Nyt fra LightChannel.dk

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nyt fra LightChannel.dk"

Transkript

1 Kære venner, Nyt fra LightChannel.dk Først vil vi gerne sige tak for jeres støtte! Nu er LightChannel.dk blevet en realitet og vi glæder os til at optage de første programmer i det ny indviede studie. Indvielsen som blev holdt fredag den 28. august 2015 var godt besøgt og det var dejligt at så mange dukkede op i studiet til en højtidelig og festlig aften. Programmet blev vist online og der var ganske vidst lidt lyd problemer, men ellers fungerede teknikken fint og vi kunne nyde, at se effekten af studiets green-screen. Siden da er der arbejdet videre på forskellige tiltag, blandt andet de næste møder og lidt mere teknik i studiet. Det vil vi informere om her i Nyhedsbrevet.

2 Netværksmøde i Holland Der bliver afholdt møder hvert år, hvor medarbejderne på de forskellige Adventist ministries kan mødes og udveksle erfaringer. Vi fra LightChannel.dk var også med og her er et par billeder fra turen:

3 Vi havde en fantastisk tur. Det var opløftende at være sammen med andre søskende fra forskellige lande i Europa som brænder for forkyndelse af de tre engle budskaber. Hele sabbaten var vi samlet i den internationale SDA kirke i Haag sammen med David Gates og 450 deltagere fra Holland. Guds ånd talte til alle der var til stede gennem talerne med en kraftig opfordring til at gøre alt for at fremskynde Jesu genkomst gennem forskellige projekter med fokus på medie-evangelisme. Light Channel netværket vokser i Europa nu med en ny kanal i Bulgarien som skal sende både på bulgarsk og tyrkisk. Tyrkiet er et af de lande hvor det er svært at nå mennesker indefra idet lovgivningen generelt ikke tillader kristen forkyndelse. Med dette tiltag vil man kunne nå mennesker i Tyrkiet fra Bulgarien. Vi har også styrket samarbejdet hvor vi fremover vil kunne dele programmer, nyheder og musik fra et fælles sky netværk, som vi vil administrere i Danmark. Gæst i studiet Til indvielsen af studiet, havde vi skrevet at gæsterne skulle tage en stol med. Nu har vi også fået stole til publikum og der er plads til ca. 50 personer som nu kan sidde ned alle sammen, så næste gang du besøger studiet behøver du ikke at tage en stol med. Hvis du kunne tænke dig at være gæst i studiet, kan du tilmelde dig til vores venneliste, så du modtager nyhedsbrevet med dato og sted hver måned. Det er nemlig ikke alle programmer, som bliver optaget i studiet. Vi har fortsat brug for hjælpere til at styre de forskellige ting i teknikken, så hvis du gerne vil prøve at være med til at optage et program er du velkommen til at komme i studiet som arbejdende gæst. Som gæst i studiet er det vigtigt at huske på, at alle lyde kommer med i TV-optagelsen, så vi vil gerne have nogenlunde ro under optagelserne. Det er en god ide at sørge for at gå på toilettet inden optagelserne begynder, så man ikke skal rejse sig fra stolen, det kan jo larme! Det kan også være at du gerne vil stille spørgsmål til taleren og gerne vil have uddybet nogle af de ting der bliver sagt. Det vil vi gerne løse på den måde, at man kan stille spørgsmål til taleren i spisepausen, eller i spørgetiden hvor der er plads til debat og uddybning sidst på dagen. Debatten vil vi måske optage og sende som et ekstra program hvis det viser sig at være en succes. Hvis man ikke ønsker at komme på TV kan man skrive spørgsmålet på et stykke papir og så vil en studievært stille spørgsmålet.

4 Potluck - spis sammen med månedens gæst At deltage i spisningen i studiet er frivilligt og alle som deltager i spisningen må tage en lille ret mad med, som kan deles med de andre gæster. Det kaldes Potluck! Vi gør opmærksom på, at maden som serveres skal være vegetarisk eller vegan, da en del af vores gæster er vegetarer eller plantespisere. Facebook Du kan også følge os på Facebook, hvor vi har links til de seneste optagelser og helt friske nyheder om hvad der sker her og ude i verden.

5 Planlagte optagelser og events i Oktober 22. oktober kl. 15:00-17:30 Derrol Sawyer Sang på torvet i City2, Høje Tåstrup 23. oktober kl. 19:00 Derrol Sawyer Koncert i studiet 24. oktober kl. 10:00-12:00 Bibelstudium kl. 11:15 kl. 12:30 Gudstjeneste - Derrol Sawyer Om musikken Potluck - Spisning Tag noget mad med og bliv og vær med til eftermiddagsprogrammet Kl. 15:00 Kl. 16:00 16:30 Derrol Sawyer Musikkens indflydelse i livet Spørgsmål til Derrol Sawyer 30. oktober kl. 19:00 Abel Struksnes taler om Luther i studiet 31. oktober kl. 10:00 Bibelstudium Kl. 11:15 kl. 12:30 Abel Struksnes taler om Luther i studiet Potluck (Spisning) Tag noget mad med og bliv og vær med til eftermiddagsprogrammet Kl. 15:00 Abel Struksnes taler om Luther i studiet Kl. 16:00 16:30 Spørgsmål til Abel Struksnes

6 Derrol Sawyer Vi har fået lov at optage en lille koncert i City 2 hvor Derrol Sawyer vil synge og spille for et forhåbentlig stort publikum. Hvis du har lyst til at være med til at dele visitkort og flyers ud til denne event, så meld dig til på Facebook, eller skriv en mail til info@lightchannel.dk. Hvis du skal ud og handle torsdag eftermiddag, så kom til City2 og oplev den gode stemning sammen med Derrol Sawyer og LightChannel torsdag den 22. oktober fra klokken 15:00 17:30. Vi vil være ved den lille scene ved Føtex indgangen. Fredag vil vi være i studiet kl. 19:00 hvor vi vil nyde sabbatens første timer sammen. Det foregår med en lille koncert og andagtsstund ved Derrol Sawyer. Det vil være en god anledning til at invitere venner med i studiet. I slutningen af nyhedsbrevet, har vi lavet en invitation, som du kan printe og give til venner/bekendte og dem du møder på din vej. Abel Struksnes Månedens gæst er fra Norge og det er Abel Struksnes, som vil tale om Luther. Vi bliver informeret grundigt om hvad Luther stod for og hvor vi nu har bevæget os hen siden Luther slog sine teser op på kirkedøren i Wittenberg Slotskirke den 31. oktober 1517, for snart 500 år siden. Denne handling førte til de voldsomme begivenheder i Europa, der kendes som Reformationen. Planlagte optagelser og events i November 27. november 19:00 Henrik og Alexander Jensen 28. november 10:00 Bibelstudium 11:15 Gudstjeneste Henrik og Alexander Jensen 12:30 Potluck (Spisning) 15:00 Henrik og Alexander Jensen 15:45 Solnedgangs andagt 16:00 Spørgetime Vi vil informere nærmere om emnet for Henrik og Alexanders møder i næste nyhedsbrev.

7 Vi gør opmærksom på, at alle tidspunkter i programmet kan variere og henviser til information på vores hjemmeside og Facebook i forhold til ændringer i programmet. Der kan være sekvenser eller noget som skal ændres i optagelserne når vi er i studiet. Derfor tager vi forbehold for at tidspunkterne i programmet kan variere min. Vi tilstræber dog at holde de fastlagte tider. Frivillige gaver Hvis man ønsker at give en frivillig gave når man besøger studiet, kan vi informere, at gaven vil gå til rejseudgifter for vores gæster i studiet. Evt. overskud går til driften af LCDK. Alle kan hjælpe Vi vil gerne takke og lovprise Gud for hans trofasthed, at han gentagne gange viser, at han ønsker at dette projekt skal gennemføres! Igen, tusind tak til alle jer, som på en eller anden måde har bidraget, enten økonomisk, eller rent praktisk eller ved at uddele vores visitkort! LCDK er et projekt som udelukkende er støttet af frivillige gaver og bygger på den tro at Gud vil støtte os med de midler og kræfter som der er brug for til rette tid. Hvis det er nogen, der kunne tænke sig at være med til optagelser i studiet, så vil vi modtage hjælpen med kyshånd. Har du desuden en ide til nogle programmer, så giv endelig lyd fra dig. Måske brænder du selv for at præsentere noget? Er der nogen emner du gerne vil høre mere om, så skriv til os og vi vil se hvornår vi kan planlægge taler som fortælle dig det du har brug for at høre. Foruden at producere egne programmer, vil vi stadigvæk oversætte nogle af de udvalgte engelske forkyndende udsendelser, som indeholder den nuværende sandhed for den tid vi lever i! Her har vi stadigvæk brug for oversættere, sig til, hvis du kan - eller kender nogen!

8 Vores opgave Tiden er kort venner og vi er et privilegeret folk, som har fået en fantastisk indsigt i hvad der kommer til at ske inden Jesus snart kommer tilbage. Dette kan vi ikke holde for os selv! Vi er nødt til at dele det med den dansktalende befolkning, således at de får en chance for at tage et valg om at følge Jesus - og ikke Dyret! I løbet af de sidste dage er paven kommet ud med sit sidste hyrdebrev, hvor søndagen har fået en meget fremtrædende rolle i forhold til at løse verdens klimaproblem. Os der kender profetierne kan jo fryde os over, at der igen komme nye tegn på at Jesu genkomst er nært forestående. Men de fleste mennesker ved intet om dette. Skal disse mennesker gå fortabt, når vi har sandheden for vor tid? Tak for at du vil tage Lightchannel Danmark med i dine bønner, og for at du vil overveje hvilken opgave DU kan udfylde her i slutningen af verdenshistorien. På vegne af LightChannel.dk Michael Similié

9 Invitation til koncert med Derrol Sawyer i Lightchannels Studio Torsdag den 22. oktober 2015 kl :30 i CITY2, Høje Tåstrup Fredag den 23. oktober 2015 kl. 19:00 Lørdag den 24. oktober 2015 kl. 11:15 & kl. 15:00 Adressen er: Bøgeskovvej 5, 3490 Kvistgård Kør ind i gården, efter ca. 50 meter er der et hul i bygningen på venstre side, hvor der står LightChannel på bygningen. Indgangen til studiet ligger længst ned i bunden, til venstre. Vi glæder os til at se dig! Med venlig hilsen LightChannel.dk