsnit 4, Gruppe 1, Lb.nr. 24 11. marts 1936. - Afsnit nalunaerutit - Grønlandsk Lovsamling Serie C-I 11. marts 1936. 4, Gruppe 1, Lb.nr. 24 AFTALE OM GODTGØRELSE AF MERUDGIFTER VED TJENESTEREJSER I GRØNLAND OG DANMARK. Kap. I. Almindelige besteimrelser.

Læs mere

Københavns Kommune og Kommunale Tjenestemænd og overenskomstansatte har indgået aftale om tjenesterejser.

Københavns Kommune og Kommunale Tjenestemænd og overenskomstansatte har indgået aftale om tjenesterejser. Økonomiforvaltningen Novemer 1999 J.nr. 2.02.006.pa.001/99 Københavns Kommune og Kommunale Tjenestemænd og overenskomstansatte har indgået aftale om tjenesterejser. Aftalen træder i kraft pr. 5. oktober

Læs mere

Aftale om tjenesterejser

Aftale om tjenesterejser Kapitel 1 Afgrænsninger, definitioner og særlige bestemmelser 1 Aftalens område Aftalen gælder for tjenestemænd og tjenestemandslignende ansatte. Aftalen gælder endvidere for ansatte omfattet af overenskomster

Læs mere

UNIVERSITY COLLEGE LILLEBÆLT. Tjenesterejser. Retningslinjer for ansatte

UNIVERSITY COLLEGE LILLEBÆLT. Tjenesterejser. Retningslinjer for ansatte UNIVERSITY COLLEGE LILLEBÆLT Tjenesterejser Retningslinjer for ansatte Senest opdateret februar 2017 Indhold 1. Tjenesterejseaftalen... 3 2. Personer omfattet af reglerne... 3 3. Hvornår og hvor meget

Læs mere

Dags dato har man herfra tilskrevet Kommunens forvaltninger således:

Dags dato har man herfra tilskrevet Kommunens forvaltninger således: Dato: 9. november 1999 J.nr.: 2.02.006.pa.001/99 Cirkulære nr.: 28/99 Dags dato har man herfra tilskrevet Kommunens forvaltninger således: 1. Indledning Københavns Kommune og Kommunale Tjenestemænd og

Læs mere

UDLANDSREJER FOR HHV. FORSKERE (DVS. AU ANSATTE) OG PH.D. STUDERENDE

UDLANDSREJER FOR HHV. FORSKERE (DVS. AU ANSATTE) OG PH.D. STUDERENDE UDLANDSREJER FOR HHV. FORSKERE (DVS. AU ANSATTE) OG PH.D. STUDERENDE GÅ-HJEM-MØDE FOR ADMINISTRATORER PÅ AU DEN 17. MARTS 2016 AU AARHUS UNIVERSITET Lise K. Mortensen STIKORD Hvad er en tjenesterejse?

Læs mere

Flyttegodtgørelse for statens tjenestemænd i Grønland

Flyttegodtgørelse for statens tjenestemænd i Grønland Cirkulære om aftale om Flyttegodtgørelse for statens tjenestemænd i Grønland 2009 Cirkulære af 16. november 2010 Perst. nr. 042-10 J.nr. 09-233-14 2 Indholdsfortegnelse Cirkulære Generelle bemærkninger...

Læs mere

03. januar 2002. Afskrift af: FORSVARSMINISTERIET

03. januar 2002. Afskrift af: FORSVARSMINISTERIET 03. januar 2002 Afskrift af: FORSVARSMINISTERIET Statsansattes Kartel v/hærens Konstabel- og Korporalforening Statstjenestemændenes Centralorganisation II v/forsvarets Civil-Etat Akademikernes Centralorganisation

Læs mere

nalunaerutit - Gr0nlandsk Lovsamling

nalunaerutit - Gr0nlandsk Lovsamling .-'-~--'"':-~. ~.-----:...-.-~..,...-.---.~.-~. ~_-. -""'--'-"-~~~~~-'-;--~"'.""":~'~~--~-:'~.~~,.. C7"""-"~'~' "'."'" 77~.~"_'~,.-~ ", " nalunaerutit - Gr0nlandsk Lovsamling Serie C - I 16. oktober 1985

Læs mere

AFSKRIFT CIRKULÆRE OM NATPENGE

AFSKRIFT CIRKULÆRE OM NATPENGE Side 1 AFSKRIFT CIRKULÆRE OM NATPENGE Finansministeriet og tjenestemændenes centralorganisationer har den 23. februar 1998 indgået aftale om natpenge mv., der har virkning fra 1. april 1998. Aftalen er

Læs mere

NALUNAARUTIT - Grønlandsk Lovsamling

NALUNAARUTIT - Grønlandsk Lovsamling - 1 - NALUNAARUTIT - Grønlandsk Lovsamling Serie C-I 30. juni 2004 Afsnit 2, Gruppe 2 Lb.nr. Aftale om justering af tjenestemandslønninger m.v. Der er mellem Grønlands Landsstyre og Ilinniagartuut Kattuffiat,

Læs mere

UNIVERSITY COLLEGE LILLEBÆLT. Tjenesterejser. Retningslinjer for ansatte

UNIVERSITY COLLEGE LILLEBÆLT. Tjenesterejser. Retningslinjer for ansatte UNIVERSITY COLLEGE LILLEBÆLT Tjenesterejser Retningslinjer for ansatte Senest opdateret 19. marts 2015 Indhold 1. Tjenesterejseaftalen... 3 2. Personer omfattet af reglerne... 3 3. Hvornår og hvor meget

Læs mere

nalunaerutit - Grønlandsk Lovsamling

nalunaerutit - Grønlandsk Lovsamling nalunaerutit - Grønlandsk Lovsamling Serie C-I - 1 JU 1 1979 19. december 1974. ARBEJDSTIDSREGLER Aftale Afsnit 8, Gruppe 1, Lb.nr. lla. Afsn.8, Gr.l, Lb.nr. 11 annulleres. om arbejdstidsregler m.m. for

Læs mere

FINANSMINISTERIET. Cirkulære om. Tjenesterejseaftalen

FINANSMINISTERIET. Cirkulære om. Tjenesterejseaftalen FINANSMINISTERIET Cirkulære om Tjenesterejseaftalen 2000 INDHOLD Side CIRKULÆRE 1. Indledning...1 2. Ændringer i aftalen...1 3. Generelle bemærkninger...4 4. Bemærkninger til de enkelte bestemmelser...6

Læs mere

Satsregulering pr. 1. januar 2015 for tjenesterejser

Satsregulering pr. 1. januar 2015 for tjenesterejser Cirkulære om Satsregulering pr. 1. januar 2015 for tjenesterejser 2014 Cirkulære af 18. december 2014 Modst. nr. 067-14 J.nr. 2014-1753-0003 2 Indholdsfortegnelse Cirkulære... 5 Bilag 1. Transportgodtgørelse

Læs mere

a. For at oppebære ydelser efter dette pkt. skal de i pkt. 2 fastsatte betingelser være opfyldt.

a. For at oppebære ydelser efter dette pkt. skal de i pkt. 2 fastsatte betingelser være opfyldt. Bestemmelser om godtgørelse af merudgifter under deltagelse i øvelser, sejlads med Søværnets skibe mv. samt under ophold i øvelses-/skydelejre mv. for personel under Forsvarsministeriets område. Tillæg:

Læs mere

Landstingslov om vederlag m.v. til medlemmer af Inatsisartut og Naalakkersuisut m.v.

Landstingslov om vederlag m.v. til medlemmer af Inatsisartut og Naalakkersuisut m.v. Landstingslov om vederlag m.v. til medlemmer af Inatsisartut og Naalakkersuisut m.v. Marts 2015 Landstingslov nr. 22 af 18. december 2003 om vederlag m.v. til medlemmer af Landstinget og Landsstyret m.v.

Læs mere

FINANSMINISTERIET. Cirkulære om. Betaling mv. under midlertidig tjeneste i højere stilling for tjenestemænd i staten og folkekirken

FINANSMINISTERIET. Cirkulære om. Betaling mv. under midlertidig tjeneste i højere stilling for tjenestemænd i staten og folkekirken FINANSMINISTERIET Cirkulære om Betaling mv. under midlertidig tjeneste i højere stilling for tjenestemænd i staten og folkekirken 2000 1 CIRKULÆRE OM BETALING MV. UNDER MIDLERTIDIG TJENESTE I HØJERE STILLING

Læs mere

Satsregulering pr. 1. januar 2015 for tjenesterejser

Satsregulering pr. 1. januar 2015 for tjenesterejser Cirkulære om Satsregulering pr. 1. januar 2015 for tjenesterejser 2015 Cirkulære af 23. april 2015 Modst. nr. 014-15 J.nr. 2014-1753-0003 2 Indholdsfortegnelse Cirkulære... 5 Bilag 1. Transportgodtgørelse

Læs mere

EKSAMEN 2013. Vi byder dig velkommen til VIA University College - Læreruddannelsen i Silkeborg og sender dette materiale til information.

EKSAMEN 2013. Vi byder dig velkommen til VIA University College - Læreruddannelsen i Silkeborg og sender dette materiale til information. Vi byder dig velkommen til VIA University College - Læreruddannelsen i Silkeborg og sender dette materiale til information. Læreruddannelsen har følgende adresse og telefonnummer: Nattergalevej 1, Postboks

Læs mere

Særlige ydelser for statens tjenestemænd i Grønland

Særlige ydelser for statens tjenestemænd i Grønland Cirkulære om Særlige ydelser for statens tjenestemænd i Grønland 2017 Cirkulære af 8. november 2017 Modst. nr. 017-17 J.nr. 2014-0513-0016 2 Indholdsfortegnelse Cirkulære Generelle bemærkninger... 5 Aftale

Læs mere

NALUNAARUTIT - Grønlandsk Lovsamling Serie C-II

NALUNAARUTIT - Grønlandsk Lovsamling Serie C-II NALUNAARUTIT - Grønlandsk Lovsamling Serie C-II OVERENSKOMST mellem Naalakkersuisut og Dansk Journalistforbund/Tusagassiuinermi Sulisut Peqatigiiffiat for journalistelever. Indholdsfortegnelse Side 1 Overenskomstens

Læs mere

Satsregulering pr. 1. januar 2016 for tjenesterejser

Satsregulering pr. 1. januar 2016 for tjenesterejser Cirkulære om Satsregulering pr. 1. januar 2016 for tjenesterejser 2015 Cirkulære af 18. december 2015 Modst. nr. 052-15 J.nr. 2015-1753-0004 2 Indholdsfortegnelse Cirkulære... 5 Bilag 1. Transportgodtgørelse

Læs mere

Satsregulering pr. 1. januar 2019 for tjenesterejser

Satsregulering pr. 1. januar 2019 for tjenesterejser Cirkulære om Satsregulering pr. 1. januar 2019 for tjenesterejser 2018 Cirkulære af 19. december 2018 Modst. nr. 016-18 J.nr. 2017-3422 2 Indholdsfortegnelse Cirkulære... 5 Bilag 1. Transportgodtgørelse

Læs mere

Satsregulering pr. 1. januar 2017 for tjenesterejser

Satsregulering pr. 1. januar 2017 for tjenesterejser Cirkulære om Satsregulering pr. 1. januar 2017 for tjenesterejser 2016 Cirkulære af 21. december 2016 Modst. nr. 038-16 J.nr. 2016-1753-0005 Indholdsfortegnelse Cirkulære... 5 Bilag 1. Transportgodtgørelse

Læs mere

Vejledning til tjenesterejser

Vejledning til tjenesterejser Vejledning til tjenesterejser Københavns Kommune 2017 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Forord... 2 Definition af tjenesterejse... 3 Godkendelse af en tjenesterejse... 3 Transporttiden... 3

Læs mere

Satsregulering pr. 1. januar 2018 for tjenesterejser

Satsregulering pr. 1. januar 2018 for tjenesterejser Cirkulære om Satsregulering pr. 1. januar 2018 for tjenesterejser 2017 Cirkulære af 20. december 2017 Modst. nr. 024-17 J.nr. 2017-3422 2 Indholdsfortegnelse Cirkulære... 5 Bilag 1. Transportgodtgørelse

Læs mere

Aftale. frirejser. KAPITEL i Til- og fratrædelsesfrirej ser

Aftale. frirejser. KAPITEL i Til- og fratrædelsesfrirej ser NALUNAARUTIT Grønlandsk Lovsamling Serie C-II Aftale Om frirejser Der er mellen Naalakkersuisut og Ilinniartitsisut Meeqqat Atuarfianneersut Kattuffiat, IMAK, i henhold til 47, stk. 1 i landstingslov nr.

Læs mere

Satsregulering pr. 1. januar 2017 for tjenesterejser

Satsregulering pr. 1. januar 2017 for tjenesterejser Cirkulære om Satsregulering pr. 1. januar 2017 for tjenesterejser 2017 Cirkulære af 15. februar 2017 Modst. nr. 007-17 J.nr. 2016-1753-0005 2 Indholdsfortegnelse Cirkulære... 5 Bilag 1. Transportgodtgørelse

Læs mere

13. juli 1993 Afsnit 5. (STI-elever) (S.I.K.) OVERENSKOMST. mellem INDHOLDSFORTEGNELSE. 3 3 nattillæg (hoteldispositionsbeløb) og udstyrs godtgørelse

13. juli 1993 Afsnit 5. (STI-elever) (S.I.K.) OVERENSKOMST. mellem INDHOLDSFORTEGNELSE. 3 3 nattillæg (hoteldispositionsbeløb) og udstyrs godtgørelse nalunaerutit GrØnlandsk Lovsamling Serie C-II 13. juli 1993 Afsnit 5. (S.I.K.) OVERENSKOMST mellem GrØnlands Landsstyre, Finansministeriet og Sulinermik Inuutis sarsiuteqartut Kattuffiat for STI-elever.

Læs mere

Regulativ for vederlag m.v. (gældende pr. 1. februar 2018)

Regulativ for vederlag m.v. (gældende pr. 1. februar 2018) Regulativ for vederlag m.v. (gældende pr. 1. februar 2018) Indholdsfortegnelse 1. INDLEDNING... 3 2. VEDERLAG... 3 2.1. Borgmesteren... 3 2.2. Viceborgmester... 3 2.3. Udvalgsformænd og næstformænd...

Læs mere

NALUNAARUTIT - Grønlandsk Lovsamling

NALUNAARUTIT - Grønlandsk Lovsamling NALUNAARUTIT - Grønlandsk Lovsamling Serie C-II Afsnit F. OVERENSKOMST mellem Naalakkersuisut og Dansk Journalistforbund/Tusagassiunermi Sulisut Peqatigiiffiat for FTP-elever. Indholdsfortegnelse Side

Læs mere

Satsregulering pr. 1. januar 2014 for tjenesterejser

Satsregulering pr. 1. januar 2014 for tjenesterejser Cirkulære om Satsregulering pr. 1. januar 2014 for tjenesterejser 2013 Cirkulære af 20. december 2013 Modst.nr. 055-13 J.nr. 2013-1753-001 2 Indholdsfortegnelse Cirkulære... 5 Bilag 1. Transportgodtgørelse

Læs mere

nalunaerutit - Grønlandsk Lovsamling

nalunaerutit - Grønlandsk Lovsamling nalunaerutit - Grønlandsk Lovsamling Serie C -II 5.juni 1990 Afsnit S. (STI-elever) OVERENSKOMST mellem Sulinermik Inuutissarsiuteqartut Kattuffiat og Det offentlige Af talenævn vedrørende STI-elevers

Læs mere

AU AARHUS UNIVERSITET. AUs Rejsepolitik. Overordnede principper

AU AARHUS UNIVERSITET. AUs Rejsepolitik. Overordnede principper AUs Rejsepolitik Overordnede principper Politik for køb af rejser og hermed relaterede udgifter er gældende for enhver ved Aarhus Universitet og vedrører alle rejser finansieret af universitetets ordinære

Læs mere

Cirkulære om satsregulering pr. 1. januar 2017 for tjenesterejser

Cirkulære om satsregulering pr. 1. januar 2017 for tjenesterejser CIR1H nr 9013 af 05/01/2017 (Gældende) Udskriftsdato: 9. januar 2017 Ministerium: Finansministeriet Journalnummer: Finansministeriet, Moderniseringsstyrelsen, j.nr. 201617530005 Senere ændringer til forskriften

Læs mere

Cirkulære om. Betaling mv. under midlertidig tjeneste i højere stilling for tjenestemænd i staten og folkekirken

Cirkulære om. Betaling mv. under midlertidig tjeneste i højere stilling for tjenestemænd i staten og folkekirken Cirkulære om Betaling mv. under midlertidig tjeneste i højere stilling for tjenestemænd i staten og folkekirken 2003 INDHOLD Side CIRKULÆRE Generelle bemærkninger...4 Funktionsvederlag for tjenestemænd

Læs mere

Informationsfolder til censorer v/ucn, Pædagoguddannelsen Aalborg INFORMATIONSFOLDER TIL CENSORER

Informationsfolder til censorer v/ucn, Pædagoguddannelsen Aalborg INFORMATIONSFOLDER TIL CENSORER INFORMATIONSFOLDER TIL CENSORER University College Nordjylland Pædagoguddannelsen i Aalborg Hobrovej 85, Postboks 44, 9100 Aalborg Tlf. 72 69 40 00 Afholdelse af prøver Censorer der medvirker ved bachelorprøver

Læs mere

Uddrag af resultatet af forhandlingerne mellem Finansministeren og AC 2013:

Uddrag af resultatet af forhandlingerne mellem Finansministeren og AC 2013: Uddrag af resultatet af forhandlingerne mellem Finansministeren og AC 2013: 16. Arbejdstid Lønnen efter denne overenskomst forudsætter fuldtidsbeskæftigelse svarende til gennemsnitlig 37 timer ugentlig.

Læs mere

REGULATIV FOR. VEDERLAG m.v. LANGELAND KOMMUNE. 1. januar 2015

REGULATIV FOR. VEDERLAG m.v. LANGELAND KOMMUNE. 1. januar 2015 REGULATIV FOR VEDERLAG m.v. LANGELAND KOMMUNE 1. januar 2015 (version 2) 1 Indledning: Reglerne om kommunalbestyrelsesmedlemmernes vederlæggelse findes i 16 stk. 1 i Lov om kommunernes styrelse (Lovbekendtgørelse

Læs mere

Cirkulære om aftale om. Flyttegodtgørelse. Cirkulære af 27. november 2006 Perst. nr. 058-06 PKAT nr. J.nr. 06-542-23

Cirkulære om aftale om. Flyttegodtgørelse. Cirkulære af 27. november 2006 Perst. nr. 058-06 PKAT nr. J.nr. 06-542-23 Cirkulære om aftale om Flyttegodtgørelse 2006 Cirkulære af 27. november 2006 Perst. nr. 058-06 PKAT nr. J.nr. 06-542-23 Indholdsfortegnelse Cirkulære Generelle bemærkninger... 3 Aftale Kapitel 1. Afgrænsninger,

Læs mere

Lovsamling Serie C-I NALUNAARUTIT - Grønlandsk 01SEP Justering af tjenestemandslønninger m.v.

Lovsamling Serie C-I NALUNAARUTIT - Grønlandsk 01SEP Justering af tjenestemandslønninger m.v. NALUNAARUTIT - Grønlandsk Lovsamling Serie C-I 01SEP.2015 Aftale om Justering af tjenestemandslønninger m.v. Der er mellem Naalakkersuisut og Ilinniagartuut Kattuffiat, Akademi kernes Sammenslutning i

Læs mere

REGULATIV FOR. VEDERLAG m.v. LANGELAND KOMMUNE

REGULATIV FOR. VEDERLAG m.v. LANGELAND KOMMUNE REGULATIV FOR VEDERLAG m.v. LANGELAND KOMMUNE 1. januar 2015 1 Indledning: Reglerne om kommunalbestyrelsesmedlemmernes vederlæggelse findes i 16 stk. 1 i Lov om kommunernes styrelse (Lovbekendtgørelse

Læs mere

NALUNAARUTIT - Grønlandsk Lovsamling Serie C-II

NALUNAARUTIT - Grønlandsk Lovsamling Serie C-II NALUNAARUTIT - Grønlandsk Lovsamling Serie C-II 25. juni 2008 Regulativ vedrørende løn- og ansættelsesvilkår for Ansatte ved isoleret beliggende i Grønland (Buksefjorden, Sisimiut og Qorlortorsuaq) under

Læs mere

Stk. 2. Reglerne finder tilsvarende anvendelse for andre, der af bestyrelsen

Stk. 2. Reglerne finder tilsvarende anvendelse for andre, der af bestyrelsen N O T A T Regler for honorering, mødediæter mm. 2014-2018 Honorering, ydelse af mødediæter, tabt arbejdsfortjeneste og andre godtgørelser til medlemmer af Danske Regioners bestyrelse og udvalg for perioden

Læs mere

Aftale om godtgørelse for merarbejde til overenskomstansatte

Aftale om godtgørelse for merarbejde til overenskomstansatte Side 1 Aftale om godtgørelse for merarbejde til overenskomstansatte akademikere KL Frederiksberg Kommune Akademikernes Centralorganisation Side 2 Indholdsfortegnelse Side 1. Aftalens område... 3 2. Merarbejdsbegrebet...

Læs mere

Løn- og ansættelsesvilkår for visse bachelorer ved Danmarks Meteorologiske Institut (DMI)

Løn- og ansættelsesvilkår for visse bachelorer ved Danmarks Meteorologiske Institut (DMI) FINANSMINISTERIET Cirkulære om Løn- og ansættelsesvilkår for visse bachelorer ved Danmarks Meteorologiske Institut (DMI) 1999 2.3.1 1 INDHOLD Side CIRKULÆRE Generelle bemærkninger...3 Bemærkninger til

Læs mere

Barsel, adoption og omsorgsdage for statens tjenestemænd i Grønland

Barsel, adoption og omsorgsdage for statens tjenestemænd i Grønland Cirkulære om Barsel, adoption og omsorgsdage for statens tjenestemænd i Grønland 2005 Cirkulære af 6. juni 2005 Perst. nr. 032-05 PKAT nr. J.nr. 02-233-11 Indholdsfortegnelse Cirkulære... 3 Aftale 1. Ret

Læs mere

A F T A L E om godtgørelse for merarbejde til overenskomstansatte

A F T A L E om godtgørelse for merarbejde til overenskomstansatte Side 1 REGIONERNES LØNNINGS- OG TAKST- NÆVN AKADEMIKERNES CENTRALOR- GANISATION A F T A L E om godtgørelse for merarbejde til overenskomstansatte akademikere **NYT** = Nyt i forhold til tidligere gældende

Læs mere

NALUNAARUTIT - Grønlandsk Lovsamling

NALUNAARUTIT - Grønlandsk Lovsamling NALUNAARUTIT - Grønlandsk Lovsamling Serie C-I Afsnit 8, Gruppe 1 Lb.nr. Aftale om arbejdstiden m.v. for ledere i folkeskolen og kultur- og fritidsvirksomheden. Der er mellem Grønlands Landsstyre og Ilinniartitsisut

Læs mere

Af væsentlige ændringer i forhold til den tidligere tjenesterejseaftale kan nævnes:

Af væsentlige ændringer i forhold til den tidligere tjenesterejseaftale kan nævnes: Side 1 Dampfærgevej 22 Postboks 2593 2100 København Ø Tlf.: 3529 8100 August 2000 J.nr. 7-2113-2/00 NY TJENESTEREJSEAFTALE Der er indgået aftale om en ny tjenesterejseaftale mellem Finansministeriet og

Læs mere

Af væsentlige ændringer i forhold til den tidligere tjenesterejseaftale kan nævnes:

Af væsentlige ændringer i forhold til den tidligere tjenesterejseaftale kan nævnes: Side 1 Dampfærgevej 22 Postboks 2593 2100 København Ø Tlf.: 3529 8100 August 2000 J.nr. 7-2113-2/00 NY TJENESTEREJSEAFTALE Der er indgået aftale om en ny tjenesterejseaftale mellem Finansministeriet og

Læs mere

Dampfærgevej 22 Postboks København Ø Tlf.:

Dampfærgevej 22 Postboks København Ø Tlf.: Side 1 Dampfærgevej 22 Postboks 2593 2100 København Ø Tlf.: 3529 8100 August 2000 J.nr. 7-2113-2/00 NY TJENESTEREJSEAFTALE Der er indgået aftale om en ny tjenesterejseaftale mellem Finansministeriet og

Læs mere

21.13.1 Side 1. Dampfærgevej 22 Postboks 2593 2100 København Ø Tlf.: 3529 8100. August 2000 J.nr. 7-2113-2/00

21.13.1 Side 1. Dampfærgevej 22 Postboks 2593 2100 København Ø Tlf.: 3529 8100. August 2000 J.nr. 7-2113-2/00 Side 1 Dampfærgevej 22 Postboks 2593 2100 København Ø Tlf.: 3529 8100 August 2000 J.nr. 7-2113-2/00 NY TJENESTEREJSEAFTALE Der er indgået aftale om en ny tjenesterejseaftale mellem Finansministeriet og

Læs mere

AFSKRIFT. Cirkulære om lønfradrag/-beregning for tjenestemænd

AFSKRIFT. Cirkulære om lønfradrag/-beregning for tjenestemænd Side 1 AFSKRIFT FINANSMINISTERIET LØNNINGS- OG PENSIONSDEPARTEMENTET LP.nr. 029/85 H.C. ANDERSENS BOULEVARD 43 Den 24. maj 1985. 1553 KØBENHAVN V TELEFON (01) 11 12 33 Til samtlige ministerier m.v. Cirkulære

Læs mere

(hvert. 1991/ aktuelt. pr. md. 45,47 29.020/ 2.662,82 44,45 21.680/ 1.989,17. årigt) 44 12.770 + 34.820/ 1.771,66 + 3.194,78 42,44 27.290 2.

(hvert. 1991/ aktuelt. pr. md. 45,47 29.020/ 2.662,82 44,45 21.680/ 1.989,17. årigt) 44 12.770 + 34.820/ 1.771,66 + 3.194,78 42,44 27.290 2. Stillingsbetegnelse Koordinerende Sundhedsplejersker, landsdækkende Koordinerende afdelingssygeplejerske, Medicinsk afdeling, Dronning Ingrids Hospital og Qaqortoq Områdeleder (Leder af kursus- og efteruddannelsesafdelingen)

Læs mere

Vedtaget på konstituerende bestyrelsesmøde den 22. marts 2018

Vedtaget på konstituerende bestyrelsesmøde den 22. marts 2018 Vedtaget på konstituerende bestyrelsesmøde den 22. marts 2018 22-03-2018 EMN-2018-00002 Nanna Skau Fischer Danske Regioners regler for honorering, ydelse af mødediæter, tabt arbejdsfortjeneste og andre

Læs mere

Landstingslov om vederlag m.v. til medlemmer af Inatsisartut og Naalakkersuisut m.v.

Landstingslov om vederlag m.v. til medlemmer af Inatsisartut og Naalakkersuisut m.v. Landstingslov om vederlag m.v. til medlemmer af Inatsisartut og Naalakkersuisut m.v. Oktober 2016 Landstingslov nr. 22 af 18. december 2003 om vederlag m.v. til medlemmer af Landstinget og Landsstyret

Læs mere

Af væsentlige ændringer i forhold til den tidligere tjenesterejseaftale kan nævnes:

Af væsentlige ændringer i forhold til den tidligere tjenesterejseaftale kan nævnes: Side 1 Dampfærgevej 22 Postboks 2593 2100 København Ø Tlf.: 3529 8100 August 2000 J.nr. 7-2113-2/00 NY TJENESTEREJSEAFTALE Der er indgået aftale om en ny tjenesterejseaftale mellem Finansministeriet og

Læs mere

NALUNAARUTIT - Grønlandsk Lovsamling Serie C-II

NALUNAARUTIT - Grønlandsk Lovsamling Serie C-II NALUNAARUTIT - Grønlandsk Lovsamling Serie C-II Regulativ om løn- og ansættelsesvilkår for ansatte der beskæftiges under Grønlands Naturinstituts område. 1 Regulativets område Dette regulativ omfatter

Læs mere

Vilkår for arbejde i udlandet i forbindelse med tjenesterejse, herunder tilkald

Vilkår for arbejde i udlandet i forbindelse med tjenesterejse, herunder tilkald Lokalaftale nr. 11.D Redigeret 2013 Vilkår for arbejde i udlandet i forbindelse med tjenesterejse, herunder tilkald Lokalaftalens gyldighedsområde følger i enhver henseende Særaftale I i sin helhed. Lokalaftalen

Læs mere

Ferie for statens tjenestemænd i Grønland

Ferie for statens tjenestemænd i Grønland Cirkulære om Ferie for statens tjenestemænd i Grønland 2007 Cirkulære af 29. november 2007 Perst. nr. 096-07 J.nr. 07-233-4 2 Cirkulære om ferie for statens tjenestemænd i Grønland (Til samtlige ministerier

Læs mere

Organisationsaftale for Bygningskonstruktører (TL) i statens tjeneste

Organisationsaftale for Bygningskonstruktører (TL) i statens tjeneste FINANSMINISTERIET Cirkulære om Organisationsaftale for Bygningskonstruktører (TL) i statens tjeneste 1995 3.3.5 1995 Cirkulære om Organisationsaftale for Bygningskonstruktører (TL) i statens tjeneste

Læs mere

Landstingslov nr. 22 af 18. december 2003 om vederlag m.v. til medlemmer af Landstinget og Landsstyret m.v.

Landstingslov nr. 22 af 18. december 2003 om vederlag m.v. til medlemmer af Landstinget og Landsstyret m.v. Landstingslov nr. 22 af 18. december 2003 om vederlag m.v. til medlemmer af Landstinget og Landsstyret m.v. Kapitel 1 Landstingets medlemmer: Vederlag, omkostningstillæg, boligforhold, rejseudgifter og

Læs mere

Betaling mv. under funktion i højere stilling for tjenestemænd i staten og folkekirken

Betaling mv. under funktion i højere stilling for tjenestemænd i staten og folkekirken Cirkulære om Betaling mv. under funktion i højere stilling for tjenestemænd i staten og folkekirken 2005 Cirkulære af 13. september 2005 Perst. nr. 046-05 PKAT nr. J.nr. 05-532-14 Indholdsfortegnelse Cirkulære

Læs mere

Suspension mv. og ulovlig udeblivelse

Suspension mv. og ulovlig udeblivelse Cirkulære om Suspension mv. og ulovlig udeblivelse 2008 Cirkulære af 5. december 2008 Perst. nr. 073-08 J.nr. 07-537-6 2 Indholdsfortegnelse Cirkulære Indledning... 5 Generelle bemærkninger... 5 Ikrafttræden...

Læs mere

SØU Satser for 2015 Godtgørelser til både ulønnede og lønnede bestyrelsesmedlemmer, hjælpere og ansatte

SØU Satser for 2015 Godtgørelser til både ulønnede og lønnede bestyrelsesmedlemmer, hjælpere og ansatte Satser for 2015 Godtgørelser til både ulønnede og lønnede bestyrelsesmedlemmer, hjælpere og ansatte Emne Grænser Sats i kroner Kørselsgodtgørelse NB 1 Indtil 20.000 km 3,70 Over 20.000 km 2,05 Rejsegodtgørelse

Læs mere

Side 1. Dampfærgevej 22 Postboks København Ø Tlf.: August 2000 J.nr /00

Side 1. Dampfærgevej 22 Postboks København Ø Tlf.: August 2000 J.nr /00 Side 1 Dampfærgevej 22 Postboks 2593 2100 København Ø Tlf.: 3529 8100 August 2000 J.nr. 7-2113-2/00 NY TJENESTEREJSEAFTALE Der er indgået aftale om en ny tjenesterejseaftale mellem Finansministeriet og

Læs mere

Side 1. Dampfærgevej 22 Postboks København Ø Tlf.: August 2000 J.nr /00

Side 1. Dampfærgevej 22 Postboks København Ø Tlf.: August 2000 J.nr /00 Side 1 Dampfærgevej 22 Postboks 2593 2100 København Ø Tlf.: 3529 8100 August 2000 J.nr. 7-2113-2/00 NY TJENESTEREJSEAFTALE Der er indgået aftale om en ny tjenesterejseaftale mellem Finansministeriet og

Læs mere

Suspension mv. og ulovlig udeblivelse

Suspension mv. og ulovlig udeblivelse Cirkulære om Suspension mv. og ulovlig udeblivelse 2005 Cirkulære af 2. november 2005 Perst. nr. 052-05 PKAT nr. J.nr. 05-537-19 Indholdsfortegnelse Cirkulære Indledning... 3 Generelle bemærkninger...

Læs mere

Fradrag i tjenestemænds løn for naturalydelser

Fradrag i tjenestemænds løn for naturalydelser Cirkulære om aftale om Fradrag i tjenestemænds løn for naturalydelser 2004 Cirkulære af 21. april 2004 Perst. nr. 027-04 PKAT nr. J.nr. 04-546-8 Indholdsfortegnelse Cirkulære...3 Bilag Aftale om fradrag

Læs mere

GRØNLANDS POLITI AFTALE OM ARBEJDSTIDSREGLEMENT I GRØNLAND GÆLDENDE FOR POLITITJENESTEMÆND STATIONERET I NUUK

GRØNLANDS POLITI AFTALE OM ARBEJDSTIDSREGLEMENT I GRØNLAND GÆLDENDE FOR POLITITJENESTEMÆND STATIONERET I NUUK GRØNLANDS POLITI AFTALE OM ARBEJDSTIDSREGLEMENT I GRØNLAND GÆLDENDE FOR POLITITJENESTEMÆND STATIONERET I NUUK Indhold Indledning... 3 1. Aftale... 3 1.1 Reglerne gælder for... 3 1.2 Reglerne gælder delvis

Læs mere

FINANSMINISTERIET. Cirkulære om organisationsaftale for. Lærere ved Skovskolens SA/EUD-afdeling

FINANSMINISTERIET. Cirkulære om organisationsaftale for. Lærere ved Skovskolens SA/EUD-afdeling FINANSMINISTERIET Cirkulære om organisationsaftale for Lærere ved Skovskolens SA/EUD-afdeling 1999 INDHOLD Side CIRKULÆRE Generelle bemærkninger...1 ORGANISATIONSAFTALE 1. Organisationsaftalens område...3

Læs mere

EKSAMEN 2014. Vi byder dig velkommen til VIA University College - Læreruddannelsen i Silkeborg og sender dette materiale til information.

EKSAMEN 2014. Vi byder dig velkommen til VIA University College - Læreruddannelsen i Silkeborg og sender dette materiale til information. Vi byder dig velkommen til VIA University College - Læreruddannelsen i Silkeborg og sender dette materiale til information. Læreruddannelsen har følgende adresse og telefonnummer: Nattergalevej 1, Postboks

Læs mere

Cirkulære om. Organisationsaftale for maskinmestre i land

Cirkulære om. Organisationsaftale for maskinmestre i land 1995 Cirkulære om Organisationsaftale for maskinmestre i land INDHOLD Side CIRKULÆRE Generelle bemærkninger...3 Bemærkninger til de enkelte bestemmelser...3 ORGANISATIONSAFTALE 1. Organisationsaftalens

Læs mere

Cirkulære om suspension mv. og ulovlig udeblivelse

Cirkulære om suspension mv. og ulovlig udeblivelse CIR nr 9852 af 05/12/2008 (Gældende) Udskriftsdato: 15. juni 2019 Ministerium: Finansministeriet Journalnummer: Finansministeriet, Personalestyrelsen, j.nr. 07-537-6 Senere ændringer til forskriften Ingen

Læs mere

Regulativ om løn og ansættelsesvilkår for lærere og ledere ved voksenuddannelsescentre

Regulativ om løn og ansættelsesvilkår for lærere og ledere ved voksenuddannelsescentre Cirkulære om Regulativ om løn og ansættelsesvilkår for lærere og ledere ved voksenuddannelsescentre 2007 Cirkulære af 13. april 2007 Perst. nr. 042-07 PKAT nr. 128 J.nr. 06-333/51-32 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Ernærings- og husholdningsøkonomer samt aftale om nyt lønsystem for tjenestemandsansatte ernærings- og husholdningsøkonomer

Ernærings- og husholdningsøkonomer samt aftale om nyt lønsystem for tjenestemandsansatte ernærings- og husholdningsøkonomer Cirkulære om organisationsaftale for Ernærings- og husholdningsøkonomer samt aftale om nyt lønsystem for tjenestemandsansatte ernærings- og husholdningsøkonomer 2005 Cirkulære af 25. januar 2006 Perst.

Læs mere

Cirkulære om. Aftale om fradrag i tjenestemænds løn for naturalydelser

Cirkulære om. Aftale om fradrag i tjenestemænds løn for naturalydelser Cirkulære om Aftale om fradrag i tjenestemænds løn for naturalydelser 2002 Indhold Cirkulære 3 Bilag Aftale om fradrag i tjenestemænds løn for naturalydelser...4 1. Ophold med fuld forplejning...4 2. Boligopvarmning...5

Læs mere

Tillæg mv. for visse tjenestemands- og tjenestemandslignende ansatte lærere ved professionshøjskoler (AC s forhandlingsområde)

Tillæg mv. for visse tjenestemands- og tjenestemandslignende ansatte lærere ved professionshøjskoler (AC s forhandlingsområde) Cirkulære om Tillæg mv. for visse tjenestemands- og tjenestemandslignende ansatte lærere ved professionshøjskoler (AC s forhandlingsområde) 2008 Cirkulære af 25. august 2009 Perst. nr. 054-09 PKAT nr.

Læs mere

NALUNAARUTIT - Grønlandsk Lovsamling

NALUNAARUTIT - Grønlandsk Lovsamling - 1 NALUNAARUTIT - Grønlandsk Lovsamling Serie C-I 30. j uni 2004 Af sni t 2, Gr uppe 1 Lb. nr. Aftale om klassificering af ledere og undervisere ved Ilinniarfissuaq/Seminariet, Socialpædagogisk Seminarium,

Læs mere

Løn- og ansættelsesvilkår for tidsbegrænset ansatte medarbejdere til varetagelse af opgaver i udlandet

Løn- og ansættelsesvilkår for tidsbegrænset ansatte medarbejdere til varetagelse af opgaver i udlandet 1 Lokalaftale nr. 11.F Redigeret 2013 Løn- og ansættelsesvilkår for tidsbegrænset ansatte medarbejdere til varetagelse af opgaver i udlandet Tele Danmark A/S og Telekommunikationsforbundet har i forbindelse

Læs mere

AFSKRIFT CIRKULÆRE OM SÆRLIGE FERIEFRIDAGE

AFSKRIFT CIRKULÆRE OM SÆRLIGE FERIEFRIDAGE Side 1 AFSKRIFT CIRKULÆRE OM SÆRLIGE FERIEFRIDAGE Til samtlige ministerier m.v. 1. Finansministeriet og centralorganisationerne har den 20. september 1999 indgået aftale om særlige feriefridage, der er

Læs mere

Cirkulære om. Tjenestefrihed mv. til pasning af alvorligt syge børn og nærtstående

Cirkulære om. Tjenestefrihed mv. til pasning af alvorligt syge børn og nærtstående Cirkulære om Tjenestefrihed mv. til pasning af alvorligt syge børn og nærtstående 2002 1 Cirkulære om tjenestefrihed mv. til pasning af alvorligt syge børn og nærtstående (Til samtlige ministerier mv.)

Læs mere

Aftale om godtgørelse for merarbejde til overenskomstansatte

Aftale om godtgørelse for merarbejde til overenskomstansatte Side 1 Aftale om godtgørelse for merarbejde til overenskomstansatte akademikere KL AC Side 2 Indholdsfortegnelse Side 1. Aftalens område... 3 2. Merarbejdsbegrebet... 3 3. Indberetning... 3 4. Merarbejdets

Læs mere

Maj 2004 J.nr. APV AFSKRIFT CIRKULÆRE OM AFTALE OM FRADRAG I TJENESTEMÆNDS LØN FOR NATURALYDELSER

Maj 2004 J.nr. APV AFSKRIFT CIRKULÆRE OM AFTALE OM FRADRAG I TJENESTEMÆNDS LØN FOR NATURALYDELSER Side 1 Dampfærgevej 22 Postboks 2593 2100 København Ø Tlf.: 3529 8100 Maj 2004 J.nr. APV2112-106844 AFSKRIFT CIRKULÆRE OM AFTALE OM FRADRAG I TJENESTEMÆNDS LØN FOR NATURALYDELSER (Til samtlige ministerier)

Læs mere

FINANSMINISTERIET. Cirkulære om. Flyttegodtgørelse

FINANSMINISTERIET. Cirkulære om. Flyttegodtgørelse FINANSMINISTERIET Cirkulære om Flyttegodtgørelse 2000 INDHOLD Side CIRKULÆRE... 1 AFTALE... 5 Kapitel 1. Afgrænsninger, definitioner og andre almindelige bestemmelser... 5 Dækningsområde... 5 Formål...

Læs mere

FINANSMINISTERIET. Cirkulære om. og ansættelsesvilkår for PHARE-eksperter

FINANSMINISTERIET. Cirkulære om. og ansættelsesvilkår for PHARE-eksperter FINANSMINISTERIET Cirkulære om løn- Regulativ om og ansættelsesvilkår for PHARE-eksperter 1999 INDHOLD Side CIRKULÆRE Generelle bemærkninger... 1 REGULATIV 1. Område... 3 2. Løn... 3 3. Tillæg... 3 4.

Læs mere

NALUNAARUTIT - Grønlandsk. Lovsamling. Serie C-I. Afsnit 2, Gruppe 2. Lb.nr. Aftale. justering af tjenestemandslør.ninger m.v.

NALUNAARUTIT - Grønlandsk. Lovsamling. Serie C-I. Afsnit 2, Gruppe 2. Lb.nr. Aftale. justering af tjenestemandslør.ninger m.v. NALUNAARUTIT - Grønlandsk Lovsamling Serie C-I Afsnit 2, Gruppe 2 Lb.nr. Aftale om justering af tjenestemandslør.ninger m.v. Der er mellem Naalakkersuisut og Ilinniartitsisut Meeqcat Atuarfianneersut Kattuffiat,

Læs mere

Tjenestefrihed af familiemæssige årsager

Tjenestefrihed af familiemæssige årsager Cirkulære om Tjenestefrihed af familiemæssige årsager 2008 Cirkulære af 10. juni 2008 Perst. nr. 015-08 PKAT nr. J.nr. 08-528-19 Indholdsfortegnelse Cirkulære Generelle bemærkninger...3 Ikrafttræden mv....5

Læs mere

Regulativ af 3. oktober 2017 om en ministersekretærs ansættelsesforhold i Grønlands Selvstyre.

Regulativ af 3. oktober 2017 om en ministersekretærs ansættelsesforhold i Grønlands Selvstyre. Ministersekretærer Regulativ af 3. oktober 2017 om en ministersekretærs ansættelsesforhold i Grønlands Selvstyre. 1 Anvendelsesområde Regulativet gælder for ansættelse af ministersekretærer for medlemmer

Læs mere

Satsregulering pr. 1. januar 2013 for tjenesterejser

Satsregulering pr. 1. januar 2013 for tjenesterejser Cirkulære af 20. december 2012 Modst.nr. 040-12 J.nr. 12-5411-18 Cirkulære om Satsregulering pr. 1. januar 2013 for tjenesterejser 2012 2 Indholdsfortegnelse Cirkulære...5 Bilag 1. Transportgodtgørelse

Læs mere

Hjemmestyrets bekendtgørelse nr. 21 af 1. juli 2008 om tilskud til kurser på erhvervsuddannelsesområdet

Hjemmestyrets bekendtgørelse nr. 21 af 1. juli 2008 om tilskud til kurser på erhvervsuddannelsesområdet Hjemmestyrets bekendtgørelse nr. 21 af 1. juli 2008 om tilskud til kurser på erhvervsuddannelsesområdet I medfør af 49 og 52, stk. 2, i landstingsforordning nr. 2 af 31. maj 1999 om erhvervsuddannelser

Læs mere

Ferie for statens tjenestemænd i Grønland

Ferie for statens tjenestemænd i Grønland Cirkulære om Ferie for statens tjenestemænd i Grønland 2005 Cirkulære af 6. juni 2005 Perst. nr. 031-05 PKAT nr. J.nr. 02-233-11 Indholdsfortegnelse Cirkulære Generelle bemærkninger... 3 Aftale 1.... 5

Læs mere

Cirkulære om Protokollat for akademikere i Sundhedsministeriet

Cirkulære om Protokollat for akademikere i Sundhedsministeriet 2.3.4 1993 Cirkulære om Protokollat for akademikere i Sundhedsministeriet 2.3.4 1 CIRKULÆRE OM PROTOKOLLAT FOR AKADEMIKERE I SUNDHEDSMINISTERIET Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation

Læs mere

Tjenestefrihed af familiemæssige årsager

Tjenestefrihed af familiemæssige årsager Cirkulære om Tjenestefrihed af familiemæssige årsager 2019 Cirkulære af 29. april 2019 Modst. nr. 019-19 J.nr. 2018-8162 2 Indholdsfortegnelse Cirkulære Generelle bemærkninger... 5 Ikrafttræden mv....

Læs mere

Cirkulære om tjenestefrihed af familiemæssige årsager

Cirkulære om tjenestefrihed af familiemæssige årsager CIR nr 9260 af 10/06/2008 Udskriftsdato: 3. august 2019 Ministerium: Finansministeriet Journalnummer: Finansministeriet, Personalestyrelsen j.nr. 08-528-19 Senere ændringer til forskriften CIR1H nr 9375

Læs mere

Cirkulære om satsregulering pr. 1. januar 2013 for tjenesterejser

Cirkulære om satsregulering pr. 1. januar 2013 for tjenesterejser CIR nr 9016 af 20/12/2012 (Historisk) Udskriftsdato: 23. november 2017 Ministerium: Finansministeriet Journalnummer: Finansministeriet, Moderniseringsstyrelsen, j.nr. 12-5411-18 Senere ændringer til forskriften

Læs mere

Cirkulære om. Regulativ om lønog ansættelsesvilkår for Phare-eksperter

Cirkulære om. Regulativ om lønog ansættelsesvilkår for Phare-eksperter Cirkulære om Regulativ om lønog ansættelsesvilkår for Phare-eksperter 2002 1 CIRKULÆRE OM REGULATIV OM LØN- OG ANSÆTTELSESVILKÅR FOR PHARE-EKSPERTER Hermed fremsendes Finansministeriets regulativ af 21.

Læs mere