Kom længere. wwww.lamgkaer.dk

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kom længere. wwww.lamgkaer.dk"

Transkript

1 Kom længere wwww.lamgkaer.dk

2 3 grunde til at vælge Langkaer

3 Hvorfor skal det lige være Langkaer? Jeg er klar over, at du står over for et svært valg af uddannelse. Hvis du tænker på Langkaer som en af mulighederne, så vil jeg bede dig om at huske tre ting. Tre grunde til at vælge Langkaer. Internationale muligheder Langkaer er Aarhus Internationale Gymnasium. Og det forpligter. Vi samarbejder med skoler over alt fra Nanjing til New York. Vores lærere efteruddanner sig i Helsinki, Barcelona og Berlin. Og vores skole rummer næsten 40 nationaliteter. Så jeg tør godt love dig, at du kommer fra Langkaer med bedre internationale muligheder, end da du startede. Ny viden På Langkaer er vi ambitiøse på dine vegne. Du skal have ny viden hver dag. Om det amerikanske valgsystem. Om Peter Seebergs noveller. Og om bæredygtig udvikling. Og så videre Du har selv indflydelse på, hvad du lærer men vi har en ambition om, at du skal flytte dig, uanset hvor du starter! Vi lover dig gode lærere. Vi har nye og moderne faciliteter. Til gengæld kræver vi engagement og lærelyst fra dig. Det synes jeg er en god aftale. Stærkt fællesskab På Langkaer skaber du fællesskabet sammen med alle de andre. Vi lover dig de bedste muligheder for at være med. Musicals, filmfestival, Grim Dag, fodboldturneringer, frivillige aktiviteter, musikcaféer, fester, byens største elevråd, der tager demokratiet alvorligt og adgang til helt nyt øvelokale døgnet rundt. Så der er nok at tage fat på. Jeg håber, du vil være med. Jeg håber, at du vil tage de tre grunde med i dit valg af uddannelse. Hvis du gerne vil lære Langkaer bedre at kende, så besøg vores hjemmeside, ring til mig og få en snak, eller kom ud og tal med vores elever. De vil gerne fortælle. Anders Østergaard, Rektor

4

5 Engagement er lig med indflydelse Rollemodel: Sana Mahin Doost Samfundsfaglig 3.g er. Medlem af elevrådet, bestyrelsen og en række udvalg. På Langkaer har vi byens bedste elevråd. Og hvis man er engageret og gerne vil have indflydelse på skolens politik, er der masser af muligheder. Ledelsen og elevrådet arbejder godt sammen, og vi føler, vi bliver hørt i både stort og småt. På Langkaer kan man få lov at være med, hvor det sker, hvis bare man selv tager ansvar og initiativ.

6 Verdensborger fra Galten Line Stoltenborg Student fra sproglig studieretning Bosat i Singapore, hvor hun bl.a. er med til at etablere en dansk børnehave. I løbet af gymnasiet stod det klart, at jeg hurtigt skulle til udlandet og søge erfaringer, når eksamensbeviset var hjemme. På Langkaer lærte jeg at arbejde sammen med andre, der er helt anderledes end mig selv. Derfor var det helt naturligt for mig at søge job langt væk hjemmefra. Her i Singapore møder jeg børn fra hele verden, som jeg underviser i engelsk, matematik, kunst og madlavning. Jeg får så mange kulturelle input hver dag, og de bedste er dem jeg får gennem mit arbejde.

7 Internationale muligheder Det internationale styrker fagligheden. På Langkaer bruger vi vores internationale samarbejde til at give fagligheden tyngde. Vi er nemlig ikke internationale, fordi det er sjovt at rejse, men fordi vi gennem vores tætte forbindelser kan hente ny viden ind i undervisningen. Det tror vi er nødvendigt for at klare sig i dagens samfund. Netværk i verden På Langkaer sikrer vi vores elever et netværk i hele verden. Med næsten 40 nationaliteter på skolen og en garanti for internationalt samarbejde i undervisningen, vil de ikke mangle en sparringspartner eller en kop kaffe, uanset hvor i verden, de måtte få brug for den. Vi vil gøre verden til deres arbejdsplads og deres legeplads. Globalt gymnasium Langkaer repræsenterer en verden af i morgen. En verden, hvor vi kommunikerer på tværs af geografiske, kulturelle og religiøse forskelle. Og lærer af det. Det oplever eleverne bl.a. i den daglige undervisning hvor videokonferencer med elever fra partnerskolerne i New York, Nanjing, Cairo og Singapore er på skemaet. På Langkaer tror vi nemlig ikke, at vi kan alting selv. Vi prøver at lære af hele verden. Skrivebordet alene gør det ikke Man kan lære rigtig meget af at lytte til sin lærer. Men skal man for alvor flytte sig, skal man kombinere skrivebordsarbejdet med oplevelser. Vi rejser ud og mødes med elever fra resten af verden, udveksler idéer og laver projekter i fællesskab. Og vi rejser, fordi vi vil se tingene med vores egne øjne. Hvad enten det er Stasi-fængsler i Berlin eller solcelleparker i Portugal.

8 På Langkaer har vi uddannelser for enhver smag. Fra den internationalt anerkendte IB over den brede gymnasieuddannelse til den kortere HF. Vi har fag og studieretninger til musikfreaks og fysiknørder, til dem med sprogøre eller grønne fingre, og til den lille politiker og den store diplomat. Valget er dit så tænk dig grundigt om! I den indlagte folder kan du læse om vores mange tilbud, og her på siden skriver vi lidt om forskellene.

9 Gymnasiet Gymnasiet er en treårig, alment dannende og studieforberedende ungdomsuddannelse. En studentereksamen er en solid adgangsbillet til de videregående uddannelser. I det almene gymnasium er de fleste fag obligatoriske. Du har både almene fag som dansk, historie og samfundsfag, og du har sprog, naturvidenskab, idræt og kunstneriske fag. Herudover vælger du en studieretning, der gør din uddannelse særligt stærk på de områder, der interesserer dig. Retningen kan være naturvidenskabelig, sproglig, samfundsfaglig eller musisk. Det er dit valg. De tre år starter med et halvt års grundforløb, hvor du bliver introduceret til fagene i gymnasiet og til din studieretning. Efter grundforløbet har du mulighed for at skifte studieretning. HF HF er en toårig studieforberedende ungdomsuddannelse, som især er rettet mod korte og mellemlange videregående uddannelser. Undervisningen sigter på at give et bredt fagligt grundlag, som giver dig lyst og mod til at læse videre. På HF kobles virkelighed og teori, så uddannelsen bliver så virkelighedsnær og vedkommende som muligt. Lektier og skriftligt arbejde integreres så vidt muligt i undervisningen, så der er gode muligheder for at få hjælp også efter skoletid i skolens Læringscenter. På HF tilknyttes du en lærer som tutor, der gennem samtaler støtter din læring gennem hele uddannelsesforløbet. IB World School The IB Diploma Programme (IB) er til dig, der vil noget særligt. IB foregår på engelsk, er den bredest anerkendte internationale gymnasieuddannelse og gennemføres på to år. Du får fag inden for områder som kunst, sprog, samfundsfag og naturvidenskab. Og du møder unge fra hele verden, der ligesom dig er ambitiøse og drømmer om at lære endnu mere. Målet med uddannelsen er, at du skal gennemgå en rivende faglig og personlig udvikling, kunne begå dig i hele verden og, hvis du har lyst, kunne læse videre på udenlandske universiteter. Hvis ikke du er vant til at blive undervist på engelsk, starter du på den et-årige pre-ib uddannelse. Her bliver du forberedt sprogligt og fagligt på den udfordrende IB-uddannelse. Se også vores særlige folder om IB-uddannelsen på Langkaer.

10 Når talentet gror Hans Petersen, Fodboldtræner på Langkaers studieretninger med fodbold. Tidligere AGF træner. Talentet gror når det bliver udfordret og trænet på højt niveau. På Langkaer har vi faciliteter i topklasse. Det skaber grobund for at udvikle og pleje de talenter, som ellers kunne overses. Med træning på eliteniveau styrkes elevernes kompetencer både på det individuelle plan og på holdniveau. Begge dele bringer de med sig ind i klasselokalet i form af både viljestyrke og samarbejdsevner.

11

12 Hele verden som klasseværelse Danny Treacher Lærer på Langkaer. Underviser i engelsk, samfundsfag og social science. Min rejseaktivitet igennem årene har givet mig et nuanceret billede af andre kulturer og tilværelsen i det hele taget. Dette, mener jeg, er uvurderligt i undervisningssituationen. Som englænder, der har boet og arbejdet i tre forskellige lande, mener jeg, at Langkaers unikke internationale flavour giver mig muligheden for både at give min viden videre og tilfredsstille min egen nysgerrighed for verden. Elevsammensætningen på Langkaers IB uddannelse tilbyder både mig og mine elever en masse internationale indtryk, uden vi behøver at rejse verden rundt.

13 Ny viden På Langkaer får du adgang til viden, du ikke havde før. Det er et løfte. Vi stiller store krav til vores lærere, og vi stiller store krav til vores elever. Samtidig er der masser af muligheder for at få hjælp og vejledning. Vores mål er at komme langt. Vi starter byggeprojekter i dit hoved Vi er ambitiøse - på vores elevers vegne. De er vores udgangspunkt. Ikke fordi de er verdens centrum, men fordi det er dem, vi skal have frem i verden. Vi har hver vores fundament af viden, og der begynder vi byggeriet. Som elev er du er selv med til at bestemme, om det bliver til et solidt murermesterhus eller en lille katedral. Men vi vil løfte dig, uanset hvor du starter. Hvad der skal til, for at en plus en gi r tre Vi tror på, at du lærer meget mere, hvis du ikke gør det alene. Vi spørger, vi samarbejder, vi går i dybden, vi overvejer, og vi lærer fra os. Og vi er ikke bange for at udfordre hinanden, så længe det sker med gode argumenter og i øjenhøjde. Det er grunden til, at en plus en kan give tre på Langkaer. Hvad har DU lyst til? En gang om ugen mødes nogle af skolens elever til japansk efter undervisningen. Vi tror nemlig på, at du skal have lov til at udvikle dig i dét, du synes er sjovt. 20 elever skal der til, så opretter vi et hold efter skoletid, finder en af byens bedste trænere eller undervisere og et lokale på skolen og du skal ikke betale en øre. Det kan være alt fra kor, fodbold og fransk til billedkunst, boksning og drama.

14 Der er et godt beat på Langkaer Anders Andreasen Mølgaard Musikelev, saxofonist 3.g Langkaer var ikke mit første valg, men i dag synes jeg skolen musikmæssigt er meget overlegen. Som musikelev får man adgang til et helt nyt øvelokale med lydstudie 24 timer i døgnet. Man har mulighed for at medvirke i musicalen, til MGP og ved de hyggelige musikcaféer. Og så er der et godt sammenhold mellem eleverne på kryds og tværs af musikklasserne, fordi der hele tiden dannes nye bands.

15 Stærkt fællesskab Langkaer er kendt for sit stærke fællesskab. Det vil vi gerne blive ved med at være men det lykkes ikke uden dig og de andre elever på skolen. Vi giver dig mulighederne. Du skaber fællesskabet. Du får kun én stemme til gengæld lover vi at lytte til den. På Langkaer er elevdemokratiet nemlig i højsædet. Vores lærere lytter til dig og dine klassekammerater. Skal der være mere gruppearbejde? Skal vi læse Herman Bang eller Herman Hesse? Du kan få indflydelse, bare du accepterer, at du ikke altid får din vilje. Vi vil også have dig med, når der skal træffes store beslutninger på skolen. Både når vi skal lave nye ordensregler, og når vi skal bygge noget nyt, har du en stemme. Brug den. Kulturkanon i kantinen På Langkaer er forskellighederne store, men når vi mødes i kantinen, betyder de pludselig ikke så meget. Her samles vi på tværs af klasserne til fællesarrangementer, til diskussioner og til en sludder. Det er en vigtig del af fællesskabet på Langkaer. Vores elever siger, at det særlige ved Langkaer er den tolerante og åbne stemning. Vi mødes i øjenhøjde, og vi diskuterer og finder fælles løsninger, hvis der opstår problemer. Bålmad i de svenske skove Din gymnasietid starter dybt inde i de svenske skove. Når du starter i 1.g, tager vi nemlig tre dage til Sverige på introtur. Her lærer du både dig selv og dine nye klassekammerater at kende. Vi sejler i kano, vi klatrer, vi sover i telt, og vi spiser mad fra bålet. Men det stopper ikke her. Vi har fester, musicals, frivillige aktiviteter, filmfestivaler og meget andet. Alt sammen, så din tid på Langkaer også kommer til at handle om venskaber og fællesskaber.

16 Kileparken 25, DK Tilst Tlf: W: M: mailto@langkaer.dk Grafisk design: sandahls.net. Denne tryksag er trykt på FSC certificeret papir.

Kom længere. wwww.lamgkaer.dk

Kom længere. wwww.lamgkaer.dk Kom længere wwww.lamgkaer.dk Hvorfor skal det lige være Langkaer? Jeg er med på, at du står over for et svært valg af uddannelse. Hvis du tænker på Langkaer som en af mulighederne, så vil jeg bede dig

Læs mere

Uddannelsestilbud på L angk ær tættere på

Uddannelsestilbud på L angk ær tættere på Uddannelsestilbud på L angk ær 2008 tættere på Høj faglighed og stærkt fællesskab Langkær Gymnasium og HF ligner resten af landets gymnasier og HF-kurser på mange områder. Vi har de samme fag, og vi stiller

Læs mere

De femårige gymnasieforløb

De femårige gymnasieforløb GENTOFTE KOMMUNE De femårige gymnasieforløb i Gentofte Kommune Forord I Gentofte Kommune er vi ambitiøse og det er derfor med stor glæde, at vi sender dette tilbud ud til alle 7. klasses elever. Vi kan

Læs mere

Kom længere. wwww.lamgkaer.dk. Kileparken 25, DK - 8381 Tilst Tlf: +45 86 24 20 11 W: www.langkaer.dk M: mailto@langkaer.dk

Kom længere. wwww.lamgkaer.dk. Kileparken 25, DK - 8381 Tilst Tlf: +45 86 24 20 11 W: www.langkaer.dk M: mailto@langkaer.dk Grafisk design: sandahls.net. Denne tryksag er trykt på FSC certificeret papir. Kileparken 25, DK - 8381 Tilst Tlf: +45 86 24 20 11 W: www.langkaer.dk M: mailto@langkaer.dk facebook.com/langkaer Instagram:

Læs mere

Københavns åbne Gymnasium Elevudsagn fra spørgeskemaundersøgelsen i 2q

Københavns åbne Gymnasium Elevudsagn fra spørgeskemaundersøgelsen i 2q Københavns åbne Gymnasium Elevudsagn fra spørgeskemaundersøgelsen i 2q 1.7 Overraskelser ved gymnasiet eller hf! Er der noget ved gymnasiet eller hf som undrer dig eller har undret dig? 20 Det har overrasket

Læs mere

S o l r ø d G y m n a s i u m

S o l r ø d G y m n a s i u m S o l r ø d G y m n a s i u m HF Velkommen til HF på Solrød Gymnasium På HF-uddannelsen får du en almen, gymnasial uddannelse, som vi på Solrød Gymnasium har valgt at tone. Det gør vi igennem fagpakker,

Læs mere

Velkommen til Frederiksberg Gymnasium! I er kommet til en skole hvor mottoet er Det er ok at være go. Faktisk ønsker 75 % af vores elever at læse

Velkommen til Frederiksberg Gymnasium! I er kommet til en skole hvor mottoet er Det er ok at være go. Faktisk ønsker 75 % af vores elever at læse 1 Velkommen til Frederiksberg Gymnasium! I er kommet til en skole hvor mottoet er Det er ok at være go. Faktisk ønsker 75 % af vores elever at læse videre på et af universiteterne efter studentereksamen,

Læs mere

Bilag 3: Elevinterview 2 Informant: Elev 2 (E2) Interviewer: Louise (LO) Interviewer 2: Line (LI) Tid: 10:45

Bilag 3: Elevinterview 2 Informant: Elev 2 (E2) Interviewer: Louise (LO) Interviewer 2: Line (LI) Tid: 10:45 Bilag 3: Elevinterview 2 Informant: Elev 2 (E2) Interviewer: Louise (LO) Interviewer 2: Line (LI) Tid: 10:45 LO: Det er egentlig bare en udbygning af de spørgsmål, der var på spørgeskemaet. Det er bare

Læs mere

Sukkertoppen og Vibenhus

Sukkertoppen og Vibenhus Sukkertoppen og Vibenhus 2014 Htx kort og kontant Htx er en af de tre muligheder, du har for at tage en studentereksamen. De to andre hedder hhx og stx. Htx giver adgang til alle videregående uddannelser

Læs mere

Velkommen til Nordfyns Gymnasium. www.nordfyns-gym.dk

Velkommen til Nordfyns Gymnasium. www.nordfyns-gym.dk Velkommen til Nordfyns Gymnasium Gymnasiet STX Aftenens program 19.00 20.00 20.30 20.30 21.00 Velkomst, generel orientering 1. orientering om studieretninger 2. orientering om studieretninger Fagbasar

Læs mere

Horsens Gymnasium. ekskursion til udlandet må jeg indrømme, at jeg tog fejl. Du er velkommen til at kontakte skolen, hvis du har spørgsmål.

Horsens Gymnasium. ekskursion til udlandet må jeg indrømme, at jeg tog fejl. Du er velkommen til at kontakte skolen, hvis du har spørgsmål. Må vi præsentere... Horsens Gymnasium Horsens Gymnasium er et godt sted at lære og et godt sted at være. Vi ved, at hvis vores elever trives på skolen og oplever et godt fællesskab med deres klassekammerater

Læs mere

Velkommen til nye elever og forældre på Svendborg Gymnasium & HF

Velkommen til nye elever og forældre på Svendborg Gymnasium & HF Velkommen til nye elever og forældre på Svendborg Gymnasium & HF Skolestart 2015/16 15 nye klasser : 13 gymnasieklasser 2 hf-klasser 435 nye elever/29 i gennemsnit pt Ca 1200 elever Ungdomsuddannelse =

Læs mere

Køreplan for skoleåret 2011 / 2012

Køreplan for skoleåret 2011 / 2012 Køreplan for skoleåret 2011 / 2012 Velkommen til Linie 10 Et år på Linie 10 er et frivilligt skoleår. Det er dit valg! Når du vælger Linie 10, er det fordi du ønsker at indgå i et forpligtende fællesskab,

Læs mere

Din tid. Nutid. Fremtid. Studieretninger 2014-2017

Din tid. Nutid. Fremtid. Studieretninger 2014-2017 Din tid. Nutid. Fremtid. Studieretninger 2014-2017 Kunstnerisk MUSIK A ENGELSK A DRAMA C ELLER BILLEDKUNST C ELLER MEDIEFAG C Hvis du brænder for musik, både det praktiske, men også det teoretiske, så

Læs mere

Stærkt sammenhold Plads til alle

Stærkt sammenhold Plads til alle en del af TILST Stærkt sammenhold Plads til alle HF HF PÅ AARHUS GYMNASIUM De næste to år kommer du aldrig til at glemme. De mennesker, du møder her, kommer til at gøre indtryk på dig. Og du kommer til

Læs mere

Holstebro Gymnasium og HF. Højere forberedelseseksamen hf. Orientering om Uddannelsen

Holstebro Gymnasium og HF. Højere forberedelseseksamen hf. Orientering om Uddannelsen Holstebro Gymnasium og HF Højere forberedelseseksamen hf 2016 Orientering om Uddannelsen Højere forberedelseseksamen på Holstebro Gymnasium og HF Denne brochure giver dig et overblik over hf-uddannelsens

Læs mere

Holstebro Gymnasium og HF. Højere forberedelseseksamen hf. Orientering om Uddannelsen

Holstebro Gymnasium og HF. Højere forberedelseseksamen hf. Orientering om Uddannelsen Holstebro Gymnasium og HF Højere forberedelseseksamen hf 2014 Orientering om Uddannelsen Hf på Holstebro Gymnasium og HF Denne brochure giver dig et overblik over hf-uddannelsens opbygning på Holstebro

Læs mere

Bilag 6: Transskription af interview med Laura

Bilag 6: Transskription af interview med Laura Bilag 6: Transskription af interview med Laura Interviewet indledes med, at der oplyses om, hvad projektet handler om i grove træk, anonymitet, at Laura til enhver tid kan sige, hvis der er spørgsmål,

Læs mere

Kjellerup Skole Min mening om undervisningsmiljø og trivsel på skolen. Resultat. Spørgeskemaundersøgelse

Kjellerup Skole Min mening om undervisningsmiljø og trivsel på skolen. Resultat. Spørgeskemaundersøgelse Min mening om undervisningsmiljø og trivsel på skolen Resultat Spørgeskemaundersøgelse -Min mening om undervisningsmiljø og trivsel på skolen -en undersøgelse blandt elever på. 1.-10. klassetrin 1 Min

Læs mere

Vesthimmerlands Naturfriskole og Naturbørnehave

Vesthimmerlands Naturfriskole og Naturbørnehave Vesthimmerlands Naturfriskole og Naturbørnehave et valg for dit barn Naturbørnehave Kære forældre Med dette materiale, vil vi gerne invitere dig og dit barn ind i Vesthimmerlands Naturfriskoles verden.

Læs mere

Interview med drengene

Interview med drengene Interview med drengene Interviewer: Julie = J og Michelle = M. Interviewpersoner: Christian = C og Lasse = L. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 J: Hvad er det I

Læs mere

Velkommen på Esbjerg Gymnasium

Velkommen på Esbjerg Gymnasium Velkommen på Esbjerg Gymnasium Velkommen på EG Kære kommende 1.g er & 1.hf er Om kort tid starter du på Esbjerg Gymnasium. Det bliver starten på en rejse mod viden, oplevelser, nye venskaber og udfordringer.

Læs mere

HF i Aars. ... på den almindelige måde. eller med sport og film. ... mange års erfaring gør en forskel!

HF i Aars. ... på den almindelige måde. eller med sport og film. ... mange års erfaring gør en forskel! HF i Aars... på den almindelige måde eller med sport og film... mange års erfaring gør en forskel! 1 Hvad kan en HF-eksamen bruges til? En HF-eksamen kan bruges til alle videregående uddannelser, såfremt

Læs mere

Interview gruppe 2. Tema 1- Hvordan er det at gå i skole generelt?

Interview gruppe 2. Tema 1- Hvordan er det at gå i skole generelt? Interview gruppe 2 Interviewperson 1: Hvad hedder i? Eleverne: Anna, Fatima, Lukas Interviewperson 1: Hvor gamle er i? Eleverne: 15, 16, 15. Interviewperson 1: Jeg ved ikke hvor meget i lige har hørt,

Læs mere

2016-2017. Handelsgymnasiet

2016-2017. Handelsgymnasiet 2016-2017 Handelsgymnasiet Handelsgymnasiet - hhx? Studentereksamen Giver adgang til de videregående uddannelser Kontakt til erhvervslivet Fokus på samfund, sprog, økonomi, marketing Kikki Student (Marketing)

Læs mere

STUDIE- RETNINGER 1 STØVRING GYMNASIUM MATEMATIK A FYSIK B KEMI B MATEMATIK A BIOLOGI B KEMI B ENGELSK A SAMFUNDSFAG B MATEMATIK B

STUDIE- RETNINGER 1 STØVRING GYMNASIUM MATEMATIK A FYSIK B KEMI B MATEMATIK A BIOLOGI B KEMI B ENGELSK A SAMFUNDSFAG B MATEMATIK B STUDIE- RETNINGER 1 MATEMATIK A FYSIK B KEMI B 2 MATEMATIK A BIOLOGI B KEMI B 3 ENGELSK A SAMFUNDSFAG B BIOLOGI B 4 ENGELSK A SAMFUNDSFAG B MATEMATIK B 5 ENGELSK A TYSK A SAMFUNDSFAG B 6 ABROAD ENGELSK

Læs mere

Horsens Gymnasium. ekskursion til udlandet må jeg indrømme, at jeg tog fejl. Du er velkommen til at kontakte skolen, hvis du har spørgsmål.

Horsens Gymnasium. ekskursion til udlandet må jeg indrømme, at jeg tog fejl. Du er velkommen til at kontakte skolen, hvis du har spørgsmål. Gå på... Horsens Gymnasium Horsens Gymnasium er et godt sted at lære og et godt sted at være. Vi ved, at hvis vores elever trives på skolen og oplever et godt fællesskab med deres klassekammerater og på

Læs mere

HF i Aars. ... på den almindelige måde. ... eller med sport. ... mange års erfaring gør en forskel!

HF i Aars. ... på den almindelige måde. ... eller med sport. ... mange års erfaring gør en forskel! HF i Aars... på den almindelige måde... eller med sport... mange års erfaring gør en forskel! 1 Hvad kan en HF-eksamen bruges til? En HF-eksamen kan bruges til alle videregående uddannelser, såfremt de

Læs mere

Badminton, basketball og karate på eliteniveau www.solgym.dk

Badminton, basketball og karate på eliteniveau www.solgym.dk Badminton, basketball og karate på eliteniveau www.solgym.dk Studieretninger med tilpasset skema til træning af idræt på eliteplan I sommeren 2008 begyndte vores første klasse på en særlig eliteidræts-studieretning,

Læs mere

Generel tilfredshed. Ja, meget glad Ja, for det meste Ikke så tit Nej, slet ikke. Er du glad for din skole? 42 / 15% 202 / 73% 23 / 8% 11 / 4%

Generel tilfredshed. Ja, meget glad Ja, for det meste Ikke så tit Nej, slet ikke. Er du glad for din skole? 42 / 15% 202 / 73% 23 / 8% 11 / 4% Generel tilfredshed Ja, meget glad Ja, for det meste Ikke så tit Nej, slet Er du glad for din skole? 42 / 15% 202 / 73% 23 / 8% 11 / 4% Er du glad for dine lærere? Ja, dem alle sammen Ja, de fleste Ja,

Læs mere

Ja, meget glad Ja, for det meste Ikke så tit Nej, slet ikke 84 / 26% 198 / 61% 32 / 10% 10 / 3% 84 / 26% 178 / 55% 56 / 17% 6 / 2%

Ja, meget glad Ja, for det meste Ikke så tit Nej, slet ikke 84 / 26% 198 / 61% 32 / 10% 10 / 3% 84 / 26% 178 / 55% 56 / 17% 6 / 2% Dato4.december207 Generel tilfredshed Ja, meget glad Ja, for det meste Ikke så tit Nej, slet ikke Er du glad for din skole? 84 / 26% 198 / 61% 32 / 10% 10 / 3% Er du glad for dine lærere? Ja, dem alle

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Hold: Køn: Undervisningsmiljø for 'Øvrige klassetrin' 2009 4. årgang M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side 1 af 24 Er du glad for din skole? Ja, altid Ja, for det meste

Læs mere

BIOLOGI OG SUNDHED BIOLOGI A MATEMATIK B KEMI B

BIOLOGI OG SUNDHED BIOLOGI A MATEMATIK B KEMI B BIOLOGI OG SUNDHED BIOLOGI A MATEMATIK B KEMI B STX - MENNESKET I DEN GLOBALE VERDEN SAMMENHÆNGEN MELLEM MENNESKE OG NATUR Studieretningen sætter fokus på menneskets biologi og sundhed. I biologi og kemi

Læs mere

Bilag 6. Transskription af interview med Emil

Bilag 6. Transskription af interview med Emil Bilag 6 Transskription af interview med Emil Alder? 18 år gammel Hvilket klassetrin? Jeg går i 2.g Dig med tre ord? Engageret målrettet, det ved jeg ikke hvad det tredje skulle være. Pligtopfyldende? Hvad

Læs mere

Det Gode Liv. Grøn og Mad

Det Gode Liv. Grøn og Mad Det Gode Liv Grøn og Mad Hvordan går(d) det? I flere af gårdene er der rigtig gode og varme sammenhold. Der afholdes jævnligt fællesarrangementer og fester. I andre gårde er fællesskabet endnu ikke blevet

Læs mere

Storebørnsgruppen for kommende skolebørn i Afdeling Mariesminde. Skoleparat - parat til livet

Storebørnsgruppen for kommende skolebørn i Afdeling Mariesminde. Skoleparat - parat til livet Personlige Kompetencer Sætte ord på følelser, eller det der er svært. Bidrage med egen fantasi i legen, komme med små input. Udtrykke sig via sprog og gå i dialog. Vælge til og fra. Drage omsorg for andre

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Undervisningsmiljø for 'Øvrige klassetrin' 2008 Hold: Køn: Ikke viste hold: 4A, 4B, 4C, 5A, 5B, 5C, 6B, 6C, 7A, 7C, 8A, 8B, 8C M, K 6A Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Er

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Undervisningsmiljø for 'Øvrige klassetrin' 2009 Hold: 5A, 5B, 5C, 5D, 6A, 6B, 6D, 7A, 7B, 7C, 8A, 8B, 8C, 8D, 9A, 9B, 9C, Læs 1, Læs 2 Køn: M, K Ikke viste hold: 6C Resultater i antal og

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Hold: Køn: Undervisningsmiljø for 'Øvrige klassetrin' 2009 Mellemtrin, Mellemtrin, Mellemtrin, Mellemtrin M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side 1 af 25 Er du glad for

Læs mere

Gymnasiet. Vesthimmerlands Gymnasium & HF. ... mange års erfaring gør en forskel!

Gymnasiet. Vesthimmerlands Gymnasium & HF. ... mange års erfaring gør en forskel! Gymnasiet Sprog & Kultur Natur & Videnskab Musik & Kreativitet Krop & Sundhed Sprog & Samfund Vesthimmerlands Gymnasium & HF... mange års erfaring gør en forskel! 1 Hvad vælger du? På VHG kan du vælge

Læs mere

Rektors tale ved Orienteringsmødet den 22.januar 2014

Rektors tale ved Orienteringsmødet den 22.januar 2014 Rektors tale ved Orienteringsmødet den 22.januar 2014 Velkommen til Aurehøj Gymnasium. Dejligt at se, at så mange har fundet vej hertil! Jeg håber, I vil udnytte aftenen til at få et indtryk af det almene

Læs mere

- et varmt og rart sted

- et varmt og rart sted - et varmt og rart sted KOSTSKOLEN I SØNDERJYLLAND Kostskolen er et dejligt sted, hvor alle mennesker kan være. Lærerne er gode til at lære os nye ting. Man får mange venner her nede og alle er næsten

Læs mere

DB Evaluering oktober 2011

DB Evaluering oktober 2011 DB Evaluering oktober 2011 Matematik Vi har indarbejdet en hel del CL metoder i år: gruppearbejde, "milepæle" og adfærdsmæssige strategier. Eleverne er motiverede for at arbejde som et team. Hele DB forstår

Læs mere

Herfra hvor jeg står, kan jeg ikke se nogen curlingbørn

Herfra hvor jeg står, kan jeg ikke se nogen curlingbørn DIMISSIONSTALE 2015 Kære studenter. I medierne beskrives de unge ofte som curlingbørn. Curlingbørn fordi deres forældre har fejet alle problemer og forhindringer væk, så de aldrig har oplevet, at noget

Læs mere

Udbud af studieretninger ved Århus Statsgymnasium I skoleåret 13/14

Udbud af studieretninger ved Århus Statsgymnasium I skoleåret 13/14 Udbud af studieretninger ved Århus Statsgymnasium I skoleåret 13/14 2. fremmedsprog og kunstneriske fag har betydning for dine muligheder for valg af studieretninger. I skemaet nedenfor kan du ved at vælge

Læs mere

STUDIESTART BORUPGAARD GYMNASIUM

STUDIESTART BORUPGAARD GYMNASIUM STUDIESTART 2017 BORUPGAARD GYMNASIUM HVORFOR BOAG? HVORFOR STX? Det, der for dig er opgaven lige nu, er at vælge gymnasium. Når du vælger Borupgaard, kommer du til et stort gymnasium med mange muligheder.

Læs mere

Nyt værdigrundlag s. 2. Rønbækskolens formål, mål og værdigrundlag s. 3. Værdigrundlaget arbejder i hverdagen s. 6

Nyt værdigrundlag s. 2. Rønbækskolens formål, mål og værdigrundlag s. 3. Værdigrundlaget arbejder i hverdagen s. 6 1 Indholdsfortegnelse: Nyt værdigrundlag s. 2 Rønbækskolens formål, mål og værdigrundlag s. 3 Værdigrundlaget arbejder i hverdagen s. 6 Formål, værdigrundlag og mål kort fortalt s. 10 Nyt værdigrundlag

Læs mere

Roskilde Gymnasium Vejen til din fremtid

Roskilde Gymnasium Vejen til din fremtid Roskilde Gymnasium Vejen til din fremtid Vælg Roskilde Gymnasium - vejen til din fremtid Det er vigtigt, at man bruger livet på noget, der giver mening for én selv - på Roskilde Gymnasium får du muligheden

Læs mere

Fokusgruppe - HTX Tirsdag den 13. november 2007

Fokusgruppe - HTX Tirsdag den 13. november 2007 Fokusgruppe - HTX Tirsdag den 13. november 2007 Deltagere: To elever fra 1. htx, to elever fra 2. htx, to elever fra 3. htx, uddannelseschef, evaluator og referent. Hvad er en god lærer? En lærer der ikke

Læs mere

NATURVIDENSKAB HANDLER OM EVIG UNGDOM, CYKLER DER RUSTER OG ALVERDENS ANDRE SPÆNDENDE SPØRGSMÅL DU ER ALTID VELKOMMEN TIL AT KONTAKTE OS:

NATURVIDENSKAB HANDLER OM EVIG UNGDOM, CYKLER DER RUSTER OG ALVERDENS ANDRE SPÆNDENDE SPØRGSMÅL DU ER ALTID VELKOMMEN TIL AT KONTAKTE OS: DU ER ALTID VELKOMMEN TIL AT KONTAKTE OS: NATURVIDENSKAB HANDLER OM EVIG UNGDOM, CYKLER DER RUSTER OG ALVERDENS ANDRE SPÆNDENDE SPØRGSMÅL! Uddannelsesleder Marianne B. Johansen Tlf. 8923 4017 mbj@silkets.dk

Læs mere

Velkommen. Nye elever i 1y og deres forældre

Velkommen. Nye elever i 1y og deres forældre Velkommen Nye elever i 1y og deres forældre Introduktion Hvem er vi? Teamlærer Sarah Thorsøe Wind (SW) Underviser i Biologi og Engelsk Tutorer fra nuværende 1y og 1t samme studieretning som jer! Sophie,

Læs mere

Samtaleredskab - kompetencekort Redskab 5

Samtaleredskab - kompetencekort Redskab 5 Samtaleredskab - kompetencekort Redskab 5 Formål Kortene kan bruges til at starte en fælles drøftelse om hinandens arbejdsområder og udviklingsønsker, gennem at give indblik i, hvad der optager ens kollegaer

Læs mere

Rektorprofil for Det frie Gymnasium 2016

Rektorprofil for Det frie Gymnasium 2016 Rektorprofil for Det frie Gymnasium 2016 Vi forventer følgende af kommende rektor: Vi ønsker os en rektor, der respekterer skolens helt særlige karakter og er enig i skolens værdigrundlag. Rektor skal

Læs mere

Velkommen til nye elever og forældre i kommende1x

Velkommen til nye elever og forældre i kommende1x + Velkommen til nye elever og forældre i kommende1x + Hvem er vi? Susanne Simon (Su) Teamleder for klassen 1x Dansk og Historie Mette Rude (MR) Kemi Tutorer: Sabine & Rebecca 2x + 1r og 1x studieretning

Læs mere

Formandsberetning Aalborg IMU 12/2 2009

Formandsberetning Aalborg IMU 12/2 2009 Formandsberetning Aalborg IMU 12/2 2009 Året har budt på en del ændringer i IMU og mange store oplevelser sammen med jer. Vi har haft en masse sociale arrangementer, vi har arrangeret koncert med The Dawn,

Læs mere

Velkommen til nye elever og forældre i kommende 1x

Velkommen til nye elever og forældre i kommende 1x + Velkommen til nye elever og forældre i kommende 1x + Hvem er jeg? Lise Grønlund (LG) Teamleder for klassen 1x Matematik, kemi og biotek Maiken, Ida og Cecilie Tutorer for klassen 1x Går i kommende 2x

Læs mere

Aalborg Katedralskole STX

Aalborg Katedralskole STX Aalborg Katedralskole STX Elevtrivselsundersøgelse 2 Datarapportering ASPEKT R&D A/S Aalborg Katedralskole, STX Elevtrivselsundersøgelse 2 Undersøgelsen på Aalborg Katedralskole, STX Der har deltaget i

Læs mere

Rektor Claus Nillers tale til Åbent Hus den 25. januar 2016

Rektor Claus Nillers tale til Åbent Hus den 25. januar 2016 Rektor Claus Nillers tale til Åbent Hus den 25. januar 2016 Først rigtig hjertelig velkommen til orienteringsaften for kommende elever. Mit navn er Claus Niller, og jeg er rektor her på gymnasiet. Vi er

Læs mere

Har du lyst til at være sammen med dine kammerater til et anderledes

Har du lyst til at være sammen med dine kammerater til et anderledes Nu skal du vælge! Ku du tænke dig et spændende valgfag? Har du lyst til at være sammen med dine kammerater til et anderledes fag? Ku du tænke dig at møde nye kammerater fra de andre afdelinger: Østre,

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Hvordan er resultatrapporten bygget op? Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Rapporten giver jer en oversigt over resultaterne

Læs mere

HF i Aars. ... på den almindelige måde. eller med sport og film. Vesthimmerlands Gymnasium & HF. ... mange års erfaring gør en forskel!

HF i Aars. ... på den almindelige måde. eller med sport og film. Vesthimmerlands Gymnasium & HF. ... mange års erfaring gør en forskel! HF i Aars... på den almindelige måde eller med sport og film Vesthimmerlands Gymnasium & HF... mange års erfaring gør en forskel! 1 Hvad kan en HF-eksamen bruges til? En HF-eksamen kan bruges til alle

Læs mere

Interessetilkendegivelse for en plads i Junioreliten 2014

Interessetilkendegivelse for en plads i Junioreliten 2014 Interessetilkendegivelse for en plads i Junioreliten 2014 Til: Kopi til: TC-Løbere TC-trænere Personlige trænere Forældre. Junioreliten er DOF s brutto-juniorlandshold. Det er et træningstilbud til de

Læs mere

10. klassecentret Esbjerg Kommune. Ribe Bramming Esbjerg. En ny start på din videre uddannelse

10. klassecentret Esbjerg Kommune. Ribe Bramming Esbjerg. En ny start på din videre uddannelse 10. klassecentret Esbjerg Kommune Ribe Bramming Esbjerg En ny start på din videre uddannelse 10. klassetilbuddet i Esbjerg Kommune i skoleåret 2014/2015 Nyt miljø Nye fag Nye Lærere Nye kammerater Nye

Læs mere

Sukkertoppen og Vibenhus 2013/14

Sukkertoppen og Vibenhus 2013/14 Sukkertoppen og Vibenhus 2013/14 Htx kort og kontant Htx er en af de tre muligheder, du har for at tage en studentereksamen. De to andre hedder hhx og stx. Htx giver adgang til alle videregående uddannelser

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Jura. Navn på universitet i udlandet: University of East Anglia. Land: United Kingdom

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Jura. Navn på universitet i udlandet: University of East Anglia. Land: United Kingdom US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Jura Navn på universitet i udlandet: University of East Anglia Land: United Kingdom Periode: Fra: 1. sept. 2011 Til: 31 dec. 2011 Udvekslingsprogram:

Læs mere

TORNBJERG INTERNATIONAL

TORNBJERG INTERNATIONAL TORNBJERG INTERNATIONAL EN AF TORNBJERGS ENGELSKSPROGEDE STUDIERETNINGER Du har lyst til at se verden i et globalt perspektiv Du interesserer dig for samfundet og den engelsksprogede verden Du er ambitiøs

Læs mere

Spørgeskema til dig, som vil tabe dig

Spørgeskema til dig, som vil tabe dig Spørgeskema til dig, som vil tabe dig Opstart: Del 1 Sundhedsstyrelsen Og NIRAS Konsulenterne 2 Spørgeskema til dig, som vil tabe dig Når du skal i gang med at tabe dig, er der mange ting, du skal tænke

Læs mere

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Prøve i Dansk 2 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 2 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Hjælpemidler: ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Indhold. 1. Velkommen til Middelfart Gymnasium og HF. 2. Introduktionskurset. 3. Værkstedsundervisning. 4. NF og KS. 5. Musik og billedkunst

Indhold. 1. Velkommen til Middelfart Gymnasium og HF. 2. Introduktionskurset. 3. Værkstedsundervisning. 4. NF og KS. 5. Musik og billedkunst Information om hf Indhold 1. Velkommen til Middelfart Gymnasium og HF 2. Introduktionskurset 3. Værkstedsundervisning 4. NF og KS 5. Musik og billedkunst 6. Niveaudeling i matematik og engelsk 7. Idræt

Læs mere

HØJERE FORBEREDELSES EKSAMEN

HØJERE FORBEREDELSES EKSAMEN 2012 HØJERE FOREREDELSES EKSAMEN HF Lærke, Tullebølle Jeg har valgt hf, fordi jeg ved, hvad jeg vil og gerne vil hurtigere frem Marie, Svendborg Det er et sted med gode værdier og plads til holdninger.

Læs mere

KUNST TALENT KLASSEN SKÆLSKØR SKOLE 2016/2017

KUNST TALENT KLASSEN SKÆLSKØR SKOLE 2016/2017 KUNSTTALENTKLASSEN SKÆLSKØR SKOLE 2016/2017 VIL DU DYRKE DIT TALENT? Skal du i 7. klasse efter sommerferien 2016? Elsker du musik, kunst, design eller performance? Drømmer du om at skabe dit eget professionelle

Læs mere

Eliteidrætsklasser i Slagelse Kommune et tilbud til unge idrætstalenter

Eliteidrætsklasser i Slagelse Kommune et tilbud til unge idrætstalenter Eliteidrætsklasser i Slagelse Kommune et tilbud til unge idrætstalenter Velkommen til eliteidrætsklasserne! Jeg er rigtig glad for, at vi kan give unge idrætstalenter i Slagelse Kommune mulighed for at

Læs mere

BILAGSRAPPORT. Vester Mariendal Skole og Undervisningscenter Aalborg Kommune. Termometeret

BILAGSRAPPORT. Vester Mariendal Skole og Undervisningscenter Aalborg Kommune. Termometeret BILAGSRAPPORT Vester Mariendal Skole og Undervisscenter Termometeret Læsevejled Bilagsrapporten viser elevernes samlede beelser af de enkelte spørgsmål, som indgår i undersøgelsen. Rapporten viser elevernes

Læs mere

Hvor er det dog en overvældende følelse, at stå her med eksamensbeviserne i. hænderne, huerne på hovedet - og formentligt en gang god sprit i blodet!

Hvor er det dog en overvældende følelse, at stå her med eksamensbeviserne i. hænderne, huerne på hovedet - og formentligt en gang god sprit i blodet! Kære alle sammen. Kære lærere, kære forældre og kære studenter. Hvor er det dog en overvældende følelse, at stå her med eksamensbeviserne i hænderne, huerne på hovedet - og formentligt en gang god sprit

Læs mere

mhtml:file://h:\buf\skoleafdeling\udviklingsafdelingen\studentermedhjælper\kis\...

mhtml:file://h:\buf\skoleafdeling\udviklingsafdelingen\studentermedhjælper\kis\... Page 1 of 11 Generel tilfredshed glad Ikke så tit Er du glad for din skole? 65 / 28% 149 / 64% 16 / 7% 3 / 1% dem alle sammen de fleste en nogle enkelte Nej, ingen af dem Er du glad for dine lærere? 59

Læs mere

Evaluering Opland Netværkssted

Evaluering Opland Netværkssted Evaluering Opland Netværkssted November 2015 1 Indholdsfortegnelse Indhold Evalueringsrapportens struktur... 3 Intro til spørgeskemaundersøgelsen... 3 Antal brugere gennem Oplands første år... 3 Evaluering

Læs mere

Spørgsmål eleverne i 5. klasse skulle tænke over og besvare om skolereformen:

Spørgsmål eleverne i 5. klasse skulle tænke over og besvare om skolereformen: Skolereform Elevernes tanker om skolereformen 5. klasse har talt med deres klasselærer om Skolereformen. De skulle fortælle, hvad de vidste, hvad de havde hørt, hvad de troede, og hvad de havde af ønsker

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 29. september 2010 Følgende institutioner indgår i resultatvisningen: Sdr. Kongerslev Skole Periode: Resultatet baserer sig på besvarelser, som ikke er afgrænset af en periode.

Læs mere

10.klasse på Brenderup og Omegns Realskole

10.klasse på Brenderup og Omegns Realskole 10.klasse på Brenderup og Omegns Realskole Udvikling med tradition Demokrati, ledelse og samfund Brobygning til ungdomsuddannelser Internationalt islæt Idræt, natur og friluftsliv Stærk faglighed Brenderup

Læs mere

Du er klog som en bog, Sofie!

Du er klog som en bog, Sofie! Du er klog som en bog, Sofie! Denne bog handler om, hvordan det er at have problemer med opmærksomhed og med at koncentrere sig. Man kan godt have problemer med begge dele, men på forskellig måde. Bogen

Læs mere

Tilsynserklæring for Vejle Privatskole 2013/2014

Tilsynserklæring for Vejle Privatskole 2013/2014 Tilsynserklæring for Vejle Privatskole 2013/2014 Af tilsynsførende Esen Hayaloglu Baggrund for tilsyn Vejle d. 10. april 2014 Jeg, Esen Hayaloglu, har fået fornøjelsen af at føre tilsyn med Vejle Privatskole

Læs mere

Junglebog for gymnasieelever

Junglebog for gymnasieelever Junglebog for gymnasieelever Af Jakob Dreyer og Lau Skovgaard 1. udgave Nyt Teknisk Forlag 2011 Forlagsredaktør: Henrik Larsen, hl@nyttf.dk Omslag: Nils Thobo-Carlsen Fotos: Colourbox: s.13, 16, 18,45,

Læs mere

Dette brev er for at orientere jer om det kommende skoleår på Sorø Privatskole, og de ændringer, der vil blive i det nye skoleår.

Dette brev er for at orientere jer om det kommende skoleår på Sorø Privatskole, og de ændringer, der vil blive i det nye skoleår. SORØ PRIVATSKOLE Information om kommende skoleår 1 Kære elever og forældre, Dette brev er for at orientere jer om det kommende skoleår på Sorø Privatskole, og de ændringer, der vil blive i det nye skoleår.

Læs mere

HTX. Esnord.dk. Teknisk Gymnasium Hillerød din uddannelse til fremtiden EUD EUX HG HHX HTX 10 KURSUS

HTX. Esnord.dk. Teknisk Gymnasium Hillerød din uddannelse til fremtiden EUD EUX HG HHX HTX 10 KURSUS HTX Teknisk Gymnasium Hillerød din uddannelse til fremtiden Esnord.dk EUD EUX HG HHX HTX 10 KURSUS HTX Tænk langt tænk selv Brænder du for naturvidenskab, og tænder du på at prøve dine ideer af i praksis?

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Litteraturhistorie. Navn på universitet i udlandet: Bilgi Istanbul Universitesi

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Litteraturhistorie. Navn på universitet i udlandet: Bilgi Istanbul Universitesi US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Litteraturhistorie Navn på universitet i udlandet: Bilgi Istanbul Universitesi Land: Tyrkiet Periode: Fra:11-02-2014 Til:11-06-2014 Udvekslingsprogram:

Læs mere

HHX fyr op under. ambitionerne. En moderne gymnasial uddannelse med fokus på samfundet, økonomi, kultur og det internationale.

HHX fyr op under. ambitionerne. En moderne gymnasial uddannelse med fokus på samfundet, økonomi, kultur og det internationale. fyr op under 09102014 ambitionerne En moderne gymnasial uddannelse med fokus på samfundet, økonomi, kultur og det internationale. 2 Velkommen til IBC Handels- gymnasiet Fredericia/Middelfart IBC HANDELSGYMNASIET

Læs mere

http://www.analyzethis.no/v3/lpdanmark/bestilling/summary.aspx

http://www.analyzethis.no/v3/lpdanmark/bestilling/summary.aspx Side 1 af 5 Data er sidst opdateret 26.06.2008 02:02:22 Antal besvarelser: 98 af 98 for udvalg: Nordenskov Skole Elev - Kortlægningsundersøgelse LP-modellen Baggrundsoplysninger Dreng Pige Kryds af, om

Læs mere

STUDIESTART BORUPGAARD GYMNASIUM

STUDIESTART BORUPGAARD GYMNASIUM STUDIESTRT ORUPGRD GYMNSIUM ET GODT STED T LÆRE ET GODT STED T VÆRE DET LMENE GYMNSIUM Hvis du efter folkeskolen vælger det almene gymnasium (stx), får du en meget bredt anvendelig uddannelse. Rækken af

Læs mere

SOMMER hold øje 2014 - uge 26

SOMMER hold øje 2014 - uge 26 SOMMER hold øje 2014 - uge 26 Kære alle. Så er det slut med skoleåret 2013-2014. Vi glæder os nok ALLE til ferien, men inden længe glæder vi os også til igen at se vore venner og de andre bøffer. Så er

Læs mere

VELKOMMEN NÅ DIT MÅL - OG GLÆD DIG TIL TRE FANTASTISKE ÅR!

VELKOMMEN NÅ DIT MÅL - OG GLÆD DIG TIL TRE FANTASTISKE ÅR! VELKOMMEN NÅ DIT MÅL - OG GLÆD DIG TIL TRE FANTASTISKE ÅR! NATURVIDENSKAB Hvordan virker robotter? Kan vi mennesker mindske den globale opvarmning? Og hvorfor er det så vigtigt at få motion? Spørgsmål

Læs mere

STUDIESTART BORUPGAARD GYMNASIUM

STUDIESTART BORUPGAARD GYMNASIUM STUDIESTRT ORUPGRD GYMNSIUM ET GODT STED T LÆRE ET GODT STED T VÆRE DET LMENE GYMNSIUM Hvis du efter folkeskolen vælger det almene gymnasium (stx), får du en meget bredt anvendelig uddannelse. Rækken af

Læs mere

Datarapportering Elevtrivselsundersøgelse 2012 Kolding Gymnasium Udarbejdet af ASPEKT R&D

Datarapportering Elevtrivselsundersøgelse 2012 Kolding Gymnasium Udarbejdet af ASPEKT R&D Datarapportering Elevtrivselsundersøgelse 202 Kolding Gymnasium Udarbejdet af ASPEKT R&D Undersøgelsen på Kolding Gymnasium Kolding Gymnasium Elevtrivselsundersøgelse 202 Der har deltaget i alt 730 elever

Læs mere

Herlev Gymnasium og HF søger ny rektor med tiltrædelse 1. marts 2010

Herlev Gymnasium og HF søger ny rektor med tiltrædelse 1. marts 2010 Herlev Gymnasium og HF søger ny rektor med tiltrædelse 1. marts 2010 Stillingsbeskrivelse Denne stillingsbeskrivelse er udarbejdet af ekstern ledelsesrådgiver Sverri Hammer på baggrund af interview med

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Undersøgelse af undervisningsmiljø FLE 08/09 Hold: 8. kl, 9.a, 9.b, 10.a, 10.b Køn: M, K Resultater i antal og procent Rammer 2 Synes du, at følgende forhold i klassen er i orden eller ikke

Læs mere

HHX fyr op under ambitionerne

HHX fyr op under ambitionerne fyr op under ambitionerne Vi går ud over kanten Vi dyrker skæve vinkler Vi udfordrer fremtidsbilleder Vi bringer potentialer i spil Velkommen til IBC Handelsgymnasiet IBC Handelsgymnasiet er et moderne

Læs mere

10. KLASSE. Det er fedt her. Der er et rigtig godt sammenhold og fællesskab det er måske fordi vi alle sammen er på samme alder.

10. KLASSE. Det er fedt her. Der er et rigtig godt sammenhold og fællesskab det er måske fordi vi alle sammen er på samme alder. 10. KLASSE Tårnby Kommune Det er fedt her. Der er et rigtig godt sammenhold og fællesskab det er måske fordi vi alle sammen er på samme alder. 2012-2013 forord Du er snart færdig med 9. klasse og står

Læs mere

Til kommende elever 2013

Til kommende elever 2013 Til kommende elever 2013 Velkommen til Roskilde Gymnasium Faglighed Forskellighed Fællesskab STX Gymnasiet er en 3-årig gymnasial uddannelse, der er studieforberedende og giver adgang til alle videregående

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

10. klasse. på Struer Statsgymnasium 2016-17

10. klasse. på Struer Statsgymnasium 2016-17 10. klasse på Struer Statsgymnasium 2016-17 10. klasse på Struer Statsgymnasium Struer Statsgymnasium (SSG) tilbyder dig muligheden for at gennemføre 10. klasse i Struer. Dette sker i samarbejde med Struer

Læs mere

1.OM AT TAGE STILLING

1.OM AT TAGE STILLING 1.OM AT TAGE STILLING Læringsmål Beskrivelse Underviseren introducerer klassen til arbejdsformen. Underviseren gør eleverne opmærksom på; Det handler om at tage stilling Der ikke er noget korrekt svar

Læs mere