Til stede: Karen, Andreas, Louise, Karina, Dorthe, Christina, Søren, Vibeke, Marie Ikke til stede: Daniel, Marie, Anna

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Til stede: Karen, Andreas, Louise, Karina, Dorthe, Christina, Søren, Vibeke, Marie Ikke til stede: Daniel, Marie, Anna"

Transkript

1 Odense Lokalgruppe Referat af grupperådsmøde den 21. september 2005 Til stede: Karen, Andreas, Louise, Karina, Dorthe, Christina, Søren, Vibeke, Marie Ikke til stede: Daniel, Marie, Anna Referent: Karina Nyt fra formanden Grupperådet søger nye frivillige kræfter fra februar 2006 Der skal være årsmøde i lokalgruppen i februar 2006, og alle i grupperådet gav en melding om deres planer for det kommende år: Karen: stopper til februar som formand. Fortsætter indtil videre som aktivitetsleder på krisecenteret Andreas: stopper muligvis også som næstformand, men det er ikke endelig besluttet Louise: stopper som kasserer, da hun skal til udlandet. Daniel: Marie har talt med ham og han trækker sig ud af Vestre Skoles lektiecafe i år. Resten af grupperådet forventer at være med min. frem til sommeren 2006, men der skal helt sikkert sørges for nye kræfter i det kommende år. Vibeke forslog, at vi tager kontakt til en ekstern konsulent, som arbejder med generationsskifter i frivillige organisationer. Måske vil han holde et oplæg og give os gode råd med på vejen bona gratia. Dansk Røde Kors samler ind Der er landsindsamling 2. oktober 2005 i Dansk Røde Kors. Alle frivillige fra URK er mere end velkomne som hjælpere og indsamlere. De kan kontakte Karen eller Dansk Røde Kors i Odense for mere information. Få indflydelse på landsmødet (generalforsamlingen) URK holder landsmøde i weekenden oktober 2005, hvor der bl.a. skal vælges ny formand. Det er derfor vigtigt, at folk møder op og lader deres stemme gælde. Man skal have været betalende medlem i tre mdr. for at have stemmeret, men alle har taleret! Udover valg til landsstyrelsen vil der traditionen tro være workshops om relevante emner, og lørdag aften afvikles den store gallafest. Programmet fås hos aktivitetslederne. I år holdes landsmødet i Odense på en af byens skoler. Normalprisen er 150 kr., men i Odense har vi valgt, at disse møder skal være helt gratis for lokalgruppens frivillige. Som et lille underpunkt kan nævnes, at det er grupperådet, som står i baren ved festen om lørdagen. Vi får hele overskuddet, som vi vil bruge på at arrangere julefrokost for alle frivillige i URK- Odense. Har du lyst til at give en hånd med her, så kontakt Karen.

2 Seneste tilmelding er 7. oktober. Kontakt din aktivitetsleder for tilmelding. URK indfører tjek af børneattester på frivillige Landsstyrelsen har besluttet, at alle frivillige, der arbejder med børn under 15 år, skal tjekkes på den såkaldte børneattest. Det er et tillæg til ens almindelige straffeattest, som handler om forseelser begået mod børn. Det foregår sådan, at den frivillige skal give dit samtykke, dvs. accepterer og skriver under på, at URK indhenter børneattest på vedkommende. Det skal gøres snarest, og alle aktivitetsledere er derfor blevet pålagt at indsamle samtykkeerklæringer fra de relevante frivillige. Det gøres på næste aktivitetsmøde. URK-Odense får besøg af lokalgruppekonsulenten Lokalgruppekonsulenten i URK, Lasse, besøger Odense i løbet af efteråret. Karen laver en liste med punkter, som vi gerne vil diskutere med ham. Alle frivillige er velkomne til at bidrage med emner. PR-udvalget orienterer Gymnasierundturen blev afviklet i uge 36 Et lille hold af frivillige besøgte Tornbjerg, Mulernes, Katedralskolen og Sct. Knuds i Uge 36. Alt i alt var der god interesse for vores arbejde og de muligheder, vi tilbyder som frivillig. Alle vi talte med blev opfordret til at komme til Store Hvervedag 6. oktober. PR-udvalget evaluerer på indsatsen efter Store Hvervedag, herunder behovet for andre og bedre materialer. Stor tak til Tina, Marie, Dorthe, Andreas og Christina for deres engagement Studiestartsmesse på Syddansk Universitet blev afviklet i uge 37 Et lille hold af frivillige stod på en stand for URK på messen 15. og 16. september på SDU. Aftalen var kommet i stand lidt hurtigt, og PR-udvalget vil næste år forsøge at skabe et mere samlet messemateriale, bl.a. plakater som viser hvem vi er som lokalgruppe. Koordinatoren på messen, Marianne, beklagede standens placering, og lovede, at vi ville få en bedre til næste år. Hun er også villig til at mødes med PR-udvalget om materialer mm. PR-udvalget sender hende en invitation til næste møde 12. oktober 2005 Generelt er indtrykket fra messen, at der er interesse for vores arbejde. Torsdag forløb bedre end fredag if. de tilbagemeldinger vi har fået fra de frivillige. Stor tak til Tina, Dorthe, Christina og Mette for deres tid PR-udvalget evaluerer studiestartsmessen efter Store Hvervedag 6. oktober. Den nationale Uge 40-kampagne varetages af lokalgrupperne I år vil Store Hvervedag ikke blive organiseret fra national side, men er lagt ud til de enkelte lokalgruppers initiativ. Der er dog materialer som plakater, go-cards og servietter, vi kan bruge. I Odense har vi valgt at lægge Store Hvervedag 6. oktober kl. 19 på Guldbergsvej, hvor alle aktivitetsledere (eller repræsentanter fra alle aktiviteter) vil være til stede.

3 PR-udvalget sørger for det praktiske med indkøb af sodavand og slik/frugt. Søren og Andreas kører rundt i byen og sætter plakaterne op. Kursus i Storytelling PR-udvalget vil gerne have grupperådets accept af, at der bliver brugt penge på at udvalgets medlemmer deltager i et kursus på Tietgenskolen om Storytelling. Der blev givet grønt lys for tilmelding af 5 medlemmer. Pengene skal tages fra egenkapitalen frem for udvalgets eget budget. Uddannelse og medlemspleje i URK-Odense Der var en generel diskussion om brug af midler til uddannelse af de frivillige. Helt overvejende er det svært at få fondsmidler til fastholdelse af frivillige og uddannelse, og der ligger også en etisk problemstilling i at bruge penge her, frem for på aktiviteterne. Men uddannelse og motivation er en del af forudsætningen for lokalgruppens eksistens, så der skal investeres her under alle omstændigheder. Pengene bør vi dog tage af egenkapitalen og de midler vi får fra fx PUF. Aktiviteterne må under ingen omstændigheder eller på noget tidspunkt komme til at lide under manglende ressourcer. Det bør ikke kunne ske, da grupperådet altid vil skulle tage stilling i det enkelte tilfælde. Infomødernes form og indhold skal fornys På sidste grupperådsmøde blev der nedsat et udvalg, som skal se på hvordan vi kan udvikle og forny både form og indhold af vores infomøder. Udvalget mødes første gang 28. september kl. 19 på Guldbergsvej 1. Projektudvalget orienterer: Karen foreslog, at vi bruger noget tid på Store Hvervedag 6. oktober med at præsentere de tre aktiviteter, som vi gerne vil have op at stå. Det drejer sig dels om Brumbassen og lektiecafeen på Tingkærskolen i Fraugde, dels om en pigecafe i centrum. Det blev vedtaget. Karen står for introduktionen. Kassereren orienterer: Alle aktivitetsledere fik uddelt status på deres aktiviteters midler. Alt ser fornuftigt ud, men vi har brugt forholdsvis mange penge på medlemspleje, jf. diskussion ovenfor. Julefrokosten forsøger vi at finansiere ved at stå i baren på landsmødet, og ellers betaler de frivillige selv et mindre beløb for maden. Husk at søge fondsmidler Louise og grupperådet opfordrer til at man som aktivitetsleder husker at søge penge i god tid fra mindre fonde til dækning af de omkostninger, der er forbundet med at drive aktiviteterne. I den forbindelse skal aktivitetslederne huske dels at vedlægge et budget, dels at få Louise Brix (kassereren) godkendelse og underskrift på ansøgningen. Louise hjælper gerne med fundraising.

4

5 Aktivitetslederne orienterer: Personlig lektiehjælp Marie Alt går fint. Tre nye par et blevet sat i gang. Der er stadig en lang venteliste, men Marie håber, at der vil komme flere via Store Hvervedag. Der er næste møde 28. september, hvor der vil blive holdt status over hvem, der fortsat er med. Ensom Ung - Christina Generelt kører aktiviteten rigtig godt. Gruppen af frivillige er nede på 7, men de fungerer godt sammen socialt, og der er stor vilje til at tage ekstra vagter. Der skal dog helt sikkert flere frivillige til i den kommende tid for at opretholde aktivitetens niveau og engagement. De er i gang med at undersøge muligheden for at få egne materialer, ny hjemmeside og computere (som har givet problemer den sidste tid). De overvejer desuden at give aktiviteten et andet navn, som virker mere appellerende både på potentielle brugere og frivillige. Christina har været til et fællesmøde på Island, hvor hun talte med frivillige fra bl.a. Sverige og Letland, om Ensom Ung-aktiviteten. Der var stor interesse for videndeling og muligheden for at eksportere ideen til andre lande. Næste møde på aktiviteten er 28. september. Krisecenteret Karen Krisecenteret er flyttet i nye lokaler på Rødegårdsvej. De har nu større kapacitet, og det bevirker, at der også er flere børn. Gruppen af mødre er meget sammensat, og det giver en udfordring for aktiviteten. Karen vil sammen med de andre frivillige overveje at give aktiviteten en ny struktur, sådan at der måske vil være to grupper, hvor den ene er hjemme og laver aktiviteter der, mens den anden er ude. Behovet er opstået, fordi en del af mødrene ikke tør lade deres børn færdes ude i byen pga. omstændighederne. Der mangler ikke frivillige, da gymnasierundturen og sidste infomøde gav en del henvendelser. Næste møde på aktiviteten er 27. september. Lektiecafeen Kragsbjergskolen Dorte Der er pt frivillige, og der er stort engagement fra deres side. De sidste to uger, har der imidlertid ikke været nogen børn i lektiecafeen. Dorte og Gosia overvejer hvad der skal gøres. De har været rundt i klasserne for at fortælle om lektiecafeen, og vil også gerne på skolens intranet. Indtil videre ser de tiden lidt an, men ellers skal der tages kontakt til rektor. De mangler generelt en kontaktperson på skolen, som de kan henvende sig til. Næste møde på aktiviteten er 10. oktober. Vestre Skole Daniel Marie har talt med Daniel og aktiviteten kører fortsat med 3-4 frivillige. De er ved at finde en ny aktivitetsleder, da Daniel trækker sig ud. Han lovede Marie, at han ville sende vedkommende til næste grupperådsmøde. Hovedtropperne Marie Vi kender ikke status.

6 Medlemsplejeudvalget orienterer: Sommerfesten fik fint, men der var ikke så mange tilmeldte som forventet. Udklædningstemaet afholdt måske en del fra at komme. Julefrokosten blev aftalt til 17. december på sct. Joseph-kollegiet. Handlingsplanen skal laves Grupperådet har et hængeparti mht. at formulere lokalgruppens handlingsplan for året. Der har været mange andre opgaver at se til. Det blev aftalt at lave et særligt møde 13. oktober 2005 kl. 19 hos Søren Rasmussen, Nyborgvej 23. Alle medbringer mad. Søren uddelegerer opgaverne. Eventuelt: Vibeke: Marie: lukket punkt Kan frivillige, der kommer langvejs fra få tilskud til deres transport? Grupperådet gav afslag. Der gives generelt ikke tilskud til transport. Dorte m. fl.: Kageordningen bør op at køre igen. Generel tilslutning Referentens note: der blev ikke sat navn på, hvem der tager kage med næste gang. Hvem melder sig? Giv Karen besked. Næste møde: 3. november 2005 kl. 19 på Guldbergsvej 1

Referat at bestyrelsesmøde i KIF tirsdag d. 28-6 2011.

Referat at bestyrelsesmøde i KIF tirsdag d. 28-6 2011. Knabstrup Idrætsforening Ventedgårdsvej 42, Knabstrup 4440 Mørkøv, Tlf.: 59 27 32 55 Referat at bestyrelsesmøde i KIF tirsdag d. 28-6 2011. 1. Præsentation. Hvem er mødt op? Vi skal have opdateret listen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00

Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00 Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00 Tilstede: Henrik, Britta, Heidi, Per, Jenny, Christian og Anja 1. Referat fra sidste møde Godkendt 2. Nye punkter til dagsordenen Bemærkninger til udsendte

Læs mere

Dagsorden til MR-møde d. 12/4 2012 kl. 17-19 i Frokoststuen på Folkesundhed:

Dagsorden til MR-møde d. 12/4 2012 kl. 17-19 i Frokoststuen på Folkesundhed: Dagsorden til MR-møde d. 12/4 2012 kl. 17-19 i Frokoststuen på Folkesundhed: 1. Valg af ordstyrer og referent Sigrún er ordstyrer Sanne er referent 2. Godkendelse af referat og dagsorden Referat er godkendt

Læs mere

4. Cheftræneren har ordet Nyt fra forbundet/sim Uu Fordeling af træninger. Planlægning af tema weekendtræninger

4. Cheftræneren har ordet Nyt fra forbundet/sim Uu Fordeling af træninger. Planlægning af tema weekendtræninger 23. februar 2012 Referat af bestyrelsesmøde d.23-02-2012. Til stede fra bestyrelsen: Tom, Erik, Merete, Louise, Bo, Peter (referent) Afbud: Ingen Agenda for mødet: 1. Generelt Opfølgning på sidste mødes

Læs mere

SÅDAN FÅR VI ALLE TIL AT FØLE SIG VELKOMNE I UNGDOMMENS RØDE KORS

SÅDAN FÅR VI ALLE TIL AT FØLE SIG VELKOMNE I UNGDOMMENS RØDE KORS SÅDAN FÅR VI ALLE TIL AT FØLE SIG VELKOMNE I UNGDOMMENS RØDE KORS Man skal have de nye frivillige integreret i gruppen. Få sat et glad ansigt på de andre frivillige, også for at de ved, hvem de skal arbejde

Læs mere

8. Husudvalget. Hytten Udskiftning af køleskab, vandvarmer i baderum, septiktank? samarbejde med initiativgruppen

8. Husudvalget. Hytten Udskiftning af køleskab, vandvarmer i baderum, septiktank? samarbejde med initiativgruppen Referat bestyrelsesmøde den 12.05.2011, kl. 19.00 Til stede var: Kirsten Aagaard Finn Lund Esben Skovsen Karsten Pedersen Henrik Danø Sørensen Jens Henrik Jensen Dorte Rothmann Louise Skov Pihlkjær - referent

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 17. Marts 2015 kl. 18.30

Referat af bestyrelsesmøde 17. Marts 2015 kl. 18.30 Referat af bestyrelsesmøde 17. Marts 2015 kl. 18.30 Fremmødt: Nadia, Rasmus, Parbæk, Thorup, Steffen, Kåre Afbud: Bo Formalia Ordstyrer: Steffen Referent: Kåre 1. Opgavelisten Parbæk laver en analyse af

Læs mere

Referat fra forældrerådsmøde den 30. marts 2016

Referat fra forældrerådsmøde den 30. marts 2016 Referat fra forældrerådsmøde den 30. marts 2016 Mødedato: Onsdag den 30. marts 2016 kl. 18.00 21.00 i Villa Villakulla. Mødedeltagere: Personale: Nadja, Mette P og Betina Forældre: Ri, Kaisa, Louise, Mona,

Læs mere

FORENINGSGUIDEN Center for Socialt Ansvar

FORENINGSGUIDEN Center for Socialt Ansvar EESTYRELSESARB FORENINGSGUIDEN Center for Socialt Ansvar B1 3 FUNDRAISING JDE PR 4 EESTYRELSESARB EESTYRELSESARB EESTYRELSESARB EESTYRELSESARB EESTYRELSESARB INTRODUKTION til Foreningsguiden Denne guide

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Cafeen, Østergade 22, 6950 Ringkøbing

Bestyrelsesmøde. Cafeen, Østergade 22, 6950 Ringkøbing Bestyrelsesmøde Møde tidspunkt Torsdag den 21.5. 2015 kl. 19.00 Sted Indkaldte mødedeltagere Dagsorden Cafeen, Østergade 22, 6950 Ringkøbing Thorkild Sloth Petersen Niels Andersen Mie Hansen Susanne Rystok

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde

Referat bestyrelsesmøde Referat bestyrelsesmøde MØDETID: 15-02-2016 Kl.18.00 MØDESTED: Klubhuset, Grønningen 15, Kld., 1270 Kbh. K MEDVIRKENDE: Titel: Navn: Formand Næstformand Kasserer Medlem Medlem Suppleant Suppleant Friis

Læs mere

Nyhedsbrev for klynge 6 Foråret 2015

Nyhedsbrev for klynge 6 Foråret 2015 Nyhedsbrev for klynge 6 Foråret 2015 Kære Jer, Hermed et nyhedsbrev fra alle os til alle Jer! Arrangementer forår/sommer 2015 Sædvanen tro er der i slutningen af foråret og starten af sommeren en række

Læs mere

Referat af Vallensbæk Rulleskøjteklub bestyrelsesmøde 24/06.2008

Referat af Vallensbæk Rulleskøjteklub bestyrelsesmøde 24/06.2008 Referat af Vallensbæk Rulleskøjteklub bestyrelsesmøde 24/06.2008 Til stede: Henrik, Jesper, Pia, Leni,, Tina og Karin Vært: Leni og Børge Referent: Karin Emne Dialog Beslutning Ansvar Deadline Referat

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d.25 august 2015

Referat fra bestyrelsesmøde d.25 august 2015 Referat fra bestyrelsesmøde d.25 august 2015 Tilstede: Per, Christian, Jens, Heidi, Britta, Anders, Judith (supp. for Henrik), Jenny, Anja ref. Afbud. Henrik Britta forlod mødet under Pkt. 6 1. Referat

Læs mere

Referat af møde i IMADAs fagråd Tirsdag d. 6. maj 2014 - kl. 16:15 i Vektorrummet

Referat af møde i IMADAs fagråd Tirsdag d. 6. maj 2014 - kl. 16:15 i Vektorrummet Referat af møde i IMADAs fagråd Tirsdag d. 6. maj 2014 - kl. 16:15 i Vektorrummet 1 Valg af referent Tommy Vestergaard Hansen valgte sig frivilligt til posten. 2 Godkendelse af referat fra mødet d. 8.

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde den 14.06 2010, kl. 18.30

Referat bestyrelsesmøde den 14.06 2010, kl. 18.30 Referat bestyrelsesmøde den 14.06 2010, kl. 18.30 Til stede var: Kirsten Aagaard Finn Lund Karsten Pedersen Michael Knudsen Henrik Danø Sørensen deltog fra kl. 20.30. Fraværende var: Olav Knudsen Søren

Læs mere

Referat af RSK-mødet 18. - 19. april 2015

Referat af RSK-mødet 18. - 19. april 2015 Formands- og sekretærposterne på t deles op. (pga. mangel på betroede tjenere i RSK) Ordstyrer lørdag: Thomas - Christian Ordstyrer søndag: Brian Mia tager sig af referatet under hele mødet. Referat af

Læs mere

Frivillignyt, uge 14, 2016

Frivillignyt, uge 14, 2016 Frivillignyt, uge 14, 2016 Ladywalk MOTION. Som nævnt i Impuls nr. 1 foregår årets Ladywalk den 30. maj kl. 18.30 i byerne Agger, Frederikshavn, Haderslev, København (Amager), Nakskov, Odense, Rønne, Skælskør,

Læs mere

STUDENTERSAMFUNDET v/ Aalborg Universitet Bestyrelsen

STUDENTERSAMFUNDET v/ Aalborg Universitet Bestyrelsen Ordinære medlemmer af bestyrelsen Jimmy Ardahl, formand Thea Kristensen, næstformand Daniel Johansen, kasserer Nina Thøgersen Carsten Jacobsen Sigurd Hansen Martin Hundebøll Rasmus Kristensen, Studenterhusets

Læs mere

ROKLUBBEN ÆGIR - AALBORG - STIFTET DEN 8. JUNI 1942 Søsportsvej 4-9000 Aalborg - Tlf. 98115120 Medlem af DFrR under DIF

ROKLUBBEN ÆGIR - AALBORG - STIFTET DEN 8. JUNI 1942 Søsportsvej 4-9000 Aalborg - Tlf. 98115120 Medlem af DFrR under DIF Referat bestyrelsesmøde den 23.03.2010, kl. 19.00 Til stede var: Kirsten Aagaard Finn Lund Anders Hjortshøj Karsten Pedersen Henrik Danø Sørensen Olav Knudsen Søren Kabel Louise Skov Pihlkjær - referent

Læs mere

Referat. fra årsmødet i HK Områdeklubben på KU. Mandag den 25. marts 2008 kl. 16.45 i HK København, Artillerivej 30, 2300 København S, Rund mødesal

Referat. fra årsmødet i HK Områdeklubben på KU. Mandag den 25. marts 2008 kl. 16.45 i HK København, Artillerivej 30, 2300 København S, Rund mødesal Til alle HK-medlemmer på KU http://hk.ku.dk Referat fra årsmødet i HK Områdeklubben på KU Mandag den 25. marts 2008 kl. 16.45 i HK København, Artillerivej 30, 2300 København S, Rund mødesal Programmet

Læs mere

Beretning Generalforsamling den 23-01-2015

Beretning Generalforsamling den 23-01-2015 Beretning Generalforsamling den 23-01-2015 Velkommen til den årlige generalforsamling. Sang nummer? Jeg vil starte med at ønske tillykke til Erik Scherdetzki med 40 år og optagelse som æresmedlem, Morten

Læs mere

Strømmens Bestyrelsesmøde I klubhuset, Østre Hougvej 104 den 3/11 2011 fra kl. 19-21

Strømmens Bestyrelsesmøde I klubhuset, Østre Hougvej 104 den 3/11 2011 fra kl. 19-21 Strømmens Bestyrelsesmøde I klubhuset, Østre Hougvej 104 den 3/11 2011 fra kl. 19-21 1.1 Delta gere Fraværende Referatet offentliggøres Mogens K Hansen (MH), Mads Jørgensen (MJ), Jørgen Flemming Henriksen

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen)

Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen) Referat af Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen) Deltagere: Allan Nielsen, Poul Erik Tobiasen, Carina Møller, Pernille Olesen, Leif Jensen, Lars

Læs mere

Rådsmøde den 8. september 2011 kl. 19:00 i Centerbygningen

Rådsmøde den 8. september 2011 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmøde den 8. september 2011 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede Rådsmedlemmer afbud Suppleanter til stede Suppleanter afbud Andre til stede Janni 6D, Jesper 4C, Kristian 7A, Mads 15C

Læs mere

Albertslund KOL Forening

Albertslund KOL Forening Albertslund KOL Forening Til Velfærdsudvalget. Albertslund 11.4.16 I de sidste 4 år har Kol foreningen modtaget 18 midler til blandt andet dækning af honorar til fysioterapeuter. Dette har gjort, at vi

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 37. www.norreskov-skolen.dk Nørreskov-Skolen, den 17. november 2011. Udviklingsplanen er nu vedtaget

Nyhedsbrev nr. 37. www.norreskov-skolen.dk Nørreskov-Skolen, den 17. november 2011. Udviklingsplanen er nu vedtaget www.norreskov-skolen.dk Nørreskov-Skolen, den 17. november 2011 Nyhedsbrev nr. 37 Udviklingsplanen er nu vedtaget Skolens udviklingsplan, som jeg orienterede om i sidste nyhedsbrev, er nu endelig vedtaget

Læs mere

Referat af møde med pladsformændene og RL 8. januar 2015

Referat af møde med pladsformændene og RL 8. januar 2015 Fællesmøde i regionen torsdag den 8. januar. Vejgaard Bibliotek. Møde tidspunkt 18.30 Indkaldte : Mette Urup Jette Søndergaard Jan Jørgensen Hanne Koldkjær Bente Sand Per K. Nielsen Thomas Kaldsen Poul

Læs mere

Oktober 2013 INDHOLD I DETTE NUMMER

Oktober 2013 INDHOLD I DETTE NUMMER Oktober 2013 INDHOLD I DETTE NUMMER Vellykket loppemarked i Lyset SOS børnebyerne fik overskuddet... Glimt fra sommerfest og loppemarked Renovering af hovedtrappe Valby Kino Indkaldelse til generalforsamling

Læs mere

Bestyrelsesmøde lørdag d. 22. februar kl. 13.00

Bestyrelsesmøde lørdag d. 22. februar kl. 13.00 Bestyrelsesmøde lørdag d. 22. februar kl. 13.00 Det Grønlandske Hus (Avalaks kontor/frokoststuen) Tilstedeværende: Kenneth Primdal-Bengtson(formand), Taitsiannguaq Tróndheim, Jonas Elgaard (næstformand),

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Onsdag den 3. juni 2015 kl. 17.30 STED: Idrættens Hus Brøndby DELTAGERE: Hugo Andresen (HA) Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Mikael Green (MG)

Læs mere

Mødereferat af Generalforsamling i Kvistgård-Nyrup Borgerforening Mandag den 23. november 2015 kl. 19.30

Mødereferat af Generalforsamling i Kvistgård-Nyrup Borgerforening Mandag den 23. november 2015 kl. 19.30 Tilstede: 11 borgere ud over en del af bestyrelsen Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent 3. Beretning. 4. Regnskab forelægges til godkendelse. 5. Valg i henhold til lovene ( 7) 6. Indkomne

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 1 2012

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 1 2012 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Det Der Sker Nr. 1 2012 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Kære spejdere og forældre Spejderliv er friluftsliv og det har Troppen taget alvorligt. De holder

Læs mere

KREDSNYT FUK AARHUS STIFTSKREDS

KREDSNYT FUK AARHUS STIFTSKREDS KREDSNYT FUK AARHUS STIFTSKREDS SEPTEMBER 2015 FORMANDEN HAR ORDET Kære korledere Der har i år været lidt stille her fra kredsbestyrelsens side, men det skyldes, at vi i juli afholdt Landsstævnet i Aarhus,

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 06. 2011.

Nyhedsbrev nr. 06. 2011. Nyt fra sidste klubaften d. 7. september 2011. Nyhedsbrev nr. 06. 2011. Vi nåede op på at blive 28 medlemmer, som deltog på denne klubaften. Vi nød Randi og Carstens fine kager, jeg nåede selv at spise

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d. 8. marts 2012

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d. 8. marts 2012 af bestyrelsesmøde torsdag d. 8. marts 2012 Deltager fra bestyrelsen: Formand Anja Valhøj (ANV), Næstformand Shaddie Mackeprang (SM), Kasserer Andreas Boye (AB), Best.medlem Sussi S. Hansen (SSH), Best.medlem

Læs mere

Tips til klasseforældreråd

Tips til klasseforældreråd Tips til klasseforældreråd På forhånd tak fordi du/i har påtaget jer at understøtte skolens og klassens fællesskab ved at være del af klasseforældrerådet. Vi ved, at børnene glæder sig hver gang, de skal

Læs mere

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 10. APRIL 2012

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 10. APRIL 2012 REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 10. APRIL 2012 Til stede: Afbud: Referent: Marianne Christensen, Pernille Dohlmann, Susanne Forsberg Fagerberg, Michael Stenholm Nielsen, Lisbeth Pedersen, Ole Brydegaard Pedersen,

Læs mere

Referat af kursistrådsmøde på Randers HF & VUC tirsdag den 8. april 2014

Referat af kursistrådsmøde på Randers HF & VUC tirsdag den 8. april 2014 Referat af kursistrådsmøde på Randers HF & VUC tirsdag den 8. april 2014 Deltagere: Nanna Kristensen(1.j), Lykke-line Juncher(1.q), Agnes Sørensen(1.q), Louise Bak- Christensen(MVU 3 2.år), Lisette Rousing

Læs mere

S K O L E N Y T. Maj 2012

S K O L E N Y T. Maj 2012 Maj 2012 S K O L E Byggeudvalget i arbejdstøjet sammen med Skala-Arkitekter N Y T Byggesag og kommunikation Skolens byggesag fylder selvsagt meget i denne tid. Information om byggesagen kan hentes på www.engdalskolen.dk

Læs mere

Kære medlemmer. På de nederste sider vil I kunne finde tider samt hold for den næste sæson.

Kære medlemmer. På de nederste sider vil I kunne finde tider samt hold for den næste sæson. Kære medlemmer Vi har valgt at rykke tilmeldingen til sæsonen 2014/2015 frem fra 1. august 2014 til 2. juni 2014. Samtidig kommer der også en del ændringer i holdene. På de nederste sider vil I kunne finde

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // november 2011. Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // november 2011. Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10. Hovedsponsor: Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10 spot på sporten // november 2011 Hovedsponsor: MANGE AKTIVITETER PÅ OG UDENFOR BANEN... Traditionen tro sker der rigtig meget i Skjern Håndbold - både når

Læs mere

Gjern IdrætsForening Når sport er lidt mere end leg

Gjern IdrætsForening Når sport er lidt mere end leg 28. januar 2015 Forretningsorden for bestyrelsen i Gjern Idrætsforening. Mødeaktivitet Normalt afholdes der ordinært bestyrelsesmøde den anden tirsdag i hver måned, dog undtagen juli og december. Efter

Læs mere

TÅRNBORG SKOLENYT. Skolelederen Kære alle. 4. februar 2015

TÅRNBORG SKOLENYT. Skolelederen Kære alle. 4. februar 2015 4. februar 2015 Skolelederen Skolelederen Kære alle. I december skrev jeg, at sneen nok ville komme mellem jul og nytår, og der kom faktisk et lille drys de fleste steder, men nu er det for alvor blevet

Læs mere

Referat fra klubledermødet den 7. februar 2015

Referat fra klubledermødet den 7. februar 2015 Mødet blev afholdt i Nykøbing F. Bridgeklub. Referat fra klubledermødet den 7. februar 2015 Til stede: Benny Jakobsen og Hanne Hartmann (Bridgeklubben Præstø), Karin Bech og Jørgen Lyngså Larsen (Faxe

Læs mere

Referat af Generalforsamling februar 2013

Referat af Generalforsamling februar 2013 Referat af Generalforsamling februar 2013 Formanden Jesper Jensen bød velkommen til Trinords medlemmer der var fremmødt til årets generealforsamling. 1. Valg af dirigent og referent Formanden orienterede

Læs mere

Mine penge. Hvad bestemmer jeg? Og hvordan kan jeg få hjælp? TIL PERSONER MED NEDSAT FUNKTIONSEVNE

Mine penge. Hvad bestemmer jeg? Og hvordan kan jeg få hjælp? TIL PERSONER MED NEDSAT FUNKTIONSEVNE Mine penge Hvad bestemmer jeg? Og hvordan kan jeg få hjælp? TIL PERSONER MED NEDSAT FUNKTIONSEVNE Publikationen er udgivet af Socialstyrelsen Edisonsvej 18, 1. 5000 Odense C Tlf: 72 42 37 00 E-mail: info@socialstyrelsen.dk

Læs mere

SAMS Aarhus Bestyrelsesmøde D. 29.08.2013

SAMS Aarhus Bestyrelsesmøde D. 29.08.2013 SAMS Aarhus Bestyrelsesmøde D. 29.08.2013 Leder af mødet: Cathrine Nørgaard. Deltagere: Cathrine Nørgaard, Pernille Libach Hansen, Pernille Nikolajsen, Tessa Dahl-Jensen og Helene Hørløck. 1. Underskrift

Læs mere

Børne- Ungeudvalget. Udvalget: U-4,U

Børne- Ungeudvalget. Udvalget: U-4,U Endnu en sæson er ved at være afsluttet. Igen har vi måtte konstatere nedgang i antallet af spillere. Det er foruroligende. Årsagen hertil skal sikkert findes med baggrund i forskellige faktorer. Nogen

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 30.april 2011-6½ års jubilæum i dag

Referat fra generalforsamlingen den 30.april 2011-6½ års jubilæum i dag Referat fra generalforsamlingen den 30.april 2011-6½ års jubilæum i dag Ad a Dirigent: Palle Referent: Dorthe Stemmeudvalgspersoner: senere, hvis behov Ad b Formandens beretning: godkendt (bilag 1) Ad

Læs mere

Dagsorden OSK møde torsdag 07/04 2011 kl. 18.30!

Dagsorden OSK møde torsdag 07/04 2011 kl. 18.30! Dagsorden OSK møde torsdag 07/04 2011 kl. 18.30! 1) Sindsrobøn og oplæsning af NA s koncepter. 2) Præsentationsrunde og afbud. 3 ) Godkendelse af referat. 4) Godkendelse af dagsorden. 5) Post til komiteen.

Læs mere

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016!

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Solen skinner udenfor lige nu, og der er så småt begyndt at komme knopper på træer og buske og forårsblomsterne begynder at stå i fuldt flor. Jeg

Læs mere

NR. 136 December 2006

NR. 136 December 2006 NR. 136 December 2006 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk Revy 2007 Det første tekstmøde er afholdt. Vi var en halv snes stykker, der var mødt op. Både nogle af skuespillerne

Læs mere

Referat af. grupperådsmøde i Orion

Referat af. grupperådsmøde i Orion Referat af grupperådsmøde i Orion 23. februar 2014 Referat af Grupperådsmøde i Orion 23. februar 2014 Side 1 af 6 Deltagere: Bestyrelsen, ledere og 30 forældre i alt 44 personer Christian Nedergaard blev

Læs mere

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Marts 2011

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Marts 2011 Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Marts 2011 Historier set & hørt fra Østrig Klubben tager som tradition på skitur til Østrig og i år ingen undtagelse. Og som de andre år oplever vi en masse skæg og ballade

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Torsdag 25. feb. 2016-17.30 22.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: (HA) Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Mikael

Læs mere

Hasle Møllevangen Nyhedsbrev april 2016

Hasle Møllevangen Nyhedsbrev april 2016 Kære medlem Dette er tredje gang, vi udsender partiforeningens nyhedsbrev. Vi håber, at brevet kan være med til at styrke kontakten mellem medlemmerne og foreningen. På de næste sider kan du læse om, hvad

Læs mere

Kirkeblad forår 2008 Hvad vil vi som kirke/kirker her i Fjellerup og Glesborg? - Visioner for Fjellerup og Glesborg kirke

Kirkeblad forår 2008 Hvad vil vi som kirke/kirker her i Fjellerup og Glesborg? - Visioner for Fjellerup og Glesborg kirke Kirkeblad forår 2008 Hvad vil vi som kirke/kirker her i Fjellerup og Glesborg? - Visioner for Fjellerup og Glesborg kirke Hvad vil vi som kirke/kirker i fremtiden? Hvordan vil vi gerne være menighed? Hvad

Læs mere

Ordinær generalforsamling

Ordinær generalforsamling Ordinær generalforsamling Dagsorden: 1. Valg af referent 2. Valg af dirigent 3. Godkendelse af bestyrelsens årsberetning 4. Godkendelse af årsregnskab 5. Fremlæggelse af budget a. Forslag til investering

Læs mere

Referat, Generalforsamling i Pirates Support 30/9 2013. indkaldt. Stemmetæller Tina Thingaard og Andreas Olsen

Referat, Generalforsamling i Pirates Support 30/9 2013. indkaldt. Stemmetæller Tina Thingaard og Andreas Olsen Referat, Generalforsamling i Pirates Support 30/9 2013 1. Thomas Milverts vælges som dirigent. Generalforsamlingen er rettidigt indkaldt 2. Referant Anne Larsen Stemmetæller Tina Thingaard og Andreas Olsen

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, tirsdag, den 07. nov. 2012 i Køge Ulla Vest bød velkommen til de godt 30 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Guldborgsund, Vordingborg, Næstved og

Læs mere

Gruppebestyrelsesmøde. Referent: Monica

Gruppebestyrelsesmøde. Referent: Monica Gruppebestyrelsesmøde Dagsorden Data om mødet: 4. juni 2015 Dato: Tid: 19.00 21.00 Sted: Kvisten Mødedeltagere: Hanne (troppen), Dorthe (troppen), Monica (troppen), Anne-Grete (flokken), Juditte (Rebekka

Læs mere

SEPTEMBER-NYT Fra Katrinedalskolen Afdeling Kundby www.katrinedalskolen.dk

SEPTEMBER-NYT Fra Katrinedalskolen Afdeling Kundby www.katrinedalskolen.dk SEPTEMBER-NYT Fra Katrinedalskolen Afdeling Kundby www.katrinedalskolen.dk Kære børn og forældre. Den 3.september 2012 Katrinedalskolen er en realitet og vi er bestemt kommet godt fra start her i Kundby.

Læs mere

Referat fra Fællesarealgruppens møde den 6. september 2015

Referat fra Fællesarealgruppens møde den 6. september 2015 Referat fra Fællesarealgruppens møde den 6. september 2015 Dato, tid og sted: Deltagere: Mål for mødet: Søndag den 6. september 2015 kl. 15-17 hos Pia i nr. 111, 1. tv. Næste møde: onsdag den 7. oktober

Læs mere

Frivilligcenter Hillerød søger nyt bestyrelsesmedlem

Frivilligcenter Hillerød søger nyt bestyrelsesmedlem FRIVILLIGCENTER NYHEDSBREV NR 2 MARTS HILLERØD 2013 Nyhedsbrevet giver korte og aktuelle oplysninger om relevante aktiviteter og begivenheder inden for det frivillige område. Nyhedsbrevet udsendes via

Læs mere

1. Søborg Gruppe Bestyrelsen

1. Søborg Gruppe Bestyrelsen Referat af Bestyrelsesmøde 7. marts 2016 19:30 i flokhytten (Maglestien 9, 2860 Søborg) Til stede: Søren, Niels BP, Jesper H, Dorthe, Kirstine, Stinne, Knud-Erik, Sofie, Casper, Trine, Niels A, Daniel,

Læs mere

SF Ungdom GUIDE TIL DET GODE SKOLEBESØG

SF Ungdom GUIDE TIL DET GODE SKOLEBESØG GUIDE TIL DET GODE SKOLEBESØG INDEN I TAGER AF STED, SÅ HUSK: Undersøg, hvornår der er pause op uddannelsesstedet, og hvornår I kan regne med, at der er mange mennesker at tale med. Ring evt. til skolen

Læs mere

Interview med frivillig fra URK.

Interview med frivillig fra URK. Interview med frivillig fra URK. Demografi: I: Dit køn er? R: Hvad siger du? I: Dit køn? R: Mand. I: Ja, og hvor gammel er du? R: 28 år. I: Hvad er din beskæftigelse? R: Teknisk kørselsassistent disponens

Læs mere

Aggerhusavisen. Januar 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00

Aggerhusavisen. Januar 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00 Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 Januar 2015 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Vinterlandskab. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes på telefon: 30 53 02 37. I week-

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING APRIL KVARTAL 2015 www.dui.dk/korsloekke

KORSLØKKE AFDELING APRIL KVARTAL 2015 www.dui.dk/korsloekke AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

Småfolket/Regnbuen Småfolket/Regnbuen

Småfolket/Regnbuen Småfolket/Regnbuen Bestyrelsesmøde onsdag d. 25. marts 2015 kl. 19.00 21.30 i Regnbuen Tilstede: Mette P, Camilla BP, Mette, Sanni, Gunvor, Charlotte, Sara, Anne, Laila og Line Mødeleder: Anne Referent: Line Dagsorden: 1.

Læs mere

8722 Hedensted Web: www.hedensted.dk. 8722 Hedensted Ansøgningsskema til Udviklingspuljen

8722 Hedensted Web: www.hedensted.dk. 8722 Hedensted Ansøgningsskema til Udviklingspuljen ? Kultur og Fritid TK:79755000 Niels Espes Vej 8 E-mail: sikkerpost@hedensted.dk 8722 Hedensted Web: www.hedensted.dk Sendestil Kultur og Fritid Niels Espes Vej 8 8722 Hedensted Ansøgningsskema til Udviklingspuljen

Læs mere

Referat for stiftende generalforsamling 2012

Referat for stiftende generalforsamling 2012 Referat for stiftende generalforsamling 2012 1. Formalia a. Velkomsttale Der er 25 deltagere i generalforsamlingen ved start. (ved 12.30-tiden er der 26 deltagere) Nana Marie Søltoft (NMS) begynder med

Læs mere

Studentersamfundet - For alle studerende

Studentersamfundet - For alle studerende Bestyrelsen Aalborg, d. 13. juni 2010 Møde i Studentersamfundets bestyrelse Den 9. juni kl. 17.00 -Ridderlokalet, Ordinære medlemmer: Niels Haldrup Jensen, formand Emma Bernt Mogensen, næstformand Martin

Læs mere

Dagsorden Fremstilling Beslutning

Dagsorden Fremstilling Beslutning Skolebestyrelsesmøde 27-08-2014 18.30 20.30 Mødetype: Skolebestyrelsesmøde nr. 1 Ordstyrer: Referent: Formanden Skoleledelsen Tilstede: Heidi Hesselholt Formand (børn på 7. og 9. årgang), Anders Buhelt

Læs mere

Nyhedsbrev for november, december 2015 og for januar 2016

Nyhedsbrev for november, december 2015 og for januar 2016 Nyhedsbrev for november, december 2015 og for januar 2016 Jul og nytår: Vi kom igennem november, december, jul og nytår og det meste af en kold januar 2016 uden, at kunne udsende vores referater og nyhedsbreve

Læs mere

Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni

Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 6 Juni 2015 34. årgang Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni Formandens hjørne Skt Hans Ronetværk Kommende arrangementer Aktivitetskalender Faaborg Roklub,

Læs mere

Samlet træningsplan Vinter 2015

Samlet træningsplan Vinter 2015 Samlet træningsplan Vinter 2015 Træningen i firkanter afvikles året igennem dog undtaget juli og december. Jagt 1 Træningen på Jagtholdene forbereder hunden til prøver og jagter, men der er også plads

Læs mere

Referat. Assens Kunstråd. Tid Tirsdag 11. september kl. 15.00-17.00. Sted Assens Rådhus, mødelokale 4

Referat. Assens Kunstråd. Tid Tirsdag 11. september kl. 15.00-17.00. Sted Assens Rådhus, mødelokale 4 Referat Forum Assens Kunstråd Tid Tirsdag 11. september kl. 15.00-17.00 Sted Assens Rådhus, mødelokale 4 Deltager Jørgen Svenstrup, Elisabeth Rask, Anne Bjørn, Oluf Lund, Peter Tybjerg, Peter Nielsen,

Læs mere

FORENINGSGUIDEN Center for Socialt Ansvar

FORENINGSGUIDEN Center for Socialt Ansvar EESTYRELSESARB FORENINGSGUIDEN Center for Socialt Ansvar B1 FUNDRAISING JDE ØKONOMI EESTYRELSESARB EESTYRELSESARB EESTYRELSESARB EESTYRELSESARB EESTYRELSESARB INTRODUKTION til Foreningsguiden Denne guide

Læs mere

Referat. Deadline. Status. Ansvarlig. og beføjelser meget kort.

Referat. Deadline. Status. Ansvarlig. og beføjelser meget kort. Referat Mødedato: 3. oktober 2012 kl. 17.30 i Villa Villakulla Mødedeltagere: Personale: Mette og Betina Forældre: Casper, Louise, Kaisa, Lisbeth, Mona, Sofie, Marianne og Rikke Afbud: Nadja, Lars og Nina

Læs mere

Referat - af møde i Forretningsudvalget 4. oktober 06 på Sekretariatet

Referat - af møde i Forretningsudvalget 4. oktober 06 på Sekretariatet Referat - af møde i Forretningsudvalget 4. oktober 06 på Sekretariatet Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Justering af dagsorden 3. Velkommen i Forretningsudvalget/rollen som forretningsudvalgsmedlem

Læs mere

Generalforsamling i Odense Brass Band mandag den 14. marts 2016 kl. 20. Øvelokalet i Kristuskirken.

Generalforsamling i Odense Brass Band mandag den 14. marts 2016 kl. 20. Øvelokalet i Kristuskirken. Dagsorden/referat: 1. Valg af dirigent og referent Erik Würtz Knudsen blev valgt til dirigent. Han konstaterede at GF er lovligt indvarslet og dermed beslutningsdygtig. Mogens Andersen blev valgt til referent.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Referat fra bestyrelsesmøde Mødedato: Tirsdag den 3. November 2015 Mødested: Klublokale Tidspunkt: Kl. 18:15 22:00 (mødes kl. 18:00) Mødetype: Hovedbestyrelsesmøde nr. 06 Fortæring: DV Tegnstyrer: KLC

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 5. maj 2010

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 5. maj 2010 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 5. maj 2010 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Standardvedtægter. 1 Navn og hjemsted

Standardvedtægter. 1 Navn og hjemsted Standardvedtægter September 2015 1 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Natteravnene - by. 1.2 Foreningens hjemsted fremgår af samarbejdsaftalen mellem foreningen og Fonden for Socialt Ansvar (FSA).

Læs mere

FSK Orientering 05-04-2011

FSK Orientering 05-04-2011 Referat af bestyrelsesmøde den 22. marts 2011 hos Jan Kristoffersen. Referent: Jan Kristoffersen Dagsorden: 1. Tilføjelser til dagsordenen 2. Godkendelse af referat fra sidste møde 3. Meddelelser 4. Afholdte

Læs mere

Referat Menighedsrådsmøde Bellahøj-Utterslev menighedsråd Onsdag den 21. maj 2014 kl. 16 19.

Referat Menighedsrådsmøde Bellahøj-Utterslev menighedsråd Onsdag den 21. maj 2014 kl. 16 19. Referat Menighedsrådsmøde Bellahøj-Utterslev menighedsråd Onsdag den 21. maj 2014 kl. 16 19. Det fælles kirkekontor Frederikssundsvej 125 A 2700 Brønshøj Tlf. 38 28 55 58 21.05.2014 Indkaldte: Lis Lynge,

Læs mere

Nyhedsbrev Uge 6 2015

Nyhedsbrev Uge 6 2015 Nyhedsbrev Uge 6 2015 Et helt nyt år er godt i gang, og vi glæder os til at udfylde det med mange aktiviteter, oplevelser og stjernestunder for beboerne på Meta. Vi har nu lavet nyhedsbrev i et år, og

Læs mere

3. marts 2016. Cafeén er egnet for personer med handicap og har handicap-toilet. Tilmelding er ikke nødvendig. Du kommer bare, hvis du har lyst.

3. marts 2016. Cafeén er egnet for personer med handicap og har handicap-toilet. Tilmelding er ikke nødvendig. Du kommer bare, hvis du har lyst. E-mail nyhedsbrev nr. 56 Cafe aften på Café Tower, kl. 18.00-20.00 Stürups Plads 1, dør 230 i Helsingør 3. marts 2016 Hver d. første torsdag i en måned er vi velkomne på restauranten til en cafeáften,

Læs mere

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV FEBRUAR 2016. Kære alle,

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV FEBRUAR 2016. Kære alle, TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV FEBRUAR 2016 Kære alle, Så er det februar måned, og det er allerede blevet lysere til omkring kl. 17.00, helt vidunderligt, når man skal nå hjem og gå med

Læs mere

DDGUs generalforsamling d. 14. marts 2015 kl. 12.00 blev afholdt på følgende adresse:

DDGUs generalforsamling d. 14. marts 2015 kl. 12.00 blev afholdt på følgende adresse: DDGUs generalforsamling d. 14. marts 2015 kl. 12.00 blev afholdt på følgende adresse: DGI Storkøbenhavn, Vester Voldgade 100 1552 København V Fremmødte: Søren Lindgreen, Sinus Frank, Niels Kloster, Joakim

Læs mere

OZ6HR nyt, Januar 2016. Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

OZ6HR nyt, Januar 2016. Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling OZ6HR nyt, Januar 2016 1 Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling 2 OZ6HR nyt, Januar 2016 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Parallelvej 6A

Læs mere

Ugebrev uge 33 gruppe 2

Ugebrev uge 33 gruppe 2 Ugebrev uge 33 gruppe 2 Vi er kommet godt i gang med den første uge. Vi har fået 2 nye elever i gruppe 2. Det er Simone, der er kommet tilbage til 2. klasse og Mikkel, der er kommet i 2. klasse, da Simested

Læs mere

Mundtlig beretning til brug for LAG Fanø-Vardes generalforsamling tirsdag den 8. marts 2016 kl. 19.00 i Hodde-Tistrup Hallen.

Mundtlig beretning til brug for LAG Fanø-Vardes generalforsamling tirsdag den 8. marts 2016 kl. 19.00 i Hodde-Tistrup Hallen. Mundtlig beretning til brug for LAG Fanø-Vardes generalforsamling tirsdag den 8. marts 2016 kl. 19.00 i Hodde-Tistrup Hallen. Fremlægges af formanden Arne Haahr Hansen 15-14817 26791/16 haje LAG Fanø-Varde

Læs mere

DIALOG # 13. Hvordan skal man takle klikedannelse blandt elever?

DIALOG # 13. Hvordan skal man takle klikedannelse blandt elever? DIALOG # 13 Hvordan skal man takle klikedannelse blandt elever? Om trivsel på spil en god dialog De følgende sider er et redskab til at få talt om, hvordan I i fællesskab vil forholde jer til en potentielt

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Dansk Bürstnerklub

Bestyrelsesmøde i Dansk Bürstnerklub Lørdag, den 20. november 2010 Side 1 Mødested/tid: Fraværende: Møde via mail Ingen 1. Referat fra sidste møde. Er udsendt til bestyrelsen og gjort tilgængeligt på hjemmesiden. 2. Orientering ved formanden

Læs mere

2. Efterretninger/siden sidst: a) Medlemstal, aktuelt: MK:64, JK:181, UK:240 b)økonomi i 2015. Hvad er udsigterne? (se bilag)

2. Efterretninger/siden sidst: a) Medlemstal, aktuelt: MK:64, JK:181, UK:240 b)økonomi i 2015. Hvad er udsigterne? (se bilag) Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse mandag den 23. marts 2015 Afbud: Irvin Beckovic 1. Referat fra: a) Bestyrelsesmødet den 26. januar 2015 Referatet blev godkendt uden bemærkninger 2. Efterretninger/siden

Læs mere

1. Valg af referent samt godkendelse af dagsorden Sanne Jaldorf Andersen blev valgt som referent

1. Valg af referent samt godkendelse af dagsorden Sanne Jaldorf Andersen blev valgt som referent 1. Valg af referent samt godkendelse af dagsorden Sanne Jaldorf Andersen blev valgt som referent 2. Nyt fra Hanne Skaarup a. Inklusionstema: Har været på som rød tråd i forgangne år der har været samarbejdet

Læs mere