Tour Mont Blanc - Climb for Charity. Til fordel for Børneulykkesfonden

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tour Mont Blanc - Climb for Charity. Til fordel for Børneulykkesfonden"

Transkript

1 Tour Mont Blanc - Climb for Charity Til fordel for Børneulykkesfonden

2 Forord I august 2015 besteg det første Team Climb for Charity Mont Blanc Tete til fordel for Børneulykkesfonden. Med Holdkaptajn Henrik Uth, administrerende direktør Survey Association, i front med resten af teamet bestående af erhvervsfolk og kendte som f.eks. Kira Eggers og Cecilie Hother tog de den spændende udfordring op for at bestige Centraleuropas højeste bjerg Mont Blanc til fordel for Børneulykkesfonden. Nu skal Climb for Charity 2016 planlægges og i 2016 forventes der at der bliver samlet 16 personer der skal af sted på dette spændende eventyr. Henrik Uth er holdkaptajn for Climb for Charity og står for sammensætningen af teamet for 2016 for at sikre at alle er forenet omkring målsætningerne nemlig at kombinere en fantastisk oplevelse, samtidig med at støtte et godt formål. Deltagerne der skal bestige Mont Blanc får til opgave, at indsamle midler til Børneulykkesfonden. Indsamling af midler til fonden vil dels ske via private donationer, samt gennem firmasponsorater. Firmasponsorer vil kunne købe forskellige sponsor pakker, som udover logo på deltagernes tøj vil inkludere forskellige tilbud om arrangementer.

3 Deltagere 2015 Kristina Nielsen Portfolie Mng. Cecilie Hother TV Vært TV 2 Kira Eggers Pers. Træner Louise Windelboe Konsulent Kasper Kirkegaard Nordisk Film Michael Hansen CEO Henrik Uth CEO Jesper Kramer Konsulent Flemming Dræby Personal Banker Thomas Honoré CEO

4 Turen 2015 Som optakt til turen skulle samtlige deltagere igennem mange måneder med hård træning og stopprøver, for at sikre deres form og styrke, førend at deltagerne blev sendt afsted mod Frankrig og den endelige udfordring - at forsøge bestigning af Mont Blanc. Årets tur til Mont Blanc bød på mange op og nedture for de modige deltagere, der måtte døje med højdesyge og dårligt vejr. På trods af udfordringerne klarede deltagerne sig enestående, grundet være en god portion viljestyrke og deres forudgående træning, hvilket resulterede i at deltagerne nåede toppen. Takket være sponsorerne og den medfølgende presseomtale, før, under og efter turen, fik deltagerne indsamlet penge til Børneulykkefondens forebyggende arbejde.

5 Resultater 2015 Sponsorater og indsamlinger Presseomtale Betternow Øvrige sponsorbidrag Auktion I alt kr kr. ca kr kr. Artikler i aviser og ugeblade som f.eks. Børsen, Se og Hør, Ude og Hjemme m.m. Primært artikler med udtalelser fra Kira, Cecilie og Thomas Samlet presseomtale kr. Brug af de indsamlede midler Nye tal fra databasen Børns Sundhed viser, at antallet af førskolebørn med motoriske udfordringer er steget fra 25,9 procent i 2010 til 31,4 procent i De indsamlede midler anvendes til et nyt bevægelsesprojekt målrettet børn i alderen 1-3 år hos Børneulykkesfonden, som lanceres i forbindelse med Dagplejernes Dag Maj 2016, for at sætte fokus på børns motorik. Det forventes at børn i alderen 1-3 år vil deltage i 2016

6 Sponsorer 2015 Ovenstående sponsorer har bidraget til Climb for Chairty enten via sponsorat ( Betalt via BetterNow eller direkte til fonden ) samt naturalia som f.eks. tøj til holdet, foredrag m.v.

7 Video fra turen

8 Tour Mont Blanc - Climb for Charity Turen 2016

9 Baggrund I juni 2016 deltager et nyt hold i Climb for Charity med det formål at bestige Mont Blanc samt indsamle midler til Børneulykkesfondens forebyggende arbejde. Deltagerne på holdet er personer der er i god fysisk form og besidder et sundt helbred, da bestigning af Mont Blanc er en stor udfordring og er en tur med høje bjerge, lav ilt indhold og vekslende vejr og vind forhold over en længere distance. Oplevelsen vil være fordelt ud på 5-7 dage hvor de sidste 2 dage er den endelige bestigning af bjerget. Øvrige dage vil bestå af træningsdage, hvor holdet kommer igennem alle typer terræn lige fra almindelige trekkingsstiger, eksponerede klippekanter til snævre sne-grater. Som sponsorpartner er der god mulighed for networking, fællesskab og eksponering via presse, synlighed på holdene som består af stærke erhvervsprofiker samt kendte personer og ikke mindst at støtte en god sag der sætter fokus på børns sikkerhed i Danmark.

10 Deltagere 2016 Der forventes min. 16 deltagere i 2016 og her er dem der har sagt ja til deres deltagelse indtil videre. Vi har ud over vores pigehold med kendte personer minimum et drengehold i pipeline men ingen 100% bekræftede navne endnu. Det samlede hold forventes af være klar i løbet af januar Sisse Fisker TV Vært Cecilie Hother TV Vært Kira Eggers Pers. Træner Rikke Cedervall Laursen CEO Henrik Uth CEO Thomas Honoré CEO Nicolai Sand Sponsor direktør Henrik Preisler Læge

11 PR og markedsføring Børneulykkesfonden og deltagerne til løbet ønsker et bredt kendskab til deres deltagelse i Mont Blanc bestigningen og deres støtte til Børneulykkesfonden. Vedlagte plan er blot et oplæg og der forventes at komme endnu flere tiltag på: TV (Go TV2, Aftenshowet, Lorry) Radio Ugeblade, magasiner og aviser Udsendelse af pressemeddelelse fra Børneulykkesfonden og deltagerne Facebook Børneulykkesfonden Nyhedsbrev Børneulykkesfonden Børneulykkesfondens ambassadører Info til medlemmer i Børneulykkesfonden Banner på

12 Sponsor Pakker Diplom fra DKK 500 Logo på Team Climb for Charity website Sponsordiplom Støttebanner til brug på eget website Mulighed for at downloade Årets Team Climb for Charity film Bronze Fra DKK 5000 Logo på Team Climb for Charity website Sponsordiplom Støttebanner til brug på eget website Mulighed for at downloade Årets Team Climb for Charity film Logo på flag der skal med på toppen Silver Fra DKK 10,000 Logo på Team Climb for Charity website Sponsordiplom Støttebanner til brug på eget website Mulighed for at downloade årets Team Climb for Charity film Logo på flag der skal med på toppen Logo på Børneulykkesfondens website Logo på følgebiler ( det er sponsors ansvar at aflevere streamer) En præsentation til virksomheden af Climb for Charity

13 Sponsor Pakker Gold Fra DKK 20,000 Logo på Team Climb for Charity website Sponsordiplom Støttebanner til brug på eget website Mulighed for at downloade årets Team Climb for Charity film Logo på flag der skal med på toppen Logo på Børneulykkesfondens website Logo på følgebiler ( det er sponsors ansvar at aflevere streamer) En præsentation til virksomheden af Climb for Charity Logo på team tøj Platin - navnesponsor DKK 150,000 Logo på Team Climb for Charity website Sponsordiplom Støttebanner til brug på eget website Mulighed for at downloade årets Team Climb for Charity film Logo på flag der skal med på toppen Logo på Børneulykkesfondens webside Logo på følgebiler ( det er sponsors ansvar at aflevere streamer) En præsentation til virksomheden af Climb for Charity Logo på team tøj Navnesponsor for Climb for Charity så holdet kommer til at hedde Team XXX (firmanavn) Climb for Charity. Nævnes i alt presseomtale m.m. Coaching/trænings sessions omkring Ultraløb, træningsprogram, erhvervsliv balance med sport etc.

14 Øvrige Sponsor Pakker Naturalia Logo på Team Climb for Charity website Sponsordiplom Støttebanner til brug på eget website Mulighed for at downloade Årets Team Climb for Charity film En unik mulighed for at sample relevante produkter over for en interessant målgruppe. Pris: Relevante produktsponsorater som er med til holde holdenes udgifter nede. Ved større produktsponsorater kan pakken evt. ændres så der også kommer logo på tøj Støtteauktion Logo på Team Climb for Charity website Sponsordiplom Banner der udarbejdes til støtteauktionen Støttebanner til brug på eget website Mulighed for at downloade årets Team Climb for Charity film Pris: Produkter til velgørenhedsauktionen på Odendo.dk.

15 Kontaktoplysninger Nicolai Sand, Sponsor direktør, Climb for Charity Mail: Henrik Uth, CEO, Survey Association Ltd. Mobil: Mail: Henriette Madsen, Generalsekretær Børneulykkesfonden Mobil: Mail:

16 Tour Mont Blanc - Climb for Charity Bilag

17 Hvem er Børneulykkesfonden? Børneulykkesfonden er en non-profit organisation, der forsøger at forebygge skader i børnehøjde i Danmark. Hvert år kommer ca børn under 15 år ud for en ulykke og på skadestuen. Børneulykkesfonden arbejder for at skabe sikre rammer for danske børn i hjemmet, i trafikken og til sport/fritidsaktiviteter, uden at gå på kompromis med børnenes leg, kreativitet og fysisk udfoldelse. Børneulykkesfonden arbejder for øget børnesikkerhed og ønsker færre børneulykker i Danmark. Børneulykkesfonden arbejder for et Danmark, hvor der er fokus på forebyggelse og læring om sikkerhed indenfor for områderne hjemmet, trafikken og idræt/fritid. Børneulykkesfondens vision er at gøre Danmark til det førende land indenfor børnesikkerhed. På grundlag af dokumenteret viden om børneulykker, oplyser Børneulykkesfonden om forebyggelse og sikkerhed i børnehøjde i samarbejde med en lang række partnere. Dette sker gennem kampagner, projekter og arrangementer til flere grupper i samfundet; børn, forældre, bedsteforældre og fagpersoner, der alle arbejder med børn i hverdagen.

18

19

20 Sponsormøde efter turen