NUMMER 8 JUNI 2015 GOD SOMMER

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NUMMER 8 JUNI 2015 GOD SOMMER"

Transkript

1 k o n t a k t e n NUMMER 8 JUNI 2015 GOD SOMMER Så er vi klar til en forhåbentlig god sommer. Kontakten slutter her sin femte selvstændige sæson. Men vi er klar til en ny og kommer stærkt tilbage til august. At Kontakten lever i bedste velgående skyldes ikke mindst en solid baggrund med trofaste bagsideannoncører og et fortrinligt samarbejde med Efterskolen og kirken og ikke mindst vore faste bidragsydere af stof fra sognet. God sommer til alle. Husk: Vi er også på facebook. Skriv bare: Kontakten i søgefeltet.

2 Stjerne Outlet Marstrup Bygade 89 Vi holder åben Torsdag d. 2/7 kl Søndag d. 5/7 kl Denne gang har vi bl.a. mærkevare børnetøj til min. -50% og mærkevare dametøj og sko til -70%. samt brugskunst, babytekstiler m.m. Så følg os på Facebook. Vi ses i Stjerne Outlet Britta Godbersen og Christoffer Fuglbjerg - FÆLLESSKOLEN Den 28. maj I dag var de kommende elever i 0. klasse på besøg hos Susanne Ravn - skolens børnehaveklasseleder. De hyggede sig med at lave fødselsdagskalender, besøgte bibliotekaren, spillet I-pad og legede. De var været alene med Susanne hele dagen, så nu er de klar til at komme i gang efter sommerferien.

3 MUSISK MARKED Kære alle. En fast tradition på Fællesskolen HMV er vores hyggelige Musiske marked. Det er en festlig aften, hvor vi samles om grill og god musik i skolegården. Eleverne optræder med sang og musik, og i år har vi gæsteoptræden af kirkekoret og vores lokale kendis Mads Kofoed. Alle er velkomne, så du behøver ikke have børn på skolen for at deltage. Vi håber, at vejrguderne er med os, så arrangementet kan foregå i skolegården, hvor der vil være stillet borde og bænke op, men vi har som sædvanlig en plan-b, hvis det regner. Tradi(onen er, at hver familie tager sin madkurv med, så vi kan nyde a)enen og hygge os udendørs vi sørger for at grillen er varm, så man kan få kødet på grillen. 5 H s forældre står for salg af kage, kaffe, te og sodavand (l rimelige priser. Evt. overskud går til klassens lejrtur. Kl : Musisk marked torsdag den 11. juni Velkomst, fællesspisning og udstilling 5.h catwalk med deres projekt superhelte. Kl : Fællessang - Det bedste jeg ved (Jorden er flad) koret synger for. Herefter optræder de forskellige årgange og stamhold. Vi slutter af med gæsteoptræden ved vores lokale succesrige sanger og musiker Mads Kofoed - så vi slutter af med en rigtig superhelt Vi glæder os til at se jer!

4 NYT FRA ONSDAGSKLUBBEN OG PENSIONISTFORENINGEN Onsdag den 20. maj var pensionistforeningen og Onsdagsklubben på udflugt. Turen gik til Oksbøl, og undervejs kom vores guide, Erling, til. Først så vi flygtningelejren, skydeterrænet og klitrækkerne. Middagen, som bestod af karbonade med ærter og gulerødder, fik vi i Stavsø. Turen gik videre til Filsø og Filsøgård. Derfra mod Nymindegab og retur til Stavsø til kaffe med lagkage. Efter en god dag gik turen igen mod Hoptrup. Der er glemt to halstørklæder i bussen. Det ene er mørkerød, det andet sort og stribet. Er der nogle, der mangler dem, kan I henvende jer til Annalise Damm ( eller ) PROGRAM FOR ONSDAGSKLUB- BEN OG PENSIONISTFORENIN- GEN: Alle arrangementer er kl på Lillegården. Kaffe ved samt lige møder er kr. - Grillfesten flyttes: Desværre er vi på grund af valget nødsaget til at flytte grillfesten. Den arrangeres nu ONSDAG DEN 24. JUNI KL Pris: 100 kr. Tilmelding senest den 17. juni til: Annemarie Bosak Gerda Bergendorff Dette er vores sidste arrangement inden sommerferien, så bestyrelsen ønsker alle en god sommer og på gensyn i august. Onsdag den 19.august: Lottospil. Onsdag den 26. august: Musik med Marie og Erling. - DEADLINE 2015/16 Kontakten er klar til en ny sæson med flg. deadlines: 2015: : Som altid kl. 12 middag. God sommer til alle.

5 Kære forældre, elever, personale og samarbejdspartnere. Skolebestyrelsen på Fællesskolen HMV ønsker jer alle en solrig sommer. Vi kan se tilbage på endnu et skoleår, der er forbi, før vi næsten får set os om. Tiden går hurtigt i godt selskab! Det var en ny og større bestyrelse, som startede arbejdet i begyndelsen af dette skoleår, og det har været dejligt med nye øjne og kræfter. Ud over det almindelige skolebestyrelsesarbejde har vi blandt andet brugt skoleåret på at kigge vores politikker og principper efter i sømmene. Flere trænger til en opdatering, og det arbejde forsætter i det kommende skoleår. Aktuelt er vi i gang med vores overordnede værdigrundlag og en helt ny politik - inspireret af samarbejdet med Børnehuset Chilli - nemlig skilsmisse politik. Som altid - har politikerne og forvaltningen også holdt os inddraget og i gang i løbet af året med diverse små og store høringer. I løbet af foråret er rammerne for samarbejdet med Distrikt Syds junioruniverser og ungeuniverset udbygget - det er også et arbejde, der fortsætter i næste skoleår. Hele skoleåret har vi nydt at se og opleve samarbejdet med kontaktforældrene og deres store arbejde bære frugt. Således har børn og forældre plejet og styrket fællesskabet til mange forskellige sociale arrangementer, alle sat i gang af årgangenes kontaktforældre/forældre. Flot og vigtigt arbejde :-) stor tak til alle det har virkelig stor betydning og værdsættes meget. Hen over hele skoleåret er der løbende kommet nye elever til. Det er dejligt at se skolen vokse og høre, at der fra mange kanter siges rosende ord om vores skole, det gælder f. eks. fagligheden, fællesskabet og det engagerede personale. Om lidt er det sommerferie - også for skolebestyrelsen, men til august er vi igen klar til at tage fat på et nyt skoleår. Et år der blandt andet byder på nye muligheder i vores juniorunivers, udvidet samarbejde med Helsehjemmet, kommunes nye udviklingsprojekt for alle skoler "Læringsledelse" og sikkert også meget andet. Nyd sommeren, ferien og hinanden - så ses vi det nye skoleår med friske kræfter og glade smil. Hilsen skolebestyrelsen Fællesskolen HMV, Formand Stine Mateev.

6 Nyt fra HMIF Selvom vi nærmer os sommerferieperioden, ligger vi ikke på den lade side i Idrætsforeningen. Vi har været på banen i forbindelse med byfesten i Haderslev ORIGINAL hvor afdelingen Motion on og friluftliv tog aktivt del. Lørdag med telt og aktiviteter i damparken og søndag med hjælpere til Triatlonstævnet. Stor tak til de frivillige som tog ansvar og gjorde det muligt, at også HMIF var repræsenteret ved dette fantastiske arrangement. Næste store begivenhed, hvor vi også er synlige, er Kløften festival. Vi skal igen i år administrere flere telte bl.a. Restaurant Den glade Mave, ølteltet Halvvejs og Musarbaren. Har du lyst til at hjælpe klubben med at tjene nogle penge - 1 vagt udløser en 3-dags billet - kan du tilmelde dig hos Næstformand Søren Knudsen - mail: knudsenmarstrup@mail.dk I bestyrelsen er vi i gang med et projekt for - de som gør en forskel vores frivil- lige. Der arbejdes på en frivillighedspolitik, som skal være med til at give foreninforeningsmiljø til gavn for både de frivillige og foreningen. De frivillige udgør en kæmpe værdi i foreningen, som vi skal værne om og blive endnu bedre til at værdsætte. Nyt tiltag, som vi rigtig gerne vil skabe i HMIF er ældre idræt. Vi skal bevæge os hele livet igennem, men når alderen begynder at trykke lidt, og man ikke længere kan følge helt så godt med de unge, sker der desværre det, at man vælger gen et attraktivt idrætslivet fra. Det vil vi gerne være med til at lave om på. Vi har faciliteterne og investerer gerne i det, som har jeres interesse. Har I gode idéer, vil vi meget gerkontakt Karin tlf.: eller mail: karinsandhan- ne høre fra jer sen@live.dk Udendørs aktiviteterne Tennis, Fodbold, Løb, MTB og Kajak er godt i gang, og der er stadigvæk plads til dig, som ikke lige nåede det fra starten. Se mere om de forskellige idrætsgrene på vores hjemme side eller følg os på Fa- cebook. De bedste sommer hilsner Karin Sand Hansen HMIF - formand

7 KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN SOMMER Foto ved Viggo Hjort Kohberg Søndag den 14. juni kl , 2. søndag efter trinitatis Klavergudstjeneste ved Lars-Peter Melchiorsen Søndag den 21. juni kl , 3. søndag efter trinitatis ved Poul Martin Langdahl. Efter gudstjenesten bydes på en kop kaffe, mens er der konfirmandindskrivning og den første information om næste års konfirmation og konfirmandundervisning. Torsdag den 25. juni kl : International gudstjeneste på dansk, svensk og engelsk. ved Poul Martin Langdahl. Gudstjenesten er i forbindelse med, at vi får besøg af konfirmander fra Sverige. Efter gudstjeneste bydes på kaffe og snak med vores svenske venner. Søndag den 28. juni kl , 4. søndag efter trinitatis ved Poul Martin Langdahl. Søndag den 5. juli kl , 5. søndag efter trinitatis ved Poul Martin Langdahl. Søndag den 12. juli, 6. søndag efter trinitatis Ingen gudstjeneste i Hoptrup Kirke. Vi henviser til Halk eller Øsby Kirke kl Søndag den 19. juli kl , 7. søndag efter trinitatis ved Lars-Peter Melchiorsen.

8 Søndag den 26. juli, 8. søndag efter trinitatis Ingen gudstjeneste i Hoptrup Kirke. Vi henviser til Grarup Kirke kl Søndag den 2. august kl , 9. søndag efter trinitatis ved vikarpræst. Søndag den 9. august kl , 10. søndag efter trinitatis ved Poul Martin Langdahl. Søndag den 16. august kl , 11. søndag efter trinitatis ved Poul Martin Langdahl. Søndag den 23. august kl , 12. søndag efter trinitatis ved Poul Martin Langdahl. ULVETIMEN Børneklubben holder sommerferie og begynder igen i september. Staudeklub Stauderne vokser! Der er staudeklub den sidste fredag i hver måned. Næste gang er fredag den 26. juni. Vi mødes kl. 9 ved staudebedet i den vestlige side af kirkegården. Vi kigger til stauderne, luger og planter nye efter behov, inden vi drikker en kop kaffe. Spørgsmål og information kan fås hos staudeminister og gravermedhjælper Jette Meinert. Alle er velkommen! FILMKLUB Filmklubben holder sommerpause indtil mandag den 7. september. Med mindre vi får en varm og tør sommertid i august, så kan det være, at vi springer ud i en open air filmaften i præstegårdshaven. I så fald bliver det spontant og noget med grillerier

9 Ny gravstedstype på kirkegården ved Hoptrup Kirke Der er nu kommet en ny type gravsteder på kirkegården, hvor der er mulighed for kistebegravelse i græs. Afsnittet ligger lige indenfor lågen på Marstrup Kirkevej. Der er lavet følgende beskrivelse for denne type: Kiste nedsættes under et græsdække og markeres med mindeplade med indgraveret tekst. Mindepladen anbringes plant med græsset. Mindeplade: Skal være 50x70 cm og udført af upoleret granit. Inskriptionen skal være nedhugget eller graveret i mindepladen. Ved erhvervelse af brugsret til et gravsted skal der altid betales for vedligeholdelse for en hel fredningsperiode på 25 år. På er der beskrivelser og billeder af de forskellige gravstedstyper, der er i Hoptrup. Desuden er det muligt, ved henvendelse til kirkegårdspersonalet, at få en folder med information om de forskellige muligheder, der tilbydes ved Hoptrup Kirke.

10 SIDEN SIDST: Døbte: Viede: Maja Juhl, Søholm 17, Marstrup Pia og Tom Kyhl Christensen KIRKEBIL: Kirkebilen er gratis, og den kan benyttes af alle, som ikke selv har kørelejlighed til gudstjenesterne. Du er også velkommen til at benytte kirkebilen til Vilstrup Kirke, de søndage, hvor der ikke er gudstjeneste i Hoptrup. Kørslen skal bestilles senest dagen før gudstjenesten hos Haderslev Taxa på tlf.: Husk også at bestille hjemkørsel ved samme lejlighed. KONTAKT: Organist: Lone Skovgaard Mobil: skovgaard.p@gmail.com Graver: Søren Rod Tlf.: Mobil: hoptrupkirke@mail.dk Sognepræst: Poul Martin Langdahl Tlf.: Mobil: PMLA@KM.dk Besøg - se hvad der sker!

11 På Venbjerg kan du nu dagligt købe friskplukkede jordbær. Sidst i juni vil der være åbent for selvpluk. Vi har sorterne: Korona, Honey Oye og Senga Sengana. Se datoen på vores hjemmeside: Pris 24 kr. pr. kilo. Der er åbent fra 9-12 og alle ugens dage. Jordbær-smage-dag. Søndag d. 5. juli fra kl , afholder vi vores jordbær-smage-dag. Der er mulighed for at smage på vore forskellige jordbær sorter. Igen i år vil Restaurant Søstjernen servere smagsprøver på hvad jordbær kan bruges til. Med JORDBÆR HILSNER Kirsten og Peter Heissel - Borgerforeningen for Hoptrup og Omegn Nye telt regler: Der er kommet teltregler pr. 1. januar, som kommer til at have betydning for Borgerforeningen. Telte af vores størrelse skal enten være certificerede, eller der skal laves en byggetilladelse hos kommunen til hvert arrangement pr. telt. Foreningens telte er ikke certificerede, så vi vil skulle have lavet byggetilladelser, hvis det overhovedet er muligt, da vi ikke har specifikationer på nogle af teltene. Vi arbejder på højtryk for at finde løsninger, da vi pt. står over for til dette års byfest, at vi enten skal forsøge, om vi kan få byggetilladelse, det vil forventeligt komme til at koste os mellem 2000 til 3000 pr. telt ud fra de oplysninger, vi har lige pt., leje af telte vil løbe op i 4000 til 6000 kr. Det er store ekstra udgifter, som vi ellers ikke har haft, så vi kigger også på andre muligheder til dette års byfest. Prisen for at få vores telte certificeret ligger omkring kr ,- pr. telt, dette er en mulighed, men vi afventer pt. da vi er sikker på, reglerne vil blive ændret. Flere foreninger i Haderslev og hele Danmark samt kommunerne er blevet udfordret, og der arbejdes af mange, på at få reglerne ændret igen.

12 DET SKER 11. juni Musisk Marked på Fællesskolen fra juni Valg til Folketinget 23. juni Sankt Hans Fest i Hoptrup Grill tændes Bål juni Sankt Hans Fest i Marstrup 24. juni Grillfest på Lillegården Pensionistforeningen og Onsdagsklubben. 26. juni Staudeklubben kl ved kirken 29. juni Udflugt Lokalhistorisk Forening 2. juli Stjerne Outlet Marstrup Bygade 89- kl juli Jordbærsmage-dag på Venbjerg juli Stjerne Outlet Marstrup Bygade 89 kl Kontakten: Deadline kl august Lottospil kl Pensionistforeningen og Onsdagsklubben 21./22. august Byfest i Hoptrup 26. august Musikalsk underholdning kl Pensionistforeningen og Onsdagsklubben. 7. september Filmaften v/filmklubben 11./12. september Byfest i Marstrup Kontakten: Deadline kl Kontakten: Deadline kl Kontakten: Deadline kl Det Sker vil løbende blive opdateret. Begivenheder, der er datofastsat vil derfor blive modtaget med taknemmelighed. - FÆLLESSKOLEN Den 22. maj havde klasse havde en fantastisk dag på Haderslev Stadion i dag. De løb 60 meter, 800 meter, sprang højde- og længdespring og kastede med bold og spyd. Meget trætte og stolte elever kunne tage på en velfortjent pinseferie.

13 Hoptrup Sogns Lokalhistoriske Forening Afholder udflugt til Søgårdlejren hvor vi bl.a. skal se og høre om Søgaardlejren og se Hjemmeværns arkiv. Søgaard var en herregård fra o til 1934, Mandag den 29 juni kl Tilmelding senest 22 juni til Ove Ethelberg telefon nr eller mail Tag selv kaffe med Vel mødt Bestyrelsen Kontakten udgives af beboere i Hoptrup Sogn i samarbejde med Hoptrup Efterskole. Det trykkes i 1050 eksemplarer og husstandsomdeles i Hoptrup, Marstrup, Djernæs, Sønderballe og Kestrup. Alle henvendelser vedrørende Kontakten til: Jørn Christensen, Hovslundvej 25, telf.: / KONTAKTEN@LIVE.DK Næste nummers deadline: kl (Næste igen ) Udkommer i weekenden efter. Eftertryk uden kildeangivelse er ikke tilladt.

14 MIKKIS SPALTE I brandværnet har vi været af sted til skorstensbrand, Vikærparken 20, og været af sted med tankvogen til hjælp ved Falck, forurening på Næsvejen og pinsemorgen til frigørelse af person i Halk. En bil var kørt igennem en mur med forpartiet inde i en hestestald. Men personen kom ud og blev kørt til sygehus i Åbenrå. Vi har også fået nye hjelme i brandværnet. Sønderjysk forsikring har bidraget med kr. til dem. Vores hvervekampange med at få nye brandmænd har givet en brandmand, og det er Henrik Holm, som bor i Hoptrup Vandkær; men vi mener, at der må være flere, som kunne tænke sig at komme med. Der er mange nye unge, som er flyttet til byen. Man kan gå ind på vores hjemmeside hoptrup-friv-brand.dk for yderligere oplysninger. Plakatudvalget har også været i gang med opsætning af plakater med de forskellige kandidater. I Hoptrup var der sat plakater op med cirkus så vi måtte op over deres plakater. Hørt hos "høkkeren": Nu må vi se, hvem der har de bedste klovne, dem i cirkus eller de 179, der sidder i folketinget. Løst og fast. Svar på hjælpen til de to gravermedhjælpere, der sad fast med traktoren. Vi kan godt forstå, at de tilkaldte os, for skulle Poul Martin hjælpe, ville de have siddet fast endnu, med den kampvægt han har. Vi kommer gerne igen, når I er i nød. Jeg ønsker alle en rigtig god sommerferie og på gensyn i august. Hilsen Mikki. GOD SOMMER BORGERFORENINGEN FOR HOPTRUP OG OMEGN VIL GERNE ØNSKE ALLE VORES MEDLEMMER OG ØVRIGE BORGERE I BYEN EN RIGTIG GOD SOMMER. VI HÅBER SELVFØLGELIG AT SE MAN- GE AF JER TIL SANKT HANS D. 23/6.

15 Borgerforeningen for Hoptrup og omegn arrangerer SANKT HANS Tirsdag den 23. juni på festpladsen ved spejderhytten. Bålet tændes kl. 19 af spejderne. Fra kl. 17 er der tændt op i grillen - medbring evt. egen madkurv og grill dit medbragte kød. Der vil også være salg af: grillpølser, brød, øl, vand, juice, kaffe, te og kage. Spejderne sælger snobrød. Niels Glasdam spiller og synger til midsommervisen. Kom og vær med til en hyggelig aften sammen med venner og bekendte fra Hoptrup og omegn. Med venlig hilsen Borgerforeningen for Hoptrup og omegn.

16 DE STØTTER KONTAKTEN AE ELEKTRONIK - HOPTRUP HOVEDGADE ANETTE's RENGØRING -HOPTRUP KIRKEBY BLIKKENSLAGERFORRETNING v/h.m. ROHDE BRUGERRÅDET FOR LILLEGÅRDEN Ruth Marek: / Birthe Sandholdt: C-HÅNDVÆRK v. CLAUS REFSHAUGE. TØMRERARBEJDE DENNIS VINDUESPOLERING DEN SØNDERJYSKE IDRÆTSINSTITUTION HENRIKSEN - BYG - ved JOHN HENRIKSEN EL-TEK APS FODKLINIKKEN, HOVSLUNDVEJ FÆLLESSKOLEN HoptrupMarstrupVilstrup GRANMAND.DK v. JENS J. SKOV (mobil: ) GRUBEGÅRD I/S, JACOB SMIDT HOPTRUP EFTERSKOLE HOPTRUP BORGERFORENING HOPTRUP FODKLINIK V/DORTE ROSENKILDE HOPTRUP FRIVILLIGE BRANDVÆRN, TORBEN HANSEN HOPTRUP MARSTRUP IDRÆTSFORENING HOPTRUP MURERFORRET. V/KARLO SKØTT, EGEDAL HOPTRUP PENSIONISTFORENING HOPTRUP SOGNS MENIGHEDSRÅD HOPTRUP VANDVÆRK, FORMANDEN TLF.: VÆRKPASSER: KASSEREREN : HOPTRUPS SOGNS LOKALHIST. FORENING JUHLSGÅRD I/S v. TORBEN OG NIELS ERIK BRØCHNER JØRN BONDE AUTOVÆRKSTED KESTRUP SMEDE & MASKINVÆRKSTED KFUM-SPEJDERNE KNUD EGON SKOVRUP (BESTIL PÅ) KNUD IWERS, SNEDKER- OG TØMRERFORR KVIK SPAR MARSTRUP L. L. RENGØRING, ØSTERGÅRDSMØLLE 4 v. LINDA LAASHOLDT MALERFORR. v/henry SCHULTZ, MARSTRUP MARIANNES KLIPPESTUE, KÆRSMINDEVEJ 16 A MARSTRUP BEBOERFORENING MARSTRUP VANDVÆRK v/formand KARSTEN B. MADSEN MULTITEK, KÆRSMINDEVEJ 24, MARSTRUP PAMHULE JAGT OG FISKERI, PAMHULEVEJ PETER HEISSEL, VENBJERG PETER HEJSELS AUTOVÆRKSTED B. REYMOND JØRGENSEN VVS SPAR ved LONE & MORTEN LANG STJERNE OUTLET MARSTRUP BYGADE 89 SE MERE PÅ FACEBOOK TORBENS PEJSESERVICE, HOPTRUP Vh-consult.dk - Tilstandsrapporter og Energimærkning VOGNMAND AAGE KUSCH, HOPTRUP, BIL: DIERNÆS BEBOERFORENING: HOPTRUP BORGERFORENINGS HJEMMESIDE: MARSTRUP BEBOERFORENINGS HJEMMESIDE: FÆLLESSKOLEN: MARSTRUP VANDVÆRK:

NUMMER 3 NOVEMBER 2015 LANGE SKOLEDAGE KRÆVER OGSÅ FRISK LUFT

NUMMER 3 NOVEMBER 2015 LANGE SKOLEDAGE KRÆVER OGSÅ FRISK LUFT k o n t a k t e n NUMMER 3 NOVEMBER 2015 LANGE SKOLEDAGE KRÆVER OGSÅ FRISK LUFT Som følge af folkeskolereformen bliver skoledagen længere for børnene. Derfor kan der være brug for lidt frisk luft imellem

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Indhold: * Forsamlingshuset: Ekstraordinær generalforsamling * LYNE krocket

Læs mere

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Velkommen til Bøgeskovhus Side 4-7 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle

Læs mere

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Maj til september 2013. Inde i bladet: Se sommerens program for børn og voksne

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Maj til september 2013. Inde i bladet: Se sommerens program for børn og voksne Kirkeblad Øsby og Aarø Kirker Maj til september 2013 Inde i bladet: Se sommerens program for børn og voksne Så nåede vi Maj En fantastisk dejlig måned ja måske årets skønneste! 12 maj indsættes den nye

Læs mere

ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

Sognebladet Oddense-Otting

Sognebladet Oddense-Otting Sognebladet Oddense-Otting SEPTEMBER 2013 Det er så nemt - at skifte til os Det er lettere end du tror! Og vi gør det helt uden besvær for dig. Vi skal bare have din underskrift lettere bliver det ikke

Læs mere

Kirkeblad. for Hjerm Sogn HJERM POSTEN 2.2013. Serner-Pedersen. aaserobert@gmail.com. organist.madsen@mail.tele.dk. Ewaldsvej

Kirkeblad. for Hjerm Sogn HJERM POSTEN 2.2013. Serner-Pedersen. aaserobert@gmail.com. organist.madsen@mail.tele.dk. Ewaldsvej for Sogn Her bor de... nternetadresser... 9, 9, tlf. 46 97 41 46 14 41 14 tlf. 97 jjs@km.dk jjs@km.dk Stoltenberg Stoltenberg Højgårdsparken 90, 90, Højgårdsparken tlf. 97 tlf. 46 97 50 46 52 50 52 aaserobert@gmail.com

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN MARTS - APRIL Søndag den 13. marts kl. 9.30 Mariæ Bebudelse ved Poul Martin Langdahl. Efter gudstjenesten er der husstands indsamling til Folkekirkens Nødhjælp. Tag godt imod

Læs mere

Julemarked på Lyngparken.

Julemarked på Lyngparken. December 13 Januar 14 Julemarked på Lyngparken. Aktiviteter på Lyngparken i december måned onsdag, den 4. Sang kl. 10.00 kl. 13.30 torsdag, den 5. kl. 10.00 Sct. Jacobi Skoles Kor underholder tirsdag,

Læs mere

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold:

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Lyne Kirke/Vennekredsen: Per Nielsen Lyne Kirke: Nytårsgudstjeneste, Menighedsmøde Sdr. Bork Kirke: Sangaften

Læs mere

Nyhedsbrev Uge 6 2015

Nyhedsbrev Uge 6 2015 Nyhedsbrev Uge 6 2015 Et helt nyt år er godt i gang, og vi glæder os til at udfylde det med mange aktiviteter, oplevelser og stjernestunder for beboerne på Meta. Vi har nu lavet nyhedsbrev i et år, og

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38 Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 38 Kære børn og forældre! Lemming d. 18.september 2015 Vi holder

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

Oddense-Otting. november 2013. Det er så nemt - at skifte til os. Det er lettere end du tror! Ring 97 56 44 22 og aftal et møde!

Oddense-Otting. november 2013. Det er så nemt - at skifte til os. Det er lettere end du tror! Ring 97 56 44 22 og aftal et møde! So -Otting november 2013 Det er så nemt - at skifte til os Det er lettere end du tror! Og vi gør det helt uden besvær for dig. Vi skal bare have din underskrift lettere bliver det ikke Ring 97 56 44 22

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 28 september / oktober 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Beretning Generalforsamling den 23-01-2015

Beretning Generalforsamling den 23-01-2015 Beretning Generalforsamling den 23-01-2015 Velkommen til den årlige generalforsamling. Sang nummer? Jeg vil starte med at ønske tillykke til Erik Scherdetzki med 40 år og optagelse som æresmedlem, Morten

Læs mere

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk FAKTOR 29 Side 1 FAKTOR 29 Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk Side 2 FAKTOR 29 RART AT VIDE OM AKTIVITETSHUSET: Åbningstider i værestedet: Tirsdag

Læs mere

(Øster) Højst Aktiv Uge 36

(Øster) Højst Aktiv Uge 36 (Øster) Højst Aktiv Uge 36 Sommeren er snart ved at gå på hæld, vi går mod mørkere tider, og snart bliver aktivt udeliv erstattet af flere og flere indendørs aktiviteter. Men...inden vi tager definitivt

Læs mere

NUMMER 5 JANUAR 2016 SÅ KOM SNEEN

NUMMER 5 JANUAR 2016 SÅ KOM SNEEN k o n t a k t e n NUMMER 5 JANUAR 2016 SÅ KOM SNEEN Så kom sneen endelig til stor glæde for børnene og lidt ulempe for andre. Men, det er ikke en rigtig vinter uden sne. Billedet er tyvstjålet fra Fællesskolens

Læs mere

Kirkebladet. Hér finder du os. Lundforlund Gerlev Slots Bjergby Sludstrup Pastorat. Juni - August 2014

Kirkebladet. Hér finder du os. Lundforlund Gerlev Slots Bjergby Sludstrup Pastorat. Juni - August 2014 Hér finder du os Organist ved alle pastoratets kirker: Mai Larsen, 28 11 92 09 Kirkesanger ved Lundforlund og Sludstrup kirker: Carsten Jørgensen, 58 54 54 00 / 23 74 61 54 Kirkesanger ved Gerlev og Slots

Læs mere

Mærkedag: 02. juni 04. juni 06. juni 07. juni

Mærkedag: 02. juni 04. juni 06. juni 07. juni Vallekilde-Hørve Friskole. 1. juni 2012 Fredagsbrev nr. 701 Næste uger: 04. juni 05. juni 06. juni 07. juni 08. juni Mundtlig prøve dansk Grundlovsdag Skolen lukket SFO åben til kl. 12.00 Førstehjælpskursus

Læs mere

SPILLEMÆND NUMMER 7 APRIL 2016 PÅ FÆLLESSKOLEN

SPILLEMÆND NUMMER 7 APRIL 2016 PÅ FÆLLESSKOLEN k o n t a k t e n NUMMER 7 APRIL 2016 SPILLEMÆND PÅ FÆLLESSKOLEN Indskolingen på fællesskolen været til koncert med den glade trio Fiolministeriet. Den var en stor succes, og børnene fik ros af spillemændene,

Læs mere

Se årets konfirmander Skal kirken ledes af glade amatører? 2011 i tal og tegninger Pinse i det grønne Hotdogs i lange baner

Se årets konfirmander Skal kirken ledes af glade amatører? 2011 i tal og tegninger Pinse i det grønne Hotdogs i lange baner Maj 2012 Kirkeblad for Nr. Herlev Kirke og sogn Se årets konfirmander Skal kirken ledes af glade amatører? 2011 i tal og tegninger Pinse i det grønne Hotdogs i lange baner Årets konfirmander fra Nr. Herlev

Læs mere

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15 Kære Hylkeborger, medborger, nabo Du sidder nu med programmet for Hylke Festuge 2015 i hånden, og vi håber, at du vil komme og bakke op om aktiviteterne og være med til at vise hvorfor, og fejre, at Hylke

Læs mere

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 2016 Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen haft rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad igennem de sidste 4 år. Hvert år er der både nye og

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN AUGUST SEPTEMBER Søndag den 21. august kl. 10.30, 13. søndag efter trinitatis. Torsdag den 25. august kl. 16: Ulvetimen i konfirmandstuen Fredag den 26. august kl. 9.00 Staudeklub

Læs mere

Kirkeblad for Hjerm Sogn

Kirkeblad for Hjerm Sogn Kirkelig vejviser Hjerm Vestre kirke Graver og kirketjener: Morten Gert Hansen Kirkevej 18, 7560 Hjerm tlf. 21 20 27 43 mail: hjermvkirkegaard@gmail.com Sognepræst: Jonas Serner-Pedersen Kirkevej 9, 7560

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2014 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje September - November 2013 LÆS BOGEN! Bjarne Reuter har skrevet en bog, han kalder for BOGEN. Det er en genfortælling af Biblen, sådan som han forstår den. Han har selv

Læs mere

Arrangementer for Brøndum, Hvidbjerg og Rettrup. vinterhalvåret 2015/2016

Arrangementer for Brøndum, Hvidbjerg og Rettrup. vinterhalvåret 2015/2016 Arrangementer for Brøndum, Hvidbjerg og Rettrup vinterhalvåret 2015/2016 Hold dig opdateret på hjemmesiden: www.hvidbjergborgerforening.dk Er din husstand endnu ikke medlem - men ønsker at blive det denne

Læs mere

Asserballe sogns kirkeblad

Asserballe sogns kirkeblad Asserballe sogns kirkeblad JUNI JULI AUGUST 2013 Indhold i Kirkeblad Billeder af Konfirmander Konfirmand indskrivning Altergang uden gluten Æblefest Gudstjenester i Asserballe og Ketting Nyt fra Kirkegården

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

for Lyne Sogn November 2015

for Lyne Sogn November 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn November 2015 Indhold: * Lyne Kirke: diverse, Arrangémenter * Lyne Friskole: Åben hus * Vennekredsen: Bankospil * Skulptur: *

Læs mere

Kirkeblad for Hjerm Sogn

Kirkeblad for Hjerm Sogn Kirkelig vejviser Sognepræst: Jonas Serner-Pedersen Kirkevej 9, 7560 Hjerm tlf. 97 46 41 14 mail: jjs@km.dk Menighedsrådsformand: Robert Stoltenberg Højgårdsparken 90, 7560 Hjerm tlf. 97 46 50 52 mail:

Læs mere

Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD

Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD BESTYRELSEN FORMAND Birgitte Holm Petersen 39565841 NÆSTFORMAND Mikael Gajhede 30257403 KASSERER Torben Aagaard 32555612 SEKRETÆR Jan Mouritsen 31905161

Læs mere

Maj og juni 2011. Ta med en tur på BAKKEN - - for nu er foråret kommet. Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen

Maj og juni 2011. Ta med en tur på BAKKEN - - for nu er foråret kommet. Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen Maj og juni 2011 Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen Ta med en tur på BAKKEN - Ishøj - for nu er foråret kommet Adresse: Krumtappen Østerhøj Bygade 48 2750 Ballerup

Læs mere

Ferielukket i alle afdelinger

Ferielukket i alle afdelinger Fredagsbrev - uge 26-27. juni 2014 Bakkelandets friskole, børnehaver og vuggestue ønsker alle en rigtig god sommer. Nimdrupvej 2a 8740 Brædstrup 75753888 kontor@bakkelandets-friskole.dk www.bakkelandets-friskole.dk

Læs mere

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL NYT FRA PLADS TIL FORSKEL Juni 2016 BJERGPOSTEN o Præsentation af PLADS TIL FORSKEL o Invitation til Sct. Hans o Familieaften på Borgen o Sommerferieaktiviteter Hvad er PLADS TIL FORSKEL og hvem er vi?

Læs mere

FESTUGE 23. Sdr. Rind Stadion - Klovenhøjvej 6

FESTUGE 23. Sdr. Rind Stadion - Klovenhøjvej 6 FESTUGE 23 Sdr. Rind Stadion - Klovenhøjvej 6 4. juni - 8. juni 2013 2 TIRSDAG den 4. juni 2013 17.30 Fodbold U8 drenge Kl. 18.00 BT/SVIF 2 Viborg FF 4 Kl. 18.00 Mønsted/Sparkær 2 Viborg FF 3 Kl. 18.30

Læs mere

Nr. 5 november - december 2008 56. årg.! " # $ $ % & % % ' (! & *$ ' % +,%, ' - * $. / +.

Nr. 5 november - december 2008 56. årg.!  # $ $ % & % % ' (! & *$ ' % +,%, ' - * $. / +. Nr. 5 november - december 2008 56. årg. 1! " # $ $ % & % % ' (! )%* & *$ ' % +,%, ' - * $. / +. Ukrainernes besøg i Østervangskirken august 2008. 0! 1 1 1 23% 45 2667 Indlæg til næste Gildenyt skal være

Læs mere

Kære forældre. Med venlig hilsen. Lisbet Huusom

Kære forældre. Med venlig hilsen. Lisbet Huusom Kære forældre Efterårsferien står for døren og børnene har fri fra undervisningen i uge 42. Traditionen tro, arbejder vi sammen med Højboskolen om at holde åbent i ferierne. I efterårsferie, juleferie

Læs mere

Kirkeblad. Kirkelig vejviser. for Hjerm Sogn

Kirkeblad. Kirkelig vejviser. for Hjerm Sogn Kirkelig vejviser Sognepræst: Jonas Serner-Pedersen Kirkevej 9, 7560 Hjerm tlf. 97 46 41 14 mail: jjs@km.dk Menighedsrådsformand: Robert Stoltenberg Højgårdsparken 90, 7560 Hjerm tlf. 97 46 50 52 mail:

Læs mere

ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn April 2014. På Østervejrupvej

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn April 2014. På Østervejrupvej Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn April 2014 På Østervejrupvej Indhold: * Bypedeller: * Energimesse: * Familie & Fritid: Konstitueret * Informationsmøde i Lyne

Læs mere

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Kære Alle 90 års fødselsdag fejret d. 15. maj Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Blandt havens mange gæster denne dag var også efterkommere af Grethe og Nic. Nellemann. 40 personer fra nær og fjern var

Læs mere

Skolenyt uge 21 www.ørdingfriskole.dk

Skolenyt uge 21 www.ørdingfriskole.dk Skolenyt uge 21 www.ørdingfriskole.dk Ugens højdepunkter I tirsdags havde vi en rigtig fin eftermiddag sammen i SFO én. Der var fernisering for Nancys flotte vægmaleri. Alt foregik efter kunstens regler

Læs mere

Program for 2013/14 Tånum Forsamlingshus

Program for 2013/14 Tånum Forsamlingshus Program for 2013/14 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2013/2014 i Tånum Forsamlingshus. Med sommeren på hæld tager vi fat på en ny sæson i vores fælles forsamlingshus.

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014 Forår på vej... Det er ganske vist. Dagene bliver længere, lyset får flere nuancer og vi kan mærke, at der er forår på vej. Til jer, der har tænkt på

Læs mere

Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud. For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune

Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud. For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune Udgivet: 17-03-2016 Aktivitetsteam Vores opgave er at skabe et levende og aktivt miljø på Plejecenter

Læs mere

NUMMER 4 DECEMBER 2015 LYS OVER HOPTRUP

NUMMER 4 DECEMBER 2015 LYS OVER HOPTRUP k o n t a k t e n NUMMER 4 DECEMBER 2015 LYS OVER HOPTRUP Christian Marek og Finn Ruwald Juhl er ved at udskifte de defekte pærer i toppen af den ca. 30 meter høje mast på Selbjerg. Hvert år sørger gode

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2014 Nu er det sommer Og hvor det herligt. Så er der gået en måned siden alle I nye begyndte i klubben og jeg oplever at I faldet godt til. Har du spørgsmål

Læs mere

Eftermiddagstur. Mandag den 17. juni kl. 14.00 besøger vi sammen med Medborgerklubben 2 haver på Rosenalle i Videbæk.

Eftermiddagstur. Mandag den 17. juni kl. 14.00 besøger vi sammen med Medborgerklubben 2 haver på Rosenalle i Videbæk. Eftermiddagstur Mandag den 17. juni kl. 14.00 besøger vi sammen med Medborgerklubben 2 haver på Rosenalle i Videbæk. Den første have er japansk inspireret med mange store sten. Her må vi også se det åbne

Læs mere

Nyhedsbrev. Hammerum, den 11. april 2013

Nyhedsbrev. Hammerum, den 11. april 2013 Nyhedsbrev Hammerum, den 11. april 2013 Det er ved at være længe siden, I sidst har modtaget et nyhedsbrev, og derfor bliver dette i høj grad en opsummering af nogle af de aktiviteter, der har fundet sted

Læs mere

AKTIVITETSBLADET. Så derfor vil det være super godt, hvis I vil lægge jeres skemaer i min postkasse på skurvognen v/ejendomskontoret.

AKTIVITETSBLADET. Så derfor vil det være super godt, hvis I vil lægge jeres skemaer i min postkasse på skurvognen v/ejendomskontoret. AKTIVITETSBLADET DECEMBER 2011 Kære Beboere Vi har nu været rundt med skemaer til alle lejemål nogle er afleveret personligt andre er kommet via brevsprækken, da vi ikke har truffet nogen hjemme. Vi har

Læs mere

www.struerfolkedanserforening.dk GENERALFORSAMLING

www.struerfolkedanserforening.dk GENERALFORSAMLING Struer Folkedanserforening Medlemsorientering November 2013 30. årgang NR. 2 www.struerfolkedanserforening.dk GENERALFORSAMLING Husk der er generalforsamling i Struer Folkedanserforening mandag d.20. januar,

Læs mere

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN juli 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Ferielignende sommerferie aktiviteter JUNI - JULI - AUGUST 2016 ROADSHOW GENNEM VESTHIMMERLAND

Ferielignende sommerferie aktiviteter JUNI - JULI - AUGUST 2016 ROADSHOW GENNEM VESTHIMMERLAND LIV OG LEDSAGELSE Ferielignende sommerferie aktiviteter JUNI - JULI - AUGUST 2016 ROADSHOW GENNEM VESTHIMMERLAND Liv og ledsagelse er ferielignende sommeraktiviteter som udbydes af Psykiatri og Handicap,

Læs mere

Dagene blev afsluttet med det store cykelringridning. Det var slet ikke så nemt at holde balancen på cyklen, med en lanse i hånden og så ramme den

Dagene blev afsluttet med det store cykelringridning. Det var slet ikke så nemt at holde balancen på cyklen, med en lanse i hånden og så ramme den SFO NYT Maj 2011 Påsken i SFO De børn der var tilmeldt SFO en dagene før påske, var med til at gøre det til nogle skønne dage. Det er altid dejligt, når vi er en lille gruppe og har rigtig god tid. Det

Læs mere

Fuglebakken juni 2015

Fuglebakken juni 2015 Fuglebakken juni 2015 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Søndag den Mandag

Læs mere

KIRKENYT PADESØ KIRKEDISTRIKT. Padesø Kirke. 11. årgang Sommeren 2009 Nr. 3

KIRKENYT PADESØ KIRKEDISTRIKT. Padesø Kirke. 11. årgang Sommeren 2009 Nr. 3 KIRKENYT PADESØ KIRKEDISTRIKT 11. årgang Sommeren 2009 Nr. 3 Padesø Kirke PRÆSTEN Sommerens gudstjenester Som det fremgår af gudstjenestelisten, så er der gudstjeneste hver søndag i sommermånederne, og

Læs mere

Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se

Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se mere på www.janderup.dk. Generalforsamling i Janderup

Læs mere

ØKODAG. Den 17. April 2016 Stensbølgård. Johan Frederiksen & Kirsten Moeslund Sivertsen Smedevej 18-4070 Kirke Hyllinge

ØKODAG. Den 17. April 2016 Stensbølgård. Johan Frederiksen & Kirsten Moeslund Sivertsen Smedevej 18-4070 Kirke Hyllinge ØKODAG Den 17. April 016 Johan Frederiksen & Kirsten Moeslund Sivertsen Smedevej 1-070 Kirke Hyllinge Email: kontakt@stensbolgaard.dk Tlf. Johan: 0 0 - Tlf. Kirsten 6 71 #stensbølgård www.stensbolgaard.dk

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 5 / 2 0 1 6. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 5 / 2 0 1 6. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået VINTERPROGRAM 2 o 1 5 / 2 0 1 6 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og

Læs mere

Medlemsnyt. Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Februar 2014 nr. 6

Medlemsnyt. Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Februar 2014 nr. 6 Medlemsnyt Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Februar 2014 nr. 6 OBS OBS Danseaften d. 27. marts aflyst - kursus d. 30. marts - Se nedenfor og kalenderen Kære dansere og

Læs mere

NUMMER 8 JUNI 2014 GOD SANKT HANS FEST OG GOD SOMMER

NUMMER 8 JUNI 2014 GOD SANKT HANS FEST OG GOD SOMMER k o n t a k t e n NUMMER 8 JUNI 2014 GOD SANKT HANS FEST OG GOD SOMMER Selv om sommeren officielt starter med juni, er det først rigtig sommer med sommersolhvervet efterfulgt af Sankt Hans fester. I sognet

Læs mere

2014 er nu så småt ved at rinde ud, julen er for alvor over os med travlhed, traditioner og frem for alt hygge med familie og venner.

2014 er nu så småt ved at rinde ud, julen er for alvor over os med travlhed, traditioner og frem for alt hygge med familie og venner. December 2014 Kære medlemmer og familie. 2014 er nu så småt ved at rinde ud, julen er for alvor over os med travlhed, traditioner og frem for alt hygge med familie og venner. Det har været et godt år for

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM 2015. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM 2015. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM 2015 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og socialt fællesskab

Læs mere

Læs mere og tilmeld dig på Gavnø's hjemmeside (husk at skrive du kommer fra Mopar Club Denmark).

Læs mere og tilmeld dig på Gavnø's hjemmeside (husk at skrive du kommer fra Mopar Club Denmark). Classic Autojumble i Gavnø Slotspark Skrevet af superbee - 2015/04/28 14:52 Classic Autojumble - 7/6 2015 Danmarks største veteranbilshow afholdes søndag den 7. juni 2015 Gavnø Slotspark danner for 27.

Læs mere

NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016

NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016 NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016 MusikTeaterProduktion Om et øjeblik åbner teater og musikeleverne døren for dette års store forestilling: Insektliv I år samarbejder teater- og musiklinjen på Brøruphus

Læs mere

Aktiviteter i uge 1. Torsdag: -Velkommen tilbage. Vi hygger i klubben. -Fodbold i hallen 13.30.-15.00. Husk sko!!!!

Aktiviteter i uge 1. Torsdag: -Velkommen tilbage. Vi hygger i klubben. -Fodbold i hallen 13.30.-15.00. Husk sko!!!! Aktiviteter i uge 1 Mandag: Tirsdag: Onsdag: - Lukket! -Lukket! -Lukket! Torsdag: -Velkommen tilbage. Vi hygger i klubben. Fredag: -Fodbold i hallen 13.30.-15.00. Husk sko!!!! Et rigtigt godt nytår til

Læs mere

Ugebrevet i næste uge indeholder (om alt går vel) skoleskema, ferieplan og rengøringsplan for det kommende skoleår.

Ugebrevet i næste uge indeholder (om alt går vel) skoleskema, ferieplan og rengøringsplan for det kommende skoleår. Uge 24 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Lige rundt om hjørnet venter

Læs mere

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Nyhedsbladet MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Det sker i Tegnsprogshuset Onsdag den 11.05.2011 kl.19.00 Netcafe Onsdag den 18.05.2011 kl.19.00 Mini Banko Onsdag den 25.05.2011 kl.19.00 Netcafe Søndag den 29.05.2011

Læs mere

Sommerskole. Sommerskole i Kirkeladen. En verden udenfor. Fællesskab på den fede måde

Sommerskole. Sommerskole i Kirkeladen. En verden udenfor. Fællesskab på den fede måde Sommerskole En verden udenfor Fællesskab på den fede måde 2013 Sommerskole i Kirkeladen Kære sommerskoledeltagere. Efter en skøn uge i dejligt selskab, synes vi, at I skal vide, at det var skønt at være

Læs mere

NYHEDSBREVET. for barnet kan risikere i leg at hænge fast og blive kvalt.

NYHEDSBREVET. for barnet kan risikere i leg at hænge fast og blive kvalt. NYHEDSBREVET NR. 3 SEPTEMBER 2010 AF FORÆLDREBESTYRELSEN I DAGPLEJEN FOR HADERSLEV KOMMUNE INDHOLD: NYT FRA FORÆLDREBESTYRELSEN INFO FRA DAGPLEJEN STAFETTEN EKSPERTERNE OPSKRIFT NYT FRA FORÆLDREBESTYRELSEN

Læs mere

Impulsen. Maj og juni. Månedsplan Juni. Uge 23. Dorte madbar

Impulsen. Maj og juni. Månedsplan Juni. Uge 23. Dorte madbar Månedsplan Juni Uge 23 Mandag 3-6 Dans 14.00 m. Mette - Magien i baren. Tirsdag 4-6 Dans 14.00 m. Mette Onsdag 5-6 Grundlovsdag Klubben lukket Torsdag 6-6 Fredag 7-6 Uge 24 Dorte madbar Tom madbar Impulsen

Læs mere

Kirke og Sogn. På udflugt med Onsdagsforum se side 8-9

Kirke og Sogn. På udflugt med Onsdagsforum se side 8-9 Kirke og Sogn På udflugt med Onsdagsforum se side 8-9 2 KIRKE OG SOGN KIRKE OG SOGN 3 Infoside Kirkekontoret, Sognegården, Kirketorvet 2, 8310 Tranbjerg 86 29 57 33 Mandag-fredag kl. 10.00 13.00 Torsdag

Læs mere

Nyhedsbrev, september 2015 DET SKER NU!

Nyhedsbrev, september 2015 DET SKER NU! Nyhedsbrev, september 2015 DET SKER NU! Vi har atter lånt Danske Bank bygningen, for endnu engang at illustrere hvad bygningen kan bruges til. Denne gang er det en kombination af Åbent Hus, høstmarked

Læs mere

Toftlund - Tirslund Kirkeblad

Toftlund - Tirslund Kirkeblad Toftlund - Tirslund Kirkeblad 2007 JUNI JULI AUGUST Nr. 3 Tilhørsforhold Alle mennesker hører til i en familie og en slægt eller i en vennekreds eller arbejdsgruppe eller en skoleklasse eller hvad det

Læs mere

Husk Juleafslutning den 15. december kl. 19.30

Husk Juleafslutning den 15. december kl. 19.30 www. blistrup-graested-folkedansere.dk December 2015 Nr. 3 28. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Indkaldelse til generalforsamling side 2 Sæsonprogram 2015-2016 side 3 Juleafslutning side 4 Generalforsamling

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang Rotur på fjorden 10. april 2010 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Roklubbens 110 års fødselsdag Morgenroture Søndagslangture Sea

Læs mere

Lokalcenter Bjerggården

Lokalcenter Bjerggården Lokalcenter Bjerggården Østerøgade 20 8200 Aarhus N Tlf. 8713 3200 Aktiviteter arrangementer & menuplan Månedsbladet september 2015 Læs inde i bladet: Opstillingsmøde til brugerrådsvalget og foredrag om

Læs mere

Solstrålen Årgang 21 Maj 2014

Solstrålen Årgang 21 Maj 2014 Solstrålen Årgang 21 Maj 2014 Telefonliste Plejecentret Solbakken 8911 1300 Køkkenet kl. 07:15-13:00 8911 1306 Sidste frist for tilmelding til mad samme dag: Varm mad til middag - senest kl. 08:00 Smørrebrød

Læs mere

BUM 2006 Slagelse. Hej med dig! Men hvad er det nu egentlig BUM er for noget??? Hvordan kan du deltage? Idrætsgrene.

BUM 2006 Slagelse. Hej med dig! Men hvad er det nu egentlig BUM er for noget??? Hvordan kan du deltage? Idrætsgrene. Hej med dig! BUM 2006 Vi har netop modtaget et brev fra Ahorn, Ringsted, som denne gang er vært for BUM 2006 i den 3.-5. november for Teenager BUM 14-18 år og 17.-19. november for Junior BUM 10-13 år.

Læs mere

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet.

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Vi byder velkommen til nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Formålet med Arilds Tidende er blandt andet at holde jer orienteret om fritidshjemmets og bestyrelsens arbejde. Alle

Læs mere

Landsbyordning ved Hou Skole Nørregade 9, Hou 9370 Hals Tlf: 99317898 Mobil: 25197898

Landsbyordning ved Hou Skole Nørregade 9, Hou 9370 Hals Tlf: 99317898 Mobil: 25197898 Landsbyordning ved Hou Skole Nørregade 9, Hou 9370 Hals Tlf: 99317898 Mobil: 25197898 Vi ønsker hermed at byde jer og jeres barn velkommen i Landsbyordningen på Hou skole. Vi håber, at denne folder kan

Læs mere

Nyhedsavisen. Juniorklubben i Hvalsø. Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 2: Maj Sommerferien 2016 Hvad er Juniorklubben?

Nyhedsavisen. Juniorklubben i Hvalsø. Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 2: Maj Sommerferien 2016 Hvad er Juniorklubben? Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 2: Maj Sommerferien 2016 Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 2: Maj Sommerferien 2016 Hvad er Juniorklubben? Det er et eftermiddagstilbud til dig, som går i 6., 7. eller

Læs mere

P R O G R A M 2. halvår 2011 1. halvår 2012

P R O G R A M 2. halvår 2011 1. halvår 2012 P R O G R A M 2. halvår 2011 1. halvår 2012 Seniorklubben i FOA Frederikshavn Seniorklubben En klub for DIG og alle afdelingens efterlønsmodtagere, pensionister og førtidspensionister. Klubben afholder

Læs mere

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex.

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex. Kære bruger Så er forårsprogrammet for 2015 klar. Vi har glædet os til at præsentere et varieret program med underholdning, fest, sang, musik og ikke mindst bankospil. Der vil også blive mulighed for at

Læs mere

PÅ STENSBØLGÅRD. Johan Frederiksen & Kirsten Moeslund Sivertsen Smedevej 18-4070 Kirke Hyllinge

PÅ STENSBØLGÅRD. Johan Frederiksen & Kirsten Moeslund Sivertsen Smedevej 18-4070 Kirke Hyllinge D. 1. April 015 Johan Frederiksen & Kirsten Moeslund Sivertsen Smedevej 1-4070 Kirke Hyllinge Email: siv.kirsten@gmail.com Tlf. Johan: 0 40 - Tlf. Kirsten 46 715 www.stensbolgaard.dk 1 4 5 Køerne lukkes

Læs mere

Detaljeret program for Snedsted Festuge

Detaljeret program for Snedsted Festuge Detaljeret program for Snedsted Festuge Lørdag den 3. august Aktivitet: DM i Adventure Race (Thy til lands, til vands og i luften). Beskrivelse: Danmarksmesterskaberne i Adventurerace "Thy til lands til

Læs mere

Husk Tjek VIGGO. God weekend. Fredagsbrev Light uge 13 1. april 2016. Indhold

Husk Tjek VIGGO. God weekend. Fredagsbrev Light uge 13 1. april 2016. Indhold Fredagsbrev Light uge 13 1. april 2016 Nimdrupvej 2a 8740 Brædstrup 75753888 kontor@bakkelandets-friskole.dk www.bakkelandets-friskole.dk Indhold Martin valgt til bestyrelsen Meretes tilsynsrapport Overskud

Læs mere

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge.

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge. Uge 38 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Endnu en uge er gået og det

Læs mere

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09 Aktivitetsposten Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09 Aktivitetscenter Baunehøj oktober-november 2015 Mærkedage oktober- sædemåned Fødselsdage: Mette Gellberg-Rita Leona Lauritzen november-slagtemåned Fødselsdage:

Læs mere

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - November 2009

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - November 2009 Kirkeblad Øsby og Aarø Kirker Juni - November 2009 Naturen holder pinsefest i blomstervirket smykke, og lunden, som den kan det bedst, fortæller om sin lykke. Nu vårens vind har ringet ind dens fest i

Læs mere

Nyt fra gildeledelsen.

Nyt fra gildeledelsen. Juni og juli 2006 Centrum juni og juli 2006 Side 2 Nyt fra gildeledelsen. Sommertur til 3. Horsens hytte. Sted: Spejdercenter Wigwam Silkeborgvej 37, 8700Horsens Dato: Onsdag den 28. juni Mødested: Ole

Læs mere

IDÉKATALOG. Sønderborg Provsti

IDÉKATALOG. Sønderborg Provsti IDÉKATALOG Sønderborg Provsti MARTS 2010 BØRN: Kirkeligt børnearbejde: Asserballe: I samarbejde med andre foreninger / børnehaver / dagpleje. Christine Terp, tlf. 74 47 32 28 Skolevandringer ved jule-

Læs mere

Ryde-Handbjerg. Ja, vi skriver kun den 5. maj i dag, 70 året for Danmarks befrielse, men vi har allerede nået to store fester i sognene.

Ryde-Handbjerg. Ja, vi skriver kun den 5. maj i dag, 70 året for Danmarks befrielse, men vi har allerede nået to store fester i sognene. RIV UD OG GEM KIRKESTOFFET Ryde-Handbjerg Festlige maj... Ja, vi skriver kun den 5. maj i dag, 70 året for Danmarks befrielse, men vi har allerede nået to store fester i sognene. Søndag den 3. maj fejrede

Læs mere

Velkomstguide og Medarbejdervejledning for:

Velkomstguide og Medarbejdervejledning for: Velkomstguide og Medarbejdervejledning for: Din kontaktperson er: som kan træffes på telefon: 2015 Velkommen til Center for Job og Oplevelse. Vi glæder os meget til, at du skal starte på Centeret. Center

Læs mere

Ugekalender for Jammerbugten

Ugekalender for Jammerbugten Ugekalender for Jammerbugten Fra fredag den 10. juli - søndag den 19. juli udgives hver uge af Jammerbugt Turistbureau Redaktør: Anitta Olesen. Mail: aol@jammerbugt.dk Dato/tid Fredag den 10. juli - søndag

Læs mere