Foreløbig har manden for bordenden i de kommende forhandlinger, finansminister Bjarne Corydon, ikke kommenteret

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Foreløbig har manden for bordenden i de kommende forhandlinger, finansminister Bjarne Corydon, ikke kommenteret"

Transkript

1 Formanden mener... Er det tekniske udstyr på landets erhvervsskoler forældet? Det fremgår af en undersøgelse fra Dansk Metal, som siger, at op imod halvdelen af eleverne på landets erhvervsskoler oplever, at maskiner og udstyr halter bagefter virksomhedernes. Problemstillingen er taget bredt op af de politiske partier i opvarmningen til forhandlingerne om finansloven for Venstre lagde ud med, at partiet ønsker at afsætte 100 millioner kroner til en opgradering af skolernes udstyr. Der er principiel opbakning blandt både røde og blå partier. Selv Enhedslisten, som stod udenfor sidste års forlig om en nyordning for erhvervsskolerne, går ind for, at der sættes penge af på finansloven til nyt maskineri på erhvervsskolerne. når de unge er færdige med deres uddannelse, så skal de være bekendt med den virkelighed, der møder dem på arbejdspladserne. Foreløbig har manden for bordenden i de kommende forhandlinger, finansminister Bjarne Corydon, ikke kommenteret sagen. Dels er det vigtigt, at erhvervsuddannelserne er i stand til at tiltrække de unge i stigende omfang. Og det vil de ikke være, hvis de unge kan se frem til at arbejde med forældet udstyr. Men hvis ellers undersøgelsen fra Dansk Metal afspejler virkeligheden på erhvervsskolerne, kan vi fra Erhverv Hjørrings side kun anbefale, at skolerne får de nødvendige midler til opgradering af udstyr. Dels skal det naturligvis være sådan, at Redaktion: Claus Dindler. Telefon / Mail: cd@hjec.dk Henrik Willadsen, advokat formand, Erhverv Hjørring. 1.

2 Hjørring kommune er arealmæssigt landets 9. største, men kun nr. 21 hvad angår befolkningstal. Her er langt mellem husene, og et tætmasket kollektivt befordringssystem er en utopi. Her er privatbilen ikke en luksus, men ofte en nødvennyhedsbrev nr oktober 2014 Daglig pendling, Hjørring kommune, 2013 Brønderslev Frederikshavn Jammerbugt Aalborg I alt Til Hjørring fra Fra Hjørring til pendlere ind og ud af Hjørring vil blive berørt af højere afgift på biler Forslag vil ramme ekstra hårdt, hvor der er langt mellem husene I sit oplæg til finansloven for 2015 har Enhedslisten foreslået højere afgifter på bilkørsel. Pengene skal bruges på cyklisme, billigere busbilletter og en generel udbygning af den kollektive trafik. Finansministeren har sparket forslaget ud over sidelinjen. Men det betyder ikke, at det ikke kan komme i spil igen, når finanslovsforhandlingerne spidser til. Hvis forslaget vedtages, vil det gavne de tæt befolkede dele af Danmark, mens det vil ramme i udkanterne. Sådan har kommentarerne lydt de seneste dage. dighed for at komme på arbejde, i skole, på indkøb og så videre. Det er svært at sætte konkrete tal på forholdet mellem privatbilismen kontra den kollektive trafik i Hjørring kommune. Nyhedsbrevet fokuserer i denne artikel på sammenhængen mellem biltransport og pendling ind og ud af Hjørring Kommune. Som tallene i ovenstående skema viser, ankommer der dagligt omkring 5000 personer fra de øvrige kommuner i Vendsyssel til Hjørring kommune for at arbejde eller studere. Tilsvarende er der næsten 6000 borgere i Hjørring Kommune, der arbejder udenfor kommunegrænsen. Hvor mange af disse bruger bilen som transportmiddel? Det er der tilsyneladende ingen eksakte tal for. Det må dog formodes, at det væsentligste alternativ til bilen, når det gælder transport ud af kommunen, er toget. Den seneste tilgængelige rapport fra DSB siger, at der dagligt i gennemsnit er 976 afrejsende og 1264 tilrejsende på Hjørring Station. Tallene svarer forholdsmæssigt godt til en opgørelse fra DTU Transport, der viser, at 77 pct. af de kilometer, der pendles i Danmark, tilbagelægges i bil. Kun 15 pct. med offentlig trafik. Et slag på tasken siger således, at omkring 9000 pendlere ind og ud af Hjørring kommune vil blive berørt, hvis det bliver dyrere at køre i bil. Dertil kommer så pendlerne indenfor kommunegrænsen, som der ikke findes tilgængelige tal på. 2.

3 Color Line A/S er Norges største cruise- og transportrederi med mere end 2500 medarbejdere fordelt i 4 lande. Rederiet disponerer over 6 færger, der årligt transporterer over 4.1 mio. personer, 1 mio. personbiler og fragt enheder. Selskabet trafikerer fire linjer mellem syv havne i Norge, Tyskland, Danmark og Sverige, med kvalitetscruises på linjen til Tyskland og effektiv transport på linjerne mellem Norge, Danmark og Sverige. Med en årlig trafik på 1,9 mio. passagerer og næsten køretøjer er Hirtshals den største og vigtigste havn i koncernen. Udover forretningsenhederne for passagerer og fragt danner havnen desuden rammen for koncernens lager, logistik og fødevareproduktion. VIRKSOMHEDSBESØG: TORSDAG D. 23. OKTOBER KL. 8:00-10:00 Color Line Danmark A/S NORGESKAGEN 2, 9850 HIRTSHALS - VI MØDES VED COLOR LINES TERMINAL, HOVEDINDGANGEN Erhverv Hjørring inviterer medlemmerne på virksomhedsbesøg hos Color Line. Tilmelding: Administrerende direktør Henrik Renneberg og logistikchef Christian Krøldrup vil give et indblik i aktiviteterne hos Color Line Danmark med fokus på de danske aktiviteter og koncernens lager og logistik faciliteter. Tilmeldingsfrist: senest tirsdag d. 21. oktober 2014 Color Line vil i den forbindelse være vært ved kaffe og rundstykker. Arrangementet afsluttes med en rundvisning på virksomhedens lager, logistik og centralkøkken. (Niels Juels Vej 6, 9850 Hirtshals). Arrangementet er for medlemmer af Erhverv Hjørring. ERHVERV HJØRRING - Amtmandstoften Hjørring kontakt@erhvervhjoerring.dk

4 Netværk for de kreative er ved at tage form Skal det virke, kræver det hårdt arbejde Hvordan skabes et netværk for kreative virksomheder? Det var emnet for et møde for Erhverv Hjørring-medlemmer i kreative brancher. Deltagerne blev præsenteret for en række råd om netværksdannelse fra Helle C. Christensen, indehaver af CK Management og rådgiver og coach med mange års erfaringer med netværk. Overskriften på indlægget var: Skal det virke, kræver det hårdt arbejde. En anden vigtig sentens i oplægget var: Spørg ikke: Hvad får jeg.? Men hvad kan jeg bidrage med? Interesserede i CreaBiz netværket kan kontakte Trine Studsgaard på telefon , mail tsg@hjec.dk. Koordinator for dannelse af CreaBiz-netværket er Trine Studsgaard, Erhverv Hjørring, der opsummerede mødet således: Næste møde i netværket er en workshop omkring sociale medier se invitation på næste side. Et spændende møde med en god dialog og gode input til, hvad deltagerne kan og vil med et netværk. Nu skal vi arbejde videre med at skabe nogle rammer for det fremtidige arbejde. Helle C. Christensen og et af hendes oplæg til deltagerne i Crea Biz netværks-mødet 4.

5 5.

6 Deltagerne i fejringen af 200 års dagen for Norges Grundlov samlet foran Amtmandsboligen i Hjørring. Vendsyssel fejrede broderlandet Norges ambassadør var på besøg i Hjørring I år er det 200 år siden, Norge fik sin frie forfatning, Eidsvoll grundloven. Det blev fejret i Hjørring med besøg af Norges ambassadør i Danmark, Ingvard Havnen. Bag arrangementet, der fandt sted i Amtmandsboligen i Hjørring, stod den norske konsul i Hjørring, advokat Birte Dyrberg, i samarbejde med Hjørring ErhvervsCenter og Hjørring Kommune. blandt andet de mange tusinde nordmænd, der hvert år kommer til Dana Cup i Hjørring. Netop de mange aktuelle Norges-projekter var emner for en efterfølgende orientering ved erhvervsdirektør Bo Geertsen og en række oplægsholdere Den norske ambassadør understregede sin vilje til at være medspiller i den udvikling af de erhvervsmæssige forbindelser mellem Norge og Vendsyssel, som aktuelt finder sted. Vendsyssel er sammen med København nordmændenes port til Danmark. Her i landsdelen har vi altid følt en særlig tilknytning i Norge. Disse bånd styrkes mere og mere i disse år med øget færgetrafik over Skagerrak og stort fokus på det erhvervsmæssige samarbejde. Derfor har vi følt det naturligt, at vi her i Vendsyssel fejrer 200 års dagen sammen med vores norske naboer og venner, sagde Birte Dyrberg i sin velkomst. Ambassadør Ingvard Havnen fremhævede i sin tale til de indbudte gæster den historiske samhandel mellem Norge og Vendsyssel samt de nutidige relationer, Erhvervsdirektør Bo Geertsen præsenterer de aktuelle erhvervsrelationer mellem Norge og Vendsyssel. 6.

7 BLIV KLÆDT PÅ TIL DET NÆSTE UDBUD I samarbejde med Region Nordjylland og erfarne rådgivere fra byggesektoren byder HjulmandKaptain velkommen til dialogmøder med byggeriets parter 12. november 2014 kl i Hjørring GRATIS DELTAGELSE Ankomst Rådgiverne oplever ofte at måtte se bort fra et tilbud på grund af den manglende overensstemmelse mellem tilbuddet og udbudsmaterialets krav. Omvendt oplever mange tilbudsgivere det at skulle give tilbud på en opgave som uoverskueligt. Derfor inviteres nu til dialogmøder med de mulige tilbudsgivere. Jurister fra HjulmandKaptain, rådgivere fra Krogh Madsen Arkitekter A/S og Det Hele Menneske v/kim Fihl samt Region Nordjylland, vil hver især give deres bud på, hvorledes faldgruber undgås, og hvad man skal være opmærksom på. Efter indlæggene vil der være en paneldebat, hvor deltagerne har mulighed for at få belyst forskellige problemstillinger. Du kan forvente en eftermiddag, hvor du forhåbentlig får svar på dine spørgsmål, således at dine næste prækvalifikationer og tilbud bliver gjort lettere. Med venlig hilsen HjulmandKaptain Mads Balsby Wilkens Birte Rasmussen Martin Thomsen Velkomst Ved advokat Martin Thomsen Advokaten Oplæg v/ advokat Martin Thomsen Rådgiveren Oplæg v/ bygherrerådgiver Kim Fihl og tegnestueleder Martin Sørensen Regionen Oplæg v/ leder af juridisk kontor Peter Larsen samt leder af Bygninger & Anlæg, Niels Sloth Pause m. forfriskninger Paneldebat Panelet består af oplægsholdere samt advokat Birte Rasmussen Ordstyrer: Martin Thomsen Deadline for tilmelding: senest mandag den 10. november. Begrænsede pladser. Tilmelding via først til mølle princippet på: byggedialog-1@ dk. Mødet finder sted hos: HjulmandKaptain Frederikshavnsvej Hjørring VORES VIDEN ER DIN STYRKE Krogh Madsen Arkitekter a/s DET HELE MENNESKE Rådgivning med integritet 7.

Det var Folkeskolereformen i Hjørring, der var emne for mødet i sidste uge.

Det var Folkeskolereformen i Hjørring, der var emne for mødet i sidste uge. Indhold: (Klik på teksten og gå direkte til artiklen). Argument for bosætning: Husene er billige i Hjørring side 2 Stor interesse for Norge side 4 Orientering fra bestyrelsesmøde side 5 Hirtshals-projekt

Læs mere

Ø-posten, december 2014

Ø-posten, december 2014 Indholdsfortegnelse: Om Ø-posten 1 Træffetid og telefontid 1 VAR DET NOGET FOR DIG? (Førtidspensionistnetværk) 2 Tur går til Christiansborg 2 Sidste Torsdagscafe inden jul 2 Det er sket: - Medlesmøde om

Læs mere

Rådgivning. Forberede eller gennemføre generationsskifte

Rådgivning. Forberede eller gennemføre generationsskifte Skatterådgivning Rådgivning For erhverv HjulmandKaptain kan rådgive erhvervsdrivende i alle skatteretlige forhold. Vores rådgivning er særlig relevant, hvis du for eksempel skal: Etablere selskaber Købe

Læs mere

bliver forsøgskanin på området.

bliver forsøgskanin på området. NYHEDSBREV NR. 20, 5. NOVEMBER 2012 Indhold: (Klik på teksten og gå direkte til artiklen). Spændende kig bag Nordsøens kulisser side 2 Uge 46: Iværksætterpris og fremtidens vindere side 3 Gymnasiet vil

Læs mere

Konference. Fremtiden for det miljøteknologiske udviklings- og demonstrationsprogram (MUDP) En ny samlet strategi og retning for de kommende fire år

Konference. Fremtiden for det miljøteknologiske udviklings- og demonstrationsprogram (MUDP) En ny samlet strategi og retning for de kommende fire år Konference Fremtiden for det miljøteknologiske udviklings- og demonstrationsprogram (MUDP) En ny samlet strategi og retning for de kommende fire år MUDPKONFERENCE 2015 Konference: Fremtiden for det miljøteknologiske

Læs mere

Et stort flertal på over 60 pct. siger, at kommunalvalget og borgmesterens partifarve er uden betydning. Det udlægges af ASE således:

Et stort flertal på over 60 pct. siger, at kommunalvalget og borgmesterens partifarve er uden betydning. Det udlægges af ASE således: Indhold: (Klik på teksten og gå direkte til artiklen) Flere unge i Hjørring på offentlig forsørgelse side 2 Virksomhedsudvikling via AAU-samarbejde side 4 Stor interesse for inspirationsmøder side 5 Formanden

Læs mere

Randers Kommune. Kan du høre mig! Ledelseskonference 2. november 2010

Randers Kommune. Kan du høre mig! Ledelseskonference 2. november 2010 Randers Kommune Kan du høre mig! Ledelseskonference 2. november 2010 Fra åbenmundede bureaukrater til primadonnaer. Årets lederkonference har temaet Kommunikation og ledelse. Temaet er valgt, fordi vi

Læs mere

Fælles årsmøde og generalforsamling i Dansk Byggeri Hovedstaden Dansk Byggeri Nordsjælland. Torsdag den 30. oktober 2014, kl. 12.

Fælles årsmøde og generalforsamling i Dansk Byggeri Hovedstaden Dansk Byggeri Nordsjælland. Torsdag den 30. oktober 2014, kl. 12. Fælles årsmøde og generalforsamling i Dansk Byggeri Hovedstaden Dansk Byggeri Nordsjælland Torsdag den 30. oktober 2014, kl. 12.00 på KolleKolle Invitation til fælles årsmøde og generalforsamling På vegne

Læs mere

Du gør en stor og flot indsats for at tilfredsstille

Du gør en stor og flot indsats for at tilfredsstille Formanden mener... Onsdag i sidste uge havde vi fornøjelsen af at fejre direktør Bo Geertsens 60 års fødselsdag med en reception på Amtmandstoften i Hjørring. Som formand for Hjørring ErhvervsCenters bestyrelse

Læs mere

Ø-posten, 1. udgave juli 2013. Leder... 1. Regionsrådsvalg... 2. Støtte til valgkamp i Aalborg... 3

Ø-posten, 1. udgave juli 2013. Leder... 1. Regionsrådsvalg... 2. Støtte til valgkamp i Aalborg... 3 Indholdsfortegnelse Leder... 1 Regionsrådsvalg... 2 Støtte til valgkamp i Aalborg... 3 Deltag i næste folketingsvalgkamp med Enhedslisten Aalborg... 4 Bliv kandidat til kommunalvalget... 4 Kalenderen...

Læs mere

Bilag til SOCDIR. 10. juni 2015

Bilag til SOCDIR. 10. juni 2015 Bilag til SOCDIR 10. juni 2015 Punkt 6: Ledernetværk på det specialiserede voksensocialområde Bilag 1: Invitation til ledernetværk Bilag 2: Orientering om invitation til nyt ledernetværk på voksen socialområdet

Læs mere

TEMAMØDE VOKSENLÆRLING FOR VIRKSOMHEDER INVITATION TIL

TEMAMØDE VOKSENLÆRLING FOR VIRKSOMHEDER INVITATION TIL INVITATION TIL TEMAMØDE Slagelse FOR VIRKSOMHEDER VOKSENLÆRLING TORSDAG DEN 24. SEPTEMBER 2015 KL. 16.00-18.00 Hotel Antvorskov Trafikcenter Allé 4, 4200 Slagelse Indgang ved Monarch (tankstationen) Tilmelding

Læs mere

Nyt fra www.frivillighed.dk Center for frivilligt socialt arbejde

Nyt fra www.frivillighed.dk Center for frivilligt socialt arbejde Nyt fra www.frivillighed.dk Center for frivilligt socialt arbejde Oktober, 2007 Du kan ikke besvare denne nyhedsmail skriv i stedet til nyhedsbrevets redaktion på: lr@frivillighed.dk Indhold Nyt fra Center

Læs mere

udvider med nye erhvervsarealer

udvider med nye erhvervsarealer udvider med nye erhvervsarealer Positiv udvikling på Hirtshals Transport Center Hirtshals Transport Center blev etableret i 2008 i tæt samarbejde med Hirtshals Havn, og centret har siden været under konstant

Læs mere

KOMDIR LANDSMØDE 2013 2. - 3. MAJ I KØBENHAVN PROGRAM

KOMDIR LANDSMØDE 2013 2. - 3. MAJ I KØBENHAVN PROGRAM KOMDIR LANDSMØDE 2013 2. - 3. MAJ I KØBENHAVN PROGRAM 1 Ledelse og styring af kommunerne i 2020 Kære kolleger og gæster I 2013 er det 100 år siden, at Kæmnerforeningen blev stiftet. Efter et par kommunalreformer

Læs mere

Ø- posten, oktober 2014

Ø- posten, oktober 2014 Indholdsfortegnelse Kort Nyt: Det sker: - Byvandring i Aalborg med Knud Knudsen - Trafikpolitisk seminar for Enhedslisten Nordjylland - Medlemsmøde med Gode Penge - Intromøde, fællesspisning og valgkamp

Læs mere

Kick-off. konference. Torsdag 10. april 2014 på Tøystrup Gods, Ryslinge

Kick-off. konference. Torsdag 10. april 2014 på Tøystrup Gods, Ryslinge Kick-off konference Torsdag 10. april 2014 på Tøystrup Gods, Ryslinge Energiplan Fyn - En del af Byregion Fyn (Strategi Fyn) Kick-off konference Torsdag d. 10 april 2014 kl. 14:30-18:45 på Tøystrup Gods,

Læs mere

Offshore - hvor nemt kan det være?

Offshore - hvor nemt kan det være? Offshore - hvor nemt kan det være? Invitation ITB arrangerer i samarbejde med en række medlemmer en konference, som sætter fokus på off-shore softwareudvikling. Konferencen finder sted på: Hotel Haraldskær,

Læs mere

Formanden mener. Indhold: (Klik på teksten og gå direkte til artiklen). NYHEDSBREV NR. 5, 3. MARTS 2014

Formanden mener. Indhold: (Klik på teksten og gå direkte til artiklen). NYHEDSBREV NR. 5, 3. MARTS 2014 Indhold: (Klik på teksten og gå direkte til artiklen). Virksomhederne i Hjørring fik det bedre i 2013 side 2 Aalborg er en voksende metropol i Nordjylland side 3 EUC Nord-direktøren ser skeptisk på EUD-reformen

Læs mere

Velkommen Gruppe SJ-2

Velkommen Gruppe SJ-2 Velkommen Gruppe SJ-2 Hotel Frederiksminde Tirsdag, den 16. april 2013 21:11 1 Program Kl. 10.00 Kl. 10.00 10.30 Kl. 10.30 11.30 Kl. 11.30 12.30 Kl. 12.30 13.30 Kl. 13.30 14.00 Kl. 14.00 14.25 Velkomst

Læs mere

Nye annonceringsregler. Let og effektiv håndtering af de nye annonceringsregler for små offentlige kontrakter, der gælder fra 1. juli 2007.

Nye annonceringsregler. Let og effektiv håndtering af de nye annonceringsregler for små offentlige kontrakter, der gælder fra 1. juli 2007. Nye annonceringsregler Let og effektiv håndtering af de nye annonceringsregler for små offentlige kontrakter, der gælder fra 1. juli 2007. De nye udbudsregler De nye regler om offentliggørelse og udbud

Læs mere

LEANNETVÆRK MED FOKUS PÅ EFFEKT!

LEANNETVÆRK MED FOKUS PÅ EFFEKT! LEANNETVÆRK MED FOKUS PÅ EFFEKT! Formålet med Lean Få styr på planlægningen Reducere spild Sikre flow og undgå flaskehalse Reducere overflødige processer Få løbende forbedringer At være på forkant Formål

Læs mere

samling skal vi naturligvis gennem det obligatoriske forløb med beretning, regnskab, valg og så videre.

samling skal vi naturligvis gennem det obligatoriske forløb med beretning, regnskab, valg og så videre. N Y H E D S B R E V N R. 6, 17. M A R T S 2014 Indhold: (Klik på teksten og gå direkte til artiklen). Generalforsamling i Erhverv Hjørring side 2 Nyt domicil for EH og HJEC side 3 Hirtshals og Frederikshavn

Læs mere

Ø- posten, januar 2017

Ø- posten, januar 2017 Indholdsfortegnelse: Generalforsamling i Enhedslisten Nordjylland 2 Nytårskur i Enhedslisten 3 Medlemsmøde: Et alternativ til konkurrencestaten 4 Medlemsmøde om Europol 4 Vinterfest lys i mørket 5 Kalender

Læs mere

Hermed udsendes invitation til vores nye konference INSPIRATION2011

Hermed udsendes invitation til vores nye konference INSPIRATION2011 Hermed udsendes invitation til vores nye konference INSPIRATION2011 INSPIRATION2011 er en reel konference, hvor alle typer af engagerede i medlemsforeninger får muligheden for at opleve inspiration, der

Læs mere

argumenter der skal få Aalborg Letbane på Finansloven igen Version 1. oktober 2015

argumenter der skal få Aalborg Letbane på Finansloven igen Version 1. oktober 2015 5 argumenter der skal få Aalborg Letbane på Finansloven igen Version 1. oktober 2015 1. Regeringen bryder en klar aftale om Aalborg Letbane noget lignende er aldrig før set i Danmark 2. Aalborg Letbane

Læs mere

Nyhedsbrev Nyhedsbrev uge 41 i 2008

Nyhedsbrev Nyhedsbrev uge 41 i 2008 Nyhedsbrev Nyhedsbrev uge 41 i 2008 Morgensang uge 41 Det lysner over agres felt Recitation uge 41 9. klasse Vidar Mad Menu Uge 41 Onsdag 8. oktober: Tortillia med salat Torsdag 9. oktober: Linsesuppe

Læs mere

- ØGET EKSPORT INNOVATION OG SAMARBEJDE. INVITATION Medlemsmøde RINGE, 22. NOVEMBER 2017

- ØGET EKSPORT INNOVATION OG SAMARBEJDE. INVITATION Medlemsmøde RINGE, 22. NOVEMBER 2017 INVITATION Medlemsmøde INNOVATION OG SAMARBEJDE - ØGET EKSPORT RINGE, 22. NOVEMBER 2017 DBDH inviterer hermed medlemmer, kommende nye medlemmer og samarbejdspartnere til efterårets medlemsmøde den 22.

Læs mere

i 2014 for den erhvervsservice, som Hjørring ErhvervsCenter på kommunens vegne tilbyder erhvervslivet.

i 2014 for den erhvervsservice, som Hjørring ErhvervsCenter på kommunens vegne tilbyder erhvervslivet. Indhold: (Klik på teksten og gå direkte til artiklen). Valgkampen skudt i gang side 2 Kultur-revolution med gevinst side 3 Erhvervsservice i nye rammer side 5 Invitation til inspiration side 6 Formanden

Læs mere

Ø-posten, december 2015

Ø-posten, december 2015 Indholdsfortegnelse: Om Ø-posten 1 Telefontid 1 Valgfest - Retsforbeholdet 1 Medlemsmøde og Nytårskur i Enhedslisten Aalborg 2 Udvidet bestyrelsesseminar 3 Skolingslørdag, lørdag d. 23. januar 4 Kalender

Læs mere

Partnerskaber om kompetenceudvikling Konference 15. marts 2007 kl. 12.00 15.30 Nyborg Strand

Partnerskaber om kompetenceudvikling Konference 15. marts 2007 kl. 12.00 15.30 Nyborg Strand Partnerskaber om kompetenceudvikling Konference 15. marts 2007 kl. 12.00 15.30 Nyborg Strand Tilmelding på www.partnerskab-kompetence.socialfonden.net eller til Hanne Lindbo, hl@ats.dk, tlf. 89373491 Aarhus

Læs mere

Invitation til det årlige ALS træf/temakursus på Musholm Bugt Feriecenter weekenden d. 9.- 11. oktober 2015

Invitation til det årlige ALS træf/temakursus på Musholm Bugt Feriecenter weekenden d. 9.- 11. oktober 2015 Invitation til det årlige ALS træf/temakursus på Musholm Bugt Feriecenter weekenden d. 9.- 11. oktober 2015 Kurset har til formål at gøre PALS (Pals er en person, der har ALS) deres pårørende og hjælpere

Læs mere

HJØRRING KOMMUNE SKAL VÆRE ET GODT STED AT BO

HJØRRING KOMMUNE SKAL VÆRE ET GODT STED AT BO HJØRRING KOMMUNE SKAL VÆRE ET GODT STED AT BO Aksene. Søren Gøttrup og Britta Madsen VÆKST Befolkningstallet skal øges. Vi skal tiltrække nye erhvervsdrivende, og vi skal standse udflytningen samt bibeholde

Læs mere

Midtvejskonference i Fra Sport til Job

Midtvejskonference i Fra Sport til Job Invitation Midtvejskonference i Fra Sport til Job Partnerskaber mellem kommuner og sportsklubber viser nye veje til job og uddannelse for unge nydanskere Dato: Tirsdag den 23. november kl. 14.00 18.00

Læs mere

INDEKLIMA OG SUNDHED I BOLIGER 2014. CISBO Center for Indeklima og Sundhed i Boliger. Onsdag 17. september kl. 9.00 til 16.30

INDEKLIMA OG SUNDHED I BOLIGER 2014. CISBO Center for Indeklima og Sundhed i Boliger. Onsdag 17. september kl. 9.00 til 16.30 CISBO Center for Indeklima og Sundhed i Boliger Konference for virksomheder, institutioner, organisationer og myndigheder med interesser på indeklimaområdet INDEKLIMA OG SUNDHED I BOLIGER 2014 Onsdag 17.

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland

Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland Nyhedsbrev Årgang 7 ~ Nr. 3 Maj 2009 Åbningstider og tlf. nr. Mandag: Viggo Jonasen kl. 9.00-12.00 Tirsdag: Lenette og Nanna kl. 9.00-12.00 Onsdag, torsdag: Socialrådgiver

Læs mere

Handelsanalyse Ver 2.1

Handelsanalyse Ver 2.1 Handelsanalyse 2018 Ver 2.1 Brønderslev Kommune Brønderslev Kommune - Talstærkt Brønderslev Kommune - Talstærkt 36.000 Indbyggere 274.400 kr. Gennemsnitlig personindkomst 6% Tomme boliger Største by Brønderslev

Læs mere

TALENTSAMARBEJDET I 2011/12 BLANDT FRIE- OG PRIVATE SKOLER

TALENTSAMARBEJDET I 2011/12 BLANDT FRIE- OG PRIVATE SKOLER TALENTSAMARBEJDET I 2011/12 BLANDT FRIE- OG PRIVATE SKOLER Vi har hermed fornøjelsen af at kunne udsende en rapport indeholdende bl.a et regnskab for talentpleje blandt 13 DP-skoler i Danmark. Projektet

Læs mere

Vækstforum. Udkast til Referat af møde 01/2018 mellem det afgående og det tiltrædende Vækstforum Torsdag den 15. marts 2018

Vækstforum. Udkast til Referat af møde 01/2018 mellem det afgående og det tiltrædende Vækstforum Torsdag den 15. marts 2018 Vækstforum Udkast til Referat af møde 01/2018 mellem det afgående og det tiltrædende Vækstforum Torsdag den 15. marts 2018 Mødet holdtes i: Regionshuset Niels Bohrs Vej 30 9220 Aalborg Ø Mødelokale: Regionsrådssalen

Læs mere

Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling Norddanmark. Generalforsamling 2018

Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling Norddanmark. Generalforsamling 2018 Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling Norddanmark Generalforsamling 2018 VELKOMMEN 2018 Program for dagen. 16.30 Velkomst 16.40 Bæredygtighed i AKKC ved direktør Nicolaj Holm 17.00 Gæstetaler: Mogens

Læs mere

Byrådet har da også fornuftigvis sat en sparekampagne

Byrådet har da også fornuftigvis sat en sparekampagne NYHEDSBREV NR. 14, 2012 Indhold: (Klik på teksten og gå direkte til artiklen). Der bygges forholdsvis mere i Hjørring end i Aalborg side 2 Vi får stadigt længere mellem hjem og arbejde side 3 Sæt kryds

Læs mere

Sund By Netværksdage. 16.-17. marts 2015 Fængslet, Horsens. Bedre sammenhæng mellem sundhed og beskæftigelse

Sund By Netværksdage. 16.-17. marts 2015 Fængslet, Horsens. Bedre sammenhæng mellem sundhed og beskæftigelse Sund By Netværksdage 16.-17. marts 2015 2015 Bedre sammenhæng mellem sundhed og beskæftigelse Velkommen til Sund By Netværksdage 2015 SBN-dagene handler i år om sundhed og beskæftigelse. Vi sætter fokus

Læs mere

Kære private rådgiver!

Kære private rådgiver! Kære private rådgiver! Der er virksomheder i Danmark med udfordringer, de ikke selv kan løse. De har brug for din ekspertise og viden de ved bare ikke, hvordan de finder dig. Derfor vil InnovationsAgenterne

Læs mere

INDBYDELSE. Stigende ledighed fortsat mangel på arbejdskraft. Vi byder velkommen til Beskæftigelsesrådets forårskonference

INDBYDELSE. Stigende ledighed fortsat mangel på arbejdskraft. Vi byder velkommen til Beskæftigelsesrådets forårskonference INDBYDELSE Vi byder velkommen til Beskæftigelsesrådets forårskonference Stigende ledighed fortsat mangel på arbejdskraft Beskæftigelsesregion Syddanmark Det regionale Beskæftigelsesråd i Syddanmark inviterer

Læs mere

Sponsorater EUC Nord. - Få et aktivt samarbejde med en af Vendsyssels største uddannelsesinstitutioner og arbejdspladser

Sponsorater EUC Nord. - Få et aktivt samarbejde med en af Vendsyssels største uddannelsesinstitutioner og arbejdspladser Sponsorater EUC Nord - Få et aktivt samarbejde med en af Vendsyssels største uddannelsesinstitutioner og arbejdspladser Maritime Talenter 2017 - en mulighed for at spotte talenter til din virksomhed! Talentcampen

Læs mere

STIL EFTER NYE SUCCESER

STIL EFTER NYE SUCCESER STIL EFTER NYE SUCCESER Arrangementer Forår 2016 INDDRIVELSER NETWORKING DE SVÆRE SAMTALER BESØG HOS NYBORG STRAND GENERALFORSAMLING MØD BORGMESTEREN Deltagergebyr kun kr. 500 + moms Medlemmer af Østfyns

Læs mere

KURSUSKATALOG 2017 Februar

KURSUSKATALOG 2017 Februar KURSUSKATALOG 2017 Februar 2017 1 KURSUSKATALOG 2017 Kurser foråret 2017... 3 Grundejernes Investeringsfond (GI) 1. marts 2017 kursus 01/2017... 3 Finansiering af udlejningsejendomme 14. marts 2017 kursus

Læs mere

Det nye folketingsår blev skudt i gang

Det nye folketingsår blev skudt i gang ANNI MATTHIESEN NYHEDSBREV: 24/10/18 Det nye folketingsår blev skudt i gang Oktober er traditionen tro måneden, hvor det nye folketingsår bliver skudt i gang og i år fandt denne festlige dag sted tirsdag

Læs mere

Kursuskatalog for udskolingslærer 2017/2018

Kursuskatalog for udskolingslærer 2017/2018 Kursuskatalog for udskolingslærer 2017/2018 Tilmelding sker via nedenstående link. https://survey.enalyzer.com/?pid=g3ff2k2m Eller via denne hjemmeside: www.ikast-brande.dk/uur Tilmeldingsfrist senest

Læs mere

INVITATION TIL FORSKNINGENS DØGN 2017 I AABENRAA

INVITATION TIL FORSKNINGENS DØGN 2017 I AABENRAA INVITATION TIL FORSKNINGENS DØGN 2017 I AABENRAA Sønderjyske Fødevarer kvalitet og sundhed Aabenraa Kommune ønsker at styrke kendskabet til og skabe ny viden om sønderjyske fødevarer. Derfor sætter vi

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5.

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5. Hals Forenede Sportsklubber Fodbold Trænerhåndbog Tilhører: 1 Indholdsfortegnelse Fodboldudvalg 3 Kampfordeler 3 Oversigt fodboldhold og træningstider 4 Nøgler 5 Spillerlister 5 Kontingent 5 Sæsonopstart

Læs mere

Ø- posten, november 2014

Ø- posten, november 2014 Ø- posten, november 01 Indholdsfortegnelse: Det sker: - Offentligt møde i Frederikshavn om ytringsfrihed - Trafikpolitisk seminar for Enhedslisten Nordjylland - Intromøde, fællesspisning og valgkamp m.

Læs mere

Stensnæsskolen. Vi ønsker jer alle en rigtig dejlig sommer, og glæder os til vi ses igen mandag den 12. august 2013 kl. 8.40. Juli 2013.

Stensnæsskolen. Vi ønsker jer alle en rigtig dejlig sommer, og glæder os til vi ses igen mandag den 12. august 2013 kl. 8.40. Juli 2013. Stensnæsskolen Juli 2013 Nyhedsbrev Årgang 12 Nummer 7 I dette nummer: Skolebus 1 Nye ringetider 2 0.A på Thorup Hede 3 5.A s piger på bytur 4-5 Venskabsklasser 6-8 4.A i Sverige 8-10 2.A laver e-bøger

Læs mere

3.-5. november Camp Pårørende. Du er inviteret. 5 Dronningens Ferieby

3.-5. november Camp Pårørende. Du er inviteret. 5 Dronningens Ferieby 3.-5. november 2017 Camp Pårørende 5 Dronningens Ferieby Du er inviteret 5 Camp Pårørende Dronningens Ferieby Camp 3.-5. november 2017 Pårørende En weekend for dig, som er ægtefælle til eller kæreste med

Læs mere

Invitation til Decemberkonference. Tilbud og aktviteter: Ny årsrapport om den frivillige sociale indsats i Danmark. Decemberkonference 2010

Invitation til Decemberkonference. Tilbud og aktviteter: Ny årsrapport om den frivillige sociale indsats i Danmark. Decemberkonference 2010 Invitation til Decemberkonference Oktober, nr. 1, 2010 Torsdag den 16. december 2010 inviterer Center for frivilligt socialt arbejde til Decemberkonference 2010 under overskriften: "Flere frivillige -

Læs mere

at skabe øget forretningsmæssig udvikling, og i Erhverv Hjørring er samarbejdet fortsat med en række fyraftensmøder for målgruppen.

at skabe øget forretningsmæssig udvikling, og i Erhverv Hjørring er samarbejdet fortsat med en række fyraftensmøder for målgruppen. nyhedsbrev nr. 19 2. november 2015 Formanden mener... Turisme som erhverv. Det er et af Erhverv Hjørrings bestyrelses fokuspunkter. Hvad vi mener med den formulering er, at vi ønsker at understøtte en

Læs mere

Motivation vejen til en attraktiv arbejdsplads!

Motivation vejen til en attraktiv arbejdsplads! INVITATION TIL Motivation vejen til en attraktiv arbejdsplads! Konference den 31. oktober 2006 Scandic Copenhagen Invitation Motiverede og tilfredse medarbejdere er en væsentlig forudsætning for, at staten

Læs mere

TalentCamp Aalborg 2015 Klostermarksskolen

TalentCamp Aalborg 2015 Klostermarksskolen TalentCamp Aalborg 2015 Klostermarksskolen 29.01-02.02 2015 TALENTCAMP AALBORG 2015 TalentCampDK afholder TalentCamp for talentelever i 7. klasse på Klostermarksskolen den 29. januar 2. februar 2015. Du

Læs mere

Ugebrev 24. Vinterferie Østerskov Akademiet. Luksusliner. Nr. 24, skoleåret 2014-15. dato 20. feb. 2015

Ugebrev 24. Vinterferie Østerskov Akademiet. Luksusliner. Nr. 24, skoleåret 2014-15. dato 20. feb. 2015 Ugebrev 24 Nr. 24, skoleåret 2014-15. dato 20. feb. 2015 Vinterferie Østerskov Akademiet Vi håber I alle har haft en dejlig vinterferie. Ca. 30 unge mennesker har i hvert fald. De tilbragte ferien til

Læs mere

Turisme Business Region North Denmark

Turisme Business Region North Denmark Tovholdergruppemøde Turisme Business Region North Denmark 21. oktober 2015 Niels Bohrs Vej 30 9220 Aalborg Ø Deltagere Lise-Lotte Stisager Frederikshavns Kommune Tanja Christiansen Morsø Kommune Martin

Læs mere

Den 20. - 21. marts Program

Den 20. - 21. marts Program Kommunalpolitisk Topmøde 2014 Den 20. - 21. marts Program 2 Velkommen til Kommunalpolitisk Topmøde 2014 På vegne af KL s bestyrelse er det en glæde at byde velkommen til Kommunalpolitisk Topmøde den 20.

Læs mere

i Hjørring Kommune er blevet spurgt, og cirka 50 har svaret. Og der er altså adskillige tusinde virksomheder i Hjørring Kommune.

i Hjørring Kommune er blevet spurgt, og cirka 50 har svaret. Og der er altså adskillige tusinde virksomheder i Hjørring Kommune. NYHEDSBREV NR. 15, 12. SEPTEMBER 2011 Indhold: (Klik på teksten og gå direkte til artiklen). Erhvervsklima i Hjørring dumpet side 2 Dårlig affalds-service side 4 Gymnasie-tilbud til virksomheder side 5

Læs mere

estate VIDEN Ungdoms- og studieboliger - byggeri og udvikling

estate VIDEN Ungdoms- og studieboliger - byggeri og udvikling Ungdoms- og studieboliger - byggeri og udvikling Baggrund Der er massiv mangel på ungdomsboliger i de store byer. Alene i København anslår Dansk Byggeri, at der i 2017 mangler 9.500 studieboliger, mens

Læs mere

2.a 1976. Klassen begyndte i august 1975 på Skolegades skole med Per Haugaard som klasselærer og flyttede med på Hedegårdsskolen.

2.a 1976. Klassen begyndte i august 1975 på Skolegades skole med Per Haugaard som klasselærer og flyttede med på Hedegårdsskolen. 2.a 1976. Klassen begyndte i august 1975 på Skolegades skole med Per Haugaard som klasselærer og flyttede med på Hedegårdsskolen. Fra venstre: Marianne Sten, Lone Vivi Nielsen, Lone Nielsen, Lene Haugaard

Læs mere

Notat. KULTUR OG BORGER- SERVICE Kulturforvaltningen Aarhus Kommune. Udvidelse af Filmby 3 Aarhus. Kulturudvalget Orientering Kopi til

Notat. KULTUR OG BORGER- SERVICE Kulturforvaltningen Aarhus Kommune. Udvidelse af Filmby 3 Aarhus. Kulturudvalget Orientering Kopi til Notat Side 1 af 6 Til Kulturudvalget Til Orientering Kopi til Udvidelse af Filmby 3 Aarhus KULTUR OG BORGER- SERVICE Kulturforvaltningen Aarhus Kommune 1. Resume I forbindelse med vedtagelsen af budget

Læs mere

BÆREDYGTIGHED OG SOCIALT ANSVAR I BYGGE- OG ANLÆGSBRANCHEN

BÆREDYGTIGHED OG SOCIALT ANSVAR I BYGGE- OG ANLÆGSBRANCHEN Bureau Veritas nye Netværksgruppe BÆREDYGTIGHED OG SOCIALT ANSVAR I BYGGE- OG ANLÆGSBRANCHEN I Bureau Veritas nye netværksgruppe sætter vi fokus på bygge- og anlægsbranchens udfordringer inden for bæredygtighed

Læs mere

Koncern HR Center for Kompetenceudvikling

Koncern HR Center for Kompetenceudvikling Koncern HR Center for Kompetenceudvikling Baggrund for anbefalinger i programmet Dato den 14. november 2019 Professor Niels Buus er bosat i Australien og har mulighed for at komme til Danmark og deltage

Læs mere

Referat. Roskilde Nord Boligselskab 2606-2/0001 Tømmergården, Jyllinge Nybyggeri af AlmenBolig+ familieboliger. Følgegruppemøde nr.

Referat. Roskilde Nord Boligselskab 2606-2/0001 Tømmergården, Jyllinge Nybyggeri af AlmenBolig+ familieboliger. Følgegruppemøde nr. #JobInfo Criteria=KABside1# Følgegruppemøde nr. 2 Dato: Tirsdag d. 1. april, kl. 10.00 Sted: Baunehøjparken 32 A, Jyllinge KAB Vester Voldgade 17 1552 København V T 33 63 10 00 F 33 63 10 01 kab@kab-bolig.dk

Læs mere

Befordringsfradrag for pendlere i yderkommuner

Befordringsfradrag for pendlere i yderkommuner - 1 Befordringsfradrag for pendlere i yderkommuner Af advokat (L) og advokat (H), cand. merc. (R) Som et led i Vækstaftalen fra 2. juli 2014 er det tanken at give forhøjet befordringsfradrag til pendlere

Læs mere

Nyhedsbrev Elev Skole juni 2015

Nyhedsbrev Elev Skole juni 2015 Nyhedsbrev Elev Skole juni 2015 Til alle forældre med børn på Elev Skole. Vi kan så småt skimte sommerferien i det fjerne, men inden vi når dertil et længere nyhedsbrev med stort og småt fra Elev Skole.

Læs mere

Erhvervskvinder Trekantområdet August 2012, nr. 7

Erhvervskvinder Trekantområdet August 2012, nr. 7 Erhvervskvinder Trekantområdet August 2012, nr. 7 Velkommen til augustmødet. Tirsdag, den 21. august kl. 18:00 Spændende virksomhedsbesøg på Den Gamle Avlsgård i Ribe Program Kl. 18:00 Vi mødes på Den

Læs mere

Konferencen består af flere moduler, og du kan frit vælge, hvilke dele du vil deltage i:

Konferencen består af flere moduler, og du kan frit vælge, hvilke dele du vil deltage i: Konferencen består af flere moduler, og du kan frit vælge, hvilke dele du vil deltage i: DATO Overblik over konferencen 12. november Studietur til nybyggede plejeboliger i København og Nordsjælland 13.

Læs mere

KONFERENCE AB 18 nyt aftalesystem for byggeriet

KONFERENCE AB 18 nyt aftalesystem for byggeriet KONFERENCE AB 18 nyt aftalesystem for byggeriet Få unik indsigt i konsekvenserne for fremtidens byggeri TILMELD DIG PÅ WWW.JUC.DK /KFAB18 1 PRAKTISK INFORMATION 24. SEP. 7 LEKT. KR. 4.995 ekskl. moms Afholdes

Læs mere

Invitation til konference om fremtidens it for selvejende institutioner

Invitation til konference om fremtidens it for selvejende institutioner ARRANGEMENTDETALJER TID OG STED: Onsdag den 23. januar 2013 Syddansk Erhvervsskole Pedersmindevej 1 5230 Odense SØ TILMELDING: Gå direkte til tilmeldingsblanketten her Tilmelding senest den 18. januar

Læs mere

Aalborg 2014. Sted: Radisson BLU Skandinavia Hotel Tirsdag 3. juni 2014 kl. 12:00-19:00 radisson blu limfjord hotel - Ved stranden 14-16 - aalborg

Aalborg 2014. Sted: Radisson BLU Skandinavia Hotel Tirsdag 3. juni 2014 kl. 12:00-19:00 radisson blu limfjord hotel - Ved stranden 14-16 - aalborg Aktionærforening præsenterer: ktionærforening Aalborg 2014 Foto: Copyright OW Bunker A/S 4. november kl. 11.30-15.45 program Sted: Radisson BLU Skandinavia Hotel Tirsdag 3. juni 2014 kl. 12:00-19:00 radisson

Læs mere

Ø- posten, november 2015

Ø- posten, november 2015 Indholdsfortegnelse: Om Ø- posten Telefontid Aktivistmøde torsdag d. 5. november og plakater om retsforbeholdet Aldrig mere Krystalnat! Politisk laboratorium om grøn omstilling i Aalborg Medlemsmøde om

Læs mere

Netværksmøde. Cirkulær økonomi i det bæredygtige byggeri

Netværksmøde. Cirkulær økonomi i det bæredygtige byggeri Netværksmøde Cirkulær økonomi i det bæredygtige byggeri Programmet for eftermiddagen 13.30 Velkomst v/ Projektleder Christina Grann Myrdal, Green Building A-Z, NBE og Aalborg Kommune 13.50 Derfor er bæredygtighed

Læs mere

Odense Sport & Event Sponsorseminar på TRE-FOR Park Tirsdag den 2. november 2010 kl. 08.15-14.00. Optimér dit sponsorat

Odense Sport & Event Sponsorseminar på TRE-FOR Park Tirsdag den 2. november 2010 kl. 08.15-14.00. Optimér dit sponsorat Odense Sport & Event på TRE-FOR Park Tirsdag den 2. november 2010 kl. 08.15-14.00 Optimér dit sponsorat Velkommen! Et godt sponsorat kan gøre en forskel for samarbejdspartnere, for jer og for hele lokalsamfundet,

Læs mere

Invitation til aktuelle seminarer hos Rønne & Lundgren

Invitation til aktuelle seminarer hos Rønne & Lundgren Aktuelle seminarer 2013/2014 Invitation til aktuelle seminarer hos Rønne & Lundgren Efter sidste års succes med en samlet række af kontraktseminarer har Rønne & Lundgren besluttet at gentage en samlet

Læs mere

Generalforsamling i Dansk Byggeri Lolland-Falster

Generalforsamling i Dansk Byggeri Lolland-Falster Generalforsamling i Dansk Byggeri Lolland-Falster Torsdag den 27. oktober 2016, kl. 16.00, Bangs Have Pavillonen, Maribo Indbydelse til generalforsamling i Dansk Byggeri Lolland-Falster På vegne af bestyrelsen

Læs mere

i nyhedsbrevet i denne uge vil ledigheden i bygge- og anlægsbranchen bliver afløst af decideret mangel på arbejdskraft i Nordjylland.

i nyhedsbrevet i denne uge vil ledigheden i bygge- og anlægsbranchen bliver afløst af decideret mangel på arbejdskraft i Nordjylland. Indhold: (Klik på teksten og gå direkte til artiklen). Nordjylland får mangel på faglært arbejdskraft side 2 Alt for lille tilgang til erhvervsuddannelserne side 3 Bedre oplysning om muligheder som faglært

Læs mere

Brønderslev-Dronninglund Kommune. Nyt trafikselskab i Region Nordjylland

Brønderslev-Dronninglund Kommune. Nyt trafikselskab i Region Nordjylland Brønderslev-Dronninglund Kommune Brønderslev Rådhus, Ny Rådhusplads 1, 9700 Brønderslev. Tlf. 9945 4545 - Fax 9945 4500 Dronninglund Rådhus, Rådhusgade 5, 9330 Dronninglund. Tlf. 9947 1111 - Fax 99 47

Læs mere

Generalforsamling og årsmøde Dansk Byggeri Bornholm. Torsdag den 2. oktober 2014 På Radisson Blu Fredensborg Hotel

Generalforsamling og årsmøde Dansk Byggeri Bornholm. Torsdag den 2. oktober 2014 På Radisson Blu Fredensborg Hotel Generalforsamling og årsmøde Dansk Byggeri Bornholm Torsdag den 2. oktober 2014 På Radisson Blu Fredensborg Hotel Invitation til Den årlige generalforsamling og årsmøde På vegne af bestyrelsen for Dansk

Læs mere

PROGRAM ERHVERVSTRÆF 2018 ERHVERVSUDVIKLING PROGRAM ERHVERVSTRÆF SAMMENHÆNGENDE ERHVERVSINDSATSER 16. maj 2018 København

PROGRAM ERHVERVSTRÆF 2018 ERHVERVSUDVIKLING PROGRAM ERHVERVSTRÆF SAMMENHÆNGENDE ERHVERVSINDSATSER 16. maj 2018 København ERHVERVSUDVIKLING ERHVERVSTRÆF 2018 ERHVERVSTRÆF 2018 SAMMENHÆNGENDE ERHVERVSINDSATSER 16. maj 2018 København 2 Indledning INDLEDNING KL inviterer til Erhvervstræf onsdag den 16. maj 2018. er et maskinrum

Læs mere

FAGLIGHED, FANTASI OG FÆLLESSKAB FORÅRSCAMP PÅ TO FANTASTISKE DAGE OG EN NAT PÅ HÅRSLEV EFTERSKOLE. Læs mere på www.haarslevefterskole.

FAGLIGHED, FANTASI OG FÆLLESSKAB FORÅRSCAMP PÅ TO FANTASTISKE DAGE OG EN NAT PÅ HÅRSLEV EFTERSKOLE. Læs mere på www.haarslevefterskole. FAGLIGHED, FANTASI OG FÆLLESSKAB FORÅRSCAMP PÅ TO FANTASTISKE DAGE OG EN NAT PÅ HÅRSLEV EFTERSKOLE Læs mere på www.haarslevefterskole.dk IDRÆT / DRAMA / FRILUFTSLIV MUSIK / MEDIE / KREATIV HÅRSLEV EFTERSKOLES

Læs mere

Danish Farmers Abroad s studietur til Rusland 6-12. Oktober 2013.

Danish Farmers Abroad s studietur til Rusland 6-12. Oktober 2013. 0000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 Danish Farmers Abroad s studietur til Rusland 6-12. Oktober 2013. Program edition: 13 10 05 Subtitel: Large scale farming in Russia Søndag den

Læs mere

estate VIDEN Udvikling af senior- og plejeboliger - byggeri til fremtidens beboere mod 2030

estate VIDEN Udvikling af senior- og plejeboliger - byggeri til fremtidens beboere mod 2030 estate VIDEN Udvikling af senior- og plejeboliger - byggeri til fremtidens beboere mod 2030 OVERTEGNET Der er desværre ikke flere ledige pladser. Hvis du ønsker at blive skrevet på venteliste, så skriv

Læs mere

10 aktuelle ansættelsesretlige temaer

10 aktuelle ansættelsesretlige temaer Invitation til morgenmøde 10 aktuelle ansættelsesretlige temaer Under overskriften 10 aktuelle ansættelsesretlige temaer inviterer vi arbejdsgiversiden til morgenmøder med fokus på det arbejds- og ansættelsesretlige

Læs mere

Dansk Politiidrætsforbund Arrangør: Horsens PI. MTB Sommercup. 3. afd. 23. august 2018

Dansk Politiidrætsforbund Arrangør: Horsens PI. MTB Sommercup. 3. afd. 23. august 2018 Dansk Politiidrætsforbund Arrangør: Horsens PI MTB Sommercup 3. afd. 23. august 2018 Hej alle MTB ere Hjertelig velkommen til Sydøstjyllands politikreds, hvor Horsens PI afholder deres årlige MTB løb i

Læs mere

Baggrund undersøgende forprojekt

Baggrund undersøgende forprojekt Baggrund undersøgende forprojekt Hvem står bag forprojektet Partnere Hjørring Kommune Hirtshals Havn Hjørring ErhvervsCenter Støtte fra Region Nordjylland Endnu ikke helt færdig med at diskutere og konkludere

Læs mere

Executive Management uddannelse i forretningsudvikling & innovation. - Vil du være med? Strategi - Innovation - Ledelse - Forretningsudvikling

Executive Management uddannelse i forretningsudvikling & innovation. - Vil du være med? Strategi - Innovation - Ledelse - Forretningsudvikling Executive Management uddannelse i forretningsudvikling & innovation - Vil du være med? & Strategi - Innovation - Ledelse - Forretningsudvikling Dansk Mode & Textil og Aalborg Universitet præsenterer en

Læs mere

Referat Erhvervsudvalget's møde Torsdag den 10-03-2011 Kl. 15:00 Proces Support A/S

Referat Erhvervsudvalget's møde Torsdag den 10-03-2011 Kl. 15:00 Proces Support A/S Referat Erhvervsudvalget's møde Torsdag den 10-03-2011 Kl. 15:00 Proces Support A/S Deltagere: Henrik Nielsen, Bjarne Hansen, Christian Kaastrup, Grete Schødts Afbud: Morten Petersen Indholdsfortegnelse

Læs mere

RUNDT OM DEN NETBASEREDE UDDANNELSE

RUNDT OM DEN NETBASEREDE UDDANNELSE NETVÆRKET FOR NETBASEREDE PROFESSIONS- UDDANNELSER I UCC, UC SYDDANMARK OG VIA UC Inviterer til konferencen RUNDT OM DEN NETBASEREDE UDDANNELSE 1. DECEMBER 2011 Some rights reserved by magical-world http://www.flickr.com/photos/magical-world/

Læs mere

12. SEPTEMBER 2012 TAP-NETVÆRKSMØDE VEDR. INTERNAITIONAL FORSKERMOBILTIET TAP-NETVÆRKSMØDE VEDR. INTERNATIONAL FORSKERMOBILITET 12.

12. SEPTEMBER 2012 TAP-NETVÆRKSMØDE VEDR. INTERNAITIONAL FORSKERMOBILTIET TAP-NETVÆRKSMØDE VEDR. INTERNATIONAL FORSKERMOBILITET 12. TAP-NETVÆRKSMØDE VEDR. INTERNAITIONAL FORSKERMOBILTIET DAGENS PROGRAM 10:00 Velkomst 10:15 Nyt fra IAS 10:45 Nyt fra andre? 11:00 Kend din nabo networking ved bordene 11:30 Danne grupper til vidensdelingen

Læs mere

AALBORG KYST PARTNER 2016

AALBORG KYST PARTNER 2016 AALBORG KYST PARTNER 2016 SAMMEN SKABER VI YDERLIGERE VÆKST I TURISMEN VELKOMMEN SOM AALBORGKYST PARTNER 2016 Vækst & Værtskab FOR PARTNERE FOR IKKE-PARTNERE BasisPartner ANNONCERING ANNONCERING StorbyPartner

Læs mere

Tyskland nøglen til eksportsucces

Tyskland nøglen til eksportsucces Tyskland nøglen til eksportsucces Deltagelse fra 2195 kr. Husk 5. marts 2015 Lær vejen ind på det tyske marked af virksomheder, der allerede er der. Bliv inspireret af de kreative, og bliv klogere på de

Læs mere

Indhold: (Klik på teksten og gå direkte til artiklen). Initiativpris 2014 til Hirtshals Transport Center side 2

Indhold: (Klik på teksten og gå direkte til artiklen). Initiativpris 2014 til Hirtshals Transport Center side 2 Indhold: (Klik på teksten og gå direkte til artiklen). Initiativpris 2014 til Hirtshals Transport Center side 2 Erhverv Hjørring i ny og fremtrædende rolle side 4 Krone Vinduer kåret som Tag Fat-finalist

Læs mere

1. Godkendelse af beslutningsprotokol fra den 2. november 2018

1. Godkendelse af beslutningsprotokol fra den 2. november 2018 0-101-2-09 11. december 2018 NT s bestyrelse Referat fra mødet den 6. december 2018 Deltagere Bestyrelsen Nuuradiin S. Hussein, Aalborg Kommune Jørgen Rørbæk Henriksen, Region Nordjylland Carsten Andersen,

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

Referat af møde i Opgaveudvalg for Erhvervspolitik

Referat af møde i Opgaveudvalg for Erhvervspolitik GENTOFTE KOMMUNE Referat af møde i Opgaveudvalg for Erhvervspolitik Mødetidspunkt 20-10-2015 19:00 Mødeafholdelse Udvalgsværelse A & B Protokollen blev læst og mødet hævet kl.: 21:00 Tilstede: Søren B.

Læs mere