LEJREEGNENS HUSHOLDNINGSFORENING S AFTENSKOLE. Folkeoplysning og fritid i Lejre kommune 2015/16

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "LEJREEGNENS HUSHOLDNINGSFORENING S AFTENSKOLE. Folkeoplysning og fritid i Lejre kommune 2015/16"

Transkript

1 LEJREEGNENS HUSHOLDNINGSFORENING S AFTENSKOLE Folkeoplysning og fritid i Lejre kommune 2015/16

2 L.H.F.s Aftenskole - DIN LOKALE AFTENSKOLE Formand: Birthe Jacobsen Skoleleder: Ole Schuldt-Larsen Tlf: Hjemmeside: lhf@husflid.dk Bank: Reg. nr Konto nr I november 1933 startede man Lejre Husholdningsforening. Med gode konsulenter, og velbesøgte demonstrationer var nu et stort og socialt arbejde i gang. I de fleste hjem var der jo på den tid ansat unge piger. I gik mere end 30 af dem til oplæring en eftermiddag om ugen. Kurser i syning af kjoler, drengebukser, vævning og finere håndarbejde opstod, og så var en undervisning i gang. I kom L.H.F. under den kommunale aftenskole og ungdomsundervisning. Kernefortælling: Folkeoplysning i takt med tiden I Fora ønsker vi at skabe rum til læring og kreativitet. Vi ønsker at skabe rum til folkeoplysning i takt med tiden. Vi går forrest, når det handler om til stadighed at gøre folkeoplysning relevant. Vi relaterer til den måde, danskerne lever på, til hverdagen og til verden omkring os. Vi tilbyder kurser, aktiviteter og oplevelser, der giver alle mulighed for værdifuld læring med mening. Og vi gør det fulde af engagement og begejstring. Med fokus på samvær og fællesskab. Vi vægter nærhed højt - i alle led. Du kan kende os på, at vi vil dig noget. Hos os bliver medlemmer og kursister nærværende, aktive deltagere og ikke passive tilskuere. Det er de glade for og det er vi stolte af. Vi er til stede og aktive i hele landet; i de store byer og de små samfund. Vi dyrker den lokale forankring og det lokale initiativ. Vi er fagligt stærke. Vores kurser og aktiviteter er kendetegnet ved høj kvalitet og stærke lærerkræfter; mennesker, der brænder for deres fag og for formidling. Vi lægger vægt på at sætte undervisningen i et samfundsmæssigt perspektiv lille eller stort, smalt eller bredt. Vi dyrker det gode håndværk som kilde til kreativitet og udvikling. Og vi har stor kærlighed for det fællesskab, der opstår, når man skaber noget sammen. Vi udfordrer vanetænkning og sætter vores fag i nye sammenhænge. Vi giver plads og støtte til initiativet. Derfor vil du se os udvikle nye undervisningsformer og bruge ny viden, ny teknologi og nye omgangsformer. Alt sammen for at skabe de bedste rammer for læring og fællesskab.

3 BEVÆGELSESFAG AFSPÆNDING GOTVEDGYMNASTIK Undervisningen tager sigte på opøvelse af kropsbevidstheden, der indebærer stræk og styrkelse af alle led og muskler, så du bevarer smidighed og bevægelighed. Kondition, så du får mere energi i din hverdag, og forbedrer dit kredsløb. Afspænding og udspænding som øger din kropsbevidsthed, så du undgår spændinger. Styrk din ryg. Brug den rigtigt. Løs op for nakke og skuldre. Træn din bækkenbund. Vær god ved dine fødder. Kort sagt: At have det bedre. OBS! Betalingen kan deles i 2 rater. Underviser: Merete Dalby, bevægelsespædagog. 27 x 1,5 lektioner kr ,00 Hold Onsdag Lejrevej 17, gymnastiksalen Holdstart: Hold Onsdag Lejrevej 17, gymnastiksalen Holdstart: AFSPÆNDING og Callanetics Undervisningen tager sigte på opøvelse af kropsbevidstheden, der indebærer stræk og styrkelse af alle led og muskler, så du bevarer smidighed og bevægelighed og forbedrer dit kredsløb. Afspænding og udspænding som øger din kropsbevidsthed, så du undgår spændinger. Styrk din ryg. Brug den rigtigt. Løs op for nakke og skuldre. Træn din bækkenbund. Vær god ved dine fødder. Teori om funktioner/fejl. Kort sagt: At have det bedre. OBS: Betalingen kan deles i 2 rater. Underviser: Birgitte Cleveland Rørstrøm 23 x 2 lektioner kr ,00 Hold Mandag Osted skole, Gymnastiksalen Holdstart: Hold Mandag Lejrevej 17, Gymnastiksalen Holdstart:

4 PRAKTISK-MUSISKE EMNER BLOMSTERBINDING På kurset læres at arrangere friske og tørrede blomster. Vi udnytter havens og naturens materialer. Vi laver dekorationer, kranse og buketter i mange former. Til jul adventskranse og julebinderier. Underviser: 7 x 3,5 lektioner kr ,00 Hold Mandag Osted skole, kantinen Holdstart: BLOMSTERBINDING, julebinderier Kom og lær at binde dine egne julebinderier. Spændende Juledekorationer, kalenderlys, adventskranse, julekurve og meget andet. Kurset er for alle aldre, både børn, unge og voksne m/k. Materialeliste udsendes ca. 14 dage før. Underviser: 2 x 7,5 lektioner kr. 600,00 Hold Fredag Osted skole, kantinen Holdstart: Lørdag Hold Fredag Osted skole, kantinen Holdstart: Lørdag PATCHWORK Undervisningen henvender sig til både begyndere og øvede, og vil blive tilrettelagt efter deltagernes ønsker. Er du begynder, starter vi med de forskellige teknikker fra bunden. Har du syet patchwork før, arbejder vi videre med de nyeste teknikker. Vi syr bl.a. sengetæpper, bordløbere, puder, vægophæng, tasker og ting til jul og påske. Underviser: Dorte Gjelstrup 54 lektioner kr ,00 Ca. hver 4. uge Se hjemmesiden Hold Lørdag Gevninge beboerhus Holdstart:

5 PRAKTISK-MUSISKE EMNER MODESYNING Kurset er for både begyndere og viderekomne. Du lærer at lægge mønster på stof, klippe og sy efter egne eller færdige modeller fra journal. Kursets formål er at du bliver i stand til at sy tøj du kan lide uden større besvær og udgifter, og uanset om du har brug for en lille, stor eller skæv størrelse. Du vil få vejledning om snit og farver til netop dig, og kan sy alt fra børnetøj til tøj i store størrelser. Underviser: Jytte Knudsen 10 x 3,0 lektioner kr.1.075,00 Ca. hver 2 uge Hold Tirsdag Allerslev skole, håndarbejdslokalet Holdstart: VÆVNING Har du lyst til at lære at væve dine egne tekstiler, er dette lige noget for dig. Vi gennemgår væven, dens funktioner og alt hvad der hører med til at kunne sætte en væv op. Vi afprøver forskellige væveteknikker og gennemgår teorien hertil. Vi kommer ind på anvendelsen af garner og efterbehandling af de vævede tekstiler. Du kan fx væve tørklæder, stof til en jakke, viskestykker eller hvad med nye puder til sofaen? Det er muligt at leje væv. Underviser: Hanne Blanchfield 18 x 3,5 lektioner kr.1.950,00 Hold Tirsdag Osted skole, pavillonen Holdstart: Hold Tirsdag Osted skole, pavillonen Holdstart: KNIPLING Kunsten at kniple Knipling er et dejligt håndarbejde både udfordrende og afstressende. Vi arbejder med gamle fine mønstre, eller du kan eksperimentere med farver, form og teknikker. Fælles for det hele er de grundlæggende slag i knipling, som man først skal lære og det er ikke så svært. Så kan man gå videre med at lave smukke traditionelle kniplearbejder eller nye spændende brugs- og dekorationsting. BEGYNDER: Har du aldrig kniplet før, er dette kursus lige noget for dig, da du får mulighed for at starte fra bunden og lære de forskellige slag og du lærer at læse en arbejdstegning. ØVEDE: De øvede deltagere knipler individuelt og vælger selv deres mønstre. Har du et arbejde stående, som aldrig er blevet færdigt, så tag det med. Du har også mulighed for at tegne dine egne mønstre til Torchonkniplinger. Du må gerne ringe til underviseren og høre nærmere på tlf Materialer kan købes efter aftale med underviseren. Underviser: Benthe Larsen 7 x 5 lektioner kr. 975,00 Hold Søndag Osted Kulturhus, Alfarvejen 13 Holdstart:

6 PRAKTISK-MUSISKE EMNER TASKEFLETNING Hvis du har lyst til at lære at flette tasker i papir, er der et tilbud til dig. Papir kan være aviser, gavepapir, blade, gamle vejkort, nodehæfter eller hvad man synes. Vi starter med at lære at skære papir, tape, folde og flette, sy sammen, sætte lynlås i og lave 2-3 forskellige bunde. Man kan lave alt hvad fantasien tillader, men jeg havde tænkt at starte med en lille clutch (taske uden hank) og eventuelt lave en dækkeserviet. Materialer skal selv medbringes. Underviser: Marguerite Elkjær Petersen 7 x 3 lektioner kr.800,00 Hold Tirsdag Osted skole Holdstart FILT ULDENS LEGEPLADS Kurset henvender sig til nybegyndere, men har du prøvet at filte før, vil du også få glæde af kurset. Uld er et fantastisk materiale! Dets evne til at filte giver mange muligheder for at lege med udtryk og form. Sjove ting kan ske undervejs, og nye projekter og idéer opstår. Du vil blive introduceret for 4 forskellige former for filtning: Vådfiltning: Med vand og sæbe forvandles den kartede uld til filtede stykker, som kan bruges til at sy tasker, punge, etuier mm. Også velegnet til tørklæder og til små emner som nøgleringe og figurer. Nunofiltning: Her filtes ulden på silke eller gaze med vand og sæbe. Resultatet bliver let og er derfor meget anvendt til tørklæder. Nålefiltning: Egner sig godt til dekoration og til at lave små figurer. Filtning i vaskemaskinen: Her strikkes emnet først i filteegnet garn, og derefter lader man vaskemaskinen gøre arbejdet for sig. Arbejdet bliver fast og derfor egnet til tasker, sutsko, tehætter og lignende. Når du er blevet fortrolig med de forskellige teknikker, arbejder du selv videre med de teknikker du har lyst til. Du kan også kombinere teknikkerne. Fantasien får frit spil! Kom og leg! I kursusprisen er der inkluderet materialer til at komme i gang med de forskellige teknikker, men der ud over må udgifter til materialer påregnes. Håndklæde, saks, vandforstøver og skål til sæbevand medbringes. Har du spørgsmål til kurset er du velkommen til at kontakte mig på mail: sanne.christoffersen@gmail.com Underviser: Sanne Christoffersen 10 x 3 lektioner kr ,00 Hold Onsdag Osted kulturhus, Alfarvejen 13 Holdstart: PILEFLET

7 Flet i natur- og genbrugsmaterialer. Vi fletter stort og småt, ude og inde, til gavn og glæde. Der vil blive mulighed for at flette med pil, strå, græsser og alverdens genbrugsmaterialer. Medbring gerne sjove og mærkelige materialer fra naturen eller skuret, så ser vi hvad vi kan få ud af det. Der vil også blive mulighed for at flette firkantede kurve på stativ. Mulighederne er mange næsten uendelige. Hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker mht. materialer er du velkommen til at kontakte mig på Marianne@pilidetfri.dk eller Medbring en god rosensaks og en lille snittekniv. Der må påregnes materialeudgifter på 150,00-200,00 kr. Underviser: Marianne Mortensen 2 x 8 2/3 lektioner kr. 700,00 En hel weekend Hold Lørdag Dalbyvej 9, 4653 Karise Søndag Dalbyvej 9, 4653 Karise DEBAT/FOREDRAG Jotunheimen Rundt Foredraget er et fyrværkeri af smukke natur- og landskabsbilleder. Man følger en international gruppes vandring i 8 dage rundt i Jotunheimen. Turen er tilrettelagt af Den Norske Turistforening, der ejer de fleste hytter, og som vedligeholder stier og afmærkninger. Foredraget beskriver områdets natur, Jotunheimens historie og de oplevelser, gruppen gennemlever på turen. Foredragsholder: Mogens Tranders Kr. 80,00. Hold Onsdag Osted skole, kantinen Første verdenskrig Jeg starter med optakten til krigen. Hvordan var den politiske situation? Kunne krigen have været undgået? Så følger krigens forløb i Europa, kolonierne og til søs. Jeg kommer ind på de største slag og den rivende teknologiske udvikling, som følger med en krig. Men jeg prøver at undgå at fortabe mig i militære spidsfindigheder. Jeg kommer løbende ind på situationen i Danmark. Hvordan havde borgerne det? Kvindefrigørelsen! Mange sønderjyder blev tvunget til militærtjeneste i den tyske hær også det omtaler jeg og citerer nogle breve fra dem. Krigens afslutning lagde grunden til den næste krig - på trods af mange gode hensigter.. Foredragsholder: Mogens Tranders Kr. 80,00. Hold Onsdag Osted skole, kantinen

8 Skibssætning fra Vikingetiden ved Gl. Lejre

LEJREEGNENS HUSHOLDNINGSFORENING S AFTENSKOLE. Folkeoplysning og fritid i Lejre kommune 2013/14

LEJREEGNENS HUSHOLDNINGSFORENING S AFTENSKOLE. Folkeoplysning og fritid i Lejre kommune 2013/14 LEJREEGNENS HUSHOLDNINGSFORENING S AFTENSKOLE Folkeoplysning og fritid i Lejre kommune 2013/14 L.H.F.s Aftenskole DIN LOKALE AFTENSKOLE Formand Birthe Jacobsen Skoleleder Ole Schuldt-Larsen Tlf: 57 52

Læs mere

Voksen specialundervisning. - for psykisk sårbare voksne. Efteråret 2014 Husk tilmelding senest d. 4. august

Voksen specialundervisning. - for psykisk sårbare voksne. Efteråret 2014 Husk tilmelding senest d. 4. august Voksen specialundervisning - for psykisk sårbare voksne Efteråret 2014 Husk tilmelding senest d. 4. august Vil du lære nyt og møde andre mennesker? - Så er Middelfart Kommunes specialundervisning en mulighed!

Læs mere

Spektrum. Forårsprogram 2016. the art of textiles & colour. Uniprint. Procion-MX. Textiltryk. Art Cloth. Lag på lag. Deconstructed screen printing

Spektrum. Forårsprogram 2016. the art of textiles & colour. Uniprint. Procion-MX. Textiltryk. Art Cloth. Lag på lag. Deconstructed screen printing Spektrums Forårsprogram 2016 Uniprint Procion-MX Textiltryk Art Cloth Lag på lag Deconstructed screen printing Hvid- og farveætse Indfarvning Sun printing Shibori Indigo Eco-farvning og -tryk Deconstructed

Læs mere

LOF Slangerup Program for 2011 / 2012

LOF Slangerup Program for 2011 / 2012 Program til hjemmesiden 2011-2012 LOF Slangerup Program for 2011 / 2012 Velkommen til nye og gamle elever til sæsonens aktiveter Vi håber, du vil lade dig inspirere af vore kurser, og at vores program

Læs mere

TRÆDREJERPORTEN 3A AVEDØRE STATIONSBY 2650 HVIDOVRE TLF.: 36 77 30 90 E-MAIL: lct@hvidovre.dk Hjemmeside: www.buqetten.hvidovre.dk

TRÆDREJERPORTEN 3A AVEDØRE STATIONSBY 2650 HVIDOVRE TLF.: 36 77 30 90 E-MAIL: lct@hvidovre.dk Hjemmeside: www.buqetten.hvidovre.dk Efterår 2015 TRÆDREJERPORTEN 3A AVEDØRE STATIONSBY 2650 HVIDOVRE TLF.: 36 77 30 90 E-MAIL: lct@hvidovre.dk Hjemmeside: www.buqetten.hvidovre.dk Sidenr. 1. Velkommen i BuQetten GRATIS TILBUD: 2. Håndarbejde:

Læs mere

Aug Sep. Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153

Aug Sep. Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153 Aug Sep 2013 Okt Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153 Nye børn og forældre ( 6 klasserne ) Rigtig hjertelig velkommen til alle jer nye, såvel børn som voksne. Vi glæder os rigtig meget til at

Læs mere

KURSUSPROGRAM EFTERÅR 2014 FORÅR 2015. Speich Design. Likørstræde 5 2800 Lyngby Tlf.: 45 93 31 31 info@speichdesign.dk. www.speichdesign.

KURSUSPROGRAM EFTERÅR 2014 FORÅR 2015. Speich Design. Likørstræde 5 2800 Lyngby Tlf.: 45 93 31 31 info@speichdesign.dk. www.speichdesign. KURSUSPROGRAM A R B E J D E N D E VÆ R K S T E D EFTERÅR 2014 FORÅR 2015 Speich Design Likørstræde 5 2800 Lyngby Tlf.: 45 93 31 31 info@speichdesign.dk www.speichdesign.dk Kære alle kursister og kunder.

Læs mere

KURSUS KATALOG 2015-2016

KURSUS KATALOG 2015-2016 KURSUS KATALOG 2015-2016 KATALOGET er dels et program over planlagte kurser i 2016 samt en beskrivelse af de kurser jeg tilbyder. Er i en gruppe eller nogle stykker som kunne have lyst til at få et af

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 24. Emne: Superhelte og prinsesser HIPPY

Kursusmappe. HippHopp. Uge 24. Emne: Superhelte og prinsesser HIPPY Uge 24 Emne: Superhelte og prinsesser Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 24 Emne: Superhelte og prinsesser side 1 HIPPY HippHopp Uge24_superhelte_prinsesser.indd 1 06/07/10 11.41 Uge

Læs mere

Nyhedsbrev januar 2016

Nyhedsbrev januar 2016 Nyhedsbrev januar 2016 Kære forældre Godt nytår til jer alle. Så faldt temperaturen og det betyder flyverdragt/overtrækstøj så jeres barn kan holde varmen udenfor. Det betyder også, at der er brug for

Læs mere

Program 1/1-31/7 2016

Program 1/1-31/7 2016 Program 1/1-31/7 2016 Aktivitetscentret Gedvedhus SUNDHEDSCENTER LINDEHØJ VELKOMMEN TIL AKTIVITETSCENTRETS PROGRAM Programmet er sammensat ud fra brugernes ønsker og byder på et bredt udbud af aktiviteter.

Læs mere

Akvarel / tegning 2-5 Beklædningssyning 6-7 Billedmageri Billedvævning 9-10 Bogbinding

Akvarel / tegning 2-5 Beklædningssyning 6-7 Billedmageri Billedvævning 9-10 Bogbinding Fag nr. 1 Akvarel / tegning Kurset er for alle med interesse for at tegne og male med akvarel, der ønsker at lære mere. Med tegning som forstadium, vil vi gennemgå grundlæggende og videregående teknikker

Læs mere

SpecialKøbmanden Holmstrupgårdvej 250B 8210 Aarhus V Tlf.: 8615 1287. SpecialKøbmanden.dk. Kagekurser efterår 2012 Århus.

SpecialKøbmanden Holmstrupgårdvej 250B 8210 Aarhus V Tlf.: 8615 1287. SpecialKøbmanden.dk. Kagekurser efterår 2012 Århus. SpecialKøbmanden Holmstrupgårdvej 250B 8210 Aarhus V Tlf.: 8615 1287 SpecialKøbmanden.dk Kagekurser efterår 2012 Århus. Cup Cakes: Dekoration med Decorator icing (smørcreme) og fondant blomster. Her lærer

Læs mere

Strikke Stafetten Ankomst 29. februar kl. 11. - Afgang 4. marts kl. 14. kr. 2.995 Det er ved at blive en tradition med festlige dage med strik- og

Strikke Stafetten Ankomst 29. februar kl. 11. - Afgang 4. marts kl. 14. kr. 2.995 Det er ved at blive en tradition med festlige dage med strik- og Strikke Stafetten Ankomst 29. februar kl. 11. - Afgang 4. kl. 14. kr. 2.995 Det er ved at blive en tradition med festlige dage med strik- og hæklerier og dejlige strikkepiger og koner sammen på Tisvilde

Læs mere

Nyt fra gildeledelsen.

Nyt fra gildeledelsen. Juni og juli 2006 Centrum juni og juli 2006 Side 2 Nyt fra gildeledelsen. Sommertur til 3. Horsens hytte. Sted: Spejdercenter Wigwam Silkeborgvej 37, 8700Horsens Dato: Onsdag den 28. juni Mødested: Ole

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011 Fælles info Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011 Fastelavn. Der er tidligere udsendt særlig indbydelse/information om fastelavn. For god ordens skyld; Fastelavn afvikles mandag den 7. marts kl. 10.00 for

Læs mere

MUIF. Vintersæson 2013/2014. Gymnastik Badminton Håndbold mini. Vel mødt til en aktiv sæson. med

MUIF. Vintersæson 2013/2014. Gymnastik Badminton Håndbold mini. Vel mødt til en aktiv sæson. med MUIF Vintersæson 2013/2014 Gymnastik Badminton Håndbold mini Vel mødt til en aktiv sæson med Gymnastik, Håndbold og Badminton i gymnastiksalen på Mern Skole Vakse Quinder (glad motion for damer i alle

Læs mere

Harmonika og højskole

Harmonika og højskole 2016 Harmonika og højskole Uge 31 31/7 7/8 2016 Side 2 Send harmonikaen på højskole Livsstilshøjskolen i Gudum inviterer til et fuldstændig fantastisk harmonikakursus, hvor harmonikaen er i centrum. Vi

Læs mere

Nyhedsbrev fra SFO januar 2012

Nyhedsbrev fra SFO januar 2012 Nyhedsbrev fra SFO januar 2012 Kære forældre Vi takker for den fantastiske opbakning til ferniseringen den 14. december 2011. Selvom det var midt i en travl måned, så havde I overskud til at deltage. Jeres

Læs mere

AFTENSKOLERNES ROLLE FOR PSYKISK SÅRBARE BORGERE

AFTENSKOLERNES ROLLE FOR PSYKISK SÅRBARE BORGERE Folkeoplysning i forandring II 23.-24. maj 2016 Chefanalytiker Henriette Bjerrum Foto: Dorte Vester, Dalgas Skolen AFTENSKOLERNES ROLLE FOR PSYKISK SÅRBARE BORGERE Baggrunden for fokus på mental sundhed

Læs mere

Foreløbigt program scenen på Kreative Dage 2013

Foreløbigt program scenen på Kreative Dage 2013 Foreløbigt program scenen på Kreative Dage 2013 Fredag den 25. oktober Kl. 11.00 Creativ Company Kl. 12.00 Signe Eriksen er uddannet dameskrædder, og har mere end 10 års erfaring med syning og tøjproduktion.

Læs mere

SÆSON 2016-2017 B I L L E D S K O L E N G R I B S K O V

SÆSON 2016-2017 B I L L E D S K O L E N G R I B S K O V SÆSON 2016-2017 B I L L E D S K O L E N G R I B S K O V - Har du lyst til at skabe dig!!!! Formål med undervisningen at udvikle elevernes billedsprog gennem dialog baseret undervisning at stimulere elevernes

Læs mere

Reerslev Idrætsforening

Reerslev Idrætsforening Reerslev Sæson 2009/10 Linedance Vi starter d. 1. september i Reerslev Forsamlingshus. Den populære danseform, som kom til Reerslev i 2004, er blevet modtaget med stor interesse. Fordelen ved linedance

Læs mere

Kurser efterår 2014. - nu også for børnehavepædagoger

Kurser efterår 2014. - nu også for børnehavepædagoger Kurser efterår 2014 - nu også for børnehavepædagoger Kære børnehavepædagoger I har modtaget en folder fra Center for Undervisningsmidler, henvendt til pædagoger, der arbejder med kommende skolestartere.

Læs mere

Den store Julebasararbejdslørdag

Den store Julebasararbejdslørdag [deadline mandag kl. 8.30] Den store Julebasararbejdslørdag Den store Julebasararbejdslørdag På lørdag er der skolelørdag for alle elever kl. 8.05-13.00. Samtidig kan alle forældrene være med til at forberede

Læs mere

Velkommen på Julemærkehjem

Velkommen på Julemærkehjem Velkommen på Julemærkehjem Hvad er et Julemærkehjem? Et Julemærkehjem er et tilbud til børn, der i løbet af et 10-ugers ophold får hjælp til at få styrket selvværdet, en sundere livsstil og muligheden

Læs mere

Nyhedsbrev. September 2008. Juniorklubberne. Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby

Nyhedsbrev. September 2008. Juniorklubberne. Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby Nyhedsbrev September 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby OBS.: Alle klubber lukker kl. 16.30 d. 11. september pga. kursus Strandgård Fest Torsdag den 4. sept. kl. 17-20.30

Læs mere

Sproggrupperne Bastebjerg 60 2690 Karslunde Telefon 46 15 15 21. Velkommen til Sproggrupperne

Sproggrupperne Bastebjerg 60 2690 Karslunde Telefon 46 15 15 21. Velkommen til Sproggrupperne Sproggrupperne Bastebjerg 60 2690 Karslunde Telefon 46 15 15 21 Velkommen til Sproggrupperne Velkommen Egne notater Kære Vi glæder os til at hilse på dig. Der er plads til dig i sproggruppe: Fra den /

Læs mere

Aktivitetskatalog forår 2015. SifXHof. Holmstrupgård

Aktivitetskatalog forår 2015. SifXHof. Holmstrupgård Aktivitetskatalog forår 2015 SifXHof Holmstrupgård Indhold 1 I det følgende kan du læse om alle de aktivitetstilbud, som SifXHof har til dig i løbet af foråret 2015. Find nærmere beskrivelser af de enkelte

Læs mere

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Vi får løbende mange nye børn og mange nye forældre i Andedammen. Derfor har vi i BjørneBanden valgt at lave et lille introduktionsbrev, for at give et indblik i hvad der foregår i hverdagen. Når man starter

Læs mere

Vi har i år været nødt til at flytte vores købe/sælge dag, og i år er det derfor fredag d. 13. December kl. 13.30-15.30.

Vi har i år været nødt til at flytte vores købe/sælge dag, og i år er det derfor fredag d. 13. December kl. 13.30-15.30. Købe/Sælgedag: Vi har i år været nødt til at flytte vores købe/sælge dag, og i år er det derfor fredag d. 13. December kl. 13.30-15.30. Vi har de tidligere år set en tendens til, at der handles meget med

Læs mere

Program 1/1-31/72016. Aktivitetscentret Kildebakken SUNDHEDSCENTER LINDEHØJ

Program 1/1-31/72016. Aktivitetscentret Kildebakken SUNDHEDSCENTER LINDEHØJ Program 1/1-31/72016 Aktivitetscentret Kildebakken SUNDHEDSCENTER LINDEHØJ VELKOMMEN TIL AKTIVITETSCENTRET KILDEBAKKEN Kildebakken er et åbent aktivitetscenter for selvhjulpne brugere. Programmet er sammensat

Læs mere

Vesthimmerlands Naturfriskole og Naturbørnehave

Vesthimmerlands Naturfriskole og Naturbørnehave Vesthimmerlands Naturfriskole og Naturbørnehave et valg for dit barn Naturbørnehave Kære forældre Med dette materiale, vil vi gerne invitere dig og dit barn ind i Vesthimmerlands Naturfriskoles verden.

Læs mere

Aktivitetskatalog Efterår 2015. SifXHof. Holmstrupgård

Aktivitetskatalog Efterår 2015. SifXHof. Holmstrupgård Aktivitetskatalog Efterår 2015 SifXHof Holmstrupgård Indhold 1 I det følgende kan du læse om de aktivitetstilbud, som SifXHof har til dig i løbet af efteråret 2015. Hvis du er interesseret i at deltage

Læs mere

Tilmeldingen skal være indsendt senest d. 17. feb. 2016 og er bindende.

Tilmeldingen skal være indsendt senest d. 17. feb. 2016 og er bindende. Ekstra kurser Skolen for Sen-Hjerneskadede - under Hjerneskadeforeningen Aarhus / Østjylland kan igen tilbyde undervisning, der er tilrettelagt specielt til personer med erhvervet hjerneskade. Undervisningen

Læs mere

SpecialKøbmanden Strandbygade 29 6700 Esbjerg. www.specialkoebmanden.dk. Kagekurser efterår 2012 i Esbjerg.

SpecialKøbmanden Strandbygade 29 6700 Esbjerg. www.specialkoebmanden.dk. Kagekurser efterår 2012 i Esbjerg. SpecialKøbmanden Strandbygade 29 6700 Esbjerg www.specialkoebmanden.dk Kagekurser efterår 2012 i Esbjerg. Cup Cakes: Dekoration med Decorator icing (smørcreme) og fondant blomster. Her lærer du at dekorere

Læs mere

Tilbud fra CFU til BØRNEHAVEKLASSEN. - pædagoger og børnehaveklasseledere SKOLEÅRET 2011/2012

Tilbud fra CFU til BØRNEHAVEKLASSEN. - pædagoger og børnehaveklasseledere SKOLEÅRET 2011/2012 Tilbud fra CFU til BØRNEHAVEKLASSEN - pædagoger og børnehaveklasseledere SKOLEÅRET 2011/2012 Mylius Erichsens vej 139, 9210 Aalborg SØ. Tlf. 7269 2000. Mail: cfu@ucn.dk CFU Skolevangen 45, 9800 Hjørring.

Læs mere

Nyhedsbrev. - Os, med god tid i hverdagen. April 2016

Nyhedsbrev. - Os, med god tid i hverdagen. April 2016 Nyhedsbrev 3 April 2016 Foråret er på vej, og Os, med god tid i hverdagen er i fuld gang. Vi har afholdt 2 temaeftermiddage, hvor det sidste var om regler indenfor frivillighed, kurser og uddannelse. Der

Læs mere

FAMILIEKUR SER SOMMER 2011

FAMILIEKUR SER SOMMER 2011 KUNSTLEGEPLADS 24.-30. juli CIRKUS 3.-9. juli 10.-16. juli ROLLESPIL 17.-23. juli HJEMMELAVEDE SPIL - SKULPTUR - FOTO FUNKY FAMILIE 24.-30. juli FANTASI - HYGGE - FORTÆLLING DOGCAMP 3.-9. juli SAMMENSPIL

Læs mere

Foreløbigt program scenen på Kreative Dage 2013

Foreløbigt program scenen på Kreative Dage 2013 Foreløbigt program scenen på Kreative Dage 2013 Fredag den 25. oktober Kl. 11.00 scene 1 Kl. 11.30 scene 2 Creativ Company Man syr ikke sit tøj i dag, fordi det skal tjene sig ind! Man syr, fordi det er

Læs mere

I disse krav og formuleringer ligger der en del informationer om, hvad det er vi vægter i det pædagogiske arbejde.

I disse krav og formuleringer ligger der en del informationer om, hvad det er vi vægter i det pædagogiske arbejde. Indledning: I forbindelse med Espebo Børnecenters ansøgning om at blive privatiseret under De Frie Børnehaver og Fritidshjem, ønsker vi at benytte lejligheden til at orientere om de forhold, som vi finder

Læs mere

Speich Design KURSUSPROGRAM EFTERÅR 2013 FORÅR 2014 ARBEJDENDE VÆRKSTED. www.speichdesign.dk

Speich Design KURSUSPROGRAM EFTERÅR 2013 FORÅR 2014 ARBEJDENDE VÆRKSTED. www.speichdesign.dk KURSUSPROGRAM ARBEJDENDE VÆRKSTED EFTERÅR 2013 FORÅR 2014 Speich Design Likørstræde 5 2800 Lyngby Tlf.: 45 93 31 31 info@speichdesign.dk www.speichdesign.dk Kære kunde. Endnu en patchwork sæson står for

Læs mere

Kjellerup Skole Min mening om undervisningsmiljø og trivsel på skolen. Resultat. Spørgeskemaundersøgelse

Kjellerup Skole Min mening om undervisningsmiljø og trivsel på skolen. Resultat. Spørgeskemaundersøgelse Min mening om undervisningsmiljø og trivsel på skolen Resultat Spørgeskemaundersøgelse -Min mening om undervisningsmiljø og trivsel på skolen -en undersøgelse blandt elever på. 1.-10. klassetrin 1 Min

Læs mere

Jobbanken Nygade 4, 7400 Herning 9722 3064 post@job-banken.nu job-banken.nu

Jobbanken Nygade 4, 7400 Herning 9722 3064 post@job-banken.nu job-banken.nu Herning Aarhus København Nyhedsbrev vinter 2016 Vi håber, du har haft en dejlig jul og er kommet godt ind i det nye år. Inde i nyhedsbrevet finder du en oversigt over og en beskrivelse af, hvilke aktiviteter

Læs mere

Katalog for klubbens aftenklub aktiviteter Fra september til december

Katalog for klubbens aftenklub aktiviteter Fra september til december Katalog for klubbens aftenklub aktiviteter Fra september til december Mandag d. 1/9 kl.17-20: Rollespilssværd i latex (hold 1) og caféhygge med bagning Sværd: Nogle har prøvet at lave rollespilssværd med

Læs mere

Alle patchworkkurser er fremover på 4 timer da vi har erfaret at man ikke kan nå det på 3 timer

Alle patchworkkurser er fremover på 4 timer da vi har erfaret at man ikke kan nå det på 3 timer Kursusprogram foråret Januar 2013 Hermed fremsendes forårets spændende kursusprogram. Du kan tilmelde dig på vores hjemmeside roskilde@symaskineshoppen.dk eller på tlf. 46 35 12 71. Du er selvfølge altid

Læs mere

Marts blad på mail. Nyt fra kontoret:

Marts blad på mail. Nyt fra kontoret: Marts blad på mail. Nyt fra kontoret: Først så vil jeg gerne beklage alle de problemer, der har været med at få jeres betaling for pladsen i Børnebiksen og for maden til at være helt rigtig. Dette skyldes

Læs mere

September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG

September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Ann R. Nielsen...40 54 05 61 Pilte

Læs mere

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Kære Alle 90 års fødselsdag fejret d. 15. maj Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Blandt havens mange gæster denne dag var også efterkommere af Grethe og Nic. Nellemann. 40 personer fra nær og fjern var

Læs mere

Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD

Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD BESTYRELSEN FORMAND Birgitte Holm Petersen 39565841 NÆSTFORMAND Mikael Gajhede 30257403 KASSERER Torben Aagaard 32555612 SEKRETÆR Jan Mouritsen 31905161

Læs mere

Fokus på anerkendelse og sociale kompetencer (det personlige hus)

Fokus på anerkendelse og sociale kompetencer (det personlige hus) Februar måned er godt i gang og det er også i denne måned vi har vinterferie. Endelig fik vi lidt sne til stor fornøjelse for børnene og kælkebakken er blevet flittigt brugt. Det er med at udnytte det,

Læs mere

Meditative vandringer

Meditative vandringer 2016 Meditative vandringer En vandre-uge hvor du finder energi, indsigt, ro og ny balance. Uge 28 Dato: 10.7-17.7. 2016 Side 2 Meditative vandringer 2016 En vandre-uge hvor du finder energi, indsigt, ro

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Hold Øje uge 40. https://docs.google.com/forms/d/1illuaadzzatm8- _OI27vGpXlUU92DSU50xfON0dAgr4/viewform?usp=send_form. Samba samba samba.

Hold Øje uge 40. https://docs.google.com/forms/d/1illuaadzzatm8- _OI27vGpXlUU92DSU50xfON0dAgr4/viewform?usp=send_form. Samba samba samba. Hold Øje uge 40 Samba samba samba. Se mere på www.facebook.dk/boernenesfriskole.dk En dejlig uge på BØF. I går torsdag var der dels projekt- fortælling, hvor overbygningen overraskede med en lille Samba

Læs mere

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 44+45 2010

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 44+45 2010 Nyt fra 0. årgang Siden sidste nyhedsbrev har vi haft rigtig travlt med meget hemmelige ting. Vi kan dog afsløre så meget, at børnene har været meget nysgerrige, interesserede og kreative i processen!

Læs mere

Nyhedsbrev fra SFO april 2013

Nyhedsbrev fra SFO april 2013 Nyhedsbrev fra SFO april 2013 Kære forældre Så er foråret kommet i hvert fald hvis vi ser på kalenderen. Vi har sågar stillet urerne frem, fordi vi er gået over til sommertid. Det eneste, som ikke er fuldt

Læs mere

Kreativ fritid Program 2014/2015

Kreativ fritid Program 2014/2015 Kreativ fritid Program 2014/2015 Informationer om Vejle Husflid Vejle Husflid blev stiftet i maj 1986 Formål: At samles om husflids- og hobbyarbejder, uanset alder og køn, at mødes, have det rart, få nogle

Læs mere

LEKTIE. Det store, store træ. Parat til at undervise. Guds kærlighed hjælper os med at komme til at ligne Jesus mere, når vi vokser i ham.

LEKTIE. Det store, store træ. Parat til at undervise. Guds kærlighed hjælper os med at komme til at ligne Jesus mere, når vi vokser i ham. LEKTIE År B 2. kvartal Lektie 9 Det store, store træ Ugens tekst og referencer: Matt 13,31-32. Christ s Object Lessons, side 76-79. Huskevers: Voks i Jesu nåde (2 Pet 3,18) Hovedformålet er, at børnene

Læs mere

Medieavisen. Dette nummer indeholder fire fantastiske artikler om det nye byggeri på Knagegården.

Medieavisen. Dette nummer indeholder fire fantastiske artikler om det nye byggeri på Knagegården. Medieavisen 2014 nr. 1 Hv em er Mediehuset? Mediehuset på Skovgården består af Medieværkstedet på Skovgården og det tidligere Infohuset. De to medietilbud er i dag slået sammen og hedder Mediehuset. Denne

Læs mere

Bevægelsesdagplejer Dorthea Marie Rønnov Hansen kaldenavn: Dorthe Højvang Nord 63 6580 Vamdrup Tlf: 21600192 + 75583409

Bevægelsesdagplejer Dorthea Marie Rønnov Hansen kaldenavn: Dorthe Højvang Nord 63 6580 Vamdrup Tlf: 21600192 + 75583409 Bevægelsesdagplejer Dorthea Marie Rønnov Hansen kaldenavn: Dorthe Højvang Nord 63 6580 Vamdrup Tlf: 21600192 + 75583409 Kontakt mig gerne for uforpligtende besøg. Velkommen til min dagpleje. Mine åbningstider:

Læs mere

ELEV MED HEST LOVSANG SAMMENSPIL STØTTEDANSK

ELEV MED HEST LOVSANG SAMMENSPIL STØTTEDANSK Helårs valgfag ELEV MED HEST På LME har vi indledt et samarbejde med Ellum Rideklub, så du mulighed for at passe din hest, mens du går på efterskole. Rideklubben ligger kun 3 km fra efterskolen, her kan

Læs mere

MIDTSJÆLLANDS VÆVEKREDS KURSER

MIDTSJÆLLANDS VÆVEKREDS KURSER MIDTSJÆLLANDS VÆVEKREDS 2012 2013 KURSER Velkommen Så står en ny sæson for døren og vi håber at de valgte emner er noget for dig. I denne sæson er der i skrivende stund ikke planlagt noget foredrag, men

Læs mere

Program 1/1-31/7 2016

Program 1/1-31/7 2016 Program 1/1-31/7 2016 Præsthøjgården DE ÅBNE AKTIVITETSCENTRE 1 2 VELKOMMEN TIL AKTIVITETSCENTRETS PROGRAM 2016 Det åbne aktivitetscenter på Præsthøjgården er for selvhjulpne brugere. Aktivitetscentret

Læs mere

2014-2 015. Gelsted Kreativ Aktivitets forening. GKA Et medlemskab af foreningen koster 150 kr om året. For medlemskabet.

2014-2 015. Gelsted Kreativ Aktivitets forening. GKA Et medlemskab af foreningen koster 150 kr om året. For medlemskabet. Side 12 GKA Et medlemskab af foreningen koster 150 kr om året. For medlemskabet får du: 10 % rabat på kurser dog ikke på materialeudgifter Stemmeret på den årlige generalforsamling Modtagelse af kursusprogram

Læs mere

Hold Øje uge 25. Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt

Hold Øje uge 25. Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt Hold Øje uge 25 Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt Tigerne er ved at være færdige med deres afgangsprøver. I starten af denne

Læs mere

www.toerring-if.dk www.toerring-if.dk www.toerring-if.dk KOM TIL GYMNASTIK, ZUMBA OG BOKSNING I TØRRING www.toerring-if.

www.toerring-if.dk www.toerring-if.dk www.toerring-if.dk KOM TIL GYMNASTIK, ZUMBA OG BOKSNING I TØRRING www.toerring-if. OVERSIGT OVER GYMNSTIKHOLDENE Mandag: Haffenlafferne Stjernerne Boksetræning (Motion) Tirsdag: Glad motion for damer Forældre/barn Junior Mix: -Teen Girls/junior mix Voksen motion Onsdag: Familiegymnastik

Læs mere

Kærlig hilsen din SFO

Kærlig hilsen din SFO Kærlig hilsen din SFO Kære Forældre Lucia: Traditionen tro indbyder vi til Lucia fest i SFO. Det foregår torsdag d. 13. december fra kl. 15-16.30. Vi starter med gløgg og æbleskiver ude i klasserne. Kl.

Læs mere

ma ti on to fr lø sø

ma ti on to fr lø sø Ventilen-nyt N ovember ma ti on to fr lø sø 1 Bowling 14-16.45 2 Hal 14-16 3 AFTEN Pigeklub (alle) 4 Svømning 5 6 7 AFTEN Hjemmehyg 8 9 Hal 14-16 10 AFTEN Svømmehal 11 Overnatning til lørdag 4-5 klasse

Læs mere

Program 2014/15 Start 1.oktober Tilmeldingsfrist 19. september

Program 2014/15 Start 1.oktober Tilmeldingsfrist 19. september Undervisningsdage: Oktober November December Januar Februar Marts 1. - 8. - 21. - 29. 5. - 12. - 19. - 26. 3. - 10. - 17. 7. - 14. - 21. - 28. 4. - 18. - 25. 4. - 11. - 18 Uge 42 er efterårsferie og uge

Læs mere

Workshops på Hovedbiblioteket:

Workshops på Hovedbiblioteket: 2.kvartal Klik på linket og hop direkte til den workshop du er interesseret i at vide mere om. Workshops på Hovedbiblioteket: Workshop 1: Lege Mindstorm First LEGO League Workshop 2: Sonic Pi Tænk musik

Læs mere

Hugin og Munin Klubben Midtjylland. Nr. 34 September-december 2015

Hugin og Munin Klubben Midtjylland. Nr. 34 September-december 2015 Hugin og Munin Klubben Midtjylland Nr. 34 September-december 2015 Program: Praktiske oplysninger I bladet finder du klubbens program for september, oktober, november, december 2015 Tilmelding: Find ud

Læs mere

Tina Benfeldt Levring. Mode ne gen rug. Sy nemt dine egne tasker og tilbehør af nyt og brugt. muusmann forlag

Tina Benfeldt Levring. Mode ne gen rug. Sy nemt dine egne tasker og tilbehør af nyt og brugt. muusmann forlag Tina Benfeldt Levring Mode ne gen rug Sy nemt dine egne tasker og tilbehør af nyt og brugt muusmann forlag Indhold Forord 6 Lidt om glæden ved at sy tasker 10 Modeller med lynlås 13 Grundmodel 14 Model

Læs mere

Filtning Broderi collage. Nordisk Husflidslejr. Den danske Husflidsefterskole Skjern - Danmark. Pilefletning 28/6-4/7 2009. Birkebark.

Filtning Broderi collage. Nordisk Husflidslejr. Den danske Husflidsefterskole Skjern - Danmark. Pilefletning 28/6-4/7 2009. Birkebark. Filtning Broderi collage Nordisk Husflidslejr Pilefletning Den danske Husflidsefterskole Skjern - Danmark 28/6-4/7 2009 Birkebark Trædrejning Aktivitetstilbud Der tilbydes 15 forskellige værkstedsaktiviteter,

Læs mere

Velkommen til. Sct. Michaels Børnehave

Velkommen til. Sct. Michaels Børnehave Velkommen til Sct. Michaels Børnehave Sct. Michaels Børnehave Sct. Michaels Gade 10 6000 Kolding Tlf. 75529438 email: post@sct-michaels-bornehave.dk Hvem er vi Sct. Michaels Børnehave er en privat daginstitution,

Læs mere

Lokal bevægelsespolitik for Børnehuset Arken

Lokal bevægelsespolitik for Børnehuset Arken Lokal bevægelsespolitik for Børnehuset Arken Med udgangspunkt i Roskilde Kommunes bevægelsespolitik har bestyrelsen i Børnehuset Arken vedtaget følgende lokale bevægelsespolitik: Det vil vi (vores mål

Læs mere

Arrangementer for Brøndum, Hvidbjerg og Rettrup. vinterhalvåret 2015/2016

Arrangementer for Brøndum, Hvidbjerg og Rettrup. vinterhalvåret 2015/2016 Arrangementer for Brøndum, Hvidbjerg og Rettrup vinterhalvåret 2015/2016 Hold dig opdateret på hjemmesiden: www.hvidbjergborgerforening.dk Er din husstand endnu ikke medlem - men ønsker at blive det denne

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013 Fælles info Fastelavn. Vi holdt fastelavn mandag efter vinterferien. Vi flyttede det hertil fordi vi havde Danmarks Indsamling i uge 6, men til næste år flytter vi det tilbage, så det ligger tættere på

Læs mere

Forår 2016 DOF Center for krop og bevægelse

Forår 2016 DOF Center for krop og bevægelse Forår 2016 DOF Center for krop og bevægelse Fasanvej 14-3600 Frederikssund Tlf. 42 50 85 50 - www.brugkroppen.dk Velkommen Velkommen til forårssæsonen 2016 med disse kursustilbud til alle, der har brug

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 47+48 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 47+48 2013 Fælles info Sygemeldt. Jonna, pædagog på 2. årgang, er desværre blevet ramt af en blodprop og er derfor sygemeldt. Hun er pt. indlagt til genoptræning. Det står klart, at der vil blive tale om en længere

Læs mere

Hold Øje uge 2. Nå, men velkommen tilbage. Husk Vinterfest fredag d. 23/1 og AftenBØF på næste torsdag http://goo.gl/forms/7jxvc4g43o

Hold Øje uge 2. Nå, men velkommen tilbage. Husk Vinterfest fredag d. 23/1 og AftenBØF på næste torsdag http://goo.gl/forms/7jxvc4g43o Hold Øje uge 2 Jo jo, så er vi i gang igen. Sikke en dejlig uge med veloplagte børn, forældre og voksne. Sådan en juleferie er ikke sådan at kimse af. Og se nu bare hvordan vi voksne har savnet børnene.

Læs mere

Kursusmappe Uge 24: Superhelte og prinsesser

Kursusmappe Uge 24: Superhelte og prinsesser Kursusmappe Uge 24: Superhelte og prinsesser Vejledning til HippHopp guider Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 24 Superhelte og prinsesser side 1 HIPPY HippHopp uge_24_guidevejl_superhelte_og_prinsesser.indd

Læs mere

Kursusmuligheder i 2016

Kursusmuligheder i 2016 Kursusmuligheder i 2016 Hvis du vil lære at ro kajak, så har vi mange kursusmuligheder i Kerteminde Kajakklub. Først og fremmest vil vi invitere dig til at deltage i et Åbent Hus-arrangement, som vi har

Læs mere

Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken

Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken BILAG H Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken Informanten var udvalgt af Sidesporets leder. Interviewet blev afholdt af afhandlingens forfattere. Interview gennemført d. 24.09.2015

Læs mere

Tæt forældresamarbejde gavner undervisning og fritid

Tæt forældresamarbejde gavner undervisning og fritid Tæt forældresamarbejde gavner undervisning og fritid Af Orla Nielsen i samtale med Lena Isager I flere klasser på Beder skole støtter forældrene op om skole-hjemsamarbejdet og deltager i traditionsrige

Læs mere

Velkommen til Sct. Michaels Børnehave

Velkommen til Sct. Michaels Børnehave Velkommen til Sct. Michaels Børnehave Sct. Michaels Børnehave Sct. Michaels Gade 10 6000 Kolding Tlf. 75529438 email: post@sct-michaels-bornehave.dk 12 kan der være oplæg fra enten personalet eller andre,

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 19. Emne: Nørd HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 19 Emne: Nørd side 1. Uge19_n rd.indd 1 06/07/10 12.

Kursusmappe. HippHopp. Uge 19. Emne: Nørd HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 19 Emne: Nørd side 1. Uge19_n rd.indd 1 06/07/10 12. Kursusmappe Uge 19 Emne: Nørd Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 19 Emne: Nørd side 1 HIPPY HippHopp Uge19_n rd.indd 1 06/07/10 12.10 Uge 19 l Nørd Det har sneet igen, og alle de H er, der var

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 23: Min krop. Vejledning til HippHopp guider HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 23 Min krop side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 23: Min krop. Vejledning til HippHopp guider HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 23 Min krop side 1 Uge 23: Min krop Vejledning til HippHopp guider Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 23 Min krop side 1 HIPPY HippHopp uge_23_guidevejl_min_krop.indd 1 06/07/10 10.44 Denne vejledning

Læs mere

Fredagsbrev. Århus Friskole fredag d. 2. december 2010

Fredagsbrev. Århus Friskole fredag d. 2. december 2010 Fredagsbrev Århus Friskole fredag d. 2. december 2010 Julemåneden er kommet godt i gang. Der bliver klippet julepynt til den helt store guldmedalje og i SFO en er det store julepakke-show gået i gang.

Læs mere

GYMNASTIK HOLD OG KURSER 2016

GYMNASTIK HOLD OG KURSER 2016 GYMNASTIK HOLD OG KURSER 2016 HVILKET HOLD SKAL JEG VÆLGE? FØR- OG EFTERFØDSELSGYMNASTIK Opmærksomhed, støtte og viden Den gravide krop har brug for energigivende træning, der giver kræfter til vægtforøgelse

Læs mere

Pedersenssuresokker88@gmail.com. 01/08-2011 til 31/1-2012. Haraldvangen 17, østsidevegen Hurdal, Norge

Pedersenssuresokker88@gmail.com. 01/08-2011 til 31/1-2012. Haraldvangen 17, østsidevegen Hurdal, Norge Studerendes navn: Studienummer: E-mail.: Praktikperiode: 2. el. 3. Praktik fra til: dd.mm.år: Institutionens navn: Institutionens adresse: Mikael Pedersen PS10223 Pedersenssuresokker88@gmail.com 2 praktikperiode.

Læs mere

SFO NYT MAJ og JUNI 2016

SFO NYT MAJ og JUNI 2016 SFO NYT MAJ og JUNI 2016 FÆLLES Sommerferien nærmer sig og som allerede meldt ud ser sommerferien således ud Uge 26 er vi i vores egen SFO i Lynge i det Gl. Hus Uge 27 har vi sampasning med Engholm og

Læs mere

bbb Børnebiksen, April 2013.

bbb Børnebiksen, April 2013. bbb Børnebiksen, April 2013. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749. Nyt fra kontoret. Håber I alle har nydt en dejlig påskeferie, med afslapning, påskeæg og

Læs mere

Frihåndsquiltning på maskine Du kan lære det!

Frihåndsquiltning på maskine Du kan lære det! Frihåndsquiltning på maskine Du kan lære det! 10 trin til dig fra BaliQuilt, som hjælper dig på vej til at quilte på maskine. BONUS: Tre øvelser til at komme i gang på. Trin nr. 1 tilbehør Der er tilbehør

Læs mere

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden Børnerådsmøde i Pyramiden www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Marts BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Stamtræer

Læs mere

- et varmt og rart sted

- et varmt og rart sted - et varmt og rart sted KOSTSKOLEN I SØNDERJYLLAND Kostskolen er et dejligt sted, hvor alle mennesker kan være. Lærerne er gode til at lære os nye ting. Man får mange venner her nede og alle er næsten

Læs mere

Bilag 6. Transskription af interview med Emil

Bilag 6. Transskription af interview med Emil Bilag 6 Transskription af interview med Emil Alder? 18 år gammel Hvilket klassetrin? Jeg går i 2.g Dig med tre ord? Engageret målrettet, det ved jeg ikke hvad det tredje skulle være. Pligtopfyldende? Hvad

Læs mere

Ugebrev 45 Indskolingen 2014

Ugebrev 45 Indskolingen 2014 Ugebrev 45 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære forældre til indskolingen. I skrivende stund er det ikke fredag endnu, men jeg er sikker på, at vi er mange, der har haft en dejlig Halloweenfest, når fredagen

Læs mere

Ungdomsskolen UNGTHISTED.DK SOMMERFERIE KATALOG. Thisted Kommune. Ungdomsskolen - Oplevelser på stribe

Ungdomsskolen UNGTHISTED.DK SOMMERFERIE KATALOG. Thisted Kommune. Ungdomsskolen - Oplevelser på stribe Ungdomsskolen SOMMERFERIE KATALOG Ungdomsskolen - Oplevelser på stribe Thisted Kommune 6. KLAS BUSTUR TIL DJURS SOMMERLAND 6. KLASSE TIL 18 ÅR Sted: Bustur - plan bliver annonceret på hjemmesiden Tidspunkt:

Læs mere

Spørgeskema til dig, som vil tabe dig

Spørgeskema til dig, som vil tabe dig Spørgeskema til dig, som vil tabe dig Opstart: Del 1 Sundhedsstyrelsen Og NIRAS Konsulenterne 2 Spørgeskema til dig, som vil tabe dig Når du skal i gang med at tabe dig, er der mange ting, du skal tænke

Læs mere

UNDERVISNINGSPLAN Del- Og slutmål Håndarbejde 1. 8. klasse

UNDERVISNINGSPLAN Del- Og slutmål Håndarbejde 1. 8. klasse UNDERVISNINGSPLAN Del- Og slutmål Håndarbejde 1. 8. klasse Der undervises i håndarbejde på 1-8 klassetrin. Formålet med undervisningen i håndarbejde er, at eleverne ved skabende håndværksmæssigt arbejde

Læs mere