Alfabetisk liste. Aktiviteter, som er tilbud til de unge. Disse kan til- og fravælges efter interesse og behov.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Alfabetisk liste. Aktiviteter, som er tilbud til de unge. Disse kan til- og fravælges efter interesse og behov."

Transkript

1 A Alfabetisk liste Aftente: Aftente serveres (som buffet) hver aften omkring kl. ca Derved har du mulighed for at få noget mad inden sengetid. (du må ikke bare frit gå i køleskabet). Aktiviteter: Der findes 2 typer af aktiviteter: Aktiviteter, som er tilbud til de unge. Disse kan til- og fravælges efter interesse og behov. skal-aktiviteter. Disse aktiviteter indgår som en væsentlig del af det pædagogiske og behandlingsmæssige arbejde. Deltagelse i disse aktiviteter er obligatoriske for alle unge. Skal-aktiviteter omfatter: De faste årlige traditioner: Sommerfest på Farmen, høstfest, julestue, påskefrokost og julefrokost. Ferieture: Vinterferie i uge 7 og sommerferie i uge 30 på U83 og uge 31 på Bjerget. Herudover kan personalet løbende beslutte at afholde forskellige aktiviteter, hvor alle unge skal deltage. Ungegruppen vil blive orienteret om aktiviteterne på de ugentlige ungemøder. På U83 er der desuden frivillige aktiviteter, hvor de unge selv skal betale en andel. Ved disse aktiviteter betales beløbet ved tilmelding. Bemærk, at det kan være, at aktiviteten kun bliver gennemført, hvis der er nok tilmeldinger.

2 Alkohol: Der må ikke indtages alkohol. Beboere og besøgende må ikke være påvirket af eller indtage alkohol. Arrangementer: Der er følgende arrangement, som holdes skiftevis på Bjerget og U83: Høstfest sammen med alt personale. Der er følgende arrangementer, som holdes hver for sig: Julehygge med forældre og med al personalet i december. (1. lørdag i december). Julefrokost med personalet før juleferie. Påskefrokost med det personale, der har vagt. Derudover afholdes der sommerfest på Farmen, og her deltager det personale, der er på vagt.

3 B Besøg: Se gæster. Bibliotek: Virksomheden har et bibliotek på Farmen. Man er velkommen til at låne bøger. Bytur: De unge på Bjerget kan tage på tur ud af huset max. 1 gang pr. uge, udover shoppe tur for hele huset. Man skal være retur til spisetid. De unge afholder selv udgiften, og det skal aftales med personalet dagen før.

4 C Computer: På Bjerget sættes der tider på, hvis du ikke selv kan administrere brug af computer. De fælles computere må ikke tages med ind på værelserne. De skal være i hovedenden i fællesarealet. Nettet bliver slukket søndag til torsdag kl på Bjerget og kl på U83. På Bjerget er nettet åbent fredag nat og lukkes lørdag nat kl og på U83 er det åbent. Cykel: Hvis du har en cykel, er du velkommen til at tage den med. Cyklen skal være lovlig, og du skal bruge cykelhjelm. Der er et aflåst rum, hvor du skal sætte den, når du ikke bruger den. Virksomheden tager ikke ansvar for din cykel andre steder.

5 D

6 E Ejendele: Du har selv ansvar for ejendele på og uden for værelset. Euforiserende stoffer og hash: Du må ikke være i besiddelse/påvirket af eller ryge hash eller benytte andre euforiserende stoffer. En ufravigelig regel. Ved besiddelse af stoffer vil der blive lavet en indberetning, og politiet bliver kontaktet. Hvis en ung er afhængig af stoffer ved indskrivning, kan der tilbydes hjælp til afvænning. Personalet kan til en hver tid bede om en test. JM

7 F Fester: Der holdes en sommerfest på Farmen, hvor du er velkommen til at deltage både med og uden familie. Frisør: Du har mulighed for at komme til frisør 4 gange om året. Huset dækker op til kr Hvis du ønsker dyrere behandling, skal du selv betale eller spare op. Såfremt at du en måned ikke bruger dine frisør penge, bliver de overført så du kan bruge dem senere. Dette gælder kun for unge under 18 år. Forsikring: Du er dækket hele døgnet efter almindelige regler, dog ikke hvis du dyrker en farlig sportsgren. En farlig sportsgren er boksning, bjergbestigning, faldskærmsudspring, drageflyvning, motorløb, men ikke ridning, cykling. Forældresamarbejde: Vi lægger stor vægt på samarbejde med forældrene. Der vil blive lavet en aftale med dine forældre omkring kontakt. Er du over 18, laver vi en samtykkeerklæring, hvor du skriver under på, hvordan du ønsker dine forældre mv. skal informeres. Vi har telefon tider hvor forældrene kan ringe, og det er fra kl , Kl (U83), kl og igen kl

8 Fødselsdage: Der er fælles morgenmad på fødselsdagen, som alle skal deltage i. Du vil modtage en fødselsdagsgave fra huset. Om aftenen må du bestemme menuen, og din familie kan inviteres til at spise med. Når du fylder 18 år, må du efter aftale invitere flere med

9 G Gæster: Gæster skal varsles til ungemødet, og besøget skal godkendes af personalet. I særlige tilfælde kan besøg aftales senere. Disse skal også godkendes af personalet. Gæster er velkomne til at spise med. Hvis det er aftalt med personalet, må I have gæster i hverdagene til kl på Bjerget og kl på U83, og gæster må overnatte i en overnatning i weekenderne (enten fredag til lørdag eller lørdag til søndag). Overnattende gæster skal være pige/pige eller dreng/dreng. Familiemedlemmer er eneste undtagelse for denne regel. Man må ikke optræde beruset og påvirket under sit besøg.

10 H Hjemmeside: Ousbjerggaards hjemmeside findes under: (som er en fælles portal for Bjerget, U83 og Farmen). Se endvidere under Internet. Husdyr: Det er ikke tilladt at have husdyr. Husregler: Huset har interne regler: Man må ikke drikke alkohol. Man må ikke tage euforiserende stoffer. Der skal være ro på U83 kl. 23 i hverdage og kl. 24 i weekenden. Der skal være ro på Bjerget kl i hverdagene. Man skal rydde op på sit værelse. Man har en fast maddag. På Bjerget har man ikke fast maddag, det kører på tur. Alle hjælper til med madlavning i weekenden. Til alle dage er der lavet en liste med hvilken ung der har maddag også for weekenden. Man skal selv vaske sit tøj på faste vaskedage. Man må ikke spille så høj musik, at andre ikke kan være der. Man skal deltage i måltiderne og selv sætte sit service i opvaskemaskinen. Vold og udadreagerende adfærd accepteres ikke. Alle skal oplyse personalet, hvis de forlader huset. Du må ikke efterlade ejendele på gange og fælles arealerne. (brandsikkerhed) Du skal deltage i de skal-aktiviteterne, huset tilbyder. Der må ikke ryges inde i huset, kun udenfor på de henviste steder.

11 Hygiejneprodukter: Virksomheden udleverer almindelige hygiejneprodukter. Hvis du ønsker andre mærker end det huset har, må du selv købe det. Vi lægger ikke ud. H Høstfest: Der afholdes høstfest i efteråret på skift i husene, hvor dine forældre inviteres. Hærværk: Der må ikke ydes hærværk på eller i huset. Såfremt det alligevel sker, vil det blive taget op på det næstkommende ungemøde, og der vil blive opkrævet erstatning.

12 I Internet Ousbjerggaards officielle er: Bjergets er: U83 s er: Farmens er: Jane Winthers er: Ousbjerggaards hjemmeside: Internetforbindelse: Virksomheden har trådløst net. Alle med computer, som har en tilkobling, kan tilkoble sig. Hvis din computer ikke har trådløs netadgang, er det op til dig selv at anskaffe dig dette. Forbindelsen vil dog blive langsommere, jo flere der er på. Der kan opleve ustabilitet i forbindelsen. J Jul Hvert år afholdes julehygge, hvor dine forældre inviteres. Hvert år afholdes der en julefrokost.

13 K Klippekort / togbilletter Du kan få udleveret klippekort til besøg hos pårørende hver anden weekend tur/retur. Du skal aflevere klippekortene igen, når du kommer retur. Alt anden transport ved familiebesøg skal du selv betale. Transport til og fra fritidsinteresser betaler vi, såfremt det er godkendt af din kontaktperson. Knallert: Hvis du har en knallert, er du velkommen til at tage den med. Du skal have et gyldigt knallertkørekort. Knallerten skal være lovlig, og du skal bruge hjelm, når du kører på den. Der er en carport, hvor du skal sætte den, når du ikke bruger den. Knallerten være låst med en godkendt lås, når den står på virksomheden. Virksomheden tager ikke ansvar for din knallert andre steder. Din knallert skal være forsikret. Ejeren af knallerten står selv for vedligeholdelse og reparationer. Knallerten må ikke udlånes til andre. Hvis dette alligevel sker, hæfter ejeren selv for eventuelle skader og reparationer. Kontaktperson: Du vil få tildelt 1 kontaktperson.

14 Kontrakt: Du skal underskrive en kontrakt, når du flytter ind på U83, hvor du indvilliger i at følge husets regler Kostpolitik: Der forefindes en kostpolitik, som er udarbejdet imellem ledelse, personale og diætist. Det er vigtigt, at den overholdes. Der kan ikke købes mad ved siden af. Der må ikke indtages sodavand, slik og chips mv. fra søndag til og med torsdag (Bjerget). Ligeledes må der ikke opbevares sodavand, slik og madvarer på værelserne i samme tidsrum, hverken på Bjerget eller U83. Der serveres kun sodavand af huset ved fødselsdage og fællesarrangementer. Du vil blive inddraget i at lave mad og oprydning herefter. Det er et krav, at du deltager. KU samtaler En gang om ugen har du en KU-samtale med personalet. Den varer ca. 30 minutter, og der er mødepligt. Her har personalet mulighed for at komme med meddelelser, som kun angår dig. Der tales om, hvad der rører sig i dit liv lige nu af tanker, sorger, glæder, bekymringer og hvordan du har det for tiden, f. eks i forhold til sygdom, andre unge, voksne, familie, kæreste og venner. Der følges op på aftaler og det i har talt om på næste møde.

15 Kærester: Det er kun tilladt at være kærester med de andre beboere, hvis det foregår i al diskretion. Hvis dette ikke overholdes, kan de voksne gribe ind. Kærester må ikke sove eller have sex sammen. Det er muligt at få besøg af en kæreste, når forholdet har varet 3 måneder, uanset alder. Kørsel: Du skal så vidt muligt være selvtransporterende.

16 L Ledelse: Ousbjerggaard har 2 ledere, der kan kontaktes, men som ikke har deres daglige gang i huset. Ledelsen består af en administrerende leder Jane Winther og en behandlingsansvarlig leder. Lommepenge: Der sættes lommepenge ind på din konto hver mandag til ugen, såfremt du ikke modtager anden ydelse. Læge: Du har din egen læge i nærmiljøet.

17 M Mad: Der udarbejdes en madplan, som skal overholdes. Se den individuelle madplan i huset. Du må ikke bare gå i køleskabene etc. og spise udenfor måltiderne. Se også under kostpolitik. Maddage: Alle beboere har en maddag, hvor du sammen med en voksen skal hjælpe til i køkkenet, både med madlavningen, oprydningen og borddækningen. Dette sker i på skift i et rul, se skemaet i huset. Medicin: Du vil blive tilknyttet en psykiater enten internt eller eksternt. Denne psykiater er ansvarlig for at regulere din medicin og have tilsyn med det. Mobiltelefoner: Se under telefoner Musik: Der må ikke spilles musik så højt, at andre bliver forstyrret af det.

18 N Nøgle: Du får udleveret en nøgle, så du kan låse dit værelse af. Det bør du gøre, hver gang, du forlader værelset, da virksomheden ikke erstatter forsvundne ting. Hvis du mister din nøgle, skal du betale kr. 250,00 for en ny.

19 O Oprydning i fælleslokalerne: Alle rydder op efter sig selv. Hvis der holdes noget fælles, hjælper alle til.

20 P Pas: Dit pas skal opbevares i personalerummet. Hvis du er over 18 år, laver vi en aftale med dig. Primærtur: Der er mulighed for 2 årlige ture med personalet. I aftaler tid og sted i god tid, og du er med til at bestemme, hvad I skal lave denne dag. Påskefrokost: Der holdes påskefrokost sammen med det personale, der har vagt. Q

21 R Referat af ungemøde Dette hænges på tavlen efter mødet. Rengøring og oprydning på eget værelse. Du skal selv rydde op og gøre dit værelse rent. Du kan få støtte fra personalet, hvis der er behov for det. Bjergets beboere har oprydning/rengøring hver mandag efter skole. 2 gange årligt er der hovedrengøring på værelset med støtte fra personalet. Rygning: Rygning på Bjerget og på U83 er kun tilladt i rygeskurene. Som ryger skal du være med til at tømme krukkerne for cigaretskod. Det vil gå på skift med de andre rygere.

22 S Samling: Alle har mødepligt ved alle fællesmøder i huset. Shoppedag En eftermiddag om ugen tager Bjerget på shoppetur, hvor du kan hæve penge, købe cigaretter, tøj og andet, du har brug for. Der vil ikke blive kørt efter behov. Skal-aktiviteter: Se aktiviteter Sove: Det er ikke tilladt at sove hos hinanden eller at have overnattende gæster på værelserne i hverdagene. Hvis det er aftalt, må gæster overnatte og beboere sove sammen i weekenderne, dog ikke dreng/pige. Dette gælder IKKE for U83. Dette aftales med personalet, der er på vagt. Sovetider: På Bjerget: Kl er man på eget værelse, og der skal være ro. På U83: kl er man på eget værelse i hverdagene, og der skal være ro. Huset lukkes kl i weekenderne. Hvis du har behov for at komme hjem efter kl , aftales det på forhånd med personalet. Du må ikke tage gæster med hjem efter kl

23 Spisning: Alle møder op til de faste spisetider og sidder ved bordet, morgen, middag og aften. Sprog: Du skal tale pænt til pædagogerne og de andre beboer. Studie 82 En gang ugentligt tager vi i Studie 82, og der har du mulighed for at træne Du er også velkommen til at træne andre dage. Du skal så selv sørge for transporten

24 T Tandlæge: Der ydes kun betaling til almindelig tandpleje (eftersyn og rensning). Alt andet tandpleje skal der søges om. Unge der får kontanthjælp, skal selv sørge for betalingen til ekstraudgifterne udover almindelig tandpleje. Telefoner: Mobiler er ikke tilladt til måltiderne, ungemøderne og fællesmøderne. Du får et mindre månedligt beløb til hjælp til telefon, når du er under 18 år. Du må ikke benytte husets telefon med mindre, det er aftalt med personalet. Alle private samtaler skal forgå på værelserne. Traktor: Du må ikke uden særlig aftale - køre på havetraktoren. Trusler: Enhver form for trusler accepteres ikke og dette vil medføre indberetning. Tøj: Det er virksomheden holdning, at du ikke må gå i tøj, som kan udsende seksuelle signaler. Hvis dette er tilfældet, vil det blive påtalt, og du skal rette dig efter henvisningerne. Hvis du låner tøj til andre beboere, er det på eget ansvar.

25 Tøj indkøb: Du har et rådighedsbeløb hver måned til tøj. Det er din kontaktperson, der holder styr på disse penge. Du kan ikke modtage nye tøjpenge, før tidligere beløb er afregnet. Tøjindkøb må kun foregå efter direkte aftale med kontaktpersonen, indtil du fylder 18 år. Tøjvask: Du skal selv vaske og tørre dit tøj. Der er skemaer med vaske dage, som du skal overholde. TV/VIASAT: På U83 har du en Viasatboks på værelset. Du har ansvar for boksen og vil blive gjort ansvarlig for og skal erstatte eventuel skade eller bortkomst ved afrejse. På Bjerget er der fjernsyn på værelserne, som du har ansvaret for og skal erstatte, såfremt du ødelægger det.

26 U Udslusningsforløb: Et udslusningsforløb betyder, at der er indgået en aftale med hjemkommunen om en aftalt udflytningsdato. I perioden fra aftalens indgåelse og til udflytningsdatoen kan der indgås særlige aftaler omkring husets regler. Udviklingsplan: Der vil blive udarbejdet en udviklingsplan. Det vil være din kontaktperson, der gennemgår den med den dig og dine forældre. Derefter vil den blive sendt til kommunen. Ungemøde: Der afholdes ungemøde en gang om ugen. Du har mødepligt til ungemødet. Mødet skal indeholde information fra personalet. Emner fra de unge. Madønsker. Hus og have. Ris og ros. Kommende aktiviteter. Der føres referat af mødet, som bliver hængt på tavlen.

27 V Nyt værelse til ny ung: Når du flytter ind, er det kommende værelse istandsat og delvis møbleret indtil eget er indkøbt. Værelsesfarver: Værelserne males hvide, og farven kan ikke ændres. Våben: Våben er ikke tilladt. Det gælder knive, slagvåben og skydevåben. Hvis vi finder nogen, vil der blive lavet en indberetning og politiet vil blive tilkaldt. W Weekends: Typisk er du hjemme hver 2. weekend.

28 XYZ

29 ÆØÅ

Alfabetisk liste. Man deltager som ung i de aktiviteter der sker i og udenfor huset.

Alfabetisk liste. Man deltager som ung i de aktiviteter der sker i og udenfor huset. Unge-håndbog 1 A Alfabetisk liste Aften-te: Aften-te serveres (som buffet) hver aften omkring kl. ca. 21.30. Derved har du mulighed for at få noget mad inden sengetid. (du må ikke bare frit gå i køleskabet).

Læs mere

Velkommen til Sølager HUSORDEN. Gældende for afdelingerne på Sølager: Buen, Spidsen og Udsigten

Velkommen til Sølager HUSORDEN. Gældende for afdelingerne på Sølager: Buen, Spidsen og Udsigten Velkommen til Sølager HUSORDEN Gældende for afdelingerne på Sølager: Buen, Spidsen og Udsigten På Sølager bor du ikke alene, derfor er der en husorden, der gør det nemmere at bo mange sammen. Medarbejderne

Læs mere

Munkegårdens elevhåndbog

Munkegårdens elevhåndbog 2015 Tilhører: Din dagligdag: Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag weekend 8.00-8.45 Morgenmad og morgenrutiner i husene (ikke dagelever) 9.00-10.30 Bo-uv. I hvert sit hus dagelever på Vejrupvej 10.30-10.45

Læs mere

Velkommen til Kostskolen i Sønderjylland. Et rart sted at være

Velkommen til Kostskolen i Sønderjylland. Et rart sted at være INFORMATIONER Velkommen til Kostskolen i Sønderjylland Vi glæder os til at have dig som elev på vores kostskole. Her i mappen finder du nyttige informationer og husregler. Vi forventer at du overholder

Læs mere

VELKOMMEN TIL MUNKEGÅRDEN

VELKOMMEN TIL MUNKEGÅRDEN VELKOMMEN TIL MUNKEGÅRDEN Elevhåndbog Tilhører: DIN DAGLIGDAG Godt du kom Du møder naturligvis frisk og veludhvilet til. Arbejdstøj Du vil få udleveret det arbejdstøj og fodtøj, der er nødvendigt for den

Læs mere

Velkommen til Kostskolen i Sønderjylland. Et rart sted at være

Velkommen til Kostskolen i Sønderjylland. Et rart sted at være INFORMATIONER Velkommen til Kostskolen i Sønderjylland Vi glæder os til at have dig som elev på vores kostskole. Her i mappen finder du nyttige informationer og husregler. Vi forventer at du overholder

Læs mere

INFORMATIONER STUK Vestergade 8, 6520 Toftlund Tlf

INFORMATIONER STUK Vestergade 8, 6520 Toftlund Tlf INFORMATIONER STUK Vestergade 8, 6520 Toftlund Tlf. 74 83 20 62 www.kostskolen.dk Velkommen til Kostskolen i Sønderjylland Vi glæder os til at have dig som elev på vores kostskole. Her i mappen finder

Læs mere

Indhold Advarsler og bortvisning

Indhold Advarsler og bortvisning Retningslinjer for Risskov Efterskole Indhold Advarsler og bortvisning 1 Alkohol og rusmidler 2 Computer mm 2 Cykel 2 Fritidsarbejde 2 Gæster 2 Meddelelsesbogen 3 Mobiltelefon 3 Måltider 3 Rengøring 4

Læs mere

Velkommen til Bethesda

Velkommen til Bethesda Velkommen til Bethesda Velkommen til Bethesda. Vi glæder os til at være sammen med dig og din familie. I denne pjece er der nyttige informationer til dig om dagligdagen, husregler og alt det praktiske

Læs mere

Velkommen til Forsorgshjemmet Aas

Velkommen til Forsorgshjemmet Aas Velkommen til Forsorgshjemmet Aas Velkommen til Forsorgshjemmet Aas Forsorgshjemmet Aas tilbyder i henhold til Servicelovens 110, midlertidig ophold, omsorg og støtte til mennesker, som er socialt udsatte

Læs mere

Husregler på Bakkegården de sikrede afdelinger

Husregler på Bakkegården de sikrede afdelinger Husregler på Bakkegården de sikrede afdelinger Husregler for de sikrede afdelinger på Bakkegården Social adfærd og omgangstone Det forventes, at vi taler pænt og respektfuldt til hinanden. Det forventes,

Læs mere

Beboerhåndbog Senest opdateret 23. nov

Beboerhåndbog Senest opdateret 23. nov Beboerhåndbog Senest opdateret 23. nov. 2017 1 Indhold Velkommen på Grennessminde... 3 Om Bo- og opholdsstedet... 3 Intensivt tilbud... 3 Standard tilbud... 4 Udslusningstilbud... 4 Medarbejdere og vagttelefon...

Læs mere

Husorden P7. Velkommen til afsnit P7. Adfærd og omgangstone. Alkohol og euforiserende stoffer. Aktiviteter. Besøg

Husorden P7. Velkommen til afsnit P7. Adfærd og omgangstone. Alkohol og euforiserende stoffer. Aktiviteter. Besøg Område: Psykiatrien i Region Syddanmark Afdeling: Psykiatrisk Afdeling Middelfart Dato: 27. maj 2015 Udarbejdet af: IG/tj Husorden P7 Velkommen til afsnit P7 For at gøre dit ophold i afsnittet så positivt

Læs mere

Kongensgaards elevhåndbog

Kongensgaards elevhåndbog Kongensgaards elevhåndbog Find svar på dine spørgsmål her Kongensgaard Efterskole Alkohol: Det er ikke tilladt at indtage eller være i besiddelse af alkohol på KGE. Heller ikke til og fra skolen. Overtrædelse

Læs mere

Forsorgshjemmet Aas er et tilbud i henhold til Servicelovens 110 der tilbyder midlertidigt ophold, omsorg og støtte til mennesker, som er socialt

Forsorgshjemmet Aas er et tilbud i henhold til Servicelovens 110 der tilbyder midlertidigt ophold, omsorg og støtte til mennesker, som er socialt Forsorgshjemmet Aas er et tilbud i henhold til Servicelovens 110 der tilbyder midlertidigt ophold, omsorg og støtte til mennesker, som er socialt udsatte og ikke har eller ikke kan opholde sig i egen bolig

Læs mere

Psykiatrisk Afdeling A1 Dronning Ingrids Hospital

Psykiatrisk Afdeling A1 Dronning Ingrids Hospital 1 Psykiatrisk Afdeling A1 Dronning Ingrids Hospital 2 Velkommen Afdelingen er en akut modtagerafdeling, som tilbyder behandling, pleje og omsorg til unge, voksne og ældre borgere med psykiske lidelser

Læs mere

Velkommen til Kærsangervej 252 Et 108 botilbud i Viborg kommune

Velkommen til Kærsangervej 252 Et 108 botilbud i Viborg kommune Velkommen til Kærsangervej 252 Et 108 botilbud i Viborg kommune Hvad kan vi tilbyde dig? Vi er et kommunalt 108 tilbud i Viborg kommune. Vi er en bred sammensat personalegruppe bestående af både pædagogisk

Læs mere

Velkommen til Gl. Højgaard

Velkommen til Gl. Højgaard Velkommen til Gl. Højgaard Når du flytter ind Der vil være et værelse klar til dig med bl.a. møbler, sengetøj og håndklæder. Hvis du selv har nogle møbler, må du gerne tage dem med. Du vil blive modtaget

Læs mere

Telefonnumre mv. Skolens hovednummer Vagttelefon: Hjemmeside:

Telefonnumre mv. Skolens hovednummer Vagttelefon: Hjemmeside: 2017 2018 Telefonnumre mv. Skolens hovednummer 59 31 53 45 Skolens telefon besvares så vidt muligt på hverdage mellem kl. 09.00 og Kl. 15.00. Hvis vi ikke tager telefonen, kan der indtales en besked på

Læs mere

Velkommen på EUC Syd Skolehjem Tønder

Velkommen på EUC Syd Skolehjem Tønder Velkommen på EUC Syd Skolehjem Tønder GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2017 Vi byder dig velkommen til dit ophold, og vil med denne folder gerne give dig mulighed for at få et overblik over stedet, vores regler

Læs mere

Retningslinjer for Risskov Efterskole Risskov, April 2019

Retningslinjer for Risskov Efterskole Risskov, April 2019 Retningslinjer for Risskov Efterskole Risskov, April 2019 BADEREGLER Som elev har du efter anvisning fra tilsynslærer mulighed for at tage til stranden og bade. Hvis du ønsker at bade, kan dette kun ske

Læs mere

Midlertidige ophold. Side 1

Midlertidige ophold. Side 1 Midlertidige ophold Side 1 Indholdsfortegnelse Velkommen til Lions Park Søllerød... 3 Praktiske oplysninger... 4 Betaling for ophold... 5 Personlige ejendele... 5 Kontanter... 5 Sygeplejeartikler... 6

Læs mere

Velkommen til Botilbud Parkvej 12

Velkommen til Botilbud Parkvej 12 Velkommen til Botilbud Parkvej 12 I denne mappe kan du finde information om livet på Parkvej 12 Vi glæder os til at byde dig velkommen Kære Beboer velkommen til Botilbud parkvej 12 I denne mappe kan du

Læs mere

Husregler på Bakkegården

Husregler på Bakkegården Husregler på Bakkegården Baggrund Husreglerne på Bakkegården skal være med til at sætte rammerne for hvad der er forventeligt og acceptabelt, når flere skal bo og arbejde under samme tag. Husreglerne er

Læs mere

Kildegade 52. Bo Døgn. Et midlertidigt bosted info til beboere, visitatorer og andre

Kildegade 52. Bo Døgn. Et midlertidigt bosted info til beboere, visitatorer og andre Kildegade 52 Bo Døgn Et midlertidigt bosted info til beboere, visitatorer og andre Kildegade 52 er et midlertidigt bosted i Horsens kommune, serviceloven 107. Placeringen i Horsens midtby giver gode transport

Læs mere

Husregler på Bakkegården

Husregler på Bakkegården Husregler på Bakkegården Baggrund Husreglerne på Bakkegården skal være med til at sætte rammerne for hvad der er forventeligt og acceptabelt, når flere skal bo og arbejde under samme tag. For sikre- og

Læs mere

Velkommen på Øse Efterskole. Regler og husorden

Velkommen på Øse Efterskole. Regler og husorden Velkommen på Øse Efterskole Regler og husorden Øse-Reglement Velkommen til dit værelse Dette er dit/jeres hjem de næste 10 måneder. Derfor er det naturligvis vigtigt at I får det indrettet så hyggeligt

Læs mere

Telefonnumre. Skolen: 59 31 53 45

Telefonnumre. Skolen: 59 31 53 45 2013 2014 Telefonnumre Skolen: 59 31 53 45 Kontortid mellem kl. 08.00-12.30 alle dage. Herefter besvares telefonen i det omfang vi er på kontoret. Telefonsvareren aflyttes om morgenen. Vagtmobil: 21 23

Læs mere

Det ungdomsmiljø, kollegiet tilbyder, giver dig mulighed for forskellige interessefællesskaber og venskaber.

Det ungdomsmiljø, kollegiet tilbyder, giver dig mulighed for forskellige interessefællesskaber og venskaber. SORAS-KOLLEGIET SORAS-kollegiet er et midlertidigt botilbud til unge over 18 år med autisme, som brug for ekstra støtte i en periode til at lære at bo i egen bolig. Kollegiet SORAS-kollegiet er et midlertidigt

Læs mere

Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund.

Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund. Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund. Plejehjemmet Tårnbygård Løjtegårdsvej 100 2770 Kastrup

Læs mere

Husorden for Døgn- og Dagafsnit. Børne- og Ungdomspsykiatri Odense

Husorden for Døgn- og Dagafsnit. Børne- og Ungdomspsykiatri Odense Husorden for Døgn- og Dagafsnit Børne- og Ungdomspsykiatri Odense Formålet med denne husorden er at skabe et fælles grundlag for alle indlagte patienter, deres pårørende og personalet, uanset alder, køn,

Læs mere

Velkommen til Lysbro

Velkommen til Lysbro Velkommen til Lysbro Målsætning: At hjælpe den enkelte beboer til størst mulig selvstændighed på flest mulige livsområder GodrumGruppens udslusningsafdeling Lysbro Herningvej 44, 8600 Silkeborg Tlf: 38415302

Læs mere

PERIODEVIS AFLASTNING

PERIODEVIS AFLASTNING PERIODEVIS AFLASTNING Velkommen til PERIODEVIS AFLASTNING i Brønderslev Kommune, Plejecenterområdet. PERIODEVIS AFLASTNING Velkommen til periodevis aflastningsophold i Brønderslev Kommune. Formålet med

Læs mere

Dagsrytme for Unge / voksenhuset.

Dagsrytme for Unge / voksenhuset. Dagsrytme for Unge / voksenhuset. Velkommen i unge / voksenhuset Vi glæder os til samarbejdet, og beder dig læse følgende: Som vikar / ny kollega i Unge / Voksenhuset forventer vi, at du har haft 3 introduktionsvagter

Læs mere

Information til forældre til børn i Svanehuset

Information til forældre til børn i Svanehuset Information til forældre til børn i Svanehuset Ferie og andet samvær udenfor Svanehuset For at kunne opfylde målsætningen om, at personalet primært er i Svanehuset når børnene er her, ønskes oplysninger

Læs mere

Velkommen til Højstruphave

Velkommen til Højstruphave Velkommen til Højstruphave Lidt om dit nye hjem 1 2 Velkommen // Velkommen til din nye bolig i Højstruphave. Vi håber, at du vil falde godt til i de nye omgivelser. I dette hæfte findes praktiske oplysninger,

Læs mere

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DEMENSCENTER SØKILDEN

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DEMENSCENTER SØKILDEN ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DEMENSCENTER SØKILDEN Indhold Velkommen... 2 Demenscenter Søkilden... 3 Aktiviteter... 3 Aktivitetsblad og nyhedsbrev... 3 Bruger- og pårørenderåd... 3 Fodterapeut,

Læs mere

De fysiske rammer: Fællesarealer på afdelingen:

De fysiske rammer: Fællesarealer på afdelingen: De fysiske rammer: Afdelingen består af 28 boliger, hvor hver bolig indeholder entré, bad, toilet, stue og lille altan eller have. Endvidere indbefatter hver bolig: El-seng Gardinstænger. Stuearealet er

Læs mere

Regler for fælleshus. A/B Humlebjerg

Regler for fælleshus. A/B Humlebjerg Regler for fælleshus A/B Humlebjerg Gældende fra (Vedtaget på generalforsamling) Side 1 af 8 Regler for anvendelse af fælleshuset Hvem er ansvarlig for anvendelse af fælleshuset? Det er til enhver tid

Læs mere

Bemærkninger: Hjemmeplejens Døgnafsnit. Velkommen. Hjemmeplejens Døgnafsnit, tlf. 96848710 Voldgade 14C, 7600 Struer. Januar 2014

Bemærkninger: Hjemmeplejens Døgnafsnit. Velkommen. Hjemmeplejens Døgnafsnit, tlf. 96848710 Voldgade 14C, 7600 Struer. Januar 2014 Bemærkninger: Hjemmeplejens Døgnafsnit Velkommen Hjemmeplejens Døgnafsnit, tlf. 96848710 Voldgade 14C, 7600 Struer 12 Januar 2014 Indhold Velkommen...4 Inden du starter..5 Personalets vagtskifte...6 Opholdet.7

Læs mere

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DE GAMLES HJEM I RISE

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DE GAMLES HJEM I RISE ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DE GAMLES HJEM I RISE Indhold Velkommen... 2 De Gamles Hjem... 3 Aktiviteter... 3 Beboerbladet... 3 Bruger- og pårørenderåd... 3 Fodterapeut, frisør, tandpleje

Læs mere

RØNBJERGTUREN 2013 HYTTER!

RØNBJERGTUREN 2013 HYTTER! RØNBJERGTUREN 2013 HYTTER! Køkken: Der er køleskab og lille fryser i hvert hus. Der er opvaskemaskine, men I skal selv have sæbe/tabletter med til maskinen og evt. opvaskemiddel. Ovnen og opvaskemaskinen

Læs mere

Servicedeklaration for Lundens Bofællesskab

Servicedeklaration for Lundens Bofællesskab Servicedeklaration for Lundens Bofællesskab Lovgrundlag: Lundens Bofællesskab drives i henhold til 107 i Serviceloven. 107, stk. 1: Kommunalbestyrelsen kan tilbyde midlertidigt ophold i boformer til personer,

Læs mere

Praktiske forhold håndbog

Praktiske forhold håndbog Praktiske forhold håndbog Afdelingslærer/ Kontaktlærer: Hver afdeling har to kontaktlærere. Det er kontaktlæreren, der har den primære kontakt til både elev og forældre. Afdelingsture: Hver afdeling tager

Læs mere

Praktiske oplysninger. Infofolder for skoleåret 2015-2016

Praktiske oplysninger. Infofolder for skoleåret 2015-2016 Praktiske oplysninger Infofolder for skoleåret 2015-2016 2 Infofolder Udgave pr. 11. maj 2015 Praktiske oplysninger Kontakt Vejlefjordskolens telefonnummer: 7589 5202 Vejlefjordskolens e-mail: info@vejlefjordskolen.dk

Læs mere

KORTTIDSPLADSER Velkommen til korttidsophold i Hjørring Kommune

KORTTIDSPLADSER Velkommen til korttidsophold i Hjørring Kommune KORTTIDSPLADSER Velkommen til korttidsophold i Hjørring Kommune KORTTIDSPLADSER Velkommen til korttidsophold i Hjørring Kommune Dit ophold kan give dig mulighed for, at du kan: kan bibeholde og/eller

Læs mere

Fælles forældreaftaler

Fælles forældreaftaler Institution Har I lyst til at indgå fælles forældreaftaler, følger her en række emneopdelte spørgsmål, der kan hjælpe jer med at formulere aftalerne. Kopier aftaleskemaet på bagsiden til at skrive aftalerne

Læs mere

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DEMENSCENTER SØKILDEN

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DEMENSCENTER SØKILDEN ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DEMENSCENTER SØKILDEN Indhold Velkommen... 2 Demenscenter Søkilden... 3 Aktiviteter... 3 Beboerblad... 3 Bruger- og pårørenderåd... 4 Fodterapeut, frisør, tandpleje

Læs mere

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ MARSTAL ÆLDRECENTER

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ MARSTAL ÆLDRECENTER ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ MARSTAL ÆLDRECENTER Indhold Velkommen... 2 Marstal Ældrecenter... 3 Aktiviteter... 3 Beboerbladet... 3 Bruger- og pårørenderåd... 3 Fodterapeut, frisør, tandpleje

Læs mere

Ud over serviceaftalen, udleveres en speciel pjece vedrørende husleje og indskud som administreres hos Arup & Hvidt, boligadministration.

Ud over serviceaftalen, udleveres en speciel pjece vedrørende husleje og indskud som administreres hos Arup & Hvidt, boligadministration. 1 Praktiske råd ved indflytning Vi vil på de kommende sider fortælle om hvad vi kan tilbyde, samt nogle praktiske informationer, som kan hjælpe med til at gøre indflytningen til en god oplevelse. Ved indflytning

Læs mere

Husorden for sengeafsnit i Afdeling P

Husorden for sengeafsnit i Afdeling P HUSORDEN Husorden for sengeafsnit i Afdeling P Formål For at skabe omsorg for patienterne og et godt miljø vil vi bede alle, der færdes i afsnittet, om at følge denne husorden. Grundlæggende er det vigtigt,

Læs mere

Når du flytter i botilbud. Praktiske informationer og beboerbetaling i botilbud efter servicelovens 107 og 108

Når du flytter i botilbud. Praktiske informationer og beboerbetaling i botilbud efter servicelovens 107 og 108 Når du flytter i botilbud Praktiske informationer og beboerbetaling i botilbud efter servicelovens 107 og 108 Voksenhandicap maj 2017 Indledning I denne pjece finder du en oversigt over, hvad du som borger

Læs mere

Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund.

Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund. Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund. Plejehjemmet Løjtegårdsvej Løjtegårdsvej 100 2770 Kastrup

Læs mere

Beboermappe. - til dig som bor på Næstvedvej

Beboermappe. - til dig som bor på Næstvedvej Beboermappe - til dig som bor på Næstvedvej Indhold Næstvedvej... 3 Vores kerneydelser... 4 Info mappe... 4 Forventninger til dig, der bor på Næstvedvej... 4 Morgenmad og frokost... 6 Husregler... 7 Type

Læs mere

Velkommen til Medicinsk Afsnit M1, M2 og M3 Praktiske oplysninger til patienter og pårørende. Regionshospitalet Silkeborg

Velkommen til Medicinsk Afsnit M1, M2 og M3 Praktiske oplysninger til patienter og pårørende. Regionshospitalet Silkeborg Velkommen til Medicinsk Afsnit M1, M2 og M3 Praktiske oplysninger til patienter og pårørende Regionshospitalet Silkeborg Diagnostisk Center Medicinsk Afsnit M1, M2 og M3 Indhold Velkommen til Medicinsk

Læs mere

Frederiksgadecenteret

Frederiksgadecenteret Velkommen til Frederiksgadecenteret Aflastningspladser Frederiksgadecenteret Frederiksgade 8 4690 Haslev Tlf. 56 20 41 40 Indledning Som aflastningsbeboer på Frederiksgadecenteret ønskes du hjertelig velkommen

Læs mere

FREJAS HAVES HUSREGLER & DAGSSTRUKTUR 2018

FREJAS HAVES HUSREGLER & DAGSSTRUKTUR 2018 FREJAS HAVES HUSREGLER & DAGSSTRUKTUR 2018 Frejas Have skal være et trygt og rart sted for alle børn og unge, personale og gæster. Husorden og dagsstruktur har til formål at sikre et minimum af trivsel

Læs mere

Plejekollektivet Husorden

Plejekollektivet Husorden Plejekollektivet Husorden Medicinadministration Alle brugere skal have deres medicin i de rette doser og på rette tidspunkter. For at sikre dette, skal medicinen indtages under overværelse af medicinmanden.

Læs mere

VÆRD AT VIDE. Velkommen til. barselsophold på Afsnit 105

VÆRD AT VIDE. Velkommen til. barselsophold på Afsnit 105 VÆRD AT VIDE Velkommen til barselsophold på Afsnit 105 Vi har her samlet en række praktiske informationer til dig om hverdagen og tilbuddene på afsnittet. Du er velkommen til at spørge os, hvis der er

Læs mere

Velkommen til. Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen samt give en kort introduktion til vores børnehave.

Velkommen til. Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen samt give en kort introduktion til vores børnehave. Velkommen til Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen samt give en kort introduktion til vores børnehave. Børneby Øster er en kommunal institution med ca. 140 børn i alderen 2 år og 9 måneder

Læs mere

En informationspjece til unge

En informationspjece til unge Velkommen til Platangårdens Ungdomscenter! At starte på et stort sted som Platangården kan være meget overvældende. Man skal lige finde sig til rette og der er mange nye ting man skal lære. Med denne pjece

Læs mere

Ud over serviceaftalen, udleveres en speciel pjece vedrørende husleje og indskud som administreres hos Arup & Hvidt, boligadministration.

Ud over serviceaftalen, udleveres en speciel pjece vedrørende husleje og indskud som administreres hos Arup & Hvidt, boligadministration. 1 Praktiske råd ved indflytning Vi vil på de kommende sider fortælle om hvad vi kan tilbyde, samt nogle praktiske informationer, som kan hjælpe med til at gøre indflytningen til en god oplevelse. Ved indflytning

Læs mere

GF HERSTEDLUND - HERSTEDHUS ORDENSREGLER / KRAV TIL OPRYDNING 2015

GF HERSTEDLUND - HERSTEDHUS ORDENSREGLER / KRAV TIL OPRYDNING 2015 GF HERSTEDLUND - HERSTEDHUS ORDENSREGLER / KRAV TIL OPRYDNING 2015 HERSTEDHUS er fælles ejendom for beboerne i Grundejer Foreningen Herstedlund (GFH), og huset er til fælles benyttelse og dermed et fælles

Læs mere

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ GILLEBALLEHUS

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ GILLEBALLEHUS ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ GILLEBALLEHUS Indhold Velkommen... 2 Gilleballehus... 3 Aktiviteter... 3 Beboerbladet... 3 Bruger- og pårørenderåd... 3 Fodterapeut, frisør, tandpleje m.m.... 4

Læs mere

FM i fodbold 2013. VELKOMMEN TIL Horsens den 13. 15. september. Indbydelse

FM i fodbold 2013. VELKOMMEN TIL Horsens den 13. 15. september. Indbydelse FM i fodbold 2013 VELKOMMEN TIL Horsens den 13. 15. september Indbydelse Forbundsmesterskaber i Fodbold. Horsens KFUM har i år fornøjelsen at invitere ungdomsspillere til tre festlige dage med fodbold,

Læs mere

Ordensregler for leje af fælleslokale i E/F Emaljehaven.

Ordensregler for leje af fælleslokale i E/F Emaljehaven. Ordensregler for leje af fælleslokale i E/F Emaljehaven. Formål. Til private arrangementer for beboere i Emaljehaven (ikke kommercielle eller politiske formål) Lokalet må ikke videreudlejes eller videreudlånes.

Læs mere

Velkommen til Plejecentret Sjælsø

Velkommen til Plejecentret Sjælsø Velkommen til Plejecentret Sjælsø Ældreboligerne (plejeboliger) Soldraget 35 & 39 Telefon Hovednummer------------------------------- 45 81 70 55 Centerleder ---------------------------------- 45 99 71

Læs mere

RØNBJERGTUREN 2017 HYTTER!

RØNBJERGTUREN 2017 HYTTER! RØNBJERGTUREN 2017 HYTTER! Køkken: Der er køleskab og lille fryser i hvert hus. Der er opvaskemaskine, men I skal selv have sæbe/tabletter med til maskinen og evt. opvaskemiddel. Ovnen og opvaskemaskinen

Læs mere

Inspiration til dig som bruger

Inspiration til dig som bruger Personalehåndbog & retningslinjer Inspiration til dig som bruger 1 Olivia Danmark Inspiration til dig som bruger Personalehåndbog & retningslinjer En personalehåndbog kan være et godt sted at beskrive

Læs mere

VELKOMMEN til skoleåret 2015-2016

VELKOMMEN til skoleåret 2015-2016 VELKOMMEN til skoleåret 2015-2016 ORDENSREGLER ORDENSREGLER Eleverne skal vise hensyn over for deres omgivelser og for hinanden. Eleverne skal passe undervisningen og aftaler i øvrigt. Eleverne må gerne

Læs mere

BørneHuset Troldehøj Forældrefolderen

BørneHuset Troldehøj Forældrefolderen BørneHuset Troldehøj Forældrefolderen 2 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Velkommen i Troldehøj... 4 Hverdagen i Troldehøj... 5 Kort om Troldehøj... 6 Åbningstid... 7 Indkøring af nye børn...

Læs mere

Velkommen til. Jernbanegade Hobro Tlf

Velkommen til. Jernbanegade Hobro Tlf Velkommen til Jernbanegade 26 9500 Hobro Tlf.97115160 Velkommen i Jernbanegades børnehus I denne folder vil i finde en række praktiske informationer om mange forskellige ting der er værd at vide når dit

Læs mere

Akutbolig i Freyas Kvarter 2

Akutbolig i Freyas Kvarter 2 Akutbolig i Freyas Kvarter 2 Pædagogisk Psykiatrisk Vejledningscenter (PPV) Greve Kommune Revideret den 27. juli 2017 Freyas Kvarter 2 er et boligfællesskab for borgere med autisme spektrum forstyrrelser

Læs mere

Akutpladserne i Horsens Kommune

Akutpladserne i Horsens Kommune Akutpladserne i Horsens Kommune Velkommen til Vital Horsens Akutplads En Akutplads er et kommunalt tilbud til borgere i Horsens Kommune, med behov for høj sygeplejefaglig indsats i forbindelse med akut

Læs mere

Gæstehuset. Midlertidige pladser. Centervænget Hillerød

Gæstehuset. Midlertidige pladser. Centervænget Hillerød Gæstehuset Midlertidige pladser Centervænget 43-45 3400 Hillerød Velkommen til Skovhusets Gæstehus, som består af 8 boliger med plads til 2 borgere i hver bolig. Der er fælles køkken og TV-stue. Formålet

Læs mere

Velkommen. til skoleåret 2012-13

Velkommen. til skoleåret 2012-13 Velkommen til skoleåret 2012-13 PRAKTISKE OPLYSNINGER Skolens adresse Halvorsmindevej 107-109, 9800 Hjørring (www.halvorsminde.dk.) Skolens kontor Kontortid: 9.00 14.30 Tlf.: 98 92 12 22 Fax: 98 91 10

Læs mere

Håndbog for beboere i kollegiet

Håndbog for beboere i kollegiet Håndbog for beboere i kollegiet Det Grønlandske Hus i Aarhus Dalgas Avenue 52 8000 Aarhus C Tlf. 8611 0288 aarhus@glhus.dk www.groenlandskehus.dk Revideret medio marts 2019 Velkommen Du skal snart flytte

Læs mere

Tilsynsrapport for uanmeldt tilsyn 2011.

Tilsynsrapport for uanmeldt tilsyn 2011. Tilsynsrapport for uanmeldt tilsyn 2011. Opholdsstedets navn: Opholdsstedet Skovbærgården Dato for tilsynet: Torsdag den 24. november 2011 kl. 15:30-17:00 Opholdsstedet repræsenteret ved: Medhjælper, som

Læs mere

Patientinformation PATIENTHOTELLET. - et alternativ til sygehusindlæggelse. Velkommen til Vejle Sygehus

Patientinformation PATIENTHOTELLET. - et alternativ til sygehusindlæggelse. Velkommen til Vejle Sygehus Patientinformation PATIENTHOTELLET - et alternativ til sygehusindlæggelse Velkommen til Vejle Sygehus 1 Patienthotellet Patienthotellet ved Vejle Sygehus tilbyder overnatning til selvhjulpne patienter

Læs mere

Praktiske oplysninger AARHUS EFTERSKOLE

Praktiske oplysninger AARHUS EFTERSKOLE 2017 Praktiske oplysninger AARHUS EFTERSKOLE Praktiske oplysninger Aarhus Efterskole Brunbakkevej 21 8270 Højbjerg tlf 8627 1777 Udenfor kontorets åbningstid vil man kunne kontakte en vagtlærer på dette

Læs mere

Velkommen til MC-Hedetroldene

Velkommen til MC-Hedetroldene Velkommen til MC-Hedetroldene BESTYRELSE Formand: Paco 97 19 45 45 22 84 54 50 Pacolene@gmail.com Næstformand: Sus 50 40 73 26 s.bossen@tdcadsl.dk Kasser / Webmaster: Lindy 97 37 14 80 50 74 83 25 Lindykpetersen@mail.dk

Læs mere

INFOFOLDER SKOLEHJEMMET I AUDEBO

INFOFOLDER SKOLEHJEMMET I AUDEBO INFOFOLDER SKOLEHJEMMET I AUDEBO AMU Audebo afdelingen Audebo Skolevej 6B, 4300 Holbæk 2 3 VELKOMMEN TIL SKOLEHJEMMET Vi håber, du får et godt kursusophold på EUC Nordvestsjælland. Du skal have et godt

Læs mere

Dagsrytme for Børnehuset

Dagsrytme for Børnehuset Hverdags morgen: Dagsrytme for Børnehuset Kl. 6.00 Vi møder ind nattevagten har fordelt børn. Vi snakker sammen om hvordan natten er gået. Nattevagten overleverer informationer. Vi starter med at tage

Læs mere

Galleriet på Mantziusgården. Regler for udlejning til private og kommercielle

Galleriet på Mantziusgården. Regler for udlejning til private og kommercielle Galleriet på Mantziusgården Regler for udlejning til private og kommercielle arrangementer Generelt Galleriet på Kulturcenter Mantziusgården er beliggende i Rektorfløjens stueetage. Det er på ca. 60 m

Læs mere

Bofællesskab Biskop Svanes Vej 63

Bofællesskab Biskop Svanes Vej 63 Bofællesskab Biskop Svanes Vej 63 Biskop Svanes Vej 63 Biskop Svanes Vej 63 er et bofællesskab organiseret under Socialområdet, Teglporten Socialpædagogisk Center. I Bofællesskabet bor fortrinsvis borgere

Læs mere

gladsaxe.dk Velkommen til de midlertidige pladser på Træningscenter Gladsaxe, Kildegården Underrubrik eller dato

gladsaxe.dk Velkommen til de midlertidige pladser på Træningscenter Gladsaxe, Kildegården Underrubrik eller dato gladsaxe.dk Velkommen til de midlertidige pladser på Underrubrik eller dato Velkommen til de midlertidige pladser på... 3... 3 Forskellige typer pladser... 4 Mål og plan... 4 Din indsats... 4 Inddragelse

Læs mere

Kost og sundhedspolitik

Kost og sundhedspolitik Kost og sundhedspolitik Ud fra Slagelse kommunes vejledning har Børnehuset ved Noret, i samarbejde med forældrebestyrelsen sammensat følgende principper for kost og sundhedspolitik. Formål Formålet med

Læs mere

Fokusgruppeinterview. Strandvejen, Bybjerggård og Løntoften

Fokusgruppeinterview. Strandvejen, Bybjerggård og Løntoften Fokusgruppeinterview Strandvejen, Bybjerggård og Løntoften 28.juni 2012 Tilsynet er udført af: Anette Lund og Tina Knop FFA Familie, Forebyggelse & Anbringelse (erhvervsdrivende fond) Kongevejen 47 3480

Læs mere

Information om hjemmehjælp

Information om hjemmehjælp MYNDIGHED, STRUER KOMMUNE Myndighed, Sundheds- og Ældreområdet Voldgade 14 C, 7600 Struer Tlf.nr.: 9684 8319-9684 8318 9684 8316-9684 8315 Telefontid: 8.00-9.00 og 12.00-13.00 Fax nr.: 9684 0304 E-mail:

Læs mere

GENOPTRÆNINGSCENTER REMSTRUPLUND. Rehabiliteringssektionen

GENOPTRÆNINGSCENTER REMSTRUPLUND. Rehabiliteringssektionen GENOPTRÆNINGSCENTER REMSTRUPLUND Rehabiliteringssektionen GENOPTRÆNINGSCENTER REMSTRUPLUND Velkommen Genoptræningscenter Remstruplund er et døgntilbud til borgere i Silkeborg Kommune, som har brug for

Læs mere

VELKOMME TIL NYE MEDARBEJDERE I BØRNEHUSET FRIJSENBORGVEJ

VELKOMME TIL NYE MEDARBEJDERE I BØRNEHUSET FRIJSENBORGVEJ VELKOMME TIL NYE MEDARBEJDERE I BØRNEHUSET FRIJSENBORGVEJ For at få den bedste start som ny medarbejder i Børnehuset Frijsenborgvej, har vi her samlet nogle af de vigtige informationer som er væsentlig

Læs mere

TRÆNINGSCENTER FORTUNEN DØGNOPHOLD

TRÆNINGSCENTER FORTUNEN DØGNOPHOLD TRÆNINGSCENTER FORTUNEN DØGNOPHOLD Velkommen til Træningscenter Fortunen Formål med dit rehabiliterings ophold Målet er at du efter opholdet på Træningscenter Fortunen, igen bliver i stand til at klare

Læs mere

Lokal kostpolitik for Børnehuset Bella Luna.

Lokal kostpolitik for Børnehuset Bella Luna. Lokal kostpolitik for Børnehuset Bella Luna. Se vejledningen på side 2. Med udgangspunkt i Roskilde Kommunes kostpolitik har bestyrelsen i Bella Luna vedtaget følgende lokale kostpolitik: Det vil vi (vores

Læs mere

Bofællesskab Langebjerg 3

Bofællesskab Langebjerg 3 Bofællesskab Langebjerg 3 2 Bofællesskab Langebjerg 3 Til hver bolig er der desuden et udendørs skur til opbevaring. I stueplan er der et stort fællesrum, et køkken og et kontor til medarbejderne. Det

Læs mere

Velkommen til Botræningstilbuddet Øresundshøj - redigeret

Velkommen til Botræningstilbuddet Øresundshøj - redigeret Velkommen til Botræningstilbuddet Øresundshøj - redigeret 09.11.17 Botræningstilbuddet Øresundshøj (kaldet Øresundshøj) er en del af Center for Netværk, som ud over Botræningstilbuddet Øresundshøj består

Læs mere

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Harboøre Omsorgscenter udført den 5. september 2014 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Harboøre Omsorgscenter udført den 5. september 2014 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Uanmeldt kommunalt tilsyn på Harboøre Omsorgscenter udført den 5. september 2014 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Retssikkerhedloven 15. Kommunalbestyrelsen har ansvaret for og beslutter, hvordan

Læs mere

Behandling under indlæggelse

Behandling under indlæggelse Til unge Behandling under indlæggelse Ungdomspsykiatrisk afsnit, Augustenborg Vælg farve Børne- og Ungdomspsykiatri Aabenraa Denne folder beskriver en række forhold omkring døgn- og dagindlæggelse i ungdomspsykiatrisk

Læs mere

Velkommen til EUC Nords skolehjem - Hjørring

Velkommen til EUC Nords skolehjem - Hjørring Velkommen til EUC Nords skolehjem - Hjørring Skolehjemmet er for dig... der er i gang med en erhvervsuddannelse og har mere end 5 kvarters transport til skolen. facebook.com/ skolehjem Velkommen På EUC

Læs mere

Bofællesskab Langebjerg 3

Bofællesskab Langebjerg 3 Bofællesskab Langebjerg 3 2 Bofællesskab Langebjerg 3 Til hver bolig er der desuden et udendørs skur til opbevaring. I stueplan er der et stort fællesrum, et køkken og et kontor til medarbejderne. Det

Læs mere