Kære medlemmer. 9. marts Tilbageblik på de seneste begivenheder!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kære medlemmer. 9. marts 2011. Tilbageblik på de seneste begivenheder!"

Transkript

1 Kære medlemmer 9. marts 2011 Tilbageblik på de seneste begivenheder! Der blev afholdt julearrangement hos NKG Miniatures i Ll. Skensved den 12. december Det blev en stor succes med ca. 25 fremmødte. Der blev set på heste, nusset katte, og alle fik en god snak. Efter der var blevet klappet heste samledes alle til en hyggelig eftermiddag med gløgg og æbleskiver. Snakken gik lystigt, og det er jo netop det, som er så vigtigt med en klub. At man kan mødes og have det hyggeligt sammen og udveksle erfaringer og skabe relationer til andre, som deler den samme interesse. Alle grinede og hyggede sig, og det var helt sikkert, at nye medlemmer nu følte sig som en del af gruppen. Så jeg håber virkelig, at folk vil møde op til sådanne arrangementer og på den måde lære hinanden at kende. Alle var glade for dagen!

2 Først blev der informeret lidt om klubben, og medlemmernes ønsker blev hørt. Der var medlemmer, der havde trænet tricktræning med deres miniatureheste - og med stor succes. Derfor var der ønske om, at man kunne få arrangeret en kyndig på området. Det eneste problem er, at vi ikke er nok til at kunne dække sådan et arrangement økonomisk. Derfor opfordrer vi alle til at se efter, om et ridested måske arrangerer en sådan begivenhed, og om vi kan få en aftale om at henvise til dette arrangement. AMHAs nye Emissary blev Annemette Fesner. Tillykke! Herefter kunne vi oplyse, at klubben var blevet pålagt fra AMHA at finde en person i blandt klubbens medlemmer til en post som emissary. Kravet fra AMHA var, at man skulle kunne tale og skrive engelsk på et højt niveau. Vi pegede på Annemette Fesner, som har disse kompetencer, og alle var enige i valget af Annemette. Annemette er valgt for en 3-årig periode. Annemette er også webmaster både for AMHCD og EAMH, samtidig varetager Annemette også shoppen med miniatureheste udstyr. Det er blevet oprettet et tillæg på shoppens webside, hvor medlemmer af EAMH og AMHCD gratis kan sætte deres miniatureheste til salg. Besøg endelig shoppen, det er varer af rigtig god kvalitet og billige priser

3 Generalforsamling Formanden kunne berette om årets begivenheder, og at vi kunne være stolte af den store tilslutning til både kåring og skue. Vi havde et flot antal heste og kan ikke andet end at være tilfredse med dette. Men selvfølgelig må det altid gerne blive større, og alle skal føle sig velkomne. Som international søsterforening til BMP er det også vigtigt, at vi har årlige begivenheder med vores søsterforening i Belgien. Vores ansøgning om EU anerkendelse er stadig under behandling i Danmark, og vi er derfor stadig under BMPs registreringsregler mht. pasudstedelse. Én ting, som er blevet ændret i vedtægterne, er højden på hestene. Som bekendt har BMP og andre europæiske avlsforbund for miniatureheste en maksimal højde på 106 cm. Det er nu også EAMHs maksimale højde, og derfor er der nu indføjet en oversize klasse fra 95,1 cm og op til 106,0 cm. Det skal dog siges, at man stadig bør bestræbe sig på at avle små miniatureheste. Dette giver blot mulighed for at avle ned fra en miniaturehest, som man skulle mene besidder kvaliteter, man gerne vil have i avlen. Vi håber, at man vil tage imod denne mulighed - med det ansvar på sine skuldre, der hedder - Avl ned i størrelsen! Derudover blev der snakket om næste års begivenheder og nydt et dejligt lunt "tag selv bord". Vi takker for fremmødet, og der er altid plads til flere, så kom med næste gang!

4 Det nye år! Kåring Den 21. maj vil der blive afholdt kåring. Der er blevet snakket meget om, hvor vi skulle afholde kåring, og vi har i tankerne, at der til næste år skal findes et passende sted på Fyn. Kravene er jo, at vi skal have mulighed for bokse til vores heste. Vi ønsker ikke flere uheld i trailerne, fordi vores heste ikke kan tilbydes en boks. Og så må vi sande, at økonomi også spiller ind. Ridesteder er dyre og har mangel på staldplads. Vi har stadig en EU ansøgning, som koster penge til advokat. Så for at vi kan være økonomisk ansvarlige og yde god service til vores medlemmer på dagen, blev der peget på, at Gallehøjgård har de bedst egnede faciliteter. Her kan alle få en boks, og EAMH kan låne stedet gratis. Det bliver på adressen Øltappervej 4, 4952 Stokkemarke. Der bliver udsendt tilmelding i april til kåringen. Vi vil gerne godtgøre vores medlemmer fra Vest, som har en ekstraudgift til bro/færge. Derfor er det besluttet, at der ydes en betaling på kr. 200,- pr. tilmeldt kåringshest fra Vest til ejeren og kr. 50,- pr. plag eller vallak. Der er mulighed for at fremstille 3-års og opefter - hopper og hingste til kåring. Materialeprøve er en frivillig del, man kan tilmelde sig. Derudover kan man tilmelde 1- og 2-års plage samt vallakker. Der vil være 3 dommer tilknyttet kåringen. Der vil blive åbnet grill på dagen, så man løbende kan købe forsyninger, så vores udstillere kan holde sig friske. Bedømmelsesseminar Til efteråret vil vi atter tage et bedømmelsesseminar op. Det er en dag, hvor både dommere og udstillere gerne skulle blive klogere på den bedømmelsesproces, der foregår i ringen. Det er både vigtigt, at vi som medlemmer får udtrykt os korrekt i form af eksteriørbeskrivelsen, og at vores dommere dømmer efter den beskrivelse, som er fastsat af foreningen. Det er jer som medlemmer der er med til at beskrive, hvad er en miniaturehest.

5 Samtidig er det også indsigtsrigt for os som medlemmer at forstå, hvad en dommer gør og ser efter, de minutter de har vores heste på banen, og hvordan vi skal tolke deres kommentarer. Så mød op og bliv klogere på bedømmelserne af vores heste. Internationalt skue Internationalt skue/sommerskue bliver den 13. august Dette skue er for alle: børn, voksne, føl, plage, hopper, hingste, vallakker, showklasser i alle afskygninger og som noget nyt i år, vil der være kostumespringning. Den bedste udklædning af fremviser og hest får en fin pris. Det er vigtigt, at vi også kan feste og grine sådan en dag. Vores kollegaer fra Belgien kommer også, og selvfølgelig skal vi i år have en stor fest om aftenen. Så giv denne dato et stort kryds i kalenderen og vær med. Tilmelding kommer senere på året. Andre begivenheder Der er lagt op til øvrige begivenheder så som stalddage/træningsdage. Vi søger medlemmer, som gerne vil åbne stalden op for et besøg. Dagen kan bestå af staldbesøg, fælles træning af heste, dele erfaringer med hinanden, alle emner kan tages op. Vi håber at kombinere disse besøg med en evt. foredragsholder. Man kunne have besøg af en tandteknikker, eller vi kunne få besøg af en farve-genforsker, det er meget spændende forskning, og vi kan blive klogere på, hvorfor sort + sort ikke altid ender med et sort føl osv. Det er en mulighed for os igen at komme tæt på hinanden og samtidig være lærerigt. Det er også i behandlingsskuffen et showindslag ved Bregentved skue. Vi er inviteret d juli, og bliver dette besluttet, vil vi informere dig, om du evt. vil deltage i dette.

6 Til slut Vil jeg orientere lidt om følanmeldelse. Det er vigtigt, I fremsender besigtigelse og følanmeldelsen til EAMH, når jeres føl er chippet og tegnet af dyrlægen. Regelsættet fra BMP er chipmærkning samt besigtigelse og billeder. Vi vil registrere jeres føl i databasen og fremsende et pas på jeres føl. Vi er altid behjælpelige, hvis I behøver en yderligere oversættelse til AMHA. Registrer jeres heste i databasen. Følg op med Annemette Fesner, vores stambogsfører, om jeres hest står med de registreringsdata, den skal. Husk at chip er lovpligtigt nu, så sørg for at jeres heste er chippet, inden I kører til kåring, og husk ligeledes at oplyse os om denne detalje. Ligeledes er det lovpligtigt at have pas på sin hest, husk at have det med, når I transportere jeres heste. Mangler I pas, kontakt os! Vi glæder sig til et nyt år med jer alle. Det bliver dejligt at se de unge heste til kåringen og følge de nye føl til skuet. Jeannie Andresen God Påske!

Der har været brugt mange advokattimer og søvnløse nætter for bestyrelsen. Det var jo Davids kamp mod kæmpen Goliat. Men vi fik væltet kæmpen!

Der har været brugt mange advokattimer og søvnløse nætter for bestyrelsen. Det var jo Davids kamp mod kæmpen Goliat. Men vi fik væltet kæmpen! Formandens kommentar 3 års kamp er endelig overstået. EAMH blev EU-anerkendt d. 15. august 2011 som stambogsførende avslforbund for Europæiske og Amerikanske miniatureheste i Danmark. Det vil sige, det

Læs mere

EAMH NYHEDSBREV - June 2015 / 3

EAMH NYHEDSBREV - June 2015 / 3 EAMH NYHEDSBREV - June 2015 / 3 Dette nyhedsbrev bliver udsendt til alle medlemmerne ca. 4 gange om året pr. post, så også dem uden adgang til en computer kan få fornøjelse af informationerne. Du modtager

Læs mere

Så er det atter tid for en årsberetning og der er nok, at berette om... men stort set altsammen af positiv karakter

Så er det atter tid for en årsberetning og der er nok, at berette om... men stort set altsammen af positiv karakter Årsberetning 2013-14 AVGIF gymnastik Så er det atter tid for en årsberetning og der er nok, at berette om... men stort set altsammen af positiv karakter Vi er takket være vores 29 kompetente og succesfulde

Læs mere

Invitation til Oktobershow

Invitation til Oktobershow Invitation til Oktobershow Lørdag den 5. Oktober 2013 Sidste års Oktobershow for både Welsh- og shetlandsponyer var en kæmpe succes, og derfor har vi igen i år fornøjelsen af at invitere jer til Oktobershow.

Læs mere

Formandens beretning 2015. Så er det igen blevet tid til at kikke både baglæns og fremad.

Formandens beretning 2015. Så er det igen blevet tid til at kikke både baglæns og fremad. Så er det igen blevet tid til at kikke både baglæns og fremad. Men først en stor tak til Lotte Jensen, for at vi igen kan få lov til at afholde den årlige generalforsamling her på hendes arbejdsplads.

Læs mere

KÅRING & SHOW 2015 BORNHOLM D. 1. AUGUST SJÆLLAND D. 2. AUGUST AVLSFORENINGEN FOR CONNEMARAPONYER I DANMARK

KÅRING & SHOW 2015 BORNHOLM D. 1. AUGUST SJÆLLAND D. 2. AUGUST AVLSFORENINGEN FOR CONNEMARAPONYER I DANMARK KÅRING & SHOW 2015 BORNHOLM D. 1. AUGUST SJÆLLAND D. 2. AUGUST AVLSFORENINGEN FOR CONNEMARAPONYER I DANMARK Hermed inviterer Connemaraforeningen til: KÅRING & SHOW D. 1. AUGUST PÅ BORNHOLM D. 2. AUGUST

Læs mere

Invitation til Oktobershow

Invitation til Oktobershow Invitation til Oktobershow Lørdag den 3. Oktober 2015 De seneste års Oktobershows for både Welsh- og shetlandsponyer har været en kæmpe succes, og derfor har vi igen i år fornøjelsen af at invitere jer

Læs mere

Kåring 2012. Yderligere oplysninger vil løbende blive offentliggjort på foreningens hjemmeside www.haflinger.dk.

Kåring 2012. Yderligere oplysninger vil løbende blive offentliggjort på foreningens hjemmeside www.haflinger.dk. Kåring 2012 Årets kåring afholdes d. 25. 26. august på Billund Sportsrideklub, Løvlundvej 4, 7190 Billund. Årets kåring bliver det største haflingerarrangement i Danmark til dato. I samarbejde med Haflinger

Læs mere

Mærkedag: 02. juni 04. juni 06. juni 07. juni

Mærkedag: 02. juni 04. juni 06. juni 07. juni Vallekilde-Hørve Friskole. 1. juni 2012 Fredagsbrev nr. 701 Næste uger: 04. juni 05. juni 06. juni 07. juni 08. juni Mundtlig prøve dansk Grundlovsdag Skolen lukket SFO åben til kl. 12.00 Førstehjælpskursus

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

VESTERGÅRDENS. nyhedsbrev

VESTERGÅRDENS. nyhedsbrev VESTERGÅRDENS nyhedsbrev november nyt Kære Forældre og børn på Vestergården Så blev det tid til et nyt nyhedsbrev. Vi vil starte med at ønske Dorte velkommen tilbage fra barsel. Dorte starter i o.y, og

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 2. marts 2016

Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 2. marts 2016 Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 2. marts 2016 2015 har på alle måder været et rigtigt godt år for Ribe Golf Klub. Vi har fået vores bane op på et fint niveau, og der har generelt mellem

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, tirsdag, den 07. nov. 2012 i Køge Ulla Vest bød velkommen til de godt 30 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Guldborgsund, Vordingborg, Næstved og

Læs mere

3. marts 2016. Cafeén er egnet for personer med handicap og har handicap-toilet. Tilmelding er ikke nødvendig. Du kommer bare, hvis du har lyst.

3. marts 2016. Cafeén er egnet for personer med handicap og har handicap-toilet. Tilmelding er ikke nødvendig. Du kommer bare, hvis du har lyst. E-mail nyhedsbrev nr. 56 Cafe aften på Café Tower, kl. 18.00-20.00 Stürups Plads 1, dør 230 i Helsingør 3. marts 2016 Hver d. første torsdag i en måned er vi velkomne på restauranten til en cafeáften,

Læs mere

REGISTRERINGS- & KÅRINGSREGLEMENT 26. januar 2013

REGISTRERINGS- & KÅRINGSREGLEMENT 26. januar 2013 REGISTRERINGS- & KÅRINGSREGLEMENT 26. januar 2013 1. Indledning A. Stambogen er opdelt i et hovedafsnit i klasse A, B og C samt et bilag hertil opdelt i F1, F2 og F3. Der er et X-afsnit for vallakker samt

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Tømrerbakkens grundejerforening den 28/6 2014.

Referat fra generalforsamling i Tømrerbakkens grundejerforening den 28/6 2014. Referat fra generalforsamling i Tømrerbakkens grundejerforening den 28/6 2014. Tilstede: 13 stemmeberettigede parceller Dirigent: Niels Carlsson blev valgt som dirigent og konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Så går vi videre med den ordinære generalforsamling og også velkommen til den. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne

Læs mere

NYHEDSBREVET. for barnet kan risikere i leg at hænge fast og blive kvalt.

NYHEDSBREVET. for barnet kan risikere i leg at hænge fast og blive kvalt. NYHEDSBREVET NR. 3 SEPTEMBER 2010 AF FORÆLDREBESTYRELSEN I DAGPLEJEN FOR HADERSLEV KOMMUNE INDHOLD: NYT FRA FORÆLDREBESTYRELSEN INFO FRA DAGPLEJEN STAFETTEN EKSPERTERNE OPSKRIFT NYT FRA FORÆLDREBESTYRELSEN

Læs mere

Velkommen til sæson 2012

Velkommen til sæson 2012 Velkommen til sæson 2012 Sæson start Så er det atter blevet tid til at byde nye som gamle medlemmer velkommen til en ny tennis sæson den 27. i rækken. Ja du læste rigtig. Det er NU, du skal finde din ketcher

Læs mere

Nyhedsbrev Klub Viadukten, marts 2014

Nyhedsbrev Klub Viadukten, marts 2014 Nyhedsbrev Klub Viadukten, marts 2014 www.klubviadukten.dk Instagram #viadukten https://www.facebook.com/#!/fritidsklubben.viadukten.7 Til Medlemmerne Sommerkoloni Bornholm uge 32 Der er nu godt på vej

Læs mere

Referat Generalforsamling 25.maj 2016

Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Generalforsamlingen er rettidig indkaldt iflg. vedtægterne. Indkaldelse er udsendt pr. mail til alle klubbens medlemmer den 7.4. Der er 3 indkomne forslag. (se punkt

Læs mere

Så blev kåringen overstået. Det blev til 23 kåringsdyr og 13 plage, der blev fremvist. En god lang dag!

Så blev kåringen overstået. Det blev til 23 kåringsdyr og 13 plage, der blev fremvist. En god lang dag! Kåringstid! Så blev kåringen overstået. Det blev til 23 kåringsdyr og 13 plage, der blev fremvist. En god lang dag! Avlscertifikater fra Belgien er ankommet, og der lægges sidste hånd på kåringsbeviserne,

Læs mere

EAMH NYHEDSBREV - September 2014 / 4

EAMH NYHEDSBREV - September 2014 / 4 EAMH NYHEDSBREV - September 2014 / 4 Læser du nyhedsbrevet? Hvad er godt/dårligt? Vil du hellere have, at oplysningerne kan findes på hjemmesiden under de forskellige faner i stedet for et fysisk eksemplar

Læs mere

Generalforsamlingsreferat 2014 Ulstrup Forsamlingshus 24. maj kl. 10.00

Generalforsamlingsreferat 2014 Ulstrup Forsamlingshus 24. maj kl. 10.00 Generalforsamlingsreferat 2014 Ulstrup Forsamlingshus 24. maj kl. 10.00 1. Valg af dirigent og 2 stemmetællere. a. Bestyrelsen foreslog John Westhausen som blev valgt b. Stemmetællere: Bente Jensen og

Læs mere

#ipraktik INNOVATIONSPRAKTIK. Få besøg eller rejs ud og lær noget nyt om dig selv og andre

#ipraktik INNOVATIONSPRAKTIK. Få besøg eller rejs ud og lær noget nyt om dig selv og andre #ipraktik Få besøg eller rejs ud og lær noget nyt om dig selv og andre Brug nogle dage i uge 37 12.-16. september på at berige dig selv og din arbejdsplads INNOVATIONSPRAKTIK Hvorfor deltage i Innovationspraktikken?

Læs mere

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad.

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I DAMERNES TIRSDAGSKLUB 2012 LØRDAG DEN 29. september Kl. 13.30 PROGRAM: Kl. 13.30 Vi mødes ved greenfee huset Kl. 13.45 18 hullers match Kl. 17.00 Kaffe/Kage Kl. 18.00 Generalforsamling

Læs mere

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15 Kære Hylkeborger, medborger, nabo Du sidder nu med programmet for Hylke Festuge 2015 i hånden, og vi håber, at du vil komme og bakke op om aktiviteterne og være med til at vise hvorfor, og fejre, at Hylke

Læs mere

10. september 2009 TAK!

10. september 2009 TAK! TORSDAGS-NYT 10. september 2009 25.000,- kr Mange penge i en tom kasse!! Skolen har netop holdt 32 års fødselsdag! Mandag var vi alle samlet i hallen, hvor der blev sunget og talt. Dejlige sange, hvor

Læs mere

FjörðurNyt. Hvor skal I hen? Juni 2014

FjörðurNyt. Hvor skal I hen? Juni 2014 FjörðurNyt Juni 2014 Deltagere til klubaften på Skive Trav Hvor skal I hen? I denne udgave af vores nyhedsbrev giver vi en samlet opdatering på debat, begivenheder og medlemsspørgsmål i den forgangne måned

Læs mere

Beretning Generalforsamling den 23-01-2015

Beretning Generalforsamling den 23-01-2015 Beretning Generalforsamling den 23-01-2015 Velkommen til den årlige generalforsamling. Sang nummer? Jeg vil starte med at ønske tillykke til Erik Scherdetzki med 40 år og optagelse som æresmedlem, Morten

Læs mere

TAK - Nyhedsbrev Nov.2006

TAK - Nyhedsbrev Nov.2006 vokser, år for år og stiller store krav til Indhold af nyhedsbrevet: os som forening. Det var/er tanken at en generalforsamling i juni ville tiltrække flere medlemmer og gøre det til en mere nærværende

Læs mere

Velkommen til badminton i Københavns Badminton Klub

Velkommen til badminton i Københavns Badminton Klub Velkommen til badminton i Københavns Badminton Klub Kære ungdomsspillere og forældre Velkommen til KBK. Badmintonklubben der blev stiftet tilbage i 1928, og som gennem alle år har samlet badmintonspillere

Læs mere

Jens Lundberg. Venlig hilsen Jens Lundberg, webredaktør 60789257 (gerne sms)

Jens Lundberg. Venlig hilsen Jens Lundberg, webredaktør 60789257 (gerne sms) Sendt: 17. august 2011 11:18 Emne: juniorskak i Jyderup Skakklub Til orientering. Vi starter børne- og juniorskakken torsdag den 25.august kl. 15-16.30 i B-fløjen på Jyderup Kommuneskole. Samt at tidspunktet

Læs mere

BUM 2006 Slagelse. Hej med dig! Men hvad er det nu egentlig BUM er for noget??? Hvordan kan du deltage? Idrætsgrene.

BUM 2006 Slagelse. Hej med dig! Men hvad er det nu egentlig BUM er for noget??? Hvordan kan du deltage? Idrætsgrene. Hej med dig! BUM 2006 Vi har netop modtaget et brev fra Ahorn, Ringsted, som denne gang er vært for BUM 2006 i den 3.-5. november for Teenager BUM 14-18 år og 17.-19. november for Junior BUM 10-13 år.

Læs mere

Pædagogisk Vejlederog Værestedsteam. Brugertilfredshedsundersøgelse af Huset

Pædagogisk Vejlederog Værestedsteam. Brugertilfredshedsundersøgelse af Huset Pædagogisk Vejlederog Værestedsteam Brugertilfredshedsundersøgelse af Huset Pædagogisk Vejleder- og Værestedsteam Køge Kommune 2016 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Om Huset og dets brugere... 4 Konklusion...

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38 Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 38 Kære børn og forældre! Lemming d. 18.september 2015 Vi holder

Læs mere

Vel mødt til startskuddet på en forhåbentlig lang række af Sportsgalla arrangementer.

Vel mødt til startskuddet på en forhåbentlig lang række af Sportsgalla arrangementer. Sportsgalla 2011 Kære Idrætsforeninger Det er med fornøjelse at Idræts- og Sundhedsudvalget i Helsingør kommune inviterer til Sportsgalla 2011. Der har i 38 år været afholdt Sportens Dag i Helsingør kommune,

Læs mere

Firehøje IF TENNIS INFO 2016 SÆSONSTART. Lørdag den 30. april 2016 kl. 10.00. www.firehoejeif.minisite.dk

Firehøje IF TENNIS INFO 2016 SÆSONSTART. Lørdag den 30. april 2016 kl. 10.00. www.firehoejeif.minisite.dk Firehøje IF TENNIS INFO 2016 SÆSONSTART Lørdag den 30. april 2016 kl. 10.00 www.firehoejeif.minisite.dk Sæsonen 2016 Så står atter en tennissæson for døren. Vi håber på en god opbakning fra jer, så vi

Læs mere

TENNISSPORTENS DAG ARRANGØRMANUAL Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres Tennissportens

TENNISSPORTENS DAG ARRANGØRMANUAL Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres Tennissportens TENNISSPORTENS DAG ARRANGØRMANUAL Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres Tennissportens Dag-arrangement. Manualen er delt op tre i afsnit om henholdsvis

Læs mere

Charlotte Eichel Larsen, Maybritt Rønn, Mette Andersen, Anette Thestrup, Morten Nedergaard Andersen, Britt Hansen og Nanna Lyholm.

Charlotte Eichel Larsen, Maybritt Rønn, Mette Andersen, Anette Thestrup, Morten Nedergaard Andersen, Britt Hansen og Nanna Lyholm. Bestyrelsesmøde Dansk PRE Avlsforening Dato: 31 maj 2015 Tid: Kl. 12.00 Sted: Anette Thestrup Møde indkaldt af: Nanna Lyholm Mødetype: Bestyrelsesmøde Ansvarlig for udstyr: Ordstyrer: Referent: Nanna Lyholm

Læs mere

Januar 2014 Fritten: 36 37 83 36 Kudu: 36 37 83 31 Gekko: 36 37 83 41

Januar 2014 Fritten: 36 37 83 36 Kudu: 36 37 83 31 Gekko: 36 37 83 41 Januar 2014 Fritten: 36 37 83 36 Kudu: 36 37 83 31 Gekko: 36 37 83 41 Vi håber, at I alle har haft en rigtig dejlig jul og et godt nytår. Vi tager hul på det nye år 2014 med et brag af en fest. I januar

Læs mere

Nyhedsbrev. September 2008. Juniorklubberne. Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby

Nyhedsbrev. September 2008. Juniorklubberne. Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby Nyhedsbrev September 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby OBS.: Alle klubber lukker kl. 16.30 d. 11. september pga. kursus Strandgård Fest Torsdag den 4. sept. kl. 17-20.30

Læs mere

Formandens beretning 2006

Formandens beretning 2006 Formandens beretning 2006 Når jeg tænker tilbage på år 2005, er succes og modgang ord som dukker op. Vi startede året med 113 medlemmer, aldrig har tallet været så højt. Det er dejligt med en så stor skare

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. Maj-juni 2012. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. Maj-juni 2012. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 Maj-juni 2012 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn CPR-nummer

Læs mere

1. Hvad er LyLe? LyLe fordi vi har brug for hinanden! Du er ikke alene Kend din sygdom

1. Hvad er LyLe? LyLe fordi vi har brug for hinanden! Du er ikke alene Kend din sygdom 1. Hvad er LyLe? LyLe fordi vi har brug for hinanden! Hvert år får ca. 2.500 danskere enten lymfekræft, leukæmi, MDS eller andre blodkræftsygdomme, og godt 20.000 lever i dag med en af disse sygdomme.

Læs mere

AUGUST-NYT. fra Kundby Skole

AUGUST-NYT. fra Kundby Skole AUGUST-NYT fra Kundby Skole D. 14. august 2009 Kære børn og forældre. Hermed dette skoleårs første månedsnyt. I onsdags bød vi for første gang velkommen til vores nye børnehaveklasse og deres forældre,

Læs mere

INVITATION BLIV SAMARBEJDSPARTNER OG FÅ ALLE FORDELENE!

INVITATION BLIV SAMARBEJDSPARTNER OG FÅ ALLE FORDELENE! INVITATION BLIV SAMARBEJDSPARTNER OG FÅ ALLE FORDELENE! Flere cyklister i din kommune giver sundere borgere og en renere by med mindre trængsel og mere liv. Vi cykler til arbejde 1.- 31. MAJ 2012 Vi cykler

Læs mere

Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND

Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2013 Allerførst velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Kære Alle 90 års fødselsdag fejret d. 15. maj Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Blandt havens mange gæster denne dag var også efterkommere af Grethe og Nic. Nellemann. 40 personer fra nær og fjern var

Læs mere

Nyhedsbrev, september 2015 DET SKER NU!

Nyhedsbrev, september 2015 DET SKER NU! Nyhedsbrev, september 2015 DET SKER NU! Vi har atter lånt Danske Bank bygningen, for endnu engang at illustrere hvad bygningen kan bruges til. Denne gang er det en kombination af Åbent Hus, høstmarked

Læs mere

Det er tid til at tage afsked med skolen og med hinanden.

Det er tid til at tage afsked med skolen og med hinanden. 1 Kære 10.klasse, kære dimittender Det er tid til at tage afsked med skolen og med hinanden. Først vil jeg ønske jer til lykke med eksamen. Det er for de fleste en tid med blandede følelser. Det er dejligt

Læs mere

OZ6HR nyt, Oktober 2015. Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

OZ6HR nyt, Oktober 2015. Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling OZ6HR nyt, Oktober 2015 1 Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling 2 OZ6HR nyt, Oktober 2015 OZ6HR nyt Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Parallelvej

Læs mere

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer 4 Forældre og spilleres rolle i klubben 5 Ungdomsudvalget

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 25. april 2013 Fredagsbrev nr. 737 Næste uger: 26. april 29+30+01 01. maj 02. maj St. bededag VH fri Lærer - oprydning 2 t. 4.kl.-Audebo Pumpest-NR Mærkedag: 26. april 02. maj

Læs mere

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider Holte, den 19. juli 2013 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Orienteringsmøde for forældre 3 Priser 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer 4 Forældre og spilleres rolle i klubben Kære

Læs mere

Formand Lene Ravn Magnolievangen 118 3450 Allerød

Formand Lene Ravn Magnolievangen 118 3450 Allerød Formand Lene Ravn Magnolievangen 118 3450 Allerød Indledning: Velkommen til årets generalforsamling, og det er mig en glæde at kunne fortælle om de ting, der er sket i 2013 Dagmar har i 2013 besluttet

Læs mere

EMACS 2017. bliv en del af holdet

EMACS 2017. bliv en del af holdet EMACS 2017 bliv en del af holdet Velkommen til EMACS I 2017 er Aarhus vært for et brag af en folkefest i atletik, når vi byder indenfor til EMACS: Europamesterskaberne for Mastersatleter - det vil sige

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING APRIL KVARTAL 2015 www.dui.dk/korsloekke

KORSLØKKE AFDELING APRIL KVARTAL 2015 www.dui.dk/korsloekke AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

Nyhedsbrev. - Os, med god tid i hverdagen. April 2016

Nyhedsbrev. - Os, med god tid i hverdagen. April 2016 Nyhedsbrev 3 April 2016 Foråret er på vej, og Os, med god tid i hverdagen er i fuld gang. Vi har afholdt 2 temaeftermiddage, hvor det sidste var om regler indenfor frivillighed, kurser og uddannelse. Der

Læs mere

Impulsen Torsdag 3-10 Fredag 4-10 Airbrush m. Tom - Kanin-møde i Kaninhulen kl.15.00

Impulsen Torsdag 3-10 Fredag 4-10 Airbrush m. Tom - Kanin-møde i Kaninhulen kl.15.00 Månedsplan Oktober Uge 40 Michael Madbar Tirsdag 1-10 Musicon SkaterPark Tur m/michael Onsdag 2-10 Spring-træning kl.14.00 - Dyrehandel-tur Impulsen Torsdag 3-10 Fredag 4-10 Airbrush m. Tom - Kanin-møde

Læs mere

SKL s store stævne Søndag den 15. januar holder SKL det årlige store pistol stævne. Kom og deltag eller hjælp, læs side 5 og 7.

SKL s store stævne Søndag den 15. januar holder SKL det årlige store pistol stævne. Kom og deltag eller hjælp, læs side 5 og 7. Nr. 1 januar kvartal 2006 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Masser af klasser Årets skoleskydning for 5. klasser blev en stor succes med 183 deltagende hold fra SKL læs side 6. SKL s store stævne

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011 Fælles info Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011 Fastelavn. Der er tidligere udsendt særlig indbydelse/information om fastelavn. For god ordens skyld; Fastelavn afvikles mandag den 7. marts kl. 10.00 for

Læs mere

Haveforeningen. Og bag mig sol og blød mig regn! Jeg plukker mine nødder og trasker langs et brombær hegn med plovmuld under fødder.

Haveforeningen. Og bag mig sol og blød mig regn! Jeg plukker mine nødder og trasker langs et brombær hegn med plovmuld under fødder. Haveforeningen Anno 1982 27. årgang September 2010 Og bag mig sol og blød mig regn! Jeg plukker mine nødder og trasker langs et brombær hegn med plovmuld under fødder. Og det er al den jord, jeg har, og

Læs mere

NR. 136 December 2006

NR. 136 December 2006 NR. 136 December 2006 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk Revy 2007 Det første tekstmøde er afholdt. Vi var en halv snes stykker, der var mødt op. Både nogle af skuespillerne

Læs mere

Medlemsnyt. Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Februar 2014 nr. 6

Medlemsnyt. Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Februar 2014 nr. 6 Medlemsnyt Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Februar 2014 nr. 6 OBS OBS Danseaften d. 27. marts aflyst - kursus d. 30. marts - Se nedenfor og kalenderen Kære dansere og

Læs mere

Elevskolen Annebergvej afholder

Elevskolen Annebergvej afholder Elevskolen Annebergvej afholder Dato: Søndag d. 07. februar 2016 fra kl. 10.00 Disciplin: Spring Klasse 1: 60-80 cm metode B3 Klasse 2: 30-50 cm metode S2 Klasse 3: Bomklasse i trav m. eller u. trækker/hjælper

Læs mere

Århus Friskoles Torsdagsbrev d. 3. maj 2013. Kom, maj du søde

Århus Friskoles Torsdagsbrev d. 3. maj 2013. Kom, maj du søde Kom, maj du søde 1 JUBIIIII, så er der arbejdsweekend 4.-5. maj Velkommen til alle jer, der skal være med til at gi et nap på skolen denne weekend. I får også en mail på Intra Hva skal vi lave: Vi mødes

Læs mere

Eksempel Beboerdemokrati. Domea Besvarelsesprocent: xx Antal besvarelser: 19

Eksempel Beboerdemokrati. Domea Besvarelsesprocent: xx Antal besvarelser: 19 Eksempel Beboerdemokrati Domea Besvarelsesprocent: xx Antal besvarelser: 19 Er du 47,37 42,11 Mand Kvinde 2 Hvor gammel er du? 27,78 11,11 5,56 11,11 11,11 11,11 22,22 18-29 år 30-39 år 40-49 år 50-59

Læs mere

Så er det tid til at tilmelde ungdomshold til KBUs pokalturneringer for 2009/10. I lighed med sidste sæsons pokalfodbold spilles der efterår/forår.

Så er det tid til at tilmelde ungdomshold til KBUs pokalturneringer for 2009/10. I lighed med sidste sæsons pokalfodbold spilles der efterår/forår. KBU Ved Sporsløjfen 10, 2 2100 København Ø. Tlf.: 3927 7144 FAX.: 3927 7244 Mail: kbu@kbu.dbu.dk Hjemmeside: www.kbu.dbu.dk Telefontid: Man Tors kl. 12:00 16:00 Fre kl. 12:00 15:00 Kontortid: Man Tors

Læs mere

FORMANDSBERETNING 2015

FORMANDSBERETNING 2015 Kreds 56 Præstø Schæferhundeklub FORMANDSBERETNING 2015 Bestyrelsen Der har igen i år været et fint samarbejde i bestyrelsen. 8 møder er det blevet til. Det har igen været et godt år for kreds 56, vi har

Læs mere

Sæt Kryds i kalenderen d 5. september der holder Værestedet Liv festival.

Sæt Kryds i kalenderen d 5. september der holder Værestedet Liv festival. Juli/August 2015 Sæt Kryds i kalenderen d 5. september der holder Værestedet Liv festival. Værestedet Liv Holder Lukket i UGE 30. Brugerrådsmøde D 28/5 15. Tilstede: Susanne, Thomas B, Jan, Jonas, Bruno,

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Den store Julebasararbejdslørdag

Den store Julebasararbejdslørdag [deadline mandag kl. 8.30] Den store Julebasararbejdslørdag Den store Julebasararbejdslørdag På lørdag er der skolelørdag for alle elever kl. 8.05-13.00. Samtidig kan alle forældrene være med til at forberede

Læs mere

Hej Hvad hedder du? Hvor gammel er du? Hvem er vi? Hvem er du? Har du søskende? Ved du hvorfor du er her?

Hej Hvad hedder du? Hvor gammel er du? Hvem er vi? Hvem er du? Har du søskende? Ved du hvorfor du er her? Hej Hvad hedder du? Hvor gammel er du? Hvem er vi? Hvem er du? Har du søskende? Ved du hvorfor du er her? Du er her i dette hus, fordi dine voksne har problemer, og det hjælper vi med at løse. Her i dette

Læs mere

Program 2014/15 Start 1.oktober Tilmeldingsfrist 19. september

Program 2014/15 Start 1.oktober Tilmeldingsfrist 19. september Undervisningsdage: Oktober November December Januar Februar Marts 1. - 8. - 21. - 29. 5. - 12. - 19. - 26. 3. - 10. - 17. 7. - 14. - 21. - 28. 4. - 18. - 25. 4. - 11. - 18 Uge 42 er efterårsferie og uge

Læs mere

Sportsskoler - et sommerferietilbud for børn med handicap

Sportsskoler - et sommerferietilbud for børn med handicap Sportsskoler - et sommerferietilbud for børn med handicap Tag på sportsskole Dansk Handicap Idræts-Forbund afholder hvert år i sommerferien en række sportsskoler for børn med et handicap. Sportsskolerne

Læs mere

Ud i naturen med misbrugere

Ud i naturen med misbrugere Ud i naturen med misbrugere Af Birgitte Juul Hansen, gadesygeplejerske Udsatte borgere er en gruppe, som kan være svære at motivere til at ændre livsstil. Om naturen kan bruges til at finde lyst og glæde

Læs mere

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet.

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. Pinsetræf 2012 Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. 31 både var tilmeldt + 5 både fra Göteborg s Najad klub. Og sandelig om ikke vejrudsigten var så god

Læs mere

Vi håber, at du glæder dig. Måske kender du allerede nogle af andre børn? Ellers skal vi nok hjælpe dig til hurtigt at falde til!

Vi håber, at du glæder dig. Måske kender du allerede nogle af andre børn? Ellers skal vi nok hjælpe dig til hurtigt at falde til! Kære Vi glæder os til, at du skal begynde her i Herslev Børnehus Vi byder dig velkommen dag d. /, kl. hvor vil tage imod dig og din mor og far. Vi håber, at du glæder dig. Måske kender du allerede nogle

Læs mere

Referat LD 7-ARK møde Kreds 17 s Klubhus

Referat LD 7-ARK møde Kreds 17 s Klubhus Referat LD 7-ARK møde Kreds 17 s Klubhus Tirsdag den 3. juni 2014 kl. 19 00 Deltagere tilmeldt: Kreds 12 - Poul Kreds 14 - Tomas, samt et afbud fra Thea, der dog sender et lille notat fra Karup turen.

Læs mere

Vi er nu færdige med spørgeskemaundersøgelsen og Ungdomsklubbens personale har behandlet materialet, som nu kan læses på vores hjemmeside.

Vi er nu færdige med spørgeskemaundersøgelsen og Ungdomsklubbens personale har behandlet materialet, som nu kan læses på vores hjemmeside. Hvordan har du det I TK s Ungdomsklub børnemiljøvurdering 2010 Samlet svar: Drenge & Piger Skema udleveret til: 80 medlemmer. Modtaget svar: 31 stk. svarende til 39 % Den videre proces. På baggrund af

Læs mere

Så er der gået endnu et år næsten og som altid synes det bare at været fløjet afsted.

Så er der gået endnu et år næsten og som altid synes det bare at været fløjet afsted. Beretning til generalforsamlingen 12. april 2015 Så er der gået endnu et år næsten og som altid synes det bare at været fløjet afsted. Som det har været nævnt i tidligere års beretninger, er meget af det,

Læs mere

Kære medlemmer. På de nederste sider vil I kunne finde tider samt hold for den næste sæson.

Kære medlemmer. På de nederste sider vil I kunne finde tider samt hold for den næste sæson. Kære medlemmer Vi har valgt at rykke tilmeldingen til sæsonen 2014/2015 frem fra 1. august 2014 til 2. juni 2014. Samtidig kommer der også en del ændringer i holdene. På de nederste sider vil I kunne finde

Læs mere

Nyt fra Den Sikre Vej

Nyt fra Den Sikre Vej Nyhedsbrev maj 2005 Nyt fra Den Sikre Vej I dette nyhedsbrev kan jeg tilbyde en frisk opdatering på dagligdagen hos Camino Seguro, efter den nye skolebygning er taget i brug i en artikel skrevet af Anne

Læs mere

Årsberetning 2015 for Club Danois

Årsberetning 2015 for Club Danois Årsberetning 2015 for Club Danois For Club Danois blev 2015 atter et år med et højt aktivitetsniveau, med en fortsat bred vifte af de aktiviteter, vore medlemmer efterspørger, hvilket fremgår af medlemstilslutningen.

Læs mere

Bilag 2: Spørgeskema ved kursets afslutning Dansk

Bilag 2: Spørgeskema ved kursets afslutning Dansk Bilag 2: Spørgeskema ved kursets afslutning Dansk SPØRGESKEMA OM DIT UDBYTTE AF MINDSPRING Spørgsmålene i dette spørgeskema skal tilsammen belyse, hvad du har fået ud af at være med på MindSpringkurset.

Læs mere

Det giver dig mere indsigt Nyhedsbrev

Det giver dig mere indsigt Nyhedsbrev Det giver dig mere indsigt Nyhedsbrev September 2011 Fredag den 30. fejres frivilligheden Politiker i praktik Røde Kors indsamlingen nærmer sig Cathrine Lindberg Bak Frivilligt PR-team klar til landsindsamlingen

Læs mere

Nummer Afsender Kommentar Bemærkninger fra administrationen

Nummer Afsender Kommentar Bemærkninger fra administrationen Nummer Afsender Kommentar Bemærkninger fra administrationen 1 Integrationsrådet Rådet er positivt stemt overfor målsætningerne i politikken og håber, at den vil være med til at sikre, at foreningsliv og

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Jul Sang og musik i haven To Ja Jo Tor 7. Jul Bowling i Haslev Ca To Tir 12. Jul Musikquiz med Leif To Ki Ca Tor 14. Jul Eventyr ved bålet Ki Ca Ti Tir 19. Jul Udendørslege

Læs mere

Ryslinge Lokalråds generalforsamling 2016.

Ryslinge Lokalråds generalforsamling 2016. Ryslinge Lokalråds generalforsamling 2016. Lykken vokser på vor egen ager og kan ikke plukkes i fremmede haver, dette skrev Douglas Jerrold. En sætning som jeg synes står meget godt for det arbejde der

Læs mere

Grundejerforeningen Klintsø

Grundejerforeningen Klintsø Grundejerforeningen Klintsø Til medlemmerne af Grundejerforeningen Klintsø 26. april 2016 Referat af Grundejerforeningen Klintsø s ordinære generalforsamling 2016, søndag den 24. april 2016 kl. 10.00 afholdt

Læs mere

Hold Øje uge 40. https://docs.google.com/forms/d/1illuaadzzatm8- _OI27vGpXlUU92DSU50xfON0dAgr4/viewform?usp=send_form. Samba samba samba.

Hold Øje uge 40. https://docs.google.com/forms/d/1illuaadzzatm8- _OI27vGpXlUU92DSU50xfON0dAgr4/viewform?usp=send_form. Samba samba samba. Hold Øje uge 40 Samba samba samba. Se mere på www.facebook.dk/boernenesfriskole.dk En dejlig uge på BØF. I går torsdag var der dels projekt- fortælling, hvor overbygningen overraskede med en lille Samba

Læs mere

ma ti on to fr lø sø

ma ti on to fr lø sø ma ti on to fr lø sø 1kanin, høns 2 Billard 3 4 Svømning Dans 5 Fodbold Fifa 13 6 Film Kra 7 kanin, høns 8 kanin, høns 9 Billard 10 11 Bowling 12 Fifa 13 Turnering Fodbold 13 Film Kra 14 kanin, høns 15

Læs mere

Kærlig hilsen din SFO

Kærlig hilsen din SFO Kærlig hilsen din SFO Kære Forældre Lucia: Traditionen tro indbyder vi til Lucia fest i SFO. Det foregår torsdag d. 13. december fra kl. 15-16.30. Vi starter med gløgg og æbleskiver ude i klasserne. Kl.

Læs mere

Nyt fra gildeledelsen.

Nyt fra gildeledelsen. Juni og juli 2006 Centrum juni og juli 2006 Side 2 Nyt fra gildeledelsen. Sommertur til 3. Horsens hytte. Sted: Spejdercenter Wigwam Silkeborgvej 37, 8700Horsens Dato: Onsdag den 28. juni Mødested: Ole

Læs mere

Velkommen til Plejecenter Mimosen Ellevej og Grøn Gang, Rådhusvej

Velkommen til Plejecenter Mimosen Ellevej og Grøn Gang, Rådhusvej Velkommen til Plejecenter Mimosen Ellevej og Grøn Gang, Rådhusvej Et godt sted at bo, at besøge og at arbejde Du og din familie bydes velkommen til Allerød kommunes plejecenter for borgere med demens Velkommen

Læs mere

Fredagsbrev uge 24. Endnu en dejlig uge er gået, og vi nærmer os med hastige skridt den sidste uge før børnenes sommerferie.

Fredagsbrev uge 24. Endnu en dejlig uge er gået, og vi nærmer os med hastige skridt den sidste uge før børnenes sommerferie. Fredagsbrev uge 24 Kære forældre Endnu en dejlig uge er gået, og vi nærmer os med hastige skridt den sidste uge før børnenes sommerferie. Onsdag havde vi besøg af børn, som starter på Udefriskolen efter

Læs mere

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL NYT FRA PLADS TIL FORSKEL Juni 2016 BJERGPOSTEN o Præsentation af PLADS TIL FORSKEL o Invitation til Sct. Hans o Familieaften på Borgen o Sommerferieaktiviteter Hvad er PLADS TIL FORSKEL og hvem er vi?

Læs mere

Læs mere og tilmeld dig på Gavnø's hjemmeside (husk at skrive du kommer fra Mopar Club Denmark).

Læs mere og tilmeld dig på Gavnø's hjemmeside (husk at skrive du kommer fra Mopar Club Denmark). Classic Autojumble i Gavnø Slotspark Skrevet af superbee - 2015/04/28 14:52 Classic Autojumble - 7/6 2015 Danmarks største veteranbilshow afholdes søndag den 7. juni 2015 Gavnø Slotspark danner for 27.

Læs mere