Referat Organisationsbestyrelsesmøde torsdag d. 19. juni på ejendomskontoret kl. 15:00

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat Organisationsbestyrelsesmøde torsdag d. 19. juni på ejendomskontoret kl. 15:00"

Transkript

1 Referat Organisationsbestyrelsesmøde torsdag d. 19. juni på ejendomskontoret kl. 15:00 Birkerød d. 2. juli 2014 Bestyrelsesmedlem Bjarke Christensen (formand) BC Carsten Wolff (næstformand) CW Curt Carlsen (referent) CC Anette Fongemie (kasserer) AF Michael Skotte MS Louise Koch LK Torben Berg TB Bestyrelsessuppleant Søren Howard Christiansen SHC Natascha Rye Jensen NRJ Ejendomskontoret Stig Christiansen SC Eksterne deltagere fra KAB Christian Fries Bettina Jarl Darlslund Farida Zarei CF BJD FZ Afbud Anette og Michael Selskabet: 1. Valg af dirigent CW 2. Valg af referent Christian 3. Godkendelse af dagsorden ok 4. Godkendelse af referat Referatet fra organisationsbestyrelsens møde den 8. maj 2014 er fremsendt til organisationsbestyrelsen med anmodning om eventuelle kommentarer. Der er ikke i den mellemliggende periode fremkommet bemærkninger til referatet, hvorfor dette fremlægges til godkendelse, underskrift og indsættelse i protokollen. Indstilling: Organisationsbestyrelsen godkender referatet, som efterfølgende underskrives af formanden. Organisationsbestyrelsen godkendte referatet uden bemærkninger. 5. Revisionsprotokol I henhold til bestemmelserne i "Bekendtgørelse om drift af almene boliger m.v. 93, stk. 5, fremlægges selskabets revisionsprotokol til påtegning. Der er ikke tilført revisionsprotokollen yderligere siden sidste møde. Indstilling: Organisationsbestyrelsen tager revisionsprotokollen til efterretning. Revisionsprotokollen blev taget til efterretning.

2 Sager til beslutning: 6. Afdelingernes driftsbudgetter pr. 1. januar 2015 Eskemosepark I Driftsbudgettet balancerer med kr. og slutter med en nødvendig merindtægt på kr. svarende til en lejeforhøjelse på 1,63 % af den nuværende leje. Eskemosepark II Driftsbudgettet balancerer kr. og slutter med balance. Eskemosepark III Driftsbudgettet balancerer med kr. og slutter med en nødvendig merindtægt på kr. svarende til en lejeforhøjelse på 1,88 % af den nuværende leje. Eskemosepark IV - Børneinstitution Driftsbudgettet balancerer med kr. og slutter med balance. Eskemosepark V Driftsbudgettet balancerer med kr. og slutter med balance. Bilag 6: Driftsbudgetter På mødet redegøres for forslag til opgørelse af henholdsvis indtægter og udgifter for garagelejemål. Indstilling: Organisationsbestyrelsen godkender afdelingernes budgetter. Organisationsbestyrelsen besluttede at opjustere henlæggelsesniveauet for afdeling I med kr. at sikre en mere jævnt stigende udvikling. For afdeling II blev det besluttet, at der snarest muligt skal træffes beslutning omkring udskiftning af tagene på erhvervslejemålene, og herunder eventuel beslutning om lånoptagning til finansiering. For afdeling III blev det besluttet, at henlæggelserne sættes op til kr., således at huslejestigningen bliver 3,04 %. Med disse ændringer blev afdelingernes budgetter godkendt. Derudover blev forslag til opgørelse over henholdsvis indtægter og udgifter for garagelejemålene præsenteret, og organisationsbestyrelsen tog positivt imod oplægget. Ekstra omkostninger ved udarbejdelsen af opgørelserne lægges oveni garage-udgifterne. Opgørelsen skal tilføjes samlet antal garager, og endelig blev det besluttet, at fordelingsnøglen ændres, så udgifterne fordeles pr. garagelejemål, og ikke ud fra m2.

3 7. Generalforsamlingen opsamling På selskabets generalforsamling den 27. maj 2014 blev organisationsbestyrelsens forslag vedrørende henholdsvis altankasser, skiltning om trykflasker og paraboler godkendt. Derudover var der opbakning til miljøudvalget. Indstilling: Organisationsbestyrelsen drøfter eventuelt behov for opfølgning på resultaterne og det videre forløb. Organisationsbestyrelsen fastslog, at der blev fulgt op på beslutningerne umiddelbart efter generalforsamlingen. 8. Tilkøb af garantikapital udvidelse af medlemmer af KAB s repræsentantskab Alle boligorganisationer har i dag ret til 1 repræsentant i KAB s repræsentantskab, uanset om boligorganisationen har erhvervet sig garantikapital. Efter anmodning fra organisationsbestyrelsen fremsættes forslag om tilkøb af garantikapital i KAB, som medfører en udvidelse af antallet af Eskemoseparks medlemmer af repræsentantskabet. Reglerne er således, at indskydes der garantikapital for minimum kr. kan garanten vælge 1 yderligere repræsentant for boligselskabet. Eskemosepark har i dag ikke indskudt garantikapital og er derfor alene berettiget til 1 repræsentant i KAB s repræsentantskab. Indstilling: Det indstilles, at organisationsbestyrelsen indskyder kr. i garantikapital, hvilket vil medføre 1 ekstra plads i KABs repræsentantskab. 9. Lukket punkt Organisationsbestyrelsen vedtog at tilkøbe 1 ekstra plads i KAB s repræsentantskab, og Carsten Wolff blev valgt til den ledige plads. Udgiften dækkes af dispositionsfonden. Sager til orientering: 10. Tilbud om konfliktmægling KAB har pr. 1. marts 2014, som en del af projektet En hånd til alle ansat en konfliktmægler til at løse konflikter mellem beboere. Der er i første omgang tale om et forsøgsprojekt i 1 år. Hvis det bliver en succes, vil KAB arbejde for at gøre ordningen til et permanent tilbud til boligorganisationerne. I forsøgsperioden, der løber fra den 1. marts 2014 til den 1. marts 2015, finansieres forsøget gennem projektet En hånd til alle. I forsøgsperioden er målgruppen for indsatsen afgrænset til beboere og håndtering af nabokonflikter. Konfliktmægling er et tilbud til beboere i konflikt. Det er således frivilligt, om man vil deltage. Konfliktmægleren ringer derfor typisk til parterne i konflikten og spørger, om de vil deltage i et konfliktmæglingsmøde. På mødet får hver part mulighed for at fortælle deres version af sagen, og parterne indgår om muligt en aftale om, hvordan de vil håndtere konflikten. Det er parterne selv, der bestemmer, hvordan konflikten skal løses, og hvad en eventuel aftale skal indeholde.

4 Konfliktmægleren er placeret i KAB s juraområde, så man sikrer sammenhæng til den øvrige behandling af beboerklager. Hvis beboere vil høre mere om tilbuddet, kan de enten kontakte deres lokale ejendomskontor eller afdelingens driftschef. Ønsker beboeren at gøre brug af en konfliktmægler, vil enten personalet på ejendomskontoret eller driftschefen kontakte KAB s juraområde, der herefter varetager den videre visitering til konfliktmægleren. Beboere kan derved ikke selv rette direkte henvendelse til konfliktmægleren. Generelt kan det nævnes, at der er rigtig gode erfaringer med brug af en konfliktmægler til håndtering af konflikter. Der er en informationspjece om tilbuddet på vej, som vil blive omdelt til de lokale ejendomskontorer. Indstilling: Organisationsbestyrelsen tager orienteringen til efterretning. Organisationsbestyrelsen tog positivt imod tilbuddet og projektet, og besluttede sig for at deltage, samt gennemføre en evaluering efter 1 års varighed. 11. Ældre-/handicapkode på intern opnotering i afdelingen I almene boligafdelinger har beboere med behov for en ældre- eller handicapvenlig bolig i henhold til lovgivningen særlige muligheder for at flytte til en bolig, der kan imødekomme disses behov. I praksis håndteres dette ved, at beboere med særlige behov har mulighed for at få tilknyttet en ældre-/handicapkode på deres interne opnotering i afdelingen. KAB modtager en del henvendelser om denne mulighed, og der er derfor udarbejdet et notat, der nærmere beskriver, hvordan ordningen administreres samt kriterier for tildeling. Bilag 10: Notat Ældre-/handicapkode Indstilling: Organisationsbestyrelsen tager vedlagte bilag til efterretning. Organisationsbestyrelsen tog orienteringen til efterretning og bemærkede, at det er vigtigt, at der følges op på arbejdsgangene i den konkrete håndtering af ændringerne. 12. Mødedatoer i 2014 Organisationsbestyrelsesmøder Organisationsbestyrelsesmøde den 4. december 2014 Afdelingsmøder Afdelingsmøde den 8. september Eventuelt Henriette Bærentsen, Rudersdal Kommune, mangler at indkalde til styringsdialogmøde. Det skulle afholdes i juni. KAB rykker kommunen for

5 indkaldelse. Stig fortalte om, at projektet omkring parkeringspladser ser ud til at blive realiseret. Der har været dialog med kommunen omkring etablering af 20 parkeringspladser. Eskemosepark overtager til gengæld vedligeholdelse af græsarealer mellem stien og Nørrevang. Kommunen finansierer således de 20 pladser. Den 26. juni besøger adm. direktør for KAB, Jens Elmelund Sørensen, Eskemosepark. Curt fortalte, at miljøudvalget har holdt sit første møde. Der er udarbejdet referat af mødet. De kigger blandt andet på el-biler og el-standere. Der er aftalt møde med Clever i den forbindelse. Torsdag den 4. september afholdes møde omkring beregning af scenarier for sammenlægning af afdelinger. På mødet deltager Christian Fries og Farida Zarei KAB, og Carsten Wolff og Torben Berg, Eskemosepark, kl i Eskemosepark.

Referat Bestyrelsesmøde tirsdag d. 19. juni 2012 på ejendomskontoret kl. 15:00

Referat Bestyrelsesmøde tirsdag d. 19. juni 2012 på ejendomskontoret kl. 15:00 Referat Bestyrelsesmøde tirsdag d. 19. juni 2012 på ejendomskontoret kl. 15:00 Birkerød d. 4. juli 2012 Bestyrelsesmedlem Bjarke Christensen (formand) BC Curt Carlsen (næstformand) CC Anette Fongemie (kasserer)

Læs mere

Referat Organisationsbestyrelsesmøde d. 29. juni 2016 på ejendomskontoret kl. 15:00

Referat Organisationsbestyrelsesmøde d. 29. juni 2016 på ejendomskontoret kl. 15:00 Referat Organisationsbestyrelsesmøde d. 29. juni 2016 på ejendomskontoret kl. 15:00 Bestyrelsesmedlem Bjarke Christensen (formand) BC Curt Carlsen (næstformand) CC Anette Fongemie (kasserer) AF Lene S.

Læs mere

Referat Organisationsbestyrelsesmøde onsdag d. 5. maj 2015 på ejendomskontoret kl. 15:00

Referat Organisationsbestyrelsesmøde onsdag d. 5. maj 2015 på ejendomskontoret kl. 15:00 Birkerød d.19. maj 2015 Referat Organisationsbestyrelsesmøde onsdag d. 5. maj 2015 på ejendomskontoret kl. 15:00 Bestyrelsesmedlem Bjarke Christensen (formand) BC Carsten Wolff (næstformand) CW Curt Carlsen

Læs mere

Dagsorden Organisationsbestyrelsesmøde onsdag d. 18. juni 2015 i bestyrelsens lokale kl. 15:00

Dagsorden Organisationsbestyrelsesmøde onsdag d. 18. juni 2015 i bestyrelsens lokale kl. 15:00 Birkerød d.1. juli 2015 Dagsorden Organisationsbestyrelsesmøde onsdag d. 18. juni 2015 i bestyrelsens lokale kl. 15:00 Bestyrelsesmedlem Bjarke Christensen (formand) BC Carsten Wolff (næstformand) CW Curt

Læs mere

Dagsorden organisationsbestyrelsesmøde torsdag d. 20. juni, på ejendomskontoret kl. 15:00

Dagsorden organisationsbestyrelsesmøde torsdag d. 20. juni, på ejendomskontoret kl. 15:00 Dagsorden organisationsbestyrelsesmøde torsdag d. 20. juni, på ejendomskontoret kl. 15:00 Birkerød d. 2. juli 2013 Bestyrelsesmedlem Bjarke Christensen (formand) BC Carsten Wolff (næstformand) CW Curt

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde den 18. juni 2015, kl Bestyrelsens lokale, Eskemosegårds Allé 2, 3460 Birkerød

Organisationsbestyrelsesmøde den 18. juni 2015, kl Bestyrelsens lokale, Eskemosegårds Allé 2, 3460 Birkerød Organisationsbestyrelsesmøde den 18. juni 2015, kl. 15.00 Bestyrelsens lokale, Eskemosegårds Allé 2, 3460 Birkerød Til stede Bjarke J. Christensen, Torben Berg, Louise Koch, Curt Carlsen, Stig Torben Christiansen

Læs mere

Referat Organisationsbestyrelsesmøde torsdag d. 9. maj 2019 i mødelokalet på ejendomskontoret kl. 16:00

Referat Organisationsbestyrelsesmøde torsdag d. 9. maj 2019 i mødelokalet på ejendomskontoret kl. 16:00 Referat Organisationsbestyrelsesmøde torsdag d. 9. maj 2019 i mødelokalet på ejendomskontoret kl. 16:00 Birkerød d. 10. maj 2019 Bestyrelsesmedlemmer Bjarke Christensen (formand) BC Curt Carlsen (næstformand

Læs mere

Referat Organisationsbestyrelsesmøde 22. juni2017 på ejendomskontoret

Referat Organisationsbestyrelsesmøde 22. juni2017 på ejendomskontoret Referat Organisationsbestyrelsesmøde 22. juni2017 på ejendomskontoret Birkerød d. 5. juli 2017 Bestyrelsesmedlemmer Bjarke Christensen (formand) BC Curt Carlsen (næstformand) CC Anette Fongemie (kasserer)

Læs mere

Referat Organisationsbestyrelsesmøde torsdag den 29. november 2018 i mødelokalet på ejendomskontoret kl. 15:30

Referat Organisationsbestyrelsesmøde torsdag den 29. november 2018 i mødelokalet på ejendomskontoret kl. 15:30 Birkerød d. 4. december 2018 Referat Organisationsbestyrelsesmøde torsdag den 29. november 2018 i mødelokalet på ejendomskontoret kl. 15:30 Bestyrelsesmedlemmer Bjarke Christensen (formand) BC Curt Carlsen

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde torsdag d. 16. august 2012 på ejendomskontoret kl. 16.

Referat Bestyrelsesmøde torsdag d. 16. august 2012 på ejendomskontoret kl. 16. Birkerød d. 17. august 2012 Referat Bestyrelsesmøde torsdag d. 16. august 2012 på ejendomskontoret kl. 16. Bestyrelsesmedlem Christensen (formand) BC Curt Carlsen (næstformand) CC Anette Fongemie (kasserer)

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde onsdag d. 3. december 2012 på ejendomskontoret kl. 15:00.

Referat Bestyrelsesmøde onsdag d. 3. december 2012 på ejendomskontoret kl. 15:00. Birkerød d. 21. december 2012 Referat Bestyrelsesmøde onsdag d. 3. december 2012 på ejendomskontoret kl. 15:00. Bestyrelsesmedlem Bjarke Christensen (formand) BC Curt Carlsen (næstformand& sekretær) CC

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Jørgen Cramer, formand Bente Christoffersen, næstformand Bent Puggaard John Würfel

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Jørgen Cramer, formand Bente Christoffersen, næstformand Bent Puggaard John Würfel Jægerspris Boligselskab Referat af organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag den 25. september 2012 kl. 17.00 i fælleshuset, Mølleparken 18, 3630 Jægerspris Dagsorden: 1 Godkendelse af referat... 2 2 Jægerspris

Læs mere

Referat Organisationsbestyrelsesmøde torsdag d. 10. januar 2019 i mødelokalet på ejendomskontoret kl. 16:30

Referat Organisationsbestyrelsesmøde torsdag d. 10. januar 2019 i mødelokalet på ejendomskontoret kl. 16:30 Birkerød d. 16. januar 2019 Referat Organisationsbestyrelsesmøde torsdag d. 10. januar 2019 i mødelokalet på ejendomskontoret kl. 16:30 Bestyrelsesmedlemmer Bjarke Christensen (formand) BC Curt Carlsen

Læs mere

Referat af generalforsamling d

Referat af generalforsamling d Referat af generalforsamling d. 21.5.2012 Birkerød d. 20. juni 2012 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg og referent 3. Aflæggelse af bestyrelsens årsberetning for perioden 1. maj 2011

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde den 25. august 2015, kl. 10.00 Baunehøjparken 32 A, 4040 Jyllinge

Organisationsbestyrelsesmøde den 25. august 2015, kl. 10.00 Baunehøjparken 32 A, 4040 Jyllinge Organisationsbestyrelsesmøde den 25. august 2015, kl. 10.00 Baunehøjparken 32 A, 4040 Jyllinge Til stede: Fra KAB: Afbud fra: Indholdsfortegnelse Selskabet:... 3 1. Godkendelse af referat efter organisationsbestyrelsesmøde

Læs mere

Referat Organisationsbestyrelsesmøde onsdag d. 8. maj på KAB, Studiestræde 38, 3. sal. Mødelokale 3 kl. 15:00

Referat Organisationsbestyrelsesmøde onsdag d. 8. maj på KAB, Studiestræde 38, 3. sal. Mødelokale 3 kl. 15:00 Birkerød d. 27. maj 2014 Referat Organisationsbestyrelsesmøde onsdag d. 8. maj på KAB, Studiestræde 38, 3. sal. Mødelokale 3 kl. 15:00 Bestyrelsesmedlem Bjarke Christensen (formand) BC Carsten Wolff (næstformand)

Læs mere

Referat Organisationsbestyrelsesmøde mandag d. 4. marts 2019 i mødelokalet på ejendomskontoret kl. 16:30

Referat Organisationsbestyrelsesmøde mandag d. 4. marts 2019 i mødelokalet på ejendomskontoret kl. 16:30 Birkerød d. 7. marts 2019 Referat Organisationsbestyrelsesmøde mandag d. 4. marts 2019 i mødelokalet på ejendomskontoret kl. 16:30 Bestyrelsesmedlemmer Bjarke Christensen (formand) BC Curt Carlsen (næstformand

Læs mere

Referat af organisationsbestyrelsesmøde 6. juni2017 på ejendomskontoret kl. 16:30

Referat af organisationsbestyrelsesmøde 6. juni2017 på ejendomskontoret kl. 16:30 Referat af organisationsbestyrelsesmøde 6. juni2017 på ejendomskontoret kl. 16:30 Birkerød d. 9. juni 2017 Bestyrelsesmedlemer Bjarke Christensen (formand) BC Curt Carlsen (næstformand) CC Anette Fongemie

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde den 27. august 2013, kl. 10.00 i fælleshuset Baunehøjparken 32 A, 4040 Jyllinge

Organisationsbestyrelsesmøde den 27. august 2013, kl. 10.00 i fælleshuset Baunehøjparken 32 A, 4040 Jyllinge #JobInfo Criteria=KABside1# Referat Organisationsbestyrelsesmøde den 27. august 2013, kl. 10.00 i fælleshuset Baunehøjparken 32 A, 4040 Jyllinge Til stede: Leif Tingvad, Connie Poulsen, Eivind Poulsen,

Læs mere

Køge Boligselskab. Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 2-2013 Langelandsvej 32, kl. 19.00 Onsdag den 13. februar 2013

Køge Boligselskab. Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 2-2013 Langelandsvej 32, kl. 19.00 Onsdag den 13. februar 2013 Køge Boligselskab Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 2-2013 Langelandsvej 32, kl. 19.00 Onsdag den 13. februar 2013 Pkt. 5. Selskabets udlejning 4 Pkt. 6. Selskabets dispositionsfond og trækningsret

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde den 25. juni 2013, kl. 10.00 i fælleshuset Mølleengen, Mølleengen 64, 4040 Jyllinge

Organisationsbestyrelsesmøde den 25. juni 2013, kl. 10.00 i fælleshuset Mølleengen, Mølleengen 64, 4040 Jyllinge #JobInfo Criteria=side1# Dagsorden Organisationsbestyrelsesmøde den 25. juni 2013, kl. 10.00 i fælleshuset Mølleengen, Mølleengen 64, 4040 Jyllinge Tilstede: Fra : Afbud fra: Indholdsfortegnelse Selskabet:...

Læs mere

Ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde den 28. april 2016, kl. 16.30, i Beboerlokalet, Lundtoftegårdsvej 29, st. tv. 2800 Kgs.

Ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde den 28. april 2016, kl. 16.30, i Beboerlokalet, Lundtoftegårdsvej 29, st. tv. 2800 Kgs. Ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde den 28. april 2016, kl. 16.30, i Beboerlokalet, Lundtoftegårdsvej 29, st. tv. 2800 Kgs. Lyngby Til stede: Afbud fra: Fra KAB: Indholdsfortegnelse Selskabet:...

Læs mere

Referat. Den 16. januar 2015

Referat. Den 16. januar 2015 Referat Den 16. januar 2015 Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 6. januar 2015

Læs mere

Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 6. marts 2013 kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe.

Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 6. marts 2013 kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe. Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 6. marts 2013 kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe. Dagsorden: side 1 Godkendelse af referat... 2 2 Nibe Ældreboligselskab...

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde den 9. juni 2015, kl. 10.00 i fælleshuset Mølleengen, Mølleengen 64, 4040 Jyllinge

Organisationsbestyrelsesmøde den 9. juni 2015, kl. 10.00 i fælleshuset Mølleengen, Mølleengen 64, 4040 Jyllinge Organisationsbestyrelsesmøde den 9. juni 2015, kl. 10.00 i fælleshuset Mølleengen, Mølleengen 64, 4040 Jyllinge Tilstede: Fra KAB: Leif Tingvad, Eivind Poulsen, Grete Andersen, Hanne Olesen, Connie Poulsen,

Læs mere

Referat af generalforsamling den 27.5.2014

Referat af generalforsamling den 27.5.2014 Referat af generalforsamling den 27.5.2014 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg og referent 3. Aflæggelse af bestyrelsens beretning for perioden 1. maj 2013 til 30. april 2014. 4. Endelig

Læs mere

Ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde den 6. marts 2012, kl. 16.30 Administrationskontoret, Sportsvej 10

Ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde den 6. marts 2012, kl. 16.30 Administrationskontoret, Sportsvej 10 Referat Ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde den 6. marts 2012, kl. 16.30 Administrationskontoret, Sportsvej 10 Til stede: Bente Roskvist, Bent Nielsen, Niels Peter Frandsen, David Nielsen-Ourø

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde torsdag den 28. april 2016, kl. 17.00 Hvidovreparkens beboerlokale, Hvidovregade 18B, Hvidovre

Organisationsbestyrelsesmøde torsdag den 28. april 2016, kl. 17.00 Hvidovreparkens beboerlokale, Hvidovregade 18B, Hvidovre Organisationsbestyrelsesmøde torsdag den 28. april 2016, kl. 17.00 Hvidovreparkens beboerlokale, Hvidovregade 18B, Hvidovre Organisationsbestyrelsen: Formand Carsten Groth-Rasmussen, næstformand Mogens

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Boligselskabet Birkebo på Bistrupvej 103, 3460 Birkerød.

Referat af bestyrelsesmøde i Boligselskabet Birkebo på Bistrupvej 103, 3460 Birkerød. Referat af bestyrelsesmøde i Boligselskabet Birkebo på Bistrupvej 103, 3460 Birkerød. mandag den 27.april 2015 kl. 17.00 Deltagere: Bent Nielsen Jette Hansen Susanne Karlsson Birgitte Pedersen Morten Wulff-

Læs mere

Referat Organisationsbestyrelsesmøde 25. november 2016 I bestyrelsens mødelokale, på ejendomskontoret kl. 15:30

Referat Organisationsbestyrelsesmøde 25. november 2016 I bestyrelsens mødelokale, på ejendomskontoret kl. 15:30 Birkerød d. 14. december 2016 Referat Organisationsbestyrelsesmøde 25. november 2016 I bestyrelsens mødelokale, på ejendomskontoret kl. 15:30 Bestyrelsesmedlem Bjarke Christensen (formand) BC Curt Carlsen

Læs mere

Øvrige deltagere: Fra Domea, kundechef Mikki Frandsen. Referent. Regionsdirektør Erik Lønne.

Øvrige deltagere: Fra Domea, kundechef Mikki Frandsen. Referent. Regionsdirektør Erik Lønne. Boligselskabet af 1964 i Hjørring Referat af organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 22. september 2014 kl. 16.00 i bestyrelseslokalet, St. Kirkestræde 17 B, 9800 Hjørring. side 1 Godkendelse af referat...

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Johan Leo, medlem Lis Leth, medlem Marie Jørgensen, medlem Else Pedersen, medlem

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Johan Leo, medlem Lis Leth, medlem Marie Jørgensen, medlem Else Pedersen, medlem Ramsø Ældreboligselskab (Toftehøjen) Referat af organisationsbestyrelsesmøde Mandag den 20. august 2012 kl. 10.00 På Toftehøjen, Toftehøjvej 20, 4130 Viby Sj., Opholdsstuen. Dagsorden: 1 Godkendelse af

Læs mere

Repræsentantskabsmøde torsdag den 29. november 2012, kl. 19.00 i Hvidovreparkens selskabslokaler, Hvidovregade 18 B, Hvidovre

Repræsentantskabsmøde torsdag den 29. november 2012, kl. 19.00 i Hvidovreparkens selskabslokaler, Hvidovregade 18 B, Hvidovre Referat Repræsentantskabsmøde torsdag den 29. november 2012, kl. 19.00 i Hvidovreparkens selskabslokaler, Hvidovregade 18 B, Hvidovre Til stede: Annette Ploug Pihl, Birgit Bilstrup, Carsten Groth-Rasmussen,

Læs mere

Referat Den 6. oktober 2015. Glostrup, den 8. oktober 2015

Referat Den 6. oktober 2015. Glostrup, den 8. oktober 2015 Glostrup, den 8. oktober 2015 Referat Den 6. oktober 2015 Boligselskabet Hjem Mødeart: Bestyrelsesmøde i organisationsbestyrelsen Mødested: Afdeling: Advokat Mads Thyregod Mødetid kl. 17.00 Hammerensgade

Læs mere

I mødet deltog fra repræsentantskabet: Mogens Mikkelsen afd. 30-17 Laurits Larsen afd. 30-25 Elly Standly afd. 30-25 Knud Holst afd.

I mødet deltog fra repræsentantskabet: Mogens Mikkelsen afd. 30-17 Laurits Larsen afd. 30-25 Elly Standly afd. 30-25 Knud Holst afd. Boligselskabet Nykøbing Mors Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde, Mandag den 22. februar 2016 kl. 15.00, i gildesalen Fuglsøparken 20, 7900 Nykøbing Mors side 1 Godkendelse af referat... 2

Læs mere

Repræsentantskabsmøde den 24. november 2014, kl. 18.30 Selskabslokalet Nygårdterrasserne 206, Farum

Repræsentantskabsmøde den 24. november 2014, kl. 18.30 Selskabslokalet Nygårdterrasserne 206, Farum Repræsentantskabsmøde den 24. november 2014, kl. 18.30 Selskabslokalet Nygårdterrasserne 206, Farum Til stede: Afbud: Fra KAB: Gerd Karlsen, Anette Ågård Nielsen, Erik Moesby Nordstrøm, Thomas Jensen,

Læs mere

Referat. Den 7. maj 2014

Referat. Den 7. maj 2014 Den 7. maj 2014 Referat Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 6. maj 2014 Mødetidspunkt:

Læs mere

Repræsentantskabsmøde onsdag den 1. november 2017 kl på administrationskontoret, Herstedøstervej 9, 1., Glostrup

Repræsentantskabsmøde onsdag den 1. november 2017 kl på administrationskontoret, Herstedøstervej 9, 1., Glostrup Repræsentantskabsmøde onsdag den 1. november 2017 kl. 17.00 på administrationskontoret, Herstedøstervej 9, 1., Glostrup Til stede: David Nielsen-Ourø, Dorthe Guldbrandsen, Gunver Kreipke, Jannik Andresen

Læs mere

Referat Organisationsbestyrelsesmøde mandag d. 4. maj 2017 I mødelokalet på ejendomskontoret kl. 16:00

Referat Organisationsbestyrelsesmøde mandag d. 4. maj 2017 I mødelokalet på ejendomskontoret kl. 16:00 Birkerød d. 5. maj 2017 Referat Organisationsbestyrelsesmøde mandag d. 4. maj 2017 I mødelokalet på ejendomskontoret kl. 16:00 Bestyrelsesmedlem Bjarke Christensen (formand) BC Curt Carlsen (næstformand)

Læs mere

Dagsorden Organisationsbestyrelsesmøde d. 27. november 2015 på ejendomskontoret kl. 15:00

Dagsorden Organisationsbestyrelsesmøde d. 27. november 2015 på ejendomskontoret kl. 15:00 Dagsorden Organisationsbestyrelsesmøde d. 27. november 2015 på ejendomskontoret kl. 15:00 Bestyrelsesmedlem Bjarke Christensen (formand) BC Curt Carlsen (næstformand) CC Anette Fongemie (kasserer) AF Torben

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde den 25. november 2016, kl Bestyrelsens lokale, Eskemosegårds Alle 2, 3420 Birkerød

Organisationsbestyrelsesmøde den 25. november 2016, kl Bestyrelsens lokale, Eskemosegårds Alle 2, 3420 Birkerød Organisationsbestyrelsesmøde den 25. november 2016, kl. 15.30 Bestyrelsens lokale, Eskemosegårds Alle 2, 3420 Birkerød Tilstede Bjarke J. Christensen, Erik Wilms, Lene Schrøder Petersen, Tine Jensen, Curt

Læs mere

Repræsentantskabsmøde torsdag den 21. maj 2015, kl. 19.00 i Fælleslokalerne, Kirkebakken 2, kld., Frederikssund

Repræsentantskabsmøde torsdag den 21. maj 2015, kl. 19.00 i Fælleslokalerne, Kirkebakken 2, kld., Frederikssund Repræsentantskabsmøde torsdag den 21. maj 2015, kl. 19.00 i Fælleslokalerne, Kirkebakken 2, kld., Frederikssund Til stede: Karen Christensen, Anders Brandt, Anni Damsgaard Pagh, Basile A. Sokalis, Jacob

Læs mere

Referat af organisationsbestyrelsesmøde den 21. september 2010 i Fælleshuset, Mølleparken 18 i Jægerspris

Referat af organisationsbestyrelsesmøde den 21. september 2010 i Fælleshuset, Mølleparken 18 i Jægerspris Jægerspris Boligselskab 139 Referat af organisationsbestyrelsesmøde den 21. september 2010 i Fælleshuset, Mølleparken 18 i Jægerspris 1. Godkendelse af referat fra mødet den 24. marts 2010 2. Fremtidig

Læs mere

Hillerød ÆB Referat fra organisationsbestyrelsesmødet Torsdag den 27. september 2012 kl i mødelokalet beliggende Axel Jarls Vej 12, Hillerød

Hillerød ÆB Referat fra organisationsbestyrelsesmødet Torsdag den 27. september 2012 kl i mødelokalet beliggende Axel Jarls Vej 12, Hillerød Hillerød ÆB Referat fra organisationsbestyrelsesmødet Torsdag den 27. september 2012 kl. 12.00 i mødelokalet beliggende Axel Jarls Vej 12, Hillerød Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Godkendelse

Læs mere

Referat af organisationsbestyrelsesmøde onsdag d. 4. juli 2018 i mødelokalet på ejendomskontoret kl. 15:30

Referat af organisationsbestyrelsesmøde onsdag d. 4. juli 2018 i mødelokalet på ejendomskontoret kl. 15:30 Birkerød d. 4. juli 2018 Referat af organisationsbestyrelsesmøde onsdag d. 4. juli 2018 i mødelokalet på ejendomskontoret kl. 15:30 Bestyrelsesmedlemmer Bjarke Christensen (formand) BC Curt Carlsen (næstformand

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Jørgen Cramer, formand Bente Christoffersen, næstformand Bent Puggaard Jannie Yvonne Mejer John Würfel

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Jørgen Cramer, formand Bente Christoffersen, næstformand Bent Puggaard Jannie Yvonne Mejer John Würfel Jægerspris Boligselskab Indkaldelse til organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag den 25. september 2012 kl. 17.00 i fælleshuset, Mølleparken 18, 3630 Jægerspris Dagsorden: 1 Godkendelse af referat... 2 2 Jægerspris

Læs mere

Godkendelse af referat... 3 Boligselskabet af 1961 i Helsinge... 3 Orientering fra administrationen... 9

Godkendelse af referat... 3 Boligselskabet af 1961 i Helsinge... 3 Orientering fra administrationen... 9 Boligselskabet af 1961 i Helsinge Referat af organisationsbestyrelsesmøde Onsdag den 28. september 2011 kl. 17.30 i fælleshuset, Haragergård, Nygade 226, 3200 Helsinge Dagsorden: 1 Godkendelse af referat...

Læs mere

Halsnæs Ny Boligselskab Indkaldelse til organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag den 4. december 2012 kl. 17.00 i festlokalet, Møllehaven, Melby

Halsnæs Ny Boligselskab Indkaldelse til organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag den 4. december 2012 kl. 17.00 i festlokalet, Møllehaven, Melby Halsnæs Ny Boligselskab Indkaldelse til organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag den 4. december 2012 kl. 17.00 i festlokalet, Møllehaven, Melby Dagsorden: 1 Godkendelse af referat... 3 2 Halsnæs Ny Boligselskab...

Læs mere

Nørre-Aaby Ældreboligselskab REFERAT afl organisationsbestyrelsesmøde

Nørre-Aaby Ældreboligselskab REFERAT afl organisationsbestyrelsesmøde Nørre-Aaby Ældreboligselskab REFERAT afl organisationsbestyrelsesmøde Onsdag den 27. maj 2015 kl. 14.00 i Fælleshuset Albuen, Nr. Åby. Dagsorden: 1 Nørre-Aaby Ældreboligselskab... 2 1.1 Orientering fra

Læs mere

Dagsorden Organisationsbestyrelsesmøde torsdag den 25. oktober 2018 i mødelokalet på ejendomskontoret kl. 16:30

Dagsorden Organisationsbestyrelsesmøde torsdag den 25. oktober 2018 i mødelokalet på ejendomskontoret kl. 16:30 Birkerød d. 1. november 2018 Dagsorden Organisationsbestyrelsesmøde torsdag den 25. oktober 2018 i mødelokalet på ejendomskontoret kl. 16:30 Bestyrelsesmedlemmer Bjarke Christensen (formand) BC Curt Carlsen

Læs mere

Randers Arbejderes Byggeforening af 1874

Randers Arbejderes Byggeforening af 1874 Randers Arbejderes Byggeforening af 1874 Dagsorden udsendt den 15. februar 2016 Referat udsendt 11. marts 2016 Referat fra formøde for generalforsamling Torsdag den 25. februar 2016 kl. 17.00 Mødested:

Læs mere

Køge Boligselskab. Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 1-2012 Langelandsvej 30, kl. 19.00 Tirsdag den 14. februar 2012

Køge Boligselskab. Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 1-2012 Langelandsvej 30, kl. 19.00 Tirsdag den 14. februar 2012 Køge Boligselskab Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 1-2012 Langelandsvej 30, kl. 19.00 Tirsdag den 14. februar 2012 Pkt. 1. Selskabet udlejning 4 Pkt. 2. Selskabets dispositionsfond og trækningsret

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde den 19. oktober 2015, kl. 17.00 Lyngbygårdsvej 135

Organisationsbestyrelsesmøde den 19. oktober 2015, kl. 17.00 Lyngbygårdsvej 135 Organisationsbestyrelsesmøde den 19. oktober 2015, kl. 17.00 Lyngbygårdsvej 135 Til stede Erik Frikke, Henrik Petersen, Jan Hansen, Per Boje Nielsen, Per Kloster Andersen & Ole Søndergaard Nielsen Afbud

Læs mere

Øvrige deltagere: Kundechef Frank Hansen Ejendomsmester Lars Kjeldgaard Jensen. Der var afbud fra: Bent Andersen

Øvrige deltagere: Kundechef Frank Hansen Ejendomsmester Lars Kjeldgaard Jensen. Der var afbud fra: Bent Andersen Morsø Ældreboligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag den 2. juni 2015 kl. 10.00 kl. 10.00, i fælleshuset i Rotaryparken, Rotaryparken 35, 7900 Nykøbing Mors. 1 Godkendelse af

Læs mere

Løgumkloster Andelsboligforening

Løgumkloster Andelsboligforening Referat fra bestyrelsesmøde onsdag den 4. februar 2015, på foreningens kontor: Mødet var indkaldt ved dagsorden, dateret den 26. januar 2015. Mødt var hele bestyrelsen. Endvidere deltog fra DALBO a.m.b.a.

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde torsdag den 25. september 2014, kl. 16.00 i Fælleslokalerne, Kirkebakken 2, kld., Frederikssund

Organisationsbestyrelsesmøde torsdag den 25. september 2014, kl. 16.00 i Fælleslokalerne, Kirkebakken 2, kld., Frederikssund Organisationsbestyrelsesmøde torsdag den 25. september 2014, kl. 16.00 i Fælleslokalerne, Kirkebakken 2, kld., Frederikssund Bestyrelsen: Karen Christensen, Steen Brandi, Jacob Jakobsen, Karen Levin Nielsen,

Læs mere

AFDELING NØRREBY. Referat af Afdeling/budgetmøde tirsdag den 25. januar 2005 kl. 19.00

AFDELING NØRREBY. Referat af Afdeling/budgetmøde tirsdag den 25. januar 2005 kl. 19.00 AFDELING NØRREBY Referat af Afdeling/budgetmøde tirsdag den 25. januar 2005 kl. 19.00 1. Velkomst og valg af dirigent Marianne Benjovitz bød alle velkommen. Henning Bering-Bryld blev valg som dirigent.

Læs mere

Ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde den 6. februar 2013, kl Administrationskontoret, Sportsvej 10

Ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde den 6. februar 2013, kl Administrationskontoret, Sportsvej 10 Ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde den 6. februar 2013, kl. 16.30 Administrationskontoret, Sportsvej 10 Til stede: David Nielsen-Ourø, Flemming Jensen, Svend Lyster, Orla Neumann og Niels-Peter

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Eskemosepark 31. maj 2017 Birkerød d. 26. juni 2017 Deltagere: 102 stemmeberettigede. Bestyrelsen Dirigent: Bent Nielsen, Birkebo KAB: Christian Fries, Rasmus Overgaard, Farida

Læs mere

Domea Boligcenter København, den 1. oktober 2010

Domea Boligcenter København, den 1. oktober 2010 Hillerød Ældreboligselskab Referat fra organisationsbestyrelsesmøde og repræsentantskabsmøde onsdag den 29. september 2010, kl. 16.00 På Axel Jarls Vej 12, Hillerød Mødet blev afholdt med følgende dagsordenen:

Læs mere

Referat Frederiksborg Boligselskab Møde den 27. maj 2013 Udsendt den 7. juni 2013 #JobInfo Criteria=KABside1#

Referat Frederiksborg Boligselskab Møde den 27. maj 2013 Udsendt den 7. juni 2013 #JobInfo Criteria=KABside1# #JobInfo Criteria=KABside1# Repræsentantskabsmøde mandag den 27. maj 2013, kl. 18.30 i fælleshuset, Havrevangen 22, Hillerød Til stede: Anette Fogh, Jette Nørskov, Karen-Lis Mohr, Klaus O. Larsen, Bertel

Læs mere

Per Bro præsenterede sig selv, og fortalte om hvad han tidligere havde arbejdet med og hvordan han så fremtiden i BOSJ.

Per Bro præsenterede sig selv, og fortalte om hvad han tidligere havde arbejdet med og hvordan han så fremtiden i BOSJ. Selskabsbestyrelsesmøde Sjællandsvænget 1, 3. sal, 4000 Roskilde Kl. 18.00 Vær venligst opmærksom på vi begynder spisning 17.45 og mødet senest kl. 18.30 Deltagere: Selskabsbestyrelsen, Bo Jørgensen og

Læs mere

Billund Boligforening - Bestyrelsesmøde

Billund Boligforening - Bestyrelsesmøde Billund Boligforening - Bestyrelsesmøde Mødetid: Torsdag den 5. februar 2015 kl. 16.00 PS! Vi mødes Kærvej 120 ved Børnehaven for at se hyblerne, hvorefter vi kører til kontoret. Af hensyn til mødedeltagernes

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde den 21. september 2016, kl Selskabslokalet, Hyldemosen 46, 2730 Herlev

Organisationsbestyrelsesmøde den 21. september 2016, kl Selskabslokalet, Hyldemosen 46, 2730 Herlev Organisationsbestyrelsesmøde den 21. september 2016, kl. 19.00 Selskabslokalet, Hyldemosen 46, 2730 Herlev Til stede Afbud fra Fra administrationen Indholdsfortegnelse Selskabet... 3 1. Referat... 3 2.

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Hans Peter Andersen, formand Lis Højsager, næstformand Heidi Schöwing-Hansen (deltog ikke)

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Hans Peter Andersen, formand Lis Højsager, næstformand Heidi Schöwing-Hansen (deltog ikke) Boligselskabet BSB Lunderskov Referat fra organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag den 20. september 2011 kl. 16.00 Mødet holdes på Boligcenter Haderslev, Naffet 2, 6100 Haderslev. Dagsorden: 1 Godkendelse

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Inge-Lise Rasmussen, formand Ulla Torp, næstformand Jørgen Rønnebech Mona Jensen

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Inge-Lise Rasmussen, formand Ulla Torp, næstformand Jørgen Rønnebech Mona Jensen Halsnæs Ny Boligselskab Indkaldelse til organisationsbestyrelsesmøde Mandag den 27. januar 2014 kl. 17.00 I festlokalet, Vognmandsgade 16, kælderen, Frederiksværk Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden...

Læs mere

HVIDOVREBO Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde (OB) nr. 24 Mødested: Hvidovrevej 327, kælderen Mødetid kl. 16.00

HVIDOVREBO Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde (OB) nr. 24 Mødested: Hvidovrevej 327, kælderen Mødetid kl. 16.00 Hvidovre, den 5. februar 2014 Referat Den 4. februar 2014 HVIDOVREBO Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde (OB) nr. 24 Mødested: Afdeling: Hvidovrevej 327, kælderen Mødetid kl. 16.00 Deltagere: Lars Holm

Læs mere

Referat Organisationsbestyrelsesmøde onsdag d. 2. maj 2018 i mødelokalet på ejendomskontoret kl. 16:00

Referat Organisationsbestyrelsesmøde onsdag d. 2. maj 2018 i mødelokalet på ejendomskontoret kl. 16:00 Birkerød d. 17. maj 2018 Referat Organisationsbestyrelsesmøde onsdag d. 2. maj 2018 i mødelokalet på ejendomskontoret kl. 16:00 Bestyrelsesmedlemmer Bjarke Christensen (formand) BC Curt Carlsen (næstformand)

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Birthe Rasmussen, formand Arne Filskov Christensen John C. Hansen Kaj Sørensen

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Birthe Rasmussen, formand Arne Filskov Christensen John C. Hansen Kaj Sørensen Lyngby Ældreboligselskab Referat fra organisationsbestyrelsesmødet onsdag den 31. august 2011 kl. 15.00 i fælleslokalet beliggende Lyngby Hovedgade 50 2. sal Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2

Læs mere

Nørrevang. Informationsmøde torsdag 8. januar 2015

Nørrevang. Informationsmøde torsdag 8. januar 2015 Nørrevang Informationsmøde torsdag 8. januar 2015 Nørrevang - genhusning Kurt Rytter Kundechef KAB Finn Larsen - Udlejningschef KAB Peter Rørbye Driftschef KAB Louise Østvand Genhusningskoordinator KAB

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde

Afdelingsbestyrelsesmøde Den 20. marts 2014 Referat Mødeart: Afdelings- og Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato:

Læs mere

Dagsorden Den 25. juni 2018 FA09

Dagsorden Den 25. juni 2018 FA09 Glostrup, den 18. juni 2018 Dagsorden Den 25. juni 2018 FA09 Mødeart: Mødested: Mødetid: Bestyrelsesmøde Stationsparken 24, 2.th., 2600 Glostrup kl. 17.00 der serveres en sandwich Deltagere: Nikolaj Jørgensen

Læs mere

Repræsentantskabsmøde tirsdag den 29. november 2016, kl i Beboerhuset Baunevangen, Præstemosen 111A, Hvidovre

Repræsentantskabsmøde tirsdag den 29. november 2016, kl i Beboerhuset Baunevangen, Præstemosen 111A, Hvidovre Repræsentantskabsmøde tirsdag den 29. november 2016, kl. 19.00 i Beboerhuset Baunevangen, Præstemosen 111A, Hvidovre Til stede: Carsten Groth-Rasmussen, Mogens Bentzen, Birgit Bilstrup, Hanne S. Hjortby,

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde

Referat fra Bestyrelsesmøde Side 1 af 7 Lotte Bang Referat fra Bestyrelsesmøde Vivabolig - Organisationsbestyrelsesmøde Mødested : Vesterbro 23 Mødetidspunkt : Onsdag d. 11. juni 2014 kl. 17:00-20:00 Mødet hævet : Onsdag d. 11. juni

Læs mere

Referat organisationsbestyrelsesmøde

Referat organisationsbestyrelsesmøde Referat organisationsbestyrelsesmøde Torsdag den 5. april 2018, Kl. 17-21 Havneholmen, ML - Danmark Deltagere: Steffen Morild, Iris Gausbo, Dijana Dix Omerbasic, Dorte Skovgård, Dorthe Pelle Nielsen, Flemming

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 28. maj 2014 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT fra ordinært møde torsdag den 22. maj 2014 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet, Høje

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 22. december 2014 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT fra ordinært møde torsdag den 18. december 2014 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet,

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde den 18. januar 2012, kl. 16.00 KAB, Studiestræde 38, 3. sal

Organisationsbestyrelsesmøde den 18. januar 2012, kl. 16.00 KAB, Studiestræde 38, 3. sal Referat Udsendt den den 18. januar 2012, kl. 16.00 KAB, Studiestræde 38, 3. sal Til stede: Afbud: Gerd Karlsen, Anette Ågård Nielsen, Hans Laustsen, Thomas Jensen, Annelise Refshauge, gæst Vibeke Nath

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde den 15. november 2011, kl. 19.00 i Tingstedet, Valmuens Kvarter 31, 2990 Nivå

Organisationsbestyrelsesmøde den 15. november 2011, kl. 19.00 i Tingstedet, Valmuens Kvarter 31, 2990 Nivå Dagsorden Organisationsbestyrelsesmøde den 15. november 2011, kl. 19.00 i Tingstedet, Valmuens Kvarter 31, 2990 Nivå Til stede: Afbud: Fra KAB: Indholdsfortegnelse 1. Referat fra organisationsbestyrelsesmødet

Læs mere

2. Godkendelse af referat fra organisationsbestyrelsesmøde 18. december 2013

2. Godkendelse af referat fra organisationsbestyrelsesmøde 18. december 2013 Tilstede: Poul Ankersen Ole Østergaard Lone Terkildsen Tonny Mikkelsen Niels Skov Nielsen Troels Munthe Kim S. Jensen Peter Andersen Administrationschef Jens Løkke Møller Direktør John Jensen Dagsorden:

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 9. juni 2015, kl. 17:00, Protokollens side; 320

Referat af ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 9. juni 2015, kl. 17:00, Protokollens side; 320 Organisationsbestyrelsen CC: Forretningsfører Tony Sørensen CC: Referatmappen. Holbæk, den 15. juni 2015 Referat af ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 9. juni 2015, kl. 17:00, Protokollens side; 320

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Lone Birch Svend Hviid Mogensen Finn Wohlert Kirsten Grauholm

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Lone Birch Svend Hviid Mogensen Finn Wohlert Kirsten Grauholm Haderslev Boligselskab Indkaldelse til organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag den 10. marts 2015, kl. 17.30 Mødet holdes på Hotel Harmonien, Gåskærgade, 6100 Haderslev og afsluttes med middag. Evt. afbud

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde den 2. februar 2015, kl KAB, Studiestræde 38, mødelokale 3, 3. sal, 1552 København V

Organisationsbestyrelsesmøde den 2. februar 2015, kl KAB, Studiestræde 38, mødelokale 3, 3. sal, 1552 København V den 2. februar 2015, kl. 16.00 KAB, Studiestræde 38, mødelokale 3, 3. sal, 1552 København V Til stede: Afbud: Fra KAB: Gerd Karlsen, Anette Ågård Nielsen, Michael Quist, Erik Moesby Nordstrøm, Thomas Jensen,

Læs mere

Vedtægter. for. den selvejende boligorganisation. Køge Boligselskab

Vedtægter. for. den selvejende boligorganisation. Køge Boligselskab Vedtægter for den selvejende boligorganisation Køge Boligselskab Indholdsfortegnelse Kapitel I. Navn, hjemsted og formål... 1 Kapitel II. Organisationens ledelse... 2 4-10 Repræsentantskabet... 2-4 11-13

Læs mere

Referat. Suppleant til repræsentantskabet (afd. 2) Marianne Olsen Suppleant til repræsentantskabet (afd. 2)

Referat. Suppleant til repræsentantskabet (afd. 2) Marianne Olsen Suppleant til repræsentantskabet (afd. 2) Referat Den 28. august 2014 Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 26. august 2014

Læs mere

Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 7-2010 Skjoldenæsholm konference center lørdag og søndag den 20 21 november 2010 kl.

Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 7-2010 Skjoldenæsholm konference center lørdag og søndag den 20 21 november 2010 kl. Køge Boligselskab Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 7-2010 Skjoldenæsholm konference center lørdag og søndag den 20 21 november 2010 kl. 13-13 Boligpolitiske sager... 4 Pkt. 34. Hastrupparken

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde mandag den 22. april 2013, kl. 17.00 i Fælleshuset, Irishaven 188B, Smørum

Organisationsbestyrelsesmøde mandag den 22. april 2013, kl. 17.00 i Fælleshuset, Irishaven 188B, Smørum Dagsorden Organisationsbestyrelsesmøde mandag den 22. april 2013, kl. 17.00 i Fælleshuset, Irishaven 188B, Smørum Til stede: Fra KAB: Fra revisionen: Afbud: Indholdsfortegnelse 1. Referat fra organisationsbestyrelsesmøde

Læs mere

Niels Carsten Bluhme, Svend Svendsen, Jørn Jensen, Lars Gullev, Signe Kongebro og Jacob Lundgaard

Niels Carsten Bluhme, Svend Svendsen, Jørn Jensen, Lars Gullev, Signe Kongebro og Jacob Lundgaard 1 Albertslund den 18. oktober 2010 Forum: Styregruppen for Plan C Tid: Onsdag den 13. oktober 2010 kl. 15:00 17:00 Sted: Deltagere: Afbud: Projektledelsen: Gate 21, Vognporten 2, 2620 Albertslund Niels

Læs mere

VEDTÆGTER FOR KOLLEGIEKONTORET I AARHUS

VEDTÆGTER FOR KOLLEGIEKONTORET I AARHUS VEDTÆGTER FOR KOLLEGIEKONTORET I AARHUS Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Kollegiekontoret i Aarhus. Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Aarhus Kommune. 2. Boligorganisationen

Læs mere

Social- og Sundhedsudvalget

Social- og Sundhedsudvalget Referat Dato: Tirsdag den Mødetid: 16:00-16:50 Mødelokale: Mødelokale B101 Medlemmer: Annette Johansen (A), Bjarne Kogsbøll (C), Conny Trøjborg Krogh (F), Frederik A. Hansen (V), Hugo Hammel (A), Laurids

Læs mere

Lunderskov Boligforening

Lunderskov Boligforening Lunderskov Boligforening Bestyrelsesmøde Mødetid: Onsdag den 3. juni 2015 kl. 18.00 Bemærk at vi starter kl. 17.00 med besigtigelse af arealer ved Hellas. Mødested: Kongsbjerghjemmet, Reinholdts Bakke

Læs mere

REFERAT af afdelingsbestyrelsesmøde nr. 4, onsdag den 29. april 2015.

REFERAT af afdelingsbestyrelsesmøde nr. 4, onsdag den 29. april 2015. REFERAT af afdelingsbestyrelsesmøde nr. 4, onsdag den 29. april 2015. Sted: Bestyrelsens mødelokale, Stolpehøj 61.1. sal Tid: 18.00 21.30 Tilstede: Afbud: Ole Lund Petersen (OLP), formand, Jesper Dalhoff

Læs mere

Repræsentantskabsmøde onsdag den 26. oktober 2016, kl på administrationskontoret, Sportsvej 10, Glostrup. Mathias Helleberg Hagstrøm

Repræsentantskabsmøde onsdag den 26. oktober 2016, kl på administrationskontoret, Sportsvej 10, Glostrup. Mathias Helleberg Hagstrøm Repræsentantskabsmøde onsdag den 26. oktober 2016, kl. 17.00 på administrationskontoret, Sportsvej 10, Glostrup Til stede: David Nielsen-Ourø, Bo Jensen, Dorthe Guldbrandsen, Gunver Kreipke, Jannik Andresen

Læs mere

Repræsentantskabsmøde den 11. april 2013, kl. 12 KAB, Studiestræde 38, mødelokale 3, 3. sal

Repræsentantskabsmøde den 11. april 2013, kl. 12 KAB, Studiestræde 38, mødelokale 3, 3. sal Referat Repræsentantskabsmøde den 11. april 2013, kl. 12 KAB, Studiestræde 38, mødelokale 3, 3. sal Til stede Nina Messerschmidt, Christine Langer, Svend Borgreen, Ole Nyholm, Bente Sørensen, Hanne M.

Læs mere

Din afdeling er en del af boligorganisationen: Boligselskabet AKB, København. Se hjemmesiden her: www.oebro95.dk

Din afdeling er en del af boligorganisationen: Boligselskabet AKB, København. Se hjemmesiden her: www.oebro95.dk Kære beboer Velkommen til boligafdelingen Øbro95. Vi har samlet de informationer til dig i dette velkomstbrev, som det er relevant for dig at vide, når du flytter ind. Herunder også, hvad det vil sige

Læs mere

Til Haveforeningerne i Rudersdal 26.3.2016

Til Haveforeningerne i Rudersdal 26.3.2016 Til Haveforeningerne i Rudersdal 26.3.2016 Der indkaldes hermed til fællesmøde (SU) for alle medlemmer af haveforeningernes bestyrelser og bestyrelsen i Nordøstsjællandskredsen. Møde dato er tirsdag d.

Læs mere

Godkendelse af referat... 3 Boligselskabet Rosenvænget... 3 Beslutning: Bestyrelsen tog orienteringen til efterretning uden kommentarer.

Godkendelse af referat... 3 Boligselskabet Rosenvænget... 3 Beslutning: Bestyrelsen tog orienteringen til efterretning uden kommentarer. Boligselskabet Rosenvænget Referat af organisationsbestyrelsesmøde onsdag den 6. marts 2013 kl. 17.00 i beboerlokalet, Gefionvej 50, 3600 Frederikssund Dagsorden: 1 Godkendelse af referat... 3 2 Boligselskabet

Læs mere

755 BOLIGSELSKABET STRANDPARKEN

755 BOLIGSELSKABET STRANDPARKEN 755 BOLIGSELSKABET STRANDPARKEN Referat af bestyrelsesmøde den 25. november 2013 kl. 18.00 i selskabslokalet Rødtjørnen 10A. Deltagere: Formand S ren Keldorff, Lars Bryde Hansen, Monna S rensen, Pia Johansen,

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 29. oktober 2015 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT fra ordinært møde torsdag den 22. oktober 2015 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet,

Læs mere

Repræsentantskabsmøde onsdag den 26. oktober 2016, kl på administrationskontoret, Sportsvej 10, Glostrup

Repræsentantskabsmøde onsdag den 26. oktober 2016, kl på administrationskontoret, Sportsvej 10, Glostrup Repræsentantskabsmøde onsdag den 26. oktober 2016, kl. 17.00 på administrationskontoret, Sportsvej 10, Glostrup Repræsentantskabet: David Nielsen-Ourø, Bo Jensen, Dorthe Guldbrandsen, Gunver Kreipke, Jannik

Læs mere