Nyhedsbrev Klub Viadukten, Juni 2014

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nyhedsbrev Klub Viadukten, Juni 2014"

Transkript

1 Nyhedsbrev Klub Viadukten, Juni Instagram #viadukten Til Medlemmerne Sommerkoloni Bornholm uge 32 Kolonien er nu overtegnet. Vi glæder os til en skøn tur til solskinsøen. Der skal bades, leges, køres cross, laves aktivitetsløb og meget mere. Det bliver rigtigt sjovt. Der kommer pakkeliste og anden information om afgang, hjemkomst mm om 2 uger på hjemmesiden. Gokart Vi kører gokartløb i Ishøj onsdag d. 4. juni og torsdag den 5. juni. Kunne det ikke være et sjovt sted at lægge en udflugtsdag med familien? Ishøj Motor Center, Baldershøj 20, 2635 Ishøj Foto: Birgitte Gokartskole Vi kører gokartskole for alle interesserede drenge hver onsdag fra til og for alle interesserede piger hver fredag fra til Alle kan være med og det er bare sjovt at gi den gas. Du kan låne alt hvad du skal bruge i klubben, så bare kom i gang :o) Drama: Der kører nu 2 dramahold i Klub Viadukten. Et øvet hold om onsdagen, og et begynderhold om fredagen. Efter sommerferien bliver der valgt teaterstykker til den kommende sæson. Det bliver spændende at se hvilke stykker og hvem der skal have hvilke roller. Husk at passe din dramatræning, så du bliver rigtig dygtig.

2 Vilde Vulkaner uge 27 Vi skal på vilde vulle, og vi glæder os. Vi har besluttet at vi tager af sted allerede om tirsdagen, så vi har god tid til at få lejren på plads inden det hele går løs. Der er også underholdning den første aften, for dem der kommer allerede dér. Tre dage med hygge, musik, sjov og leg. Det bliver alle tiders. Her er link til festivalens program mm: Vi tager af sted tirsdag d. 1. juli ved middagstid. Vi vil gerne se alle jer der skal med, til en lille hyggeaften torsdag d. 26. juni kl. 17 til 19 i klubben. Så laver vi lidt mad og spiser sammen, så alle lige kan se hinanden inden vi tager af sted. Det er rart at have ansigter og navne på hinanden, når man er af sted sammen. Juniorklub, fast bemanding O.B.S. 5. klasserne må gerne være med frem til ferien. Vi har lavet faste dage, for hvem der er i juniorklubben om mandagen fra til for klasse. I lige uger er det Birgitte og Lea, og i ulige uger er det Daniel og Janne. Der er hygge og sjove indfald. Ture og TV og Tossede idéer.

3 Turneringer Der kommer ude-fodboldturnering på vores lille bane her i juni måned. 3 på hvert hold. Vi spiller puljer og 1/8,- 1/4,- semifinaler og finale. Vi laver bueskydningsturnering i juni måned. Klubben har fine langbuer, som vi kan skyde med, og finaledagen foregår på vores lille stadion, fodboldbanen, så vi kan have tilskuere på. Følg os på facebook Rigtigt mange af vores medlemmer og forældre følger med på facebook. Her er både det aktuelle og billeder. Tarzanland og ny svævebane Så har vi fået lavet det rigtigt flot ude ved den gamle pool. Der er reguleret terræn, lagt sten ud og gjort klar til at lave den nye svævebane, som vi regner med er klar her i løbet af marts måned. Sådan gik det desværre ikke. Firmaet der skulle lave det færdigt, sprang fra opgaven, så det bliver lavet her i juni måned, med hjælp fra en masse aktive forældre. Se mere under forældre og støtteforening længere nede.

4 Lastbilen Karsten er ved at tage kørekort til lastbil, så vi har to der kan tage tjansen, når vi er ude til stævner. Det gør det hele lidt nemmere at få til at gå op, når vi er af sted så mange weekender om året. Hurra. Karsten har nu bestået teoriprøven, glatbanekørslen er lige på trapperne og kørekortet er i hus meget snart. Det glæder vi os til. Så er det bare lige chaufføruddannelsen, men det skal han nok klare. :o) Dyrskue i Roskilde maj og 1. juni. I år har vi Mifi med. Vores mindste welsh-pony. Og en masse glade hestepiger. Kom og vær med. Det er som sædvanligt Camilla der laver weekendarrangement om Dyrskuet i Roskilde. Der er bare lagt op til en skøn weekend med en masse gode dyre-oplevelser for alle vores glade dyrepasserbørn. Vi håber, at se rigtig mange deltagere. Find Camilla på dyrskuet. Ridning: Det har været en meget lang tradition i Klub Viadukten, at der er mulighed for at ride på vores ponyer. Det er en meget stor udgiftspost på vores budget at have heste, med alt hvad der er af udgifter til dyrlæge, smed, foder, pasning, udstyr og meget mere. Vores budget skæres med 40% fra august og skolereformens start, og vi er derfor nødt til, fra august 2014, at begynde at opkræve 200,- kr. om måneden, for at gå til ridning i Klub Viadukten. Det betyder, at man deltager i pasningen af hestene så tit man har lyst, mindst en gang om ugen, man rider en gang om ugen, og kan være med til alle de aktiviteter der er hen over året med vores heste. Både i klubben og når vi tager ud til stævner, dyrskuer og aktiviteter rundt omkring. Det er stadig meget billigere end at gå i en rideklub, og vil gøre alt for, at det fortsat er en rigtig god oplevelse, hvor medlemmerne reelt kommer videre med en god portion viden om ridning, hesten, og dens røgt og pleje. Siden sidst: har vi fået 67 skønne nye medlemmer, som har været gennem en intro-periode og prøvet alle aktiviteterne, mødt en masse af de store medlemmer og snakket med alle de voksne. er vi startet på gokartskolen og det vrimler med nye kørere, der giver den gas. har vi været på Hedelands Motorklub og kørt sæsonens første store løb. Se billeder på facebook. har Janne købt en masser gøglerting ind, så der er mulighed for at lære en masse nye kunster. har 5.-klasserne fået lov til at tyvstarte i aftenklubben om mandagen, til har vi fået en støtteforening. :o)

5 Til Forældre Støtteforening Vi har holdt stiftende generalforsamling i vores nye støtteforening, og der har været afholdt det første konstituerende bestyrelsesmøde. Brian Mørck er valgt til formand og der er derudover tre bestyrelsesmedlemmer. Støtteforeningen sætter i den kommende tid gang i en række aktiviteter. Se vedlagte nyhedsbrev fra støtteforeningen Materiale- og madkort Det er tid til at tjekke materialekort og madkort, så der er til sommerens tilbud, lidt mad og andre sjove aktiviteter og ture. Det er MEGET vigtigt, at alle forældre husker, at skrive barnets navn og nummer i klubben, og hvilken tur eller aktivitet, når man laver indbetalinger på netbank. OG at vælge det rigtige kontonummer. Ellers er det meget svært for Hanne, når hun skal finde ud af at fordele pengene til madkort, materialekort og til de enkelte ture og aktiviteter. Det er ikke godt, at hun skal bruge lang tid på at finde ud af, hvem pengene er til. Vi vil også gerne opfordre til, at I bruger netbank til stort som småt, da det gør hverdagen meget nemmere, når vi ikke skal bruge for meget tid på at tage imod indbetalinger. Materialer og ture Reg. og kontonummer i SparNord til materialeindbetalinger og ture Café madkort Reg. og kontonummer i SparNord til madkort-indbetalinger, Café Lukkedage og feriedage Der er lukket dagen efter Kr. Himmelfartsdag og 5. juni. I skolesommerferien har vi åbent hver dag fra Der er gratis morgenmad hver dag fra Der kan smøres og købes frokost, rugbrødsmadder eller lignende enkelt madtilbud, for 10 kroner ca. kl Skolereformen: Hvad ved vi? Faktuelt: Klub Viaduktens budget skæres ned med 40% fra august 2014 pga skolereformen. Der overføres mere end 20 millioner kroner fra klubområdet til skoleområdet til implementering af skolereformen. Klub Viadukten går fra ca. 280 personaletimer om ugen til ca. 180 personaletimer om ugen. Det kommer til at koste 404 kr. om måneden at være medlem i Klub Viadukten. Det kommer til at koste 2oo kr. at gå til ridning i Klub Viadukten.

6 Materialer til nogle aktiviteter og ture vil fortsat koste en del af materialeprisen, og handlen i caféen vil også koste omkring indkøbsprisen. Langt de fleste aktiviteter i hverdagen er fortsat gratis. Vi har foreløbig ingen aftale med Klostermarksskolen eller andre skoler om pædagogers arbejde i folkeskolen. Vi ved derfor intet om, i hvor høj grad samarbejdet med skolevæsenet kommer til at bidrage til Klub Viaduktens overlevelse. Vores bestyrelse har besluttet, at vi skal være her når børnene har brug for os. Det vil bl.a. en del privatskolebørn have glæde af. Det betyder, at vi fra 11. august 2014 har åbent fra til mandag til fredag på skoledage, og fortsat 9.00 til på skolefridage/feriedage. (Ikke helligdage og officielle lukkedage) Personalet vil mindst frem til 2015 være: Ledelse: Preben og Lotte Pædagogisk personale: Lea, Janne, Karsten, Birgitte, Camilla. Daniel er her mindst til Kontorassistent: Hanne Aktiviteter og pædagogiske overvejelser: Fritidsklub: For at kunne holde vores nuværende personalestandart, vil vi frem til 2015, forsøge at lave langsigtede aftaler med folkeskoler og andre mulige samarbejdspartnere, så vores personale fremadrettet kan tjene en del af deres løn ved at løse andre pædagogiske opgaver i tidsrummet ca til på hverdage. Det kan være trivsels- og inklusionsopgaver fx i skoleregi. Vi vil tilbyde specialiserede aktiviteter og forløb inden for drama/teater, gokart/værkstedslære, klatring/adventure og ridning. Vi håber på den måde, at vi stadig fra 2015 og fremefter, kan tilbyde en medarbejderstab, der kan skabe og vedligeholde det høje aktivitets- og trivselsniveau, vi har i Klub Viadukten i dag. Vi ser derfor frem til, at vi fra august og fremefter har et fritidstilbud, der på mange måder ligner det, vi har i dag, bare således, at det starter lidt senere på eftermiddagen. Vi vil fortsat tilbyde det spektrum af aktiviteter, vi ser i dag, der vil dog måske komme en klarere definition af, hvilke dage og tidspunkter de enkelte aktiviteter foregår, så vi kan udnytte vores personalekræfter bedst muligt. Vi håber på denne måde, at det fortsat vil være attraktivt for børn og forældre at benytte sig af Klub Viaduktens tilbud. De kommer til at ligne meget af det vi kender i dag. og forhåbentlig også helt nye områder. Vi vil gerne introducere et nyt syn på det at gå i klub. Eller at gå til klub, som vi nok vil kalde det fremover. Børnenes hverdag bliver i endnu højere grad fyldt med planlagte timer i dagen og ugen. Vi vil derfor i høj grad opfordre børn og forældre til at se på klubben, som et sted der både giver plads til ikke planlagt samvær, og til fordybelse og målrettede aktiviteter. Vi tror på at klubben giver mange børn en hverdag, der både rummer de sociale kontakter og udviklingsmuligheder som børnene har brug for i deres personlige udvikling. Vi kan også styrke og stimulere børnenes fysiske og aktivitetsmæssige udvikling, med udfordringer der er tilpasset barnets udviklingstrin. Vi er på den måde hele pakken. Vi ved dog naturligvis også, at nogle børn har brug for, og glæde af, at dyrke interesser og idræt på et niveau, vi ikke kan tilbyde. Vi vil derfor blot opfordre til, at alle de voksne, der er omkring

7 barnets udvikling, kigger på hvor det enkelte barn på bedste måde kan tage næste udviklingsskridt, og tænke på, at barnet med en masse spredte aktiviteter over ugen, måske får så fyldt en hverdag, at der mangler åndehuller. Derfor opfordrer vi til, at klubben ikke er det første barnet skal miste i sin hverdag, når det med alderen møder flere lektier, længere skoledage og flere udfordringer både i foreningslivet og skolelivet. Mange børn vil profitere af, at ugens program ikke bliver mere presset, end der stadig er plads til det uformelle samvær med voksne, veninder og kammerater i klubben. Et samvær og fællesskab der både tilbyder oplevelser som opbygger sammenhold og styrker selvværd, og alene stiller krav, som det er muligt at opfylde for den enkelte. Det giver en oplevelse af at have succes. Det bliver man stærk af. Det får man tro på sig selv af. Det opbygger livsduelighed og initiativ. Klubbens mål er stadig: Fællesskab, Plads til forskellighed, Livsglæde og Sundhed på mange måder. Kort sagt: Klubben er her også efter august Vi håber, I vil bruge den og gå til den. :o) Juniorklub: klasse Lukket i sommerferien. Juniorklubben drives for fritidsklubbens midler, og er kun for fritidsklubbens medlemmer. Fra august 2014 vil vi fortsat have en juniorklub for 6. og 7. klasserne. Det bliver fortsat fra til Vi regner med, at det stadigvæk bliver mandag, men det skal også gå op med vores samarbejde med Klub Ung, som bliver beskrevet nedenfor. Det afklares i juni måned. Klub Ung: 7. klasse til det fyldte 18. år. Lukket i sommerferien. Klub Ung drives for midler der ligger i en fælles pulje for klubberne i Roskilde Øst. Den 19. juni 2014 ved vi mere om datoer og tidspunkter for efteråret, men vi ved allerede nu, at vi igen skal til at drive et aftentilbud i Klub Viadukten to aftener om ugen for de unge der går i 7. klasse og til de bliver 18 år, naturligvis i samarbejde med de andre klubber i Roskilde Øst. Det glæder vi os rigtig meget til. Det er mange år siden, at Klostermarksskolens unge har haft et reelt ungetilbud. Der bliver et ungetilbud i Klub Viadukten, et på Klub Gadegården i Himmelev, og et på Nymarksgård i Trekroner. (Det tidligere Klub Trekroner) To aftener hvert sted. Den ene formentlig en fælles aften, hvor vi kan samarbejde de tre klubber imellem. Klub Ung tilbuddet er for alle unge og det er gratis for medlemmerne. Vores primære målgruppe er alle unge i Roskilde Øst, men medlemmer fra de andre fire Klub Ung områder i Roskilde Kommune er også velkommen. Vores unge kan således også bruge alle de andre klubber og tilbuddene på fx Musicon og Vigen. Hvem er på arbejde i fritidsklubben i sommer? I uge 27: I klubben: Lotte, Camilla, Daniel. Til Vilde Vulkaner i Vordingborg: Janne og Preben. I uge 28: I klubben: Lotte, Camilla, Daniel. I uge 29: I klubben: Birgitte, Daniel. I uge 30: I klubben: Karsten, Birgitte. I uge 31: I klubben: Karsten, Lea, Janne. I uge 32: I klubben: Karsten, Lotte, Birgitte, Camilla. På koloni på Bornholm: Preben, Lea, Daniel, Janne.

Nyhedsbrev Klub Viadukten, marts 2014

Nyhedsbrev Klub Viadukten, marts 2014 Nyhedsbrev Klub Viadukten, marts 2014 www.klubviadukten.dk Instagram #viadukten https://www.facebook.com/#!/fritidsklubben.viadukten.7 Til Medlemmerne Sommerkoloni Bornholm uge 32 Der er nu godt på vej

Læs mere

Nyhedsbrev. og oplysninger om klubberne og ind/udmeldelse på:

Nyhedsbrev. og oplysninger om klubberne og ind/udmeldelse på: Nyhedsbrev Klub Viadukten, maj 2017. Læs det sammen med din Far/Mor/Datter/Søn. :o) Velkommen 3. klasse. Velkommen til alle de nye 3.-klasser, som vi har taget imod og lavet introduktion for, den seneste

Læs mere

Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 35, 2015 og fremad

Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 35, 2015 og fremad Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 35, 2015 og fremad Kære forældre og medlemmer. Læs gerne dette nyhedsbrev sammen. Siden sidst :o) Hurra. Vi har fået 105 nye medlemmer 4. maj i år. Alle har været igennem

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter August 2014. Velkommen tilbage fra sommerferie

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter August 2014. Velkommen tilbage fra sommerferie Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter August 2014 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har haft en dejlig sommerferie og atter har samlet energi til en ny klubsæson. Flere af jer deltog

Læs mere

Nyhedsbrev april-maj 2016 Til alle medlemmer og forældre.

Nyhedsbrev april-maj 2016 Til alle medlemmer og forældre. Nyhedsbrev april-maj 2016 Til alle medlemmer og forældre. Velkommen til de nye børn og forældre! Mandag d. 2. maj starter 81 nye medlemmer i Klub Viadukten. Stort Velkommen til jer alle sammen. Vi glæder

Læs mere

Link: Til alle medlemmer og forældre.

Link: Til alle medlemmer og forældre. Nyhedsbrev juni 2016 Til alle medlemmer og forældre. Link: Klubviadukten.dk Medlemmer i 3. klasse Den første måned er nu gået med alle de skønne nye tredjeklasser. Vi er glade for at I er her, og vi håber,

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014 Forår på vej... Det er ganske vist. Dagene bliver længere, lyset får flere nuancer og vi kan mærke, at der er forår på vej. Til jer, der har tænkt på

Læs mere

Kildegård Klubben. For yderligere information er du velkommen til at kontakte: Fritidsleder Sus Creutzberg, tlf.: 44 52 55 36

Kildegård Klubben. For yderligere information er du velkommen til at kontakte: Fritidsleder Sus Creutzberg, tlf.: 44 52 55 36 Kildegård Klubben Dette er en folder, der henvender sig til forældre med børn i Kildegård Klubben. I folderen finder man bl.a. information om børnenes dagligdag i klubben, samarbejde med forældre og skole

Læs mere

VELKOMMEN TIL SFO KLUB 3

VELKOMMEN TIL SFO KLUB 3 2013-2014 VELKOMMEN TIL GØRLØSE SFO KLUB 3 SFO KLUB 3 2013-2014 Ansatte i Gørløse SFO og Klub SFO Michael - leder Anne -souschef Jannik - pædagog Sussi - pædagogmedhjælper Jonas - pædagogmedhjælper Rita

Læs mere

Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 7, 2015

Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 7, 2015 Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 7, 2015 Kære forældre og medlemmer. Læs gerne dette nyhedsbrev sammen. Siden sidst :o) Fredag d. 30. januar har vi holdt Nytårskur. Alle medlemmer samlet i stuen til Godt

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Februar 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Februar 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Februar 2014 Kom i klub der er nok at tage sig til. Før jul var der rigtig mange medlemmer i klubben, så der er ikke noget at sige til hvis du tager dig en slapper.

Læs mere

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden Børnerådsmøde i Pyramiden www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Marts BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Stamtræer

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2014 Nu er det sommer Og hvor det herligt. Så er der gået en måned siden alle I nye begyndte i klubben og jeg oplever at I faldet godt til. Har du spørgsmål

Læs mere

Impulsen. Maj og juni. Månedsplan Juni. Uge 23. Dorte madbar

Impulsen. Maj og juni. Månedsplan Juni. Uge 23. Dorte madbar Månedsplan Juni Uge 23 Mandag 3-6 Dans 14.00 m. Mette - Magien i baren. Tirsdag 4-6 Dans 14.00 m. Mette Onsdag 5-6 Grundlovsdag Klubben lukket Torsdag 6-6 Fredag 7-6 Uge 24 Dorte madbar Tom madbar Impulsen

Læs mere

Kærlig hilsen din SFO

Kærlig hilsen din SFO Kærlig hilsen din SFO Kære Forældre Lucia: Traditionen tro indbyder vi til Lucia fest i SFO. Det foregår torsdag d. 13. december fra kl. 15-16.30. Vi starter med gløgg og æbleskiver ude i klasserne. Kl.

Læs mere

Nyhedsbrev. September 2008. Juniorklubberne. Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby

Nyhedsbrev. September 2008. Juniorklubberne. Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby Nyhedsbrev September 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby OBS.: Alle klubber lukker kl. 16.30 d. 11. september pga. kursus Strandgård Fest Torsdag den 4. sept. kl. 17-20.30

Læs mere

Aug Sep. Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153

Aug Sep. Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153 Aug Sep 2013 Okt Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153 Nye børn og forældre ( 6 klasserne ) Rigtig hjertelig velkommen til alle jer nye, såvel børn som voksne. Vi glæder os rigtig meget til at

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Katalog for klubbens aftenklub aktiviteter Fra september til december

Katalog for klubbens aftenklub aktiviteter Fra september til december Katalog for klubbens aftenklub aktiviteter Fra september til december Mandag d. 1/9 kl.17-20: Rollespilssværd i latex (hold 1) og caféhygge med bagning Sværd: Nogle har prøvet at lave rollespilssværd med

Læs mere

Nyhedsbrev januar 2016 Klub Viadukten. Til alle medlemmer og forældre.

Nyhedsbrev januar 2016 Klub Viadukten. Til alle medlemmer og forældre. Nyhedsbrev januar 2016 Klub Viadukten. Til alle medlemmer og forældre. Først og fremmest et Godt Nytår til alle. Vi er nu et par uger inde i det nye år, og vil gerne fortælle lidt om, hvad der sker den

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Rigtig glædelig efterår det er nu, man skal gennemgå børnenes garderober, og sikre sig, at regntøjet og gummistøvlerne

Læs mere

VESTERGÅRDENS. nyhedsbrev

VESTERGÅRDENS. nyhedsbrev VESTERGÅRDENS nyhedsbrev november nyt Kære Forældre og børn på Vestergården Så blev det tid til et nyt nyhedsbrev. Vi vil starte med at ønske Dorte velkommen tilbage fra barsel. Dorte starter i o.y, og

Læs mere

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen.

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Månedens udfordring: Torsdag den 29. marts vil vi for

Læs mere

Dette er en håndbog for nye børn og deres forældre! Revideret maj 2016. PKJ.

Dette er en håndbog for nye børn og deres forældre! Revideret maj 2016. PKJ. Dette er en håndbog for nye børn og deres forældre! Revideret maj 2016. PKJ. Velkommen til Køgevejens Ungdomshus. Vi ved at det kan være svært at overlade sit barn fra fritidshjemmets trygge favn til en

Læs mere

SKOLEREFORM og SKOLE FRITIDSTILBUD Et tilbageblik ÅR NUL

SKOLEREFORM og SKOLE FRITIDSTILBUD Et tilbageblik ÅR NUL SFO Farsø SKOLE SOMMER 2015 HAR DU HUSKET AT TILMELDE DIT BARN FERIEPASNING? Hvis I har brug for pasning i skoleferien, ugerne 27, 28, 31 og 32, er det vigtigt, at I tilmelder jeres barn feriepasningen

Læs mere

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider Holte, den 19. juli 2013 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Orienteringsmøde for forældre 3 Priser 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer 4 Forældre og spilleres rolle i klubben Kære

Læs mere

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Marts 2011

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Marts 2011 Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Marts 2011 Historier set & hørt fra Østrig Klubben tager som tradition på skitur til Østrig og i år ingen undtagelse. Og som de andre år oplever vi en masse skæg og ballade

Læs mere

Folkeskolens Fornyelse i Frederikssund. Information til forældre om folkeskolereformen

Folkeskolens Fornyelse i Frederikssund. Information til forældre om folkeskolereformen Folkeskolens Fornyelse i Frederikssund Information til forældre om folkeskolereformen En ny skole fra august 2014 Når elever landet over i august 2014 tager hul på et nyt skoleår, siger de goddag til en

Læs mere

Nyhedsavisen. Juniorklubben i Hvalsø. Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 2: Maj Sommerferien 2016 Hvad er Juniorklubben?

Nyhedsavisen. Juniorklubben i Hvalsø. Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 2: Maj Sommerferien 2016 Hvad er Juniorklubben? Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 2: Maj Sommerferien 2016 Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 2: Maj Sommerferien 2016 Hvad er Juniorklubben? Det er et eftermiddagstilbud til dig, som går i 6., 7. eller

Læs mere

ma ti on to fr lø sø

ma ti on to fr lø sø ma ti on to fr lø sø 1kanin, høns 2 Billard 3 4 Svømning Dans 5 Fodbold Fifa 13 6 Film Kra 7 kanin, høns 8 kanin, høns 9 Billard 10 11 Bowling 12 Fifa 13 Turnering Fodbold 13 Film Kra 14 kanin, høns 15

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren 1 Hej Alle børn og voksne på fritidshjemmet, vil hermed ønske dig velkommen til fritidshjemmet. På fritteren er vi 30 skolebørn og 20 førskolebørn. De

Læs mere

Der er telefonsvarer på i vagtstuen fra kl. 08.15 til kl. 15.30. Telefonsvareren aflyttes kl. 14.00, 15.00 og 15.30.

Der er telefonsvarer på i vagtstuen fra kl. 08.15 til kl. 15.30. Telefonsvareren aflyttes kl. 14.00, 15.00 og 15.30. Velkommen til Mosehuset 2016 Her følger en del praktiske informationer vedrørende institutionen. Hvis der opstår spørgsmål er alle selvfølgelig velkomne til at rette dem til os, så misforståelser og ærgrelser

Læs mere

Velkommen til. Sct. Michaels Børnehave

Velkommen til. Sct. Michaels Børnehave Velkommen til Sct. Michaels Børnehave Sct. Michaels Børnehave Sct. Michaels Gade 10 6000 Kolding Tlf. 75529438 email: post@sct-michaels-bornehave.dk Hvem er vi Sct. Michaels Børnehave er en privat daginstitution,

Læs mere

Her i Sokkehuset er vi i fuld gang med planlægning af sommerens aktiviteter.

Her i Sokkehuset er vi i fuld gang med planlægning af sommerens aktiviteter. Kære Familier. Så er der igen nyhedsbrev, sikke tiden dog flyver af sted. Vi er allerede ved at tage hul på sommeren, selvom det er ruskende koldt og regnfuldt udenfor. Her i Sokkehuset er vi i fuld gang

Læs mere

ma ti on to fr lø sø

ma ti on to fr lø sø Ventilen-nyt N ovember ma ti on to fr lø sø 1 Bowling 14-16.45 2 Hal 14-16 3 AFTEN Pigeklub (alle) 4 Svømning 5 6 7 AFTEN Hjemmehyg 8 9 Hal 14-16 10 AFTEN Svømmehal 11 Overnatning til lørdag 4-5 klasse

Læs mere

SEPTEMBER-NYT Fra Katrinedalskolen Afdeling Kundby www.katrinedalskolen.dk

SEPTEMBER-NYT Fra Katrinedalskolen Afdeling Kundby www.katrinedalskolen.dk SEPTEMBER-NYT Fra Katrinedalskolen Afdeling Kundby www.katrinedalskolen.dk Kære børn og forældre. Den 3.september 2012 Katrinedalskolen er en realitet og vi er bestemt kommet godt fra start her i Kundby.

Læs mere

AUGUST-NYT. fra Kundby Skole

AUGUST-NYT. fra Kundby Skole AUGUST-NYT fra Kundby Skole D. 14. august 2009 Kære børn og forældre. Hermed dette skoleårs første månedsnyt. I onsdags bød vi for første gang velkommen til vores nye børnehaveklasse og deres forældre,

Læs mere

TIGER NYHEDSBREV MAJ 2014

TIGER NYHEDSBREV MAJ 2014 Kære alle nye, gamle og kommende Tiger Forældre Først vil vi sige tusind tak for en fantastisk familiefest med alle jer nye Tigerfamilier. Det var en stor fornøjelse at møde så mange af jer. Vi kan hver

Læs mere

Velkomstfolder til børn og deres forældre. SFO Viben Tingstedvej 34-36 2640 Hedehusene 4335 2950 www.reerslev.skoleintra.dk

Velkomstfolder til børn og deres forældre. SFO Viben Tingstedvej 34-36 2640 Hedehusene 4335 2950 www.reerslev.skoleintra.dk Velkomstfolder til børn og deres forældre SFO Viben Tingstedvej 34-36 2640 Hedehusene 4335 2950 www.reerslev.skoleintra.dk Kære forældre Denne information er tænkt, som en hjælp til at gøre den første

Læs mere

SKOLEREFORM 2014. Grauballe Skole. Grauballe Skole

SKOLEREFORM 2014. Grauballe Skole. Grauballe Skole SKOLEREFORM 2014 FILM OM SKOLEREFORMEN https://publisher.qbrick.com/embed.aspx?mid=9991a52e SKOLEREFORMENS FORMÅL Folkeskolereformen skal gøre en god folkeskole bedre. Vi skal bygge videre på folkeskolens

Læs mere

Til dig der har barn der skal starte i klub sommeren 2009. Velkomst_folder.indd 1 09-01-2009 15:18:58

Til dig der har barn der skal starte i klub sommeren 2009. Velkomst_folder.indd 1 09-01-2009 15:18:58 Til dig der har barn der skal starte i klub sommeren 2009 Velkomst_folder.indd 1 09-01-2009 15:18:58 Mosede Klub Lilleholm 58 2670 Greve Tlf: 4360 0450 Hvis du vil have fat i dit barn, ring: 4360 0477

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011 Fælles info Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011 Fastelavn. Der er tidligere udsendt særlig indbydelse/information om fastelavn. For god ordens skyld; Fastelavn afvikles mandag den 7. marts kl. 10.00 for

Læs mere

Velkommen i Dagplejen

Velkommen i Dagplejen Velkommen i Dagplejen Kære Forældre Det sætter mange tanker i gang, når man afleverer sit barn i dagplejen for første gang. Det er vigtigt, at I føler jer trygge og får et godt indblik i, hvad det vil

Læs mere

VELKOMMEN til. Mini-SFO SOLSTRÅLEN

VELKOMMEN til. Mini-SFO SOLSTRÅLEN VELKOMMEN til Mini-SFO SOLSTRÅLEN Velkommen Regnbuen/Solstrålen er Otterup Realskoles fritidsordning. Alle elever på skolen, fra mini- SFO til 3. klasse, er garanteret en plads. Denne pjece skal kort

Læs mere

Koloniforældremøde Mandag d. 18. juni afholder vi forældremøde vedr. årets sommerkoloni. Kom of få svar på alle jeres spørgsmål

Koloniforældremøde Mandag d. 18. juni afholder vi forældremøde vedr. årets sommerkoloni. Kom of få svar på alle jeres spørgsmål En Information & nyheder fra Storagergaard fritidshjem Gl. landevej 15-2620 Albertslund Portion Tlf. 287860 1. 6, 3, 4 43454077 kontor www.storagergaard.albertslund.dk Mandag torsdag 11.45 17.00 Fredag

Læs mere

Dagene blev afsluttet med det store cykelringridning. Det var slet ikke så nemt at holde balancen på cyklen, med en lanse i hånden og så ramme den

Dagene blev afsluttet med det store cykelringridning. Det var slet ikke så nemt at holde balancen på cyklen, med en lanse i hånden og så ramme den SFO NYT Maj 2011 Påsken i SFO De børn der var tilmeldt SFO en dagene før påske, var med til at gøre det til nogle skønne dage. Det er altid dejligt, når vi er en lille gruppe og har rigtig god tid. Det

Læs mere

Velkommen til Sct. Michaels Børnehave

Velkommen til Sct. Michaels Børnehave Velkommen til Sct. Michaels Børnehave Sct. Michaels Børnehave Sct. Michaels Gade 10 6000 Kolding Tlf. 75529438 email: post@sct-michaels-bornehave.dk 12 kan der være oplæg fra enten personalet eller andre,

Læs mere

Tur til Hesteskoen. www.mellervangskolen.dk. Nyhedsbrev November. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst

Tur til Hesteskoen. www.mellervangskolen.dk. Nyhedsbrev November. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst Tur til Hesteskoen Nyhedsbrev November Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38 Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 38 Kære børn og forældre! Lemming d. 18.september 2015 Vi holder

Læs mere

Vi håber, at du glæder dig. Måske kender du allerede nogle af andre børn? Ellers skal vi nok hjælpe dig til hurtigt at falde til!

Vi håber, at du glæder dig. Måske kender du allerede nogle af andre børn? Ellers skal vi nok hjælpe dig til hurtigt at falde til! Kære Vi glæder os til, at du skal begynde her i Herslev Børnehus Vi byder dig velkommen dag d. /, kl. hvor vil tage imod dig og din mor og far. Vi håber, at du glæder dig. Måske kender du allerede nogle

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 12+13 2011

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 12+13 2011 Fælles info Bevægelsesbane. Vi har haft bevægelses bane igen nu for 2. gang. Og allerede når vi skal noget for 2. gang er der nogle der siger, at det er kedeligt og det gider de ikke. Men det skulle de

Læs mere

Århus Friskoles Torsdagsbrev d. 3. maj 2013. Kom, maj du søde

Århus Friskoles Torsdagsbrev d. 3. maj 2013. Kom, maj du søde Kom, maj du søde 1 JUBIIIII, så er der arbejdsweekend 4.-5. maj Velkommen til alle jer, der skal være med til at gi et nap på skolen denne weekend. I får også en mail på Intra Hva skal vi lave: Vi mødes

Læs mere

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer 4 Forældre og spilleres rolle i klubben 5 Ungdomsudvalget

Læs mere

Kære forældre og elever

Kære forældre og elever Kære forældre og elever Jeg sidder her en torsdag aften og skal skrive mit indlæg til månedsnyt hvad skal jeg skrive??? De forskelige teams har skrevet om februar måneds begivenheder, jeg har fyldt huller

Læs mere

Kongerslev DUS TROLDEHUSET. Velkommen! Mini-DUS er for førskolebørn. DUS er for børnehaveklasse-, 1. klasse-, 2. klasse- og 3.

Kongerslev DUS TROLDEHUSET. Velkommen! Mini-DUS er for førskolebørn. DUS er for børnehaveklasse-, 1. klasse-, 2. klasse- og 3. Velkommen! Troldehuset modtager gennemsnitlig 90 børn fordelt på Mini-DUS & DUS. Mini-DUS er for førskolebørn. DUS er for børnehaveklasse-, 1. klasse-, 2. klasse- og 3. klassebørn 1. Marts starter de nye

Læs mere

VELKOMMEN TIL. Fritids - og Ungdoms KLUB

VELKOMMEN TIL. Fritids - og Ungdoms KLUB 2013-14 VELKOMMEN TIL GØRLØSE Fritids - og Ungdoms KLUB Gørløse Fritids og Ungdomsklub Gørløse Fritids- og Ungdomsklub 2013-14 Ansatte i Gørløse SFO og Klub SFO Michael - leder Anne -souschef Jannik -

Læs mere

Indvielse af det nye bålhus

Indvielse af det nye bålhus Indvielse af det nye bålhus Nyhedsbrev Oktober Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens

Læs mere

Fredagsbrev Special edition made by 8. klasse

Fredagsbrev Special edition made by 8. klasse Fredagsbrev Special edition made by 8. klasse Velkommen til denne særlige udgave af fredagsbrevet, som i denne uge er udformet af ÅF's forrygende og seje 8. klasse. I kan i dette brev læse om bl.a. Høstival,

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2013

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2013 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2013 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange skal med klubben på

Læs mere

Nyhedsbrev. Efteråret 2 0 1 5. Kære medlemmer og forældre. Aktiviteter: Fra Kontoret. Side 1

Nyhedsbrev. Efteråret 2 0 1 5. Kære medlemmer og forældre. Aktiviteter: Fra Kontoret. Side 1 Side 1 Nyhedsbrev Efteråret 2 0 1 5 Kære medlemmer og forældre. Efteråret er over os, og der begynder at være ro på hverdagen efter en hektisk start i fritids- og ungdomsklubben. Vi har været igennem en

Læs mere

Fredagsbrev uge 24. Endnu en dejlig uge er gået, og vi nærmer os med hastige skridt den sidste uge før børnenes sommerferie.

Fredagsbrev uge 24. Endnu en dejlig uge er gået, og vi nærmer os med hastige skridt den sidste uge før børnenes sommerferie. Fredagsbrev uge 24 Kære forældre Endnu en dejlig uge er gået, og vi nærmer os med hastige skridt den sidste uge før børnenes sommerferie. Onsdag havde vi besøg af børn, som starter på Udefriskolen efter

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 47+48 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 47+48 2013 Fælles info Sygemeldt. Jonna, pædagog på 2. årgang, er desværre blevet ramt af en blodprop og er derfor sygemeldt. Hun er pt. indlagt til genoptræning. Det står klart, at der vil blive tale om en længere

Læs mere

VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET KILDEBÆKKEN.

VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET KILDEBÆKKEN. VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET KILDEBÆKKEN. Vi vil gerne byde dig og din familie velkommen til Kildebækkens Børnehave. Børnehaven er opdelt i 2 stuer, som hedder henholdsvis, Skovhulen og Havhulen. Børnehaven

Læs mere

Kære forældre. Med venlig hilsen. Lisbet Huusom

Kære forældre. Med venlig hilsen. Lisbet Huusom Kære forældre Efterårsferien står for døren og børnene har fri fra undervisningen i uge 42. Traditionen tro, arbejder vi sammen med Højboskolen om at holde åbent i ferierne. I efterårsferie, juleferie

Læs mere

Impulsen Torsdag 3-10 Fredag 4-10 Airbrush m. Tom - Kanin-møde i Kaninhulen kl.15.00

Impulsen Torsdag 3-10 Fredag 4-10 Airbrush m. Tom - Kanin-møde i Kaninhulen kl.15.00 Månedsplan Oktober Uge 40 Michael Madbar Tirsdag 1-10 Musicon SkaterPark Tur m/michael Onsdag 2-10 Spring-træning kl.14.00 - Dyrehandel-tur Impulsen Torsdag 3-10 Fredag 4-10 Airbrush m. Tom - Kanin-møde

Læs mere

Vi har i år været nødt til at flytte vores købe/sælge dag, og i år er det derfor fredag d. 13. December kl. 13.30-15.30.

Vi har i år været nødt til at flytte vores købe/sælge dag, og i år er det derfor fredag d. 13. December kl. 13.30-15.30. Købe/Sælgedag: Vi har i år været nødt til at flytte vores købe/sælge dag, og i år er det derfor fredag d. 13. December kl. 13.30-15.30. Vi har de tidligere år set en tendens til, at der handles meget med

Læs mere

Hold Øje uge 25. Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt

Hold Øje uge 25. Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt Hold Øje uge 25 Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt Tigerne er ved at være færdige med deres afgangsprøver. I starten af denne

Læs mere

HOLBÆK YOUTH FESTIVAL

HOLBÆK YOUTH FESTIVAL Holbæk Svømmeklub og REMA 1000 er stolte over igen at kunne indbyde til HOLBÆK YOUTH FESTIVAL Stævnet afholdes 6.-8. maj 2016 Alle informationer findes i denne indbydelse. Holbæk Youth Festival Et anderledes

Læs mere

10. september 2009 TAK!

10. september 2009 TAK! TORSDAGS-NYT 10. september 2009 25.000,- kr Mange penge i en tom kasse!! Skolen har netop holdt 32 års fødselsdag! Mandag var vi alle samlet i hallen, hvor der blev sunget og talt. Dejlige sange, hvor

Læs mere

JUNI-NYT FRA KUNDBY SKOLE

JUNI-NYT FRA KUNDBY SKOLE JUNI-NYT FRA KUNDBY SKOLE Kundby d. 11. juni 2012 Kære forældre Endnu et skoleår går mod sin afslutning, og den dejlige sommerferie venter forude. I år strækker skoleåret sig helt hen imod juli måned,

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Så er vi i gang med sidste SFO måned for 3. klasserne, inden de skal starte i klubben 1. juni. 2. klasserne får lov at komme

Læs mere

Dagplejen i Odder. Dagplejen i Odder

Dagplejen i Odder. Dagplejen i Odder Dagplejen i Odder Den kommunale dagpleje er et tilbud om pasning i et privat hjem, hvor hverdagen er præget af ro og harmoni. Børnene har mulighed for at deltage i hjemlige aktiviteter, som kan være at

Læs mere

Eftermiddagsklubben i Lem

Eftermiddagsklubben i Lem Lem SFO. Sfo en er for børn fra 0. 3. klasse. Vi har vores egen afdeling på skolen, som består af 6 lokaler og garderobe. Vi har store udenoms arealer med legeplads, hvor en del af den er fælles med den

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart Godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg håber, at 2015 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 45+46 2012

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 45+46 2012 Nyt fra 0. årgang Juleværksted. Vi kan nu se en ende på vores hemmelige værksteds arbejde. Børnene har nydt at arbejde der nede i fred og ro. Vi har haft nogle gode snakke og vi voksne har nydt deres selskab

Læs mere

til Nordbyskolens SFO

til Nordbyskolens SFO Velkommen til Nordbyskolens SFO Forårs-SFO Velkommen til alle nye børn og forældre. Den 1. april er første dag i ForårsSFO. Dagens rytme 6.30-9.00 : ForårsSFO åbner og der er mulighed for morgenmad frem

Læs mere

Mosede klub Lilleholmen 58 2670 Greve Tlf. 43600450. Brogaarden Blågårdsvej 104 2670 Greve Tlf. 43612586. Åbningstider: Skoledage: Skoledage:

Mosede klub Lilleholmen 58 2670 Greve Tlf. 43600450. Brogaarden Blågårdsvej 104 2670 Greve Tlf. 43612586. Åbningstider: Skoledage: Skoledage: Til dig der har barn der skal starte i klub sommeren 2011 Velkomst_11.indd 1 16-02-2011 14:22:40 Brogården og Mosede Klub er en Fritids- og ungdomsklub for børn og unge i alderen 10 18 år. Vi er en klub

Læs mere

Fredag den 25. september 2015

Fredag den 25. september 2015 den 25. september 2015 Vores Foto-projekt har givet os nogle fine billeder på børnenes kasser, så nu kan vi både glædes over børnenes dejlige smil, og dernæst også meget hurtigere finde deres kasser. Der

Læs mere

Keld har ordet.. Så nærmer turen til Idre Fjäll sig med hastige skridt. Skole/hjemsamtaler

Keld har ordet.. Så nærmer turen til Idre Fjäll sig med hastige skridt. Skole/hjemsamtaler Indholdsfortegnelse side 2: Skolelederen har ordet side 3: En hilsen fra Miljøministeriet side 5-6: Fastelavnsbilleder side 7: Turen går til Idre Fjäll side 8: Kalenderen side 9: Indkaldelse til Forældrekredsmøde

Læs mere

Interview med drengene

Interview med drengene Interview med drengene Interviewer: Julie = J og Michelle = M. Interviewpersoner: Christian = C og Lasse = L. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 J: Hvad er det I

Læs mere

Velkommen til Myretuen/Klubben

Velkommen til Myretuen/Klubben Velkommen til Myretuen/Klubben Myretuen er Klostermarksskolens SFO. Vores børn er fordelt på 0. kl. 3. kl. Vi har til huse i Klostermarksskolens indskolingsbygningen. Klubben er Klostermarksskolens ungdomstilbud

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 25. april 2013 Fredagsbrev nr. 737 Næste uger: 26. april 29+30+01 01. maj 02. maj St. bededag VH fri Lærer - oprydning 2 t. 4.kl.-Audebo Pumpest-NR Mærkedag: 26. april 02. maj

Læs mere

Klub Krogen. Tjørnholmvej 10, 2680 Solrød strand. Tlf.: 56 18 26 41

Klub Krogen. Tjørnholmvej 10, 2680 Solrød strand. Tlf.: 56 18 26 41 Klub Krogen Tjørnholmvej 10, 2680 Solrød strand. Tlf.: 56 18 26 41 INFO FOLDER! 2015 Velkommen til Munkekærskolens Klub/SFO2 Klub Krogen hører under Munkekærskolen, herunder Munkekærskolens SFO, som er

Læs mere

Skolelederen juni 2014... s. 2. Løsnings Skoles legepatrulje på kursus... s. 6. Hilsen fra Skolebestyrelsen juni 2014... s. 7

Skolelederen juni 2014... s. 2. Løsnings Skoles legepatrulje på kursus... s. 6. Hilsen fra Skolebestyrelsen juni 2014... s. 7 Indhold Skolelederen juni 2014... s. 2 Løsnings Skoles legepatrulje på kursus... s. 6 Hilsen fra Skolebestyrelsen juni 2014... s. 7 Legepatruljen på tur på Vejle Idrætshøjskole 15. maj 2014 Skolenyt jul

Læs mere

Velkommen til fritidsklubben Krudtuglen

Velkommen til fritidsklubben Krudtuglen Velkommen til fritidsklubben Krudtuglen Fritidsklubben Krudtuglen Indholdsfortegnelse Velkommen til Krudtuglen...Side 3 Ny i klubben...side 3 Ny forældre i klubben Side 3 Indslusnings uge.side 4 Info tavlen..side

Læs mere

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV FEBRUAR 2016. Kære alle,

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV FEBRUAR 2016. Kære alle, TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV FEBRUAR 2016 Kære alle, Så er det februar måned, og det er allerede blevet lysere til omkring kl. 17.00, helt vidunderligt, når man skal nå hjem og gå med

Læs mere

Børnehuset Humlebien. Byvej 248c 2650 Hvidovre. Tlf. 36788419. Email: bornehusethumlebien@hvidovre.dk Hjemmeside: www.humlebien.

Børnehuset Humlebien. Byvej 248c 2650 Hvidovre. Tlf. 36788419. Email: bornehusethumlebien@hvidovre.dk Hjemmeside: www.humlebien. . Børnehuset Humlebien Byvej 248c 2650 Hvidovre. Tlf. 36788419 Email: bornehusethumlebien@hvidovre.dk Hjemmeside: www.humlebien.hvidovre VELKOMMEN TIL HUMLEBIEN Denne pjece er tænkt som en hjælp, når dit

Læs mere

Nyhedsbrev. Hammerum, den 11. april 2013

Nyhedsbrev. Hammerum, den 11. april 2013 Nyhedsbrev Hammerum, den 11. april 2013 Det er ved at være længe siden, I sidst har modtaget et nyhedsbrev, og derfor bliver dette i høj grad en opsummering af nogle af de aktiviteter, der har fundet sted

Læs mere

Nyt fra Redaktionen. Velkommen til skoleårets sidste nummer af Heldagsnyt.

Nyt fra Redaktionen. Velkommen til skoleårets sidste nummer af Heldagsnyt. Sommerferie 2009 Nyt fra Redaktionen Velkommen til skoleårets sidste nummer af Heldagsnyt. HeldagsNyt er et blad med mange funktioner og en god mulighed for at finde ud af hvad der rør sig i heldagsskolen.

Læs mere

Maj og juni 2011. Ta med en tur på BAKKEN - - for nu er foråret kommet. Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen

Maj og juni 2011. Ta med en tur på BAKKEN - - for nu er foråret kommet. Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen Maj og juni 2011 Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen Ta med en tur på BAKKEN - Ishøj - for nu er foråret kommet Adresse: Krumtappen Østerhøj Bygade 48 2750 Ballerup

Læs mere

I disse krav og formuleringer ligger der en del informationer om, hvad det er vi vægter i det pædagogiske arbejde.

I disse krav og formuleringer ligger der en del informationer om, hvad det er vi vægter i det pædagogiske arbejde. Indledning: I forbindelse med Espebo Børnecenters ansøgning om at blive privatiseret under De Frie Børnehaver og Fritidshjem, ønsker vi at benytte lejligheden til at orientere om de forhold, som vi finder

Læs mere

SFO 2 Brandholms Alle` 8-10 2610 Rødovre Tlf. 36707532

SFO 2 Brandholms Alle` 8-10 2610 Rødovre Tlf. 36707532 BYBJERGETS FRITIDSCENTER SFO 2 Brandholms Alle` 8-10 2610 Rødovre Tlf. 36707532 Kære forældre. Velkommen til mangfoldighedens hus. Mangfoldigt både fordi Bybjerget er en SFO II, med mange muligheder og

Læs mere

Rødkilde Fritidshjem & Klub (Rødkilde skoles KKFO)

Rødkilde Fritidshjem & Klub (Rødkilde skoles KKFO) Velkommen til Rødkilde Fritidshjem & Klub (Rødkilde skoles KKFO) Fælles information Velkommen til Rødkilde fritidshjem & klub Institutionen er en skolefritidsordning for børn i alderen 6-13 år. I andre

Læs mere

Aktiviteter i uge 1. Torsdag: -Velkommen tilbage. Vi hygger i klubben. -Fodbold i hallen 13.30.-15.00. Husk sko!!!!

Aktiviteter i uge 1. Torsdag: -Velkommen tilbage. Vi hygger i klubben. -Fodbold i hallen 13.30.-15.00. Husk sko!!!! Aktiviteter i uge 1 Mandag: Tirsdag: Onsdag: - Lukket! -Lukket! -Lukket! Torsdag: -Velkommen tilbage. Vi hygger i klubben. Fredag: -Fodbold i hallen 13.30.-15.00. Husk sko!!!! Et rigtigt godt nytår til

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter september 2015. Klubbernes dag. Arrangementet er åben kl 14.00 til 17.00

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter september 2015. Klubbernes dag. Arrangementet er åben kl 14.00 til 17.00 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter september 2015 Lang skoledag, men stadig gang i din klub Skolen har nu været i gang i 3 uger og selvom du nu bruger længere tid der, så er der stadig masser af aktivitet

Læs mere

Kurser efterår 2014. - nu også for børnehavepædagoger

Kurser efterår 2014. - nu også for børnehavepædagoger Kurser efterår 2014 - nu også for børnehavepædagoger Kære børnehavepædagoger I har modtaget en folder fra Center for Undervisningsmidler, henvendt til pædagoger, der arbejder med kommende skolestartere.

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Velkommen til Hals skoles DUS

Velkommen til Hals skoles DUS Velkommen til Hals skoles DUS Skovsgårdsvej 1 9370 Hals Tlf. 99 82 40 38 På siden finder du information om: Ledelsen Åbningstider Takster DUS tilbuddet Personalegruppen Lidt om Dussen En dag i DUS Årsplaner

Læs mere

Husk! Vi er med på forældreintra

Husk! Vi er med på forældreintra Husk! Vi er med på forældreintra Klubben Telefon: Klubben 46464020 kontor 46464026 e-mail kontor: susl@mail.dk Åbningstider: På skoledage mandag-fredag fra skoleslut-17.00 på skolefridage9.30-17.00 Vi

Læs mere