Søndervang nyt. Sommeren H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Søndervang nyt. Sommeren 2014. H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info"

Transkript

1 Søndervang nyt Sommeren 2014 H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup

2 Kære medlemmer, Så er vi allerede i gang med den tredje måned af sæson 2014 og vi har haft et dejligt forår, med masser af solskin og varme. De fleste var i fuld gang med haverne før påske og flere har allerede nu klippet deres hække. Klimaændringer eller ej, så har vejret ændret sig, så vi langt tidligere i sæsonen kan komme i gang med alle vore individuelle aktiviteter og ikke mindst nyde vore dejlige haver. Primo Juni er Mejlgården på havevandring for, at udvælge de haver der kan komme i betragtning til de eftertragtede Præmierhaver. Omvendt går vi fra Søndervang så på havevandring hos Mejlgården medio juni. Efterfølgende er det forbundets havekonsulent der endelig udvælger de haver, der har gjort sig fortjent til præmie. Jeg vil gerne her benytte lejligheden til at opfordre de medlemmer der har gang i nybyggeri, udvidelser o.l. til fortsat at holde deres haver, så de ikke ligger hen som en byggeplads, men til stadighed fremtræder som en kolonihave og med respekt for naboerne. Ligeledes skal jeg opfordre til, at I som naboer til de haver der har meget høje træer, går i dialog om en løsning på eksempelvis skygge, med deraf manglende vækst osv. Der er ingen regler om træers højde, men de må naturligvis ikke være til fare for de omkringliggende haver. I det hele taget kunne jeg godt tænke mig, at enkelte medlemmer ville udvise lidt mere selvjustits og sørge for at havestykket til vej og sti samt haverne lever op til vore regler og vedtægter, så vi i bestyrelsen kan koncentrere os om at styrke haveforeningens ve og vel, frem for at bruge en masse tid på at dele påbud ud. Som følge af flere opfordringer fra medlemmerne får vi besøg af Førstehjælpsinstruktør Søren Abild, der vil instruerer os i brug af en hjertestarter. Kursuset tager ca. 2 timer og foregår i foreningshuset den 16. juli kl. 19:00. På det ordinære repræsentantskabsmøde i Kreds 1 den 23. april 2014, orienterede forbundsformanden Preben Jacobsen om Københavns Kommunes initiativ til lovliggørelse af de opførte huse i kolonihaverne. Det betyder, at hen over sommeren 2014 vil vi blive bedt om at lave en registrering af kolonihaverne i perioden 1992 og frem til, hvor byggesagsbehandlingerne blev varetaget af Kreds 1 i Bestyrelsen har i skrivende stund ikke modtaget materialet, så betragt dette som venlig information, indtil vi er helt klar over hvad registreringen præcist indeholder. Skt. Hans aften falder i år på en mandag, men jeg håber alligevel at rigtig mange vil møde op og deltage i midsommersangene, bålet og at heksen sendes til Bloksbjerg. Vi mødes kl. 21:00. Læs sommerbrevet godt igennem, det er yderst informativt! Med ønsket om vi alle må få en dejlig sommer. Peter Beck Formand

3 JUNI 2014 Hækkeklipning: Vi nærmer os Skt. Hans, og derfor skal samtlige hække været klippet til den 20. juni. Husk at forhække kun må være 160 cm det gælder hele året. Det er synd, man ikke kan se de dejlige haver, når hækkene bliver for høje. Et godt råd vil være at klippe hækken til 150 cm, hver gang den bliver klippet. Så vil højden passe. Samtidig er der mange haver der bør klippe deres hække ind, idet de er blevet alt for bredde. Der er containere til haveaffald og storskrald på festpladsen den 14. juni Skt. Hans aften: Vi mødes mandag den 23. juni kl på Festpladsen til hyggeligt samvær og minibål. Formanden holder tale. Der vil være mulighed for en øl eller vand til de fremmødte, fra foreningen. Marketenderen giver is til børnene. Høstfest: I forbindelse med foreningens høstfest d. 2. august, afholdes 1. høstfestudvalgsmøde mandag d. 2. juni kl på kontoret. Er der nogle medlemmer der gerne vil bidrage med deres frivillige indsats omkring høstfestarrangementet er I meget velkomne. Adresse ændring med mere: Rettelsesblanket på næstsidste side i sommerbrevet. Loppemarked: Den 13. juli afholdes loppemarked på Festpladsen fra kl Der kan på biblioteket tirsdag d. 8. juli købes en bod, der består af et bord og en plads for 50 kr. HUSK lige penge. Hvis man på C-gangen ønsker at etablerer en bod i egen indkørsel, skal der også købes billet til dette. Kom og vær med, så vi kan få en hyggelig dag sammen. Grillen åbner ved middagstid. Der kan også købes kaffe, the og hjemmebag. Bemærk siden bagerst i sommerbrevet. Kan hænges op på din arbejdsplads eller lignende. Bankospil: Der bliver afholdt bankospil den d. 4. august i foreningshuset. Klubberne står for det. Havevandring: Den 30. juni får vi besøg af vores havekonsulent Lise-Lotte Juhl Jensen. Vi mødes ved foreningshuset kl og går en tur i haverne og får gode råd om vores eventuelle problemer. Alle er velkomne. Der sluttes af med kaffe, the og kage i foreningshuset. Temaaften Hjertestarter: Onsdag den 16. juli 2014 kl. 19:00 afholdes der tema/kursusaften omkring Hjertestarter og dens funktioner.

4 Toiletter på Festpladsen: Af hensyn til hygiejnen er det nødvendigt, at mindre børns brug af foreningens toiletter, kontrolleres af forældrene. Udslagstank findes bag trædøren til højre for dametoiletterne. Udslagskummen skal selvfølgelig rengøres efter brug. Der må ikke smides handsker m.m. i udsalgskummen, da dette stopper afløbet og kræver en ekstra sugning. Der må ikke komme hunde med ind på toiletterne, benyt hundekrogen udenfor. Vi gør opmærksom på, at ved benyttelse af puslebord, skal bleer lægges i affaldscontaineren ved foreningshuset. Bemærk: Tømning af fækalier i udslagstank foregår mellem kl Dog ikke, når der er arrangementer på Festpladsen! Tømning af tanke: Foreningen kan anbefale Kongelundens Slamsuger Service, tlf En tømning koster 800 kr. ved kontant betaling. Se foreningens opslagstavle. Ved brug af andre slamsuger service end Kongelundens, skal der oplyses at de skal komme med en lille vogn. Motorkøretøjer: Henstilling af motorkøretøjer på gangene samt på Festpladsen forbudt. Vi opfordrer alle til at overholde dette. Husk max. 10 km i timen. Overhold venligst ensretningen. Byggematerialer og lignende på festpladsen: Da vi gerne vil have at festpladsen ser pæn ud hele sæsonen, henstilles det til at man inden levering af materialer o. lign. på festpladsen, henvender sig til bestyrelsen i kontortiden, inden levering sker. Årsagen til dette er, at der en del arrangementer i løbet af sæsonen, hvor festpladsen skal bruges. Ventelisten: Ventelisten i Søndervang er lukket. Havevanding: I forbindelse med vanding henviser vi til foreningens reglement. Da foreningen også er underlagt kommunens regler om vanding, anmoder vi om, at I følger med i dagspressen omkring Kommuneinformation. Husk, at Københavns Kommunen ikke tillader vanding af græsplæner, dog er det tilladt at vande med opsamlet regnvand.

5 Havepool: På generalforsamlingen 2008 blev det vedtaget at der kun må være havepools op til 5200 l. Se H/F Søndervangs reglement 3 stk. 3. Kontoret: Kontoret på festpladsen har åbent hver 2. tirsdag, kl , i lige uger, frem til 2. september. Biblioteket: Biblioteket er åbent hver tirsdag kl fra d. 12. juni til og med torsdag d. 28. august. Der kan lånes romaner, fagbøger, kriminalromaner, børnebøger og puslespil. Vi opfordrer lånere til at aflevere, så husk at afleverer hvad der er lånt i det foregående år. Nye bøger modtages kun efter aftale med biblioteket. Børneklub: Hej alle børn og unge i Søndervang Skriv på facebook H/F Søndervang eller SMS (Christian og Anette, have 158) for at kontakte os i forbindelse med arrangementer. Kredskontoret: Kredskontoret har ferielukning hele juli måned, samt sidste onsdag i hver måned. Udlejning / udlån af foreningens trillebøre, stole og borde: Har du lånt trillebøre, stole eller borde, må de lånte effekter kun bruges i vores haver og må således ikke fjernes fra foreningens område. Arrangementskalender for sæsonen juni Skt. Hans aften 28. juni Billard turnering mod Hjorten 5. juli Musik aften 8. juli Fodbold 9. juli Fodbold 13. juli Loppemarked / fodbold 16. juli Tema/kursusaften Hjertestarter 2. august Høstfest 4. august Bankospil 10. august Klunsemesterskab 23. august Billard turnering Falken 31. august Børnekegler og Trio 5. september Fodbold 6. september TUT Cup 9. september Fodbold 10. oktober Fodbold 14. oktober Fodbold 1. november Vandlukning hvis der ikke kommer frost inden. (tilmelding til morgenmad)

6 Arrangementerne afholdes i foreningshuset med mindre andet er anført. Kontaktpersoner: Aktivistklubben: Inco, have 110 Mobil Thomas, have 133 Mobil Jannie, have Mobil Se endvidere kalenderen på foreningens hjemmeside eller i foreningshuset. Aktiviteter i foreningshuset: Hver tirsdag og torsdag har foreningshuset åbent for aktiviteter mellem kl Hver onsdag fra kl og søndag fra kl bliver der spillet kegler. Alle medlemmer er velkomne til aktiviteterne. Der henvises til arrangementskalenderen.

7 BESTYRELSEN - SØNDERVANG: HAVEFORENINGEN SØNDERVANG, KONGELUNDSVEJ 211, 2770 KASTRUP BESTYRELSEN - SØNDERVANG: Formand salg og overdragelse af haver kontakt til kreds og forbund foreningens område. Peter Beck have 100. Kasserer - medlems- og ventelister forsikring foreningens område. Jutta Haahr have 12. Næstformand pligtarbejde byggesager foreningens område. Kim Knoblauch have 111. Bestyrelsesmedlem - sekretær hjemmeside foreningshus/udlejning samarbejde med klubberne pumpelaug nøgler foreningens område. Anne Kitte Mortensen have 94. Bestyrelsesmedlem - foreningshus/udlejning samarbejde med klubberne byggesager foreningens område. Thomas Sund have 133. Bestyrelsesmedlem pligtarbejde foreningens område. Carit Zøllner have 102 Bestyrelsesmedlem forsikring pligtarbejde foreningens område. Per Hester have 51

8 HF. Søndervang, Kongelundsvej 211, 2770 Kastrup Rettelsesblad. Have nr.: Fornavne Efternavne Adresse Post nr. Telefon By Mobil telefon Afleveres til bestyrelsen i postkassen ved kontoret.

9 LOPPEMARKED SØNDAG 13. juli 2014 Kl. 11:00 - kl. 16:00 Kongelundsvej Kastrup Kom og gør et fund - Få en hyggelig dag i en haveforening med miljø og god stemning. Mulighed for køb af kaffe, kage, øl, vand, is, pølser. Parkering: KONGELUNDSVEJ eller OLIEFABRIKSVEJ (bagindgangen) Billetter sælges d. 8. juli kl.: 18:00 19:00 på foreningens bibliotek. HUSK lige penge Kr. 50,00 per bord.

Søndervang nyt. Sommeren 2015. H/F Søndervang. 2770 Kastrup. HF Søndervang. 2770 Kastrup. sondervang@sondervang.info www.sondervang.

Søndervang nyt. Sommeren 2015. H/F Søndervang. 2770 Kastrup. HF Søndervang. 2770 Kastrup. sondervang@sondervang.info www.sondervang. Søndervang nyt Sommeren 2015 H/F Søndervang Kære medlemmer Nu må det da snart blive sommer. Efter en kold, blæsende og regnfuld maj måned, hvor varmeapparatet har kørt hver dag, så tyder det i skrivende

Læs mere

Søndervang nyt. Sommeren H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup

Søndervang nyt. Sommeren H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup Søndervang nyt Sommeren 2012 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Kære medlemmer juni 2012 Så har havesæsonen allerede været i gang 3 måneder, vi er nået til juni, som ifølge

Læs mere

Søndervang nyt. Sommeren H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup

Søndervang nyt. Sommeren H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup Søndervang nyt Sommeren 2011 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Kære medlemmer juni 2011 Havesæsonen er i fuld gang, og vi er allerede i gang med sæsonens tredje måned, som

Læs mere

Søndervang nyt. Sommeren Spurvehøgen er set i have 50. H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup

Søndervang nyt. Sommeren Spurvehøgen er set i have 50. H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup Søndervang nyt Sommeren 2010 Spurvehøgen er set i have 50. H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Kære medlemmer juni 2010 Havesæsonen er i fuld gang, og vi har allerede slået

Læs mere

Søndervang nyt. Sommeren H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup

Søndervang nyt. Sommeren H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup Søndervang nyt Sommeren 2013 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Kære medlemmer juni 2013 Fire års kamp fra Kolonihaveforbundets side bærer nu frugt. Den 3. juni 2013 vedtog

Læs mere

Søndervang nyt. Sommeren H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup

Søndervang nyt. Sommeren H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup Søndervang nyt Sommeren 2009 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Kære medlemmer Juni 2009 Efter to gode forårsmåneder er havesæsonen i fuld gang, og jeg håber alle allerede

Læs mere

Søndervang nyt. Sommeren H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup

Søndervang nyt. Sommeren H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup Søndervang nyt Sommeren 2007 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup Kære medlemmer juni 2007 Så blev det juni og dermed sommer, jeg håber I alle allerede har haft mange gode timer i kolonihaven.

Læs mere

Søndervang nyt Efterår 2012

Søndervang nyt Efterår 2012 Søndervang nyt Efterår 2012 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Kære medlemmer august 2012 Årets præmiehaver er nu udtaget af vores havekonsulent Lise-Lotte Juul Jensen, og

Læs mere

Søndervang nyt. Sommeren H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup

Søndervang nyt. Sommeren H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup Søndervang nyt Sommeren 2008 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Kære medlemmer Juni 2008 Sommer, sol og smældende flag det er, når kolonihaven er bedst. Havesæsonen er i

Læs mere

Søndervang nyt. Forår 2009. H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info

Søndervang nyt. Forår 2009. H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Søndervang nyt Forår 2009 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Februar 2009 Kære medlemmer Så er der kun godt en måned til havesæsonen starter, derfor er det også tid til at

Læs mere

Søndervang nyt. Sommeren HF Søndervang 93A 2770 Kastrup Kastrup.

Søndervang nyt. Sommeren HF Søndervang 93A 2770 Kastrup Kastrup. Søndervang nyt Sommeren 2016 H/F Søndervang 93A Kære medlemmer Et dejligt forår har det været og 2016 tegner allerede nu, til at blive det varmeste år gennem mange år. Jeg er sikker på at I som jeg har

Læs mere

Søndervang nyt. Forår 2008. H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup

Søndervang nyt. Forår 2008. H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup Søndervang nyt Forår 2008 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup Kære medlemmer februar 2008 1. april starter havesæsonen, hvilket der snart kun er en måned til. Derfor er det også tid til at udsende

Læs mere

HF SØNDERVANG SOMMERBREV JUNI 2017

HF SØNDERVANG SOMMERBREV JUNI 2017 Skt. Hans aften: Endelig er det en fredag Sct. Hans falder i år. Bestyrelsen har derfor sammen med Klubben besluttet at gøre den til mere end båltale, sang og en lille en til halsen. Programmet er som

Læs mere

Oplyses skal også, at Fillip Lauersen i oktober måned udtrådte af bestyrelsen, suppleant Dan Heino Jensen, have 60 er derfor indtrådt.

Oplyses skal også, at Fillip Lauersen i oktober måned udtrådte af bestyrelsen, suppleant Dan Heino Jensen, have 60 er derfor indtrådt. Kære medlemmer Så er der kun godt en måned til havesæsonen starter, derfor er det også tid til at udsende Søndervangs forårsbrev, som jeg håber alle giver sig tid til at læse, da der er mange nyttige oplysninger

Læs mere

HF SØNDERVANG SOMMERBREV JULI 2018

HF SØNDERVANG SOMMERBREV JULI 2018 Høstfest: Lørdag den 4. august 2018 afholder vi den populære Høstfest. Vi starter med fælles morgenbord i foreningshuset kl. 09:00 og så går det ellers der ud af med masser af spændende og oplevelsesrige

Læs mere

FORÅRSBREV. Sæsonen 2006

FORÅRSBREV. Sæsonen 2006 FORÅRSBREV Sæsonen 2006 Kære medlemmer Så er der kun godt en måned til havesæsonen starter, derfor er det også tid til at udsende Søndervangs Forårsbrev. Jeg håber, at alle vil give sig tid til at læse

Læs mere

Søndervang nyt Efterår 2013. H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info

Søndervang nyt Efterår 2013. H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Søndervang nyt Efterår 2013 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Kære medlemmer august 2013 Igen i år har vores havekonsulent Lise-Lotte Juul Jensen udtaget 4 haver til Kolonihaveforbundets

Læs mere

Søndervang nyt. Forår 2014. H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info

Søndervang nyt. Forår 2014. H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Søndervang nyt Forår 2014 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Marts 2014 Kære medlemmer Vi nærmer os april måned, hvor en ny havesæson starter. I skrivende stund virker det

Læs mere

Søndervang nyt. Forår 2011. H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info

Søndervang nyt. Forår 2011. H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Søndervang nyt Forår 2011 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Februar 2011 Kære medlemmer Så er der snart kun en måned til havesæsonen begynder, hvilket også giver mulighed

Læs mere

AUGUST/SEPTEMBER BREV 2018

AUGUST/SEPTEMBER BREV 2018 AUGUST/SEPTEMBER BREV 2018 Sæsonen går på hæld, men sikken en sommer vi har haft i år og trods svedne græsplæner og mere eller mindre triste blomsterflor, har vi vist alle nydt de varme måneder. Præmiehaverne

Læs mere

Søndervang nyt. Efterår 2008. H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info

Søndervang nyt. Efterår 2008. H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Søndervang nyt Efterår 2008 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Kære medlemmer August 2008 På generalforsamlingen lovede bestyrelsen at undersøge muligheden for, at de enkelte

Læs mere

HF SØNDERVANG FORÅRSBREV MARTS 2018

HF SØNDERVANG FORÅRSBREV MARTS 2018 75 års jubilæum: Fredag den 20. april 2018 fejrer vi HF Søndervangs 75 års jubilæum ved en reception i Foreningshuset i tiden mellem 15:00 18:00, hvor alle er velkommen til en hyggestund, med sandwich

Læs mere

Søndervang nyt August 2014

Søndervang nyt August 2014 Søndervang nyt August 2014 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info august 2014 Kære medlemmer Som du sikkert har bemærket, så kalder vi dette Søndervangs Nyt for august 2014.

Læs mere

Søndervang nyt. Forår H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup

Søndervang nyt. Forår H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup Søndervang nyt Forår 2010 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Februar 2010 Kære medlemmer I skrivende stund er det ikke til at forså, at der kun er godt en måned til havesæsonen

Læs mere

Søndervang nyt Efterår 2011

Søndervang nyt Efterår 2011 Søndervang nyt Efterår 2011 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Se vedrørende informationsmøde inde i bladet. Kære medlemmer august 2011 På forsiden af dette efterårsbrev,

Læs mere

HF Søndervang. Forårsbrev 2015. HF Søndervang. Kongelundsvej 211 2770 Kastrup sondervang@sondervang.info www.sondervang.info

HF Søndervang. Forårsbrev 2015. HF Søndervang. Kongelundsvej 211 2770 Kastrup sondervang@sondervang.info www.sondervang.info Forårsbrev 2015 Kære Medlemmer Nu er der ikke længe til sæsonen 2015 kan tage sin begyndelse. I har sikkert, som jeg og resten af bestyrelsen, længtes efter at komme ud i kolonihaven igen, for at nyde

Læs mere

Søndervang nyt. Forår Søndervang fylder 70 år 20. april H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup

Søndervang nyt. Forår Søndervang fylder 70 år 20. april H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup Søndervang nyt Forår 2013 Søndervang fylder 70 år 20. april 1943-2013 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Kære medlemmer Marts 2013 Den 20. april 1943 stiftedes HF Søndervang

Læs mere

Søndervang nyt. Forår H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup

Søndervang nyt. Forår H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup Søndervang nyt Forår 2012 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Marts 2012 Kære medlemmer Vi nærmer os den kommende havesæson. Fra 1. april er der mulighed for at flytte ud

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang Rotur på fjorden 10. april 2010 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Roklubbens 110 års fødselsdag Morgenroture Søndagslangture Sea

Læs mere

HAVEFORENINGEN SØNDERVANG, KONGELUNDSVEJ 211, 2770 KASTRUP

HAVEFORENINGEN SØNDERVANG, KONGELUNDSVEJ 211, 2770 KASTRUP HAVEFORENINGEN SØNDERVANG, KONGELUNDSVEJ 211, 2770 KASTRUP Ordinær generalforsamling i foreningshuset, søndag den 29. april 2012. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af referat fra sidste generalforsamling

Læs mere

RADISEN. Hej Kolonister - august/september

RADISEN. Hej Kolonister - august/september RADISEN 21. ÅRGANG NR. 5 Hej Kolonister - august/september Seneste opdateringer fra bestyrelsen. Vi har kigget på budgettet for 2013 og det ser ud til at vi har været ret sparsommelige på nogle områder.

Læs mere

Skraldepladsen. Nr. 1 April 2016

Skraldepladsen. Nr. 1 April 2016 Skraldepladsen Nr. 1 April 2016 START STORSKRALD søndag d. 27. marts Storskrald kan afleveres fra fredag morgen i lige uger Haveaffald kan afleveres fra fredag morgen i ulige uger Skraldepladslågen kommer

Læs mere

Søndervang nyt Efterår 2009

Søndervang nyt Efterår 2009 Søndervang nyt Efterår 2009 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Kære medlemmer august 2009 Så er der snart kun halvanden måned tilbage af denne sæson, ja tiden går hurtigt,

Læs mere

Efterårsprogrammet For 2015 Fra d.11/8 til d.9/12

Efterårsprogrammet For 2015 Fra d.11/8 til d.9/12 Midt & Østsjælland. Efterårsprogrammet For 2015 Fra d.11/8 til d.9/12 . Husk lige at vores klub er medlem hos Danske Seniorer, og vores medlemsnummer er: 50 334 Dette medlemsnr. skal du/i bruge, når du/i

Læs mere

Søndervang nyt. Efterår H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup

Søndervang nyt. Efterår H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup Søndervang nyt Efterår 2006 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup Kære medlemmer Her på sensommeren vil jeg gerne benytte lejligheden til at sige tak for en god sæson i Søndervang. Det har været

Læs mere

Maj og juni 2011. Ta med en tur på BAKKEN - - for nu er foråret kommet. Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen

Maj og juni 2011. Ta med en tur på BAKKEN - - for nu er foråret kommet. Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen Maj og juni 2011 Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen Ta med en tur på BAKKEN - Ishøj - for nu er foråret kommet Adresse: Krumtappen Østerhøj Bygade 48 2750 Ballerup

Læs mere

AUGUST/SE S P E TE T M E BER E R BREV

AUGUST/SE S P E TE T M E BER E R BREV AUGUST/SEPTEMBER BREV 2017 Vi taler alle (næsten) om Kolonihavekulturen og vigtigheden af, at fastholde den. Virkeligheden er en anden. Det er tydeligt, at det i højere og højere grad er mindre interessant,

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING

BESTYRELSENS BERETNING BESTYRELSENS BERETNING 2017 2018 NYE MEDLEMMER Der er familieoverdraget 2 haver i løbet af beretningsåret. Bestyrelsen ønsker de nye medlemmer velkommen i foreningen. Det drejer sig om følgende haver:

Læs mere

Husorden. for HF Lersøgrøftens Integrationsdaghaver (under etablering) Side 1 af 5

Husorden. for HF Lersøgrøftens Integrationsdaghaver (under etablering) Side 1 af 5 Husorden for HF Lersøgrøftens Integrationsdaghaver (under etablering) Side 1 af 5 1 Rettigheder 1.1 Medlemmer har adgang til foreningens fællesfaciliteter 1.2 Mellemer er en del af fællesskabet i foreningen

Læs mere

Søndervang nyt. Efterår 2007. H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup

Søndervang nyt. Efterår 2007. H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup Søndervang nyt Efterår 2007 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup Kære medlemmer August 2007 Her på sensommeren vil jeg gerne benytte lejligheden til at sige tak for en god sæson i Søndervang.

Læs mere

Nyhedsbrev Uge 6 2015

Nyhedsbrev Uge 6 2015 Nyhedsbrev Uge 6 2015 Et helt nyt år er godt i gang, og vi glæder os til at udfylde det med mange aktiviteter, oplevelser og stjernestunder for beboerne på Meta. Vi har nu lavet nyhedsbrev i et år, og

Læs mere

Nyhedsbrev. September 2008. Juniorklubberne. Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby

Nyhedsbrev. September 2008. Juniorklubberne. Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby Nyhedsbrev September 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby OBS.: Alle klubber lukker kl. 16.30 d. 11. september pga. kursus Strandgård Fest Torsdag den 4. sept. kl. 17-20.30

Læs mere

10. september 2009 TAK!

10. september 2009 TAK! TORSDAGS-NYT 10. september 2009 25.000,- kr Mange penge i en tom kasse!! Skolen har netop holdt 32 års fødselsdag! Mandag var vi alle samlet i hallen, hvor der blev sunget og talt. Dejlige sange, hvor

Læs mere

Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder.

Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Martin Lindved 2065 9320 Børne diskotek - Jan

Læs mere

Orkanen Singleklubben med pli.

Orkanen Singleklubben med pli. Orkanen Singleklubben med pli. Orkanens hjemmeside http://www.orkanen.dk Initiativtager og kontaktperson Edith Agerholm, Fårupled 10 7300 Jelling - Tlf. 75 8717 53 Mobil. 22 90 84 22 E-mail. edith.agerholm@jellingnet.dk

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING

BESTYRELSENS BERETNING BESTYRELSENS BERETNING 2016 2017 NYE MEDLEMMER Der er solgt/familieoverdraget i alt 11 haver i løbet af beretningsåret. Bestyrelsen ønsker de nye medlemmer velkommen i foreningen. Det drejer sig om følgende

Læs mere

Referat af Dagbadmintons møde, tirsdag den 8. september.

Referat af Dagbadmintons møde, tirsdag den 8. september. Referat af Dagbadmintons møde, tirsdag den 8. september. Følgende blev meddelt og drøftet: INTERNT: KONTINGENT Kontingentet er uændret 600 kr. Det opkræves af Vivian Rasch, - og jeg har som sådan ikke

Læs mere

Sengeløse Gymnastik- og Idrætsforening byder velkommen til endnu et forrygende LOPPEMARKED. på Idrætsanlægget i Sengeløse. 29. 31.

Sengeløse Gymnastik- og Idrætsforening byder velkommen til endnu et forrygende LOPPEMARKED. på Idrætsanlægget i Sengeløse. 29. 31. Sengeløse Gymnastik- og Idrætsforening byder velkommen til endnu et forrygende LOPPEMARKED på Idrætsanlægget i Sengeløse 29. 31. august Fredagsaften I TELTET KL. 19.00 LIVSSTIL OG SUNDHEDSMESSE I HALLEN

Læs mere

HAVEFORENINGEN SØNDERVANG, KONGELUNDSVEJ 211, 2770 KASTRUP

HAVEFORENINGEN SØNDERVANG, KONGELUNDSVEJ 211, 2770 KASTRUP HAVEFORENINGEN SØNDERVANG, KONGELUNDSVEJ 211, 2770 KASTRUP Ordinær generalforsamling i foreningshuset, søndag den 27. april 2014. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af referat fra sidste generalforsamling

Læs mere

Søndervang nyt August 2015

Søndervang nyt August 2015 Søndervang nyt August 2015 H/F Søndervang 93A www.sondervang.info Kære Medlemmer. Så er det allerede august (suk) og sommeren har stadig svært ved at bide sig fast. Vi danskere taler altid meget om vejret,

Læs mere

ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

BUM 2006 Slagelse. Hej med dig! Men hvad er det nu egentlig BUM er for noget??? Hvordan kan du deltage? Idrætsgrene.

BUM 2006 Slagelse. Hej med dig! Men hvad er det nu egentlig BUM er for noget??? Hvordan kan du deltage? Idrætsgrene. Hej med dig! BUM 2006 Vi har netop modtaget et brev fra Ahorn, Ringsted, som denne gang er vært for BUM 2006 i den 3.-5. november for Teenager BUM 14-18 år og 17.-19. november for Junior BUM 10-13 år.

Læs mere

Beboerinformation Denne information er skrevet af Lennart Rasmussen og Niels Stærup

Beboerinformation Denne information er skrevet af Lennart Rasmussen og Niels Stærup Beboerinformation Denne information er skrevet af Lennart Rasmussen og Niels Stærup Juni 2015 Sommerhilsen Så er forårets generalforsamling og den ekstraordinære generalforsamling overstået. Jeg vil gerne

Læs mere

Nyt fra AKTIVITETSHUSET HOLLUF PILE Hjulets Kvarter 119, HOLLUF PILE

Nyt fra AKTIVITETSHUSET HOLLUF PILE Hjulets Kvarter 119, HOLLUF PILE Nyt fra AKTIVITETSHUSET HOLLUF PILE Hjulets Kvarter 119, HOLLUF PILE Nyhedsbrev Forår 2016.vi har måske et tilbud til dig, som det er svært at sige nej til! Røde Kors Cafe Square dance Modelteater På hyggelig

Læs mere

Søndervang nyt Efterår 2010

Søndervang nyt Efterår 2010 Søndervang nyt Efterår 2010 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Kære medlemmer august 2010 Vi har nu taget hul på sidste del af havesæson 2010, men det kan jo ikke forhindre

Læs mere

Silas Mathias Deniz K. Christian. R August Simon P Mads Mortensen Julie A. Amalie

Silas Mathias Deniz K. Christian. R August Simon P Mads Mortensen Julie A. Amalie Dagklubben: BASEN, Fyrrekrattet 1, 2630 Taastrup 43 35 28 28 www.basen.htk.dk Kontingent pr./md. Kr. 687,00 pr. 1. januar 2011 Vores åbningstider: Mandag - torsdag kl. 13.00-18.00 Fredag kl. 13.00-17.00

Læs mere

Velkommen til Kolonihaveforeningen Nabkær 2

Velkommen til Kolonihaveforeningen Nabkær 2 Velkommen til Kolonihaveforeningen Nabkær 2 Jorden er lejet af Herning Kommune, og vi er som lejer, derfor underlagt Herning kommunes Reglement, som vi ikke kan tilsidesætte. Kolonihaveforeningerne i Herning

Læs mere

Frivillig til Dronninglund Cup

Frivillig til Dronninglund Cup Bliv frivillig til Dronninglund Cup og få en masse oplevelser! Det kræver ingen særlige færdigheder, viden eller lignende. Bare du har et godt humør! Her er en oversigt over, hvor man kan hjælpe til: Informationen

Læs mere

Nr. 2 oktober 2014-28. årgang

Nr. 2 oktober 2014-28. årgang Hosebåndet Medlemsblad Sæsonstart Nr. 2 oktober 2014-28. årgang Vi har nu danset de to første måneder af sæsonen 14-15 og kan konstatere, at vi har haft en medlemstilgang, der bevirker at vi på en normal

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2014 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Haveforeningen. Og bag mig sol og blød mig regn! Jeg plukker mine nødder og trasker langs et brombær hegn med plovmuld under fødder.

Haveforeningen. Og bag mig sol og blød mig regn! Jeg plukker mine nødder og trasker langs et brombær hegn med plovmuld under fødder. Haveforeningen Anno 1982 27. årgang September 2010 Og bag mig sol og blød mig regn! Jeg plukker mine nødder og trasker langs et brombær hegn med plovmuld under fødder. Og det er al den jord, jeg har, og

Læs mere

Møllehøj Information Juli 2013

Møllehøj Information Juli 2013 Møllehøj Information Juli 2013 34. årgang MØLLEHØJS BESTYRELSE Formand Næstformand Kasserer Bestyrelses medlem Bestyrelsesmedlem Bestyrelses suppleant Bestyrelses suppleant Bilags kontrollant Bilags kontrollant

Læs mere

Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD

Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD BESTYRELSEN FORMAND Birgitte Holm Petersen 39565841 NÆSTFORMAND Mikael Gajhede 30257403 KASSERER Torben Aagaard 32555612 SEKRETÆR Jan Mouritsen 31905161

Læs mere

Helhedsplanens Nyhedsbrev Nyt fra Arendalsvej og Lupinvej/Resedavej Nr.2 Marts 2016

Helhedsplanens Nyhedsbrev Nyt fra Arendalsvej og Lupinvej/Resedavej Nr.2 Marts 2016 Helhedsplanens Nyhedsbrev Nyt fra Arendalsvej og Lupinvej/Resedavej Nr.2 Marts 2016 Nyt fra Helhedsplanen Vil du være med? Kontakt helhedsplanen Opstart af nye aktiviteter s. 2 s. 3 s. 8 Nyt fra Helhedsplanen

Læs mere

Kom med: Byfest program. 2. - 7. maj. Følg os på facebook. Borbjerg - løbet bilorienteringsløb friluftsgudstjeneste

Kom med: Byfest program. 2. - 7. maj. Følg os på facebook. Borbjerg - løbet bilorienteringsløb friluftsgudstjeneste Byfest 2016 2. - 7. maj Kom med: Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Torsdag Fredag Lørdag Lørdag Lørdag Lørdag Borbjerg - løbet pladespil bilorienteringsløb friluftsgudstjeneste familiedag Revy og musik morgenkaffe

Læs mere

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Vi får løbende mange nye børn og mange nye forældre i Andedammen. Derfor har vi i BjørneBanden valgt at lave et lille introduktionsbrev, for at give et indblik i hvad der foregår i hverdagen. Når man starter

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 06. 2011.

Nyhedsbrev nr. 06. 2011. Nyt fra sidste klubaften d. 7. september 2011. Nyhedsbrev nr. 06. 2011. Vi nåede op på at blive 28 medlemmer, som deltog på denne klubaften. Vi nød Randi og Carstens fine kager, jeg nåede selv at spise

Læs mere

Mini program forår 2015

Mini program forår 2015 Mini program forår 2015 Hej alle Minier og forældre. Vi håber at i alle har haft en god juleferie og at i ikke har savnet os alt for meget. Neden for kan i se vores program for det næste halve år og vi

Læs mere

Program for Hylke Festuge 2013. lørdag d. 15. søndag d. 23. juni

Program for Hylke Festuge 2013. lørdag d. 15. søndag d. 23. juni Program for Hylke Festuge 2013 lørdag d. 15. søndag d. 23. juni Lørdag d. 15. juni Familiedag kl. 9.30 16.30 Kl. 9.00 11.00 er der fodboldskole for de mindste. De store børn har været i gang siden fredag

Læs mere

MEDLEMSBLAD FOR H/F MARIENLYST

MEDLEMSBLAD FOR H/F MARIENLYST RADISEN MEDLEMSBLAD FOR H/F MARIENLYST 19. årgang nr. 2 Juli 2011 Skovens skønne hemmeligheder Sommerfest 2011 At have en have Nu med krydsord... Redaktion Camilla Ry (have 21) camilla@camillary.dk Oplag:

Læs mere

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge.

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge. Uge 38 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Endnu en uge er gået og det

Læs mere

Mærkedag: 02. juni 04. juni 06. juni 07. juni

Mærkedag: 02. juni 04. juni 06. juni 07. juni Vallekilde-Hørve Friskole. 1. juni 2012 Fredagsbrev nr. 701 Næste uger: 04. juni 05. juni 06. juni 07. juni 08. juni Mundtlig prøve dansk Grundlovsdag Skolen lukket SFO åben til kl. 12.00 Førstehjælpskursus

Læs mere

Ordensregler Haveforeningen Røde Mellemvej

Ordensregler Haveforeningen Røde Mellemvej Ordensregler Haveforeningen Røde Mellemvej Når man har en kolonihave er det et medlemskab af en forening. Man har meldt sig ind i et forpligtende fællesskab. Ordenreglerne er sociale spilleregler, som

Læs mere

HF Søndervang. Forårsbrev HF Søndervang. Hf. Søndervang 93 A 2770 Kastrup

HF Søndervang. Forårsbrev HF Søndervang. Hf. Søndervang 93 A 2770 Kastrup Forårsbrev 2016 Kære Medlemmer Nu er der ikke længe til sæsonen 2016 kan tage sin begyndelse. I har sikkert, som jeg og resten af bestyrelsen, længtes efter at komme ud i kolonihaven igen, for at nyde

Læs mere

Odense Marathon, Odense Lørdag d. 7. juni

Odense Marathon, Odense Lørdag d. 7. juni Odense Marathon, Odense Lørdag d. 7. juni Tag med på eventyr og få en eventyrlig dag Et nyt løb af en ny klub ser interessant ud Start og mål ud for Kajakklubben Odin i havnebassinet. Kajakløbet foregår

Læs mere

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden Børnerådsmøde i Pyramiden www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Marts BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Stamtræer

Læs mere

Aktiviteter Februar 2016

Aktiviteter Februar 2016 Aktiviteter Februar 2016 Vestergården Annebergvej 73 9000 Aalborg Tlf: 9931 6900 Åbningstider mandag til fredag fra kl. 9.00 15.45 Kære efterlønsmodtager og pensionist i Aalborg Kommune Velkommen på Centret

Læs mere

Mogenstrup Sportsuge 2016

Mogenstrup Sportsuge 2016 Daglige aktiviteter Teltet og slik boden er åben hver aften fra onsdag. Tennis-, ringoog volley-banerne er åbne hver dag Hoppeborg Sumobrydning Diverse lege for børn Mogenstrup Sportsuge 2016 Onsdag d.

Læs mere

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Kære Alle 90 års fødselsdag fejret d. 15. maj Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Blandt havens mange gæster denne dag var også efterkommere af Grethe og Nic. Nellemann. 40 personer fra nær og fjern var

Læs mere

Søndervang nyt August 2016

Søndervang nyt August 2016 Søndervang nyt August 2016 H/F Søndervang 93A www.sondervang.info Kære medlemmer. Ak ja, så er vi allerede langt inde i august og det er tid til lidt tilbageblik for 2016, men også tid til at se fremad.

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 11 Nov. 2015 34. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

Læs mere

Velkommen til KRÜGERHAVEN. Afd. 62 Georg Krügers Vej

Velkommen til KRÜGERHAVEN. Afd. 62 Georg Krügers Vej Velkommen til KRÜGERHAVEN Afd. 62 Georg Krügers Vej Med denne folder vil vi gerne byde dig/jer velkommen til vores afdeling. Hvis du har spørgsmål, forslag til nye tiltag eller ideer, er du altid velkommen

Læs mere

Nyhedsbrev uge 35 2015

Nyhedsbrev uge 35 2015 Nyhedsbrev uge 35 2015 Side 1 God weekend Side 7 Filuren Side 2-3 Nyt fra Allan Side 8-9 Chromebooks Side 4 Høstfest Side 10 N/T med 4-5 klasse Side 5 Indvielse af vuggestuen Side 11-13 Børnehaven Side

Læs mere

Fredagsbrev. Klargøringslørdag... Velkommen søndag...en pindsvin blev begravet... IT-løsning... 2 bestyrelsesmøder...

Fredagsbrev. Klargøringslørdag... Velkommen søndag...en pindsvin blev begravet... IT-løsning... 2 bestyrelsesmøder... Fredagsbrev Nr. 1 12. aug. 2011 Bakkelandets Friskole 9. skoleår Kære forældre Klargøringslørdag... Velkommen søndag...en pindsvin blev begravet... IT-løsning... 2 bestyrelsesmøder... Bakkelandet har været

Læs mere

Sommerkoloni 2/7 11/7 på det gode sted Värmlandsgården Se mere i næste nummer

Sommerkoloni 2/7 11/7 på det gode sted Värmlandsgården Se mere i næste nummer 1 2 Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet.. SIDE 3 LEDEREN SIDE 4 HESTESIDEN SIDE 5 JULEFEST SIDE 6 OPGAVEN SIDE 7 VÆRKSTEDER SIDE 8 VÆRKSTEDER SIDE 9 KALENDER SIDE 10 BÅLFORLØBET

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING APRIL KVARTAL 2015 www.dui.dk/korsloekke

KORSLØKKE AFDELING APRIL KVARTAL 2015 www.dui.dk/korsloekke AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

Velkommen til sæson 2012

Velkommen til sæson 2012 Velkommen til sæson 2012 Sæson start Så er det atter blevet tid til at byde nye som gamle medlemmer velkommen til en ny tennis sæson den 27. i rækken. Ja du læste rigtig. Det er NU, du skal finde din ketcher

Læs mere

Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni

Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 6 Juni 2015 34. årgang Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni Formandens hjørne Skt Hans Ronetværk Kommende arrangementer Aktivitetskalender Faaborg Roklub,

Læs mere

Smørmosenyt. Nr. 1 Marts 2018 HF Smørmosen, Klausdalsbrovej 294, hus Søborg tlf www. hfsmørmosen.dk

Smørmosenyt. Nr. 1 Marts 2018 HF Smørmosen, Klausdalsbrovej 294, hus Søborg tlf www. hfsmørmosen.dk Smørmosenyt Nr. 1 Marts 2018 HF Smørmosen, Klausdalsbrovej 294, hus 140 2860 Søborg tlf. 23 48 02 94 www. hfsmørmosen.dk Arbejdsdage 2018 kl. 09:00 12:00 Dato: Kontoret har åbent kl. 10:00 11:00 alle søndage

Læs mere

R ØRPOSTEN. Havesæson 2014...

R ØRPOSTEN. Havesæson 2014... R ØRPOSTEN Årgang 5 nummer 1 Forår 2014 Havesæson 2014..... Velkommen til en ny havesæson, som i år er startet rigtig godt, vi nyder sikkert alle de flotte forårsfarver i vore haver og netop nu de blomstrende

Læs mere

Vi glæder os meget til at se jer i uge 42

Vi glæder os meget til at se jer i uge 42 3 dage i efterårs ferien (uge 42) mandag - onsdag afholder vi Basanta sport, Basanta sport er 3 dage med sjov og lidt anderledes motion. Vi laver sund og lækker mad og vi vil have forskellige boder. De

Læs mere

P R O G R A M 2. halvår 2011 1. halvår 2012

P R O G R A M 2. halvår 2011 1. halvår 2012 P R O G R A M 2. halvår 2011 1. halvår 2012 Seniorklubben i FOA Frederikshavn Seniorklubben En klub for DIG og alle afdelingens efterlønsmodtagere, pensionister og førtidspensionister. Klubben afholder

Læs mere

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Marts 2011

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Marts 2011 Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Marts 2011 Historier set & hørt fra Østrig Klubben tager som tradition på skitur til Østrig og i år ingen undtagelse. Og som de andre år oplever vi en masse skæg og ballade

Læs mere

Eftermiddagstur. Mandag den 17. juni kl. 14.00 besøger vi sammen med Medborgerklubben 2 haver på Rosenalle i Videbæk.

Eftermiddagstur. Mandag den 17. juni kl. 14.00 besøger vi sammen med Medborgerklubben 2 haver på Rosenalle i Videbæk. Eftermiddagstur Mandag den 17. juni kl. 14.00 besøger vi sammen med Medborgerklubben 2 haver på Rosenalle i Videbæk. Den første have er japansk inspireret med mange store sten. Her må vi også se det åbne

Læs mere

REFERAT. Emne: Referat af bestyrelsesmøde. Formål med mødet: At behandle dagsordenen og evt. indkomne spørgsmål. Dato: 4-5-2011

REFERAT. Emne: Referat af bestyrelsesmøde. Formål med mødet: At behandle dagsordenen og evt. indkomne spørgsmål. Dato: 4-5-2011 Emne: Referat af bestyrelsesmøde Formål med mødet: At behandle dagsordenen og evt. indkomne spørgsmål. Mødeleder: Referent: Elsebeth Dagsorden: Dato: 4-5-2011 Kl.: 19.00 Sted: hos Konklusion: Til Stede:,

Læs mere

AKTIVITETSOVERSIGT 2016/2017 APRIL

AKTIVITETSOVERSIGT 2016/2017 APRIL AKTIVITETSOVERSIGT 2016/2017 APRIL Arbejdsdag ved Jagthytten, Søndag d 10 kl. 9.00 Vi håber I vil støtte op, så vi kan få noget gjort. Vi skal have malet den ny beklædning samt ryddet lidt skov omkring

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 12+13 2011

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 12+13 2011 Fælles info Bevægelsesbane. Vi har haft bevægelses bane igen nu for 2. gang. Og allerede når vi skal noget for 2. gang er der nogle der siger, at det er kedeligt og det gider de ikke. Men det skulle de

Læs mere

Impulsen Torsdag 3-10 Fredag 4-10 Airbrush m. Tom - Kanin-møde i Kaninhulen kl.15.00

Impulsen Torsdag 3-10 Fredag 4-10 Airbrush m. Tom - Kanin-møde i Kaninhulen kl.15.00 Månedsplan Oktober Uge 40 Michael Madbar Tirsdag 1-10 Musicon SkaterPark Tur m/michael Onsdag 2-10 Spring-træning kl.14.00 - Dyrehandel-tur Impulsen Torsdag 3-10 Fredag 4-10 Airbrush m. Tom - Kanin-møde

Læs mere

Læs mere og tilmeld dig på Gavnø's hjemmeside (husk at skrive du kommer fra Mopar Club Denmark).

Læs mere og tilmeld dig på Gavnø's hjemmeside (husk at skrive du kommer fra Mopar Club Denmark). Classic Autojumble i Gavnø Slotspark Skrevet af superbee - 2015/04/28 14:52 Classic Autojumble - 7/6 2015 Danmarks største veteranbilshow afholdes søndag den 7. juni 2015 Gavnø Slotspark danner for 27.

Læs mere